# 4 (og sidste) 8. juli Det du ikke læser andre steder... Nu med Jonas!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "# 4 (og sidste) 8. juli 2007. Det du ikke læser andre steder... Nu med Jonas!"

Transkript

1 Word Up! # 4 (og sidste) 8. juli 2007 Det du ikke læser andre steder... Nu med Jonas!

2 Dagens digt Skrevet af Karen Marie Jonas Padawan Learner som en hyldest til Jonas Hjort. Der findes ikke dårligt vejr bare sure tæer Det var Jonas word Og hvordan skal jeg så Få brugt ordet Uranhjort På fornuftig vis Det rimer ikke Men går lykkeligvis På fornuftig vis Det rimer ikke Men går lykkeligvis Her er Karen Marie. - Hun skriver digt. Det har hun prøvet før! Det skal noteres, at Karen Marie forsøgte at snyde sig gennem opgaven ved blot at bruge to minutter. Hun må vist være i træning. Sladder Rasmus er i besiddelse af en særlig scoringsmagnetisme: Han tiltrækker alle festivalens kvinder over 60 år. Roskilde informerer Der er i år fordelt tons træflis på festivalområdet. Der er faldet 83,4 mm regn til og med torsdag. 1 mm vand svarer til 83 liter pr. m2. Dette betyder, at der er faldet liter vand på festivalområdet. Er der nogle der har våde tæer? Embedslægen har vurderet, at det ikke er sundhedsskadeligt af gennemføre årets festival. Mail til Web-Jakob Midt i stress og jag på den hårdtarbejdende redaktion, modtager Web-Jakob nedenstående mail han har imidlertid ikke selv tid til at besvare den, så hvis andre skulle være interesserede, er de meget velkomne til at overtage kontakten til afsenderen. Hello! I am bored this evening. I am nice girl that would like to chat with you. me at only. You will see some of my private pics. Spørgsmål Hvad kalder man den bare hud på Jespers hoved? - Øde Ø!

3 Eksklusivt interview med Jonas Hjorth Redaktionen har gjort et kæmpe scoop og fået et eksklusivt interview med selveste Jonas Hjorth, der her evaluerer Spoken Word Jonas, hvordan synes du Spoken Word er forløbet i 2007? Fint. Jeg vil gerne med til næste år. Det lyder da spændende, men er der nogle ting, som du mener vi kunne have gjort bedre i år? Nej, men jeg vil gerne med til næste år. I hvor høj grad føler du at der er behov for et blad som Word Up? Og hvad synes du om den journalistiske linie? Ja ja, det er da okay, men jeg vil gerne med til næste år. Har damerne haft tilpas lidt tøj på? Nej, men jeg vil gerne med til næste år. Hvad er meningen med livet? Øl og lækre kællinger. Og jeg vil gerne med til næste år. Tusind tak fordi du ville tage dig tid til os Det var så lidt. Jeg kan da lige her til sidst indskyde, at jeg gerne vil med til næste år.

4 Hit med hotdogs Redaktionen kan godt lide Roskilde Festival det skal der ikke herske tvivl om. Vi accepterer slam, smat og fækalier i teltet, ligesom vi accepterer, at vores mange ølbilletter ikke udløser store fadøl. Men når et par ganske almindelige, jordnære, retskafne redaktører ikke kan støve så meget som en enkelt fransk hotdog op på hele festivalen, så er det altså gået for vidt. Alt skal være så fandens alternativt! Vi skal alle mødes i et kulturelt spændingsfelt, hvor vi kan udtrykke os som individer og som multikultur på én og samme tid. Det er alt sammen meget fint, men når det betyder at noget så dansk som en fransk hotdog bliver ofret til fordel for vegetar-deller, nudler og selleriburgere, så siger vi altså stop! Hotdogs på Roskilde i 2008 ellers bliver det uden os og dermed pasta. Tisse-tøsers talentkonkurrence I nattens mudder og mørke løb en stor talentkonkurrence af stablen hos vagterne på hjørnet af Højskolernes Spoken Word. Her kunne de højskolefrivillige dyste i kategorierne gåde/vittighed og sang/koreografi. Kampen var hård, men efter utallige indslag og en lang votering, var dommer-vagtpanelet enige. I kategorien gåde/vittighed var Khuram den eneste der rigtigt khuram plet. Vitsen er desværre gået tabt i de utallige liter te vagterne indtog, men de lover at den var hamrende sjov. Khuram beviste at han har sans for både humor og indlevelse. Med en fremførelse af The Elephant Love Medley som duet, blev Visti vinderen af kategorien sang/koreografi. Her viste Visti både personlighedsspaltning og evner inde for mange tonale registre. Sagt - når fjernet Hvad vagterne ikke skal lægge øre til, når de afbryder folk i deres telttissende tilbøjligheder. Her er et uddrag: Crazy woman! AV! Hvorfor ik? Shit! Jeg har bare noget med min tå Hjælp! Ja!

5 Vagthold 4 -walkie erne Hvordan går det ude foran teltet? Hvad siger du? Hvordan går det ude foran teltet? Fint Svin? Nej fint Hva? DET GÅR FINT! Okay Vil I have noget slik? Hvad vil vi have? Slik Ja ja, vi har det fint Nej, vi har ingen rosin Vil I have slik? Pik? Ja vi har en helt pose fyldt Øhhh. Ellers tak OK. Slutter Because you re word it... Sidder du også tilbage med en tom fornemmelse i bolden? Så er det fordi vi desværre ikke fik forbedret verden i denne omgang. Men vi kom da et stykke der henad, og gør man hvad man kan, kan man ikke gøre det bedre, før man har lært mere. Men frygt ikke! Lige pludselig står du igen med et nyt Word Up i hånden og så ved du at der er hjælp på vej. Tak for i år! Slesvig? Det tror jeg visti nok vi gør! Klippet som en bregne? Hidtil har Chauffør-Rune i Spoken Word været kendt som tøsen med det længste hår. Det besluttede han og Designer-Anja dog i dag at gøre noget ved. Word Up var med, da Anja svingede saksen og de gyldne lokker faldt af. Men hvilke tanker har frisøren gjort sig i forhold til Runes nye hårpragt? Anja: Ja, jeg vil jo gerne komme noget orange og noget grønt i spidserne og så også lave et undercut (fint frisørudtryk, red.). Håret skal passe bedre til hans personlighed. Vi vil gerne udtrykke noget fleksibilitet, for Rune kan utrolig mange ting og det synes jeg ikke at han viser godt nok. Det kan godt være at vi er ude i, at du skal ligne en bregne Rune: Eller en gnu! Eller en hjort. Eller en bæver. Eller en giftslange. Jeg vil gerne klippes som en giftslange.

6 Voxpop Hvad synes du om Jonas Hjorths indsats som Højskolernes Spoken Word-koordinator? Sofie, vagtguru og eventmaker: Jeg synes specielt at hans efternavn har sat gang i en masse aktiviteter hos især hold 4 og special guest star Sofie Thorup. Jeg synes den dér WU- UHUU, WUUHUU-lyd er rigtig god. Jonas afløser må og skal have et dyreefternavn. Rikke, Security Manager: Jeg synes Jonas han er en fantastisk mand, men han mangler sådan lige at lave en aftale om, at han kommer herned næste år. Jeg synes vi skal have det på skrift. Jeg har faktisk også hørt en del smaskelyde ovre fra Jonas og kærestens telt. Kia, backstage runner og lækker: Jeg synes det har været rigtig, rigtig godt, især når han spillede om morgenen, bortset fra at hans bukser ikke var lange nok. Jeg oplever også selv problemer med at finde bukser, der er lange nok, så jeg føler med ham. Scoreliste Kl. 6 søndag morgen fik Stine den originale idé, at Word Up skulle lave en scoreliste for Spoken Word Virkelig moden idé, Stine! Stine & Kim 1. lørdag Vi tror de bliver sammen Visti & Hal 1. søndag (i advent) Brylluo planlagt Hal & Sine onsdag Bare et rygte Marie & Visti onsdag Han kysser godt 420 & Rasmus torsdag Ikke dokumenteret Gitte & en mand fredag Hvem var han? 420 & Arko lørdag Gik glip af RHCP Hal & Kristina lørdag Gik glip af RHCP Jørn & Saras veninde lørdag Han fik ikke nummeret :(

7 Words on Spoken Word Up s helt egen brevkasse Hej på redaktionen. Vi har hørt nogle rygter om at Jonas Hjorth ikke har lyst til at være en del af Spoken Word længere. Kan I be- eller afkræfte de rygter? Knus fra resten af Spoken Word-crewet. Hej crew. Vi kan selvfølgelig afkræfte rygterne. Jonas kan simpelthen ikke undvære Spoken Word og vi er overbeviste om, at han vender tilbage næste år. Ellers giver vi ham nemlig buksevand. Hot & Nut Hvad synes René Dif fra Aqua er helt vildt sejt og hvad som at der ikke er helt vildt sejt: Hot: - Børnehaver (hvis man er pædofil) - Kopattesalve - Balkan - Genvejstaster - Word Up Nut: - Børnehaver (hvis man er vikar) - Smittemis (?) - Red Not Chili Peppers - Vand i ørerne - Impotens/inkontinens Hjælp! Jeg har ingen bukser på. Jeg er 160 cm høj og muslimsk fritidsninja, så det er vigtigt at mine ben er helt tildækkede. Hvad gør jeg? Kære ninja. Bare rolig Jonas Hjorth har stadig et par rene shorts tilbage, som du kan bruge. Han bor i det af de 3 Ærø-telte, der smukkest stillet op. Du går bare ind hans benklæder ligger i pæne bunker, inddelt efter farve, i højre side af teltet. Gæt en gylp Vi giver her på falderebet vore skridtkyndige læsere muligheden for at gætte, hvis gylp der her er afbilledet. Svaret skal telepateres til redaktionen inden den fede damer synger. Blandt de indkomne svar, trækker vi lod om to skridtbeskyttere af bast. Vi kan desværre afsløre, at denne pæne gylp ikke tilhører redaktionen.

8 DU ER FOR SEJ TAK FOR I ÅR - Vi ses igen i 2008! Ej okay... For en god ordens skyld følger her billedet fra gårdsdagens reportage om den sovende og lettere berusede Word Up-redaktion. Det skal tilføjes at de to smukke fyre har fået det bedre og i dag lever i bedste velgående.

Kristuskransen forklaring på perlerne

Kristuskransen forklaring på perlerne Kristuskransen forklaring på perlerne Gudsperlen Guds perlen, er Kristuskransens start. Guds perlen er den store guldfarvede perle. Guds perlen er Kristuskransens start og slutning. Du har måske allerede

Læs mere

Bilag H: Transskription af interview d. 14. december 2011

Bilag H: Transskription af interview d. 14. december 2011 : Transskription af interview d. 14. december 2011 Interviewer (I) 5 Respondent (R) Bemærk: de tre elever benævnes i interviewet som respondent 1 (R1), respondent 2 (R2) og respondent 3 (R3). I 1: jeg

Læs mere

jeg sgu bare, at det var sidste gang, sidste fest på gymnasiet, så den skulle bare have fuld spade og bare den skulle bare fyres af ik?

jeg sgu bare, at det var sidste gang, sidste fest på gymnasiet, så den skulle bare have fuld spade og bare den skulle bare fyres af ik? Interview nr. 3 Bilag 10: Transskription af interview ung mand, hjemmeboende Sted: Egedal Gymnasium & HF Tidspunkt: Fredag den 15. marts 2013 kl. 10-11 Interviewperson (IP): Ung mand, hjemmeboende Interviewer

Læs mere

Navn: Janni Alder: 34 år By: København Børn: To piger på seks og 11 år Job: Konsulent Beskrivelse: Har boet sammen med Bo i ti år og har været

Navn: Janni Alder: 34 år By: København Børn: To piger på seks og 11 år Job: Konsulent Beskrivelse: Har boet sammen med Bo i ti år og har været Navn: Janni Alder: 34 år By: København Børn: To piger på seks og 11 år Job: Konsulent Beskrivelse: Har boet sammen med Bo i ti år og har været kæreste med Mette i to år. 1 Jeg kendte ikke noget til lesbiske,

Læs mere

Et lykkeligt liv - efter min fødselsdepression!

Et lykkeligt liv - efter min fødselsdepression! Et lykkeligt liv - efter min fødselsdepression! Vores datter Emma blev født i okt. 2003. Vi havde været gravide før men jeg aborterede i 7. uge af graviditeten. Graviditeten med Emma var præget af angst

Læs mere

Bilagskompendium for rapport: Undersøgelse af organisationen i AaB Kvindefodbold Indholdsfortegnelse

Bilagskompendium for rapport: Undersøgelse af organisationen i AaB Kvindefodbold Indholdsfortegnelse Bilagskompendium for rapport: Undersøgelse af organisationen i AaB Kvindefodbold Indholdsfortegnelse 1. Transkribering af fokusgruppeinterview 15/03-12... 2 2. Transkribering af interview af Anna Larsen

Læs mere

Børnebrugerundersøgelse i klub Diget 2010.

Børnebrugerundersøgelse i klub Diget 2010. Børnebrugerundersøgelse i klub Diget 2010. I juni 2010 udførte klub Diget, i samarbejde med udefrakommende konsulent 10 børneinterview. Børnebrugerundersøgelsen er en del af et 3 årigt udviklingsprojekt,

Læs mere

Kapitel 5. Noget om arbejde

Kapitel 5. Noget om arbejde Kapitel 5 Noget om arbejde 1 19 Gravid maler Anna Er der noget, der er farligt, altså i dit arbejde sådan i miljøet, du arbejder i? Det kan der godt være, men vi prøver så vidt muligt, ikke at bruge opløsningsmidler,

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

ung tredivetres ungdomsskolens forfatter hold 2011 layout og opsætning, rasmus finsen : duusfinsen.dk

ung tredivetres ungdomsskolens forfatter hold 2011 layout og opsætning, rasmus finsen : duusfinsen.dk ung tredive tres ung tredivetres ungdomsskolens forfatter hold 2011 layout og opsætning, rasmus finsen : duusfinsen.dk ung tredivetres Velkommen til Ungdomsskolens første digitale bog. Du har hentet den

Læs mere

og for at have den menneskelige relation i mit arbejde

og for at have den menneskelige relation i mit arbejde Hvorfor ville I gerne være lærer? Det startede med min egen, da jeg ville være lærer. Jeg kom nok fra en familie der ikke var så struktureret, så havde jeg en lærer, som var meget god til at holde den

Læs mere

Hvordan høre Gud tale?

Hvordan høre Gud tale? Hvordan høre Gud tale? Forord til læreren For flere år siden sad jeg sammen med en gruppe børn i 10-11 års alderen. Vi havde lige hørt en bibeltime, der handlede om at have et personligt forhold til Jesus.

Læs mere

Grønlændere i Danmark

Grønlændere i Danmark Grønlændere i Danmark - Hverdagsliv, etnicitet og identitet BILAG Roskilde Universitetet Socialvidenskab, forårssemesteret 2015 Bachelorprojekt skrevet af Anette F. Helland Indholdsfortegnelse BILAG A:

Læs mere

Bilag 35: Fokusgruppeinterview med motivationsgruppe i Odsherred 26.april 2011

Bilag 35: Fokusgruppeinterview med motivationsgruppe i Odsherred 26.april 2011 Bilag 35: Fokusgruppeinterview med motivationsgruppe i Odsherred 26.april 2011 Facilitatorer (I): Rosa Ryberg og Lene Andersen Deltager 1: Bente, en ældre dame der ikke har diabetes Deltager 2: Lene 52

Læs mere

Fur Turistforening Inge Shee Stenøre 10 7884 Fur 97 59 30 53

Fur Turistforening Inge Shee Stenøre 10 7884 Fur 97 59 30 53 Uge 49 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Weekend Indledning side 2 & 3. Interview med Elly Poulsen & Annie Christensen side 4. Interview med Søren Bobs, Villy Johansen & Eva Holmboe side 5. Interview

Læs mere

Selvevaluering Nørre Å by Efterskole 2012/2013

Selvevaluering Nørre Å by Efterskole 2012/2013 Selvevaluering Nørre Å by Efterskole 2012/2013 Indhold Forord... 1 Konklusion... 1 Spørgsmål 1: Er du glad for skolen og måden vi gerne vil være på?... 2 Uddybende svar til spørgsmål 1... 2 Spørgsmål 2:

Læs mere

ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER 8-11 ÅR. Når du ikke kan bo derhjemme OM AT VÆRE ANBRAGT

ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER 8-11 ÅR. Når du ikke kan bo derhjemme OM AT VÆRE ANBRAGT ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER 8-11 ÅR Når du ikke kan bo derhjemme OM AT VÆRE ANBRAGT 2 3 NÅR DU IKKE KAN BO DERHJEMME 6 OM DE VOKSNE, DER KAN HJÆLPE DIG 12 OM AT SIGE SIN MENING OG FÅ AT VIDE, HVAD DER SKAL

Læs mere

Samlet bilag. Logbog observationer. Matematik v/britt. Matematik v/britt. Idræt v/henrik. Observationer af Mathias. Observationer af Aisha

Samlet bilag. Logbog observationer. Matematik v/britt. Matematik v/britt. Idræt v/henrik. Observationer af Mathias. Observationer af Aisha Samlet bilag Logbog observationer Matematik v/britt Dato og tidspunkt: d. 7/10 2013, kl. 12:00-12:45 Observationer af Mathias Siger ikke så meget. Sidder stille og arbejder med sin siddemand. Skriver ned,

Læs mere

Den interviewede - Sabine. Okay Okay

Den interviewede - Sabine. Okay Okay Interviewer holde øje med hvordan det går med interviewet fordi det er en af de første gange vi laver et af de her interview, så de sidder lige og holder øje, okay? Yes Er vi klar til at starte? Observatør

Læs mere

De mest hemmelige steder på CSV Ved du alt om skolen? Vi anmelder Café Tryk (igen) Haveholdets Kolonihave Ny på CSV

De mest hemmelige steder på CSV Ved du alt om skolen? Vi anmelder Café Tryk (igen) Haveholdets Kolonihave Ny på CSV De mest hemmelige steder på CSV Ved du alt om skolen? Vi anmelder Café Tryk (igen) Haveholdets Kolonihave Ny på CSV Velkommen til skolens største og bedste skoleavis! Det er ved at være ret længe siden

Læs mere

Bilag 16: Skema, hvor transskriptioner er inddelt efter Schrøders flerdimensionelle model

Bilag 16: Skema, hvor transskriptioner er inddelt efter Schrøders flerdimensionelle model Bilag 16: Skema, hvor transskriptioner er inddelt efter Schrøders flerdimensionelle model Interviewperson 1: Receptionsanalysen - opdelt efter Schrøders model Forståelse Interview 1 Interview 2 Interview

Læs mere

Lav en blog PRÆSENTERER ------------------------- KOM BEDST I GANG MED AT BLOGGE. En e-bog af Celia Schow

Lav en blog PRÆSENTERER ------------------------- KOM BEDST I GANG MED AT BLOGGE. En e-bog af Celia Schow Lav en blog PRÆSENTERER ------------------------- KOM BEDST I GANG MED AT BLOGGE En e-bog af Celia Schow Kapitel 1 ------------------------- Sådan blev jeg blogger I dette kapitel fortæller jeg, hvordan

Læs mere

Vejledning. Forslag. Tør du tale om det?

Vejledning. Forslag. Tør du tale om det? Vejledning Til denne øvelse er det en forudsætning at have gennemgået de 5 voldsformer. De 24 breve er bygget på rigtige breve og historier fra børn og unge. Ved at læse andre børns oplevelser kan det

Læs mere

Bilag. Minoritetspiger i Ungdomsskolen. betydningen af køn og etnicitet for læring og relationer

Bilag. Minoritetspiger i Ungdomsskolen. betydningen af køn og etnicitet for læring og relationer Bilag Minoritetspiger i Ungdomsskolen betydningen af køn og etnicitet for læring og relationer Maria Clemensen Speciale Forår 2006 Roskilde Universitetscenter Pædagogik og Uddannelsesstudier Vejleder:

Læs mere

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne.

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne. Rosen Lilly ved ikke hvor hun er. Hun har lukkede øjne det er helt mørkt. Hun kan dufte noget, noget sødt hvad er det tænker hun. Hun åbner sine øjne hun er helt ude af den. Det er roser det var hendes

Læs mere

Fokusgruppe interview A

Fokusgruppe interview A Fokusgruppe interview A M: Moderator A: Anne B: Andrea C: Annika D: Anders Fokusgruppen starter med en indledning fra moderator. 00:00 M: Sådan. Nå, men hvis vi lige starter helt forfra igen så, kommer

Læs mere

Indhold. 1 Transkriptioner 5. 2 Samtykkeerklæringer 257. 3 Flyer 263. 4 Dagbøger 265. 5 Interviewguides 267. 6 Resume 277

Indhold. 1 Transkriptioner 5. 2 Samtykkeerklæringer 257. 3 Flyer 263. 4 Dagbøger 265. 5 Interviewguides 267. 6 Resume 277 Indhold 1 Transkriptioner 5 2 Samtykkeerklæringer 257 3 Flyer 263 4 Dagbøger 265 5 Interviewguides 267 6 Resume 277 KAPITEL 1 Transkriptioner Interview: Cecilia I Interviewer C Cecilia --- I Hvor gammel

Læs mere

F O R E L S K E L S E

F O R E L S K E L S E F O R E L S K E L S E UNG/2000 nr. 1, side 4-5. TEKST: JAKOB WILLADSEN Udskriv side H v a d s k e r d e r n å r d u b l i v e r f o r e l s k e t? - Det er først, når du oplever forelskelse for første

Læs mere

Hvordan lærer man Gud at kende?

Hvordan lærer man Gud at kende? 3 Andagt 121 181 Hvad ved du om Gud? Gud har skabt verden, og han har skabt dig. Han kan alt og er helt perfekt. Han har altså ingen fejl. Gud interesserer sig for dig, fordi han elsker dig. Men der er

Læs mere

Et liv med Turners Syndrom

Et liv med Turners Syndrom Et liv med Turners Syndrom Hvordan er det at leve med Turner Syndrom, og hvordan det var at få det at vide dengang diagnosen blev stillet. Måske kan andre nikke genkendende til flere af tingene, og andre

Læs mere