Kirkebladet RINDUM OG RINGKØBING SOGNE SEPTEMBER OKTOBER NOVEMBER

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kirkebladet RINDUM OG RINGKØBING SOGNE SEPTEMBER OKTOBER NOVEMBER"

Transkript

1 Kirkebladet RINDUM OG RINGKØBING SOGNE SEPTEMBER OKTOBER NOVEMBER

2 Adresser Rindum sogn Sognepræst (kbf.) Mogens Thams Isagervej 8, Rindum. Tlf Organist Meta Pedersen Tlf Graver og kirketjener Tlf og Træffes undtagen mandag. Fælles kirkekontor Torvet 12 B, 6950 Ringkøbing Tlf Åbent mandag til fredag kl. 9-13, torsdag tillige kl Kordegn: Flemming Henriksen. Ringkøbing sogn Provst (kbf.) Lone Hvejsel Toften 1 Tlf lkv@km.dk Sognepræst Merete Ørskov Poulsgaardsvej 7 Tlf meoe@km.dk Sognepræst Margrethe Koch Høbrovej 3, Tim Tlf mdk@km.dk Organist Klaus V. Jensen Tlf Kirkegårdskontoret Bjarne Nielsen, kirkegårdsleder Nygade 45. Tlf Træffes bedst hverdage kl Kirketjener Kaj Møller Tlf Denne er dagen Af Lone Hvejsel Benny Andersen siger et sted: Jeg har altid taget sorgerne på forskud. Det har jeg ikke haft megen glæde af. Han er nu ikke ene om at tage sorgerne på forskud. Mange af os er rigtig gode til at bekymre os og tage sorgerne på forskud, også selvom vi ved, at der ikke kommer ret megen glæde ud af det. Kristendommens mening er at rette vort blik mod dagen i dag, hvor vort livs tråde samles, fortidens og fremtidens. At vi skal se på og glæde os over dagen i dag og ikke bekymre os over det, vi alligevel ikke har indflydelse på. For på denne helt almindelige dag går Gud igennem vores liv, måske i skikkelse af et andet menneske, måske i skikkelse af en beslutning eller i skikkelse af en bestemt oplevelse. Men under alle omstændigheder: Denne er dagen, som du ikke må misbruge; denne er dagen, som du skal give dit lys. At denne opgave er stil let os, skal mere end noget andet give os mod på dagen i dag. Gang på gang sker der det, at noget, som vi selv finder vigtigt, forhindrer os i at se det, der virkeligt betyder noget, et andet menneskes nød, et krav eller for den sags skyld en glæde. Der er alt for mange misbrugte dage i vort liv. Men denne dag er en ny dag, hvor vi skal fatte mod; denne dag er endnu en gang - af Guds ubegribelige nåde og tålmodighed - dagen, hvor Gud vil møde mig og lade sit lys skinne over mig, for at jeg skal lade det skinne på andre. Giv dagen dit lys!

3 Af Jørgen Pihl Den 11. november 2008 afholdes der valg til me - nighedsrådet, hvilket som bekendt sker hvert 4. år. I forbindelse med, at en person bliver valgt ind i et menighedsråd, skal denne skrive under på en erklæring om på ære og samvittighed at ville udføre det mig betroede hverv i troskab mod den danske evangelisk-lutherske folkekirke, så at den kan byde gode vilkår for den kristne menigheds liv og vækst. Heri ligger der en lang række af opgaver for menighedsrådet, som bl.a. omfatter kirkens - og kirkegårdens drift, kirkens økonomi, ansættelse af personale og præstevalg. Men ikke mindst en opgave som medansvarlig og initiativtager i forhold til sognets kirkeliv og vækst. I forbindelse med valget vil der være en del aktiviteter. Den første er datoen for det obligatoriske offentlige orienteringsmøde, der skal afholdes inden den 16. september I Rindum er datoen den 15. september kl og i Ringkøbing den 3. september kl. kl Opstillingslister skal være indgivet til valgbestyrelsen tidligst den 23. september kl og senest den 30. september kl Derefter tages der stilling til, om valget skal finde sted eller ej afhængig af, om der bliver afleveret mere end én liste. Skal der afholdes valg, vil det Menighedsrådsvalg 2008 fremgå af dagspressen, og ca. en uge før valget vil valgkort blive sendt ud, ganske som vi kender det ved kommune- og folketingsvalg. Yderligere oplysninger vil kunne indhentes hos valgbestyrelsens medlemmer og menighedsrådets formand. Rindum sogn: Bodil Bro (valgbestyrelsesformand), Jørgen Pihl (menighedsrådsformand) og Oda Stilling. Ringkøbing sogn: Ebbe Fuglsang (valgbestyrelsesformand og menighedsrådsformand), Grethe Mølskov, Lis Jessen. Orienteringsmøder i de to sogne Offentlige møder forud for Menighedsrådsvalget, hvor menighedsrådene vil orientere om arbejdet i den forløbne periode og gennemgå reglerne for menighedsrådsvalg. I Rindum Sogn: Mandag d. 15. sep. kl på Rindum skole. I Ringkøbing Sogn: Onsdag d. 3. sep. kl på Torvet 12B Antallet af menighedsrådsmedlemmer bliver reduceret i forbindelse med det kommende menighedsrådsvalg Folketinget vedtog i sommeren 2007 en ændring af menighedsrådsloven således, at der ved det kommende valg skal ske en reduktion af antallet af valgte medlemmer i menighedsrådene landet over med 1 medlem. Hertil kommer, at grundlaget, ud fra hvilket antallet af medlemmer bliver fastsat, er ændret fra antal bosatte i et sogn til antal folkekirkemedlemmer i sognet pr. 1. januar Dette får som konsekvens, at i Rindum sogn ændres antallet af medlemmer fra 9 til 8, og i Ringkøbing sogn ændres antallet af medlemmer fra 11 til 9.

4 Kirkeaftener Velkommen til Kirken Arrangerer Foredrag og film for alle! Viden, diskussion og hyggeligt samvær er nøgleordene for disse aftener. Menighedsrådene i Rindum og Ringkøbing Sogne sammensætter hvert år et program med emner, som berører os alle. Hvis intet andet er nævnt, mødes vi kl i mødelokalet Torvet 12 B (over Café Victoria), og betaler 30 kr. for entré, kaffe og kage. Onsdag den 17. september Når Jesus møder Muhammed om forskelle og ligheder mellem kristendom og islam Adam og Eva, Noah, Abraham, ærkeenglen Gabriel, jomfru Maria og Jesus. Vi kender dem alle sammen, og både kristne og muslimer kan læse om dem i Bibelen og i Koranen. Hvor skilles vandene i kristendommens og islams forståelse af Gud, mennesket og verden? Hvor kan vi genkende hinanden? Og hvilken rolle spiller forskelle og ligheder, når kristne og muslimer møder hinanden i det danske samfund i dag? Ved Berit Schelde Christensen, Generalsekretær for Folkekirke og Religionsmøde. Torsdag d. 23. oktober OBS: Rådhushallen, kl Er Jesu ligklæde ægte? om forskningen i det kendte ligklæde fra Torino Kan man bevise Jesu opstandelse? Nogle mener, at det meget omtalte ligklæde fra Torino virkelig er det klæde, Jesus blev svøbt i, da han blev taget ned fra korset. Og aldrig er et relikvie blevet undersøgt så grundigt: Fysikere, kemikere, biologer, arkæologer, læger, teologer, kunsthistorikere og mange flere arbejder på tværs af faggrænser i en international forskergruppe for at opklare ligklædets mysterium: Er det opstandelsens lys, der har prentet aftryk af en korsfæstet mand, set forfra og bagfra, på det gamle klæde? Læge Niels Svensson har i over 30 år været medlem af forskergruppen, og han vil fortælle os om den nyeste forskning. Sidste år udgav han den anmelderroste bog Det sande ansigt. Arrangementet sker i samarbejde med Ringkøbing-Skjern Folkeuniversitet og Ringkøbing-Skjern Biblioteker. Tirsdag d. 18. november Konflikten mellem Israel og Palæstina om forsoningens nødvendighed og mulighed Konflikten mellem israelere og palæstinensere har stået på i mange år - flere end de 60 år, staten Israel har eksisteret. Der er gravet mange grøfter og bygget mange mure i konflikten mellem de to folk. Foruden den konkrete mur er der alle de kulturelle, sproglige og religiøse mure mellem de to folk. Men selv om konflikten er kompliceret og synes uløselig, er der mennesker, der tror på, at den ikke behøver at være der. De prøver at bygge broer - på tværs af konflikten og mellem deres egne. Ved cand teol. Bodil F. Skjøtt, generalsekretær i Israelsmissionen

5 Menighedsrådsmøder i Ringkøbing sogn Den 1. okt. kl Den 4. nov. kl og Den 27. nov.: Konstituerende møde for nyt MR Sted: Torvet 12 B Menighedsrådsmøder i Rindum sogn Tirs. d. 30. sep. kl og ons. d. 12. nov. kl Dagsorden ligger i våbenhuset. Kopi af referat fra møderne kan rekvireres hos sognepræsten. Indsamlet i Rindum kirke KFS 200 kr Folkekirkens Nødhjælp 1180 kr Folkekirkens Mission 125 kr Bibelselskabet 160 kr Danmission 245 kr DKG 156 kr Gideonitterne 716 kr Indsamlet i Ringkøbing kirke Folkekirkens Mission 90 kr Folkekirkens Nødhjælp 1318 kr Tværkulturelt Center 140 kr Menighedsplejen 800 kr Ringkøbing kirkes kommende indsamlinger 05/10 Mellemkirkeligt Arbejde 19/10 Sømandsmissionen 02/11 Dansk sømands- og udlandskirker 09/11 KFUMs Soc. arb. 23/11 Indre Mission 30/11 Trankebarfondet Ved øvrige gudstjenester i Ringkøbing kirke samles der ind til Menighedsplejen i Rindum og Ringkøbing sogne. Meddelelser PLEJEHJEMSGUDSTJENESTER Ringkøbing plejehjem Flg. tirsdage kl : Den 9. sep. Den 23. sep. Den 7. okt. Den 21. okt. Den 4. nov. Den 18. nov. Den 2. dec. Holmegaard Flg. onsdage kl : Den 30. sep.* Den 22. okt. Den 19. nov. Menighedsplejen Aflastningstjenesten Har du brug for aflastning, fordi du passer en alvorligt syg i hjemmet? Eller vil du gerne aflaste en pårørende til en alvorligt syg? I begge tilfælde kontakt Birthe Borch tlf Rindum Flg. tirsdage kl : Den 2. sep. Den 30. sep.* Den 4. nov. Den 2. dec. * = Ældreeftermiddag i Rindum tirsdag d. 30. sep. kl med gudstjeneste i Rindum kirke. Derefter affe og samvær i konfirmandstuen. Kirkebil kan bestilles på Besøgsvenner Vil du gerne have besøg en gang om ugen for at få lidt selskab og en hjælpende hånd? Eller vil du gerne være besøgsven? I begge tilfælde kontakt: Meta Storgaard Christensen, tlf i Rindum eller Birgit Beiter, tlf i Ringkøbing. Møder på Tværs Søndag d. 19. okt. kl i Spejdergården, Poulsgårdsvej Søndag d. 30. nov. kl i Torvet 12B og bagefter andagt i Ringkøbing Kirke kl Kontaktpersoner: Meta Storgaard Christensen, tlf i Rindum eller Birgit Beiter, tlf i Ringkøbing.

6 Koncerter, sang og musik Rytmiske gudstjenester i Rindum kirke 7. september og 9. november kl Ved disse gudstjenester ledsages salmerne af ryt misk musik. Desuden er litugien ændret lidt i forhold til den traditionelle højmesse. 28. september synges nyere lovsange under nadveren. Kirkekor Rindum Kirkekor søger nye kormedlemmer på alle stemmer. Henvendelse til organist Meta Pedersen, tlf Fortælle Festival Den september er der Fortælle Festival på Herregården Nørre Vos - borg. Blandt de man ge for - tællespor er også Bibelens Fortællinger. Se Kirkebladets forside Motiv fra Ringkøbing Fjord. Foto: Else B. Olsen. Babysalmesang i Rindum kirke Kom og oplev glæden ved at synge salmer med din baby. Aldersgruppen er 0-10 mdr. Musikpædagog Margit Kloster og Rindum kirke danner ramme om babysalmesangen gennem musik, sang og leg. Gulvet vil være dækket af vattæpper, og rummet fyldes med sæbebobler. Salmesangen varer ca. 45 min.; herefter kaffe/the. Forløbet strækker sig over 8 mandage med opstart d. 20. okt. kl Tilbuddet er gratis - tilmelding dog nødvendig til: Margit Kloster tlf / margitkloster@yahoo.dk NB: Er fuldtegnet. KONCERTER i Rindum kirke Søndag den 7. sep. kl : New Orleans Gentlemen spiller jazz i ord og toner. Tirsdag den 16. sep: Koncert ved Ringkøbing Spillemandsgruppe og Rindum Kirkekor De ni læsninger i Rindum kirke Søndag den 30. nov. kl og kl : Traditionen tro er der De ni læsninger i Rindum Kirke. Gennem læsninger og sang føres vi gennem den kristne frelseshistorie. Elever fra Det Kristne Gymnasium medvirker. Alle er velkomne!

7 Aktiviteter, nyheder m.m. HØSTGUDSTJENESTER for hele familien I Rindum kirke: Søndag d. 21. sep. kl : Alle børn er velkomne til at medbringe frugt fra haven eller marken. Dette bæres op til alteret ved gudstjenestens begyndelse. Ved den efterfølgende kirkefrokost holdes der auktion over de frembårne gaver. Pengene herfra går til velgørende formål. I Ringkøbing kirke: Kom med blomster, frugt og grønt til årets høst- og familiegudstjeneste søndag d. 5. okt. kl Børn i alle aldre og deres voksne er velkomne. Husk pun gen - for efter gudstjenesten holder vi auktion over høsten og sender pengene til Folkekirkens Nødhjælp. Minikonfirmander i Rindum sogn Minikonfirmander begynder torsdag d. 4. sep. og afsluttes ved familiegudstjenesten d. 7. dec. Birthe Marie Kristensen forestår undervisningen sammen med Mogens Thams. Minikonfirmander i Ringkøbing sogn Vi glæder os til at byde velkommen til 3.A, 3.B og 3.C fra Alkjærskolen. Børnene skal synge og lege, høre fortællinger og lave kreative opgaver. De skal besøge kirken og kirkegården. På den måde vil vi dele kristendommens liv og glæde med dem. Vi begynder i august og slutter i weekenden den 4. og 5. okt med at forberede og fejre høst- og familie gudstjeneste. Tina Hoel vil tage endnu en sæson med minikonfirmanderne. Tak til Tina! Lørdagsdåb Lør. d. 26. oktober i Ringkøbing kirke. Lør. d. 22. november i Ringkøbing kirke. Begge lørdage kl Ældreeftermiddag i Rindum Sogn Tirsdag d. 30. september kl i Rindum kirke. Derefter kaffe og samvær i konfirmandstuen. Der kan bestilles kirkebil hos Tim Taxi, tlf BUSKdag søn. d. 26. okt. kl i Rindum kirke BUSK står for Børn-Unge- Sogn-Kirke. Formålet med dagen er, at kirkerne sætter fokus på børn og unge. I Rindum markeres dette med en familiegudstje - neste. Alle Helgens Dag Søndag den 2. november er der Alle Helgens Dag. Ved gudstjenesterne i Rindum kirke kl og kl og i Ringkøbing kirke kl mindes vi de døde siden sidste Alle Helgen.

8 Aktiviteter, nyheder m.m. TAK til sognemedhjælper Gyda Sørensen Rindum sogns hidtidige sognemedhjælper Gyda Sørensen har med udgan - gen af juli måned ønsket at fratræde stillingen som sognemedhjælper for at søge nye udfordringer. I den forbindelse vil me - nig hedsrådet gerne sige Gyda en stor tak for det engagerede og initiativrige arbejde, hun igennem de sidste 5 år har udført som sognets første sognemedhjælper. Bl.a. kan nævnes, at skolekirke arbejdet er blevet styrket, og der er startet flere nye aktiviteter op for såvel voksne som børn. Menighedsrådet beklager meget, at Gyda har ønsket at stoppe, og er i skrivende stund i gang med at finde en kvalificeret afløser for Gyda. Jørgen Pihl menighedsrådsformand KURSUS i Kristendom på Rindum skole Tirsdag d. 28. oktober kl : Emne: Jesus ved sognepræst Mogens Thams, Rindum Tirsdag d. 4. november kl : Emne: Gud - skabelse ved sognepræst Margrethe Koch, Tim Tirsdag d. 11. november kl : Emne: Helligånden ved teolog Esben Lunde, Stauning Onsdag d. 19. november kl : Emne: Trosbekendelsen ved teolog Erik Kloster, Ringkøbing Tirsdag d. 25. november kl : Emne: Sakramenter: Dåb og nadver ved sognepræst Mogens Thams, Rindum Vi starter med spisning á 25 kr. Kurset er gratis. Tilmelding: senest 2. okt. til Mogens Thams, / moth@km.dk Eksperimenterende DR-Kirke I oktober måned er sognepræst Merete Ørskov månedens præst i DR-Kirken. Med sig har hun sin mand, komiker Anders Ørskov. De to første gange medvirker organist Klaus V. Jensen og koret Vokal Vest samt menigheden fra Ringkøbing. Vil man gerne med til optagelserne fredag d. 19. sep - tember i Skanderborg skal man hurtigt tilmelde sig på meoe@km.dk eller

9 KIRKELIGT SAMFUND Tirs. d. 16. sep. kl : Læge Peder Svendsen, Tim, viser sin film:»et år i sko ven«- optaget i Hoverdal området. Kaffe + ord. generalforsam ling. Sted: Grønnegade 21, Ringk. Tirs. d. 21. okt. kl : Gudst. v. sognepræst Jens Kvist, Åbenrå i Højmark kirke. Kaffe. Foredrag i forsam lingshuset over emnet:»var reformationen en fejltagelse?«fælles med Skjern-Tarm. Tirs. d. 11. nov. kl Emnet annonceres i dagspressen. Sted: Grønnegade 21. Kontaktperson: Niels Jørgen Jensen, tlf INDRE MISSION Sted: Menighedscentret, Brogårdsvej 4. SEPTEMBER Tirs. d. 2. kl : Seniormøde. Det gamle testamentes Jakob v. lærer Conni Kappelgaard, Erritsø. Fællessspisning á kr. 30,-. Tors. d. 4. kl :»Dåben«v/ pastor Jørgen Skydstofte, Ølgod. Tors. d. 11.: Bibelkreds Fre. d søn. d. 14.: Samfundslejr på Holmsborg. Emne: Galaterbrevet v/ Krista Rosenlund, Hellerup. Fre. d. 26. kl : Familieaften v/ Kirsten og Asger Borg, Tvis. OKTOBER Tors. d. 2. kl : Møde v. rejsesekr. Arne Olesen, Fredericia. Tirs. d. 7. kl : Seniormøde. Emne: Israel: tur - retur v. forstanderparret Agnes og Jakob Ladegaard, Ringk. Tirs. d. 7. og tors. d. 9. okt.: Oktobermøder i Lyngvig Missionshus. Emne: Til troens liv og vækst. Tors. d. 16.: Bibelkreds Tors. d. 23. kl : De 10 bud v. missionær Christen Olesen, Ejstrupholm Fre. d. 31. kl : Familieaften. Gospel Kids fra Skjern v. Hans Jørgen Østerby. Lotteri. NOVEMBER Tirs. d. 4. kl : Seniormøde v. fritidsforkynder Jens Ole Nielsen, Hvide Sande Fre. d. 7.: Café-aften Tors. d. 13.: Bibelkreds Tors. d. 20. kl : DEM aften v. Bjarne Carl sen, tidl. missionær Fre. d. 28. kl : Familieadventsfest v. Miriam Fibiger, Sædding DECEMBER Tirs. d. 2. kl : Seniormøde. ADVENTSHYGGE hos og ved Vibeke og Ib Gravesen, Finlandsgade 19 Kontaktperson: Bjarne L. Christensen, tlf Kørsel til seniormøder: Henvendelse: Vibeke V. Gravesen, tlf IMU Indre Missions Unge Sted: Menighedscentret, Brogårdsvej 4. Kontaktperson: Sarah Åen, tlf JUNIORKLUB For alle juniorer fra 11 år hver onsdag kl Kontaktperson: Robert Jensen, tlf ONSDAGSKLUB For alle børn i alderen 7-12 år hver onsdag kl Kontaktperson: Marianne Olesen, tlf RINGKØBING SØNDAGSSKOLE Vi mødes søndag kl i Menighedscentret. Der vil være en leder hos børnene til kl SEPTEMBER Søn. d. 7.: Søndagsskole Søn. d. 14.: Holmsborg Søn. d. 21.: Familiegudst. Rindum Søn. d. 28.: Søndagsskole OKTOBER Søn. d. 5.: Søndagsskole Søn. d. 26.: Familiegudst. i Rindum NOVEMBER Alle søndage søndagsskole Kontaktperson: Anette Iversen, tlf BØRNEKLUB Islandsgade 16 GNISTEN 3-8 år: Tors. kl Klubben er en del af søndagsskolen i Menighedscentret. Kontaktperson: Bjarne L. Chri stensen, tlf DANMISSION Kontaktperson: Marianne Hoppe, tlf BDM Brødremenighedens Danske Mission Kontaktperson: Vibeke V. Gravesen, tlf

10 ETIOPERMISSIONEN Tirs. d. 16/9 kl : Hos Ruth Vraae, Brogaards - vænget 16 Tirs. d. 21/10 kl : Hos Lisbeth og Sv. Erik Peter sen, Brogaardsvænget 20 Tirs. d. 18/11 kl : Hos Erik Samsøe, Heboltoft 4 Kontaktperson: Erik Samsøe, tlf De grønne pigespejdere Mødested: Spejdergården, Poulsgårdsvej Spejdere: 4. klasse og opad: Mandag kl Grønsmutter: klasse: Onsdag kl Spirer: klasse: Onsdag kl Arrangementer: sep.: Sct. Georgs Gilde arrangementer sep.: Spejderhjælpsugen Kontaktperson: Gruppeleder Ruth Madsen, tlf Se mere på: KFUM-spejder noget for dig Børnehavekl. og 1. kl.: Bæverflokken, tirsdag kl klasse: Ulveflokken, onsdag kl klasse: Juniorspejderne, torsdag kl kl. og opefter: Spejdertroppen, tirsdag kl kl. og opefter: Seniortroppen - tirsdag efter aftale med tropleder Rovere (fra 17 år): Aftale med Anne-Marie Meller. Mødesteder:»Spejdergården«, Poulsgårdsvej og efter aftale med lederne»spejderhytten«, Gl. Sogn. Kontaktperson: Gruppeleder Anne-Marie Meller, LUTHERSK MISSIONSFORENING Mødested: Vasevej 28 SEPTEMBER Tors. d. 4. kl : Møde v/ Ole Haahr, Ølgod Tirs. d. 9. kl : Høstfest v/ Anders Kronborg, Sædding Ons. d. 10. kl : Møde for ældre og enlige v/ B. Larsen, Esbjerg. Hos K. Birkmose, Kærbyvej 12 Tors. d. 25. kl : Møde v/ Erik Mostrup, Hald OKTOBER Den 3.-4.: Bibelweekend v/ Søren Pedersen, Nykøbing F Ons. d. 8. kl : Møde for ældre og enlige v/ E. Trans, Herning. Hos M. Andersen, Grønlandsgade 15 Tors. d. 16. kl : Møde v/ Leif B. Kofoed, Rækker Mølle. Hos Poul B. Jensen, Flytkær 16, Ølstrup Tirs. d. 28. kl : Fællesmøde/ sangaften v/ Claus Åskov, Ølgod. Fællesspisning NOVEMBER Ons. d. 12. kl : Møde for ældre og enlige v/ Sv. Å. Kronborg. Hos T. Hvergel, Langelandsgade 81 Tors. d. 13. kl : Møde v/ Tom Skuldbøl, Herning Tors. d. 27. kl : Bedemøde BIBELKREDS i hjemmene: følgende torsdage kl.19.30: 18. sep., 9. og 23. okt., 6. og 20. nov. Kontaktperson: Kaj Birkmose, tlf Kontaktperson for ældremøder: Jens Olsen, tlf LUTHERSK MISSIONS UNGDOM SEPTEMBER Tir. d. 2. kl.19.30: Bibeltime v. Anders Rønn, Tarm. Hos M. Larsen, Grønsiskenvej 45 Tir. d. 9. kl : Høstfest Tir. d. 16. kl : Bibeltime v/ Alex Karlsen, Tarm. hos A. og K. Mortensen, Blomstervænget 4 Tir. d. 23. kl : Tema-/ debataften hos T. Hvergel, Langelandsgade 81 Tir. d. 30. kl : Bibeltime v/ Kr. Østergaard, Ringk. hos S. og K. Birkmose, Kærbyvej 12 OKTOBER Den 3.-4.: Bibelweekend Tir. d. 7. kl : Filmaften på KG Tir. d. 21. kl : Bibeltime v/ Stig Andreasen, Tarm hos Elisabeth og Leif Jepsen, Bøgevej 30 Tirs. d. 28. kl : Fællesmøde / sangaften på KG. Fællesspisning. NOVEMBER Tir. d. 4. kl : KG-aften Tir. d. 11. kl : Bibeltime v/ Jens Birkmose hos A. og K. Mortensen, Blomster vænget 4 Tir. d. 18. kl : Tema-/ debataften hos Lilli og Jens Olsen, Luleåvej 12 Tir. d. 25. kl : Bibeltime v/ Karsten Mortensen, Ringk. hos Kirsten Stampe Jensen, Østerled 2 Kontaktperson: Tobias Børgaard, tlf

11 GUDSTJENESTER * = Se inde i bladet ** = Se dagspresse og hjemmeside Ringkøbing kirke Rindum kirke 07. sep s.e. Trinitatis Merete Ørskov Mogens Thams Mogens Thams Rytmisk gudstjeneste* 14. sep s.e. Trinitatis Merete Ørskov Merete Ørskov Kirkekaffe 21. sep s.e. Trinitatis Margrethe Koch Mogens Thams Høst- og fam.gudst./kirkefrokost* 28. sep s.e. Trinitatis Lone Hvejsel Mogens Thams Mogens Thams Lovsang* 30. sep. - Ældreeftermiddag* Mogens Thams 05. okt s.e. Trinitatis Merete Ørskov Mogens Thams Høst- og fam.gudstj./ Minikonfirmandafslutning* 12. okt s.e. Trinitatis Lone Hvejsel Lone Hvejsel 19. okt s.e. Trinitatis Merete Ørskov Merete Ørskov 25. okt. - Dåbsgudstjeneste* Merete Ørskov Fælles med Rindum sogn 26. okt s.e. Trinitatis Lone Hvejsel Mogens Thams Kirkekaffe Fam. gudstj. / BUSK-dag* Kirkefrokost 02. nov. - Alle Helgens Merete Ørskov Mogens Thams gudstjeneste* Mogens Thams 09. nov s.e. Trinitatis Merete Ørskov Mogens Thams Rytmisk gudstjeneste* 16. nov s.e. Trinitatis Lone Hvejsel Lone Hvejsel Kirkekaffe 22. nov. - Dåbsgudstjeneste* Lone Hvejsel Fælles med Rindum sogn 23. nov. - Sidste s. i kirkeåret Margrethe Koch Mogens Thams Kirkefrokost 27. nov. - Torsdag Merete Ørskov Fredslysgudstjeneste** 30. nov. - 1.s. i Advent Lone Hvejsel De ni læsninger* De ni læsninger* 07. dec. - 2.s. i Advent Merete Ørskov Mogens Thams Mini-konfirmandafslutning* 14. dec. - 3.s. i Advent Merete Ørskov Merete Ørskov Kirkebil for Ringkøbing og Rindum De, der ønsker at blive afhentet, kan ringe inden lørdag kl til Tim Taxi,

12 Ringkøbing har fået nyt kapel Omgivelserne er vigtige, når man skal tage afsked med et elsket menneske At bygge et nyt kapelanlæg, som vi valgte efter stormen i 2005 ødelagde det gamle, er ikke hverdagskost. Det har også været en svær proces. Blandt rådsmedlemmerne har vi heldigvis haft arkitekt Mads Christensen, der har fulgt byggearbejdet, som var det hans eget - TAK, Mads. Vi synes, det færdige resultat tager sig godt ud. Det er vigtigt, når man skal tage afsked med et elsket menneske, at omgivelserne er i orden. Nogle fra menighedsrådet var stædige og holdt på et klokketårn, og det var godt. For nu kan klokke- og bedeslagene høres uanset vindforhold. Der bliver bedre adgangsforhold for besøgende til kirkegårdskontoret samt til modtagelse af bårer. Præsterne får et tidssvarende kontor, og også provstiet får kontor i de nye bygninger. Kirkegårdspersonalet skal have ros for deres gode måde at takle hele byggeriet på. Menighedsrådet arbejder nu med at skaffe midler til et kunstværk af Jette Wohlert. Det skal dels være inde i kapellet og dels ses gennem vestgavlens store glasparti. Arkitektfirmaet Vilhelmsen, Marxen & Bech-Jensen har hjulpet os med at skabe et smukt sted med ro og harmoni og plads til fordybelse. Else Bæk Olsen KIRKEBLADET udgives af Rindum og Ringkøbing menighedsråd. Redaktion: A. Holm, M. Nørby, E. B. Olsen, J. Pihl, V. V. Gravesen, L. Hvejsel, M. Ørskov og M. Thams (ansv.) Næste kirkeblad: Dækker dec og jan. og feb Bekendtgørelser modtages af Vibeke V. Gravesen, Finlandsgade 19, tlf , mail: vibeke-v-g@vigsoe-hav.dk senest 20. oktober Tryk: A. Rasmussens Bogtrykkeri, Ringkjøbing

Kirkebladet RINDUM OG RINGKØBING SOGNE

Kirkebladet RINDUM OG RINGKØBING SOGNE Kirkebladet RINDUM OG RINGKØBING SOGNE 1 2008 DECEMBER JANUAR FEBRUAR Adresser Rindum sogn rindum.folkekirken.dk Sognepræst (kbf.) Mogens Thams Isagervej 8, Rindum. Tlf. 9732 0629 E-mail: moth@km.dk Sognemedhjælper

Læs mere

Kirkebladet RINDUM OG RINGKØBING SOGNE MARTS APRIL MAJ

Kirkebladet RINDUM OG RINGKØBING SOGNE MARTS APRIL MAJ Kirkebladet RINDUM OG RINGKØBING SOGNE MARTS APRIL MAJ 2 2008 Adresser Rindum sogn www.rindumkirke.dk Sognepræst (kbf.) Mogens Thams Isagervej 8, Rindum. Tlf. 9732 0629 E-mail: moth@km.dk Sognemedhjælper

Læs mere

Kirkebladet. RINGKØBING OG RINDUM SOGNE Læs bl.a. om: September - november 2011

Kirkebladet. RINGKØBING OG RINDUM SOGNE Læs bl.a. om: September - november 2011 Kirkebladet RINGKØBING OG RINDUM SOGNE Læs bl.a. om: Kalenderoversigt - se side 11 Martin Luther - en mand med stor virkning Sognerejse til Lutherland At være i Guds favn Kirken Arrangerer Folkekirkens

Læs mere

Velkommen til Indre Mission - Horsens

Velkommen til Indre Mission - Horsens Velkommen til Indre Mission - Horsens Sted: Emil Bojsensgade 31, 8700 Horsens. Tidspunkt: Torsdag kl. 18.00 21.15. Se programmet. Hvad står IM for? Hvad tror vi på? Hvad sker der i IM Horsens For de unge

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser 1 Bliv frivillig Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Kirkebladet RINDUM OG RINGK ØBING SOGNE. September Oktober November

Kirkebladet RINDUM OG RINGK ØBING SOGNE. September Oktober November Kirkebladet RINDUM OG RINGK ØBING SOGNE 4 2010 September Oktober November 1 2 Adresser Rindum sogn www.rindumkirke.dk Sognepræst (kbf.) Mogens Thams Isagervej 8, Rindum Tlf. 9732 0629; Mobil 2329 0639

Læs mere

Kirkebladet RINDUM OG RINGKØBING SOGNE DECEMBER JANUAR FEBRUAR

Kirkebladet RINDUM OG RINGKØBING SOGNE DECEMBER JANUAR FEBRUAR Kirkebladet RINDUM OG RINGKØBING SOGNE DECEMBER JANUAR FEBRUAR 1 2009 Adresser Rindum sogn www.rindumkirke.dk Sognepræst (kbf.) Mogens Thams Isagervej 8, Rindum. Tlf. 9732 0629 E-mail: moth@km.dk Organist

Læs mere

Kirkebladet RINGKØBING OG RINDUM SOGNE

Kirkebladet RINGKØBING OG RINDUM SOGNE Kirkebladet RINGKØBING OG RINDUM SOGNE 2 Marts - Maj 2012 Arbejdsgruppen for ungdomsgudstjenester. Læs bl.a om:»det egentlige«ungdomsgudstjenester Afstressende perlearmbånd Koncerter Pinseånd i Alkjær

Læs mere

Kirkebladet RINGKØBING OG RINDUM SOGNE

Kirkebladet RINGKØBING OG RINDUM SOGNE Kirkebladet RINGKØBING OG RINDUM SOGNE 2011 2 Marts April og Maj 1 Adresser Rindum sogn www.rindumkirke.dk Sognepræst (kbf.) Mogens Thams Isagervej 8, Rindum Tlf. 9732 0629; Mobil 2329 0639 E-mail: moth@km.dk

Læs mere

Kirkebladet RINDUM OG RINGKØBING SOGNE

Kirkebladet RINDUM OG RINGKØBING SOGNE Kirkebladet RINDUM OG RINGKØBING SOGNE 3 2008 JUNI JULI AUGUST Adresser Rindum sogn www.rindumkirke.dk Sognepræst (kbf.) Mogens Thams Isagervej 8, Rindum. Tlf. 9732 0629 E-mail: moth@km.dk Sognemedhjælper

Læs mere

PROGRAM FOR 2. halvår 2015

PROGRAM FOR 2. halvår 2015 PROGRAM FOR 2. halvår 2015 VELKOMMEN PÅ Hvad kan vi gøre for dig? Du står med det nye program i hånden. Luk op og se de mange muligheder! Klippen Lemvig Indre Mission er et fællesskab af mennesker, der

Læs mere

Læs bl.a. om: Ringkøbing & Rindum sogne

Læs bl.a. om: Ringkøbing & Rindum sogne Kirkebladet Ringkøbing & Rindum sogne Glædesjubel efter RIF-scoring (Michael og Kim) 4 sept - nov 2014 Læs bl.a. om: Lev som hver dag var den sidste Du er ikke færdig med livet... Festivalen»Glæde«Koncert

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje September - November 2013 LÆS BOGEN! Bjarne Reuter har skrevet en bog, han kalder for BOGEN. Det er en genfortælling af Biblen, sådan som han forstår den. Han har selv

Læs mere

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn september til november 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen,

Læs mere

Nyhedsbrev. august september oktober

Nyhedsbrev. august september oktober Nyhedsbrev august september oktober Gudstjenester i Jerne og Skads Kirke J - JERNE KIRKE S - SKADS KIRKE Søndag den 2. august 9. søndag efter Trinitatis Søndag den 27. september 17. søndag efter Trinitatis

Læs mere

Videbæk Indre Mission

Videbæk Indre Mission Alt mit håb satte jeg til Gud, og han bøjed sig til mig og hørte mit råb, han trak mig op af undergangens grav, op af slam og dynd. Han satte mine fødder på en klippe, og gjorde mine skridt faste, han

Læs mere

BETHANIA. Indre Mission i Herlev. Møder, arbejdsgrene, kontaktpersoner m.m. Herlevgårdsvej 28

BETHANIA. Indre Mission i Herlev. Møder, arbejdsgrene, kontaktpersoner m.m. Herlevgårdsvej 28 BETHANIA Indre Mission i Herlev Møder, arbejdsgrene, kontaktpersoner m.m. Herlevgårdsvej 28 JANUAR - JUNI 2013 1 JANUAR - JUNI 2013 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Program for forårets møder m.m...

Læs mere

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Om at være frivillig I Zions sogn vil vi gerne, at kirken er en levende og aktiv kirke. Derfor tilbyder vi mange forskellige aktiviteter.

Læs mere

PROGRAM FOR 1. halvår 2013 VELKOMMEN PÅ

PROGRAM FOR 1. halvår 2013 VELKOMMEN PÅ PROGRAM FOR 1. halvår 2013 VELKOMMEN PÅ Klippen er fyldt med liv! Vi byder dig velkommen i et levende fællesskab. Lokalt i Lemvig er Indre Mission et stort kristent fællesskab af børn, unge og voksne,

Læs mere

Kirkebladet RINDUM OG RINGKØBING SOGNE

Kirkebladet RINDUM OG RINGKØBING SOGNE Kirkebladet RINDUM OG RINGKØBING SOGNE 1 2010 DECEMBER JANUAR FEBRUAR Adresser Rindum sogn www.rindumkirke.dk Sognepræst (kbf.) Mogens Thams Isagervej 8, Rindum. Tlf. 9732 0629 og 2329 0639 E-mail: moth@km.dk

Læs mere

Kirkebladet RINDUM OG RINGØBING SOGNE. Marts April Maj

Kirkebladet RINDUM OG RINGØBING SOGNE. Marts April Maj Kirkebladet RINDUM OG RINGØBING SOGNE 2 2010 Marts April Maj 1 Adresser Rindum sogn www.rindum.kirke.dk Sognepræst (kbf.) Mogens Thams Isagervej 8, Rindum Tlf. 9732 0629; Mobil 2329 0639 E-mail: moth@km.dk

Læs mere

Kirkebladet RINDUM OG RINGKØBING SOGNE

Kirkebladet RINDUM OG RINGKØBING SOGNE Kirkebladet RINDUM OG RINGKØBING SOGNE 4 2009 SEPTEMBER OKTOBER NOVEMBER Adresser Rindum sogn www.rindumkirke.dk Sognepræst (kbf.) Mogens Thams Isagervej 8, Rindum. Tlf. 9732 0629 og 2329 0639 E-mail:

Læs mere

4sept - nov 2015. Læs bl.a. om: Ringkøbing & Rindum sogne

4sept - nov 2015. Læs bl.a. om: Ringkøbing & Rindum sogne Kirkebladet Ringkøbing & Rindum sogne Læs bl.a. om: Høst - før og nu Spændende at lære andre kulturer at kende Erik A. Nielsen foredrag Alle Helgens Dag Farfar Krigsmand De frivillige er uundværlige 4sept

Læs mere

36. årgang Nr. 11 September - oktober - november 2014. Goddag og farvel

36. årgang Nr. 11 September - oktober - november 2014. Goddag og farvel Kirke Nimtofte Sogn Tøstrup 36. årgang Nr. 11 September - oktober - november 2014 Goddag og farvel Præsentation af ny præstevikar I forbindelse med, at Torben Jensen har fået nyt embede, er jeg blevet

Læs mere

Kirkebladet RINDUM OG RINGK ØBING SOGNE. Juni Juli August 2010

Kirkebladet RINDUM OG RINGK ØBING SOGNE. Juni Juli August 2010 Kirkebladet RINDUM OG RINGK ØBING SOGNE 3 Juni Juli August 2010 1 Adresser Rindum sogn www.rindumkirke.dk Sognepræst (kbf.) Mogens Thams Isagervej 8, Rindum Tlf. 9732 0629; Mobil 2329 0639 E-mail: moth@km.dk

Læs mere

Ringkøbing & Rindum sogne. Tag med en tur»på Herrens brakmark«- se side 4

Ringkøbing & Rindum sogne. Tag med en tur»på Herrens brakmark«- se side 4 Kirkebladet Ringkøbing & Rindum sogne Tag med en tur»på Herrens brakmark«- se side 4 4 sept - nov 2012 Læs bl.a. om:»bruger eller medlem...?«helvede og håb På Herrens brakmark Sogneretræte Mindfulness

Læs mere

Program for foråret 2016

Program for foråret 2016 Program for foråret 2016 Indre Mission i Birkerød Velkommen til forårets møder i Ansgar! I 2016 er det overordnede emne Paulus. I Apostlenes Gerninger i Det ny Testamente hører vi om manden Paulus, der

Læs mere

Kirkebladet RINDUM OG RINGKØBING SOGNE

Kirkebladet RINDUM OG RINGKØBING SOGNE Kirkebladet RINDUM OG RINGKØBING SOGNE 2 2009 MARTS APRIL MAJ Adresser Rindum sogn www.rindumkirke.dk Sognepræst (kbf.) Mogens Thams Isagervej 8, Rindum. Tlf. 9732 0629 E-mail: moth@km.dk Organist Meta

Læs mere

Kirkeblad. for Hjerm Sogn. Internetadresser... Her bor de...

Kirkeblad. for Hjerm Sogn. Internetadresser... Her bor de... Her bor de... Sognepræst Mogens Nørsøller Kirkevej 9, 7560 Hjerm tlf. 97 46 41 14 mail: MONO@km.dk Mandag er fridag Sekretær og regnskabsfører Britta Sunesen tlf. 20 28 35 13 mail: BLSU@km.dk Kontortid:

Læs mere

Målsætninger, aktivitets- og handleplan for Rindum Kirke

Målsætninger, aktivitets- og handleplan for Rindum Kirke Målsætninger, aktivitets- og handleplan for Rindum Kirke 2011 Mission Rindum Kirkes opgave er at forkynde det kristne budskab i mødet med mennesker der, hvor de er, og samtidig være tro over for kirkens

Læs mere

Program for efteråret 2015

Program for efteråret 2015 Program for efteråret 2015 Indre Mission i Birkerød Velkommen til efterårets møder i Ansgar I løbet af efterårets program for tirsdagsmøderne berører vi forskellige aspekter ved livet med Gud. Formen er

Læs mere

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Om at være frivillig I Zions sogn vil vi gerne, at kirken er en levende og aktiv kirke. Derfor tilbyder vi mange forskellige aktiviteter.

Læs mere

En buket tilbud til voksne fra Sct. Pauls Kirke

En buket tilbud til voksne fra Sct. Pauls Kirke En buket tilbud til voksne fra Sct. Pauls Kirke 2013 En buket tilbud til voksne fra Sct. Pauls Kirke Sct. Pauls Kirke har en række tilbud og aktiviteter, der foregår i og ud fra kirkens sognehus. Fælles

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN DECEMBER - JANUAR Søndag den 17. december kl. 10.30, 3. søndag i advent Højmesse ved Poul Martin Langdahl. (Søndagens tekst: Luk 1,67-80). Søndag den 24. december, JULEAFTEN Julegudstjeneste

Læs mere

kirkebladet for hvidovre sogn

kirkebladet for hvidovre sogn kirkebladet for hvidovre sogn Maj - juli 2015 Gudstjeneste under åben himmel 2. pinsedag kl. 11.00 www.hvidovrekirke.dk HØJMESSER OG GUDSTJENESTER MAJ-JULI 2015 Kl. 10.00 hvor intet andet anføres MAJ 1.

Læs mere

Kirkebladet. froslev-mors.folkekirken.dk. Efterår 2005. Menighedsrådet arbejder på at lave postkort

Kirkebladet. froslev-mors.folkekirken.dk. Efterår 2005. Menighedsrådet arbejder på at lave postkort Kirkebladet Efterår 2005 Mollerup kirke Mollerup kirke froslev-mors.folkekirken.dk Frøsle Menighedsrådet arbejder på at lave postkort Vi arbejder på at få lavet en masse postkort med billeder af de 3 kirker

Læs mere

CRD: Carl Rosenberg-Desroses PS: Poul Steenberg AS: Asser Skude JF: Jóannis Fonsdal LCR:Lise Christina Rasmussen

CRD: Carl Rosenberg-Desroses PS: Poul Steenberg AS: Asser Skude JF: Jóannis Fonsdal LCR:Lise Christina Rasmussen Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

Kirkebladet RINGKØBING OG RINDUM SOGNE. Læs bl.a om: Stilhedens tale. December - februar 2012

Kirkebladet RINGKØBING OG RINDUM SOGNE. Læs bl.a om: Stilhedens tale. December - februar 2012 Kirkebladet RINGKØBING OG Læs bl.a om: Stilhedens tale RINDUM SOGNE Kom til Egypten for en dag Mandæerne Gud og pizza Konfirmandforældreaften Fastelavnsgudstjeneste Jul i Rindum og Ringkøbing Menighedsplejen

Læs mere

REFLEKSIONER OVER EFTERÅRETS TEMA

REFLEKSIONER OVER EFTERÅRETS TEMA REFLEKSIONER OVER EFTERÅRETS TEMA Alene Kristus er mit håb, LIVET MED JESUS han er mit sikre sejrsråb. Min hjørnesten og tilflugtsborg, han er mit værn i frygt og sorg. Et væld så dyb af kærlighed, hos

Læs mere

PROGRAM VELKOMMEN PÅ

PROGRAM VELKOMMEN PÅ PROGRAM VELKOMMEN PÅ Hvad kan vi gøre for dig? Du står med det nye program i hånden. Luk op og se de mange muligheder! Klippen Lemvig Indre Mission er et fællesskab af mennesker, der mødes for at dele

Læs mere

FEBRUAR Mandag 18. kl Filmaften Paulus, Jesu apostel

FEBRUAR Mandag 18. kl Filmaften Paulus, Jesu apostel FEBRUAR Mandag 18. kl. 19.00 Filmaften Paulus, Jesu apostel Tirsdag 19. kl. 9.30 Tirsdagscafe Onsdag 6. kl. 19.30 Tirsdag 12. kl. 9.30 Tirsdagscafe Syng med Aage Lilleøre Onsdag 13. kl. 19.30 Onsdag på

Læs mere

Årsberetning Dalum Kirke 2013-14

Årsberetning Dalum Kirke 2013-14 Årsberetning Dalum Kirke 2013-14 Hvorfor mødes vi her? 41... Menighedsrådet aflægger beretning om rådets virksomhed i det forløbne år og orienterer om den planlagte virksomhed i det kommende år. Beretning

Læs mere

Marts i Tagensbo Kirke

Marts i Tagensbo Kirke Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker SOGNEBLADET Karrebæk * Fodby Kirker August * September * Oktober * November 2014 NYT FRA PASTORATET Høstgudstjenesten i Karrebæk kirke. Søndag den 21. september kl. 10.30, er der høstgudstjeneste i Karrebæk

Læs mere

Kirkenyt for Tingsted sogn september oktober november 2014

Kirkenyt for Tingsted sogn september oktober november 2014 Kirkenyt for Tingsted sogn september oktober november 2014 Mens vi her hos os i Tingsted kan glæde os over høstede marker og smukt sensommervejr ser det anderledes ud hos vores kristne søstre og brødre

Læs mere

Kunstneren Helle Viftrup Kristensen, Børkop har følgende fortolkning på sit værk: Jeg har især tænkt på det med valget af materialerne.

Kunstneren Helle Viftrup Kristensen, Børkop har følgende fortolkning på sit værk: Jeg har især tænkt på det med valget af materialerne. Kunstværk Nyt kunstværk i Ansgarsalen Da Indre Mission i Ikast havde 150 års jubilæum, fik vi nogle pengegaver fra venner, Ikast menighedsråd, Ikast Kirkecenter og Ikast KFUM og K. Disse penge er nu brugt

Læs mere

Kirkebladet Thyregod og Vester Sogne Årgang 76 nr. 3 september - oktober - november 2015

Kirkebladet Thyregod og Vester Sogne Årgang 76 nr. 3 september - oktober - november 2015 Kirkebladet Thyregod og Vester Sogne Årgang 76 nr. 3 september - oktober - november 2015 Sognepræst Organist Graveren i Thyregod Kirkeværge Thyregod Graveren i Vester Kirkeværge Vester Formand Hjemmeside

Læs mere

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Hvor andet ikke er oplyst, afholdes arrangementet i Sognegården, Nørregade 52A, Bramming Tirsdag den 5. marts kl. 19:30 Mens vi venter på foråret Korkoncert

Læs mere

Bryndum og Vester Nebel kirker

Bryndum og Vester Nebel kirker og Vester Nebel kirker November - februar 2016/2017 Julens arrangementer i kirken - sang og musik - arrangementer for børn Julekoncert med Re-fresh Torsdag den 8. december kl. 19.00-20.00 i kirke Kom i

Læs mere

Velkommen. i Tommerup P R O G R A M. Tommerup Missionshus. Programlægning: Bestyrelsen: Hjemmeside Missionær: og Layout:

Velkommen. i Tommerup P R O G R A M. Tommerup Missionshus. Programlægning: Bestyrelsen: Hjemmeside  Missionær: og Layout: P R O G R A M Velkommen i Tommerup Tommerup Missionshus Skovstrupvej 8 5690 Tommerup Arbejdet i missionshuset ledes af bestyrelsen, samt et antal arbejdsgrupper. Bestyrelsen: Carsten Christensen Formand

Læs mere

Efterår 2012 2. udgave

Efterår 2012 2. udgave Vildbjerg Efterår 2012 2. udgave August Torsdag 9. Onsdag 15. Kl 19.30 Bibelkredsene samles Torsdag 16. Kl 19.30 Møde Kreds 1 Fritidsforkynder Jørgen Vindum Sand, Hammerum Emne: Så vælg da livet. 5. mos.

Læs mere

PÅ BØLGELÆNGDE. Norea Radio Haderslev. FM98.6 MHz/102.55 PÅ BYNET JANUAR - FEBRUAR - MARTS 2008

PÅ BØLGELÆNGDE. Norea Radio Haderslev. FM98.6 MHz/102.55 PÅ BYNET JANUAR - FEBRUAR - MARTS 2008 PÅ BØLGELÆNGDE JANUAR - FEBRUAR - MARTS 2008 Norea Radio Haderslev FM98.6 MHz/102.55 PÅ BYNET 'Vær velkommen, Herrens år' Vi synger ved begyndelsen af adventstiden og ved starten af et nyt år: Vær velkommen,

Læs mere

På stjernetæpper lyseblå skal glade vi til kirke gå. Halleluja, halleluja!

På stjernetæpper lyseblå skal glade vi til kirke gå. Halleluja, halleluja! Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Klaus Møller, organist

Læs mere

Program for foråret 2017

Program for foråret 2017 Program for foråret 2017 Indre Mission i Birkerød Velkommen til forårets møder i Ansgar! Her i foråret 2017 vil tirsdagsmøderne tage udgangspunkt i emnet Forkyndelse der frigør, som er et af Indre Missions

Læs mere

3juni - august 2015. Læs bl.a. om: Ringkøbing & Rindum sogne

3juni - august 2015. Læs bl.a. om: Ringkøbing & Rindum sogne Kirkebladet Ringkøbing & Rindum sogne Sammen tør vi godt! Læs bl.a. om: Opstandelse Det spirende liv - konfirmander Sommerkoncerter Lukning af Ringkøbing Kirke Alpha-kursus Konfirmandundervisning 25 års

Læs mere

Aktiviteter ved Ejstrup og Gludsted kirker.

Aktiviteter ved Ejstrup og Gludsted kirker. Aktiviteter ved Ejstrup og Gludsted kirker. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 1 1. Kirkens aktiviteter... 1 2. Menighedsrådenes aktiviteter... 2 3. Aktiviteter i kirkens regi... 3 4. Aktiviteter

Læs mere

Velkommen! Videbæk Indre Mission. Vi glæder os til at være sammen med dig! Program forår Videbæk Indre Mission 1

Velkommen! Videbæk Indre Mission. Vi glæder os til at være sammen med dig! Program forår Videbæk Indre Mission 1 Velkommen! Vi glæder os til at være sammen med dig! Videbæk Indre Mission Program forår 2014 Videbæk Indre Mission 1 ebæk IM. Send navn og tlf. nr. til Klaus Allerslev tlf. 20 48 74 15 Et levende og varmt

Læs mere

PROGRAM FOR 2. halvår 2013 VELKOMMEN PÅ

PROGRAM FOR 2. halvår 2013 VELKOMMEN PÅ PROGRAM FOR 2. halvår 2013 VELKOMMEN PÅ Klippen er fyldt med liv! Vi byder dig velkommen i et levende fællesskab. Lokalt i Lemvig er Indre Mission et stort kristent fællesskab af børn, unge og voksne,

Læs mere

Program for Indre Mission i Gjern Foråret 2012

Program for Indre Mission i Gjern Foråret 2012 Program for Indre Mission i Gjern Foråret 2012 Gjern Missionshus Østergade 27B 8883 Gjern 1 2 Mandag 9. kl. 20 Tirsdag 10. kl. 10 (bemærk tidspunktet) Onsdag 11. kl. 20 Torsdag 12. kl. 20 Fredag 13. kl.

Læs mere

Læs bl.a. om: Ringkøbing & Rindum sogne

Læs bl.a. om: Ringkøbing & Rindum sogne Kirkebladet Ringkøbing & Rindum sogne Læs bl.a. om: Som du er, og som du vil... At røre ved livet Slip prædikestolen løs! Tak til Flemming Henriksen Kirkelige arrangementer Foreningskalender Dejlige ferieoplevelser

Læs mere

Kirkebladet RINDUM OG RINGKØBING SOGNE JUNI JULI AUGUST

Kirkebladet RINDUM OG RINGKØBING SOGNE JUNI JULI AUGUST Kirkebladet RINDUM OG RINGKØBING SOGNE JUNI JULI AUGUST 3 2009 Adresser Rindum sogn www.rindumkirke.dk Sognepræst (kbf.) Mogens Thams Isagervej 8, Rindum. Tlf. 9732 0629 E-mail: moth@km.dk Organist Kaj

Læs mere

Kirkeblad. for Hjerm Sogn. Her bor de... internetadresser... Her bor de. Vigtige Internetadresser

Kirkeblad. for Hjerm Sogn. Her bor de... internetadresser... Her bor de. Vigtige Internetadresser Her bor de... internetadresser... Her bor de Vigtige Internetadresser Sognepræst Mogens Nørsøller Kirkevej 9, 7560 Hjerm tlf. 97 46 41 14 mail: MONO@km.dk Mandag er fridag Sekretær og regnskabsfører Britta

Læs mere

CRD: Carl Rosenberg-Desroses LS: Lise Steffensen BF: Birgitte Fabritius de Tengnagel

CRD: Carl Rosenberg-Desroses LS: Lise Steffensen BF: Birgitte Fabritius de Tengnagel Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

Sædder Sogns Kirkeblad

Sædder Sogns Kirkeblad Sædder Sogns Kirkeblad Sædder Kirke og Ingelstrup Kapel 69. årgang nr. 4 December 2018 Januar Februar 2019 JULEAFSLUTNING FOR MOTHER THERESA Sct. Nikolaj tjenesten blev oprettet i 1957 af kirkens korshærs

Læs mere

Embedsbeskrivelse for fuldtids stillingen som overenskomst ansat sognepræst i Aulum og Hodsager sogne

Embedsbeskrivelse for fuldtids stillingen som overenskomst ansat sognepræst i Aulum og Hodsager sogne Embedsbeskrivelse for fuldtids stillingen som overenskomst ansat sognepræst i Aulum og Hodsager sogne Stift: Viborg Provsti: Herning Nordre Vi ønsker en præst, der: - kan og vil være præst for alle i sognet

Læs mere

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV Tagensbo kirke Landsdommervej 35 2400 NV telefon 3581 1977 mail: kest@km.dk Tak for det gamle år - vi glæder os til 2015 sammen med jer! Læs længere nede om årets første brunchandagt,

Læs mere

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje Syng dig glad! Marts - April - Maj 2015 Der findes ikke noget bedre end inden en landskamp at synge sammen med et fyldt stadion Der er et yndigt land eller Nytårsaften

Læs mere

Indre Mission i Grindsted Program foråret 2016

Indre Mission i Grindsted Program foråret 2016 Indre Mission i Grindsted Program foråret 2016 Indre Mission i Grindsted Adresse: Kronen, Solvej 1, 7200 Grindsted Mere info: www.grindsted.indremission.dk eller søg Kronens side på facebook JANUAR Evangelisk

Læs mere

- august 2014. Læs bl.a. om: Ringkøbing & Rindum sogne

- august 2014. Læs bl.a. om: Ringkøbing & Rindum sogne Kirkebladet Ringkøbing & Rindum sogne Læs bl.a. om: Lyset Pinseliljetid Gullasch, gokart og koncert Sommerkoncerter Troslaboratorium Ny altertavle i Rindum Ændringer i undervisningen Foreningskalender

Læs mere

SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com

SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com Fællesmøde Torsdag den 30. januar kl. 14.00 på Hjemmet. Brunhilde Sørensen fortæller om sin flugt som 5-årig fra Østpreussen i 1945. Se Medborgerklubbens annonce.

Læs mere

Ringkøbing & Rindum sogne. 2marts - maj 2016

Ringkøbing & Rindum sogne. 2marts - maj 2016 Kirkebladet Ringkøbing & Rindum sogne 2marts - maj 2016 vejviser Rindum sogn www.rindumkirke.dk Sognepræst (kbf.) Mogens Thams Isagervej 8, Rindum Tlf. 9732 0629 / 2329 0639 E-mail: moth@km.dk Organist

Læs mere

Nu er jeg der, hvor det hele foregår. Jeg er tilbage i første række.

Nu er jeg der, hvor det hele foregår. Jeg er tilbage i første række. Kirke Nimtofte Sogn Tøstrup 37. årgang Nr. 15 Oktober - November - December 2015 Nu er jeg der, hvor det hele foregår. Jeg er tilbage i første række. Sådan sagde den fornyligt afdøde Niels Henrik Arendt,

Læs mere

S C T. M O R T E N S S O G N

S C T. M O R T E N S S O G N KIRKEBLADET S C T. M O R T E N S S O G N 35. årgang Nr. 3 September-november 2015 Menighedsudvalget Efterår 2015 Udflugt, musik, sang og foredrag Udflugt tirsdag d. 1. september kl. 13.00-18.00 med afgang

Læs mere

Ringkøbing & Rindum sogne. 2marts - maj 2015

Ringkøbing & Rindum sogne. 2marts - maj 2015 Kirkebladet Ringkøbing & Rindum sogne 2marts - maj 2015 2 vejviser Rindum sogn www.rindumkirke.dk Sognepræst (kbf.) Mogens Thams Isagervej 8, Rindum Tlf. 9732 0629 / 2329 0639 E-mail: moth@km.dk Organist

Læs mere

PROGRAM. Jan - Feb - Marts - April - Maj - Juni. Indre Mission Odense Betania - Et fællesskab med Jesus

PROGRAM. Jan - Feb - Marts - April - Maj - Juni. Indre Mission Odense Betania - Et fællesskab med Jesus PROGRAM Jan - Feb - Marts - April - Maj - Juni 2015 Indre Mission Odense Betania - Et fællesskab med Jesus Kontakt Kontaktpersoner: Udlejning af Betania: Else Høj Stougaard elsestougaard@nal-net.dk 26504876

Læs mere

Luthersk Mission Aabenraa. Program forår 2011

Luthersk Mission Aabenraa. Program forår 2011 Luthersk Mission Aabenraa Program forår 2011 Kredsformand Hiddi Højgaard Lindevang 15 6200 Aabenraa Tlf.: 74 62 74 84 hiddi@email.dk Hvem er vi Ungdomsformand Bruno Kafton Jørgensen Callesensgade 21 A,

Læs mere

Velkommen i Skjern Kirke 2015

Velkommen i Skjern Kirke 2015 Velkommen i Skjern Kirke 2015 Folkekirken i Skjern Tirsdag d. 20. januar Orgelkoncert i Skjern Kirke kl. 19.30 ved kirkens organist Thomas Bach Madsen Gratis entré. Indsamling til menighedsplejen Tirsdag

Læs mere

Kirkeblad for Hjerm Sogn

Kirkeblad for Hjerm Sogn Kirkelig vejviser Sognepræst: Jonas Serner-Pedersen Kirkevej 9, 7560 Hjerm tlf. 97 46 41 14 mail: jjs@km.dk Menighedsrådsformand: Robert Stoltenberg Højgårdsparken 90, 7560 Hjerm tlf. 97 46 50 52 mail:

Læs mere

Nyt fra menighedsråd/præst

Nyt fra menighedsråd/præst AS-KLAKRING-JUELSMINDE Kirkebladet September, Oktober, November 2012 Nyt fra menighedsråd/præst To datoer at huske: 5. september og 13. november 2012 Den 5. september 2012 kl. 19 i Himmelrummet på Juelsminde

Læs mere

SKT. KNUDS KIRKE. Velkommen i Domkirken

SKT. KNUDS KIRKE. Velkommen i Domkirken SKT. KNUDS KIRKE Velkommen i Domkirken Velkommen i Domkirken Denne lille oversigt over højmessens forløb er udarbejdet med ønsket om, at du vil genkende gudstjenestens forskellige led og føle dig hjemme

Læs mere

Koncert. Udflugt. for voksne. In Consort. Halloween. Mikkelsdag. Kristendom. kirkebladet for hvidovre sogn. og øen Nyord.

Koncert. Udflugt. for voksne. In Consort. Halloween. Mikkelsdag. Kristendom. kirkebladet for hvidovre sogn. og øen Nyord. kirkebladet for hvidovre sogn In Consort Koncert med blokfløjtenister September-oktober 2014 Udflugt til Udby og Møns Klint og øen Nyord Halloween Græskar og aftensang for hele familien Kristendom for

Læs mere

BETHANIA. Indre Mission i Herlev. Møder, arbejdsgrene, kontaktpersoner m.m. Herlevgårdsvej 28

BETHANIA. Indre Mission i Herlev. Møder, arbejdsgrene, kontaktpersoner m.m. Herlevgårdsvej 28 BETHANIA Indre Mission i Herlev Møder, arbejdsgrene, kontaktpersoner m.m. Herlevgårdsvej 28 AUGUST - DECEMBER 2015 1 AUGUST - DECEMBER 2015 Indholdsfortegnelse INDHOLDSFORTEGNELSE Program for efterårets

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008 Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008 Hvert træ nu pranger med sit løv, og jorden dækker til sit støv med sommergrønne klæde, og skønnere er liljens dragt

Læs mere

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn marts til maj 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen, Teglparken

Læs mere

KIRKEBLAD SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI VOR FRUE & VINDINGE SOGNES PRIS: KR. 175.-

KIRKEBLAD SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI VOR FRUE & VINDINGE SOGNES PRIS: KR. 175.- VOR FRUE & VINDINGE SOGNES KIRKEBLAD MARTS - AUGUST 2015 / 39. ÅRGANG NR. 2 SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI Sogneturen er i år en tur til København, hvor vi om formid dagen

Læs mere

Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019

Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019 Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019 Trinitatis græsset i hverdage Julen varer lige til påske, siger man. Efter påsken kommer pinsen, og søndagen efter pinse fejres en særlig festdag i kirken: Trinitatis

Læs mere

Gram Menighedshus. Kirkealle 4. Program for 2017 Alle er velkommen. Gram. Gram Indre Mission har en hjemmeside: gram-menighedshus.dk.

Gram Menighedshus. Kirkealle 4. Program for 2017 Alle er velkommen. Gram. Gram Indre Mission har en hjemmeside: gram-menighedshus.dk. Gram Menighedshus Kirkealle 4 Program for 2017 Alle er velkommen Gram Gram Indre Mission har en hjemmeside: gram-menighedshus.dk. Januar: Kaffehold 3.Uge 1 Mandag d. 9. kl. 14 16 Café Mandag d. 9. til

Læs mere

Kirkebladet MINIKONFIRMANDER I VEJBY KONFIRMANDHUS

Kirkebladet MINIKONFIRMANDER I VEJBY KONFIRMANDHUS Kirkebladet Tibirke Sogn November - December 2015 MEDITATIONS- OG MUSIK- GUDSTJENESTE TORSDAG D. 19. NOVEMBER KL. 20.00 TIBIRKE KIRKE Der vil være tid til stilhed og refleksion. Enkle meditative tekster

Læs mere

Kirkenyt september og oktober 2014

Kirkenyt september og oktober 2014 Kirkenyt september og oktober 2014 Foredrag med Camilla Munch Kom og hør om søværnets indsats i Syrien - og om livet ombord på søværnets krigsskibe. Foredrag med Camilla Munch torsdag den 11. september

Læs mere

BREDSTRUP - PJEDSTED SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER

BREDSTRUP - PJEDSTED SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER KIRKEBLAD BREDSTRUP - PJEDSTED SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER 2018 Konformation Pjedsted. St. Bededag. 27. april 2018 Konformation Bredstrup. 29. april 2018 Hvad er Livets vilkår? Sensommeren er begyndt,

Læs mere

Herrestræde 26, 4200 Slagelse Forår 2019

Herrestræde 26, 4200 Slagelse Forår 2019 Herrestræde 26, 4200 Slagelse Forår 2019 Jeres hjerte må ikke forfærdes! Tro på Gud, og tro på mig! I min faders hus er der mange boliger; hvis ikke, ville jeg så have sagt, at jeg går bort for at gøre

Læs mere

Velkommen til CHRISTIANSKIRKEN INFORMATION OM AKTIVITETER 2015/16. Christianskirken CHRISTIANSKIRKEN.DK

Velkommen til CHRISTIANSKIRKEN INFORMATION OM AKTIVITETER 2015/16. Christianskirken CHRISTIANSKIRKEN.DK Velkommen til CHRISTIANSKIRKEN INFORMATION OM AKTIVITETER 2015/16 Christianskirken CHRISTIANSKIRKEN.DK En palet af gudstjenester Alle mennesker er forskellige. Derfor tilbyder Christianskirken en bred

Læs mere

Mødereferat fra Årsfest/Generalforsamling INDRE MISSION I DEJBJERG Den 2. marts 2016

Mødereferat fra Årsfest/Generalforsamling INDRE MISSION I DEJBJERG Den 2. marts 2016 Mødereferat fra Årsfest/Generalforsamling INDRE MISSION I DEJBJERG Den 2. marts 2016 Dagsorden: 1. Sange, indledning, bøn Kaj D. indledte 2. Præsentation af de forskellige arbejdsgrene Søndagsklubben v.

Læs mere

Gram Menighedshus. Kirkealle 4. Program for 2018 Alle er velkommen. Gram Indre Mission har en hjemmeside: gram-menighedshus.dk.

Gram Menighedshus. Kirkealle 4. Program for 2018 Alle er velkommen. Gram Indre Mission har en hjemmeside: gram-menighedshus.dk. Gram Menighedshus Kirkealle 4 Program for 2018 Alle er velkommen Gram Indre Mission har en hjemmeside: gram-menighedshus.dk. Januar: Kaffehold 2 Mandag d. 8. kl. 14 16 Café Mandag d. 8. til torsdag d.

Læs mere

Kirkeblad. for Hjerm Sogn HJERM POSTEN 2.2013. Serner-Pedersen. aaserobert@gmail.com. organist.madsen@mail.tele.dk. Ewaldsvej

Kirkeblad. for Hjerm Sogn HJERM POSTEN 2.2013. Serner-Pedersen. aaserobert@gmail.com. organist.madsen@mail.tele.dk. Ewaldsvej for Sogn Her bor de... nternetadresser... 9, 9, tlf. 46 97 41 46 14 41 14 tlf. 97 jjs@km.dk jjs@km.dk Stoltenberg Stoltenberg Højgårdsparken 90, 90, Højgårdsparken tlf. 97 tlf. 46 97 50 46 52 50 52 aaserobert@gmail.com

Læs mere

Sædder Sogns Kirkeblad

Sædder Sogns Kirkeblad Sædder Sogns Kirkeblad Sædder Kirke og Ingelstrup Kapel 69. årgang nr. 3 September Oktober November 2018 FAMILIEGUDSTJENESTE Lørdag den 6. oktober klokken 10.00 med æblehøst Som mange ved, har vi i Sædder

Læs mere

Menighedsrådet. valgbarhed jf. valgloven 3 og menighedsrådslovens 6 stk. 2. Aabenraa den 23. november 2016

Menighedsrådet. valgbarhed jf. valgloven 3 og menighedsrådslovens 6 stk. 2. Aabenraa den 23. november 2016 Menighedsrådet Aabenraa den 23. november 2016 Referat af offentligt konstituerende menighedsrådsmøde Onsdag den 23. november 2016 kl. 19.00 på Folkehjemmet Sarah Arnkjær valgte salmen Blomstre som en rosengård

Læs mere

Herrestræde 26, 4200 Slagelse Forår 2015

Herrestræde 26, 4200 Slagelse Forår 2015 Herrestræde 26, 4200 Slagelse Forår 2015 Jeres hjerte må ikke forfærdes! Tro på Gud, og tro på mig! I min faders hus er der mange boliger; hvis ikke, ville jeg så have sagt, at jeg går bort for at gøre

Læs mere