Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download ""

Transkript

1 (1/2) Datoen er sat Oprettet d. 1. februar 2011 Den 9. marts afholdes det obligatoriske møde for baneofficials Forud for hver sæson på FDM Jyllandsringen afholdes der et møde for alle klubbens officials, så vi er godt forberedte. Traditionen tro foregår det på FDM Jyllandsringen, og denne gang er datoen sat til onsdag den 9. marts klokken Deltagelse i mødet er obligatorisk, hvis man ønsker at svinge med et flag på banen i denne sæson.

2 Side 1 af 2 (3/2) Årets mestre og officials blev kåret Oprettet d. 3. februar 2011 Restauranten på FDM Jyllandsringen var atter besat til en glad klubfest AAS afholdte som sædvanlig en hyggelig klubfest, hvor Per og Michael Leth havde styr på powerpoint-showet på storskærm. Der var omkring 95 gæster som fik noget godt mad og som noget nyt var der gratis drikkevarer hele aftenen, hvilket jeg ikke kunne gøre ret meget brug af, fordi jeg selv var kørende, da jeg skulle hjem til Magnus ved midnatstid. Musikken blev leveret af Kim Rasmussen, som efterhånden er AAS faste musiker. Diverse mestre blev kåret, og der var mødt mange kørere op denne aften, så de kunne modtage præmierne. Kim C. Jensen var blevet så frisk, at han nu kan bevæge sig rundt på krykker, og han modtog præmien på vegne af Jakob Kristensen, som ikke kunne komme. Teamet fra Havdrup var alle tre mødt op, og Flemming Olsen gav Per Leth og AAS stor ros for vores racerskoler, som gennem flere år har uddannet næsten hele Havdrup by til racerkørere. Peter Olsen kunne samtidig fortælle, at der er flere på vej! Per Bach fra FDM Jyllandsringen skulle som han plejer trække lod mellem de fremmødte medlemmer, og det blev Karin Munkholm, som løb med det køretekniske kursus, og da Per trak det næste nummer op ad hatten blev han lidt underlig i ansigtet og turde næsten ikke sige navnet. Det viste sig, at det var Jens Munkholm, der vandt eventkurset som Jesper Carlsen havde udlovet.

3 Side 2 af 2 Årets baneofficial blev kåret og DTC-Jesper holdte en længere tale, hvor han roste vedkommende, så man til sidst kun kunne pege på Gitte Præstekjær. Se en lang række af Jesper Skjødts fotos fra klubfesten ved at klikke her. Tekst og foto: Jesper Skjødt.

4 (4/2) Flere festfotos Oprettet d. 4. februar 2011 Også Knud Peter Holst havde kameraet med Torsdag bragte vi Jesper Skjødts indlæg om årets klubfest i Aarhus Automobil Sport, hvor han også havde medtaget sit Nikon D50, så vi kunne få nogle billeder at kikke på i galleriet. Men Jesper Skjødt var ikke den eneste, der havde taget et kamera med til klubfesten. Knud Peter Holst havde også medbragt sit Nikon D3000, så det var ham, der kunne skyde fotos af de andre festdeltagere i modsætning til sidste år klubfest, hvor han blev centrum for en historie her på hjemmesiden (klik her). Du kan nu også se Knud Peter Holsts festfotos i galleriet.

5 (7/2) AAS med i Youngtimer-turnering Oprettet d. 7. februar 2011 Klubben er gået sammen med MSS om at skabe MSS-AAS Youngtimer Cup 2011 Et nyt tiltag i banesporten herhjemme er den nye turnering MSS-AAS Youngtimer Cup, som er et samarbejde mellem Motor Sport Sønderjylland og Aarhus Automobil Sport omkring Youngtimer-klassen. Youngtimer-klassen er en af de billigste hvis ikke den allerbilligste former for race på asfaltbane i Danmark, da der her udelukkende kan deltages med biler, som har mindst 15 år på bagen. Men selv om bilerne er gamle, så er det ikke et krav, at de skal være historisk korrekte, sådan som det eksempelvis er tilfældet i 71- og 76-klassen. Det er noget helt andet, som sikrer den sportslige jævnbyrdighed her. Det er nemlig bilernes vægt/effektforhold, hvor bilerne er delt ind i fire division. Der er en division for dieselbiler, og så tre divisioner for benzinbiler, hvor division 1 tæller biler med vægt/effektforhold mellem 4,4 og 6,4 kg/hk, division 2 mellem 6,4 og 7,4 kg/hk samt division 3 for biler over 7,4 kg/hk. MSS-AAS Youngtimer Cup bliver kørt over seks løbsdage på Padborg Park og FDM Jyllandsringen efter følgende kalender: 16. april 2011 Padborg Park 28. maj 2011 Padborg Park 20. august 2011 Padborg Park 3. september 2011 Padborg Park oktober 2011 FDM Jyllandsringen 8. oktober 2011 Padborg Park Her i foråret vil der blive afholdt to garagemøder, hvor man har mulighed for at høre om den kommende sæson, reglement og opbygning af bil. Garagemøderne afholdes hos medlemmer af de to klubber, der tidligere har kørt Youngtimer: Lørdag den 12. februar hos Thomas Nielsen, Industrivej 16, 6330 Padborg. Telefon Lørdag den 5. marts hos Jesper Sally, Sallys Auto, Klokbakken 12, Todbjerg, 8530 Hjortshøj. Telefon Motor Sport Sønderjylland og Aarhus Automobil Sport har udformet en folder om MSS-AAS Youngtimer Cup som du kan downloade her fra siden.

6 Side 1 af 2 (9/2) AAS og FDM arrangerer racerskole Oprettet d. 9. februar 2011 I slutningen af marts er der racerskole på FDM Jyllandsringen Aarhus Automobil Sport og FDM Jyllandsringen afholder i fællesskab den marts. Kurset er tilrettelagt for standardvogne, og deltagerne skal selv medbringe bil til kurset. Bilen skal opfylde færdselslovens krav til støjdæmpning. Har man ikke selv en køreklar racerbil, kan man leje en, som opfylder kravene ved at kontakte Jesper Carlsen på telefon eller x3m-event@privat.dk. Man kan også deltage i kurset i sin egen gadebil. Føreren skal være iklædt personligt sikkerhedsudstyr som styrthjelm, handsker, køresko, brandhæmmende undertøj og strømper samt balaclava og køredragt under den praktiske del af kurset. Kurset starter med teori den 28.marts fra kl til ca , og det og fortsætter den 29. marts fra kl til den afsluttende prøve om eftermiddagen ca. kl Kursuspris for medlemmer kr. 3900,- Kursuspris for ikke-medlemmer kr. 4300,- DASU forsikring kr. 300,- Kursusprisen er inkl. moms samt aftensmad den 28.marts og morgenbuffét, frokost og eftermiddagskaffe den 29.marts. Tilmelding kan ske ved at anvende blanketten her eller ved at henvende sig til FDM Jyllandsringen på telefon eller mail jyllandsringen@fdm.dk.

7 Side 2 af 2

8 (10/2) Det var sværere end som så Oprettet d. 10. februar 2011 Årets klubmester i keglespil blev fundet Tirsdag den 8. februar havde vi klubaften i Aarhus Automobil Sport med keglespil. Det foregik i kælderen under Aarhus Skøjtehal ved Göteborgallé/Halmstadgade i Århus Nord. Desværre var der var nu ikke mange, der var mødt op, men vi, der var kommet, havde en forrygende aften. Vi blev delt op i tre hold på tre baner. Kristian Vestergaard havde sørget for, at der var instruktør på i starten, og det var godt. For jeg kan godt fortælle, at der er himmel vid forskel på at bowle og så spille kegler. Ved bowling er banen ca. 1 meter bred, og her ved keglespillet er den ca. 40cm bred, så pisserenden er meget tættere på, og så var der heller ingen huller i kuglen. Jo, lad mig sige det lige ud, jeg fik gummiarm i fjerde og sidste runde, efter at det ellers fra starten i de tre første runder var gået støt og roligt fremad. Det startede med, at vi fik 10 slag, inden vi skulle i gang med mesterskabet, som gik over fire runder á 20 slag. Og for mit vedkommende, ja så kunne det slag værre til en otter og det næste i pisserenden. Til jer som ikke kender det, så er der ni kegler, og der var ikke nogen, som denne gang fik fuldt hus. Og det manglede heller ikke på hjælpsomme råd eller tilråb. Og så for at det ikke er, løwn blev jeg også slået i en af runderne af fru Munkholm. Nå, men årets klubmester blev vores kasserer, og jo selvfølgelig var han også på det vindende hold, som bestod af Hans Jørgen, Hans Ole, Reneé, Nikolaj. Vi havde alle lige fra ung til senior en skøn aften. Tak til Kristian, som også sørgede for, at der var kaffe og et par franskbrødsmadder og kage til at afslutte denne aften med. For nu ved jeg, at det ikke er sidste gang, jeg skal spille kegler. Om ikke før, så når klubben indkalder igen. Alle var enige om, at dette arrangement skal gøres om igen til efteråret. Der er flere fotos fra kegleaftnen i vores galleri. Tekst: Jan Præstekjær. Foto: Bjarne Andersen.

9 (11/2) Vestergaard løfter sløret Oprettet d. 11. februar 2011 Det 50-årige medlem runder også et historisk hjørne For et års tid siden gjorde han comeback bag rattet af en Volkswagen Golf I fra forrige århundrede. I december rundede han det skarpe hjørne, og nu tager Henrik Vestergaard hul på en 2011-sæson, der tegner til at blive historisk. Henrik fortæller: Søren Andersen har til denne sæson indkøbt en historisk Toyota, som er ved at blive klargjort til endnu en sæson. Vi har planlagt at køre de otte løb i den nye dansk/svenske historiske rally serie. Den afvikles over fire løb i Sverige og fire i Danmark. Løbskalenderen ser sådan ud: 21. april Viking Rally Sprint Frederikssund Asfalt 7. maj Kong Christian Race Sverige Grus juni South Swedish Rally Sverige Grus 18. juni Dackefejden Sverige Grus 16. juli KOMO Rally Sprint Kalundborg Asfalt/grus 13. august Snapphanerallyt Sverige Grus 20. august Slagelse Rally Slagelse Asfalt/grus 29. oktober Rally IMK Ikast Asfalt/grus Hvis der er nogen derude som har lyst til at være med eller kikke lid rally, så er alle oplysninger her: Og mit samarbejde med Anders Lysen kan også nok kaste lidt DM-rally på bordet hen over sæsonen. Eller også er der måske et andet andetkørersæde, som mangler at blive fyldt ud. Det håber jeg. Men vi skal naturligvis lave og afvikle et antal klubrallyer og klubaftner for sammenholdet i rallyafdelingen. Måske starter vi også lidt på at forberede et minirally til 2012, men mere om det senere. Og så tror jeg, at Golfen skal luftes lidt hen over året, hvis tiden tillader det God vind til jer alle i Tekst og foto: Henrik Vestergaard.

10 (16/2) Mød klubben i Ridehuset Oprettet d. 16. februar 2011 Aarhus Automobil Sport deltager i årets motorsportsudstilling i slutningen af måneden Aarhus Automobil Sport er selvfølgelig til stede med en stand, når årets nye tiltag i dansk motorsport Aarhus Racing Show finder sted i Ridehuset i hjertet af Aarhus i dagene fra fredag den 25. til søndag den 27. februar. Vi præsenterer nogle af de tilbud, som vi har til folk, der gerne vil i gang med motorsporten, fortæller klubbens formand Peter Bentsen, der sammen med en række andre repræsentanter fra den århusianske motorklub vil være til stede under den tre dage lange udstilling. Har man en drøm om at køre baneløb, skal man først have en racerlicens, og her vil vi fortælle de besøgende om den racerskole, som vi er med til at arrangere på FDM Jyllandsringen i marts. Her kan man sikre sig den racerlicens, der gør, at man kan komme i gang med at køre baneløb, fortæller Peter Bentsen. Er man mere interesseret i at komme i gang med rallysporten, har vi også et godt tilbud her, som man kan høre mere om. 14 dage efter udstillingen afholder vi nemlig et klubrallykursus i Odder, hvor man har mulighed for at kunne bruge klubbens klubrallybil, der er gjort klar til formålet. En tredje motorsportsdisciplin, som Aarhus Automobil Sport også vil fortælle om på messen, er bilorientering og historisk pålidelighedsløb, hvor klubben også har gjort det godt i de seneste år. Hans Jørgen Andersen, Hinnerup, og Hans Jakobsen, Hørning, sikrede sig således sidste år Danmarksmesterskabet i C-klassen. Aarhus Automobil Sport medbringer i øvrigt også racerbiler fra henholdsvis bane- og rallysporten på udstillingen.

11 (17/2) Dato for testdag klar Oprettet d. 17. februar 2011 En uge inden Åbningsløbet arrangerer vi testdag på FDM Jyllandsringen Også i år kan Aarhus Automobil Sport give et favorabelt tilbud til sine medlemmer i banesportssektionen. Det kan nemlig betale sig at være medlem af klubben, hvis man vil teste på FDM Jyllandsringen. Ligesom sidste år arrangerer vi en testdag på banen, hvor klubbens medlemmer får 500 kroner i rabat i forhold til den pris, som ikke-medlemmer skal betale, fortæller Jens Munkholm, der er klubbens ankermand, når det gælder testdage. Årets testdag køres torsdag den 14. april, og normalprisen for at køre enten i tidsrummet eller er kroner plus moms, men som sagt får AAS-medlemmer 500 kroner i rabat.

12 (18/2) Læs klubbladet online Oprettet d. 18. februar 2011 Nu kan du læse det seneste nummer af AAS Rundt her på hjemmesiden I sidste uge dumpede den seneste nummer af AAS klubblad nummer 486 siden starten i forrige århundrede ind gennem brevsprækken hos alle klubbens medlemmer. I hvert fald hos alle de medlemmer, som har sørget for, at vores kasserer har deres aktuelle adresse. Men er du ikke en af dem, skal du ikke fortvivle. Traditionen tro kan du nemlig også læse klubbladet online her på hjemmesiden.

13 (21/2) AAS arrangerer prøveløb Oprettet d. 21. februar 2011 Det er muligt helt uforpligtende at prøve kræfter med O-sporten Søndag den 13. marts er en dag, hvor der bliver rig lejlighed for som nybegynder til at prøve kræfter med motorsportens discipliner. Rally-afdelingen står således bag et klubrallykursus, og det initiativ har folkene i bilorienteringsafdelingen ikke villet stå tilbage for. Samme dag arrangerer de nemlig et prøveløb i bilorientering. Startstedet ligger i Tranbjerg nærmere bestemt på Sletvej 2 og starttidspunktet er klokken

14 (22/2) Mangler andenkører Oprettet d. 22. februar 2011 Carsten Nielsen søger en observatør til Wikinger Rally Årets sæsonstart i rally nærmere sig med hastige skridt. I hvert fald, hvis det er DM-serien, man agter at deltage i. Og det gør Carsten Nielsen. Sidste efterår fik han fingrene i en Peugeot 106 Maxi, og den vil han starte med i årets Wikinger Rallye, der i den sidste weekend af marts skyder årets Danish Rally Championship i gang. Carsten Nielsen har imidlertid et problem, og det er, at han mangler en andenkører. Så har du licensen eller kender du en, der har den så skulle du måske prøve at give Carsten Nielsen et ring på

15 (23/2) Motorsportsreglementer 2011 Oprettet d. 23. februar 2011 De forskellige motorsportsreglementer for 2011 er nu opdateret på DASU's hjenmeside, og kan ses og hentes ved at bruge nedenstående links. Banesport - klik her. Banesport - klassereglementer - klik her. Rally - klik her. O-løb - klik her. Hvis det ønskes, kan klubbens baneofficials bestille en papirudgave af banesportsreglementet hos Jan Præstekjær. Den leveret på officialsaftenen onsdag den 9. marts på FDM Jyllandsringen.

16 (24/2) Dato rykket en uge Oprettet d. 24. februar 2011 Det er den 19. marts, at der afholdes klubrallykursus I dette forår står Aarhus Automobil Sport også bag et klubrallykursus med et efterfølgende klubrallyløb, hvor kursisterne og andre, mere øvede klubrallykørere kan få lejlighed til at prøve teorien af i praksis. Stedet er Odder med teknisk kontrol og undervisning hos Motorcompagniet, mens den efterfølgende kørsel foregår på det nye køretekniske anlæg men datoen er blevet rykket en uge. I stedet for den 12. marts, som tidligere annonceret, bliver det den 19. marts, at klubrallykurset finder sted. Læs mere i kalenderen.

17 (25/2) Kassereren i avisen Oprettet d. 25. februar 2011 Et af Østjyllands distriktsblade har stillet fokus på et AAS-medlem Ekstra Bladet har deres side 9-pige. Lokalavisen Hinnerup har derimod deres side 4-mand. I hvert fald i uge otte. Her er det nemlig et par fotos af vores kasserer, Hans Jørgen Andersen, og hans makker udi i bilorientering, der har fundet vej til bladets spalter. Det sker i en historie om deres resultater fra 2010-sæsonen. Bor du ikke selv i Lokalavisen Hinnerups udgivelsesområde, har du mulighed for at læse artiklen i den elektroniske udgave ved at klikke på billedet.

Banesport - herunder DTC reglement mv. - klik her.

Banesport - herunder DTC reglement mv. - klik her. http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=20289&pagetype=1&print=... Side 1 af 1 (1/3) DASU's motorsportsreglementer Oprettet d. 1. marts 2009 De forskellige motorsportsreglementer for 2009

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=19888&pagetype=1&print=... (3/1) Yokohama bagmanden! Oprettet d. 3. februar 2009 At være klasserepræsentant i en racerklasse er et meget alsidig job.

Læs mere

Kontaktinfo om Youngtimer. Spørgsmål vedrørende Youngtimer Bjarne Madsen: Tlf. 5190 8501 (efter kl. 18) E-mail: sams@sport.dk

Kontaktinfo om Youngtimer. Spørgsmål vedrørende Youngtimer Bjarne Madsen: Tlf. 5190 8501 (efter kl. 18) E-mail: sams@sport.dk Kontaktinfo om Youngtimer Spørgsmål vedrørende Youngtimer Bjarne Madsen: Tlf. 5190 8501 (efter kl. 18) E-mail: sams@sport.dk Martin M Thillemann Tlf. 8938 1085 (efter kl. 18) E-mail: martinthillemann@hotmail.com

Læs mere

(14/4) Poul Weinrich er død Oprettet d. 14. april 2007 En af klubbens profiler gennem de sidste 40 år døde fredag den 13/4-2007...

(14/4) Poul Weinrich er død Oprettet d. 14. april 2007 En af klubbens profiler gennem de sidste 40 år døde fredag den 13/4-2007... http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=11429&pagetype=1&print=... (14/4) Poul Weinrich er død Oprettet d. 14. april 2007 En af klubbens profiler gennem de sidste 40 år døde fredag den 13/4-2007...

Læs mere

Referat fra AAS Generalforsamling d. 27. november 2014 afholdt i Skjød Forsamlingshus

Referat fra AAS Generalforsamling d. 27. november 2014 afholdt i Skjød Forsamlingshus Referat fra AAS Generalforsamling d. 27. november 2014 afholdt i Skjød Forsamlingshus 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Bernd Thrysøe, som blev valgt. Bernd takkede for valget og konstaterede,

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=22345&pagetype=1&print=... Side 1 af 1 (25/8) AAS klar til Hold DM Oprettet d. 12. august 2009 AAS klar til Hold-DM Når der d. 12. september køres om

Læs mere

Formandens beretning 2018

Formandens beretning 2018 Formandens beretning 2018 Efter Generalforsamlingen sidste år blev bestyrelsen konstitueret, udvalgene sammensat, og alle udvalg har efterfølgende lavet kommissorier, med beskrivelser af deres virke. Kommissorierne

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=23957&pagetype=1&print=...

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=23957&pagetype=1&print=... http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=23957&pagetype=1&print=... Side 1 af 1 (1/12) Årets sidste klubrally i regnvejr! Oprettet d. 1. december 2009 Det var en mørk og våd søndag ja efteråret

Læs mere

Formandens beretning 2017

Formandens beretning 2017 Formandens beretning 2017 Dette er min første beretning som formand. Da jeg sagde ja til, at overtage formandsposten sidste år, var det med blandede følelser, men da Peter Bentsen valgte at stoppe, skulle

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=19465&pagetype=1&print=...

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=19465&pagetype=1&print=... http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=19465&pagetype=1&print=... Side 1 af 1 (4/1) Årets sidste løb i DJF Oprettet d. 4. januar 2009 Nytårsløbet i Randers, der blev kørt d. 28. december,

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=14849&pagetype=1&print=...

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=14849&pagetype=1&print=... http://wwwbilsportdk/defaultasp?id=12524&nyhed_id=14849&pagetype=1&print= (14/1) Vore rallykøreres planer for 2008 del 1 Oprettet d 14 januar 2008 Vi har spurgt vore rallykørere om deres planer for 2008,

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=14931&pagetype=1&print=...

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=14931&pagetype=1&print=... http://wwwbilsportdk/defaultasp?id=12524&nyhed_id=14931&pagetype=1&print= (1/2) Dobbelt DM/JFM og NEZ i AAS Oprettet d 1 februar 2008 Bernd Thrysøe er så småt begyndt at studere terrænet forud for årets

Læs mere

Referat fra AAS Generalforsamling torsdag d. 29. november 2018 kl i Skjød Forsamlingshus.

Referat fra AAS Generalforsamling torsdag d. 29. november 2018 kl i Skjød Forsamlingshus. Referat fra AAS Generalforsamling torsdag d. 29. november 2018 kl. 19.30 i Skjød Forsamlingshus. 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Bernd Thrysøe, som blev valgt. BT takkede for valget og konstaterede,

Læs mere

344 løbsleder klubrally, klubrally light og 4x4 offroad

344 løbsleder klubrally, klubrally light og 4x4 offroad 344 løbsleder klubrally, klubrally light og 4x4 offroad Kursusansvarlig Niels Jørn Larsen Uddannelse Kursus startdato 09-03-2019 09:00 Kursus slutdato 09-03-2019 17:00 Detaljer Kursus OF 344 Løbsleder

Læs mere

Danish Thundersport Championship - Danmarks nye racerklasse

Danish Thundersport Championship - Danmarks nye racerklasse Danish Thundersport Championship - Danmarks nye racerklasse En ny motorsport epoke er startet med DTC Danish Thundersport Championship Den nye topklasse i dansk bilsport Danish Thundersport Championship

Læs mere

CHGP 2015. 1. og 2. august 2015. Bellahøj Park ved København. Tillægsregler. Arrangeret af Automobil Sports Klubben Hedeland og CHGP

CHGP 2015. 1. og 2. august 2015. Bellahøj Park ved København. Tillægsregler. Arrangeret af Automobil Sports Klubben Hedeland og CHGP CHGP 2015 1. og 2. august 2015 Bellahøj Park ved København Tillægsregler Arrangeret af Automobil Sports Klubben Hedeland og CHGP www.ask-hedeland.dk www.chgp.dk Partnere i 2015 TILLÆGSREGLER FOR CHGP 2015

Læs mere

KDAK Sport Fyn. Generalforsamling. Tirsdag d. 1. December 2009

KDAK Sport Fyn. Generalforsamling. Tirsdag d. 1. December 2009 KDAK Sport Fyn Generalforsamling Tirsdag d. 1. December 2009 Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Valg af stemmetællere 3) Formandens beretning om aktiviteten i det forløbne år 4) Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

SÆSON 2014-2015. Aalborg Bridgehus Revlingbakken 33B, st. tv., 9000 Aalborg. BK-Nord Hjemmeside: www.bknord.dk Mail: BKNord@BKNord.

SÆSON 2014-2015. Aalborg Bridgehus Revlingbakken 33B, st. tv., 9000 Aalborg. BK-Nord Hjemmeside: www.bknord.dk Mail: BKNord@BKNord. Kørevejledning til Aalborg Bridgehus BK-Nord Hjemmeside: www.bknord.dk Mail: BKNord@BKNord.dk Aalborg Bridgehus Revlingbakken 33B, st. tv., 9000 Aalborg SÆSON 2014-2015 1. Følg Motorvej E45 2. Drej fra

Læs mere

Tillægsregler for Klubrally Lørdag den 6. august 2016

Tillægsregler for Klubrally Lørdag den 6. august 2016 Tillægsregler for Klubrally Lørdag den 6. august 2016 Jysk/fynsk Mesterskab i klubrally for hold 3. afdeling af MSSV, samt 5. afdeling af Speed Nord Årets Jysk / Fynsk Fejde foregår i 2016 med Vejen og

Læs mere

DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION

DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION ADM CIR F1 28.11.2017 ADMINISTRATIVT CIRKULÆRE Løbsafgifter A. Løbsafgifternes forsikringsindhold 1 Obligatorisk ansvars- og ulykkesforsikring. De af DASU tegnede ansvars-

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=14433&pagetype=1&print=... (1/12) Ny struktur af hjemmeside og AAS-NYT. Oprettet d. 1. december 2007 Den opmærksomme læser af AAS-NYT har sikkert bemærket,

Læs mere

Velkommen til det første BU-møde og de nye medlemmer af BU.

Velkommen til det første BU-møde og de nye medlemmer af BU. Referat for banesportsudvalgsmøde 01/2019 9. januar 2019 Til stede: Formand: Nicolaj Fuhrmann Offroad: Michael Skaarup Nielsen, Carsten Sjælland og Jens-Kim Larsen Asfalt: Jonas Waldgren, Lars Vendelbo

Læs mere

KDAK Sport Fyn. Generalforsamling. Tirsdag d. 25. november 2008

KDAK Sport Fyn. Generalforsamling. Tirsdag d. 25. november 2008 KDAK Sport Fyn Generalforsamling Tirsdag d. 25. november 2008 Dagsorden 1) 2) 3) 4) 5) 6) 7) 8) 9) Valg af dirigent. Valg af stemmetællere Formandens beretning om aktiviteten i det forløbne år Fremlæggelse

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=29806&pagetype=1&print=... (2/12) Synligt bevis til AAS Oprettet d. 2. december 2011 Klubben er blevet udnævnt som modelklub i DASU Forleden var der

Læs mere

Referat fra AAS Generalforsamling d. 30. november 2017 afholdt i Skjød Forsamlingshus

Referat fra AAS Generalforsamling d. 30. november 2017 afholdt i Skjød Forsamlingshus Referat fra AAS Generalforsamling d. 30. november 2017 afholdt i Skjød Forsamlingshus Bjarne Andersen bød velkommen. Der var 32 deltagere inkl. bestyrelsen. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Bernd

Læs mere

Lørdag den 6. august 2011 Jysk/fynsk Mesterskab i klubrally for hold 3. afdeling af Speed Nord

Lørdag den 6. august 2011 Jysk/fynsk Mesterskab i klubrally for hold 3. afdeling af Speed Nord Tillægsregler for: -Rally Lørdag den 6. august 2011 Jysk/fynsk Mesterskab i klubrally for hold 3. afdeling af Speed Nord www.kjargaardbyg.dk Parcelhuse Hvad enten I skal have bygget helt nyt hus, have

Læs mere

Lundgaard Racing. Foto: Dorte Grann Fotografi, tlf. 75 89 04 35

Lundgaard Racing. Foto: Dorte Grann Fotografi, tlf. 75 89 04 35 Lundgaard Racing Foto: Dorte Grann Fotografi, tlf. 75 89 04 35 Verdensmestre - er vi ikke endnu, men måske kan vi blive det ved fælles hjælp!! Bliv medlem af Lundgaard Racing sponsornetværk! Lundgaard

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Side 1 AUTOMANIA. Silkeborg Automobilfestival. Sidste weekend i august. Klik ind på festivalen. www.automania.dk

Side 1 AUTOMANIA. Silkeborg Automobilfestival. Sidste weekend i august. Klik ind på festivalen. www.automania.dk Side 1 AUTOMANIA Silkeborg Automobilfestival Sidste weekend i august Klik ind på festivalen www.automania.dk Side 2 Indbydelse til Dansand Classic Sprint 2013 KlubRally Light og Rallysprint Arrangerende

Læs mere

3.2. Politikredsene Det skal undersøges om der er mulighed for at holde møde med politikredsene omkring tilladelser.

3.2. Politikredsene Det skal undersøges om der er mulighed for at holde møde med politikredsene omkring tilladelser. Brøndby, den 3. februar 2011 Referat af RU møde 02-11, den 14.-15. januar 2011 på Fangel Kro. Deltagere: Johannes Fraas (JF), Steen Christensen (SC), Carina V. Møller (CVM), Erik Larsen (EL), Allan Dumstrei

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde

Referat fra repræsentantskabsmøde Referat fra repræsentantskabsmøde Mødedato: den 3. marts 2018 Til stede: Jesper Holm, Palle Lind, John Klint, Martin Thenning, Arne Christiansen, Poul Erik Sørensen, AMK ved Jan Eriksen, Claus Andersen,

Læs mere

CENTRUMPOSTEN. Tegning lavet af Ulrik Them Poulsen. Nr. 6. December 2010. Læs bla. i dette nummer. Resultater fra Midnight Run

CENTRUMPOSTEN. Tegning lavet af Ulrik Them Poulsen. Nr. 6. December 2010. Læs bla. i dette nummer. Resultater fra Midnight Run CENTRUMPOSTEN Nr. 6. December 2010 Tegning lavet af Ulrik Them Poulsen Læs bla. i dette nummer Resultater fra Midnight Run Christian Daluiso til Dubai Klubaften med Michel Nykjær Generalforsamling YOKOHAMA

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Profil - Micki Lorenzen. Profil - Carsten Lorenzen

Indholdsfortegnelse. Profil - Micki Lorenzen. Profil - Carsten Lorenzen 2015p Legend Cup Indholdsfortegnelse Side 1 Side 2 Side 3 Side 4 Side 5 Velkommen Synlighed Profil - Micki Lorenzen Profil - Carsten Lorenzen Kontakt Velkommen MICCAR RACING er et racing-team fra Sønderjylland,

Læs mere

DIVISIONSMESTERSKABET FOR HISTORISK BANESPORT. Mesterskabsbestemmelser 2012

DIVISIONSMESTERSKABET FOR HISTORISK BANESPORT. Mesterskabsbestemmelser 2012 HISTORISK MOTOR SPORT DANMARK DIVISIONSMESTERSKABET DIVISIONSMESTERSKABET FOR HISTORISK BANESPORT Mesterskabsbestemmelser 2012 1. Om Divisionsmesterskabet Divisionsmesterskabet arrangeres af HMS for de

Læs mere

DASU foreløbig kalender 2016 samlet

DASU foreløbig kalender 2016 samlet DASU foreløbig kalender 2016 samlet 1. dag Slutdag Udvalg Type Klub eller promotor Arrangement navn Bane 30-01-2016 31-01-2016 Karting Åbent løb ASKH/001 DASU mesterskab EL-gokart Power Racing Herlev 06-02-2016

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Referat fra AAS Generalforsamling d. 17. november 2016 afholdt i Skjød Forsamlingshus

Referat fra AAS Generalforsamling d. 17. november 2016 afholdt i Skjød Forsamlingshus Referat fra AAS Generalforsamling d. 17. november 2016 afholdt i Skjød Forsamlingshus Peter Bentsen bød velkommen og bad alle rejse sig og holde 1 minuts stilhed for at ære og mindes Åge Møller-Nielsen

Læs mere

Lørdag den 4. august 2012 Jysk/fynsk Mesterskab i klubrally for hold samt 4. afdeling af Speed Nord

Lørdag den 4. august 2012 Jysk/fynsk Mesterskab i klubrally for hold samt 4. afdeling af Speed Nord Tillægsregler for Klubrally Lørdag den 4. august 2012 Jysk/fynsk Mesterskab i klubrally for hold samt 4. afdeling af Speed Nord Årets Klubrally begivenhed Jysk / Fynsk Fejde foregår i 2012 igen med Ikast

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=28405&pagetype=1&print=...

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=28405&pagetype=1&print=... http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=28405&pagetype=1&print=... 3/4) Tidsplanen er blevet ændret Oprettet d. 3. april 2011 Super Car Challenge erstatter Pro SuperBike I forhold til den

Læs mere

Danish Endurance Championship (DEC) DK Motorsport

Danish Endurance Championship (DEC) DK Motorsport Danish Endurance Championship (DEC) s a m t u d v a l g t e i n t e r n a t i o n a l e l ø b S p o n s o r P r o s p e k t 2 0 1 1 - et vinderteam på vej mod nye sejre... Nyt navn stadig samme vinderteam

Læs mere

FDM DASU Classic Infobrev nr

FDM DASU Classic Infobrev nr DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION Side 1 Sæsonen 2017 -sæsonen 2017 er nu slut. I vejsportsudvalget har vi evalueret forløbet af sæsonen, og vi er meget tilfredse med dette. Der har været tale om løb af forskellig

Læs mere

Beretning fra turneringsudvalget:

Beretning fra turneringsudvalget: Beretning fra turneringsudvalget: Set fra min pind som formand for Turneringsudvalget har det været en god sæson. Det har været lidt nemmere at få enderne til at hænge sammen i år, men det har også meget

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

SØNDAG D. 21. MAJ FREDAG D. 19. MAJ LØRDAG D. 20. MAJ

SØNDAG D. 21. MAJ FREDAG D. 19. MAJ LØRDAG D. 20. MAJ FREDAG D. 19. MAJ SØNDAG D. 21. MAJ Kl. 14.00 17.00: Kl. 15.00 19.00: Dansens dag Spisebilletter til gris sælges fra kl. 16.00 I løbet af søndagen får vi besøg af Haderslev Kommunes Sundhedsbus, Skibelund

Læs mere

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program:

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kl. 14.00 Kaffe og kage kan købes i Onsdagsklubbens store kaffebod. Kl. 14.30 Aktiviteter:

Læs mere

Skakklubben af 1927 Ringsted

Skakklubben af 1927 Ringsted Skakklubben af 1927 Ringsted Introduktionsfolder 2004 / 05 Hold din hjerne i form - i SKAKklubben! www.sk1927ringsted.dk SKAK holder dig i form! Måske hører du til dem, der løber eller cykler lange ture,

Læs mere

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk April 2009 Læs i dette nummer: Ny konstituering Ny hjemmeside mm. Arbejdsopgaver Tilskudsmuligheder Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk Side 1 Den nyvalgte bestyrelsen har på

Læs mere

Struer & Omegns Motor Sport. indbyder til. Struer Løbet 2013. NEZ 1. afdeling

Struer & Omegns Motor Sport. indbyder til. Struer Løbet 2013. NEZ 1. afdeling Struer & Omegns Motor Sport indbyder til Struer Løbet 2013 NEZ 1. afdeling Fredag d. 19.04.2013 Struer Brød A/S Shell i Struer Struer Kommune ønsker alle deltagere et godt løb og på gensyn i Struer Velkommen

Læs mere

Bofællesskabet Stenlille

Bofællesskabet Stenlille Bofællesskabet Stenlille Nyhedsbrev sommer 2014 2013 Sommeren er for længst gået på hæld og efteråret er over os med gyldne farver, blæst og regn. Men vi har haft en dejlig sommer og som I kan se af dette

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 26. ÅRGANG 2012 1 Marts April 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Dette velkomstbrev vil fortælle lidt om hvad vi i bestyrelsen har

Læs mere

RU-møde den 30/11 og 1/ i Idrættens Hus, Brøndby

RU-møde den 30/11 og 1/ i Idrættens Hus, Brøndby 05-2013 RU-møde den 30/11 og 1/12 2013 i Idrættens Hus, Brøndby Deltagere: Johannes Fraas (JF), Steen Christensen (SC), Søren Duun (SD) Niels Erik Jørgensen (NEJ), Peter Kiil (PK) Referent Jens Færgemann

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Foråret er kommet tidligere end normalt så forhåbentligt, kan vi

Læs mere

Velkommen til sæsonen 2010 som igen i år bliver en aldeles fremragende sæson!

Velkommen til sæsonen 2010 som igen i år bliver en aldeles fremragende sæson! Velkommen til sæsonen 2010 som igen i år bliver en aldeles fremragende sæson! Baneklargøring: Onsdag d. 14. april kl. 18.30: Baneklargøring og rengøring af huset. Alle våbenføre m/k er mødes, gerne med

Læs mere

I badminton. Turneringen, som startede med singlerne, blev kyndigt styret af Alice ved dommerbordet.

I badminton. Turneringen, som startede med singlerne, blev kyndigt styret af Alice ved dommerbordet. I badminton 21. april 2018 i Gl. Valbyhal Stævnet startede kl. 13.00 i Gl. Valbyhallen. Formanden for HI s badmintonafdeling bød de fremmødte velkommen og udtrykte sit håb om, at alle 32 deltagere som

Læs mere

OBS telt med varme i men stadig med kolde øl og sodavand Samt hyggehjørner indenfor og udenfor kom og se

OBS telt med varme i men stadig med kolde øl og sodavand Samt hyggehjørner indenfor og udenfor kom og se Kl. 18.00 Teltet åbner. Kl. 19.00 Borgerforeningen arrangerer Banko med kaffebord. Kl. 19.00 Fodbold serie 6 kamp Abild - Bolderslev Kl. 22.00 Teltet lukker. Kl. 16.00 Kl. 16.30 Kl. 18.00 Kl. 18.10 Pladsen

Læs mere

NYHEDSBREV NR Pink Cup. 17. maj Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite

NYHEDSBREV NR Pink Cup. 17. maj Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite 1. Pink Cup 2. Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite 1. Pink Cup Skynd dig - at tilmelde dig Pink Cup - den meget farverige og festlige golfturnering som

Læs mere

Reglement for Klubmesterskabet 2015 for Viking Auto Sport. Klasser:

Reglement for Klubmesterskabet 2015 for Viking Auto Sport. Klasser: Reglement for Klubmesterskabet 2015 for Viking Auto Sport Klasser: Klasse 1 Debutanter I denne klasse kan køres i maksimalt et kalenderår. Dog tillades, at man kan have deltaget i op til 4 løb i årene

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING I MOTOR SPORT SØNDERJYLLAND Torsdag den 21. februar 2013 kl. 19:00 I Stubbæk Forsamlingshus

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING I MOTOR SPORT SØNDERJYLLAND Torsdag den 21. februar 2013 kl. 19:00 I Stubbæk Forsamlingshus Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING I MOTOR SPORT SØNDERJYLLAND Torsdag den 21. februar 2013 kl. 19:00 I Stubbæk Forsamlingshus DAGSORDEN, jf. vedtægterne: 1. Valg af dirigent Formanden, Johnny Bertelsen,

Læs mere

INDHOLD CENTRUM POSTEN Så er endnu et år kommet godt i gang med en generalforsamling,

INDHOLD CENTRUM POSTEN Så er endnu et år kommet godt i gang med en generalforsamling, CENTRUMPOSTEN Nr. 1. Februar 2013 Peter Karlsen & Erik Rasmussen Læs bla. i dette nummer Referat Generalforsamling Klubaften med John Nielsen Golf helt til kanten Klubaften med Ole Gulerod Nielsen Støt

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=9019&pagetype=1&print=tr...

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=9019&pagetype=1&print=tr... http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=9019&pagetype=1&print=tr... (4/9) Grand Prix Danmark - et vellykket arrangement. Oprettet d. 4. september 2006 DBA bossen Karsten Ree som her ankommer

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 26. ÅRGANG 2012 1 Maj Juni 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte

Læs mere

Aarhus automobil sport

Aarhus automobil sport Aarhus automobil sport Skjød d. 01-12-2015. Referat fra: Generalforsamling torsdag d. 26. november 2015 kl. 19.30 i Skjød Forsamlingshus. 1. Valg af dirigent: Bestyrelsen foreslog Bernd Thrysøe, som takkede

Læs mere

Dansk Drentsche Patrijshond Klub

Dansk Drentsche Patrijshond Klub Dansk Drentsche Patrijshond Klub Nyhedsbrev Maj/Juni 2017 Kære medlemmer, der ligger jo en stor del af ens tid i at arbejde og nogle periode er mere travt end andre og derfor har vi besluttet at laver

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=29614&pagetype=1&print=...

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=29614&pagetype=1&print=... http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=29614&pagetype=1&print=... 11-01-2012 (1/11) Indkaldelse til generalforsamling Oprettet d. 1. november 2011 Regnskabet er offentliggjort forud for mødet

Læs mere

Udvalget og turneringslederne bag ægteparturneringen består af:

Udvalget og turneringslederne bag ægteparturneringen består af: Ægtepargolf 2015 1 Udvalget og turneringslederne bag ægteparturneringen består af: Eli Hage Niels Hage Kirsten Kobborg Niels Kobborg 30662176 51493432 40306135 30740848 labo@mail.dk kirstenkobborg@youmail.dk

Læs mere

Referat fra årsmøde i O/R-afdelingen d. 8 januar

Referat fra årsmøde i O/R-afdelingen d. 8 januar Referat fra årsmøde i O/R-afdelingen d. 8 januar Dagsorden : 1. Valg af dirigent 2. Året der gik 3. Økonomi 4. År 2015 5. Valg af udvalgsmedlemmer 6. Evt. 1. Jan Søndergaard blev valgt. 2. Bjarne Nielsen

Læs mere

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 10 - oktober 2013 Helenenyt Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

Information til alle rallykørere med gamle biler

Information til alle rallykørere med gamle biler Information til alle rallykørere med gamle biler Historisk Udvalg besvarer her en række typiske spørgsmål om rally med gamle biler fra før 1994 April 2015 Kernespørgsmålet Vi starter med det spørgsmål,

Læs mere

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Program Byfest for 2014 Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Bjerregrav 2015 Den 11. - 14. juni Program Torsdag d. 11. juni Programmet er foreløbigt, og der kan komme ændringer/justeringer

Læs mere

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. TALE TIL STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 24. april kl. 14.00 På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. Særlig

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Forslag til ændring Generalforsamling Kørerforeningen Gr. N 2015-1

Forslag til ændring Generalforsamling Kørerforeningen Gr. N 2015-1 2015-1 Vedtægter Reglementpunkt : 7 Regnskabsåret følger sæsonen (oktober - september) med afslutning umiddelbart efter sidste løbsweekend. Det reviderede regnskab fremsendes til medlemmerne eller lægges

Læs mere

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Sted Til Stede : Hos Hans, Almuevej 7, Skanderborg : Hans Hussmann, Jens Ib Søborg, Ole Roed Bloch, Bjarne Alstrup (Bestyrelsen) og Henrik Meyer Thomsen (Referant) Ikke til

Læs mere

VEJLEDNING I LICENSBESTILLING: A: DU TIDLIGERE HAR HAFT LICENS I SAMME KATEGORI:

VEJLEDNING I LICENSBESTILLING: A: DU TIDLIGERE HAR HAFT LICENS I SAMME KATEGORI: VEJLEDNING I LICENSBESTILLING: Indhold A: DU TIDLIGERE HAR HAFT LICENS I SAMME KATEGORI:... 1 B: HVIS DU SLET IKKE TIDLIGERE HAR HAFT LICENS... 9 C: OPGRADERING AF LICENS I FORHOLD TIL TIDLIGERE... 10

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 2010 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Velkommen i Herning Orienteringsklub 2013

Velkommen i Herning Orienteringsklub 2013 Velkommen i Herning Orienteringsklub 2013 Velkommen I Herning Orienteringsklub løber vi orienteringsløb. Vi arrangerer træningsløb, deltager i andre klubbers løb rundt omkring i landet, arrangerer kurser

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court SIDSTE NYT Hygge på lørdag Årgang 3 Udgave 12 1.holdet debuterer i 1.division... Motionist camp søndag 10.00-13.00 1.holdet debuterer lørdag den 28.oktober kl. 10.00 hjemme...

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Nr. 3. juli kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby

Nr. 3. juli kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Nr. 3. juli kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby I år holdes sommerstævnet på hanebjerg! Bladet indeholder hele kalenderen. Der er rig mulighed for at komme til at skyde i sommerferien

Læs mere

Tillægsregler til DM i Rallycross 2016 TILLÆGSREGLER. Foto John Jensen/Tag Selv Foto. Dansk Automobil Sports Union marts 2016 Side 1

Tillægsregler til DM i Rallycross 2016 TILLÆGSREGLER. Foto John Jensen/Tag Selv Foto. Dansk Automobil Sports Union marts 2016 Side 1 TILLÆGSREGLER Foto John Jensen/Tag Selv Foto DM RALLYCROSS 2016 Side 1 r der afvikler DIF+DASU mesterskaber I Rallycross 2016 Nysumbanen GPS Adresse ns kontaktperson Kørselsanvisning 220/380V stik ns længde

Læs mere

Nr. 10 december Medlemsblad for

Nr. 10 december Medlemsblad for Nr. 10 december 2008 Medlemsblad for Redaktion: Jan Juul juuljan@hotmail.com Bestyrelse: Jan Juul (formand) Tlf. 97156899-28830926 juuljan@hotmail.com René Jørgensen (næstformand) Tlf. 25388528 rj-auto@c.dk

Læs mere

KDAK Sport Fyn. Generalforsamling Tirsdag d. 29. November 2011

KDAK Sport Fyn. Generalforsamling Tirsdag d. 29. November 2011 KDAK Sport Fyn Generalforsamling Tirsdag d. 29. November 2011 Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Valg af stemmetællere 3) Formandens beretning om aktiviteten i det forløbne år 4) Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Referat medlemsmøde. d. 05-03-2015. Jonas byder velkommen, og fremlægger at der er lavet en liste med opgaver der skal deles ud mellem medlemmerne.

Referat medlemsmøde. d. 05-03-2015. Jonas byder velkommen, og fremlægger at der er lavet en liste med opgaver der skal deles ud mellem medlemmerne. Referat medlemsmøde d. 05-03-2015 Jonas byder velkommen, og fremlægger at der er lavet en liste med opgaver der skal deles ud mellem medlemmerne. Vi vil gerne spare lidt på rengøring af toiletter, og vil

Læs mere

Knæk & Bræk. Læs inde i bladet: Jagter 2010/2011 Kommende aktiviteter Vildt madaften på Skalmejeskolen Resultater lukket skydning

Knæk & Bræk. Læs inde i bladet: Jagter 2010/2011 Kommende aktiviteter Vildt madaften på Skalmejeskolen Resultater lukket skydning Knæk & Bræk Årgang: 10 - September 2010 Niklas Østergaard, vinder individuel serie 3 RAHS Læs inde i bladet: Jagter 2010/2011 Kommende aktiviteter Vildt madaften på Skalmejeskolen Resultater lukket skydning

Læs mere

Kompasset november 2016

Kompasset november 2016 Kompasset november 2016 Standernedhaling Standernedhalingen 2016 blev afholdt i fint vejr søndag 30. oktober. I denne weekend blev samtidigt afholdt et juniorarrangement med overnatning, klubmesterskab

Læs mere

Åbent Hus. Brugt udstyr søges. Resultater fra SuperSenior. Resultater fra Åbningsturneringen

Åbent Hus. Brugt udstyr søges. Resultater fra SuperSenior. Resultater fra Åbningsturneringen MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Åbent Hus Brugt udstyr søges Resultater fra SuperSenior Resultater fra Åbningsturneringen Gahrn-Jensen Cup søndag den 17. april - sidste tilmelding torsdag

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Klubben for Sort spids

Klubben for Sort spids Klubben for Sort spids A U G U S T 2 0 1 6 Formandens Hjørne Så er træffet lige om hjørnet! Vi glæder os til at se jer til en familiehundedag - som sædvanlig ved Birkende Boldklub. Der er indkaldt 2 kuld

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

November 2010. Vedlagt i dette nummer: Invitation til Juletur. Læs i dette nummer: Om Løvfaldstur Om Staldarbejdet. Side 1

November 2010. Vedlagt i dette nummer: Invitation til Juletur. Læs i dette nummer: Om Løvfaldstur Om Staldarbejdet. Side 1 November 2010 Læs i dette nummer: Om Løvfaldstur Om Staldarbejdet Vedlagt i dette nummer: Invitation til Juletur Side 1 Bestyrelsen i Kærby Landsbylaug: Formand: Næstformand: Lasse Hansen, Tina Jørgensen

Læs mere

Fejdeløbet LEMVIG & OMEGNS MOTOR SPORT. Tillægsregler for Klubrally. Lørdag den 5. august 2017

Fejdeløbet LEMVIG & OMEGNS MOTOR SPORT. Tillægsregler for Klubrally. Lørdag den 5. august 2017 LEMVIG & OMEGNS MOTOR SPORT Tillægsregler for Klubrally Fejdeløbet Lørdag den 5. august 2017 Jysk/Fynsk Mesterskab i klubrally for hold samt 4. afdeling af Speed Nord Tillægsregler for klubrally Konkurrencen

Læs mere

Krocket Kalender 2009

Krocket Kalender 2009 Krocket Kalender 2009 Krocket: en aktivitet for alle aldersgrupper Få motion og frisk luft, hyggelige timer blandt venner - spil Krocket! Krocket, et anderledes spil end havekrocket Spil Krocket i din

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fællesspisning fredag 29. april kl Arbejdsdag lørdag 7. maj. April

Krejbjerg Nyt. Fællesspisning fredag 29. april kl Arbejdsdag lørdag 7. maj. April Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn April 2011 www.krejbjerg.dk Fællesspisning fredag 29. april kl. 19.00 Ivan Andersen har lovet at være primus motor for at arrangerer fællesspisninger

Læs mere

World Cup Hallen Rødovre Centrum 99, 2610 Rødovre

World Cup Hallen Rødovre Centrum 99, 2610 Rødovre Ordinært afdelingsmøde afholdes tirsdag d. 6. maj 2014 kl. 19.30 World Cup Hallen Rødovre Centrum 99, 2610 Rødovre 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent og stemmetællere 3. Beretning 4. Indkomne forslag

Læs mere

Oktober Sydtoften Grindsted Tlf.:

Oktober Sydtoften Grindsted Tlf.: Oktober 2018 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk www.billund.dk/cafehimmelblaa http://billund.dk/borger/handicap/dagtilbud-for-udviklingshaemmede/ 1 Caféen Udgives af Caféen

Læs mere

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet OB & IK`S KLUBNYT Nummer 2 August 2016 Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet FORMANDEN HAR ORDET Du sidder nu med 2. udgave i 2016 af OB & IK-klubnyt. Der sker

Læs mere

SPONSORMATERIALE 2015 KARTING TEAM RACING WITH FERRARI

SPONSORMATERIALE 2015 KARTING TEAM RACING WITH FERRARI SPONSORMATERIALE 2015 KARTING TEAM RACING WITH FERRARI FORMULA RACING RACING with FERRARI FORMULA RACING er et professionelt dansk racerteam stiftet og 100 % ejet af den danske importør af Ferrari og Maserati,

Læs mere

If you lay up, make sure you lay up, not in

If you lay up, make sure you lay up, not in Velkommen Opstart og information for eliten 2013 Trupper og træningstider Træningslejr/samling Kriterierne for holdudtagelse Sportslig målsætning og vores værdier Eksterne elitematcher 2013 Race to sæsonstart

Læs mere