Countryside Break 7.475,- Danmark for madelskere og livsnydere INTRO- PAKKEPRIS

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Countryside Break 7.475,- Danmark for madelskere og livsnydere INTRO- PAKKEPRIS"

Transkript

1 Countryside Break Danmark for madelskere og livsnydere INTRO- PAKKEPRIS 7.475,- pr. person i dobbeltværelse eksklusiv drikkevarer Tillæg for enkeltværelse kr. 975,- første tur: Torsdag den 2. juli søndag den 5. juli 2015 anden tur: Onsdag den 5. august lørdag den 8. august 2015 Programmet er tilrettelagt som en kør i egen bil tur, hvad enten den er gammel, ny, lille, stor eller veteranbil. Kort og rutevejledninger udleveres ved start. Deltagerantal: Maks. 20 gæster.

2 Denmark s Garden Route Trænger du til et break? En tur ud i det fri hvor sjælen kan få luft og tankerne vinger? Så tag med på en eksklusiv livsnydertur i den nordsjællandske countryside. Et stykke Danmark skabt af konger, bønder, kunstnere og tænkere blandt storslåede slotte, skønne gårde, fabelagtige haver, lokale madoplevelser og med masser af indlagte overraskelser undervejs. Vi vil komme tæt på områdets helt specielle natur og kulturarv. Vi vil få adgang til hemmelige haver og i det hele taget få en række oplevelser, som kun få andre har mulighed for. Vi vil se, mærke, dufte og ikke mindst smage på de lokale, friske råvarer fra Danmarks frodige køkkenhave omkring Lammefjorden og det øvrige Nordsjælland. Vi vil cruise langs Nordsjællands Riviera i egen bil, besøge gårdbutikkerne, shoppe lækkerier og få dejlige smagsprøver med på vejen. Og undervejs vil vi overnatte naturskønt på udvalgte overnatningssteder med en helt særlig charme og personlig service*. Som jeres værtspar på turen har Peter og jeg håndplukket samtlige oplevelser, spisesteder og overnatningssteder. Vi elsker selv, som inkarnerede livsnydere, at gå på opdagelse i dette område og kan ikke vente med at vise jer alt, hvad Denmarks Garden Route kan tilbyde. I alt 10 par inviteres til at deltage på denne unikke 4-dages kør-selv-tur. * Turens overnatningssteder lever op til de særligt høje krav, der stilles til personlig atmosfære, indretning, beliggenhed og service som en del af konceptet Feriehjem med Hjerte.

3 Denmark s Garden Route Facts om turen Highlights Om værtsparret INTROPRIS BESKRIVELSE VARIGHED DELTAGERE TIDSPUNKT REJSEFORM GUIDES Pakkepris pr. person i dobbeltværelse kr kr. Tillæg for enkeltværelse kr Drikkevarer er for egen regning. Håndplukkede højdepunkter i Kongernes Nordsjælland langs Den Danske Riviera og i Lysets Land, Odsherred. Odsherred er Danmarks første Geopark, som er under beskyttelse af Unesco. 4 dage / 3 overnatninger Maks. 20 personer + værtsparret 1) juli 2015 (torsdag-søndag) 2) august 2015 (onsdag-lørdag) Kør selv på baggrund af udleverede kort/rutevejledninger Dorte Kiilerich og Peter Schneidermann Bo på Fredensborg Store Kro, Gilleleje Badehotel og Dragsholm Slot. Gourmet oplevelser fra nogle af den danske countrysides bedste køkkener med årstidens råvarer ofte fra helt lokale producenter. Besøg fire helt enestående og landskabelige haver. Meget forskellige anlæg med hver sin historie. Kør langs Den Danske Rivieras smukke kyst, besøg en privat veteranbilsamling, gå i chefkokkens fodspor og lær at samle vilde urter. Besøg gårdbutikkerne og få smagsprøver og godteposer med på turen. Besøg Ilse Jacobsens butikker i den charmerende havneby Gilleleje. På baggrund af 22 års kærlighed, 18 års veteranbilløb i Danmark, 15 år som turistdirektør i Skandinavien har vi åbnet døre og håndplukket oplevelser, som vi ønsker at dele med andre og tilbyde jer. Peter er ingeniør og en handyman men først og fremmest en rigtig gentleman. Dortes baggrund er tidligere adm. dir. for VisitDenmark, VisitNordsjælland, VisitNorway og i dag ejer af firmaet Living Concepts. Som selvstændig har Dorte et bankende hjerte for natur-, mad- og kulturoplevelser i Danmark. Countryside Break rejseprogrammet giver jer mulighed for at opleve, høre, se og smage alt det, vi, som livsnydere, selv sætter så stor pris på.

4 Tid til et Countryside Break? Håndplukkede højdepunkter i Kongernes Nordsjælland - langs Den Danske Riviera og i Lysets Land, Odsherred Bo på Fredensborg Store Kro, Gilleleje Badehotel og Dragsholm Slot Gourmetoplevelser fra nogle af Danmarks bedste køkkener Besøg fire enestående haver og gå en chefkok i bedene DAG 1 Velkomst & frokost på Søllerød Kro Besøg i Peter Wibroes private have Spadseretur & aftendrink i Den Magiske Have Middag/overnatning på Fredensborg Store Kro DAG 2 Guidet tur i parken på Fredensborg Slot Frokost på Leonora ved Frederiksborg Slot Spadseretur og kaffe i Barokhaven Middag på Restaurant Gilleleje Havn Overnatning på Gilleleje Badehotel DAG 3 Besøg i privat veteranbilsamling (kun 4/7) Tyrkisk bad på badehotellet (kun 7/8) Færgetur Hundested-Rørvig Frokost på Rørvig Kro Gårdbesøg med smagsprøver Middag/overnatning på Dragsholm Slot Har du oplevet rigeligt med citybreaks? Så er tiden kommet til noget helt andet. En afslappet tur i egen bil gennem et af Danmarks mest naturskønne områder. Med besøg i hemmelige haver og på smukke slotshaver. Med gourmetoplevelser i særklasse, lækkerier fra hyggelige gårdbutikker og overnatningssteder, der er særligt udvalgt for naturskøn beliggenhed samt helt særlig atmosfære. Alt sammen fulgt til dørs af to af Danmarks mest engagerede tur-værter og livsnydere, Dorte Kiilerich og Peter Schneidermann. DAG 4 Samle vilde urter i chefkokkens fodspor Frokost på Dragsholm Slot Kom godt hjem TILMELDING Se countrysidebreak.dk eller ring på tlf VARIGHED 4 dage / 3 overnatninger REJSEFORM Kør selv i egen bil, hvad enten den er gammel, ny, lille, stor eller veteranbil.

5 DAG 1 Fuldt program VELKOMST OG FROKOST PÅ SØLLERØD KRO Vi uddeler rute og program og tager hul på de næste dages oplevelser med en frokost i Michelinklassen. Søllerød Kro har på 8. år en stjerne i den berømte gourmet-guide og den snart 350 år gamle kro ligger idyllisk omkranset af skov, kirke og gadekær PETER WIBROES HAVE Vi er blevet inviteret til at besøge en helt unik, privat have. Et stykke visuel poesi skabt igennem 40 år af reklame-ikonet og kunstneren Peter Wibroe. Peters nye bog Havekunst og Tanketidsler bliver signeret og udleveret til hvert par. Og vi får et indblik i Peters filosofi bl.a. hvorfor det er en gartner der bør styre verden DEN MAGISKE HAVE Vi får vendt op og ned på vores forestilling om haver i denne have i Fredensborg. Den beskrives som et mikrokosmos, en kosmisk rumstation, en moderne Gralsborg fuld af symboler, eventyr, magi og symbolik hvor kunstneriske og kreative impulser er samlet på et sted MIDDAG OG OVERNATNING PÅ FREDENSBORG STORE KRO Gourmetrestauranten på kroen åbnede i sommeren 2014 og er allerede berømt for sin ekstraordinære mad og hyggelige stemning. Selve kroen har siden opførelsen i 1723 lagt mure til alt fra landsbyliv til royale skandaler og ferieophold for livsnydere. Alle værelser er helt nyistandsatte og lækre. En 5-retters gourmet middag venter på os.

6 DAG 2 Fuldt program REGENTPARRETS YNDLINGSHAVER Fredensborg Slot ved Esrum Sø har i mange år haft særstatus som regentparrets mest benyttede residens. Her går vi på opdagelse i en af Danmarks største og bedst bevarede barokhaver. Turen tager os også med til Slothavens enorme urtehave og smukke orangeri, hvor det er muligt at købe aflæggere med hjem fra Dronning Ingrids blomstersamling. Turen er guidet af slottes personale. Og hvis I orker mere... - Spadseretur i Gilleleje havn og badeby. - Besøg Kulturhavn Gilleleje og oplev de mange kunstnerbutikker samt Ilse Jacobsens blomsterbutik, Cruise butik og koncept butik FROKOST PÅ LEONORA Spisestedet Leonora ved Frederiksborg Slot er oprindeligt bygget som stald til slottet og har siden bl.a. fungeret som kro HAVE-GEOMETRI PÅ FREDERIKSBORG SLOT Efter frokosten besøger vi Frederiksborg Slotshave, som består af to vidt forskellige haveanlæg. Den symmetriske barokhave anlagt på terrasser med en kaskade i midteraksen, omgivet af geometrisk formede bede og formklippede buske og træer. Og landskabshaven med dens fritvoksende skovpartier, store græsflader, søer, vandløb og snoede stier EFTERMIDDAGSKAFFE I CAFÉ HAVEHUSET Caféen, som ligger i Frederiksborg slotshave, en et romantisk havehus, der indbyder til en naturlig pause på turen MIDDAG OG OVERNATNING I GILLELEJE Restaurant Gilleleje Havn har den dejligste udsigt over Stejlepladsen og Sjællands største og smukkeste, uspolerede fiskerihavn. Gilleleje Badehotel troner på toppen af en 30 m høj klint ved Sjællands absolut nordligste punkt, Gilbjerghoved. Her er forkælelse af krop og sjæl er i fokus, og alle overnattende gæster kan benytte badeafdelingen.

7 DAG 3 Fuldt program TYRKISK BAD, DAMP OG SAUNA (kun anden tur, august) Fri adgang til Gilleleje Badehotels wellnessområde PRIVAT VETERANBILSAMLING (kun første tur, juli) Vi besøger Lisbeth og Kim Larsen i Helsinge, som har en omfattende veteranbilsamling med bl.a. Auburn, Buick, Chrysler, Mercedes, Chevrolet Corvette og mange flere DEN DANSKE RIVIERA Køretur langs Den Danske Riviera mod Tisvildeleje hvor et stop hos Præstebakkegård Bolig & Have kan anbefales SEJLTUR HUNDESTED RØRVIG FROKOST PÅ RØRVIG KRO I 2001 gik Tanja & Lars drøm i opfyldelse og de overtog Rørvig Kro, som nu kunne skrives på CV et sammen med Kommandanten, Søllerød Kro, Henne Kirkeby Kro og Saison. Den kendte maler Bjørn Wiinblad har boet på kroen og dekoreret stedet GÅRDBUTIKKER OG SMAGSPRØVER Efter frokosten besøger vi først Nygårdens Gårdbutik i Nykøbing Sjælland og derefter Sidinge Gårdbutik i Vig. Begge steder smager vi på lokale produkter og får udleveret en pose med lækkerier MIDDAG OG OVERNATNING PÅ DRAGSHOLM SLOT På Dragsholm Slot mødes fortid, nutid og fremtid, og tilbyder oplevelser, hvor naturen, gastronomien og ikke mindst historien harmonerer. Det nyskabende gourmetkøkken tager udgangspunkt årstidernes råvarer fra Lammefjorden og har stærke rødder i det danske og nordiske køkken. Der serveres en 7-retters gourmetmiddag i en af slottets smukke sale.

8 DAG 4 Fuldt program GÅ CHEFKOKKEN I BEDENE Og dette mener vi helt bogstaveligt. Vi følger med naturguiden i Dragsholms chefkoks fodspor, smager på nogle af de urter, der bruges i slotskøkkenet og tager en vandretur gennem skov, over mark og eng samt til stranden. Så er appetitten skærpet til frokosten på slottet FROKOST PÅ DRAGSHOLM SLOT Så vidt muligt på Bastionen, som er slottets store terrasse. OG HVIS I ORKER MERE... Vandretur i og omkring Dragsholm Slot. Historisk rundvisning på Dragsholm Slot. Tak for denne gang

9 INTRODUKTIONSPRISER I 2015 Pakkepris pr. person i dobbeltværelse kr Prisen er eksklusiv drikkevarer i forbindelse med måltiderne. Tillæg for enkeltværelse kr TILMELDING OG VALG AF RUTE Tilmeldingen kan foretages på hvor du også vælger mellem rejseprogrammerne og de tilbudte ruter i BETALING Ved tilmelding indbetales 50 % af rejsens fulde beløb. Senest 3 måneder før afrejse indbetales de resterende 50 %. Der fremsendes to fakturaer. BANK Betaling skal ske til Nykredit Bank: Regnr Kontonr IBAN: DK BIC: NYKBDKKK KONTAKT Dorte Kiilerich Mob. (+45) Peter Schneidermann Mob. (+45) Living Concepts ApS CVR-nr.: Pippihuset Hornsherredvej 282 Lyndby Strand 4070 Kirke Hyllinge

ODSHERRED FOR. MADELSKERE Lammefjorden Danmarks køkkenhave. 1-dagstur fra Kr. 975,- pr. person

ODSHERRED FOR. MADELSKERE Lammefjorden Danmarks køkkenhave. 1-dagstur fra Kr. 975,- pr. person ODSHERRED FOR 1-dagstur fra Kr. 975,- pr. person MADELSKERE Lammefjorden Danmarks køkkenhave Smagen af Lammefjorden Danmarks køkkenhave er en smag af lokale, friske råvarer med en særlig karakter og høj

Læs mere

MANUAL TIL FERIEKONCEPTET

MANUAL TIL FERIEKONCEPTET MANUAL TIL FERIEKONCEPTET Version 1 LIDT GODT HAR MAN DA LOV AT HA DET Kære aktør... Det er med stor fornøjelse, at vi byder din virksomhed velkommen i feriekonceptet Smag på Kongernes Nordsjælland. Med

Læs mere

MANUAL TIL FERIEKONCEPTET. Kærlighed på cykel i. Version 1 I FORTJENER ET FRISTED

MANUAL TIL FERIEKONCEPTET. Kærlighed på cykel i. Version 1 I FORTJENER ET FRISTED Version 1 MANUAL TIL FERIEKONCEPTET Kærlighed på cykel i I FORTJENER ET FRISTED Kære aktør... Det er med stor fornøjelse, at vi byder din virksomhed velkommen i feriekonceptet Kærlighed på cykel. Med denne

Læs mere

MANUAL TIL FERIEKONCEPTET

MANUAL TIL FERIEKONCEPTET MANUAL TIL FERIEKONCEPTET Version 1 LIDT GODT HAR MAN DA LOV AT HA DET Kære aktør... Det er med stor fornøjelse, at vi byder din virksomhed velkommen i feriekonceptet Dessertweekend. Med denne manual præsenterer

Læs mere

Drømmeweekend. 1 overnatning, morgenmad og gourmetmiddag for 2 personer Vælg blandt mere end 20 hoteller

Drømmeweekend. 1 overnatning, morgenmad og gourmetmiddag for 2 personer Vælg blandt mere end 20 hoteller Drømmeweekend 1 overnatning, morgenmad og gourmetmiddag for 2 personer Vælg blandt mere end 20 hoteller 2 1 Sund livsstil En oplevelse for krop og sjæl for 1 person Vælg blandt mere end 40 oplevelser 1

Læs mere

GruppeMagasin 2014. Velkommen på SAFARI i Danmark. Vilde og spændende naturoplevelser. verdens billigste safari

GruppeMagasin 2014. Velkommen på SAFARI i Danmark. Vilde og spændende naturoplevelser. verdens billigste safari GruppeMagasin 2014 Velkommen på SAFARI i Danmark Vilde og spændende naturoplevelser verdens billigste safari Tekst og foto: Sort Safari Kære Tur Arrangør Vi har hermed fornøjelsen at præsentere en række

Læs mere

Romantisk weekend. 1-2 overnatninger, middag og morgenmad for 2 personer Vælg frit mellem 20 hoteller

Romantisk weekend. 1-2 overnatninger, middag og morgenmad for 2 personer Vælg frit mellem 20 hoteller Romantisk weekend 1-2 overnatninger, middag og morgenmad for 2 personer Vælg frit mellem 20 hoteller En helt speciel oplevelse! Den bog, du nu holder i hænderne, har et budskab: Personen, som forærede

Læs mere

Danmark Sverige Tyskland UDFLUGTER. Frørup Rejser. 40 års jubilæum i 2015

Danmark Sverige Tyskland UDFLUGTER. Frørup Rejser. 40 års jubilæum i 2015 2015 Danmark Sverige Tyskland UDFLUGTER Frørup Rejser 40 års jubilæum i 2015 Velkommen på busudflugt Vi ser frem til at byde jer velkommen på udflugt med Frørup Rejser i 2015. Igen i år har vi et stort

Læs mere

5 dage på museum og galleri: Velkommen til Ferie på Lundsgaard

5 dage på museum og galleri: Velkommen til Ferie på Lundsgaard 5 dage på museum og galleri: På tur i Faaborg på museum og gallerier. Man skal se Faaborg Kunstmuseum, primært med samling af fynske kunstnere, men også med skiftende udstillinger. I Fåborg finder man

Læs mere

Velkommen. Kalender 2012. Er I en større gruppe eller forening skræddersyr vi gerne et speciel tilbud til Jer, helt efter Jeres ønsker

Velkommen. Kalender 2012. Er I en større gruppe eller forening skræddersyr vi gerne et speciel tilbud til Jer, helt efter Jeres ønsker Endagsture 2012 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Velkommen... 3 Kalender 2012... 3 Flensborg... 4 Sankt Hans... 4 Sprogø... 5 Oplev Odense til vands!... 5 Cirkusrevyen... 6 Kongelig Galla på

Læs mere

Wellnessophold. 1 overnatning, morgenmad og adgang til spa for 2 personer Vælg blandt mere end 15 hoteller

Wellnessophold. 1 overnatning, morgenmad og adgang til spa for 2 personer Vælg blandt mere end 15 hoteller Wellnessophold 1 overnatning, morgenmad og adgang til spa for 2 personer Vælg blandt mere end 15 hoteller 2 1 Sund livsstil En oplevelse for krop og sjæl for 1 person Vælg blandt mere end 40 oplevelser

Læs mere

Charmerende weekend. 1 overnatning med morgenmad for 2 personer Vælg blandt mere end 60 hoteller

Charmerende weekend. 1 overnatning med morgenmad for 2 personer Vælg blandt mere end 60 hoteller Charmerende weekend 1 overnatning med morgenmad for 2 personer Vælg blandt mere end 60 hoteller 2 1 Sund livsstil En oplevelse for krop og sjæl for 1 person Vælg blandt mere end 40 oplevelser 1 EN HELT

Læs mere

Ølsmagning. En oplevelse for 2 personer Vælg blandt mere end 25 bryghuse og barer

Ølsmagning. En oplevelse for 2 personer Vælg blandt mere end 25 bryghuse og barer Ølsmagning En oplevelse for 2 personer Vælg blandt mere end 25 bryghuse og barer 2 Sund livsstil En oplevelse for krop og sjæl for 1 person Vælg blandt mere end 40 oplevelser 1 EN HELT SPECIEL OPLEVELSE!

Læs mere

Romantisk weekend. 1-2 overnatninger, middag og morgenmad for 2 personer Vælg blandt mere end 50 hoteller

Romantisk weekend. 1-2 overnatninger, middag og morgenmad for 2 personer Vælg blandt mere end 50 hoteller Romantisk weekend 1-2 overnatninger, middag og morgenmad for 2 personer Vælg blandt mere end 50 hoteller 1 2 2 Sund livsstil En oplevelse for krop og sjæl for 1 person Vælg blandt mere end 40 oplevelser

Læs mere

Spa & Velvære. En oplevelse for 2 personer Vælg blandt mere end 30 spa- og wellnesscentre

Spa & Velvære. En oplevelse for 2 personer Vælg blandt mere end 30 spa- og wellnesscentre Spa & Velvære En oplevelse for 2 personer Vælg blandt mere end 30 spa- og wellnesscentre 2 Sund livsstil En oplevelse for krop og sjæl for 1 person Vælg blandt mere end 40 oplevelser 1 EN HELT SPECIEL

Læs mere

EN VERDEN AF MULIGHEDER Rejser og udflugter 2015

EN VERDEN AF MULIGHEDER Rejser og udflugter 2015 EN VERDEN AF MULIGHEDER Rejser og udflugter 2015 Flyrejser Busrejser Sports- og musikrejser Rundrejser Foreningsrejser Storbyferier Udflugter og busrejser Egon s Rejsebureau Industrivej 25 4200 Slagelse

Læs mere

COMWELL MØDER & KONFERENCER. Harmoni, nærvær & præcision

COMWELL MØDER & KONFERENCER. Harmoni, nærvær & præcision COMWELL MØDER & KONFERENCER Harmoni, nærvær & præcision INDHOLD hoteller og facts 4-5 Møder og Konferencer 6-7 Motiverende Møder 8-9 Comwell Care 10-11 Sjælland 12-13 Comwell Conference Center Copenhagen

Læs mere

GratIs. turistguide. Gratis Roskilde/Lejre Guide + City Map - dansk version

GratIs. turistguide. Gratis Roskilde/Lejre Guide + City Map - dansk version GratIs roskilde lejre 13 turistguide Gratis Roskilde/Lejre Guide + City Map - dansk version ROSKILDE GASVÆRK Man - Fre: 11:00-17:00 Lør - Søn: 11:00-16:00 +45 4635 6536 Tirs - Fre: 11:00-17:00 Lør - Søn:

Læs mere

Spa for 2. Vælg frit mellem 21 spaoplevelser

Spa for 2. Vælg frit mellem 21 spaoplevelser Spa for 2 Vælg frit mellem 21 spaoplevelser En helt speciel oplevelse! Den bog, du nu holder i hænderne har et budskab: personen som forærede den til dig, ønsker at give dig en speciel gave - en oplevelse.

Læs mere

GUIDE SLOTTE OG HAVER

GUIDE SLOTTE OG HAVER GUIDE SLOTTE OG HAVER MAJ 2015 - APRIL 2016 INDHOLD VIRTUELLE SLOTTE OG HAVER Med mobilen i hånden kan du gå på opdagelse på Kronborg Slot. En mobilguide fortæller om fangernes liv på befæstningen og slottets

Læs mere

NORDKAP-LOFOTEN Samernes, renernes og midnatssolens land

NORDKAP-LOFOTEN Samernes, renernes og midnatssolens land NORDKAP-LOFOTEN Samernes, renernes og midnatssolens land - rejser med indhold Vi er ikke som de andre... At opleve midnatssolen er uforglemmeligt. Med NILLES får du mest tid nord for polarcirkelen og dermed

Læs mere

2009-2010. Danske SKI TOTAL guider på børneskiskole. Gratis snegaranti & Kæmpe børnerabatter REJS MED FLY TIRSDAG-TIRSDAG SPAR OP TIL 35% PR.

2009-2010. Danske SKI TOTAL guider på børneskiskole. Gratis snegaranti & Kæmpe børnerabatter REJS MED FLY TIRSDAG-TIRSDAG SPAR OP TIL 35% PR. Danske SKI TOTAL guider på børneskiskole. Gratis snegaranti & Kæmpe børnerabatter SPAR OP TIL 35% PR. PERSON REJS MED FLY TIRSDAG-TIRSDAG 2009-2010 Velkommen vores skigæster i Valmorel. 24 timer i døgnet

Læs mere

Husbåde & Indiske elefanter 12 dage. Kontakt: Tlf.: 70 20 19 15 grupper@jr.dk læs mere på www.jr.dk. med dansk rejseleder

Husbåde & Indiske elefanter 12 dage. Kontakt: Tlf.: 70 20 19 15 grupper@jr.dk læs mere på www.jr.dk. med dansk rejseleder Husbåde & Indiske elefanter 12 dage med dansk rejseleder Rundrejse til Sydindien Tag med til Guds eget Land og oplev et grønt, frodigt og farverigt Indien med temarker, indiske elefanter, husbåde og lange

Læs mere

Danmark dækker op! Terroirfestival 2014 17.-27. juli 2014

Danmark dækker op! Terroirfestival 2014 17.-27. juli 2014 Danmark dækker op! Terroirfestival 2014 17.-27. juli 2014 Følg med i festivalen få daglige updates gennem appen Find Gårdbutik, som du finder på Google Play og App Store. Fortæl om dine oplevelser på Facebook,.

Læs mere

FAMILIEN SKIFERIE FOR HELE 3.875,- VALMOREL

FAMILIEN SKIFERIE FOR HELE 3.875,- VALMOREL REJS MED PÅ PRISER FRA FLY 3.875,- INCL. LEJLIGHED, FLY, TRANSFER, LIFTKORT & MOMS HVERDAGE SKIFERIE FOR HELE FAMILIEN BØRNESKISKOLER FRA 3 ÅR MED DANSKE SKI TOTAL GUIDER GRATIS LEJE AF SKI, STØVLER OG

Læs mere

Inspiration. Til hotel med middag & vin

Inspiration. Til hotel med middag & vin Inspiration Til hotel med middag & vin Tjek vores hjemmeside. Her kan du nemlig se alle de hoteller, du kan vælge mellem! Tid til nye minder Hiv et par dage ud af kalenderen og inviter den eneste ene med

Læs mere

Ferieguide. Gilleleje. Romantisk weekendophold eller fuldendt familieferie. Stor guide til de bedste hoteller og restauranter

Ferieguide. Gilleleje. Romantisk weekendophold eller fuldendt familieferie. Stor guide til de bedste hoteller og restauranter Gilleleje Tisvildeleje Helsinge Dronningmølle græsted Rågeleje Vejby Strand Tibirke GR ATIS 2008 Romantisk weekendophold eller fuldendt familieferie Vind Luksusweekend for to på Gilleleje Badehotel Se

Læs mere

Helsingborg-Helsingør Produktmanual

Helsingborg-Helsingør Produktmanual 1 Helsingør, Danmark Helsingborg, Sverige 3 Tid til at trække vejret Strææææææk hånden frem. Når du sidder på sandstranden i solnedgangen, kan du næsten røre ved slottet på den anden side af det glitrende

Læs mere

Program for Vidunderlig Vandring og Amarone vine, Italien med PolitikenPlus

Program for Vidunderlig Vandring og Amarone vine, Italien med PolitikenPlus Program for Vidunderlig Vandring og Amarone vine, Italien med PolitikenPlus Dag 1. Med fly til Venedig - indkvartering på vingård i Fumane Vi flyver fra Danmark til Venedig, og fra lufthavnen har vi omkring

Læs mere

ISLAND FÆRØERNE VIKING CRUISE

ISLAND FÆRØERNE VIKING CRUISE ISLAND FÆRØERNE VIKING CRUISE HVOR SKAL DIN NÅL SÆTTES I NORDATLANTEN? Oplevelses- og pakkerejser, krydstogt og skibstransport Katalog 2014 VI GLÆDER OS TIL AT BYDE JER VELKOMMEN Også selv om vejret og

Læs mere