Den, der holder op med at forbedre sig, holder op med at være god. Robert Bosch

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Den, der holder op med at forbedre sig, holder op med at være god. Robert Bosch"

Transkript

1

2

3 Indholdsfortegnelse 30 INDBYGNINGSOVNE 31 VARMESKUFFER 32 KOMBI-/DAMPOVNE 32 DAMPOVNE 32 MIKRO- OG MIKROKOMBIOVNE 34 ESPRESSOMASKINER 35 INDBYGNINGSKOMFURER 35 FRITSTÅENDE KOMFURER 37 KOGESEKTIONER 42 KOGESEKTIONER UDEN BETJENING 42 EMHÆTTER 48 KØLE- OG KØLE-/FRYSESKABE TIL INDBYGNING 50 FRYSESKABE TIL INDBYGNING 51 VINKØLESKABE 52 KØLE- OG KØLE-/FRYSESKABE 63 FRYSESKABE 66 OPVASKEMASKINER 73 VASKEMASKINER 76 VASKE-/TØRREMASKINER 77 TØRRETUMBLERE 79 TILBEHØR INDBYGNINGSOVNE 81 TILBEHØR FRITSTÅENDE KOMFURER 81 TILBEHØR KOGESEKTIONER 82 TILBEHØR EMHÆTTER 88 TILBEHØR KØLE-/FRYSESKABE 89 TILBEHØR OPVASKEMASKINER 91 TILBEHØR VASKEMASKINER 92 TILBEHØR TØRRETUMBLERE 92 PIKTOGRAMFORKLARINGER 108 SERVICE

4 4 Den, der holder op med at forbedre sig, holder op med at være god. Robert Bosch

5 5 Den tænkende ingeniør, Robert Bosch. Overskriften afspejler en af flere grundtanker, som kommer fra vores grundlægger Robert Bosch. Han var en opfinder og iværksætter, der altid prøvede at forbedre teknologien og overgå forbrugerens forventninger. Grundlaget for Boschs sociale ansvar begyndte for over 125 år siden. Robert Boschs omsorg for mennesker betød, at hans virksomhed gik hånd i hånd med udviklingen i samfundet som helhed. Han arbejdede samvittighedsfuldt på at forbedre sine ansattes levevilkår og miljø samt deres omgivelser. Gennemtænkte produkter fra Bosch. Når en ingeniør tænker før, under og efter produktudviklingen, skabes der kvalitet i et sluttet kredsløb. Bosch har et verdensomspændende ry for produktion af energibesparende og højtydende husholdningsprodukter. Vores virksomhed er kendetegnet af en bæredygtig tankegang, fra produktion og logistik og til stiftelsen Robert Bosch Stiftungs arbejde med velgørende organisationer. 92 % af Bosch-koncernen ejes i øvrigt af denne stiftelse. Denne ejerskabsform er et godt grundlag for bæredygtig tænkning.

6 6 Stol på Bosch-ingeniørerne, når du undrer dig over produktets teknologi. Vi har mere end registrerede patenter. Bosch betragtes som en af de mest innovative virksomheder i verden, og vi indsender i gennemsnit 15 patentansøgninger om dagen. Nogle gange leder vores forskning og udvikling til ændringer i teknologien, hvilket betyder at vores løsninger bliver til en ny standard i industrien. Gode eksempler på dette er varmepumpeteknologien ActiveAir eller vores næsten friktionsfrie vaskemaskinemotor EcoSilence Drive. Hos Bosch kalder vi gerne os selv for nørder, for vi er drevet af passion for tysk kvalitet og udvikling.

7 7 Først tester vi, så leverer vi. Vi tester hele tiden vores produkter. Både før, under og efter fremstilling. Vi anvender bordtennisbolde til at se, om vores vaskemaskiner ryster under centrifugering. Vi bager kager og pizzaer i vores ovne for at kontrollere, at de er bagt til perfektion. Vores testlaboratorium bager f.eks. mere end 800 pizzaer om året for at sikre at alle ovnteknikker rent faktisk virker i praksis. Boschs løfte er perfekt kvalitet. Ellers leveres produktet ikke fra fabrikken.

8 8 Stol på dine fingerspidser, når du nyder produktets design. Oplev Boschs unikke Fingerspitzengefühl. Tænk på at dine hænder skal røre ved dine hvidevarer og husholdningsapparater flere gange om dagen. Mærk forskellen på vores produkter og konkurrenternes, når du sammenligner Bosch med andre varemærker. På Bosch-produkterne finder du solide drejeknapper, dæmpede ovnlåger, gedigne lameller, helstøbte emfang samt opvaskemaskine- og vaskemaskinelåger, der lukkes med samme følelse som en tysk bildør.

9 9

10 10 Bosch design, sort på hvidt: 32 designpriser i 2013.

11 11 Prisregn fra if og Red Dot. I de seneste to år har Bosch fået hele 71 samlede priser fra if og Red Dot Award, som begge er internationalt anerkendt inden for design. Blandt andet belønnes vaske- og tørreserien HomeProfessional, indbygningskogesektioner med FlexInduction og Free e støvsugere for sit førsteklasses design.

12 12 Bosch grønnevarer bruger mindre og yder mere. Bosch-sortimentet Green Technology inside er vores mest energieffektive og højtydende hvidevarer, som er tiltrængte i tider med høje energipriser og nødvendig miljøbeskyttelse. Eftersom % af produkternes samlede ressourceforbrug sker i hjemmet, leverer vi ressourcebesparende teknologi i moderne design, som er god ved både miljøet og forbrugerens pengepung. Vores grønnevarer og symbolet Green Technology inside giver dig de mest bæredygtige valg. Fuldstændig åbenhed Green Technology inside er Boschs eget sortiment af hvidevarer og husholdningsprodukter med et utroligt lavt energiforbrug. Vi specificerer hvert produkts energi- og ressourcebesparelse, og er flere gange blevet rost for vores åbenhed og transparens angående miljøspørgsmål. Bosch står for enkel, forståelig forbrugerinformation og klare fakta, som ligger til grund for dit valg. Bæredygtig filosofi Hos Bosch er vi fokuseret på at bevare værdier som tillid og integritet, fremme sundhed og respektere miljø og naturlige ressoucer. Boschs miljøindsats er ekstra tydeligt mærket med symbolet Green Technology inside. Allerede på tegnebordet, tænker vi på alle mulige miljømæssige hensyn baseret på en holistisk tilgang: Fra produktion til genanvendelse samt lavt forbrug af vand og energi i husholdningen. Tysk energibesparelse Hvad er denne grønne teknologi, som gør at vi kan kalde Bosch hvidevarer for grønnevarer? Lad os se på nogle eksempler: Bosch køle- og fryseskabe bærer det bedste energimærke A+++ og har et 50 % lavere energiforbrug sammenlignet med energiklasse A+. Opvaskemaskinen MeisterStück har et vandforbrug på kun 6,0 liter pr. opvask og vaskemaskiner med funktionen i-dos doserer selv mængden af vaskemiddel for det bedste resultat.

13 13 Du sparer penge I Danmark tegner husholdningsapparater sig for ca. 49 % af elforbruget i hjemmet (bortset fra elopvarmning). Du reducerer elregningen betydeligt ved blot at udskifte gamle hvidevarer med ny teknologi. En ny tørretumbler med varmepumpeteknologi fra Bosch kan mere end halvere energiforbruget, hvis den erstatter en gammel tumbler. Du kan selv regne ud, hvor mange kilowatt og hundrede af kroner, du sparer om året, ved hjælp af Bosch energiberegner på Du får altid et perfekt resultat Den største udfordring for ingeniørerne hos Bosch er at udvikle produkter, der bruger mindre vand og energi, men som stadig giver et fremragende resultat. Hos Bosch kalder vi det for substans. Det faktum at denne filosofi betyder en bæredygtig og ressourcebesparende udvikling, er ingeniørernes vigtigste løfte til dig, dine børnebørn og deres børn. En konstant strøm af miljømæssige innovationer Næsten 40 % af Bosch patentansøgninger har til hensigt at beskytte miljøet og/ eller spare ressourcer. Talrige patenter for miljøbeskyttelse sidder naturligvis i Green Technology inside-produkterne. Serien omfatter køleskabe, fryseskabe, opvaskemaskiner, vaskemaskiner, tørretumblere, ovne, støvsugere og en emhætte samt tilbehøret CleanAirkulfiltermodulet. Opfrisk din miljøviden ved at gå til

14 14

15 15 Bosch seneste teknik i ovne. AutoPilot Bosch AutoPilot har op til 68 forprogrammerede tilberedningsprogrammer. Når du har sat stegen i ovnen, vælger du det ønskede program og taster råvarens vægt ind. Når stegetiden er gået, lyder der et bip, og ovnen slukker af sig selv. 3D Varmluft Plus Den allernyeste varmluftteknik fra Bosch fordeler varmen jævnt i hele ovnen. Du kan bage og stege på flere niveauer samtidigt, og ingen plader behøver at blive skiftet rundt. Sammen med et ekstra stort ovnrum gør det madlavningen endnu mere enkel og giver perfekt resultat. Indbygget stegetermometer I flere Bosch ovne er der indbygget stegetermometer. Sæt termometret i råvaren, og indstil den ønskede kernetemperatur. Når den valgte kernetemperatur er nået, lyder der et bip, og ovnen slukker af sig selv. Dobbelt display De nyeste ovne fra Bosch har ikke kun et, men to displays. De sidder på hver sin side af drejeknappen og giver dig perfekt overblik over funktioner og programmer. Pyrolytisk selvrens Med en ovn fra Bosch behøver du ikke at bekymre dig om at skulle fjerne fastbrændte rester og snavs. Ovnen rengør sig selv ved at opvarmes til 480 C, hvorved alt snavs brændes bort. Øko varmluft Optimeret energibesparende varmluftfunktion til bagning og tilberedning på én plade. Energiklasse A 30 %. SoftClose Nyt lukkesystem, der lukker ovnlågen blidt og lydløst. HydroBagning HydroBagning bygger på det klassiske trick med at stille en halv kop vand ind i bunden af ovnen. Fugten gør brødet sprødt og fyldigt. Bosch HydroBagningfunktion er helt automatisk ventilstyret, og bagværkets egen fugt bliver i ovnen. Teleskopudtræk Med udtrækkelige skinner i ovnen er der ingen risiko for at tabe de friskbagte boller, når du trækker pladen ud af ovnen. Teleskopskinnerne gør det let og sikkert at håndtere bagepladerne.

16 16

17 17 Bosch seneste teknik i komfurer. 3D Varmluft Plus Den allernyeste varmluftteknik fra Bosch fordeler varmen jævnt i hele ovnen. Du kan bage og stege på flere niveauer samtidigt, og ingen plader behøver at blive skiftet rundt. Sammen med et endnu større ovnrum gør det madlavningen endnu mere enkel og sikker. Induktion Et komfur med induktionszoner producerer kun varme der, hvor der er brug for den under gryden. Det sparer masser af energi, og du undgår spildvarme. Et elektronisk magnetfelt varmer lynhurtigt gryden op, varmen reguleres præcist, og du slipper for at noget koger over. Sikkerheden er i top, og rengøringen er klaret i løbet af nul komma fem. Indbygget stegetermometer I Boschs topmodeller er der indbygget stegetermometer i ovnen. Sæt termometret i råvaren, og indstil den ønskede kernetemperatur. Når stegetiden er gået, lyder der et signal, og ovnen slukker af sig selv. Børnesikring Det kan være svært at holde nysgerrige små fingre borte fra varme plader og spændende knapper. Komfurerne fra Bosch har elektronisk børnesikring, som låser alle kogesektionens funktioner. Endvidere har ovnlågen mekanisk børnesikring. Hvis du også gerne vil have, at ventilatoren slukkes når ovnen åbnes, så skal du satse på et induktionskomfur. Brugervenligt betjeningspanel Placeringen af drejeknapperne på Bosch komfurer er nøje gennemtænkt for din skyld. De er symmetrisk placeret på komfuret for at give en mere ergonomisk og intuitiv betjening under madlavningen. Teleskopudtræk Med udtrækkelige skinner i ovnen er der ingen risiko for at tabe de friskbagte boller, når du trækker pladen ud af ovnen. Teleskopskinnerne gør det let og sikkert at håndtere pladerne. SoftClose Nyt lukkesystem, der lukker ovnlågen blidt og lydløst.

18 18

19 19 Bosch seneste teknik i kogesektioner. StegeSensor Med Bosch StegeSensor får du altid den perfekte stegetemperatur ved tilberedningen. Du kan vælge mellem fire forskellige varmeniveauer og 9 eller 36 automatiske programmer. Funktionen styres let og enkelt ved hjælp af DirectSelect og LCD-displayet. QuickStart Når du tænder for kogesektionen finder og vælger QuickStart-funktionen automatisk den kogezone, hvor du har placeret gryden. Du skal blot indstille effekten. FlexInduction Kogesektionen FlexInduction gør det mere fleksibelt at lave mad. Den har en aflang, fleksibel zone, der kan anvendes som én stor zone eller to standardzoner. Det betyder ingen begrænsninger til faste kogeplader. ReStart Hvis kogesektionen slukker automatisk, f.eks. på grund af spildt væske ud over betjeningspanelet, så kan du hurtigt vende tilbage til de valgte indstillinger ved at anvende ReStart-funktionen. DirectSelect Betjeningspanelet til Bosch kogesektioner er i et nyt og intuitivt design. Med DirectSelect trykker du direkte på det effektniveau, du ønsker. Det betyder, at du slipper for at hæve og sænke temperaturen trinvis ved at trykke på + og. Det er både hurtigt og effektivt. Display med visning af energiforbrug Displayet viser, hvor meget energi hele kogesektionen har brugt, fra det tidspunkt du begynder madlavningen, til der bliver slukket for kogesektionen. Denne information hjælper dig til mere energibesparende madlavningsvaner, som f.eks. anvendelse af grydelåg under tilberedningen eller at holde temperaturindstillingerne så stabile som muligt under madlavningen.

20 20

21 21 Bosch seneste teknik i emfang. EcoSilence Drive Den nye EcoSilence Drive motor er mere lydsvag og væsentligt stærkere end sine forgængere. Motoren har ikke kulbørster, som almindelige vaskemaskinemotorer, og derved elimineres friktion. Du får lavere energiforbrug, lavere lydniveau og et produkt, som holder længere. CleanAir kulfilter Bosch nye kulfiltermodul CleanAir fjerner stegeos endnu mere effektivt end almindelige kulfiltre. Endvidere har det et betydeligt lavere lydniveau, er endnu mere effektivt og sparer dig en hel del energi. LED-belysning LED-lamperne i Boschs emhætter giver et godt arbejdslys. De har cirka 90 % lavere energiforbrug end halogenlamper og en forventet levetid på cirka timer. Er de tændt 2 timer om dagen, forventes de at holde i over 50 år. 10 års motorgaranti Bosch nye kulfri motor EcoSilence Drive holder længere, eftersom den bliver mindre varm og slides mindre. Derfor giver vi hele 10 års garanti på apparater med EcoSilence Drive motor, som er købt og anvendes i Danmark. EcoSensor EcoSensor er en hyperfølsom sensor, som registrerer præcis, hvor stor mængde mados, damp og partikler, der er i luften og omgående tilpasser effekten efter det. Det resulterer i en emhætte, som holder lydniveauet på et minimum og effektivt holder luften fri for damp og mados og tilmed kun bruger de nødvendige ressourcer. Meget energismart. Easy Mounting System Bosch præsenterer en enklere montering af din emhætte. Easy Mounting System giver mulighed for meget præcise justeringer af din emhætte med et enkelt greb. Det sparer dig både besvær og tid under installationen.

22 22

23 23 Bosch seneste teknik i køl og frys. ChillerBox Råvarer som fisk, kød og pålæg har bedst af at blive opbevaret ved en temperatur, som er lavere end i resten af køleskabet. I flere af vores køle-/ fryseskabe finder du den praktiske opbevaringsskuffe, ChillerBox, hvor temperaturen holdes 2 3 C lavere end i det øvrige skab. Superindfrysning/Superafkøling Når større mængder madvarer skal køles/fryses ned, aktiveres funktionen. Den sænker temperaturen i skabet i et vist tidsrum og går derefter automatisk tilbage til den forvalgte temperatur. Det bedste resultat fås, hvis du aktiverer funktionen, inden du tager ud og handler stort ind. Feriefunktion En smart funktion i vores køleskabe, som hjælper dig med at spare på energien, når du er bortrejst. Eftersom køleskabet holdes lukket i længere tid, uden at nogle nye råvarer skal køles ned, så kan køleskabet lade temperaturen stige noget. Endnu en smart funktion, som mindsker elforbruget. HydroFresh Grøntsagsskuffen med ekstra høj luftfugtighed. Her holder råvarerne sig friske op til dobbelt så længe. Luftfugtigheden sørger også for, at grøntsagerne bevarer deres smag, vitaminer og saftighed meget bedre. NoFrost Du behøver ikke at tænke på at afrime din fryser fra Bosch. NoFrost fryseteknikken spreder iskold, tør luft i fryseren og der dannes ingen tykke lag af rimfrost, som stjæler energi og plads. Med NoFrost er afrimning helt unødvendig. LowFrost Bosch tilbyder en serie køle-/ fryseskabe uden automatisk afriming, men som har køleelementerne indbygget i fryserens vægge. Dermed reduceres rimdannelsen væsentligt, samtidig med at det går hurtigere, når du afrimer manuelt. Vi kalder det LowFrost. En anden fordel med de skjulte fryselementer er, at du kan få plads til at fryse pladskrævende madvarer. VitaFresh VitaFresh er en zone i køleskabet, som holder en temperatur på +0 C, også selv om temperaturen er en anden i resten af køleskabet. Fødevarerne kan holde sig friske op til tre gange så længe. VitaFresh-zonen er fordelt i tre separate skuffer. En mindre skuffe til f.eks ost og æg. En større til fisk og kød samt en skuffe til frugt og grøntsager, hvor luftfugtigheden kan reguleres. EasyClean Det er svært at beskytte køle-/fryseskabet mod grimme fingeraftryk. Bosch køle- og fryseskabe har en belægning på dørene i stål, som gør det lettere at holde dem rene. Ideelt til børnefamilier.

24 24

25 25 Bosch seneste teknik i opvaskemaskiner. EmotionLight Det skal være let at se, når du fylder og tømmer maskinen. Derfor er de nyeste opvaskemaskiner fra Bosch udstyret med LED-pærer. De giver et diskret og svagt blåt LED-lys ind i opvaskemaskinen. VarioSpeed/VarioSpeed Plus Når man har travlt, ville man somme tider ønske, at det ikke tog så lang tid at vaske op. VarioSpeed er funktionen, der gør, at du kan vaske en fyldt maskine op på den halve tid. Den nye VarioSpeed Plus-funktion vasker og tørrer opvasken op til tre gange hurtigere end på standardprogram. Og naturligvis stadig med det bedste opvaske- og tørreresultat. Zeolite -tørring Vores mest energibesparende opvaskemaskiner har Zeolite -tørring, som betyder at mineralkugler af Zeolite absorberer fugt og omdanner det til varmeenergi i tørreprocessen. Det er det, der gør, at din opvaskemaskine fra Bosch har et rekordlavt energiforbrug, og samtidig tørrer plastik bokse og skåle helt tørre. Shine & Dry Bosch opvaskemaskiner med Zeolite tørring findes også med funktionen Shine and Dry. Den gør din opvask ekstra skinnende og tør med en ekstra skylning og lidt længere tørretid. TFT-display Brugervenligt, højtopløst farvedisplay, som viser informationer om den aktuelle opvask samt resterende opvasketid. Programoversigt-funktion med beskrivelse af programmet samt Eco forecast, estimeret energiforbrug. Green Technology inside Bosch opvaskemaskiner med miljømærkningen Green Technology inside har fået selskab af vores opvaskemaskiner i mellemklassen, som nu har energiklasse A+++ og A++ ifølge den nye energimærkning. Lydniveau Dit køkken skal være et fredfyldt sted. Det vil sige fri for støj fra f.eks. opvaskemaskinen. Bosch opvaskemaskiner er ekstremt lydsvage. Med et lydniveau på 40 db(a) re 1 pw er de knap hørlige, omtrent som en moderne stationær computer. HalfLoad En funktion, som bruges, hvis du ønsker at vaske en halvt fyldt maskine. Vandog energiforbruget reduceres med op til henholdsvis 20 % og 10 %. Natprogram Husk at sætte opvasken over, når du kravler i seng. Med natprogrammet kører opvaskemaskinen så lydsvagt som 39 decibel. Ingen risiko for at din nattesøvn bliver forstyrret. Kurve Med VarioDrawer topkurven får du en tredie kurv øverst i din opvaskemaskine. Topkurven VarioDrawer Plus tilbyder endnu mere plads og fleksibilitet; du får plads til endnu mere service og flere muligheder for udnyttelse af pladsen i maskinen. Her kan du placere bestik, grydeskeer og espressokopper. Et andet eksempel på en praktisk og fleksibel kurveindretning er RackMatic. Det er en højdejusterbar overkurv, som kan tilpasses efter, hvor høje gryder og glas, der skal stilles i den. DoseringsAssistent Hver ting skal have sin plads, også i din opvaskemaskine. Ved hjælp af DoseringsAssistenten ved du altid, at opvasketabletten havner på rette sted. Det er en lille kurv, som sikrer at tabletten opløses på en kontrolleret måde. IntensivZone Visse fastbrændte madrester er sværere at fjerne end andre. Så er det godt, at en række af opvaskemaskinerne fra Bosch har en IntensivZone. Det er en funktion, som vasker med et 20 % højere vandtryk og lidt højere temperatur i den nederste kurv. AquaStop Sikkerhedssystemet AquaStop giver 100 % beskyttelse imod vandskader, fungerer døgnet rundt, så længe opvaskemaskinen er tilsluttet strøm.

26 26

27 27 Bosch seneste teknik i vaskemaskiner. EcoSilence Drive Hjertet i din vaskemaskine er motoren. Bosch EcoSilence Drive er både mere lydsvag og stærkere end sine forgængere. Motoren har ingen kulbørster som en almindelig motor. Det giver EcoSilence Drive en mere behagelig lyd, reducerer støjen og forlænger levetiden. Energiforbrug Vidste du, at de største energislugere i dit hjem er umoderne hvidevarer? Derfor er det smart at vælge en vaskemaskine, der bygger på moderne teknologi. Bosch har et bredt sortiment af energibesparende vaskemaskiner i energiklasse A+++ du sparer både energi og penge. VarioPerfect Med Bosch vaskemaskiner kan du vælge mellem SpeedPerfect, som vasker de mest almindelige programmer ekstra hurtigt, eller miljøprogrammet EcoPerfect, som med et længere tidsforbrug vasker de mest almindelige programmer på den mest miljø- og energirigtige måde. AntiVibration Design Bosch vaskemaskiner har sidepaneler, som er designet til at mindske vaskemaskinens vibrationer både ved vask og centrifugering. Det giver en både mere stille og rolig vaskeoplevelse. i-dos Overdoseringens dage er talte. i-dos doserer automatisk det flydende vaskemiddel, afpasset efter vasketøjets vægt, type og hvor beskidt tøjet er. Du sparer ikke blot på vand, tid og energi det er desuden skånsomt for miljøet. VarioSoft-tromle Tromlen i Bosch vaskemaskiner er udformet, så den både giver en så effektiv og skånsom vask, som muligt. Dråbestrukturen og de asymmetriske medbringere har en skrå og en flad side. En tromle omdrejning mod den skrå side giver en mere intensiv behandling af vasken på den flade side giver det en blødere bevægelse til skånsomme programmer. Pletfjerningsautomatik Nu behøver du aldrig mere at bekymre dig om pletter. Pletfjerningsautomatikken er en funktion, som automatisk kan behandle 16 forskellige typer pletter. Vaskemaskinen tilpasser automatisk temperatur, tromlens rotation, vandmængde og tid til den valgte plettype. ActiveWater Optimeret anvendelse af hver vanddråbe sørger for, at du får det bedste vaskeresultat, uanset hvor meget eller lidt, du vasker. Boschs smarte vaskeprogrammer AllergiPlus Programmet er tilpasset specielt til personer med følsom hud. Sport Vask dit sportstøj af fibermaterialer med et special tilpasset program. 10 års garanti på EcoSilence Drive motor Hjertet i vaskemaskinen er motoren. Bosch EcoSilence Drive motoren har ikke kulbørster som almindelige vaskemaskinemotorer. Det betyder et lavere energiforbrug, mindre støj, og at motoren holder længere. Derfor giver vi hele 10 års garanti på vores EcoSilence Drive motor i Bosch Logixx og HomeProfessional vaskemaskiner, som er købt og anvendes i Danmark. SuperHurtig 15 Uldprogram Komplet vaskeprogram på 15 minutter til opfriskning af op til 2 kg let tilsmudset tøj. Til vask af alt tøj, der er mærket med uld eller håndvask.

28 28

29 29 Bosch seneste teknik i tørretumblere. Selvrensende kondensator Uden regelmæssig rengøring af kondensatoren går tørretumbleren hurtigt ned i effektivitet og energiforbruget stiger. Bosch selvrensende kondensator giver dig et vedligeholdelsesfrit system og en tørretumbler med et meget lavt energiforbrug i hele dens levetid. EcoSilence kompressor Takket være moderne teknik, slukker EcoSilence kompressoren automatisk, når den ikke behøves. Samtidig med at motoren holder længere, spares energi. Varmepumpe Tørretumblere med indbygget varmepumpe tørrer dit tøj ekstra energibesparende. Varmepumpeteknikken gør, at spildvarmen genvindes i stedet for at forsvinde ud i den tomme luft. Det er skånsomt både for miljøet og pengepungen. Vores varmepumpetørretumbler i serien HomeProfessional har det laveste energiforbrug og er i energiklasse A+++, ifølge den nye EU-energilabel for tørretumblere. ActiveSteam En tørretumbler med ActiveSteam sikrer at dit vasketøj bliver tørt uden at krølle. Dampen i tromlen glatter både tørt og fugtigt tøj ud. Endvidere fjerner dampen ildelugtende lugt molekyler fra tekstilerne. Det holder bl.a. dine jakkesæt friske. SensitiveDry Egenudviklet tromle med unikt design, som er ekstra skånsom mod dit tøj. AutoDry Sensorer registrerer fugten og slukker for tørretumbleren, når den valgte tørhedsgrad er nået. VarioPerfect Vores nyeste tørretumblere har, som de fleste af vores vaskemaskiner, funktionen VarioPerfect. Med funktionen kan man vælge at tøjet skal tørres hurtigere eller med lavere energiforbrug. Uld- og skokurv Til en mere skånsom tørring af uldtøj har vi udviklet en indsats i tromlen, som ikke roterer og derfor ikke slider på skrøbelige tekstiler. Den er også god, når du vil tørre dine nyvaskede sportssko. Boschs smarte tørreprogrammer Super 40 Sport Dunprogram Damptørring Dampopfriskning Kort tørreprogram til små mængder tøj Til sportstøj i moderne fiber materialer Passer specielt til puder og dunjakker Til krølfri tørring af både bomuld og syntet Til opfriskning af såvel skjorter som fritidstøj

30 30 INDBYGNINGSOVNE Indbygningsovne med pyrolyse XXL-bageovn 65 l med GranitEmalje 30% lavere energiforbrug (0.66 kwh) end grænseværdien (0.99 kwh) for energiklasse A AutoPilot - 40 automatiske programmer 11 ovnfunktioner: HydroBagning, Over-/undervarme, Varmluft, Undervarme, Varmluft/impulsgrill, Stor VARIO grill, Lille VARIO grill, Holde varm, Pizza funktion, Varmluft Øko, Optøning Temperaturregulering fra C Ovnbelysning kan slukkes Stegetermometer SoftClose - Dæmpet lukning af ovnlågen Elektronikur Teleskopudtræk kan eftermonteres Betjeningspanel: glas Forsænkbare knapper med belysning Dialog elektronik med symbolindikering Fuldt glas i inderdøren Pyrolyse - automatisk selvrens Aktiv katalysator kan eftermonteres (Ekstra tilbehør) Automatisk lynopvarmning Sikkerhed ovn: restvarmeindikator, Børnesikring med nøglefunktion, mekanisk dørlås, sikkerhedsafbryder, Dørlås aktiveres ved pyrolytisk selvrens, indbygget køleblæser Type af ovnrum: Glat Fronttemperatur maks. 30 C, målt midt på døren ved 180º C over-/ undervarme efter 1 time 2 x Emaljeret bageplade 1 x Stegerist 1 x Universalpande, pyrolyse 1 x Tilbehørsholdere Pyrolyse Elektrisk tilslutningseffekt (W): 3650 Produktmål, mm: 595 x 595 x 548 D): x 560 x 550 Længde på elledning (cm): 120 HBG S hvid kr* HBG S stål kr* HBG S sort kr* Fragtkode: 2 XXL-bageovn 65 l med GranitEmalje 30% lavere energiforbrug (0.66 kwh) end grænseværdien (0.99 kwh) for energiklasse A 6 ovnfunktioner: Over-/undervarme, Varmluft, Varmluft Øko, Undervarme, Stor VARIO grill, Varmluft/impulsgrill Temperaturregulering fra C Ovnbelysning med 1 lampe i loftet Elektronikur Teleskopudtræk kan eftermonteres Betjeningspanel: rustfrit stål Forsænkbar(e) betjeningsknap(per), Cylinderknapper Displayfarve: Rød Fuldt glas i inderdøren Pyrolyse - automatisk selvrens Automatisk lynopvarmning Sikkerhed ovn: børnesikring med nøglefunktion, mekanisk dørlås, sikkerhedsafbryder, indbygget køleblæser Dørlås aktiveres ved pyrolyserengøring Fronttemperatur maks. 30 C, målt midt på døren ved 180º C over-/ undervarme efter 1 time 2 x Emaljeret bageplade 1 x Stegerist 1 x Universalpande, pyrolyse Elektrisk tilslutningseffekt (W): 3650 Produktmål, mm: 595 x 595 x 548 D): x 560 x 550 Længde på elledning (cm): 120 HBA 63B152S stål 9895 kr* Fragtkode: 2 XXL-bageovn 60 l med GranitEmalje Sikkerhed ovn: mekanisk dørlås, 10% lavere energiforbrug (0.71 kwh) sikkerhedsafbryder, indbygget HBA 74R252E stål 8895 kr* end grænseværdien (0.79 kwh) for køleblæser energiklasse A Dørlås aktiveres ved Temperaturregulering fra C pyrolyserengøring 8 ovnfunktioner: Stor VARIO grill, Fronttemperatur maks. 30 C, målt Lille VARIO grill, Varmluft Øko, midt på døren ved 180º C over-/ Fragtkode: 2 Undervarme, Pizza funktion, undervarme efter 1 time Varmluft/impulsgrill, Varmluft, Over-/ undervarme Ovnbelysning med 1 lampe i loftet 1 x Emaljeret bageplade Elektronikur 1 x Stegerist Teleskopudtræk, 1 niveau 1 x Universalpande, pyrolyse Betjeningspanel: rustfrit stål Forsænkbar(e) betjeningsknap(per), Cylinderknapper Fuldt glas i inderdøren Pyrolyse - automatisk selvrens Glatte ovnvægge Lynopvarmning Indbygningsovne med EcoClean Elektrisk tilslutningseffekt (W): 3580 Produktmål, mm: 595 x 595 x 515 D): x 560 x 550 Længde på elledning (cm): 95 XXL-bageovn 67 l med GranitEmalje 20% lavere energiforbrug (0.79 kwh) end grænseværdien (0.99 kwh) for energiklasse A Temperaturregulering fra C 8 ovnfunktioner: Optøning, Varmluft, Over-/undervarme, Pizza funktion, Undervarme, Varmluft/impulsgrill, Lille VARIO grill, Stor VARIO grill Ovnbelysning med 1 lampe i loftet Stegetermometer SoftClose - Dæmpet lukning af ovnlågen Elektronikur Betjeningspanel: glas Forsænkbar(e) betjeningsknap(per), Cylinderknapper Fuldt glas i inderdøren EcoClean er standard på bagvæggen, kan fås som ekstra tilbehør til sider og loft Automatisk lynopvarmning Sikkerhed ovn: børnesikring med nøglefunktion, mekanisk dørlås, indbygget køleblæser Fronttemperatur maks. 40 C, målt midt på døren ved 180º C over-/ undervarme efter 1 time Type af ovnrum: Glat 2 x Emaljeret bageplade 1 x Stegerist 1 x Universalpande Elektrisk tilslutningseffekt (W): 3500 Produktmål, mm: 595 x 595 x 548 D): x 560 x 550 Længde på elledning (cm): 120 HBG S hvid 7395 kr* HBG S stål 7395 kr* HBG S sort 7395 kr* Fragtkode: 2

31 INDBYGNINGSOVNE 31 XXL-bageovn 67 l med GranitEmalje 20% lavere energiforbrug (0.79 kwh) end grænseværdien (0.99 kwh) for energiklasse A Temperaturregulering fra C 5 ovnfunktioner: Varmluft/ impulsgrill, Stor VARIO grill, Undervarme, Over-/undervarme, Varmluft Ovnbelysning med 1 lampe i loftet Elektronikur Teleskopudtræk kan eftermonteres Betjeningspanel: metallakeret Forsænkbar(e) betjeningsknap(per), Cylinderknapper EcoClean er standard på bagvæggen, kan fås som ekstra tilbehør til sider og loft Automatisk lynopvarmning Indbygningsovne 60 cm XXL-bageovn 67 l med GranitEmalje 20% lavere energiforbrug (0.79 kwh) end grænseværdien (0.99 kwh) for energiklasse A Temperaturregulering fra C 5 ovnfunktioner: Varmluft, Over-/ undervarme, Undervarme, Varmluft/ impulsgrill, Stor VARIO grill Ovnbelysning med 1 lampe i loftet Betjeningspanel: rustfrit stål Forsænkbar(e) betjeningsknap(per), Cylinderknapper Lynopvarmning Sikkerhed ovn: mekanisk dørlås, indbygget køleblæser Type af ovnrum: Glat Sikkerhed ovn: børnesikring med nøglefunktion, mekanisk dørlås, indbygget køleblæser Fronttemperatur maks. 40 C, målt midt på døren ved 180º C over-/ undervarme efter 1 time Type af ovnrum: Glat 2 x Emaljeret bageplade 1 x Stegerist 1 x Universalpande Elektrisk tilslutningseffekt (W): 3500 Produktmål, mm: 595 x 595 x 548 D): x 560 x 550 Længde på elledning (cm): 120 Fronttemperatur maks. 40 C, målt midt på døren ved 180º C over-/ undervarme efter 1 time 2 x Emaljeret bageplade 1 x Stegerist 1 x Universalpande Elektrisk tilslutningseffekt (W): 3300 Produktmål, mm: 595 x 595 x 548 D): x 560 x 550 Længde på elledning (cm): 120 HBA 23B122S hvid 5895 kr* HBA 23B152S stål 5895 kr* HBA 23B162S sort 5895 kr* Fragtkode: 2 HBA 20B122S hvid 4895 kr* HBA 20B152S stål 4895 kr* Fragtkode: 2 Varmeskuffer Ovnvolumen, 67 l 10% lavere energiforbrug (0.89 kwh) end grænseværdien (0.99 kwh) for energiklasse A Multifunktions ovn (4 ovnfunktioner: Varmluft, Varmluft/impulsgrill, Over-/ undervarme, Stor VARIO grill) Ovnrum med titanemalje Temperaturregulering fra C Elektronisk timer Cylinderknapper Fuldt glas i inderdøren Betjeningspanel: metal Sikkerhed ovn: mekanisk dørlås, indbygget køleblæser Aftagelig ovnlåge Type af ovnrum: Glat 1 x Universalpande 1 x Emaljeret bageplade 1 x Stegerist Elektrisk tilslutningseffekt (W): 2800 Produktmål, mm: 595 x 595 x 548 D): x 560 x 550 Længde på elledning (cm): 100 HBN 201E2S stål 4595 kr* Fragtkode: 2 Anvendelsesområder: Hævning af Push-pull åbning, uden håndtag gærdej - Optøning af fødevarer - Kold front HSC 140P21 hvid 4995 kr* Holde varm - Forvarmning af Teleskopudtræk med fuldt udtræk porcelæn - Langtidsstegning Rustfrit stål og hærdet glas HSC 140P51 stål 4995 kr* Maks antal espressokopper 80 stk indvendigt, let at rengøre eller maks antal tallerkner (26 cm) 12 stk Opvarmning gennem varmeplade i Elektrisk tilslutningseffekt (W): 810 hårdt glas Produktmål, mm: 141 x 595 x 544 Fragtkode: 1 Temperaturregulering fra ca. 30 til 80 C (Glasoverfladetemperatur) D): 141 x 560 x 550 Belastning op til 25 kg Længde på elledning (cm): 150

32 32 KOMBI-/DAMPOVNE Kombi-/dampovne til indbygning Ovnvolumen 35 l, ovnrum i rustfrit stål Kombination Damp og Varmluft C Damp 35 til 100 C Varmluftsfunktion, 30 C C AutoPilot - 70 automatiske programmer Viser aktuel temperatur, Opvarmningskontrol, Temperaturforslag, Memory funktion, AutoPilot, Rengøringsprogram, Afkalkningsprogram, Kogepunktskontrol Vandtank til 1.3 l vand Halogenbelysning Elektronikur Indikator for tom vandtank Hængegitter, 4 isætnings niveauer Digitalt display med klartekst for ovnfunktioner og automatikprogrammer med vægtangivelse Forsænkbar(e) betjeningsknap(per), i stål med belyst ring Dampovne til indbygning Ovnvolumen 38 l, ovnrum i rustfrit stål Damp 35 til 100 C AutoPilot - 20 automatiske programmer AutoPilot, Opvarmningskontrol, Kogepunktskontrol, Afkalkningsprogram Vandtank til 1.3 l vand Indvendig belysning Elektronikur Indikator for tom vandtank Hængegitter, 4 isætnings niveauer Digitalt display med klartekst for ovnfunktioner og automatikprogrammer med vægtangivelse Forsænkbar(e) betjeningsknap(per), Fuldt glas i inderdøren Fuldt glas i inderdøren Afkalkningsprogram, Rengøringsprogram Børnesikring med nøglefunktion, Sikkerhedsafbryder Hvis dampovnen installeres sammen med øvrige produkter, skal dampovnen altid monteres øverst eller ved siden af, aldrig under andre produkter 1 x 1/3 rustfri form m/hul 40 mm dyb 1 x 1/3 rustfri form 40 mm dyb 1 x 2/3 rustfri form m/hul 40 mm dyb 1 x 2/3 rustfri form 28 mm dyb 1 x Rist 1 x Fedtfilter Elektrisk tilslutningseffekt (W): 1900 Produktmål, mm: 454 x 595 x 550 D): 450 x 560 x 550 Længde på elledning (cm): 130 Afkalkningsprogram Børnesikring med nøglefunktion, Sikkerhedsafbryder Hvis dampovnen installeres sammen med øvrige produkter, skal dampovnen altid monteres øverst eller ved siden af, aldrig under andre produkter 1 x 2/3 rustfri form 40 mm dyb 1 x 2/3 rustfri form m/hul 40 mm dyb Elektrisk tilslutningseffekt (W): 1900 Produktmål, mm: 454 x 595 x 550 D): 450 x 560 x 550 Længde på elledning (cm): 130 HBC 36D754 stål kr* Fragtkode: 2 HBC 24D553 stål 9995 kr* Fragtkode: 2 MikroKombiovne til indbygning Ovnvolumen 42 l Forsænkbar(e) betjeningsknap(per) Ovnfunktioner: Over-/undervarme, med belyst ring HBC 86P753S stål kr* Varmluft, 3D varmluft, Varmluft/ Egnet for indbygning i et 60 cm bredt impulsgrill, Mikrobølger, MikroKombi højskab funktion, Undervarme, Pyrolyse - automatisk selvrens Intensivvarme, Holde varm, Fronttemperatur maks. 40 C, målt Fragtkode: 2 Forvarmning, Stor VARIO grill, Lille midt på døren ved 180º C over-/ VARIO grill undervarme efter 1 time Inverter-teknik - skånsom opvarmning AutoPilot - 70 automatiske programmer 5 effekttrin: 1000 W, 600 W, 360 W, 180 W, 90 W Halogenbelysning Minutur, Lynopvarmning, Forskudt start Memoryfunktion med 6 memory pladser Elektronikur Digitalt display med klartekst for ovnfunktioner og automatikprogrammer med vægtangivelse 1 x Glasbradepande 1 x Stegerist 1 x Universalpande Tilslutningseffekt (W): 3600 Mål ovnrum (H x B x D i mm): x x Produktmål, mm: 454 x 595 x 531 D): 450 x 560 x 550 Længde på elledning (cm): 180

33 MIKRO- OG MIKROKOMBIOVNE 33 Ovnvolumen 42 l Ovnfunktioner: Over-/undervarme, Varmluft, 3D varmluft, Varmluft/ impulsgrill, Mikrobølger, MikroKombi funktion, Undervarme, Intensivvarme, Holde varm, Forvarmning, Stor VARIO grill, Lille VARIO grill Inverter-teknik - skånsom opvarmning AutoPilot - 70 automatiske programmer 5 effekttrin: 900 W, 600 W, 360 W, 180 W, 90 W Halogenbelysning Minutur, Lynopvarmning, Forskudt start Memoryfunktion med 6 memory pladser Elektronikur Digitalt display med klartekst for ovnfunktioner og automatikprogrammer med vægtangivelse Mikroovne til indbygning Ovnvolumen: 21 l rustfrit stål Fast ovnbund og roterende antenne der fordeler mikrobølgerne jævnt Inverter-teknik - skånsom opvarmning AutoPilot - 7 automatiske programmer 5 effekttrin: 900 W, 600 W, 360 W, 180 W, 90 W Indvendig belysning Memoryfunktion med 2 memory pladser Op til 3 mikroeffekter kan programmeres efter hinanden Elektronikur Forsænkbar(e) betjeningsknap(per) Forsænkbar(e) betjeningsknap(per) med belyst ring Egnet for indbygning i et 60 cm bredt højskab ecoclean selvrens på bagvæg, loft Fronttemperatur maks. 40 C, målt midt på døren ved 180º C over-/ undervarme efter 1 time 1 x Stegerist 1 x Universalpande Tilslutningseffekt (W): 3600 Mål ovnrum (H x B x D i mm): x x Produktmål, mm: 454 x 595 x 531 D): 450 x 560 x 550 Længde på elledning (cm): 180 Produktet findes i både højre- og venstrehængt, ikke vendbar Til indbygning i et 60 cm bredt overskab (min. 30 cm dybt), egnet for indbygning i et 60 cm bredt højskab Tilslutningseffekt (W): 1220 Mål ovnrum (H x B x D i mm): 220 x 350 x 270 Produktmål, mm: 382 x 595 x 320 D): x 560 x 300 Længde på elledning (cm): 150 HBC 86K723S hvid kr* HBC 86K753S stål kr* HBC 86K763S sort kr* Fragtkode: 2 HMT 85ML23¹ hvid 5895 kr* HMT 85ML53¹ stål 5895 kr* HMT 85ML63¹ sort 5895 kr* ¹Venstrehængslet Fragtkode: 1 Ovnvolumen: 21 l rustfrit stål Produktet findes i både højre- og Fast ovnbund og roterende antenne venstrehængt, ikke vendbar HMT 85MR23¹ hvid 5895 kr* der fordeler mikrobølgerne jævnt Til indbygning i et 60 cm bredt Inverter-teknik - skånsom overskab (min. 30 cm dybt), egnet HMT 85MR53¹ stål 5895 kr* opvarmning for indbygning i et 60 cm bredt AutoPilot - 7 automatiske højskab HMT 85MR63¹ sort 5895 kr* programmer 5 effekttrin: 900 W, 600 W, 360 W, 180 W, 90 W Tilslutningseffekt (W): 1220 Indvendig belysning Mål ovnrum (H x B x D i mm): Memoryfunktion med 2 memory 220 x 350 x 270 ¹Højrehængslet pladser Produktmål, mm: 382 x 595 x 320 Fragtkode: 1 Op til 3 mikroeffekter kan programmeres efter hinanden D): x 560 x 300 Elektronikur Længde på elledning (cm): 150 Forsænkbar(e) betjeningsknap(per) Ovnvolumen: 25 l rustfrit stål Roterende glastallerken 31,5 cm i diameter Vægtautomatik til 4 optønings- og 3 tilberedningsprogrammer 5 effekttrin: 900 W, 600 W, 360 W, 180 W, 90 W Memory-funktion (1 program) Stort digitalt display for tilberedningstid og klokkeslæt Letbetjeningselektronik med touchtaster og forsænkbar betjeningsknap Lågen er venstrehængt, kan ikke vendes Egnet for indbygning i et 60 cm bredt højskab Tilslutningseffekt (W): 1450 Mål ovnrum (H x B x D i mm): x x Produktmål, mm: 382 x 594 x 388 D): 380 x 560 x 550 Længde på elledning (cm): 130 HMT 84M624 hvid 4395 kr* HMT 84M654 stål 4395 kr* Fragtkode: 2 Ovnvolumen: 20 l rustfrit stål Roterende glastallerken 25,5 cm i diameter Vægtautomatik til 4 optønings- og 3 tilberedningsprogrammer 5 effekttrin: 800 W, 600 W, 360 W, 180 W, 90 W Memory-funktion (1 program) Stort digitalt display for tilberedningstid og klokkeslæt Letbetjeningselektronik med touchtaster og forsænkbar betjeningsknap Lågen er venstrehængt, kan ikke vendes Til indbygning i et 60 cm bredt overskab (min. 30 cm dybt), egnet for indbygning i et 60 cm bredt højskab Tilslutningseffekt (W): 1270 Mål ovnrum (H x B x D i mm): x x Produktmål, mm: 382 x 594 x 317 D): 362 x 560 x 300 Længde på elledning (cm): 130 HMT 75M624 hvid 4095 kr* HMT 75M654 stål 4095 kr* Fragtkode: 2

34 34 MIKRO- OG MIKROKOMBIOVNE Mikroovne til indbygning (fortsat) Ovnvolumen: 25 l rustfrit stål 5 effekttrin: 900 W, 600 W, 360 W, 180 W, 90 W Vægtautomatik til 4 optønings- og 3 tilberedningsprogrammer Brugervenlig elektronik med taster og forsænkbar drejevælger Memory-funktion (1 program) Stort digitalt display for tilberedningstid og klokkeslæt Roterende glastallerken 31,5 cm i diameter Egnet for indbygning i et 60 cm bredt højskab Tilslutningseffekt (W): 1450 Mål ovnrum (H x B x D i mm): x x Produktmål, mm: 280 x 513 x 405 D): 380 x 560 x 550 Længde på elledning (cm): 130 HMT 84M621 hvid 3395 kr* Fragtkode: 1 5 effekttrin: 800 W, 600 W, 360 W, 180 W, 90 W Ovnvolumen: 17 l rustfrit stål Vægtautomatik til 4 optønings- og 3 tilberedningsprogrammer Brugervenlig elektronik med taster og forsænkbar drejevælger Memory-funktion (1 program) Stort digitalt display for tilberedningstid og klokkeslæt Roterende glastallerken 24,5 cm i diameter Mikroovne til indbyg Ovnvolumen: 17 l rustfrit stål Roterende glastallerken 24,5 cm i diameter Vægtautomatik til 4 optønings- og 3 tilberedningsprogrammer 5 effekttrin: 800 W, 600 W, 360 W, 180 W, 90 W Memory-funktion (1 program) Stort digitalt display for tilberedningstid og klokkeslæt Brugervenlig elektronik med taster og forsænkbar drejevælger Til indbygning i et 60 cm bredt overskab (min. 30 cm dybt), egnet for indbygning i et 60 cm bredt højskab Tilslutningseffekt (W): 1270 Mål ovnrum (H x B x D i mm): x 290 x Produktmål, mm: 280 x 453 x 320 D): 362 x 560 x 300 Længde på elledning (cm): 130 Lågen er venstrehængt, kan ikke vendes Indbygningsapparat for 50 cm brede overskabe (min. 30 cm dyb) Tilslutningseffekt (W): 1270 Mål ovnrum (H x B x D i mm): x 290 x Produktmål, mm: 280 x 453 x 320 D): 362 x x 300 Længde på elledning (cm): 130 HMT 75M621 hvid 2995 kr* Fragtkode: 1 HMT 75M521¹ hvid 2995 kr* HMT 75M551¹ stål 3395 kr* ¹Venstrehængslet Fragtkode: 1 Fritstående mikrobølgeovne Ovnvolumen: 17 l lakeret Stort digitalt display for Roterende glastallerken 24,5 cm i tilberedningstid og klokkeslæt HMT 75M421¹ hvid 1595 kr* diameter 5 effekttrin: 800 W, 600 W, 360 W, 180 W, 90 W Tilslutningseffekt (W): 1270 HMT 75M451¹ stål 1995 kr* Vægtautomatik til 4 optønings- og 3 Mål ovnrum (H x B x D i mm): tilberedningsprogrammer x 290 x Brugervenlig elektronik med taster Produktmål, mm: 290 x 462 x 320 og forsænkbar drejevælger Længde på elledning (cm): 130 ¹Venstrehængslet Memory-funktion (1 program) Fragtkode: 1 Espressomaskiner til indbygning Innovativt varmesystem - SensoFlow system - for hurtig opvarmning Eksklusiv keramisk kværn - SilentCeram Drive, med et lavt lydniveau OneTouch Function for cappuccino, Latte macchiato, personlig kaffe, mælkekaffe aromadouble Shot: stærkere kaffe med samme fyldige aroma Vandpumpe med 19 bar tryk Aftagelig vandtank (2.5 l), bønnebeholder med aromabevarende låg (1000 g) Separat beholder til malet kaffe calc'nclean: fuldautomatisk rengørings- og afkalkningsprogram Mælkedysen er udtagelig, hvilket gør den lettere at rengøre under rindende vand eller i opvaskemaskinen singleportion Cleaning funktion. Maskinen skyller bryggeenheden igennem efter hver kop. Hygiejnisk og altid frisk kaffe. aromapressure System: stempeltryk: Optimalt tryk for optimal udtræk af aroma Mælkeskum, varm mælk og varmt vand har egne funktioner på display Takket være en innovativ mælkeskummer kan maskinen tilberede drikke med mælk i ved bare ét tastetryk Aftagelig drypbakke med beholder for kaffegrums 1 x Vandfilter 1 x Måleske 1 x Monteringsskruer 1 x Mælkebeholder 1 x Rengøringstabletter 1 x Teststrip for vandets hårdhedsgrad 1 x Forbindelsesslange til mælkedyse Tilslutningseffekt (W): 1700 Produktmål, mm: 454 x 595 x 535 D): 450 x 564 x 514 Antal enheder pr kolli: 1 Længde på elledning (cm): 1.5 TCC 78K751 stål kr* Fragtkode: 2

35 INDBYGNINGSKOMFURER 35 Indbygningskomfurer 60 cm 20% lavere energiforbrug (0.79 kwh) end grænseværdien (1.0 kwh) for energiklasse A XXL-bageovn 67 l med GranitEmalje EcoClean er standard på bagvæggen, kan fås som ekstra tilbehør til sider og loft 5 Ovnfunktioner: Over-/undervarme, Varmluft, Undervarme, Varmluft/ impulsgrill, Stor VARIO grill Temperaturregulering fra C Automatisk lynopvarmning Fuldt glas i inderdøren Elektronikur Fronttemperatur maks. 40 C, målt midt på døren ved 180º C over-/ undervarme efter 1 time Sikkerhed: Børnesikring med nøglefunktion, Mekanisk børnesikring til lågen, Køleblæser Metallakeret betjeningspanel Ovnbelysning med 1 lampe i loftet 2 x Emaljeret bageplade 1 x Stegerist 1 x Universalpande Elektrisk tilslutningseffekt (W): Produktmål, mm: 595 x 595 x 548 D): 600 x 560 x 550 Længde på elledning (cm): 120 HEA 23B121S hvid 5895 kr* HEA 23B151S stål 5895 kr* HEA 23B161S sort 5895 kr* Kan kombineres med: NKE645G17 / NKN645G17 / NKE645G17 / NKN645G17 / NKE645G17 / NKN645G17 Fragtkode: 2 XXL-bageovn 67 l med GranitEmalje 20% lavere energiforbrug (0.79 kwh) end grænseværdien (0.99 kwh) for energiklasse A 5 ovnfunktioner: Over-/undervarme, Varmluft, Undervarme, Varmluft/ impulsgrill, Stor VARIO grill Temperaturregulering fra C Indbygget køleblæser Ovnbelysning med 1 lampe i loftet Betjeningspanel: metallakeret Fuldt glas i inderdøren Glatte ovnvægge Fronttemperatur maks. 40 C, målt midt på døren ved 180º C over-/ undervarme efter 1 time Sikkerhed ovn: mekanisk dørlås, indbygget køleblæser Kan udstyres med teleskopudtræk 2 x Emaljeret bageplade 1 x Stegerist 1 x Universalpande Elektrisk tilslutningseffekt (W): Produktmål, mm: 595 x 595 x 548 D): 600 x 560 x 550 Længde på elledning (cm): 120 HEA 20B120S hvid 5095 kr* Kan kombineres med: NKE645G14/ NKN645G14 Fragtkode: 2 Komfurer med induktion 20% lavere energiforbrug (0.79 kwh) Hovedafbryder for kogesektion end grænseværdien (1.0 kwh) for 2 trins restvarmeindikation for hver HCE U hvid kr* energiklasse A kogezone Glaskeramisk kogesektion Sikkerhed kogesektion: Elektronisk 4 induktionskogezoner børnesikring, Hovedafbryder med HCE U stål kr* Booster-funktion for alle kogezoner pause-/stopfunktion, 17 effekttrin Gryderegistrering, HCE U sort kr* Multifunktion 3D varmluft Plus PowerManagement funktion 8 ovnfunktioner: Over-/undervarme, Gryderegistrering Undervarme, Varmluft, Pizza Sikkerhed ovn: børnesikring med funktion, Optøning, Varmluft/ nøglefunktion, mekanisk dørlås, Fragtkode: 3 impulsgrill, Stor VARIO grill, Lille indbygget køleblæser VARIO grill Fronttemperatur maks. 40 C Antal ovnlamper: 1 stk Magasinskuffe TouchControl betjening Justerbare ben TopControl funktionsdisplay Teleskopudtræk kan bestilles som Elektronikur, Minutur, Tidsur ekstra tilbehør tilberedningstid Timer med slukfunktion for alle kogezoner 2 x Emaljeret bageplade Hængegitter Forsænkbare betjeningsknapper, Cylinderknapper Fuldt glas i inderdøren SoftClose - Dæmpet lukning af ovnlågen Bagvæg med EcoClean Lynopvarmning 1 x Rist 1 x Universalpande Elektrisk tilslutningseffekt (W): Produktmål, mm: 900 x 600 x 600 Længde på elledning (cm): 120 Strømstyrke (V): % lavere energiforbrug (0.85 kwh) end grænseværdien (1.0 kwh) for energiklasse A Glaskeramisk kogesektion 4 induktionskogezoner Booster-funktion for alle kogezoner Gryderegistrering Timer med slukfunktion for alle kogezoner 17 effekttrin 7 ovnfunktioner: Over-/undervarme, Undervarme, Varmluft, Optøning, Varmluft/impulsgrill, Stor VARIO grill, Lille VARIO grill Antal ovnlamper: 1 stk Hængegitter Cylinderknapper Fuldt glas i inderdøren 2 trins restvarmeindikation for hver kogezone Sikkerhed kogesektion: Elektronisk børnesikring, hovedafbryder med pause-/stopfunktion, gryderegistrering, PowerManagement funktion Sikkerhed ovn: mekanisk dørlås, indbygget køleblæser Fronttemperatur maks. 40 C Magasinskuffe Justerbare ben 2 x Emaljeret bageplade 1 x Rist 1 x Universalpande Elektrisk tilslutningseffekt (W): Produktmål, mm: 900 x 600 x 600 Længde på elledning (cm): 120 Strømstyrke (V): HCE U hvid kr* Fragtkode: 3

36 36 FRITSTÅENDE KOMFURER Komfurer med glaskeramiske plader 30% lavere energiforbrug (0.69 kwh) end grænseværdien (1.0 kwh) for energiklasse A Glaskeramisk kogesektion 4 trinløst regulerbare QuickTherm kogezoner, heraf 1 dobbelt zone og 1 oval kogezone Multifunktion 3D varmluft Plus 10 ovnfunktioner: Over-/ undervarme, Undervarme, Varmluft, Varmluft Øko, Pizza funktion, Optøning, Varmluft/impulsgrill, Stor VARIO grill, Lille VARIO grill, Holde varm Ovnbelysning kan slukkes Elektronikur, Minutur, Tidsur tilberedningstid Timer med slukfunktion for alle kogezoner Hængegitter Forsænkbare betjeningsknapper, Cylinderknapper Fuldt glas i inderdøren Stegetermometer AutoPilot - 40 automatiske programmer SoftClose - Dæmpet lukning af ovnlågen Bagvæg med EcoClean Lynopvarmning Hovedafbryder for kogesektion 4 restvarmeindikatorer Sikkerhed ovn: børnesikring med nøglefunktion, mekanisk dørlås, Sikkerhedsafbryder, indbygget køleblæser Fronttemperatur maks. 40 C Magasinskuffe Justerbare ben Teleskopudtræk kan bestilles som ekstra tilbehør 2 x Emaljeret bageplade 1 x Rist 1 x Universalpande Elektrisk tilslutningseffekt (W): Produktmål, mm: 900 x 600 x 600 Længde på elledning (cm): 120 Strømstyrke (V): HCE U stål kr* Fragtkode: 3 20% lavere energiforbrug (0.79 kwh) end grænseværdien (1.0 kwh) for energiklasse A Glaskeramisk kogesektion 4 trinløst regulerbare QuickTherm kogezoner, heraf 1 dobbelt zone og 1 oval kogezone Multifunktion 3D varmluft Plus 8 ovnfunktioner: Over-/undervarme, Undervarme, Varmluft, Pizza funktion, Optøning, Varmluft/ impulsgrill, Stor VARIO grill, Lille VARIO grill Antal ovnlamper: 1 stk Elektronikur, Minutur, Tidsur tilberedningstid Hængegitter Forsænkbare betjeningsknapper, Cylinderknapper Fuldt glas i inderdøren Katalytisk selvrens på bagvæggen Lynopvarmning 4 restvarmeindikatorer Sikkerhed ovn: børnesikring med nøglefunktion, mekanisk dørlås, indbygget køleblæser Fronttemperatur maks. 40 C Magasinskuffe Justerbare ben Teleskopudtræk kan bestilles som ekstra tilbehør 2 x Emaljeret bageplade 1 x Rist 1 x Universalpande Elektrisk tilslutningseffekt (W): Produktmål, mm: 900 x 600 x 600 Længde på elledning (cm): 120 Strømstyrke (V): HCE U hvid 7795 kr* HCE U stål 8395 kr* Fragtkode: 3 20% lavere energiforbrug (0.79 kwh) 4 restvarmeindikatorer end grænseværdien (1.0 kwh) for Sikkerhed ovn: mekanisk dørlås, HCE U hvid 6595 kr* energiklasse A indbygget køleblæser Glaskeramisk kogesektion Fronttemperatur maks. 40 C 4 trinløse regulerbare HighSpeed Magasinskuffe HCE U stål 7495 kr* kogezoner Justerbare ben Multifunktion 3D varmluft Plus Teleskopudtræk kan bestilles som HCE U sort 6595 kr* 8 ovnfunktioner: Over-/undervarme, ekstra tilbehør Undervarme, Varmluft, Pizza funktion, Optøning, Varmluft/ impulsgrill, Stor VARIO grill, Lille 2 x Emaljeret bageplade Fragtkode: 3 VARIO grill 1 x Rist Antal ovnlamper: 1 stk 1 x Universalpande Hængegitter Forsænkbare betjeningsknapper, Cylinderknapper Fuldt glas i inderdøren Katalytisk selvrens på bagvæggen Lynopvarmning Elektrisk tilslutningseffekt (W): 9700 Produktmål, mm: 900 x 600 x 600 Længde på elledning (cm): 120 Strømstyrke (V): % lavere energiforbrug (0.79 kwh) end grænseværdien (1.0 kwh) for energiklasse A Glaskeramisk kogesektion 4 trinløse regulerbare HighSpeed kogezoner Ovnvolumen: 71 l Konventionel bageovn 4 ovnfunktioner: Over-/undervarme, Undervarme, Stor VARIO grill, Lille VARIO grill Antal ovnlamper: 1 stk Hængegitter Cylinderknapper Fuldt glas i inderdøren Sikkerhed ovn: mekanisk dørlås, indbygget køleblæser Fronttemperatur maks. 40 C Magasinskuffe Justerbare ben 2 x Emaljeret bageplade 1 x Rist 1 x Universalpande Elektrisk tilslutningseffekt (W): 9200 Produktmål, mm: 900 x 600 x 600 Længde på elledning (cm): 120 Strømstyrke (V): HCE U hvid 5995 kr* Fragtkode: 3

±²³ µ ¹º»¼½¾ ÀÁÂÃÄÅÆÇÈÉÊËÌÍÎÏÐÑÒÓÔÕÖ ØÙÚÛÜÝÞßàáâãäåæçèéêëìíîïðñòóôõö øùúûüýþÿ

±²³ µ ¹º»¼½¾ ÀÁÂÃÄÅÆÇÈÉÊËÌÍÎÏÐÑÒÓÔÕÖ ØÙÚÛÜÝÞßàáâãäåæçèéêëìíîïðñòóôõö øùúûüýþÿ Indholdsfortegnelse 30 INDBYGNINGSOVNE 65 OPVASKEMASKINER 31 VARMESKUFFER 72 VASKEMASKINER 31 KOMBI-/DAMPOVNE 78 VASKE-/TØRREMASKINER 32 DAMPOVNE 78 TØRRETUMBLERE 32 MIKRO- OG MIKROKOMBIOVNE 81 TILBEHØR

Læs mere

Alle priser er vejledende priser inkl. 25 % moms og miljøgebyr. Gældende fra 1. april 2014.

Alle priser er vejledende priser inkl. 25 % moms og miljøgebyr. Gældende fra 1. april 2014. Alle priser er vejledende priser inkl. 25 % moms og miljøgebyr. Gældende fra 1. april 2014. Indholdsfortegnelse 30 INDBYGNINGSOVNE 64 FRYSESKABE 31 VARMESKUFFER 67 OPVASKEMASKINER 32 KOMBI-/DAMPOVNE 74

Læs mere

Produktoversigt Bosch hvidevarer

Produktoversigt Bosch hvidevarer Produktoversigt Bosch hvidevarer Alle priser er vejledende priser inkl. 25 % moms og miljøgebyr www.bosch-home.dk Indholdsfortegnelse 30 INDBYGNINGSOVNE 32 VARMESKUFFER 32 KOMBI-/DAMPOVNE 32 DAMPOVNE

Læs mere

Produktoversigt Bosch hvidevarer. Alle priser er vejledende priser inkl. 25% moms og miljøgebyr Gældende fra 1. april 2013

Produktoversigt Bosch hvidevarer. Alle priser er vejledende priser inkl. 25% moms og miljøgebyr Gældende fra 1. april 2013 Produktoversigt Bosch hvidevarer Alle priser er vejledende priser inkl. 25% moms og miljøgebyr Gældende fra 1. april 2013 Indholdsfortegnelse 30 INDBYGNINGSOVNE 31 VARMESKUFFER 31 KOMBI-/DAMPOVNE 32 DAMPOVNE

Læs mere

Bosch hvidevarer. Alle priser er vejledende priser inkl. 25% moms og miljøgebyr. Gældende fra 1. april 2016.

Bosch hvidevarer. Alle priser er vejledende priser inkl. 25% moms og miljøgebyr. Gældende fra 1. april 2016. Bosch hvidevarer Alle priser er vejledende priser inkl. 25% moms og miljøgebyr. Gældende fra 1. april 2016. 1 INDBYGNINGSOVNE 3 Indbygningsovne med damp NYHED! Serie 8 Ovnvolumen: 71 l 13 ovnfunktioner:

Læs mere

Den, der holder op med at gøre tingene bedre, holder op med at være god. Robert Bosch

Den, der holder op med at gøre tingene bedre, holder op med at være god. Robert Bosch Indholdsfortegnelse 37 INDBYGNINGSOVNE 40 KOMPAKTOVNE 41 MIKRO- OG MIKROKOMBIOVNE 43 VARMESKUFFER 43 ESPRESSOMASKINER 43 INDBYGNINGSKOMFURER 44 FRITSTÅENDE KOMFURER 47 KOGESEKTIONER 53 KOGESEKTIONER UDEN

Læs mere

Produktoversigt Bosch Hvidevarer

Produktoversigt Bosch Hvidevarer Produktoversigt Bosch Hvidevarer Gældende fra 1. december 2011 Alle priser er vejledende priser inkl. 25% moms og miljøgebyr www.bosch-home.dk Indholdsfortegnelse 8 INDBYGNINGSOVNE 10 TOPBETJENTE KOGESEKTIONER

Læs mere

Indholdsfortegnelse LEVERINGSBETINGELSER SERVICE

Indholdsfortegnelse LEVERINGSBETINGELSER SERVICE Indholdsfortegnelse 37 INDBYGNINGSOVNE 40 KOMPAKTOVNE 42 MIKRO- OG MIKROKOMBIOVNE 43 VARMESKUFFER 43 ESPRESSOMASKINER 44 INDBYGNINGSKOMFURER 44 FRITSTÅENDE KOMFURER 47 KOGESEKTIONER 54 KOGESEKTIONER UDEN

Læs mere

Har I en af de der s... Selvfølgelig.

Har I en af de der s... Selvfølgelig. Har I en af de der s... Selvfølgelig. Bosch Selected vores bredde er din styrke. Vores tyske ingeniører stræber hele tiden efter at gøre livet enklere og bedre for mennesker. At løse problemer ved hjælp

Læs mere

SMV 69U60EU. ActiveWater Opvaskemaskine, 60 cm Fuldt integrerbar. *Vejledende pris. Produktegenskaber

SMV 69U60EU. ActiveWater Opvaskemaskine, 60 cm Fuldt integrerbar. *Vejledende pris. Produktegenskaber SMV 69U60EU 13495 kr* *Vejledende pris Produktegenskaber Forbrug og ydelse Energiklasse: A+++, Tørreevne: A Årligt forbrug ved program Øko 50 C: 2660 l vand / 214 kwh (baseret på 280 opvaske) 14 standardkuverter

Læs mere

Alle priser er vejledende priser inkl. 25 % moms og miljøgebyr. Gældende fra 1. april 2014.

Alle priser er vejledende priser inkl. 25 % moms og miljøgebyr. Gældende fra 1. april 2014. Alle priser er vejledende priser inkl. 25 % moms og miljøgebyr. Gældende fra 1. april 2014. Har I en af de der s... Selvfølgelig. Bosch Selected vores bredde er din styrke. Vores tyske ingeniører stræber

Læs mere

Produktoversigt Bosch Hvidevarer Gældende pr. 1. oktober 2009 Alle priser er vejledende priser inkl. 25% moms og miljøgebyr

Produktoversigt Bosch Hvidevarer Gældende pr. 1. oktober 2009 Alle priser er vejledende priser inkl. 25% moms og miljøgebyr Prodktoversigt Bosch Hvidevarer Gældende pr. 1. oktober 2009 Alle priser er vejledende priser inkl. 25% moms og miljøgebyr Jeg vil hellere tabe penge end tillid Dette synspnkt stammer fra vores grndlægger,

Læs mere

ActiveWater Opvaskemaskine, 60 cm

ActiveWater Opvaskemaskine, 60 cm 13495 kr* *Vejledende pris Produktegenskaber Forbrug og ydelse Energiklasse: A+++, Tørreevne: A Årligt forbrug ved program Øko 50 C: 2660 l vand / 214 kwh (baseret på 280 opvaske) 14 standardkuverter Lydniveau:

Læs mere

Det komplette hvidevareprogram. Pris- og produktoversigt Gældende pr. 1. januar 2009 Alle priser er inkl. 25% moms og miljøgebyr

Det komplette hvidevareprogram. Pris- og produktoversigt Gældende pr. 1. januar 2009 Alle priser er inkl. 25% moms og miljøgebyr Det komplette hvidevareprogram Pris- og produktoversigt Gældende pr. 1. januar 2009 Alle priser er inkl. 25% moms og miljøgebyr 1 Indbygningsovne med pyrolyse HBN 78.751 Sidehængt højre eller venstre Pyrolyse-teknik

Læs mere

Ikke kun design, men også ergonomi og funktionalitet er vigtige

Ikke kun design, men også ergonomi og funktionalitet er vigtige Indbygningsløsninger til alle personligheder! Ikke kun design, men også ergonomi og funktionalitet er vigtige BPR Maj 2007 elementer i et køkken. Det var udgangspunktet, da Bosch udviklede sin nye serie

Læs mere

Produkter - Madlavning - Emhætter - LC956BB40S. LC956BB40S - rustfrit stål Emfang til vægmontering, 90 cm

Produkter - Madlavning - Emhætter - LC956BB40S. LC956BB40S - rustfrit stål Emfang til vægmontering, 90 cm Produkter - Madlavning - Emhætter - LC956BB40S http://www.siemens-home.dk/lc956bb40s.html?source=search&print=1 Side 1 af 2 SIEMENS LC956BB40S - rustfrit stål Emfang til vægmontering, 90 cm Kapacitet fritblæsende:

Læs mere

Produktoversigt Bosch Hvidevarer Gældende pr. 1. oktober 2009 Alle priser er vejledende priser inkl. 25% moms og miljøgebyr

Produktoversigt Bosch Hvidevarer Gældende pr. 1. oktober 2009 Alle priser er vejledende priser inkl. 25% moms og miljøgebyr Prodktoversigt Bosch Hvidevarer Gældende pr. 1. oktober 2009 Alle priser er vejledende priser inkl. 25% moms og miljøgebyr Jeg vil hellere tabe penge end tillid Dette synspnkt stammer fra vores grndlægger,

Læs mere

Programmér problemerne væk.

Programmér problemerne væk. Programmér problemerne væk. Tysk ingeniørkunst løser vaskebehovet. Bosch Hvidevarer Telegrafvej 4 2750 Ballerup Telefon: 44 89 85 25 E-mail: bosch.hvidevarer@bshg.com www.bosch-home.dk 2011 Bosch Hvidevarer,

Læs mere

ActiveWater Opvaskemaskine, 60 cm

ActiveWater Opvaskemaskine, 60 cm ActiveWater Opvaskemaskine, 60 cm hvid 9995 kr* SMP 69M05SK stål 10995 kr* *Vejledende pris Produktegenskaber Forbrug og ydelse Energiklasse: A+++, Tørreevne: A Årligt forbrug ved program Øko 50 C: 2660

Læs mere

Bosch grønnevarer bruger mindre og yder mere.

Bosch grønnevarer bruger mindre og yder mere. Grønnevarer. 2 En bæredygtig udvikling Bosch grønnevarer bruger mindre og yder mere. Bosch-sortimentet Green Technology inside er nødvendigt i disse tider med høje energipriser og vigtige klimamål. I Europa

Læs mere

Vaskemaskine WM 16Y750DN

Vaskemaskine WM 16Y750DN hvid 13195 kr* *Vejledende pris Kan kombineres med: WT48Y850DN Produktegenskaber Forbrug og ydelse k Kapacitet: 9 kg k Energiklasse: A+++ -10% k Årligt energiforbrug 189 kwh, baseret på 220 standardvaske

Læs mere

Opvaskemaskine, 60 cm Fuldt integrerbar SN 677X01TE

Opvaskemaskine, 60 cm Fuldt integrerbar SN 677X01TE SX 677X01TE¹ 13619 kr* 13039 kr* *Vejledende pris ¹Ekstra høj - 865 mm, nichehøjde 865-925 mm Produktegenskaber Forbrug og ydelse k Energiklasse: A+++, Tørreevne: A k Årligt forbrug ved program Øko 50

Læs mere

Vaskemaskine WM 16Y890DN

Vaskemaskine WM 16Y890DN hvid 13895 kr* *Vejledende pris Produktegenskaber Forbrug og ydelse k Kapacitet: 8 kg k Energiklasse: A+++ k Årligt energiforbrug 189 kwh, baseret på 220 standardvaske ved 60 C- og 40 C-normalprogrammerne

Læs mere

Opvaskemaskine, 60 cm

Opvaskemaskine, 60 cm stål 10769 kr* SMU 88TW01S hvid 9739 kr* *Vejledende pris Produktegenskaber Forbrug og ydelse Energiklasse: A+++, Tørreevne: A Årligt forbrug ved program Øko 50 C: 2660 l vand / 237 kwh (baseret på 280

Læs mere

Opvaskemaskine, 60 cm Til underbygning SN 478S01TS

Opvaskemaskine, 60 cm Til underbygning SN 478S01TS stål 10939 kr* SN 478W01TS hvid 9999 kr* *Vejledende pris Produktegenskaber Forbrug og ydelse k Energiklasse: A+++, Tørreevne: A k Årligt forbrug ved program Øko 50 C: 2660 l vand / 237 kwh (baseret på

Læs mere

ActiveWater Opvaskemaskine, 60 cm

ActiveWater Opvaskemaskine, 60 cm SMU 50M15SK stål 7929 kr* hvid 6889 kr* *Vejledende pris Produktegenskaber Forbrug og ydelse Energiklasse: A+++, Tørreevne: A Årligt forbrug ved program Øko 50 C: 2660 l vand / 234 kwh (baseret på 280

Læs mere

Opvaskemaskine, 60 cm - ekstra høj

Opvaskemaskine, 60 cm - ekstra høj 15089 kr* *Vejledende pris Produktegenskaber Forbrug og ydelse Energiklasse: A+++, Tørreevne: A Årligt forbrug ved program Øko 50 C: 2660 l vand / 237 kwh (baseret på 280 opvaske) 14 standardkuverter Lydniveau:

Læs mere

Den, der holder op med at gøre tingene bedre, holder op med at være god. Robert Bosch

Den, der holder op med at gøre tingene bedre, holder op med at være god. Robert Bosch Indholdsfortegnelse 37 INDBYGNINGSOVNE 40 KOMPAKTOVNE 42 MIKRO- OG MIKROKOMBIOVNE 43 VARMESKUFFER 43 ESPRESSOMASKINER 44 INDBYGNINGSKOMFURER 44 FRITSTÅENDE KOMFURER 47 KOGESEKTIONER 54 KOGESEKTIONER UDEN

Læs mere

ActiveWater Opvaskemaskine, 60 cm

ActiveWater Opvaskemaskine, 60 cm hvid 9 499 kr* SMP 69M15SK stål 10 499 kr* *Vejledende pris Miljøafgift på 10 kr eks. moms. Produktegenskaber Forbrug og ydelse Energiklasse: A+++ (på en skala fra A+++ til D) Årligt forbrug i programmet

Læs mere

Bosch Hvidevarer Telegrafvej Ballerup Telefon:

Bosch Hvidevarer Telegrafvej Ballerup Telefon: Bosch Hvidevarer Telegrafvej 4 2750 Ballerup Telefon: 44 89 85 25 E-mail: bosch.hvidevarer@bshg.com www.bosch-home.dk 2012 Bosch Hvidevarer, BSH Hvidevarer A/S R15 300 432 Vaske- og tørreeksperten. En

Læs mere

C92IPX8. classic 90 CM INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A

C92IPX8. classic 90 CM INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A C92IPX8 90 CM INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A EAN13: 8017709150129 5 induktionszoner med fuld effekt Venstre bag: Ø 180 mm, 1,85 kw Booster 3,0 kw Venstre frem: Ø 145

Læs mere

Køle-/fryseskab, 201 cm

Køle-/fryseskab, 201 cm stål-easyclean 13195 kr* *Vejledende pris Miljøafgift på 8 kr eks. moms. Produktegenskaber Forbrug og ydelse Energiklasse: A+++, 179 kwh/år Nettovolumen total: 355 l Design og komfort Front i stål med

Læs mere

Sortiment 2009 /2. Edition 2009. Eksklusivt for Bosch Partner

Sortiment 2009 /2. Edition 2009. Eksklusivt for Bosch Partner Sortiment 2009 /2 Edition 2009 Eksklusivt for Bosch Partner 2 Bosch Partner Bosch Partner 3 Bosch Partner gir dig det bedste vi har. Vi er Bosch Partner. Hvad betyder det for dig? Som Bosch Partner tilbyder

Læs mere

CE92GPX. classic 90 CM GASKOMFUR MED 2 EL-OVNE (EN PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A

CE92GPX. classic 90 CM GASKOMFUR MED 2 EL-OVNE (EN PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A CE92GPX 90 CM GASKOMFUR MED 2 EL-OVNE (EN PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A EAN13: 8017709113889 Gaspladen: 6 brændere: Venstre bag /frem: 1,00 kw-hurtig 4,00 kw Midte bag/frem: 1,75 kw-1,00 kw Højre

Læs mere

Opvaskemaskine, 60 cm Fuldt integrerbar SN 678X01TE. *Vejledende pris ¹Ekstra høj mm, nichehøjde mm.

Opvaskemaskine, 60 cm Fuldt integrerbar SN 678X01TE. *Vejledende pris ¹Ekstra høj mm, nichehøjde mm. SX 678X01TE¹ 13619 kr* 13619 kr* *Vejledende pris ¹Ekstra høj - 865 mm, nichehøjde 865-925 mm Produktegenskaber Forbrug og ydelse k Energiklasse: A+++, Tørreevne: A k Årligt forbrug ved program Øko 50

Læs mere

speedmatic Opvaskemaskine, 60 cm Fuldt integrerbar SN 66P082EU *Vejledende pris ¹Ekstra høj - 865 mm, nichehøjde 865-925 mm Produktegenskaber

speedmatic Opvaskemaskine, 60 cm Fuldt integrerbar SN 66P082EU *Vejledende pris ¹Ekstra høj - 865 mm, nichehøjde 865-925 mm Produktegenskaber SX 66P082EU¹ 10339 kr* 10339 kr* *Vejledende pris ¹Ekstra høj - 865 mm, nichehøjde 865-925 mm Produktegenskaber Forbrug og ydelse k Energiklasse: A+++, Tørreevne: A k Årligt forbrug ved program Øko 50

Læs mere

C92IPX8. classic 90 CM INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A

C92IPX8. classic 90 CM INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A C92IPX8 90 CM INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A EAN13: 8017709150129 Anti fingerprint 5 induktionszoner med fuld effekt Venstre bag: Ø 180 mm, 1850 W Booster 3000 W Venstre

Læs mere

I-COOK. innovativ betjening. i-cook timer

I-COOK. innovativ betjening. i-cook timer New Platinum 2011 New Platinum 2011 Ny design serie til indbygning giver dig den flotteste køkkenløsning. Her passer alle produkterne sammen, lige fra indbygningsovn til opvaskemaskine. Og der er nok at

Læs mere

TILBUD AF VARER. Tilbud på SAMSUNG ( Tilbud køre fra den 03-05-2015 til den 10-05-2015 )

TILBUD AF VARER. Tilbud på SAMSUNG ( Tilbud køre fra den 03-05-2015 til den 10-05-2015 ) Hvidevarer- Shop.dk Hvidevarer- Shop.dk Gl. Banegårdsplads 4 4220 Korsør Danmark CVR-nummer: 35946152 E-mail: Info@hvidevarershop.dk http://hvidevarershop.dk Tilbud på SAMSUNG ( Tilbud køre fra den 03-05-2015

Læs mere

ActiveWater Opvaskemaskine, 60 cm

ActiveWater Opvaskemaskine, 60 cm hvid 6889 kr* SMU 58M35SK stål 7929 kr* *Vejledende pris Produktegenskaber Forbrug og ydelse Energiklasse: A++, Tørreevne: A Årligt forbrug ved program Øko 50 C: 2660 l vand / 266 kwh (baseret på 280 opvaske)

Læs mere

60 CM KOMPAKT MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE RUSTFRIT STÅL OG SØLVGLAS ENERGIKLASSE: A

60 CM KOMPAKT MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE RUSTFRIT STÅL OG SØLVGLAS ENERGIKLASSE: A SFP4120 nyhed 60 CM KOMPAKT MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE RUSTFRIT STÅL OG SØLVGLAS ENERGIKLASSE: A EAN13: 8017709189426 45 cm høj Ovnvolumen: Netto: 40 liter Brutto: 41 liter Ovntemperatur: 50-250 C

Læs mere

FOKUSSORTIMENT 2014-2

FOKUSSORTIMENT 2014-2 FOKUSSORTIMENT 2014-2 ZANUSSI BASIS HVID ZOB30601WK clean emalje 6 ovnfunktioner, bl.a. ægte varmluft, over/undervarme, grill og optøning Stort ovnrum: 74 l Temperaturindstilling: 50-275 C Kølig ovnlåge

Læs mere

Produktkatalog / 2012 NYT TIL DIT KØKKEN? NEMT

Produktkatalog / 2012 NYT TIL DIT KØKKEN? NEMT Produktkatalog / 2012 NYT TIL DIT KØKKEN? NEMT AT VÆLGE DET RIGTIGE: SÅ NEMT SOM 1 Klare svar Størrelser, funktioner, programmer... At vælge de modeller, der er helt rigtige til dig og dit køkken kan i

Læs mere

A2PYID CM OPERA INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A STOR OVN - A LILLE OVN

A2PYID CM OPERA INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A STOR OVN - A LILLE OVN A2PYID-6 100 CM OPERA INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A STOR OVN - A LILLE OVN EAN13: 8017709145804 5 induktionszoner med fuld effekt Venstre bag: Ø 145 mm, 1,40 kw Booster

Læs mere

SFP4120PZ. Funktioner. linea 60 CM KOMPAKT MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE OG PIZZAFUNKTION RUSTFRIT STÅL OG SØLVGLAS ENERGIKLASSE: A+

SFP4120PZ. Funktioner. linea 60 CM KOMPAKT MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE OG PIZZAFUNKTION RUSTFRIT STÅL OG SØLVGLAS ENERGIKLASSE: A+ SFP4120PZ 60 CM KOMPAKT MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE OG PIZZAFUNKTION RUSTFRIT STÅL OG SØLVGLAS ENERGIKLASSE: A+ EAN13: 8017709215354 45 cm høj kompaktovn 10 funktioner Ovnvolumen: Netto: 36 liter Brutto:

Læs mere

sættilbud Alle priser er ex. fragt

sættilbud Alle priser er ex. fragt sættilbud lle priser er ex. fragt 201 2 GP852B Indbygningsovn Pyrolyse Energi-klasse 1 : Energiforbrug: 0,79 (Ventilator), 0,87 (traditionel) Lydniveau: 47 db() Tilberedningstid 6 : 49,3 min (varmluft),

Læs mere

Kravspecifikation VERSION 3

Kravspecifikation VERSION 3 Udbud af rammeaftale for hårde hvidevarer til husholdningsbrug for Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse Kravspecifikation Kravspecifikation Rammeaftale for hårde hvidevarer til husholdningsbrug for Forsvarsministeriets

Læs mere

Kundenavn Vejnavn Postnummer KØKKENNU.DK Hammerholtvej 413,9870 Sindal www. Køkkennu.dk CVR nr. 26007879

Kundenavn Vejnavn Postnummer KØKKENNU.DK Hammerholtvej 413,9870 Sindal www. Køkkennu.dk CVR nr. 26007879 Kundenavn Vejnavn Postnummer KØKKENNU.DK Hammerholtvej 413,9870 Sindal www. Køkkennu.dk CVR nr. 26007879 Sindal d. 18-12-2015 Materialeoversigt vedr. ordrenr XXXXX Kære XXX og XXXXX. Da vi har været rundt

Læs mere

25_013. Vaskemaskiner

25_013. Vaskemaskiner 25_013 Vaskemaskiner 2013 IKEA vaskemaskiner er designet til brug hver dag. IKEA vaskemaskiner har funktioner, der er nemme at bruge, opfylder forskellige behov og gør det nemmere at vaske tøj. Vi har

Læs mere

Siemens hurtigste ovne nogensinde - Bedre madlavning på den halve tid

Siemens hurtigste ovne nogensinde - Bedre madlavning på den halve tid Pressemeddelelse Den 25. marts 2015 Siemens nye ovne - serie iq700: Siemens hurtigste ovne nogensinde - Bedre madlavning på den halve tid I en travl hverdag har behovet for nemme og hurtige løsninger aldrig

Læs mere

eksklusive hvidevarer til kvalitetskøkkener

eksklusive hvidevarer til kvalitetskøkkener eksklusive hvidevarer til kvalitetskøkkener pyrolyse 60 L B12P32N0 Pyrolyse 60 L 5 funktioner Grillspyd Engelsk manual pyrolyse 65 L B15P42N3 Betjening via pop-ud knapper Elektronisk programstyring Kold

Læs mere

Køkkenprogram. Efterår 2015. Se mulighederne med Inspiration Range

Køkkenprogram. Efterår 2015. Se mulighederne med Inspiration Range Køkkenprogram Efterår 2015 Se mulighederne med Inspiration Range Indhold Køkken Madlavning Ovne... 5 Kompakt...10 Mikrobølgeovne...13 Kogesektioner...15 Komfurer... 28 Emhætter...33 Tilbehør til madlavning...50

Læs mere

Køle-/fryseskab, 186 cm Front i stål med easyclean, sider i sølvgrå KG 36EMI41

Køle-/fryseskab, 186 cm Front i stål med easyclean, sider i sølvgrå KG 36EMI41 stål-easyclean 9495 kr* KG 36EMW41 hvid 8695 kr* *Vejledende pris Miljøafgift på 8 kr eks. moms. Produktegenskaber k Energiklasse: A+++, 149 kwh/år k Elektronisk temperaturstyring, kan aflæses digitalt

Læs mere

PLUS-PULS Køkken er et koncept, som bygger på klare principper for forbedring. Plusset er køkkenets hvidevarer. Gorenje +.

PLUS-PULS Køkken er et koncept, som bygger på klare principper for forbedring. Plusset er køkkenets hvidevarer. Gorenje +. PLUS-PULS Køkken er et koncept, som bygger på klare principper for forbedring. Plusset er køkkenets hvidevarer. Gorenje +. PLUS symboliserer eksklusive nyskabelser, som er skabt til at opfylde dine mest

Læs mere

2010 2011 www.bosch-home.dk

2010 2011 www.bosch-home.dk Bæredygtige valg 2010 2011 En bæredygtig filosofi 3 Dette synspunkt stammer fra vores grundlægger, Robert Bosch. En opfinder og en entreprenør, som altid stilede efter at forbedre teknologien og overgå

Læs mere

Hvidevarer. Produktguide

Hvidevarer. Produktguide 37_015 Produktguide Hvidevarer Det er måske ikke alle produkter, som er vist her, der kan købes i varehuset. Kontakt en medarbejder, eller gå ind på IKEA.dk og få flere oplysninger. Se detaljerede produktoplysninger

Læs mere

A2-8 100 CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (1 MULTIFUNKTION), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE STOR OVN: A LILLE OVN: A

A2-8 100 CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (1 MULTIFUNKTION), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE STOR OVN: A LILLE OVN: A A2-8 100 CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (1 MULTIFUNKTION), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE STOR OVN: A LILLE OVN: A EAN13: 8017709155001 6 brændere Venstre bag: ekstra hurtig 4200 W Venstre frem: 1800 W Midte bag:

Læs mere

> Stor maskine i lille indpakning

> Stor maskine i lille indpakning > Stor maskine i lille indpakning Med E Sidros får du en tørretumbler der har stor kapacitet men stadig ikke fylder mere end en husholdningsmaskine. Fra ende til anden er maskinen bygget som et professionelt

Læs mere

SCB92MX8. classic 90 CM GASKOMFUR MED OVNE(1 MULTIFUNKTION) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A

SCB92MX8. classic 90 CM GASKOMFUR MED OVNE(1 MULTIFUNKTION) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A SCB92MX8 classic 90 CM GASKOMFUR MED OVNE(1 MULTIFUNKTION) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A EAN13: 8017709149963 5 brændere Venstre bag : 1,80 kw Venstre frem: 3,00 kw Midte: ekstra hurtig 3,50 kw Højre bag:

Læs mere

Tørretumbler EDC78550W. Vigtige funktioner til EDC78550W Tilbage til toppen. 1 av 6 2010-06-04 16:01

Tørretumbler EDC78550W. Vigtige funktioner til EDC78550W Tilbage til toppen. 1 av 6 2010-06-04 16:01 1 av 6 2010-06-04 16:01 Tørretumbler EDC78550W Kondenstørretumbler, elektronsk fugtighedsregistrering, mellemstort LCD display, belysning i tromlen, Invertermotor, mange special programmer, kapacitet 8

Læs mere

STA6539L3 60 CM FULDT INTEGRERBAR OPVASKEMASKINE MÆRKE: A+++A

STA6539L3 60 CM FULDT INTEGRERBAR OPVASKEMASKINE MÆRKE: A+++A 60 CM FULDT INTEGRERBAR OPVASKEMASKINE MÆRKE: A+++A EAN13: 8017709202200 Højde:82 cm 13 kuverter 10 programmer (5 hurtig programmer) Spuleprogram, glasprogram, ECO, auto 45-65, Super Hurtigprogram: Speed

Læs mere

Testet, checket og kontrolleret. Husholdningsprodukter fra Bosch 2011 2012

Testet, checket og kontrolleret. Husholdningsprodukter fra Bosch 2011 2012 I 2011 kan Bosch-koncernen fejre dobbeltjubilæum: Virksomhedens 125 års jubilæum og grundlæggerens 150 års fødselsdag. Der er derfor god grund til at se tilbage det giver os anledning til at beskrive,

Læs mere

1. marts Der tages forbehold for trykfejl Kataloget er kun gældende for HusCompagniets kunder

1. marts Der tages forbehold for trykfejl Kataloget er kun gældende for HusCompagniets kunder 1. marts 2017 Der tages forbehold for trykfejl Kataloget er kun gældende for HusCompagniets kunder INDBYGNINGSOVNE Indbygningsovne med pyrolyse Ovnvolumen: 71 l Energiklasse A+ 13 ovnfunktioner: 4D-varmluft,

Læs mere

A2PYID-8 nyhed 100 CM OPERA INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A

A2PYID-8 nyhed 100 CM OPERA INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A A2PYID-8 nyhed 100 CM OPERA INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A EAN13: 8017709155025 5 induktionszoner med fuld effekt Venstre bag: Ø 180 mm, 1,85 kw - Booster 3,0 kw Venstre

Læs mere

A42-6 70 CM OPERA GASKOMFUR MED 2 EL-OVNE(1 MULTIFUNKTIONSOVN) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A (STOR OVN) ENERGIKLASSE B (LILLE OVN)

A42-6 70 CM OPERA GASKOMFUR MED 2 EL-OVNE(1 MULTIFUNKTIONSOVN) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A (STOR OVN) ENERGIKLASSE B (LILLE OVN) A42-6 70 CM OPERA GASKOMFUR MED 2 EL-OVNE(1 MULTIFUNKTIONSOVN) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A (STOR OVN) ENERGIKLASSE B (LILLE OVN) EAN13: 8017709122171 4 brændere Venstre bag: 1,80 kw Venstre frem: ekstra

Læs mere

ST2FABP2. 50's style retro 60 CM INTEGRERET OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, CREME MÆRKE A+++A

ST2FABP2. 50's style retro 60 CM INTEGRERET OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, CREME MÆRKE A+++A ST2FABP2 60 CM INTEGRERET OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, CREME MÆRKE A+++A EAN13: 8017709166946 13 kuverter 9 programmer (4 hurtig programmer) Spuleprogram, glasprogram, ECO, auto 60-70, Super hurtigprogram:

Læs mere

eksklusive hvidevarer til kvalitetskøkkener

eksklusive hvidevarer til kvalitetskøkkener eksklusive hvidevarer til kvalitetskøkkener 74 L 74 L pyrolyse BC3003001M1 EG indbygnings 74 L, rustfri stål med antifingerprint Betjening via pop-ud knapper Elektronisk timer Isofront plus, kold låge

Læs mere

Køkkenprogram. Forår 2015. Se mulighederne med Inspiration Range

Køkkenprogram. Forår 2015. Se mulighederne med Inspiration Range Køkkenprogram Forår 2015 Se mulighederne med Inspiration Range Indhold Køkken Madlavning Ovne... 5 Kompakt...11 Mikrobølgeovne...14 Kogesektioner...16 Komfurer...24 Emhætter... 29 Tilbehør til madlavning...46

Læs mere

1.199,- Findes også i stål

1.199,- Findes også i stål ANBEFALER HVIDEVARER TIL SERIØSE PRISER WAB 24260 SN 5,5 kg, 1200 omdr. VarioPerfect AquaSpar-system /A/C SMALT KOMBISKAB A + ENERGI KLASSE KØLE/FRYSESKAB KAB ENF 2800 AOW Køl/frys: 190/64 liter Selvafrimende

Læs mere

STA13XL2 60 CM OPVASKEMASKINE DØR OG HÅNDTAG I RUSTFRIT STÅL, ENERGIMÆRKE: A+++

STA13XL2 60 CM OPVASKEMASKINE DØR OG HÅNDTAG I RUSTFRIT STÅL, ENERGIMÆRKE: A+++ 60 CM OPVASKEMASKINE DØR OG HÅNDTAG I RUSTFRIT STÅL, ENERGIMÆRKE: A+++ EAN13: 8017709166526 Håndtag i Opera design 13 kuverter 9 programmer (4 hurtig program) Spuleprogram, glasprogram, ECO, auto 60-70,

Læs mere

A3-7 120 CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (1 MULTIFUNKTION), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: STOR OVN: A LILLE OVN: B

A3-7 120 CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (1 MULTIFUNKTION), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: STOR OVN: A LILLE OVN: B A3-7 120 CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (1 MULTIFUNKTION), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: STOR OVN: A LILLE OVN: B EAN13: 8017709162375 6 brændere Venstre bag: 1800 W Venstre frem: ekstra hurtig 4200 W Midte bag:

Læs mere

NYHEDER NOVEMBER HVIDEVARER2012

NYHEDER NOVEMBER HVIDEVARER2012 NYHEDER NOVEMBER HVIDEVARER2012 OVNE Model EOB3311AAW EOB3311AAX EOA5651AAX EOC5651AAX EOC5851AAX Ovn, emalje Clean emalje Clean emalje Katalyse Pyrolyse - 2 prg Pyrolyse - 3 prg Antal ovnfunktioner 8

Læs mere

6 TH SENSE OVN MED UNIK STARCLEAN EN STJERNE SOM DU NEMT OG MILJØVENLIGT HOLDER SKINNENDE REN

6 TH SENSE OVN MED UNIK STARCLEAN EN STJERNE SOM DU NEMT OG MILJØVENLIGT HOLDER SKINNENDE REN 6 TH SENSE OVN MED UNIK STARCLEAN EN STJERNE SOM DU NEMT OG MILJØVENLIGT HOLDER SKINNENDE REN EN NY STJERNE ER FØDT WHIRLPOOLS GREEN GENERATION STARCLEAN OVN Hvis din kærlighed til madlavning er lige så

Læs mere

SALGSHÅNDBOG. Vejledende priser inkl 25 % moms og miljøgebyr

SALGSHÅNDBOG. Vejledende priser inkl 25 % moms og miljøgebyr SALGSHÅNDBOG 2013 Vejledende priser inkl 25 % moms og miljøgebyr INDHOLDSFORTEGNELSE INDBYGNINGSOVNE 4 VARMESKUFFER 10 KOMBI-/DAMPOVNE 11 MIKRO- OG MIKROKOMBIOVNE 12 ESPRESSOMASKINER 14 TOPBETJENTE KOGESEKTIONER

Læs mere

Produktsortiment Bosch Hvidevarer

Produktsortiment Bosch Hvidevarer Produktsortiment Bosch Hvidevarer Gældende pr. 1. oktober 2017 Der tages forbehold for trykfejl Priser er kun gældende for HusCompagniets kunder 1 Indbygningsovne med pyrolyse Serie 8 Ovntype / Ovnfunktioner

Læs mere

DOSF6390X. Funktioner. classic 60 CM DOBBELT MULTIFUNKTIONSOVNE RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A

DOSF6390X. Funktioner. classic 60 CM DOBBELT MULTIFUNKTIONSOVNE RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A DOSF6390X 60 CM DOBBELT MULTIFUNKTIONSOVNE RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A EAN13: 8017709214203 Stor ovn: 6 funktioner Ovnvolumen: Netto: 70 liter Brutto: 79 liter Ovntemperatur 50-270 C 5 niveauer (ovnribber)

Læs mere

6 TH SENSE POWERCLEAN OPVASKEMASKINER MED EN EKSTRA SANS FOR RENGØRING

6 TH SENSE POWERCLEAN OPVASKEMASKINER MED EN EKSTRA SANS FOR RENGØRING 6 TH SENSE POWERCLEAN OPVASKEMASKINER MED EN EKSTRA SANS FOR RENGØRING OPVASKEMASKINER MED EN EKSTRA SANS FOR RENGØRING HØJTTRYKSDYSSER SOM RENGØR GRYDER, PANDER OG FADE PLUS DEN RESSOURCE VENLIGE TEKNIK

Læs mere

SCP112B-8. linea 60 CM MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE HVID ENERGIKLASSE: A

SCP112B-8. linea 60 CM MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE HVID ENERGIKLASSE: A SCP112B-8 60 CM MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE HVID ENERGIKLASSE: A EAN13: 8017709131982 12 funktioner Ovnvolumen: 72/79 liter (+35%) Ovntemperatur: 30-280 C Display med LED-lys indikatorer Digitalt ur

Læs mere

Udviklet til professionelle, nu tilpasset dig

Udviklet til professionelle, nu tilpasset dig Produktoversigt 2013 Udviklet til professionelle, nu tilpasset dig Oplev Electrolux Inspiration Range Ganske enkelt delikat Kombinér damp og varmluft i madlavningen Fyld det hele ind Opvaskemaskiner der

Læs mere

MADL AVNING STARTER MED EN KNIVSPIDS GOD VIDEN

MADL AVNING STARTER MED EN KNIVSPIDS GOD VIDEN MADL AVNING STARTER MED EN KNIVSPIDS GOD VIDEN VIDEN OM AT NYDELSE BEGYNDER MED MADL AVNING En håndfuld friske råvarer, nogle få minutter og en stor skefuld entusiasme. Det syder og simrer og dufter helt

Læs mere

Afdeling 34 & 39 INFORMATIONSMØDE VEDR. KØKKENUDSKIFTNING I 2017 KL

Afdeling 34 & 39 INFORMATIONSMØDE VEDR. KØKKENUDSKIFTNING I 2017 KL Afdeling 34 & 39 INFORMATIONSMØDE VEDR. KØKKENUDSKIFTNING I 2017 KL. 18.00 19.20 Dagsorden Præsentation Vinder af licitationen Svane Køkken Hårde hvidevarer Standardkøkken Valgmuligheder af materialer

Læs mere

Verdens mest fleksible køle-/fryseskab

Verdens mest fleksible køle-/fryseskab Køle-/fryseskabe Verdens mest fleksible køle-/fryseskab 7 C 6 C 5 C 4 C 3 C 2 C 1 C Døråbningsfrekvens Med den nye adaptive temperaturstyring tilpasser dit ASKO køle-/fryseskab sig til dine vaner og styrer

Læs mere

Tilvalgskatalog HavneBO Tilvalgskataloget gælder for familieboligerne i HavneBO

Tilvalgskatalog HavneBO Tilvalgskataloget gælder for familieboligerne i HavneBO Tilvalgskatalog HavneBO Tilvalgskataloget gælder for familieboligerne i HavneBO 1 Tilvalg er et tilbud om individuelt præg på din nye bolig ØsterBO har med dette tilvalgskatalog et ønske om at gøre det

Læs mere

Espressions fra Australien - designet til at holde!

Espressions fra Australien - designet til at holde! Espressions fra Australien - designet til at holde! Produkter fra Espressions er designet og udviklet i Australien og tilbyder det bedste fra 2 verdener. Høj kvalitet og et flot design gør arbejdet i køkkenet

Læs mere

Udtryk dig gennem farver

Udtryk dig gennem farver Udtryk dig gennem farver Dine personlige stil- og farvevalg er komplicerede og dybtfølte, især når du skal se et nyt køkken eller køkkenkoncept for dig. Den næste store designfarve inden for indretning

Læs mere

UP TO. 7585-GREEN profil brochure-v10.indd 1 07/10/10 15.39

UP TO. 7585-GREEN profil brochure-v10.indd 1 07/10/10 15.39 SWITCH UP TO GREEN LEV LIVET - MED OMTANKE FOR KLIMAET electrolux EnergySaver husholdningsapparater 1 7585-GREEN profil brochure-v10.indd 1 07/10/10 15.39 BLIV KLIMAVENLIG DET BETALER SIG FOR VORES FÆLLES

Læs mere

SCANDINAVIAN HOUSEHOLD SUPPLIER

SCANDINAVIAN HOUSEHOLD SUPPLIER SCANDINAVIAN HOUSEHOLD SUPPLIER Introduktion Scandomestic er et ungt firma, der beskæftiger en række medarbejdere med lang erfaring inden for køl og frys. Scandomestic importerer, lagerfører og distribuerer

Læs mere

GÆLDER D. 2. OKTOBER - TIL OG MED D. 15. OKTOBER

GÆLDER D. 2. OKTOBER - TIL OG MED D. 15. OKTOBER KØB NU BETAL OM 180 DAGE elsalg.dk SPAR 602,- KB 741 1520 W 2 varmelegemer Før 1699,- 2297,- VASKEMASKINE, WM 12 B 261 DN 6 kg. kapacitet VarioPerfect - Energi- og tidsoptimering WaterPerfect, mængdeautomatik

Læs mere

PRODUKTK ATALOG DANMARK 2014 MADLAVNING BEGYNDER MED EN KNIVSPIDS GODT KENDSKAB

PRODUKTK ATALOG DANMARK 2014 MADLAVNING BEGYNDER MED EN KNIVSPIDS GODT KENDSKAB PRODUKTK TLOG DNMRK 2014 MDLVNING BEGYNDER MED EN KNIVSPIDS GODT KENDSKB DET BEDSTE TIL DIN MDLVNING Det er dig som forbruger, vi tænker på, når vi udvikler vore produkter. For os er teknikken først perfekt,

Læs mere

DO81CSS-5. classic 60 CM DOBBELT MULTIFUNKTIONSOVNE RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE AA

DO81CSS-5. classic 60 CM DOBBELT MULTIFUNKTIONSOVNE RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE AA 60 CM DOBBELT MULTIFUNKTIONSOVNE RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE AA EAN13: 8017709080853 STOR OVN: 8 funktioner Ovnvolumen: 51 liter Ovntemperatur 50-250 C Elektronisk tænd/sluk ur Digital analog ur Minutur

Læs mere

Produktoversigt 2017 Siemens Hvidevarer. 1. oktob er Siemens. Fremtiden flytter ind.

Produktoversigt 2017 Siemens Hvidevarer. 1. oktob er Siemens. Fremtiden flytter ind. BSH group er indehaver af varemærkelicens fra Siemens AG. Produktoversigt 2017 Siemens Hvidevarer 1. oktob er 2017 http://www.siemens-home.bsh-group.com/dk Siemens. Fremtiden flytter ind. Der tages forbehold

Læs mere

din for altid M60 KØL OG FRYS

din for altid M60 KØL OG FRYS din for altid M60 KØL OG FRYS 2 Miljø, funktionalitet og tidløst design GRAM er kendt for at udvikle produkter, der glæder forbrugerne i dagligdagen og dermed bidrager til positive oplevelser i køkkenet.

Læs mere

Kompakte og effektive tørretumblere med stor kapacitet

Kompakte og effektive tørretumblere med stor kapacitet Perfektion i alle detaljer > Kompakte og effektive tørretumblere med stor kapacitet Tørretumblere EC Sidros BT7, EC Sidros BT7C, EC Sidros BT7HP, EC Sidros BT9 og EC Sidros BT9HP > Stor maskine i lille

Læs mere

GOD MAD TILBEREDES BEDST MED GODE FORUDSÆTNINGER. PRODUKTKATALOG. Priserne er gældende fra 1. april 2016.

GOD MAD TILBEREDES BEDST MED GODE FORUDSÆTNINGER. PRODUKTKATALOG. Priserne er gældende fra 1. april 2016. GOD MAD TILBEREDES BEDST MED GODE FORUDSÆTNINGER. PRODUKTKATALOG. Priserne er gældende fra 1. april 2016. 2016 MADLAVNING NÅR DEN ER BEDST God kvalitet nu og i fremtiden. Vi hos Neff tænker altid på dig

Læs mere

Bellarækkerne Rækkehuse

Bellarækkerne Rækkehuse Bellarækkerne Rækkehuse MATERIALELISTE VELKOMMEN 2 Rækkehusene bygges i smukke teglsten i forskellige farver og typer, som sikrer et varieret og levende udtryk. Vinduespartierne har en størrelse, der gør

Læs mere

Produktkatalog. Køleskab Fryseskab Køle-/fryseskab Komfur Indbygningsovn Kogeplade Emfang Opvaskemaskine

Produktkatalog. Køleskab Fryseskab Køle-/fryseskab Komfur Indbygningsovn Kogeplade Emfang Opvaskemaskine Produktkatalog Køleskab Fryseskab Køle-/fryseskab Komfur Indbygningsovn Kogeplade Emfang Opvaskemaskine Danmark 2015 Indhold Design for enhver smag 4-5 Køl og frys - Classic 6000-60 cm 6-9 Køl og frys

Læs mere

Teknologien. bag Quooker

Teknologien. bag Quooker Teknologien bag Quooker I denne folder Finder du de tekniske specifikationer til Quooker, samt beskrivelse på hvordan en Quooker fungerer. Haner Vores hanekollektion består af otte modeller; Basic, Classic,

Læs mere

Produktoversigt VOSS MEGA - Mere plads til større resultater

Produktoversigt VOSS MEGA - Mere plads til større resultater Produktoversigt 2013 VOSS MEGA - Mere plads til større resultater Indhold kogesektioner indbygningsovne KOMPAKT- OG MIKROOVNE Komfurer 4 12 16 18 Tilbehør kogesektioner ovne og komfurer 11 22 kogesektioner

Læs mere

Produktoversigt 2017 Siemens Hvidevarer 1. marts Siemens. Fremtiden flytter ind.

Produktoversigt 2017 Siemens Hvidevarer 1. marts Siemens. Fremtiden flytter ind. BSH group er indehaver af varemærkelicens fra Siemens AG. Produktoversigt 2017 Siemens Hvidevarer 1. marts 2017 http://www.siemens-home.bsh-group.com/dk Siemens. Fremtiden flytter ind. Der tages forbehold

Læs mere

OVNE KOGEPLADER MIKROBØLGEOVNE EMHÆTTER KØLESKABE VASKEMASKINER OG TØRRETUMBLERE

OVNE KOGEPLADER MIKROBØLGEOVNE EMHÆTTER KØLESKABE VASKEMASKINER OG TØRRETUMBLERE 2 OVNE KOGEPLADER MIKROBØLGEOVNE EMHÆTTER KØLESKABE VASKEMASKINER OG TØRRETUMBLERE HVID. SORT. IT S SO ME! Min livsfilosofi er enkel. Jeg sætter pris på det, som passer til mine vaner og muligheder. Jeg

Læs mere