Casper og Iben. på rekordmesse i Herning. Kessler vs. Froch. X Factor. Hunde fra hele verden. Super Six-brag i MCH. til Herning.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Casper og Iben. på rekordmesse i Herning. Kessler vs. Froch. X Factor. Hunde fra hele verden. Super Six-brag i MCH. til Herning."

Transkript

1 Udgave 5 Marts 2010 når oplevelser er en hjertesag Indblik Casper og Iben på rekordmesse i Herning Kessler vs. Froch Super Six-brag i MCH X Factor på Formland Hunde fra hele verden til Herning

2 Rekorder Forårets første messer er kommet flot fra start i Herning. Ikke mindst Ferie for Alle 2010, der satte rekorder på stribe med både udstiller-, besøgs- og salgsrekord samt hingstekåringen med ny besøgsrekord. Formland inviterede inden for til fremtidens fællesskab, mens Skandinaviens største fødevaremesse, Foodexpo, var vært for Årets danske kok og Nordens bedste kok.

3 på stribe Hele tre rekorder blev det til på Skandinaviens største rejse- og feriemesse, Ferie for Alle Det blev både til ny besøgsrekord med gæster, ny udstillerrekord med 911 udstillere, og desuden kunne bl.a. Spies, Falk Lauritsen og Bravo Tours melde om salgsrekord. Messen blev åbnet med et brag af den tidligere landsholdstræner for det danske fodboldlandshold, Sepp Piontek. Han ankom i en grøn Lada og væltede dele af Berlin-muren, som var en gimmick fra årets partnerland Tyskland. USA er partnerland for næste Ferie for Alle i 2011, og allerede under messen var der fornemt besøg af USA s ambassadør i Danmark, Laurie S. Fulton. Også kendte danskere gæstede messen. Bl.a. komikeren Casper Christensen og Iben Hjejle, der besøgte messen som nybagte ejere af en campingvogn. Besøgsrekord på Hingstekåring Ikke blot danskernes rejselyst nåede nye rekorder, også hestefolket satte besøgsrekord på Ver - dens største hestearrangement, Hingstekåring og Hest & Rytter. I alt gæster besøgte den årlige Hingstekåring, der fandt sted marts i Herning. Det traditionsrige Gallashow blev igen i år overværet af Prinsesse Benedicte, der overrakte Prinsessens Vandrepræmie, som blev tildelt Blue Hors Romanov. Medaljer på menukortet Der blev kæmpet med kasseroller, gryder og råvarer i stribevis, da først Danmarks og herefter Nordens bedste kokke dystede i de prestigefyldte kokkekonkurrencer Årets danske Kok og Nordens Bedste kok på Foodexpo i MCH Messecenter Herning. Tommy Friis fra Molskroen i Ebeltoft snuppede DM-guldet, og Kenneth Hansen fra Svinkløv Badehotel løb med det nordiske mesterskab. Formland med X Factor Den populære sangskriver og tv-dommer i X Factor Remee åbnede Formland Spring 2010 med fokus på fællesskab og messens tema CLUB. Efter åbningen var Remee en tur rundt på messen i selskab med MCHs administrerende direktør Georg Sørensen og modedesigner Naja Munthe. I forbindelse med Formland havde hun skiftet catwalk og fashion ud med boligtekstiler, og var for første gang med på messen som udstiller. I alt fagfolk fra 34 lande besøgte Formlandmessen.

4 Kessler og Froch klar til Kun en sejr tæller for Mikkel Kessler i opgøret mod den engelske WBC-verdensmester i Herning den 24. april. - Det er mit livs vigtigste kamp. Jeg skal vinde uanset hvad, og det gør jeg også. Tilskuerne kommer til at se den stærkeste Kessler nogensinde, udtaler Mikkel Kessler. Efter nederlaget til Andre Ward i første runde af Super Six-turneringen er den danske boksestjerne tvunget frem over kanvassen mod Carl Froch. Drømmescenariet er knockout og tre point, men at det bliver svært mod den ubesejrede englænder, er Kessler ikke i tvivl om: - Carl er meget stærk både fysisk og mentalt. Han truer sågar med at hugge hovedet af mig, men han kan se frem til at få sig en overraskelse den 24. april, fortæller Mikkel Kessler. Om valget af Herning som sted for Super Sixbraget er danskeren fuld af rosende ord. Det var her, han i september 2009 besejrede Gusmyr Perdomo på knockout i fjerde omgang: - Denne gang bliver kampen i en større arena med plads til tilskuere. Jeg har de bedste minder fra sidste gang i Herning og håber igen på stor opbakning fra mine fantastiske fans, fastslår The Viking Warrior.

5 Super Six-brag Froch håber på støtte fra op mod engelske fans i Herning. Det bliver en uforglemmelig weekend, lover han. I starten var Carl Froch ellers ikke lun på, at kampen mod Mikkel Kessler skulle bokses i Herning. Men efter at have set byen og arenaen, hvor braget skal bokses, har WBC-verdensmesteren skiftet mening. - Jeg er imponeret over stedet for kampen. Det er en dejlig by og en fantastisk arena. Der er også nogle gode barer og restauranter, så mine fans vil kunne lide at være i Herning, udtaler Carl Froch. Englænderens professionelle karriere har budt på 26 kampe, og kobraen fra Nottingham er gået fra sejr til sejr. Blandt andet på udebane over Jermain Taylor, som blev sendt i gulvet i 12. omgang. Froch har planer om at gøre det samme mod Mikkel Kessler: - Jeg vil gøre, hvad der skal til for at vinde over Kessler. Om det så kræver, at jeg skal hugge hovedet af ham, fastslår den forsvarende verdensmester. Info om: Carl Froch vs Mikkel Kessler Super Six, Lørdag den 24. april Hal M, MCH Messecenter Herning Billetter kan købes via BILLETnet.dk Læs mere på

6 Verdens største Hundeshow i Herning hunde og hundeejere fra hele verden kommer til Herning, når verdens fornemste hunde sætter hinanden stævne på hundeudstillingen, World Dog Show, der løber af stablen juni i MCH Messecenter Herning. I alt 15 haller på m² samt et udendørsareal på ca m² er i brug, når præmiehundene og deres ejere fra flere end 20 lande mødes til årets største internationale begivenhed for hundeelskere. Udover verdensmesterskaber er der også en udstilling, med alt hvad hjertet begærer til menneskets bedste ven hunden. 2 Søvndal om fremtidens landbrug - Hvad ved jeg i grunden om landbrug? Ja, jeg er da opvokset på landet på en gård med 16 tønder land. Og begge mine brødre er stadig landmænd. Således skød SFs formand Villy Søvndal hovedtalen i gang for de godt fremmødte landmænd til Dansk Kvægs årlige kongres i MCH Herning kongrescenter: - Man skal være meget blind for ikke at se, at landbruget er lige så hårdt ramt som andre erhverv, og jeg mener, landbruget står over for den helt store dagsorden, at landbruget fremover både skal være fødevareproducent og energiproducent, sagde Søvndal på kongressen, som fandt sted marts. 3Jesus på musical-korset Et rygende kors på 150 kilo med 450 lysdioder og egen røgmaskine. Det kan publikum opleve i MCH Herning Kongrescenters musical Jesus Christ Superstar, der har premiere torsdag den 15. april. De tekniske virkemidler er skabt af MCH s egen scenograf, der har brugt fjorten dage på at fremtrylle det store kors, som spiller en central rolle i musicalen med hits af Andrew Lloyd Webber. I hovedrollerne ses Thomas Høj, Rikke Hvidbjerg og Diluckshan Jeyaratnam, mens der er comeback på scenen til Allan Mortensen. Jesus Christ Superstar spiller frem til den 8. maj i Kongrescentret.

7 5 1 Seks skarpe 4Outlet-messe april Der bliver igen mulighed for at shoppe løs, når Outlet-messen åbner dørene i MCH Messecenter Herning april. Det bliver årets første udgave af Outlet-messen, som fremover finder sted to gange om året én om foråret og én om efteråret. - Flere end 180 udstillere er allerede klar til Outlet i april, hvor vi byder inden for til tre haller med Mode & Design, Sport & Fritid og Bolig & Livsstil, Intersport-outlet, Designer Bazaar og ikke mindst Kidszone, som denne gang er blevet dobbelt så stor, fortæller projektchef Anders L. Mortensen, MCH. 5Nye chefer i MCH Administrerende direktør Georg Sørensen har styrket organisationen i MCH med ansættelsen af en ny chef for services og en række nyudnævnelser. Lars Hajslund er ansat som service-chef med ansvar for bl.a. driften og restauranterne i MCH. Claus Donslund er udnævnt til direktør i MCH for Kultur, Møder og Events, og Lars Jespersen til direktør i MCH med ansvar for strategisk vigtige messer. Desuden er tre projektledere Mona Jakobsen, Henriette Træholt og Anders L. Mortensen udnævnt til projektchefer, mens økonomichef Bjarne Krogstrup (ikke på foto) får udvidet sit ansvarsområde til også at omfatte MCH s forretningsstyring. 6 Agromek hvert andet år Nordens største årlige landbrugsmaskinudstilling, Agromek, vil fremover finde sted hvert andet år. Agromek holdes som planlagt i perioden 30. november - 3. december i år, og herefter vil der være Agromek igen i 2012 og følgende lige år. - Vi vil fastholde Agromek som en udstilling af international karakter og specielt målrettet Nordeuropa. Mange af udstillerne bruger Agromek som et vindue i deres eksportarbejde, og derfor skal vi sørge for, at Agromek stadig er attraktiv at besøge uanset, hvorfra i verden man kommer, siger den nye formand for Agromeks udstillingskomité, administrerende direktør Sten Andersen, Dan Egtved A/S.

8 Glæd dig til... Udpluk af kommende arrangementer april - aug Holiday on Ice Is-show Torsdag 25. til søndag 28. marts Stumpemarked 51. Loppe- og stumpemarked Lørdag 27. marts kl FCM FC Nordsjælland Torsdag 1. april kl Aarhus Symfoniorkester Spiller mozart Fredag 9. april kl Lørdag 24. & søndag 25. oktober 2009 Spar op til 80 % Outlet-Messen 3. Outlet-messe i MCH Lørdag og søndag april FCM AGF Onsdag 14. april kl Jesus Christ Superstar MCHs egenproduktion Torsdag 15. april til lørdag 8. maj FCM FC København Lørdag 17. april kl Froch vs. Kessler Super Six World Boxing Classic Lørdag 24. april FCM Brøndby Onsdag 5. maj kl Sange vi aldrig glemmer Koncert med Kristen Flygtningehjælp Lørdag 15. maj kl FCM Silkeborg Søndag 16. maj kl Layout: MCH Grafisk Tryk: Arco Grafisk A/S World Dog Show 2010 Hundeudstilling i verdensklasse Torsdag 24. til søndag 27. juni Landsskuet Dyrskue og udstilling Torsdag 1. til lørdag 3. juli Grøn Koncert Musik til et godt formål Fredag 16. juli kl Formland Autumn 53. Fagmesse for brugskunst og design Fredag 20. til mandag 23. august GULV10 3. Fagmesse for gulvbranchen Tirsdag 24. til 26. august MCH Billetsalg Østergade 37 DK-7400 Herning Mandag-torsdag kl Fredag kl Billettelefon Mandag-lørdag kl Se flere arrangementer på mch.dk Vardevej 1 DK-7400 Herning mch.dk

Rekordsalg og rejsedrømme 60.000 besøgende til Ferie for Alle

Rekordsalg og rejsedrømme 60.000 besøgende til Ferie for Alle Nr. 6 April 2009 Rekordsalg og rejsedrømme 60.000 besøgende til Ferie for Alle Verdensstjerner på plakaten Bruce, Beth, Beyoncé og Coldplay X-factor og royalt besøg På verdens største hestearrangement

Læs mere

Historisk dag på Heden

Historisk dag på Heden Nr. 2 April 2008 Historisk dag på Heden 26. marts blev en historisk dag i MCH. For første gang nogensinde blev der spillet en A-landskamp i herrefodbold i Herning. På banen endte kampen uafgjort 1-1 mod

Læs mere

SIDSTE NYT FRA FORMANDEN

SIDSTE NYT FRA FORMANDEN Nr. 01 marts 2011 SIDSTE NYT FRA FORMANDEN input I NYE KLÆ R NY HJEMMESIDE - NU MED FORDELE GÅ BANEN RUNDT I STUEN MUSTA KLAR MED NYE BOLLER PÅ SUPPEN EN EFTERLYSNING - MÅSKE... BANEGUIDES PÅ TEESTEDET

Læs mere

1. DEC. 2014 JULEN 2014 JULEKORTET

1. DEC. 2014 JULEN 2014 JULEKORTET Glædelig jul FRA FAMILIEN NEBEL I HOLSTEBRO BRYLLUP EN FANTASTISK DAG, AT TÆNKE TILBAGE PÅ NYT HUS ANNA ANCHERS VEJ 138 I HOLSTEBRO INGEN KRÆFT VI HAR MEGET AT TAKKE GUD FOR JULEKORTET Kære familie og

Læs mere

JCI Horsens Kammerbladet

JCI Horsens Kammerbladet JCI Kammerbladet Juni Tema: Regionen hvad er nu det for en størrelse I dette nummer: Formandens ord Invitation afdelingsaften Referat: hvad vil det sige at være effektiv? Tema: Regionen hvad er nu det

Læs mere

Kammerbladet. Marts måned. JCI Danmarks vision: Fordi vi kan! Horsens. Horsens

Kammerbladet. Marts måned. JCI Danmarks vision: Fordi vi kan! Horsens. Horsens Kammerbladet Marts måned I dette nummer kan du læse: Formandens ord JCI Danmarks vision: Vi vil være det førende netværk for unge handlekraftige mennesker, der tager ansvar og gør en positiv forskel for

Læs mere

JCI Horsens Kammerbladet

JCI Horsens Kammerbladet JCI Kammerbladet JCI så er det forår Martstema: På vej til Mors I dette nummer: - Formandens ord - Indbydelse til afdelingsaften - Referat af afdelingsaften - Tema: På vej til Mors - JCInyt - 10 hurtige

Læs mere

Forår 2010 FREMTIDEN. Fremtiden3 - Årsrapport 2009 NR 3. Ungdomsforeningen fremtiden Nr. 3 Fredericia

Forår 2010 FREMTIDEN. Fremtiden3 - Årsrapport 2009 NR 3. Ungdomsforeningen fremtiden Nr. 3 Fredericia FREMTIDEN NR 3 Fremtiden3 - Årsrapport 2009 Ungdomsforeningen fremtiden Nr. 3 Fredericia Indhold Formandens beretning... 3 Kalender 1 halvår... 4 Kalender 2 halvår... 5 Genopåbning af ungdomsforeningen

Læs mere

Nyhedsbrev - Lotte Friis Juli 2015

Nyhedsbrev - Lotte Friis Juli 2015 Nyhedsbrev - Lotte Friis Juli 2015 Den værste dag i mit liv. VM kvalifikation Hjemløs NU venter Kazan!!!!!! 2015 Mit 2015 startede rigtig godt. Efter nogle dejlige dage i New York hvor jeg sammen med nogle

Læs mere

Vi ønsker vores konfirmander tillykke! Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE

Vi ønsker vores konfirmander tillykke! Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE Vi ønsker vores konfirmander tillykke! Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE 45. ÅRGANG NR. 3 JUNI - SEPTEMBER 2015 Kære konfirmander, kære forældre, kære gæster... Kan I huske da I for læn ge længe siden var minikonfirmander?

Læs mere

Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H

Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H Nr. 2 2013 Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H Information Formandens ord 3 Område Nord 4 Siden sidst 5 Kimberskuet 5 Efterårets aktiviteter Gistrup 8 Storvorde 10 Åbent landbrug

Læs mere

Arsberetning 2011. Aalborg Zoo deltager i det internationale samarbejde (EEP) for truede dyrearter. Dyrebare oplevelser

Arsberetning 2011. Aalborg Zoo deltager i det internationale samarbejde (EEP) for truede dyrearter. Dyrebare oplevelser Arsberetning 2011 Aalborg Zoo deltager i det internationale samarbejde (EEP) for truede dyrearter Dyrebare oplevelser Medarbejdere Protektor: Hans Kgl. Højhed Prins Joachim Bestyrelse: Arne B. Schade,

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Sæsonprogram 2009/2010

Sæsonprogram 2009/2010 City Singler 18. marts he Flaming Lips 7. november Jesus Christ Superstar 15. april - 8. maj Sæsonprogram he Opera Show 6. marts Skatteøen 2. oktober Sanne Salomonsen 20. februar Vil I også være en del

Læs mere

Klatten. Nr. 2 August 2009. Læs inde i bladet:

Klatten. Nr. 2 August 2009. Læs inde i bladet: Klatten Nr. 2 August 2009 Læs inde i bladet: - Anden runde 2009-2 Holdet overlevet i S. 1. - Århus 5 bedste senior klub og hvad så? - Rigtig mange popcorn og penge! - Sol og sommer i Lyseng - Ny træner

Læs mere

Støtteforeningen 2012-2013

Støtteforeningen 2012-2013 Støtteforeningen 2012-2013 Set med mine øjne 2012 blev for mig et inspirerende og lærerigt år. På Støtteforeningens generalforsamling i februar blev jeg på et hængende hår valgt ind, og jeg var glad og

Læs mere

SLAGELSE NU TEMA: KULTURLIV. Fra slikfabrik til musikfabrik. Hjælp - vikingerne kommer. KIT binder kunstnere sammen. Teaterliv på den gamle herreborg

SLAGELSE NU TEMA: KULTURLIV. Fra slikfabrik til musikfabrik. Hjælp - vikingerne kommer. KIT binder kunstnere sammen. Teaterliv på den gamle herreborg SLAGELSE NU online-magasin om det gode liv i Slagelse Kommune Fra slikfabrik til musikfabrik KIT binder kunstnere sammen NR. 1 2014 Hjælp - vikingerne kommer Teaterliv på den gamle herreborg TEMA: KULTURLIV

Læs mere

Baunehøj Efterskole. Væksthuset. Nr. 62 Juni 2014. Udgivet af Skolekredsen

Baunehøj Efterskole. Væksthuset. Nr. 62 Juni 2014. Udgivet af Skolekredsen Baunehøj Efterskole Væksthuset Nr. 62 Juni 2014 Udgivet af Skolekredsen Væksthuset nr. 62. Indholdsfortegnelse: 2 Indholdsfortegnelse. 3 Tale til de kommende elever. 6... Nyt fra Skolekredsen, ny bestyrelse,

Læs mere

Oplevelser for alle Forår 2009

Oplevelser for alle Forår 2009 herning De Udvalgte 11.03.09 The Sound of Music 7.-8.03.09 D-A-D 21.02.09 MCH Messecenter Herning Vardevej 1 DK-7400 Herning 99 26 99 26 Østergade 37 DK-7400 Herning 99 26 99 26 Herning Teater Østergade

Læs mere

Online magasin om livet på efterskole, sport, læring og samvær. Nr. 1 // november 2014

Online magasin om livet på efterskole, sport, læring og samvær. Nr. 1 // november 2014 Online magasin om livet på efterskole, sport, læring og samvær Nr. 1 // november 2014 Du kan blandt andet læse om: De første dage på SINE, Introugen, opdatering fra alle linjerne, artikel fra den nye golflinje,

Læs mere

Årsberetning 2015. Velkommen til lokalafdelingens årsmøde til alle deltagere, hvad end du er gammel i gårde eller nyt medlem. Vi sætter pris på jer alle og glæder os over, at I har lyst til at møde op.

Læs mere

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!!

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!! Ny formand NYHEDSARKIV 2003 På generalforsamligen fik Middelfart Roklub ny formand. Flemming Buhl Rasmussen blev valgt til formand efter Bjarne Jacobsen som havde været formand i 11 år. Mange tak til Bjarne

Læs mere

Der blev udvekslet minder og historier ved Gardens Jubilæum!

Der blev udvekslet minder og historier ved Gardens Jubilæum! 1 2014 Der blev udvekslet minder og historier ved Gardens Jubilæum! Bestyrelsen i Vejen Gardens Støtteforening vgstotte@gmail.com Formand Peter Mikael Jensen Askovvej 37, 6600 Vejen Tlf. 75 36 47 51/30

Læs mere

JCI Horsens Kammerbladet

JCI Horsens Kammerbladet JCI Kammerbladet Fokus: Forårskongressen i I dette nummer: Formandens ord Referat afdelingsaften februar Invitation til afdelingsaften Store Projektlederdag Organisationsplan JCI FK: Kom med på kongres!

Læs mere

JCI Horsens Kammerbladet

JCI Horsens Kammerbladet JCI Kammerbladet Fokus: JCI International I dette nummer: Formandens ord Referat afdelingsaften Invitation til afdelingsaften Kick-off: JCI International Hvad skal du til næste år? Årets Unge Erhvervsleder

Læs mere

TIF-NYT 36. ÅRGANG OKTOBER 2014 NR. 2

TIF-NYT 36. ÅRGANG OKTOBER 2014 NR. 2 TIF-NYT 36. ÅRGANG OKTOBER 2014 NR. 2 Håndboldsæsonen er kommet godt i gang, og vanen tro har ungdomsafdelingen været til opstartsstævne i Århus. Her ses U12 drengene - mens de venter på bussen! TJØRRING

Læs mere

Lystrup Idrætsforening

Lystrup Idrætsforening Beretning år 2014 Gymnastikafdelingen Lystrup IF 1.januar - 31. december 2014 Det er nu mit andet år som formand for gymnastikafdelingen i Lystrup IF og et år hvor der igen er sket rigtig meget indenfor

Læs mere

Cats. Kattens. Trine Jepsen

Cats. Kattens. Trine Jepsen Trine Jepsen Kulturmagasinet - Nr. 1-2014 Kattens Cats Skønheden ved et liv uden automatpilot - 4 Som en stor gruppekrammer - 8 Friheden har sine begrænsninger - 12 På mission for de gode koncertoplevelser

Læs mere

JCI Horsens Kammerbladet

JCI Horsens Kammerbladet JCI Kammerbladet JCI - Anno 2011 Tak for i år! I dette nummer: Formandens ord Indbydelse til afdelingsaften Referat af afdelingsaftenen Kick Off til 2012 Mit Advisory Board jcinyt.dk JCI og de andre (netværk)

Læs mere

September 2014 7. Årgang Nr. 3

September 2014 7. Årgang Nr. 3 September 2014 7. Årgang Nr. 3 Landsstævne 2014 i Frederikshavn Sæsonens første træning er mandag den 8. september kl. 19.30 i festsalen på Løjtegårdsskolen 3 5 7 8 9 10 12 13 14 16 Indhold Bestyrelsens

Læs mere