Casper og Iben. på rekordmesse i Herning. Kessler vs. Froch. X Factor. Hunde fra hele verden. Super Six-brag i MCH. til Herning.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Casper og Iben. på rekordmesse i Herning. Kessler vs. Froch. X Factor. Hunde fra hele verden. Super Six-brag i MCH. til Herning."

Transkript

1 Udgave 5 Marts 2010 når oplevelser er en hjertesag Indblik Casper og Iben på rekordmesse i Herning Kessler vs. Froch Super Six-brag i MCH X Factor på Formland Hunde fra hele verden til Herning

2 Rekorder Forårets første messer er kommet flot fra start i Herning. Ikke mindst Ferie for Alle 2010, der satte rekorder på stribe med både udstiller-, besøgs- og salgsrekord samt hingstekåringen med ny besøgsrekord. Formland inviterede inden for til fremtidens fællesskab, mens Skandinaviens største fødevaremesse, Foodexpo, var vært for Årets danske kok og Nordens bedste kok.

3 på stribe Hele tre rekorder blev det til på Skandinaviens største rejse- og feriemesse, Ferie for Alle Det blev både til ny besøgsrekord med gæster, ny udstillerrekord med 911 udstillere, og desuden kunne bl.a. Spies, Falk Lauritsen og Bravo Tours melde om salgsrekord. Messen blev åbnet med et brag af den tidligere landsholdstræner for det danske fodboldlandshold, Sepp Piontek. Han ankom i en grøn Lada og væltede dele af Berlin-muren, som var en gimmick fra årets partnerland Tyskland. USA er partnerland for næste Ferie for Alle i 2011, og allerede under messen var der fornemt besøg af USA s ambassadør i Danmark, Laurie S. Fulton. Også kendte danskere gæstede messen. Bl.a. komikeren Casper Christensen og Iben Hjejle, der besøgte messen som nybagte ejere af en campingvogn. Besøgsrekord på Hingstekåring Ikke blot danskernes rejselyst nåede nye rekorder, også hestefolket satte besøgsrekord på Ver - dens største hestearrangement, Hingstekåring og Hest & Rytter. I alt gæster besøgte den årlige Hingstekåring, der fandt sted marts i Herning. Det traditionsrige Gallashow blev igen i år overværet af Prinsesse Benedicte, der overrakte Prinsessens Vandrepræmie, som blev tildelt Blue Hors Romanov. Medaljer på menukortet Der blev kæmpet med kasseroller, gryder og råvarer i stribevis, da først Danmarks og herefter Nordens bedste kokke dystede i de prestigefyldte kokkekonkurrencer Årets danske Kok og Nordens Bedste kok på Foodexpo i MCH Messecenter Herning. Tommy Friis fra Molskroen i Ebeltoft snuppede DM-guldet, og Kenneth Hansen fra Svinkløv Badehotel løb med det nordiske mesterskab. Formland med X Factor Den populære sangskriver og tv-dommer i X Factor Remee åbnede Formland Spring 2010 med fokus på fællesskab og messens tema CLUB. Efter åbningen var Remee en tur rundt på messen i selskab med MCHs administrerende direktør Georg Sørensen og modedesigner Naja Munthe. I forbindelse med Formland havde hun skiftet catwalk og fashion ud med boligtekstiler, og var for første gang med på messen som udstiller. I alt fagfolk fra 34 lande besøgte Formlandmessen.

4 Kessler og Froch klar til Kun en sejr tæller for Mikkel Kessler i opgøret mod den engelske WBC-verdensmester i Herning den 24. april. - Det er mit livs vigtigste kamp. Jeg skal vinde uanset hvad, og det gør jeg også. Tilskuerne kommer til at se den stærkeste Kessler nogensinde, udtaler Mikkel Kessler. Efter nederlaget til Andre Ward i første runde af Super Six-turneringen er den danske boksestjerne tvunget frem over kanvassen mod Carl Froch. Drømmescenariet er knockout og tre point, men at det bliver svært mod den ubesejrede englænder, er Kessler ikke i tvivl om: - Carl er meget stærk både fysisk og mentalt. Han truer sågar med at hugge hovedet af mig, men han kan se frem til at få sig en overraskelse den 24. april, fortæller Mikkel Kessler. Om valget af Herning som sted for Super Sixbraget er danskeren fuld af rosende ord. Det var her, han i september 2009 besejrede Gusmyr Perdomo på knockout i fjerde omgang: - Denne gang bliver kampen i en større arena med plads til tilskuere. Jeg har de bedste minder fra sidste gang i Herning og håber igen på stor opbakning fra mine fantastiske fans, fastslår The Viking Warrior.

5 Super Six-brag Froch håber på støtte fra op mod engelske fans i Herning. Det bliver en uforglemmelig weekend, lover han. I starten var Carl Froch ellers ikke lun på, at kampen mod Mikkel Kessler skulle bokses i Herning. Men efter at have set byen og arenaen, hvor braget skal bokses, har WBC-verdensmesteren skiftet mening. - Jeg er imponeret over stedet for kampen. Det er en dejlig by og en fantastisk arena. Der er også nogle gode barer og restauranter, så mine fans vil kunne lide at være i Herning, udtaler Carl Froch. Englænderens professionelle karriere har budt på 26 kampe, og kobraen fra Nottingham er gået fra sejr til sejr. Blandt andet på udebane over Jermain Taylor, som blev sendt i gulvet i 12. omgang. Froch har planer om at gøre det samme mod Mikkel Kessler: - Jeg vil gøre, hvad der skal til for at vinde over Kessler. Om det så kræver, at jeg skal hugge hovedet af ham, fastslår den forsvarende verdensmester. Info om: Carl Froch vs Mikkel Kessler Super Six, Lørdag den 24. april Hal M, MCH Messecenter Herning Billetter kan købes via BILLETnet.dk Læs mere på

6 Verdens største Hundeshow i Herning hunde og hundeejere fra hele verden kommer til Herning, når verdens fornemste hunde sætter hinanden stævne på hundeudstillingen, World Dog Show, der løber af stablen juni i MCH Messecenter Herning. I alt 15 haller på m² samt et udendørsareal på ca m² er i brug, når præmiehundene og deres ejere fra flere end 20 lande mødes til årets største internationale begivenhed for hundeelskere. Udover verdensmesterskaber er der også en udstilling, med alt hvad hjertet begærer til menneskets bedste ven hunden. 2 Søvndal om fremtidens landbrug - Hvad ved jeg i grunden om landbrug? Ja, jeg er da opvokset på landet på en gård med 16 tønder land. Og begge mine brødre er stadig landmænd. Således skød SFs formand Villy Søvndal hovedtalen i gang for de godt fremmødte landmænd til Dansk Kvægs årlige kongres i MCH Herning kongrescenter: - Man skal være meget blind for ikke at se, at landbruget er lige så hårdt ramt som andre erhverv, og jeg mener, landbruget står over for den helt store dagsorden, at landbruget fremover både skal være fødevareproducent og energiproducent, sagde Søvndal på kongressen, som fandt sted marts. 3Jesus på musical-korset Et rygende kors på 150 kilo med 450 lysdioder og egen røgmaskine. Det kan publikum opleve i MCH Herning Kongrescenters musical Jesus Christ Superstar, der har premiere torsdag den 15. april. De tekniske virkemidler er skabt af MCH s egen scenograf, der har brugt fjorten dage på at fremtrylle det store kors, som spiller en central rolle i musicalen med hits af Andrew Lloyd Webber. I hovedrollerne ses Thomas Høj, Rikke Hvidbjerg og Diluckshan Jeyaratnam, mens der er comeback på scenen til Allan Mortensen. Jesus Christ Superstar spiller frem til den 8. maj i Kongrescentret.

7 5 1 Seks skarpe 4Outlet-messe april Der bliver igen mulighed for at shoppe løs, når Outlet-messen åbner dørene i MCH Messecenter Herning april. Det bliver årets første udgave af Outlet-messen, som fremover finder sted to gange om året én om foråret og én om efteråret. - Flere end 180 udstillere er allerede klar til Outlet i april, hvor vi byder inden for til tre haller med Mode & Design, Sport & Fritid og Bolig & Livsstil, Intersport-outlet, Designer Bazaar og ikke mindst Kidszone, som denne gang er blevet dobbelt så stor, fortæller projektchef Anders L. Mortensen, MCH. 5Nye chefer i MCH Administrerende direktør Georg Sørensen har styrket organisationen i MCH med ansættelsen af en ny chef for services og en række nyudnævnelser. Lars Hajslund er ansat som service-chef med ansvar for bl.a. driften og restauranterne i MCH. Claus Donslund er udnævnt til direktør i MCH for Kultur, Møder og Events, og Lars Jespersen til direktør i MCH med ansvar for strategisk vigtige messer. Desuden er tre projektledere Mona Jakobsen, Henriette Træholt og Anders L. Mortensen udnævnt til projektchefer, mens økonomichef Bjarne Krogstrup (ikke på foto) får udvidet sit ansvarsområde til også at omfatte MCH s forretningsstyring. 6 Agromek hvert andet år Nordens største årlige landbrugsmaskinudstilling, Agromek, vil fremover finde sted hvert andet år. Agromek holdes som planlagt i perioden 30. november - 3. december i år, og herefter vil der være Agromek igen i 2012 og følgende lige år. - Vi vil fastholde Agromek som en udstilling af international karakter og specielt målrettet Nordeuropa. Mange af udstillerne bruger Agromek som et vindue i deres eksportarbejde, og derfor skal vi sørge for, at Agromek stadig er attraktiv at besøge uanset, hvorfra i verden man kommer, siger den nye formand for Agromeks udstillingskomité, administrerende direktør Sten Andersen, Dan Egtved A/S.

8 Glæd dig til... Udpluk af kommende arrangementer april - aug Holiday on Ice Is-show Torsdag 25. til søndag 28. marts Stumpemarked 51. Loppe- og stumpemarked Lørdag 27. marts kl FCM FC Nordsjælland Torsdag 1. april kl Aarhus Symfoniorkester Spiller mozart Fredag 9. april kl Lørdag 24. & søndag 25. oktober 2009 Spar op til 80 % Outlet-Messen 3. Outlet-messe i MCH Lørdag og søndag april FCM AGF Onsdag 14. april kl Jesus Christ Superstar MCHs egenproduktion Torsdag 15. april til lørdag 8. maj FCM FC København Lørdag 17. april kl Froch vs. Kessler Super Six World Boxing Classic Lørdag 24. april FCM Brøndby Onsdag 5. maj kl Sange vi aldrig glemmer Koncert med Kristen Flygtningehjælp Lørdag 15. maj kl FCM Silkeborg Søndag 16. maj kl Layout: MCH Grafisk Tryk: Arco Grafisk A/S World Dog Show 2010 Hundeudstilling i verdensklasse Torsdag 24. til søndag 27. juni Landsskuet Dyrskue og udstilling Torsdag 1. til lørdag 3. juli Grøn Koncert Musik til et godt formål Fredag 16. juli kl Formland Autumn 53. Fagmesse for brugskunst og design Fredag 20. til mandag 23. august GULV10 3. Fagmesse for gulvbranchen Tirsdag 24. til 26. august MCH Billetsalg Østergade 37 DK-7400 Herning Mandag-torsdag kl Fredag kl Billettelefon Mandag-lørdag kl Se flere arrangementer på mch.dk Vardevej 1 DK-7400 Herning mch.dk

Historisk dag på Heden

Historisk dag på Heden Nr. 2 April 2008 Historisk dag på Heden 26. marts blev en historisk dag i MCH. For første gang nogensinde blev der spillet en A-landskamp i herrefodbold i Herning. På banen endte kampen uafgjort 1-1 mod

Læs mere

Rekordsalg og rejsedrømme 60.000 besøgende til Ferie for Alle

Rekordsalg og rejsedrømme 60.000 besøgende til Ferie for Alle Nr. 6 April 2009 Rekordsalg og rejsedrømme 60.000 besøgende til Ferie for Alle Verdensstjerner på plakaten Bruce, Beth, Beyoncé og Coldplay X-factor og royalt besøg På verdens største hestearrangement

Læs mere

Smilende dronning på visit i Herning. Tre verdensstjerner på to dage i MCH. Ny sundhedsmesse på vej til MCH

Smilende dronning på visit i Herning. Tre verdensstjerner på to dage i MCH. Ny sundhedsmesse på vej til MCH Nr. 7 Juli 2009 Smilende dronning på visit i Herning Tre verdensstjerner på to dage i MCH Ny sundhedsmesse på vej til MCH MCH ønsker kunder og samarbejdspartnere en god sommer Helle Thorning- Schmidt besøgte

Læs mere

Til alle jer fra alle os

Til alle jer fra alle os Til alle jer fra alle os Nu er vi snart fremme ved dagen før dagen, hvor godtfolk fra Greve og Herning og Skagen kan vride sig ud af en travl centrifuge og jobbet forlade i mer end en uge. For NU kommer

Læs mere

Showtime. SAS Arena. Wildcard. 2 x ROCK. til Kvik - Duran Duran til Vestas. Danmarks bedste stadion. til talenter på Formland. med britiske veteraner

Showtime. SAS Arena. Wildcard. 2 x ROCK. til Kvik - Duran Duran til Vestas. Danmarks bedste stadion. til talenter på Formland. med britiske veteraner Nr. 3 Juni 2008 Showtime til Kvik - Duran Duran til Vestas SAS Arena Danmarks bedste stadion Wildcard til talenter på Formland 2 x ROCK med britiske veteraner 90 års fødselsdag, showtime og kæmpe event

Læs mere

Nr. 5 December 2008. Snemænd & juledrømme. Outlet-Messen var en succes. MCH vært for Dansk Melodi Grand Prix

Nr. 5 December 2008. Snemænd & juledrømme. Outlet-Messen var en succes. MCH vært for Dansk Melodi Grand Prix Nr. 5 December 2008 Snemænd & juledrømme MCH S NYE EGENPRODUKTION RIFT OM KVALITETSmærkerne Outlet-Messen var en succes STJERNEDRYS OVER HERNING MCH vært for Dansk Melodi Grand Prix Søde juledrømme i musikalsk

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!!

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!! Ny formand NYHEDSARKIV 2003 På generalforsamligen fik Middelfart Roklub ny formand. Flemming Buhl Rasmussen blev valgt til formand efter Bjarne Jacobsen som havde været formand i 11 år. Mange tak til Bjarne

Læs mere

Borgmester Lars Krarups tale ved åbningen af Landsskuet på Landsskuepladsen torsdag 4. juli 2013 kl

Borgmester Lars Krarups tale ved åbningen af Landsskuet på Landsskuepladsen torsdag 4. juli 2013 kl 1 Borgmester Lars Krarups tale ved åbningen af Landsskuet på Landsskuepladsen torsdag 4. juli 2013 kl. 12.00 Kære arrangører og udstillere mine damer og herre! Velkommen til Herning og til tre forhåbentlig

Læs mere

Breaking. fair ind på Formland. 13. - 16. august 2015

Breaking. fair ind på Formland. 13. - 16. august 2015 Breaking News: Expo News fair Flytter ind på Formland * * 13. - 16. august 2015 Expo News fair skaber forandring sammen med formland DERFOR FLYTTER EXPO NEWS IND PÅ FORMLAND! formland er en stærk og indarbejdet

Læs mere

KORFESTIVAL MAJ

KORFESTIVAL MAJ Sammen synger vi os glade på tværs af kommunen og generationer. Glæd dig til en uge med sang, fest, farver og fællesskab - En korfestival hvor alle kan være med! LÆS MERE OM PROGRAMMET OG EVT. BILLETSALG

Læs mere

Aktiviteter i vinterferien

Aktiviteter i vinterferien Aktiviteter i vinterferien 2015 1 2 Jubii, så er det snart vinterferie og dermed også tid til oplevelser. Glæd dig for i år er der mange sjove aktiviteter, hvor du kan deltage i din vinterferie. Du kan

Læs mere

Standerstrygningstale 2015

Standerstrygningstale 2015 Standerstrygningstale 2015 Så står vi her igen velkommen til jer alle dejligt at se et godt fremmøde. I dag er jo dagen, hvor sommersæsonen for alvor er slut og vi gør op, hvor mange kilometer, vi har

Læs mere

På vores tur til Bad Bramsted var Hans Carl og Ronald med ledsager inviteret med, men det var kun Hans Carl og Kirsten der kunne.

På vores tur til Bad Bramsted var Hans Carl og Ronald med ledsager inviteret med, men det var kun Hans Carl og Kirsten der kunne. Vi har haft følgende aktiviteter: 3 Søndag den 13. nov. 2011, Tyrolermusik i Agerbæk. Fredag den 25. nov. 2011, jul i city, herefter julefrokost på Britannia. Søndag den 11. dec 2011, jul i city Søndag

Læs mere

Der er i år lavet en besøgsanalyse. Den er foretaget af Landsskuets medarbejdere, på alle 3 dage, i tidsrummet fra kl. 13.00-17.00.

Der er i år lavet en besøgsanalyse. Den er foretaget af Landsskuets medarbejdere, på alle 3 dage, i tidsrummet fra kl. 13.00-17.00. Hvordan kan det være, at når vi kommer dertil på året, hvor der skal afholdes generalforsamling i Landsskuet, så har vi kun positive ting at berette om.---- For det første vil jeg sige, at der som sædvanlig

Læs mere

Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014

Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014 Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014 EM i Herning MIT 2013 Baltimore Jeg sidder på min seng her i Baltimore en solrig søndag formiddag, Det er min første rigtige fridag i 2014, ingen træning, ingen

Læs mere

World Archery Indoor Championships. Nimes, Frankrig 25. feb. 2. marts 2014

World Archery Indoor Championships. Nimes, Frankrig 25. feb. 2. marts 2014 REJSEBREV 4 Dette års indendørs Verdensmesterskab for junior/senior afholdes i og Danmark stiller med følgende Lørdag den 1. marts 2014. Igen stod Danmark overfor USA i en holdfinale og igen var det guldet

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

Herning vært for DM: Hunde kan også køre rally

Herning vært for DM: Hunde kan også køre rally Herning vært for DM: Hunde kan også køre rally Den lokale schæferhundeklub lokkede i weekenden hundeelskere fra hele landet til Herning Open, som blandt andet bød på en ny disciplin 22. juli 2019, 11.02

Læs mere

ANSØGNING OM TILSKUD TIL AFVIKLING AF UCI WORLD CYCLING TOUR COPENHAGEN GRAN FONDO 2015

ANSØGNING OM TILSKUD TIL AFVIKLING AF UCI WORLD CYCLING TOUR COPENHAGEN GRAN FONDO 2015 ANSØGNING OM TILSKUD TIL AFVIKLING AF UCI WORLD CYCLING TOUR COPENHAGEN GRAN FONDO 2015 Ansøgningsbeløb: 500.000 DKR Danmarks Cykle Union Side 1 af 6 UCI World Cycling Tour Copenhagen Gran Fondo 2015 Copenhagen

Læs mere

Tæt på stjernerne VIP hos OB

Tæt på stjernerne VIP hos OB Tæt på stjernerne VIP hos OB Én gang Odense altid Odense! Sådan lyder det fra mange fynske struber, når OB spiller i Superligaen, og sådan vil du også føle det, når du først har oplevet dansk topfodbold

Læs mere

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Hej Allesammen, Sæsonen 2014/2015, min første i Gentofte Svømmeklub, er på vej ind i de sidste spændende og afgørende uger, Selvom mange kilometer

Læs mere

Oversigt over aktiviteter i marts:

Oversigt over aktiviteter i marts: Marts nr. 3 Oversigt over aktiviteter i marts: Tirsdag d.3 kl. 10.15 Torsdag d. 5 kl. 10 Tirsdag d. 10 kl. 10.15 Torsdag d.12 kl. 10 Tirsdag d.17 kl. 10.15 Torsdag d.19 kl. 10 Torsdag d.19 kl. 14 16 Tirsdag

Læs mere

Europæiske politimesterskaber i. fodbold for kvinder

Europæiske politimesterskaber i. fodbold for kvinder Europæiske politimesterskaber i fodbold for kvinder 30 Politiidræt nr. 5 2016 Tekst og fotos Magnus Buhl Hansen, PI-København, træner for kvindelandsholdet INTRO Mandag den 20 juni var der afgang for det

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Tag med til Belgien til løb. 2. Klubmesterskab 2014. 1. Absolut sidste chance!!! 2. Klubmesterskab 2014

INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Tag med til Belgien til løb. 2. Klubmesterskab 2014. 1. Absolut sidste chance!!! 2. Klubmesterskab 2014 NYHEDSBREV 20-2014 INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Absolut sidste chance!!! 2. Klubmesterskab 2014 3. Tilmelding til Vättern Rundt 2015. NU! 4. HJÆLP til Herlevugen! 5. Tønder/Bov turen 2014 6. Efterårets motionsløbstilbud

Læs mere

KOFUNKAN WORLD CUP 2014

KOFUNKAN WORLD CUP 2014 KOFUNKAN WORLD CUP 2014 Torsdag den 10. april tog en trup bestående af 7 kæmpere (Sebastian, Viktor, Mathias J, Mathias H, Nikoline, Monika, Jeppe, Marcus), 3 coaches (Sensei Jonas, Sempai Peter og Sempai

Læs mere

Kære Aabenraa Rotary Klub. Como vão as coisas por aí?

Kære Aabenraa Rotary Klub. Como vão as coisas por aí? Kære Aabenraa Rotary Klub Como vão as coisas por aí? Jeg vil gerne først takke mange gange for, at I har givet mig muligheden for at komme ud som udvekslingsstudent og opleve en helt ny og spændende kultur!

Læs mere

Nyhedsbrev. Streams of Culture. Fjerde projektmøde. København maj / juni 2011. I uge 22 var vi værter

Nyhedsbrev. Streams of Culture. Fjerde projektmøde. København maj / juni 2011. I uge 22 var vi værter S K O LEN V E D B Ü L OW S V E J Nyhedsbrev M A J 2 0 1 1 Streams of Culture I N D H O L D : Fjerde projektmøde. Referat fra mødet i København Resultater og produkter Traditionelle sange og danse København

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS APRIL 2012

UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS APRIL 2012 UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS APRIL 2012 KOLLEGIE NYT Thomas M., Rasmus, Søren, Sabrina og Camilla sammen med Mikkel Hansen kåret som verdens bedste håndboldspiller. VIGTIGT: Kollegienyt kan endvidere ses

Læs mere

ARRANGEMENTER I EFTERÅRSFERIEN 2011 ASSENS KOMMUNE

ARRANGEMENTER I EFTERÅRSFERIEN 2011 ASSENS KOMMUNE ARRANGEMENTER I EFTERÅRSFERIEN 2011 ASSENS KOMMUNE UGE 42 HOVEDARRANGEMENTER: EUROPAMESTERSKAB I GOALBALL 2011 www.assens.dk/goalball CARL NIELSEN MASTERCLASS 2011 www.cnmasterclass.dk Events tilknyttet

Læs mere

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 Bestyrelsen Formand: Jytte Holt Nielsen, Bornholmsvej 8, 7400 Herning Tlf 20714010 j-k-hansen@mail.dk Kasserer: John F. Nielsen, jagtvej 10, 7400 Herning Tlf. 97118541 60738720

Læs mere

Aggerhusavisen. November 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00

Aggerhusavisen. November 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00 Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 November 2015 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Efterårsløv. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon: 30 53 02 37. I week-

Læs mere

ASTERSPOSTEN Juni 2018

ASTERSPOSTEN Juni 2018 ASTERSPOSTEN Juni 2018 PLEJECENTER Hjemmeside: www.astersvej.roskilde.dk Mail: astersvej@roskilde.dk PLEJECENTER ASTERSVEJ 9 TLF. 46 31 61 34 Telefontid alle hverdage mellem kl. 8.00 og 15.00 Leder: Træffes

Læs mere

Illustreret program Dansk besøg i Marokko, april 2014

Illustreret program Dansk besøg i Marokko, april 2014 Illustreret program Dansk besøg i Marokko, 16.-23. april 2014 1 Onsdag den 16. april 2014 Rejsen til Marokko er denne gang noget anderledes. Emelie og Denni har været i Marokko som UngLeder i godt tre

Læs mere

Formands beretning SAR 27/2-14

Formands beretning SAR 27/2-14 Formands beretning SAR 27/2-14 Da det er min første formands beretning, vil jeg starte med at undskylde hvis der er noget jeg har glemt, overset eller fejl disponeret. Igen i går er der sket mange ting

Læs mere

ML generalforsamling 7. februar Nyt fra sekretariatet

ML generalforsamling 7. februar Nyt fra sekretariatet ML generalforsamling 7. februar 2013 Nyt fra sekretariatet Vi var på 2 Vi var på 5.586 besøgte første E&H i Herning 130 udstillere og 5.586 fagfolk mødtes på den nye arbejdende fagmesse, Entreprenør &

Læs mere

VI ER RØDE VI ER HVIDE

VI ER RØDE VI ER HVIDE VI ER RØDE VI ER HVIDE DANMARK SKAL MED TIL EM I FODBOLD 2016 På det nye landshold glimter fremtidens stjerner. Med 24 hold i slutrunden og en gunstig pulje i kvalifikationen har Danmark alle muligheder

Læs mere

TÆT PÅ STJERNERNE VIP hos OB

TÆT PÅ STJERNERNE VIP hos OB TÆT PÅ STJERNERNE VIP hos OB ÉN GANG ODENSE - ALTID ODENSE! Sådan lyder det fra mange fynske struber, når OB spiller i Superligaen, og sådan vil du også føle det, når du først har oplevet dansk topfodbold

Læs mere

Nyhedsbrev sommer 2015.

Nyhedsbrev sommer 2015. Nyhedsbrev sommer 2015. Formandens klumme Æ bådslæw. Laksen Aktiviteter. Sommeren eller mangel på samme, er over os! Og aktiviteterne burde køre i højeste gear. Vi må erkende at vejret har begrænset et

Læs mere

Husk at vi de 4 søndage i juli har fælles gudstjenester med Baptistkirken på Vindingevej 32.

Husk at vi de 4 søndage i juli har fælles gudstjenester med Baptistkirken på Vindingevej 32. Fredag den 10. juli vil Vibeke Vang og Jan Kristoffersen sige ja til hinanden. Det sker i Roskilde Frikirke kl. 15.00. Kom og være med til denne vigtige begivenhed i Vibekes og Jans liv. Efter vielsen

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17+18 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17+18 2013 Fælles info Dagen efter Kristihimmelfartsdag. Denne dag har vi lukket! Og når vi er ved det. Det har vi også grundlovsdag. Den 5. juni. Det er til gengæld de eneste 2 dage på et helt langt år vi har lukket.

Læs mere

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden.

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Bestyrelsen håber at Hermods medlemmer vil benytte sig af muligheden for at være med til at fylde

Læs mere

Julen Skiferier. Skiferie i Val d Isère med Hareskov skiklub. Vi var på en fantastisk skiferie, med super vejr og sne, som I kan se på billede.

Julen Skiferier. Skiferie i Val d Isère med Hareskov skiklub. Vi var på en fantastisk skiferie, med super vejr og sne, som I kan se på billede. Skiferie i Val d Isère med Hareskov skiklub Julen 2009 Skiferier Vi var på en fantastisk skiferie, med super vejr og sne, som I kan se på billede. Når man er med skiklubben går man blot uden for hotellet

Læs mere

BREAKING NEWS vedr. Tipskonkurrencen

BREAKING NEWS vedr. Tipskonkurrencen BREAKING NEWS vedr. Tipskonkurrencen Bemærk! - Omvendt siderækkefølge så nyeste info er øverst. INDEX Info nr. 14 's Tipskonkurrence af afgjort og VM er slut! Side 7-8 Info nr. 13 Der kæmpes stadig om

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

DANMARKSTURNÉ JANUAR 2015

DANMARKSTURNÉ JANUAR 2015 CSB Island Entertainment ApS præsenterer GORDON KENNEDY FARSHAD KHOLGHI JOACHIM KNOP MIKKEL SCHRØDER ULDAL PRESSEINFO 2014 ET MUSIKALSK COMEDYSHOW DER KLÆDER MANDEN AF TIL SKINDET! DANMARKSTURNÉ JANUAR

Læs mere

Nordjysk Beat Revival Young Flowers Blues Jamboree Alberte + Marie Frank Tørfisk Peter Belli og De Rejsende Jane & Shane + Lasse & Mathilde

Nordjysk Beat Revival Young Flowers Blues Jamboree Alberte + Marie Frank Tørfisk Peter Belli og De Rejsende Jane & Shane + Lasse & Mathilde Nordjysk Beat Revival Young Flowers Blues Jamboree Alberte + Marie Frank Tørfisk Peter Belli og De Rejsende Jane & Shane + Lasse & Mathilde Torsdag 4. juni Fredag 5. juni Nodjysk Beat Revival: McKinleys

Læs mere

2013 Året der gik. Den 23.-24. februar lagde klubben ud med et c-stævne i spring for heste og ponyer. Pigerne opnåede

2013 Året der gik. Den 23.-24. februar lagde klubben ud med et c-stævne i spring for heste og ponyer. Pigerne opnåede 2013 Året der gik. Møllebakkens rideklub har i løbet af 2013 afholdt en masse arrangementer, opnået super flotte resultater og foretaget nye investeringer til glæde for klubbens mange medlemmer. Her er

Læs mere

Nyhedsbrev Nr.20/ MAJ 2013. 1913-2013

Nyhedsbrev Nr.20/ MAJ 2013. 1913-2013 Nyhedsbrev Nr.20/ MAJ 2013. 1913-2013 hundrede ÅRs ostetradition Knuthenlund Gods, Knuthenlundvej 7B, 4952 Stokkemarke, Tlf 54 71 13 80 www.knuthenlund.dk / info@knuthenlund.dk Besøg vores gårdmejeri,

Læs mere

Arrangør: PI-Herning. Herning. Volley Cup Den April 2010 På Lundgårdsskolen i Tjørring, Herning. Dansk Politiidrætsforbund

Arrangør: PI-Herning. Herning. Volley Cup Den April 2010 På Lundgårdsskolen i Tjørring, Herning. Dansk Politiidrætsforbund Arrangør: PI-Herning Herning Volley Cup 2010 Den 16. 18. April 2010 På Lundgårdsskolen i Tjørring, Herning Dansk Politiidrætsforbund Velkommen Det er med stor fornøjelse, at vi i Politiets Idrætsforening

Læs mere

PROGRAM DECEMBER

PROGRAM DECEMBER PROGRAM 2-16. DECEMBER WWW.LANDSBYLABORATORIET.DK SEAHORSES - MYTER OG HALMBALLER LANDSBY LABORATORIET IDOM-RÅSTED - WWW.LANDSBYLABORATORIET.DK - FIND OS PÅ 14 dages kulturelt festfyrværkeri på industrihavnen

Læs mere

Nr. 3. juli kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby

Nr. 3. juli kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Nr. 3. juli kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby I år holdes sommerstævnet på hanebjerg! Bladet indeholder hele kalenderen. Der er rig mulighed for at komme til at skyde i sommerferien

Læs mere

Marts Fredag 1-3

Marts Fredag 1-3 Fredag 1-3 I dag afholder vi Fastelavn i klubben. Vi slår katten af tønden kl 15.00. Kom vær med. Der vil være præmier til bedst sjoveste udklædning samt katte konge dronning. I dag starter salget af billetter

Læs mere

Rå og helt anderledes..

Rå og helt anderledes.. Rå og helt anderledes... Rå og helt anderledes.. Den er rå og meget spændende. Rikke Glerup har netop åbnet sin salon Glykkenheimer i Bjerringbro, og hendes mål er at henvende sig til de kunder, der tør

Læs mere

Dagbog - Kinaturen. Indledning

Dagbog - Kinaturen. Indledning Dagbog - Kinaturen Indledning En dag i juni, fik far en mail fra Badminton Danmark. Der stod, at jeg havde vundet en tur til China Open, sammen med 9 andre spillere fra Danmark. Jeg vandt ved lodtrækning,

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 25. oktober 2013 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 756 Næste uger: 28. oktober 29. oktober 30. oktober 31. oktober 01. november 8. kl. til Berlin UU-besøg 9.kl. HK fri Skole-hjem 9.kl. Skole-hjem

Læs mere

To uger som udvekslingselev

To uger som udvekslingselev To uger som udvekslingselev Jeg havde aldrig nogensinde været i England. Jeg havde aldrig været udvekslingselev. Og jeg havde aldrig rejst uden min familie. Alle disse faktorer medførte, at jeg var usandsynlig

Læs mere

Ollerup, den 28-april Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget at glæde sig

Ollerup, den 28-april Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget at glæde sig Ollerup, den 28-april 2017 Nyhedsbrev nummer 7 Kære forældre Så er det atter tid til et Nyhedsbrev fra os på Ollerup Efterskole. Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget

Læs mere

Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14.

Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14. Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14. Her på skolen er vi meget interesserede i at tilbyde den bedst mulige undervisning, trivsel og service til vores elever og jer som forældre. Derfor

Læs mere

EUROPEAN ARCHERY INDOOR CHAMPIONSHIPS RZESZÓW 2013. Rejsebrev nr. 5. Herre senior compound: Martin Damsbo Dame junior compound: Sarah Sönnichsen

EUROPEAN ARCHERY INDOOR CHAMPIONSHIPS RZESZÓW 2013. Rejsebrev nr. 5. Herre senior compound: Martin Damsbo Dame junior compound: Sarah Sönnichsen Rejsebrev nr. 5. Dennis Bager : Stor dag for dansk bueskydning! Bip, bip klokken var 5.30 og det var tid at stå, for bussen kørte med de første kl. 6.30. Martin og Dennis skulle først i ilden. Efter opvarmning

Læs mere

Nr. 30 december 2013. Nye nej tak mærkater. Få 2.000 point i. 35Casper og Mikkel. fra Ikast fortæller om jobbet som omdeler

Nr. 30 december 2013. Nye nej tak mærkater. Få 2.000 point i. 35Casper og Mikkel. fra Ikast fortæller om jobbet som omdeler Nr. 30 december 2013 Nye nej tak mærkater Få 2.000 point i 35Casper og Mikkel fra Ikast fortæller om jobbet som omdeler Vi ønsker alle omdelere en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Vi har sammen med

Læs mere

FRITIDSKLUBBEN HUC NOVEMBER - DECEMBER God jul og godt nytår. Sæt X ved 16. januar 2016 Stor nytårsfest!

FRITIDSKLUBBEN HUC NOVEMBER - DECEMBER God jul og godt nytår. Sæt X ved 16. januar 2016 Stor nytårsfest! FRITIDSKLUBBEN God jul og godt nytår Sæt X ved 16. januar 2016 Stor nytårsfest! Kære fritidsklubmedlem Nu er der gået et par måneder siden du startede i fritidsklubben i, hvor du måske har brugt tiden

Læs mere

Så blev det efterår. Det er i hvert fald det datoen siger, men jeg satser nu stadig på at vi

Så blev det efterår. Det er i hvert fald det datoen siger, men jeg satser nu stadig på at vi Kære Alle på Veteranhjem Midtjylland i Aarhus Så blev det efterår. Det er i hvert fald det datoen siger, men jeg satser nu stadig på at vi kan få en masse timer med aktiviteter udenfor endnu. Det er ved

Læs mere

UDSKRIFT AF FILMEN HJEMME IGEN! - SNEDKER-FAMILIEN SEJDIC

UDSKRIFT AF FILMEN HJEMME IGEN! - SNEDKER-FAMILIEN SEJDIC UDSKRIFT AF FILMEN HJEMME IGEN! - SNEDKER-FAMILIEN SEJDIC 01:00:08 SNEDKER MUHAREM SEJDIC Jeg har mine venner, jeg har mine bekendte. Vi er sammen, og derfor føler jeg at jeg har det rigtig, rigtig godt.

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Tæt på stjernerne VIP hos OB

Tæt på stjernerne VIP hos OB Tæt på stjernerne VIP hos OB Én gang Odense altid Odense! Sådan lyder det fra mange fynske struber, når OB spiller i Superligaen, og sådan vil du også føle det, når du først har oplevet dansk topfodbold

Læs mere

TUSSENEWS. Nr. 48 April 2016 Denne avis tilhører: TAK FOR DENNE GANG 5.KLASSER

TUSSENEWS. Nr. 48 April 2016 Denne avis tilhører: TAK FOR DENNE GANG 5.KLASSER TUSSENEWS Nr. 48 April 2016 Denne avis tilhører: TAK FOR DENNE GANG 5.KLASSER Chefens Spalte Info fra klubben Kalenderen Billeder Månedens opskrift Resultater Flygtningestøttesang Quizz Indhold Februar

Læs mere

Efter en lang flyvetur ankom vi til Newark, vores billetter til Amtrak var udløbet pga. af forsinkelsen men vi fandt ud af at købe nogle nye.

Efter en lang flyvetur ankom vi til Newark, vores billetter til Amtrak var udløbet pga. af forsinkelsen men vi fandt ud af at købe nogle nye. BE 2010 BENTLEY USER KONFERENCE I PHILADELPHIA Det sjove. Vi var 3 fra VD, Kåre Friis-Christensen, VDS, Allan Lundgren, VDK og jeg, Jette Voigt, VDS. Kåre og jeg startede fra Skanderborg kl. 04:50 lørdag

Læs mere

Dansk Pointer Klubs bestyrelsesmøde Tirsdag den 12. September 2017 på Qvistgaard. Dagsorden. 1.Fastsættelse af endelig dagsorden Dagsorden godkendt.

Dansk Pointer Klubs bestyrelsesmøde Tirsdag den 12. September 2017 på Qvistgaard. Dagsorden. 1.Fastsættelse af endelig dagsorden Dagsorden godkendt. Dansk Pointer Klubs bestyrelsesmøde Tirsdag den 12. September 2017 på Qvistgaard Dagsorden 1.Fastsættelse af endelig dagsorden Dagsorden godkendt. 2. Underskrift af referat fra de sidste møder 3. Siden

Læs mere

Beretning fra turneringsudvalget:

Beretning fra turneringsudvalget: Beretning fra turneringsudvalget: Set fra min pind som formand for Turneringsudvalget har det været en god sæson. Det har været lidt nemmere at få enderne til at hænge sammen i år, men det har også meget

Læs mere

Nr. 4 Oktober 2008. økkener et hit. å boligmessen i Herning. Herning til eksamen. Julestemning Fra Broadway til Herning

Nr. 4 Oktober 2008. økkener et hit. å boligmessen i Herning. Herning til eksamen. Julestemning Fra Broadway til Herning Nr. 4 Oktober 2008 økkener et hit å boligmessen i Herning Herning til eksamen UEFA-ros til SAS Arena Julestemning Fra Broadway til Herning Købelystne danskere på boligmesse i Herning Boliginteresserede

Læs mere

Kære medlemmer! Efter sommerferien fortsætter vi med it-cafe mandag, onsdag og torsdag kl. 10-12, fra mandag den 20. august.

Kære medlemmer! Efter sommerferien fortsætter vi med it-cafe mandag, onsdag og torsdag kl. 10-12, fra mandag den 20. august. Solrød Computer & Fotoklub Kære medlemmer! Der har været stor aktivitet i forårsperioden med mange gæster i it-cafeen mandag, onsdag og torsdag i hver uge. Fotogrupperne har mandag, tirsdag og fredag både

Læs mere

GØR EN GOD SKOLE BEDRE. Aktivitetstilbud. arrangementer udskolingsafdelingen 2008-2009

GØR EN GOD SKOLE BEDRE. Aktivitetstilbud. arrangementer udskolingsafdelingen 2008-2009 GØR EN GOD SKOLE BEDRE arrangementer udskolingsafdelingen 2008-2009 Aktivitetstilbud Kære elever og forældre i 7. - 9. årgang Vi er ganske stolte over at kunne præsentere denne lille folder. Folderen viser

Læs mere

KUNDE- ELLER MEDARBEJDER ARRANGEMENTER

KUNDE- ELLER MEDARBEJDER ARRANGEMENTER KUNDE- ELLER MEDARBEJDER ARRANGEMENTER COPENHAGEN HISTORIC GRAND PRIX ER: Eksponering via en unik platform med 25.000 potentielle kunder, 200 historiske racerbiler med danske og udenlandske kørere som

Læs mere

Træner og leder: Niels Dall, Ole Gammelgaard, Jakob Freil, Gitte Karlshøj og Alan B. Grønkjær samt Team Danmark konsulent Nicolaj Holmboe.

Træner og leder: Niels Dall, Ole Gammelgaard, Jakob Freil, Gitte Karlshøj og Alan B. Grønkjær samt Team Danmark konsulent Nicolaj Holmboe. VM finder sted i Belek, Antalya i Tyrkiet i denne uge. Danmark stiller med dette hold: Compound Martin Damsbo Patrick Laursen Stephan Hansen Camilla Søemod Recurve Maja Jager Anne Marie Laursen Carina

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

Rejsebrev. 3. praktikperiode forår 2010 Changzhou, Kina. Bianca Jakobsen og Alice Jensen S07B Rejsebrev

Rejsebrev. 3. praktikperiode forår 2010 Changzhou, Kina. Bianca Jakobsen og Alice Jensen S07B Rejsebrev Rejsebrev 3. praktikperiode forår 2010 Changzhou, Kina Bianca Jakobsen og Alice Jensen S07B Rejsebrev Changzhou Vi er to piger, som har valgt at tage vores 3 praktikperiode i Kina i byen Changzhou, som

Læs mere

1st Arnold Europe Powerlifting Championship

1st Arnold Europe Powerlifting Championship 1st Arnold Europe Powerlifting Championship Selv om dette første Europæiske Arnold Classic i styrkeløft måske kunne være afviklet på en mere professionel måde og mange ting ikke fungerede eller kørte efter

Læs mere

BILLEDE 001 Elina, 16 år fra Rusland

BILLEDE 001 Elina, 16 år fra Rusland BILLEDE 001 Elina, 16 år fra Rusland Er det en veninde, som ikke er her mere? Jeg er meget ked af det, det er Nurzan, og hun skal tage af sted Vi har været sammen siden begyndelsen, også på det første

Læs mere

INDBYDELSE TIL VENSTRES LANDSMØDE

INDBYDELSE TIL VENSTRES LANDSMØDE INDBYDELSE TIL VENSTRES LANDSMØDE 21.-22. NOVEMBER 2015 I HERNING TIL DELEGEREDE OG ØVRIGE LANDSMØDEDELTAGERE INDBYDELSE KÆRE DELEGEREDE OG ØVRIGE DELTAGERE I LANDSMØDET Du indbydes hermed til Venstres

Læs mere

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Lørdag den 24. oktober 2015 Kl. 15.30

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Lørdag den 24. oktober 2015 Kl. 15.30 Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Lørdag den 24. oktober 2015 Kl. 15.30 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget Gymnastik for Alle Lørdag den 24. oktober 2015 kl. 15.30 Dagsorden 1. Velkomst

Læs mere

Om (http://www.kamillaruus.dk/om/)

Om (http://www.kamillaruus.dk/om/) Hjem /) Om /om/) $ Kunst til væggen /kunst-til-vaeggen/) ) % Kunstblog /kunstblog/) Kontakt /kontakt/) K u n s tt m e s s e rr 2 0 1 5 :: D e s tt ø rr s tt e Top 3 mest populære kunstmagasiner i Danmark

Læs mere

Lokalhistoriske. arrangementer. Sinding, 1950

Lokalhistoriske. arrangementer. Sinding, 1950 Lokalhistoriske arrangementer Sinding, 1950 Silkeborg efterår 2009 BESØG PÅ FUNDER RADIOMUSEUM Onsdag 19. august kl.19 Bjarne Jensen vil vise og fortælle om sine 1685 gamle radioer, grammofoner, fjernsyn

Læs mere

Rosenvænget festival. Tøsetur i sommerhus

Rosenvænget festival. Tøsetur i sommerhus Vi er nu trådt ind i sommerperioden 2015, og dette kan allerede mærkes. Der nærmer sig sol- og strandvejr, og vi kan allerede nu se et højt aktivitets niveau ud af huset for mange af beboerne i klynge

Læs mere

Grammatik Pronominer (fortsat) og præpositioner

Grammatik Pronominer (fortsat) og præpositioner Grammatik Pronominer (fortsat) og præpositioner Laila Kjærbæk FIO2009 Tirsdag den 9. juni 2009 Pronominer Personlige Fx jeg, du (De), han, hun, den (det), vi, I (De), de; mig, dig (Dem), ham, hende, os,

Læs mere

MiniThai - En rejse tilbage

MiniThai - En rejse tilbage MiniThai - En rejse tilbage Juli August 2012 Rejseberetningen herunder er skrevet af Kevin, der er 10 år gammel. I 2004 blev Kevin adopteret af sine danske forældre Helle og Peter. De hentede ham på børnehjemmet

Læs mere

Forårsstævner DGI Østjylland inviterer til... Vis hvad I kan og mærk suset foran et stort publikum sammen med masser af andre gymnaster.

Forårsstævner DGI Østjylland inviterer til... Vis hvad I kan og mærk suset foran et stort publikum sammen med masser af andre gymnaster. DGI Østjylland inviterer til... Forårsstævner 2015 Vis hvad I kan og mærk suset foran et stort publikum sammen med masser af andre gymnaster. www.dgi.dk/gymnastik Forårsstævner i DGI Østjylland 2015 Kom

Læs mere

Nyhedsarkiv 2013. Michael Terp Olesen 5 dobbelt Vest Dansk Mester 2013-12-02

Nyhedsarkiv 2013. Michael Terp Olesen 5 dobbelt Vest Dansk Mester 2013-12-02 Nyhedsarkiv 2013 Michael Terp Olesen 5 dobbelt Vest Dansk Mester 2013-12-02 Struer svømmeklub holdte i weekenden Vest Danske årgangsmesterskaber for gruppe 1 i Struer Svømmehal. Struer svømmeklub deltog

Læs mere

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. TALE TIL STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 24. april kl. 14.00 På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. Særlig

Læs mere

tætte kampe fortsatte, men ud på eftermiddagen trak englænderne fra og i sidste ende endte det med at England vandt

tætte kampe fortsatte, men ud på eftermiddagen trak englænderne fra og i sidste ende endte det med at England vandt Kinsman Cup 2014 Gladsaxe Søborg Badmintonklub (GSB) og Carshalton Junior Badminton Club, fra Sutton, England mødtes for 31. gang til den årlige Påsketurnering Kinsman Cup. I år gik turen til Sutton, hvor

Læs mere

EVALUERING FRA BESØGENDE ANTAL BESØGENDE 8.406 ANTAL BESVARELSER 3.523

EVALUERING FRA BESØGENDE ANTAL BESØGENDE 8.406 ANTAL BESVARELSER 3.523 EVALUERING FRA BESØGENDE ANTAL BESØGENDE 8.406 ANTAL BESVARELSER 3.523 ALLE BESØGENDE TOTAL : 8.406 4% 3% 13% 38% Økonomi, revision, business & marketing Jura, Politik & Samfund 30% 21% Studerende på 1.

Læs mere

Billedet fortæller historier

Billedet fortæller historier Billedet fortæller historier 1. - 5. klassetrin. Billedkunst, dansk og historie H.A. Brendekilde (1857-1942): Udslidt, 1889 Olie på lærred, 207 x 270 cm FOR MEGET LÆNGE siden snart 125 år - malede en ung

Læs mere

GRATIS FILMTILBUD TIL BØRN OG UNGE

GRATIS FILMTILBUD TIL BØRN OG UNGE 25.-31. AUGUST FILMFESTIVAL.DK GRATIS FILMTILBUD TIL BØRN OG UNGE Odense Internationale Film Festival er stolte over at kunne præsentere et stærkt og fantasifyldt tilbud til børn og unge. Workshops, foredrag

Læs mere

GLADBYS ÅBNING. Åbning af gladby mandag kl. 8.50. Se mere fra åbning på side 2.

GLADBYS ÅBNING. Åbning af gladby mandag kl. 8.50. Se mere fra åbning på side 2. GLADBYS ÅBNING Åbning af gladby mandag kl. 8.50. Se mere fra åbning på side 2. Vi skulle først lige have ro og så begyndte vores borgmester Berit. Hun startede med at sige. I skal til at skabe en by på

Læs mere

INFO NYT. Vi fejrer 10 år i Fredensborg. Fredensborg Ny Kunstforening oktober. Aktiviteter for alle i hele jubilæumsugen Læs side 3

INFO NYT. Vi fejrer 10 år i Fredensborg. Fredensborg Ny Kunstforening oktober. Aktiviteter for alle i hele jubilæumsugen Læs side 3 INFO NYT Juni 2019 Fredensborg Ny Kunstforening Vi fejrer 10 år i Fredensborg 12.-17. oktober. Aktiviteter for alle i hele jubilæumsugen Læs side 3 30. juni kl. 14-16.30. Den store portrætkonkurrence Læs

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court Årgang 7 Udgave 7 20. august 2010 FYLDER 60 ÅR... SIDSTE NYT Sidste runde i holdturneringen nærmer sig og de afgørende kampe skal spilles, god vind alle sammen. INDHOLD Jubi-fest

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 23. januar 2015 Fredagsbrev nr. 808 Næste uge: 26. januar 26.januar 29.januar 30.januar 31.januar Projektuge 6-7.kl. (hele ugen) Thomas Fri Musikaften kl.18.00-19.30 Tandpleje

Læs mere

Velkommen tilbage til skolen!

Velkommen tilbage til skolen! ildeskolenyt! - f jo O Velkommen tilbage til skolen! Godt Nytår! En dejlig juleferie er overstået og vi skal i gang med anden halvdel af skoleåret 2007-2008. Januar 2008 8. årgang nummer 1 Kildeskolen

Læs mere