LASTBILER KAMERALØSNINGER +31 (0)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "www.orlaco.com LASTBILER KAMERALØSNINGER +31 (0) 342 404 555 Info@orlaco.com"

Transkript

1 DA LASTBILER KAMERALØSNINGER + (0)

2 See more Work more Hvorfor Orlaco? Certifi cering Lastvogn 6 Miljølastbil 5 Hvorfor Orlaco? Lastvogn, og akslet 7 Lastvogn med trailer/anhænger 8 Modulvogntog 9 Lastvogn til tung kørsel 0 Tankvogn Tankvognstransport Brandbil 6 Bus 7 Velkommen til Orlaco-produktkataloget. Vi er personligt engageret i at levere de bedste kameraog monitorløsninger, som kan hjælpe med til at skabe mere sikre arbejdspladser verden over. Vores professionelle team har femogtyve års erfaring med at designe og producere en række certificerede, pålidelige og komplette kamera-monitorløsninger, som eliminerer de blinde vinkler rundt om maskinen. Vi er sikre på, at de løsninger, der tilbydes i dette katalog, ikke blot vil hjælpe dig med at forbedre sikkerheden og effektiviteten for din maskinpark, men også forbedre ergonomien og komforten for dine operatører. Det er det, Orlaco står for. Du er velkommen til at dele dine ideer og erfaringer med os. Container-/hejsekrogs lastvogn Lastvogn med tippelad Vælg dit køretøj På hele teamets vegne, Henrie van Beusekom Direktør for Orlaco Derfor!

3 5 Let us improve your every day job Forbedret sikkerhed og effektivitet Forbedret ergonomi og komfort Certifi ceret kvalitet Tempoet i trafi kken øges dag for dag. Ikke alene forventes du at have et godt overblik over situationen. Du forventes også at nå frem til destinationen i god behold, på det aftalte tidspunkt og uden skader. Uden assistance får du ikke et godt udsyn omkring lastbilen. Ved hjælp af Orlacos kamera- monitorløsninger kan du øge din arbejdseffektivitet. Du behøver ikke at forlade førerhuset for at bedømme afstanden, hver gang du skal laste og losse. Dette giver dig økonomiske fordele, der kan mærkes omgående. Med et kamerasystem fra Orlaco kan du udføre dit arbejde mere effektivt og samtidig mindske risikoen for, at du overser trafikanter eller objekter. Mindre risiko og forbedret sikkerhed og effektivitet. Et godt udsyn er lige så vigtigt som en god siddestilling. Orlaco bad TNO udarbejde en rapport med anvisninger til den optimale placering af skærmen i førerhuset. Der tages i rapporten højde for billedets diagonalmål på skærmen samt spejlenes, forrudens og chaufførens placering. Testresultaterne er indeholdt i det enkelte systems installationsmanual. De sikrer, at chaufføren kan udføre sit arbejde ergonomisk korrekt med så få bevægelser som muligt. Hos Orlaco tager vi ikke let på kvalitet. Vi holder et klart og vedvarende fokus på kundernes tilfredshed. Og vi bevarer dette fokus i produktionsprocessen for vores kvalitetsprodukter, som specialdesignes i forskellige formater. Vi kan opretholde vores kvalitetsniveau ved at yde detaljeret servicering. Og som kronen på værket har vi fået opnået den højest mulige certifi cering til køretøjer: TS699. Hos Orlaco investerer vi i kontinuerlig forbedring for at sikre en tilfreds kundebase på lang sigt. Vi mener, at kompatibilitet mellem produkter, systemer og betjening er det centrale element i at skabe pålidelige partnerskaber. Alle vores produkter kontrolleres og dokumenteres klart for at give vores kunder et fejlfrit produkt, som fungerer korrekt - hver gang. Hvorfor Orlaco Hvorfor Orlaco

4 6 Lastvogn Lastvogn, og akslet 7 Frontkamera / SIDE 8 Frontview-kameraet giver det krævede udsyn foran lastbilen. Du kan med et hurtigt kig på skærmen afgøre, om det er sikkert at køre videre uden risiko for påkørsel af cyklister, fodgængere eller ting. Skærmen kan integreres eller monteres efter eget ønske, alt afhængigt af køretøjet. Den er også forsynet med praktiske funktioner som f.eks. automatisk justering af lysstyrke. Du har altid et godt udsyn, uanset hvor stærkt solen skinner, eller hvor mørkt det er udenfor. 60 Udsyn SIDE 9 Med 60 udsyn hører blinde vinkler fortiden til. 60 Udsyn giver 60 graders udsyn omkring køretøjet. Under manøvrering i snævre gader og på stærkt trafi kerede steder giver 60 udsyn chaufføren optimalt overblik hele vejen rundt om lastvognen på én central monitor. Kamerabillederne overlapper hinanden, og derfor kan chaufføren se alle personer og alle objekter omkring køretøjet. Kontakt Orlaco for mere information om 60 udsyn og EUstandarderne. Monteringsramme for monitor SIDE 8 Til montering af skærmen på instrumentbrættet eller andet sted i førerhuset. Klasse VI-kameraholder SIDE 8 Klasse VI-kameraholder er specielt designet til FrontView-kameraet. Den udvider synsfeltet. Beskytter kamera og kabler. INFORMATION Det nye spejldirektiv fra EU trådte i kraft i 006 og blev udvidet i januar 007. Det omfatter frontspejle til alle nye lastbiler i Europa. Frontspejlet må kun erstattes af et godkendt kamerasystem. Frontkameraet giver et perfekt udsyn til den blinde vinkel foran førerhuset. Kameraet gør chaufføren i stand til at få øje på cyklister og fodgængere i tide. Frontspejlet kan erstattes af et frontkamera, forudsat at det bl.a. opfylder følgende krav: Obligatorisk frontudsyn ved fremadgående hastigheder på mellem 0 og 0 km i timen. Det skal være muligt at se klasse VI-synsfeltet. ( m foran og m over hele bredden af førerhuset) Skærmen og kameraet skal opfylde alle tekniske krav. Direktivet EG*00/97*005/7 beskriver de specifikationer, som lastbilers spejle skal overholde. Orlacos frontsystem opfylder alle disse krav. (Se side 7)

5 8 Lastvogn med trailer/anhænger Modulvogntog 9 Frontkamera / SIDE 8 Frontkameraret opfylder det krævede udsyn foran lastbilen. Du kan med et hurtigt kig på skærmen afgøre, om det er sikkert at køre videre uden risiko for påkørsel af cyklister, fodgængere eller ting. Skærmen kan integreres eller monteres efter ønske, alt afhængigt af køretøjet. Den er også forsynet med praktiske funktioner som f.eks. automatisk justering af lysstyrke. Du har altid et godt udsyn, uanset hvor stærkt solen skinner, eller hvor mørkt det er udenfor. Kameraindstilling: Vandret linjemarkerin g. Denne indstilling viser en referencelinje på skærmen. Bakkamera SIDE 7 Ved hjælp af bakkameraet kan du få et overblik over området umiddelbart bag lastbilen. Skærmen i førerhuset viser automatisk billedet fra dette kamera, når du vælger bakgear, så du kan bakke lastbilen med ro i sindet. Et modulvogntog må og kan transportere større mængder gods end et almindeligt lastvognstog. Der fi ndes en række forskellige modulvogntog hvorfor kablerne altid tilpasses det bestilte system. Frontkamera / SIDE 8 Bakkamera SIDE 0 Frontkameraet giver det krævede udsyn foran lastbilen. Du kan med et hurtigt kig på skærmen afgøre, om det er sikkert at køre videre uden risiko for påkørsel af cyklister, fodgængere eller ting. Ved hjælp af bakkameraet kan du få et overblik over området umiddelbart bag lastbilen. Skærmen i førerhuset viser automatisk billedet fra dette kamera, når du vælger bakgear, så du kan bakke lastbilen med ro i sindet. Bakkameraet på det faste lastrum giver udsyn, når anhængeren med trækstand eller centeraksel ikke er tilsluttet. Orlaco har særlige kabelsæt (med eller uden spiralforbindelser) til bakkameraer på anhænger eller trailer. Kameraindstilling: Vandrette og lodrette linjemarkeringer. Med denne indstilling bliver kameraet på bagsiden af det faste lastrum også en effektiv hjælp ved tilslutning af anhængeren. Anbefaling: Tilføj RadarEye for at få øget sikkerheden og effektiviteten. (se side -) Omskifterbox for trailer/anhænger SIDE Omskifteren medfølger i det særlige kabelsæt. Omskifterboxen sikrer, at skærmen automatisk viser billedet fra det bagerste kamera. Dette giver chaufføren én ting mindre at bekymre sig om, så han kan bakke med ro i sindet.

6 0 Lastvogn til tung kørsel Tankvogn Frontkamera / SIDE 8 Frontkameraet giver det krævede udsyn foran lastbilen. Du kan med et hurtigt kig på skærmen afgøre, om det er sikkert at køre videre uden risiko for påkørsel af cyklister, fodgængere eller ting. Skærmen kan integreres eller monteres efter eget ønske, alt afhængigt af køretøjet. Den er også forsynet med praktiske funktioner som f.eks. automatisk justering af lysstyrke. Du har altid et godt udsyn, uanset hvor stærkt solen skinner, eller hvor mørkt det er udenfor. INFORMATION I Europa er vejtransport af farligt gods reguleret af ADR. Køretøjet skal i lighed med kamerasystemet leve op til en række sikkerhedskrav. Sikkerheden er altafgørende for disse virksomheder, og kameraer bidrager i høj grad til at forbedre sikkerheden. ADR-reglerne stiller strenge krav til kabling. Alle Orlacos kameraer og kabler opfylder disse strenge krav og er blevet mærket "ADR-godkendt" af TÜV. Bakkamera SIDE 8 Ved hjælp af bakkameraet kan du få et overblik over området umiddelbart bag lastbilen. Skærmen i førerhuset viser automatisk billedet fra dette kamera, når du vælger bakgear, så du kan bakke lastbilen med ro i sindet. Tung transport/sværgods. Anbefaling: Tilføj RadarEye for at få øget sikkerheden og effektiviteten. (se side -) Udsyn til akslerne og andre muligheder. Disse lastvognstog skal overholde meget specifi kke sikkerhedskrav. Selvom et kamerasystem ikke er obligatorisk, giver det utvivlsomt store fordele. Kontakt Orlaco, og få leveret et system, der er skræddersyet til netop dit behov.

7 Tankvognstransport Container-/hejsekrogs lastvogn Sidekamera SIDE 5-6 Kamera for kroghejs Ekstra godt udsyn under manøvrering og svingning. Da disse lastbiler skal kunne køre ind på gårdspladser, skal chaufføren kunne styre bilen præcist ind mellem stuehuset og staldene, som ofte har lave tage. De ydre spejle giver ikke direkte udsyn til siden af anhængeren i svingene. Det er vigtigt for chaufføren at kunne se, om han kan dreje køretøjets bagende ud uden risiko for påkørsel. Orlacos sidekamera giver klart udsyn til dette. Bakkamera SIDE 5-6 Kameraindstilling: Vandret linjemarkering. Denne indstilling viser en referencelinje på skærmen. Containerkørsel kræver, at der udføres flere kritiske handlinger i løbet af kort tid. For dig som chauffør er det vigtigt at kunne kontrollere, at containeren er placeret rigtigt på rullerne og låst forsvarligt fast. Orlaco kameraet giver dig det fulde overblik. Et kamera med en lille vinkel (69 ) på bagsiden af førerhuset. Hvor godt du ser, er særlig vigtigt. Et kamera med vidvinkel (0 ) på den bagerste kofanger. Hvad du ser, er særlig vigtigt. Ved hjælp af skærmens vandrette og lodrette linjemarkører kan du positionere køretøjet korrekt. Ved hjælp af bakkameraet kan du få et overblik over området umiddelbart bag lastbilen. Skærmen i førerhuset viser automatisk billedet fra dette kamera, når du vælger bakgear, så du kan bakke lastbilen med ro i sindet. Anbefaling: Tilføj RadarEye for at få øget sikkerheden og effektiviteten. (se side -) Frontkamera / SIDE 8 Frontkameraet giver det krævede udsyn foran lastbilen. Du kan med et hurtigt kig på skærmen afgøre, om det er sikkert at køre videre uden risiko for påkørsel af cyklister, fodgængere eller ting. Skærmen kan integreres eller monteres efter eget ønske alt afhængigt af køretøjet. Den er også forsynet med praktiske funktioner som f.eks. automatisk justering af lysstyrke. Du har altid et godt udsyn, uanset hvor stærkt solen skinner, eller hvor mørkt det er udenfor. Kombinerede sæt Frontkamera-Bakkamera / SIDE 8-0 Frontkameraet kan udvides med eksempelvis et bakkamera. På den måde kan du udnytte skærmen optimalt.

8 Lastvogn med tippelad Miljølastbil 5 Frontkamera / SIDE 8 Frontkameraet giver det krævede udsyn foran lastbilen. Du kan med et hurtigt kig på skærmen afgøre, om det er sikkert at køre videre uden risiko for påkørsel af cyklister, fodgængere eller ting. Bakkamera SIDE 8 Ved hjælp af bakkameraet kan du få et overblik over området umiddelbart bag lastbilen. Skærmen i førerhuset viser automatisk billedet fra dette kamera, når du vælger bakgear, så du kan bakke lastbilen med ro i sindet. I henhold til NEN 50 er det obligatorisk at have udsyn bagud på renovationskøretøjer, selv når bilen kører fremad. Lastkamera Hvis du vil holde øje med lasten, er løsningen at montere et kamera i tippeladet. Kameraet giver også en præcis indikation af, om køretøjet er placeret korrekt, og om ladet er fyldt tilstrækkeligt. Det eliminerer kort sagt behovet for ekstra mandskab, og chaufføren kan blive siddende i førerhuset. Kameraerne er opvarmede og vandtætte (IP69K). Kameraerne kan rengøres med en højtryksrenser, f.eks. under vask af køretøjet. Kombinerede sæt Frontkamera-Bakkamera / SIDE 9-0 Frontkameraet kan udvides med eksempelvis et bakkamera. På den måde kan du udnytte skærmen optimalt. INFORMATION Køretøjer, der anvendes i miljøsektoren, opererer ofte i tætbefolkede boligområder. I denne sektor er blinde vinkler et særlig stort problem. Det er derfor helt logisk, at det er obligatorisk at montere kameraer bag på renovationskøretøjer. De giver ikke alene chaufføren et overblik over, hvad der foregår bag lastbilen, men sætter ham også i stand til at være i konstant kontakt med renovationsarbejderne. Orlacos kameraer giver også udsyn omkring læssemaskiner, fejemaskiner, kloakrensningskøretøjer og containerlastvogne. Orlacos kameraer overholder NEN-EN 50, som er den europæiske sikkerhedsstandard for renovationskøretøjer.

9 6 Brandbil Bus 7 Bakkamera SIDE 8 Bakkameraet forbedrer sikkerheden for professionelt udrykningspersonale og andre personer. Det letter manøvreringen, at du kan se området bag køretøjet. Skærmen i førerhuset viser automatisk billedet fra bakkameraet, når du vælger bakgear. Frontkamera / SIDE 8 Nok er busser ikke omfattet af spejldirektivet, men det er ikke ensbetydende med, at frontkameraer er en unødvendig luksus. Når chaufføren nærmer sig et busstoppested på gaden eller stationen, sikrer kameraet, at ingen passagerer bliver overset. Anbefaling: Tilføj RadarEye for at få øget sikkerheden og effektiviteten. (se side -) Bakkamera SIDE 8 Frontkamera / SIDE 8 Ved hjælp af bakkameraet kan du få et overblik over området umiddelbart bag bussen. Skærmen i førerhuset viser automatisk billedet fra dette kamera, når du vælger bakgear, så du kan bakke bussen med ro i sindet. Frontkameraet giver det krævede udsyn foran lastbilen. Du kan med et hurtigt kig på skærmen afgøre, om det er sikkert at køre videre uden risiko for påkørsel af cyklister, fodgængere eller ting. Kombinerede sæt Frontkamera-Bakkamera / SIDE 9-0 Frontkameraet kan udvides med eksempelvis et bakkamera. På den måde kan du udnytte skærmen optimalt.

10 KONFIGURATIONER KONFIGURATIONER 8 9 Sæt til Frontview. Frontview-sæt / side a. Kamera AMOS 8 / 9º c. Multikabel 5 m ATVC-sæt til Rearview på almindelig lastvogn. Kamera ATVC-sæt 8 Mirror side a. Kamera ATVC 8 b. ATVC-grænsefladeboks. 7 LED-skærm side 7. Vandslange Vandpumpe c 5. Multikabel m side 6. Multikabel 6m 7p side 6 Sæt til Rearview på almindelig lastvogn. Rearview-sæt side a. Kamera AMOS 0. Multikabel 6 m side Sæt til Frontview-Rearview på almindelig lastvogn. Sæt til Front- og Rearview / side a. Kamera AMOS 8 / 9º b. Kamera AMOS 0 c. 7" LED-skærm d. UNI-omskifter e. Multikabel 5 m. Multikabel 6 m side c d e Udvidelsessæt til Rearview på almindelig lastvogn Du kan nemt udbygge dit Orlaco Frontview-system med vores Rearviewudvidelsessæt.. Kamera AMOS side. UNI-omskifter side. Multikabel 6 m side Sæt til Rearview på almindelig lastvogn + RadarEye. Kamera AMOS side. 7" LED CAN SRD-skærm side 7. RadarEye-sæt (hjørne, bagside) side a. SRD-sensoren (x) b. RadarEye-hjørnebeslag (x) c. RadarEye-afslutningsstik. RadarEye-grænsefladeboks side 5. Multikabel 6 m side a 6. RadarEye-kabel M grøn 0 m side 7. RadarEye-kabel M Master-Slave rød m side c 7 b b a 6 5

11 0 KONFIGURATIONER KONFIGURATIONER Sæt til lastbil med Rearview på anhænger Sæt til Frontview på lastvogn med Rearview ATVC på anhænger. Rearview-sæt side. Frontview-sæt / side a. Kamera AMOS 0 a. Kamera AMOS 8 / 9º b. 7 LED-skærm c. Multikabel 5 m. Kabelsæt til lastbil på anhænger side 5 a. Kabel til førerhus 8 m b. Spiralkabel c. Anhængerkabel 5 m. Kamera ATVC-sæt 8 Mirror side a. Kamera ATVC 8 b. ATVC-grænsefladeboks. UNI-omskifter side 7 c a b. Vandslange Vandpumpe Multikabel 6m 7p side Udvidelsessæt til lastvogn med Rearview på anhænger Du kan nemt udbygge dit Orlaco Frontview-system med vores Rearview-udvidelsessæt. 7. Kabelsæt til lastbil på anhænger side 5. Kamera AMOS side a. Kabel til førerhus 8 m b. Spiralkabel c. Anhængerkabel 5 m. UNI-omskifter side. Kabelsæt til lastbil på anhænger side 5 6 a a. Kabel til førerhus 8 m b. Spiralkabel c. Anhængerkabel 5 m c b 7c 7b 7a c b a 5 Sæt til almindelig lastvogn med Rearview på anhænger Sæt til Frontview på lastvogn med Rearview på anhænger. Rearview-sæt side. Sæt til Front- og Rearview / side a. Kamera AMOS 0 a. Kamera AMOS 8 / 9º b. Kamera AMOS 0 c. 7" LED-skærm d. UNI-omskifter e. Multikabel 5 m. Kabelforlængersæt side 6 a. Kabel til fast lastrum 6 m b. Anhængerkabel m. Kabelsæt til lastbil på anhænger side 5 a. Kabel til førerhus 8 m b. Spiralkabel c. Anhængerkabel 5 m e c b c b a a d

12 KONFIGURATIONER KONFIGURATIONER Sæt til almindelig lastvogn med Rearview på anhænger, incl. spiralkabel. Rearview-sæt side a. Kamera AMOS 0. Kabelforlængersæt side 6 a. Kabel til fast lastrum 6 m b. Anhængerkabel m c. Spiralkabel b c a Sæt til Frontview på almindelig lastvogn med Rearview på anhænger (manuel). Frontview-sæt / side a. Kamera AMOS 8 / 9º c. Multikabel 5 m. Kamera AMOS side. Kabelforlængersæt side 6 a. Kabel til fast lastrum 6 m b. Anhængerkabel m. UNI-omskifter side c b a Sæt til almindelig lastvogn med Rearview og Rearview på anhænger (automatisk). Rearview-sæt side a. Kamera AMOS 0. Kamera AMOS side. Multikabel 6 m side. Kabelforlængersæt side 6 a. Anhængeromskifter indeholder kabel til fast lastrum 6 m b. Anhængerkabel m Sæt til almindelig lastvogn med Rearview og Rearview på anhænger m/spiralkabel (automatisk). Rearview-sæt side a. Kamera AMOS 0. Kamera AMOS side. Multikabel 6 m side. Kabelforlængersæt side 6 a. Anhængeromskifter indeholder kabel til fast lastrum 6 m b. Anhængerkabel m c. Spiralkabel b c b a a Sæt til Frontview på almindelig lastvogn med Rearview på anhænger m/spiralkabel (manuel). Frontview-sæt / side a. Kamera AMOS 8 / 9º c. Multikabel 5 m. Kamera AMOS side. Kabelforlængersæt side 6 a. Kabel til fast lastrum 6 m b. Anhængerkabel m c. Spiralkabel. UNI-omskifter side b c a c

13 KONFIGURATIONER KONFIGURATIONER 5 Sæt til Frontview/Rearview på almindelig lastvogn med Rearview på anhænger (automatisk). Sæt til Front- og Rearview / side a. Kamera AMOS 8 / 9º b. Kamera AMOS 0 c. 7" LED-skærm d. UNI-omskifter e. Multikabel 5 m. Kamera AMOS side. Multikabel 6 m side. Kabelforlængersæt side 6 a. Anhængeromskifter indeholder kabel til fast lastrum 6 m b. Anhængerkabel m Sæt til lastvogn med x Sideview på anhænger. Rearview-sæt side a. Kamera AMOS 0. Kamera AMOS side. UNI-omskifter side. Multikabel m (x) side 5. Spiralkabel side 5 6. Kabel til to kameraer til førerhus 8 m side 5 7. Kabel til to kameraer til anhænger 0,5 m side 5 b a e c d Sæt til Frontview/Rearview på almindelig lastvogn med Rearview på anhænger m/spiralkabel (automatisk). Sæt til Front- og Rearview / side a. Kamera AMOS 8 / 9º b. Kamera AMOS 0 c. 7" LED-skærm d. UNI-omskifter e. Multikabel 5 m. Kamera AMOS side. Multikabel 6 m side. Kabelforlængersæt side 6 a. Anhængeromskifter indeholder kabel til fast lastrum 6 m b. Anhængerkabel m c. Spiralkabel a e c Sæt til lastvogn med x Sideview og x Rearview på anhænger. Rearview-sæt side a. Kamera AMOS 0. Kamera AMOS 0 (x) side. UNI-omskifter side. Multikabel m (x) side 5. Spiralkabel side 5 6. Kabel til førerhus 8 m side 5 7. Anhængerkabel m side 5 b c d

14 KONFIGURATIONER KONFIGURATIONER 6 7 Sæt til Frontview på lastvogn med x Sideview på anhænger. Frontview-sæt / side a. Kamera AMOS 8 / 9º c. Multikabel 5 m. Kamera AMOS 0 (x) side. UNI-omskifter side. Multikabel m (x) side 5. Spiralkabel side 5 6. Kabel til to kameraer til førerhus 8 m side 5 7. Kabel til to kameraer til anhænger 0,5 m side 5 c Sæt til x Rearview på modulvogntog. Rearview-sæt side a. Kamera AMOS 0. Kamera AMOS side. Special anhængeromskifter 0056**. Spiralkabel (x) side 5 5. Anhængerkabel 5 m side 5 6. Specialkabelsæt Kontakt Orlaco for at få rådgivning om andre modulvogntogs muligheder Sæt til Frontview-Rearview på lastvogn med x Sideview på anhænger. Sæt til Front- og Rearview / side a. Kamera AMOS 8 / 9º b. Kamera AMOS 0 c. 7 LED-skærm d. UNI-omskifter e. Multikabel 5 m. Kamera AMOS 0 (x) side. Multikabel 5 m (x) side. Kabelsæt til lastbil på anhænger side 5 a. Kabel til førerhus 8 m b. Spiralkabel c. Anhængerkabel 5 m 5. Y-fordelingskabel RLED/LEDD-kabel + m side 6 e c Sæt til Frontview og x Rearview på modulvogntog. Frontview-sæt / side a. Kamera AMOS 8 / 9º c. Multikabel 5 m. Kamera AMOS 0 (x) side. UNI-omskifter side. Special anhængeromskifter 0056** 5. Spiralkabel (x) side 5 6. Anhængerkabel 5 m side 5 7. Specialkabelsæt Kontakt Orlaco for at få rådgivning om andre modulvogntogs muligheder. c d c a b Bemærk: Frontkameraet kan ikke erstatte frontspejlet!

15 KONFIGURATIONER KONFIGURATIONER 8 Skærme fra tredjeparter 9 Sæt til Generelt Multiview-system. Kamera AMOS Foretag dit valg - side. Seriel 7 LEDD-skærm side 7 Hvis der bruges en skærm, som ikke er serieforbundet, skal du bruge skærmkablet til serieforbindelse side 6. Multivisningsboks side. Multikabel Foretag dit valg - side Bemærk: Frontkameraet kan ikke erstatte frontspejlet! Sæt til Rearview ATVC på almindelig lastvogn med en tredjepartsskærm. Kamera ATVC-sæt 8 Mirror side a. Kamera ATVC 8 b. ATVC-grænsefladeboks. Vandslange 700. Vandpumpe Multikabel 6m 7p side 5. Adapterkabel pf Foretag dit vælg: Iveco Connect side 5 Alpine side 5 Kenwood side 5 Mercedes-Benz Radio/Nav side 5 NTSC camera (0680) is required Mercedes-Benz Sprinter side 5 NTSC Mirror camera is required Mercedes-Benz side 5 J9J camera preparation Bosch Radio/Nav (MAN/SCANIA/DAF) side 5 MAN side 5 Pioneer side 5 Snooper S7000 / S side 5 Snooper S600 / S side 5 Trimble side 5 Volvo Euro side 5 Renault T side 5 Volkswagen Crafter side 5 NTSC Mirror camera is required 5 Tredjepartsskærm Tredjepartsskærm Sæt til Rearview på almindelig lastvogn med en tredjepartsskærm. Kamera AMOS 0º MaxView MIRROR SW side. Multikabel 6 m side. Adapterkabel pf Foretag dit vælg: Iveco Connect side 5 Alpine side 5 Kenwood side 5 Mercedes-Benz Radio/Nav side 5 NTSC camera (0680) is required Mercedes-Benz Sprinter side 5 NTSC Mirror camera is required Mercedes-Benz side 5 J9J camera preparation Bosch Radio/Nav (MAN/SCANIA/DAF) side 5. Kamera AMOS 0º MaxView MIRROR SW side. Kabelsæt til lastbil på anhænger side 5 a. Kabel til førerhus 8 m b. Spiralkabel c. Anhængerkabel 5 m. Adapterkabel pf Foretag dit vælg: Iveco Connect side 5 Alpine side 5 Kenwood side 5 Mercedes-Benz Radio/Nav side 5 NTSC camera (0680) is required Mercedes-Benz Sprinter side 5 NTSC Mirror camera is required Mercedes-Benz side 5 J9J camera preparation Bosch Radio/Nav (MAN/SCANIA/DAF) side 5 MAN side 5 Pioneer side 5 Snooper S7000 / S side 5 Snooper S600 / S side 5 Trimble side 5 Volvo Euro side 5 Renault T side 5 Volkswagen Crafter side 5 NTSC Mirror camera is required Kontakt Orlaco for at få mere at vide om udvidelser af disse systemer med et andet og et tredje kamera. Sæt til lastvogn med Rearview på anhænger med en tredjepartsskærm MAN side 5 Pioneer side 5 Snooper S7000 / S side 5 Snooper S600 / S side 5 Trimble side 5 Volvo Euro side 5 Renault T side 5 Volkswagen Crafter side 5 NTSC Mirror camera is required c b a Tredjepartsskærm Kontakt Orlaco for at få mere at vide om udvidelser af disse systemer med et andet og et tredje kamera. Kontakt Orlaco for at få mere at vide om udvidelser af disse systemer med et andet og et tredje kamera.

16 KONFIGURATIONER SÆT 0 Sæt til 60 Udsyn. Kamera AMOS 9º (x) side. Seriel 7 LEDD-skærm side 7. Multivisningsboks side. Multikabel 6m side Standardsæt / Frontview-sæt Orlaco Frontview-sættet giver det krævede udsyn foran lastbilen. Dette sæt indeholder: Kamera AMOS PAL 8º ( side ) / Kamera AMOS PAL 9º ( side ) 7" LED-skærm ( side 7) Multikabel 5 m ( side ) Bemærk: Eksempel på kombination, tag kontakt til Orlaco for de fornødne kabellængder. 60 Udsyn Power V 60 Udsyn kan bruges til alle typer køretøjer. Bedre overblik under manøvrering og i stærkt trafi kerede gader. Mulige overbliksbilleder: 80, 70 eller Udsyn giver overblik over objekter og personer omkring et køretøj. De kan altid ses på monitoren, fordi kamerabillederne overlapper hinanden. Beregnet til både 7 og Orlaco-monitorer. Driftstemperatur mellem -0 og +85 C. Op til max. forskellige overbliksbilleder kan programmeres. Ingen tidrøvende kalibrering af kameraer. 60 Udsyn kan kombineres efter ønske og programmeres til kundespecifi kke behov. Tag kontakt til Orlaco for mere information og rådgivning / Sæt til Front- og Rearview Orlaco Front- and Rearview-sættet giver udsynet foran og bag ved lastbilen. Dette sæt indeholder: Kamera AMOS PAL 8º ( side ) / Kamera AMOS PAL 9º ( side ) Kamera AMOS PAL 0º ( side ) 7" LED-skærm ( side 7) Multikabel 5 m ( side ) Omskifter UNI ( side ) Alle nødvendige kabler til Rearview-kameraet kan bestilles separat. (se side ) 60 graders udsyn omkring et køretøj øger sikkerheden. Lastvogne er meget store, og derfor er det vanskeligt for chaufføren at få fuldt overblik over situationen omkring køretøjet. 60 Udsyn giver dette overblik. Under manøvrering og på steder, hvor der læsses på og af, giver 60 udsyn chaufføren optimalt udsyn hele vejen rundt om lastvognen på én central monitor. Kamerabillederne overlapper hinanden, og derfor kan chaufføren se alle personer og alle objekter omkring køretøjet. Det øger sikkerheden og effektiviteten markant. På gadeniveau kan alt omkring køretøjet ses, også ved hjørnerne. Personer og objekter kan ses på kamerabillederne i naturlig størrelse. Det giver øjeblikkeligt chaufføren fuldt overblik over situationen. Manøvrering fremad Rearview-sæt Orlaco Rearview-kameraet giver dig overblik over området umiddelbart bag lastbilen. Skærmen i førerhuset viser automatisk billedet fra dette kamera, når du vælger bakgear. Dette sæt indeholder: Kamera AMOS PAL 0º ( side ) 7" LED-skærm ( side 7) Alle nødvendige kabler til Rearview-kameraet kan bestilles separat. (se side ) Bak-modus

17 KAMERAER KAMERAER Trin Eller design dit eget system Trin : Vælg et kamera Trin : Vælg det ønskede kabel Trin : Vælg en skærm Trin : Vælg det ønskede tilbehør Uanset hvad du vælger, er systemet let at installere og er plug and-play. Bemærk: Hvis du vælger to eller flere kameraer, skal du også bruge en omskifter, en Cam RLED-skærm eller en multivisningsboks og yderligere kabler. Kontakt os for support. Specifikationerne for vores AMOS kompakte farvekameraer Næste generations CMOS-sensor En lysfølsomhed på 0,05 lux Integreret Safety ticker som viser, at kameraet fungerer og er aktivt Driftstemperatur mellem -0º C til +85º C Kemisk hærdet glas Nitrogenfyldt kamerahus, vandtæt IP69K i henhold til DIN Opvarmet linseglas, forhindrer problemer med kondens og frost Stød- og vibrationssikret Fast objektiv Kameraet har et kabel på 0,5 m inklusive et vandtæt -benet hanstik Der er en blændervinkel til alle billedopløsninger Kameraer AMOS MaxView MIRROR SW Kamera med ekstra funktioner: fiskeøjekorrektion og styrelinjer. Type Art. nr.: PAL Art. nr.: NTSC m m 6cm 9cm cm AMOS 9 AMOS 8 97cm Kameraer AMOS IR LED Dag/nat-kamera med 5 kraftige infrarøde LED-lamper 850 nm. Type Art. nr.: PAL Art. nr.: NTSC m m m m m MIRROR cm 98cm 80cm cm cm 7cm 8cm 0cm cm 8cm AMOS 0 AMOS 69 AMOS 58 AMOS AMOS 6 Målene ovenfor er teoretiske. Praktiske situationer kan afvige herfra. Kameraer AMOS Type Art. nr.: PAL Art. nr.: NTSC MIRROR Kameraer CMOS Type Art. nr.: PAL Art. nr.: NTSC MIRROR Kameraer AMOS MaxView Kamera med fiskeøjekorrektion. Type Art. nr.: PAL Art. nr.: NTSC Kameraer - AMOS ATVC-sæt (All Time Vision Camera) Selvrensende kamerasystem med et roterende glasrør og væske. Type Art. nr.: PAL Art. nr.: NTSC 8 MIRROR Inklusive styreenhed til indgang/udgang for ATVC Eksklusive vandpumpe med 6 liters beholder (50080) Eksklusive vandslange (700) Eksklusive forlængerkamerakabel til indgang/udgang for ATVC

18 KABLER KABLER Trin 5 Fordelene ved Orlaco-kabler Alle kabler er specialudviklet af Orlaco Der fås specialkabler til forskellige forhold Tåler olie og benzin Vandtætte kabelstik Driftstemperatur -0 C til +85 C Multikabel standard Dette standardkabel kan bruges, hvis der ikke er nogen særlige krav til kablet som f.eks. mekanisk beskyttelse eller dynamisk bevægelse af kablet. Har -bens støbte stik: m m m m ,5 m m m m m 0090 m m Har 7-bens støbte stik: 000 0,5 m 0060 m m 0060 m m m Lastvogns- og anhængerkabler Tåler olie og benzin IP67 Vandtæt 0000 Kabel til førerhus 8 m Kabel egnet til gennemføring på lastbil. Monteret med -benede støbte hanstik og 0-benede Harting-hunstik Ekstra monteringskabinet medfølger Kabel til to kameraer til førerhus 8 m Kabel til to kameraer egnet til gennemføring på lastbil. Monteret med to -benede støbte hanstik og 0-benede Hartinghunstik Ekstra monteringskabinet medfølger 0060 Spiralkabel,5 m,5 m spiralkabel mellem lastbil og anhænger. Monteret med 0-benede Harting-stik Dobbelt koaksial Dynamisk kabel Designet til dynamisk brug. Blødt kabel med lille bøjningsradius Har -bens støbte stik: 007 0,5 m 008 m 005,5 m 00 5 m m m 00 9 m 00 0 m 008 m 005 m m m Har 7-bens støbte stik: 0060 m 0070 m m m m m m m Anhængerkabel m 0070 Anhængerkabel 5 m Kabel egnet til gennemføring på anhænger. Monteret med -benede støbte hunstik og 0-benede Harting-hanstik Kabel til to kameraer til anhænger 0,5 m Kabel til to kameraer egnet til gennemføring på anhænger. Monteret med to -benede støbte hunstik og 0-benede Hartinghanstik Kabel med ekstra isolering m Kabel egnet til gennemføring på lastbil/førerhus. Monteret med -benet hanstik og 0-benet Harting-hunstik Multikabel monteret med 0 m beskyttende isolering Kabel pr. meter (stik medfølger ikke) 070 Multikabel, x koaksialt, 5-leder 050 Multikabel, x koaksial, -leder PUR 050 Multikabel, x koaksialt, 5-leder PUR 0600 Dynamisk kabel, xkoaksialt, 5-leder PUR 0900 Strømforsyningskabel, 7-leder AWG0 000 Koaksialkabel 75 OHM RG59 Alle nødvendige stik kan bestilles separat (side ) Kabelsæt til lastbil på anhænger Kabelsæt til at slutte anhængerkamera på forvogn. Dette sæt indeholder: 0000 Kabel til førerhus 8 m 0060 Spiralkabel,5 m 0070 Anhængerkabel 5 m

19 KABLER SKÆRME 6 Trin 7 Diverse kabelsæt Kabelsæt til almindelig lastvogn - med anhænger (manuel) To kabler der bruges på forvogn og anhænger. Dette sæt indeholder: 6 m multikabel med -benet hanstik - 0-benet Harting-hunstik m multikabel med -benet hunstik - 0-benet Harting-hanstik Indeholder trykknap (til manuelt skift mellem kameraer) Muligheder med Orlaco LED-skærme 7-tommers LCD-modul med LEDbaggrundslys til motorkøretøjer. Driftstemperatur mellem -0 C og +85 C Stød- og vibrationssikring, der opfylder de strenge krav Strøm beskyttet mod: - Induktionsspændinger - Belastningsfald - Over- og underspænding Indstilling af spejlvendt billede Høj pixelopløsning WVGA 800 x RGB x 80 Lysstyrken indstilles automatisk efter det omgivende lys Mulighed for en markeringslinje pr. kamera på skærmen til optimal afstandsbedømmelse Integreret solblændskærm IP67 i henhold til IEC 6059 Fuld On-Screen-Display (OSD) på sprog Indgangsspænding V +/-0 % Vandtætte støbte stik Kabelsæt til almindelig lastvogn - med anhænger (automatisk) To kabler der bruges på forvogn og anhænger, skifter automatisk. Dette sæt indeholder: 6 m multikabel med 7-benet hanstik - 0-benet Harting-hunstik m multikabel med -benet hunstik - 0-benet Harting-hanstik Indeholder anhængeromskifter (skifter automatisk ved tilslutning) Kabelsæt til forvogn/trækker - anhænger/trailer (manuel) To kabler der bruges på forvogn/trækker samt på anhænger/trailer incl spiralkabel. Dette sæt indeholder: 6 m multikabel med -benet hanstik - 0-benet Harting-hunstik m multikabel med -benet hunstik - 0-benet Harting-hanstik Spiralkabel,5 m, 0-benede Harting-stik Indeholder trykknap (til manuelt skift mellem kameraer) Skærme " LED-skærm Til dobbelt DIN-skydeåbning på instrumentbrættet m multikabel (strøm), uden isolering, m multikabel (video) med -benet støbt hunstik 008 Seriel 7 LED-skærm Til dobbelt DIN-skydeåbning på instrumentbrættet 6 m multikabel (strøm), uden isolering, 6 m multikabel (video) med 7-benet hunstik Til serieforbindelse (multivisningsboks) " LED CAN SRD 6-skærm Til dobbelt DIN-skydeåbning på instrumentbrættet 6 m multikabel (strøm), uden isolering, 6 m multikabel (video) med 7-benet hunstik Særligt designet til RadarEye-systemer (se side -) " RLED R -skærm m multikabel (strøm), uden isolering, m multikabel (video) med -benet støbt hunstik Brugerjusterbart monteringsbeslag, mm Kabelsæt til forvogn/trækker - anhænger/trailer (automatisk) To kabler der bruges på forvogn/trækker samt på anhænger/trailer, incl. spiralkabel. Dette sæt indeholder: 6 m multikabel med 7-benet hanstik - 0-benet Harting-hunstik m multikabel med -benet hunstik - 0-benet Harting-hanstik Spiralkabel,5 m, 0-benede Harting-stik Indeholder anhængeromskifter (skifter automatisk ved tilslutning) 0086 Skærm 7 RLED seriel R 6 6 m multikabel (strøm), uden isolering, 6 m multikabel (video) med 7-benet hunstik Brugerjusterbart monteringsbeslag, mm Til serieforbindelse (multivisningsboks) 00 Skærm RLED seriel R 6 6 m multikabel (strøm), uden isolering, 6 m multikabel (video) med 7-benet hunstik Brugerjusterbart monteringsbeslag, 90 mm Til serieforbindelse (multivisningsboks)

20 VALGMULIGHEDER VALGMULIGHEDER 8 Trin 9 Monteringsudstyr - LED-skærm 000 Kameraholder med forlængerstykke Specielt designet beslag med forlænger til Volvo FM / FH Frontview og Mercedes-Benz. Mærke Model DDIN-stik Påkrævede monteringsbeslag DAF Euro 5 CF/XF Ja Ingen DAF Euro 6 CF/XF/LF Ja Ingen Iveco All models Nej or MAN All models Nej or Mercedes-Benz Actros Euro 5 Ja or Mercedes-Benz Actros Euro 6 Nej or Mercedes-Benz Other models Nej or Renault Euro 5 Premium / Euro 6 Renault T Ja or Renault Magnum Ja Renault Other models Nej or Scania Long dashboard: Euro 5 / Euro 6 Ja Ingen Volvo Euro 5 FM / FH / FE Ja Ingen Volvo Euro 5 FH Nej Volvo Euro 6 FM Ja Ingen Volvo FL Nej or Inklusive monteringssæt Forlængerdel af gummi Kompakt kamera medfølger ikke 0080 Kameraholder 55mm i rustfrit stål Specielt designet ekstra hærdet beslag med forlænger til Rearview. 55 mm forlænger Kamerabeslag medfølger (0070) Hus i rustfrit stål Inklusive monteringssæt Kompakt kamera medfølger ikke Monteringsramme Til montering af 7" LED-skærm. ABS + aluminium Monteringsramme Til fl eksibel montering af 7" LED-skærm. ABS + aluminium Kamerabeslag Særligt designet til det kompakte kamera. Passer til hulmønsteret på det kompakte kameras beslag. Rustfrit stål 0050 Kamerabeslag, 55 mm 0070 Kamerabeslag, 50 mm Monteringsudstyr - Kompakte kameraer 0070 Kameraholder Særligt designet kompakt beslag til det kompakte kamera. Hætten kan spraymales i køretøjets farve Inklusive monteringssæt Kompakt kamera medfølger ikke Beslag til kompakt kamera Monteringssæt til kompakt kamera.

21 VALGMULIGHEDER VALGMULIGHEDER Støddæmpere til kompakt kamera I situationer, hvor stødabsorbering spiller en afgørende rolle, anbefaler vi brug af den specialudviklede stødabsorbering ved installation af det kompakte kamera. Omskiftere Indgange og strømforsyning til tre kameraer og i kombination med et Y-fordelingskabel: fi re kameraer. Der kan skiftes automatisk eller manuelt mellem kameraer 0000 UNI-omskifter Vandtæt IP5 i henhold til IEC benet udgang til skærm Seriel omskifter Vandtæt IP67 i henhold til IEC benet udgang til skærm Kun sammen med en seriel skærm 000 Beskyttende dæksel Særligt designet dæksel til det kompakte kamera. Hus i rustfrit stål UNI IP67-omskifter Vandtæt IP67 i henhold til IEC benet udgang til skærm 0060 Aerodynamisk skærm Særligt designet dæksel til det kompakte kamera. Rustfrit stål Omskifter - kameraer Denne videoomskifter til skærme fra tredjepart har videoindgange og videoudgang. Tilslut op til kameraer (PAL eller NTSC) til en skærm fra tredjepart (gælder kun for skærme fra tredjepart) Inklusive,85 m strømkabel Conmutador del remolque Para conectar las cámaras retrovisoras al chasis rígido y al remolque Cambia automáticamente al conectarse Incluye multicable de 6 m para conectores de 7 pin a Harting 0 pin 0050 Loftsbeslag til kompakt kamera. Aluminiumhus Inklusive monteringsfittings Kompakt kamera medfølger ikke MultiView-boksen er et avanceret videobilledsystem til op til kameraer. Der er mange muligheder for forskellige opdelte visninger på 5 valgbare videokanaler Hurtig tilkobling af kompakt kamera Bruges til at fl ytte kameraet mellem forskellige emner. To tilslutningsplader medfølger Rustfrit stål Kompakt kamera medfølger ikke Hus i rustfrit stål En MultiView-boks kan kun tilsluttes til en seriel Orlaco-skærm eller via kablet til serieforbindelse (6 m) (89760), når der bruges en skærm, som ikke er serieforbundet 000 MultiView-boks kameraindgange (x kompakt kamera)

22 VALGMULIGHEDER VALGMULIGHEDER RadarEye forener synlighed og aktiv detektering RadarEye interface-bokse Orlaco har udviklet denne raderenhed som et supplement til til vore kamera- og monitorsystemer. Ved at kombinere kameraløsningen med et aktivt detektorsystem, giver RadarEye ekstra sikkerhed og effektivitet. RadarEye er et integreret system til aktiv visning, som er designet til at detektere og se objekter i zoner, som er skjult for operatøren. Radarsystemet detekterer både stationære objekter og objekter i bevægelse i et angivet dækningsområde. Med dette detektorsystem advares operatøren aktivt med hørbare alarmlyde, som øges i styrke, i takt med at objekterne kommer nærmere. Når et objekt detekteres, kan det ses på skærmen, og operatøren kan reagere med det samme. Dette forhindrer skader på operatørens maskine og andet udstyr, han eventuelt bakker ind i. Radarenhederne har et robust design, de er stødsikre og vandtætte og påvirkes ikke af miljøforhold som f.eks. sne, regn, mudder og temperaturændringer. RadarEye kan bruges på forskellige maskiner RadarEye kan visualisere radarzonerne på displayet. Så snart et objekt kommer ind i zonen, aktiveres farvede prikker (standardindstilling) eller en transparent visualisering (standard/tilpassede indstillinger) for at gøre føreren opmærksom på potentiel fare...0 m detekteringsområde, opdelt i 5 lige store segmenter Separationsafstand: - m (konfi gurerbart) Antenne-beam vandret: 70 (typ.), lodret: (typ.) Driftstemperatur mellem -0 C og +85 C Forsinkelse i reaktion på forhindring: 50 ms CAN SRD-skærm fra Orlaco er påkrævet (se side ) RadarEye kan udvides med flere radar- og kameraenheder med henblik på universel detektering og synlighed Kontakt Orlaco angående rådgivning og installation Interface-boks CAN/SRD/camera Interfacet er designet til tilslutning af SRD sensorer til kamera og CAN SRD skærm Interfaceboks med ekstern højttaler, CAN/SRD/kamera Interfaceboksen er designet til at tilslutte SRD-sensorer til kamera, CAN SRD-skærm og ekstern højttaler. Sættet består af: Ekstern højttaler og interfaceboks Lydtryk-højttaler: 85 db (+/- db), afstand m RadarEye-kabler Kabel M grøn Tilslutningskabel mellem interfaceboks og master SRD sensor eller Tilslutningskabel mellem slave SRD sensor og den næste SRD sensor m m m m m m Kabel M Master-Slave rød Tilslutningskabel mellem master SRD sensor eller slave SRD sensor ,5 m 0000 m 0000 m m m Se vores RadarEye-demovideoer på Orlacos YouTube-kanal. RadarEye-sæt range = m...0m 000 Sæt SRD, bageste hjørne Aktivt detektorsystem til montering på hjørnet. Omfatter SRD-sensoren, beslag og terminator Interface-boks CAN/SRD/camera kræves (05600 eller 05080) Kabler, kamera og CAN SRD skærm medfølger ikke RadearEye-beslag 000 Beslag til SRD-sensor, hjørne bagpå Monteringsbeslag til SRD-sensor til montering på hjørne. Rustfrit stål SRD-sensor medfølger ikke 000 Beslag til SRD-sensor, midten bagpå Monteringsbeslag til SRD-sensor til montering i midten. Rustfrit stål SRD-sensor medfølger ikke RadarEye-dele Kontakt Orlaco for at få yderligere rådgivning Sæt SRD, midten bagest Aktivt detektorsystem til montering i midten. Omfatter SRD-sensoren, beslag, kabel master-slave (00080) og terminator Interface-boks CAN/SRD/camera kræves (05600 eller 05080) Kabler, kamera og CAN SRD skærm medfølger ikke 0000 SRD-sensor CAN vandret Aktiv detekteringsenhed til integration i aktivt visningssystem (RadarEye). Stikkenes placering: Side 0000 SRD-sensor CAN lodret Aktiv detekteringsenhed til integration i aktivt visningssystem (RadarEye). Stikkenes placering: Top/bund 0500 Terminator M 0 Ohm 0 Ohm-modstand til terminering af CAN-bus.

23 VALGMULIGHEDER VALGMULIGHEDER 5 Videofordeler Orlaco-videofordeler Til tilslutning af en anden og en tredje Orlaco-skærm. V/DC Kabler og stik medfølger ikke Adapterkabler Adapterkabel -benet hun - -benet hun Adapterkabel -benet han - -benet han Interfacekabler Til tilslutning af et kompakt kamera fra Orlaco til en tredjepartsskærm. Bemærk: Kun egnet til spejl kameraer. Grænseflade/strømforsyning Strømforsyning 9-6 V Maksimal kabellængde 00 m Strømindgang 9-6 V/DC Strømudgang V/DC Adapterkabel -benet hun - Cinch/strømledninger (Iveco Connect, Alpine, Pioneer, Kenwood, JVC, Trimble) Bemærk: Til side view bestille Adapterkabel Truckmate Adapterkabel -benet hun - BNC Skærmaktivering Denne aktivator kan indstilles til automatisk at aktivere frontkameraet ved hastigheder på mellem 0 og 0 km i timen. Indeholder stik til omdrejningstæller-/speedometerudgang Adapterkabel -benet hun - Snooper-skærm Adapterkabel -benet hun - Bosch-radio (MAN/DAF/SCANIA) Digital MPEG-videooptager Easysolid Recorder Compact Flash-hukommelse Kompakt hus i rustfrit stål Video loop-funktion 0-6 V/DC Automatisk tidsstempel Omfatter GB CF-kort til maks. 7 timers lagring samt CFkortlæser Trykknap Trykknap gul For manuelt at skifte mellem kameraerne Adapterkabel -benet hun - Mercedes-radio/navigation (For 7 multimedia-system uden forberedelse kamera) Adapterkabel -benet hun (Volvo FH / FM SID High, Renault T 6YR0) Adapterkabel -benet hun - -benet han - MMT MAN-skærm (For køretøjer med forberedelse kamera) Adapterkabel - HMI Fakra NTSC (For MB Sprinter og VW Crafter med FR7 kamera forberedelse, kun i kombination med en NTSC-kamera) Adapterkabel bf - HMI Fakra (For biler med forberedelse kamera J9J i kombination med et instrument display eller MMS-system)

24 VALGMULIGHEDER Y-fordelingskabel LED Med to -benede støbte hunstik (video) og kabel uden isolering (strøm) Til tilslutning af til kameraer (med omskifter) Kabel til LED m m multikabel (strøm), uden isolering, m multikabel (video) med -benet støbt hunstik Kabel til Seriel Monitor 6 m En LED-skærm, som ikke er serieforbundet, kan sluttes til Multi- View-boksen (000) via dette kabel. 6 m multikabel (strøm), uden isolering, 6 m multikabel (video) med 7-benet hunstik Stik 08 -benet guldhunstik Dette stik anbefales til multikabel, 6 mm. 00 -benet guldhanstik Dette stik anbefales til multikabel, 6 mm benet PG9-guldhunstik Dette stik anbefales til det dynamiske kabel 9 mm benet PG9-guldhanstik Dette stik anbefales til det dynamiske kabel 9 mm. 0 7-benet guldhunstik Dette stik anbefales til multikabel, 6 mm. 0 7-benet guldhanstik Dette stik anbefales til multikabel, 6 mm. Diverse stik Vandtæt Med hætter benet ISO-certificeringer Alle Orlaco-produkter er produceret i henhold til de seneste kvalitetsstyringssystem-standarder: ISO/TS 699 : 009 ISO 900 : 008 Alle Orlaco-produkter er produceret i henhold til de seneste miljøstyringssystem-standarder: ISO 00 : 00 Typegodkendelses-certificeringer Forordning 0 og 6 bruges til at fastsætte typegodkendelsen for EMC og Indirect Vision (spejldirektiv). R6 beskriver de specifi kationer, som en trucks spejle skal overholde. Orlacos Frontview-systemer opfylder alle disse krav. R0 beskriver EMC-funktionen i Orlacos kameraskærmsystemer. TÜV køretøjscertificeringer European Agreement concerning the International Carriage of Dangerous Goods by Road (ADR) kræver yderligere udstyr. Orlacos kameraskærmsystemer og tilslutningskabler overholder disse forordninger. Overholdelse Vores kameraskærmsystemer produceres i henhold til CE-mærkning og de nyeste gældende direktiver og produktstandarder (f.eks. EMC, Machinery, R&TTE). Orlaco-produkter overholder RoHS og REACH benet Harting Reservedele til 0-benet Harting 9950 Monteringskabinet 9960 Hunindsats Kabinet Hanindsats 0050 Reduktionsstykke 0500 Kabelmanchet Certificering

25 ORLACO WORLDWIDE Det er Orlacos synspunkt, at optimalt udsyn omkring alle køretøjer og maskiner burde være en selvfølgelighed. Det giver sikkerhed, færre skader, komfort og effektivitet. Vision is our mission. En afslørende mission. Vi udvikler professionelle kamera- monitorløsninger til enhver situation: Orlaco Products B.V. Hovedkvarterer på verdensplan Albert Plesmanstraat Postboks AD Barneveld Holland Telefon: + (0) ENTREPRENØR- MASKINER LASTBILER KRANER GAFFELTRUCKS Orlaco kan ikke holdes ansvarlig eller erstatningspligtig g for fejl, unøjagtigheder gheder eller udeladelser eller for resultater opnået ved brug af disse oplysninger. nger. Ingen del af denne ne publikation må kopieres, es, gengives eller er distri-i- bueres i nogen form uden udtrykkelig skriftlig tilladelse e fra Orlaco. 0 Orlaco forhandler: MARINE UDRYKNINGS- KØRETØJER Du kan finde alle kataloger (pdf) på vores website. MILITÆRE KØRETØJER V. DA LASTBILER KAMERALØSNINGER

SÅ KØRER DET 2014 40 ÅR HAPPY BIRTHDAY DET STORE TILBEHØRSPROGRAM TIL LASTBILER OG LASTBILCHAUFFØRER INSPIRED BY COMFORT. Mobile komfortløsninger

SÅ KØRER DET 2014 40 ÅR HAPPY BIRTHDAY DET STORE TILBEHØRSPROGRAM TIL LASTBILER OG LASTBILCHAUFFØRER INSPIRED BY COMFORT. Mobile komfortløsninger INSPIRED BY COMFORT SÅ KØRER DET 2014 HAPPY BIRTHDAY 40 ÅR Mobil køling Mobile klimaløsninger Mobil elektronik Mobile sikkerheds løsninger Mobile komfortløsninger Mobile køkkenløsninger DET STORE TILBEHØRSPROGRAM

Læs mere

SÅ KØRER DET NYHED DET STORE TILBEHØRSPROGRAM TIL LASTBILER OG LASTBILCHAUFFØRER INSPIRED BY COMFORT. Mobile klimaløsninger. Mobile komfortløsninger

SÅ KØRER DET NYHED DET STORE TILBEHØRSPROGRAM TIL LASTBILER OG LASTBILCHAUFFØRER INSPIRED BY COMFORT. Mobile klimaløsninger. Mobile komfortløsninger INSPIRED BY COMFORT SÅ KØRER DET 2013 WAECO PerfectCharge & SinePower Opladere og vekselrettere WAECO CoolFreeze CFX Kompressorkølebokse Mobile klimaløsninger Mobile komfortløsninger Mobile sikkerhedsløsninger

Læs mere

Vi introducerer den nye. Småt er det nye stort. Designet til at passe ind. Holder hjulene i gang. Trang plads? ingen dramatik Sikkerhed i hovedsædet

Vi introducerer den nye. Småt er det nye stort. Designet til at passe ind. Holder hjulene i gang. Trang plads? ingen dramatik Sikkerhed i hovedsædet Vi introducerer den nye Småt er det nye stort Designet til at passe ind Holder hjulene i gang Trang plads? ingen dramatik Sikkerhed i hovedsædet Folk stoler på dig Hvem kan du stole på? Hvem er afhængige

Læs mere

SKABT TIL AT LEVERE VAREN

SKABT TIL AT LEVERE VAREN SKABT TIL AT LEVERE VAREN STÆRK INDEN FOR DISTRIBUTION DAF introducerer den nye LF lastbil til intensiv distributionskørsel. Med et nyt og attraktivt udvendigt design. Med et splinternyt interiør. Med

Læs mere

VOLVO-LASTVOGNSTILBEHØR

VOLVO-LASTVOGNSTILBEHØR Volvo Trucks. Driving Progress VOLVO-LASTVOGNSTILBEHØR VOLVO FMX 3 6 Fokus på detaljerne 7 15 Udvendigt Førerhus Lys Hjul Chassis 16 23 Interiør Komfort Opbevaring 24 29 Kommunikation og elektronik 30

Læs mere

ARTNERS. Innovationsånden lever i høj grad hos

ARTNERS. Innovationsånden lever i høj grad hos ARTNERS THE WORLD OF NEW HOLLAND AGRICULTURE 10 2014 Innovationsånden lever i høj grad hos New Holland. Vi arbejder hver dag på at være den stærkeste partner for maskinstationer og landmænd og tilbyde

Læs mere

Regional distribution. Anlægskørsel. Renovationskørsel. Tank- og bulktransport

Regional distribution. Anlægskørsel. Renovationskørsel. Tank- og bulktransport Volvo FM Regional distribution Anlægskørsel Renovationskørsel Tank- og bulktransport total Indhold Større ydelse. For dem, der vil nå mere Du får mere fra hånden med en Volvo FM Hurtigere regional distribution

Læs mere

RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE. Og din forretning accelererer NY RENAULT TRAFIC

RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE. Og din forretning accelererer NY RENAULT TRAFIC NY RENAULT TRAFIC NY RENAULT TRAFIC RENAULT TRAFIC Og din forretning accelererer DRIVE THE CHANGE NY RENAULT TRAFIC Design og Teknologi s. 04 En bil, der er på din side s. 08 Motor og livet ombord udsat

Læs mere

Dinion2X LTC0498 LTC0630. Installationsvejledning

Dinion2X LTC0498 LTC0630. Installationsvejledning Dinion2X LTC0498 LTC0630 da Installationsvejledning Dinion2X Indholdsfortegnelse da 3 Indholdsfortegnelse 1 Sikkerhed 5 1.1 Sikkerhedsforskrifter 5 1.2 Vigtige sikkerhedsanvisninger 5 1.3 Systemjord/sikkerhedsjord

Læs mere

MERE KOMFORT UNDERVEJS 2015/2016

MERE KOMFORT UNDERVEJS 2015/2016 INSPIRED BY COMFORT MERE KOMFORT UNDERVEJS 2015/2016 Mobile klimaanlæg Mobile komfortløsninger Mobile sikkerhedsløsninger Mobil køling Mobil elektronik Mobile køkkenløsninger DET STORE TILBEHØRSPROGRAM

Læs mere

Kvalitet i flot design

Kvalitet i flot design Q 26 Q 36 Q 46 Q 49 Q 56 Q 58 Q 66 Q 78 Q 88 Q 98 Kvalitet i flot design Flere frontlæssere, endnu bredere modelprogram og nye funktioner 1 DK 2 Frontlæsseren der gør dig stolt Det føles fantastisk den

Læs mere

Kvalitet i flot design

Kvalitet i flot design Q Q Q Q 9 Q Q 8 Q Q 78 Q 88 Q 98 Kvalitet i flot design Flere frontlæssere, endnu bredere modelprogram og nye funktioner DK Frontlæsseren der gør dig stolt Det føles fantastisk den tilbagevendende oplevelse

Læs mere

VOLVO-LASTVOGNSTILBEHØR

VOLVO-LASTVOGNSTILBEHØR Volvo Trucks. Driving Progress VOLVO-LASTVOGNSTILBEHØR VOLVO FH OG VOLVO FH16 Du kan tage dette personligt. 3 10 Fokus på detaljerne 11 20 Udendørs Førerhus Lys Hjul Chassis 21 30 Interiør Komfort Opbevaring

Læs mere

Kvalitet i flot design Flere frontlæssere, endnu bredere modelprogram og nye funktioner Q26 Q36 Q46 Q49 Q56 Q58 Q66 Q76 Q78 Q88 Q98

Kvalitet i flot design Flere frontlæssere, endnu bredere modelprogram og nye funktioner Q26 Q36 Q46 Q49 Q56 Q58 Q66 Q76 Q78 Q88 Q98 Kvalitet i flot design Flere frontlæssere, endnu bredere modelprogram og nye funktioner Q Q Q Q9 Q Q8 Q Q7 Q78 Q88 Q98 DK Frontlæsseren der gør dig stolt Det føles fantastisk den tilbagevendende oplevelse

Læs mere

Kvalitet i flot design Flere frontlæssere, endnu bredere modelprogram og nye funktioner Q26 Q36 Q46 Q49 Q56 Q58 Q66 Q76 Q78 Q88 Q98

Kvalitet i flot design Flere frontlæssere, endnu bredere modelprogram og nye funktioner Q26 Q36 Q46 Q49 Q56 Q58 Q66 Q76 Q78 Q88 Q98 Kvalitet i flot design Flere frontlæssere, endnu bredere modelprogram og nye funktioner Q Q Q Q9 Q Q8 Q Q7 Q78 Q88 Q98 DK Frontlæsseren der gør dig stolt Det føles fantastisk den tilbagevendende oplevelse

Læs mere

Crawford 626 Step Autodock T. Produktdatablad Q1.0-2013. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Crawford 626 Step Autodock T. Produktdatablad Q1.0-2013. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Q1.0-2013 ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Copyright og ansvarsfraskrivelse Selvom indholdet af denne publikation er udarbejdet med størst mulig omhu, påtager ASSA ABLOY Entrance

Læs mere

Læs denne KØBS GUIDE - og køb det rigtige Vildtkamera

Læs denne KØBS GUIDE - og køb det rigtige Vildtkamera Læs denne KØBS GUIDE - og køb det rigtige Vildtkamera Ved brug af vildtkameraer i.f.m. overvågning af dit jagtrevir, vil du blive overrasket over hvor effektivt og nemt det er at danne sig et overblik

Læs mere

Version 1.3 Dansk. Leica Brugervejledning

Version 1.3 Dansk. Leica Brugervejledning Version 1.3 Dansk Leica Brugervejledning Leica mojortk, Introduktion Introduktion 2 Køb Tillykke med købet af et mojortk system. Denne brugervejledning indeholder vigtige sikkerhedsanvisninger og instruktioner

Læs mere

N Y D U C A T O V A R E B I L

N Y D U C A T O V A R E B I L NY DUCATO VAREBIL EN NY GENERATION AF EFFEKTIVITET EN NY GENERATION AF TEKNOLOGI EN NY GENERATION PÅ ARBEJDSMARKEDET Arbejdslivet har ændret sig. Effektivitet, teknologi, driftssikkerhed og robusthed er

Læs mere

BELYSNINGSUDSTYR TIL ERHVERVSKØRETØJER

BELYSNINGSUDSTYR TIL ERHVERVSKØRETØJER BELYSNINGSUDSTYR TIL ERHVERVSKØRETØJER www.hella.com/municipal INDLEDNING 2 3 INDHOLD Indledning... 2 Indledning... 4 Kvalitet er en tradition hos HELLA....8 IP-tæthedsgrad.... 10 Målgrupper... 14 Renovationskøretøjer....

Læs mere

4 års. Danish Crown. Kundemagasinet fra SICK 1_2013. www.sick.dk. Sikker læsning og simpel integration. Vores fokus på din industri.

4 års. Danish Crown. Kundemagasinet fra SICK 1_2013. www.sick.dk. Sikker læsning og simpel integration. Vores fokus på din industri. Kundemagasinet fra SICK 1_2013 4 års Ekstrem stresstest på Danish Crown Side 3 Sikker læsning og simpel integration Sådan er den nye stregkodelæser CLV61x Side 12 Sikkerhedslysgitter detec4 Nye standarder

Læs mere

Peugeot // Bipper. Kom endnu længere! www.peugeot.dk BILEN I DIT LIV

Peugeot // Bipper. Kom endnu længere! www.peugeot.dk BILEN I DIT LIV Kom endnu længere! www.peugeot.dk Din forhandler står til din disposition. Han kan introducere dig for det komplette modelprogram og hjælpe dig med at finde den Bipper, der passer bedst til dine behov.

Læs mere

Produktdatablad Hurtigport Crawford HS8010PL. ASSA ABLOY Entrance Systems

Produktdatablad Hurtigport Crawford HS8010PL. ASSA ABLOY Entrance Systems ASSA ABLOY Entrance Systems Copyright og ansvarsfraskrivelse Selvom indholdet af denne publikation er udarbejdet med størst mulig omhu, påtager ASSA ABLOY Entrance Systems sig ikke ansvaret for skader,

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING. Model #s: 119435 /119445 / 119455 Lit#98-1517-1-10

BRUGERVEJLEDNING. Model #s: 119435 /119445 / 119455 Lit#98-1517-1-10 BRUGERVEJLEDNING Model #s: 119435 /119445 / 119455 Lit#98-1517-1-10 VIGTIGT! Tillykke med købet af ét af de bedste vildt-kameraer på markedet! Bushnell er meget stolt af udviklingen af dette produkt,

Læs mere

Vi har kombineret brugervenligt design med den nyeste digitale teknologi og har dermed opnået en høj status blandt vore kunder og i branchen.

Vi har kombineret brugervenligt design med den nyeste digitale teknologi og har dermed opnået en høj status blandt vore kunder og i branchen. Forord Kære Parabolejer Tillykke med dit valg af Force satellitmodtager. Easy access to infotainment - Is our mission. Vi har kombineret brugervenligt design med den nyeste digitale teknologi og har dermed

Læs mere

SG550M Vildtkamera / fotoalarm med mms brugsanvisning

SG550M Vildtkamera / fotoalarm med mms brugsanvisning SG550M Vildtkamera / fotoalarm med mms brugsanvisning 28.12.2011 Larixvej 3 8471 Sabro Denmark www.alarm import.dk Servicetelefon: 8748 6000 1.1 Generel beskrivelse af SG550M Digital Jagtkamera SG550 M

Læs mere

THE DIFFERENCE IS ABAX. Verdens førende leverandør af elektroniske kørebøger

THE DIFFERENCE IS ABAX. Verdens førende leverandør af elektroniske kørebøger THE DIFFERENCE IS ABAX Verdens førende leverandør af elektroniske kørebøger THE DIFFERENCE IS ABAX ABAX har tre værdiskabende søjler, der gør det muligt for virksomheden at skabe konkurrencemæssige fordele

Læs mere

insight Fotoceller på bus Verdens hurtigste 3D smart kamera fra SiCK/IVP Positionsjustering for hurtigt produktskifte 2005 www.sick.

insight Fotoceller på bus Verdens hurtigste 3D smart kamera fra SiCK/IVP Positionsjustering for hurtigt produktskifte 2005 www.sick. insight 1 2005 SICK kundemagasin Fotoceller på bus Første pakkemaskine med informationssensorer side 6 Positionsjustering for hurtigt produktskifte Verdens hurtigste 3D smart kamera fra SiCK/IVP se side

Læs mere

Produktdatablad Hurtigport Crawford HS9010PEM. ASSA ABLOY Entrance Systems

Produktdatablad Hurtigport Crawford HS9010PEM. ASSA ABLOY Entrance Systems ASSA ABLOY Entrance Systems Copyright og ansvarsfraskrivelse Selvom indholdet af denne publikation er udarbejdet med størst mulig omhu, påtager ASSA ABLOY Entrance Systems sig ikke ansvaret for skader,

Læs mere

PRÆCISIONSLANDBRUG MED NEW HOLLAND

PRÆCISIONSLANDBRUG MED NEW HOLLAND PRÆCISIONSLANDBRUG MED NEW HOLLAND 2 3 VELKOMMEN TIL PLM UNIVERSET PRÆCISIONSBESTEMT PLANTEAVL MED NEW HOLLAND New Holland tilbyder et stort udvalg af styresystemer, der kan skræddersys efter dine individuelle

Læs mere