OnApplications. OnCall CTI. The missing link. Med OnCall CTI. drager din virksomhed fordel af at integrere telefoni og data

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "OnApplications. OnCall CTI. The missing link. Med OnCall CTI. drager din virksomhed fordel af at integrere telefoni og data"

Transkript

1 OnCall CTI The missing link Med OnCall CTI drager din virksomhed fordel af at integrere telefoni og data kan dine medarbejderne håndtere den telefoniske kontakt til kunderne både professionelt og effektivt bliver kundedatabasen automatisk opdateret med værdifuld information fra telefonsamtaler

2 Side 2 OnCall CTI Opnå professionel og effektiv telefonhåndtering OnCall CTI er løsningen, hvis du vil opnå en professionel og effektiv telefonhåndtering. Computer Telefoni Integration (CTI) betyder, at virksomhedens telefoni og IT-infrastruktur integreres. Det gør det muligt at betjene telefonen fra pc en og samtidig få supplerende informationer på skærmen, så enhver telefonsamtale håndteres effektivt og professionelt. Giv den enkelte medarbejder overblik OnCall viser, hvem der ringer og giver den enkelte medarbejder de informationer, der er relevante ved opkaldet. Medarbejderen får et komplet overblik over den eksisterende relation til kontakten. På baggrund af kontaktens telefonnummer henter OnCall kundeinformationer i virksomhedens andre IT-systemer og præsenterer dem på medarbejderens skærm, når telefonen ringer. OnCall CTI sikrer samtidig, at kunden eller kontakten føler sig genkendt i virksomheden, uanset hvilken medarbejder der besvarer opkaldet. Relevant kontaktinformation Virksomheder, der benytter OnCall kan se alle relevante informationer om kontakten eller kontaktens firma. De kan hente informationer frem på skærmen om aktuelle marketingkampagner, salgs- og servicesager, projekter, kontraktforhold mv. Desuden vises kontakthistorikken: Hvem har talt med kontakten tidligere, og hvis der er lavet notater til samtalerne, kan disse ses.

3 Side 3 Gode kunderelationer på en nem måde Forudsætningen for en god relation til kunder og kontakter er viden om, hvem i virksomheden, der bedst kan betjene den enkelte i en given situation. OnCall viser den ansvarlige for kontakten samt et overblik over virksomhedens medarbejdere: Er de ledige, optaget i telefonen, vil ikke forstyrres eller er til møder internt eller ude af huset også medarbejderens mobiltelefon-status kan vises. Hvis en medarbejder, der er optaget, skal ringe tilbage til kunden eller kontakten, kan han få besked med et enkelt klik med musen. Medarbejderen modtager en e- mail eller sms med information. Let at foretage opkald Vælg et telefonnummer i et af virksomhedens IT-programmer, så ringes kontakten op med et enkelt museklik. OnCall sørger automatisk for at registrere opkaldet i historikken, og medarbejderen får adgang til alle OnCall funktioner herunder, omstilling, parkering af kaldet, afsendelse af eller sms m.v. i forbindelse med samtalen. Benytter virksomheden sig af telemarketing med ringelister i et marketingsystem eller ud fra en liste i Word og Excel er opkald til kontakterne blot et enkelt museklik væk.

4 Side 4 OnCall Net OnCall Net er en selvstændig applikation, der på en nem måde henter supplerende informationer om kunder og kontakter i virksomhedens andre ITsystemer. OnCall Net er et lille dialogvindue på pc-skærmen, der ikke tager fokus væk fra den eller de applikationer brugeren primært benytter i sit arbejde. Alligevel indeholder OnCall alle de funktioner en moderne telefoncentral stiller til rådighed, og brugeren har meget nemt ved at håndtere og betjene selv avancerede funktioner. OnCall er et intuitivt betjenings- og informationsskærmbillede, der popper op, når telefonen ringer og viser alle relevante informationer. Men OnCall er kontekststyret, så medarbejderen kun har adgang til de relevante funktioner. OnCall Sidecar Med OnCall Sidecar udvides telefonbetjeningsdelen ved indgående opkald med et sidevindue, hvor supplerende informationer vises. Den enkelte medarbejder kan selv definere, hvilke informationer der vises, relateret til dennes arbejde eller funktion. De kan også defineres på afdelingsniveau eller for hele virksomheden. OnCall Sidecar er en traditionel webside og kan præsentere hvilken som helst information fra andre IT-systemer, der kan tilgås via et web-interface. OnCall Sidecar benytter telefonnummer eller navn på den, der ringer til at finde supplerende informationer.

5 Side 5 OnCall Share OnCall rummer også en avanceret telefonbog, der indeholder mange flere informationer end blot telefon -numre. Den enkelte kontakt kan være en person eller organisation, som for eksempel en virksomhed, forening eller klub. Ved den enkelte kontakt kan der registreres op til 10 telefonnumre med præcisering af telefontype, fastnet, mobil eller privat. Ud af de 10 numre kan 2 være private og kan kun ses af den, der har registreret dem. Desuden er der adresseoplysninger herunder postadresse, tre , en MSNadresse samt link til kontaktens hjemmeside. Den enkelte kontakt kan knyttes til en virksomhed eller organisation og typen af relation kan tilføjes kontakten, suppleret med noter på hver enkelt kontakt. Telefonbogen består både af en privat del, der kun findes på den enkelte brugers pc og en fælles telefonbog, der kan benyttes af alle i virksomheden. Det er nemt at organisere telefonbogen. Som i et almindelig stifindervindue kan der laves et hierarki af mapper og undermapper, der indeholder ikoner for virksomheder og personer. Kontakter kan flyttes mellem mapper ved at trække og droppe ikonet henover en anden mappe. Opkald i telefonbogen er enkelt. Klik på ikonet for kontaktpersonen eller virksomheden, og der ringes op. Alternativt kan man højreklikker på ikonet og en menu med andre telefonnumre og kontaktmuligheder dukker op.

6 Side 6 OnCall CDM OnCall CDM indeholder generelt samme funktionalitet som OnCall Net. OnCall CDM er dog tæt knyttet til CDM s CRM applikation og en integreret del af denne. Medarbejdere kan langt mere effektivt betjene telefonopkald direkte i CDM. Skærmbilledet indeholder avanceret telefonhåndtering og kan for eksempel omfatte værdifulde informationer om relationen til den virksomhed og kontaktpersonen, der tales med. Fuldt overblik Medarbejderen kan hurtigt orientere sig om eventuelle aktiviteter på kunden eller emnet, så denne ikke modtager fejlagtig information under telefonsamtalen på grund af manglende viden hos medarbejderen. For eksempel kan medarbejderen se information om aktuelle kampagner, åbne salgssager eller projekter, der vedrører virksomheden eller den enkelte medarbejder. Ligeledes er det nemt at registrere respons på kampagner eller informationer i forbindelse med salgssager eller projekter under telefonkaldet. Tager man telefonen for en kollega, fremgår det i OnCall, hvem der er ansvarlig for kontakten eller virksomheden. Som standard vises den primært ansvarlige, men ved omstilling fås en liste over samtlige personer i virksomheden, som er tilknyttet kontakten. Tre specialdesignede knapper til CDM giver direkte adgang til forskellige kalenderopslag - medarbejderens egen, de øvrige medarbejderes og tidligere og fremtidige aktiviteter på kontakten eller firmaet. Det er muligt at oprette nye aktiviteter i CDM både til sig selv og de øvrige medarbejdere. OnCall CDM indeholder ligeledes mulighed for at sende en eller sms til andre medarbejdere, f.eks. om at ringe tilbage til en kontakt.

7 Side 7 OnCall CDM er en udvidelse til den eksisterende CDM platform. Programmet er skabt i CDM s udviklingsmiljø og kan vise enhver form for information, felt, proces eller metode i CDM i OnCall s skærmbillede. Ved hjælp af CDM's TRdesigner og screen painter er det let at tilføje eller fjerne felter og funktioner i skærmbillederne, så de opfylder den enkelte brugers individuelle behov. Private relationer og telefonbog OnCall CDM registrerer automatisk alle telefonsamtaler som en aktivitet i brugerens kalender. Opkald kan markeres, så de ikke logges i historikken i CDM. Desuden indeholder OnCall en privat telefonbog, hvor det er muligt at registrere f.eks. private kontakter, som ikke nødvendigvis skal være registreret i CDMsystemet. Man kan med fordel kombinere OnCall CDM med OnCall Net til de medarbejdere, der ikke i det daglige benytter CDM. Ved hjælp af OnCall Sidecar i OnCall Net, kan ikke-cdmbrugere se relevante informationer på kunder og kontakter fra CDM databasen. Supplerende moduler til OnCall CTI Scantalk TeamView Status Server Med status serveren er det muligt at se telefonstatus på kollegaer f.eks. ledig, optaget, vil ikke forstyrres og viderestillet. Scantalk TeamView Presens Manager Giver mulighed for at sætte fraværsstatus Scantalk TeamView Calendar Lookup (standard i OnCall CDM) Giver mulighed for at åbne kollegers dagskalender. Scantalk TeamView Business SMS Central SMS server giver mulighed for at sende sms fra OnCall. Medarbejdere, der har en mobiltelefon og pc med Bluetooth, kan sms sendes direkte via denne forbindelse. Telefoncentraler OnCall CTI er testet og certificeret på en lang række telefoncentraler på markedet.

8 Gydevang 20A 3450 Allerod Denmark Telefon:

Quick Guide for Mobil Reception (Omhandler mobil reception også kaldet isymphony)

Quick Guide for Mobil Reception (Omhandler mobil reception også kaldet isymphony) Quick Guide for Mobil Reception (Omhandler mobil reception også kaldet isymphony) Generelt Mobil Reception er et værktøj som bruges til at overvåge medarbejdere, kø er og meget andet samt styre dit omstillingsanlæg

Læs mere

3OMSTILLING. Manual til 3Omstilling Webklient for receptionister V2.1

3OMSTILLING. Manual til 3Omstilling Webklient for receptionister V2.1 3OMSTILLING Manual til 3Omstilling Webklient for receptionister V2.1 Indholdsfortegnelse 1. INTRODUKTION... 4 2. MINIMUMSKRAV FOR WEBKLIENT... 4 3. LOG IND... 4 4. HURTIGT OVERBLIK... 4 5. BESVAR OPKALD...

Læs mere

Quick Guide for Hosted Omstillingsanlæg! (Publiseret af ipvision februar 2014)!

Quick Guide for Hosted Omstillingsanlæg! (Publiseret af ipvision februar 2014)! Quick Guide for Hosted Omstillingsanlæg (Publiseret af ipvision februar 2014) Introduktion til ipvisions Hostede Omstillingsanlæg Vi har bygget hosted omstillingsanlæg i snart 10 år og vi er stolte af

Læs mere

DocuNote. Dokumenthåndtering / ESDH

DocuNote. Dokumenthåndtering / ESDH DocuNote Dokumenthåndtering / ESDH Indhold DOCUNOTE... 3 ENKEL STYRING AF SAGER, DOKUMENTER OG E-MAILS... 3 Mange års erfaring med ESDH løsninger... 3 Vi er med jer hele vejen... 3 Hurtige fakta om DocuNote...

Læs mere

Integreret PC Switchboard

Integreret PC Switchboard Integreret PC Switchboard Bedre kundeservice Bedre arbejdsmiljø Fuldt overblik over organisationen Medarbejderne kan altid finde hinanden Single view af alle kalendere Fuldt overblik over kunden Management

Læs mere

Brugervejledning. VEr

Brugervejledning. VEr Brugervejledning VEr Version 1.4.3 Dansk Juli 2014 Velkommen! Denne manual beskriver, hvorledes man bruger Connect Client. Hvis du er i tvivl eller har spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til

Læs mere

Viderestilling af Lync klient (skærmtelefon)

Viderestilling af Lync klient (skærmtelefon) Indhold Viderestilling af Lync klient (skærmtelefon) Indledning: Undgå at miste opkald på en Lync klient... 2 Ring samtidig på mobilen, når Lync ringer.... 2 Viderestil alle opkald fra Lync til mobiltelefon.

Læs mere

Mamut Enterprise Travel CRM

Mamut Enterprise Travel CRM Mamut Business Software Tillægsprodukter og Enterprise-udvidelser Mamut Enterprise Travel CRM Version 14.MBS.EXT.TRA.DK.2011.01 Indhold Indhold... 1 Tillægsprodukter og Enterpriseudvidelser... 3 Om Mamut

Læs mere

Velkomstmappe ectrl. Deloitte Birkerød Kongevej 25C 3460 Birkerød Telefon 45 94 50 00

Velkomstmappe ectrl. Deloitte Birkerød Kongevej 25C 3460 Birkerød Telefon 45 94 50 00 Velkomstmappe ectrl Deloitte Birkerød Kongevej 25C 3460 Birkerød Telefon 45 94 50 00 Indholdsfortegnelse HVAD ER ECTRL?... 3 SUPPORT... 3 INSTALLATIONSVEJLEDNING TIL ECTRL... 4 OPRETTELSE OG ADMINISTRATION

Læs mere

TDC Scale Mobil. Administratorvejledning. opsætning af TDC Scale Mobil

TDC Scale Mobil. Administratorvejledning. opsætning af TDC Scale Mobil TDC Scale Mobil Administratorvejledning til opsætning af TDC Scale Mobil 1 Indhold Side Indledning 3 1. Tilpasning af din Scaleløsning generelt 3 2. Lokalnummerlængde 3 3. Hovednummervisning 6 Opsætning

Læs mere

Brugervejledning. PC Omstillingsbord: TDC Erhverv One TDC IP Telefoni Scale. Vejledning i brugerfunktionerne i Voquant Version 1.

Brugervejledning. PC Omstillingsbord: TDC Erhverv One TDC IP Telefoni Scale. Vejledning i brugerfunktionerne i Voquant Version 1. Brugervejledning PC Omstillingsbord: TDC Erhverv One TDC IP Telefoni Scale Vejledning i brugerfunktionerne i Voquant Version 1.1 april 2012 www.blueposition.com Alle firma og produkt navne omtalt i dokumentet

Læs mere

Af Peter Plantener 29. januar 2014 Versionsnummer 00.08. OSS: Ofte stillede spørgsmål OSS: Nyt Telefonsystem

Af Peter Plantener 29. januar 2014 Versionsnummer 00.08. OSS: Ofte stillede spørgsmål OSS: Nyt Telefonsystem Af Peter Plantener 29. januar 2014 Versionsnummer 00.08 OSS: Ofte stillede spørgsmål OSS: Nyt Telefonsystem INDHOLDSFORTEGNELSE 1 Generelt... 3 1.1 Hvad er det nye telefonsystem, kommer det til at berøre

Læs mere

Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere

Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere 1 Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere Muligheder på Rsiden.dk www.rsiden.dk er en side, som skal samle alle de relevante dokumenter, informationer og kurser til rygestoprådgivere på et sted. Der

Læs mere

Kom godt i gang. Kom godt i gang. Indhold

Kom godt i gang. Kom godt i gang. Indhold Kom godt i gang Indhold Indledning.....2 Hovedmenu.....4 Oprettelse af brugere.....6 Organisationer og personer.....9 Aktiviteter... 11 E-mails... 14 Tilbud salgspipeline... 16 Enkle tilpasninger... 18

Læs mere

Kom godt i gang. Indhold. Kom godt i gang. Version 2.0 webcrm december 2011

Kom godt i gang. Indhold. Kom godt i gang. Version 2.0 webcrm december 2011 Kom godt i gang Indhold Indledning.....2 Hovedmenu.....3 Oprettelse af brugere.....4 Organisationer og personer.....6 Aktiviteter.....7 E-mails.....8 Tilbud salgspipeline.....9 Enkle tilpasninger... 10

Læs mere

MailMax / Web v4.1. Brugsvejledning til webmail. Copyright 2003 Gullestrup.net

MailMax / Web v4.1. Brugsvejledning til webmail. Copyright 2003 Gullestrup.net MailMax / Web v4.1 Copyright 2003 Gullestrup.net Log ind på webmailen Start med at gå ind på http://webmail.gullestrup.net i din browser. Indtast din Email-adresse samt Adgangskode, som hører til din konto.

Læs mere

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899 Firmaordninger I firmaoversigten kan du holde styr på dit kundekartotek samt disses bookinger. Der kan desuden oprettes andre firmaer end dit eget. Herved kan der udbydes særlige ydelser på med egne arbejdstider.

Læs mere

Mød Siminn Uno familien

Mød Siminn Uno familien Mød Siminn Uno familien Én samlet løsning til mobiltelefoni, fastnettelefoni og omstilling Vi giver dig frihed til at skabe succes Siminn Danmark Stationsparken 25 2600 Glostrup Telefon 7026 2300 Telefax

Læs mere

PDC Helpdesk Brugervejledning

PDC Helpdesk Brugervejledning PDC Helpdesk Brugervejledning PDC Helpdesk November 2013 Indhold 1 Introduktion... 3 2 Brug af browser eller e-mails... 3 3 Log på PDC Helpdesk... 4 4 Oversigts side for sager... 5 4.1 Oversigt over eksisterende

Læs mere

FirstIVR Brugervejledning version 1.2

FirstIVR Brugervejledning version 1.2 FirstIVR Brugervejledning version 1.2 1. Indhold 1. Indhold... 1 2. Introduktion til FirstIVR... 2 3. Kom godt i gang... 2 4. Menuen Objekter: Oprette lyde, køer, telefonsvarere m.v.... 3 4.1. Lyde...

Læs mere

KaBoo brugermanual Version 1.2 - Udgivet 22/5 2012

KaBoo brugermanual Version 1.2 - Udgivet 22/5 2012 KaBoo brugermanual Version 1.2 - Udgivet 22/5 2012 KaBoo brugermanual Kom igang med KaBoo Med denne manual kan du hurtigt komme i gang med at bruge KaBoo - DKMs kalender- og bookingsystem. Manualen indeholder

Læs mere

Brugervejledning til TDC Scale. Telefonen der er tilknyttet TDC Scale via en ATA-boks (ATA=Analog Telefoni Adapter fra LinkSys) Version 1-20091119

Brugervejledning til TDC Scale. Telefonen der er tilknyttet TDC Scale via en ATA-boks (ATA=Analog Telefoni Adapter fra LinkSys) Version 1-20091119 Brugervejledning til TDC Scale Telefonen der er tilknyttet TDC Scale via en ATA-boks (ATA=Analog Telefoni Adapter fra LinkSys) Version 1-20091119 Indledning... 3 Indledning... 3 Parkering af opkald...

Læs mere

Punkt 9 - bilag 3. Vejledning vedr. brug af Cisco Jabber

Punkt 9 - bilag 3. Vejledning vedr. brug af Cisco Jabber Punkt 9 - bilag 3 vedr. brug af Cisco Jabber Region Sjælland 2014 INDHOLD 1. Organisation & Ansvar 2. Juridiske aspekter 3. Generel brug af Cisco Jabber Tilgængelighed Chat Skærmdeling Videosamtale Virtuelle

Læs mere

VI HAR HAFT FØRENDE EKSPERTER PÅ SAGEN! Zylinc Attendant Console. Kontakt. Supporterede platforme. Kalenderintegration

VI HAR HAFT FØRENDE EKSPERTER PÅ SAGEN! Zylinc Attendant Console. Kontakt. Supporterede platforme. Kalenderintegration VI HAR HAFT FØRENDE EKSPERTER PÅ SAGEN! Zylinc Attendant Console Mød jeres kunder venligt og kompetent med funktioner, som gør det let at håndtere virksomhedens opkald effektivt. Samtidig er det vigtigt,

Læs mere

Det digitale bestyrelsesrum. Vejledning. Version 2.0

Det digitale bestyrelsesrum. Vejledning. Version 2.0 Det digitale bestyrelsesrum Vejledning Version 2.0 September 2012 2 Indhold Indhold... 2 Indledning... 3 Om afdelingens eller organisationens hjemmeside... 4 Hvem har adgang til hvad?... 4 Hvad kan vi

Læs mere

INTELECOM CONNECT KLIENT

INTELECOM CONNECT KLIENT INTELECOM CONNECT KLIENT BRUGERVEJLEDNING FOR AGENT Ver. 2.1.6 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. KOM HURTIGT I GANG... 4 Statusfelt... 4 2. OM INTELECOM CONNECT... 7 2.1 GENERELT... 7 2.2 ALTERNATIVE PÅLOGNINGSMULIGHEDER...

Læs mere

Pædagogisk IT. Vejledning i Office 365 til elever og deres familier. Version 4 Side 1. Kan udfyldes for at hjælpe med at huske

Pædagogisk IT. Vejledning i Office 365 til elever og deres familier. Version 4 Side 1. Kan udfyldes for at hjælpe med at huske Navn: Uni-login: Uni-login kode: Office365 email: Kan udfyldes for at hjælpe med at huske UNI-LOGIN @undervisning.kk.dk Version 4 Side 1 Indledning Velkommen til denne vejledning i Office 365, som introducerer

Læs mere

3OMSTILLING 3OMSTILLING APP 3.1 QUICKGUIDE TIL BRUGERE

3OMSTILLING 3OMSTILLING APP 3.1 QUICKGUIDE TIL BRUGERE 3OMSTILLING 3OMSTILLING APP 3.1 QUICKGUIDE TIL BRUGERE 3Omstilling App til iphone og Android er en nem måde at forbinde til din virksomheds mobilomstilling. App en downloades og installeres fra App Store

Læs mere

3OMSTILLING 3OMSTILLING APP QUICKGUIDE TIL BRUGERE

3OMSTILLING 3OMSTILLING APP QUICKGUIDE TIL BRUGERE 3OMSTILLING 3OMSTILLING APP QUICKGUIDE TIL BRUGERE 3Omstilling App til iphone og Android er en nem måde at forbinde til din virksomheds mobilomstilling. App en downloades og installeres fra App Store og

Læs mere