Skatteydernummer (TIN/tilsvarende nr.) Skatteydernummer (TIN/tilsvarende nr.) Skatteydernummer (TIN/tilsvarende nr.)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Skatteydernummer (TIN/tilsvarende nr.) Skatteydernummer (TIN/tilsvarende nr.) Skatteydernummer (TIN/tilsvarende nr.)"

Transkript

1 nvendelig for selskaber mv. til brug for FTC- og CRS-formål Læs vejledningen på side 4, før blanketten udfyldes DEL 1: Information om kontohaver Udfyld rubrikkerne nedenfor med information om kontohaver Navn på enhed/filial/selskab/organisation Virksomhedsregistreringsnummer Navn på sponsor (kun relevant for sponsorerede enheder) GIIN-nr. på enhed/sponsorenhed (kun relevant for finansielle institutter) Stiftelses- eller registreringsland y/kommune/region/stat DEL 2: Udfyld rubrikkerne nedenfor med information om samtlige lande, hvor enheden/filialen har skattemæssigt hjemsted. Hvis landet udsteder et skatteydernummer (TIN), skal dette skatteydernummer anføres. Skatteydernummer () Skatteydernummer () Skatteydernummer () DEL 3: Virksomhedserklæring ngiv status for virksomhedens aktiviteter ved at afkrydse ét af felterne nedenfor ( ), og fortsæt om nødvendigt til del Finansielt institut (FI) Finansielle institutter (fx genstand for koncession; banker, specificerede forsikringsselskaber, fonde mv.) Hvis enheden er et ikke-deltagende fremmed finansielt institut (NPFFI), skal blanket W-8EN-E udfyldes. Enheden er beliggende i en jurisdiktion, der ikke deltager i den globale standard for indberetning (CRS) og er en investeringsenhed under professionel forvaltning af et andet finansielt institut. Hvis du har sat kryds i felt, skal du gå til del 4 på side 2 for at anføre information om person(er) med bestemmende indflydelse i virksomheden Enheden er et andet finansielt institut end ovennævnte (fx indskudsinstitut, forvaltningsinstitut eller investeringsenhed (genstand for koncession eller under professionel forvaltning af andet finansielt institut, fx uafhængige fonde) eller et specificeret forsikringsselskab) Hvis du har sat kryds i felt, skal du gå til del 5 på side ktiv ikke-finansiel enhed - aktiv NFE ktiv ikke-finansiel enhed (dvs. mere end 50% af bruttoindkomsten og aktiverne kan henføres til andet end passiv indkomst (jf. 3.3) som fx salg af varer og/eller tjenesteydelser) ktiv ikke-finansiel enhed et selskab, hvis aktier handles regelmæssigt på et eller flere etablerede værdipapirmarkeder, eller en forbundet enhed til et sådant børsnoteret selskab C ktiv ikke-finansiel enhed en offentlig myndighed, international organisation eller centralbank ktiv ikke-finansiel enhed enheden er en anden aktiv ikke-finansiel enhed end ovennævnte Gå til del 5 på side Passiv ikke-finansiel enhed - passiv NFE Passiv ikke-finansiel enhed (dvs. mere end 50% af bruttoindkomsten kan henføres til passiv indkomst som fx renter, udbytte og investeringsafkast) Passiv ikke-finansiel enhed en enhed, som hverken er et finansielt institut eller en aktiv ikke-finansiel enhed 1(5)

2 Version January 2017 Egenerklæring for juridiske personer nvendelig for selskaber mv. til brug for FTC- og CRS-formål DEL 4: Information om person(er) med bestemmende indflydelse i virksomheden (kontrollerende person) Hvis du har sat kryds i felt i del 3.1 eller i felt i del 3.3, bedes du nedenfor anføre information om alle personer med bestemmende indflydelse i virksomheden. Når du har udfyldt del 4, bedes du gå til del 5 på side 4. Person med bestemmende indflydelse (1) y/kommune/region/stat Skatteydernummer () Skatteydernummer () Skatteydernummer () nfør information om statsborgerskab og/eller skattemæssigt hjemsted i US merikansk statsborgerskab/skattemæssigt hjemsted for person med bestemmende indflydelse (1) Personen med bestemmende indflydelse har skattemæssigt hjemsted i US, og US er angivet som skattemæssigt (N! Hvis du er amerikansk statsborger, har du skattemæssigt hjemsted i US. Hvis du er født i US, anses du normalt for Personen med bestemmende indflydelse har ikke skattemæssigt hjemsted i US. Person med bestemmende indflydelse (2) y/kommune/region/stat Skatteydernummer () Skatteydernummer () Skatteydernummer () nfør information om statsborgerskab og/eller skattemæssigt hjemsted i US merikansk statsborgerskab/skattemæssigt hjemsted for person med bestemmende indflydelse (2) Personen med bestemmende indflydelse har skattemæssigt hjemsted i US, og US er angivet som skattemæssigt (N! Hvis du er amerikansk statsborger, har du skattemæssigt hjemsted i US. Hvis du er født i US, anses du normalt for Personen med bestemmende indflydelse har ikke skattemæssigt hjemsted i US. 2(5)

3 nvendelig for selskaber mv. til brug for FTC- og CRS-formål Person med bestemmende indflydelse (3) y/kommune/region/stat Skatteydernummer () Skatteydernummer () Skatteydernummer () nfør information om statsborgerskab og/eller skattemæssigt hjemsted i US merikansk statsborgerskab/skattemæssigt hjemsted for person med bestemmende indflydelse (3) Personen med bestemmende indflydelse har skattemæssigt hjemsted i US, og US er angivet som skattemæssigt (N! Hvis du er amerikansk statsborger, har du skattemæssigt hjemsted i US. Hvis du er født i US, anses du normalt for Personen med bestemmende indflydelse har ikke skattemæssigt hjemsted i US. Person med bestemmende indflydelse (4) y/kommune/region/stat Skatteydernummer () Skatteydernummer () Skatteydernummer () nfør information om statsborgerskab og/eller skattemæssigt hjemsted i US merikansk statsborgerskab/skattemæssigt hjemsted for person med bestemmende indflydelse (4) Personen med bestemmende indflydelse har skattemæssigt hjemsted i US, og US er angivet som skattemæssigt (N! Hvis du er amerikansk statsborger, har du skattemæssigt hjemsted i US. Hvis du er født i US, anses du normalt for Personen med bestemmende indflydelse har ikke skattemæssigt hjemsted i US. DEL 5: Erklæring og tegningsberettigets underskrift Ovenstående kontohaver erklærer og bekræfter herved, at informationen anført i denne blanket efter kontohavers bedste overbevisning er nøjagtig og fuldstændig. Kontohaver accepterer herved efter anmodning at stille den information og dokumentation til rådighed for Nordea ank, som måtte være nødvendig eller ønskelig for Nordea ank af hensyn til eventuelle forpligtelser, som Nordea ank måtte have i forbindelse med den amerikanske FTC-lov og den globale standard for indberetning. Kontohaver forpligter sig endvidere til omgående at meddele Nordea ank i tilfælde af ændringer i ovenstående information. Forudsat at informationen i denne blanket kan anvendes til indberetningsformål i henhold til lokal lovgivning, og i det omfang det måtte være nødvendigt eller ønskeligt for Nordea ank af hensyn til opfyldelsen af ovenstående forpligtelser, giver kontohaver herved samtykke til, at Nordea ank videregiver information anført i denne egenerklæring til tredjemand, herunder relevante skattemyndigheder. Kontohaver accepterer at ville indsende en ny blanket inden for en periode på 30 dage, hvis en erklæring i denne blanket bliver ukorrekt eller ikke længere er gældende. Kontohaver forpligter sig herved til at informere de personer, hvis personoplysninger registreres og behandles i overensstemmelse hermed, om formålet med og mulighederne for at overføre oplysninger i henhold til ovenstående samt om retten til at anmode om adgang til de registrerede oplysninger. Dato (DD-MM-ÅÅÅÅ) Dato (DD-MM-ÅÅÅÅ) Tegningsberettigets underskrift for kontoen Tegningsberettigets underskrift for kontoen Navn med blokbogstaver Navn med blokbogstaver 3(5)

4 nvendelig for selskaber mv. til brug for FTC- og CRS-formål Vejledning/definitioner På baggrund af OECD s globale standard for indberetning, den amerikanske FTC-lov og national lovgivning er Nordea ank forpligtet til at indhente og indberette bestemte oplysninger om en kontohavers skattemæssige hjemsted til den lokale kompetente myndighed, for at forhindre skatteunddragelse i forskellige lande. emærk: 1) Kontohaveren er den juridiske enhed/de juridiske enheder, der er berettiget til den indkomst og/eller de aktiver, som er relateret til en konto. Definitionerne nedenfor angiver, hvem kontohaveren er. 2) I tilfælde af fælles eller flere kontohavere skal der udfyldes én separat blanket for hver kontohaver. 3) Denne blanket kan ikke anvendes, hvis kontohaveren er en person eller en enkeltmandsvirksomhed. I det tilfælde skal en egenerklæring for privatkunder udfyldes og indsendes. 3) Hvis du har skattemæssigt hjemsted i mere end tre lande, bedes du anføre yderligere jurisdiktioner i en separat kopi af denne blanket. 4) Udfyld, og indsend blanketten W-8EN-E i tillæg til denne blanket, hvis denne blanket ikke er tilstrækkelig til at bekræfte din FTCstatus, fx et ikke-deltagende fremmed finansielt institut. 5) Nordea ank må ikke yde skatterådgivning eller fastslå dit skattemæssige hjemsted. Hvis du har nogen spørgsmål til, hvordan dit skattemæssige hjemsted fastslås, anbefales du at rette henvendelse til en skatterådgiver eller de lokale skattemyndigheder. Information om behandling af personoplysninger Information om Nordeas behandling af personoplysninger findes på Nordea.dk under "Håndtering af personlige oplysninger". Kontohaver Kontohaver er den person, der er angivet eller identificeret som ejeren af en finansiel konto eller anden aftale om et finansielt produkt fra det finansielle institut, der fører kontoen, eller har en sådan aftale om et finansielt produkt. ktiv ikkefinansiel enhed - aktiv NFE efuldmægtiget stedfortræder Person med bestemmende indflydelse CRS Enhed FTC FTCpartnerjuri sdiktion Finansielt institut (FI) En enhed (som ikke er et finansielt institut) er en aktiv ikke-finansiel enhed, hvis 1) mere end 50% af enhedens bruttoindkomst kan henføres til andet end passiv indkomst som fx salg af varer og/eller tjenesteydelser og 2) mere end 50% af enhedens aktiver kan henføres til andet end passive aktiver som fx aktiver, der kan henføres til salg af varer og/eller tjenesteydelser (fx frisør, restaurant, konsulentvirksomhed mv.). En aktiv ikke-finansiel enhed omfatter fx følgende: - ktive ikke-finansielle enheder på grund af indkomst og aktiver - ørsnoterede ikke-finansielle enheder enhedens eller en forbundet enheds aktier handles regelmæssigt på et etableret værdipapirmarked - Offentlige myndigheder, internationale organisationer eller deres helejede enheder - Holdingselskaber, der indgår i en ikke-finansiel koncern - Opstartsvirksomheder enheden udøver endnu ikke nogen virksomhed og har ingen tidligere virksomhedshistorie (de første to år) - Enheder i likvidation eller under konkurs - Finanscentre enheden er primært beskæftiget med finansiering eller afdækning af transaktioner med et koncernselskab - Velgørende organisationer enheden er en velgørende organisation En befuldmægtiget stedfortræder har fuldmagt til at underskrive erklæringer eller indgå aftaler på vegne af enheden. Den befuldmægtigede stedfortræder bestemmes af enhedens retlige form eller udpeges af enheden. Personer med bestemmende indflydelse defineres som fysiske personer og udøver bestemmende indflydelse over enheden eller aktionæren i enheden på grundlag af lokale hvidvaskkrav. Generelt er bestemmende indflydelse direkte eller indirekte ejerskab af mere end 25% af enheden. For så vidt angår trusts, er personen med bestemmende indflydelse stiftere, forvaltere, (eventuelle) protektorer, de begunstigede og enhver anden fysisk person, som udøver ultimativ bestemmende indflydelse over trusten. For så vidt angår et andet juridisk arrangement end en trust, er en person med bestemmende indflydelse en person i tilsvarende eller lignende stilling. CRS er den globale standard for indberetning, der er udstedt af OECD, og i henhold til hvilken lande, som har underskrevet en international aftale, udveksler oplysninger om skatteydere mellem jurisdiktioner. En enhed er en juridisk person eller et juridisk arrangement som fx et selskab, en organisation, et interessentskab, en trust eller en fond. FTC er en forkortelse for Foreign ccount Tax Compliance ct. Denne amerikanske skattelov har til formål at identificere amerikanske personer med konti eller finansielle aktiver uden for US. En FTC-partnerjurisdiktion er en jurisdiktion, der har indgået aftale (IG) med US om at udveksle oplysninger i henhold til FTC. Deltagerlandene kan ses via følgende link: rchive.aspx Et finansielt institut er et indskudsinstitut, et forvaltningsinstitut, en investeringsenhed eller specificerede forsikringsselskaber. En investeringsenhed er enhver enhed, der erhvervsmæssigt eller er under forvaltning af en enhed, der erhvervsmæssigt udfører en eller flere af nedenstående aktiviteter på vegne af en kunde: 1) Handel med værdipapirer eller andre finansielle instrumenter 2) Individuel og kollektiv porteføljeforvaltning 3) nden investering, administration eller forvaltning af fonde eller midler på vegne af andre personer. GIIN-nr. GIIN står for Global Intermediary Identification Number (19 karakterer) og er et identifkationsnummer, der udstedes af IRS (de amerikanske skattemyndigheder), og som tildeles udenlandske finansielle institutter og sponsorenheder med henblik på at identificere deres registrering hos IRS i henhold til FTC. Ikkedeltagende benævnes et ikke-deltagende fremmed finansielt institut. Et ikke-deltagende fremmed finansielt institut er underlagt Et finansielt institut uden for en FTC-partnerjurisdiktion, som ikke har indgået aftale med IRS i forbindelse med FTC, indeholdelse af skat i henhold til FTC. fremmed finansielt institut (NPFFI) 4(5)

5 Version January 2017 Egenerklæring for juridiske personer nvendelig for selskaber mv. til brug for FTC- og CRS-formål Deltagende jurisdiktion Et land, som har tiltrådt den globale standard for indberetning, og som har underskrevet den internationale aftale med det land, hvori den finansielle konto føres, dvs. det land, hvor banken er beliggende. Se den officielle liste, som er offentliggjort af OECD, med hensyn til de deltagende jurisdiktioner i den globale standard for indberetning: Passiv indkomst Passiv ikkefinansiel enhed - passiv NFE Forbundet enhed Sponsorenhed Skattemæssigt hjemsted Passiv indkomst er typisk udbytte og renter. Det kan ligeledes være leje og royalties, udbetalinger på livsforsikringspolicer, visse andre forsikringsudbetalinger, overskud fra salg af aktiver, der genererer en passiv indkomst, overskud fra varesalg, valutakursgevinster og fortjeneste fra derivater. Lejeindtægt fra medarbejderes aktive arbejde, dvs. enheden har ansatte, anses normalt ikke for at være passiv indkomst. En enhed, som hverken er et finansielt institut eller en aktiv ikke-finansiel enhed. Normalt kan mere end 50% af en passiv ikke-finansiel enheds indkomst henføres til fx renter, udbytte og investeringsafkast. En enhed er en forbundet enhed af en anden enhed, hvis enten en enhed udøver bestemmende indflydelse over den anden enhed, eller de to enheder er under samme bestemmende indflydelse. I denne henseende omfatter bestemmende indflydelse direkte eller indirekte ejerskab af mere end 50% af stemmerne i en enhed. En sponsorenhed er en enhed, der er registreret hos IRS, og som har indgået aftale om at opfylde FTC-forpligtelserne på vegne af en sponseret enhed. Enhed Generelt vil en enhed have skattemæssigt hjemsted i en jurisdiktion, hvis den i henhold til lovgivningen i den pågældende jurisdiktion betaler eller skulle betale skat i jurisdiktionen som følge af enhedens domicil, hjemsted, ledelses sæde eller stiftelse eller andet lignende kriterium. Filialer af enheder En enheds filial har normalt kun skattemæssigt hjemsted i det land, hvor enheden har skattemæssigt hjemsted. Eksempel: en svensk filial af en dansk enhed har normalt skattemæssigt hjemsted i Danmark. Hvornår har en enhed skattemæssigt hjemsted i et andet land? Den nationale lovgivning i andre lande fastlægger betingelserne for, hvornår en enhed skal behandles som havende skattemæssigt hjemsted i det enkelte land. Lovgivningen dækker forskellige former for tilknytning til et land, som i henhold til den nationale lovgivning danner grundlag for omfattende beskatning (fuld skattepligt). Personer Personer har normalt skattemæssigt hjemsted i det land, hvor de bor. Særlige forhold (fx studieophold i udlandet, arbejde i udlandet eller længerevarende rejser) kan medføre, at en person har skattemæssigt hjemsted i et andet land eller i flere lande på samme tid. Hvornår har en person skattemæssigt hjemsted i et andet land? er normalt det samme som fast bopæl eller opholdssted. De enkelte lande har imidlertid egne regelsæt til bestemmelse af skattemæssigt hjemsted. Yderligere oplysninger om reglerne for skattemæssigt hjemsted i en bestemt jurisdiktion kan findes på OECD utomatic Exchange Portal på Hvis du har spørgsmål til, hvordan dit skattemæssige hjemsted fastslås, anbefales du at rådføre dig med en skatterådgiver eller hos dine lokale skattemyndigheder. Skatteydernummer (TIN) Skatteydernummeret eller et funktionelt tilsvarende nummer er en entydig kombination af bogstaver eller tal, der af en jurisdiktion tildeles en person eller enhed, og som benyttes til at identificere personen eller enheden i skattemæssigt henseende. Ikke alle jurisdiktioner udsteder et skatteydernummer. Disse jurisdiktioner benytter ofte andre numre med en høj grad af sikkerhed og et tilsvarende identifikationsniveau (et funktionelt tilsvarende nummer). Eksempler på skatteydernumre Danmark: Cvr-nr. (enheder) eller cpr-nr. (personer). Sverige: Registreringsnummer (enheder) eller personnummer (personer). Norge: Organisationsnummer (enheder), personligt id-nummer (personer) eller D-nummer (midlertidigt). Finland: Virksomheds-id (enheder) eller personnummer (personer). US: rbejdsgivernummer (EIN) (enheder) eller personnummer (personer). Yderligere oplysninger om jurisdiktionsspecifikke formater for skatteydernummer er tilgængelige på Skattemæssigt hjemsted i US Man anses normalt for at have skattemæssigt hjemsted i US, hvis man er bosat i US, har amerikansk statsborgerskab (herunder dobbelt statsborgerskab), har gyldig opholdstilladelse eller gyldig arbejdstilladelse. Personer, som er født i US, anses normalt for at have skattemæssigt hjemsted i US. Yderligere oplysninger om skattemæssigt hjemsted i US er tilgængelige på 5(5)

Skatteydernummer (TIN/tilsvarende nr.) Skatteydernummer (TIN/tilsvarende nr.) Skatteydernummer (TIN/tilsvarende nr.)

Skatteydernummer (TIN/tilsvarende nr.) Skatteydernummer (TIN/tilsvarende nr.) Skatteydernummer (TIN/tilsvarende nr.) nvendelig for selskaber mv. til brug for FTC- og CRS-formål Læs vejledningen på side 4, før blanketten udfyldes DEL 1: Information om kontohaver Udfyld rubrikkerne nedenfor med information om kontohaver

Læs mere

Egenerklæring for selskaber og finansielle institutter mv. til FATCA og CRS formål

Egenerklæring for selskaber og finansielle institutter mv. til FATCA og CRS formål Egenerklæring for selskaber og finansielle institutter mv. til FATCA og CRS formål Læs venligst vejledningen på side 5 før blanketten udfyldes. Selskabet CVR-nr. Adresse Land hvor selskabet er stiftet/registreret

Læs mere

SKATTEMÆSSIGT HJEMSTED OG ENHEDENS EGENERKLÆRING

SKATTEMÆSSIGT HJEMSTED OG ENHEDENS EGENERKLÆRING SKATTEMÆSSIGT HJEMSTED OG ENHEDENS EGENERKLÆRING I henhold til lovgivningen om udveksling af finansielle kontooplysninger i forbindelse med skattesager (FATCA (Foreign Account Tax Compliance Act) og CRS/DAC2

Læs mere

Egenerklæring for juridiske personer til brug for FATCA og CRS formål

Egenerklæring for juridiske personer til brug for FATCA og CRS formål Egenerklæring for juridiske personer til brug for FATCA og CRS formål Del 1 Information om kontohaver Selskabets navn Nuværende adresse Postadresse (udfyldes kun, hvis denne er forskellig fra adresse ovenfor)

Læs mere

Egenerklæring for juridiske personer

Egenerklæring for juridiske personer Læs venligst instruktionerne på side 4 før blanketten udfyldes Information om Udfyld venligst rubrikkerne nedenfor med oplysninger om kontohaver. ank Danmark /S til brug for FTC og CRS formål kontohaver

Læs mere

Læs venligst vejledningen på side 7 før blanketten udfyldes.

Læs venligst vejledningen på side 7 før blanketten udfyldes. Selskabet Navn CVRnr. Adresse Postnr. og by Land hvor selskabet er stiftet/registreret (Kun relevant for finansielle institutter) Sponsornavn GIINnr. (19 tegn) GIINnummer (gælder for finansielle institutter

Læs mere

Egenerklæring om individuelt skattemæssigt tilhørsforhold

Egenerklæring om individuelt skattemæssigt tilhørsforhold Del 1 Identificering af den individuelle kontohaver * markerede felter skal udfyldes. A. Kontohavers navn Efternavn* Titel: Fornavn(e)* B. Nuværende bopælsadresse: Linje 1 (fx gade og husnummer)* Linje

Læs mere

Egenerklæring om individuelt skattemæssigt tilhørsforhold

Egenerklæring om individuelt skattemæssigt tilhørsforhold Del 1 Identificering af den individuelle kontohaver * markerede felter skal udfyldes. A. Kontohavers navn Efternavn* Titel: Fornavn(e)* B. Nuværende bopælsadresse: Linje 1 (fx gade og husnummer)* Linje

Læs mere

EGENERKLÆRING OM SKATTEINDBERETNINGSPLIGT (JURIDISK PERSON/ENHED)

EGENERKLÆRING OM SKATTEINDBERETNINGSPLIGT (JURIDISK PERSON/ENHED) Danmark indgår i det internationale samarbejde om korrekt skatteindberetning. Derfor er Spar Nord Bank i henhold til den danske skattelovgivning forpligtet til at bede dig om at bekræfte følgende om virksomhedens

Læs mere

Egenerklæring om individuelt skattemæssigt tilhørsforhold

Egenerklæring om individuelt skattemæssigt tilhørsforhold Del 1 Identificering af den individuelle kontohaver *markerede felter skal udfyldes. A. Kontohavers navn Efternavn* Titel: Fornavn(e)* B. Nuværende bopælsadresse: Linje 1 (fx gade og husnummer)* Linje

Læs mere

Egenerklæring vedr. udenlandske skatteforhold (juridisk person/enhed)

Egenerklæring vedr. udenlandske skatteforhold (juridisk person/enhed) Egenerklæring vedr. udenlandske skatteforhold (juridisk person/enhed) Del 1. Identifikation af kontohaver A. Cvr.nr eller identifikationsnr B. Navn på juridisk person/enhed/afdeling C. Indregistrerings-

Læs mere

Forretningsomfang og skatteoplysninger - Erhverv/Foreninger

Forretningsomfang og skatteoplysninger - Erhverv/Foreninger Forretningsomfang og skatteoplysninger - Erhverv/Foreninger Dette skema indeholder 2 afsnit: 1. Det forventede brug af banken. 2. En eventuel skattepligt til andre lande end Danmark. Hvis virksomheden/foreningen

Læs mere

Kundeoprettelse incl. egenerklæring for selskaber ApS, A/S, I/S, P/S og K/S

Kundeoprettelse incl. egenerklæring for selskaber ApS, A/S, I/S, P/S og K/S Kundeoprettelse incl. egenerklæring for selskaber ApS, A/S, I/S, P/S og K/S Som virksomhedens ejer skal du/i være oprettet som privatkunde i Lægernes Bank for, at virksomheden kan blive oprettet som erhvervskunde.

Læs mere

Kundeoprettelse incl. Egenerklæring for selskaber A/S, ApS, I/S og IVS

Kundeoprettelse incl. Egenerklæring for selskaber A/S, ApS, I/S og IVS Kundeoprettelse incl. Egenerklæring for selskaber A/S, ApS, I/S og IVS Det er en forudsætning for oprettelse af virksomheden, at ejer er kunde i banken. Kundeoprettelsen af ejer skal ske på bankens hjemmeside

Læs mere

Kundeoprettelse incl. Egenerklæring for selskaber A/S, ApS, I/S og IVS

Kundeoprettelse incl. Egenerklæring for selskaber A/S, ApS, I/S og IVS Kundeoprettelse incl. Egenerklæring for selskaber A/S, ApS, I/S og IVS Det er en forudsætning for oprettelse af virksomheden, at ejer er kunde i banken. Kundeoprettelsen af ejer skal ske på bankens hjemmeside

Læs mere

DEPOT-/KONTOAFTALE FOR AKTIESPAREKLUB

DEPOT-/KONTOAFTALE FOR AKTIESPAREKLUB Kopi af pas/kørekort samt gult sundhedskort skal vedlægges for samtlige depot/kontohavere. Depot-/kontohaverne har lige stor andel i depotet, hvis ikke andet angives. Nordnet betragter depot-/kontohaveren

Læs mere

DEPOT-/KONTOAFTALE FOR AKTIESPAREKLUB

DEPOT-/KONTOAFTALE FOR AKTIESPAREKLUB Kopi af pas/kørekort samt sygesikringsbevis skal vedlægges for samtlige depot/kontohavere. Depot-/kontohaverne har lige stor andel i depotet, hvis ikke andet angives. Nordnet betragter depot-/kontohaveren

Læs mere

Dine økonomiske oplysninger

Dine økonomiske oplysninger Velkommen til Spar Nord Bank vi glæder os til et godt samarbejde Rådgivers navn: Arbejdsadresse: Vi ses til møde den kl. Oplysninger sendes/indleveres inden mødet et par dage inden mødet. Når du har aftalt

Læs mere

Formular til kundeoprettelse - Erhverv

Formular til kundeoprettelse - Erhverv Vejledning til udfyldelse Før du udfylder og underskriver formularen, skal du være sikker på, at du har læst og forstået al information, herunder de Almindelige forretningsbetingelser som findes på vores

Læs mere

Personlige oplysninger

Personlige oplysninger 04.2015 Personlige oplysninger Formular, som skal udfyldes og underskrives af de tilknyttede personer i forbindelse med åbningen af en konto hos Jyske Bank (Gibraltar) Limited, 76 Main Street, P.O. Box

Læs mere

Rutiner og lovgivninger som Metropolinternational.com og partnere efterkommer og overholder

Rutiner og lovgivninger som Metropolinternational.com og partnere efterkommer og overholder Rettet 22.03.2017 vers. 1.4 Rutiner og lovgivninger som Metropolinternational.com og partnere efterkommer og overholder Lov om foranstaltninger mod hvidvask og finansiering af terrorisme At forsøge at

Læs mere

Afrapportering fra den tværministerielle task force mod skattely - resumé

Afrapportering fra den tværministerielle task force mod skattely - resumé Afrapportering fra den tværministerielle task force mod skattely - resumé Rapport - resumé 6. november 2014 Afrapportering fra den tværministerielle task force mod skattely - resumé Indhold 2 Indhold Resumé...

Læs mere

15. marts Tilbud til aktionærerne om tilbagekøb af aktier i Esoft systems a/s cvr-nr Skibhusvej 52 C 5000 Odense C

15. marts Tilbud til aktionærerne om tilbagekøb af aktier i Esoft systems a/s cvr-nr Skibhusvej 52 C 5000 Odense C 15. marts 2019 Tilbud til aktionærerne om tilbagekøb af aktier i Esoft systems a/s cvr-nr. 25 36 21 95 Skibhusvej 52 C 5000 Odense C Dette tilbagekøbstilbud er ikke rettet til aktionærer, hvis deltagelse

Læs mere

Du skal udelukkende vurdere de forventede beløb. Du behøver altså ikke lave præcise beregninger, men derimod skrive dit bedste bud på tallene.

Du skal udelukkende vurdere de forventede beløb. Du behøver altså ikke lave præcise beregninger, men derimod skrive dit bedste bud på tallene. Forretningsomfang og SKATTEINDBERETNINGSPLIGT For privatkunder Stilling Navn Adresse Postnr./by Tlf./mobil CPR-nr. E-mail handler du på egne vegne? Handler oplysningerne, du giver her, om dine egne konti?

Læs mere

Bekendtgørelse om identifikation og indberetning af finansielle konti med tilknytning til USA

Bekendtgørelse om identifikation og indberetning af finansielle konti med tilknytning til USA BEK nr 769 af 25/06/2014 (Gældende) Udskriftsdato: 4. juli 2016 Ministerium: Skatteministeriet Journalnummer: Skattemin., j.nr. 13-5775296 Senere ændringer til forskriften Ingen Bekendtgørelse om identifikation

Læs mere

24. april Tilbud til aktionærerne om tilbagekøb af aktier i Esoft systems a/s cvr-nr Skibhusvej 52 C 5000 Odense C

24. april Tilbud til aktionærerne om tilbagekøb af aktier i Esoft systems a/s cvr-nr Skibhusvej 52 C 5000 Odense C 24. april 2019 Tilbud til aktionærerne om tilbagekøb af aktier i Esoft systems a/s cvr-nr. 25 36 21 95 Skibhusvej 52 C 5000 Odense C Dette tilbagekøbstilbud er ikke rettet til aktionærer, hvis deltagelse

Læs mere

Tillæg til. Tilbudsdokument af 29. februar vedrørende. anbefalet, frivilligt, betinget købstilbud til aktionærerne i

Tillæg til. Tilbudsdokument af 29. februar vedrørende. anbefalet, frivilligt, betinget købstilbud til aktionærerne i Tillæg til Tilbudsdokument af 29. februar 2016 vedrørende anbefalet, frivilligt, betinget købstilbud til aktionærerne i Copenhagen Network A/S (CVR-nr. 26 68 56 21) Fremsat af Dansk OTC A/S (CVR-nr. 32

Læs mere

7. november 2018 EM 2018/191. Ændringsforslag. Til

7. november 2018 EM 2018/191. Ændringsforslag. Til 7. november 2018 EM 2018/191 Ændringsforslag Til Forslag til: Inatsisartutlov nr. xx af xx. xxx 2018 om ændring af landstingslov om indkomstskat (Fritagelse for udbytteskat for pensionsopsparinger i grønlandske

Læs mere

Bekendtgørelse om land for land-rapportering 1)

Bekendtgørelse om land for land-rapportering 1) Skatteministeriet J.nr. 2018-1803 Bekendtgørelse om land for land-rapportering 1) I medfør af 523 B, stk. 16, i skattekontrolloven, jf. lovbekendtgørelse nr. 15351264 af 19. december 2017 af 31. oktober

Læs mere

Bekendtgørelse om land for land-rapportering 1)

Bekendtgørelse om land for land-rapportering 1) BEK nr 1304 af 14/11/2018 (Gældende) Udskriftsdato: 7. august 2019 Ministerium: Skatteministeriet Journalnummer: Skattemin., j.nr. 2018-1803 Senere ændringer til forskriften Ingen Bekendtgørelse om land

Læs mere

Ansøgning om at blive kunde i Handelsbanken Danmark

Ansøgning om at blive kunde i Handelsbanken Danmark Ansøgning om at blive kunde i Handelsbanken Danmark Handelsbanken skal lige som alle andre pengeinstitutter efterleve reglerne i hvidvaskloven. Vi skal derfor kende vores kunders identitet, inden de bliver

Læs mere

Du bedes returnere formularen med ovennævnte dokumentation enten til en kunderådgiver eller på til:

Du bedes returnere formularen med ovennævnte dokumentation enten til en kunderådgiver eller på  til: VEJLEDNING TIL UDFYLDELSE Før du udfylder og underskriver formularen, skal du være sikker på, at du har læst og forstået al information, herunder de Almindelige forretningsbetingelser som findes på vores

Læs mere

Medmindre andet er specifikt angivet i dette Tillæg, har de definitioner, der anvendes i Tillægget, samme betydning som angivet i Tilbudsdokumentet.

Medmindre andet er specifikt angivet i dette Tillæg, har de definitioner, der anvendes i Tillægget, samme betydning som angivet i Tilbudsdokumentet. MÅ IKKE OFFENTLIGGØRES, PUBLICERES ELLER UDLEVERES DIREKTE ELLER INDIREKTE I ELLER TIL NOGEN JURISDIKTION, HVIS DETTE VILLE UDGØRE EN OVERTRÆDELSE AF GÆLDENDE RET ELLER REGLER I DEN PÅGÆLDENDE JURISDIKTION

Læs mere

Skatteudvalget SAU Alm.del Bilag 209 Offentligt

Skatteudvalget SAU Alm.del Bilag 209 Offentligt Skatteudvalget 2016-17 SAU Alm.del Bilag 209 Offentligt AFTALE MELLEM SINGAPORE OG DENMARKS KOMPETENTE MYNDIGHEDER OM AUTOMATISK UDVEKSLING AF OPLYSNINGER OM FINANSIELLE KONTI FOR AT FORBEDRE INTERNATIONAL

Læs mere

Lov om ændring af skattekontrolloven, arbejdsmarkedsbidragsloven, kildeskatteloven, ligningsloven og pensionsbeskatningsloven 1)

Lov om ændring af skattekontrolloven, arbejdsmarkedsbidragsloven, kildeskatteloven, ligningsloven og pensionsbeskatningsloven 1) LOV nr 1884 af 29/12/2015 (Gældende) Udskriftsdato: 2. februar 2016 Ministerium: Skatteministeriet Journalnummer: Skattemin., j.nr. 15-1342223 Senere ændringer til forskriften Ingen Lov om ændring af skattekontrolloven,

Læs mere

Vejledning til fuldmagt

Vejledning til fuldmagt Vejledning til fuldmagt Inden du udfylder formularen, anbefaler vi, at du læser nedenstående vejledning. Personoplysninger Udfyld venligst formularen Personoplysninger for hver nøgleperson, der kan benytte

Læs mere

Erklæring om generhvervelse af dansk indfødsret for tidligere danske statsborgere bosat i Danmark

Erklæring om generhvervelse af dansk indfødsret for tidligere danske statsborgere bosat i Danmark 262-2 Erklæring om generhvervelse af dansk indfødsret for tidligere danske statsborgere bosat i Danmark I henhold til 4 i lov om dansk indfødsret, jf. bekendtgørelse nr. 422 af 7. juni 2004 af lov om dansk

Læs mere

Start virksomhed / Momsregistrering - sådan udfyldes den

Start virksomhed / Momsregistrering - sådan udfyldes den Start virksomhed / Momsregistrering - sådan udfyldes den http://webregforum.pro.dir.dk/log/eogs/library/startblanket-revideret2-prod-maj06.pdf I denne artikel gennemgår vi - rubrik for rubrik - blanketten

Læs mere

4. oktober 2018 EM 2018/191. Rettelsesblad

4. oktober 2018 EM 2018/191. Rettelsesblad 4. oktober 2018 EM 2018/191 Rettelsesblad Erstatter forslag dateret 24. august 2018 Begrundelse Rettelsesbladet indarbejder lovtekniske rettelser. Rettelserne er af teknisk og korrekturmæssig karakter.

Læs mere

Skatteministeriet J. nr. 13-0194575 Udkast 3 18. september 2013

Skatteministeriet J. nr. 13-0194575 Udkast 3 18. september 2013 Skatteministeriet J. nr. 13-0194575 Udkast 3 18. september 2013 Forslag til Lov om ændring af skattekontrolloven og forskellige andre love (Opfølgning på aftale mellem Danmark og Amerikas Forenede Stater

Læs mere

Bekendtgørelse om udstederes oplysningsforpligtelser 1)

Bekendtgørelse om udstederes oplysningsforpligtelser 1) Bekendtgørelse om udstederes oplysningsforpligtelser 1) I medfør af 27, stk. 12, 30 og 93, stk. 4, i lov om værdipapirhandel m.v., jf. lovbekendtgørelse nr. 831 af 12. juni 2014, som ændret ved 1 i lov

Læs mere

FAIF Loven DVCA orientering

FAIF Loven DVCA orientering FAIF Loven DVCA orientering Indledning Den 22. juli 2013 trådte den ny lov om forvaltere af alternative investeringsfonde m.v. ( FAIF loven ) i kraft. FAIF loven implementerer EU Direktiv 2011/61/EU om

Læs mere

KOMMISSIONENS GENNEMFØRELSESFORORDNING (EU) / af

KOMMISSIONENS GENNEMFØRELSESFORORDNING (EU) / af EUROPA- KOMMISSIONEN Bruxelles, den 25.4.2019 C(2019) 2962 final KOMMISSIONENS GENNEMFØRELSESFORORDNING (EU) / af 25.4.2019 om sikring af, at det elektroniske kvoteregister for markedsføring af hydrofluorcarboner

Læs mere

Erklæring om generhvervelse af dansk indfødsret for tidligere danske statsborgere bosat i Danmark

Erklæring om generhvervelse af dansk indfødsret for tidligere danske statsborgere bosat i Danmark 262-2 Erklæring om generhvervelse af dansk indfødsret for tidligere danske statsborgere bosat i Danmark I henhold til 4 i lov om dansk indfødsret, jf. bekendtgørelse nr. 422 af 7. juni 2004 af lov om dansk

Læs mere

Aftale mellem Kongeriget Danmarks regering og Republikken Marshalløernes regering om oplysninger i skattesager

Aftale mellem Kongeriget Danmarks regering og Republikken Marshalløernes regering om oplysninger i skattesager Skatteudvalget 2010-11 SAU alm. del Bilag 36 Offentligt (Oversættelse) Aftale mellem Kongeriget Danmarks regering og Republikken Marshalløernes regering om oplysninger i skattesager Kongeriget Danmarks

Læs mere

Erklæring om erhvervelse af dansk indfødsret for nordiske statsborgere over 18 år

Erklæring om erhvervelse af dansk indfødsret for nordiske statsborgere over 18 år 262-1 Erklæring om erhvervelse af dansk indfødsret for nordiske statsborgere over 18 år I henhold til 3, stk. 3, i lov om dansk indfødsret, jf. bekendtgørelse nr. 422 af 7. juni 2004 af lov om dansk indfødsret

Læs mere

Skatteudvalget 2015-16 SAU Alm.del Bilag 39 Offentligt

Skatteudvalget 2015-16 SAU Alm.del Bilag 39 Offentligt Skatteudvalget 2015-16 SAU Alm.del Bilag 39 Offentligt AFTALE MELLEM DE FORENEDE ARABISKE EMIRATERS OG KONGERIGET DANMARKS REGERING REGERING OM UDVEKSLING AF OPLYSNINGER I SKATTESAGER De Forenede Arabiske

Læs mere

Bekendtgørelse om identifikation og indberetning af finansielle konti med tilknytning til udlandet

Bekendtgørelse om identifikation og indberetning af finansielle konti med tilknytning til udlandet BEK nr 1316 af 20/11/2015 (Gældende) Udskriftsdato: 16. marts 2016 Ministerium: Skatteministeriet Journalnummer: Skattemin., j.nr. 15-0339054 Senere ændringer til forskriften Ingen Bekendtgørelse om identifikation

Læs mere

US Foreign Account Tax Compliance Act (FATCA)

US Foreign Account Tax Compliance Act (FATCA) US Foreign Account Tax Compliance Act (FATCA) og hvorfor er det relevant for din virksomhed... Hvad er FATCA? Et summarisk overblik over lovgivningen, som påvirker den globale finansielle sektor. Hvad?

Læs mere

Skatteministeriet J. nr Bekendtgørelse om land for land-rapportering

Skatteministeriet J. nr Bekendtgørelse om land for land-rapportering Skatteministeriet J. nr. 15-1342223 Bekendtgørelse om land for land-rapportering I medfør af 3 B, stk. 16, i skattekontrolloven, jf. lovbekendtgørelse nr. 1264 af 31. oktober 2013, som ændret ved lov nr.

Læs mere

Ansøgning om bevis for dansk indfødsret/ ansøgning om bevarelse af dansk indfødsret

Ansøgning om bevis for dansk indfødsret/ ansøgning om bevarelse af dansk indfødsret Ansøgning om bevis for dansk indfødsret/ ansøgning om bevarelse af dansk indfødsret Ansøgningen indgives til Justitsministeriet (hvis De bor i Danmark) eller nærmeste danske repræsentation (hvis De bor

Læs mere

(2014/434/EU) AFSNIT 1 PROCEDURE FOR ETABLERING AF ET TÆT SAMARBEJDE. Artikel 1. Definitioner

(2014/434/EU) AFSNIT 1 PROCEDURE FOR ETABLERING AF ET TÆT SAMARBEJDE. Artikel 1. Definitioner 5.7.2014 L 198/7 DEN EUROPÆISKE CENTRALBANKS AFGØRELSE af 31. januar 2014 om et tæt samarbejde med de kompetente nationale myndigheder i deltagende medlemsstater, der ikke har euroen som valuta (ECB/2014/5)

Læs mere

Indberetning af storaktionærmeddelelser (skal indberettes på

Indberetning af storaktionærmeddelelser (skal indberettes på Opdateret 01.04.2019 STANDARDFORMULAR til indberetning af storaktionærmeddelelser Indberetning af storaktionærmeddelelser (skal indberettes på http://oasm.finanstilsynet.dk) Felterne i punkt 1-6 og punkt

Læs mere

PROTOKOL MELLEM REPUBLIKKEN ØSTRIG KONGERIGET DANMARK

PROTOKOL MELLEM REPUBLIKKEN ØSTRIG KONGERIGET DANMARK BGBl. III - Ausgegeben am 23. März 2010 - Nr. 27 1 von 7 PROTOKOL MELLEM REPUBLIKKEN ØSTRIG OG KONGERIGET DANMARK OG TILLÆGSPROTOKOL OM ÆNDRING AF OVERENSKOMSTEN VEDRØRENDE SKATTER AF INDKOMST OG FORMUE

Læs mere

STANDARDFORMULAR 1. 2) Baggrunden for meddelelsespligten (sæt venligst kryds i et eller flere af de følgende felter):

STANDARDFORMULAR 1. 2) Baggrunden for meddelelsespligten (sæt venligst kryds i et eller flere af de følgende felter): Bilag 1 STANDARDFORMULAR 1 1) Identiteten på det selskab, som er udsteder af den underliggende aktie, hvortil der er knyttet stemmerettigheder, herunder selskabets fulde navn og selskabsform: 2) Baggrunden

Læs mere

Aftale mellem Kongeriget Danmark og Commonwealth of The Bahamas om oplysninger i skattesager. Artikel 1 Aftalens formål og anvendelsesområde

Aftale mellem Kongeriget Danmark og Commonwealth of The Bahamas om oplysninger i skattesager. Artikel 1 Aftalens formål og anvendelsesområde Skatteudvalget 2009-10 SAU alm. del Bilag 172 Offentligt (Oversættelse) Aftale mellem Kongeriget Danmark og Commonwealth of The Bahamas om oplysninger i skattesager I ønsket om at tilslutte sig bestræbelserne

Læs mere

Bekendtgørelse om registrering og offentliggørelse af oplysninger om ejere i Erhvervsstyrelsen

Bekendtgørelse om registrering og offentliggørelse af oplysninger om ejere i Erhvervsstyrelsen BEK nr 488 af 18/05/2017 (Gældende) Udskriftsdato: 25. juli 2017 Ministerium: Erhvervsministeriet Journalnummer: Erhvervsmin., Erhvervsstyrelsen, j.nr. 2016-12208 Senere ændringer til forskriften Ingen

Læs mere

Generelle oplysninger om ansøger

Generelle oplysninger om ansøger Skabelon til brug for afgivelse af prækvalifikationsoplysninger vedrørende Arbejdsskadestyrelsens begrænsede udbud af kontrakt vedrørende udvikling af anmeldesystem vedrørende arbejdsulykker, jf. udbudsbekendtgørelse

Læs mere

AFTALE MELLEM KONGERIGET DANMARK OG REPUBLIKKEN COSTA RICA OM UDVEKSLING AF OPLYSNINGER I SKATTESAGER. Artikel 1 Aftalens formål og anvendelsesområde

AFTALE MELLEM KONGERIGET DANMARK OG REPUBLIKKEN COSTA RICA OM UDVEKSLING AF OPLYSNINGER I SKATTESAGER. Artikel 1 Aftalens formål og anvendelsesområde Skatteudvalget 2010-11 SAU alm. del Bilag 276 Offentligt AFTALE MELLEM KONGERIGET DANMARK OG REPUBLIKKEN COSTA RICA OM UDVEKSLING AF OPLYSNINGER I SKATTESAGER Kongeriget Danmarks regering og Republikken

Læs mere

SKADESANMELDELSE, ULYKKESFORSIKRING

SKADESANMELDELSE, ULYKKESFORSIKRING SKADESANMELDELSE, ULYKKESFORSIKRING Vær venlig at give så udførlige oplysninger som muligt, når du udfylder denne formular. Hvis der ikke er plads nok at skrive på i en rubrik, beder vi dig fortsætte på

Læs mere

Bekendtgørelse om registrering og offentliggørelse af oplysninger om ejere i Erhvervsstyrelsen

Bekendtgørelse om registrering og offentliggørelse af oplysninger om ejere i Erhvervsstyrelsen Bekendtgørelse om registrering og offentliggørelse af oplysninger om ejere i Erhvervsstyrelsen I medfør af 12, stk. 1 og 2, 55, stk. 3, 56, stk. 2, 3. pkt., 57 a, stk. 6, 58 a og 367, stk. 4, i lov om

Læs mere

Retningslinjer Samarbejde mellem myndigheder i henhold til artikel 17 og 23 i forordning (EU) nr. 909/2014

Retningslinjer Samarbejde mellem myndigheder i henhold til artikel 17 og 23 i forordning (EU) nr. 909/2014 Retningslinjer Samarbejde mellem myndigheder i henhold til artikel 17 og 23 i forordning (EU) nr. 909/2014 28/03/2018 ESMA70-151-435 DA Indholdsfortegnelse 1 Anvendelsesområde... 2 2 Formål... 4 3 Compliance-

Læs mere

Bekendtgørelse om opgørelse af kvalificerede andele 1)

Bekendtgørelse om opgørelse af kvalificerede andele 1) BEK nr 277 af 03/04/2009 (Gældende) Udskriftsdato: 4. marts 2017 Ministerium: Erhvervs- og Vækstministeriet Journalnummer: Økonomi- og Erhvervsmin., Finanstilsynet, j.nr. 1912-0006 Senere ændringer til

Læs mere

Bekendtgørelse om storaktionærer 1

Bekendtgørelse om storaktionærer 1 Bekendtgørelse om storaktionærer 1 I medfør af 29, stk. 7, og 93, stk. 4, i lov om værdipapirhandel m.v., jf. lovbekendtgørelse nr. 831 af 12. juni 2014, som ændret ved lov nr. 532 af 29. april 2015, fastsættes:

Læs mere

Forslag. Lov om ændring af skattekontrolloven og forskellige andre love

Forslag. Lov om ændring af skattekontrolloven og forskellige andre love Lovforslag nr. L 67 Folketinget 2013-14 Fremsat den 13. november 2013 af skatteministeren (Holger K. Nielsen) Forslag til Lov om ændring af skattekontrolloven og forskellige andre love (Indberetning og

Læs mere

KUNDEOPRETTELSESBLANKET

KUNDEOPRETTELSESBLANKET VEJLEDNING TIL UDFYLDELSE Før du udfylder og underskriver formularen, skal du være sikker på, at du har læst og forstået al information, som du har modtaget om en Saxo Privatbank handelskonto, herunder

Læs mere

Indberetning af storaktionærmeddelelser (skal indberettes på

Indberetning af storaktionærmeddelelser (skal indberettes på Version 21112016 STANDARDFORMULAR til indberetning af storaktionærmeddelelser Indberetning af storaktionærmeddelelser (skal indberettes på http://oasm.finanstilsynet.dk) 1. Identiteten på udsteder eller

Læs mere

Ekstern Persondatapolitik - Sankt Lukas Stiftelsen

Ekstern Persondatapolitik - Sankt Lukas Stiftelsen EKSTERN PERSONDATAPOLITIK for Diakonissehuset Sankt Lukas Stiftelsen 1 Generelt 1.1 Denne persondatapolitik er gældende for samtlige de oplysninger, som Stiftelsen modtager og/eller indsamler om dig, det

Læs mere

Tilbud til aktionærerne om tilbagekøb af B-aktier

Tilbud til aktionærerne om tilbagekøb af B-aktier Side 1 af 5 24. november 2015 Tilbud til aktionærerne om tilbagekøb af B-aktier i Auriga Industries A/S (cvr. nr. 34629218) Finlandsgade 14 8200 Aarhus N Danmark Dette Tilbagekøbstilbud er ikke rettet

Læs mere

Ansøgning om bevis for dansk indfødsret/ ansøgning om bevarelse af dansk indfødsret

Ansøgning om bevis for dansk indfødsret/ ansøgning om bevarelse af dansk indfødsret Ansøgning om bevis for dansk indfødsret/ ansøgning om bevarelse af dansk indfødsret Ansøgningen indgives til Udlændinge- og Integrationsministeriet eller evt. nærmeste danske repræsentation i udlandet

Læs mere

Legale ejere, ejerbog og ihændehaverregisteret

Legale ejere, ejerbog og ihændehaverregisteret Vejledning Legale ejere, ejerbog og ihændehaverregisteret Vejledningen handler om legale ejere, herunder hvem, hvad og hvor der skal registreres. Derudover er reglerne omkring ejerbogen og ihændehaverregisteret

Læs mere

Ansøgning om bevis for dansk indfødsret/ ansøgning om bevarelse af dansk indfødsret

Ansøgning om bevis for dansk indfødsret/ ansøgning om bevarelse af dansk indfødsret Ansøgning om bevis for dansk indfødsret/ ansøgning om bevarelse af dansk indfødsret Ansøgningen indgives til Udlændinge- og Integrationsministeriet eller evt. nærmeste danske repræsentation i udlandet

Læs mere

HFK s Understøttelsesfond under Textilhandlerforeningen for København Ansøgningsblanket

HFK s Understøttelsesfond under Textilhandlerforeningen for København Ansøgningsblanket HFK s Understøttelsesfond under Textilhandlerforeningen for København Ansøgningsblanket Vi opfordrer dig til, at du alene angiver personoplysninger, der er relevante for ansøgningen. Fonden gør opmærksom

Læs mere

Bekendtgørelse om identifikation og indberetning af finansielle konti med tilknytning til udlandet 1

Bekendtgørelse om identifikation og indberetning af finansielle konti med tilknytning til udlandet 1 Skatteministeriet J. nr. 15-0339054 UDKAST 1, 22. maj 2015 Bekendtgørelse om identifikation og indberetning af finansielle konti med tilknytning til udlandet 1 I medfør af 8 K, stk. 2, og 8 Å, stk. 1,

Læs mere

AFTALE MELLEM REGERINGEN I KONGERIGET DANMARK OG REGERINGEN I DEN ORIENTALSKE REPUBLIK URUGUAY OM UDVEKSLING AF OPLYSNINGER I SKATTESAGER

AFTALE MELLEM REGERINGEN I KONGERIGET DANMARK OG REGERINGEN I DEN ORIENTALSKE REPUBLIK URUGUAY OM UDVEKSLING AF OPLYSNINGER I SKATTESAGER Skatteudvalget 2011-12 SAU alm. del Bilag 125 Offentligt AFTALE MELLEM REGERINGEN I KONGERIGET DANMARK OG REGERINGEN I DEN ORIENTALSKE REPUBLIK URUGUAY OM UDVEKSLING AF OPLYSNINGER I SKATTESAGER Regeringen

Læs mere

Acceptblanket Investeringsservice. Custody private

Acceptblanket Investeringsservice. Custody private Acceptblanket Investeringsservice Custody private Acceptblanket investeringsservice Custody private Udfyld navn og adresseoplysninger herunder for personen eller personerne (i forbindelse med en fælles

Læs mere

Indberetning af storaktionærmeddelelser (skal indberettes på

Indberetning af storaktionærmeddelelser (skal indberettes på Opdateret 06.02.2018 STANDARDFORMULAR til indberetning af storaktionærmeddelelser Indberetning af storaktionærmeddelelser (skal indberettes på http://oasm.finanstilsynet.dk) 1. Identiteten på udsteder

Læs mere

AKTIONÆRVILKÅR (VILKÅR) FOR BESIDDELSE AF AKTIER I COWI HOLDING A/S (COWI) B-AKTIER ANSATTE I COWI- KONCERNEN, HERUNDER I COWI A/S.

AKTIONÆRVILKÅR (VILKÅR) FOR BESIDDELSE AF AKTIER I COWI HOLDING A/S (COWI) B-AKTIER ANSATTE I COWI- KONCERNEN, HERUNDER I COWI A/S. J.nr. 000328-0247 nk/lat 2012 - AKTIONÆRVILKÅR (VILKÅR) FOR BESIDDELSE AF AKTIER I COWI HOLDING A/S (COWI) B-AKTIER ANSATTE I COWI- KONCERNEN, HERUNDER I COWI A/S Januar 2012 Bech-Bruun Advokatfirma Langelinie

Læs mere

KOMMISSIONENS DELEGEREDE FORORDNING (EU)

KOMMISSIONENS DELEGEREDE FORORDNING (EU) 17.6.2016 L 160/29 KOMMISSIONENS DELEGEREDE FORORDNING (EU) 2016/960 af 17. maj 2016 om supplerende regler til Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EU) nr. 596/2014 for så vidt angår reguleringsmæssige

Læs mere

BF2_da_011115 Ansøgning om, at opholdstilladelse ikke skal anses for bortfaldet (voksne samt evt. medfølgende børn)

BF2_da_011115 Ansøgning om, at opholdstilladelse ikke skal anses for bortfaldet (voksne samt evt. medfølgende børn) Ansøgningsskema BF2_da_011115 Ansøgning om, at opholdstilladelse ikke skal anses for bortfaldet (voksne samt evt. medfølgende børn) Hvad kan dette skema bruges til? Du kan bruge dette skema til at ansøge

Læs mere

Ansøgningsskema BF3_da_ Ansøgning om, at opholdstilladelse ikke skal anses for bortfaldet (børn, som ikke ansøger samtidig med voksne)

Ansøgningsskema BF3_da_ Ansøgning om, at opholdstilladelse ikke skal anses for bortfaldet (børn, som ikke ansøger samtidig med voksne) Ansøgningsskema BF3_da_310516 Ansøgning om, at opholdstilladelse ikke skal anses for bortfaldet (børn, som ikke ansøger samtidig med voksne) Hvad kan dette skema bruges til? Dette skema bruges til at søge

Læs mere

Databehandleraftale Bilag 8 til Contract regarding procurement of LMS INDHOLD

Databehandleraftale Bilag 8 til Contract regarding procurement of LMS INDHOLD INDHOLD INDHOLD... 1 1. Baggrund... 2 2. Definitioner... 2 3. Behandling af personoplysninger... 3 4. Behandlinger uden instruks... 3 5. Sikkerhedsforanstaltninger... 3 6. Underdatabehandling... 4 7. Overførsel

Læs mere

SKABELONER TIL TILBUDSGIVERS AFGIVELSE AF OPLYSNINGER VEDR. EGNETHED (UDVÆLGELSESKRITERIER) IKAST-BRANDE KOMMUNE

SKABELONER TIL TILBUDSGIVERS AFGIVELSE AF OPLYSNINGER VEDR. EGNETHED (UDVÆLGELSESKRITERIER) IKAST-BRANDE KOMMUNE SKABELONER TIL TILBUDSGIVERS AFGIVELSE AF OPLYSNINGER VEDR. EGNETHED (UDVÆLGELSESKRITERIER) IKAST-BRANDE KOMMUNE Udbud af kontrakt om IT-løsning til dagtilbud Offentliggjort den 29. januar 2014 Tro og

Læs mere

1. Hvem skal have tilladelse til at drive virksomhed som investeringsrådgiver?

1. Hvem skal have tilladelse til at drive virksomhed som investeringsrådgiver? Investeringsrådgivere 1. Hvem skal have tilladelse til at drive virksomhed som investeringsrådgiver? Efter 343 a, stk. 1, i lov om finansiel virksomhed skal virksomheder, der udøver investeringsrådgivning

Læs mere

ANSØGNING OM TILSKUD til behandling i EU/EØS-lande efter de danske regler, der implementerer patientmobilitetsdirektivet

ANSØGNING OM TILSKUD til behandling i EU/EØS-lande efter de danske regler, der implementerer patientmobilitetsdirektivet ANSØGNING OM TILSKUD til behandling i EU/EØS-lande efter de danske regler, der implementerer patientmobilitetsdirektivet Læs vejledningen inden du udfylder ansøgningen. Hvis flere i din familie har fået

Læs mere

Erklæring om erhvervelse af dansk indfødsret for nordiske statsborgere mellem 18 og 23 år

Erklæring om erhvervelse af dansk indfødsret for nordiske statsborgere mellem 18 og 23 år 262-0 Erklæring om erhvervelse af dansk indfødsret for nordiske statsborgere mellem 18 og 23 år I henhold til 3, stk. 2 i lov om dansk indfødsret, jf. bekendtgørelse nr. 422 af 7. juni 2004 af lov om dansk

Læs mere

Skatteudvalget 2013-14 SAU Alm.del Bilag 271 Offentligt

Skatteudvalget 2013-14 SAU Alm.del Bilag 271 Offentligt Skatteudvalget 2013-14 SAU Alm.del Bilag 271 Offentligt AFTALE MELLEM FOLKEREPUBLIKKEN KINAS SÆRLIGE ADMINISTRATIVE REGION HONG KONG OG KONGERIGET DANMARKS REGERING OM UDVEKSLING AF OPLYSNINGER I SKATTESAGER

Læs mere

ANSØGNING TIL EF-SORTSMYNDIGHEDEN OM EF-SORTSBESKYTTELSE

ANSØGNING TIL EF-SORTSMYNDIGHEDEN OM EF-SORTSBESKYTTELSE Den Europæiske Union EF Sortskontor ANSØGNING TIL EF-SORTSMYNDIGHEDEN OM EF-SORTSBESKYTTELSE Via nationalt organ: Sag nr: Forbeholdt det nationale organ Udfyldes af Sortsmyndigheden Ansøgningsdato: Prioritetsdato:

Læs mere

News & Updates. Pligt til registrering af reelle ejere

News & Updates. Pligt til registrering af reelle ejere News & Updates Pligt til registrering af reelle ejere Pligt til registrering af reelle ejere Med henblik på at skabe øget transparens omkring danske virksomheders reelle ejerstruktur indføres den 23. maj

Læs mere

Nedenfor er en oversigt over de fuldmagter, der ønskes knyttet til aftale om Serviceløsning under Business Onlineaftalenr.

Nedenfor er en oversigt over de fuldmagter, der ønskes knyttet til aftale om Serviceløsning under Business Onlineaftalenr. Bilag 2 Nedenfor er en oversigt over de fuldmagter, der ønskes knyttet til aftale om Serviceløsning under Business Onlineaftalenr. CVR-nr. Navn Adresse Herefter kaldet kunden. I skema 1 står de opsamlingskonti,

Læs mere

AFTALE MELLEM REGERINGEN I KONGERIGET DANMARK REGERINGEN I FYRSTENDØMMET ANDORRA OM UDVEKSLING AF OPLYSNINGER I SKATTESAGER

AFTALE MELLEM REGERINGEN I KONGERIGET DANMARK REGERINGEN I FYRSTENDØMMET ANDORRA OM UDVEKSLING AF OPLYSNINGER I SKATTESAGER Skatteudvalget 2009-10 SAU alm. del Bilag 171 Offentligt AFTALE MELLEM REGERINGEN I KONGERIGET DANMARK OG REGERINGEN I FYRSTENDØMMET ANDORRA OM UDVEKSLING AF OPLYSNINGER I SKATTESAGER - 2 - Kongeriget

Læs mere

Skattereformens betydning for investering i SKAGEN Global, KonTiki og Vekst

Skattereformens betydning for investering i SKAGEN Global, KonTiki og Vekst 23. juni 2009 SKAGEN AS Skattereformens betydning for investering i SKAGEN Global, KonTiki og Vekst Skattereformen (Forårspakke 2.0) er vedtaget af Folketinget den 28. maj 2009. Skattereformens ændringer

Læs mere

Acceptblanket investeringsservice. custody erhverv

Acceptblanket investeringsservice. custody erhverv Acceptblanket investeringsservice custody erhverv Acceptblanket investeringsservice custody erhverv Udfyld navn og adresseoplysninger for de juridiske personer, der vil være kunder hos DEGIRO. 1. Kontohaver

Læs mere

Erklæring om generhvervelse af dansk indfødsret for tidligere danske statsborgere bosat i Danmark

Erklæring om generhvervelse af dansk indfødsret for tidligere danske statsborgere bosat i Danmark Erklæring om generhvervelse af dansk indfødsret for tidligere danske statsborgere bosat i Danmark Hvem kan søge om generhvervelse af dansk indfødsret? Færøerne tillader nu dobbelt statsborgerskab. Dobbelt

Læs mere

Internationale sponseringspolitikker. 1. april 2015 Amway

Internationale sponseringspolitikker. 1. april 2015 Amway Internationale sponseringspolitikker 1. april 2015 Amway Internationale sponseringspolitikker Denne politik er gældende for alle europæiske markeder (Belgien, Bulgarien, Danmark, Estland, Finland, Frankrig,

Læs mere

Ansøgning om, at opholdstilladelse på asyl- og familiesammenføringsområdet ikke skal anses for bortfaldet (voksne samt evt.

Ansøgning om, at opholdstilladelse på asyl- og familiesammenføringsområdet ikke skal anses for bortfaldet (voksne samt evt. Ansøgningsskema Ansøgning om, at opholdstilladelse på asyl- og familiesammenføringsområdet ikke skal anses for bortfaldet (voksne samt evt. medfølgende børn) Hvad kan dette skema bruges til? Du kan bruge

Læs mere

VI MAGRETHE DEN ANDEN, af Guds Nåde Danmarks Dronning, gør vitterligt:

VI MAGRETHE DEN ANDEN, af Guds Nåde Danmarks Dronning, gør vitterligt: Anordning om ikrafttræden for Grønland af dele af 1 i lov om ændring af lov om finansiel virksomhed og forskellige andre love som følge af forslag til lov om investeringsforeninger m.v. VI MAGRETHE DEN

Læs mere

Europaudvalget 2016 KOM (2016) 0201 Offentligt

Europaudvalget 2016 KOM (2016) 0201 Offentligt Europaudvalget 2016 KOM (2016) 0201 Offentligt EUROPA- KOMMISSIONEN Bruxelles, den 13.4.2016 COM(2016) 201 final 2016/0109 (NLE) Forslag til RÅDETS AFGØRELSE om indgåelse på Den Europæiske Unions vegne

Læs mere

KØBSTILBUD TIL AKTIONÆRERNE I DIBA BANK A/S

KØBSTILBUD TIL AKTIONÆRERNE I DIBA BANK A/S Denne Tilbudsannonce og Købstilbuddet, som denne Tilbudsannonce relaterer til, er ikke rettet mod aktionærer, hvis deltagelse i Købstilbuddet kræver udsendelse af et tilbudsdokument, registrering eller

Læs mere

Bekendtgørelse om prospekter ved første offentlige udbud mellem 100.000 euro og 2.500.000 euro af visse værdipapirer

Bekendtgørelse om prospekter ved første offentlige udbud mellem 100.000 euro og 2.500.000 euro af visse værdipapirer Bekendtgørelse om prospekter ved første offentlige udbud mellem 100.000 euro og 2.500.000 euro af visse værdipapirer I medfør af 43, stk. 3, 44, stk. 6, 46, stk. 2, og 93, stk. 3, i lov om værdipapirhandel

Læs mere