NYHEDSBREV Invitation til dialogmøde om arbejdstid

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NYHEDSBREV Invitation til dialogmøde om arbejdstid"

Transkript

1 NYHEDSBREV Invitation til dialogmøde om arbejdstid Skoleforvaltninger, skoleledelser, tillidsrepræsentanter og kredsstyrelser er inviteret til dialogmøde om arbejdstid. KL og Lærernes Centralorganisation inviterer til dialogmøde om arbejdstid d. 7/11 i Odense. Først på dagen vil der være mulighed for at udveksle eksempler og erfaringer i forhold til arbejdstidens planlægning, tilrettelæggelse og opgørelse. Senere på dagen drøftes lokale eksempler på arbejdet med at skabe kvalitet i undervisningen, et godt arbejdsmiljø og styrke den sociale kapital. Mødet holdes som led i opfølgningen på det politiske papir om arbejdstid, som parterne udarbejdede i forbindelse med overenskomstforhandlingerne i Målet med mødet er at understøtte og fremme det lokale samarbejde og at samle lokale erfaringer og inspiration, som kan bidrage til vurderingen af, hvorledes overenskomstforliget ved O.15 styrker målet om at skabe størst mulig kvalitet i undervisningen, understøtte et godt arbejdsmiljø og styrke den sociale kapital, så lærernes og ledernes mulighed for at løse opgaverne kvalificeres. Formand for KL s Løn- og Personaleudvalg, borgmester Michael Ziegler, borgmester Steen Christiansen samt formand for Lærernes Centralorganisation, Anders Bondo Christensen, er værter. Din løn I uge 44, 45 og 46 er der løntjekkampagne. Du kan aflevere din lønseddel til din tillidsrepræsentant og få den tjekket hos Øhavets Lærerkreds. Løntjekket foregår typisk ved, at tillidsrepræsentanterne indsamler lønsedler på skolerne blandt de medlemmer, som ønsker det. Konsulent Svend Aage Janum er klar til at hjælpe tillidsrepræsentanterne med at gennemse de indsamlede lønsedler. Løntjekkampagnen er en fælles kampagne, som FTF og LO-organisationerne kører i sammenhæng med Er du OK? -kampagnen og foregår som beskrevet i ugerne 44, 45 og 46 Arbejdstidsforhandlinger på Langeland Vi er godt i gang med arbejdstidsforhandlingerne på Langeland. Vores seneste skridt er et fælles fagligt klubmøde for alle skolerne. Dette holdes torsdag før efterårsferien. Hensigten er at få drøftet forskellige arbejdstidsemner, inden vi fortsætter forhandlingerne. TR og AMR-kursus d november Vores årlige kursus for TR og AMR samt julefrokost bliver i år afholdt på Gl. Avernæs.

2 Ændringer i kredsstyrelsen Kredsstyrelsesmedlem, Thomas Lejre, har skiftet arbejdsplads og er fra 1/10 ansat som pædagogisk-psykologisk konsulent i Faaborg-Midtfyn Kommune. Thomas udtrådte derfor af kredsstyrelsen pr. 1/10, da han flyttede til en anden kreds. Vi har været utroligt glade for Thomas og hans indsats i kredsstyrelsen, og vi ønsker ham alt det bedste i hans nye stilling. I den forbindelse har vi ansøgt Svendborg Kommune om mere frikøb til Thomas Bjørn Henriksen i resten af dette skoleår. Lone Clemmensen indtræder i Sektor-MED i stedet for Thomas Lejre og overtager samtidig hans ansvarsområde for kredsens pædagogiske udvalg. MED-aftalen på Langeland Vi har haft en meget lang proces med udformningen af MED-aftalen for Langeland Kommune. Hver gang vi troede, at nu havde vi den endelige aftale, så skete der noget nyt, som gjorde, at vi alligevel ikke blev helt færdige. Det er specielt i forhold til afsnittene med organisationen, der har voldt problemer. Den øvrige tekst skulle nu være på plads. Direktionen på Langeland har fundet det hensigtsmæssigt, at Forhandlingsudvalget mødes for at drøfte, hvilke ændringer, der vil være nødvendige og hensigtsmæssige. Åbent medlemskursus: Kreativitet og virkelyst i folkeskolen ved Lene Tanggaard Pedersen Dette års åbne medlemskursus afholdes som sædvanligt på Gl. Avernæs d. 28. oktober 29. oktober Vi starter med en dejlig middag efterfulgt af ølsmagning, som Bryggeriet Refsvindinge står for. Lørdag formiddag står den på foredrag om kreativitet og virkelyst i folkeskolen ved kreativitetsforsker Lene Tanggaard Pedersen. Hun har gennem flere år gennemført adskillige forsknings- og udviklingsprojekter med inddragelse af elever, lærere og pædagoger på de danske skoler. Hendes forskning viser bl.a., at man sagtens kan lære at tilpasse sig de nye testsystemer. Men den viser også, at man i Danmark værdsætter udviklingen af den frie, kritiske og kreative tænkning, der efter hendes overbevisning risikerer at blive kvalt i målingerne. For Lene Tanggaard Pedersen er det ikke kun kunstnere, som er kreative. Det kan vi alle sammen lære, hvis vi bliver opmuntret til at tænke skolefagene fra andre vinkler. Ud fra hendes synspunkt er kreativiteten en forudsætning for at blive fagligt skarpere.

3 Aktiviteter for pensionister Torsdag d. 17/ : Vinsmagning Kl fortæller Gina Banke om og viser billeder fra vindistriktet Languedoc. Vi smager på fem af vinene fra området. Tilmelding: Til kredskontoret senest d. 10/ (max. 36 deltagere). Pris: 60 kr. Tirsdag d. 10/1 2017: Nytårsbrunch på Hotel Christiansminde Brunch i pejsestuen akkompagneret af Inge Boesgaard på flygel. Tilmelding: Til kredskontoret senest d. 3/ (max. 60 deltagere). Pris: 225 kr. (medlemmer). 275 kr. (ikke-medlemmer). Torsdag d. 2/3 2017: Foredrag Fynsk Humor Et par muntre timer i selskab med Bjarne Bekker, som holder et lunefuldt foredrag om fynboernes humor. Tilmelding: Til kredskontoret senest d. 1/ Pris: 30 kr. inkl. kaffe. Tirsdag d. 16/5 2017: Forårstur til Nyborg fæstning og museum Vi ser på resterne af Nyborg fæstning sammen med John Maalø fra Nyborg Lokalhistoriske Arkiv og besøger skolemuseet på Hotel Storebælt, hvor der også serveres kaffe. Tilmelding: Til kredskontoret senest d. 2/ (max. 30 deltagere). Pris: 50 kr /6 2017: Rejse til Portugal En 8-dages tur med udflugter til bl.a. Lissabon og Cabo da Roca. Max. 35 deltagere og max. Fem eneværelser. Tilmelding: Til kredskontoret senest d. 1/ Kursustilbud til vores medlemmer i indskoling HMU på Ærø TR på Marstal Skole, Kirsten G. Nielsen, er udpeget af FTF til Hovedudvalget på Ærø. Kirsten sidder ligeledes i Fælles-MED på børnog ungeområdet. Mandag d. 28. november udbyder vi et kursus i Skrivedans for børnehaveklasseledere og lærere i indskolingen. Inger Løvstad introducerer begrebet, som kan bruges i børnehaveklassen, indskolingsteamet og specialundervisningen. Der vil i løbet af eftermiddagen blive givet inspiration og kompetence til at starte skrivedans med eleverne i skolen. En god blanding af teori og praksis. Der er stadig ledige pladser.

4 Kongressen 2016 Hele kredsstyrelsen (på nær Fie) deltog i dette års kongres. Vores sekretær Johanna passede kredskontoret i mens. Vi oplevede en lidt anderledes kongres end sædvanligt. Nogle af os mener, at det var en blanding mellem en konference og en kongres, men det gjorde den ikke dårligere. Der var en række gode oplæg fra bl.a. Majbrit Berlau, formand for socialrådgiverne og Alexander von Oettingen (prorektor og dr. Pæd.). Vi havde nogle gode drøftelser undervejs. Ingen af os indtog talerstolen, men vi er enige om, at flere af dem, der gjorde, måske skulle overveje længden af deres indlæg. Der var tre større emner til drøftelse på dette års kongres: Medlemmernes arbejdsliv, et demokratisk og solidarisk velfærdssamfund, og hvad vil vi med skolen? Alle tre emner indgår i vores arbejde i kredsstyrelsen i det kommende år. Demonstration mod besparelser Velfærdsalliancens demonstration i september mod besparelser i Svendborg Kommune blev arrangeret af LO Sydfyn, BUPL og Øhavets Lærerkreds. Det var en vellykket aktion med ca. 200 deltagere, heraf flere lokale politikere. De forskellige faglige talere gav et meget præcist billede af, hvad de mange års besparelser har gjort ved velfærden i vores kommune. Det er meget svært (og på nogle områder umuligt) at leve op til de politiske mål, der er sat for vores velfærdssamfund. Mange medarbejdere i det offentlige lider under ikke at kunne levere den service, der efterspørges. Demonstrationen i maj var rettet mod omprioriteringsbidraget, som ikke helt blev taget af bordet, og derfor valgte vi at samarbejde om en ny demonstration mod de kommunale besparelser, som hovedsagligt er fremkommet ved regeringens finanspolitik. Men en ny alliance har vist sig i kommunen. Partierne Ø, F, T, B, O og A har i samarbejdet reduceret besparelserne fra 31,4 mio. kr. til 15,9 mio. kr. Stor ros til dem! Men tilbage står usikkerheden om de kommende års budgetter. Vi håber, at det politiske samarbejde i de kommende år vil komme medarbejderne, og dermed borgerne i kommunen, til gode. Vi oplevede allerede i foråret, at partierne Ø, F, T, O og A på initiativ af Dorte Ullemose banede vejen for, at vi kunne forhandle en arbejdstidsaftale i Svendborg. Lad os håbe, at byrådet på tværs af diverse forskelligheder kan finde en fælles vej til gavn for medarbejdere og borgere det fortjener vi.

5 Spørgeskemaundersøgelsen Vores årlige spørgeskemaundersøgelse blev gennemført i maj og juni 2016, og besvarelsesprocenten ligger på 56 %. Vi er rigtig glade for, at så mange af jer har brugt tid på at besvare spørgsmålene. Vi har samlet besvarelserne for alle skolerne i vores tre kommuner i en opgørelse. Derudover foreligger der en samlet besvarelse for hver enkelt skole. Jeres TR vil snarest modtage disse besvarelser. I skrivende stund planlægger TR, hvordan besvarelserne skal bruges på jeres arbejdspladser. Efterårsferie Kredskontoret holder lukket i efterårsferien 17/10 21/ Ved behov kan kredsformand Lone Clemmensen kontaktes på tlf Øhavets lærerkreds Færgevej Svendborg Tlf.: @dlf.org

Referat fra styrelsesmødet mandag den Fraværende: Allan Østergaard, hele mødet. Thomas Bjørn Henriksen pkt. 5 og 6.

Referat fra styrelsesmødet mandag den Fraværende: Allan Østergaard, hele mødet. Thomas Bjørn Henriksen pkt. 5 og 6. Referat fra styrelsesmødet mandag den 27.3.2017 Fraværende: Allan Østergaard, hele mødet. Thomas Bjørn Henriksen pkt. 5 og 6. Referat: 1. Godkendelse af dagsorden. Godkendt. 2. Godkendelse af referat fra

Læs mere

NYHEDSBREV. Hilsen fra kredsformanden. Kalender. Kredskontorets nyhedsbrev August 2016

NYHEDSBREV. Hilsen fra kredsformanden. Kalender. Kredskontorets nyhedsbrev August 2016 Kredskontorets nyhedsbrev NYHEDSBREV Kære kolleger Hilsen fra kredsformanden Velkommen tilbage fra en forhåbentligt dejlig og afslappet sommerferie. Vi på kredskontoret er også startet op igen. Lige inden

Læs mere

Øhavets Lærerkreds Marts 2017 NYHEDSBREV. Lokalaftalen for lærere og børnehaveklasseledere i Svendborg Kommune

Øhavets Lærerkreds Marts 2017 NYHEDSBREV. Lokalaftalen for lærere og børnehaveklasseledere i Svendborg Kommune NYHEDSBREV Kære medlemmer Ny DLF-Pjece Vi ønsker jer en rigtig god påske, når I når dertil. Når I vender tilbage, er der mange ting, som skal nås, inden sommerferien gør sit indtog. For de ældste elever,

Læs mere

NYHEDSBREV Kære medlemmer

NYHEDSBREV Kære medlemmer NYHEDSBREV Kære medlemmer Ny DLF-Pjece Julen er en velkommen pause i en travl hverdag, hvor vi kan hygge os med familien, og hvor vi måske midt i alle festlighederne finder tid til at lade tankerne flyve.

Læs mere

Øhavets Lærerkreds. Referat fra styrelsesmødet mandag d. 07.09.2015 og mandag d. 14/9 2015. Fraværende d. 7/9: Ingen. 14/9: Thomas Referat:

Øhavets Lærerkreds. Referat fra styrelsesmødet mandag d. 07.09.2015 og mandag d. 14/9 2015. Fraværende d. 7/9: Ingen. 14/9: Thomas Referat: Referat fra styrelsesmødet mandag d. 07.09.2015 og mandag d. 14/9 2015 Fraværende d. 7/9: Ingen. 14/9: Thomas Referat: 1. Godkendelse af dagsorden. Godkendt. 2. Godkendelse af referat fra 24. Godkendt.

Læs mere

Nyhedsbrev 24.5.13 Årgang 8 nr. 5. Nyhedsbrevet. Ekstraordinær generalforsamling. Tirsdag den 11. juni kl. 15.30. Kontingentnedsættelse!

Nyhedsbrev 24.5.13 Årgang 8 nr. 5. Nyhedsbrevet. Ekstraordinær generalforsamling. Tirsdag den 11. juni kl. 15.30. Kontingentnedsættelse! Årgang 8 nr. 5 Nu er der gået en måned siden konflikten sluttede med et lovovergreb. Jeg kan mærke, at jeg stadig er meget vred over den måde KL (kommunen) og regeringen har handlet på. Vi var til kongres

Læs mere

NYHEDSBREV. Sommerhilsen til vores medlemmer. kalenderen

NYHEDSBREV. Sommerhilsen til vores medlemmer. kalenderen 2 1 Kredskontorets nyhedsbrev Sommer, 2015 NYHEDSBREV kalenderen Årets sommerkryds er nu på hjemmesiden. Vi sætter tre flasker vin på højkant. Indsend din løsning senest d. 1/9 2015 God fornøjelse Sommerhilsen

Læs mere

Sommerhilsen fra RLF Introduktion for nye medlemmer Ferie og sygdom Husk datoer Info om Kredskontoret

Sommerhilsen fra RLF Introduktion for nye medlemmer Ferie og sygdom Husk datoer Info om Kredskontoret Nr. 2, juni 2019 Sommerhilsen fra RLF Introduktion for nye medlemmer Ferie og sygdom Husk datoer Info om Kredskontoret Nr. 2, Juni 2019 Sommerhilsen fra RLF Så kom varmen skyllende hen over Rødovre, og

Læs mere

2. Fastlæggelse af dagsorden Den udsendte dagsorden følges, der tilføjes dog et nyt punkt 3 e: Beslutning i Skole- og Undervisningsudvalget.

2. Fastlæggelse af dagsorden Den udsendte dagsorden følges, der tilføjes dog et nyt punkt 3 e: Beslutning i Skole- og Undervisningsudvalget. Hvidovre Lærerforening Danmarks Lærerforening kreds 14 Idrætsvej nr. 73, 2650 Hvidovre Tlf. 36 77 70 14 014@dlf.org dlfkreds14.dk 8. oktober 2015 Til Kredsstyrelsen Referat af kredsstyrelsesmøde onsdag

Læs mere

Generalforsamling i DLF - kreds 9, Vallensbæk Lærerkreds

Generalforsamling i DLF - kreds 9, Vallensbæk Lærerkreds Generalforsamling i DLF - kreds 9, Vallensbæk Lærerkreds Tirsdag den 24. marts 2015 kl. 16.00 18.00 på Pilehaveskolen Derefter spisning for tilmeldte. Endelig dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning.

Læs mere

Tønder Lærerkreds. Til medlemmer af Tønder Lærerkreds. Marts Indhold:

Tønder Lærerkreds. Til medlemmer af Tønder Lærerkreds. Marts Indhold: Tønder Lærerkreds 95 Kogade 4, 1.tv. 6270 Tønder Tlf. 74 72 59 92 E-mail: 095@dlf.org Web: www.kreds95.dk Formand: Henrik Jakobsen Østervang 16 6520 Toftlund Tlf. 30 27 55 23 Marts 2019 Til medlemmer af

Læs mere

MEDLEMSNYT juni Medlemsblad for Vestfyns Lærerkreds, kreds 84.

MEDLEMSNYT juni Medlemsblad for Vestfyns Lærerkreds, kreds 84. MEDLEMSNYT juni 2018. Medlemsblad for Vestfyns Lærerkreds, kreds 84. God sommer. Kredsstyrelsen i Vestfyns Lærerkreds vil ønske alle en god sommer, efter endnu et begivenhedsrigt skoleår - med bl.a. skolestruktur

Læs mere

Hvidovre Lærerforening

Hvidovre Lærerforening Hvidovre Lærerforening Danmarks Lærerforening kreds 14 Idrætsvej nr. 73, 2650 Hvidovre Tlf. 36 77 70 14 014@dlf.org dlfkreds14.dk Til Kredsstyrelsen 15. september 2017 Referat af kredsstyrelsesmøde onsdag

Læs mere

NYHEDSBREV OBS. Øhavets Lærerkreds November 2017

NYHEDSBREV OBS. Øhavets Lærerkreds November 2017 NYHEDSBREV Vinden suser i gaderne, og himlen har åbnet for sluserne. Efteråret er over os. En sommer og et efterår uden megen sol, ja det kan næsten trække al energien ud af en. Men der er kort tid til

Læs mere

Organisationsuddannelse 2017

Organisationsuddannelse 2017 Forord "Organisationsuddannelse 2017" beskriver den uddannelse, som Danmarks Lærerforening tilbyder alle nye tillidsvalgte. Det overordnede formål med organisationsuddannelsen er at gøre dig til en stærk

Læs mere

Referat af kredsstyrelsesmøde onsdag den 23. august 2017 kl på kredskontoret, Idrætsvej 73, 2650 Hvidovre. Afbud PJ.

Referat af kredsstyrelsesmøde onsdag den 23. august 2017 kl på kredskontoret, Idrætsvej 73, 2650 Hvidovre. Afbud PJ. Hvidovre Lærerforening Danmarks Lærerforening kreds 14 Idrætsvej nr. 73, 2650 Hvidovre Tlf. 36 77 70 14 014@dlf.org dlfkreds14.dk Til Kredsstyrelsen 24. august 2017 Referat af kredsstyrelsesmøde onsdag

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. KB s arbejdsform 3.1.1. Udkast

Læs mere

Næstved Lærerkreds. Skriftlig beretning 2015

Næstved Lærerkreds. Skriftlig beretning 2015 Næstved Lærerkreds Skriftlig beretning 2015 Denne skriftlige beretning indeholder en status på nogle af de væsentligste områder, kredsstyrelsen har arbejdet med og været involveret i siden sidste generalforsamling.

Læs mere

G L Æ D E L I G J U L & G O D T N Y T Å R

G L Æ D E L I G J U L & G O D T N Y T Å R Kredskontorets nyhedsbrev NYHEDSBREV Julehilsen Den første sne er faldet, og hyggen breder sig indendørs. Lyset svinder, men allerede d. 21. december går det den anden vej igen. Julens fridage bydes velkomne

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D februar Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D februar Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 9. -10. februar 2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand

Læs mere

Hvad vil vi med skolen? Af formand Lene Høiriis Nielsen

Hvad vil vi med skolen? Af formand Lene Høiriis Nielsen KREDS 60 NYT Hvad vil vi med skolen? Af formand Lene Høiriis Nielsen Hvad vil vi med skolen? Under denne overskrift blev der på dette års kongres diskuteret. Baggrunden for dette er bl.a., at vi som lærere

Læs mere

En stærk krydret ret! Af Lene H. Nielsen

En stærk krydret ret! Af Lene H. Nielsen KREDS 60 NYT En stærk krydret ret! Af Lene H. Nielsen Så blev det virkelighed. Her, to måneder inde i skoleåret, må jeg konstatere, at folkeskolereformen, krydret med Lov 409, er en stærk ret med en til

Læs mere

Referat af kredsstyrelsesmøde onsdag den 24. oktober 2018 kl på kredskontoret, Idrætsvej 73, 2650 Hvidovre.

Referat af kredsstyrelsesmøde onsdag den 24. oktober 2018 kl på kredskontoret, Idrætsvej 73, 2650 Hvidovre. Hvidovre Lærerforening Danmarks Lærerforening kreds 14 Idrætsvej nr. 73, 2650 Hvidovre Tlf. 36777014 email: 014@dlf.org www.dlfkreds14.dk Til Kredsstyrelsen 25. oktober 2018 Referat af kredsstyrelsesmøde

Læs mere

Referat af TR-møde d.25/8-09.

Referat af TR-møde d.25/8-09. Referat af TR-møde d.25/8-09. Dagsordenspunkt Tid Referat 1) Orientering fra bestyrelsen: medlemskursus d. 11. september v. Annette Paneldebat med politikerne kl. 16-18 om rummelighed, middag 18.30. Afholdes

Læs mere

Generalforsamling. i DLF - kreds 9, Vallensbæk Lærerkreds

Generalforsamling. i DLF - kreds 9, Vallensbæk Lærerkreds Generalforsamling i DLF - kreds 9, Vallensbæk Lærerkreds Torsdag den 16. marts 2017 kl. 17.00 19.00 på Egholmskolen. Derefter spisning for tilmeldte. Endelig dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning.

Læs mere

Kredsstyrelsesmøde. Mødeleder: Susanne Lyders Hansen Dato: 17. juni 2009 Kl. 9.00-11.30 Fraværende: Hanne Stadsholt

Kredsstyrelsesmøde. Mødeleder: Susanne Lyders Hansen Dato: 17. juni 2009 Kl. 9.00-11.30 Fraværende: Hanne Stadsholt Kredsstyrelsesmøde Referat Mødeleder: Susanne Lyders Hansen Dato: 17. juni 2009 Kl. 9.00-11.30 Fraværende: Hanne Stadsholt Punkt: 262) Godkendelse af referat fra ordinært KS møde d. 3. juni 2009 /SLH Referatet

Læs mere

Hvidovre Lærerforening

Hvidovre Lærerforening Hvidovre Lærerforening Danmarks Lærerforening kreds 14 Idrætsvej nr. 73, 2650 Hvidovre Tlf. 36777014 014@dlf.org www.dlfkreds14.dk Til Kredsstyrelsen 2. november 2017 Referat af kredsstyrelsesmøde onsdag

Læs mere

Forretningsorden for Kredsstyrelsen i Øhavets Lærerkreds. b) Deltagere: Alle styrelsesmedlemmer samt konsulenten deltager i møderne.

Forretningsorden for Kredsstyrelsen i Øhavets Lærerkreds. b) Deltagere: Alle styrelsesmedlemmer samt konsulenten deltager i møderne. 1. Styrelsesmøder Ordinære møder. Forretningsorden for Kredsstyrelsen i Øhavets Lærerkreds. a) Mødetidspunkt: Mandage med 2-3 ugers mellemrum. Møderne fastlægges for 1 år ad gangen. b) Deltagere: Alle

Læs mere

Der er fire stadier i en mands liv: 1) Han tror på julemanden. 2) Han tror ikke på julemanden. 3) Han er julemanden. 4) Han ligner julemanden.

Der er fire stadier i en mands liv: 1) Han tror på julemanden. 2) Han tror ikke på julemanden. 3) Han er julemanden. 4) Han ligner julemanden. NTe NT DLF KREDS 54 y December 2015 Der er fire stadier i en mands liv: 1) Han tror på julemanden. 2) Han tror ikke på julemanden. 3) Han er julemanden. 4) Han ligner julemanden. SLAGELSE LÆRERKREDS Udgiver:

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 19. November kl

Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 19. November kl Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 19. November kl. 19.00-21.00 Tilstede: Michael, Kurt N., Kurt M., Kirsten R., Jesper, Anne, Kirsten N. og Leif. Afbud: Lone C. (ikke muligt at indkalde en suppleant)

Læs mere

Til Kredsstyrelsen. Referat: Hvidovre Lærerforening. 1. Godkendelse af referat fra d. 17. august 2016 Bilag: Referat fra d. 17. august 2016.

Til Kredsstyrelsen. Referat: Hvidovre Lærerforening. 1. Godkendelse af referat fra d. 17. august 2016 Bilag: Referat fra d. 17. august 2016. Hvidovre Lærerforening Danmarks Lærerforening kreds 14 Idrætsvej nr. 73, 2650 Hvidovre Tlf. 36 77 70 14 014@dlf.org dlfkreds14.dk Til Kredsstyrelsen 7. september 2016 Referat af kredsstyrelsesmøde onsdag

Læs mere

Løntjek: Får du det rigtige i løn?

Løntjek: Får du det rigtige i løn? KNyt ÅRGANG 4, NUMMER 2 Albertslund Lærerkreds deltager i OK-kampagnen vedr. løntjek og kommer rundt på skolerne for at hjælpe dig med at tjekke, om din løn er korrekt. Albertslund Lærerkreds finder hvert

Læs mere

Endelig kommunikationspolitik, plan for ansvarsfordeling, frihedsbrev samt etiske regler for kommunikation

Endelig kommunikationspolitik, plan for ansvarsfordeling, frihedsbrev samt etiske regler for kommunikation Svendborg den 21. april 2015 Lone Clemmensen Endelig kommunikationspolitik, plan for ansvarsfordeling, frihedsbrev samt etiske regler for kommunikation ØHAVETS LÆRERKREDS KOMMUNIKATIONSPOLITIK Øhavets

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Formand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Formand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 72 48 65 00 Fax 72 48 65 10 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 25.3.2019 Venlig hilsen Lisbeth Schou Formand Dagsorden

Læs mere

SOCIALPÆDAGOGEN. Udsigt til konflikt

SOCIALPÆDAGOGEN. Udsigt til konflikt SOCIALPÆDAGOGEN MARTS 2018 LILLEBÆLT 1 NYHEDSBREV FOR TILLIDSREPRÆSENTANTER Udsigt til konflikt Kære tillidsrepræsentant Her får du en særudgave af vores nyhedsbrev, der på de næste sider fortæller om

Læs mere

Hvidovre Lærerforening

Hvidovre Lærerforening Hvidovre Lærerforening Danmarks Lærerforening kreds 14 Idrætsvej nr. 73, 2650 Hvidovre Tlf. 36 77 70 14 014@dlf.org dlfkreds14.dk Til Kredsstyrelsen 16. marts 2017 Referat af kredsstyrelsesmøde onsdag

Læs mere

Tak for invitationen, som vi ser som et skridt i den retning, der lægges op til forliget nemlig samarbejde.

Tak for invitationen, som vi ser som et skridt i den retning, der lægges op til forliget nemlig samarbejde. Tak for invitationen, som vi ser som et skridt i den retning, der lægges op til forliget nemlig samarbejde. Jeg vil indledningsvis sige, at BKF har et godt samarbejde med DLF, som vi sætter stor pris på.

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. Generalforsamling 2017 3.2.

Læs mere

VORDINGBORG KOMMUNE - SKOLER Forståelsespapir vedrørende arbejdstid på skoleområdet fra august 2014 udgave 21.02.2014

VORDINGBORG KOMMUNE - SKOLER Forståelsespapir vedrørende arbejdstid på skoleområdet fra august 2014 udgave 21.02.2014 VORDINGBORG KOMMUNE - SKOLER Forståelsespapir vedrørende arbejdstid på skoleområdet fra august 2014 udgave For at skabe tydelighed, tryghed og klarhed i denne forandringsproces har skoleledere, kommunen,

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 10.3.2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Lederforeningen Lokalafdelingen

Lederforeningen Lokalafdelingen Lederforeningen Lokalafdelingen Vends Herreds Lærerkreds Nyhedsbrev 4 8. August 2005 Velkommen tilbage. Indbydelse konference Ansvarshavende: Jørgen Troelsen HUSK Tilmelding til konference senest 15. august

Læs mere

Mødereferat. Møde: Styrelsesmøde Dato: 26. februar 2015. Sted: ÅLF s mødelokale Kl.: 08.00 12.30

Mødereferat. Møde: Styrelsesmøde Dato: 26. februar 2015. Sted: ÅLF s mødelokale Kl.: 08.00 12.30 Aarhus, den 4. marts 2015 Mødereferat Møde: Styrelsesmøde Dato: 26. februar 2015 Sted: ÅLF s mødelokale Kl.: 08.00 12.30 Referent: AK punkt 1 7/CI punkt 8 12 Fraværende: Mødeleder: Forkortelser: DRF og

Læs mere

Referat af kredsstyrelsesmøde onsdag den 6. juni 2018 kl på kredskontoret, Idrætsvej 73, 2650 Hvidovre.

Referat af kredsstyrelsesmøde onsdag den 6. juni 2018 kl på kredskontoret, Idrætsvej 73, 2650 Hvidovre. Hvidovre Lærerforening Danmarks Lærerforening kreds 14 Idrætsvej nr. 73, 2650 Hvidovre Tlf. 36777014 email: 014@dlf.org www.dlfkreds14.dk Til Kredsstyrelsen 7. juni 2018 Referat af kredsstyrelsesmøde onsdag

Læs mere

Velkommen til Kreds 6 s ordinære generalforsamling 2019

Velkommen til Kreds 6 s ordinære generalforsamling 2019 Velkommen til Kreds 6 s ordinære generalforsamling 2019 Sidste års generalforsamling var præget af udsigten til storkonflikt på det offentlige område. Uenighederne var på det tidspunkt allerede overladt

Læs mere

NYT fra Hedensted Lærerkreds

NYT fra Hedensted Lærerkreds Nyhedsbrev december 2017 December 2017 Årgang 8, nummer 2 NYT fra Hedensted Lærerkreds Kommunalvalget 2017 - hvad betyder det for skolen? Af Ole Bjerre Martinussen, kredsformand Medlemsarrangement med

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

KREDSSTYRELSESVALG. På generalforsamlingen skal vælges: a) Formand

KREDSSTYRELSESVALG. På generalforsamlingen skal vælges: a) Formand KREDSSTYRELSESVALG Lærerkredsen Faaborg-Midtfyn, Kerteminde og Nyborg DLF Kreds 80 Strandvejen 12,1. - 5800 Nyborg Tlf. 65 31 79 09 - e-mail 080@dlf.org www.dlfkreds80.dk På generalforsamlingen skal vælges:

Læs mere

Skriftlig beretning 2019 Ved formand Ulla Erlandsen

Skriftlig beretning 2019 Ved formand Ulla Erlandsen Skriftlig beretning 2019 Ved formand Ulla Erlandsen Sket i år 2018 et tilbageblik med punktnedslag på de væsentlige begivenheder, der har haft eller får betydning for lærernes arbejdsvilkår. OK 18 Efter

Læs mere

Til Kredsstyrelsen. Referat: Hvidovre Lærerforening

Til Kredsstyrelsen. Referat: Hvidovre Lærerforening Hvidovre Lærerforening Danmarks Lærerforening kreds 14 Idrætsvej nr. 73, 2650 Hvidovre Tlf. 36 77 70 14 014@dlf.org dlfkreds14.dk Til Kredsstyrelsen 27. maj 2016 Referat af kredsstyrelsesmøde onsdag den

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 7. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 7. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 7. september 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand

Læs mere

Før du søger job i Vejen kommune

Før du søger job i Vejen kommune Før du søger job i Vejen kommune Fakta om arbejdstid/forhold i Vejen kommune: 1. Den gennemsnitlige månedlige nettoløn for lærere og børnehaveklasseledere i Vejen kommune er 32.397 kr. (KRL.DK, juni 2015).

Læs mere

KREDSBLADET #19 KREDSBLAD FOR MEDLEMMER AF NÆSTVED LÆRERKREDS I NÆSTVED 7. ÅRGANG 2014 TEMA: ARBEJDSMILJØ/ATTRAKTIVE ARBEJDSPLADSER

KREDSBLADET #19 KREDSBLAD FOR MEDLEMMER AF NÆSTVED LÆRERKREDS I NÆSTVED 7. ÅRGANG 2014 TEMA: ARBEJDSMILJØ/ATTRAKTIVE ARBEJDSPLADSER KREDSBLADET #19 KREDSBLAD FOR MEDLEMMER AF NÆSTVED LÆRERKREDS I NÆSTVED 7. ÅRGANG 2014 TEMA: ARBEJDSMILJØ/ATTRAKTIVE ARBEJDSPLADSER ny kredsstyrelse KOLOFON KREDSBLADET Næstved Lærerkreds Slagelsevej 14

Læs mere

Mødereferat. Møde: Styrelsesmøde Dato: 3. marts Sted: ÅLF s mødelokale Kl.:

Mødereferat. Møde: Styrelsesmøde Dato: 3. marts Sted: ÅLF s mødelokale Kl.: Aarhus, den 9. marts 2016 Mødereferat Møde: Styrelsesmøde Dato: 3. marts 2016 Sted: ÅLF s mødelokale Kl.: 10.30 12.30 Referent: Fraværende: Mødeleder: Forkortelser: DRF Ingen FP Jesper Skorstengaard JWS,

Læs mere

TR rolle og forventninger

TR rolle og forventninger TR rolle og forventninger Din rolle som TR Som tillidsrepræsentant er du en nøgleperson på din arbejdsplads. Du varetager medlemmernes interesser og er Danmarks Lærerforenings lokale repræsentant på skolen

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 8. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 8. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 8. september.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 17/8 2011. Dagsordenspunkt Tid Referat

Referat af bestyrelsesmøde d. 17/8 2011. Dagsordenspunkt Tid Referat Referat af bestyrelsesmøde d. 17/8 2011. Dagsordenspunkt Tid Referat 1) Godkendelse af referat fra Bestyrelsesmødet 10/5 TR-møde 17/5 /B 2) Godkendelse af forretningsorden for FKF s bestyrelse. (Bilag)

Læs mere

Kreds60-nyt. Nu håber jeg bare, at I får tid til at slappe af og bruge jeres energi på jer selv, familie og venner.

Kreds60-nyt. Nu håber jeg bare, at I får tid til at slappe af og bruge jeres energi på jer selv, familie og venner. Kære medlemmer! Jeg sidder her på kontoret mandag d. 18. juni, og sommeren står for døren. I morges skinnede solen, og der var lidt god varme i luften. Lige nu styrter regnen ned. Vi trænger til vand,

Læs mere

Referat af kredsstyrelsesmøde onsdag den 12. december 2018 kl på kredskontoret, Idrætsvej 73, 2650 Hvidovre. Afbud GG.

Referat af kredsstyrelsesmøde onsdag den 12. december 2018 kl på kredskontoret, Idrætsvej 73, 2650 Hvidovre. Afbud GG. Hvidovre Lærerforening Danmarks Lærerforening kreds 14 Idrætsvej nr. 73, 2650 Hvidovre Tlf. 36777014 email: 014@dlf.org www.dlfkreds14.dk Til Kredsstyrelsen 14. december 2018 Referat af kredsstyrelsesmøde

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor, Tirsdag den 17. maj 2016

Referat fra bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor, Tirsdag den 17. maj 2016 Referat fra bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor, Tirsdag den 17. maj 2016 Referat Emne: Uddybning af punkt Referat 1. Formalia: a. Velkomst b. Tilstede og afbud. c. Ordstyrer: Tina d. Referent: Aase e.

Læs mere

Tønder Lærerkreds. Til medlemmer af Tønder Lærerkreds. Marts 2017

Tønder Lærerkreds. Til medlemmer af Tønder Lærerkreds. Marts 2017 Tønder Lærerkreds 95 Kogade 4, 1.tv. 6270 Tønder Tlf. 74 72 59 92 E-mail: 095@dlf.org Web: kreds95.dk Formand: Ulrik Nielsen Provst Petersensvej 5 6270 Tønder Tlf. 30 33 02 89 Marts 2017 Til medlemmer

Læs mere

Midtvendsyssels Lærerkreds

Midtvendsyssels Lærerkreds Midtvendsyssels Lærerkreds VALG TIL KREDSSTYRELSEN Generalforsamling den 15.marts 2016 på Hotel Søparken, Aabybro På kredsens generalforsamling tirsdag den 15. marts 2016 skal der ifølge kredsens vedtægter

Læs mere

MEDLEMSNYT April 2016 Medlemsblad for Vestfyns Lærerkreds, kreds 84.

MEDLEMSNYT April 2016 Medlemsblad for Vestfyns Lærerkreds, kreds 84. MEDLEMSNYT April 2016 Medlemsblad for Vestfyns Lærerkreds, kreds 84. Generalforsamling 2016. Ved generalforsamlingen var der valg til bestyrelsen for perioden 1. april 2016-31. marts 2018. John Rasmussen

Læs mere

Referat Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017

Referat Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017 Referat Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017 Deltagere: Morten Hartvig Petersen, Kirsten Hessellund Jensen, Ina Kristensen, Rita Elisabeth Lund Hansen, Lisbeth Hammer Andersen, Rikke Kent Thomsen,

Læs mere

Hvidovre Lærerforening

Hvidovre Lærerforening Hvidovre Lærerforening Danmarks Lærerforening kreds 14 Idrætsvej nr. 73, 2650 Hvidovre Tlf. 36 77 70 14 014@dlf.org dlfkreds14.dk Til Kredsstyrelsen 2. marts 2017 Referat af kredsstyrelsesmøde onsdag den

Læs mere

Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler

Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Dags dato: 08. 06. 2016. Skrevet af: Lars Til: Afd. bestyrelsen Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Onsdag den 8. juni 2016 fra 9.00 15.30. Morgenmad fra 8.30 og frokost fra 12.00. Tilstede:

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2015-2016 Udgave: Oktober Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

Øhavets Lærerkreds Juni 2017 NYHEDSBREV BLAND DIG I DEBATTEN: SKRIVEAFTENER

Øhavets Lærerkreds Juni 2017 NYHEDSBREV BLAND DIG I DEBATTEN: SKRIVEAFTENER NYHEDSBREV Ny DLF-Pjece BLAND DIG I DEBATTEN: SKRIVEAFTENER I begyndelsen af næste skoleår inviterer vi alle de medlemmer, som har lyst til at blande sig i den offentlige debat, til skriveaftener på kredskontoret.

Læs mere

Debatpunkter Emne Debat Indstilling/handling 1 Aftale strukturen for dagen. Herunder den mest hensigtsmæssige rækkefølge at behandle punkterne i.

Debatpunkter Emne Debat Indstilling/handling 1 Aftale strukturen for dagen. Herunder den mest hensigtsmæssige rækkefølge at behandle punkterne i. Side 1 af 5 Type: Møde Referat Konstituerings-/ kredsstyrelsesmøde Dato 27. marts 2014 kl. 8.30 15.30 Formalia Dirigent Referent Lisbeth Bøwes Niels Anton Andersen (forlader mødet kl.13.30) Deltagere Charlotte

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Referat af Dags dato: 06.02. 2014 Skrevet af: Lars Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Torsdag den 6. februar fra 9.00-15.30, morgenmad fra 8.30-9.00 Tilstede: Ulla Gram, Per Brobæk Madsen, Lone Smedegaard,

Læs mere

ArbejdslivsTopmøde Styrket indflydelse og samarbejde

ArbejdslivsTopmøde Styrket indflydelse og samarbejde ArbejdslivsTopmøde 2018 Styrket indflydelse og samarbejde Fra Arbejdslivskonference til ArbejdslivsTopmøde Vores - for mange velkendte - arbejdslivskonference, skifter både form, indhold og sågar navn.

Læs mere

ValgNyt. Valg. d. 12. marts kl Marievangsskolen. Fra Slagelse Lærerkreds - kreds 54. Kandidaterne. Marts 2018

ValgNyt. Valg. d. 12. marts kl Marievangsskolen. Fra Slagelse Lærerkreds - kreds 54. Kandidaterne. Marts 2018 ValgNyt Valg d. 12. marts kl. 17 - Marievangsskolen Kandidaterne Side 1 af 7 Per Toft Haugaard Jeg stiller op som formand Jeg vil arbejde for, at den kommende overenskomst bliver udmøntet på en måde, så

Læs mere

Nyhedsbrev nr Særnummer om Generalforsamling

Nyhedsbrev nr Særnummer om Generalforsamling Nyhedsbrev nr. 2 2016 Særnummer om Generalforsamling Holbæk Lærerkreds afholder generalforsamling med valg til ny kredsstyrelse torsdag den 31. marts 2016 kl. 17 på Isefjordskolen, Holbæk Du kan stille

Læs mere

Referat fra 2 dages kredsbestyrelsesmøde

Referat fra 2 dages kredsbestyrelsesmøde G Referat fra 2 dages kredsbestyrelsesmøde 18. og 19. januar 2016 Kontakt: Gitte Primdahl gda@sl.dk Dok.nr. 2742391 Sagsnr. 2016-SL232LB-14706 Mødet finder sted på Hotel H.C. Andersens, Claus Berg Gade

Læs mere

MEDLEMSNYT Juni 2015 Medlemsblad for Vestfyns Lærerkreds, kreds 84.

MEDLEMSNYT Juni 2015 Medlemsblad for Vestfyns Lærerkreds, kreds 84. MEDLEMSNYT Juni 2015 Medlemsblad for Vestfyns Lærerkreds, kreds 84. 1. år med Lov 409. Så er første skoleår under Lov 409 næsten gået. Alle har i løbet af året gjort sig dyrt købte erfaringer med den arbejdssituation,

Læs mere

Referat af kredsstyrelsesmøde onsdag den 18. februar 2015 kl på kredskontoret, Idrætsvej 73, 2650 Hvidovre.

Referat af kredsstyrelsesmøde onsdag den 18. februar 2015 kl på kredskontoret, Idrætsvej 73, 2650 Hvidovre. Hvidovre Lærerforening Danmarks Lærerforening kreds 14 Idrætsvej nr. 73, 2650 Hvidovre Tlf. 36777014 email: 014@dlf.org www.dlfkreds14.dk 19. februar 2015 Til Kredsstyrelsen Referat af kredsstyrelsesmøde

Læs mere

PROGRAM 2014. Midtvendsyssels Lærerkreds. Fraktion 4. Slut på vinteren Operafilm Vinsmagning Haraldskær Julearrangement. Midtvendsyssels Lærerkreds

PROGRAM 2014. Midtvendsyssels Lærerkreds. Fraktion 4. Slut på vinteren Operafilm Vinsmagning Haraldskær Julearrangement. Midtvendsyssels Lærerkreds Midtvendsyssels Lærerkreds Fraktion 4 Slut på vinteren Operafilm Vinsmagning Haraldskær Julearrangement PROGRAM 2014 Midtvendsyssels Lærerkreds Grønnegade 52, 9700 Brønderslev Tlf. 98 80 19 33 150@dlf.org

Læs mere

Referat af kredsstyrelsesmøde onsdag den 6. april 2016 kl på kredskontoret, Idrætsvej 73, 2650 Hvidovre.

Referat af kredsstyrelsesmøde onsdag den 6. april 2016 kl på kredskontoret, Idrætsvej 73, 2650 Hvidovre. Hvidovre Lærerforening Danmarks Lærerforening kreds 14 Idrætsvej nr. 73, 2650 Hvidovre Tlf. 36 77 70 14 014@dlf.org dlfkreds14.dk Til Kredsstyrelsen 7. april 2016 Referat af kredsstyrelsesmøde onsdag den

Læs mere

BERETNING FRA MIDTSJÆLLANDS OMRÅDEBESTYRELSEN I FOA SJÆLLAND

BERETNING FRA MIDTSJÆLLANDS OMRÅDEBESTYRELSEN I FOA SJÆLLAND BERETNING FRA MIDTSJÆLLANDS OMRÅDEBESTYRELSEN I FOA SJÆLLAND Område bestyrelsen definerede på sit første møde en række problemfelter som medlemmerne slås med i hverdagen, og listede i den sammenhæng en

Læs mere

Referat fra: Danmarks Lærerforening. Det Forpligtende Kredssamarbejde på Fyn. Pensionistforum. Nyborg d

Referat fra: Danmarks Lærerforening. Det Forpligtende Kredssamarbejde på Fyn. Pensionistforum. Nyborg d Danmarks Lærerforening Det Forpligtende Kredssamarbejde på Fyn Pensionistforum Nyborg d. 31.01.2013 Referat fra: Møde i Pensionistforum mandag den 14. januar 2013 kl. 10.00 12.00 I Odense Lærerforenings

Læs mere

Grunduddannelsen for tillidsrepræsentanter 2012-13

Grunduddannelsen for tillidsrepræsentanter 2012-13 Grunduddannelsen for tillidsrepræsentanter 2012-13 Velkommen Frie Skolers Lærerforening byder alle nyvalgte tillidsrepræsentanter velkommen til en grunduddannelse med mulighed for bl.a. en faglig indsigt

Læs mere

Hvidovre Lærerforening

Hvidovre Lærerforening Hvidovre Lærerforening Danmarks Lærerforening kreds 14 Idrætsvej nr. 73, 2650 Hvidovre Tlf. 36777014 014@dlf.org www.dlfkreds14.dk Til Kredsstyrelsen 23. november 2017 Referat af kredsstyrelsesmøde onsdag

Læs mere

1. Godkendelse af referater fra den 17. juni og 12. august 2015 Referater fra den 17.juni og 12. august 2015 Referaterne blev godkendt.

1. Godkendelse af referater fra den 17. juni og 12. august 2015 Referater fra den 17.juni og 12. august 2015 Referaterne blev godkendt. Hvidovre Lærerforening Danmarks Lærerforening kreds 14 Idrætsvej nr. 73, 2650 Hvidovre Tlf. 36 77 70 14 014@dlf.org dlfkreds14.dk Til Kredsstyrelsen 20. august 2015 Referat af kredsstyrelsesmøde onsdag

Læs mere

Referat af generalforsamling i Skiveegnens Lærerforening den 3. marts 2016

Referat af generalforsamling i Skiveegnens Lærerforening den 3. marts 2016 Referat af generalforsamling i Skiveegnens Lærerforening den 3. marts 2016 Referat: - Velkomst ved formand Leif Primdal, dernæst fællessang: ( Der går gennem tiden. På klaver: Lene Bjerre Sørensen) Ad

Læs mere

Hvidovre Lærerforening

Hvidovre Lærerforening Hvidovre Lærerforening Danmarks Lærerforening kreds 14 Idrætsvej nr. 73, 2650 Hvidovre Tlf. 36 77 70 14 014@dlf.org dlfkreds14.dk Til Kredsstyrelsen 8. februar 2017 Referat af kredsstyrelsesmøde onsdag

Læs mere

MedlemsNyt. Forståelsespapiret Fra Slagelse Lærerkreds - kreds 54. Maj Der skal være en klar forventningsafstemning

MedlemsNyt. Forståelsespapiret Fra Slagelse Lærerkreds - kreds 54. Maj Der skal være en klar forventningsafstemning Side 1 af 4 Forståelsespapiret 2019 Det blev ikke til en arbejdstidsaftale for lærerne i Slagelse Kommune. Vi har afholdt 6 forhandlingsmøder, men hovedparten af vores forslag blev mødt med, at det var

Læs mere

Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29

Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29 Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29 2017 Årsregnskab inkl. Særlig Fond og Balance Allerød Hørsholm Lærerforening Kreds 29 1. januar 2017 31. december 2017 Generalforsamling Onsdag den 7. marts 2018

Læs mere

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 11.

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 11. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts 2014 Dato for udarbejdelse: 11. april 2014 L For referat: Karen Fischer-Nielsen Deltagere: Kirsten Ægidius Kirsten Thoke (pkt. 1-5 og 7) Rikke Vigstrup Dalgaard

Læs mere

Socialpædagogerne Sydjylland

Socialpædagogerne Sydjylland Socialpædagogerne Sydjylland VIRKSOMHEDSPLAN FOR SOCIALPÆDAGOGERNE SYDJYLLAND 2015-2017 Indholdsfortegnelse Indledning:... 3 Fakta om Kreds Sydjylland... 4 Besvarede telefonopkald:... 4 Servicering af

Læs mere

Mødereferat. Møde: Styrelsesmøde Dato: 28. maj 2015. Sted: ÅLF s mødelokale Kl.: 08.45 12.00

Mødereferat. Møde: Styrelsesmøde Dato: 28. maj 2015. Sted: ÅLF s mødelokale Kl.: 08.45 12.00 Aarhus, den 8. juni 2015 Mødereferat Møde: Styrelsesmøde Dato: 28. maj 2015 Sted: ÅLF s mødelokale Kl.: 08.45 12.00 Referent: DRF Fraværende: MH og JWS. RGA kom kl. 10.30 Mødeleder: Forkortelser: FP Jesper

Læs mere

Generalforsamling. i DLF - kreds 9, Vallensbæk Lærerkreds

Generalforsamling. i DLF - kreds 9, Vallensbæk Lærerkreds Generalforsamling i DLF - kreds 9, Vallensbæk Lærerkreds Endelig dagsorden: Onsdag den 9. marts 2016 kl. 16.10 på Vallensbæk Skole. Derefter spisning for tilmeldte kl. 18 1. Valg af dirigent. 2. Beretning.

Læs mere

Midtvendsyssels Lærerkreds

Midtvendsyssels Lærerkreds Midtvendsyssels Lærerkreds Nyhedsbrev November 2013 Giv folkeskolen din stemme Tirsdag d. 19. november skal vi igen til stemmeurnerne. Denne gang er det valg til landets kommunalbestyrelser og regionsråd,

Læs mere

BERETNING BERETNING

BERETNING BERETNING ØHAVETS LÆRERKREDS ØHAVETS LÆRERKREDS BERETNING BERETNING 2017 2017 Lokalt: AKTIVITETSKALENDER Årligt TR/AMR-kursus Kommunale budgetseminarer Åbent medlemskursus Møder MED-udvalg Temaeftermiddag for AMR

Læs mere

Lærerkredsen Faaborg-Midtfyn, Kerteminde og Nyborg. Mundtlig beretning Generalforsamling den 2. marts Af formand Peter Lund Andersen

Lærerkredsen Faaborg-Midtfyn, Kerteminde og Nyborg. Mundtlig beretning Generalforsamling den 2. marts Af formand Peter Lund Andersen Lærerkredsen Faaborg-Midtfyn, Kerteminde og Nyborg Mundtlig beretning Generalforsamling den 2. marts Af formand Peter Lund Andersen 2017 1 Indledning: Fagbladet Folkeskolen bragte d.9. februar en leder

Læs mere

Holbæk Lærerkreds. Skriftlig beretning

Holbæk Lærerkreds. Skriftlig beretning Holbæk Lærerkreds Skriftlig beretning 2015 Holbæk Lærerkreds afholder generalforsamling fredag den 20. marts 2015 kl. 16.00 på Isefjordskolen, Vandtårnsvej 3, Holbæk. Læs formandens beretning. Mød op og

Læs mere

Beretning fra børnehaveklasselederudvalget FSL 2018

Beretning fra børnehaveklasselederudvalget FSL 2018 Dette er beretningen fra børnehaveklasselederudvalget i FSL 2018. Så er vi her igen og igen i år med max deltagerantal på 76 - det er fantastisk at mærke jeres opbakning til årskurserne. Der går ikke meget

Læs mere

Lokal arbejdstidsaftale for lærere og børnehaveklasseledere i Hillerød Kommune

Lokal arbejdstidsaftale for lærere og børnehaveklasseledere i Hillerød Kommune Lokal arbejdstidsaftale for lærere og børnehaveklasseledere i Hillerød Kommune Afgrænsning Aftalen omfatter lærere og børnehaveklasseledere (herefter lærere) omfattet af Overenskomst for lærere med flere

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 13. november 2017

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 13. november 2017 Kredsbestyrelsesmøde den 13. november 2017 kl. 9.00 11.00 intro for nye KB medlemmer der er kaffe fra kl. 8.30 Kl. 11.00 14.30 ordinært KB møde kl. 15.00 18.00 Reception i forbindelse med ændringer i kredsformandskabet

Læs mere

Tatiana Skov, Margit Koch, Maria Melchiorsen, Susanne Nielsen, Merete Kragh, Steen Andersen. Andre: FTR Tobias L. Pedersen (Gæst under punkt 10/16)

Tatiana Skov, Margit Koch, Maria Melchiorsen, Susanne Nielsen, Merete Kragh, Steen Andersen. Andre: FTR Tobias L. Pedersen (Gæst under punkt 10/16) REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 21.04.2016 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland lokale 1 & 2 Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Ikke tilstede: Anette Linderstrøm, Anita Herold Gudmundsson (gået

Læs mere

Tilstede: Rikke Friis, Thomas Münchow, Cenk Incikli, Henrik Lohmann og Paul Hye

Tilstede: Rikke Friis, Thomas Münchow, Cenk Incikli, Henrik Lohmann og Paul Hye KB-møde mandag d. 2. marts 2015 kl. 16.00-20.00 Hos Rikke Friis, Nørregade 7, 8660 Skanderborg Tilstede: Rikke Friis, Thomas Münchow, Cenk Incikli, Henrik Lohmann og Paul Hye 1 Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Referat af kredsstyrelsesmøde onsdag den 13. marts 2019 kl på kredskontoret, Gungevej 8 A 1., 2650 Hvidovre.

Referat af kredsstyrelsesmøde onsdag den 13. marts 2019 kl på kredskontoret, Gungevej 8 A 1., 2650 Hvidovre. Hvidovre Lærerforening Danmarks Lærerforening kreds 14 Gungevej 8 A 1., 2650 Hvidovre Tlf. 36777014 email: 014@dlf.org www.dlfkreds14.dk Til Kredsstyrelsen 15. marts 2019 Referat af kredsstyrelsesmøde

Læs mere