FSNR Fritidshusejernes Sammenslutning i Nykøbing-Rørvig REFERAT FRA ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FSNR Fritidshusejernes Sammenslutning i Nykøbing-Rørvig REFERAT FRA ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE"

Transkript

1 FSNR Fritidshusejernes Sammenslutning i Nykøbing-Rørvig REFERAT FRA ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE 19. juni 2011 kl 09:00 Rørvig Sognegård, Søndervangsvej 45, 4581 Rørvig Deltagere se vedlagte liste. Referat: 1. Valg af dirigent: Bestyrelsen forslog Torben Kann der blev valgt enstemmigt. Dirigenten konstaterede at repræsentantskabsmødet var indkaldt i overenstmmelse med vedtægterne, at dagsorden opfylder vedtægternes krav samt at repræsentantskabet er beslutningsdygtigt jvf vedtægterne. 2. Godkendelse af referat fra sidste møde (Ordinært Repræsentantskabsmøde d. 6. juni 2010 se under Meddelelser 2010 ): Referat blev godkendt 3. Forretningsudvalgets Beretning: Indledning af Lars Gudbergsen FSNR har siden det ekstraordinære repræsentantskabsmøde 1. august 2009 udelukkende kigget fremad.. På mødet 1. august 2009 argumenterede jeg for at man ikke bør nedlægge eller bort-fusionere FSNR når der ikke er etableret en ny struktur der kan vise en tilsvarende indflydelse eller holbarhed i en ny og større kommune. Selvom der i længere tid har eksisteret en Odsherred Sammenslutning (SAFO) har vi ikke oplevet at den deltager aktivt i den løbende deabt eller i møderne med kommune, udvalg og/eller råd. Jeg opfordrer derfor til at alle Grundejerforeninger i Nykøbing/Rørvig fortsat at arbejde aktivt videre i FSNR. Odsherred Kommune har mange gode tiltag til glæde for sommerhusejere både omkring natur, kultur, by, havn, vej osv. Men jeg er samtidig sikker på at vi sommerhusejere kun inddrages i disse beslutninger netop fordi vi igennem KSO taler med en stemme i SOL. Vi har også i 2011 har manglet bestyrelsesmedlemmer i FSNR. Men jeg kan med glæde konstatere at vi fortsat har været stærkt repræsenteret i alle relevante møder og den løbende debat. Jeg vil opfordrer alle medlemmer og grundejere til løbende at følge med på Inden jeg beretter om medlemssituationen og de forskellige aktiviteter vil jeg gerne takke Lennart, Gert og Christian for deres store indsats og arbejde. De har alle bidraget med fantastisk reseach, godt indblik, historisk viden og særdeles aktiv deltagelse.

2 Medlemssituationen af Lars Gudbergsen FSNR har 44 medlemmer der repræsenterer 2604 grundejere. Dette er en fremgang på 1 grundejerforening i forhold til Forretningsudvalget vil da også fortsætte arbejdet for at få nye medlemmer iblandt de andre ca 30 grundejerforeninger vi har kenskab til i Nykøbing/Rørvig der ikke allerede er medlemmer. Og vi vil selvfølgelig arbejde ekstra hårdt på at få tidligere FSNR medlemmer tilbage. Aktiviteter af Lars Gudbergsen I løbet af 2010 har vi på vegne af fritidshusejerne arbejdet på flere konkrete lokale sager (Udsigt fra Høje Sande, Tilladelse til at spille udendørsmusik (Antik Cafeen), Dækning af internet, Prisregulering fra vandværk samt Lokalplan for Rørvigvej 224. Igennem KSO / SOL arbejder vi desuden løbende med en række andre sager der vedrører hele Odsherred. Jeg kan som eksempel nævne ridning i klitter, hastigheds- og anden skiltning, beredskab, kommunens samarbejde med politiet, renhold og toiletter på strande. Vi får desuden løbende opdatering på kommunens forskellige tiltag der er relevante for sommerhusejere. Alle referater fra møder og råd er løbende tilgængelige på Næste SOL møde finder sted imorgen (20. juni) og kommunens stor-møde i Vig for alle grundejere i finder sted 13. august. Endelig arbejder vi på 2 meget store sager som Lennart Berendt vil fortælle om Afvanding og kloakering af Lennart Berendt Afvandingsprojektet er nu kommet i gang igen. Der har været møder i styregruppen og med Carl Bro, som har fremlagt en tidsplan og budget for fase 1, 2 og 3 på i alt 7,5 mill. med bilag over den totale omkostning til geoteknisk/hydrogeologisk undersøgelse. Jeg er blevet bekendt med tidligere korrespondance i sagen som bekræfter, at landkanalen ikke er blevet renset og vedligeholdt af hverken Nykøbing - Rørvig kommune, OHK eller Skov- og Naturstyrelsen, ligesom der ikke findes nogle faste retningslinier for Landkanalens vedligeholdelse. Meget tyder derfor på, at det er Nykøbing - Rørvig og OHK s manglende vedligeholdelse, som er skyld i problemerne Styregruppens nye koordinator har skrevet til OHK den for at få bekræftet om OHK fortsat er besluttet på at gennemføre kloakeringen i hvert fald for det område, hvor styregruppen arbejder med afvandingsprojektet ved Hov Vig.

3 Den 10. maj svarer Rasmus Kruse Andersen, at der ligger for nærværende ingen konkrete planer for kloakering af området ved Hov Vig. Den 11. maj skriver Rasmus Kruse Andersen til OF: at i henhold til tillæg 1 til spildevandsplanerne skal 213 ejendomme kloakeres i 2014 at OHK afventer en VVM anmeldelse fra styregruppens rådgiver, men at det antages allerede nu, at der ikke kan tillades yderligere afvanding så længe området ikke er kloakeret at kloakeringen dermed synes at være betinget af et afvandingsprojekt, og at et afvandingsprojekt ikke kan tillades, så længe der ikke er kloakeret at forinden kommunen kan agere i forhold til styregruppens forventninger om kloakering og afvanding, skal der adspørges, hvorledes OF stiller sig overfor kloakering af sommerhusområdet nord for Hov vig. Det er i direkte modstrid med tidligere udtalelser i styregruppen fra OHK s side og de oplysninger undertegnede har fået på møder med OF, som hele tiden har kædet afvandingen sammen med kloakeringen og ønsket at fremskynde denne fra 2035 til Der skulle være møde med OF om økonomien i projektet for bl.a. at få OF til at betale for de geologiske undersøgelser mv. Der vil kunne spares nogle penge ved at foretage afvanding og kloakering samtidig, da mange af undersøgelserne er ens. Nu er det svært at vide, hvor sagen står. FSNR vil fortsætte arbejdet omkring afvanding i Styregruppen. I forbindelse med FSNR s indsigelse mod kloakering og klage til Statsforvaltningen af andre end miljømæssige årsager er styregruppen blevet bekendt med, at OHK har svaret Statsforvaltningen den 31.1.d.å. Svaret er dog noget af en undvigemanøvre, da de beskriver at der klages over OHK s spildevandsplan incl. Tillæg 1, 3 og 5 for kloakering i Nykøbing - Rørvig området, som bruges til kloakering af miljømæssige årsager, hvilket vi netop ikke har gjort indsigelse imod. OHK skriver også, at sommerhusområder ikke har nogen sær ret til at forurene, og at sommerhusejerne ikke er undtaget fra miljøbeskyttelseslovens bestemmelser, hvilket vi heller aldrig har skrevet eller hævdet. OHK hævder også i svaret jf. afgørelse i Naturklagenævnet, at kloakprojekter ikke er omfattet af VVM kravene i dansk lovgivning, hvilket vore eksperter og vi er lodret uenige i.

4 Svaret synes, at være en flugt fra virkeligheden, fordi OHK har meget svært ved at forklare, at alle sommerhuse skal kloakeres uden lovhjemmel, uanset om de har miljømæssige problemer med forurening af åer, grøfter og hav pga. forurening af fosfor, kvælstof og ammoniak, som alle er enige om kommer fra landmændene. Endelig har Miljøministeriet sammen med danske kloakmestre i en tilsvarende sag ved Ringkøbing konkluderet, at der hverken er lovhjemmel eller behov for kloakering, da de gamle nedslidte og hullede septictanke skal udskiftes til moderne 3 kammertanke. FSNR vil drøfte OHKs svar med FL og anmode FL om at drøfte med ministeriet om svaret fra OHK er fyldestgørende. Andre punkter af Forretningsudvalget Workshop afholdt vedr. kollektiv trafik i Odsherred kommune med deltagelse af Lennart Berendt og øvrige deltagere: Busselskaber, taxaselskaber, kommunen, ministeriet, erhvervsrådet. Punkter der blev præsenteret var ønske om direkte tog fra København til Nykøbing Sjælland, gl Rute 21 til stillevej og cykelsti og flere cykelstier, Cykler med i tog og bus som i København samt bedre koordinering mellem færge og tog med busser. På seneste SOL møde er vi blevet informeret om ansøgningen fra OHK som Frikommune og derunder også en mulig turist afgift for sommerhusejere. Denne afgift er endnu ikke godkendt og FL såvel som KSO har skrevet indsigelse til inderigsministeren Indbrud: Forventet ny rekord i 2011 noteret. FSNR vil opfordre til at punktet medtages af politiet på grundejermødet i august. Ny postlov: 1/ med virkning for sommerhuse af nyere udstykning. Mulig konsekvens drøftes med FL. 2 døde på sommerhusveje i 2011 i Nykøbing/Rørvig blev kommenteret. FSNR vil diskutere mulighed for etablering af sæson reguleret hastighedsbegrænsninger på Rørvigvej samt opfordre til etablering af cykkelsti mod Skansehage (biler kører fra lys til mørke pga beplantning). Skansehage strand og Handicap badebro: Badebroen er ikke blevet ordentligt re-etableret i flere år. FSNR vil bringe dette punkt op på næste SOL møde. Beskærring + Rødder/Revner på offentlig vej: FSNR vil igen opfordre kommunen til at opfylde deres tilsynspligt på SOL mødet imorgen d. 20/6. Lokalplan fra 1982 Flere medlemmer har bemærket en udvikling omkring grunde og beplantning med parcelhus tendenser også i forbindelse med opsætning af hegn: FSNR blev opfordret til at lave forslag til lokal plan Rørvig Forenings Råd (RFR): Det blev bekræftet at vi stadig er aktivt medlem af RFR og har fulgt debatten omkring lokalplan for havnen. Forretningsudvalgtet føler dog ikke at den nuværende plan vil være til ugunst for sommerhusejere men blot bidrage til at der fortsat vil være et aktivt liv i havnen.

5 Ovenstående punkter blev diskuteret og uddybende spørgsmål blev besvaret. Beretningen blev taget til efterretning af Repræsentantskabet. 4. Forelæggelse af Regnskab for 2010 til godkendelse og decharge (se under Meddelelser 2011 ): Regnskab forlagt af kasserer og godkendt til decharge 5. Vedtægtsændringer Ingen 6. Forslag fra forretningsudvalg og medlemmer Ingen forslag modtaget 7. Fastsættelse af kontingent for Budget for 2012 blev udleveret og gennemgået (se under Meddelelser 2011 ). Budget og forslag til kontingent blev fremlagt udfra et overordnet ønske om at få løst problemet omkring det nuværende delvise FSNR medlemskab af Fritidshusejernes Landsforening (FL). Pr nuværende er 55% af FSNR medlemmer også medlemmer af FL. Det blev oplyst at det er vedtaget på sidste HB møde i FL at der på FLs generalforsamling i august fremsættes forslag om nedsat kontingent for sammenslutninger. På denne baggrund fremsattes forslag om kontingent som følger: Alternativ 1 FSNR Kontingent fastsættes til kr21 pr grundejer. (Under forudsætning af at FL vedtager et kontingent for sammenslutning på kr11). Dette kontingent dækker derefter fuldt FSNR medlemsskab af FL for alle FSNR medlemmer. Alternativ 2 FSNR kontingent fastholdes på kr13,- (Under forudsætning af at FL ikke vedtager et kontingent for sammenslutning på kr11). Dette kontingent dækker ikke medlemskab af FL og FSNR udtræder derfor af FL. Nuværende medlemmer af både FSNR og FL vil således under alternativ 1 få samlet medlemskab af både FSNR og FL for kr21 mod før kr28 (13+15) og derved en rabat på 25% i FL kontingent. De resterende medlemmer vil opleve en kontingent stigning men vil samtidig opnå en rabat i kontingent til FL på 47% (kr8 kontra kr15). Begge alternativer blev vedtaget af repræsentantskabet således at forretningsudvalget arbejder med alternativ 1 og et kontingent til FSNR på kr21 udfra et kontingent i FL for sammenslutninger på kr11. Vedtages et reduceret kontingent på kr11 for sammenslutninger ikke på FLs generalforsamling i august fastholdes kontingent jvf alternativ 2 til kr13 og FSNR udtræder af FL.

6 8. Valg til forretningsudvalg: Kasserer: Lennart Berendt Genvalgt for 2 år FU medlem: Gert Leif Gylvig Genvalgt for 2 år Suppleant 2: Bodil Hesselbo Valgt for 1 år Forretningsudvalget består iøvrigt af: Formand: Lars Gudbergsen På valg i 2012 Næstformand: Christain Hansen På valg i 2012 FU medlem: Kurt Christainsen (orlov) På valg i 2012 Suppleant 1: Steen Bakhøj På valg i Valg til revision: Revisor 1: Torben Kann Valgt for 1 år Revisor 2: Steen Endersen Genvalgt for 2 år 10. Eventuelt Forslag om afholdelse af Repræsentantskabsmøde i januar/februar samt afholdelse i KBH overvejes. Hvis forslag finder accept kræves der vedtægtsændring. FU diskuterer inden årets udgang.

FSNR Fritidshusejernes Sammenslutning i Nykøbing-Rørvig REFERAT - ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE

FSNR Fritidshusejernes Sammenslutning i Nykøbing-Rørvig REFERAT - ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE Mødet afholdt 20. maj 2012 09:30 12:00 på Lyngkroen, Rørvigvej 217, 4500 Nykøbing Sjælland Dagsorden (Vedlagt) Deltagende Medlemmer (Vedlagt) 1. Valg af dirigent: Forretningsudvalget foreslog Torben Kann

Læs mere

FSNR Fritidshusejernes Sammenslutning i Nykøbing-Rørvig REFERRAT AF ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE

FSNR Fritidshusejernes Sammenslutning i Nykøbing-Rørvig REFERRAT AF ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE FSNR Fritidshusejernes Sammenslutning i Nykøbing-Rørvig REFERRAT AF ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE Søndag den 31. maj 2014 kl. 09:30 - Lyngkroen, Rørvigvej 217, 4500 Nykøbing Sjælland Dagsorden: 1. Valg

Læs mere

FSNR Fritidshusejernes Sammenslutning i Nykøbing-Rørvig. v/ formand og kasserer Lennart Berendt, Brøndby Nord Vej 92-10-01, 2605 Brøndby

FSNR Fritidshusejernes Sammenslutning i Nykøbing-Rørvig. v/ formand og kasserer Lennart Berendt, Brøndby Nord Vej 92-10-01, 2605 Brøndby FSNR Fritidshusejernes Sammenslutning i Nykøbing-Rørvig v/ formand og kasserer Lennart Berendt, Brøndby Nord Vej 92-10-01, 2605 Brøndby tlf.: 3647 1110, mobil: 2361 7610 email: slberendt@gmail.com www.fsnr.dk

Læs mere

Referat af FSNR s FU-møde den Tekstet i agendaen med kursiv.

Referat af FSNR s FU-møde den Tekstet i agendaen med kursiv. Referat af FSNR s FU-møde den 19.07.2014 Tekstet i agendaen med kursiv. Forretningsudvalgsmøde lørdag den 19. juli 2014 kl. 10.00 hos Torben Kann, Røntoftevej 6, 4500 Nykøbing Sjælland Deltagere: Charlotte

Læs mere

FSNR Fritidshusejernes Sammenslutning i Nykøbing-Rørvig UDKAST REFERAT - ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE

FSNR Fritidshusejernes Sammenslutning i Nykøbing-Rørvig UDKAST REFERAT - ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE Mødet afholdt 12. maj 2013 09:30 12:30 på Lyngkroen, Rørvigvej 217, 4500 Nykøbing Sjælland Dagsorden (Vedlagt) Deltagende Medlemmer (Vedlagt) 1. Valg af dirigent: Forretningsudvalget foreslog Steen Bakhøj

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN KONGELUNDEN, RØRVIG

GRUNDEJERFORENINGEN KONGELUNDEN, RØRVIG GRUNDEJERFORENINGEN KONGELUNDEN, RØRVIG Referat af generalforsamlingen afholdt søndag den 3. juli 2011 på Rørvig Centret, Nørrevangsvej 49, 4581 Rørvig Dagsorden: Pkt. 1 Valg af dirigent. Pkt. 2 Formanden

Læs mere

Ordinær Generalforsamling 2016 lørdag den 7. maj 2016 kl

Ordinær Generalforsamling 2016 lørdag den 7. maj 2016 kl Eng- og Lynggårdens Grundejerforening 18/8 1963 Ordinær Generalforsamling 2016 lørdag den 7. maj 2016 kl. 10.00 12.00 OBS! NYT STED : På: NYKØBING Idræts Forening ( klubhuset ) Egebjergvej 46 4500 Nykøbing

Læs mere

Vedtægter For Grundejerfor eningen Aargab Af 1976

Vedtægter For Grundejerfor eningen Aargab Af 1976 Vedtægter For Grundejerfor eningen Aargab Af 1976 1.Navn og Hjemsted. Stk. 1: Grundejerforeningens navn er Aargab af 1976 med hjemsted i Ringkøbing-Skjern kommune. Grundejerforeningens område omfatter

Læs mere

SAMMENSLUTNINGEN AF SOMMERHUSEJERFORENINGER I JAMMERBUGT KOMMUNE

SAMMENSLUTNINGEN AF SOMMERHUSEJERFORENINGER I JAMMERBUGT KOMMUNE 3. Generalforsamling 14. november 2009 kl. 14:00 Fårup Skovhus R E F E R A T Formanden bød velkommen. Der var mødt 24 medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent Forsamlingen valgte Knud Jørgensen (Grundejerforeningen

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Falen af 1973

Vedtægter for Grundejerforeningen Falen af 1973 Vedtægter for Grundejerforeningen Falen af 1973 Som vedtaget den 26. april 2014 1 Navn og hjemsted Stk. 1: Foreningens navn er Grundejerforeningen Falen af 1973 Stk. 2: Foreningen har hjemsted Falen i

Læs mere

FSNR Fritidshusejernes Sammenslutning i Nykøbing-Rørvig. v/ kasserer Steen Bakhøj, Kratlodden 21, 2650 Måløv

FSNR Fritidshusejernes Sammenslutning i Nykøbing-Rørvig. v/ kasserer Steen Bakhøj, Kratlodden 21, 2650 Måløv FSNR Fritidshusejernes Sammenslutning i Nykøbing-Rørvig v/ kasserer Steen Bakhøj, Kratlodden 21, 2650 Måløv tlf. 4466 1447, mobil: 4051 9144 email: bakhoej@mail.tele.dk www.fsnr.dk Kære fritidshusejer

Læs mere

FSNR Fritidshusejernes Sammenslutning i Nykøbing-Rørvig

FSNR Fritidshusejernes Sammenslutning i Nykøbing-Rørvig FSNR Fritidshusejernes Sammenslutning i Nykøbing-Rørvig REFERRAT AF ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2015 Lørdag den 30. maj 2015 kl. 09:30 - Lyngkroen, Rørvigvej 217, 4500 Nykøbing Sjælland Dagsorden: 1.

Læs mere

Jagtborgs Grundejerforening

Jagtborgs Grundejerforening Jagtborgs Grundejerforening www.jagtborg.dk ORDINÆR GENERALFORSAMLING 14. april 2015 afholdes lørdag den 2. maj 2015, kl. 10.00 11.30, på Lyngkroen, Rørvigvej 217, 4500 Nykøbing Sjælland. (Der serveres

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN KONGELYNGEN REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 16.JUNI DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Beretning om foreningens

GRUNDEJERFORENINGEN KONGELYNGEN REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 16.JUNI DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Beretning om foreningens GRUNDEJERFORENINGEN KONGELYNGEN REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 16.JUNI 2013-06-18 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Beretning om foreningens virksomhed 3. Fremlæggelse af foreningens regnskab til godkendelse

Læs mere

Ordinær Generalforsamling 2015 lørdag den 16. maj 2015 kl. 10.00 12.00

Ordinær Generalforsamling 2015 lørdag den 16. maj 2015 kl. 10.00 12.00 Eng-Lynggårdens Grundejerforening 18/8 1963 Ordinær Generalforsamling 2015 lørdag den 16. maj 2015 kl. 10.00 12.00 På: Rørvig Centret Nørrevangsvej 49 4581 Rørvig. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens

Læs mere

Vedtægter. for. Gnaverhavens Grundejerforening

Vedtægter. for. Gnaverhavens Grundejerforening Vedtægter for Gnaverhavens Grundejerforening 2016 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Gnaverhavens Grundejerforening. Stk. 2 Hjemsted er Guldborgsund Kommune. Foreningen omfatter 193 parceller

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN KONGELUNDEN, RØRVIG. Referat af generalforsamlingen afholdt søndag den 6.juli 2014 på Rørvigcentret, Nørrevangsvej 49 4581 Rørvig

GRUNDEJERFORENINGEN KONGELUNDEN, RØRVIG. Referat af generalforsamlingen afholdt søndag den 6.juli 2014 på Rørvigcentret, Nørrevangsvej 49 4581 Rørvig GRUNDEJERFORENINGEN KONGELUNDEN, RØRVIG Referat af generalforsamlingen afholdt søndag den 6.juli 2014 på Rørvigcentret, Nørrevangsvej 49 4581 Rørvig Dagsorden: Pkt. 1 Valg af dirigent. Pkt. 2 Formanden

Læs mere

VEDTÆGTER. Beslutning om optagelse af medlemmer tages af repræsentantskabet med 2/3 flertal af alle stemmeberettigede.

VEDTÆGTER. Beslutning om optagelse af medlemmer tages af repræsentantskabet med 2/3 flertal af alle stemmeberettigede. VEDTÆGTER 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Danske Patienter. Foreningens hjemsted er København. 2 Formål Danske Patienters formål er: At sikre patienter bedst mulige vilkår i behandlingssystemet.

Læs mere

Vedtægter for foreningen godkendt april 2013.

Vedtægter for foreningen godkendt april 2013. 1 Gerlev Strandpark. Vedtægter for foreningen godkendt april 2013. 1 Navn og hjemsted. Stk. 1: Grundejerforeningens navn er Gerlev Strandpark, 3630 Jægerspris. Frederikssund kommune. Adressen er hos formanden.

Læs mere

LANDLIGGERSAMMENSLUTNINGEN i Halsnæs Kommune

LANDLIGGERSAMMENSLUTNINGEN i Halsnæs Kommune Halsnæs november 2013 Til formænd og kasserere for grundejerforeninger samt vej og trappelaug, tilsluttet Landliggersammenslutningen. Hermed fremsendes referat og beretning fra Landliggersammenslutningens

Læs mere

Grundejerforeningen Guldkysten Referat af generalforsamling Søndag d. 29.06.08

Grundejerforeningen Guldkysten Referat af generalforsamling Søndag d. 29.06.08 Grundejerforeningen Guldkysten Referat af generalforsamling Søndag d 290608 19 parceller var repræsenteret Alle bilag til generalforsamlingen kan ses på vores hjemmeside wwwguldkysten-sjdk Ad punkt 1:

Læs mere

FSNR Fritidshusejernes Sammenslutning i Nykøbing-Rørvig

FSNR Fritidshusejernes Sammenslutning i Nykøbing-Rørvig FSNR Fritidshusejernes Sammenslutning i Nykøbing-Rørvig v/kasserer Lennart Berendt, Brøndby Nord Vej 92-10-01, 2605 Brøndby, tlf.: 3647 1110, mobil: 2361 7610 email: slberendt@gmail.com www.fsnr.dk Kære

Læs mere

SAGT. Sammenslutningen af Grundejerforeninger i Trundholm REFERAT AF REPRESENTANTSKABSMØDE 2014. Afholdt d. 7. april 2014

SAGT. Sammenslutningen af Grundejerforeninger i Trundholm REFERAT AF REPRESENTANTSKABSMØDE 2014. Afholdt d. 7. april 2014 SAGT Sammenslutningen af Grundejerforeninger i Trundholm DAGSORDEN REFERAT AF REPRESENTANTSKABSMØDE 2014 Afholdt d. 7. april 2014 I Stadionrestauranten, Sollentuna allé 1-3, 2650 Hvidovre Pkt. 1 Valg af

Læs mere

Vedtægter for Foreningen af Vandværker i Danmark (FVD)

Vedtægter for Foreningen af Vandværker i Danmark (FVD) Foreningen af Vandværker i Danmark Vedtægter for Foreningen af Vandværker i Danmark (FVD) Solrød Center 20C, 2680 Solrød Strand Tlf.: 56 14 42 42 fvd@fvd.dk - www.fvd.dk CVR: 9513 9655 1 NAVN Foreningen

Læs mere

Referat af generalforsamlingen, 2016 Lørdag, den 19. marts

Referat af generalforsamlingen, 2016 Lørdag, den 19. marts Referat af generalforsamlingen, 2016 Lørdag, den 19. marts Tilstede: 27 stemmeberettigede og medbragt 8 fuldmagter. Ad 1. Valg af dirigent Mogens Nielsen blev valgt som dirigent. Kim og Iben blev valgt

Læs mere

Forslag til vedtægtsændringer for FBL-Hjørring fremsat på generalforsamlingen november 2014.

Forslag til vedtægtsændringer for FBL-Hjørring fremsat på generalforsamlingen november 2014. Forslag til vedtægtsændringer for FBL-Hjørring fremsat på generalforsamlingen november 2014. Forslaget læses i kolonnen til venstre. I kolonnen til højre findes de gældende vedtægter, men ikke hele vejen

Læs mere

Vedtægter for Nykøbing Sjælland Lokalhistoriske Forening

Vedtægter for Nykøbing Sjælland Lokalhistoriske Forening Historisk selskab for Nykøbing Sjælland og omegn Lokalhistorisk Forening for Nykøbing Sjælland og omegn 1 Foreningens navn Foreningens navn er: Historisk selskab for Nykøbing Sjælland og omegn 2 Hjemsted

Læs mere

tat meddelelse

tat meddelelse tat meddelelse 18.04.1994 J. nr. 0.4.3..Erstatter: Om: Ny standardvedtægt for TAT s lokalafdelinger. Indledning TAT s hovedbestyrelse har i efteråret 1993 og foråret 1994 foretaget en gennemgang af standardvedtægten

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP VEDTÆGTER. for GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP

GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP VEDTÆGTER. for GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP VEDTÆGTER for GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP 1 2 3 1.1 1.2 2.1 2.2 2.3 3.1 Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP. Dens hjemsted er Næstved Kommune. Foreningens formål er i nøje overensstemmelse

Læs mere

Lørdag den 11. Marts, i Tersløse Sognegård, Holbergsvej 85, Tersløse. Dianalund Kl. 12:30-16:00 Dagsorden i følger lovene Mød op og...!

Lørdag den 11. Marts, i Tersløse Sognegård, Holbergsvej 85, Tersløse. Dianalund Kl. 12:30-16:00 Dagsorden i følger lovene Mød op og...! Lørdag den 11. Marts, i Tersløse Sognegård, Holbergsvej 85, Tersløse. Dianalund Kl. 12:30-16:00 Dagsorden i følger lovene Mød op og...! Oplæg v/ Elise Lund Larsen, TV2 Fiktion. Foreningen er vært ved et

Læs mere

Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap

Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap 1. NAVN Stk. 1 Organisationens navn er: Sammenslutningen af Unge Med Handicap. Stk. 2 Foreningens bopæl er adressen på Sammenslutningen af Unge med Handicaps

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i G/F Tøpkilde.

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i G/F Tøpkilde. Terslev den 9. oktober 2011 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i G/F Tøpkilde. I henhold til grundejerforeningens vedtægter 8, indkaldes hermed til ekstraordinær generalforsamling onsdag den

Læs mere

Vedtægter pr

Vedtægter pr Vedtægter pr. 04.03.2016 1 Foreningens navn er Stribgårdens Grundejerforening, og den er en upolitisk sammenslutning af grundejere på Stribgårdens jorder. 2 Foreningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

Forslag til VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Ore Strandpark

Forslag til VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Ore Strandpark Forslag til VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Ore Strandpark 1. Hjemsted og værneting. Stk. 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Ore Strandpark. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Guldborgsund Kommune,

Læs mere

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Nivåvænge grundejerforening Den 25. marts 2015 Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Der blev afholdt ordinær generalforsamling torsdag den 12. marts 2015 klokken 19.00 i kantinen

Læs mere

Grundejerforeningen Tornerosebugten

Grundejerforeningen Tornerosebugten Grundejerforeningen Tornerosebugten Ordinær generalforsamling søndag den 10-06-2012 i Odden Forsamlingshus Antal deltagere: ca. 20 (19 stemmeberettigede var repræsenteret, heraf 4 ved fuldmagt) Dagsorden

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ANTENNEFORENINGEN " W I D S T I L L E "

VEDTÆGTER FOR ANTENNEFORENINGEN  W I D S T I L L E 9. april 2015 VEDTÆGTER FOR ANTENNEFORENINGEN " W I D S T I L L E " 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Antenneforeningen "Widstille". Foreningens hjemsted er Egedal Kommune. 2. Formål Foreningens

Læs mere

tat meddelelse J. nr

tat meddelelse J. nr tat meddelelse 15.01.01 J. nr. 0.4.3. Om: Standardvedtægt for TAT s lokalafdelinger 2001 Indledning TAT s hovedbestyrelse godkendte i 1994 en ny standardvedtægt for lokalafdelinger, der udsendtes den 18.04.

Læs mere

Vedtægter for Landsforeningen Natur & Ungdom

Vedtægter for Landsforeningen Natur & Ungdom Vedtægter for Landsforeningen Natur & Ungdom 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Landsforeningen Natur & Ungdom, forkortet N&U. Foreningen er hjemmehørende i den kommune hvor foreningens sekretariat

Læs mere

Vedtægter for KLF Netværk Vestsjælland

Vedtægter for KLF Netværk Vestsjælland Vedtægter for KLF Netværk Vestsjælland 1. Netværkets navn Netværket er en selvstændig forening knyttet landsforeningen KLF, Kirk & Medier( Herefter KLF). Netværkets navn er KLF Netværk Vestsjælland. Netværkets

Læs mere

grundejerforeningen KLINTEVEJ

grundejerforeningen KLINTEVEJ grundejerforeningen KLINTEVEJ VEDTÆGTER FOR "grundejerforeningen KLINTEVEJ". 1. Foreningens navn er "grundejerforeningen Klintevej". 2. Foreningen omfatter grundejere i det af Arbejdernes Andelsboligforening

Læs mere

Vedtægter for foreningen Midtjyllands EU-kontor

Vedtægter for foreningen Midtjyllands EU-kontor Vedtægter for foreningen Midtjyllands EU-kontor Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er Midtjyllands EU-kontor subsidiært Central Denmark EU Office. Foreningens hjemsted er Viborg. Formål 2 Foreningens

Læs mere

Politihistorisk Forenings generalforsamling den 28. februar 2017

Politihistorisk Forenings generalforsamling den 28. februar 2017 Politihistorisk Forenings generalforsamling den 28. februar 2017 ad dagsordenens punkt 4, forslag til vedtægtsændringer (markeret med rødt/det med rødt overstregede udgår) nuværende forslag 1 Navn Foreningens

Læs mere

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Vedtægter for Foreningen af grundejere og grundlejere af primært grunde i området Fyrremose med hjemsted i Sønderborg kommune, 6470 Sydals

Vedtægter for Foreningen af grundejere og grundlejere af primært grunde i området Fyrremose med hjemsted i Sønderborg kommune, 6470 Sydals Vedtægter for Foreningen af grundejere og grundlejere af primært grunde i området Fyrremose 52-178 med hjemsted i Sønderborg kommune, 6470 Sydals 1 Navn og hjemsted Stk.1: Grundejerforeningens navn er

Læs mere

Velkommen til årsmødet for sommerhusgrundejerforeningerne i Odsherred

Velkommen til årsmødet for sommerhusgrundejerforeningerne i Odsherred Velkommen til årsmødet for sommerhusgrundejerforeningerne i Odsherred Årsmøde for formændene for sommerhusgrundejerne i Odsherred - Lørdag den 8. august 2015 Program Tidspunkt Aktivitet 10.30 10.40 Velkomst

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDOVREGAARDS VILLABY

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDOVREGAARDS VILLABY VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDOVREGAARDS VILLABY 1. Foreningens navn Foreningens navn er Grundejerforeningen Rødovregaards Villaby". Dens hjemsted er Rødovre kommune. Glostrup ret er værneting i

Læs mere

1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Plantagen

1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Plantagen 1 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Plantagen Alle nuværende og fremtidige ejere af parceller udstykket fra matr. Nr. 19-d til 8-b og 8-d, parcellerne med matr. Nr. 12-f til æ samt 12 aa,ab,ac,ad,

Læs mere

Referat af grundejerforeningen Tre Lyngs generalforsamling langfredag den 30. marts 2018 kl på Højby Kro.

Referat af grundejerforeningen Tre Lyngs generalforsamling langfredag den 30. marts 2018 kl på Højby Kro. Referat af grundejerforeningen Tre Lyngs generalforsamling langfredag den 30. marts 2018 kl. 10.00 på Højby Kro. Dagsorden: Velkomst ved formanden. 1. Valg af dirigent, bestyrelsen foreslår Svend-Erik

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Skovbo søndag den 16. juli 2017 kl hos Benny og Kathe Sloth, Skovbovej 39

Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Skovbo søndag den 16. juli 2017 kl hos Benny og Kathe Sloth, Skovbovej 39 Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Skovbo søndag den 16. juli 2017 kl. 10.00 hos Benny og Kathe Sloth, Skovbovej 39 Dagsorden 1. Valg af dirigent Benny Sloth bød velkommen til generalforsamlingen

Læs mere

Velkommen til generalforsamling 2019

Velkommen til generalforsamling 2019 Velkommen til generalforsamling 2019 Programmet og tidsrammen: 10.00 11.30 Generalforsamling 11.30 11.40 Kort pause 10 min. 11.40 12.05 Oplæg turistchef Kristian Hansen 12.05 12.30 Oplæg fmd. Jens Kaasgaard,

Læs mere

Vedtægter for: Slagelse Kulturråd

Vedtægter for: Slagelse Kulturråd Vedtægter for: Slagelse Kulturråd 1. Foreningens navn er: Slagelse Kulturråd Foreningens Hjemsted er Slagelse kommune: Foreningens adresse er formandens. 2. Foreningens formål er: 1. At samle kulturelt

Læs mere

GENERALFORSAMLING 2011 Referat

GENERALFORSAMLING 2011 Referat GENERALFORSAMLING 2011 Referat FORENINGEN KLITPLANTAGEN BLOKHUS Samler alle fælles interesser i klitplantagen www.klitblokhus.dk Bestyrelsen Formand: Fleming Friis Larsen Strandgårdsvej 40 Skovduesvinget

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017.

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Tilstede : Flemming Bo Hansen, Jens Bergholdt, Birgit Olsen, Kaj Kingo, Leoni Petersen, Toni Andersen. Lykke Petersen.

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej.

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Fremmødte: 17 (2,3,8,10,11,13,15,16,17,18,19,23,28,30,32,36,56) Ikke fremmødte: 22 (1,4,5,6,7,9,12,14,20,22,24,26,34,38,40,42,44,46,48,50,52,54)

Læs mere

Ringkøbing amts Husflid. Vedtægter

Ringkøbing amts Husflid. Vedtægter Ringkøbing amts Husflid Vedtægter 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Ringkøbing amts Husflid og er hjemmehørende i det gamle Ringkøbing Amt. 2 Landsorganisation Foreningen er medlem af Dansk Husflidsselskab

Læs mere

F O R R E T N I N G S O R D E N

F O R R E T N I N G S O R D E N F O R R E T N I N G S O R D E N for Organisationsorganisationsbestyrelsen i Boligforeningen 3B 1 Organisationsbestyrelsens ansvar Organisationsbestyrelsen har den overordnede ledelse af Boligforeningen

Læs mere

- 1 - Stk. 2. Anførte medlemmer har ret og pligt til at være medlemmer af foreningen.

- 1 - Stk. 2. Anførte medlemmer har ret og pligt til at være medlemmer af foreningen. - 1 - VEDTÆGTER for Gl. Toftegaards Grundejerforening 1. Foreningens navn er Gl. Toftegaards Grundejerforening. Foreningens hjemsted er Ølstykke kommune. 2. Foreningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

Bestyrelsens ændringsforslag til Fredensborg Ny Kunstforenings vedtægter

Bestyrelsens ændringsforslag til Fredensborg Ny Kunstforenings vedtægter Bestyrelsens ændringsforslag til s vedtægter Begrundelse: Foreningens formål. Sidste linie slettes. Foreningen indkøber som udgangspunkt ikke kunst til udlodning. Stk. 3 Er et et nyt tillæg til paragraffen.

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

Vedtægter! for! Rejseforeningen Tur På Hjul!

Vedtægter! for! Rejseforeningen Tur På Hjul! Vedtægter for Rejseforeningen Tur På Hjul Foreningens navn, hjemsted og formål. 1. Foreningens navn er Rejseforeningen Tur På Hjul. 2. Foreningens hjemsted er Jylland. 3. Foreningens formål er, at indsamle

Læs mere

FSNR Fritidshusejernes Sammenslutning i Nykøbing-Rørvig. Nytårsbrev 2017

FSNR Fritidshusejernes Sammenslutning i Nykøbing-Rørvig. Nytårsbrev 2017 FSNR Fritidshusejernes Sammenslutning i Nykøbing-Rørvig v/ Formand Charlotte Riegels Hjorth, Broksøvej 46, 4160 Herlufmagle Tlf. 5550 5069, Mobil: 2029 8448 email: broksoe.crh@mail.tele.dk www.fsnr.dk

Læs mere

Vedtægter for Søparkens Grundejerforening

Vedtægter for Søparkens Grundejerforening Vedtægter for Søparkens Grundejerforening GRUNDEJERFORENINGENS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Foreningens navn er: "SØPARKENS GRUNDEJERFORENING". Foreningens hjemsted er: Søparken, 5260 Odense S, ved formandens

Læs mere

Vedtægter for Øster Vedsted Fællesråd

Vedtægter for Øster Vedsted Fællesråd Vedtægter for Øster Vedsted Fællesråd 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Øster Vedsted Fællesråd (forkortet ØVF) Stk. 2. Foreningens hjemsted er Esbjerg kommune 2 Formål Stk. 1. Foreningens

Læs mere

FORSLAG TIL. Vedtægter for Grundejerforeningen Vej 15, Vig Lyng. Navn og hjemsted

FORSLAG TIL. Vedtægter for Grundejerforeningen Vej 15, Vig Lyng. Navn og hjemsted FORSLAG TIL Vedtægter for Grundejerforeningen Vej 15, Vig Lyng Navn og hjemsted Foreningens navn er Grundejerforeningen Vej 15, Vig Lyng (CVR. nr. 36102330) og dens hjemsted er Odsherred Kommune. Foreningens

Læs mere

Vedtægt for IDA Miljø

Vedtægt for IDA Miljø Vedtægt for IDA Miljø 1. Navn og område Selskabets navn er IDA Miljø IDA Miljø er et fagteknisk selskab oprettet i henhold til Lov og vedtægter for IDA. IDA Miljøs arbejdsområde omfatter et bredt emneområde

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Osteoporoseforeningen / Landsforeningen mod Knogleskørhed

VEDTÆGTER. for. Osteoporoseforeningen / Landsforeningen mod Knogleskørhed VEDTÆGTER for Osteoporoseforeningen / Landsforeningen mod Knogleskørhed Vedtaget på repræsentantskabets ordinære møde den 26. maj 1998 og med ændringsforslag vedtaget på senere repræsentantskabsmøder -

Læs mere

Vedtægter for Foreningen NORDEN

Vedtægter for Foreningen NORDEN Vedtægter for Foreningen NORDEN 1 Formål Foreningen NORDEN, dansk forening for nordisk samarbejde, har til formål på alle områder at styrke og udvikle de nordiske folks samarbejde indadtil og udadtil.

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 6 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 4. april 2015 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen, og derefter var der egen præsentation af deltagerne.

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I Lynæs Havn.

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I Lynæs Havn. FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I Lynæs Havn. 1 AFHOLDELSE AF BESTYRELSESMØDER 1.1 Umiddelbart efter den ordinære generalforsamling - eller efter en ekstraordinær generalforsamling, hvor der er sket ændringer

Læs mere

VEDTÆGTER FOR LANDSORGANISATIONEN OK-KLUBBERNE I DANMARK.

VEDTÆGTER FOR LANDSORGANISATIONEN OK-KLUBBERNE I DANMARK. VEDTÆGTER FOR LANDSORGANISATIONEN OK-KLUBBERNE I DANMARK. 1: Navn og hjemsted. LANDSORGANISATIONEN OK-KLUBBERNE I DANMARK, oprindeligt De Samvirkende Omsorgsklubber i Danmark, er en selvejende institution,

Læs mere

Eng-Lynggårdens Grundejerforening 18/ Kontingent for 2015: kr. bedes indbetalt inden 1. juli 2016

Eng-Lynggårdens Grundejerforening 18/ Kontingent for 2015: kr. bedes indbetalt inden 1. juli 2016 Eng-Lynggårdens Grundejerforening 18/8 1963 Kontingent for 2015: 2.300 kr. bedes indbetalt inden 1. juli 2016 Til: Danske Bank Reg.nr. 1551 konto.nr. 8336709 Husk, at skrive sommerhusadressen på indbetalingen

Læs mere

Roskilde Basketball Club

Roskilde Basketball Club Roskilde Basketball Club Vedtægter 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Roskilde Basketball Club. Dens hjemsted er Roskilde Kommune. Klubben er stiftet den 8. april 1968. 2 Formål Klubbens formål er at

Læs mere

Raageleje og Udsholt Strand Grundejerlav

Raageleje og Udsholt Strand Grundejerlav VEDTÆGTER FOR RÅGELEJE OG UDSHOLT STRAND GRUNDEJERLAV (Vedtaget på generalforsamling d. 5 august og 27 september 2007) 1 Navn og hjemsted Grundejerforeningens navn er Rågeleje og Udsholt Strand Grundejerlav,

Læs mere

Vedtægt. for. Grundejersammenslutningen i Tårnby Kommune

Vedtægt. for. Grundejersammenslutningen i Tårnby Kommune Vedtægt for Grundejersammenslutningen i Tårnby Kommune Stiftet den 15. november 1927 1. Navn og hjemsted. Stk. 1, Foreningens navn er Grundejersammenslutningen i Tårnby Kommune. Stk. 2, Foreningens hjemsted

Læs mere

Vedtægt for Rytmekoret Slagelse

Vedtægt for Rytmekoret Slagelse Vedtægt for Rytmekoret Slagelse Foreningens navn er Rytmekoret Slagelse. Foreningens hjemsted er Slagelse Kommune. 1 Navn og hjemsted 2 Foreningens formål Foreningens formål er, at udøve rytmisk kormusik

Læs mere

Referat fra Grundejerforeningen Karinavej s generalforsamling 7. april 2007

Referat fra Grundejerforeningen Karinavej s generalforsamling 7. april 2007 Referat fra Grundejerforeningen Karinavej s generalforsamling 7. april 2007 1.Valg af dirigent, referent og stemmetæller. Som dirigent blev Eigil Obling (nr. 35) valgt, referent blev Marianne Olufson (nr.

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008.

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008. Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008. Der var repræsentanter for 37 husstande, i alt 52 personer. Joan Hansen, formand, bød velkommen. 1. Valg af dirigent:

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN VESTRE SOLVANG

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN VESTRE SOLVANG VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN VESTRE SOLVANG Revideret 5. april 2018 Side 1 af 5 Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Vestre Solvang med hjemsted i Københavns Kommune.

Læs mere

VEDTÆGTER for GRUNDEJERFORENINGEN LÆRKE-, SPURVE- OG VIBEVÆNGET

VEDTÆGTER for GRUNDEJERFORENINGEN LÆRKE-, SPURVE- OG VIBEVÆNGET VEDTÆGTER for GRUNDEJERFORENINGEN LÆRKE-, SPURVE- OG VIBEVÆNGET 1. NAVN. Foreningens navn er Grundejerforeningen Lærke-, Spurve- og Vibevænget". Foreningens hjemsted er Bork Havn, Ringkøbing-Skjern Kommune.

Læs mere

Advokat Per Therkildsen Ejendomsadministration I/S * Buddingevej 289 * 2860 Søborg

Advokat Per Therkildsen Ejendomsadministration I/S * Buddingevej 289 * 2860 Søborg Advokat Per Therkildsen Ejendomsadministration I/S * Buddingevej 289 * 2860 Søborg Referat fra ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Willemoesgade 32-36 Onsdag den 11. maj 2005, afholdtes ordinær

Læs mere

Vedtægter for Leverforeningen April 2014

Vedtægter for Leverforeningen April 2014 Vedtægter for Leverforeningen April 2014 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Foreningens navn er: Leverforeningen. Landsforeningen for leversyge, levertransplanterede og deres pårørende. Landsforeningens hjemsted

Læs mere

Forslag til ændring af vedtægter

Forslag til ændring af vedtægter Forslag til ændring af vedtægter Strib den 8. januar 2016. 1 Foreningens navn er Stribgårdens Grundejerforening, og den er en upolitisk sammenslutning af grundejere på Stribgårdens jorder.. 2 Foreningens

Læs mere

Vedtægter. for. Øksenmølle-Fuglslev Grundejerforening

Vedtægter. for. Øksenmølle-Fuglslev Grundejerforening Vedtægter for Øksenmølle-Fuglslev Grundejerforening 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Øksenmølle-Fuglslev Grundejerforening. Grundejerforeningen har hjemsted i Syddjurs Kommune. 2. Formål Grundejerforeningens

Læs mere

Forslag til: VEDTÆGTER FOR VANDRÅDET (til afstemning den 17 november 2010) SØNDERBORG KOMMUNE

Forslag til: VEDTÆGTER FOR VANDRÅDET (til afstemning den 17 november 2010) SØNDERBORG KOMMUNE Forslag til: VEDTÆGTER FOR VANDRÅDET (til afstemning den 17 november 2010) I SØNDERBORG KOMMUNE 1 Navn og hjemsted. Vandrådets navn er Vandrådet i Sønderborg Kommune efterfølgende benævnt som Vandrådet

Læs mere

1 Navn og hjemsted. 2 Formål

1 Navn og hjemsted. 2 Formål Vedtægter for Foreningen Samsø Energiakademi 28.marts 2014 Indhold 1 Navn og hjemsted... 3 2 Formål... 3 3 Medlemskab... 3 4 Bestyrelsen... 3 5 Den ordinære generalforsamling... 4 6 Ekstraordinære generalforsamlinger...

Læs mere

VEDTÆGTER for Landsorganisationen Frivilligcentre & Selvhjælp Danmark

VEDTÆGTER for Landsorganisationen Frivilligcentre & Selvhjælp Danmark VEDTÆGTER for Landsorganisationen Frivilligcentre & Selvhjælp Danmark vedtaget på generalforsamlingen den 9. marts 2019 FriSe arbejder for at udvikle et stærkt og mangfoldigt civilsamfund, hvor alle har

Læs mere

Bestyrelsesmøder Grundejerforeningen Krogen

Bestyrelsesmøder Grundejerforeningen Krogen Møde nummer 4 Dette bestyrelsesmøde afholdtes den 12. marts 2016. Det foregik kl. 10 hos Claus. Tilstede Claus Larsen Jan Schultz Gottliebsen Jørgen Kiel Grete Steffensen Tilstede Afbud Dagsorden 1. Information

Læs mere

Vedtægter Hjortshøj Grundejerforening

Vedtægter Hjortshøj Grundejerforening 1 Vedtægter Hjortshøj Grundejerforening 2 1 Foreningens navn er Hjortshøj Grundejerforening. Dens hjemsted er Hjortshøj Stationsby. 2 Foreningens formål er at varetage medlemmernes interesser vedrørende

Læs mere

Nyhedsbrev April 2013

Nyhedsbrev April 2013 Fra Sammenslutningen af Grundejerforeninger i Sommerhusområderne i Dragsholm. Nyhedsbrev April 2013 Til: Grundejerforeningerne, der er medlem af Sammenslutningen. Samarbejdet i Odsherred Indledningsvist

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN MØLLEMOSEN

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN MØLLEMOSEN Grundejerforeningen Møllemosen http://www.mollemosen.dk/ 24. maj 2007 Vedtægterne er senest ændret 24. maj 2007 ooooooooooooo VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN MØLLEMOSEN 1 Navn og hjemsted Foreningens

Læs mere

Foreningens navn er Danske Sommerhusudlejere/Fritidshusejerne og hjemstedet er formandens adresse.

Foreningens navn er Danske Sommerhusudlejere/Fritidshusejerne og hjemstedet er formandens adresse. Vedtægter for foreningen Danske Sommerhusudlejere/Fritidshusejerne (CVR 34 79 68 90) som vedtaget på det stiftende landsmøde den 15. april. 2013, ændret på ekstraordinært møde den 1. Marts 2014. 1. Foreningens

Læs mere

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Vedtægter. for. Frederikshavn Træskibslaug.

Vedtægter. for. Frederikshavn Træskibslaug. Vedtægter for Frederikshavn Træskibslaug. 1 Navn og hjemsted. Laugets navn er Frederikshavn Træskibslaug. Laugets hjemsted er Frederikshavn Kommune. 2 Formål. Laugets formål er at opbygge og bevare træskibsmiljøet

Læs mere

www.grundejerforeningen-mariesminde.dk Kolding, den 19. februar 2015

www.grundejerforeningen-mariesminde.dk Kolding, den 19. februar 2015 www.grundejerforeningen-mariesminde.dk Kolding, den 19. februar 2015 Referat af : Ordinær generalforsamling torsdag den 19. februar 2015 kl. 20.15 i Spejderhuset, Mariesmindevej 4. Dagsorden: 1 Valg af

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN TRELLE AGER

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN TRELLE AGER VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN TRELLE AGER NAVN/HJEMSTED/FORMÅL 1: Foreningens navn er Grundejerforeningen Trelle Ager 2: Foreningens hjemsted er Vamdrup 3: Grundejerforeningens formål er at varetage

Læs mere

Vedtægter. for. Højbyens beboer- og grundejerforening. Foreningens navn er Højbyens beboer- og grundejerforening.

Vedtægter. for. Højbyens beboer- og grundejerforening. Foreningens navn er Højbyens beboer- og grundejerforening. Vedtægter for Højbyens beboer- og grundejerforening Foreningens navn, hjemsted og formål. 1. Foreningens navn er Højbyens beboer- og grundejerforening. 2. Foreningens hjemsted er Kalundborg Kommune. 3.

Læs mere

Vedtægter for Varde Svømmeklub

Vedtægter for Varde Svømmeklub Vedtægter for Varde Svømmeklub 1 NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Varde Svømmeklub. Foreningen er stiftet den 31. august 2005, og har hjemsted i Varde Kommune. Foreningen er medlem af DGI og Dansk

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Hyldebjerg

Vedtægter for Grundejerforeningen Hyldebjerg Vedtægter for Grundejerforeningen Hyldebjerg med ændringer vedtaget på ekstraordinær generalforsamling d. 4/4-2001 Vedtægter for Grundejerforeningen Hyldebjerg Kapitel I: Retsgrundlag Gældende lokalplan

Læs mere

VEDTÆGTER. for TRØJELØKKE GRUNDEJERFORENING SAMT DEN AF GRUNDEJERFORENINGEN SOM FORRETNINGSFØRER BESTYREDE VEJFOND

VEDTÆGTER. for TRØJELØKKE GRUNDEJERFORENING SAMT DEN AF GRUNDEJERFORENINGEN SOM FORRETNINGSFØRER BESTYREDE VEJFOND VEDTÆGTER for TRØJELØKKE GRUNDEJERFORENING SAMT DEN AF GRUNDEJERFORENINGEN SOM FORRETNINGSFØRER BESTYREDE VEJFOND 2011 VEDTÆGTER for TRØJELØKKE GRUNDEJERFORENING SAMT DEN AF GRUNDEJERFORENINGEN SOM FORRETNINGSFØRER

Læs mere