Denne manual må ikke kopieres, printes, trykkes eller på anden måde gengives uden skriftlig tilladelse fra Greenway ApS.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Denne manual må ikke kopieres, printes, trykkes eller på anden måde gengives uden skriftlig tilladelse fra Greenway ApS."

Transkript

1 Denne manual må ikke kopieres, printes, trykkes eller på anden måde gengives uden skriftlig tilladelse fra Greenway ApS. INDLEDNING Tak fordi du har købt din nye GSM/GPRS/GPS TRACKER hos Greenway. På de følgende sider kan du læse hvordan du skal programmere og bruge den let og problemfrit. Læs manualen grundigt inden du tager apparatet i brug, det sikrer at du får fuld udbytte af din nye GPS-Tracker. 1-3 Exteriør 1. Æsken indeholder: 1 stk. GSM/GPRS/GPS Tracker 1 stk. lader 1 stk. omformer med netstik til lader 2 stk. batteri 1 stk. halsbånd 1 stk. dansk manual

2 2. Tracker forside og side med betjeningsknapper: 3. Tracker i halsbånd Tracker monteret på hunde / katte halsbånd. 4 Specifikationer

3 5.1 SIM kortet. For at din GPS tracker skal virke, skal du have installeret et SIM-kort. Det letteste og billigste er at anskaffe et SIM-kort UDEN abonnement, altså dét der også kaldes et taletidskort. Der er flere udbydere af disse kort, find f.eks. en på Internettet. Inden du sætter SIM-kortet i GPS en skal du sikre dig at PIN-koden er deaktiveret på kortet. Sæt SIM-kortet i din almindelige mobiltelefon og sæt dato, land og de-aktiver PIN-koden. De-aktiver også alle viderestillinger og telefonsvarerindstillinger hvis de er aktive. VIGTIGT: prøv at sende SMS til og fra telefonen. Hvis du ikke kan begge dele, kan du heller ikke kommunikere med GPS en. Ret fejlen (aktiv PINkode, mobilsvar slået til, ikke mere taletid, taletidskortet udløbet) Tag SIM-kortet ud igen og sæt det i GPS en. 1. Åben bagsidedækslet og tag batteriet ud hvis det er sat i. 2. Skub SIM-kort holderen til venstre og løft den. 3. Læg SIM-kortet i holderen, så det passer med det skrå hjørne, og skub SIM-kort holderens dæksel tilbage mod højre og tryk det fast. 5.2 Batteri og oplader Første gang du skal oplade batteriet skal det oplades helt. Det tager 8-12 timer. Brug altid den lader der følger med sættet. Systemet bruger LI-ion batterier og et fuldt opladet batteri har en stand-by tid på ca. 48 timer. Efter første opladninng kan batteriet oplades på 3-5 timer. Pas på: LI-ion batterier indeholder farlige kemikalier og kan eksplodere hvis de udsættes for meget hård belastning eller ild. Oplad batteriet inden det er helt tomt for at være sikker på optimal GPS dækning. 5.3 Start Sæt SIM-kort og batteri i GPS en. Tænd GPS en UDENDØRS ved at trykke nogle sekunder på on/off -knappen Første gang du bruger GPS en skal den initialiseres - se 5.4 Efter sekunder vil GPS en begynde at arbejde og modtage GSM signaler såvel som GPS signaler. Den grønne kontrollampe vil blinke når enheden modtager signaler, hvis den ikke modtager signaler lyser den konstant. Når GPS en modtager signalerne korrekt kan du begynde at bruge den og sætte de efterølgende indstillinger. At slukke GPS en For at slukke GPS en skal den være uden for satellit-rækkevidde. Tag den indenfor og vent et par minutter. Hold den evt. inden i hånden og tryk på On/Off-kanppen i 3-5 sekunder. Når den grønne lampe slukker er GPS en også slukket. Denne funktion kan ind imellem være lidt drilagtig - systemet er lavet sådan af sikkerhedshensyn så GPS en ikke bliver slukket ved et uheld.

4 5.4 Initialisering Send en SMS med begin+password (skrives: begin123456) til GPS en). Den vil svare begin ok og vil initialisere alle indstillinger BEMÆRK: GPS en er indstillet med passwordet som standardindstilling. 5.5 Ændring af password Send en SMS med password+old password+mellemrum+newpassword for at ændre password. BEMÆRK: Vær sikker på at huske det nye password, du er nødt til at uploade softwaren til GPS en for at genopsætte fabriksopsætningerne hvis du glemmer passwordet. Husk at passwordet skal være med 6 tal ellers kan GPS en ikke genkende det. 5.6 Autorisation Man kan autorisere op til 5 forskellige telefonnumre, altså få GPS en til at sende SMS-beskeder til 5 forskellige foruddefinerede telefonnumre ad gangen. Det er ikke nødvendigt at autorisere en eller flere telefoner, men bemærk, at uden autorisation ved GPS en ikke hvilken telefon(er) den skal ringe til ved tryk på SOS-knappen, når GPS en forlader et geo-fence, ved auto-track, ved bevægelsesalarm og ved fartalarm Ring til GPS en 10 gange fra din mobiltelefon. Vent mindst 30 sekender mellem hvert opkald. Du vil sikkert modtage 10 positioner fra GPS en som SMS, dem kan du bare slette. Nu har GPS en autoriseret DIN mobiltelefon automatisk Send SMS med admin+password+mellemrum+mobilnummer for at yderligere autorisere en telefon osv. Alle de telefoner der skal autoriseres udover den første (hvis det ønskes) skal sættes op fra den først autoriserede telefon. Hver gang autorisationen er lykkes får du beskeden admin ok som SMS. Hvis du vil ophæve et autoriseret nummer skal du taste noadmin+password+mellemrum+det autoriserede nummer du vil ophæve Af hensyn til roaming skal du tilføje din landekode på mobiltelefonnummeret, f.eks skal du sende admin til GPS en for at autorisere nummeret Realtime forespørgsel Hvis der ikke er sat et autoriseret telefonnummer vil GPS en sende en GEO-information til den telefon der ringer den op. Hvis der er sat et autoriseret telefonnummer vil GPS en ikke reagere, hvis den bliver ringet op af en ikke autoriseret telefon.

5 5.7.2 Når en autoriseret/ikke autoriseret telefon ringer GPS en op, afbryder den ( lægger på ) og sender en real-time rapport (SMS) til telefonen med et direkte link til f.eks. Google Maps og denne tekst: lat = breddegrad long = længdegrad speed = fart Time = klokkeslet Date = dato bat = batteristand signal = signalstyrke IMEI = IMEI nummer Du kan trykke på linket i SMS en og direkte se på din telefon hvor GPS en befinder sig. Hvis du ikke kan komme på internettet med din telefon kan du taste længde- og breddegrad ind på din PC/Mac, se nedenfor. For at se hvor GPS en (og dét den sidder i eller på) befinder sig, kan du gå ind på Google Earth ( eller Tracker2Map ( tracker2map.com) eller Google Maps ( og indtaste breddeog længdegrader (latitude og longitude) direkte i søgefeltet, adskilt af et komma (Google Earth/Maps) og med alle de decimaler du får at vide i geo-rapporten fra GPS en). Nu kan du nøjagtigt se hvor GPS en befinder sig i Google Earth og Tracker2map på foto og i Google Maps på kort (grøn pil) 5.8 Auto track på mobiltelefon Send begin til GPS en for at initialisere den. Den vil svare begin ok. Send tidsintervaller og antal gange du ønsker at modtage positioner med en SMS f.eks. at30sum15. Tallet 30 er tidsintervallet mellem beskederne og 15 er antal gange du ønsker at få positionerne For at ophæve auto tracking sender du noat til GPS en. BEMÆRK. Intervallerne du ønsker at få tilsendt rapporter i må ikke være kortere end 30 sekunder og højere end sekunder. 5.9 Stemmeovervågning I denne indstilling kan du kalde GPS en for at aflytte den (se venligst 5.10 for instruktion) GPS en har indbygget mikrofon Skift mellem Track og Monitor Standardindstillingen er Track Send en SMS med monitor+password til GPS en, den vil svare monitor ok og skifte til monitor indstilling.

6 Send en SMS med tracker+password til GPS en og den vil svare tracker ok og gå tilbage til tracker indstilling 5.11 Geo-fence / elektronisk hegn Man kan opsætte et elektronsik hegn for at overvåge bevægelserne inden for dette. GPS en vil sende en besked til de autoriserede numre hvis den forlader det definerede område Ud af et defineret område: GPS en skal have ligget stille i 3-10 minutter. Send en SMS stockade+password+mellemrum+longitude,latitude;longitude,latitu de1 til GPS en. Bemærk et-tallet efter sidste breddegrad, det er dét der bestemmer at GPS en IKKE må forlade et område. Ind i et defineret område: GPS en skal have ligget stille i 3-10 minutter. Send en SMS stockade+password+mellemrum+longitude,latitude;longitude,latitu de2 til GPS en. Bemærk to-tallet efter sidste breddegrad, det er dét der bestemmer at GPS en IKKE må komme ind i et område. I tilfælde af at GPS en forlader eller komme rind i det definerede område vil den sende en SMS med stockade+geo-info til de autoriserede numre. Geo-info er koordinater (længdegrader og breddegrader) og fortæller hvor GPS en befinder sig - og dermed det eller den GPS en er sat fast i eller på (f.eks. en person, en hund, en barnevogn, en bil eller en båd). BEMÆRK: Når du skal opsætte et geo-fence / elektronisk hegn skal du gøre som følger: Gå ind på Google Earth og find det område hvor du vil opsætte hegnet (f.eks. Dalehøjvej XX 3120 Dronning Mølle). Når luftfotoet af området er på skærmen, trykker du på + / - til en passende forstørrelse ses. Sæt cuseren over det øverste, venstre hjørne af det område du vil afgrænse og aflæs længde og breddegrader (i menuen Indstillinger i topmenuen på Google Earth skal du have sat koordinaterne til decimalgrader ). Skriv dem ned. Sæt nu curseren over det nederste, højre hjørne du vil afgrænse, aflæs og skriv ned. Du har nu defineret det område du vil afgrænse. NB. I denne funktion skal du være opmærksom på at GPS en kræver at få skrevet længdegrad først og derefter breddegrad - altså omvendt af den rækkefølge det står på i Google Earth (koordinaterne står i nederste, venstre hjørne af kortet på skærmen i Google Earth). Tryk på linket i SMS en på din Smartphone eller gå ind på Google Earth på din PC/ Mac ( eller Tracker2Map ( com) eller Google Maps ( og indtaste bredde- og længdegrader (latitude og longitude) direkte i søgefeltet, adskilt af et komma (Google Earth) og med alle de decimaler du får at vide i geo-rapporten fra GPS en). Nu kan du nøjagtigt se hvor GPS en befinder sig i Google Earth og Tracker2Map på foto og i Google Maps på kort (grøn pil).

7 5.12 Bevægelses alarm Opsætning: GPS en skal have ligget stille i 3-10 minutter. Send en SMS move+password til GPS en GPS en svarer move ok. I tilfælde af at GPS en bliver flyttet mere end 200 meter, vil den sende beskeden move sammen med en Geo-info (bredde- og længdegrad) til de autoriserede numre. Den sender denne information 3 gange med 3 minutters mellemrum Ophæv bevægelses alarmen: Send en SMS med nomove+password til GPS en for at de-aktivere bevægelsesalarmen Alarm ved hastighed Opsætning: Send en SMS til GPS en speed+password+mellemrum+080 (hvis du f.eks. ønsker at blive alarmeret hvis GPS en bevæger sig hurtigere end 80 km/t) GPS en svarer speed ok. Hvis GPS en bevæger sig hurtigere end f.eks. 80 km/ t sender den en SMS med speed+080+geo-info til de autoriserede telefoner Ophæv bevægelses alarm: Send en SMS med nospeed+password til GPS en. Bemærk: Det anbefales ikke at sætte alarmen til en fart lavere end 50 km/t. Under denne fart kan GPS en oplysning være misvisende på grund af svigtende eller dårligt GPS-signal Tjek IMEI nummer Send en SMS imei+password til GPS en for at tjekke dens IMEI-nummer SOS knappen Tryk på SOS-knappen i 3 sekunder. GPS en vil sende en SMS help me+geo-info) til de autoriserede telefoner hver 3. minut. GPS en stopper med at sende når en af de autoriserede telefoner sender en SMS med nosos til GPS en Lavt batteriniveau GPS en begynder at sende lavt batteriniveau-alarm når spændingen i batteriet når under 3,7 V. Den sender en SMS hvert 3. minut. Advarslen er lowbattery+geoinfo 5.17 Hemmeligt nummer Hvis et hemmeligt, autoriseret nummer kalder GPS en vil den sende en SMS med det hemmelige nummer og GEO-info til alle de autoriserede telefonnumre Send en SMS med hidenumber+password for at sætte et hemmeligt (skjult) nummer op

8 Send en SMS med nohidenumber+password for at slette det hemmelige (skjulte) nummer 5.18 SMS center Send en SMS adminsms+password+mellemrum+mobilnummer for at sætte et SMS center op. Når SMS centret er sat op, vil GPS en sende en SMS med GEO-info og det autoriserede nummer der kaldte GPS en, til SMS centret Send en SMS noadminsms+password for at de-aktivere SMS-centret GPRS opsætning For at kunne bruge GPRS funktionen skal du sætte IP, port og APN (acess point name) op ved at sende SMS-kommandoer Opsætning af IP adresse og port: Send en SMS med adminip+password+mellemrum+ipadresse+mellemrum+port. Hvis opsætningen er korrekt vil GPS en svare med en SMS adminip ok Ophævning af GPRS: Send en SMS med noadminip+password Opsætning af APN Opsætning: Send en SMS med apn+password+mellemrum+[specificér] apn Hvis opsætningen er korrekt vil GPS en svare med en SMS APN ok PS Det gamle APN vil ikke være gyldig længere når du har sat et ny APN. Så snart IP, port og APN er sat op, kan du ringe op eller sende en SMS til GPS en. Den vil lægge på og sende koordinaterne til IP adressen. Beskeden der bliver sendt til IP-adressen er: Serienummer + autoriseret nummer + GPRMC + GPS-signal, destination, IMEI nummer og CR16 checksum

9 Forholdsregler For at forlænge GPS ens levetid bør du tage følgende forholdsregler: 1. Hold GPS en tør, den er stænktæt, men ikke vandtæt. 2. Brug ikke GPS en på meget støvede lokaliteter 3. Læg ikke GPS en på meget varme eller meget kolde lokaliteter 4. Ryst og bank ikke GPS en hårdt 5. Tør GPS en med en tør, blød klud ved rengørinng 6. Overmal ikke GPS en, det kan svække ydelsen. 7. Adskil ikke GPS en 8. Brug de batterier og opladeren der leveres med GPS en Problemer og løsninger GPS en vil ikke starte: Tjek batterierne og se om de er fuldt opladede og korrekt installerede. GPS en vil ikke lægge på : Hvis et ikke autoriseret nummer har kaldt GPS en. Initalisér GPS en igen og opsæt de autoriserede numre igen Bemærk: GPS en bør altid tændes udendørs det sikrer en meget hurtigere og bedre sattelitforbindelse. Denne manual må ikke kopieres, printes, trykkes eller på anden måde gengives uden skriftlig tilladelse fra Greenway ApS. OBS: Hvis du vælger at bruge kort som f.eks. er baseret på Google s kortmateriale i Google Maps, Google Earth eller bruger Tracker2Map eller andre eksterne tjenester kan Greenway ApS ikke stilles til ansvar for kortenes indhold, nøjagtighed eller rigtighed. Greenway ApS hæfter ikke for fejl eller misforståelser som opstår i forbindelse med læsning af denne manual. Manualen kan til enhver tid ændres uden varsel. Greenway ApS kan ikke drages til ansvar på grund af personer, dyr eller andet som forsvinder eller ikke kan spores ved hjælp af det leverede trackingsystem. Senest rettet: København 1. august 2012

Denne manual må ikke kopieres, printes, trykkes eller på anden måde gengives uden skriftlig tilladelse fra Greenway ApS.

Denne manual må ikke kopieres, printes, trykkes eller på anden måde gengives uden skriftlig tilladelse fra Greenway ApS. Denne manual må ikke kopieres, printes, trykkes eller på anden måde gengives uden skriftlig tilladelse fra Greenway ApS. INDLEDNING Tak fordi du har købt din nye GSM/GPRS/GPS TRACKER hos Greenway. På de

Læs mere

Venligst bemærk, at specifikationer og oplysninger er underlagt ændringer uden forudgående varsel i denne vejledning.

Venligst bemærk, at specifikationer og oplysninger er underlagt ændringer uden forudgående varsel i denne vejledning. TK201 Vejledning Forord Tillykke med din nye GPS tracker TK201. Denne manual viser hvordan du betjener enheden nemt og korrekt. Sørg for at læse denne manual grundigt, før du bruger dette produkt. Venligst

Læs mere

TK102-2 Vejledning. Forord. Website: www.smartgps.dk. Kontakt: salg@smartgps.dk

TK102-2 Vejledning. Forord. Website: www.smartgps.dk. Kontakt: salg@smartgps.dk TK102-2 Vejledning Forord Tillykke med din nye GPS tracker TK102-2. Denne manual viser hvordan du betjener enheden nemt og korrekt. Sørg for at læse denne manual grundigt, før du bruger dette produkt.

Læs mere

GSM/GPRS/GPS TRACKER BRUGER MANUAL

GSM/GPRS/GPS TRACKER BRUGER MANUAL GSM/GPRS/GPS TRACKER BRUGER MANUAL Forord Tak for at du købte din GPS Tracker hos Alarmgruppen ApS. Læs bruger manualen igennem, inden du bruger din GPS Tracker. Enhver ændring vil blive integreret i den

Læs mere

GPS trackeren virker ved hjælp af GSM netværket og GPS satellitterne, og kan bruges til at overvåge og bestemme hvor en enhed befinder sig henne.

GPS trackeren virker ved hjælp af GSM netværket og GPS satellitterne, og kan bruges til at overvåge og bestemme hvor en enhed befinder sig henne. GPS Tracker 1 Om GPS trackeren GPS trackeren virker ved hjælp af GSM netværket og GPS satellitterne, og kan bruges til at overvåge og bestemme hvor en enhed befinder sig henne. Hvor kan GPS trackeren bruges?

Læs mere

Manual til GPS tracker til kæledyr KDL100

Manual til GPS tracker til kæledyr KDL100 Manual til GPS tracker til kæledyr KDL100 Indledning Tak for at du har købt GPS trackeren. Denne manual viser hvordan du bruger produktet korrekt. Sørg for at læse denne manual grundigt inden du tager

Læs mere

GSM/GPRS/GPS TRACKER BRUGER MANUAL

GSM/GPRS/GPS TRACKER BRUGER MANUAL GSM/GPRS/GPS TRACKER BRUGER MANUAL Forord Tak for at du købte TK102. Denne vejledning viser hvordan du kan betjene enheden nemt og korrekt. Sørg for at læse denne manual omhyggeligt, inden du bruger dette

Læs mere

MT90 Vejledning. Forord. Website: www.smartgps.dk Kontakt: salg@smartgps.dk. Tillykke med din nye GPS tracker MT90.

MT90 Vejledning. Forord. Website: www.smartgps.dk Kontakt: salg@smartgps.dk. Tillykke med din nye GPS tracker MT90. MT90 Vejledning Forord Tillykke med din nye GPS tracker MT90. Denne manual viser hvordan du anvender enheden korrekt. Sørg for at læse denne manual grundigt, før du bruger dette produkt. Brugermanualen

Læs mere

GPS 102B Mini Tracker 04.02.2013

GPS 102B Mini Tracker 04.02.2013 GPS 102B Mini Tracker 04.02.2013 Brugsanvisning Tak fordi du købte GPS Mini Tracker model 102. Denne brugsanvisning vil vise dig hvordan du kommer i gang med at bruge Trackeren og giver udførlig forklaring

Læs mere

Mini GPS tracker. med 2 batterier

Mini GPS tracker. med 2 batterier Vejledning til Mini GPS tracker DK med 2 batterier 1 DK Version1.00 Tillykke med din nye GPS Tracker Denne vejledning er et supplement til den engelske vejledning, og den viser, hvordan du skal anvende

Læs mere

TM100 Brugermanual 2014-07

TM100 Brugermanual 2014-07 TM100 Brugermanual 2014-07 1. Pakkens indhold GPS enhed Relæ Manual Kabel 1. SIM kort Inden SIM-kort isættes bør du sikre at PIN kode ikke er aktiveret. Dette gøres ved at sætte kortet i en telefon. Kortets

Læs mere

2014-09. TC06 Brugermanual

2014-09. TC06 Brugermanual 2014-09 TC06 Brugermanual 1. Isæt SIM kort Inden SIM kort isættes bør du sikre at PIN kode ikke er aktiveret. Dette gøres ved at sætte kortet i en telefon. Kortet skydes ind fra siden, med guld-kontakterne

Læs mere

TC06 Brugermanual 2014-07

TC06 Brugermanual 2014-07 TC06 Brugermanual 2014-07 1. Isæt SIM kort Inden SIM kort isættes bør du sikre at PIN kode ikke er aktiveret. Dette gøres ved at sætte kortet i en telefon. Kortet skydes ind fra siden, med guld-kontakterne

Læs mere

Vejledning til H GPS Tracker. TK106 Quick start guide. Helmholt Elektronik A/S

Vejledning til H GPS Tracker. TK106 Quick start guide. Helmholt Elektronik A/S Vejledning til H14836 GPS Tracker TK106 Quick start guide Installering af simkort På bagsiden af TK106 sættes en lille skruetrækker forsigtigt ind i hakket og vrides. Derved åbnes bagklappen. Så tages

Læs mere

GPS tracker til. OBD stik

GPS tracker til. OBD stik Brugervejledning til GPS tracker til DK OBD stik 1 DK Version1.00 Tillykke med din nye GPS Tracker Denne vejledning er et supplement til den engelske vejledning, og den viser, hvordan du skal anvende trackeren.

Læs mere

SafeMode ApS Møllemærsk Aabenraa Tlf CVRnr.:

SafeMode ApS Møllemærsk Aabenraa Tlf CVRnr.: SafeMode ApS Møllemærsk 29 6200 Aabenraa Tlf. +45 2556 3030 E-mail: info@safemode.dk CVRnr.: 36717084 www.safemode.dk 2 Indholdsfortegnelse 1. Produktoversigt...3 2. Hvordan bærer man den lille tracker?...

Læs mere

GPS mini tracker med. fjernbetjening

GPS mini tracker med. fjernbetjening Brugervejledning til GPS mini tracker med DK fjernbetjening 1 DK Version1.00 Tillykke med din nye GPS Tracker Denne vejledning er et supplement til den engelske vejledning, og den viser, hvordan du skal

Læs mere

GPS Tracker til demente, ejendele og børn

GPS Tracker til demente, ejendele og børn GPS Tracker til demente, ejendele og børn Indhold Installation af simkort... 3 Opladning... 3 Tænde og slukke tracker... 3 Hvad betyder LED lyset... 4 Aktivering SOS alarm... 4 Foretage et telefon opkald...

Læs mere

TK102 (H14014) GPS Tracker DANSK BRUGERMANUAL

TK102 (H14014) GPS Tracker DANSK BRUGERMANUAL TK102 (H14014) GPS Tracker DANSK BRUGERMANUAL Generelt Tak for dit køb af dette produkt. Læs venligst denne brugermanual grundigt igennem, før produktet tages i anvendelse. Hvis udstyret eller dele af

Læs mere

Velkommen til TK Star 106 GPS brugervejledning Udarbejdet af SafeNow

Velkommen til TK Star 106 GPS brugervejledning Udarbejdet af SafeNow Velkommen til TK Star 106 GPS brugervejledning Udarbejdet af SafeNow Først og fremmest tillykke med din GPS Tracker Manualen viser hvordan du anvender trackeren korrekt og dermed får det bedste ud af dit

Læs mere

CCTR-610 GPS tracker. Brugervejledning. SSIHuset v/svane Electronic. Tracker model 610 GPS

CCTR-610 GPS tracker. Brugervejledning. SSIHuset v/svane Electronic. Tracker model 610 GPS 1 CCTR-610 GPS tracker Brugervejledning SSIHuset v/svane Electronic 2 Tillykke med Deres køb af denne GPS-tracker, som har mange funktioner, såsom øjeblikkelig at finde position, objekt bevægelses alarm

Læs mere

Model 103b Brugs og monteringsanvisning GSM / GPS Tracker for fastmontering.

Model 103b Brugs og monteringsanvisning GSM / GPS Tracker for fastmontering. Model 103b Brugs og monteringsanvisning GSM / GPS Tracker for fastmontering. 22.08.2011 GPS Tracker model 103 er for fastmontering i bil, båd, campingvogn eller andet køretøj, maskine med en konstant 12/24V

Læs mere

Sporing af demente med GPS-teknologi

Sporing af demente med GPS-teknologi Sporing af demente med GPS-teknologi Større tryghed og bevægelsesfrihed for demente Med GPS-TRACKER ved man altid, hvor den demente befinder sig Se mere om GPS-TRACKER+ på: www.danbit.dk/info/gps Sporing

Læs mere

Sporing af demente med GPS-teknologi

Sporing af demente med GPS-teknologi Sporing af demente med GPS-teknologi Større tryghed og bevægelsesfrihed for demente Med GPS-TRACKER ved man altid, hvor den demente befinder sig. Sporing af demente med GPS-teknologi Hvorfor skulle demente

Læs mere

Brugervejledning. Care Tracker iphone app og GPS brik eller ur

Brugervejledning. Care Tracker iphone app og GPS brik eller ur Brugervejledning Care Tracker iphone app og GPS brik eller ur Stella Care ApS Alhambravej 3 1826 Frederiksberg C Tlf. 42 42 90 60 info@stellacare.dk www.stellacare.dk Kære bruger, Denne vejledning indeholder

Læs mere

Velkommen til TK Star 106 GPS brugervejledning Udarbejdet af SafeNow

Velkommen til TK Star 106 GPS brugervejledning Udarbejdet af SafeNow Velkommen til TK Star 106 GPS brugervejledning Udarbejdet af SafeNow Først og fremmest tillykke med din GPS Tracker Manualen viser hvordan du anvender trackeren korrekt og dermed får det bedste ud af dit

Læs mere

Copyright & ansvarsfraskrivelse

Copyright & ansvarsfraskrivelse Velkommen til TK Star 1000 App vejledning Udarbejdet af SafeNow Først og fremmest tillykke med din GPS Tracker Vejledningen viser, hvordan du anvender TKSTAR GPS App en korrekt og dermed får det bedste

Læs mere

Velkommen til TK Star 906 GPS brugervejledning Udarbejdet af SafeNow

Velkommen til TK Star 906 GPS brugervejledning Udarbejdet af SafeNow Velkommen til TK Star 906 GPS brugervejledning Udarbejdet af SafeNow Først og fremmest tillykke med din GPS Tracker Manualen viser hvordan du anvender trackeren korrekt og dermed får det bedste ud af dit

Læs mere

BRUGSVEJLEDNING. MOBISAT tak. fordi du valgte. MOBISAT - Mario - Brugsvejledning - V1.4 - Side 1 af 11

BRUGSVEJLEDNING. MOBISAT tak. fordi du valgte. MOBISAT - Mario - Brugsvejledning - V1.4 - Side 1 af 11 BRUGSVEJLEDNING MOBISAT tak fordi du valgte MOBISAT - Mario - Brugsvejledning - V1.4 - Side 1 af 11 HVAD ER MARIO MARIO er et beskyttelses- og satellitsporingssystem, der er i stand til at registrere de

Læs mere

Velkommen til TK Star 905 GPS brugervejledning Udarbejdet af SafeNow

Velkommen til TK Star 905 GPS brugervejledning Udarbejdet af SafeNow Velkommen til TK Star 905 GPS brugervejledning Udarbejdet af SafeNow Først og fremmest tillykke med din GPS Tracker Manualen viser hvordan du anvender trackeren korrekt og dermed får det bedste ud af dit

Læs mere

CCTR-600 GPS tracker brugervejledning

CCTR-600 GPS tracker brugervejledning CCTR-600 GPS tracker brugervejledning Velkommen til at bruge denne GPS-tracker, den har mange funktioner, såsom at finde straks, real tracking mode, høj hastigheds rapport, nødhjælps behandling hjælp osv.

Læs mere

Velkommen til TK Star 816 GPS brugervejledning Udarbejdet af SafeNow

Velkommen til TK Star 816 GPS brugervejledning Udarbejdet af SafeNow Velkommen til TK Star 816 GPS brugervejledning Udarbejdet af SafeNow Først og fremmest tillykke med din GPS Tracker Manualen viser hvordan du anvender trackeren korrekt og dermed får det bedste ud af dit

Læs mere

Velkommen til TK Star 911 GPS brugervejledning Udarbejdet af SafeNow

Velkommen til TK Star 911 GPS brugervejledning Udarbejdet af SafeNow Velkommen til TK Star 911 GPS brugervejledning Udarbejdet af SafeNow Først og fremmest tillykke med din GPS Tracker Manualen viser hvordan du anvender trackeren korrekt og dermed får det bedste ud af dit

Læs mere

Brugervejledning. Care Tracker Android app og GPS brik eller ur

Brugervejledning. Care Tracker Android app og GPS brik eller ur Brugervejledning Care Tracker Android app og GPS brik eller ur Stella Care ApS Alhambravej 3 1826 Frederiksberg C Tlf. 42 42 90 60 info@stellacare.dk www.stellacare.dk Kære bruger, Denne vejledning indeholder

Læs mere

indream SmartCar GPS tracker

indream SmartCar GPS tracker indream SmartCar GPS tracker REV 2.4-27-05-2015 Specifikationer Type Lokationshastighed GPS / GSM antenne Forsyningsspænding indream SmartCar Hot start < 2 sekunder (Åben himmel) Kold start < 38 sekunder

Læs mere

MVT380 Vejledning. Forord. Website: www.smartgps.dk Kontakt: salg@smartgps.dk. Tillykke med din nye GPS tracker MVT380.

MVT380 Vejledning. Forord. Website: www.smartgps.dk Kontakt: salg@smartgps.dk. Tillykke med din nye GPS tracker MVT380. MVT380 Vejledning Forord Tillykke med din nye GPS tracker MVT380. Denne manual viser hvordan du installerer enheden korrekt. Sørg for at læse denne manual grundigt, før du bruger dette produkt. Brugermanualen

Læs mere

Patent nummer: J.nr. US JK7343I. Tlf

Patent nummer: J.nr. US JK7343I.   Tlf Patent nummer: J.nr. US74765294-JK7343I Side 2 of 9 Montering af enheden: Det er vigtigt, at den positive ledning +, altid får konstant fødestrøm. Bemærk: Nogle maskiner og biler kan, efter at have været

Læs mere

Manual til Elegant DK190

Manual til Elegant DK190 Manual til Elegant DK190 Indhold Forord... 4 Alarmens generelle opbygning... 5 Placering af alarmen... 7 Oversigt over alarmen... 8 Forside... 8 Bagside... 9 Tag alarmen i brug... 10 Programering af alarmen...

Læs mere

GPS 302 Junior/Senior telefon Bruger manual

GPS 302 Junior/Senior telefon Bruger manual GPS 302 Junior/Senior telefon Bruger manual 08.11.2012 Larixvej 3 8471 Sabro Denmark www.alarm import.dk Servicetelefon: 8748 6000 Tillykke med din 302 GPS Junior / Senior telefon med indbygget GPS Sporing.

Læs mere

MVT800 Vejledning. Forord. Website: www.smartgps.dk Kontakt: salg@smartgps.dk. Tillykke med din nye GPS tracker MVT800.

MVT800 Vejledning. Forord. Website: www.smartgps.dk Kontakt: salg@smartgps.dk. Tillykke med din nye GPS tracker MVT800. MVT800 Vejledning Forord Tillykke med din nye GPS tracker MVT800. Denne manual viser hvordan du installerer enheden korrekt. Sørg for at læse denne manual grundigt, før du bruger dette produkt. Brugermanualen

Læs mere

Med sikkerhed et godt valg...

Med sikkerhed et godt valg... Med sikkerhed et godt valg... GPS Tracker MT80 Brugsvejledning version 1.1 Tyverimaerkning Tyverisikring Brandsikring Sporingssystemer SafeGroup AS / KC Mærkning & Sikring AS Sintrupvej 2 8220 Brabrand

Læs mere

Velkommen til TK Star 1000 GPS brugervejledning Udarbejdet af SafeNow

Velkommen til TK Star 1000 GPS brugervejledning Udarbejdet af SafeNow Velkommen til TK Star 1000 GPS brugervejledning Udarbejdet af SafeNow Først og fremmest tillykke med din GPS tracker Manualen viser hvordan du anvender trackeren korrekt og dermed får det bedste ud af

Læs mere

Velkommen til GPS Tracker S01 vejledning Udarbejdet af SafeNow

Velkommen til GPS Tracker S01 vejledning Udarbejdet af SafeNow Velkommen til GPS Tracker S01 vejledning Udarbejdet af SafeNow Først og fremmest tillykke med din nye tracker Vejledningen beskriver, hvordan du anvender uret korrekt og dermed får det bedste ud af dit

Læs mere

Lommy Personal. Brugsvejledning. Lommy Personal overblik. Personlig sikkerhed og tryghed. Tillykke med din nye Lommy Personal.

Lommy Personal. Brugsvejledning. Lommy Personal overblik. Personlig sikkerhed og tryghed. Tillykke med din nye Lommy Personal. Personlig sikkerhed og tryghed Lommy Personal Tillykke med din nye Lommy Personal. Denne vejledning giver dig en kort introduktion i Lommy Personals mange funktioner. Lommy Personal overblik 4 5 1. Lystårn

Læs mere

Manual KlimaC SMS Box. Dioder for fjernbetjening skal pege mod varmepumpen (afstand 6 m.)

Manual KlimaC SMS Box. Dioder for fjernbetjening skal pege mod varmepumpen (afstand 6 m.) Manual KlimaC SMS Box Dioder for fjernbetjening skal pege mod varmepumpen (afstand 6 m.) Opstart Isætning af SIM kort: SIM-kortet SKAL være uden Pin-kode, koden fjernes nemmest ved at isætte SIM-kortet

Læs mere

Velkommen til GPS Børneur L20 vejledning Udarbejdet af SafeNow

Velkommen til GPS Børneur L20 vejledning Udarbejdet af SafeNow Velkommen til GPS Børneur L20 vejledning Udarbejdet af SafeNow Først og fremmest tillykke med dit nye GPS Børneur L20. Vejledningen beskriver, hvordan du anvender uret korrekt og dermed får det bedste

Læs mere

Velkommen til GPS Tracker Ur vejledning Udarbejdet af SafeNow

Velkommen til GPS Tracker Ur vejledning Udarbejdet af SafeNow Velkommen til GPS Tracker Ur vejledning Udarbejdet af SafeNow Først og fremmest tillykke med dit nye ur Vejledningen beskriver, hvordan du anvender uret korrekt og dermed får det bedste ud af dit køb.

Læs mere

Automatisk satellit overvågning af

Automatisk satellit overvågning af Automatisk satellit overvågning af dine ejendele InteT abonnement eller gebyr Få adgang til al information direkte via mobiltelefon eller Internet Bevægelses sensor - autosporing samt aflytning Markedets

Læs mere

Quick Guide Manual VarioCall. Tryghedsalarm med GPS. VarioCall. HC-405-BA VarioCall Vejledning Dansk Side 1 af 8

Quick Guide Manual VarioCall. Tryghedsalarm med GPS. VarioCall. HC-405-BA VarioCall Vejledning Dansk Side 1 af 8 Tryghedsalarm med GPS HC-405-BA Vejledning Dansk Side 1 af 8 Produkt beskrivelse. Bestellnummer GSM Frequenzen, opladekabel, opladestation, rem. HC-415 850/900/1800/1900 MHz Betjeningsvejledning HC-415-KA

Læs mere

TK10 Brugervejledning

TK10 Brugervejledning TK10 Brugervejledning TK10 Features Op til 800 dages drift på en opladning. 10000mAh Litium-Polymer batteri. Indbygget Sabotage alarm. GSM+GPS positionering med Google map tracking. Vandtæt design med

Læs mere

Manual til PRO DK180

Manual til PRO DK180 Manual til PRO DK180 Indhold Forord... 4 Alarmens generelle opbygning... 5 Placering af alarmen... 7 Oversigt over alarmen... 8 Tag alarmen i brug... 10 Programering af alarmen... 11 Indtastning af egen

Læs mere

GPS-Tracker til bil og person PST-T100

GPS-Tracker til bil og person PST-T100 GPS-Tracker til bil og person PST-T100 Betjeningsvejledning Læs venligst betjeningsvejledningen omhyggeligt igennem inden installation og brug! Ver.2.0 Indhold 1. INDLEDNING... 3 2. EGENSKABER 3 3. SPECIFIKATION...

Læs mere

Beskrivelse af tryghedsalarmen

Beskrivelse af tryghedsalarmen Denne vejledning fungerer som en hurtig og nem brugervejledning på dansk, oversat af GSM Teknik ApS. Skal man bruge alle detaljer, henvises til den engelske vejledning, der medfølger i kassen. Beskrivelse

Læs mere

SSI 6000.0400 GSM Fjernbetjenings system for porte/garage døre

SSI 6000.0400 GSM Fjernbetjenings system for porte/garage døre 1 SSI 6000.0400 GSM Fjernbetjenings system for porte/garage døre Vejledning SSIHuset v/svane Electronic ApS Arildsvej 27, Gråmose, DK-7442 Engesvang mail: ssi@svane-el.dk http: svane-el.dk 2 System for

Læs mere

Velkommen til GPS Tracker Ur GW300 vejledning Udarbejdet af SafeNow

Velkommen til GPS Tracker Ur GW300 vejledning Udarbejdet af SafeNow Velkommen til GPS Tracker Ur GW300 vejledning Udarbejdet af SafeNow Først og fremmest tillykke med dit nye ur Vejledningen beskriver, hvordan du anvender uret korrekt og dermed får det bedste ud af dit

Læs mere

SMS kommandoliste. Indholdsfortegnelse: Website: www.smartgps.dk Kontakt: support@smartgps.dk

SMS kommandoliste. Indholdsfortegnelse: Website: www.smartgps.dk Kontakt: support@smartgps.dk SMS kommandoliste Dette dokument er udarbejdet af SmartGPS.dk. Indholdet må ikke kopieres hverken elektronisk eller på papir uden forudgående aftale med SmartGPS. Vi forbeholder os retten til at ændre

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING BETJENINGSPANEL

BRUGERVEJLEDNING BETJENINGSPANEL BRUGERVEJLEDNING BETJENINGSPANEL Side 1 til betjeningspanel Introduktion Du kan betjene din alarm med det trådløse betjeningspanel. Det placeres ved hjemmets hoveddør, så det er let at slå alarmen til

Læs mere

Special Ops Live. Dansk Quick Guide. Kamera indstillinger ved Foto mode. Nu kan du styre dit kamera live via sms

Special Ops Live. Dansk Quick Guide. Kamera indstillinger ved Foto mode. Nu kan du styre dit kamera live via sms Dansk Quick Guide Nu kan du styre dit kamera live via sms Når du modtager dit kamera pakkes det ud, du finder 12 Stk. NYE batterier, finder dit Sandisk SD Kort og dit nye simkort fra det teleselskab du

Læs mere

Autoriseret forhandler Quick Guide DLC Covert Special OPS

Autoriseret forhandler Quick Guide DLC Covert Special OPS Autoriseret forhandler Quick Guide DLC Covert Special OPS Når du modtager dit nye DLC Covert Special Ops mms kamera Anbefaler vi du følger vejledning i opstarten af kameraet. Du sikre dig kameraet er SLUKKET

Læs mere

Find dine dyr og dine dyrebare ting på få sekunder. Brugsanvisning. Pakken indeholder:

Find dine dyr og dine dyrebare ting på få sekunder. Brugsanvisning. Pakken indeholder: Find dine dyr og dine dyrebare ting på få sekunder Brugsanvisning Pakken indeholder: 1 modtager 2 x sendere Stænktætte covers til halsbånd / nøglering 1 x holder til modtager ID-stickers til sendere 2

Læs mere

Vejledning til GSM alarm sender

Vejledning til GSM alarm sender 1 Vejledning til GSM alarm sender SSIHuset Svane Electronic 2 Sikkerheds tips Brug kun dette produkt som foreskrevet her i vejledningen. Installer ikke senderen tæt på vand, fugt eller direkte varme. Forbind

Læs mere

Velkommen til TK Star 915 GPS brugervejledning Udarbejdet af SafeNow

Velkommen til TK Star 915 GPS brugervejledning Udarbejdet af SafeNow Velkommen til TK Star 915 GPS brugervejledning Udarbejdet af SafeNow Først og fremmest tillykke med din GPS Tracker Manualen viser hvordan du anvender trackeren korrekt og dermed får det bedste ud af dit

Læs mere

CCTR-620 GPS TRACKER - BRUGSANVISNING

CCTR-620 GPS TRACKER - BRUGSANVISNING CCTR-620 GPS TRACKER - BRUGSANVISNING Velkommen til brug af GPS tracker CCTR-620. Sporingsenheden er med et GPS-modul og et GSM-modul. Enheden har mange nye og unikke funktioner, f.eks. link til kort på

Læs mere

ADMINISTRATIONS MANUAL

ADMINISTRATIONS MANUAL ADMINISTRATIONS MANUAL onmap.dk Administrations Manual Dansk Version 0.1 Side 1 Denne manual beskrive hvordan en race administrator kan opsætte og bruge onmap.dk race protalen til at lave en specialiseret

Læs mere

Velkommen til TK Star 806 GPS brugervejledning Udarbejdet af SafeNow

Velkommen til TK Star 806 GPS brugervejledning Udarbejdet af SafeNow Velkommen til TK Star 806 GPS brugervejledning Udarbejdet af SafeNow Først og fremmest tillykke med din GPS Tracker Manualen viser hvordan du anvender trackeren korrekt og dermed får det bedste ud af dit

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING RUMSENSOR

BRUGERVEJLEDNING RUMSENSOR BRUGERVEJLEDNING RUMSENSOR Side 1 til rumsensor Introduktion Rumsensoren fra LOCKON er en bevægelsessensor, som reagerer på bevægelser inden for rumsensorens dækningsområde. Når sensoren er slået til og

Læs mere

Kommandoer for SMS boks.

Kommandoer for SMS boks. Kommandoer for SMS boks. For at skifte mellem Bosch og Panasonic varmepumpe sendes følgende besked: MODEL0 = Panasonic MODEL1 = Bosch (Som standard står SMS-boksen altid til Panasonic. D.v.s at hvis du

Læs mere

Vejledning til SeTracker2. Udarbejdet af Kids Safety

Vejledning til SeTracker2. Udarbejdet af Kids Safety Vejledning til SeTracker2 Udarbejdet af Kids Safety Indhold Copyright & ansvarsfraskrivelse... 3 Registrer... 4 Oversigt... 6 Ikoner... 6 Chat- og talebeskeder... 7 Vælg primær ur... 7 Zoom ind på urets

Læs mere

Applikationen Klip (dansk)

Applikationen Klip (dansk) Applikationen Klip (dansk) PMH Version 3.0-0315 Indhold 1 Manual 2 1.1 Vejledning................................. 2 1.1.1 Starten.............................. 8 1.1.2 Strækkene mellem posterne...................

Læs mere

SimPal-T4. GSM Stikkontakt. SimPal T4 GSM stikkontakt. Den korte opstart

SimPal-T4. GSM Stikkontakt. SimPal T4 GSM stikkontakt. Den korte opstart 1 SimPal-T4 GSM Stikkontakt Den korte opstart SimPal T4 GSM stikkontakt 2 Tak, fordi du har købt SimPal-T4. SimPal T4 GSM stikkontakt er en fjernbetjent stikdåse, der består af et GSM modul. Strømforsyningen

Læs mere

Velkommen til GPS Tracker Ur L02 vejledning Udarbejdet af SafeNow

Velkommen til GPS Tracker Ur L02 vejledning Udarbejdet af SafeNow Velkommen til GPS Tracker Ur L02 vejledning Udarbejdet af SafeNow Først og fremmest tillykke med dit nye ur. Vejledningen beskriver, hvordan du anvender uret korrekt og dermed får det bedste ud af dit

Læs mere

Brugsanvisning til Poda SMS Alarm

Brugsanvisning til Poda SMS Alarm Brugsanvisning til Poda SMS Alarm Varenummer 19512. Version 1, oktober 2014 Tillykke med din nye Poda SMS Alarm. Poda SMS Alarm er en alarmboks, der sluttes til et elhegn og sender en SMS og/eller en e-mail

Læs mere

Vejledning til SeTracker2. Udarbejdet af Kids Safety

Vejledning til SeTracker2. Udarbejdet af Kids Safety Vejledning til SeTracker2 Udarbejdet af Kids Safety Indhold Copyright & ansvarsfraskrivelse... 3 Registrer... 4 Oversigt... 5 Ikoner... 6 Chat- og talebeskeder... 7 Vælg primær ur... 7 Menu... 8 Fitness

Læs mere

Velkommen til GPS Tracker Ur GW300S vejledning Udarbejdet af SafeNow

Velkommen til GPS Tracker Ur GW300S vejledning Udarbejdet af SafeNow Velkommen til GPS Tracker Ur GW300S vejledning Udarbejdet af SafeNow Først og fremmest tillykke med dit nye ur Vejledningen beskriver, hvordan du anvender uret korrekt og dermed får det bedste ud af dit

Læs mere

ME Control Bruger Manual

ME Control Bruger Manual ME Control Bruger Manual Her finder jeg ME Control-enheden på Internettet Den sidst opdaterede brugermanual findes på adressen www.mecontrol.eu 1. Sådan fungerer ME Control-enheden Alt hvad du sender (SMS

Læs mere

FDM travel SimSwap brugermanual

FDM travel SimSwap brugermanual FDM travel SimSwap brugermanual FDM travel SimSwap er et sim-kort, der er meget simpelt at anvende og giver store besparelser på opkald og data på mobilen i udlandet. Følg denne manual og få maksimal glæde

Læs mere

GW 1000S manual. Tjek før brug.

GW 1000S manual. Tjek før brug. GW 1000S manual. Tjek før brug. Tjek ID nummer for produktet på bagsiden af uret er der. Før du gør brug af uret indsæt GSM netværks SIM kort eller WCDMA netværks SIM kort. GSM netværks SIM kort supportere

Læs mere

CSX 75 Comfort serien

CSX 75 Comfort serien CSX 75 Comfort serien Kom godt igang CS7002 GSM/GPRS modulversion 4.4 CS7002 GSM/GPRS modulet kan sende alarmer trådløst enten via GSM eller GPRS, det kan også fungere som backup for centralens analoge

Læs mere

Wildgame ST041 MMS opsætning.

Wildgame ST041 MMS opsætning. Wildgame ST041 MMS opsætning. Med MMS opsætningen kan man sende MMS til Mail eller MMS til telefon. Der skal bruges et MMS abonnement. Vi anbefaler MMS opsætningen, det giver det bedste resultat for modtagelse

Læs mere

Velkommen til GPS Tracker Ur WATCHU vejledning Udarbejdet af SafeNow

Velkommen til GPS Tracker Ur WATCHU vejledning Udarbejdet af SafeNow Velkommen til GPS Tracker Ur WATCHU vejledning Udarbejdet af SafeNow Først og fremmest tillykke med dit nye ur Vejledningen beskriver, hvordan du anvender uret korrekt og dermed får det bedste ud af dit

Læs mere

Brugervejledning. Panda Faldalarm. Energivej 3, DK-4180 Sorø version 0.3 Telefon: Side 1 af 10

Brugervejledning. Panda Faldalarm. Energivej 3, DK-4180 Sorø version 0.3 Telefon: Side 1 af 10 Brugervejledning Panda Faldalarm Telefon: +45 58 50 05 65 Side 1 af 10 Introduktion Formålet med Danish Care Faldalarm er at sikre tryghed for brugeren ved at registrere og alarmere ved fald. Alarmen genkender

Læs mere

CCTR-800 bærbar GPS-Tracker med realtid

CCTR-800 bærbar GPS-Tracker med realtid CCTR-800 bærbar GPS-Tracker med realtid Tillykke med din nye GPS-Tracker, CCTR-800, med realtid. Sporingsenheden er forsynet med et GPS- og et GSM-modul. Den har mange nye og unikke funktioner, f.eks.

Læs mere

Log ind. Skriv www.mobilflex-connect.dk i din browser. Du logger ind på siden med dit mobilnummer.

Log ind. Skriv www.mobilflex-connect.dk i din browser. Du logger ind på siden med dit mobilnummer. Mobil FlexConnect Din mobiltelefon har en webside, hvor du kan lave forskellige indstillinger for dine kald til og fra din mobiltelefon. Websiden hedder Mobil FlexConnect: www.mobilflex-connect.dk Denne

Læs mere

Quick guide SNOM370 Version 1.0 / okt. 2011

Quick guide SNOM370 Version 1.0 / okt. 2011 Quick guide SNOM370 Version 1.0 / okt. 2011 Indledning Denne vejledning guider dig nemt og hurtigt igennem installation og brug af de mest anvendte funktioner og funktionstaster på SNOM 370 telefonen.

Læs mere

X88S. SMS fjernstyring til sommerhuse

X88S. SMS fjernstyring til sommerhuse X88S SMS fjernstyring til sommerhuse X88s er en GSM/SMS baseret fjernstyring med: 6 indgange 8 relæudgange 2 temperaturfølere Billig i drift, intet abonnement. Kan køre på taletidskort. Nem og hurtig montering.

Læs mere

Betjeningsvejledning. Nødhjælps Alarm System NAS-100

Betjeningsvejledning. Nødhjælps Alarm System NAS-100 Betjeningsvejledning Nødhjælps Alarm System NAS-100 Indholdsfortegnelse Egenskaber... 02 Vorbereitung der Nutzung... 03 Indsæt simkort... 03 Tilslut alle de enheder, du har brug for... 03 Strøm... 03 Udfør

Læs mere

Kom godt fra start. Kom godt fra start. med din nye mobiltelefon JUNI 06

Kom godt fra start. Kom godt fra start. med din nye mobiltelefon JUNI 06 Kom godt fra start Kom godt fra start med din nye mobiltelefon JUNI 06 2 Indhold: SIM-kort...1 "Tryk selv" service a. Viderestilling (ved optaget, ved manglende svar, ved alle opkald)...3 b. Banke på...4

Læs mere

Wildgame ST042 MMS opsætning.

Wildgame ST042 MMS opsætning. Wildgame ST042 MMS opsætning. Med MMS opsætningen kan man sende MMS til Mail eller MMS til telefon. Der skal bruges et MMS abonnement. Vi anbefaler MMS opsætningen, det giver det bedste resultat for modtagelse

Læs mere

Vejledning til SeTracker. Udarbejdet af Kids Safety

Vejledning til SeTracker. Udarbejdet af Kids Safety Vejledning til SeTracker Udarbejdet af Kids Safety Indhold Copyright & ansvarsfraskrivelse... 2 OBS:... 2 Registrer... 3 Oversigt... 5 Chat- og talebeskeder... 7 Indstillinger... 8 SOS / familie nummer...

Læs mere

1.Voic . 2. Viderestilling TDC: NUMMERET TIL DIN VOIC ER: Telenor: NUMMERET TIL DIN VOIC ER

1.Voic . 2. Viderestilling TDC: NUMMERET TIL DIN VOIC ER: Telenor: NUMMERET TIL DIN VOIC ER Mobil FAQ Indhold 1.Voicemail 2. Viderestilling 3. Banke på/hvem har ringet 4. MMS opsætning 5. Internet opsætning 6. Data Stop 7. Roaming i EU 8. Roaming udenfor EU 9. Spærring af mobil 10. Mistede koder

Læs mere

MVT100 Vejledning. Forord. Website: www.smartgps.dk Kontakt: salg@smartgps.dk. Tillykke med din nye GPS tracker MVT100.

MVT100 Vejledning. Forord. Website: www.smartgps.dk Kontakt: salg@smartgps.dk. Tillykke med din nye GPS tracker MVT100. MVT100 Vejledning Forord Tillykke med din nye GPS tracker MVT100. Denne manual viser hvordan du installerer enheden korrekt. Sørg for at læse denne manual grundigt, før du bruger dette produkt. Brugermanualen

Læs mere

I kan styre samtlige funktioner beskrevet i nærværende dokument, gennem jeres personlige side (selfcare) på www.firstcom.dk

I kan styre samtlige funktioner beskrevet i nærværende dokument, gennem jeres personlige side (selfcare) på www.firstcom.dk Indledning Denne vejledning guider dig nemt og hurtigt igennem installation og brug af de mest anvendte funktioner og funktionstaster på SNOM 320 telefonen. På sidste side er der svar på ofte stillede

Læs mere

Programmering af CS7002 GSM/GPRS modul Version 5

Programmering af CS7002 GSM/GPRS modul Version 5 Comfort CSx75 Programmering af CS7002 GSM/GPRS modul Version 5 Introduktion CS7002 GSM/GPRS modulet er en fuldt integreret enhed som kan sende alarmer trådløst enten via GSM eller GPRS nettet. Der er desuden

Læs mere

SSIHuset Svane Electronic Arildsvej 27, Gråmose, 7442 Engesvang kunde@svane-el.com Tlf.: 70253010 www.svane-el.dk

SSIHuset Svane Electronic Arildsvej 27, Gråmose, 7442 Engesvang kunde@svane-el.com Tlf.: 70253010 www.svane-el.dk 29.9.2015 Vejledning for brug og installation GSM dørklokke med mobil samtale SSIHuset Svane Electronic Arildsvej 27, Gråmose, 7442 Engesvang kunde@svane-el.com Tlf.: 70253010 www.svane-el.dk 1 Sikkerheds

Læs mere

G-WebControl 2-v1.03-dk GSM-STYRESYSTEM TIL BILER. WebControl 2 BRUGERMANUAL

G-WebControl 2-v1.03-dk GSM-STYRESYSTEM TIL BILER. WebControl 2 BRUGERMANUAL GSM-STYRESYSTEM TIL BILER WebControl BRUGERMANUAL Indholdsfortegnelse. SYSTEMBESKRIVELSER.... TERMER OG FORKORTELSER.... FUNKTIONER...4. Betjeningsfunktioner...4. Overvågningsfunktioner...4 4. OPSÆTNING...4

Læs mere

GT2000 GT2000. Brugervejledning

GT2000 GT2000. Brugervejledning Brugervejledning www.gsmteknik.dk 20.2.2019 Side 1 Tekniske specifikationer Spænding Strømforbrug GSM frekvenser Antal kombi indgange Belastning relæudgang Arbejdstemperatur 9-30 VDC typisk 12VDC eller

Læs mere

Gigaset SL3 Professional

Gigaset SL3 Professional Gigaset SL3 Gigaset SL3 Professional Siemens HiPath Uddannelse April 2009/II / 1 1. Oversigt 16 1. Højttaler 2. Display 3. Displaytaster 4. Menu knap (Intern menu, Lydindstilling, Tlf. menu og telefonbog).

Læs mere

Velkommen til den mobile verden

Velkommen til den mobile verden Velkommen til den mobile verden Hos Call me fokuserer vi på at gøre det nemt for dig at købe din nye mobil, mobilt bredbånd eller mobiltilbehør. Du kan handle på www.callme.dk, når du har tid og til priser

Læs mere

Opsætning af Bolyguard/Scoutguard MG982 til GPRS

Opsætning af Bolyguard/Scoutguard MG982 til GPRS Opsætning af Bolyguard/Scoutguard MG982 til GPRS Med GPRS opsætningen kan man via datanetværket sende billeder til sin mail. Indsæt SD kortet i din PC eller forbind kameraet med PC en vha. USB stikket.

Læs mere

Startguide. kom godt i gang

Startguide. kom godt i gang Startguide kom godt i gang Indholdsfortegnelse Installation af Autolog programmet At skrive kørebog er 100% tidsspilde når Autolog gør det 100% automatisk Autolog programmets funktioner Autolog Hardwaretyper

Læs mere