Start fra Nørresundby.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Start fra Nørresundby."

Transkript

1

2 Start fra Nørresundby. Omkring DLG-Hadsund for at få vejet campingvognen i en DCU-kampagne. Desværre vejer den over den tilladte max. grænse på 1200 kg. så vi senere, ved hjemkomst må omkring Aabybro Camping for at få den vejet op til de 1300 kg. Auris'en må slæbe og som passer bedre med den bagage vi generelt har med os.

3

4 Senere på dagen over Sjællandsbroen til Fjenneslev med stop ved Carstens snart gennemrenoverede ledvogterhus, hvor der er god plads til campingvognen og hvor alle faciliteter er tilstede: strøm, vand, bad og hyggelige måltider.

5

6

7

8 Videre til Ringsted, på frokostbesøg hos Jonna og Egon i deres velindrettede kolonihavehus

9 Efter et par dage videre over broen til Sverige og et kort stop ved Velkomstcentret ved Malmø. Videre til Ystad med et par timers pause inden der kan bookes ind på "Bornholmerfærgen" med 1½ times sejlads til Rønne med den store og hurtige katamaranfærge. Bornholm er på 588 km2. og med ca indbyggere, hvoraf bor i Rønne, øens største by.

10

11

12

13

14 Campingpladsen er beliggende i Melsted, en moderne og meget velholdt plads med rigtig gode faciliteter, beliggende helt nede ved kystlinien

15

16

17

18

19 Dagen efter indbooking forbi Melsted havn og det lille byområde, hilser på et par nysgerrige får, i alt en gåtur på ca. 5 km. til Gudhjem incl. retur.

20

21

22

23 På hjemvejen forbi den fredede stubmølle, fra Tejn, som nu er opsat i Melsted ved Bornholms Landbrugsmuseum.

24

25

26 Gudhjem ved den tidligere stationsbygning og edderfuglen, nu museumsbygning, med et kig udover bugten og med en gåtur nedad den stejle vej, der har skiltet: cykling forbudt m., til havnen hvor båden til Christiansø lægger til.

27

28

29

30 Opad igen til "Pandekagehuset" hvor der nydes et par pandekager til hver, med en efterfølgende slentretur gennem byen, med vandrerhjemmet, kirken bygget af granit og de velbevarede gamle huse på de stejle veje

31

32

33

34

35

36

37 Dagen efter et besøg i kirken og efterfølgende fiskerestauranten med et overdådigt fiskemenukort, der til Annemaries glæde også havde kyllingenuggets. Heksen nåede forhåbentlig frem til sit mål: morgendagens St. Hans bål.

38

39

40

41 Konkurrencen " Sol over Gudhjem" er Danmarks største kokkekonkurrence og som foregår på Gudhjem Havn. Hvert år dyster fire stjernekokke i at bruge bornholmske råvarer til at fremtrylle den bedste middag. Der er et stjernespækket dommerpanel af køkkenchefer fra nogle af landets ypperste restauranter der sidder i dommerpanelet for at smage og vurdere. Alt dette for at skabe mere fokus på lokale råvarer. Kokkekonkurrencen er nu en årlig begivenhed hver sommer i juni måned.

42

43

44

45 Årets vinder var den smilende 31 årige køkkenchef Kennet Hansen fra Svinkløv Badehotel i Nordjylland.

46 Nordjysk turist der åbenbart har smagt noget surt

47

48 Svaneke Danmarks mindste købstad med ca indbyggere. Havnen er sprængt ind i klipperne og kan ikke besejles i Østenstorme.

49 Byens tidligere vartegn var den flotte stubmølle, men er nu overtaget af Jørn Utzons vandtårn, formet som et sømærke, bygget i I byens udkandt, den markante røde kirke.

50

51 Svanekes røde kirke

52 Huset med Martin Andersen Neksøs mindestue i Neksø.

53 Martin Andersen Nexø, , dansk forfatter. Martin Andersen Nexø står som den centrale skikkelse i dansk litteraturs sociale gennembrud; han opnåede desuden international berømmelse, især gennem to af sine hovedværker, Pelle Erobreren og Ditte Menneskebarn. Martin Andersen Nexøs barndom og ungdom var en uudtømmelig erindringskilde for hans senere digtning. Han er født i et af de fattigste kvarterer på Christianshavn som det fjerde af elleve børn. Han var tæt knyttet til sin mor, som han tilegnede Ditte Menneskebarn. I 1877 flyttede familien på grund af arbejdsløshed fra København til Nexø, idet Andersen Nexøs far var bornholmer. Kunstnernavnet Nexø antog han i Barndomshjemmet i Ferskesøstræde åbnedes 1990 som museum (Martin Andersen Nexø Mindestuer). Som dreng havde han en lykkelig tid som vogterdreng, og som femtenårig kom han i skomagerlære i Rønne.

54

55 Nylars Rundkirke, opført som et fæstningsanlæg ca

56 Kirken i Aakirkeby der formentlig er Bornholms ældste kirke fra ca

57

58 Allinge-Sandvig to næsten sammenbyggede byer, tidligere med en stor rolle i Hansestædernes net af fiskemarkeder. Senere udbygget i forbindelse med granitbrydningen på Hammeren.

59 Byen har et stort turistindtag, med stor shoppinglyst, som også får en lykkelig udgang her med køb af bukser og bluse til fruen, og i en af de annoncerede størrelser.

60

61 Senere forbi røgeriet og byens flotte biblotek, med efterfølgende kaffe og basser for at fejre det gode køb.

62

63

64

65 Østerlars kirke, er den største af Bornholms rundkirker og opført ca

66 Almindingen tidligere et stort lyngareal, der blev benyttet til græsningsarealer, men i 1800 blev der indsat en statsskovrider der nyplantede skov i indhegnede stengærder for at holde dyr og folk fra de nyplantede områder. I dag fremstår skoven på 50 km2, som en af danmarks smukkeste. Skoven har bla. meget andet to rokkesten, den ene er en vandrerblok på 7 tons, som kan rokkes, den anden vandreblok som er med på billedet, kan ikke, som vi også måtte sande, efter flere forsøg.

67

68

69

70

71

72 Bornholms Kunstmuseum - i sig selv en attraktion Bornholms Kunstmuseum er med sin beliggenhed ovenfor Helligdomsklipperne på kysten mellem Gudhjem og Tejn og sin arkitektoniske udformning i sig selv en attraktion. Kunstmuseet ligger ca. 6 km nord for Gudhjem i et af Danmarks flotteste og mest spektakulære landskaber.

73

74 Helligdomsklipperne er flere klipper ved Bornholms Kunstmuseum mellem Gudhjem og Tejn. Under istiden lå det meste af kysten under havoverfladen, men da isen forsvandt hævede øen sig, og denne del af den bornholmske kyst ligger i dag ca. 20 meter over havet. Kystklipperne med dybe grotter og stejle forrevne granitsøjler skyldes mange års påvirkning af vejret

75

76 Døndalen med vandfaldet er beliggende et par kilometer nord for Gudhjem mellem Helligdomsklipperne og Tejn. Dalen er ca. 1,2 kilometer lang og ca. 200 meter bred og dækker et areal på 37 ha. og består af næsten lodrette klippevægge, dale og skovarealer. Døndalen er speciel, bl.a. fordi Danmarks største vandfald bruser her, og er også opkaldt efter vandfaldet, idet man siger at det "Dønner", når vandet bruser ned af klippesiden.

77

78

79

80

81

82

83

84

85

86

87

88

89

90 Hammershus er Nordeuropas største borgruin og Bornholms mest besøgte seværdighed. Hammershus er opført i begyndelsen af 1200-tallet for at befæste den magt over Bornholm, som ærkebispen af Lund (dengang dansk) havde fået over øen efter en aftale med kongen Svend Grathe. De følgende godt 500 år var Hammershus fæstning for Bornholms skiftende magthavere og der er utallige gange blevet bygget om. I 1743 opgav magthaverne Hammershus og bornholmerne kunne frit hente sten på stedet, der forfaldt indtil 1822, hvor ruinen blev fredet.

91 Höör i midtskåne er næste destination efter færgeturen fra Rønne til Ystad, hvor det bliver til tre dages ophold på byens campingplads. En god plads der er sammenlagt med Grottbyns vandrerhjem, som er bygget ind i en jordvold, hvor alene vinduer og døre ses udefra volden, men inde med gode bade-, spise- og tømningsfaciliteter, der også benyttes af campisterne. Pladsen er beliggende op til Skånes Djurpark. Hjemme efter ca km. fra juni, med tre dages heldagsregn og ti dage i vindstille og sol, generelt skyfri.

92

93

94

95

96

97

98

99

Start fra Nørresundby. Omkring DLGHadsund for at få vejet campingvognen i en DCUkampagne. Desværre vejer den over den tilladte max.

Start fra Nørresundby. Omkring DLGHadsund for at få vejet campingvognen i en DCUkampagne. Desværre vejer den over den tilladte max. Start fra Nørresundby. Omkring DLGHadsund for at få vejet campingvognen i en DCUkampagne. Desværre vejer den over den tilladte max. grænse på 1200 kg. så vi senere, ved hjemkomst må omkring Aabybro Camping

Læs mere

Bornholm - lejrskolebogen. Troels Gollander. Møllen Multimedie

Bornholm - lejrskolebogen. Troels Gollander. Møllen Multimedie Bornholm - lejrskolebogen Troels Gollander Møllen Multimedie INDHOLD Østersøens Perle 4 Klipperne 6 De første bornholmere 8 Krig og frihedskamp 10 Erhverv 12 Hammershus 14 Rundkirkerne 16 Bornholms byer

Læs mere

Bornholm - Østersøens perle

Bornholm - Østersøens perle Bornholm - Østersøens perle Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 15.05.2020 4.195,- Højdepunkter Bornholms klippenatur Gode udflugter med lokal guide Hotel Abildgaard god mad og flot

Læs mere

Hotel Sandvig Havn ligger direkte ud til den hyggelige fiskeri- og lystbådehavn og strandpromenaden i Sandvig.

Hotel Sandvig Havn ligger direkte ud til den hyggelige fiskeri- og lystbådehavn og strandpromenaden i Sandvig. Hotel Sandvig Havn Hotel Sandvig Havn ligger lige ned til fisker- og lystbådehavnen i Sandvig, ca. 2 km. fra Allinge på det nordøstlige Bornholm. Der er kort afstand til det skønne hvide sand på Sandvig

Læs mere

Ekstra nyt fra Kalundborg Turistforening Februar 2015. Ø-hop Bornholm. Medlemstur fra torsdag den 27.8. til søndag den 30.8. 2015

Ekstra nyt fra Kalundborg Turistforening Februar 2015. Ø-hop Bornholm. Medlemstur fra torsdag den 27.8. til søndag den 30.8. 2015 Ekstra nyt fra Kalundborg Turistforening Februar 2015 Ø-hop Bornholm Medlemstur fra torsdag den 27.8. til søndag den 30.8. 2015 Kære medlemmer Som bestyrelsen allerede meldte ud i vores decembernyhedsbrev,

Læs mere

FORSLAG TIL EMNER. Her er forslag til delemner. Det er udelukkende tænkt til inspiration. Man kan selv lægge til og trække fra.

FORSLAG TIL EMNER. Her er forslag til delemner. Det er udelukkende tænkt til inspiration. Man kan selv lægge til og trække fra. FORSLAG TIL EMNER I forbindelse med en lejrskole på Bornholm har jeg altid delt klassen ind i små grupper (gerne to og to), hvor hver gruppe havde til opgave at sætte sig ind i et delemne inden turen.

Læs mere

Bornholm, 5 dage september 2019

Bornholm, 5 dage september 2019 Bornholm, 5 dage Alt det bedste af skønne Bornholm Klippeøen Bornholm er Danmarks dejligste ferieø og velsignet med flere solskinstimer end resten af landet, så der er ikke noget at sige til, at mange

Læs mere

Bornholm - Østersøens perle

Bornholm - Østersøens perle Bornholm - Østersøens perle Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 01.05.2020 1.995,- Højdepunkter Bornholms klippenatur Hotel Abildgaard god mad og flot beliggenhed Drikkevarer ad

Læs mere

Bornholm 18. 23. august 2014

Bornholm 18. 23. august 2014 Ta med Rejseforeningen Senior Tours og Sørens Rejser til Bornholm 18. 23. august 2014 Hammershus Helligdomsklipperne Østerlars Rundkirke Hotel Pepita Bornholm Østersøens perle og hele Danmarks ferieø Det

Læs mere

FACITLISTE ØSTERSØENS PERLE. Side 4-5. 1. Hvilke tre "kælenavne" har Bornholm? Østersøens Perle, Solskinsøen og Klippeøen.

FACITLISTE ØSTERSØENS PERLE. Side 4-5. 1. Hvilke tre kælenavne har Bornholm? Østersøens Perle, Solskinsøen og Klippeøen. FACITLISTE ØSTERSØENS PERLE Side 4-5 1. Hvilke tre "kælenavne" har Bornholm? Østersøens Perle, Solskinsøen og Klippeøen. 2. Hvilket land ligger Bornholm tættest på? Sverige. 3. I hvilket farvand ligger

Læs mere

FORÅRSTUR TIL BORNHOLM, 6 DAGE 25. 30. MAJ

FORÅRSTUR TIL BORNHOLM, 6 DAGE 25. 30. MAJ Østerlars Rundkirke FORÅRSTUR TIL BORNHOLM, 6 DAGE 25. 30. MAJ 2015 "Østersøens Perle" er Bornholm ofte blevet kaldt, og Bornholm har som ferieø da også rigtig meget at byde på. Fra granitfjeldene på Hammerknuden

Læs mere

PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE

PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE Fra 2. 5. juni 2017 afholdes der Autocamper træf på Bornholm Så grib chancen for at tilbringe en pinse i dejligt selskab og skøn natur med udsigt til vandet.

Læs mere

Born Fondo Bornholms Bjergløb maj 2017

Born Fondo Bornholms Bjergløb maj 2017 Born Fondo Bornholms Bjergløb 20-21. maj 2017 Bjergenkeltstart med Danmarks hårdeste stigning Bjergløb på 123 kilometer og over 1.700 højdemeter Stigninger, havudsigt og høj puls www.teambornholm.dk/bjerg

Læs mere

Hulveje fortæller om ældre tiders veje Tekst og foto: Svend Kramp

Hulveje fortæller om ældre tiders veje Tekst og foto: Svend Kramp Hulveje fortæller om ældre tiders veje Tekst og foto: Svend Kramp Om foråret, hvor træer og buske stadig er nøgne og kun få blomster er kommet frem, er der ikke så meget at opleve i den bornholmske natur

Læs mere

SSFs tur til Bornholm

SSFs tur til Bornholm SSFs tur til Bornholm Program Torsdag d. 22.9.16 Afgang Medborgerhuset kl. 7.00 Færge Puttgarten-Rødby og videre over Sjælland til Øresundbroen. Sverige bytur i Malmø 2-3 timer Videre til Ystad. Færgen

Læs mere

Vejene har flyttet sig med tiden Tekst og foto: Svend Kramp

Vejene har flyttet sig med tiden Tekst og foto: Svend Kramp Vejene har flyttet sig med tiden Tekst og foto: Svend Kramp Det er altid godt at blive klogere, at lære og opleve noget nyt. Det skete for mig, da jeg havde skrevet den første artikel om de gamle hulveje

Læs mere

Born Fondo Bornholms Bjergløb maj 2018

Born Fondo Bornholms Bjergløb maj 2018 Fotos: Kenneth Jensen og Bornholms Tidende Born Fondo Bornholms Bjergløb 26-27. maj 2018 Bjergenkeltstart med Danmarks hårdeste stigning Bjergløb på 123 kilometer og over 1.700 højdemeter Stigninger, havudsigt

Læs mere

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Kom til Hullehavn Camping (5806) og nyd pinsen. Traditionen tro afholdes der Pinsetræf på Hullehavn Camping ved Svaneke. Turen går til Bornholm en ø, der har alt.

Læs mere

Info om turen til Bornholm Rejseplan og program for turen til Bornholm Station Afgang Station Ankomst Station Afgang Station Ankomst

Info om turen til Bornholm Rejseplan og program for turen til Bornholm Station Afgang Station Ankomst Station Afgang Station Ankomst Info om turen til Bornholm Tak for sidst! Som lovet følger her nogle praktiske informationer vedr. turen til Bornholm d. 27.-31. maj. Vi har nu modtaget de endelige rejsetider fra DSB. Det viser sig desværre,

Læs mere

Hej så længe, vi mødes ved færgen i Ystad om 7 timer. Herrerne tager turen via Viborg-Vejle.

Hej så længe, vi mødes ved færgen i Ystad om 7 timer. Herrerne tager turen via Viborg-Vejle. Skattejagt Den pistace-grønne overhaler den røde trans et sted i Skåne. Puha, det er lidt hårdt at begynde ugen med at stå op inden kl. er 4 om morgenen. Men vi skal køre senest kl. 5 for at nå færgen

Læs mere

Program for Havkajak Symposium Bornholm 2015

Program for Havkajak Symposium Bornholm 2015 Program for Havkajak Symposium Bornholm 2015 Lørdag 23. maj: 9.00 Velkomst information 9.30-12.00 Workshops: 12.00 Middagspause 13.30-16.00 Workshops: 1. Turledelse og Incident Management Martin Ploug

Læs mere

4. april Starter fra Nørresundby kl. 8.00 efter en travl morgen med at få det sidste der skal i vognen, mad, drikkevarer og elektronik.

4. april Starter fra Nørresundby kl. 8.00 efter en travl morgen med at få det sidste der skal i vognen, mad, drikkevarer og elektronik. 4. april Starter fra Nørresundby kl. 8.00 efter en travl morgen med at få det sidste der skal i vognen, mad, drikkevarer og elektronik. Ved Hobro begynder det med småregn som hurtigt tager til og der bliver

Læs mere

PROJEKTER DEN GRØNNE BØLGE

PROJEKTER DEN GRØNNE BØLGE PROJEKTER B o r n h o l m s R e g i o n s k o m m u n e DEN GRØNNE BØLGE DEN GRØNNE BØLGE Nærhed til naturen er en vigtig ressource for yderområderne. Mange steder er forbindelsen til naturen dog gået

Læs mere

3. Svaneke - Sandvig. Hammerknuden. Sandvig Allinge. Vang. Tejn. Rutsker Højlyng. Gudhjem. Hasle. Svaneke. Almindingen. Rønne Ølene Paradisbakkerne

3. Svaneke - Sandvig. Hammerknuden. Sandvig Allinge. Vang. Tejn. Rutsker Højlyng. Gudhjem. Hasle. Svaneke. Almindingen. Rønne Ølene Paradisbakkerne 3. Svaneke - Sandvig Hammerknuden Vang Sandvig Allinge Rutsker Højlyng Tejn Gudhjem Det markerede stiforløb på kortet er interaktivt. Klik et sted på stien og få et mere detaljeret kortudsnit. Ved kortudsnittene

Læs mere

PTU s. i Danmark. Start ferieoplevelsen her

PTU s. i Danmark. Start ferieoplevelsen her PTU s feriehuse i Danmark Start ferieoplevelsen her Indhold PTU ønsker god ferie 03 Bagenkop, Sydlangeland 04 Thy, Nordvestjylland 08 Dueodde og Allinge, Bornholm 12 PTU s feriehuse i Danmark 3 PTU ønsker

Læs mere

Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne: Danmark og Europa investerer i landdistrikterne.

Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne: Danmark og Europa investerer i landdistrikterne. Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne: Danmark og Europa investerer i landdistrikterne. Denne folder indeholder fem forslag til vandreture på Venø, hvoraf den ene også kan gennemføres

Læs mere

Bus 7 samt Bus 8 til og fra Rønne | K18 K19 | BAT - din bus på Bornholm

Bus 7 samt Bus 8 til og fra Rønne | K18 K19 | BAT - din bus på Bornholm 7 ALLE DAGE 13.08.-30.09.2018 04.05.-28.06.2019 8 ALLE DAGE 13.08.-30.09.2018 04.05.-28.06.2019 Rønne Havn Snellemark 30 Muleby Hasle Torv Vang havn Hammershus Sandvig Allinge Tejn Havn Helligdommen Gudhjem

Læs mere

Travesko og masser af vand. En madpakke er altid godt at have med.

Travesko og masser af vand. En madpakke er altid godt at have med. TUR NR. 10. Puente del Molino Højdemeter: Ca.300 m. Længde tur/retur: Ca. 6,0 km. Varighed: Sværhedsgrad: Udstyr: Afhængig af pauser ca.3,15 timer. Turen byder på korte skrappe stigninger. Fra Pampaneira

Læs mere

- 3 JUNI 2015. Ansøgning om støtte til kulturelle formål og fra Lokalpuljen. www.dansk-svenskfond.dk

- 3 JUNI 2015. Ansøgning om støtte til kulturelle formål og fra Lokalpuljen. www.dansk-svenskfond.dk Bornholms Regionskommune Ullasvej 17, 2. sal 3700 Rønne skf@brk.dk Sendes til kommunen Skole, Kultur og Fritid Ullasvej 17, 2. sal 3700 Rønne Forbeholdt kommunen Modtaget dato Bornholm* Regionskommune

Læs mere

DELTAGERPRIS: Kr. 4795,-

DELTAGERPRIS: Kr. 4795,- - 6 dejlige dage med tradition, fornyelse og ½-pension. På mange opfordringer arrangerer jeg nu denne sensommertur til den dejlige ferieø Bornholm - en del af Danmark, som vi, desværre, alt for sjældent

Læs mere

Postillion Hotel Dordrecht

Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht har en rolig beliggenhed i udkanten af den hyggelige kanalby Dordrecht. Introduktion I mellem Rotterdam og Breda i den smukke og historiske by Dordrecht,

Læs mere

Naturvandringer 2016. Naturvejleder Søren P. Sillehoved Rosengade 9 3700 Rønne. Telefon: 56950859 Mobil: 40450742. E-mail: Sillehoved@os.

Naturvandringer 2016. Naturvejleder Søren P. Sillehoved Rosengade 9 3700 Rønne. Telefon: 56950859 Mobil: 40450742. E-mail: Sillehoved@os. Naturvandringer 2016 Naturvejleder Søren P. Sillehoved Rosengade 9 3700 Rønne Telefon: 56950859 Mobil: 40450742 E-mail: Sillehoved@os.dk Alle de guidede ture på Bornholm og Christiansø koster 50.- kr.

Læs mere

FERIE PÅ BORNHOLM NÆRHED EVENTYR. Hyggelige pensionater. Flotte ferieparker. Dejlige feriehytter CHARME. www.teambornholm.

FERIE PÅ BORNHOLM NÆRHED EVENTYR. Hyggelige pensionater. Flotte ferieparker. Dejlige feriehytter CHARME. www.teambornholm. FERIE PÅ BORNHOLM NÆRHED EVENTYR Hyggelige pensionater Flotte ferieparker Dejlige feriehytter CHARME Velkommen TIL BORNHOLM Vi kan alle trænge til lidt Bornholm: Lidt afslapning, lidt nærhed, lidt ro og

Læs mere

Best Western Hotel Bremen East

Best Western Hotel Bremen East Best Western Hotel Bremen East Velkommen til Best Western Hotel Bremen East! Introduktion Hotellet ligger i rolige omgivelser, tæt på grønne områder. Fra hotellet tager det blot 15 minutter med bus ind

Læs mere

Information til lejrskoler

Information til lejrskoler Information til lejrskoler 2013 Indholdsfortegnelse Forord............................................ 3 Gudhjem by & omegn................................. 4 Dagligdagen på vandrerhjemmet.........................

Læs mere

Der er liv i interessen for kulturarven på Bornholm

Der er liv i interessen for kulturarven på Bornholm Der er liv i interessen for kulturarven på Bornholm Museer, arkiver, byforeninger og private formidler i stigende grad kulturhistorien på Internettet. Det sker via hjemmesider, og de sociale medier, især

Læs mere

Naturvandringer 2018 Naturvejleder Søren P. Sillehoved Rosengade Rønne. Telefon: Mobil:

Naturvandringer 2018 Naturvejleder Søren P. Sillehoved Rosengade Rønne. Telefon: Mobil: Naturvandringer 2018 Naturvejleder Søren P. Sillehoved Rosengade 9 3700 Rønne Telefon: 56950859 Mobil: 40450742 E-mail: Sillehoved@os.dk Alle guidede ture på Bornholm og Christiansø koster 50.- kr. pr.

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi 15 dages grupperejse med dansk rejseleder Ring 3051 7317 info@guldrejser.dk GULD REJSER ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage På denne

Læs mere

Dagens kørsel: 513 km fra Engvej i Hinnerup til Erholungspark Camping ved Irenensee nær Celle

Dagens kørsel: 513 km fra Engvej i Hinnerup til Erholungspark Camping ved Irenensee nær Celle Dagens kørsel: 513 km fra Engvej i Hinnerup til Erholungspark Camping ved Irenensee nær Celle Dagens kørsel 744 km fra Erholungspark Camping til Chiemsee Camping nær den Østriske grænse Dagens kørsel:

Læs mere

DESIGN. Enkelth. 94 magasinet bornholm

DESIGN. Enkelth. 94 magasinet bornholm DESIGN Enkelth 94 magasinet bornholm eden i en pind Tekst Poul Friis / Foto: Torben Villumsen UNIKT BORNHOLMSK MØBELDESIGN KOMBINERER JAPANSKE SPISEPINDE OG DANSKE UTZON Hvis det virkelig var så let, som

Læs mere

Ferielandet Danmark - camping

Ferielandet Danmark - camping Ferielandet Danmark - camping I skal nu udforske Danmark med campingbriller på. 3 familier eller venner skal på camping, og I skal finde ud af hvorhen, og så skal I også arrangere turen. De har hver især

Læs mere

Der er liv i interessen for kulturarven på Bornholm

Der er liv i interessen for kulturarven på Bornholm Der er liv i interessen for kulturarven på Bornholm Museer, arkiver, byforeninger og private formidler i stigende grad kulturhistorien på Internettet. Det sker via hjemmesider, og de sociale medier, især

Læs mere

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter.

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Sand Hotel Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Det moderne Sand Hotel ligger tæt på stranden i Kolobrzeg og ikke langt fra byens centrum.

Læs mere

Tekst & foto: Bifrost

Tekst & foto: Bifrost Tekst & foto: Bifrost Vi ville prøve at gentage turen til Polen helt op til Stettin, der hvor man tager mast af for at sejle ad floden op mod Berlin. Da vi i 1998 skulle ind i Polsk farvand sejlede man

Læs mere

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring Maraton i Tórshavn Drømmer I om en aktiv oplevelse udover det sædvanlige? Nu ha I muligheden for at løbe Tórshavn Marathon på smukke Færøerne. Udover maraton er der også mulighed for at løbe eller gå et

Læs mere

BORNHOLM. Onsdag d. 20. september til søndag d. 24. september 2017

BORNHOLM. Onsdag d. 20. september til søndag d. 24. september 2017 AARSMØDEREJSE BORNHOLM Onsdag d. 20. september til søndag d. 24. september 2017 Program Onsdag den 20. september Her vil der være opsamling forskellige steder i Jylland før Lillebæltsbroen krydses ca.

Læs mere

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Krakow 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Storbyferie i Krakow Flyrejser 5 dage Krakow byder på store oplevelser til meget rimelige priser. Tag med til én af Europas smukkeste kulturbyer. Krakow

Læs mere

Egon Hotel Hamburg City

Egon Hotel Hamburg City Egon Hotel Hamburg City Egon Hotel Hamburg City har en central beliggenhed i Hamburg lige ved forlystelsesgaden Reeperbahn. Introduktion Hamburg er en af de mest populære storbyer i Europa. Den moderne

Læs mere

BORNHOLMS SOMMERHØJSKOLE

BORNHOLMS SOMMERHØJSKOLE BORNHOLMS SOMMERHØJSKOLE 2013 13.-19. juni Højskole og Folkemøde på Bornholm Højskole og Folkemøde på Bornholm 13. 19. juni 2013 I et samarbejde mellem Sydslesvigsk Forening, LOF, Grænseforeningen og Højskolen.

Læs mere

Dovrefjell og Snøhetta i Norge 1999

Dovrefjell og Snøhetta i Norge 1999 Dovrefjell og Snøhetta i Norge 1999 Hovedmålet med vores tur i Dovrefjell var at komme op på toppen af Snøhetta. Snøhetta er et af Norges højeste bjerge 2286 m.o.h. kun ca. 200 meter lavere end det højeste

Læs mere

Kære forældre! Post Danmark Rundt. Bornholm. Fripladsansøgning. Fredag den 24. august 2012

Kære forældre! Post Danmark Rundt. Bornholm. Fripladsansøgning. Fredag den 24. august 2012 Kære forældre! Fredag den 24. august 2012 Post Danmark Rundt I onsdags var vi en lille flok, der var kørt til Rimsø for at se feltet fra Post Danmark Rundt komme susende forbi. Vi fik både lidt merchandise

Læs mere

Sønderjyllandsturen 19., 20. og 21 juni 2019

Sønderjyllandsturen 19., 20. og 21 juni 2019 Sønderjyllandsturen 19., 20. og 21 juni 2019 Der var tilmeldt 5 vespa til turen, men desværre måtte 2 melde fra på grund af sygdom. Maria og jeg mødtes på Damhustorvet i København fredag morgen kl 8:00.

Læs mere

Krakow - Polens førende kulturby

Krakow - Polens førende kulturby Krakow - Polens førende kulturby Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 05.04.2020 11.04.2020 4.695,- Højdepunkter Centralt beliggende hotel Tømmerflådesejlads på Dunajec floden Saltminerne

Læs mere

H E L E E Nr. 5 juni ti 2015

H E L E E Nr. 5 juni ti 2015 HELE E Nr. 5 juni ti 2015 HELENENYT Nr. 5 (juni årgang 26) Bostedet Helenes Minde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 29347195 Eller 39105651 mgr@ok-fonden.dk Layout

Læs mere

På øens østlige side er der bygget en fiskebro, som bl.a. kan benyttes af handicappede i kørestol.

På øens østlige side er der bygget en fiskebro, som bl.a. kan benyttes af handicappede i kørestol. Landskabet naturen planter og dyr Genner Bugt og dens forlængelse ind i landet, er en gammel tunneldal, skabt under isen i sidste istid. Selve Kalvø er egentlig blot en bakke i landskabet, der stiger op

Læs mere

Best Western Hotel Mannheim City Oplevelser i naturskønne omgivelser og blandt gamle middelalderlevn.

Best Western Hotel Mannheim City Oplevelser i naturskønne omgivelser og blandt gamle middelalderlevn. Best Western Hotel Mannheim City Hotellet ligger centralt i Mannheim. Introduktion Best Western Hotel Mannheim City ligger i gåafstand fra de fleste attraktioner i byen, hvor havnen, shoppingområdet og

Læs mere

Tekstlæsning: Jesus sagde: Og se, jeg er med jer alle dage indtil verdens ende. Amen

Tekstlæsning: Jesus sagde: Og se, jeg er med jer alle dage indtil verdens ende. Amen 1 749 - I østen stiger solen op 419 - O Gud hør min bøn 70 - Du kom til vor runde jord 478 - vi kommer til din kirke, Gud 721 - Frydeligt med jubelkor Tekstlæsning: Jesus sagde: Og se, jeg er med jer alle

Læs mere

Bornholm d. 21.-23. september 2007

Bornholm d. 21.-23. september 2007 Bornholm d. 21.-23. september 2007 1. Slotslyngen syd for Sandvig. Høsletsprojekt har modtaget penge fra DNs projektpulje. Privateje. Natura 2000 område. Gror til. Dukatsommerfuglen findes her rødlistet.

Læs mere

Altid fordelagtig. Tag med Klub Tidende til Oslo. Tag med på forårscruise med DFDS og Oslobåden

Altid fordelagtig. Tag med Klub Tidende til Oslo. Tag med på forårscruise med DFDS og Oslobåden Altid fordelagtig Glæd dig til en fantastisk rejse med skibet Crown Seaways til Oslo Tag med Klub Tidende til Oslo Nu kan du komme med på forårscruise med DFDS og Oslobåden til en rigtig god pris. På manges

Læs mere

Fat cykelstyret. Panorama projektets spørgeundersøgelse blandt 400 turister på cykel, juli 2013

Fat cykelstyret. Panorama projektets spørgeundersøgelse blandt 400 turister på cykel, juli 2013 Fat cykelstyret Panorama projektets spørgeundersøgelse blandt 400 turister på cykel, juli 2013 Indledning Denne præsentation er en grafisk fremstilling af de regionale data fra Panorama projektets spørgeundersøgelse.

Læs mere

Samsø rundt i kajak. Distance: 70 km. Tre etaper med overnatning i Klitgaard camping og Sælvig bugtens camping. Sværhedsgrad: EPP 2.

Samsø rundt i kajak. Distance: 70 km. Tre etaper med overnatning i Klitgaard camping og Sælvig bugtens camping. Sværhedsgrad: EPP 2. Samsø rundt i kajak. Distance: 70 km. Tre etaper med overnatning i Klitgaard camping og Sælvig bugtens camping Sværhedsgrad: EPP 2. http://www.klitgaardcamping.dk/ http://www.saelvigbugtenscamping.dk/

Læs mere

B O R N H O L M S. Bilag R E G I O N S K O M M U N E

B O R N H O L M S. Bilag R E G I O N S K O M M U N E B O R N H O L M S R E G I O N S K O M M U N E Bilag Ansøgning om reservation af udgiftsramme til et områdefornyelsesprojekt i Snogebæk Fiskerleje på Bornholm 1 Christiansø Christiansø Christiansø Christiansø

Læs mere

FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016

FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016 FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016 Holland i forårstiden er blomsternes land og et af højdepunkterne på denne dejlige Holland-rejse er naturligvis et besøg i en af verdens mest berømte blomsterparker

Læs mere

Fra tingsted til rådhus

Fra tingsted til rådhus Fra tingsted til rådhus Mange af os har sikkert en lidt romantisk forestilling om, hvorledes vore forfædre, i hvert fald de af dem der var udpeget som byernes eller sognenes forhandlere, holdt rådslagninger

Læs mere

Naturvandringer 2014. Naturvejleder Søren P. Sillehoved Rosengade 9 3700 Rønne. Telefon: 56950859 Mobil: 40450742. E-mail: Sillehoved@os.

Naturvandringer 2014. Naturvejleder Søren P. Sillehoved Rosengade 9 3700 Rønne. Telefon: 56950859 Mobil: 40450742. E-mail: Sillehoved@os. Naturvandringer 2014. Naturvejleder Søren P. Sillehoved Rosengade 9 3700 Rønne Telefon: 56950859 Mobil: 40450742 E-mail: Sillehoved@os.dk Alle ture på Bornholm koster 40.- kr. pr. deltager. Børn under

Læs mere

Bornholms bidrag til udvikling af Danmarks krydstogtsturisme

Bornholms bidrag til udvikling af Danmarks krydstogtsturisme November 2012 Bornholms bidrag til udvikling af Danmarks krydstogtsturisme Bornholms Regionskommune Statslig infrastrukturinvestering 2013-2015 Kolofon Projektets kontaktadresse Hardy.pedersen@brk.dk Tlf.

Læs mere

HANDICAP Tour de Bornholm. Altid den første lørdag i september

HANDICAP Tour de Bornholm. Altid den første lørdag i september HANDICAP Altid den første lørdag i september Tag med til DANMARKS SJOVESTE IDRÆTSARRANGEMENT for handicappede og få en uforglemmelig oplevelse WWW.TOURDEBORNHOLM.DK Velkommen til Bornholm! Allan Hedegaard

Læs mere

Gratis guideture 25/3 19/

Gratis guideture 25/3 19/ Gratis guideture 25/3 19/10-2018 Der knytter sig mange spændende historier til fortiden og naturen på Bornholm. For at give vores gæster det bedst mulige udbytte, tilbyder vi guidede ture rundt omkring

Læs mere

Velkommen til Hotel Podewils!

Velkommen til Hotel Podewils! Hotel Podewils Tilbring en afslappende ferie på det største og eneste vandslot i Polen fra det 15. århundrede. Hvis I ønsker en rolig ferie, er det 3-stjernede Hotel Podewils en oplagt destination. Slottet

Læs mere

DESTINATION BORNHOLM. Besøgsrapport 2017

DESTINATION BORNHOLM. Besøgsrapport 2017 DESTINATION BORNHOLM Besøgsrapport 2017 1 INDHOLD INTRODUKTION 3 SAMMENFATNING 6 EVALUERING AF OVERNATNINGSFORM 8 VURDERING AF OPHOLD PÅ BORNHOLM 21 OUTDOOR AKTIVITETER PÅ BORNHOLM 35 LAGRET EFFEKT AF

Læs mere

Velkommen til vores cykelø

Velkommen til vores cykelø DK Velkommen til vores cykelø BONUS: Børne- og mountainbikeruter Guide med 21 ture med kort og koder til smartphones Her kan du låne en cykelpumpe - og få en oplevelse med hjem... BORNHOLMS ATTRAKTIONER

Læs mere

Bornholmske kirkebøger

Bornholmske kirkebøger Bornholmske kirkebøger Bornholms Ø-arkiv råder over mikrofiche af samtlige hovedministerialbøger fra de 23 bornholmske kirkesogne.derudover findes de tilsvarende kontraministerialbøger på mikrofilm, og

Læs mere

Hotel Cristina. Skønne omgivelser i den lille by Limone ved Gardasøens bredder. Hotel Cristina. Introduktion. Hotellet tilbyder

Hotel Cristina. Skønne omgivelser i den lille by Limone ved Gardasøens bredder. Hotel Cristina. Introduktion. Hotellet tilbyder Hotel Cristina Introduktion Hotel Cristina ligger i Limone, i den nordlige del af Gardasøen og kun 500 meter fra Gardasøen. Hotellet er placeret på en bakke, hvilket giver en smuk udsigt fra hotellet af,

Læs mere

Hotel Cristina. Skønne omgivelser i den lille by Limone ved Gardasøens bredder. Hotel Cristina. Introduktion. Hotellet tilbyder

Hotel Cristina. Skønne omgivelser i den lille by Limone ved Gardasøens bredder. Hotel Cristina. Introduktion. Hotellet tilbyder Hotel Cristina Introduktion Hotel Cristina ligger i Limone, i den nordlige del af Gardasøen og kun 500 meter fra Gardasøen. Hotellet er placeret på en bakke, hvilket giver en smuk udsigt fra hotellet af,

Læs mere

Vi når Skillinge Hamn i frisk så frisk vind, at vi blæser inde i to dage. Vi nyder solen og sprayhoodens læ og ser på det lille hyggelige samfund.

Vi når Skillinge Hamn i frisk så frisk vind, at vi blæser inde i to dage. Vi nyder solen og sprayhoodens læ og ser på det lille hyggelige samfund. Skillinge Vi når Skillinge Hamn i frisk så frisk vind, at vi blæser inde i to dage. Vi nyder solen og sprayhoodens læ og ser på det lille hyggelige samfund. Skillinge var tidligere en betydningsfuld

Læs mere

Dag 7 Island d. 8/8-2016

Dag 7 Island d. 8/8-2016 Dag 7 Island d. 8/8-2016 Efter en dejlig nattesøvn, to og to ved siden af hinanden, Jesper fik en seng for sig selv, så alle var friske. Indgangen til vandrehjemmet, bad, toiletter, restaurant. For os

Læs mere

Med Campisternes Rejseportal på togt. Roskilde Camping. e n p e r l e i b a k k e r n e. fortsætte næste side

Med Campisternes Rejseportal på togt. Roskilde Camping. e n p e r l e i b a k k e r n e. fortsætte næste side Med Campisternes Rejseportal på togt Roskilde Camping e n p e r l e i b a k k e r n e fortsætte næste side Roskilde Camping en perle i bakkerne Denne artikel blev oprin delig produceret i 2008 til et camping

Læs mere

Danhostel Gudhjem Vandrerhjem

Danhostel Gudhjem Vandrerhjem Danhostel Gudhjem Vandrerhjem Lejrskoler 2016 Velkommen I det følgende vil vi ved hjælp af disse sider introducere Danhostel Gudhjem Vandrerhjem som rejsemål og samtidig som udbyder af nogle af de bedste

Læs mere

Oplev universitetsbyen Lund og dens spændende historie. Good Morning Hotel Lund. Hotellet tilbyder

Oplev universitetsbyen Lund og dens spændende historie. Good Morning Hotel Lund. Hotellet tilbyder Good Morning Hotel Lund Good Morning Lund ligger kun 2,5 kilometer fra Lund centrum - en by med 1000 år gamle aner. Der er mange seværdigheder, restauranter og muligheder for shopping. Med tog tager det

Læs mere

Seniorklubbens Bornholmstur 2015

Seniorklubbens Bornholmstur 2015 Seniorklubbens Bornholmstur 2015 Med stor tilslutning afviklede Seniorklubben dette års større arrangement en 5 dages tur til Bornholm fra 30. august til 3. september. Ikke mindre end 41 medlemmer med

Læs mere

Sælvigbugtens Camping Samsø. Hytter, værelser og camping

Sælvigbugtens Camping Samsø. Hytter, værelser og camping Sælvigbugtens Camping Samsø Hytter, værelser og camping Camping på Samsø for enhver smag og alder Charmen ved Samsø er ikke til at tage fejl af. Her er et rigt kulturliv med musik og kunst for børn og

Læs mere

Velkommen til vores cykelø. Guide 21 cykelruter 3 mountainbike ruter 1 børnerute - Alle med kort

Velkommen til vores cykelø. Guide 21 cykelruter 3 mountainbike ruter 1 børnerute - Alle med kort DK Velkommen til vores cykelø Guide 21 cykelruter 3 mountainbike ruter 1 børnerute - Alle med kort k Sandvig Allinge k Vang RINGEBAKKE FINNEDALEN Kampeløkke Olsker Sandkås Tejn TEJN Teglkås Helligpeder

Læs mere

Bolmen rundt med gratis færgetur

Bolmen rundt med gratis færgetur Bolmen rundt med gratis færgetur Alebo info@alebo.se http://www.alebo.se/fritid-sig... 129 km 3h 14 min Starts: Södra vägen 66, 310 83 Unnaryd, Sverige Ends: Södra vägen 53, 310 83 Unnaryd, Sverige Start

Læs mere

BORNHOLM. Camping. ferie 2016. Hytter Autocamper Check. Campingvogne. Telte udlejes. Det lille Rejsebureau A/S

BORNHOLM. Camping. ferie 2016. Hytter Autocamper Check. Campingvogne. Telte udlejes. Det lille Rejsebureau A/S BORNHOLM Camping ferie 2016 Hytter Autocamper Check Campingvogne Telte udlejes Det lille Rejsebureau A/S Autocamper check Galløkken Strand Camping Sandkaas Familiecamping Gudhjem Camping Hullehavn Camping

Læs mere

Kære læsere! På gensyn i næste elevnummer af Kontakten som kommer omkring juleferien, så begynd allerede nu at spidse pennen.

Kære læsere! På gensyn i næste elevnummer af Kontakten som kommer omkring juleferien, så begynd allerede nu at spidse pennen. MUNKEVÆNGETS SKOLE, MUNKEVÆNGET 2, 6000 KOLDING TLF: 79 79 79 90 WWW.MUNKEVAENGETS-SKOLE.KOLDING.DK E-MAIL: MUNKEVSKOLE@KOLDING.DK Kære læsere! Årets første elevnummer af Kontakten er nu færdigt og klar

Læs mere

HJØRRING TURISTFART. Forslag til 1-dagsture. Oplev dejlige Danmark... med HJØRRING TURISTFART. For yderligere information: Ring på

HJØRRING TURISTFART. Forslag til 1-dagsture. Oplev dejlige Danmark... med HJØRRING TURISTFART. For yderligere information: Ring på Oplev dejlige Danmark... med Forslag til 1-dagsture 2017 For yderligere information: Ring på 98 92 86 46 Oplev dejlige Danmark... med Rømø/Sylt/Tyskland Torsdag 4. maj + Tirsdag 30. maj Tag med til skønne

Læs mere

Aalborg Airport Hotel

Aalborg Airport Hotel Aalborg Airport Hotel Velkommen til Aalborg Airport Hotel! Introduktion Aalborg Airport Hotel slog dørene op den 1. oktober 2014 til et helt nyt og top moderne hotel. Hotellet ligger tæt på Aalborg Lufthavn

Læs mere

Ombygning og udvidelse af Lohals Havn på Nordlangeland. Projektbeskrivelse 2016

Ombygning og udvidelse af Lohals Havn på Nordlangeland. Projektbeskrivelse 2016 Ombygning og udvidelse af Lohals Havn på Nordlangeland. Projektbeskrivelse 2016 1 Indholdsfortegnelse Præsentation og historie... 3 Banjen... 4 Lohals / Hou... 5 Lohals Havn i dag... 6 Projektet... 7 Fremtidsønsker...

Læs mere

ETAPE BORNHOLM 09. Vi ankommer kl. 4.40 og checker ind til skibet, der er alligevel en del der skal ud at sejle på dette åndsv. tidspunkt.

ETAPE BORNHOLM 09. Vi ankommer kl. 4.40 og checker ind til skibet, der er alligevel en del der skal ud at sejle på dette åndsv. tidspunkt. ETAPE BORNHOLM 09 Fredag den 17-7-09 kl. 23.20: Karin kommer og vækker mig, børnene (Mine: Mike og Kenneth ser Wrestling på kanal 6) Vi er klar til at gøre klar til at køre til Ystad, Katamaranen sejler

Læs mere

Stop nu dette vanvid. Denne verden vi lever i, kunne være så åben og fri Vi ku' leve sammen i fred, uden uenighed

Stop nu dette vanvid. Denne verden vi lever i, kunne være så åben og fri Vi ku' leve sammen i fred, uden uenighed Stop nu dette vanvid Denne verden vi lever i, kunne være så åben og fri Vi ku' leve sammen i fred, uden uenighed Livet i frihed skal bevares, ikke bukke under for tyranni der er kun os, der er kun os,

Læs mere

PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni

PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni Pris for turen excl. drikkevarer Dobbeltværelse m/morgenbuffet og aftensmad Tillæg for Enkeltværelse 3.195.- kr. plus 250.- kr. Inkluderet

Læs mere

Forårs kajaktræf juni 2018 Hullehavn Camping * Svaneke

Forårs kajaktræf juni 2018 Hullehavn Camping * Svaneke Ver. 11NOV17 Forårs kajaktræf 7.- 10. juni 2018 Hullehavn Camping * Svaneke Workshops i samarbejde med PaddleBornholm.dk Christiansø www.kajaktræf.dk Rundt om Bornholm på den sikre måde - i dagene 7. -

Læs mere

Amatørfotograf (og sagfører) Anton Pedersen med sit bokskamera

Amatørfotograf (og sagfører) Anton Pedersen med sit bokskamera Amatørfotograf (og sagfører) Anton Pedersen med sit bokskamera Anton Pedersen, sagfører og amatørfotograf Stemningsbilleder med hav og fiskere. På billedet til højre er det fiskere fra Hasle der er på

Læs mere

Hermed sendes vores ansøgning om udstykning af sommerhusgrunde i forbindelse med Møllegaardens Strand Camping.

Hermed sendes vores ansøgning om udstykning af sommerhusgrunde i forbindelse med Møllegaardens Strand Camping. Øgavl Hermed sendes vores ansøgning om udstykning af sommerhusgrunde i forbindelse med Møllegaardens Strand Camping. Vi ansøger ialt om udstykning af 22 grunde fordelt med 20 på en del af matr. nr. 21-ap

Læs mere

3-9. Udsigt fra pladsen

3-9. Udsigt fra pladsen 3-9 Dagen i dag er en transport dag hvor vi bare skal til næste Campingplads så der sker ikke noget under turen. Da vi ankommer til Camping Covelo bliver vi noget overrasket da vi henvendte os til damen

Læs mere

1. Hammerknuden - Rønne Nordskov

1. Hammerknuden - Rønne Nordskov Hammerknuden Vang Sandvig Allinge Tejn Rutsker Højlyng 1. Hammerknuden - Rønne Nordskov Gudhjem Det markerede stiforløb på kortet er interaktivt. Klik et sted på stien og få et mere detaljeret kortudsnit.

Læs mere

Velkommen til Ballumhus!

Velkommen til Ballumhus! Hotel Ballumhus Velkommen til Ballumhus! Introduktion Hotel Ballumhus ligger klods op ad Nationalpark Vadehavet, og I bor således lige i nærjeden af fantastiske naturoplevelser - det er bare med at udforske

Læs mere