LASTBILER KAMERALØSNINGER +31 (0)

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "www.orlaco.com LASTBILER KAMERALØSNINGER +31 (0) 342 404 555 Info@orlaco.com"

Transkript

1 DA LASTBILER KAMERALØSNINGER + (0)

2 See more Work more Hvorfor Orlaco? Certifi cering Lastvogn 6 Miljølastbil 5 Hvorfor Orlaco? Lastvogn, og akslet 7 Lastvogn med trailer/anhænger 8 Modulvogntog 9 Lastvogn til tung kørsel 0 Tankvogn Tankvognstransport Brandbil 6 Bus 7 Velkommen til Orlaco-produktkataloget. Vi er personligt engageret i at levere de bedste kameraog monitorløsninger, som kan hjælpe med til at skabe mere sikre arbejdspladser verden over. Vores professionelle team har femogtyve års erfaring med at designe og producere en række certificerede, pålidelige og komplette kamera-monitorløsninger, som eliminerer de blinde vinkler rundt om maskinen. Vi er sikre på, at de løsninger, der tilbydes i dette katalog, ikke blot vil hjælpe dig med at forbedre sikkerheden og effektiviteten for din maskinpark, men også forbedre ergonomien og komforten for dine operatører. Det er det, Orlaco står for. Du er velkommen til at dele dine ideer og erfaringer med os. Container-/hejsekrogs lastvogn Lastvogn med tippelad Vælg dit køretøj På hele teamets vegne, Henrie van Beusekom Direktør for Orlaco Derfor!

3 5 Let us improve your every day job Forbedret sikkerhed og effektivitet Forbedret ergonomi og komfort Certifi ceret kvalitet Tempoet i trafi kken øges dag for dag. Ikke alene forventes du at have et godt overblik over situationen. Du forventes også at nå frem til destinationen i god behold, på det aftalte tidspunkt og uden skader. Uden assistance får du ikke et godt udsyn omkring lastbilen. Ved hjælp af Orlacos kamera- monitorløsninger kan du øge din arbejdseffektivitet. Du behøver ikke at forlade førerhuset for at bedømme afstanden, hver gang du skal laste og losse. Dette giver dig økonomiske fordele, der kan mærkes omgående. Med et kamerasystem fra Orlaco kan du udføre dit arbejde mere effektivt og samtidig mindske risikoen for, at du overser trafikanter eller objekter. Mindre risiko og forbedret sikkerhed og effektivitet. Et godt udsyn er lige så vigtigt som en god siddestilling. Orlaco bad TNO udarbejde en rapport med anvisninger til den optimale placering af skærmen i førerhuset. Der tages i rapporten højde for billedets diagonalmål på skærmen samt spejlenes, forrudens og chaufførens placering. Testresultaterne er indeholdt i det enkelte systems installationsmanual. De sikrer, at chaufføren kan udføre sit arbejde ergonomisk korrekt med så få bevægelser som muligt. Hos Orlaco tager vi ikke let på kvalitet. Vi holder et klart og vedvarende fokus på kundernes tilfredshed. Og vi bevarer dette fokus i produktionsprocessen for vores kvalitetsprodukter, som specialdesignes i forskellige formater. Vi kan opretholde vores kvalitetsniveau ved at yde detaljeret servicering. Og som kronen på værket har vi fået opnået den højest mulige certifi cering til køretøjer: TS699. Hos Orlaco investerer vi i kontinuerlig forbedring for at sikre en tilfreds kundebase på lang sigt. Vi mener, at kompatibilitet mellem produkter, systemer og betjening er det centrale element i at skabe pålidelige partnerskaber. Alle vores produkter kontrolleres og dokumenteres klart for at give vores kunder et fejlfrit produkt, som fungerer korrekt - hver gang. Hvorfor Orlaco Hvorfor Orlaco

4 6 Lastvogn Lastvogn, og akslet 7 Frontkamera / SIDE 8 Frontview-kameraet giver det krævede udsyn foran lastbilen. Du kan med et hurtigt kig på skærmen afgøre, om det er sikkert at køre videre uden risiko for påkørsel af cyklister, fodgængere eller ting. Skærmen kan integreres eller monteres efter eget ønske, alt afhængigt af køretøjet. Den er også forsynet med praktiske funktioner som f.eks. automatisk justering af lysstyrke. Du har altid et godt udsyn, uanset hvor stærkt solen skinner, eller hvor mørkt det er udenfor. 60 Udsyn SIDE 9 Med 60 udsyn hører blinde vinkler fortiden til. 60 Udsyn giver 60 graders udsyn omkring køretøjet. Under manøvrering i snævre gader og på stærkt trafi kerede steder giver 60 udsyn chaufføren optimalt overblik hele vejen rundt om lastvognen på én central monitor. Kamerabillederne overlapper hinanden, og derfor kan chaufføren se alle personer og alle objekter omkring køretøjet. Kontakt Orlaco for mere information om 60 udsyn og EUstandarderne. Monteringsramme for monitor SIDE 8 Til montering af skærmen på instrumentbrættet eller andet sted i førerhuset. Klasse VI-kameraholder SIDE 8 Klasse VI-kameraholder er specielt designet til FrontView-kameraet. Den udvider synsfeltet. Beskytter kamera og kabler. INFORMATION Det nye spejldirektiv fra EU trådte i kraft i 006 og blev udvidet i januar 007. Det omfatter frontspejle til alle nye lastbiler i Europa. Frontspejlet må kun erstattes af et godkendt kamerasystem. Frontkameraet giver et perfekt udsyn til den blinde vinkel foran førerhuset. Kameraet gør chaufføren i stand til at få øje på cyklister og fodgængere i tide. Frontspejlet kan erstattes af et frontkamera, forudsat at det bl.a. opfylder følgende krav: Obligatorisk frontudsyn ved fremadgående hastigheder på mellem 0 og 0 km i timen. Det skal være muligt at se klasse VI-synsfeltet. ( m foran og m over hele bredden af førerhuset) Skærmen og kameraet skal opfylde alle tekniske krav. Direktivet EG*00/97*005/7 beskriver de specifikationer, som lastbilers spejle skal overholde. Orlacos frontsystem opfylder alle disse krav. (Se side 7)

5 8 Lastvogn med trailer/anhænger Modulvogntog 9 Frontkamera / SIDE 8 Frontkameraret opfylder det krævede udsyn foran lastbilen. Du kan med et hurtigt kig på skærmen afgøre, om det er sikkert at køre videre uden risiko for påkørsel af cyklister, fodgængere eller ting. Skærmen kan integreres eller monteres efter ønske, alt afhængigt af køretøjet. Den er også forsynet med praktiske funktioner som f.eks. automatisk justering af lysstyrke. Du har altid et godt udsyn, uanset hvor stærkt solen skinner, eller hvor mørkt det er udenfor. Kameraindstilling: Vandret linjemarkerin g. Denne indstilling viser en referencelinje på skærmen. Bakkamera SIDE 7 Ved hjælp af bakkameraet kan du få et overblik over området umiddelbart bag lastbilen. Skærmen i førerhuset viser automatisk billedet fra dette kamera, når du vælger bakgear, så du kan bakke lastbilen med ro i sindet. Et modulvogntog må og kan transportere større mængder gods end et almindeligt lastvognstog. Der fi ndes en række forskellige modulvogntog hvorfor kablerne altid tilpasses det bestilte system. Frontkamera / SIDE 8 Bakkamera SIDE 0 Frontkameraet giver det krævede udsyn foran lastbilen. Du kan med et hurtigt kig på skærmen afgøre, om det er sikkert at køre videre uden risiko for påkørsel af cyklister, fodgængere eller ting. Ved hjælp af bakkameraet kan du få et overblik over området umiddelbart bag lastbilen. Skærmen i førerhuset viser automatisk billedet fra dette kamera, når du vælger bakgear, så du kan bakke lastbilen med ro i sindet. Bakkameraet på det faste lastrum giver udsyn, når anhængeren med trækstand eller centeraksel ikke er tilsluttet. Orlaco har særlige kabelsæt (med eller uden spiralforbindelser) til bakkameraer på anhænger eller trailer. Kameraindstilling: Vandrette og lodrette linjemarkeringer. Med denne indstilling bliver kameraet på bagsiden af det faste lastrum også en effektiv hjælp ved tilslutning af anhængeren. Anbefaling: Tilføj RadarEye for at få øget sikkerheden og effektiviteten. (se side -) Omskifterbox for trailer/anhænger SIDE Omskifteren medfølger i det særlige kabelsæt. Omskifterboxen sikrer, at skærmen automatisk viser billedet fra det bagerste kamera. Dette giver chaufføren én ting mindre at bekymre sig om, så han kan bakke med ro i sindet.

6 0 Lastvogn til tung kørsel Tankvogn Frontkamera / SIDE 8 Frontkameraet giver det krævede udsyn foran lastbilen. Du kan med et hurtigt kig på skærmen afgøre, om det er sikkert at køre videre uden risiko for påkørsel af cyklister, fodgængere eller ting. Skærmen kan integreres eller monteres efter eget ønske, alt afhængigt af køretøjet. Den er også forsynet med praktiske funktioner som f.eks. automatisk justering af lysstyrke. Du har altid et godt udsyn, uanset hvor stærkt solen skinner, eller hvor mørkt det er udenfor. INFORMATION I Europa er vejtransport af farligt gods reguleret af ADR. Køretøjet skal i lighed med kamerasystemet leve op til en række sikkerhedskrav. Sikkerheden er altafgørende for disse virksomheder, og kameraer bidrager i høj grad til at forbedre sikkerheden. ADR-reglerne stiller strenge krav til kabling. Alle Orlacos kameraer og kabler opfylder disse strenge krav og er blevet mærket "ADR-godkendt" af TÜV. Bakkamera SIDE 8 Ved hjælp af bakkameraet kan du få et overblik over området umiddelbart bag lastbilen. Skærmen i førerhuset viser automatisk billedet fra dette kamera, når du vælger bakgear, så du kan bakke lastbilen med ro i sindet. Tung transport/sværgods. Anbefaling: Tilføj RadarEye for at få øget sikkerheden og effektiviteten. (se side -) Udsyn til akslerne og andre muligheder. Disse lastvognstog skal overholde meget specifi kke sikkerhedskrav. Selvom et kamerasystem ikke er obligatorisk, giver det utvivlsomt store fordele. Kontakt Orlaco, og få leveret et system, der er skræddersyet til netop dit behov.

7 Tankvognstransport Container-/hejsekrogs lastvogn Sidekamera SIDE 5-6 Kamera for kroghejs Ekstra godt udsyn under manøvrering og svingning. Da disse lastbiler skal kunne køre ind på gårdspladser, skal chaufføren kunne styre bilen præcist ind mellem stuehuset og staldene, som ofte har lave tage. De ydre spejle giver ikke direkte udsyn til siden af anhængeren i svingene. Det er vigtigt for chaufføren at kunne se, om han kan dreje køretøjets bagende ud uden risiko for påkørsel. Orlacos sidekamera giver klart udsyn til dette. Bakkamera SIDE 5-6 Kameraindstilling: Vandret linjemarkering. Denne indstilling viser en referencelinje på skærmen. Containerkørsel kræver, at der udføres flere kritiske handlinger i løbet af kort tid. For dig som chauffør er det vigtigt at kunne kontrollere, at containeren er placeret rigtigt på rullerne og låst forsvarligt fast. Orlaco kameraet giver dig det fulde overblik. Et kamera med en lille vinkel (69 ) på bagsiden af førerhuset. Hvor godt du ser, er særlig vigtigt. Et kamera med vidvinkel (0 ) på den bagerste kofanger. Hvad du ser, er særlig vigtigt. Ved hjælp af skærmens vandrette og lodrette linjemarkører kan du positionere køretøjet korrekt. Ved hjælp af bakkameraet kan du få et overblik over området umiddelbart bag lastbilen. Skærmen i førerhuset viser automatisk billedet fra dette kamera, når du vælger bakgear, så du kan bakke lastbilen med ro i sindet. Anbefaling: Tilføj RadarEye for at få øget sikkerheden og effektiviteten. (se side -) Frontkamera / SIDE 8 Frontkameraet giver det krævede udsyn foran lastbilen. Du kan med et hurtigt kig på skærmen afgøre, om det er sikkert at køre videre uden risiko for påkørsel af cyklister, fodgængere eller ting. Skærmen kan integreres eller monteres efter eget ønske alt afhængigt af køretøjet. Den er også forsynet med praktiske funktioner som f.eks. automatisk justering af lysstyrke. Du har altid et godt udsyn, uanset hvor stærkt solen skinner, eller hvor mørkt det er udenfor. Kombinerede sæt Frontkamera-Bakkamera / SIDE 8-0 Frontkameraet kan udvides med eksempelvis et bakkamera. På den måde kan du udnytte skærmen optimalt.

8 Lastvogn med tippelad Miljølastbil 5 Frontkamera / SIDE 8 Frontkameraet giver det krævede udsyn foran lastbilen. Du kan med et hurtigt kig på skærmen afgøre, om det er sikkert at køre videre uden risiko for påkørsel af cyklister, fodgængere eller ting. Bakkamera SIDE 8 Ved hjælp af bakkameraet kan du få et overblik over området umiddelbart bag lastbilen. Skærmen i førerhuset viser automatisk billedet fra dette kamera, når du vælger bakgear, så du kan bakke lastbilen med ro i sindet. I henhold til NEN 50 er det obligatorisk at have udsyn bagud på renovationskøretøjer, selv når bilen kører fremad. Lastkamera Hvis du vil holde øje med lasten, er løsningen at montere et kamera i tippeladet. Kameraet giver også en præcis indikation af, om køretøjet er placeret korrekt, og om ladet er fyldt tilstrækkeligt. Det eliminerer kort sagt behovet for ekstra mandskab, og chaufføren kan blive siddende i førerhuset. Kameraerne er opvarmede og vandtætte (IP69K). Kameraerne kan rengøres med en højtryksrenser, f.eks. under vask af køretøjet. Kombinerede sæt Frontkamera-Bakkamera / SIDE 9-0 Frontkameraet kan udvides med eksempelvis et bakkamera. På den måde kan du udnytte skærmen optimalt. INFORMATION Køretøjer, der anvendes i miljøsektoren, opererer ofte i tætbefolkede boligområder. I denne sektor er blinde vinkler et særlig stort problem. Det er derfor helt logisk, at det er obligatorisk at montere kameraer bag på renovationskøretøjer. De giver ikke alene chaufføren et overblik over, hvad der foregår bag lastbilen, men sætter ham også i stand til at være i konstant kontakt med renovationsarbejderne. Orlacos kameraer giver også udsyn omkring læssemaskiner, fejemaskiner, kloakrensningskøretøjer og containerlastvogne. Orlacos kameraer overholder NEN-EN 50, som er den europæiske sikkerhedsstandard for renovationskøretøjer.

9 6 Brandbil Bus 7 Bakkamera SIDE 8 Bakkameraet forbedrer sikkerheden for professionelt udrykningspersonale og andre personer. Det letter manøvreringen, at du kan se området bag køretøjet. Skærmen i førerhuset viser automatisk billedet fra bakkameraet, når du vælger bakgear. Frontkamera / SIDE 8 Nok er busser ikke omfattet af spejldirektivet, men det er ikke ensbetydende med, at frontkameraer er en unødvendig luksus. Når chaufføren nærmer sig et busstoppested på gaden eller stationen, sikrer kameraet, at ingen passagerer bliver overset. Anbefaling: Tilføj RadarEye for at få øget sikkerheden og effektiviteten. (se side -) Bakkamera SIDE 8 Frontkamera / SIDE 8 Ved hjælp af bakkameraet kan du få et overblik over området umiddelbart bag bussen. Skærmen i førerhuset viser automatisk billedet fra dette kamera, når du vælger bakgear, så du kan bakke bussen med ro i sindet. Frontkameraet giver det krævede udsyn foran lastbilen. Du kan med et hurtigt kig på skærmen afgøre, om det er sikkert at køre videre uden risiko for påkørsel af cyklister, fodgængere eller ting. Kombinerede sæt Frontkamera-Bakkamera / SIDE 9-0 Frontkameraet kan udvides med eksempelvis et bakkamera. På den måde kan du udnytte skærmen optimalt.

10 KONFIGURATIONER KONFIGURATIONER 8 9 Sæt til Frontview. Frontview-sæt / side a. Kamera AMOS 8 / 9º c. Multikabel 5 m ATVC-sæt til Rearview på almindelig lastvogn. Kamera ATVC-sæt 8 Mirror side a. Kamera ATVC 8 b. ATVC-grænsefladeboks. 7 LED-skærm side 7. Vandslange Vandpumpe c 5. Multikabel m side 6. Multikabel 6m 7p side 6 Sæt til Rearview på almindelig lastvogn. Rearview-sæt side a. Kamera AMOS 0. Multikabel 6 m side Sæt til Frontview-Rearview på almindelig lastvogn. Sæt til Front- og Rearview / side a. Kamera AMOS 8 / 9º b. Kamera AMOS 0 c. 7" LED-skærm d. UNI-omskifter e. Multikabel 5 m. Multikabel 6 m side c d e Udvidelsessæt til Rearview på almindelig lastvogn Du kan nemt udbygge dit Orlaco Frontview-system med vores Rearviewudvidelsessæt.. Kamera AMOS side. UNI-omskifter side. Multikabel 6 m side Sæt til Rearview på almindelig lastvogn + RadarEye. Kamera AMOS side. 7" LED CAN SRD-skærm side 7. RadarEye-sæt (hjørne, bagside) side a. SRD-sensoren (x) b. RadarEye-hjørnebeslag (x) c. RadarEye-afslutningsstik. RadarEye-grænsefladeboks side 5. Multikabel 6 m side a 6. RadarEye-kabel M grøn 0 m side 7. RadarEye-kabel M Master-Slave rød m side c 7 b b a 6 5

11 0 KONFIGURATIONER KONFIGURATIONER Sæt til lastbil med Rearview på anhænger Sæt til Frontview på lastvogn med Rearview ATVC på anhænger. Rearview-sæt side. Frontview-sæt / side a. Kamera AMOS 0 a. Kamera AMOS 8 / 9º b. 7 LED-skærm c. Multikabel 5 m. Kabelsæt til lastbil på anhænger side 5 a. Kabel til førerhus 8 m b. Spiralkabel c. Anhængerkabel 5 m. Kamera ATVC-sæt 8 Mirror side a. Kamera ATVC 8 b. ATVC-grænsefladeboks. UNI-omskifter side 7 c a b. Vandslange Vandpumpe Multikabel 6m 7p side Udvidelsessæt til lastvogn med Rearview på anhænger Du kan nemt udbygge dit Orlaco Frontview-system med vores Rearview-udvidelsessæt. 7. Kabelsæt til lastbil på anhænger side 5. Kamera AMOS side a. Kabel til førerhus 8 m b. Spiralkabel c. Anhængerkabel 5 m. UNI-omskifter side. Kabelsæt til lastbil på anhænger side 5 6 a a. Kabel til førerhus 8 m b. Spiralkabel c. Anhængerkabel 5 m c b 7c 7b 7a c b a 5 Sæt til almindelig lastvogn med Rearview på anhænger Sæt til Frontview på lastvogn med Rearview på anhænger. Rearview-sæt side. Sæt til Front- og Rearview / side a. Kamera AMOS 0 a. Kamera AMOS 8 / 9º b. Kamera AMOS 0 c. 7" LED-skærm d. UNI-omskifter e. Multikabel 5 m. Kabelforlængersæt side 6 a. Kabel til fast lastrum 6 m b. Anhængerkabel m. Kabelsæt til lastbil på anhænger side 5 a. Kabel til førerhus 8 m b. Spiralkabel c. Anhængerkabel 5 m e c b c b a a d

12 KONFIGURATIONER KONFIGURATIONER Sæt til almindelig lastvogn med Rearview på anhænger, incl. spiralkabel. Rearview-sæt side a. Kamera AMOS 0. Kabelforlængersæt side 6 a. Kabel til fast lastrum 6 m b. Anhængerkabel m c. Spiralkabel b c a Sæt til Frontview på almindelig lastvogn med Rearview på anhænger (manuel). Frontview-sæt / side a. Kamera AMOS 8 / 9º c. Multikabel 5 m. Kamera AMOS side. Kabelforlængersæt side 6 a. Kabel til fast lastrum 6 m b. Anhængerkabel m. UNI-omskifter side c b a Sæt til almindelig lastvogn med Rearview og Rearview på anhænger (automatisk). Rearview-sæt side a. Kamera AMOS 0. Kamera AMOS side. Multikabel 6 m side. Kabelforlængersæt side 6 a. Anhængeromskifter indeholder kabel til fast lastrum 6 m b. Anhængerkabel m Sæt til almindelig lastvogn med Rearview og Rearview på anhænger m/spiralkabel (automatisk). Rearview-sæt side a. Kamera AMOS 0. Kamera AMOS side. Multikabel 6 m side. Kabelforlængersæt side 6 a. Anhængeromskifter indeholder kabel til fast lastrum 6 m b. Anhængerkabel m c. Spiralkabel b c b a a Sæt til Frontview på almindelig lastvogn med Rearview på anhænger m/spiralkabel (manuel). Frontview-sæt / side a. Kamera AMOS 8 / 9º c. Multikabel 5 m. Kamera AMOS side. Kabelforlængersæt side 6 a. Kabel til fast lastrum 6 m b. Anhængerkabel m c. Spiralkabel. UNI-omskifter side b c a c

13 KONFIGURATIONER KONFIGURATIONER 5 Sæt til Frontview/Rearview på almindelig lastvogn med Rearview på anhænger (automatisk). Sæt til Front- og Rearview / side a. Kamera AMOS 8 / 9º b. Kamera AMOS 0 c. 7" LED-skærm d. UNI-omskifter e. Multikabel 5 m. Kamera AMOS side. Multikabel 6 m side. Kabelforlængersæt side 6 a. Anhængeromskifter indeholder kabel til fast lastrum 6 m b. Anhængerkabel m Sæt til lastvogn med x Sideview på anhænger. Rearview-sæt side a. Kamera AMOS 0. Kamera AMOS side. UNI-omskifter side. Multikabel m (x) side 5. Spiralkabel side 5 6. Kabel til to kameraer til førerhus 8 m side 5 7. Kabel til to kameraer til anhænger 0,5 m side 5 b a e c d Sæt til Frontview/Rearview på almindelig lastvogn med Rearview på anhænger m/spiralkabel (automatisk). Sæt til Front- og Rearview / side a. Kamera AMOS 8 / 9º b. Kamera AMOS 0 c. 7" LED-skærm d. UNI-omskifter e. Multikabel 5 m. Kamera AMOS side. Multikabel 6 m side. Kabelforlængersæt side 6 a. Anhængeromskifter indeholder kabel til fast lastrum 6 m b. Anhængerkabel m c. Spiralkabel a e c Sæt til lastvogn med x Sideview og x Rearview på anhænger. Rearview-sæt side a. Kamera AMOS 0. Kamera AMOS 0 (x) side. UNI-omskifter side. Multikabel m (x) side 5. Spiralkabel side 5 6. Kabel til førerhus 8 m side 5 7. Anhængerkabel m side 5 b c d

14 KONFIGURATIONER KONFIGURATIONER 6 7 Sæt til Frontview på lastvogn med x Sideview på anhænger. Frontview-sæt / side a. Kamera AMOS 8 / 9º c. Multikabel 5 m. Kamera AMOS 0 (x) side. UNI-omskifter side. Multikabel m (x) side 5. Spiralkabel side 5 6. Kabel til to kameraer til førerhus 8 m side 5 7. Kabel til to kameraer til anhænger 0,5 m side 5 c Sæt til x Rearview på modulvogntog. Rearview-sæt side a. Kamera AMOS 0. Kamera AMOS side. Special anhængeromskifter 0056**. Spiralkabel (x) side 5 5. Anhængerkabel 5 m side 5 6. Specialkabelsæt Kontakt Orlaco for at få rådgivning om andre modulvogntogs muligheder Sæt til Frontview-Rearview på lastvogn med x Sideview på anhænger. Sæt til Front- og Rearview / side a. Kamera AMOS 8 / 9º b. Kamera AMOS 0 c. 7 LED-skærm d. UNI-omskifter e. Multikabel 5 m. Kamera AMOS 0 (x) side. Multikabel 5 m (x) side. Kabelsæt til lastbil på anhænger side 5 a. Kabel til førerhus 8 m b. Spiralkabel c. Anhængerkabel 5 m 5. Y-fordelingskabel RLED/LEDD-kabel + m side 6 e c Sæt til Frontview og x Rearview på modulvogntog. Frontview-sæt / side a. Kamera AMOS 8 / 9º c. Multikabel 5 m. Kamera AMOS 0 (x) side. UNI-omskifter side. Special anhængeromskifter 0056** 5. Spiralkabel (x) side 5 6. Anhængerkabel 5 m side 5 7. Specialkabelsæt Kontakt Orlaco for at få rådgivning om andre modulvogntogs muligheder. c d c a b Bemærk: Frontkameraet kan ikke erstatte frontspejlet!

15 KONFIGURATIONER KONFIGURATIONER 8 Skærme fra tredjeparter 9 Sæt til Generelt Multiview-system. Kamera AMOS Foretag dit valg - side. Seriel 7 LEDD-skærm side 7 Hvis der bruges en skærm, som ikke er serieforbundet, skal du bruge skærmkablet til serieforbindelse side 6. Multivisningsboks side. Multikabel Foretag dit valg - side Bemærk: Frontkameraet kan ikke erstatte frontspejlet! Sæt til Rearview ATVC på almindelig lastvogn med en tredjepartsskærm. Kamera ATVC-sæt 8 Mirror side a. Kamera ATVC 8 b. ATVC-grænsefladeboks. Vandslange 700. Vandpumpe Multikabel 6m 7p side 5. Adapterkabel pf Foretag dit vælg: Iveco Connect side 5 Alpine side 5 Kenwood side 5 Mercedes-Benz Radio/Nav side 5 NTSC camera (0680) is required Mercedes-Benz Sprinter side 5 NTSC Mirror camera is required Mercedes-Benz side 5 J9J camera preparation Bosch Radio/Nav (MAN/SCANIA/DAF) side 5 MAN side 5 Pioneer side 5 Snooper S7000 / S side 5 Snooper S600 / S side 5 Trimble side 5 Volvo Euro side 5 Renault T side 5 Volkswagen Crafter side 5 NTSC Mirror camera is required 5 Tredjepartsskærm Tredjepartsskærm Sæt til Rearview på almindelig lastvogn med en tredjepartsskærm. Kamera AMOS 0º MaxView MIRROR SW side. Multikabel 6 m side. Adapterkabel pf Foretag dit vælg: Iveco Connect side 5 Alpine side 5 Kenwood side 5 Mercedes-Benz Radio/Nav side 5 NTSC camera (0680) is required Mercedes-Benz Sprinter side 5 NTSC Mirror camera is required Mercedes-Benz side 5 J9J camera preparation Bosch Radio/Nav (MAN/SCANIA/DAF) side 5. Kamera AMOS 0º MaxView MIRROR SW side. Kabelsæt til lastbil på anhænger side 5 a. Kabel til førerhus 8 m b. Spiralkabel c. Anhængerkabel 5 m. Adapterkabel pf Foretag dit vælg: Iveco Connect side 5 Alpine side 5 Kenwood side 5 Mercedes-Benz Radio/Nav side 5 NTSC camera (0680) is required Mercedes-Benz Sprinter side 5 NTSC Mirror camera is required Mercedes-Benz side 5 J9J camera preparation Bosch Radio/Nav (MAN/SCANIA/DAF) side 5 MAN side 5 Pioneer side 5 Snooper S7000 / S side 5 Snooper S600 / S side 5 Trimble side 5 Volvo Euro side 5 Renault T side 5 Volkswagen Crafter side 5 NTSC Mirror camera is required Kontakt Orlaco for at få mere at vide om udvidelser af disse systemer med et andet og et tredje kamera. Sæt til lastvogn med Rearview på anhænger med en tredjepartsskærm MAN side 5 Pioneer side 5 Snooper S7000 / S side 5 Snooper S600 / S side 5 Trimble side 5 Volvo Euro side 5 Renault T side 5 Volkswagen Crafter side 5 NTSC Mirror camera is required c b a Tredjepartsskærm Kontakt Orlaco for at få mere at vide om udvidelser af disse systemer med et andet og et tredje kamera. Kontakt Orlaco for at få mere at vide om udvidelser af disse systemer med et andet og et tredje kamera.

16 KONFIGURATIONER SÆT 0 Sæt til 60 Udsyn. Kamera AMOS 9º (x) side. Seriel 7 LEDD-skærm side 7. Multivisningsboks side. Multikabel 6m side Standardsæt / Frontview-sæt Orlaco Frontview-sættet giver det krævede udsyn foran lastbilen. Dette sæt indeholder: Kamera AMOS PAL 8º ( side ) / Kamera AMOS PAL 9º ( side ) 7" LED-skærm ( side 7) Multikabel 5 m ( side ) Bemærk: Eksempel på kombination, tag kontakt til Orlaco for de fornødne kabellængder. 60 Udsyn Power V 60 Udsyn kan bruges til alle typer køretøjer. Bedre overblik under manøvrering og i stærkt trafi kerede gader. Mulige overbliksbilleder: 80, 70 eller Udsyn giver overblik over objekter og personer omkring et køretøj. De kan altid ses på monitoren, fordi kamerabillederne overlapper hinanden. Beregnet til både 7 og Orlaco-monitorer. Driftstemperatur mellem -0 og +85 C. Op til max. forskellige overbliksbilleder kan programmeres. Ingen tidrøvende kalibrering af kameraer. 60 Udsyn kan kombineres efter ønske og programmeres til kundespecifi kke behov. Tag kontakt til Orlaco for mere information og rådgivning / Sæt til Front- og Rearview Orlaco Front- and Rearview-sættet giver udsynet foran og bag ved lastbilen. Dette sæt indeholder: Kamera AMOS PAL 8º ( side ) / Kamera AMOS PAL 9º ( side ) Kamera AMOS PAL 0º ( side ) 7" LED-skærm ( side 7) Multikabel 5 m ( side ) Omskifter UNI ( side ) Alle nødvendige kabler til Rearview-kameraet kan bestilles separat. (se side ) 60 graders udsyn omkring et køretøj øger sikkerheden. Lastvogne er meget store, og derfor er det vanskeligt for chaufføren at få fuldt overblik over situationen omkring køretøjet. 60 Udsyn giver dette overblik. Under manøvrering og på steder, hvor der læsses på og af, giver 60 udsyn chaufføren optimalt udsyn hele vejen rundt om lastvognen på én central monitor. Kamerabillederne overlapper hinanden, og derfor kan chaufføren se alle personer og alle objekter omkring køretøjet. Det øger sikkerheden og effektiviteten markant. På gadeniveau kan alt omkring køretøjet ses, også ved hjørnerne. Personer og objekter kan ses på kamerabillederne i naturlig størrelse. Det giver øjeblikkeligt chaufføren fuldt overblik over situationen. Manøvrering fremad Rearview-sæt Orlaco Rearview-kameraet giver dig overblik over området umiddelbart bag lastbilen. Skærmen i førerhuset viser automatisk billedet fra dette kamera, når du vælger bakgear. Dette sæt indeholder: Kamera AMOS PAL 0º ( side ) 7" LED-skærm ( side 7) Alle nødvendige kabler til Rearview-kameraet kan bestilles separat. (se side ) Bak-modus

17 KAMERAER KAMERAER Trin Eller design dit eget system Trin : Vælg et kamera Trin : Vælg det ønskede kabel Trin : Vælg en skærm Trin : Vælg det ønskede tilbehør Uanset hvad du vælger, er systemet let at installere og er plug and-play. Bemærk: Hvis du vælger to eller flere kameraer, skal du også bruge en omskifter, en Cam RLED-skærm eller en multivisningsboks og yderligere kabler. Kontakt os for support. Specifikationerne for vores AMOS kompakte farvekameraer Næste generations CMOS-sensor En lysfølsomhed på 0,05 lux Integreret Safety ticker som viser, at kameraet fungerer og er aktivt Driftstemperatur mellem -0º C til +85º C Kemisk hærdet glas Nitrogenfyldt kamerahus, vandtæt IP69K i henhold til DIN Opvarmet linseglas, forhindrer problemer med kondens og frost Stød- og vibrationssikret Fast objektiv Kameraet har et kabel på 0,5 m inklusive et vandtæt -benet hanstik Der er en blændervinkel til alle billedopløsninger Kameraer AMOS MaxView MIRROR SW Kamera med ekstra funktioner: fiskeøjekorrektion og styrelinjer. Type Art. nr.: PAL Art. nr.: NTSC m m 6cm 9cm cm AMOS 9 AMOS 8 97cm Kameraer AMOS IR LED Dag/nat-kamera med 5 kraftige infrarøde LED-lamper 850 nm. Type Art. nr.: PAL Art. nr.: NTSC m m m m m MIRROR cm 98cm 80cm cm cm 7cm 8cm 0cm cm 8cm AMOS 0 AMOS 69 AMOS 58 AMOS AMOS 6 Målene ovenfor er teoretiske. Praktiske situationer kan afvige herfra. Kameraer AMOS Type Art. nr.: PAL Art. nr.: NTSC MIRROR Kameraer CMOS Type Art. nr.: PAL Art. nr.: NTSC MIRROR Kameraer AMOS MaxView Kamera med fiskeøjekorrektion. Type Art. nr.: PAL Art. nr.: NTSC Kameraer - AMOS ATVC-sæt (All Time Vision Camera) Selvrensende kamerasystem med et roterende glasrør og væske. Type Art. nr.: PAL Art. nr.: NTSC 8 MIRROR Inklusive styreenhed til indgang/udgang for ATVC Eksklusive vandpumpe med 6 liters beholder (50080) Eksklusive vandslange (700) Eksklusive forlængerkamerakabel til indgang/udgang for ATVC

18 KABLER KABLER Trin 5 Fordelene ved Orlaco-kabler Alle kabler er specialudviklet af Orlaco Der fås specialkabler til forskellige forhold Tåler olie og benzin Vandtætte kabelstik Driftstemperatur -0 C til +85 C Multikabel standard Dette standardkabel kan bruges, hvis der ikke er nogen særlige krav til kablet som f.eks. mekanisk beskyttelse eller dynamisk bevægelse af kablet. Har -bens støbte stik: m m m m ,5 m m m m m 0090 m m Har 7-bens støbte stik: 000 0,5 m 0060 m m 0060 m m m Lastvogns- og anhængerkabler Tåler olie og benzin IP67 Vandtæt 0000 Kabel til førerhus 8 m Kabel egnet til gennemføring på lastbil. Monteret med -benede støbte hanstik og 0-benede Harting-hunstik Ekstra monteringskabinet medfølger Kabel til to kameraer til førerhus 8 m Kabel til to kameraer egnet til gennemføring på lastbil. Monteret med to -benede støbte hanstik og 0-benede Hartinghunstik Ekstra monteringskabinet medfølger 0060 Spiralkabel,5 m,5 m spiralkabel mellem lastbil og anhænger. Monteret med 0-benede Harting-stik Dobbelt koaksial Dynamisk kabel Designet til dynamisk brug. Blødt kabel med lille bøjningsradius Har -bens støbte stik: 007 0,5 m 008 m 005,5 m 00 5 m m m 00 9 m 00 0 m 008 m 005 m m m Har 7-bens støbte stik: 0060 m 0070 m m m m m m m Anhængerkabel m 0070 Anhængerkabel 5 m Kabel egnet til gennemføring på anhænger. Monteret med -benede støbte hunstik og 0-benede Harting-hanstik Kabel til to kameraer til anhænger 0,5 m Kabel til to kameraer egnet til gennemføring på anhænger. Monteret med to -benede støbte hunstik og 0-benede Hartinghanstik Kabel med ekstra isolering m Kabel egnet til gennemføring på lastbil/førerhus. Monteret med -benet hanstik og 0-benet Harting-hunstik Multikabel monteret med 0 m beskyttende isolering Kabel pr. meter (stik medfølger ikke) 070 Multikabel, x koaksialt, 5-leder 050 Multikabel, x koaksial, -leder PUR 050 Multikabel, x koaksialt, 5-leder PUR 0600 Dynamisk kabel, xkoaksialt, 5-leder PUR 0900 Strømforsyningskabel, 7-leder AWG0 000 Koaksialkabel 75 OHM RG59 Alle nødvendige stik kan bestilles separat (side ) Kabelsæt til lastbil på anhænger Kabelsæt til at slutte anhængerkamera på forvogn. Dette sæt indeholder: 0000 Kabel til førerhus 8 m 0060 Spiralkabel,5 m 0070 Anhængerkabel 5 m

19 KABLER SKÆRME 6 Trin 7 Diverse kabelsæt Kabelsæt til almindelig lastvogn - med anhænger (manuel) To kabler der bruges på forvogn og anhænger. Dette sæt indeholder: 6 m multikabel med -benet hanstik - 0-benet Harting-hunstik m multikabel med -benet hunstik - 0-benet Harting-hanstik Indeholder trykknap (til manuelt skift mellem kameraer) Muligheder med Orlaco LED-skærme 7-tommers LCD-modul med LEDbaggrundslys til motorkøretøjer. Driftstemperatur mellem -0 C og +85 C Stød- og vibrationssikring, der opfylder de strenge krav Strøm beskyttet mod: - Induktionsspændinger - Belastningsfald - Over- og underspænding Indstilling af spejlvendt billede Høj pixelopløsning WVGA 800 x RGB x 80 Lysstyrken indstilles automatisk efter det omgivende lys Mulighed for en markeringslinje pr. kamera på skærmen til optimal afstandsbedømmelse Integreret solblændskærm IP67 i henhold til IEC 6059 Fuld On-Screen-Display (OSD) på sprog Indgangsspænding V +/-0 % Vandtætte støbte stik Kabelsæt til almindelig lastvogn - med anhænger (automatisk) To kabler der bruges på forvogn og anhænger, skifter automatisk. Dette sæt indeholder: 6 m multikabel med 7-benet hanstik - 0-benet Harting-hunstik m multikabel med -benet hunstik - 0-benet Harting-hanstik Indeholder anhængeromskifter (skifter automatisk ved tilslutning) Kabelsæt til forvogn/trækker - anhænger/trailer (manuel) To kabler der bruges på forvogn/trækker samt på anhænger/trailer incl spiralkabel. Dette sæt indeholder: 6 m multikabel med -benet hanstik - 0-benet Harting-hunstik m multikabel med -benet hunstik - 0-benet Harting-hanstik Spiralkabel,5 m, 0-benede Harting-stik Indeholder trykknap (til manuelt skift mellem kameraer) Skærme " LED-skærm Til dobbelt DIN-skydeåbning på instrumentbrættet m multikabel (strøm), uden isolering, m multikabel (video) med -benet støbt hunstik 008 Seriel 7 LED-skærm Til dobbelt DIN-skydeåbning på instrumentbrættet 6 m multikabel (strøm), uden isolering, 6 m multikabel (video) med 7-benet hunstik Til serieforbindelse (multivisningsboks) " LED CAN SRD 6-skærm Til dobbelt DIN-skydeåbning på instrumentbrættet 6 m multikabel (strøm), uden isolering, 6 m multikabel (video) med 7-benet hunstik Særligt designet til RadarEye-systemer (se side -) " RLED R -skærm m multikabel (strøm), uden isolering, m multikabel (video) med -benet støbt hunstik Brugerjusterbart monteringsbeslag, mm Kabelsæt til forvogn/trækker - anhænger/trailer (automatisk) To kabler der bruges på forvogn/trækker samt på anhænger/trailer, incl. spiralkabel. Dette sæt indeholder: 6 m multikabel med 7-benet hanstik - 0-benet Harting-hunstik m multikabel med -benet hunstik - 0-benet Harting-hanstik Spiralkabel,5 m, 0-benede Harting-stik Indeholder anhængeromskifter (skifter automatisk ved tilslutning) 0086 Skærm 7 RLED seriel R 6 6 m multikabel (strøm), uden isolering, 6 m multikabel (video) med 7-benet hunstik Brugerjusterbart monteringsbeslag, mm Til serieforbindelse (multivisningsboks) 00 Skærm RLED seriel R 6 6 m multikabel (strøm), uden isolering, 6 m multikabel (video) med 7-benet hunstik Brugerjusterbart monteringsbeslag, 90 mm Til serieforbindelse (multivisningsboks)

20 VALGMULIGHEDER VALGMULIGHEDER 8 Trin 9 Monteringsudstyr - LED-skærm 000 Kameraholder med forlængerstykke Specielt designet beslag med forlænger til Volvo FM / FH Frontview og Mercedes-Benz. Mærke Model DDIN-stik Påkrævede monteringsbeslag DAF Euro 5 CF/XF Ja Ingen DAF Euro 6 CF/XF/LF Ja Ingen Iveco All models Nej or MAN All models Nej or Mercedes-Benz Actros Euro 5 Ja or Mercedes-Benz Actros Euro 6 Nej or Mercedes-Benz Other models Nej or Renault Euro 5 Premium / Euro 6 Renault T Ja or Renault Magnum Ja Renault Other models Nej or Scania Long dashboard: Euro 5 / Euro 6 Ja Ingen Volvo Euro 5 FM / FH / FE Ja Ingen Volvo Euro 5 FH Nej Volvo Euro 6 FM Ja Ingen Volvo FL Nej or Inklusive monteringssæt Forlængerdel af gummi Kompakt kamera medfølger ikke 0080 Kameraholder 55mm i rustfrit stål Specielt designet ekstra hærdet beslag med forlænger til Rearview. 55 mm forlænger Kamerabeslag medfølger (0070) Hus i rustfrit stål Inklusive monteringssæt Kompakt kamera medfølger ikke Monteringsramme Til montering af 7" LED-skærm. ABS + aluminium Monteringsramme Til fl eksibel montering af 7" LED-skærm. ABS + aluminium Kamerabeslag Særligt designet til det kompakte kamera. Passer til hulmønsteret på det kompakte kameras beslag. Rustfrit stål 0050 Kamerabeslag, 55 mm 0070 Kamerabeslag, 50 mm Monteringsudstyr - Kompakte kameraer 0070 Kameraholder Særligt designet kompakt beslag til det kompakte kamera. Hætten kan spraymales i køretøjets farve Inklusive monteringssæt Kompakt kamera medfølger ikke Beslag til kompakt kamera Monteringssæt til kompakt kamera.

21 VALGMULIGHEDER VALGMULIGHEDER Støddæmpere til kompakt kamera I situationer, hvor stødabsorbering spiller en afgørende rolle, anbefaler vi brug af den specialudviklede stødabsorbering ved installation af det kompakte kamera. Omskiftere Indgange og strømforsyning til tre kameraer og i kombination med et Y-fordelingskabel: fi re kameraer. Der kan skiftes automatisk eller manuelt mellem kameraer 0000 UNI-omskifter Vandtæt IP5 i henhold til IEC benet udgang til skærm Seriel omskifter Vandtæt IP67 i henhold til IEC benet udgang til skærm Kun sammen med en seriel skærm 000 Beskyttende dæksel Særligt designet dæksel til det kompakte kamera. Hus i rustfrit stål UNI IP67-omskifter Vandtæt IP67 i henhold til IEC benet udgang til skærm 0060 Aerodynamisk skærm Særligt designet dæksel til det kompakte kamera. Rustfrit stål Omskifter - kameraer Denne videoomskifter til skærme fra tredjepart har videoindgange og videoudgang. Tilslut op til kameraer (PAL eller NTSC) til en skærm fra tredjepart (gælder kun for skærme fra tredjepart) Inklusive,85 m strømkabel Conmutador del remolque Para conectar las cámaras retrovisoras al chasis rígido y al remolque Cambia automáticamente al conectarse Incluye multicable de 6 m para conectores de 7 pin a Harting 0 pin 0050 Loftsbeslag til kompakt kamera. Aluminiumhus Inklusive monteringsfittings Kompakt kamera medfølger ikke MultiView-boksen er et avanceret videobilledsystem til op til kameraer. Der er mange muligheder for forskellige opdelte visninger på 5 valgbare videokanaler Hurtig tilkobling af kompakt kamera Bruges til at fl ytte kameraet mellem forskellige emner. To tilslutningsplader medfølger Rustfrit stål Kompakt kamera medfølger ikke Hus i rustfrit stål En MultiView-boks kan kun tilsluttes til en seriel Orlaco-skærm eller via kablet til serieforbindelse (6 m) (89760), når der bruges en skærm, som ikke er serieforbundet 000 MultiView-boks kameraindgange (x kompakt kamera)

22 VALGMULIGHEDER VALGMULIGHEDER RadarEye forener synlighed og aktiv detektering RadarEye interface-bokse Orlaco har udviklet denne raderenhed som et supplement til til vore kamera- og monitorsystemer. Ved at kombinere kameraløsningen med et aktivt detektorsystem, giver RadarEye ekstra sikkerhed og effektivitet. RadarEye er et integreret system til aktiv visning, som er designet til at detektere og se objekter i zoner, som er skjult for operatøren. Radarsystemet detekterer både stationære objekter og objekter i bevægelse i et angivet dækningsområde. Med dette detektorsystem advares operatøren aktivt med hørbare alarmlyde, som øges i styrke, i takt med at objekterne kommer nærmere. Når et objekt detekteres, kan det ses på skærmen, og operatøren kan reagere med det samme. Dette forhindrer skader på operatørens maskine og andet udstyr, han eventuelt bakker ind i. Radarenhederne har et robust design, de er stødsikre og vandtætte og påvirkes ikke af miljøforhold som f.eks. sne, regn, mudder og temperaturændringer. RadarEye kan bruges på forskellige maskiner RadarEye kan visualisere radarzonerne på displayet. Så snart et objekt kommer ind i zonen, aktiveres farvede prikker (standardindstilling) eller en transparent visualisering (standard/tilpassede indstillinger) for at gøre føreren opmærksom på potentiel fare...0 m detekteringsområde, opdelt i 5 lige store segmenter Separationsafstand: - m (konfi gurerbart) Antenne-beam vandret: 70 (typ.), lodret: (typ.) Driftstemperatur mellem -0 C og +85 C Forsinkelse i reaktion på forhindring: 50 ms CAN SRD-skærm fra Orlaco er påkrævet (se side ) RadarEye kan udvides med flere radar- og kameraenheder med henblik på universel detektering og synlighed Kontakt Orlaco angående rådgivning og installation Interface-boks CAN/SRD/camera Interfacet er designet til tilslutning af SRD sensorer til kamera og CAN SRD skærm Interfaceboks med ekstern højttaler, CAN/SRD/kamera Interfaceboksen er designet til at tilslutte SRD-sensorer til kamera, CAN SRD-skærm og ekstern højttaler. Sættet består af: Ekstern højttaler og interfaceboks Lydtryk-højttaler: 85 db (+/- db), afstand m RadarEye-kabler Kabel M grøn Tilslutningskabel mellem interfaceboks og master SRD sensor eller Tilslutningskabel mellem slave SRD sensor og den næste SRD sensor m m m m m m Kabel M Master-Slave rød Tilslutningskabel mellem master SRD sensor eller slave SRD sensor ,5 m 0000 m 0000 m m m Se vores RadarEye-demovideoer på Orlacos YouTube-kanal. RadarEye-sæt range = m...0m 000 Sæt SRD, bageste hjørne Aktivt detektorsystem til montering på hjørnet. Omfatter SRD-sensoren, beslag og terminator Interface-boks CAN/SRD/camera kræves (05600 eller 05080) Kabler, kamera og CAN SRD skærm medfølger ikke RadearEye-beslag 000 Beslag til SRD-sensor, hjørne bagpå Monteringsbeslag til SRD-sensor til montering på hjørne. Rustfrit stål SRD-sensor medfølger ikke 000 Beslag til SRD-sensor, midten bagpå Monteringsbeslag til SRD-sensor til montering i midten. Rustfrit stål SRD-sensor medfølger ikke RadarEye-dele Kontakt Orlaco for at få yderligere rådgivning Sæt SRD, midten bagest Aktivt detektorsystem til montering i midten. Omfatter SRD-sensoren, beslag, kabel master-slave (00080) og terminator Interface-boks CAN/SRD/camera kræves (05600 eller 05080) Kabler, kamera og CAN SRD skærm medfølger ikke 0000 SRD-sensor CAN vandret Aktiv detekteringsenhed til integration i aktivt visningssystem (RadarEye). Stikkenes placering: Side 0000 SRD-sensor CAN lodret Aktiv detekteringsenhed til integration i aktivt visningssystem (RadarEye). Stikkenes placering: Top/bund 0500 Terminator M 0 Ohm 0 Ohm-modstand til terminering af CAN-bus.

23 VALGMULIGHEDER VALGMULIGHEDER 5 Videofordeler Orlaco-videofordeler Til tilslutning af en anden og en tredje Orlaco-skærm. V/DC Kabler og stik medfølger ikke Adapterkabler Adapterkabel -benet hun - -benet hun Adapterkabel -benet han - -benet han Interfacekabler Til tilslutning af et kompakt kamera fra Orlaco til en tredjepartsskærm. Bemærk: Kun egnet til spejl kameraer. Grænseflade/strømforsyning Strømforsyning 9-6 V Maksimal kabellængde 00 m Strømindgang 9-6 V/DC Strømudgang V/DC Adapterkabel -benet hun - Cinch/strømledninger (Iveco Connect, Alpine, Pioneer, Kenwood, JVC, Trimble) Bemærk: Til side view bestille Adapterkabel Truckmate Adapterkabel -benet hun - BNC Skærmaktivering Denne aktivator kan indstilles til automatisk at aktivere frontkameraet ved hastigheder på mellem 0 og 0 km i timen. Indeholder stik til omdrejningstæller-/speedometerudgang Adapterkabel -benet hun - Snooper-skærm Adapterkabel -benet hun - Bosch-radio (MAN/DAF/SCANIA) Digital MPEG-videooptager Easysolid Recorder Compact Flash-hukommelse Kompakt hus i rustfrit stål Video loop-funktion 0-6 V/DC Automatisk tidsstempel Omfatter GB CF-kort til maks. 7 timers lagring samt CFkortlæser Trykknap Trykknap gul For manuelt at skifte mellem kameraerne Adapterkabel -benet hun - Mercedes-radio/navigation (For 7 multimedia-system uden forberedelse kamera) Adapterkabel -benet hun (Volvo FH / FM SID High, Renault T 6YR0) Adapterkabel -benet hun - -benet han - MMT MAN-skærm (For køretøjer med forberedelse kamera) Adapterkabel - HMI Fakra NTSC (For MB Sprinter og VW Crafter med FR7 kamera forberedelse, kun i kombination med en NTSC-kamera) Adapterkabel bf - HMI Fakra (For biler med forberedelse kamera J9J i kombination med et instrument display eller MMS-system)

24 VALGMULIGHEDER Y-fordelingskabel LED Med to -benede støbte hunstik (video) og kabel uden isolering (strøm) Til tilslutning af til kameraer (med omskifter) Kabel til LED m m multikabel (strøm), uden isolering, m multikabel (video) med -benet støbt hunstik Kabel til Seriel Monitor 6 m En LED-skærm, som ikke er serieforbundet, kan sluttes til Multi- View-boksen (000) via dette kabel. 6 m multikabel (strøm), uden isolering, 6 m multikabel (video) med 7-benet hunstik Stik 08 -benet guldhunstik Dette stik anbefales til multikabel, 6 mm. 00 -benet guldhanstik Dette stik anbefales til multikabel, 6 mm benet PG9-guldhunstik Dette stik anbefales til det dynamiske kabel 9 mm benet PG9-guldhanstik Dette stik anbefales til det dynamiske kabel 9 mm. 0 7-benet guldhunstik Dette stik anbefales til multikabel, 6 mm. 0 7-benet guldhanstik Dette stik anbefales til multikabel, 6 mm. Diverse stik Vandtæt Med hætter benet ISO-certificeringer Alle Orlaco-produkter er produceret i henhold til de seneste kvalitetsstyringssystem-standarder: ISO/TS 699 : 009 ISO 900 : 008 Alle Orlaco-produkter er produceret i henhold til de seneste miljøstyringssystem-standarder: ISO 00 : 00 Typegodkendelses-certificeringer Forordning 0 og 6 bruges til at fastsætte typegodkendelsen for EMC og Indirect Vision (spejldirektiv). R6 beskriver de specifi kationer, som en trucks spejle skal overholde. Orlacos Frontview-systemer opfylder alle disse krav. R0 beskriver EMC-funktionen i Orlacos kameraskærmsystemer. TÜV køretøjscertificeringer European Agreement concerning the International Carriage of Dangerous Goods by Road (ADR) kræver yderligere udstyr. Orlacos kameraskærmsystemer og tilslutningskabler overholder disse forordninger. Overholdelse Vores kameraskærmsystemer produceres i henhold til CE-mærkning og de nyeste gældende direktiver og produktstandarder (f.eks. EMC, Machinery, R&TTE). Orlaco-produkter overholder RoHS og REACH benet Harting Reservedele til 0-benet Harting 9950 Monteringskabinet 9960 Hunindsats Kabinet Hanindsats 0050 Reduktionsstykke 0500 Kabelmanchet Certificering

25 ORLACO WORLDWIDE Det er Orlacos synspunkt, at optimalt udsyn omkring alle køretøjer og maskiner burde være en selvfølgelighed. Det giver sikkerhed, færre skader, komfort og effektivitet. Vision is our mission. En afslørende mission. Vi udvikler professionelle kamera- monitorløsninger til enhver situation: Orlaco Products B.V. Hovedkvarterer på verdensplan Albert Plesmanstraat Postboks AD Barneveld Holland Telefon: + (0) ENTREPRENØR- MASKINER LASTBILER KRANER GAFFELTRUCKS Orlaco kan ikke holdes ansvarlig eller erstatningspligtig g for fejl, unøjagtigheder gheder eller udeladelser eller for resultater opnået ved brug af disse oplysninger. nger. Ingen del af denne ne publikation må kopieres, es, gengives eller er distri-i- bueres i nogen form uden udtrykkelig skriftlig tilladelse e fra Orlaco. 0 Orlaco forhandler: MARINE UDRYKNINGS- KØRETØJER Du kan finde alle kataloger (pdf) på vores website. MILITÆRE KØRETØJER V. DA LASTBILER KAMERALØSNINGER

TRP parkeringssensor til anhænger

TRP parkeringssensor til anhænger TRP parkeringssensor til anhænger KAMERASYSTEMER GØR DIT SYNSFELT STØRRE Med TRP får du både markeringslys og en parkeringssensor til anhænger. LED-markeringslys begynder at blinke, når lastbilen nærmer

Læs mere

HC-CARGO kamerasystemer - godt udsyn og sikkerhed!

HC-CARGO kamerasystemer - godt udsyn og sikkerhed! kamerasystemer - godt udsyn og sikkerhed! Your Expert in Parts 360 graders udsyn Uanset om du kører lastbil, bus, traktor eller personbil er det afgørende, at du har fuldt overblik over alle forhindringer

Læs mere

www.orlaco.com KRANER KAMERALØSNINGER +31 (0) 342 404 555 Info@orlaco.com

www.orlaco.com KRANER KAMERALØSNINGER +31 (0) 342 404 555 Info@orlaco.com DA www.orlaco.com KRANER KAMERALØSNINGER + (0) 0 555 Info@orlaco.com See more Work more Hvorfor Orlaco? 6 7 Certificering Teleskopkran 6 Topkran 8 Tårnkran 9 Terrængående kran 0 Mobil tårnkran Bæltekran

Læs mere

Udsyn og sikkerhed HC-CARGO kamerasystemer

Udsyn og sikkerhed HC-CARGO kamerasystemer Ny HC-CARGO systemer Your Expert in Parts 360 graders udsyn Uanset om du kører lastbil, bus, traktor eller personbil er det afgørende, at du har fuldt overblik over alle forhindringer eller farer der kan

Læs mere

TRAKTORVIDEO SIKKERHED & EFFEKTIVITET. Udviklet til landbruget. Nye og bedre produkter. Nyhed: Trådløst kamera sæt KAMERA SYSTEMER & TILBEHØR

TRAKTORVIDEO SIKKERHED & EFFEKTIVITET. Udviklet til landbruget. Nye og bedre produkter. Nyhed: Trådløst kamera sæt KAMERA SYSTEMER & TILBEHØR TRAKTORVIDEO KAMERA SYSTEMER & TILBEHØR Udviklet til landbruget Nye og bedre produkter Nyhed: Trådløst kamera sæt SIKKERHED & EFFEKTIVITET Vogne Sprøjter Mejetærskere Plantemaskiner Kartoffeloptagere Traktorer

Læs mere

MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera

MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera 2 MIC-serien 550 Sætter standarden inden for overvågning Attraktivt, kompakt design til diskret integration i overvågningsmiljøer Robust, hærværkssikret konstruktion

Læs mere

COMFORT-VIDEO TM KAMERASYSTEMER, MOBIL PC, GPS NAVIGATION & TILBEHØR

COMFORT-VIDEO TM KAMERASYSTEMER, MOBIL PC, GPS NAVIGATION & TILBEHØR NYHED Komfort og Sikkerhed med COMFORT-VIDEO TM KAMERASYSTEMER, MOBIL PC, GPS NAVIGATION & TILBEHØR KOMFORT & SIKKERHED Til din Autocamper eller bil KAMERA SYSTEMER og MOBILE PC er COMFORT-VIDEO : KAMERA

Læs mere

Dobbelt sender detektor med 4 kanals frekvenser. 1. Funktioner. 2. Produkt gennemgang

Dobbelt sender detektor med 4 kanals frekvenser. 1. Funktioner. 2. Produkt gennemgang Dobbelt sender detektor med 4 kanals frekvenser Tak, fordi du har købt denne stråle detektor, læs venligst denne brugsanvisning omhyggeligt før installation. Forsøg aldrig at adskille eller reparere produktet.

Læs mere

BRUGER / MONTERINGSVEJLEDNING

BRUGER / MONTERINGSVEJLEDNING Automotive components since 1963 Multimedie Bakspejl DK BRUGER / MONTERINGSVEJLEDNING 1 Sikkerhedsinstruktioner 1. For at undgå skader på anlægget som kunne skyldes forkert montering, læses instruktionsbogen

Læs mere

BRUGER VEJLEDNING DK 8MP wildview ir / KAMERA JK 020 / Åtelkamera 801/Albecom Justerbar 3 / 5 eller 8 mp.

BRUGER VEJLEDNING DK 8MP wildview ir / KAMERA JK 020 / Åtelkamera 801/Albecom Justerbar 3 / 5 eller 8 mp. BRUGER VEJLEDNING DK 8MP wildview ir / KAMERA JK 020 / Åtelkamera 801/Albecom Justerbar 3 / 5 eller 8 mp. Funktioner: 1. 5 cm TFT LCD-skærm med angivelse af optage tilstand, hukommelse på kort og batteri

Læs mere

PDC120 PI. Betjeningsvejledning Version 120.3. Installationsvejledning Version 120.4

PDC120 PI. Betjeningsvejledning Version 120.3. Installationsvejledning Version 120.4 PDC120 PI Betjeningsvejledning Version 120.3 Installationsvejledning Version 120.4 1. Intoduktion Tillykke med dit nye Smart Park parkerings system. Din Smart Park er et multifunktions parkerings system,

Læs mere

Uanset hvilken bil systemet monteres i er grundprincip for montering den samme.

Uanset hvilken bil systemet monteres i er grundprincip for montering den samme. Eftermontering af Navigation / Bakkamera / Frontkamera på Peugeot 208, 2008, 308, 508, Partner - Citroën C4, C4 Picasso, C4 Grand Picasso, C4 Cactus, Berlingo, DS4 Uanset hvilken bil systemet monteres

Læs mere

PJ Production Produktprogram 2010

PJ Production Produktprogram 2010 PJ Production Produktprogram 2010 Indhold: CPU-holder Tilbehør til CPU-holder Kabelbakke Rekvisitskuffe Opbevaring og udtræk til laptop Fladskærmsbeslag Projektorophæng Kabelgennemføring og div. Svingarm

Læs mere

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør APRIL 2014 VOLVOCARS.DK tilbehør MERE SJOV PÅ BAGSÆDET MED RSE MULTIMEDIE SYSTEM. Din Volvo inspirerer til lange køreture. For at gøre disse mere behagelige for alle i bilen, har vi skabt RSE-systemet.

Læs mere

SUPER 7" 3+1 BAKKAMERA OG MULTIMEDIASÆT

SUPER 7 3+1 BAKKAMERA OG MULTIMEDIASÆT Automotive components since 1963 SUPER 7" 3+1 BAKKAMERA OG MULTIMEDIASÆT DK BETJENINGSVEJLEDNING 1 2 INDHOLD: Oversigt over funktioner...4 Installation af monitor...4 Beskrivelse af signalkabler...4 Beskrivelse

Læs mere

TILLYKKE MED DERES NYE TV INSPEKTIONS ANLÆG LÆS DENNE VEJLEDNING FØR IBRUGTAGNING

TILLYKKE MED DERES NYE TV INSPEKTIONS ANLÆG LÆS DENNE VEJLEDNING FØR IBRUGTAGNING TILLYKKE MED DERES NYE TV INSPEKTIONS ANLÆG LÆS DENNE VEJLEDNING FØR IBRUGTAGNING Tillykke med deres nye TV INSPEKTIONSANLÆG FOR KLOAKER OG ANDRE SKJULTE INSTALLATIONER. Følg venligst denne vejledning

Læs mere

Sprayer LED 2015. Dan Phiffer - CC-BY - The day is over

Sprayer LED 2015. Dan Phiffer - CC-BY - The day is over Sprayer LED 2015 Dan Phiffer - CC-BY - The day is over Komplet løsning til belysning på marksprøjter En stærk løsning til belysning af dyserne på marksprøjter. Systemet er simpelt og fleksibelt, og kan

Læs mere

CNC Robot Robomachine. LR Mate 200iD

CNC Robot Robomachine. LR Mate 200iD CNC Robot Robomachine LR Mate 200iD LR Mate 200iD Indhold Introduktion.......................03 Produkt funktioner................... 04 Optioner......................... 05 Specifikationer.....................

Læs mere

DEN EUROPÆISKE UNION

DEN EUROPÆISKE UNION DEN EUROPÆISKE UNION EUROPA-PARLAMENTET RÅDET Strasbourg, den 11. juli 2007 (OR. en) 2006/0183 (COD) LEX 804 PE-CONS 3620/3/07 REV 3 TRANS 169 CODEC 531 EUROPA-PARLAMENTETS OG RÅDETS DIREKTIV OM EFTERMONTERING

Læs mere

Betjeningsvejledning Elma FlexScope 700. Ean:

Betjeningsvejledning Elma FlexScope 700. Ean: Betjeningsvejledning Elma FlexScope 700 Ean: 5706445640058 700-1 5706445640003 700-2 Elma FlexScope 700 side 2 Sikkerhedsinstruktioner Advarsel Forsøg aldrig at modificere eller adskille inspektionskameraet.

Læs mere

KØRETØJSTILPASSEDE MONTERINGSLØSNINGER TIL ALLE BEHOV.

KØRETØJSTILPASSEDE MONTERINGSLØSNINGER TIL ALLE BEHOV. KØRETØJSTILPASSEDE MONTERINGSLØSNINGER TIL ALLE BEHOV. VI GIVER OPBYGGERE FLERE MULIGHEDER. I over 60 år har VBG drevet udviklingen af lastbilskoblinger ved at sammenkoble sikkerhed og økonomi. I vores

Læs mere

Hvad skal De vælge? Protema

Hvad skal De vælge? Protema Protema Protema Hvad skal De vælge? Protema løftevogne har i mange år været solgt til mange forskellige brancher, i store dele af verden. Vi har mødt de fleste håndterings problemer og kan derfor sætte

Læs mere

Højhastighedspositioneringssystem fra Bosch o på et sekund! Holder billedet på skærmen og i fokus under alle forhold

Højhastighedspositioneringssystem fra Bosch o på et sekund! Holder billedet på skærmen og i fokus under alle forhold Højhastighedspositioneringssystem fra Bosch 0 100 o på et sekund! Holder billedet på skærmen og i fokus under alle forhold Højhastighedspositioneringssystem 0 til 100º på 1 sekund! Forskellige anvendelser

Læs mere

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal.

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Nu med Antimask teknologi, flere zoner og spraydetektering Uovertrufne Bosch teknologier forbedrer detekteringsevnen

Læs mere

Installationsvejledning til DLG TV

Installationsvejledning til DLG TV Installationsvejledning til DLG TV Kom godt i gang med DLG TV Indholdsfortegnelse Du har bestilt en tv-løsning fra DLG Tele. I den forbindelse har du modtaget en digitalmodtager, som giver dig mulighed

Læs mere

Betjeningsvejledning Elma FlexScope 700. El.nr. 63 98 955 683 El.nr. 63 98 955 751

Betjeningsvejledning Elma FlexScope 700. El.nr. 63 98 955 683 El.nr. 63 98 955 751 Betjeningsvejledning Elma FlexScope 700 El.nr. 63 98 955 683 El.nr. 63 98 955 751 Sikkerhedsinstruktioner... 3 Beskrivelse... 3 Forberedelse før brug... 4 Menuindstillinger... 5 Undermenuer:... 5 Slet

Læs mere

Golf Sportsvan - 2014 Forhandlermonteret ekstraudstyr

Golf Sportsvan - 2014 Forhandlermonteret ekstraudstyr Bagagerum Excl. montering Incl. montering Bagagerums læssekant 510061162 Pris kr. 1.841 Pris kr. 2.056 Bagagerumsbakke Bagagerums bakke sikre dig at dine vare ikke glider rundt under transport. Bakken

Læs mere

Det mest alsidige faldsikringssystem NOGENSINDE

Det mest alsidige faldsikringssystem NOGENSINDE Det mest alsidige faldsikringssystem NOGENSINDE Kort beskrivelse Innovativt design 2 wirer på separate spoler Selvtilbagetrækkende, selvlåsende Hurtig og nem installation Spændvidde på op til 24 m Ingen

Læs mere

Fornøjelsen ved god overraskelse

Fornøjelsen ved god overraskelse Fornøjelsen ved god overraskelse AUDIO OG VIDEO PORT TLF. SYSTEM www.legrand.dk Et port system der dækker alle behov VIDEO PORT SYSTEM Hvem er ved døren? Audio og video port system levere ro i sind til

Læs mere

Advanceret køretøj til mand

Advanceret køretøj til mand Advanceret køretøj til mand Kollisions detekterings system SSZ ECHO GUARD Hvad er SSZ ECHO GUARD? SSZ ECHO GUARD er et advanceret teknologisk system der er designet til at forøge sikkerheden, under kørsel

Læs mere

Enkel diagnose og hurtig reparation: ECU-diagnose til lastbiler

Enkel diagnose og hurtig reparation: ECU-diagnose til lastbiler DK Enkel diagnose og hurtig reparation: ECU-diagnose til lastbiler KTS 800 Truck: Den professionelle løsning til erhvervskøretøjer Med KTS 800 Truck og softwarepakken ESI[tronic] for Trucks får erhvervsværkstedet

Læs mere

MobiCrane og MobiArm

MobiCrane og MobiArm MobiCrane og MobiArm MobiCrane og MobiArm vores leddelte udliggerkraner giver mange muligheder Fordele MobiCrane og MobiArm en stor forbedring af dit arbejdsmiljø. Løft bliver meget nemmere, og samtidig

Læs mere

Parkeringssensor system

Parkeringssensor system Parkeringssensor system Monteringsvejledning for... 00 00CB 00FCB 00 00CB VIGTIG: Læs vejledningen godt igennem inden du går i gang, så du er sikker på alt er klar til installationen. Side / Indhold 00

Læs mere

Vildtkamera DTC-530V.

Vildtkamera DTC-530V. Vildtkamera DTC-530V. Indhold fortegnelse......... 1 Kom godt i gang.........2 Information......... 2 Anvendelse......... 3 Fjernbetjening...... 3 Hukommelse kort......... 4 Quick Start...... 4 Isæt batterier.........

Læs mere

Sparex mest solgte 2014

Sparex mest solgte 2014 Sparex mest solgte 2014 Britax. E godkendt. Type: Konveks. Splintfri. Højde: 263mm. Bredde: 160mm. Arm Ø: 22mm. Type: Flad. Rektangulær. "E" godkendt: NEJ. Højde: 198mm. Bredde: 130mm. Arm Ø: 12-15mm.

Læs mere

Lysgitter Quick Guide

Lysgitter Quick Guide Quick Guide Enkelstrålet lysbom GuardShield AAC ed meget lange afstande og ved udendørsapplikationer er denne type enkelstrålet lysbom velegnet. Det er muligt ved hjælp af spejle med 45 graders hældning

Læs mere

Spejle. DBR Reservedele Gunnar Clausens Vej 4 8260 Viby J. Telefon: 86 34 33 33 www.dbr-reservedele.dk

Spejle. DBR Reservedele Gunnar Clausens Vej 4 8260 Viby J. Telefon: 86 34 33 33 www.dbr-reservedele.dk Spejle DBR Reservedele Telefon: 86 34 33 33 www.dbr-reservedele.dk Sidespejle Universale 310 x 220mm 260 x 160mm Universale sidespejle udført i galvaniseret sortlakeret stålplade. Med plant eller konveks

Læs mere

Installationsmanual Trådløs Bevægelsessensor

Installationsmanual Trådløs Bevægelsessensor Trådløs Bevægelsessensor Indholdsfortegnelse KOM GODT I GANG... 2 UDPAKNING... 2 MONTERING... 4 Montering af væg-/loftbeslaget... 4 INSTALLATION AF BATTERIER... 4 EFTER INSTALLATION AF BATTERIER... 5 TEST

Læs mere

sikker tidløs smuk Faber 730/830 Faber 730/830 Faldarmskassettemarkise med gastryksfjeder arme. Skygge efter dine mål og ønsker

sikker tidløs smuk Faber 730/830 Faber 730/830 Faldarmskassettemarkise med gastryksfjeder arme. Skygge efter dine mål og ønsker sikker tidløs smuk Faldarmskassettemarkise med gastryksfjeder arme. Skygge efter dine mål og ønsker Faldarmskassettemarkise med gastryksfjeder arme Juster markisen, så du får den ønskede mængde skygge

Læs mere

MANUAL FANTRONIC 20AMP. TRIAC SLAVEENHED FOR VENTILATION VER:FAN 1.1 SKIOLD GØR EN FORSKEL!

MANUAL FANTRONIC 20AMP. TRIAC SLAVEENHED FOR VENTILATION VER:FAN 1.1 SKIOLD GØR EN FORSKEL! MANUAL SKIOLD GØR EN FORSKEL! FANTRONIC 20AMP. TRIAC SLAVEENHED FOR VENTILATION VER:FAN 1.1 981 002 317 Ver. 01 11-03-2013 Indhold 1. INTRODUKTION... 4 2. BESKRIVELSE FANTRONIC... 5 2.1 SÅDAN FUNGERER

Læs mere

Installationsmanual Trådløs Bevægelsessensor

Installationsmanual Trådløs Bevægelsessensor Installationsmanual Trådløs Bevægelsessensor Indholdsfortegnelse KOM GODT I GANG... 2 UDPAKNING... 2 MONTERING... 4 Montering af væg-/loftbeslaget... 4 INSTALLATION AF BATTERIER... 4 EFTER INSTALLATION

Læs mere

Brugermanual til System 2000

Brugermanual til System 2000 Brugermanual til System 2000 Vigtigt Læs hele denne manual før komponenten tages i brug, den indeholder vigtig information for brugeren. 5/9 2007 L:\Vejledninger\Nye vejledninger\vejledning_system2000.pdf

Læs mere

SPIDER Quick guide. DATO: August 2017 FORHANDLER: WASYS A/S. Langebjergvænget Roskilde

SPIDER Quick guide. DATO: August 2017 FORHANDLER: WASYS A/S. Langebjergvænget Roskilde SPIDER Quick guide DATO: August 2017 FORHANDLER: WASYS A/S Langebjergvænget 18 4000 Roskilde +45 7221 7979 Indhold Om SPIDER... 3 Funktioner ved SPIDER... 3 Spændingsforsyning... 3 Installation og fysiske

Læs mere

Applikationsmanual Parkmaster F294 Sensorsæt til forkofangeren. DK installations- & konfigurationsguide

Applikationsmanual Parkmaster F294 Sensorsæt til forkofangeren. DK installations- & konfigurationsguide 911413 Applikationsmanual Parkmaster F294 Sensorsæt til forkofangeren DK installations- & konfigurationsguide Indholdsfortegnelse 1. Installationsværktøj.... 2. Kit indhold... 3. Sensor lakering... 4.

Læs mere

2/3 Akset digital tæller

2/3 Akset digital tæller SERIE Z59E 2/3 Akset digital tæller for Elgo Magnetisk målebånd og / eller Encoder ELGO - ELECTRIC Gerätebau und Steuerungstechnik GMBH D - 78239 Rielasingen, Postfach 11 30, Carl - Benz - Strafle 1 Telefon

Læs mere

Brugervejledning. ComX brugervejledning version 4.1

Brugervejledning. ComX brugervejledning version 4.1 Brugervejledning ComX brugervejledning version 4.1 1 INDHOLD PAKKENS INDHOLD Pakkens indhold side 2 Fjernbetjening side 2 Tilslutning af Settop-boksen side 3 Introduktion til Bredbånds-TV side 4 Tilslutning

Læs mere

Brugermanual til Reflex Lux badetoilet stol

Brugermanual til Reflex Lux badetoilet stol Brugermanual til Reflex Lux badetoilet stol Scan QR koden og læs mere om produktet INDHOLDSFORTEGNELSE Side Indledning 2 Sikkerhed 2 Bremser 3 Aktivering 3 Elektronisk stop knap/nødstop 3 Sidde ned / stå

Læs mere

Advarsel 1. 1.1 Samling. 2. 1.5 Fysisk beskrivelse af Synergy.. 6. 1.5.1 SmartView Synergy standard 6. 1.5.2 Bag Panel. 7. 1.5.3 Brug af Læse Bord..

Advarsel 1. 1.1 Samling. 2. 1.5 Fysisk beskrivelse af Synergy.. 6. 1.5.1 SmartView Synergy standard 6. 1.5.2 Bag Panel. 7. 1.5.3 Brug af Læse Bord.. On Sight Vision ApS Leif Holde Tlf.: 4117 2140 Indholdsfortegnelse: Advarsel 1 1.1 Samling. 2 1.5 Fysisk beskrivelse af Synergy.. 6 1.5.1 SmartView Synergy standard 6 1.5.2 Bag Panel. 7 1.5.3 Brug af Læse

Læs mere

Interfacekasser. Indholdsfortegnelse. Dansk. Side

Interfacekasser. Indholdsfortegnelse. Dansk. Side Interfacekasser Dansk Indholdsfortegnelse Side Indledning...88 Installation...89 Montering af kassen Systemkabel Ekstern strømforsyning Placering af afbrydere og stikforbindelser Indstillinger...93 Tilførselsomkobler

Læs mere

En sensor der kan detektere to parkeringspladser samtidig

En sensor der kan detektere to parkeringspladser samtidig En sensor der kan detektere to parkeringspladser samtidig Sensoren er designet til detektering af biler, enten foran hver parkeringsplads eller for to modsatte parkeringspladser samtidig og anbefales til

Læs mere

TEKNISKE SPECIFIKATIONER

TEKNISKE SPECIFIKATIONER DK TEKNISKE SPECIFIKATIONER SPECIFIKATIONER BALTIC-serien omfatter fire modeller: BALTIC BALTIC overlapping (Bevægelsen af sidebørsterne er drevet af en el-motor) BALTIC overlapning med sidehøjtryk (kun

Læs mere

LED lampe 8 LED i aluhus 12/24V Godkendt til 40. LED lampe 2 Led 12/24 V Godkendt til 40. LED skinne 1x6 LED 10W/10-30V 340x18x10 mm

LED lampe 8 LED i aluhus 12/24V Godkendt til 40. LED lampe 2 Led 12/24 V Godkendt til 40. LED skinne 1x6 LED 10W/10-30V 340x18x10 mm NOLAKO A/S - Kornbuen 4 - DK-4700 Næstved - Tlf. +45 5570 0201 - Fax +45 5570 0543 - CVR.nr.: 32261795 Mail: tj@nolako.dk - www.nolako.dk Indvendig belysning LED lampe 8 LED i aluhus 12/24V Godkendt til

Læs mere

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji.

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji. 1 2 INDHOLDSFORTEGNELSE Brugervejledning Side 3 Brugsanvisning Side 4 Tilpasning af cyklen & tilbehør Side 5 og 6 Det elektriske system Side 7 Fejlmelding Side 8 Periodisk eftersyn af cyklen Side 9 3 BRUGERVEJLEDNING

Læs mere

Motorer til modulerende styring AME 85, AME 86

Motorer til modulerende styring AME 85, AME 86 Datablad Motorer til modulerende styring AME 85, AME 86 Beskrivelse Motorerne AME 85 og AME 86 bruges med ventilerne VFM 2 (DN 50-250), VFS 2 (DN 65-00), VF2/3 (DN 25, 50) og AFQM (DN 50-250). Funktioner:

Læs mere

dugpunkt præcis måling af fugt

dugpunkt præcis måling af fugt dugpunkt præcis måling af fugt Typisk procedure for trykluftstørring med dugpunktsmåling sommer eller varmere temperaturer kølemiddel 0 C 10 m³ 1 bar kompressor 1 m³ 10 bar H2O = 23,05 x 10 x 0,8 = 184,4

Læs mere

Brugervejledning. Trådløs HD Sender & Modtager Sæt

Brugervejledning. Trådløs HD Sender & Modtager Sæt Brugervejledning Trådløs HD Sender & Modtager Sæt Indholdsfortegnelse Functions and features... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. Package contents... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. 1. Product overview...

Læs mere

Hegn og låger til erhvervsejendomme Svævelåger ribelementhegn

Hegn og låger til erhvervsejendomme Svævelåger ribelementhegn Hegn og låger til erhvervsejendomme Svævelåger ribelementhegn Svævelågen er den perfekte løsning for industriejendomme, lagerpladser, varehuse og parkeringspladser. På grund af den solide og massive konstruktion

Læs mere

Fremhæv dine produkter med lys. Ad Lite - Gør din produktpræsentation synlig og rentabel. Copie-AdLite_brochure_APR11.indd 1 30/05/11 12:49

Fremhæv dine produkter med lys. Ad Lite - Gør din produktpræsentation synlig og rentabel. Copie-AdLite_brochure_APR11.indd 1 30/05/11 12:49 Fremhæv dine produkter med lys Ad Lite - Gør din produktpræsentation synlig og rentabel. Copie-AdLite_brochure_APR11.indd 1 30/05/11 12:49 Hvorfor skal du investere i lys? > fremhæv særlige tilbud > skab

Læs mere

230 V NYHED: EBERSPÄCHER PLUGTRONIC ELEKTRISK PARKERINGSVARMER TIL 230 V A WORLD OF COMFORT

230 V NYHED: EBERSPÄCHER PLUGTRONIC ELEKTRISK PARKERINGSVARMER TIL 230 V A WORLD OF COMFORT PLUGTRONIC ELEKTRISK PARKERINGSVARMER PERSONBILER, ERHVERVSBILER, SPECIALKØRETØJER NYHED: EBERSPÄCHER PLUGTRONIC ELEKTRISK PARKERINGSVARMER TIL 230 V 230 V A WORLD OF COMFORT PLUGTRONIC ELEKTRISKE PARKERINGSVARMER

Læs mere

Rammeaftalebilag A Kravspecifikation

Rammeaftalebilag A Kravspecifikation Rammeaftalebilag A Kravspecifikation Mindstekrav (MK): Mindstekrav skal opfyldes for at tilbuddet tages i betragtning. MK-ID Udstyrskategori/Beskrivelse Mindstekrav 1. Interaktiv projektor 1.1 Type Ultra

Læs mere

KOMFORT & SIKKERHED. NYHED ST660 Trådløst system. Komfort og Sikkerhed med COMFORTVIDEO TM KAMERASYSTEMER. Komplette Kamerasystemer

KOMFORT & SIKKERHED. NYHED ST660 Trådløst system. Komfort og Sikkerhed med COMFORTVIDEO TM KAMERASYSTEMER. Komplette Kamerasystemer Komfort og Sikkerhed med COMFORTVIDEO TM KAMERASYSTEMER NYHED ST660 Trådløst system KOMFORT & SIKKERHED Til din Autocamper, Campingvogn og bil Komplette Kamerasystemer WWW.JEPOTECH.DK KAMERA SYSTEMER og

Læs mere

I2013. amerasystemer. amera systems

I2013. amerasystemer. amera systems I2013 amerasystemer amera systems INDEX Komplette kamerasæt 4 Monitor 8 Kameramodul 10 Overvågningssystem / Navigation 11 Kameraer 13 Kabler, kabelsæt og stik 18 Connectorer 20 FLIR - termiske kameraer

Læs mere

Mean Well, LCM-serie installations vejledning.

Mean Well, LCM-serie installations vejledning. Egenskaber: 180 -> 295 VAC (LCM-25: 180 277 VAC) Indbygget aktivt power factor funktion Udgangsstrøm indstilles med DIP kontakter Indbygget DALI interface og simpel kontakt dæmpning (DA version) Indbygget

Læs mere

VETEC ApS. Dynamometer. Brugervejledning & Monteringsvejledning. Copyright 2009, Vetec Aps. Alle rettigheder forbeholdes.

VETEC ApS. Dynamometer. Brugervejledning & Monteringsvejledning. Copyright 2009, Vetec Aps. Alle rettigheder forbeholdes. Dynamometer Brugervejledning & Monteringsvejledning Til lykke med købet af Deres nye Dynamometer. Vetec er ikke ansvarlig for tekniske eller redaktionelle fejl eller udeladelser heri, eller for tilfældige

Læs mere

VVMIQ Indbrudsalarm med Intelligent videoverificering

VVMIQ Indbrudsalarm med Intelligent videoverificering GE Security VVMIQ Indbrudsalarm med Intelligent videoverificering - viser årsagen, når alarmen går Hvad kan VVMIQ gør for dig? VVMIQ tilfører ekstra værdi til sikkerhedsløsninger, fordi den viser årsagen,

Læs mere

Hawkeye Videoscope fleksibel

Hawkeye Videoscope fleksibel Hawkeye Videoscope fleksibel Ø 4.0 / 6.0 / 8.0 mm, Længde 1500 / 3000 / 6000 mm Synsretning 0, synsfelt 50, 90 ved spejl Til industriel kontinuerlig brug Dokumentation som video eller billeder Uafhængig

Læs mere

Brugsanvisning til Elexo badetoilet stol

Brugsanvisning til Elexo badetoilet stol Brugsanvisning til Elexo badetoilet stol INDHOLDSFORTEGNELSE Indledning 2 Sikkerhed 2 Stand-by mode 2 Bremser 2 Aktivering 3 Sidde ned 3 Armlæn 3 Aktivering af hejs 3 Sænkning af stolen 4 Brug af bækken

Læs mere

TRP viskerblade Optimalt udsyn og fremragende kvalitet

TRP viskerblade Optimalt udsyn og fremragende kvalitet TRP airconditiondele TRP viskerblade Optimalt udsyn og fremragende kvalitet TRP viskerblade tilbyder optimalt udsyn og høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Komplet sortiment til alle mærker af lastbiler.

Læs mere

Installation af Y-cam HomeMonitor HD Pro

Installation af Y-cam HomeMonitor HD Pro Installation af Y-cam HomeMonitor HD Pro 1. Adgang til kablerne. A. Skruen i bunden løsnes og fjernes. B. Drej dækslet i bunden mod uret for at få adgang til kabler. 2. Montering af antenne. Fjern beskyttelseskappen

Læs mere

LEC. LEC startprocedure. Temperaturregulator. Grundlæggende drift / Avanceret indstilling / Fejlfinding C K. Version 1.0 Danish

LEC. LEC startprocedure. Temperaturregulator. Grundlæggende drift / Avanceret indstilling / Fejlfinding C K. Version 1.0 Danish LEC startprocedure Tør værktøjet, påfør fuld lukkekraft, - gange (klem evt. kabler fast før drift). Stil strømafbryderen på Til. automatisk indstillingsværdi. zone, zone eller begge. Indtast automatisk

Læs mere

CM 1000 Kode og MIFARE Læser Art. Nr.: 460xxx Brugermanual

CM 1000 Kode og MIFARE Læser Art. Nr.: 460xxx Brugermanual CM 1000 Kode og MIFARE Læser Art. Nr.: 460xxx Brugermanual CM1000v.1 Manual DANdec12 Side 2 CM 1000 Indholdsfortegnelse Side 1. Introduktion... 3 2. Installation... 3 3. Programmering af Brugere... 4 3.1

Læs mere

DSE4200 Installationsvejledning

DSE4200 Installationsvejledning Dokument Nr.: D3702-018 Version: 02.01.00 13. august 2015 DSE Test Solutions Indhold 1. GENERELT... 3 1.1 Formål... 3 1.2 Omfang... 3 2. INSTALLATIONSVEJLEDNING TRIN FOR TRIN... 3 2.1 Oversigt over tilhørende

Læs mere

A LED Santiago 16W HF sensor og Master / Slave

A LED Santiago 16W HF sensor og Master / Slave A LED Santiago 16W HF sensor og Master / Slave A LED Santiago LED lampe med soft dæmp er forsynet med HF sensor og master/slave funktion. Santiago kan trådløst kommunikere mellem Master og Slave.aled.dk

Læs mere

brilliant lush luminous glittering Deco & Green by mk illumination ingen grænser for din kreativitet Let at bruge dag effekt DECO & GREEN 109

brilliant lush luminous glittering Deco & Green by mk illumination ingen grænser for din kreativitet Let at bruge dag effekt DECO & GREEN 109 glittering lush luminous brilliant Easy Fast Safe ingen grænser for din kreativitet Let at bruge dag effekt Deco & Green by mk illumination 108 109 QUICK FIX TREES & GARLANDS Uden dekoration QUICK FIX

Læs mere

DAF CF85 01/2001 --->

DAF CF85 01/2001 ---> DAF CF85 01/2001 ---> 1 Kofanger 1363375 6001 363 375 2 Lygtehus Højre 1363374 6000 463 374 3 Lygtehus Venstre 1363373 6000 463 373 4 Frontgrill, nederste 1375876 6000 375 876 5 Frontgrill 1363370 6170

Læs mere

SILVAN Solenergi. Vacuum luftsolfanger. I samarbejde med ANS SOLVARME Udviklet og produceret i Danmark. Gratis varme, ventilation, affugtning.

SILVAN Solenergi. Vacuum luftsolfanger. I samarbejde med ANS SOLVARME Udviklet og produceret i Danmark. Gratis varme, ventilation, affugtning. SILVAN Solenergi. Vacuum luftsolfanger. I samarbejde med ANS SOLVARME Udviklet og produceret i Danmark Gratis varme, ventilation, affugtning. SV VacPipe. SV VacPipe er udviklet til boliger, større bygninger,

Læs mere

FAKTABLAD. Fartpilot. Volvo Trucks. Driving Progress

FAKTABLAD. Fartpilot. Volvo Trucks. Driving Progress Volvo Trucks. Driving Progress FAKTABLAD en hjælper chaufføren med at holde en konstant og brændstofbesparende hastighed. Systemet regulerer automatisk hastigheden for at holde den indstillede hastighed,

Læs mere

STIK STIKDÅSER ADAPTERE SPIRALKABLER

STIK STIKDÅSER ADAPTERE SPIRALKABLER STIK STIKDÅSER ADAPTERE SPIRALKABLER Vognmagervej 1, 7000 Fredericia Telefon: 7594 4222 FAX: 7594 4688 Vejledal 10, 2840 Holte Telefon: 4541 1133 FAX: 4542 3104 Internet : www.compaction.com E-mail: compaction@compaction.com

Læs mere

Innovativ måleteknik med digitale CCD kameraer

Innovativ måleteknik med digitale CCD kameraer Innovativ måleteknik med digitale CCD kameraer 4-hjulsmåling med 4 passive reflektorer og højopløsnings digitale kameraer så maksimum præcision er sikret. Automatisering af procedurer samt brug af kvalitets

Læs mere

Fakta om ProCleaner X100

Fakta om ProCleaner X100 EN KRAFTFULD, FLEKSIBEL OG DRIFTSSIKKER VASKEROBOT Fakta om ProCleaner X100 En KRAFTFULD VASKEROBOT Hvorfor en ProCleaner X100? Den reducerer den manuelle vasketid med 70-80% Det bliver lettere at holde

Læs mere

OMNIplus står for kvalitet! Kvalitet der holder hele bussens levetid!

OMNIplus står for kvalitet! Kvalitet der holder hele bussens levetid! Kampagneperiode fra 01.12.2014 til 31.03.2015 OMNIplus står for kvalitet! Kvalitet der holder hele bussens levetid! OMNIplus Oliefyrseftersyn OMNIplus Originale viskerblade: Klar udsigt til lav pris. Service

Læs mere

Installationsmanual IP-Kamera Integration

Installationsmanual IP-Kamera Integration IP-Kamera Integration Kom godt i gang Tillykke med dit nye SuperSail produkt. Vi håber at du bliver tilfreds med det og vi står til rådighed med support hvis du måtte have behov for det. Du kan kontakte

Læs mere

4Timer. Guide AGT. Touch screen. Præventiv vedligeholdelse El-eftersyn Diagnostik af bygninger Tekniske diagnoser Hjælpemiddel til dyrlæger

4Timer. Guide AGT. Touch screen. Præventiv vedligeholdelse El-eftersyn Diagnostik af bygninger Tekniske diagnoser Hjælpemiddel til dyrlæger Guide Guide infrared, infrared Guide MobIR er et infrarødt kamera i mobilformat. Præventiv vedligeholdelse El-eftersyn Diagnostik af bygninger Tekniske diagnoser Hjælpemiddel til dyrlæger AGT AF IR & Visual

Læs mere

CYKELHOLDER TIL MONTAGE PÅ TRÆKKROG

CYKELHOLDER TIL MONTAGE PÅ TRÆKKROG BRUGERMANUAL CYKELHOLDER TIL MONTAGE PÅ TRÆKKROG ART NR 17500955 EAN NR 5709133170271 LÆS VENLIGST DENNE MANUAL FØR BRUG! 1 INDHOLD 1. Sikkerhed 2. Godkendelse 3. Værktøj til samling 4. Leveringsomfang

Læs mere

DVT. - det sikre valg. DVT Hybrid IP Overvågning Kombinerer op til 64 IP og Analoge kameraer

DVT. - det sikre valg. DVT Hybrid IP Overvågning Kombinerer op til 64 IP og Analoge kameraer DVT - det sikre valg DVT Hybrid IP Overvågning Kombinerer op til 64 IP og Analoge kameraer INTELLIGENT TV OVERVÅGNING - INTRODUKTION DVT lancerer en ny serie af revolutionerende TV Overvågning, der især

Læs mere

MAGAZINE. Årgang 2 - Version 3. Skarp på alle måder

MAGAZINE. Årgang 2 - Version 3. Skarp på alle måder MAGAZINE Årgang 2 - Version 3 Skarp på alle måder XYCLOP RECORDERS 4 kanals PoE NVR med 1TB lagring XC-4CH-NVR-1TB Inklusiv GRATIS Xyclop software & HDMI kabel 8 kanals PoE NVR med 2TB lagring XC-8CH-NVR-2TB

Læs mere

HARD DISK CASING 2.5 STORAGE IDE/PATA TO USB 2.0

HARD DISK CASING 2.5 STORAGE IDE/PATA TO USB 2.0 STORAGE SUPPORT HARD DISK CASING 2.5 STORAGE IDE/PATA TO USB 2.0 manual SI-707143 STORAGE SUPPORT HARD DISK CASING 2.5 STORAGE IDE/PATA TO USB 2.0 Ta k f o r d i d u h a r v a l g t a t k ø b e e t I C

Læs mere

Vil du gerne slippe for at gå ud af bilen i uvejr og mørke?

Vil du gerne slippe for at gå ud af bilen i uvejr og mørke? Garageportåbnere So mmer og Aper t o garageportå b Vil du gerne slippe for at gå ud af bilen i uvejr og mørke? Med en garageportåbner slipper du for at gå ud af bilen i regn og blæst blot for at åbne porten.

Læs mere

Køretøjstilpassede monteringsløsninger til alle behov.

Køretøjstilpassede monteringsløsninger til alle behov. Køretøjstilpassede monteringsløsninger til alle behov. Vi giver opbyggere flere muligheder. I over 60 år har VBG drevet udviklingen af lastbilskoblinger ved at sammenkoble sikkerhed og økonomi. I vores

Læs mere

GA-1 Alarmenhed til fedtudskillere Installations- og betjeningsvejledning

GA-1 Alarmenhed til fedtudskillere Installations- og betjeningsvejledning Labkotec Oy Myllyhaantie 6 FI-33960 PIRKKALA FINLAND Tlf.: +358 29 006 260 Fax: +358 29 006 1260 19.9.2014 Internet: www.labkotec.com 1/11 GA-1 Alarmenhed til fedtudskillere Copyright 2043 Labkotec Oy

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 6. Indstilling af TV stationer ------------------------------------- (9)

Indholdsfortegnelse. 6. Indstilling af TV stationer ------------------------------------- (9) Indholdsfortegnelse 1. Vigtige sikkerhedsoplysninger ------------------------------ (2) 2. Oversigt ---------------------------------------------------------- (3) 1) TV'et 2) Fjernbetjeningen 3. Grundlæggende

Læs mere

KOMMISSIONEN FOR DE EUROPÆISKE FÆLLESSKABER KOMMISSIONENS ARBEJDSDOKUMENT. Ledsagedokument til. Forslaget til EUROPA-PARLAMENTETS OG RÅDETS DIREKTIV

KOMMISSIONEN FOR DE EUROPÆISKE FÆLLESSKABER KOMMISSIONENS ARBEJDSDOKUMENT. Ledsagedokument til. Forslaget til EUROPA-PARLAMENTETS OG RÅDETS DIREKTIV KOMMISSIONEN FOR DE EUROPÆISKE FÆLLESSKABER Bruxelles, den 5.10.2006 SEK(2006) 1239 KOMMISSIONENS ARBEJDSDOKUMENT Ledsagedokument til Forslaget til EUROPA-PARLAMENTETS OG RÅDETS DIREKTIV om eftermontering

Læs mere

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji.

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji. - 1 - Indholdsfortegnelse Brugsanvisning 3 Brugervejledning 4 Før du kører ud på din første tur 4 Din første tur 5 Tilpasning af din cykel 6 Justering af sadel 6 Lås 6 Justering af styr 7 Håndbremse og

Læs mere

Ford Ranger brugervejledning

Ford Ranger brugervejledning Ford Ranger brugervejledning Model Aldersgrænse Bæreevne Ford Ranger 37-96 måneder 30kg Oversigt over dele Del Antal Del Antal Karosseri 1 Kølerhjelm 1 Lys 4 Forhjul 2 Hjulkapsler 4 Baghjul 2 Forrude 1

Læs mere

CAN BUS alarm, AK4625 Snapguide med oversigt over ledninger fra sirene og modul

CAN BUS alarm, AK4625 Snapguide med oversigt over ledninger fra sirene og modul CAN BUS alarm, AK4625 Snapguide med oversigt over ledninger fra sirene og modul Denne snapguide er ikke en komplet monterings- eller brugeranvisning, men en oversigt over ledninger og funktioner. AK4625

Læs mere

Oversigt.: LED Indikator Optag / Stop Button Lince MIC Nulstil Hul USB Plug

Oversigt.: LED Indikator Optag / Stop Button Lince MIC Nulstil Hul USB Plug 1. Brugervejledning 2. Tak for dit køb af vores pen-optager. Læs venligst denne manual omhyggeligt og grundigt før ethvert forsøg på at betjene dette produkt og beholde den for din fremtids reference.

Læs mere

OBD-Stik Tester manual (OST)

OBD-Stik Tester manual (OST) OBD-Stik Tester manual (OST) OBD-stik testeren har 7 hovedfunktioner 1. Udfører en sikkerhedskontrol på OBD stik, til lastbil (24V) eller personbil (12V), før diagnosetester tilsluttes. Der testes for

Læs mere

SSIHuset Svane Electronic Arildsvej 27, Gråmose, DK-7442 Engesvang. Tastatur med proximity standard læser Model 12 og 20

SSIHuset Svane Electronic Arildsvej 27, Gråmose, DK-7442 Engesvang. Tastatur med proximity standard læser Model 12 og 20 1 21.11.2010 Tastatur med proximity standard læser Model 12 og 20 Ny version December 2010 Med variabel kode længde SSIHuset Svane Electronic Arildsvej 27, Gråmose, DK-7442 Engesvang ssi@svane-el.dk www.svane-el.dk

Læs mere

Din brugermanual OMRON E2A http://da.yourpdfguides.com/dref/2887116

Din brugermanual OMRON E2A http://da.yourpdfguides.com/dref/2887116 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

Brugervejledning til bilfastspænding A22 Marts 2003

Brugervejledning til bilfastspænding A22 Marts 2003 Brug og vedligeholdelse af ROLTEC bilfastspænding model A22 til model ROLTEC Vision el-kørestol. Indholdsfortegnelse. Generelt - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - side 1 Normal

Læs mere