Denne manual må ikke kopieres, printes, trykkes eller på anden måde gengives uden skriftlig tilladelse fra Greenway ApS.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Denne manual må ikke kopieres, printes, trykkes eller på anden måde gengives uden skriftlig tilladelse fra Greenway ApS."

Transkript

1 Denne manual må ikke kopieres, printes, trykkes eller på anden måde gengives uden skriftlig tilladelse fra Greenway ApS. INDLEDNING Tak fordi du har købt din nye GSM/GPRS/GPS TRACKER hos Greenway. På de følgende sider kan du læse hvordan du skal programmere og bruge den let og problemfrit. Læs manualen grundigt inden du tager apparatet i brug, det sikrer at du får fuld udbytte af din nye GPS-Tracker. 1-3 Exteriør 1. Æsken indeholder: 1 stk. GSM/GPRS/GPS Tracker 1 stk. lader 1 stk. omformer med netstik til lader 2 stk. batteri 1 stk. halsbånd 1 stk. dansk manual

2 2. Tracker forside og side med betjeningsknapper: 3. Tracker i halsbånd Tracker monteret på hunde / katte halsbånd. 4 Specifikationer

3 5.1 SIM kortet. For at din GPS tracker skal virke, skal du have installeret et SIM-kort. Det letteste og billigste er at anskaffe et SIM-kort UDEN abonnement, altså dét der også kaldes et taletidskort. Der er flere udbydere af disse kort, find f.eks. en på Internettet. Inden du sætter SIM-kortet i GPS en skal du sikre dig at PIN-koden er deaktiveret på kortet. Sæt SIM-kortet i din almindelige mobiltelefon og sæt dato, land og de-aktiver PIN-koden. De-aktiver også alle viderestillinger og telefonsvarerindstillinger hvis de er aktive. VIGTIGT: prøv at sende SMS til og fra telefonen. Hvis du ikke kan begge dele, kan du heller ikke kommunikere med GPS en. Ret fejlen (aktiv PINkode, mobilsvar slået til, ikke mere taletid, taletidskortet udløbet) Tag SIM-kortet ud igen og sæt det i GPS en. 1. Åben bagsidedækslet og tag batteriet ud hvis det er sat i. 2. Skub SIM-kort holderen til venstre og løft den. 3. Læg SIM-kortet i holderen, så det passer med det skrå hjørne, og skub SIM-kort holderens dæksel tilbage mod højre og tryk det fast. 5.2 Batteri og oplader Første gang du skal oplade batteriet skal det oplades helt. Det tager 8-12 timer. Brug altid den lader der følger med sættet. Systemet bruger LI-ion batterier og et fuldt opladet batteri har en stand-by tid på ca. 48 timer. Efter første opladninng kan batteriet oplades på 3-5 timer. Pas på: LI-ion batterier indeholder farlige kemikalier og kan eksplodere hvis de udsættes for meget hård belastning eller ild. Oplad batteriet inden det er helt tomt for at være sikker på optimal GPS dækning. 5.3 Start Sæt SIM-kort og batteri i GPS en. Tænd GPS en UDENDØRS ved at trykke nogle sekunder på on/off -knappen Første gang du bruger GPS en skal den initialiseres - se 5.4 Efter sekunder vil GPS en begynde at arbejde og modtage GSM signaler såvel som GPS signaler. Den grønne kontrollampe vil blinke når enheden modtager signaler, hvis den ikke modtager signaler lyser den konstant. Når GPS en modtager signalerne korrekt kan du begynde at bruge den og sætte de efterølgende indstillinger. At slukke GPS en For at slukke GPS en skal den være uden for satellit-rækkevidde. Tag den indenfor og vent et par minutter. Hold den evt. inden i hånden og tryk på On/Off-kanppen i 3-5 sekunder. Når den grønne lampe slukker er GPS en også slukket. Denne funktion kan ind imellem være lidt drilagtig - systemet er lavet sådan af sikkerhedshensyn så GPS en ikke bliver slukket ved et uheld.

4 5.4 Initialisering Send en SMS med begin+password (skrives: begin123456) til GPS en). Den vil svare begin ok og vil initialisere alle indstillinger BEMÆRK: GPS en er indstillet med passwordet som standardindstilling. 5.5 Ændring af password Send en SMS med password+old password+mellemrum+newpassword for at ændre password. BEMÆRK: Vær sikker på at huske det nye password, du er nødt til at uploade softwaren til GPS en for at genopsætte fabriksopsætningerne hvis du glemmer passwordet. Husk at passwordet skal være med 6 tal ellers kan GPS en ikke genkende det. 5.6 Autorisation Man kan autorisere op til 5 forskellige telefonnumre, altså få GPS en til at sende SMS-beskeder til 5 forskellige foruddefinerede telefonnumre ad gangen. Det er ikke nødvendigt at autorisere en eller flere telefoner, men bemærk, at uden autorisation ved GPS en ikke hvilken telefon(er) den skal ringe til ved tryk på SOS-knappen, når GPS en forlader et geo-fence, ved auto-track, ved bevægelsesalarm og ved fartalarm Ring til GPS en 10 gange fra din mobiltelefon. Vent mindst 30 sekender mellem hvert opkald. Du vil sikkert modtage 10 positioner fra GPS en som SMS, dem kan du bare slette. Nu har GPS en autoriseret DIN mobiltelefon automatisk Send SMS med admin+password+mellemrum+mobilnummer for at yderligere autorisere en telefon osv. Alle de telefoner der skal autoriseres udover den første (hvis det ønskes) skal sættes op fra den først autoriserede telefon. Hver gang autorisationen er lykkes får du beskeden admin ok som SMS. Hvis du vil ophæve et autoriseret nummer skal du taste noadmin+password+mellemrum+det autoriserede nummer du vil ophæve Af hensyn til roaming skal du tilføje din landekode på mobiltelefonnummeret, f.eks skal du sende admin til GPS en for at autorisere nummeret Realtime forespørgsel Hvis der ikke er sat et autoriseret telefonnummer vil GPS en sende en GEO-information til den telefon der ringer den op. Hvis der er sat et autoriseret telefonnummer vil GPS en ikke reagere, hvis den bliver ringet op af en ikke autoriseret telefon.

5 5.7.2 Når en autoriseret/ikke autoriseret telefon ringer GPS en op, afbryder den ( lægger på ) og sender en real-time rapport (SMS) til telefonen med et direkte link til f.eks. Google Maps og denne tekst: lat = breddegrad long = længdegrad speed = fart Time = klokkeslet Date = dato bat = batteristand signal = signalstyrke IMEI = IMEI nummer Du kan trykke på linket i SMS en og direkte se på din telefon hvor GPS en befinder sig. Hvis du ikke kan komme på internettet med din telefon kan du taste længde- og breddegrad ind på din PC/Mac, se nedenfor. For at se hvor GPS en (og dét den sidder i eller på) befinder sig, kan du gå ind på Google Earth (www.earth.google.com/intl/da) eller Tracker2Map (http://www. tracker2map.com) eller Google Maps (www.maps.google.dk) og indtaste breddeog længdegrader (latitude og longitude) direkte i søgefeltet, adskilt af et komma (Google Earth/Maps) og med alle de decimaler du får at vide i geo-rapporten fra GPS en). Nu kan du nøjagtigt se hvor GPS en befinder sig i Google Earth og Tracker2map på foto og i Google Maps på kort (grøn pil) 5.8 Auto track på mobiltelefon Send begin til GPS en for at initialisere den. Den vil svare begin ok. Send tidsintervaller og antal gange du ønsker at modtage positioner med en SMS f.eks. at30sum15. Tallet 30 er tidsintervallet mellem beskederne og 15 er antal gange du ønsker at få positionerne For at ophæve auto tracking sender du noat til GPS en. BEMÆRK. Intervallerne du ønsker at få tilsendt rapporter i må ikke være kortere end 30 sekunder og højere end sekunder. 5.9 Stemmeovervågning I denne indstilling kan du kalde GPS en for at aflytte den (se venligst 5.10 for instruktion) GPS en har indbygget mikrofon Skift mellem Track og Monitor Standardindstillingen er Track Send en SMS med monitor+password til GPS en, den vil svare monitor ok og skifte til monitor indstilling.

6 Send en SMS med tracker+password til GPS en og den vil svare tracker ok og gå tilbage til tracker indstilling 5.11 Geo-fence / elektronisk hegn Man kan opsætte et elektronsik hegn for at overvåge bevægelserne inden for dette. GPS en vil sende en besked til de autoriserede numre hvis den forlader det definerede område Ud af et defineret område: GPS en skal have ligget stille i 3-10 minutter. Send en SMS stockade+password+mellemrum+longitude,latitude;longitude,latitu de1 til GPS en. Bemærk et-tallet efter sidste breddegrad, det er dét der bestemmer at GPS en IKKE må forlade et område. Ind i et defineret område: GPS en skal have ligget stille i 3-10 minutter. Send en SMS stockade+password+mellemrum+longitude,latitude;longitude,latitu de2 til GPS en. Bemærk to-tallet efter sidste breddegrad, det er dét der bestemmer at GPS en IKKE må komme ind i et område. I tilfælde af at GPS en forlader eller komme rind i det definerede område vil den sende en SMS med stockade+geo-info til de autoriserede numre. Geo-info er koordinater (længdegrader og breddegrader) og fortæller hvor GPS en befinder sig - og dermed det eller den GPS en er sat fast i eller på (f.eks. en person, en hund, en barnevogn, en bil eller en båd). BEMÆRK: Når du skal opsætte et geo-fence / elektronisk hegn skal du gøre som følger: Gå ind på Google Earth og find det område hvor du vil opsætte hegnet (f.eks. Dalehøjvej XX 3120 Dronning Mølle). Når luftfotoet af området er på skærmen, trykker du på + / - til en passende forstørrelse ses. Sæt cuseren over det øverste, venstre hjørne af det område du vil afgrænse og aflæs længde og breddegrader (i menuen Indstillinger i topmenuen på Google Earth skal du have sat koordinaterne til decimalgrader ). Skriv dem ned. Sæt nu curseren over det nederste, højre hjørne du vil afgrænse, aflæs og skriv ned. Du har nu defineret det område du vil afgrænse. NB. I denne funktion skal du være opmærksom på at GPS en kræver at få skrevet længdegrad først og derefter breddegrad - altså omvendt af den rækkefølge det står på i Google Earth (koordinaterne står i nederste, venstre hjørne af kortet på skærmen i Google Earth). Tryk på linket i SMS en på din Smartphone eller gå ind på Google Earth på din PC/ Mac (www.earth.google.com/intl/da/ eller Tracker2Map (http://www.tracker2map. com) eller Google Maps (www.maps.google.dk) og indtaste bredde- og længdegrader (latitude og longitude) direkte i søgefeltet, adskilt af et komma (Google Earth) og med alle de decimaler du får at vide i geo-rapporten fra GPS en). Nu kan du nøjagtigt se hvor GPS en befinder sig i Google Earth og Tracker2Map på foto og i Google Maps på kort (grøn pil).

7 5.12 Bevægelses alarm Opsætning: GPS en skal have ligget stille i 3-10 minutter. Send en SMS move+password til GPS en GPS en svarer move ok. I tilfælde af at GPS en bliver flyttet mere end 200 meter, vil den sende beskeden move sammen med en Geo-info (bredde- og længdegrad) til de autoriserede numre. Den sender denne information 3 gange med 3 minutters mellemrum Ophæv bevægelses alarmen: Send en SMS med nomove+password til GPS en for at de-aktivere bevægelsesalarmen Alarm ved hastighed Opsætning: Send en SMS til GPS en speed+password+mellemrum+080 (hvis du f.eks. ønsker at blive alarmeret hvis GPS en bevæger sig hurtigere end 80 km/t) GPS en svarer speed ok. Hvis GPS en bevæger sig hurtigere end f.eks. 80 km/ t sender den en SMS med speed+080+geo-info til de autoriserede telefoner Ophæv bevægelses alarm: Send en SMS med nospeed+password til GPS en. Bemærk: Det anbefales ikke at sætte alarmen til en fart lavere end 50 km/t. Under denne fart kan GPS en oplysning være misvisende på grund af svigtende eller dårligt GPS-signal Tjek IMEI nummer Send en SMS imei+password til GPS en for at tjekke dens IMEI-nummer SOS knappen Tryk på SOS-knappen i 3 sekunder. GPS en vil sende en SMS help me+geo-info) til de autoriserede telefoner hver 3. minut. GPS en stopper med at sende når en af de autoriserede telefoner sender en SMS med nosos til GPS en Lavt batteriniveau GPS en begynder at sende lavt batteriniveau-alarm når spændingen i batteriet når under 3,7 V. Den sender en SMS hvert 3. minut. Advarslen er lowbattery+geoinfo 5.17 Hemmeligt nummer Hvis et hemmeligt, autoriseret nummer kalder GPS en vil den sende en SMS med det hemmelige nummer og GEO-info til alle de autoriserede telefonnumre Send en SMS med hidenumber+password for at sætte et hemmeligt (skjult) nummer op

8 Send en SMS med nohidenumber+password for at slette det hemmelige (skjulte) nummer 5.18 SMS center Send en SMS adminsms+password+mellemrum+mobilnummer for at sætte et SMS center op. Når SMS centret er sat op, vil GPS en sende en SMS med GEO-info og det autoriserede nummer der kaldte GPS en, til SMS centret Send en SMS noadminsms+password for at de-aktivere SMS-centret GPRS opsætning For at kunne bruge GPRS funktionen skal du sætte IP, port og APN (acess point name) op ved at sende SMS-kommandoer Opsætning af IP adresse og port: Send en SMS med adminip+password+mellemrum+ipadresse+mellemrum+port. Hvis opsætningen er korrekt vil GPS en svare med en SMS adminip ok Ophævning af GPRS: Send en SMS med noadminip+password Opsætning af APN Opsætning: Send en SMS med apn+password+mellemrum+[specificér] apn Hvis opsætningen er korrekt vil GPS en svare med en SMS APN ok PS Det gamle APN vil ikke være gyldig længere når du har sat et ny APN. Så snart IP, port og APN er sat op, kan du ringe op eller sende en SMS til GPS en. Den vil lægge på og sende koordinaterne til IP adressen. Beskeden der bliver sendt til IP-adressen er: Serienummer + autoriseret nummer + GPRMC + GPS-signal, destination, IMEI nummer og CR16 checksum

9 Forholdsregler For at forlænge GPS ens levetid bør du tage følgende forholdsregler: 1. Hold GPS en tør, den er stænktæt, men ikke vandtæt. 2. Brug ikke GPS en på meget støvede lokaliteter 3. Læg ikke GPS en på meget varme eller meget kolde lokaliteter 4. Ryst og bank ikke GPS en hårdt 5. Tør GPS en med en tør, blød klud ved rengørinng 6. Overmal ikke GPS en, det kan svække ydelsen. 7. Adskil ikke GPS en 8. Brug de batterier og opladeren der leveres med GPS en Problemer og løsninger GPS en vil ikke starte: Tjek batterierne og se om de er fuldt opladede og korrekt installerede. GPS en vil ikke lægge på : Hvis et ikke autoriseret nummer har kaldt GPS en. Initalisér GPS en igen og opsæt de autoriserede numre igen Bemærk: GPS en bør altid tændes udendørs det sikrer en meget hurtigere og bedre sattelitforbindelse. Denne manual må ikke kopieres, printes, trykkes eller på anden måde gengives uden skriftlig tilladelse fra Greenway ApS. OBS: Hvis du vælger at bruge kort som f.eks. er baseret på Google s kortmateriale i Google Maps, Google Earth eller bruger Tracker2Map eller andre eksterne tjenester kan Greenway ApS ikke stilles til ansvar for kortenes indhold, nøjagtighed eller rigtighed. Greenway ApS hæfter ikke for fejl eller misforståelser som opstår i forbindelse med læsning af denne manual. Manualen kan til enhver tid ændres uden varsel. Greenway ApS kan ikke drages til ansvar på grund af personer, dyr eller andet som forsvinder eller ikke kan spores ved hjælp af det leverede trackingsystem. Senest rettet: København 1. august 2012

Denne manual må ikke kopieres, printes, trykkes eller på anden måde gengives uden skriftlig tilladelse fra Greenway ApS.

Denne manual må ikke kopieres, printes, trykkes eller på anden måde gengives uden skriftlig tilladelse fra Greenway ApS. Denne manual må ikke kopieres, printes, trykkes eller på anden måde gengives uden skriftlig tilladelse fra Greenway ApS. INDLEDNING Tak fordi du har købt din nye GSM/GPRS/GPS TRACKER hos Greenway. På de

Læs mere

Venligst bemærk, at specifikationer og oplysninger er underlagt ændringer uden forudgående varsel i denne vejledning.

Venligst bemærk, at specifikationer og oplysninger er underlagt ændringer uden forudgående varsel i denne vejledning. TK201 Vejledning Forord Tillykke med din nye GPS tracker TK201. Denne manual viser hvordan du betjener enheden nemt og korrekt. Sørg for at læse denne manual grundigt, før du bruger dette produkt. Venligst

Læs mere

GSM/GPRS/GPS TRACKER BRUGER MANUAL

GSM/GPRS/GPS TRACKER BRUGER MANUAL GSM/GPRS/GPS TRACKER BRUGER MANUAL Forord Tak for at du købte din GPS Tracker hos Alarmgruppen ApS. Læs bruger manualen igennem, inden du bruger din GPS Tracker. Enhver ændring vil blive integreret i den

Læs mere

GPS 102B Mini Tracker 04.02.2013

GPS 102B Mini Tracker 04.02.2013 GPS 102B Mini Tracker 04.02.2013 Brugsanvisning Tak fordi du købte GPS Mini Tracker model 102. Denne brugsanvisning vil vise dig hvordan du kommer i gang med at bruge Trackeren og giver udførlig forklaring

Læs mere

GPS-Tracker til bil og person PST-T100

GPS-Tracker til bil og person PST-T100 GPS-Tracker til bil og person PST-T100 Betjeningsvejledning Læs venligst betjeningsvejledningen omhyggeligt igennem inden installation og brug! Ver.2.0 Indhold 1. INDLEDNING... 3 2. EGENSKABER 3 3. SPECIFIKATION...

Læs mere

GPS 302 Junior/Senior telefon Bruger manual

GPS 302 Junior/Senior telefon Bruger manual GPS 302 Junior/Senior telefon Bruger manual 08.11.2012 Larixvej 3 8471 Sabro Denmark www.alarm import.dk Servicetelefon: 8748 6000 Tillykke med din 302 GPS Junior / Senior telefon med indbygget GPS Sporing.

Læs mere

CCTR-610 GPS tracker. Brugervejledning. SSIHuset v/svane Electronic. Tracker model 610 GPS

CCTR-610 GPS tracker. Brugervejledning. SSIHuset v/svane Electronic. Tracker model 610 GPS 1 CCTR-610 GPS tracker Brugervejledning SSIHuset v/svane Electronic 2 Tillykke med Deres køb af denne GPS-tracker, som har mange funktioner, såsom øjeblikkelig at finde position, objekt bevægelses alarm

Læs mere

GPS-trackere fra Brugervejledning

GPS-trackere fra Brugervejledning GPS-trackere fra Brugervejledning Værkstedsvej 39-41 4600 Køge Tlf 56 66 20 20 Fax 56 66 20 30 Web: www.danbit.dk Email: salg@danbit.dk Indhold 1 SÅDAN BRUGES GPS-TRACKEREN... 3 1.1 Tænd / sluk... 3 1.2

Læs mere

Brugervejledning. Care Tracker Android app og GPS brik eller ur

Brugervejledning. Care Tracker Android app og GPS brik eller ur Brugervejledning Care Tracker Android app og GPS brik eller ur Stella Care ApS Alhambravej 3 1826 Frederiksberg C Tlf. 42 42 90 60 info@stellacare.dk www.stellacare.dk Kære bruger, Denne vejledning indeholder

Læs mere

MVT800 Vejledning. Forord. Website: www.smartgps.dk Kontakt: salg@smartgps.dk. Tillykke med din nye GPS tracker MVT800.

MVT800 Vejledning. Forord. Website: www.smartgps.dk Kontakt: salg@smartgps.dk. Tillykke med din nye GPS tracker MVT800. MVT800 Vejledning Forord Tillykke med din nye GPS tracker MVT800. Denne manual viser hvordan du installerer enheden korrekt. Sørg for at læse denne manual grundigt, før du bruger dette produkt. Brugermanualen

Læs mere

indream SmartCar GPS tracker

indream SmartCar GPS tracker indream SmartCar GPS tracker REV 2.4-27-05-2015 Specifikationer Type Lokationshastighed GPS / GSM antenne Forsyningsspænding indream SmartCar Hot start < 2 sekunder (Åben himmel) Kold start < 38 sekunder

Læs mere

CCTR-600 GPS tracker brugervejledning

CCTR-600 GPS tracker brugervejledning CCTR-600 GPS tracker brugervejledning Velkommen til at bruge denne GPS-tracker, den har mange funktioner, såsom at finde straks, real tracking mode, høj hastigheds rapport, nødhjælps behandling hjælp osv.

Læs mere

Manual til Elegant DK190

Manual til Elegant DK190 Manual til Elegant DK190 Indhold Forord... 4 Alarmens generelle opbygning... 5 Placering af alarmen... 7 Oversigt over alarmen... 8 Forside... 8 Bagside... 9 Tag alarmen i brug... 10 Programering af alarmen...

Læs mere

Brugervejledning. Care Tracker iphone app og GPS brik eller ur

Brugervejledning. Care Tracker iphone app og GPS brik eller ur Brugervejledning Care Tracker iphone app og GPS brik eller ur Stella Care ApS Alhambravej 3 1826 Frederiksberg C Tlf. 42 42 90 60 info@stellacare.dk www.stellacare.dk Kære bruger, Denne vejledning indeholder

Læs mere

CCTR-620 GPS TRACKER - BRUGSANVISNING

CCTR-620 GPS TRACKER - BRUGSANVISNING CCTR-620 GPS TRACKER - BRUGSANVISNING Velkommen til brug af GPS tracker CCTR-620. Sporingsenheden er med et GPS-modul og et GSM-modul. Enheden har mange nye og unikke funktioner, f.eks. link til kort på

Læs mere

Microtracker EPS2 Brugermanual

Microtracker EPS2 Brugermanual Microtracker EPS2 Brugermanual Version 1. 1 2013-05- 27 Valid for Firmware 1.19 or newer GPS / GSM tracker Denne manual beskriver egenskaber, opsætning og brug af EPS2 Microtracker KEY 7 A/S info@microtracker.dk

Læs mere

GSM ALARM CAMERA. Brugervejledning dansk

GSM ALARM CAMERA. Brugervejledning dansk GSM ALARM CAMERA Brugervejledning dansk Tekniske data GSM enhed: Strømforbrug statisk:20 ma Arbejdsspænding: 9 12VDC Arbejdstemperatur: 20 C til + 85 C GSM 900 / 1800 / 1900 bånd Frekvens: 433 MHZ Trådløs

Læs mere

CCTR-800 bærbar GPS-Tracker med realtid

CCTR-800 bærbar GPS-Tracker med realtid CCTR-800 bærbar GPS-Tracker med realtid Tillykke med din nye GPS-Tracker, CCTR-800, med realtid. Sporingsenheden er forsynet med et GPS- og et GSM-modul. Den har mange nye og unikke funktioner, f.eks.

Læs mere

HomeSecure HS-BASIC-V2 Brugermanual: 16-06-2015

HomeSecure HS-BASIC-V2 Brugermanual: 16-06-2015 2 3 Tillykke med dit nye HomeSecure BASIC alarmsystem. I denne manual finder du informationer om alarmsystemets funktioner, installationsprocedure og betjening. Det er vigtigt, at du først gennemlæser

Læs mere

GSM telefonsender tale/sms besked

GSM telefonsender tale/sms besked 1 GSM telefonsender tale/sms besked Installation manual til GSM sender med mobiltelefon FVK 41 EZS SSIHuset Svane Electronic 2 Indhold: 1. Grundlæggende oplysninger... 3 1.1 Beskrivelse af enheden... 3

Læs mere

TM100 Brugermanual 2014-07

TM100 Brugermanual 2014-07 TM100 Brugermanual 2014-07 1. Pakkens indhold GPS enhed Relæ Manual Kabel 1. SIM kort Inden SIM-kort isættes bør du sikre at PIN kode ikke er aktiveret. Dette gøres ved at sætte kortet i en telefon. Kortets

Læs mere

Manual til: Miracas DK080 GSM Tyverialarm

Manual til: Miracas DK080 GSM Tyverialarm Manual til DK080 Indhold Forord... 4 Alarmens generelle opbygning... 5 Placering af alarmen... 7 Oversigt over alarmen... 8 Tag alarmen i brug... 9 Programering af alarmen... 10 Indtastning af egen kode...

Læs mere

AE10011. Ældre / Handicap Hjælpecentral 12.06.2012. Larixvej 3 8471 Sabro Denmark www.alarm-import.dk Servicetelefon: 8748 6000

AE10011. Ældre / Handicap Hjælpecentral 12.06.2012. Larixvej 3 8471 Sabro Denmark www.alarm-import.dk Servicetelefon: 8748 6000 AE10011 Ældre / Handicap Hjælpecentral 12.06.2012 Larixvej 3 8471 Sabro Denmark www.alarm-import.dk Servicetelefon: 8748 6000 Introduktion AE10011 Ældre / Handicap Hjælpecentral er et nyt produkt, udviklet

Læs mere

HouseGuard Pro GSM-alarm Installations og opsætnings-manual

HouseGuard Pro GSM-alarm Installations og opsætnings-manual HouseGuard Pro GSM-alarm Installations og opsætnings-manual www.houseguard.dk Side 0 af 39 HouseGuard Pro GSM-alarmsystem dansk manual Indholdsfortegnelse INDHOLDSFORTEGNELSE... 1 INTRODUKTION... 3 MENU-SYSTEMER...

Læs mere

House Guard Pro GSM alarm system Dansk installations manual INDHOLDSFORTEGNELSE... 1 INTRODUKTION... 3 MENU-SYSTEMER... 3

House Guard Pro GSM alarm system Dansk installations manual INDHOLDSFORTEGNELSE... 1 INTRODUKTION... 3 MENU-SYSTEMER... 3 www.houseguard.dk Indholdsfortegnelse INDHOLDSFORTEGNELSE... 1 INTRODUKTION... 3 MENU-SYSTEMER... 3 OVERSIGT OVER HOUSEGUARD PRO KONTROLPANEL... 5 TRIN 1: MONTERING AF SIM KORT.... 6 TRIN 2: OPSTART AF

Læs mere

Serien GSM FJERNSTYRET KAMERA. Brugermanual. Manual version 1.0. Svane Electronic ApS. Tlf: 70253010 - Mail: ssi@svane-el.dk

Serien GSM FJERNSTYRET KAMERA. Brugermanual. Manual version 1.0. Svane Electronic ApS. Tlf: 70253010 - Mail: ssi@svane-el.dk Serien GSM FJERNSTYRET KAMERA Brugermanual Manual version 1.0 Svane Electronic ApS Tlf: 70253010 - Mail: ssi@svane-el.dk GSM fjernstyret kamera Tak for at du købte GSM kameraet. Dette kamera er et fjernstyret

Læs mere

Quick Start Guide til ST-3

Quick Start Guide til ST-3 Quick Start Guide til ST-3 Indhold Forord... 3 Modtagelse af alarmen... 4 Udpakning af alarmen... 5 Navigation i alarmens menuer... 6 Koder generelt... 7 Ændring af administrator-kode... 7 Ændring af bruger-kode...

Læs mere

SSI 6000.0400 GSM Fjernbetjenings system for porte/garage døre

SSI 6000.0400 GSM Fjernbetjenings system for porte/garage døre 1 SSI 6000.0400 GSM Fjernbetjenings system for porte/garage døre Vejledning SSIHuset v/svane Electronic ApS Arildsvej 27, Gråmose, DK-7442 Engesvang mail: ssi@svane-el.dk http: svane-el.dk 2 System for

Læs mere

Find dine dyr og dine dyrebare ting på få sekunder. Brugsanvisning. Pakken indeholder:

Find dine dyr og dine dyrebare ting på få sekunder. Brugsanvisning. Pakken indeholder: Find dine dyr og dine dyrebare ting på få sekunder Brugsanvisning Pakken indeholder: 1 modtager 2 x sendere Stænktætte covers til halsbånd / nøglering 1 x holder til modtager ID-stickers til sendere 2

Læs mere

FDM travel SimSwap brugermanual

FDM travel SimSwap brugermanual FDM travel SimSwap brugermanual FDM travel SimSwap er et sim-kort, der er meget simpelt at anvende og giver store besparelser på opkald og data på mobilen i udlandet. Følg denne manual og få maksimal glæde

Læs mere