Comfort luftbårne indeklimasystemer

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Comfort luftbårne indeklimasystemer"

Transkript

1 lindab comfort Comfort 00 - luftbårne indeklimasystemer

2

3

4 Vi findes over hele landet Haderslev Hovedkontor Langkær 0 0 Haderslev Tlf.: + Fax: + (salg) Aalborg Servicecenter Svanningevej 0 Aalborg Ø Tlf.: + Fax: + Århus Servicecenter* Skanderborgvej 0 Viby J. Tlf.: + 00 Fax: + Farum* Kompetencecentre Comfort Lucernemarken 0 Farum Tlf.: + Fax: + Skovlunde Servicecenter Literbuen 0 Skovlunde Tlf.: + Fax: + Hvidovre Servicecenter Avedøreholmen 0 0 Hvidovre Tlf.: + Fax: + Odense Servicecenter Landbrugsvej 0 Odense S Tlf.: + Fax: + *Salg og rådgivning Comfort, vand- og luftbårne indeklimasystemer samt akustik

5 Indholdsfortegnelse PKA, Handelshøjskolen, København. Om Lindab Comfort og design Produktoversigt / symboler Teori Loftarmaturer Loftarmaturer - synlige Trykfordelingsbokse Vægarmaturer Dyser Dysekanaler Riste Fortrængnings armaturer VAV Volumenstrømsregulatorer Kontrolventiler Udeluft / Overtryksventiler Renrumsarmaturer Index 0.00 Lindab Ventilation A/S. Enhver form for eftertryk og kopiering uden skriftlig tilladelse er forbudt. er Lindab AB s registrerede varemærke. Lindabs produkter, systemer, produktgruppe- og produktbetegnelser er beskyttet af intellektuel ejendomsret (IPR).

6 Vi gør en forskel når det gælder godt indeklima Godt indeklima er langt fra en selvfølge for alle, selv om det burde være en naturlig del af hverdagen. Men nu er indeklimaet kommet på dagsordenen i samfundsdebatten. Det stiller krav til dig, og de krav hjælper Lindab dig med at opfylde. Lindab sætter indeklimaet på dagsordenen Ikke alle dine kunder tænker over baggrunden for et godt indeklima. Hos Lindab har det gode indeklima altid været på dagsordenen, og vores mangeårige erfaring giver os stor viden om, hvordan man skaber optimale betingelser for et godt indeklima - og en forståelse for hvad det betyder for både sundhed og velvære. Den viden og erfaring stiller vi til rådighed for dig, når du vælger Lindab som samarbejdspartner. Vi er med til at sikre godt indeklima til alle Vi gør ikke alene en forskel, når det gælder indeklima - men også når det gælder samarbejdet med vores kunder. Det er ikke tilfældigt, at vores produkter indgår i størstedelen af verdens ventilationssystemer. Vi tager udgangspunkt i dine behov lige fra design og produktion til levering på den aftalte adresse. Det er nemlig i det praktiske samarbejde i hverdagen, at vi sammen skaber en succes. Hvordan? Det giver vi et indblik i på de følgende sider. Det gode indeklima kommer ikke af sig selv. Betingelserne for, at du kan tilbyde dine kunder det bedst mulige indeklima bygger på fire kompetencer: viden, logistik, design og dialog. Kompetencer som vi allerede er i besiddelse af. Det er derfor Lindab gør en forskel. Viden Viden handler om at være i besiddelse af det fornødne kendskab og den indsigt, der gør det muligt at udvikle de rigtige løsninger og systemer. Det handler også om at have den nødvendige forståelse for kunderne og medarbejdere, der kan rådgive om, udvikle og designe disse løsninger. Vi kan dokumentere vores løsninger Når du implementerer en løsning, skal du kunne stole på kvaliteten. Derfor spiller dokumentation og ny teknologi en vigtig rolle for os i vores arbejde med at finde frem til intelligente løsninger og funktionelle produkter. Disse testes løbende i vores egne laboratorier, så kvaliteten altid er i top. Vores produktprogram er nøje beskrevet og dokumenteret - både i kataloger og i programmet CADvent, som er en del af Lindabs omfattende softwarepakke, Lindab ITline. Egne laboratorier sikrer høj kvalitet Kvaliteten er afgørende for, at du vælger os som din samarbejdspartner. Derfor bliver alle vores produkter testet i vores egne luft- og lydtekniske laboratorier, hvor vi kombinerer kundernes idéer og synspunkter med vores egen kompetence og erfaring - inden vi sætter noget i produktion. Laboratorierne giver os mulighed for at udføre fuldskalaforsøg for dig, så du får direkte fordel af vores kompetencer.

7 Logistik Du lever af din tid, og derfor er det altafgørende, at vi altid leverer komponenter til tiden. Ikke for sent - og ikke for tidligt. Levering fra time til time At levere til tiden - ofte fra time til time - har høj prioritet hos Lindab. Nøglen til vores effektive logistik er vores fuldt integrerede online salgs- og produktionsstyringssystem, der binder Lindabs afdelinger rundt om i landet sammen. Det betyder, at din lokale Lindabafdeling i praksis fungerer som dit hovedlager, og at du herfra kan afhente og bestille de varer, du har brug for. Vi har afdelinger over hele landet Logistiksystemet sikrer, at dine varer reserveres med det samme - uanset om det er i Aalborg eller i Hvidovre, de ligger på lager. Vi har nemlig afdelinger hele syv steder i landet: Aalborg, Århus, Haderslev, Odense, Hvidovre, Skovlunde og Farum. Er vi løbet tør for den pågældende komponent på ét lager, finder vi den hurtigt på et andet, og sender den af sted med det samme. Derfor er vi altid i stand til at handle - her og nu, når behovet opstår. På den måde kan vi altid levere den rette vare i rette tid - og på rette sted. Design Med et sortiment på mere end.000 standard ventilationskomponenter og muligheden for at skræddersy løsninger, der dækker ethvert behov, er Lindab med til at sikre et godt indeklima til alle. Godt indeklima er også design Hvis vi vil sikre tusinder af mennesker et godt indeklima og velvære hver dag året rundt, er det ikke bare et spørgsmål om at levere et produkt, der er effektivt og økonomisk. Det er i lige så høj grad et spørgsmål om design. Vi samarbejder med både arkitekter og designere Hos Lindab ved vi, at det ikke er nok, at vores løsninger er effektive. De skal også være smukke og harmoniske og passe til de omgivelser, de er produceret til. Derfor har vi gennem mange år haft en løbende dialog med vores kunder. Igennem et tæt samarbejde med en række internationalt anerkendte arkitekter og designere har vi formgivet armaturer og andre synlige - og vigtige detaljer. Det drejer sig blandt andre om arkitekt og industriel designer Knud Holscher, hvis design af vores armaturer er blevet ID-prisbelønnet. Vi giver vores kunder særbehandling Du går aldrig forgæves hos os. Ud over vores standardprogram kan vi designe og fremstille komponenter og løsninger til ethvert behov. Vi har afdelinger, der udelukkende beskæftiger sig med specialløsninger. Fortæl os, hvilken komponent du mangler, så fremstiller vi den! Kun på den måde opnår vi den optimale og fuldendte løsning. Hver gang.

8 Dialog Dialog er hjertet i vores virksomhed. Det er dialogen med vores kunder og leverandører - og medarbejderne imellem - der er omdrejningspunktet for alt, hvad vi foretager os. Dialog er en vigtig del af hverdagen Det er den daglige kontakt, der gør os bedre til at servicere vores kunder, til at samarbejde og til at udvikle nye, innovative produkter. Lindab er nemlig ikke bare en leverandør - vi fungerer også som rådgiver, når det angår vores produkters funktion, og skal kunne opfylde vores kunders vidt forskellige behov og ønsker. Vi udvikler os gennem tæt dialog Kun gennem kontakt med vores kunder bliver vi i stand til hele tiden at udvikle bedre løsninger. Der skal to parter til at holde en dialog i gang, og derfor sidder Lindab ikke bare ved telefonen og venter. I et aktivt samarbejde følger vi op på dine forventninger til os. Hvordan skulle vi ellers kunne leve op til dem? Vi ved hvad der kræves Lindab er en moderne og innovativ virksomhed med stor erfaring og kompetence indenfor sit felt. Gennem os er du rustet til fremtidens udfordringer og krav. Lindab - en international succes Lindab blev grundlagt i Sverige i og er opdelt i de to forretningsområder Ventilation og Profil. Ventilation og Profil udvikler, producerer og markedsfører henholdsvis ventilations- og byggekomponenter i tyndpladestål. På verdensplan har koncernen i dag mere end.0 medarbejdere fordelt på afdelinger i lande. Heraf beskæftiges alene i Danmark 00 medarbejdere indenfor forretningsområdet Ventilation og 0 medarbejdere indenfor forretningsområdet Profil. Vores ledelsessystem er certificeret efter standarderne ISO 00 og ISO 00. Vores kunders succes er vores fremtid I dag er Lindab en af verdens førende leverandører til ventilationsbranchen, og det vil vi blive ved med at være. Vi vil til stadighed udvikle og styrke de kompetencer, som vi allerede besidder i dag - viden, logistik, design og dialog - og således gøre den forskel, som sikrer vores kunders fortsatte succes. Helt enkelt.

9 Produktområderne Kanalsystemer Dette produktområde omfatter vores komplette program af cirkulære og rektangulære kanaler og fittings. Derudover omfatter produktprogrammet et stort program i taghætter, spjæld, lyddæmpere m.m. Læs mere i kataloget Kanalsystemer. Comfort indeklimasystemer Produktområdet Comfort omfatter såvel luft- som vandbårne indeklima systemer samt lyddæmpere. De luftbårne systemer, som du kan læse mere om i dette katalog, omfatter bla. indblæsningsarmaturer, VAV-systemer og spjæld. De vandbårne systemer omfatter aktive og passive kølebafler, facadesystemer, kølelofter, varmestrips, regulatorer, kondensbeskyttelse m.v. Læs mere i kataloget Comfort - vandbårne indeklimasystemer. Tilbehør og hjælpematerialer Gennem vores net af servicecentre landet over, kan du forsyne dig med i princippet alt hvad du behøver for at installere et ventilationssystem - ventilatorer, filtre, automatik, befæstelser, tætningsmateriale m.m. Vi er lige i nærheden. Læs mere i kataloget Tilbehør. IT-løsninger Vi tilbyder en unik palette af programmer til konstruktion, beregning og dimensionering af ventilations- og indeklimasystemer. Dette sparer tid og penge for alle parter i projektet og giver et mere pålideligt, sikrere og optimeret ventilationssystem. Læs mere på herom på næste side.

10 IT-løsninger Tiden er en væsentlig faktor, når man arbejder med konstruktion og dimensionering af et ventilationssystem. Jo hurtigere og mere frit du kan bevæge dig mellem de forskellige arbejdsgange og programmer, desto hurtigere får du dit arbejde fra hånden. Hos Lindab ved vi at din tid er dyrebar. Vi tilbyder flere forskellige intelligente og rationelle værktøjer som gør din hverdag lettere. Kort og godt - det giver dig mulighed for at udarbejde optimale, pålidelige ventilationsløsninger på kortest mulig tid. CADvent En objektorienteret AutoCAD -applikation - det komplette værktøj til tegning, dimensionering, beregning, kvantificering og præsentation af komplette VVS-installationer. Hurtig og enkel at anvende i både D og D. Designfunktionerne omfatter dimensionering og beregning og indeholder markedets mest omfangsrige og avancerede værktøjer. Gør det muligt for ingeniøren hurtigt og enkelt at kunne gennemføre radikale designændringer af et ventilationssystem, med automatisk opdatering af informationenerne. Materialeudtræk - totalt eller pr. plan/niveau. Flot og korrekt præsentation af snit og plantegninger. Database over de mest anvendte produkter på markedet - følger dansk standard for udveksling af informa tioner. Med D-koblingen til vores projektplanlægningssystem får vi den fjerde dimension, tiden, ind i projektet. Det giver mulighed for leveranceplanlægning, afkaldsskema og optimeret projektstyring. Med CADvent kan du sende din tegning direkte til Lindabs e-handelssite, Her klares optællingen for dig, og komponenterne kan bestilles til levering næste dag. DIMcomfort Produktvalgs- og dimensioneringsprogram til Lindabs luftbårne indeklimasystemer. Ud fra brugerbestemte krav foreslår programmet egnede produktalternativer. Kan anvendes som et separat produktvalgsprogram og kan kobles sammen med CADvent. Mulighed for et hurtigt valg af armaturer og riste. Giver korrekt dimensionering og positionering af produkterne. Adgang til beregninger for lyd og temperatur samt simulering af luftflow fra armaturer. Det er muligt at lave print af de valgte produkter. Indregulering af indblæsnings- og udsugnings armaturer for at optimere komforten for lokalets brugere. Det er muligt at downloade fra DIMsilencer Produktvalgs- og dimensioneringsprogram for Lindabs lyddæmpere, som giver udførlig support til effektiv lyddæmpning af kanalsystemer. Udfra brugerbestemte krav foreslår programmet egnede produktalternativer. Kan anvendes som et separat produktvalgsprogram og kan kobles sammen med CADvent. Hurtigt valg af lyddæmpere som lever op til stillede krav. Komplet systemberegning fra aggregat til lokale. Hurtigt og enkelt at ændre krav og forudsætninger for at finde alternative løsninger. Det er muligt at lave print af de valgte lyddæmpere. Det er muligt at downloade fra www. lindab.dk DIMsilencer er meget brugervenligt, opdateres med de nyeste måleværdier - opmålt efter gældende standard, og har et indbygget lokalemodul, som gør det muligt at udføre lydberegninger, der passer til lokalets forudsætninger. TEKNOsim Vores program til simulering af indeklima er meget let at anvende og kan bruges til alle faser af byggeprocessen. Færdige konstruktioner for vægge, vinduer, loft og gulv samt andre funktioner vælges via dialogvinduer i en database. Programmet er ikke bundet til et bestemt fabrikat, dvs. du kan vælge om programmet skal dimensionere vores produkter eller andres. Ved beregning af nødvendig køling, kan du vælge mellem luftkøling (0% konvektion) eller nogle af Lindabs produkter (en blanding af stråling og konvektion). Udover at beregne effektbehov eller resulterende temperaturer (luft og operativ) beregner TEKNOsim også PPD-indeks. Resultatet vises færdigt både i diagram- og tekstform. Alle resultater kan let overføres til andre Windowsbaserede programmer såsom Word eller Excel. Uddannelse og support Lindab tilbyder uddannelse og support på egne programmer. Grundlæggende introduktionskursus Support ved installation og start Videreuddannelse Du kan finde mere information på eller kontakte os via cadsupport@lindab.dk. Vores IT-løsninger er til for at lette og effektivisere dit arbejde. Fra projekt til færdigt byggeri - hurtigt, enkelt og pålideligt.

11 Referencer På finder du altid de nyeste referencer samt produktnyheder. Syddansk Universitet, Odense Henning Larsens Tegnestue, København. Langelinieparken, Århus Hotel Mariott, København. Billund lufthavn, Billund. Operaen, København.

12 Vi findes over hele landet Haderslev Hovedkontor Langkær 0 0 Haderslev Tlf.: + Fax: + (salg) Aalborg Servicecenter Svanningevej 0 Aalborg Ø Tlf.: + Fax: + Århus Servicecenter* Skanderborgvej 0 Viby J. Tlf.: + 00 Fax: + Farum* Kompetencecenter Comfort Lucernemarken 0 Farum Tlf.: + Fax: + Skovlunde Servicecenter Literbuen 0 Skovlunde Tlf.: + Fax: + Hvidovre Servicecenter Avedøreholmen 0 0 Hvidovre Tlf.: + Fax: + Odense Servicecenter Landbrugsvej 0 Odense S Tlf.: + Fax: + *Salg og rådgivning Comfort, vand- og luftbårne indeklimasystemer samt akustik

Comfort og design. Om Lindab. Comfort og design. Produktoversigt / symboler. Teori. Loftarmaturer. Loftarmaturer - synlige. Trykfordelingsbokse

Comfort og design. Om Lindab. Comfort og design. Produktoversigt / symboler. Teori. Loftarmaturer. Loftarmaturer - synlige. Trykfordelingsbokse Comfort og design Om Lindab Comfort og design Produktoversigt / symboler Teori Loftarmaturer Loftarmaturer - synlige Trykfordelingsbokse Vægarmaturer Dyser Dysekanaler Riste Fortrængningsarmaturer VAV

Læs mere

produktoversigt / symboler

produktoversigt / symboler Produktoversigt / symboler Aluminiumsriste, Metro stationer, København. Om Lindab Comfort og design Produktoversigt / symboler Teori Loftarmaturer Loftarmaturer - synlige Trykfordelingsbokse Vægarmaturer

Læs mere

Ventilation NYHED. Planforsænket VAV-loftarmatur type LKPV

Ventilation NYHED. Planforsænket VAV-loftarmatur type LKPV Ventilation NYHED Planforsænket VAV-loftarmatur type Nyt planforsænket VAV-loftarmatur type 2 Nyt planforsænket VAV-armatur type Design: Arkitekt Knud Holscher Lindab udvider endnu engang sit VAV-produktsortiment.

Læs mere

LAD, Kildeskovhallen, Gentofte.

LAD, Kildeskovhallen, Gentofte. comfort dyser Dyser LAD, Kildeskovhallen, Gentofte. Om Lindab Comfort og design Produktoversigt / symboler Teori Loftarmaturer Loftarmaturer - synlige Trykfordelingsbokse Vægarmaturer Dyser Dysekanaler

Læs mere

Trykfordelingsbokse. Om Lindab. Comfort og design. Produktoversigt / symboler. Teori. Loftarmaturer. Loftarmaturer - synlige. Trykfordelingsbokse

Trykfordelingsbokse. Om Lindab. Comfort og design. Produktoversigt / symboler. Teori. Loftarmaturer. Loftarmaturer - synlige. Trykfordelingsbokse VBA boks -detalje. Om Lindab Comfort og design Produktoversigt / symboler Teori Loftarmaturer Loftarmaturer - synlige Vægarmaturer Dyser Dysekanaler Riste Fortrængningsarmaturer VAV Volumenstrømsregulatorer

Læs mere

Aerodim TM Den nye, aerodynamiske lyddæmper halverer lyden

Aerodim TM Den nye, aerodynamiske lyddæmper halverer lyden lindab ventilation Aerodim TM Den nye, aerodynamiske lyddæmper halverer lyden En forskel, der kan høres Lyden er indeklimaets 3. dimension Et godt indeklima skal være en naturlig del af hverdagen. Det

Læs mere

Kontrolventiler. Om Lindab. Comfort og design. Produktoversigt / symboler. Teori. Loftarmaturer. Loftarmaturer - synlige. Trykfordelingsbokse

Kontrolventiler. Om Lindab. Comfort og design. Produktoversigt / symboler. Teori. Loftarmaturer. Loftarmaturer - synlige. Trykfordelingsbokse Kontrolventiler KSU, Kontrolventil. Om Lindab Comfort og design Produktoversigt / symboler Teori Loftarmaturer Loftarmaturer - synlige Trykfordelingsbokse Vægarmaturer Dyser Dysekanaler Riste Fortrængningsarmaturer

Læs mere

Lindab Akustik Her er lyd en videnskab og stilhed en hyldevare

Lindab Akustik Her er lyd en videnskab og stilhed en hyldevare lindab vi forenkler byggeriet Lindab Akustik Her er lyd en videnskab og stilhed en hyldevare Alle har ret til ro i et godt indeklima Årtiers forskning og udvikling, bl.a. i vores eget lydlaboratorium,

Læs mere

Med 360 graders spredning kan indeklimaet rigtigt folde sig ud

Med 360 graders spredning kan indeklimaet rigtigt folde sig ud lindab ventilation Med 360 graders spredning kan indeklimaet rigtigt folde sig ud Plexus. Den fleksible løsning til både køling, varme og ventilation Designet er baseret på to unikke teknikker: 360 graders

Læs mere

Vi kender alle. lyden af stilhed...

Vi kender alle. lyden af stilhed... lindab ventilation Vi kender alle lyden af stilhed... Selv den mindste støj kan virke irriterende. Omvendt vil manglende indeklimaregulering også være et irritationsmoment. Det handler om at finde frem

Læs mere

lindab vi forenkler byggeriet LindabAkustik Dæmp støjen og få den optimale indeklimaoplevelse lindab.dk/akustik

lindab vi forenkler byggeriet LindabAkustik Dæmp støjen og få den optimale indeklimaoplevelse lindab.dk/akustik lindab vi forenkler byggeriet LindabAkustik Dæmp støjen og få den optimale indeklimaoplevelse lindab.dk/akustik 1 lindab akustik Alle har ret til ro i et godt indeklima Godt indeklima burde være en men

Læs mere

Kompakt kanalsystem til montering i gulv, væg eller loft

Kompakt kanalsystem til montering i gulv, væg eller loft lindab vi forenkler byggeriet Kompakt kanalsystem til montering i gulv, væg eller loft Lindab InDomo et komplet kanalsystem, som er designet til integration i boligens konstruktion Lindab InDomo Lindab

Læs mere

Aldrig har så mange fordele fyldt så lidt...

Aldrig har så mange fordele fyldt så lidt... lindab ventilation Aldrig har så mange fordele fyldt så lidt... Verdensnyhed! Med MBB sætter vi ny standard inden for trykfordelingsbokse Lydisolering Udløb Lineært konusspjæld Safe tilslutning Når præcision

Læs mere

Fremtidens løsning til behovsstyret ventilation. LindabPascal. Opdateret funktionalitet. Et perfekt indeklima til laveste energiomkostninger

Fremtidens løsning til behovsstyret ventilation. LindabPascal. Opdateret funktionalitet. Et perfekt indeklima til laveste energiomkostninger lindab vi forenkler byggeriet Fremtidens løsning til behovsstyret ventilation Opdateret funktionalitet LindabPascal Et perfekt indeklima til laveste energiomkostninger lindab.dk/pascal 1 lindab pascal

Læs mere

Lindab Lydlaboratorium

Lindab Lydlaboratorium Ventilation Lindab Lydlaboratorium - til måling af lyddæmpere efter ISO 235 Et avanceret lydlaboratorium På lydlaboratoriet hos Lindab A/S, Comfort i Farum kan der udføres målinger af indsætningsdæmpning,

Læs mere

Ventilation med ECL Comfort 310

Ventilation med ECL Comfort 310 Ventilation med ECL Comfort 310 Én løsning til styring og overvågning Med ECL Comfort 310 kan I samle styring og overvågning af alle jeres anlæg ét sted. Udvid eksempelvis en eksisterende varme- og brugsvandsløsning

Læs mere

lindab vi forenkler byggeriet LindabIndeklimaløsninger Produktoversigt luftbårne løsninger

lindab vi forenkler byggeriet LindabIndeklimaløsninger Produktoversigt luftbårne løsninger lindab vi forenkler byggeriet LindabIndeklimaløsninger Produktoversigt luftbårne løsninger 2 Vi forenkler byggeriet Hos Lindab er vi drevet af et stærkt ønske om hele tiden at skabe forbedringer og at

Læs mere

1klik. Det har aldrig været lettere at installere ventilation. www.danfoss.com. Plug and Play

1klik. Det har aldrig været lettere at installere ventilation. www.danfoss.com. Plug and Play MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Det har aldrig været lettere at installere ventilation Tid er penge så derfor vil du sikkert sætte pris på, at indregulering og aflevering aldrig har været nemmere. Selv dimensionering

Læs mere

Vægarmaturer. Om Lindab. Comfort og Design. Produktoversigt / symboler. Teori. Loftarmaturer. Loftarmaturer - synlige. Trykfordelingsbokse

Vægarmaturer. Om Lindab. Comfort og Design. Produktoversigt / symboler. Teori. Loftarmaturer. Loftarmaturer - synlige. Trykfordelingsbokse lindab vægarmaturer er Om Lindab Comfort og Design Produktoversigt / symboler Teori Loftarmaturer Loftarmaturer - synlige Trykfordelingsbokse er Dyser Dysekanaler Riste Fortrængningsarmaturer Pascal og

Læs mere

Ventilationsaggregater. Systemair Access. Automatik til Geniox ventilationsaggregater

Ventilationsaggregater. Systemair Access. Automatik til Geniox ventilationsaggregater Ventilationsaggregater Systemair Access Automatik til Geniox ventilationsaggregater Systemair Access Den lige vej har været et fast holdepunkt siden vores første runde kanalventilator i 1974. Vi vil gøre

Læs mere

eco TOP » EN SERIE AF KOMPAKTE ENERGIGENVINDINGS- AGGREGATER MED TOPTILSLUTTEDE KANALER AIR TREATMENT eco TOP

eco TOP » EN SERIE AF KOMPAKTE ENERGIGENVINDINGS- AGGREGATER MED TOPTILSLUTTEDE KANALER AIR TREATMENT eco TOP AIR TREATMENT eco TOP eco TOP» EN SERIE AF KOMPAKTE ENERGIGENVINDINGS- AGGREGATER MED TOPTILSLUTTEDE KANALER Energieffektivitet omdrejningspunktet for vores løsninger Samtlige af vores forsknings-, udviklings-

Læs mere

lindab vi forenkler byggeriet Premum & Premax Fleksibilitet, når behovet er der...

lindab vi forenkler byggeriet Premum & Premax Fleksibilitet, når behovet er der... lindab vi forenkler byggeriet Premum & Premax Fleksibilitet, når behovet er der... Nå dine mål med fuld fleksibilitet Vil du have friheden til at kunne ændre bygningens indretning? Har du behov for at

Læs mere

LTD. Lineær spaltediffuser. lindab vi forenkler byggeriet

LTD. Lineær spaltediffuser. lindab vi forenkler byggeriet 07.2019 Lindab Ventilation A/S. Enhver form for eftertryk og kopiering uden skriftlig tilladelse er forbudt. er Lindab AB s registrerede varemærke. Lindabs produkter, systemer, produktgruppe- og produktbetegnelser

Læs mere

Rørfornyelse uden opgravning og nedrivning

Rørfornyelse uden opgravning og nedrivning Rørfornyelse uden opgravning og nedrivning Rørteknik vi går i rørene uden at gå i vejen! www.aarsleffrørteknik.dk Kloakrenovering hurtigt, sikkert og holdbart Velfungerende afløbssystemer er uundværlige

Læs mere

Renrumsarmatur LCR. udviklet i samarbejde med den farmaceutiske industri

Renrumsarmatur LCR. udviklet i samarbejde med den farmaceutiske industri lindab ventilation Renrumsarmatur LCR udviklet i samarbejde med den farmaceutiske industri Et renrums kvalitet afhænger af de valgte komponenter og deres detaljer Når det gælder renrum, er det ikke nok,

Læs mere

lindab ventilation Vi har udvalget, der forenkler valget

lindab ventilation Vi har udvalget, der forenkler valget lindab ventilation Vi har udvalget, der forenkler valget Nu bliver det lettere at vælge ventilationspartner TWISTO sætter de rigtige rammer om indgangspartiet. Du ved, at du kan regne med Lindabs ventilationsløsninger

Læs mere

Luftfordeling. Luftfordelingskomponenter

Luftfordeling. Luftfordelingskomponenter Luftfordeling Luftfordelingskomponenter Skab optimal komfort med Systemairs stilrene armaturer og riste. Har du behov for ventilation med køl eller varme, har vi en armaturløsning. Systemair armaturer

Læs mere

Den store forskel er detaljen

Den store forskel er detaljen Den store forskel er detaljen Det er ikke til at se, hvis man ikke lige ved det; Det særlige ved en traverskran fra CERTEX A/S ligger i detaljen. Du kan ikke nøjes med en kran med den rigtige bæreevne

Læs mere

lindab ventilation ehybrid

lindab ventilation ehybrid lindab ventilation ehybrid Design en bæredygtig fremtid Hvorfor bruger vi værdifuld energi, når det egentlig ikke er nødvendigt? Alle ved, at et øget energiforbrug påvirker vores miljø og er en af de faktorer,

Læs mere

Udeluft / Overtryksventiler

Udeluft / Overtryksventiler comfort udeluft / overtryksventiler Udeluft / Overtryksventiler ULA i kobber. Om Lindab Comfort og design Produktoversigt / symboler Teori Loftarmaturer Loftarmaturer - synlige Trykfordelingsbokse Vægarmaturer

Læs mere

Princip beskrivelse. - mere end funktionel

Princip beskrivelse. - mere end funktionel Princip beskrivelse - mere end funktionel P e r p e t u a l E n e r g y A p S drager nytte af mange års erfaring såvel internt som hos vores samarbejdspartnere og leverandører af løs ninger til ventilationsbranchen.

Læs mere

DET KOMPLETTE BADEVÆRELSE TIL ALLE PROJEKTER

DET KOMPLETTE BADEVÆRELSE TIL ALLE PROJEKTER DET KOMPLETTE BADEVÆRELSE TIL ALLE PROJEKTER UOVERTRUFFEN KVALITET PÅ BEGGE SIDER Badeværelsesmøbler ET BREDT UDVALG AF LØSNINGER TIL BEGGE SIDER AF VÆGGEN Brusebadsløsninger og badekar Alle byggeprojekter

Læs mere

eco TOP » EN SERIE AF KOMPAKTE VENTILATIONSAGGREGATER MED TOPTILSLUTTEDE KANALER AIR COMFORT AIR TREATMENT

eco TOP » EN SERIE AF KOMPAKTE VENTILATIONSAGGREGATER MED TOPTILSLUTTEDE KANALER AIR COMFORT AIR TREATMENT AIR COMFORT AIR TREATMENT eco TOP» EN SERIE AF KOMPAKTE VENTILATIONSAGGREGATER MED TOPTILSLUTTEDE KANALER Energi, økonomi og ekspertise med ClimateConsult I ClimateConsult anvender vi vores ekspertise

Læs mere

THE POWER OF LESS I PRAKSIS

THE POWER OF LESS I PRAKSIS THE POWER OF LESS I PRAKSIS UOVERTRUFFEN KVALITET PÅ BEGGE SIDER ET BREDT UDVALG AF LØSNINGER TIL BEGGE SIDER AF VÆGGEN Alle byggeprojekter kan være komplekse og udfordrende, både i design-, planlægnings-

Læs mere

Belysning. Kontakt, oversigt, index. Vejledning køling og varme. Plexus. Professor / Professor Plus. Premum / Premax / Solus. Architect.

Belysning. Kontakt, oversigt, index. Vejledning køling og varme. Plexus. Professor / Professor Plus. Premum / Premax / Solus. Architect. Kontakt, oversigt, index Vejledning køling og varme Plexus Professor / Professor Plus Premum / Premax / Solus Architect Polaris I & S Plafond Podium Celo Cabinett Capella Carat Fasadium Atrium / Loggia

Læs mere

VARMEPUMPE LUFT TIL VAND PRODUKT KATALOG 2011 DANSKSOLVARME APS

VARMEPUMPE LUFT TIL VAND PRODUKT KATALOG 2011 DANSKSOLVARME APS VARMEPUMPE LUFT TIL VAND PRODUKT KATALOG 2011 DANSKSOLVARME APS 1 Hvem er Dansk Varmepumpe og vores partnere DANSKVARMEPUMPE.DK er en del af den efterhånden store familie hvor også DANSKSOLVARME.DK og

Læs mere

Byg på et design du kan mærke

Byg på et design du kan mærke Byg på et design du kan mærke Den nye Uponor Smatrix Style termostat optimerer på elegant vis dit indeklima med færre energiomkostninger og større komfort. Noget du kan mærke hver eneste dag. Den elegante

Læs mere

Decentral boligventilation Vi gør det enkelt. Du gør det effektivt!

Decentral boligventilation Vi gør det enkelt. Du gør det effektivt! lindab ventilation Decentral boligventilation Vi gør det enkelt. Du gør det effektivt! BR10 krav og løsninger Bygningsreglementet BR10, 2013 stiller følgende krav til ventilation: 6.3.1.2. Beboelsesbygninger

Læs mere

Den bedste måde at spare energi i vores bygninger, er ved at anvende et design, der mindsker behovet for at bruge energi.

Den bedste måde at spare energi i vores bygninger, er ved at anvende et design, der mindsker behovet for at bruge energi. INTEGRERET ENERGIDESIGN Hos Thorkil Jørgensen Rådgivende Ingeniører vægtes samarbejde og innovation. Vi vil i fællesskab med kunder og brugere skabe merværdi i projekterne. Med merværdi mener vi, at vi

Læs mere

Decentral ventilation til lavenergi byggeri. Til renovering og nybyggeri

Decentral ventilation til lavenergi byggeri. Til renovering og nybyggeri TM Decentral ventilation til lavenergi byggeri Til renovering og nybyggeri Decentral ventilation God luftkvalitet i boligen er med til at sikre et godt indeklima. Det er samtidig en vigtig faktor i vedligehold

Læs mere

30 sek. Komfort og besparelser for dine kunder. Indtjening for dig. NYE living by Danfoss termostater. Komfort og besparelser døgnet rundt.

30 sek. Komfort og besparelser for dine kunder. Indtjening for dig. NYE living by Danfoss termostater. Komfort og besparelser døgnet rundt. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Komfort og besparelser for dine kunder. Indtjening for dig. NYE living by Danfoss termostater. Komfort og besparelser døgnet rundt. 30 sek. Monteringstid Hurtig montering

Læs mere

klik klik Klik loftet på plads! Gyproc GK-systemet gør loftmontage til en leg Nemt, hurtigt...og præcist

klik klik Klik loftet på plads! Gyproc GK-systemet gør loftmontage til en leg Nemt, hurtigt...og præcist klik klik Klik loftet på plads! Gyproc GK-systemet gør loftmontage til en leg Nemt, hurtigt...og præcist Monter loftet i en fart med Gyproc GK systemet Gyproc GK er et bæresystem af stål til nedhængte

Læs mere

lindab vi forenkler byggeriet Lindab Pascal - Forenklet VAV-løsning med fuldt potentiale...

lindab vi forenkler byggeriet Lindab Pascal - Forenklet VAV-løsning med fuldt potentiale... lindab vi forenkler byggeriet Lindab Pascal - Forenklet VAV-løsning med fuldt potentiale... Enkel projektering... Enkel idrifttagning... Lavt energiforbrug... Næste generations VAV-system Efterspørgslen

Læs mere

EN STILREN LØSNING TIL BADEVÆRELSET

EN STILREN LØSNING TIL BADEVÆRELSET unidrain GlassLine unidrain GlassLine er brusebunde og brusevægge i glas, som sammen med det originale unidrain gulvafløb samler de enkelte komponenter til én samlet flot, vådrumssikker og gennemtænkt

Læs mere

INDHOLD: VEX35DV til decentral boligventilation > Generelt. VEX35DV til decentral boligventilation > Energi. VEX35DV til decentral boligventilation >

INDHOLD: VEX35DV til decentral boligventilation > Generelt. VEX35DV til decentral boligventilation > Energi. VEX35DV til decentral boligventilation > INDHOLD: VEX35DV til decentral boligventilation > Generelt VEX35DV til decentral boligventilation > Energi VEX35DV til decentral boligventilation > Konstruktion Generelt VEX35DV, ventilationsaggregat til

Læs mere

MELBYE SKANDINAVIA. Eksperter i løsninger til fiberoptiske systemer

MELBYE SKANDINAVIA. Eksperter i løsninger til fiberoptiske systemer MELBYE SKANDINAVIA Eksperter i løsninger til fiberoptiske systemer EKSPERTER I FIBEROPTISKE NETVÆRKSLØSNINGER sortiment af produkter og løsninger til konstruktion af fiberoptisk infrastruktur. Uanset hvad

Læs mere

Beregning. Dyser. GD dyser, malet hvid, Bauhaus A/S, Glostrup

Beregning. Dyser. GD dyser, malet hvid, Bauhaus A/S, Glostrup Teori Dyser GD dyser, malet hvid, Bauhaus A/S, Glostrup Dyser Dyser kan med fordel benyttes ved ventilering af lokaler, hvor man ønsker lange kastelængder, selv ved små luftmængder. Dyser er velegnede

Læs mere

Lindab Indervægsprofiler. Genial løsning - enkel og hurtig montage. Godkendelse MK 6.10/1792. lindab vi forenkler byggeriet

Lindab Indervægsprofiler. Genial løsning - enkel og hurtig montage. Godkendelse MK 6.10/1792. lindab vi forenkler byggeriet lindab vi forenkler byggeriet Lindab Indervægsprofiler Genial løsning - enkel og hurtig montage 1566.01 Godkendelse MK 6.10/1792 Udstedt i medfør af byggelovens 28 stk. 2 lindab vi forenkler byggeriet

Læs mere

Vi er lagerførende af hydraulikkomponenter fra nogle af verdens førende producenter.

Vi er lagerførende af hydraulikkomponenter fra nogle af verdens førende producenter. we know how AVN Hydraulik AVN Hydraulik er i dag et stærkt team på godt 35 dygtige medarbejdere. Vi har eksisteret siden 1978 og er en del af AVN Gruppen. Hovedafdelingen på 2.000 m² ligger i Brøndby,

Læs mere

lindab vi forenkler byggeriet LindabIndeklimaløsninger Produktoversigt riste

lindab vi forenkler byggeriet LindabIndeklimaløsninger Produktoversigt riste lindab vi forenkler byggeriet LindabIndeklimaløsninger Produktoversigt riste 2 Vi forenkler byggeriet Hos Lindab er vi drevet af et stærkt ønske om hele tiden at skabe forbedringer og at forenkle byggeriet.

Læs mere

SVQC Vægindblæsningsarmatur

SVQC Vægindblæsningsarmatur SVQC Vægindblæsningsarmatur SVQC er et armatur med et meget lavt lydniveau, beregnet til vægmontage. Armaturerne er egnede til kontorer, hoteller, skoler og sygehuse med store krav til indeklimaet. Indblæsningsarmaturerne

Læs mere

Du kan trygt parkere. Din ventilationsløsning hos Novenco September 2006 LAND PRODUCTS & SYSTEMS

Du kan trygt parkere. Din ventilationsløsning hos Novenco September 2006 LAND PRODUCTS & SYSTEMS Car Park Du kan trygt parkere Din ventilationsløsning hos Novenco September 2006 LAND PRODUCTS & SYSTEMS DU FÅR DET HELE FOR DET HALVE SPAR OP TIL 50% PÅ INSTALLATION Hvis ventilationskanaler, brandvægge,

Læs mere

Varm luft Den bedste løsning til fleksibel og økonomisk opvarmning

Varm luft Den bedste løsning til fleksibel og økonomisk opvarmning Varm luft Den bedste løsning til fleksibel og økonomisk opvarmning Gør det nemt at beherske indeklimaet WA-aggregater er det bedste valg, hvis du vil holde en konstant arbejdstemperatur med jævn fordeling

Læs mere

Greve Main 22 DK - 2670 Greve Tlf. 4340 4912 Fax. 4340 4963 www.sesam.as

Greve Main 22 DK - 2670 Greve Tlf. 4340 4912 Fax. 4340 4963 www.sesam.as Greve Main 22 DK - 2670 Greve Tlf. 4340 4912 Fax. 4340 4963 www.sesam.as INDHOLD 50 år med kvalitet og service 5 Blokvægge 7 Foldevægge 13 Systemvægge 19 Glasvægge 25 50 ÅR MED KVALITET OG SERVICE Sesam

Læs mere

KØLEBAFFEL TIL HOTELLER QVFH

KØLEBAFFEL TIL HOTELLER QVFH KØLEBAFFEL TIL HOTELLER QVFH TEKNISK KATALOG 2 QVFH kølebaffel til hoteller Teknisk katalog QVFH KØLEBAFFEL TIL HOTELLER QVFH-enheden er en kølebaffel udviklet til brug på hotelværelser, individuelle sengestuer

Læs mere

HEH_B02-02_F6_H1_E2_N232. Projektforslag P2 - Møbleringsplan REGIONSHOSPITALET HORSENS. Rumtype

HEH_B02-02_F6_H1_E2_N232. Projektforslag P2 - Møbleringsplan REGIONSHOSPITALET HORSENS. Rumtype Personalerum 1 : P2 - øbleringsplan HEH_B02-02_F6_H1_E2_2 OTE 1 1 HEH_B02-07_F6_H3_EX_001 2 Luftmængder er angivet i m³/h Entreprenør skal medregne nødvendige rense og inspektions muligheder for kanalsystemet

Læs mere

DIN KOMPLETTE LEVERANDØR AF LYD BILLEDE TELESLYNGER INFORMATIONSSYSTEMER

DIN KOMPLETTE LEVERANDØR AF LYD BILLEDE TELESLYNGER INFORMATIONSSYSTEMER DIN KOMPLETTE LEVERANDØR AF LYD BILLEDE TELESLYNGER INFORMATIONSSYSTEMER BEST-AV & METORION MUSIC KAN HJÆLPE MED FØLGENDE: Rådgivning, salg og installation af musik og talevarsling. Rådgivning, salg og

Læs mere

Villavent fra Systemair

Villavent fra Systemair God luftkvalitet giver god livskvalitet Villavent fra Systemair Danvent-Systemair A/S www.systemair.dk Telefon Jylland: 8738 7500 Telefon Sjælland 4772 4772 Moderne boliger har ingen naturlig udluftning.

Læs mere

SVØMMEBADSAFFUGTERE FOR KOMFORT OG WELLNESS

SVØMMEBADSAFFUGTERE FOR KOMFORT OG WELLNESS SVØMMEBADSAFFUGTERE FOR KOMFORT OG WELLNESS AFFUGTERE AF HØJ KVALITET OG FLOT DANSK DESIGN TIL INSTALLATIONER I POOL- OG TEKNIKRUM Svøebadsaffugtere for komfort og wellness Effektiv styring af luftfugtigheden

Læs mere

SVØMMEBADSAFFUGTERE FOR KOMFORT OG WELLNESS

SVØMMEBADSAFFUGTERE FOR KOMFORT OG WELLNESS SVØMMEBADSAFFUGTERE FOR KOMFORT OG WELLNESS AFFUGTERE AF HØJ KVALITET OG FLOT DANSK DESIGN TIL INSTALLATIONER I POOL- OG TEKNIKRUM S vøebadsaffugtere for komfort og wellness Effektiv styring af luftfugtigheden

Læs mere

Kontakt, oversigt, indeks. Plexus. Professor. Premum / premax. Architect. Polaris I & S. Plafond. Podium. Celo. Cabinett. Capella. Carat.

Kontakt, oversigt, indeks. Plexus. Professor. Premum / premax. Architect. Polaris I & S. Plafond. Podium. Celo. Cabinett. Capella. Carat. Kontakt, oversigt, indeks Vejledning til loftsvarme/kølelofter Plexus Professor Premum / premax Architect Polaris I & S Plafond Podium Celo Cabinett Capella Carat Fasadium Atrium H & C /Loggia Regula Belysning

Læs mere

CEMBRIT SKIFERTAG. Cembrit Skifertag. En smuk og tidløs løsning

CEMBRIT SKIFERTAG. Cembrit Skifertag. En smuk og tidløs løsning Cembrit Skifertag En smuk og tidløs løsning Cembrit 40 x 40 Diagonal Skifer Sortblå Enkelhed fremhæver bygningens arkitektur Med et skifertag i fibercement får du en tagløsning præget af elegance og enkelhed.

Læs mere

1Leverandør. Danfoss One Én leverandør til alle dine indeklimabehov. varme.danfoss.dk MAKING MODERN LIVING POSSIBLE

1Leverandør. Danfoss One Én leverandør til alle dine indeklimabehov. varme.danfoss.dk MAKING MODERN LIVING POSSIBLE 1Leverandør MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Danfoss One Én leverandør til alle dine indeklimabehov Reducerer kompleksitet og planlægningstid. varme.danfoss.dk Danfoss One er: Support i alle 3 faser specifikation,

Læs mere

Danfoss One. Én leverandør til alle dine indeklimabehov. 1 Leverandør. Reducerer kompleksitet og planlægningstid. www.danfoss.dk

Danfoss One. Én leverandør til alle dine indeklimabehov. 1 Leverandør. Reducerer kompleksitet og planlægningstid. www.danfoss.dk Danfoss One Én leverandør til alle dine indeklimabehov 1 Leverandør Reducerer kompleksitet og planlægningstid. www.danfoss.dk Danfoss One er: Support i alle 3 faser specifikation, installation og after

Læs mere

Verdens første - The principle

Verdens første - The principle Verdens første - The principle 2 Helheden er mere end summen af delene Det samme gælder for Rittal - The System. Med dette i tankerne har vi samlet vores innovative produkter indenfor indkapslinger, strømfordeling,

Læs mere

- mere end funktionel

- mere end funktionel Bolig varmepumper - mere end funktionel I n d e K l i m a M i l j ø A / S IndeKlimaMiljø A/S, eller blot, drager nytte af mange års erfaring såvel internt som hos vores samarbejdspartnere og leverandører

Læs mere

Autobranchens samarbejdspartner

Autobranchens samarbejdspartner Autobranchens samarbejdspartner Danmarks frie totalleverandør af autoglas Leveringsdygtige i autoglas og kompetent rådgivning [Din succes vores målsætning] Når du oplever, at dit værksted er i stand til

Læs mere

Villa OpNed, CEBRA arkitekter. Højkantparket Ask

Villa OpNed, CEBRA arkitekter. Højkantparket Ask Højkantparket Ask Villa OpNed, CEBRA arkitekter Woodfl Højkantparket Merbau. MT Højgaard - Kbh. En stærk partner for arkitekter og bygherrer Luksusboliger på havnefronter, eksklusive firmadomiciler og

Læs mere

lindab loftarmaturer Lindab Lineo MTL, Fingerrod C, Københavns lufthavn. Ret til ændringer forbeholdes

lindab loftarmaturer Lindab Lineo MTL, Fingerrod C, Københavns lufthavn. Ret til ændringer forbeholdes Lindab Lineo, Fingerrod C, Københavns lufthavn. Ret til ændringer forbeholdes Lindab Lineo Produkt Funktioner Side STB STU Ret til ændringer forbeholdes Lindab Lineo Lindab Lineo Med spaltearmaturets smalle

Læs mere

t i Lindab Koncern Ventilation Comfort

t i Lindab Koncern Ventilation Comfort t i Lindab Koncern Ventilation Comfort Byggekomponenter Byggesystemer t i Ventilation Profil t i Lindab i hele verden Mere end 125 kontorer og fabrikker i 28 lande Lokal produktion i 19 lande 60 Lindab

Læs mere

Kvaliteten af luft er livskvalitet!

Kvaliteten af luft er livskvalitet! DV-300T Bygningsrenovering og efterisolering af huse nu til dags efterlader ofte DV-300T ventilationsaggregatet er et anlæg med energieffektiv huset godt isoleret og tæt. Dette betyder dog også at krav

Læs mere

Lofttilpasning. Loftarmaturer. l i ndab v i f o re nkl e r by g g eriet

Lofttilpasning. Loftarmaturer. l i ndab v i f o re nkl e r by g g eriet l i ndab v i f o re nkl e r by g g eriet 10.2015 Lindab Ventilation. Enhver form for reproduktion uden skriftlig tilladelse er forbudt. er et registreret varemærke tilhørende Lindab AB. Lindabs produkter,

Læs mere

Køling med diffus ventilation

Køling med diffus ventilation Part of the ROCKWOOL Group Køling med diffus ventilation og Rockfon Blanka En loftløsning der giver bedre indeklima 92% af en virksomheds udgifter relateret til medarbejderne. Ved at forbedre indeklimaet

Læs mere

2 Purus Line et design der ses

2 Purus Line et design der ses 3. UDGAVE Purus Line & Purus Corner Et design der ses Funktioner du kan stole på Frihed i indretningen Største vandtæthed ved montering Nu også ekstra lav byggehøjde 2 Purus Line et design der ses PURUS

Læs mere

Ventilation, varmegenvinding, varme, køl og varmt brugsvand i nul-energi huse

Ventilation, varmegenvinding, varme, køl og varmt brugsvand i nul-energi huse Ventilation, varmegenvinding, varme, køl og varmt brugsvand i nul-energi huse 2007 2009 Leverandør af»hjertet«til vinderprojektet i Solar Decathlon 2007. I 2007 leverede Nilan A/S teknologi til vinderprojektet

Læs mere

C-WEB. TM Online dokumenthåndtering, tilgængelig for dig, kollegaer og samarbejdspartnere.

C-WEB. TM Online dokumenthåndtering, tilgængelig for dig, kollegaer og samarbejdspartnere. C-WEB Byggeprojekt.dk og C-WEB leverer mobile og webbaserede digitale byggerier i skyen. IT-infrastrukturen er skræddersyet efter specifikke behov og til udveksling af kvalitetssikrede byggeinformationer

Læs mere

ALRa

ALRa ---------------------------------------------------------- ALBATROSS Rist ---------------------------------------------------------------------- FUNKTION ALBATROSS ALR er en regulerbar rist for opnåelse

Læs mere

Pneumatics en dansk handelsvirksomhed med stor viden om pneumatik

Pneumatics en dansk handelsvirksomhed med stor viden om pneumatik Pneumatics en dansk handelsvirksomhed med stor viden om pneumatik Pneumatics blev stiftet i 2004 med det formål at være en seriøs sparringspartner inden for pneumatik, således at vore kunder altid sikres

Læs mere

Modstrøms Varmevekslere

Modstrøms Varmevekslere Modstrøms Varmevekslere - mere end funktionel I n d e K l i m a M i l j ø A / S IndeKlimaMiljø A/S, eller blot, drager nytte af mange års erfaring såvel internt som hos vores samarbejdspartnere og leverandører

Læs mere

Din professionelle leverandør af aluminiumselementer. Dansk kvalitetshåndværk!

Din professionelle leverandør af aluminiumselementer. Dansk kvalitetshåndværk! Din professionelle leverandør af aluminiumselementer Dansk kvalitetshåndværk! Vores medarbejderstab repræsenterer mange års erfaring inden for branchen. Om ALUfabrikken ALUfabrikken er en moderne produktionsvirksomhed

Læs mere

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Designafløb i brusenichen bliver mere og mere populære. Flere og flere kunder ønsker et rent design i deres bruseniche. Vores designafløb tilbyder individuelle

Læs mere

Modstrøms Varmevekslere

Modstrøms Varmevekslere Modstrøms Varmevekslere - mere end funktionel I n d e K l i m a M i l j ø A / S IndeKlimaMiljø A/S, eller blot, drager nytte af mange års erfaring såvel internt som hos vores samarbejdspartnere og leverandører

Læs mere

paustian: MERA forstår vores forretning

paustian: MERA forstår vores forretning paustian: MERA forstår vores forretning Paustian er afhængig af et virksomhedssystem, der giver overblik og som er bygget af folk med forretningsforståelse og evne til at skræddersy de enkelte dele på

Læs mere

Deres professionelle leverandør af aluminiumselementer

Deres professionelle leverandør af aluminiumselementer Deres professionelle leverandør af aluminiumselementer ... Vores erfarne mandskab er klar til at ekspedere enhver opgave med præcision og engagement. Om ALUfabrikken: ALUfabrikken er en moderne produktionsvirksomhed

Læs mere

Corus ByggeSystemer A/S. ClickFals

Corus ByggeSystemer A/S. ClickFals Corus ByggeSystemer A/S ClickFals Stående fals: Økonomisk attraktivt 1. Corus ByggeSystemer A/S sætter standarden - vi har markedets førende produkter 2. Stærke produktkoncepter til byggeriet - Corus ByggeSystemer

Læs mere

AVN Hydraulik. Vi er lagerførende af hydraulikkomponenter fra nogle af verdens førende producenter.

AVN Hydraulik. Vi er lagerførende af hydraulikkomponenter fra nogle af verdens førende producenter. AVN Hydraulik AVN Hydraulik er i dag et stærkt team på godt 30 dygtige medarbejdere. Vi har eksisteret siden 1978 og er en del af AVN Gruppen. Hovedkontoret på 2.000 m² ligger i Brøndby, hvor vi har lager,

Læs mere

NYHED DUKA HÆTTEN EN LØSNING TIL ETHVERT TAG T A G H Æ T T E

NYHED DUKA HÆTTEN EN LØSNING TIL ETHVERT TAG T A G H Æ T T E NYHED DUKA HÆTTEN EN LØSNING TIL ETHVERT TAG DANMARKS NYE T A G H Æ T T E Godt indeklima 24 timer DUKA hætten kan anvendes til tage med en gradhældning fra 0 til 45 DUKA hætten er udviklet i samarbejde

Læs mere

Hvordan samler du ventilation, varmegenvinding og køling i et anlæg?

Hvordan samler du ventilation, varmegenvinding og køling i et anlæg? Nilan Calculator Passiv forvarmeveksling af luften via indbygget Heat-pipe, baseret på miljøvenligt kølemiddel Stort tilbehørs- og udvidelsesprogram Hvordan samler du ventilation, varmegenvinding og køling

Læs mere

GOLD RX/HC. Luftbehandlingsaggregat med reversibel varmepumpe. Ventilation, varme og køling i en og samme enhed

GOLD RX/HC. Luftbehandlingsaggregat med reversibel varmepumpe. Ventilation, varme og køling i en og samme enhed GOLD RX/HC Luftbehandlingsaggregat med reversibel varmepumpe Ventilation, varme og køling i en og samme enhed Alt i ét Ventilation, varme og køling i én pakke Der findes mange forskellige løsninger til

Læs mere

Boxcharge TM. Dansk udviklet opbevarings- og opladningsprodukter til skoleog uddannelsesmarkedet. Boxcharge 24 TM. Boxcharge 12 TM.

Boxcharge TM. Dansk udviklet opbevarings- og opladningsprodukter til skoleog uddannelsesmarkedet. Boxcharge 24 TM. Boxcharge 12 TM. faxe bogtryk/grafisk Boxcharge 12 TM Højde: 1105 mm Længde: 620 mm Bredde: 550 mm Vægt: 60 kilo Boxcharge 24 TM Højde: 1105 mm Længde: 980 mm Bredde: 550 mm Vægt: 95 kilo Boxcharge TM Notesafe TM Højde:

Læs mere

Gyptone BIG Curve. Buede akustiske lofter der ikke begrænser kreativiteten. Buede hvælvede lofter uden synlige samlinger og skinnesystemer.

Gyptone BIG Curve. Buede akustiske lofter der ikke begrænser kreativiteten. Buede hvælvede lofter uden synlige samlinger og skinnesystemer. Gyptone BIG Curve Buede akustiske lofter der ikke begrænser kreativiteten Buede hvælvede lofter uden synlige samlinger og skinnesystemer. Gyptone BIG Curve leveres i standardmønstrene Line 6, Quatrro 41,

Læs mere

Kontrolenhed FICO-128 til brandsikringssystemer

Kontrolenhed FICO-128 til brandsikringssystemer Kontrolenhed FICO-128 til brandsikringssystemer ETPS-EI ETPR-EI FICO 128 Enkel at: projektere installere anvende Enkel at projektere og installere Fico-128 indeholder alle de væsentlige funktioner, der

Læs mere

Leje eller køb kontakt salg HALLER PRODUKTOVERSIGT KVALITETSHALLER TILPASSET DET NORDISKE KLIMA.

Leje eller køb kontakt salg HALLER PRODUKTOVERSIGT KVALITETSHALLER TILPASSET DET NORDISKE KLIMA. HALLER Leje eller køb PRODUKTOVERSIGT KVALITETSHALLER TILPASSET DET NORDISKE KLIMA kim.jansdorf@halgruppen.dk 40 x 75 meter AFFUGTET LAGERHAL Totalleverandør af haller. Halgruppen er en totalleverandør

Læs mere

Bring lys over driften af belysningen

Bring lys over driften af belysningen Bring lys over driften af belysningen CityTouch LightPoint Asset Management system for belysning CityTouch LightPoint / Asset Management 3 Velkommen til den nye intelligens inden for belysning. Professionel

Læs mere

Skifer i fibercement. En smuk og tidløs løsning. www.cembrit.dk

Skifer i fibercement. En smuk og tidløs løsning. www.cembrit.dk Skifer i fibercement En smuk og tidløs løsning www.cembrit.dk Enkelhed fremhæver bygningens arkitektur Med et skifertag i fibercement får du en tagløsning præget af elegance og enkelhed. Du får et tag,

Læs mere

NTI BIM Tools 2011 konstruktion

NTI BIM Tools 2011 konstruktion NTI BIM Tools 2011 konstruktion NTI BIM Tools er en meget omfattende samling hjælpeværktøjer henvendt til byggebranchen. NTI CADcenter har valgt at udgive en lang række af vores populære CAD- og BIM værktøjer

Læs mere

Tæt på HC-CARGO. Your Expert in Parts

Tæt på HC-CARGO. Your Expert in Parts Your Expert in Parts Your Expert in Parts Tæt på HC-CARGO Mennesker og eksperter Vores dygtige ansatte sætter en ære i, at give dig den bedste service. Hos HC-CARGO får du svar på alle dine spørgsmål,

Læs mere

NYHED! Gyptone Quattro 70

NYHED! Gyptone Quattro 70 NYHED! Akustiske lofter og vægge med fine perforeringer NYHED! Rene, lyse overflader med behagelig lyd Skab æstetiske omgivelser med et behageligt lydmiljø. Den nye serie gør det muligt at designe rum

Læs mere

profil Hydraflex A/S er en danskejet, velkonsolideret og kvalitetsorienteret produktionsvirksomhed beliggende i Viborg.

profil Hydraflex A/S er en danskejet, velkonsolideret og kvalitetsorienteret produktionsvirksomhed beliggende i Viborg. cylindre profil Hydraflex A/S er en danskejet, velkonsolideret og kvalitetsorienteret produktionsvirksomhed beliggende i Viborg. Hydraflex A/S er en del af Hydraulic Group og har blandt andet herigennem

Læs mere

BCEA & BASIC. BCEA & BASIC er certificeret af Eurovent

BCEA & BASIC. BCEA & BASIC er certificeret af Eurovent Luftbehandlingsaggregater Modulaggregat BASIC Modulaggregat, der klarer alt fra en enkelt ventilator til store og avancerede installationer med mange funktionsdele, inkl. automatik og reguleringsudstyr.

Læs mere