Den, der holder op med at forbedre sig, holder op med at være god. Robert Bosch

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Den, der holder op med at forbedre sig, holder op med at være god. Robert Bosch"

Transkript

1

2

3 Indholdsfortegnelse 30 INDBYGNINGSOVNE 31 VARMESKUFFER 32 KOMBI-/DAMPOVNE 32 DAMPOVNE 32 MIKRO- OG MIKROKOMBIOVNE 34 ESPRESSOMASKINER 35 INDBYGNINGSKOMFURER 35 FRITSTÅENDE KOMFURER 37 KOGESEKTIONER 42 KOGESEKTIONER UDEN BETJENING 42 EMHÆTTER 48 KØLE- OG KØLE-/FRYSESKABE TIL INDBYGNING 50 FRYSESKABE TIL INDBYGNING 51 VINKØLESKABE 52 KØLE- OG KØLE-/FRYSESKABE 63 FRYSESKABE 66 OPVASKEMASKINER 73 VASKEMASKINER 76 VASKE-/TØRREMASKINER 77 TØRRETUMBLERE 79 TILBEHØR INDBYGNINGSOVNE 81 TILBEHØR FRITSTÅENDE KOMFURER 81 TILBEHØR KOGESEKTIONER 82 TILBEHØR EMHÆTTER 88 TILBEHØR KØLE-/FRYSESKABE 89 TILBEHØR OPVASKEMASKINER 91 TILBEHØR VASKEMASKINER 92 TILBEHØR TØRRETUMBLERE 92 PIKTOGRAMFORKLARINGER 108 SERVICE

4 4 Den, der holder op med at forbedre sig, holder op med at være god. Robert Bosch

5 5 Den tænkende ingeniør, Robert Bosch. Overskriften afspejler en af flere grundtanker, som kommer fra vores grundlægger Robert Bosch. Han var en opfinder og iværksætter, der altid prøvede at forbedre teknologien og overgå forbrugerens forventninger. Grundlaget for Boschs sociale ansvar begyndte for over 125 år siden. Robert Boschs omsorg for mennesker betød, at hans virksomhed gik hånd i hånd med udviklingen i samfundet som helhed. Han arbejdede samvittighedsfuldt på at forbedre sine ansattes levevilkår og miljø samt deres omgivelser. Gennemtænkte produkter fra Bosch. Når en ingeniør tænker før, under og efter produktudviklingen, skabes der kvalitet i et sluttet kredsløb. Bosch har et verdensomspændende ry for produktion af energibesparende og højtydende husholdningsprodukter. Vores virksomhed er kendetegnet af en bæredygtig tankegang, fra produktion og logistik og til stiftelsen Robert Bosch Stiftungs arbejde med velgørende organisationer. 92 % af Bosch-koncernen ejes i øvrigt af denne stiftelse. Denne ejerskabsform er et godt grundlag for bæredygtig tænkning.

6 6 Stol på Bosch-ingeniørerne, når du undrer dig over produktets teknologi. Vi har mere end registrerede patenter. Bosch betragtes som en af de mest innovative virksomheder i verden, og vi indsender i gennemsnit 15 patentansøgninger om dagen. Nogle gange leder vores forskning og udvikling til ændringer i teknologien, hvilket betyder at vores løsninger bliver til en ny standard i industrien. Gode eksempler på dette er varmepumpeteknologien ActiveAir eller vores næsten friktionsfrie vaskemaskinemotor EcoSilence Drive. Hos Bosch kalder vi gerne os selv for nørder, for vi er drevet af passion for tysk kvalitet og udvikling.

7 7 Først tester vi, så leverer vi. Vi tester hele tiden vores produkter. Både før, under og efter fremstilling. Vi anvender bordtennisbolde til at se, om vores vaskemaskiner ryster under centrifugering. Vi bager kager og pizzaer i vores ovne for at kontrollere, at de er bagt til perfektion. Vores testlaboratorium bager f.eks. mere end 800 pizzaer om året for at sikre at alle ovnteknikker rent faktisk virker i praksis. Boschs løfte er perfekt kvalitet. Ellers leveres produktet ikke fra fabrikken.

8 8 Stol på dine fingerspidser, når du nyder produktets design. Oplev Boschs unikke Fingerspitzengefühl. Tænk på at dine hænder skal røre ved dine hvidevarer og husholdningsapparater flere gange om dagen. Mærk forskellen på vores produkter og konkurrenternes, når du sammenligner Bosch med andre varemærker. På Bosch-produkterne finder du solide drejeknapper, dæmpede ovnlåger, gedigne lameller, helstøbte emfang samt opvaskemaskine- og vaskemaskinelåger, der lukkes med samme følelse som en tysk bildør.

9 9

10 10 Bosch design, sort på hvidt: 32 designpriser i 2013.

11 11 Prisregn fra if og Red Dot. I de seneste to år har Bosch fået hele 71 samlede priser fra if og Red Dot Award, som begge er internationalt anerkendt inden for design. Blandt andet belønnes vaske- og tørreserien HomeProfessional, indbygningskogesektioner med FlexInduction og Free e støvsugere for sit førsteklasses design.

12 12 Bosch grønnevarer bruger mindre og yder mere. Bosch-sortimentet Green Technology inside er vores mest energieffektive og højtydende hvidevarer, som er tiltrængte i tider med høje energipriser og nødvendig miljøbeskyttelse. Eftersom % af produkternes samlede ressourceforbrug sker i hjemmet, leverer vi ressourcebesparende teknologi i moderne design, som er god ved både miljøet og forbrugerens pengepung. Vores grønnevarer og symbolet Green Technology inside giver dig de mest bæredygtige valg. Fuldstændig åbenhed Green Technology inside er Boschs eget sortiment af hvidevarer og husholdningsprodukter med et utroligt lavt energiforbrug. Vi specificerer hvert produkts energi- og ressourcebesparelse, og er flere gange blevet rost for vores åbenhed og transparens angående miljøspørgsmål. Bosch står for enkel, forståelig forbrugerinformation og klare fakta, som ligger til grund for dit valg. Bæredygtig filosofi Hos Bosch er vi fokuseret på at bevare værdier som tillid og integritet, fremme sundhed og respektere miljø og naturlige ressoucer. Boschs miljøindsats er ekstra tydeligt mærket med symbolet Green Technology inside. Allerede på tegnebordet, tænker vi på alle mulige miljømæssige hensyn baseret på en holistisk tilgang: Fra produktion til genanvendelse samt lavt forbrug af vand og energi i husholdningen. Tysk energibesparelse Hvad er denne grønne teknologi, som gør at vi kan kalde Bosch hvidevarer for grønnevarer? Lad os se på nogle eksempler: Bosch køle- og fryseskabe bærer det bedste energimærke A+++ og har et 50 % lavere energiforbrug sammenlignet med energiklasse A+. Opvaskemaskinen MeisterStück har et vandforbrug på kun 6,0 liter pr. opvask og vaskemaskiner med funktionen i-dos doserer selv mængden af vaskemiddel for det bedste resultat.

13 13 Du sparer penge I Danmark tegner husholdningsapparater sig for ca. 49 % af elforbruget i hjemmet (bortset fra elopvarmning). Du reducerer elregningen betydeligt ved blot at udskifte gamle hvidevarer med ny teknologi. En ny tørretumbler med varmepumpeteknologi fra Bosch kan mere end halvere energiforbruget, hvis den erstatter en gammel tumbler. Du kan selv regne ud, hvor mange kilowatt og hundrede af kroner, du sparer om året, ved hjælp af Bosch energiberegner på Du får altid et perfekt resultat Den største udfordring for ingeniørerne hos Bosch er at udvikle produkter, der bruger mindre vand og energi, men som stadig giver et fremragende resultat. Hos Bosch kalder vi det for substans. Det faktum at denne filosofi betyder en bæredygtig og ressourcebesparende udvikling, er ingeniørernes vigtigste løfte til dig, dine børnebørn og deres børn. En konstant strøm af miljømæssige innovationer Næsten 40 % af Bosch patentansøgninger har til hensigt at beskytte miljøet og/ eller spare ressourcer. Talrige patenter for miljøbeskyttelse sidder naturligvis i Green Technology inside-produkterne. Serien omfatter køleskabe, fryseskabe, opvaskemaskiner, vaskemaskiner, tørretumblere, ovne, støvsugere og en emhætte samt tilbehøret CleanAirkulfiltermodulet. Opfrisk din miljøviden ved at gå til

14 14

15 15 Bosch seneste teknik i ovne. AutoPilot Bosch AutoPilot har op til 68 forprogrammerede tilberedningsprogrammer. Når du har sat stegen i ovnen, vælger du det ønskede program og taster råvarens vægt ind. Når stegetiden er gået, lyder der et bip, og ovnen slukker af sig selv. 3D Varmluft Plus Den allernyeste varmluftteknik fra Bosch fordeler varmen jævnt i hele ovnen. Du kan bage og stege på flere niveauer samtidigt, og ingen plader behøver at blive skiftet rundt. Sammen med et ekstra stort ovnrum gør det madlavningen endnu mere enkel og giver perfekt resultat. Indbygget stegetermometer I flere Bosch ovne er der indbygget stegetermometer. Sæt termometret i råvaren, og indstil den ønskede kernetemperatur. Når den valgte kernetemperatur er nået, lyder der et bip, og ovnen slukker af sig selv. Dobbelt display De nyeste ovne fra Bosch har ikke kun et, men to displays. De sidder på hver sin side af drejeknappen og giver dig perfekt overblik over funktioner og programmer. Pyrolytisk selvrens Med en ovn fra Bosch behøver du ikke at bekymre dig om at skulle fjerne fastbrændte rester og snavs. Ovnen rengør sig selv ved at opvarmes til 480 C, hvorved alt snavs brændes bort. Øko varmluft Optimeret energibesparende varmluftfunktion til bagning og tilberedning på én plade. Energiklasse A 30 %. SoftClose Nyt lukkesystem, der lukker ovnlågen blidt og lydløst. HydroBagning HydroBagning bygger på det klassiske trick med at stille en halv kop vand ind i bunden af ovnen. Fugten gør brødet sprødt og fyldigt. Bosch HydroBagningfunktion er helt automatisk ventilstyret, og bagværkets egen fugt bliver i ovnen. Teleskopudtræk Med udtrækkelige skinner i ovnen er der ingen risiko for at tabe de friskbagte boller, når du trækker pladen ud af ovnen. Teleskopskinnerne gør det let og sikkert at håndtere bagepladerne.

16 16

17 17 Bosch seneste teknik i komfurer. 3D Varmluft Plus Den allernyeste varmluftteknik fra Bosch fordeler varmen jævnt i hele ovnen. Du kan bage og stege på flere niveauer samtidigt, og ingen plader behøver at blive skiftet rundt. Sammen med et endnu større ovnrum gør det madlavningen endnu mere enkel og sikker. Induktion Et komfur med induktionszoner producerer kun varme der, hvor der er brug for den under gryden. Det sparer masser af energi, og du undgår spildvarme. Et elektronisk magnetfelt varmer lynhurtigt gryden op, varmen reguleres præcist, og du slipper for at noget koger over. Sikkerheden er i top, og rengøringen er klaret i løbet af nul komma fem. Indbygget stegetermometer I Boschs topmodeller er der indbygget stegetermometer i ovnen. Sæt termometret i råvaren, og indstil den ønskede kernetemperatur. Når stegetiden er gået, lyder der et signal, og ovnen slukker af sig selv. Børnesikring Det kan være svært at holde nysgerrige små fingre borte fra varme plader og spændende knapper. Komfurerne fra Bosch har elektronisk børnesikring, som låser alle kogesektionens funktioner. Endvidere har ovnlågen mekanisk børnesikring. Hvis du også gerne vil have, at ventilatoren slukkes når ovnen åbnes, så skal du satse på et induktionskomfur. Brugervenligt betjeningspanel Placeringen af drejeknapperne på Bosch komfurer er nøje gennemtænkt for din skyld. De er symmetrisk placeret på komfuret for at give en mere ergonomisk og intuitiv betjening under madlavningen. Teleskopudtræk Med udtrækkelige skinner i ovnen er der ingen risiko for at tabe de friskbagte boller, når du trækker pladen ud af ovnen. Teleskopskinnerne gør det let og sikkert at håndtere pladerne. SoftClose Nyt lukkesystem, der lukker ovnlågen blidt og lydløst.

18 18

19 19 Bosch seneste teknik i kogesektioner. StegeSensor Med Bosch StegeSensor får du altid den perfekte stegetemperatur ved tilberedningen. Du kan vælge mellem fire forskellige varmeniveauer og 9 eller 36 automatiske programmer. Funktionen styres let og enkelt ved hjælp af DirectSelect og LCD-displayet. QuickStart Når du tænder for kogesektionen finder og vælger QuickStart-funktionen automatisk den kogezone, hvor du har placeret gryden. Du skal blot indstille effekten. FlexInduction Kogesektionen FlexInduction gør det mere fleksibelt at lave mad. Den har en aflang, fleksibel zone, der kan anvendes som én stor zone eller to standardzoner. Det betyder ingen begrænsninger til faste kogeplader. ReStart Hvis kogesektionen slukker automatisk, f.eks. på grund af spildt væske ud over betjeningspanelet, så kan du hurtigt vende tilbage til de valgte indstillinger ved at anvende ReStart-funktionen. DirectSelect Betjeningspanelet til Bosch kogesektioner er i et nyt og intuitivt design. Med DirectSelect trykker du direkte på det effektniveau, du ønsker. Det betyder, at du slipper for at hæve og sænke temperaturen trinvis ved at trykke på + og. Det er både hurtigt og effektivt. Display med visning af energiforbrug Displayet viser, hvor meget energi hele kogesektionen har brugt, fra det tidspunkt du begynder madlavningen, til der bliver slukket for kogesektionen. Denne information hjælper dig til mere energibesparende madlavningsvaner, som f.eks. anvendelse af grydelåg under tilberedningen eller at holde temperaturindstillingerne så stabile som muligt under madlavningen.

20 20

21 21 Bosch seneste teknik i emfang. EcoSilence Drive Den nye EcoSilence Drive motor er mere lydsvag og væsentligt stærkere end sine forgængere. Motoren har ikke kulbørster, som almindelige vaskemaskinemotorer, og derved elimineres friktion. Du får lavere energiforbrug, lavere lydniveau og et produkt, som holder længere. CleanAir kulfilter Bosch nye kulfiltermodul CleanAir fjerner stegeos endnu mere effektivt end almindelige kulfiltre. Endvidere har det et betydeligt lavere lydniveau, er endnu mere effektivt og sparer dig en hel del energi. LED-belysning LED-lamperne i Boschs emhætter giver et godt arbejdslys. De har cirka 90 % lavere energiforbrug end halogenlamper og en forventet levetid på cirka timer. Er de tændt 2 timer om dagen, forventes de at holde i over 50 år. 10 års motorgaranti Bosch nye kulfri motor EcoSilence Drive holder længere, eftersom den bliver mindre varm og slides mindre. Derfor giver vi hele 10 års garanti på apparater med EcoSilence Drive motor, som er købt og anvendes i Danmark. EcoSensor EcoSensor er en hyperfølsom sensor, som registrerer præcis, hvor stor mængde mados, damp og partikler, der er i luften og omgående tilpasser effekten efter det. Det resulterer i en emhætte, som holder lydniveauet på et minimum og effektivt holder luften fri for damp og mados og tilmed kun bruger de nødvendige ressourcer. Meget energismart. Easy Mounting System Bosch præsenterer en enklere montering af din emhætte. Easy Mounting System giver mulighed for meget præcise justeringer af din emhætte med et enkelt greb. Det sparer dig både besvær og tid under installationen.

22 22

23 23 Bosch seneste teknik i køl og frys. ChillerBox Råvarer som fisk, kød og pålæg har bedst af at blive opbevaret ved en temperatur, som er lavere end i resten af køleskabet. I flere af vores køle-/ fryseskabe finder du den praktiske opbevaringsskuffe, ChillerBox, hvor temperaturen holdes 2 3 C lavere end i det øvrige skab. Superindfrysning/Superafkøling Når større mængder madvarer skal køles/fryses ned, aktiveres funktionen. Den sænker temperaturen i skabet i et vist tidsrum og går derefter automatisk tilbage til den forvalgte temperatur. Det bedste resultat fås, hvis du aktiverer funktionen, inden du tager ud og handler stort ind. Feriefunktion En smart funktion i vores køleskabe, som hjælper dig med at spare på energien, når du er bortrejst. Eftersom køleskabet holdes lukket i længere tid, uden at nogle nye råvarer skal køles ned, så kan køleskabet lade temperaturen stige noget. Endnu en smart funktion, som mindsker elforbruget. HydroFresh Grøntsagsskuffen med ekstra høj luftfugtighed. Her holder råvarerne sig friske op til dobbelt så længe. Luftfugtigheden sørger også for, at grøntsagerne bevarer deres smag, vitaminer og saftighed meget bedre. NoFrost Du behøver ikke at tænke på at afrime din fryser fra Bosch. NoFrost fryseteknikken spreder iskold, tør luft i fryseren og der dannes ingen tykke lag af rimfrost, som stjæler energi og plads. Med NoFrost er afrimning helt unødvendig. LowFrost Bosch tilbyder en serie køle-/ fryseskabe uden automatisk afriming, men som har køleelementerne indbygget i fryserens vægge. Dermed reduceres rimdannelsen væsentligt, samtidig med at det går hurtigere, når du afrimer manuelt. Vi kalder det LowFrost. En anden fordel med de skjulte fryselementer er, at du kan få plads til at fryse pladskrævende madvarer. VitaFresh VitaFresh er en zone i køleskabet, som holder en temperatur på +0 C, også selv om temperaturen er en anden i resten af køleskabet. Fødevarerne kan holde sig friske op til tre gange så længe. VitaFresh-zonen er fordelt i tre separate skuffer. En mindre skuffe til f.eks ost og æg. En større til fisk og kød samt en skuffe til frugt og grøntsager, hvor luftfugtigheden kan reguleres. EasyClean Det er svært at beskytte køle-/fryseskabet mod grimme fingeraftryk. Bosch køle- og fryseskabe har en belægning på dørene i stål, som gør det lettere at holde dem rene. Ideelt til børnefamilier.

24 24

25 25 Bosch seneste teknik i opvaskemaskiner. EmotionLight Det skal være let at se, når du fylder og tømmer maskinen. Derfor er de nyeste opvaskemaskiner fra Bosch udstyret med LED-pærer. De giver et diskret og svagt blåt LED-lys ind i opvaskemaskinen. VarioSpeed/VarioSpeed Plus Når man har travlt, ville man somme tider ønske, at det ikke tog så lang tid at vaske op. VarioSpeed er funktionen, der gør, at du kan vaske en fyldt maskine op på den halve tid. Den nye VarioSpeed Plus-funktion vasker og tørrer opvasken op til tre gange hurtigere end på standardprogram. Og naturligvis stadig med det bedste opvaske- og tørreresultat. Zeolite -tørring Vores mest energibesparende opvaskemaskiner har Zeolite -tørring, som betyder at mineralkugler af Zeolite absorberer fugt og omdanner det til varmeenergi i tørreprocessen. Det er det, der gør, at din opvaskemaskine fra Bosch har et rekordlavt energiforbrug, og samtidig tørrer plastik bokse og skåle helt tørre. Shine & Dry Bosch opvaskemaskiner med Zeolite tørring findes også med funktionen Shine and Dry. Den gør din opvask ekstra skinnende og tør med en ekstra skylning og lidt længere tørretid. TFT-display Brugervenligt, højtopløst farvedisplay, som viser informationer om den aktuelle opvask samt resterende opvasketid. Programoversigt-funktion med beskrivelse af programmet samt Eco forecast, estimeret energiforbrug. Green Technology inside Bosch opvaskemaskiner med miljømærkningen Green Technology inside har fået selskab af vores opvaskemaskiner i mellemklassen, som nu har energiklasse A+++ og A++ ifølge den nye energimærkning. Lydniveau Dit køkken skal være et fredfyldt sted. Det vil sige fri for støj fra f.eks. opvaskemaskinen. Bosch opvaskemaskiner er ekstremt lydsvage. Med et lydniveau på 40 db(a) re 1 pw er de knap hørlige, omtrent som en moderne stationær computer. HalfLoad En funktion, som bruges, hvis du ønsker at vaske en halvt fyldt maskine. Vandog energiforbruget reduceres med op til henholdsvis 20 % og 10 %. Natprogram Husk at sætte opvasken over, når du kravler i seng. Med natprogrammet kører opvaskemaskinen så lydsvagt som 39 decibel. Ingen risiko for at din nattesøvn bliver forstyrret. Kurve Med VarioDrawer topkurven får du en tredie kurv øverst i din opvaskemaskine. Topkurven VarioDrawer Plus tilbyder endnu mere plads og fleksibilitet; du får plads til endnu mere service og flere muligheder for udnyttelse af pladsen i maskinen. Her kan du placere bestik, grydeskeer og espressokopper. Et andet eksempel på en praktisk og fleksibel kurveindretning er RackMatic. Det er en højdejusterbar overkurv, som kan tilpasses efter, hvor høje gryder og glas, der skal stilles i den. DoseringsAssistent Hver ting skal have sin plads, også i din opvaskemaskine. Ved hjælp af DoseringsAssistenten ved du altid, at opvasketabletten havner på rette sted. Det er en lille kurv, som sikrer at tabletten opløses på en kontrolleret måde. IntensivZone Visse fastbrændte madrester er sværere at fjerne end andre. Så er det godt, at en række af opvaskemaskinerne fra Bosch har en IntensivZone. Det er en funktion, som vasker med et 20 % højere vandtryk og lidt højere temperatur i den nederste kurv. AquaStop Sikkerhedssystemet AquaStop giver 100 % beskyttelse imod vandskader, fungerer døgnet rundt, så længe opvaskemaskinen er tilsluttet strøm.

26 26

27 27 Bosch seneste teknik i vaskemaskiner. EcoSilence Drive Hjertet i din vaskemaskine er motoren. Bosch EcoSilence Drive er både mere lydsvag og stærkere end sine forgængere. Motoren har ingen kulbørster som en almindelig motor. Det giver EcoSilence Drive en mere behagelig lyd, reducerer støjen og forlænger levetiden. Energiforbrug Vidste du, at de største energislugere i dit hjem er umoderne hvidevarer? Derfor er det smart at vælge en vaskemaskine, der bygger på moderne teknologi. Bosch har et bredt sortiment af energibesparende vaskemaskiner i energiklasse A+++ du sparer både energi og penge. VarioPerfect Med Bosch vaskemaskiner kan du vælge mellem SpeedPerfect, som vasker de mest almindelige programmer ekstra hurtigt, eller miljøprogrammet EcoPerfect, som med et længere tidsforbrug vasker de mest almindelige programmer på den mest miljø- og energirigtige måde. AntiVibration Design Bosch vaskemaskiner har sidepaneler, som er designet til at mindske vaskemaskinens vibrationer både ved vask og centrifugering. Det giver en både mere stille og rolig vaskeoplevelse. i-dos Overdoseringens dage er talte. i-dos doserer automatisk det flydende vaskemiddel, afpasset efter vasketøjets vægt, type og hvor beskidt tøjet er. Du sparer ikke blot på vand, tid og energi det er desuden skånsomt for miljøet. VarioSoft-tromle Tromlen i Bosch vaskemaskiner er udformet, så den både giver en så effektiv og skånsom vask, som muligt. Dråbestrukturen og de asymmetriske medbringere har en skrå og en flad side. En tromle omdrejning mod den skrå side giver en mere intensiv behandling af vasken på den flade side giver det en blødere bevægelse til skånsomme programmer. Pletfjerningsautomatik Nu behøver du aldrig mere at bekymre dig om pletter. Pletfjerningsautomatikken er en funktion, som automatisk kan behandle 16 forskellige typer pletter. Vaskemaskinen tilpasser automatisk temperatur, tromlens rotation, vandmængde og tid til den valgte plettype. ActiveWater Optimeret anvendelse af hver vanddråbe sørger for, at du får det bedste vaskeresultat, uanset hvor meget eller lidt, du vasker. Boschs smarte vaskeprogrammer AllergiPlus Programmet er tilpasset specielt til personer med følsom hud. Sport Vask dit sportstøj af fibermaterialer med et special tilpasset program. 10 års garanti på EcoSilence Drive motor Hjertet i vaskemaskinen er motoren. Bosch EcoSilence Drive motoren har ikke kulbørster som almindelige vaskemaskinemotorer. Det betyder et lavere energiforbrug, mindre støj, og at motoren holder længere. Derfor giver vi hele 10 års garanti på vores EcoSilence Drive motor i Bosch Logixx og HomeProfessional vaskemaskiner, som er købt og anvendes i Danmark. SuperHurtig 15 Uldprogram Komplet vaskeprogram på 15 minutter til opfriskning af op til 2 kg let tilsmudset tøj. Til vask af alt tøj, der er mærket med uld eller håndvask.

28 28

29 29 Bosch seneste teknik i tørretumblere. Selvrensende kondensator Uden regelmæssig rengøring af kondensatoren går tørretumbleren hurtigt ned i effektivitet og energiforbruget stiger. Bosch selvrensende kondensator giver dig et vedligeholdelsesfrit system og en tørretumbler med et meget lavt energiforbrug i hele dens levetid. EcoSilence kompressor Takket være moderne teknik, slukker EcoSilence kompressoren automatisk, når den ikke behøves. Samtidig med at motoren holder længere, spares energi. Varmepumpe Tørretumblere med indbygget varmepumpe tørrer dit tøj ekstra energibesparende. Varmepumpeteknikken gør, at spildvarmen genvindes i stedet for at forsvinde ud i den tomme luft. Det er skånsomt både for miljøet og pengepungen. Vores varmepumpetørretumbler i serien HomeProfessional har det laveste energiforbrug og er i energiklasse A+++, ifølge den nye EU-energilabel for tørretumblere. ActiveSteam En tørretumbler med ActiveSteam sikrer at dit vasketøj bliver tørt uden at krølle. Dampen i tromlen glatter både tørt og fugtigt tøj ud. Endvidere fjerner dampen ildelugtende lugt molekyler fra tekstilerne. Det holder bl.a. dine jakkesæt friske. SensitiveDry Egenudviklet tromle med unikt design, som er ekstra skånsom mod dit tøj. AutoDry Sensorer registrerer fugten og slukker for tørretumbleren, når den valgte tørhedsgrad er nået. VarioPerfect Vores nyeste tørretumblere har, som de fleste af vores vaskemaskiner, funktionen VarioPerfect. Med funktionen kan man vælge at tøjet skal tørres hurtigere eller med lavere energiforbrug. Uld- og skokurv Til en mere skånsom tørring af uldtøj har vi udviklet en indsats i tromlen, som ikke roterer og derfor ikke slider på skrøbelige tekstiler. Den er også god, når du vil tørre dine nyvaskede sportssko. Boschs smarte tørreprogrammer Super 40 Sport Dunprogram Damptørring Dampopfriskning Kort tørreprogram til små mængder tøj Til sportstøj i moderne fiber materialer Passer specielt til puder og dunjakker Til krølfri tørring af både bomuld og syntet Til opfriskning af såvel skjorter som fritidstøj

30 30 INDBYGNINGSOVNE Indbygningsovne med pyrolyse XXL-bageovn 65 l med GranitEmalje 30% lavere energiforbrug (0.66 kwh) end grænseværdien (0.99 kwh) for energiklasse A AutoPilot - 40 automatiske programmer 11 ovnfunktioner: HydroBagning, Over-/undervarme, Varmluft, Undervarme, Varmluft/impulsgrill, Stor VARIO grill, Lille VARIO grill, Holde varm, Pizza funktion, Varmluft Øko, Optøning Temperaturregulering fra C Ovnbelysning kan slukkes Stegetermometer SoftClose - Dæmpet lukning af ovnlågen Elektronikur Teleskopudtræk kan eftermonteres Betjeningspanel: glas Forsænkbare knapper med belysning Dialog elektronik med symbolindikering Fuldt glas i inderdøren Pyrolyse - automatisk selvrens Aktiv katalysator kan eftermonteres (Ekstra tilbehør) Automatisk lynopvarmning Sikkerhed ovn: restvarmeindikator, Børnesikring med nøglefunktion, mekanisk dørlås, sikkerhedsafbryder, Dørlås aktiveres ved pyrolytisk selvrens, indbygget køleblæser Type af ovnrum: Glat Fronttemperatur maks. 30 C, målt midt på døren ved 180º C over-/ undervarme efter 1 time 2 x Emaljeret bageplade 1 x Stegerist 1 x Universalpande, pyrolyse 1 x Tilbehørsholdere Pyrolyse Elektrisk tilslutningseffekt (W): 3650 Produktmål, mm: 595 x 595 x 548 D): x 560 x 550 Længde på elledning (cm): 120 HBG S hvid kr* HBG S stål kr* HBG S sort kr* Fragtkode: 2 XXL-bageovn 65 l med GranitEmalje 30% lavere energiforbrug (0.66 kwh) end grænseværdien (0.99 kwh) for energiklasse A 6 ovnfunktioner: Over-/undervarme, Varmluft, Varmluft Øko, Undervarme, Stor VARIO grill, Varmluft/impulsgrill Temperaturregulering fra C Ovnbelysning med 1 lampe i loftet Elektronikur Teleskopudtræk kan eftermonteres Betjeningspanel: rustfrit stål Forsænkbar(e) betjeningsknap(per), Cylinderknapper Displayfarve: Rød Fuldt glas i inderdøren Pyrolyse - automatisk selvrens Automatisk lynopvarmning Sikkerhed ovn: børnesikring med nøglefunktion, mekanisk dørlås, sikkerhedsafbryder, indbygget køleblæser Dørlås aktiveres ved pyrolyserengøring Fronttemperatur maks. 30 C, målt midt på døren ved 180º C over-/ undervarme efter 1 time 2 x Emaljeret bageplade 1 x Stegerist 1 x Universalpande, pyrolyse Elektrisk tilslutningseffekt (W): 3650 Produktmål, mm: 595 x 595 x 548 D): x 560 x 550 Længde på elledning (cm): 120 HBA 63B152S stål 9895 kr* Fragtkode: 2 XXL-bageovn 60 l med GranitEmalje Sikkerhed ovn: mekanisk dørlås, 10% lavere energiforbrug (0.71 kwh) sikkerhedsafbryder, indbygget HBA 74R252E stål 8895 kr* end grænseværdien (0.79 kwh) for køleblæser energiklasse A Dørlås aktiveres ved Temperaturregulering fra C pyrolyserengøring 8 ovnfunktioner: Stor VARIO grill, Fronttemperatur maks. 30 C, målt Lille VARIO grill, Varmluft Øko, midt på døren ved 180º C over-/ Fragtkode: 2 Undervarme, Pizza funktion, undervarme efter 1 time Varmluft/impulsgrill, Varmluft, Over-/ undervarme Ovnbelysning med 1 lampe i loftet 1 x Emaljeret bageplade Elektronikur 1 x Stegerist Teleskopudtræk, 1 niveau 1 x Universalpande, pyrolyse Betjeningspanel: rustfrit stål Forsænkbar(e) betjeningsknap(per), Cylinderknapper Fuldt glas i inderdøren Pyrolyse - automatisk selvrens Glatte ovnvægge Lynopvarmning Indbygningsovne med EcoClean Elektrisk tilslutningseffekt (W): 3580 Produktmål, mm: 595 x 595 x 515 D): x 560 x 550 Længde på elledning (cm): 95 XXL-bageovn 67 l med GranitEmalje 20% lavere energiforbrug (0.79 kwh) end grænseværdien (0.99 kwh) for energiklasse A Temperaturregulering fra C 8 ovnfunktioner: Optøning, Varmluft, Over-/undervarme, Pizza funktion, Undervarme, Varmluft/impulsgrill, Lille VARIO grill, Stor VARIO grill Ovnbelysning med 1 lampe i loftet Stegetermometer SoftClose - Dæmpet lukning af ovnlågen Elektronikur Betjeningspanel: glas Forsænkbar(e) betjeningsknap(per), Cylinderknapper Fuldt glas i inderdøren EcoClean er standard på bagvæggen, kan fås som ekstra tilbehør til sider og loft Automatisk lynopvarmning Sikkerhed ovn: børnesikring med nøglefunktion, mekanisk dørlås, indbygget køleblæser Fronttemperatur maks. 40 C, målt midt på døren ved 180º C over-/ undervarme efter 1 time Type af ovnrum: Glat 2 x Emaljeret bageplade 1 x Stegerist 1 x Universalpande Elektrisk tilslutningseffekt (W): 3500 Produktmål, mm: 595 x 595 x 548 D): x 560 x 550 Længde på elledning (cm): 120 HBG S hvid 7395 kr* HBG S stål 7395 kr* HBG S sort 7395 kr* Fragtkode: 2

31 INDBYGNINGSOVNE 31 XXL-bageovn 67 l med GranitEmalje 20% lavere energiforbrug (0.79 kwh) end grænseværdien (0.99 kwh) for energiklasse A Temperaturregulering fra C 5 ovnfunktioner: Varmluft/ impulsgrill, Stor VARIO grill, Undervarme, Over-/undervarme, Varmluft Ovnbelysning med 1 lampe i loftet Elektronikur Teleskopudtræk kan eftermonteres Betjeningspanel: metallakeret Forsænkbar(e) betjeningsknap(per), Cylinderknapper EcoClean er standard på bagvæggen, kan fås som ekstra tilbehør til sider og loft Automatisk lynopvarmning Indbygningsovne 60 cm XXL-bageovn 67 l med GranitEmalje 20% lavere energiforbrug (0.79 kwh) end grænseværdien (0.99 kwh) for energiklasse A Temperaturregulering fra C 5 ovnfunktioner: Varmluft, Over-/ undervarme, Undervarme, Varmluft/ impulsgrill, Stor VARIO grill Ovnbelysning med 1 lampe i loftet Betjeningspanel: rustfrit stål Forsænkbar(e) betjeningsknap(per), Cylinderknapper Lynopvarmning Sikkerhed ovn: mekanisk dørlås, indbygget køleblæser Type af ovnrum: Glat Sikkerhed ovn: børnesikring med nøglefunktion, mekanisk dørlås, indbygget køleblæser Fronttemperatur maks. 40 C, målt midt på døren ved 180º C over-/ undervarme efter 1 time Type af ovnrum: Glat 2 x Emaljeret bageplade 1 x Stegerist 1 x Universalpande Elektrisk tilslutningseffekt (W): 3500 Produktmål, mm: 595 x 595 x 548 D): x 560 x 550 Længde på elledning (cm): 120 Fronttemperatur maks. 40 C, målt midt på døren ved 180º C over-/ undervarme efter 1 time 2 x Emaljeret bageplade 1 x Stegerist 1 x Universalpande Elektrisk tilslutningseffekt (W): 3300 Produktmål, mm: 595 x 595 x 548 D): x 560 x 550 Længde på elledning (cm): 120 HBA 23B122S hvid 5895 kr* HBA 23B152S stål 5895 kr* HBA 23B162S sort 5895 kr* Fragtkode: 2 HBA 20B122S hvid 4895 kr* HBA 20B152S stål 4895 kr* Fragtkode: 2 Varmeskuffer Ovnvolumen, 67 l 10% lavere energiforbrug (0.89 kwh) end grænseværdien (0.99 kwh) for energiklasse A Multifunktions ovn (4 ovnfunktioner: Varmluft, Varmluft/impulsgrill, Over-/ undervarme, Stor VARIO grill) Ovnrum med titanemalje Temperaturregulering fra C Elektronisk timer Cylinderknapper Fuldt glas i inderdøren Betjeningspanel: metal Sikkerhed ovn: mekanisk dørlås, indbygget køleblæser Aftagelig ovnlåge Type af ovnrum: Glat 1 x Universalpande 1 x Emaljeret bageplade 1 x Stegerist Elektrisk tilslutningseffekt (W): 2800 Produktmål, mm: 595 x 595 x 548 D): x 560 x 550 Længde på elledning (cm): 100 HBN 201E2S stål 4595 kr* Fragtkode: 2 Anvendelsesområder: Hævning af Push-pull åbning, uden håndtag gærdej - Optøning af fødevarer - Kold front HSC 140P21 hvid 4995 kr* Holde varm - Forvarmning af Teleskopudtræk med fuldt udtræk porcelæn - Langtidsstegning Rustfrit stål og hærdet glas HSC 140P51 stål 4995 kr* Maks antal espressokopper 80 stk indvendigt, let at rengøre eller maks antal tallerkner (26 cm) 12 stk Opvarmning gennem varmeplade i Elektrisk tilslutningseffekt (W): 810 hårdt glas Produktmål, mm: 141 x 595 x 544 Fragtkode: 1 Temperaturregulering fra ca. 30 til 80 C (Glasoverfladetemperatur) D): 141 x 560 x 550 Belastning op til 25 kg Længde på elledning (cm): 150

32 32 KOMBI-/DAMPOVNE Kombi-/dampovne til indbygning Ovnvolumen 35 l, ovnrum i rustfrit stål Kombination Damp og Varmluft C Damp 35 til 100 C Varmluftsfunktion, 30 C C AutoPilot - 70 automatiske programmer Viser aktuel temperatur, Opvarmningskontrol, Temperaturforslag, Memory funktion, AutoPilot, Rengøringsprogram, Afkalkningsprogram, Kogepunktskontrol Vandtank til 1.3 l vand Halogenbelysning Elektronikur Indikator for tom vandtank Hængegitter, 4 isætnings niveauer Digitalt display med klartekst for ovnfunktioner og automatikprogrammer med vægtangivelse Forsænkbar(e) betjeningsknap(per), i stål med belyst ring Dampovne til indbygning Ovnvolumen 38 l, ovnrum i rustfrit stål Damp 35 til 100 C AutoPilot - 20 automatiske programmer AutoPilot, Opvarmningskontrol, Kogepunktskontrol, Afkalkningsprogram Vandtank til 1.3 l vand Indvendig belysning Elektronikur Indikator for tom vandtank Hængegitter, 4 isætnings niveauer Digitalt display med klartekst for ovnfunktioner og automatikprogrammer med vægtangivelse Forsænkbar(e) betjeningsknap(per), Fuldt glas i inderdøren Fuldt glas i inderdøren Afkalkningsprogram, Rengøringsprogram Børnesikring med nøglefunktion, Sikkerhedsafbryder Hvis dampovnen installeres sammen med øvrige produkter, skal dampovnen altid monteres øverst eller ved siden af, aldrig under andre produkter 1 x 1/3 rustfri form m/hul 40 mm dyb 1 x 1/3 rustfri form 40 mm dyb 1 x 2/3 rustfri form m/hul 40 mm dyb 1 x 2/3 rustfri form 28 mm dyb 1 x Rist 1 x Fedtfilter Elektrisk tilslutningseffekt (W): 1900 Produktmål, mm: 454 x 595 x 550 D): 450 x 560 x 550 Længde på elledning (cm): 130 Afkalkningsprogram Børnesikring med nøglefunktion, Sikkerhedsafbryder Hvis dampovnen installeres sammen med øvrige produkter, skal dampovnen altid monteres øverst eller ved siden af, aldrig under andre produkter 1 x 2/3 rustfri form 40 mm dyb 1 x 2/3 rustfri form m/hul 40 mm dyb Elektrisk tilslutningseffekt (W): 1900 Produktmål, mm: 454 x 595 x 550 D): 450 x 560 x 550 Længde på elledning (cm): 130 HBC 36D754 stål kr* Fragtkode: 2 HBC 24D553 stål 9995 kr* Fragtkode: 2 MikroKombiovne til indbygning Ovnvolumen 42 l Forsænkbar(e) betjeningsknap(per) Ovnfunktioner: Over-/undervarme, med belyst ring HBC 86P753S stål kr* Varmluft, 3D varmluft, Varmluft/ Egnet for indbygning i et 60 cm bredt impulsgrill, Mikrobølger, MikroKombi højskab funktion, Undervarme, Pyrolyse - automatisk selvrens Intensivvarme, Holde varm, Fronttemperatur maks. 40 C, målt Fragtkode: 2 Forvarmning, Stor VARIO grill, Lille midt på døren ved 180º C over-/ VARIO grill undervarme efter 1 time Inverter-teknik - skånsom opvarmning AutoPilot - 70 automatiske programmer 5 effekttrin: 1000 W, 600 W, 360 W, 180 W, 90 W Halogenbelysning Minutur, Lynopvarmning, Forskudt start Memoryfunktion med 6 memory pladser Elektronikur Digitalt display med klartekst for ovnfunktioner og automatikprogrammer med vægtangivelse 1 x Glasbradepande 1 x Stegerist 1 x Universalpande Tilslutningseffekt (W): 3600 Mål ovnrum (H x B x D i mm): x x Produktmål, mm: 454 x 595 x 531 D): 450 x 560 x 550 Længde på elledning (cm): 180

33 MIKRO- OG MIKROKOMBIOVNE 33 Ovnvolumen 42 l Ovnfunktioner: Over-/undervarme, Varmluft, 3D varmluft, Varmluft/ impulsgrill, Mikrobølger, MikroKombi funktion, Undervarme, Intensivvarme, Holde varm, Forvarmning, Stor VARIO grill, Lille VARIO grill Inverter-teknik - skånsom opvarmning AutoPilot - 70 automatiske programmer 5 effekttrin: 900 W, 600 W, 360 W, 180 W, 90 W Halogenbelysning Minutur, Lynopvarmning, Forskudt start Memoryfunktion med 6 memory pladser Elektronikur Digitalt display med klartekst for ovnfunktioner og automatikprogrammer med vægtangivelse Mikroovne til indbygning Ovnvolumen: 21 l rustfrit stål Fast ovnbund og roterende antenne der fordeler mikrobølgerne jævnt Inverter-teknik - skånsom opvarmning AutoPilot - 7 automatiske programmer 5 effekttrin: 900 W, 600 W, 360 W, 180 W, 90 W Indvendig belysning Memoryfunktion med 2 memory pladser Op til 3 mikroeffekter kan programmeres efter hinanden Elektronikur Forsænkbar(e) betjeningsknap(per) Forsænkbar(e) betjeningsknap(per) med belyst ring Egnet for indbygning i et 60 cm bredt højskab ecoclean selvrens på bagvæg, loft Fronttemperatur maks. 40 C, målt midt på døren ved 180º C over-/ undervarme efter 1 time 1 x Stegerist 1 x Universalpande Tilslutningseffekt (W): 3600 Mål ovnrum (H x B x D i mm): x x Produktmål, mm: 454 x 595 x 531 D): 450 x 560 x 550 Længde på elledning (cm): 180 Produktet findes i både højre- og venstrehængt, ikke vendbar Til indbygning i et 60 cm bredt overskab (min. 30 cm dybt), egnet for indbygning i et 60 cm bredt højskab Tilslutningseffekt (W): 1220 Mål ovnrum (H x B x D i mm): 220 x 350 x 270 Produktmål, mm: 382 x 595 x 320 D): x 560 x 300 Længde på elledning (cm): 150 HBC 86K723S hvid kr* HBC 86K753S stål kr* HBC 86K763S sort kr* Fragtkode: 2 HMT 85ML23¹ hvid 5895 kr* HMT 85ML53¹ stål 5895 kr* HMT 85ML63¹ sort 5895 kr* ¹Venstrehængslet Fragtkode: 1 Ovnvolumen: 21 l rustfrit stål Produktet findes i både højre- og Fast ovnbund og roterende antenne venstrehængt, ikke vendbar HMT 85MR23¹ hvid 5895 kr* der fordeler mikrobølgerne jævnt Til indbygning i et 60 cm bredt Inverter-teknik - skånsom overskab (min. 30 cm dybt), egnet HMT 85MR53¹ stål 5895 kr* opvarmning for indbygning i et 60 cm bredt AutoPilot - 7 automatiske højskab HMT 85MR63¹ sort 5895 kr* programmer 5 effekttrin: 900 W, 600 W, 360 W, 180 W, 90 W Tilslutningseffekt (W): 1220 Indvendig belysning Mål ovnrum (H x B x D i mm): Memoryfunktion med 2 memory 220 x 350 x 270 ¹Højrehængslet pladser Produktmål, mm: 382 x 595 x 320 Fragtkode: 1 Op til 3 mikroeffekter kan programmeres efter hinanden D): x 560 x 300 Elektronikur Længde på elledning (cm): 150 Forsænkbar(e) betjeningsknap(per) Ovnvolumen: 25 l rustfrit stål Roterende glastallerken 31,5 cm i diameter Vægtautomatik til 4 optønings- og 3 tilberedningsprogrammer 5 effekttrin: 900 W, 600 W, 360 W, 180 W, 90 W Memory-funktion (1 program) Stort digitalt display for tilberedningstid og klokkeslæt Letbetjeningselektronik med touchtaster og forsænkbar betjeningsknap Lågen er venstrehængt, kan ikke vendes Egnet for indbygning i et 60 cm bredt højskab Tilslutningseffekt (W): 1450 Mål ovnrum (H x B x D i mm): x x Produktmål, mm: 382 x 594 x 388 D): 380 x 560 x 550 Længde på elledning (cm): 130 HMT 84M624 hvid 4395 kr* HMT 84M654 stål 4395 kr* Fragtkode: 2 Ovnvolumen: 20 l rustfrit stål Roterende glastallerken 25,5 cm i diameter Vægtautomatik til 4 optønings- og 3 tilberedningsprogrammer 5 effekttrin: 800 W, 600 W, 360 W, 180 W, 90 W Memory-funktion (1 program) Stort digitalt display for tilberedningstid og klokkeslæt Letbetjeningselektronik med touchtaster og forsænkbar betjeningsknap Lågen er venstrehængt, kan ikke vendes Til indbygning i et 60 cm bredt overskab (min. 30 cm dybt), egnet for indbygning i et 60 cm bredt højskab Tilslutningseffekt (W): 1270 Mål ovnrum (H x B x D i mm): x x Produktmål, mm: 382 x 594 x 317 D): 362 x 560 x 300 Længde på elledning (cm): 130 HMT 75M624 hvid 4095 kr* HMT 75M654 stål 4095 kr* Fragtkode: 2

34 34 MIKRO- OG MIKROKOMBIOVNE Mikroovne til indbygning (fortsat) Ovnvolumen: 25 l rustfrit stål 5 effekttrin: 900 W, 600 W, 360 W, 180 W, 90 W Vægtautomatik til 4 optønings- og 3 tilberedningsprogrammer Brugervenlig elektronik med taster og forsænkbar drejevælger Memory-funktion (1 program) Stort digitalt display for tilberedningstid og klokkeslæt Roterende glastallerken 31,5 cm i diameter Egnet for indbygning i et 60 cm bredt højskab Tilslutningseffekt (W): 1450 Mål ovnrum (H x B x D i mm): x x Produktmål, mm: 280 x 513 x 405 D): 380 x 560 x 550 Længde på elledning (cm): 130 HMT 84M621 hvid 3395 kr* Fragtkode: 1 5 effekttrin: 800 W, 600 W, 360 W, 180 W, 90 W Ovnvolumen: 17 l rustfrit stål Vægtautomatik til 4 optønings- og 3 tilberedningsprogrammer Brugervenlig elektronik med taster og forsænkbar drejevælger Memory-funktion (1 program) Stort digitalt display for tilberedningstid og klokkeslæt Roterende glastallerken 24,5 cm i diameter Mikroovne til indbyg Ovnvolumen: 17 l rustfrit stål Roterende glastallerken 24,5 cm i diameter Vægtautomatik til 4 optønings- og 3 tilberedningsprogrammer 5 effekttrin: 800 W, 600 W, 360 W, 180 W, 90 W Memory-funktion (1 program) Stort digitalt display for tilberedningstid og klokkeslæt Brugervenlig elektronik med taster og forsænkbar drejevælger Til indbygning i et 60 cm bredt overskab (min. 30 cm dybt), egnet for indbygning i et 60 cm bredt højskab Tilslutningseffekt (W): 1270 Mål ovnrum (H x B x D i mm): x 290 x Produktmål, mm: 280 x 453 x 320 D): 362 x 560 x 300 Længde på elledning (cm): 130 Lågen er venstrehængt, kan ikke vendes Indbygningsapparat for 50 cm brede overskabe (min. 30 cm dyb) Tilslutningseffekt (W): 1270 Mål ovnrum (H x B x D i mm): x 290 x Produktmål, mm: 280 x 453 x 320 D): 362 x x 300 Længde på elledning (cm): 130 HMT 75M621 hvid 2995 kr* Fragtkode: 1 HMT 75M521¹ hvid 2995 kr* HMT 75M551¹ stål 3395 kr* ¹Venstrehængslet Fragtkode: 1 Fritstående mikrobølgeovne Ovnvolumen: 17 l lakeret Stort digitalt display for Roterende glastallerken 24,5 cm i tilberedningstid og klokkeslæt HMT 75M421¹ hvid 1595 kr* diameter 5 effekttrin: 800 W, 600 W, 360 W, 180 W, 90 W Tilslutningseffekt (W): 1270 HMT 75M451¹ stål 1995 kr* Vægtautomatik til 4 optønings- og 3 Mål ovnrum (H x B x D i mm): tilberedningsprogrammer x 290 x Brugervenlig elektronik med taster Produktmål, mm: 290 x 462 x 320 og forsænkbar drejevælger Længde på elledning (cm): 130 ¹Venstrehængslet Memory-funktion (1 program) Fragtkode: 1 Espressomaskiner til indbygning Innovativt varmesystem - SensoFlow system - for hurtig opvarmning Eksklusiv keramisk kværn - SilentCeram Drive, med et lavt lydniveau OneTouch Function for cappuccino, Latte macchiato, personlig kaffe, mælkekaffe aromadouble Shot: stærkere kaffe med samme fyldige aroma Vandpumpe med 19 bar tryk Aftagelig vandtank (2.5 l), bønnebeholder med aromabevarende låg (1000 g) Separat beholder til malet kaffe calc'nclean: fuldautomatisk rengørings- og afkalkningsprogram Mælkedysen er udtagelig, hvilket gør den lettere at rengøre under rindende vand eller i opvaskemaskinen singleportion Cleaning funktion. Maskinen skyller bryggeenheden igennem efter hver kop. Hygiejnisk og altid frisk kaffe. aromapressure System: stempeltryk: Optimalt tryk for optimal udtræk af aroma Mælkeskum, varm mælk og varmt vand har egne funktioner på display Takket være en innovativ mælkeskummer kan maskinen tilberede drikke med mælk i ved bare ét tastetryk Aftagelig drypbakke med beholder for kaffegrums 1 x Vandfilter 1 x Måleske 1 x Monteringsskruer 1 x Mælkebeholder 1 x Rengøringstabletter 1 x Teststrip for vandets hårdhedsgrad 1 x Forbindelsesslange til mælkedyse Tilslutningseffekt (W): 1700 Produktmål, mm: 454 x 595 x 535 D): 450 x 564 x 514 Antal enheder pr kolli: 1 Længde på elledning (cm): 1.5 TCC 78K751 stål kr* Fragtkode: 2

35 INDBYGNINGSKOMFURER 35 Indbygningskomfurer 60 cm 20% lavere energiforbrug (0.79 kwh) end grænseværdien (1.0 kwh) for energiklasse A XXL-bageovn 67 l med GranitEmalje EcoClean er standard på bagvæggen, kan fås som ekstra tilbehør til sider og loft 5 Ovnfunktioner: Over-/undervarme, Varmluft, Undervarme, Varmluft/ impulsgrill, Stor VARIO grill Temperaturregulering fra C Automatisk lynopvarmning Fuldt glas i inderdøren Elektronikur Fronttemperatur maks. 40 C, målt midt på døren ved 180º C over-/ undervarme efter 1 time Sikkerhed: Børnesikring med nøglefunktion, Mekanisk børnesikring til lågen, Køleblæser Metallakeret betjeningspanel Ovnbelysning med 1 lampe i loftet 2 x Emaljeret bageplade 1 x Stegerist 1 x Universalpande Elektrisk tilslutningseffekt (W): Produktmål, mm: 595 x 595 x 548 D): 600 x 560 x 550 Længde på elledning (cm): 120 HEA 23B121S hvid 5895 kr* HEA 23B151S stål 5895 kr* HEA 23B161S sort 5895 kr* Kan kombineres med: NKE645G17 / NKN645G17 / NKE645G17 / NKN645G17 / NKE645G17 / NKN645G17 Fragtkode: 2 XXL-bageovn 67 l med GranitEmalje 20% lavere energiforbrug (0.79 kwh) end grænseværdien (0.99 kwh) for energiklasse A 5 ovnfunktioner: Over-/undervarme, Varmluft, Undervarme, Varmluft/ impulsgrill, Stor VARIO grill Temperaturregulering fra C Indbygget køleblæser Ovnbelysning med 1 lampe i loftet Betjeningspanel: metallakeret Fuldt glas i inderdøren Glatte ovnvægge Fronttemperatur maks. 40 C, målt midt på døren ved 180º C over-/ undervarme efter 1 time Sikkerhed ovn: mekanisk dørlås, indbygget køleblæser Kan udstyres med teleskopudtræk 2 x Emaljeret bageplade 1 x Stegerist 1 x Universalpande Elektrisk tilslutningseffekt (W): Produktmål, mm: 595 x 595 x 548 D): 600 x 560 x 550 Længde på elledning (cm): 120 HEA 20B120S hvid 5095 kr* Kan kombineres med: NKE645G14/ NKN645G14 Fragtkode: 2 Komfurer med induktion 20% lavere energiforbrug (0.79 kwh) Hovedafbryder for kogesektion end grænseværdien (1.0 kwh) for 2 trins restvarmeindikation for hver HCE U hvid kr* energiklasse A kogezone Glaskeramisk kogesektion Sikkerhed kogesektion: Elektronisk 4 induktionskogezoner børnesikring, Hovedafbryder med HCE U stål kr* Booster-funktion for alle kogezoner pause-/stopfunktion, 17 effekttrin Gryderegistrering, HCE U sort kr* Multifunktion 3D varmluft Plus PowerManagement funktion 8 ovnfunktioner: Over-/undervarme, Gryderegistrering Undervarme, Varmluft, Pizza Sikkerhed ovn: børnesikring med funktion, Optøning, Varmluft/ nøglefunktion, mekanisk dørlås, Fragtkode: 3 impulsgrill, Stor VARIO grill, Lille indbygget køleblæser VARIO grill Fronttemperatur maks. 40 C Antal ovnlamper: 1 stk Magasinskuffe TouchControl betjening Justerbare ben TopControl funktionsdisplay Teleskopudtræk kan bestilles som Elektronikur, Minutur, Tidsur ekstra tilbehør tilberedningstid Timer med slukfunktion for alle kogezoner 2 x Emaljeret bageplade Hængegitter Forsænkbare betjeningsknapper, Cylinderknapper Fuldt glas i inderdøren SoftClose - Dæmpet lukning af ovnlågen Bagvæg med EcoClean Lynopvarmning 1 x Rist 1 x Universalpande Elektrisk tilslutningseffekt (W): Produktmål, mm: 900 x 600 x 600 Længde på elledning (cm): 120 Strømstyrke (V): % lavere energiforbrug (0.85 kwh) end grænseværdien (1.0 kwh) for energiklasse A Glaskeramisk kogesektion 4 induktionskogezoner Booster-funktion for alle kogezoner Gryderegistrering Timer med slukfunktion for alle kogezoner 17 effekttrin 7 ovnfunktioner: Over-/undervarme, Undervarme, Varmluft, Optøning, Varmluft/impulsgrill, Stor VARIO grill, Lille VARIO grill Antal ovnlamper: 1 stk Hængegitter Cylinderknapper Fuldt glas i inderdøren 2 trins restvarmeindikation for hver kogezone Sikkerhed kogesektion: Elektronisk børnesikring, hovedafbryder med pause-/stopfunktion, gryderegistrering, PowerManagement funktion Sikkerhed ovn: mekanisk dørlås, indbygget køleblæser Fronttemperatur maks. 40 C Magasinskuffe Justerbare ben 2 x Emaljeret bageplade 1 x Rist 1 x Universalpande Elektrisk tilslutningseffekt (W): Produktmål, mm: 900 x 600 x 600 Længde på elledning (cm): 120 Strømstyrke (V): HCE U hvid kr* Fragtkode: 3

36 36 FRITSTÅENDE KOMFURER Komfurer med glaskeramiske plader 30% lavere energiforbrug (0.69 kwh) end grænseværdien (1.0 kwh) for energiklasse A Glaskeramisk kogesektion 4 trinløst regulerbare QuickTherm kogezoner, heraf 1 dobbelt zone og 1 oval kogezone Multifunktion 3D varmluft Plus 10 ovnfunktioner: Over-/ undervarme, Undervarme, Varmluft, Varmluft Øko, Pizza funktion, Optøning, Varmluft/impulsgrill, Stor VARIO grill, Lille VARIO grill, Holde varm Ovnbelysning kan slukkes Elektronikur, Minutur, Tidsur tilberedningstid Timer med slukfunktion for alle kogezoner Hængegitter Forsænkbare betjeningsknapper, Cylinderknapper Fuldt glas i inderdøren Stegetermometer AutoPilot - 40 automatiske programmer SoftClose - Dæmpet lukning af ovnlågen Bagvæg med EcoClean Lynopvarmning Hovedafbryder for kogesektion 4 restvarmeindikatorer Sikkerhed ovn: børnesikring med nøglefunktion, mekanisk dørlås, Sikkerhedsafbryder, indbygget køleblæser Fronttemperatur maks. 40 C Magasinskuffe Justerbare ben Teleskopudtræk kan bestilles som ekstra tilbehør 2 x Emaljeret bageplade 1 x Rist 1 x Universalpande Elektrisk tilslutningseffekt (W): Produktmål, mm: 900 x 600 x 600 Længde på elledning (cm): 120 Strømstyrke (V): HCE U stål kr* Fragtkode: 3 20% lavere energiforbrug (0.79 kwh) end grænseværdien (1.0 kwh) for energiklasse A Glaskeramisk kogesektion 4 trinløst regulerbare QuickTherm kogezoner, heraf 1 dobbelt zone og 1 oval kogezone Multifunktion 3D varmluft Plus 8 ovnfunktioner: Over-/undervarme, Undervarme, Varmluft, Pizza funktion, Optøning, Varmluft/ impulsgrill, Stor VARIO grill, Lille VARIO grill Antal ovnlamper: 1 stk Elektronikur, Minutur, Tidsur tilberedningstid Hængegitter Forsænkbare betjeningsknapper, Cylinderknapper Fuldt glas i inderdøren Katalytisk selvrens på bagvæggen Lynopvarmning 4 restvarmeindikatorer Sikkerhed ovn: børnesikring med nøglefunktion, mekanisk dørlås, indbygget køleblæser Fronttemperatur maks. 40 C Magasinskuffe Justerbare ben Teleskopudtræk kan bestilles som ekstra tilbehør 2 x Emaljeret bageplade 1 x Rist 1 x Universalpande Elektrisk tilslutningseffekt (W): Produktmål, mm: 900 x 600 x 600 Længde på elledning (cm): 120 Strømstyrke (V): HCE U hvid 7795 kr* HCE U stål 8395 kr* Fragtkode: 3 20% lavere energiforbrug (0.79 kwh) 4 restvarmeindikatorer end grænseværdien (1.0 kwh) for Sikkerhed ovn: mekanisk dørlås, HCE U hvid 6595 kr* energiklasse A indbygget køleblæser Glaskeramisk kogesektion Fronttemperatur maks. 40 C 4 trinløse regulerbare HighSpeed Magasinskuffe HCE U stål 7495 kr* kogezoner Justerbare ben Multifunktion 3D varmluft Plus Teleskopudtræk kan bestilles som HCE U sort 6595 kr* 8 ovnfunktioner: Over-/undervarme, ekstra tilbehør Undervarme, Varmluft, Pizza funktion, Optøning, Varmluft/ impulsgrill, Stor VARIO grill, Lille 2 x Emaljeret bageplade Fragtkode: 3 VARIO grill 1 x Rist Antal ovnlamper: 1 stk 1 x Universalpande Hængegitter Forsænkbare betjeningsknapper, Cylinderknapper Fuldt glas i inderdøren Katalytisk selvrens på bagvæggen Lynopvarmning Elektrisk tilslutningseffekt (W): 9700 Produktmål, mm: 900 x 600 x 600 Længde på elledning (cm): 120 Strømstyrke (V): % lavere energiforbrug (0.79 kwh) end grænseværdien (1.0 kwh) for energiklasse A Glaskeramisk kogesektion 4 trinløse regulerbare HighSpeed kogezoner Ovnvolumen: 71 l Konventionel bageovn 4 ovnfunktioner: Over-/undervarme, Undervarme, Stor VARIO grill, Lille VARIO grill Antal ovnlamper: 1 stk Hængegitter Cylinderknapper Fuldt glas i inderdøren Sikkerhed ovn: mekanisk dørlås, indbygget køleblæser Fronttemperatur maks. 40 C Magasinskuffe Justerbare ben 2 x Emaljeret bageplade 1 x Rist 1 x Universalpande Elektrisk tilslutningseffekt (W): 9200 Produktmål, mm: 900 x 600 x 600 Længde på elledning (cm): 120 Strømstyrke (V): HCE U hvid 5995 kr* Fragtkode: 3

Den, der holder op med at gøre tingene bedre, holder op med at være god. Robert Bosch

Den, der holder op med at gøre tingene bedre, holder op med at være god. Robert Bosch Indholdsfortegnelse 37 INDBYGNINGSOVNE 40 KOMPAKTOVNE 41 MIKRO- OG MIKROKOMBIOVNE 43 VARMESKUFFER 43 ESPRESSOMASKINER 43 INDBYGNINGSKOMFURER 44 FRITSTÅENDE KOMFURER 47 KOGESEKTIONER 53 KOGESEKTIONER UDEN

Læs mere

2010 2011 www.bosch-home.dk

2010 2011 www.bosch-home.dk Bæredygtige valg 2010 2011 En bæredygtig filosofi 3 Dette synspunkt stammer fra vores grundlægger, Robert Bosch. En opfinder og en entreprenør, som altid stilede efter at forbedre teknologien og overgå

Læs mere

Produktoversigt Bosch Hvidevarer

Produktoversigt Bosch Hvidevarer Produktoversigt Bosch Hvidevarer Gældende fra 1. december 2011 Alle priser er vejledende priser inkl. 25% moms og miljøgebyr www.bosch-home.dk Indholdsfortegnelse 8 INDBYGNINGSOVNE 10 TOPBETJENTE KOGESEKTIONER

Læs mere

Bosch grønnevarer bruger mindre og yder mere.

Bosch grønnevarer bruger mindre og yder mere. Grønnevarer. 2 En bæredygtig udvikling Bosch grønnevarer bruger mindre og yder mere. Bosch-sortimentet Green Technology inside er nødvendigt i disse tider med høje energipriser og vigtige klimamål. I Europa

Læs mere

Pris- og produktoversigt

Pris- og produktoversigt September 2015 Pris- og produktoversigt Miele Partner Showroom Miele Experience Center er ikke blot en udstilling af produkter. Det er en verden af sanselighed, hvor kvalitet, design og moderne teknologi

Læs mere

En serie af eksklusive hårde hvidevarer til indbygning Peppet op med nye idéer!

En serie af eksklusive hårde hvidevarer til indbygning Peppet op med nye idéer! En serie af eksklusive hårde hvidevarer til indbygning Peppet op med nye idéer! PEP DIT LIV OP MED PLUSSER Det kan kun være et køkken. Det kan være meget mere, hvis du pepper det op med din kreativitet.

Læs mere

Kreér og slap af Når måltidet er indtaget, er det tid til forkælelse Sæt blot damp på

Kreér og slap af Når måltidet er indtaget, er det tid til forkælelse Sæt blot damp på Electrolux produktkatalog 2011 Kreér og slap af Når måltidet er indtaget, er det tid til forkælelse Sæt blot damp på Du har aldrig smagt mad, før du har smagt det tilberedt med damp GOURMET- MADLAVNING

Læs mere

Kreér og slap af Når måltidet er indtaget, er det tid til forkælelse Sæt blot damp på

Kreér og slap af Når måltidet er indtaget, er det tid til forkælelse Sæt blot damp på Electrolux produktkatalog 2011/2012 Kreér og slap af Når måltidet er indtaget, er det tid til forkælelse Sæt blot damp på Du har aldrig smagt mad, før du har smagt det tilberedt med damp GOURMET- MADLAVNING

Læs mere

OVNE 18 ESPRESSOMASKINER 66 KOGEPLADER 70 KOMFURER 118 EMHÆTTER 148 KØLE/FRYSESKABE 174 OPVASKEMASKINER 218 VASKEMASKINER 238

OVNE 18 ESPRESSOMASKINER 66 KOGEPLADER 70 KOMFURER 118 EMHÆTTER 148 KØLE/FRYSESKABE 174 OPVASKEMASKINER 218 VASKEMASKINER 238 SMEGs filosofi Karakteristiske husholdningsprodukter som udvikles i samarbejde med nogle af verdens ledende arkitekter. Produkter som udtrykker Made in Italy ved at kombinere design, ydeevne og opmærksomheden

Læs mere

Programmér problemerne væk.

Programmér problemerne væk. Programmér problemerne væk. Tysk ingeniørkunst løser vaskebehovet. Bosch Hvidevarer Telegrafvej 4 2750 Ballerup Telefon: 44 89 85 25 E-mail: bosch.hvidevarer@bshg.com www.bosch-home.dk 2011 Bosch Hvidevarer,

Læs mere

Energien på rette sted. sådan gør du din elregning mindre

Energien på rette sted. sådan gør du din elregning mindre Energien på rette sted sådan gør du din elregning mindre Udgivet af SEAS-NVE Strømmen Hovedgaden 36 4520 Svinninge tlf. 70 29 29 29 www.seas-nve.dk Inspiration og faktuelle oplysninger til Energien på

Læs mere

Emhættehåndbogen. Sådan vælger du din nye emhætte.

Emhættehåndbogen. Sådan vælger du din nye emhætte. Emhættehåndbogen. Sådan vælger du din nye emhætte. siemens-home.dk Siemens. Fremtiden flytter ind. Introduktion 05 Stort udvalg af emhætter 06 Forskellige typer emhætter 07 Sådan fungerer en emhætte 08

Læs mere

Rigtig. Billig. Fødselsdagsfest

Rigtig. Billig. Fødselsdagsfest Rigtig. Billig. Fødselsdagsfest EN F E ST T E R R ST. 20/9.D SØN 10.00 K L. Vi fejrer fødselsdag i punkt1 - kom med til fest og vi hjælper dig med at finde det helt rigtige produkt til dine behov. Til

Læs mere

TILBUD AF VARER. Tilbud på SAMSUNG ( Tilbud køre fra den 03-05-2015 til den 10-05-2015 )

TILBUD AF VARER. Tilbud på SAMSUNG ( Tilbud køre fra den 03-05-2015 til den 10-05-2015 ) Hvidevarer- Shop.dk Hvidevarer- Shop.dk Gl. Banegårdsplads 4 4220 Korsør Danmark CVR-nummer: 35946152 E-mail: Info@hvidevarershop.dk http://hvidevarershop.dk Tilbud på SAMSUNG ( Tilbud køre fra den 03-05-2015

Læs mere

nyt Hvidvare VIDENVARER PÅ VEJ NYE AKTØRER PÅ SPRING SIDE 9 OK MED ÉN PRIS I BUTIKKEN OG EN ANDEN PÅ NETTET SIDE 7 VASK I BLINDE SIDE 17 PREBEN MEJER:

nyt Hvidvare VIDENVARER PÅ VEJ NYE AKTØRER PÅ SPRING SIDE 9 OK MED ÉN PRIS I BUTIKKEN OG EN ANDEN PÅ NETTET SIDE 7 VASK I BLINDE SIDE 17 PREBEN MEJER: Hvidvare 45. årgang nr. 2 april 2012 nyt PREBEN MEJER: VIDENVARER PÅ VEJ OK MED ÉN PRIS I BUTIKKEN OG EN ANDEN PÅ NETTET SIDE 7 VASK I BLINDE SIDE 17 NYE AKTØRER PÅ SPRING SIDE 9 Længe leve lave elregninger.

Læs mere

Hvidvare. Side 15. vaks vask er kold vask

Hvidvare. Side 15. vaks vask er kold vask Hvidvare 45. årgang nr. 4 august 2012 nyt håb forude afsætningen steg i første halvår Side 5 vaks vask er kold vask Cirka 75 procent af dagens vaskemaskiner, der er under fem år gamle, vil være i stand

Læs mere

SKÆR TOPPEN. af elregningen. Gode elvaner er den direkte vej til lavere elregning og renere miljø.

SKÆR TOPPEN. af elregningen. Gode elvaner er den direkte vej til lavere elregning og renere miljø. SKÆR TOPPEN af elregningen Gode elvaner er den direkte vej til lavere elregning og renere miljø. Med Gode elvaner" får du inspiration til, hvordan du griber det an. Langt de fleste familier kan skære 10%

Læs mere

EnergiMidt - 2004. vejen til en lavere elregning

EnergiMidt - 2004. vejen til en lavere elregning EnergiMidt - 2004 vejen til en lavere elregning INDHOLD Skær toppen af elregningen 3 Elforbrug i boligen 4 Køkken Køl og frys 6 Kogeplade 8 Ovn 10 Mikrobølgeovn og mikrokombiovn 12 Emhætte 13 Småapparater

Læs mere

44. årgang nr. 5 oktober 2011. Hvidvare. nyt IFA 2011: SNU APPARATER SIDE 9

44. årgang nr. 5 oktober 2011. Hvidvare. nyt IFA 2011: SNU APPARATER SIDE 9 Hvidvare 44. årgang nr. 5 oktober 2011 nyt IFA 2011: SNU APPARATER SIDE 9 aske /Tørremaskine med Energimærke AAA i har på denne serie et program, som vasker og tørrer 1,5 kg tøj på kun 1 time. Der kommer

Læs mere

ASKO PROFESSIONAL. Vaskemaskiner Tørretumblere Tørreskabe Opvaskemaskiner

ASKO PROFESSIONAL. Vaskemaskiner Tørretumblere Tørreskabe Opvaskemaskiner ASKO PROFESSIONAL Vaskemaskiner Tørretumblere Tørreskabe Opvaskemaskiner For professionel håndtering af vask, tørring og opvask ASKOs professionelle serie omfatter vaskemaskiner, tørretumblere, tørreskabe

Læs mere

ASKO PROFESSIONEL PROFESSIONEL YEARS WARRANTY. Vaskemaskiner Tørretumblere Tørreskabe Opvaskemaskiner

ASKO PROFESSIONEL PROFESSIONEL YEARS WARRANTY. Vaskemaskiner Tørretumblere Tørreskabe Opvaskemaskiner ASKO PROFESSIONEL ASKO PROFESSIONEL YEARS WARRANTY Vaskemaskiner Tørretumblere Tørreskabe Opvaskemaskiner For professionel håndtering af vask, tørring og opvask ASKOs professionelle serie omfatter vaskemaskiner,

Læs mere

nyt Hvidvare LivingKitchen en messe med potentiale Side 5

nyt Hvidvare LivingKitchen en messe med potentiale Side 5 Hvidvare 44. årgang nr. 2 april 2011 nyt Whirlpool øger madvarers holdbarhed Side 9 Et brag af en AEG-lancering Side 11 Massiv programudvidelse Side 14 Torneroseøkonomi Side 19 T Forbrugerklagenævnet har

Læs mere

Hvidvare. 47. årgang nr. 3 juni 2014. nyt. singler skaber salg side 17. elever med brancheprofil. side 20. diskrete tendenser i milano side 9-16

Hvidvare. 47. årgang nr. 3 juni 2014. nyt. singler skaber salg side 17. elever med brancheprofil. side 20. diskrete tendenser i milano side 9-16 Hvidvare 47. årgang nr. 3 juni 2014 nyt singler skaber salg side 17 elever med brancheprofil side 20 diskrete tendenser i milano side 9-16 Træt af halvtør opvask? Bosch i mindste detalje: Zeolite -tørring.

Læs mere

VOSS ønsker Dem tillykke.

VOSS ønsker Dem tillykke. ELI 670-1 1 948201044 VOSS ønsker Dem tillykke. Kære kunde, Tillykke med Deres nye VOSS komfur. Det er vigtigt at De lærer komfurets funktioner og finesser at kende. Læs derfor denne brugsanvisning, den

Læs mere

VIGTIGE ANVISNINGER VEDRØRENDE SIKKERHEDEN

VIGTIGE ANVISNINGER VEDRØRENDE SIKKERHEDEN VIGTIGE ANVISNINGER VEDRØRENDE SIKKERHEDEN Disse instruktioner skal også være tilgængelige på hjemmesiden: www.bauknecht.eu DIN OG ANDRES SIKKERHED ER YDERST VIGTIG Denne brugervejledning og selve apparatet

Læs mere

guide til et lavere elforbrug

guide til et lavere elforbrug Dit eksemplar Elsparefondens guide til Let din elregning og kom ned på 1.000 kwh Se side 2 Skift til bærbar computer og spar op til 90% i el Se side 6 Halvér din vasketemperatur og dit elforbrug Se side

Læs mere

ANBEFALINGER SIKKERHEDSINSTRUKTION TEKNISKE DATA DUO 2100 W 55 DK

ANBEFALINGER SIKKERHEDSINSTRUKTION TEKNISKE DATA DUO 2100 W 55 DK ANBEFALINGER LÆS BRUGSANVISNINGEN GRUNDIGT, SÅ DU FÅR DET MESTE UD AF DIN HVIDEVARE Vi anbefaler at du gemmer installations- og brugsanvisningen til senere brug, og at du skriver serienummeret, som vist

Læs mere

Hvidvare. 45. årgang nr. 5 oktober 2012. nyt. IFA 2012: GlobAl vækst EuropA I lavere tempo side 19. klimaministeren: IntEllIGEnt El på vej side 17

Hvidvare. 45. årgang nr. 5 oktober 2012. nyt. IFA 2012: GlobAl vækst EuropA I lavere tempo side 19. klimaministeren: IntEllIGEnt El på vej side 17 Hvidvare 45. årgang nr. 5 oktober 2012 nyt IFA 2012: GlobAl vækst EuropA I lavere tempo side 19 klimaministeren: IntEllIGEnt El på vej side 17 Tilmeld dig på doubledate-electrolux.dk Kom på Double Date

Læs mere

Hvidvare. 47. årgang nr. 2 april 2014. nyt. mad laver mænd side 17. WmF Tysk vinder på dansk marked. side 19. Tema om vask: Fra 43 Til 30 side 7-15

Hvidvare. 47. årgang nr. 2 april 2014. nyt. mad laver mænd side 17. WmF Tysk vinder på dansk marked. side 19. Tema om vask: Fra 43 Til 30 side 7-15 Hvidvare 47. årgang nr. 2 april 2014 nyt mad laver mænd side 17 WmF Tysk vinder på dansk marked side 19 Tema om vask: Fra 43 Til 30 side 7-15 Træt af halvtør opvask? Bosch i mindste detalje: Zeolite -tørring.

Læs mere

nyt Hvidvare fremtidens forbruger er en bonderøv Side 7 "jeg lytter mere til internettet end til mine forældre" side 5 Årets julegaver side 19

nyt Hvidvare fremtidens forbruger er en bonderøv Side 7 jeg lytter mere til internettet end til mine forældre side 5 Årets julegaver side 19 Hvidvare 44. årgang nr. 6 december 2011 nyt "jeg lytter mere til internettet end til mine forældre" side 5 Årets julegaver side 19 fremtidens forbruger er en bonderøv Side 7 Det er fysisk umuligt at gøre

Læs mere