IPU personlig kompetenceudvikling. For ledere, mellemledere og nøglepersoner i virksomheder

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "IPU personlig kompetenceudvikling. For ledere, mellemledere og nøglepersoner i virksomheder"

Transkript

1 IPU personlig kompetenceudvikling For ledere, mellemledere og nøglepersoner i virksomheder

2 Velkommen til LINDGREN+ Velkommen til en verden af udvikling, engagement, nærvær og inspiration. Hver dag gør vi vores bedste for at være autentisk tilstede i alt, hvad vi engagerer os i. Derfor vil du opleve en empatisk og professionel tilgang - uanset hvilken sammenhæng vi mødes i. LINDGREN+ er en kursus- og konsulentvirksomhed, som siden 1998 har specialiseret sig i at skabe inspirerende og trygge rammer for menneskelig og personlig udvikling. Vi arbejder med teams, grupper og enkeltpersoner. Desuden skræddersyr vi udviklingsforløb til virksomheder. Vores udgangspunkt er det hele menneske. Et menneske, som føler sig hel, er nemlig bedre til at forløse og udleve sit potentiale både arbejdsmæssigt og privat. Vi tænker i hele, autentiske mennesker, der med respekt for sig selv og andre udnytter sine personlige kompetencer bedst muligt og skaber optimale resultater. LINDGREN+ består af Claus Lindgren og Anette Thomsen, foruden en række tilknyttede samarbejdspartnere. Plusset symboliserer alt det, vi ønsker, du skal få i samarbejdet med os, nemlig overskud på alle væsentlige personlige parametre. Fra vores kursister hører vi også at de oplever, at hoved og hjerte er langt bedre forbundet efter et forløb hos os. I det antikke Grækenland var plusset iøvrigt netop symbolet for hjerteenergien. Claus Lindgren, HD (født 1963) er uddannet indenfor bankverdenen med en HD i afsætningsøkonomi fra Handelshøjskolen i København. Claus har desuden en femårig psykoterapeutisk uddannelse samt en lang række kursus- og uddannelsesforløb og har siden 1998 arbejdet som kursusleder, coach og foredragsholder. Tidligere har Claus været uddannelseschef i en international virksomhed og har i flere år undervist på Findhorn Foundation i Skotland. Anette Thomsen (født 1970) er uddannet bachelor i Ernæring og Sundhed samt eksamineret eksportør. Efter flere år i større internationale virksomheder kom Anette på IPU og begyndte kort tid efter at uddanne sig til psykoterapeut. Hun er efterfølgende blevet uddannet kursusleder i LINDGREN+ og fungerer desuden også som support.

3 IPU - personlig kompetenceudvikling En stigende kompleksitet, både i arbejdslivet og privat, stiller store krav til os som mennesker. Derfor har vi brug for indsigt og værktøjer, som gør det muligt for os at håndtere de daglige udfordringer. Vi må med andre ord udvikle vores personlige kompetencer. Mange ledere, mellemledere og ansatte i nøglestillinger er fagligt rigtig dygtige, men når det kommer til de mellemmenneskelige udfordringer, er de knapt så godt klædt på. Ofte efterlyser de viden og færdigheder, som kan gøre livet lettere. IPU henvender sig til dem, der ønsker: + at kommunikere mere effektivt og tydeligt + større gennemslagskraft og personlig styrke + at udnytte ressourcer og potentiale optimalt + bedre styr på følelsesmæssige dilemmaer + et mindre stressniveau + større psykologisk indsigt i sig selv og andre + at kunne løse konflikter og samarbejdsvanskeligheder på en mere konstruktiv måde + at gøre op med uhensigtsmæssige mønstre og begrænsninger + en bedre balance mellem job og privatliv rejse, hvor du selv bestemmer destinationen og afgør, hvor dybt du vil arbejde. På IPU tager vi udgangspunkt i dig som person. Vi giver dig ny og dybere indsigt i, hvad det vil sige at være menneske. Og vi forsyner dig med viden og værktøjer, som garanteret vil gøre en stor forskel for dig i hele dit liv. I en lille gruppe på seks og med to kursusledere udvikler du dig selv og dine personlige kompetencer i trygge og professionelle rammer. Det intensive forløb giver resultater, der varer ved. IPU forløbene har kørt siden 2000 med mere end 30 hold. I evalueringerne har 98 % af kursisterne givet IPU karakteren 9 eller højere ud af 10 mulige. Det er din garanti for et gennemtestet og effektivt kursusforløb. IPU (Intensiv Personlig Udvikling) er et ekstraordinært forløb, som starter hvor traditionelle kursusforløb slutter. Vi tager dig med på en

4 IPU - mange muligheder IPU forløbet kan deles op i følgende moduler: IPU-1 Introduktionsaften, fem dages eksternat, tre opfølgningsaftener, to individuelle coachingsessioner + IPU-i-Praksis 1 Contact, to dages eksternat + IPU-i-Praksis 2 No Stress, to dages eksternat + IPU-i-Praksis 3 Free your Mind, to dages eksternat + IPU-2 Introduktionsaften, fem dages internat, to opfølgningsaftener, to individuelle coachingsessioner På IPU-2 fortsætter rejsen IPU-2 er et internatforløb, hvor vi bor og arbejder sammen i fem dage med ingen eller minimal kontakt til omverdenen. Også her vælger du selv fokus og mål, og vi fortsætter med at udvikle dine personlige kompetencer og tager dig til et nyt niveau af forståelse og indsigt. IPU-2 er endnu mere intensivt end IPU-1, da vi arbejder både dag og aften, kun er os selv og sætter din indre verden endnu mere i fokus. De fleste, som har været på IPU-2, fortæller, at her falder det hele på plads. I wouldn t have thought it possible, to make so many positive changes in my approach in such a short period of time. But it is! Tim Larcombe, Produktchef, Oticon Du får det mest optimale ud af IPU forløbet ved at deltage på alle moduler, men det er naturligvis ikke et krav. For at deltage på et af IPU-i-Praksis modulerne eller IPU-2, skal du have deltaget på IPU-1.

5 IPU-i-Praksis, to-dages moduler IPU-i-Praksis 1: Contact Kursusdagene handler om dig, og dig i samvær med andre. Opfattelsen af os selv er altafgørende for, hvordan vi fungerer i relationer med andre mennesker. Derfor fokuserer vi på de udfordringer, der kan være i forhold til kunder, kolleger, medarbejdere og dine nærmeste. Vi tager udgangspunkt i teorien om selvværd/selvtillid og går mere i dybden med begrebet samarbejde over evne. I en god blanding af teori, øvelser og debat tager vi fat om roden på de udfordringer, som kan opstå menneske og menneske imellem. Vi inddrager også teori og praktisk arbejde vedrørende ligeværdig kommunikation, grænser og ansvar og introducerer forskellige begreber, som hjælper dig til at forstå dig selv og andre bedre. IPU-i-Praksis 2: No Stress No Stress gør dig i stand til bedre at forstå, forløse og udnytte den skattekiste af viden, som kroppen og følelserne gemmer på. Vi har sammensat to dage med en ideel kombination af teori, øvelser, oplevelser og kropsbehandlinger, som giver dig mulighed for at integrere og drage fordel af følelsernes uendelige potentiale. Arbejdet på No Stress er meget praktisk orienteret, selvom der også er en del teori. At træne evnen til at være tilstede i sin krop og at kunne følge, forstå og forløse sit følelsesliv, er det mest effektive middel mod stress! Ved at forbedre din evne til at være i nuet, øger du din koncentration og dit nærvær, ligesom du får større overskud og bedre kontakt til andre mennesker. IPU-i-Praksis 3: Free your Mind Mange, der kommer på IPU kurserne, oplever, at de tænker for meget og føler for lidt. I et helt liv har vi trænet hjernen til at arbejde på højtryk. Tankerne er vores primære ressource og det rationelle et altafgørende beslutningsgrundlag. Videnskabelige undersøgelser viser klart, at træner man den irrationelle, kreative, legende del af os, øger man den samlede intelligens og ressourceudnyttelse. Det bliver lettere at håndtere problemstillinger, og indre og ydre konflikter løses hurtigere, fordi vi benytter os af andre metoder. Beslutningsprocesserne bliver mere effektive, og det bliver lettere for os at orientere os i vores liv, både professionelt og privat. Free your Mind er en to dages kreativ procesrejse, som giver dig mulighed for at arbejde et eller to spadestik dybere med nogle af de ting, som dukkede op på IPU - eller som er aktuelle for dig her og nu.

6 Hvad adskiller IPU fra andre forløb? + Der er kun seks deltagere og to kursusledere på hvert hold + Der er plads og tid til individuelle spørgsmål + Du bestemmer selv fokus og hvor dybt, du vil arbejde + Vi tager udgangspunkt i, hvem du er og ikke, hvad du kan + Du får grundlæggende indsigt i, hvad det vil sige at være menneske + IPU er en uforglemmelig opdagelsesrejse - ikke en kursusmappe i reolen + Vi støtter dig i at skabe forandringer, som er vedvarende + Vi følger dig helt til dørs med opfølgning over fire uger og længere, hvis du ønsker det + Vi benytter anderledes og virkningsfulde værktøjer som The Transformation Game + Vi arbejder fysisk, følelsesmæssigt, mentalt og spirituelt (uden du behøver at tro på noget) + Vi kender ingen andre forløb, som er så resultatrige som IPU IPU stiller krav til dig på flere planer. Du skal være indstillet på at deltage aktivt i den gruppe på seks medlemmer, som du bliver en uundværlig del af. Vi forventer, at du involverer dig i de øvrige kursisters personlige indgangsvinkel til vores dage sammen, ligesom du er åben overfor deres involvering i din. Du forpligter dig til at deltage i alle kursusdage og alle opfølgninger - og til at bidrage med at skabe tryghed i gruppen. Desuden har du tavshedspligt i forhold til det, der sker for dine medkursister.

7 Det praktiske Da IPU foregår på det plan, hvor mennesker mødes til dagligt, består vores kursushold også ofte primært af mennesker, hvor samarbejde og kontakt til andre er en stor del af deres hverdag. Vi møder derfor ofte ledere, mellemledere, sælgere, koordinatorer, konsulenter, controllere, undervisere og lignende. Det er ikke noget krav, at man i dag sidder i en ledende stilling for at deltage på IPU. Selve kurset strækker sig over fem hele, intensive dage. Vi har fundet ud af, at onsdag til søndag fungerer bedst for de fleste, da vores kursister ofte er meget travle mennesker, der ikke kan tage en hel arbejdsuge ud af deres program. Inden opstart mødes vi en aften (19-21), hvor du møder dine medkursister og os, hører mere om IPU og kan stille spørgsmål. Her får du også udleveret en forberedelsesopgave, hvor du bl.a. skal vælge fokus for dit forløb. Kig på vores website eller kontakt os på eller på tlf , hvis du ønsker at få mere at vide om IPU. Her kan du også få oplyst de næste kursusdatoer og melde dig til. Vi ser frem til at høre fra dig! LINDGREN+ LINDGREN+ Tlf Kompagnistræde 34, København K www. lindgrenplus.dk Når du er igennem kursusdagene, er du ikke færdig. Du er i en fortløbende proces, og derfor følger vi op med tre gruppesessioner (19-22) og to individuelle coachingsessioner i de efterfølgende fire uger. Nogle vælger at fortsætte på IPU-i-Praksis og på IPU-2, andre vælger et individuelt coachingforløb, for så at fortsætte på de andre moduler senere. IPU har uden sidestykke været det mest givtige og berigende kursus, jeg nogensinde har deltaget i. Nini Roed Andersson, Direktør, PHD Copenhagen

8 Vores kursister siger: Vi oplever IPU-forløbet som noget helt enestående, som giver vores ledende medarbejdere en større mulighed for at udnytte deres fulde potentiale. Alle vores ledere er meget begejstret for deltage og får så meget ud af forløbet, at det hurtigt giver positive ændringer i hverdagen. Vi oplever et bedre samarbejde, større engagement og mere ligeværdig og effektiv kommunikation. Samtidig får vi hver især chancen for at få sat nogle personlige udfordringer i fokus, som gør, at hverdagen bliver lettere og mindre stresset. PHD har valgt at tilbyde alle vores ledende medarbejdere at deltage på IPU. Det gør vi, fordi vi kan se, at det er investeringen værd. Morten Kristensen, Adm. direktør, PHD Copenhagen A/S Fantastisk kursus! Jeg gik ind ad hoveddøren med en del skepsis og en nem lille case, der blot skulle køres igennem. Jeg blev dog overrasket over, hvor meget jeg lærte om mig selv og mennesker generelt. Og selv med de følelser, der opstod undervejs, var jeg aldrig i tvivl om at være i kompetente hænder. På en skala fra 1-10? Et klart 10 tal! Tony Ditlevsdal, Metodechef, Rigspolitiets Dataafdeling Kurset har givet mig indsigt i nogle af de helt grundlæggende mekanismer, der gør, at vi tænker, handler og kommunikerer, som vi gør. Samtidig har det åbnet op på et følelsesmæssigt plan og givet inspiration til at leve livet fra et andet sted end mit hoved. Det er jeg meget taknemmelig for! Hans Enemark, Managing Consultant, IBM Strategy & Change IPU har været et vendepunkt i mit liv. Jeg har brugt kurset til at kickstarte en proces, så jeg kan skabe mere balance i mit liv. Jeg har fået en lang række indsigter og værktøjer, som jeg arbejder videre med. Og jeg har allerede kort efter kurset opnået store personlige resultater hen imod at skabe mere balance og nærvær i mit liv. Jeg vil klart anbefale IPU! Jon Ross, Nordisk Direktør, Omnicom Media Group Kurset har været de mest intensive og givende fem dage, jeg har oplevet nogensinde! Det fantastiske er, at jeg helt har fået ændret mit syn på mig selv og på andre mennesker, men alligevel føler, at jeg er landet med begge ben på jorden efter kurset. Konstant, både på arbejdet og privat, gør jeg brug af min nye viden, især ved forbedret kommunikation. Lone Iven, Kvalitetskoordinator, Chr. Hansen Holding A/S Maleri på forside: Trykt på miljøvenligt papir MEDARBEJDERE FRA BL.A. FØLGENDE VIRKSOMHEDER HAR DELTAGET PÅ IPU: Københavns Lufthavne A/S PricewaterhouseCoopers H. Lundbeck A/S Zoologisk Have, København Mærsk Data A/S Nilfisk- Advance A/S Microsoft Superfos A/S Haldor Topsøe A/S MT Højgaard A/S Tryg Pension Miljøministeriet NCC Danmark A/S Nestlé Danmark A/S Telia A/S SKAT Scanlines A/S Meyers Madhus Danske Bank Nordea D E T H E L E M E N N E S K E

Coaching. Coach-Uddannelsen. Modul 1 Dit fokus som coach. Modul 2 Kommunikation som dit stærkeste værktøj i coaching

Coaching. Coach-Uddannelsen. Modul 1 Dit fokus som coach. Modul 2 Kommunikation som dit stærkeste værktøj i coaching ing -Uddannelsen Modul 1 Dit fokus som coach Modul 2 Kommunikation som dit stærkeste værktøj i coaching Modul 3 Forandringsledelse, motivation og arbejdsglæde På 3. år i træk uddanner vi ledere og medarbejdere

Læs mere

Coaching. Coach-Uddannelsen. Modul 1 Dit fokus som coach. Modul 2 Kommunikation som dit stærkeste værktøj i coaching

Coaching. Coach-Uddannelsen. Modul 1 Dit fokus som coach. Modul 2 Kommunikation som dit stærkeste værktøj i coaching Kursusstart, første modul d. 7.- 8. maj 2007 Hold 5, KBH ing -Uddannelsen Modul 1 Dit fokus som coach Modul 2 Kommunikation som dit stærkeste værktøj i coaching Modul 3 Forandringsledelse, motivation og

Læs mere

STIFINDER PROGRAMMET. Transformativ lederudvikling siden 1994

STIFINDER PROGRAMMET. Transformativ lederudvikling siden 1994 STIFINDER PROGRAMMET Transformativ lederudvikling siden 1994 Indhold 4 Forord Der ligger altid noget, der venter på at blive fundet 6 Transformativ lederudvikling siden 1994 Hvad adskiller fra anden lederudvikling

Læs mere

LEDERUDVIKLING. Kom bedst fra start som ny leder. Styrk din position som erfaren leder. Skab resultater med og gennem andre. Tag afsæt i dine styrker

LEDERUDVIKLING. Kom bedst fra start som ny leder. Styrk din position som erfaren leder. Skab resultater med og gennem andre. Tag afsæt i dine styrker Kom bedst fra start som ny leder Fra kollega til leder 1 dag Nyudnævnt leder 3 dage Styrk din position som erfaren leder Ledernes Leadership Programme 8 dage Coachuddannelse for ledere 15 dage 12 Master

Læs mere

Uddannelsen har fokus på at udvikle relationelle og følelsesmæssige kompetencer

Uddannelsen har fokus på at udvikle relationelle og følelsesmæssige kompetencer Lær at bruge dig selv på en ny måde gennem en efteruddannelse, hvor - metode og teori går hånd i hånd - du får en god værktøjskasse - du udvikler dine relationelle og følelsesmæssige kompetencer. Siden

Læs mere

Ekstraordinære organisationer

Ekstraordinære organisationer Ekstraordinære organisationer Vi har brug for organisationer og ledere, der tager stilling til den verden og den tid, vi bevæger os i. Det mener Roxana Kia, som bl.a. er instruktør og kaospilot, og som

Læs mere

KARRIERE VIDEN UDVIKLING FREMTID. Personlig KompetenceUdvikling ENERGI TIL OVERSKUD. Kursusprogram 2009

KARRIERE VIDEN UDVIKLING FREMTID. Personlig KompetenceUdvikling ENERGI TIL OVERSKUD. Kursusprogram 2009 KARRIERE 2009 VIDEN UDVIKLING FREMTID Personlig KompetenceUdvikling ENERGI TIL OVERSKUD Kursusprogram 2009 Personlig KompetenceUdvikling kurser, der giver overskud i hverdagen! På Forsikringsakademiet

Læs mere

kursuskatalog supplement as

kursuskatalog supplement as kursuskatalog supplement as indhold supplement as 04 Organisationsudvikling 08 personlig udviling 12 kommunikation & undervisningsteknik 17 arbejdsmiljø & stress 20 økonomi & regnskab 23 projektarbejde

Læs mere

kursuskatalog supplement as

kursuskatalog supplement as kursuskatalog supplement as indhold supplement as 04 Organisationsudvikling 08 personlig udvikling 11 kommunikation & undervisningsteknik 18 arbejdsmiljø & stress 20 økonomi & regnskab 24 projektarbejde

Læs mere

Artikel i Psykologi nr. 2 2013 om uddannelsen Coaching i Organisationer - CoachingManagement

Artikel i Psykologi nr. 2 2013 om uddannelsen Coaching i Organisationer - CoachingManagement Artikel i Psykologi nr. 2 2013 om uddannelsen Coaching i Organisationer - CoachingManagement Se mere om uddannelsen på www.orsted.dk og www.orsted.dk/coachingmanagement Vi har også et hold for ledige med

Læs mere

projektledelse Succesrige projekter Professionalisering af projektledelse i SOS International

projektledelse Succesrige projekter Professionalisering af projektledelse i SOS International Projektlederens nutid og fremtid Internationalisering, forandringsledelse og kommunikation Succesrige projekter Professionalisering af projektledelse i SOS International Synspunkt Hvordan bliver vi en

Læs mere

WORKBOOK. DNA networking udnyt dit netværkspotentiale. Netværks Akademiet

WORKBOOK. DNA networking udnyt dit netværkspotentiale. Netværks Akademiet Netværks Akademiet WORKBOOK DNA networking udnyt dit netværkspotentiale - FÅ HEMMELIGHEDEN VED AT KOBLE ENKLE EFFEKTFULDE COACHING-TEKNIKKER MED DINE NETVÆRKSKOMPETENCER Netværks Akademiet NAVN... VIRKSOMHED...

Læs mere

Styrk dit personlige lederskab. Skab øget motivation og bedre resultater. Tag afsæt i dine styrker KURSER OG UDDANNELSER FOR LEDERE 2014

Styrk dit personlige lederskab. Skab øget motivation og bedre resultater. Tag afsæt i dine styrker KURSER OG UDDANNELSER FOR LEDERE 2014 KURSER OG UDDANNELSER FOR LEDERE 2014 Skab øget motivation og bedre resultater Styrk dit personlige lederskab Tag afsæt i dine styrker Få personlig og målrettet rådgivning på 3283 3610 Kursusrådgivning

Læs mere

NYHEDSBREV. Team Consult Development

NYHEDSBREV. Team Consult Development NYHEDSBREV 14. JUNI 2010 Du må selv være den forandring, du ønsker at opleve i verden! Citat: M. Gandhi Nogle gange har vi brug for et lille eller et stort skub andre gange klarer vi det selv på arbejdspladsen

Læs mere

Stifinderledelse. Seks kommunale topchefer om effekten af et nyt ledelsesparadigme

Stifinderledelse. Seks kommunale topchefer om effekten af et nyt ledelsesparadigme Seks kommunale topchefer om effekten af et nyt ledelsesparadigme Indhold 5 Når du er moden til læring, der forandrer Intro 6 Man skal være parat til Stifinderprogrammet Henning Hansen, kommunaldirektør

Læs mere

kursuskatalog supplement as

kursuskatalog supplement as kursuskatalog supplement as indhold supplement as 04 Organisations- og ledelsesudvikling 08 personlig udvikling 11 kommunikation 12 undervisnings- og præsentationsteknik 18 arbejdsmiljø og stresshåndtering

Læs mere

Præsentation af StayTrue

Præsentation af StayTrue Præsentation af StayTrue En nytænkende konsulentvirksomhed med fokus på mennesket & den optimale trivsel Lær at navigere i en travl hverdag - og bliv fremtidens arbejdsplads www.staytrue.dk FREMTIDENS

Læs mere

NYHEDSBREV OM LEDELSE Maj 2010 7. årgang Udsendes til flere end 5.300

NYHEDSBREV OM LEDELSE Maj 2010 7. årgang Udsendes til flere end 5.300 NYHEDSBREV OM LEDELSE Maj 2010 7. årgang Udsendes til flere end 5.300 Kære læser! Man skulle ikke skulle tro det med det forår, men vi skal faktisk til at planlægge vores sommerferie nu. Spørgsmålet er,

Læs mere

LEDELSE SOM VÆKSTGENERATOR

LEDELSE SOM VÆKSTGENERATOR LEDELSE SOM VÆKSTGENERATOR Erfaringerne fra Vækst via Ledelse viser, at lederudvikling er et helt afgørende sted at sætte ind for at sikre øget vækst i Danmarks små og mellemstore virksomheder. Anders

Læs mere

KEMPLER INSTITUTTET THE KEMPLER INSTITUTE

KEMPLER INSTITUTTET THE KEMPLER INSTITUTE KEMPLER INSTITUTTET THE KEMPLER INSTITUTE TO BE IN RELATIONS Vi har en mission! I en tid med stort fokus på effektivitet og faglige kompetencer er networking blevet et begreb, som næsten alle taler om

Læs mere

Studiehåndbog, februar 2009 Indhold

Studiehåndbog, februar 2009 Indhold Studiehåndbog, februar 2009 Indhold Studiehåndbog, februar 2009 Indhold... 1 Velkommen til Studiehåndbogen... 2 NLP Husets idégrundlag vores vision og mission:... 3 Mere om de enkelte uddannelser og moduler...

Læs mere

Hvad motiverer dig? De færreste ved det gør du?

Hvad motiverer dig? De færreste ved det gør du? Når chefen også skal være mor og far. - De unge kan være besværlige men uundværlige! Møder himmel eller helvede? Fusionen skal vendes til succes! - Og hvordan gør man så lige det? Magasinet for Medarbejdernes

Læs mere

Kompetenceudvikling 2010 Professionel projektledelse for alle. Det er os med projektledelse. www.mannaz.com

Kompetenceudvikling 2010 Professionel projektledelse for alle. Det er os med projektledelse. www.mannaz.com Kompetenceudvikling 2010 Professionel projektledelse for alle Det er os med projektledelse www.mannaz.com Kompetence er meget mere end viden Efter et år i krisens tegn står du i dag midt i en ny virkelighed.

Læs mere

En kvalitativ undersøgelse af langtidseffekter af Masteruddannelser

En kvalitativ undersøgelse af langtidseffekter af Masteruddannelser En kvalitativ undersøgelse af langtidseffekter af Masteruddannelser Gennemført for Københavns Universitet Kompetenceenheden Af Ulveman Explorative A/S Jobnr. 205-045 20. december 2005 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Coaching Grundlæggende Coaching I 41 Grundlæggende Coaching II 42 Ledelse og coaching 43 Teamcoaching 44

Coaching Grundlæggende Coaching I 41 Grundlæggende Coaching II 42 Ledelse og coaching 43 Teamcoaching 44 indholdsfortegnelse Interne virksomhedsforløb Virksomhedskurser 3 Ledernes VærdiSpil 4 HR-support nyt 5 Lederrollen ledelse af medarbejdere Fra kollega til leder 7 Kommende leder er ledelse noget for mig?

Læs mere

Personlig og faglig udvikling skaber hele medarbejdere.

Personlig og faglig udvikling skaber hele medarbejdere. MANNAZ UPDATE Personlig og faglig udvikling skaber hele medarbejdere. Det er forudsætningen for hele virksomheder. PERSONLIG OG FAGLIG UDVIKLING www.mannaz.com/da Husk at tjekke den blinde vinkel, før

Læs mere

VORES KULTUR. Resultatorienteret Punktlighed Effektivitet Hårdt arbejde. Høflighed Hjælpsomhed Ærlighed

VORES KULTUR. Resultatorienteret Punktlighed Effektivitet Hårdt arbejde. Høflighed Hjælpsomhed Ærlighed Spring ud i det! VORES KULTUR Resultatorienteret Punktlighed Effektivitet Hårdt arbejde Høflighed Hjælpsomhed Ærlighed Vi skal gøre kunden glad Vi skal være bedst Vi skal tjene penge Vi skal have det sjovt

Læs mere

COACH-UDDANNELSE MED CERTIFICERING

COACH-UDDANNELSE MED CERTIFICERING COACH-UDDANNELSE MED CERTIFICERING Styrkebaseret Coaching din vej til resultater Udvikling af dine styrker og talenter Skab resultater gennem dine medarbejdere Certificeret coach Kend dine styrker og unikke

Læs mere

Kurser. Uddannelsespuljen Efterår 2010. Albanigade 54 E, 1. sal 5000 Odense C Telefon: 66 14 60 61 e-mail: info@frivillighed.dk www.frivillighed.

Kurser. Uddannelsespuljen Efterår 2010. Albanigade 54 E, 1. sal 5000 Odense C Telefon: 66 14 60 61 e-mail: info@frivillighed.dk www.frivillighed. Kurser Uddannelsespuljen Efterår 2010 Albanigade 54 E, 1. sal 5000 Odense C Telefon: 66 14 60 61 e-mail: info@frivillighed.dk www.frivillighed.dk Uddannelsespuljen Velkommen til en ny kursussæson! I dette

Læs mere

Modul 1 - Din håndtering af dine egne processer (4 kursus dage) Fremtidens udfordring: At kunne svømme i en malstrøm af forandringsprocesser

Modul 1 - Din håndtering af dine egne processer (4 kursus dage) Fremtidens udfordring: At kunne svømme i en malstrøm af forandringsprocesser Fremtidens udfordring: At kunne svømme i en malstrøm af forandringsprocesser Modul 1 - Din håndtering af dine egne processer (4 kursus dage) For mange mennesker opleves det som om den ydre verden vi lever

Læs mere