Ad. l - Valg af dirigent Til dirigent valgtes Carina Jensen, der konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet og beslutningsdygtig.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ad. l - Valg af dirigent Til dirigent valgtes Carina Jensen, der konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet og beslutningsdygtig."

Transkript

1 KI ELBERG 11 ej end o m sad m i n i stration År 2016, den 5. apri k afhodtes der ordinær generaforsaming i Ejerforeningen Gartnergården, hos Kieberg Ejendomsadministration, Hunderopvej 71, 5100 Odense C. Mødt var Femming Georg N. Schutz, Jesper Ræbid som repræsentant for Jea af 14. februar 2006 ApS og Jea Invest ApS, Per Nymus v/fudmagt ti Hee Nyhuus, Juia Fakkenor, Tine Lund Hansen, Torben Moisen, Jens Erik Bumensaadt Jensen, Camia Nexø, CK Hoding ApS v/carsten Krogh, Caus Damkide Rasmussen og ejendomsadministrator Carina Jensen. Der bev behandet føgende DAGSORDEN:. Vag af dirigent. 2. Bestyresens beretning for det senest forøbne år. 3. Resutatopgørese og baance med påtegning af revisor. 4. Bestyresens forsag ti budget for det øbende regnskabsår, herunder eventuet ændring af fæesudgifterne. 5. Vag af medemmer ti og suppeanter for bestyresen, der fungerer indti næste generaforsaming, hvor vag er på dagsordenen. På vag er: Carsten Krogh, Jesper Ræbid og Caus Damkide Rasmussen. 6. V a g af revisor, der fungerer indti næste generaforsaming, hvor vag er på dagsordenen. 7. Forsag fra bestyresen eer medemmer (Der er ikke indkommet nogen forsag) 8. Eventuet. Ad. - Vag af dirigent Ti dirigent vagtes Carina Jensen, der konstaterede, at generaforsamingen var ovigt indvarset og besutningsdygtig. Ad. 2-Bestyresens beretning for det seneste år. Formand Jens Erik Bumensaadt Jensen afhodt bestyresens beretning, som vedægges dette referat. Han startede med at præsentere bestyresen. Der var føgende kommentarer ti beretningen: Torben Moisen fortate, at han i sin ejighed har isoeret guv og vægge i karnap, og opsat radiator under vinduet, og det har hjupet på fugtprobemerne. Bagtrappen på Gydenøvesgade 6 er repareret efter fugtindtrægning, Tine Lund Hansen kommenterede at det stadig ikke ser pænt ud, bestyresen opyste at dette skydes at der kun er petma et. Ae fadstammer i køkken er nu skiftet. Juia Pakkenor havde en dårig opevese i forbindese med udskiftning af fadstammen i hendes køkken. Hun havde gemt at det var den dag fadstammerne skue skiftes, og havde derfor ikke sørget for afevering af nøge, og havde heer ikke fået tømt sine skabe. Da hun kom hjem, havde håndværkerne fundet hendes ekstranøge, og havde skiftet fadstammen. Der var maing overat, og de havde tømt skabene, så der var meget rodet. Det var en meget ubehageig opevese.

2 KI ELBERG eje ndomsadministration Administrator tager fat i Håndværkergaarden vedrørende denne episode. Bestyresen har udarbejdet en vedigehodesespan, som var sendt med ud med indkadesen. Hvis medemmer har andre forsag, vi bestyresen gerne høre dem, og tage dem med i overvejesen. Juia Pakkenor synes at opgangene trænger meget ti istandsættese. Så hun synes at det ska prioriteres højt. J ens Erik sagde at vinduerne trænger meget ti maing, igesom vinduerne i opgangene er i meget dårig stand, derfor er dette prioriteret højest. Beretningen bev godkendt. Ad. 3-Resutatopgørese og baance med påtegning af revisor. Carina Jensen gennemgik regnskabet for 2015, som bev godkendt af generaforsamingen. Regnskabet er godkendt af ejerforeningens revisor, efter indkadesen ti generaforsamingen er udsendt. Tine Lund Hansen fortate, at der biver taget strøm fra et af rummene i kæderen, ti en autocamper som hoder på gaden. Autocamperen er ejet af en af Jea's ejere. Jesper Ræbid sørger for at der biver skrevet tiejeren vedrørende dette. Juia spurgte ti trappevasken, hun siger de ikke støvsuger inden de vasker trapperne, og derfor biver trapperne ikke rene. Hee Nyhuus kunne bekræfte dette, og opyste desuden, at hun ofte har fjernet tyggegummi fra trapperne, da finnaet der vasker trapperne, ikke sørger for dette. Administrator tager fat i dem der vasker trapper, og giver dem en påtae om ovenstående. J ens Erik Bumensaadt Jensen fortate, at man har indhentet tibud fra andre finnaer på trappevask, men det er ca. kr ,00 dyrere om året. Hvis ikke det hjæper med en påtae, vi bestyresen undersøge priser igen. Ejerne må gerne mede tibage herom. Ad. 4 - Bestyresens forsag ti budget for det øbende regnskabsår, herunder eventuet ændring af fæesudgifterne. Carina Jensen foreagde budget for året 2016, som bev gennemgået og godkendt af generaforsamingen. Der var en fej i det fremsendte ikviditetsbudget for 2016, der vedægges et tirettet budget. Bestyresen har faet vinduerne vurderet af en tømrer, som har vurderet at de kan hode 10 år endnu, hvis de biver maet, derfor er maingen af vinduerne prioriteret højt. Gummiisterne biver gennemgået samtidig med at vinduerne biver maet. Atandørene biver også maet og tjekket. Det er kun udvendigt at der biver maet, ejerne ska sev sørge for indvendig maing af vinduer og atandøre.

3 I{ I ELBERG ejendoms ad m in straton Vinduer i opgange biver skiftet, da de er meget dårige, og kun med et ag gas, man vi samtidig udskifte dørene i opgangene. Dette sker i Det bev nævnt at hoveddørene smækker meget hårdt. Tine Lund Hansen spurgte ti reparationudskiftning af atandør, må man sev som ejer udskifte dør. Bestyresen opyste, at det må man gerne, men det ska være træ/au, da det er den type man gerne vi skifte ti fremadrettet. Det bev foresået at man væger mærket Ratione. Hvis man ønsker at skifte atandør, ska døren have samme udseende som den nuværende atandør, men materiaet ska være træ/au. Såfremt man overvejer at skifte enten atandøre eer vinduer, ska man henvende sig ti bestyresen først. De fremmødte godkendte vedigehodesespanen. Ad. 5 - Vag af medemmer ti og suppeanter for bestyresen, der fungerer indti næste generaforsaming, hvor vag er pi dagsordenen. På vag er: Carsten Krogh, Jesper Ræbid og Caus Damkide Rasmussen Caus Damkide Rasmussen og Carsten Krogh meddete at de gerne vie opgive deres pads i bestyresen, såfremt der var andre der havde yst ti at komme i bestyresen. Caus Damkide Rasmussen er det eneste bestyresesmedem der bor i ejendommen, men han frafytter om kort tid, og derfor vi der i fremtiden ikke være nogen bestyresesmedemmer ti bor i ejendommen, medmindre der væges nye medemmer. Da ingen af de fremmødte ønskede at stie op ti bestyresen, bev ae tre bestyresesmedemmer genvagt. Juia Pakkenor bev nyvagt som suppeant for bestyresen. Bestyresen består herefter af føgende medemmer: Camia Nexø, Gydenøvesgade 8, 2. tv. Carsten Krogh fra CK Hoding ApS, Gydenøvesgade 2A, 2. tv. Jesper Ræbid, fra Jea af 14. februar 2006 ApS, Hestehavevej 3, 8270 Højbjerg. (ejer af 14 ejerejigheder i foreningen) Jens Erik Bumensaadt Jensen, Gydenøvesgade 8,. th. Caus Damkide Rasmussen, Schacksgade 2,. th. Ti suppeanter vagtes: Juia Fakkenor, Gydenøvesgade 6,. tv. Femming Georg N. Schutz, Gydenøvesgade 2A, st. th.

4 t KI ELBERG ej e~ n d o m sad m i n i s t r-a ti o n Ad 6 - Vag af revisor, der fungerer indti næste generaforsaming, hvor vag er på dagsordenen. Carsten Starbæk bev genvagt som revisor. Ad. 7-Forsag fra bestyresen eer medemmer Der var ikke indkommet nogen forsag. Iføge ejerforeningens vedtægter, ska forsag indgives ti administrator eer bestyresen senest den. marts. Ad. 8-Eventuet Bestyresen har modtaget en henvendese fta Torben Moisen, vedrørende tibud ti ejerforeningens medemmer om køb af brandsukker. Torben Moisen fortate, at han kom med tibuddet, da han sev havde opevet et uhed med brand i sit køkken, hvor der gik id i emhætte og skabe, men hedigvis bev det sukket hurtigt. Han vi derfor opfordre ejerne ti at have en brandsukker stående. Torben havde taget en brandsukker med, så de fremmødte kunne se den, det er en ie sprayfaske, som indehoder organisk materiae. Den kan hode i 3 år. Prisen er normat kr. 149,00 ink. moms. Han kan dog tibyde ejerne den ti kr. 125,00 ink. moms og everet på adressen. Der er vedagt information om brandsukkeren. Hvis man er interesseret i at købe en, kan man kontakte Torben Moisen på tf eer mai TM@torcon.dk. Tine Lund Hansen opyste at oftsrummet over Gydenøvesgade 6 er fydt med efteradte genstande. Man har før faet tømt både oft og kæder, hvor administrator skrev rundt ti ejerne om, at man skue sørge for at fjerne tingene fra fæesareaerne, dette bevirkede at ejemeejerne så det som en muighed for frit ejde, så da viceværten skue tømme oft og kæder, var det fydt ti randen med game ting. Derfor kostede det ejerforeningen over kr ,00 at få fjernet ae tingene. Man har før prøvet at afhode en fæesdag, men der møder ingen op. Torben Moisen foresog, at man aver en ordning hvor hver ejer biver opkrævet et beøb, såfremt man ikke detager i arbejdsdagen, på den måde vi fere måske have yst ti at komme ti arbejdsdage. Bestyresen vi arbejde videre med ideen. Tine Lund Hansen opyste, at yset på oftet i Gydenøvesgade 6 ikke virker. Administrator for en eektriker ti at se på det. Udsugningskanaerne i badeværeserne går op ti oftet, det virker som om de er stoppet, og derfor ska renses. Bestyresen vi undersøge dette nærmere. Der er mange cigaretskodder i bedene ud mod gaden ved Gydenøvesgade 6, det er beboerne i ejigheden st. tv., som smider skodderne ud af vinduet. Administrator skriver ti ejeren af ejigheden.

5 KI ELBERG eje n d omsadministration Der er probemer med støj fra guitarspi fra ejigheden Gydenøvesgade 4t. th. Administrator har i januar måned sendt et brev ti ejeren vedrørende dette. Administrator skriver ti ejeren igen. Bestyresen vi se på ordensregernet da de ikke er bevet opdateret siden Tine Lund Hansen spurgte ti indtægten vedrørende parkeringspadserne i gården, administrator opyste at baggrunden for oprettese af ordningen omkring betaing for parkering i gården, var at der førhen var store padsprobemer i gården, da der var at for mange bier derinde. Generaforsamingen hævet.

6 Ejerforening Gartnergården Generaforsaming d. S. apri 2016 Side 1 af2 Bestyresens beretning for det senest forøbne år: Generaforsaming i Ejerforeningen Gartnergården d. S. apri Bestyresens har afhodt 4 møder (22/4, 2S/8, 17/11 og 8/3) På den ekstraordinære generaforsaming afhodt d. S. maj 2015, bev bestyresens forsag på sidste års generaforsaming om ændring af vedtægternes 20 vedtaget. Ændringerne trådte i kraft med virkning pr. denne dato. Ændringerne betyder, at det nu er præeseret hvike ændringer det er tiadt at ave og hvike det ikke er tiadt at ave. En af ændringerne det er tiadt at ave er aftræk fra emhætte, der ska føres ud gennem mur. Med baggrund i en henvendese fra ejeren af Gydenøvesgade 2B, 3. tv., hvor der ikke er mur at føre aftræk gennem, bev der efter besigtigese og undersøgese af muigheder fundet en øsning, hvor aftrækket føres ud over det eksisterende vindue, der samtidig reduceres i højden. Ejerforeningen har i den forbindese betat for det nye vindue. På dette grundag har bestyresen truffet principbesutning om at ejerne af kvistejighederne kan ave emhætte med aftræk ti det fri, hvis det udføres på samme måde som i ejigheden Gydenøvesgade 2B, 3. tv. Bestyresen heneder opmærksomheden på, at det kræver bestyresens godkendese at etabere emhætte med aftræk ti det fri. rapporten fra undersøgesen af fugtprobemerne bev der peget på muigheden for at opsætte mekanisk udsugning på aftrækkene fra badeværeserne. Bestyresen har undersøgt muighederne, men det har vist sig at for bekosteigt at ave mekanisk udsugning. På dette grundag har bestyresen truffet principbesutning om at anbefae ejerne at opsætte mekanisk udsugning i badeværeserne, for i videst muigt omfang at nedbringe fugt i ejighederne. Der bev i august fundet fugtprobemer på bagtrappen ti Gydenøvesgade 6, som føge af indtrængende vand ved taget. Dette er efterføgende udbedret. Bestyresen har der ud over beskæftiget sig med: Færdiggørese af udskiftningen af fadstammerne, såedes at ae fadstammer nu er udskiftet. Det er bestyresens indtryk at udskiftningen er forøbet fint. Bestyresen har indgående diskuteret hvike vedigehodesesopgaver der er mest presserende af hensyn ti at bevare ejendommen i bedst muig stand. Føgende dee af ejendommen har været diskuteret i forhod ti vedigehodese: Vinduer- renovation/maing Vinduer- udskiftning ti termoruder i ae opgange Udskiftning af varmemåere Udskiftning af hoveddør opgange + åsesystem Maing af opgange Guvbeægning af fortrapper Fadstammer- badeværeser Renovering af gården Bestyresen har efteryst en person der kunne stå for at opbygge og vedigehode hjemmesiden mod et mindre honorar på kr. om året. Femming Niesen, ejeren af Gydenøvesgade 4, 1. th., har medt sig ti at forstå dette arbejde. Femming Niesen har reetaberet Ejerforeningens hjemmeside, med et forsag ti C:\Users\cdj\AppData\ocai\Microsoft\Windows\Temporary Internet Fies\Content.Outook\LKIJE57F\Generaforsaming Bestyresens beretning.docx /JEJ

7 Ejerforening Gartnergården Generaforsaming d. S. apri 2016 Side 2 af2 indhod, som aerede kan tigås. Det vi ske en øbende tiretning af hjemmesidens udseende og udbygning af indhodet. Bestyresen gennemførte ige efter sommerferien en undersøgese af muighederne for at nedbringe ejerforeningens omkostning ti administration. Undersøgesen mundede ud i en forhanding med Kieberg, og der bev truffet aftae om en ændring fra årsskiftet, der betyder en reduktion i omkostningerne fra ca. 137 ti ca. 99 ts. kr. om året. Ti gengæd afhoder bestyresen sev bestyresesmøder og skriver referat fra disse. Bestyresen foresår at fæesudgifterne for det kommende år forbiver uændret. C:\Users\cdj\AppData\Locai\Microsoft\Windows\Temporary Internet Fies\Content.Outook\LKUE57F\Generaforsaming Bestyresens beretning.docx /JEJ

8 E/F Gartnergården Likviditetsbudget for 2016 Sado pr Indgåede fæesudgifter i 2016 Kæderrum P~padser Diverse tigodehavender Udgifter ifg. budget Skydige omkostninger , , , ,00 0,00 ~ ,45 ~ , 83 Sado pr ,92.

9 -! ~ fi~

10 A-=---. ', t i r~- ~~j i.a -... ~ c t ' _ Fa'stø~emnet id i faste emner Sprøjt GEL-skum direkte på emnet hvor åben id kan ses. Er der tae om større brand, bør der eftersukkes/ vædes med vand for at sikre at der ikke er gøder, der kan antænde andre emner på senere tidspunkt. Fjern afkøede gasfasker, trykbehodere og etantændeige emner fra brandområdet. Tikad atid brandvæsen for at sikre korrekt eftersukning/sikring. id i brandfarige væsker Sprøjt GEL-skum direkte på og dæk den brændende overfade. ad det ekspanderende skum kvæe iden. Tikad atid brandvæsen for at sikre korrekt eftersukning/sikring og evt. opsaming af oie og ignende. NB: Brug adrig vand på opvarmede væsker eer oier, da dette kan forsage en kraftig eksposion. id i frituregryder Sprøjt GEL-skum direkte på og dæk den brændende overfade. Lad det ekspanderende skum kvæe iden. Suk for komfuret. Lad gryden med fritureoie afkøe før den fjernes. Tikad atid brandvæsen for at sikre korrekt eftersukning/sikring. NB: Brug adrig vand på opvarmede gryder og pander med oier, da dette kan forsage en kraftig eksposion. Bevar roen og gå Ikke i panik Prøv atid at sukke med overbik og atid væk fra dig sev. Er iden ude af kontro - red andre og forad stedet. iv er atid mere værdifudt end ting! 250m ceo~

Ad. 2 -Bestyrelsens beretning for det seneste år. Formand Lisbeth Duus afholdt bestyrelsens beretning, som vedlægges dette referat.

Ad. 2 -Bestyrelsens beretning for det seneste år. Formand Lisbeth Duus afholdt bestyrelsens beretning, som vedlægges dette referat. r KI E-LBERG l eje ;~do m sad m i nistration År 2015, den 24. marts kl. 19.00 afholdtes der ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Gartnergården, hos Kielberg Ejendomsadministration, Hunderopvej 71,

Læs mere

Ad. l- Valg af dirigent. Til dirigent valgtes Carina Jensen, der konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet og beslutningsdygtig.

Ad. l- Valg af dirigent. Til dirigent valgtes Carina Jensen, der konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet og beslutningsdygtig. KI E LBERG t t ej e n dom sad m i n ise ~ at i o n År 2017, den 24. april kl. 19.00 afholdtes der ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Gartnergården, hos Kielberg Ejendomsadministration, Hunderopvej

Læs mere

Vil du være blandt verdens bedste ledere og teamcoaches?

Vil du være blandt verdens bedste ledere og teamcoaches? Vi du være bandt verdens bedste edere og teamcoaches? Så er Mindjuice Masteruddannese sikkert noget for dig. Her biver du trænet i kraftfud kommunikation på højt niveau, mindfuness, ekstraordinært ederskab,

Læs mere

ADFÆRDS- PROBLEMER I SKOLEN

ADFÆRDS- PROBLEMER I SKOLEN ADFÆRDS- PROBLEMER I SKOLEN Bo Hejskov Evén Studiemateriae Det gæder mig, at du/i har æst min bog, Adfærdsprobemer i skoen, og er interesseret i at fordybe dig/jer i den viden, den bygger på. Da min forrige

Læs mere

Mindjuice Speakeruddannelse

Mindjuice Speakeruddannelse Mindjuice Speakeruddannese Vi har ænge haft en drøm om at skabe en het særig uddannese i gennemsagskraft. Efter mange års erfaringer med og viden om det menneskeige potentiae er det nu endeig bevet en

Læs mere

MINDJUICE ACADEMY. Dine handlinger forandrer verden. ICF-godkendt Coach Uddannelse. Grunduddannelsen. Coachuddannelsen

MINDJUICE ACADEMY. Dine handlinger forandrer verden. ICF-godkendt Coach Uddannelse. Grunduddannelsen. Coachuddannelsen MINDJUICE ACADEMY Dine handinger forandrer verden ICF-godkendt Coach Uddannese Grunduddannesen Coachuddannesen Mindjuice s Coachuddannese Mindjuice s Coachuddannese er opstået ud af mange års erfaring

Læs mere

På bestyrelsens vegne indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Gartnergården, Odense. onsdag, den 11. april 2018 kl. 19.

På bestyrelsens vegne indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Gartnergården, Odense. onsdag, den 11. april 2018 kl. 19. Til samtlige ejere Dato: Ejendomsadministrator: Direkte tlf.: Vor ref.: 23.03.2018 Anne Månsson 63117880 20-265-101-24 Hverdage 9-12 Vedr.: E/F Gartnergaarden, Odense C På bestyrelsens vegne indkaldes

Læs mere

Er du behandler eller instruktør og måske allerede selvstændig - eller med et ønske om at blive det?

Er du behandler eller instruktør og måske allerede selvstændig - eller med et ønske om at blive det? Biv Kontor-YogaTM instruktør Er du behander eer instruktør og måske aerede sevstændig - eer med et ønske om at bive det? Og kunne du tænke dig at tibyde Kontor-Yoga ti virksomheder i dit område? Kontor-Yogas

Læs mere

Se mere på www.naagruppe.dk

Se mere på www.naagruppe.dk Nyt fra Nørreå-Gruppe 12. årgang Nr. 2 apr. - jun. 2013 Se mere på www.naagruppe.dk Kort & godt Fra Nørreå Gruppe Fra Grupperådet I dette nummer kan I æse referatet fra den vebesøgte spejderfest/generaforsaming,

Læs mere

OPTIMERING, TILPASNING OG ADMINISTRATION AF TELELØSNINGER

OPTIMERING, TILPASNING OG ADMINISTRATION AF TELELØSNINGER OPTIMERING, TILPASNING OG ADMINISTRATION AF TELELØSNINGER INTRODUKTION TIL er en virksomhed, som består af garvede fok fra Teebranchen, der ae har en stor erfaring inden for tee- og datakommunikationsindustrien.

Læs mere

Opsamling på Nærdemokratiudvalgets dialogmøder

Opsamling på Nærdemokratiudvalgets dialogmøder deta Kirkeby 30/9 50 Udstykning Panafdeingen kontakter Peder Skov vedr. udstykninger Arne Ebsen kontakter formanden for Kutur og Panudvaget for at formide kontakt vedr. Reginahaven. Panafdeing Peder Skov

Læs mere

Brøndby Fjernvarme. Information om fjernvarme til Vesterled. Borgermøde den 17. august 2015 kl. 19.00 i Tjørnehøjhallen (dørene åbnes kl. 18.

Brøndby Fjernvarme. Information om fjernvarme til Vesterled. Borgermøde den 17. august 2015 kl. 19.00 i Tjørnehøjhallen (dørene åbnes kl. 18. Bi ig me Brøndby Fjernvarme ere var Information om fjernvarme ti Vestered Borgermøde den 17. august 2015 k. 19.00 i Tjørnehøjhaen (dørene åbnes k. 18.30) Fordee ved fjernvarme Forsyningssikkerhed (nu og

Læs mere

Nyt fra Nørreå-Gruppe 14. årgang Nr. 4.

Nyt fra Nørreå-Gruppe 14. årgang Nr. 4. Nyt fra Nørreå-Gruppe 14. årgang Nr. 4. okt. - dec. 2015 Facebook gruppe Obs Nørreå gruppe har fået en åben facebokkgruppe. Vi vi b.a. bruge den ti at gøre opmærksom på, at vi har pads ti fere spejdere.

Læs mere

/98. Videregående uddannelse. Ansøgning om uddannelsesstøtte og ændring af uddannelsesstøtte

/98. Videregående uddannelse. Ansøgning om uddannelsesstøtte og ændring af uddannelsesstøtte Ansøgning om uddannesesstøtte og ændring af uddannesesstøtte Videregående uddannese /98 1 Navn c/o navn Nuværende adresse Postnr. By/postdistrikt Institutionskode Retningskode Uddannesesretning 0 0 0 5

Læs mere

Herefter kommer der nogle praktiske oplysninger som I skal bruge i jeres daglige virke.

Herefter kommer der nogle praktiske oplysninger som I skal bruge i jeres daglige virke. Vekommen som træner i HSF-Fodbodafdeing Kubben er etaberet i 1945, og har siden starten stie og roigt udvidet sit medemsta. Der er nu ca. 430 aktive spiere i HSF-fodbodafdeing. Kubben er en bredde kub,

Læs mere

"*A Miljø- og Energiministeriet

*A Miljø- og Energiministeriet J medarb. Sagsnr S~ 1996 9~7/~ ~-ooo~ L TI- "A Mijø- og Energiministeriet r- 1ftffr Skov- og Naturstyresen 1996-2000 Ti kt1 ~ ags.tc,k i t : g n i n!j om t i 1 ~ u ' t. c t"' f) t ~ p 'J M' urn g"rd~ n

Læs mere

MINDJUICE LEDERUDDANNELSE Leadership Curriculum

MINDJUICE LEDERUDDANNELSE Leadership Curriculum MINDJUICE LEDERUDDANNELSE Leadership Curricuum Ledese baseret på Purpose before profit betaer sig. Forsti dig en hverdag, hvor dine medarbejdere går på arbejde, fordi det er dybt meningsfudt. Fordi du

Læs mere

FUGT OG ERRÆNDÆK. i.,~j.j~ox' ~1~ tflif'9// SI TENS BYG6EFO SKNIN6SINSTITUT. FUc*- - - Der kan imidlertid også konstateres flere

FUGT OG ERRÆNDÆK. i.,~j.j~ox' ~1~ tflif'9// SI TENS BYG6EFO SKNIN6SINSTITUT. FUc*- - - Der kan imidlertid også konstateres flere .58/-Ø2tbi: FUc*- - - 6 UDK 69.025.' : 699.82 FUGT OG ERRÆNDÆK STATENS BYGGEFORSKNNGSNSTTUT København 1974 kommission hos Teknisk Forag Hvorfor terrændæk? Det er igennem mere end femten år stadig bevet

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling i E/F Frederiksvej 42 tirsdag d. 5. april kl. 19.00 hos Christian 2.th.

Indkaldelse til generalforsamling i E/F Frederiksvej 42 tirsdag d. 5. april kl. 19.00 hos Christian 2.th. 22. marts 2005 Indkaldelse til generalforsamling i E/F Frederiksvej 42 tirsdag d. 5. april kl. 19.00 hos Christian 2.th. Dagsorden 1. Aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år og forelæggelse

Læs mere

Police. Ny police. Forsikringstager

Police. Ny police. Forsikringstager Poice Am Brand FORSIKRING A/S Servicecenter Erhverv Ny Østergade 9 4000 Roskide Teefon 33 30 60 00 ambrand.dk Motorhistorisk Samråd Lisa Mikkesen Avsbrugervej 6 Nexø 3730 Nexø Dato 3. december 2018 Side

Læs mere

elkommen I 3F PRIVAT SERVICE, HOTEL OG RESTAURATION F Æ L L E S F A G L I G T F O R B U N D

elkommen I 3F PRIVAT SERVICE, HOTEL OG RESTAURATION F Æ L L E S F A G L I G T F O R B U N D V ekommen I 3F PRIVAT SERVICE, HOTEL OG RESTAURATION F A G L I G T F Æ L L E S F O R B U N D Hvad får du i 3F? Overenskomst: Den rigtige øn. Feriefridage. Supperende sygeøn. Overtidstiæg. Pensionsordning.

Læs mere

Kolding Kommune Børneområdet

Kolding Kommune Børneområdet Koding Kommune Børneområdet Kvaitetsrapport for Daginstitutionen Under Egen 2017 Leder: Kirsten Marie Høeg Data børn tota 104 106 børn i børnehave 78 80 børn i vuggestue/småbørnsgruppe 26 26 Børn i speciagruppe

Læs mere

2015 1. UDGAVE GUIDEN TIL DIG, DER ER LÆRLING ELLER ELEV INDENFOR DE GRØNNE UDDANNELSER FOR ELEVER OG LÆRLINGE LÆRLINGEGUIDE

2015 1. UDGAVE GUIDEN TIL DIG, DER ER LÆRLING ELLER ELEV INDENFOR DE GRØNNE UDDANNELSER FOR ELEVER OG LÆRLINGE LÆRLINGEGUIDE 2015 1. UDGAVE DANMARKS STÆRKESTE FAGFORENING FOR ELEVER OG LÆRLINGE LÆRLINGEGUIDE GUIDEN TIL DIG, DER ER LÆRLING ELLER ELEV INDENFOR DE GRØNNE UDDANNELSER INDHOLD Side Tiykke 3 Før du starter 6 Tjekisten

Læs mere

Bliv Kontor-Yoga instruktør. Kunne du tænke dig at tilbyde Kontor-Yoga til virksomheder i dit område?

Bliv Kontor-Yoga instruktør. Kunne du tænke dig at tilbyde Kontor-Yoga til virksomheder i dit område? Biv Kontor-Yoga instruktør Kunne du tænke dig at tibyde Kontor-Yoga ti virksomheder i dit område? Kontor-Yogas intensive hedagskursus giver dig redskaberne ti at instruere medarbejdere med stiesiddende

Læs mere

STÆVNING. 2. Finn Ben~n

STÆVNING. 2. Finn Ben~n _ PHILIP & PARTNERE Advouztfirma.nr. 8044007 01 Dok af 14. apri2008 STÆVNING _ som bobestyrer i Sam Zingersens dødsbo CPR.nr. 2202122267 ) indstævner jeg hermed v/bobestyrer, advok Bjørn Wittrup. Finn

Læs mere

Vision Præsenteret ved generalforsamlingen søndag den 8. marts

Vision Præsenteret ved generalforsamlingen søndag den 8. marts Vision 2015 Præsenteret ved generaforsamingen søndag den 8. marts VI ØNSKER AT MENNESKER SKAL MØDE FÆLLESSKAB VI VIL VÆRE ET INDBYDENDE, DELTAGENDE OG VARMT FÆLLESSKAB GUD ER FUNDAMENTET VI ØNSKER AT MENNESKER

Læs mere

VEJLEDNING VEDRØRENDE INSTALLATION, BRUG OG VEDLIGEHOLDELSE

VEJLEDNING VEDRØRENDE INSTALLATION, BRUG OG VEDLIGEHOLDELSE VEJLEDNING VEDRØRENDE INSTALLATION, BRUG OG VEDLIGEHOLDELSE MASKINE TIL AUTOMATISK FREMSTILLING AF GRANULEREDE ISFLAGER Ed. 01-2000 Date 12-2000 1 2 7 8 5 3 4 17 Mod. N. V. 16 1 2 11a 6 3 7 4 ~ 100 mm

Læs mere

Trestemmig bloksats i rockarrangement - 1 Akkordtoner

Trestemmig bloksats i rockarrangement - 1 Akkordtoner Trestemmig boksats i rockarrangement - 1 Akkordtoner I en boksats har en af korets stemmer meodien mens de andre føger så paraet som muigt. Boksatsen er nemmest at ave hvis meodien har få store spring

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Irmingersgade

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Irmingersgade Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Irmingersgade 9-11-13 Andelsboligforeningen afholdt ordinær generalforsamling tirsdag 18. april 2017, kl. 18:00 på loftet i ejendommen. På generalforsamlingen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Humlebien afholdt den 27. april 2011 kl. 17.00.

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Humlebien afholdt den 27. april 2011 kl. 17.00. Generalforsamlingen blev afholdt på Johannesskolen, Troels Lundsvej 15, 2000 Frederiksberg. Der var fremmødt repræsentanter fra 13 af 28 enheder, hvoraf disse repræsenterede 1.286 af ejendommens 2.627

Læs mere

i [É3 KLUBBEN L23-klubbens bestyrelse Medlemsbladet

i [É3 KLUBBEN L23-klubbens bestyrelse Medlemsbladet L23-kubbens bestyrese Formand: i [É3 KLUBBEN Rof Jonshøj, Itaiensvej 46, 2300 Kbh. S. Arb. O-698822, Priv. 10-588680 Næstform: Knud Larsen, Kemmenstrupvej 30, Hastrup, 4600 Køge. 03-653328 Kasserer: Brian

Læs mere

Se mere på www.naagruppe.dk

Se mere på www.naagruppe.dk Nyt fra Nørreå-Gruppe 9. årgang Nr. 3 jui - oktober 2010 Se mere på www.naagruppe.dk Kort & godt Fra Nørreå Gruppe Hyggeig arbejdsørdag i Hønsehuset Lørdag den 29. maj havde vi en hyggeig, men effektiv

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Ejerlejlighedsforeningen Godthåbsvej 2/Falkoner Allé 57-61

ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Ejerlejlighedsforeningen Godthåbsvej 2/Falkoner Allé 57-61 Vort j.nr. 81/320 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Ejerlejlighedsforeningen Godthåbsvej 2/Falkoner Allé 57-61 Mandag den 26. november 2007 kl. 17,00 afholdt ejerforening ordinær generalforsamling

Læs mere

Hverdagsrehabilitering i praksis

Hverdagsrehabilitering i praksis fagig Hverdagsrehabiitering i praksis Erfaringer fra Fredericia 2008-2010 Abstract Fredericia Kommune, Danmark, har gode erfaringer med Hverdagsrehabiitering. Her samarbejder ergoterapeuter og fysioterapeuter

Læs mere

E/F Herlev Vang GENERALFORSAMLINGSREFERAT

E/F Herlev Vang GENERALFORSAMLINGSREFERAT J.nr. 000800-0018 E/F Herlev Vang GENERALFORSAMLINGSREFERAT Dato År 2017, mandag den 2. oktober kl. 18.00 Sted/Adresse Medborgerhuset, Herlevgårdsvej, lokale 4 Til stede 22 medlemmer, heraf 2 med fuldmagt

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2013. i A/B Blidahlund & Esperancegården

Referat af ordinær generalforsamling 2013. i A/B Blidahlund & Esperancegården Referat af ordinær generalforsamling 2013 i A/B Blidahlund & Esperancegården Afholdt d. 23. april kl. 18.00 på biblioteket, Ahlmanns alle 6, 2900 Hellerup. Med følgende dagsorden: 1) Valg af dirigent og

Læs mere

Birgitta Staflund-Wiberg Brahetrolleborg

Birgitta Staflund-Wiberg Brahetrolleborg Birgitta Stafund-Wiberg - http://www.meadowark.nu/ 27.4.2014 Brahetroeborg Refereret af Eisabeth Johansen og Annette Vestmar Birgitta startede med noge synspunkter om trænerens roe og understregede, at

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i ejerforeningen ANPA den 27. april 2011 på Bülows Kaffebar.

Referat fra Generalforsamling i ejerforeningen ANPA den 27. april 2011 på Bülows Kaffebar. Referat fra Generalforsamling i ejerforeningen ANPA den 27. april 2011 på Bülows Kaffebar. Tilstedeværende: Skt.Pauls Gade 49: Jonathan Smetana, Ingrid Dal, Lajla og Sara Kjellberg Jørgensen; Skt. Pauls

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have År 2015, den 21. april, kl. 19.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have på adressen Vigerslevvej 180 - på plejehjemmet

Læs mere

Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab

Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab År 2010, den 17. maj blev der afholdt ordinær generalforsamling i med følgende dagsorden: E/F Nordlyset 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Haderslev Omfartsvej. Domme. Taksati ons kom miss ionen.

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Haderslev Omfartsvej. Domme. Taksati ons kom miss ionen. 00942.00 Afgøreser - Reg. nr.: 00942.00 Fredningen vedrører: Hadersev Omfartsvej Domme Taksati ons kom miss ionen Naturkagenævnet Overfredningsnævnet 29-05-1946 Fredningsnævnet 30-09-1944 Kendeser Dekarationer

Læs mere

Sikkerhedsvejledning ved anlæg af golfbaner

Sikkerhedsvejledning ved anlæg af golfbaner DANSK GOLF UNION Sikkerhedsvejedning sikkerhedszoner topografi og ayout Afstande MULIGE LØSNINGER Indhod 3 Hensynet ti sikkerheden Ingen 100 procents garanti 4 Gofbanens afgrænsning Sikkerhedszoner Hvor

Læs mere

6 1 Navri og hjemsted

6 1 Navri og hjemsted PHIIP & PARTNERE Ad~wXö rfirriir J.nr. 7936-001 Dok. af 21 juni 2007 FUNDATS FOR SAM ZINGERSENS FOND Ternevej 5 2000 Frederiksberg CVR-nr. 14 53 65 74 Bestyresen i Sam Zingersens Fond, der er stiftet af

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling år 2012. Ejerforeningen Marstalsgade 42

Referat af Ordinær Generalforsamling år 2012. Ejerforeningen Marstalsgade 42 9. april 2012 Referat af Ordinær Generalforsamling år 2012 Ejerforeningen Marstalsgade 42 Sted: Marstalsgade 42, 2100 København Ø - hos Pia Rothe i nr. 2.tv. Dato: Den 29. marts 2012 fra kl. 19:30 Deltagere:

Læs mere

A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014

A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014 A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014 År 2014, tirsdag den 29. april, kl. 19.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Halgreensgade 9, fælleslokalet i gadeplan. For generalforsamlingen

Læs mere

ORDINÆRE GENERALFORSAMLING FOR E/F VALBYGÅRDSVEJ 76, 76 A & 76 B.

ORDINÆRE GENERALFORSAMLING FOR E/F VALBYGÅRDSVEJ 76, 76 A & 76 B. EJERFORENINGEN VALBYGÅRDSVEJ 76, A & B ADR. FORMAND ALLAN RASMUSSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76 B, ST.TV., 2500 VALBY - TLF. & FAX 36 17 51 12 Valby, fredag den 28. maj 2004 GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT FOR DEN

Læs mere

Dan har indhentet en række tilbud på renoveringsarbejder omfattende følgende:

Dan har indhentet en række tilbud på renoveringsarbejder omfattende følgende: Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling Der indkaldes hermed til ekstraordinær generalforsamling i ejerforeningen Odinsvej 1,1A og 1B. Generalforsamlingen afholdes enten søndag den 7. december

Læs mere

EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING

EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING Side 1 af 6 REFERAT EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING MANDAG DEN 23. JUNI 2014, KL. 17,30 i BUTIKKEN Projekt udskiftning af vinduer og døre samt istandsættelse af trappeopgange Referat iht. dagsorden: På

Læs mere

E/F Enghavehus Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 11. marts 2010

E/F Enghavehus Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 11. marts 2010 E/F Enghavehus Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 11. marts 2010 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent og referent. 2. Aflæggelse af årsberetning for 2009. 3. Forelæggelse af årsregnskab 2009 til

Læs mere

År 2019, onsdag den 20 marts, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen

År 2019, onsdag den 20 marts, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLNDALSPARKEN År 2019, onsdag den 20 marts, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen matr. nr. 11 h Vridsløselille By, Herstedvester. Generalforsamlingen

Læs mere

Private investeringer

Private investeringer Byfornyese Private investeringer i områdeindsatser SOCIALMINISTERIET Private investeringer i områdeindsatser Udgivet af: Sociaministeriet Homens Kana 22 1060 København K Støttet af: byfornyesesovens forsøgsmider

Læs mere

EUX. Hvad er en EUX uddannelse for dig som elev?

EUX. Hvad er en EUX uddannelse for dig som elev? EUX Hvad er en EUX uddannese for dig som eev? Hvad er en EUX uddannese? EUX er teknisk skoes ungdomsuddannese hvor man på 4,5 år biver både fagært håndværker OG student i samme uddannese. Uddannesens opbygning

Læs mere

Styrkelse af ungdomssanktionen

Styrkelse af ungdomssanktionen Styrkese af ungdomssanktionen Hvad er en ungdomssanktion? Unge på 15 17 år, der begår grovere personfarig kriminaitet eer anden avorig kriminaitet, har siden 2001 kunnet idømmes en ungdomssanktion som

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling den 12. marts 2009.

Referat af den ordinære generalforsamling den 12. marts 2009. Side 1 af 5 Referat af den ordinære generalforsamling den 12. marts 2009. Den ordinære generalforsamling startede kl. 18.00 hvor Ejerforeningen var vært med pølser og en øl/vand. Til generalforsamlingen

Læs mere

Beregning af middellevetid

Beregning af middellevetid Beregning af middeevetid Hvad er middeevetid? Ta for middeevetiden for -årige drenge og piger anvendes hyppigt ti beysning af befokningens sundhedsmæssige tistand. Taet angiver det gennemsnitige anta år,

Læs mere

Navision Axapta Personale - medarbejderne er det største aktiv

Navision Axapta Personale - medarbejderne er det største aktiv 2025852 PC.qxd 17-04-2002 13:07 Side 1 Moduet Personae ( ) i Navision Axapta gør personaeadministration meget enkere, samtidig med at det kan forbedre kommunikationen meem dig, dine medarbejdere og din

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d. 9. februar 2010 kl. 19.00 Den 10 feb. 2010

Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d. 9. februar 2010 kl. 19.00 Den 10 feb. 2010 Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d. 9. februar 2010 kl. 19.00 Den 10 feb. 2010 Tilstede: Tanja, Ditte, Camilla, René, Mikkel, Thomas og Finn Referent: Finn 1) Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev

Læs mere

2. Beretning for det senest forløbende regnskabsår samt forelæggelse af administrator udarbejdede årsregnskab for 2014.

2. Beretning for det senest forløbende regnskabsår samt forelæggelse af administrator udarbejdede årsregnskab for 2014. EJENDOMS- ADMINISTRATION Frederiksberg, 19. juli 2015 REFERAT Ejd.nr. 8-857 E/F Hvidovrevang ordinær generalforsamling Mødested: Risbjerggårds store sal, Hvidovrevej 241, 2650 Hvidovre Mødedato: 8.april

Læs mere

Generalforsamling. EF Ungarnsgade m.fl. 23. maj 2018

Generalforsamling. EF Ungarnsgade m.fl. 23. maj 2018 Generalforsamling EF Ungarnsgade 35-41 m.fl. 23. maj 2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formandens beretning om det forløbne år 4. Regnskab 2017, revisors påtegning, samt driftsbudget

Læs mere

mere end du forventer 103075A Nål, Kobberhåndtag, U/hylster - 0,30x75 35,00 17,50 303030A Nål, Plastikhåndtag, U/hylster - 0,30x30 38,50 19,25

mere end du forventer 103075A Nål, Kobberhåndtag, U/hylster - 0,30x75 35,00 17,50 303030A Nål, Plastikhåndtag, U/hylster - 0,30x30 38,50 19,25 X-CARE - mere end du forventer Introduktionstibud 50% på akupunkturnåe Vi har fået avet vores egne X-Care nåe. Igennem et års tid har vi, i samarbejde med fysioterapeuter, som giver akupunktur, testet

Læs mere

Referat for E/F Rosagården 1-5

Referat for E/F Rosagården 1-5 Referat for E/F Rosagården 1-5 Der blev afholdt ordinær generalforsamling i ejerforeningen Rosagården 1 5, den 30. april 2015 kl. 19:00, på Østervangsskolen, biologilokale, Astersvej 15, 4000 Roskilde

Læs mere

Referat af generalforsamling 2015

Referat af generalforsamling 2015 Tidspunkt: 24.03.2015 Sted: Odinsvej 1A, 2. sal. Referat af generalforsamling 2015 Til Ejerkredsen Odinsvej 1, 1A & 1B 8230 Åbyhøj Tilstedeværende: 1A st. Maria 1A 1. sal Bodil & Keld 1A 2.sal Dieter &

Læs mere

Bestyrelsesmøde Stefanskilde Dato: 13-01-2015 Næste møde: 03-2015

Bestyrelsesmøde Stefanskilde Dato: 13-01-2015 Næste møde: 03-2015 Bestyrelsesmøde Stefanskilde Dato: 13-01-2015 Næste møde: 03-2015 Tilstede: Amalie Dynnes Line M Rasmussen Mark Einstein Hjorth-Lipski Alexandra Vassilieva Truus Tuntelder Peter Koch Larsen Martin Laursen

Læs mere

Unghundens træning Planlægning af træningen

Unghundens træning Planlægning af træningen Keith Mathews 28.-29. august 2014 Refereret af Eisabeth Johansen - Redigeret af Annette Vestmar Foredrag 28. august Med reference ti DVD sættet "Retriever training - Guru stye - The Bueprint to Success"

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Strandbo I Ejd.nr.: 1-450 Dato: 11. juni 2014 Referat af ordinær generalforsamling År 2014, onsdag den 11. juni, kl.

Læs mere

Med disse bemærkninger blev regnskabet vedtaget med 63 stemmer for (254/260) og en imod (4/260).

Med disse bemærkninger blev regnskabet vedtaget med 63 stemmer for (254/260) og en imod (4/260). Referat År 2008, mandag den 28. april kl. 18:00 afholdtes ordinær generalforsamling i E/F Bryggervangen 12-16 m.v. i ejendommens gård med følgende Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning

Læs mere

Ad 2. Valg af dirigent og referent Anders Christensen vælges til dirigent og Tina Madsen vælges som referent.

Ad 2. Valg af dirigent og referent Anders Christensen vælges til dirigent og Tina Madsen vælges som referent. Dagsorden: 1. Optælling af stemmer, inkl. skriftlige 2. Valg af dirigent og referent 3. Bestyrelsens årsberegning v. Formanden 4. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab 2014 v. administrator Spar Nord

Læs mere

Øvelsesprogram efter operation for diskusprolaps

Øvelsesprogram efter operation for diskusprolaps Øvesesprogram efter operation for diskusproaps Jægersborg Aé 14, 2920 Charottenund, tf: 3964 1949, e-mai: info@phdanmark.dk, www.phdanmark.dk ' ~ t cervica { ' L Thoracic } ~ Lu m bar ~ -1=-Sacra ~ ;...

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 25. marts 2010 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 25. marts 2010 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 25. marts 2010 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN Med følgende

Læs mere

Formål for Skole og Dagtilbud frem mod år 2014

Formål for Skole og Dagtilbud frem mod år 2014 Formå for Skoe og Dagtibud frem mod år 2014 1 Efter høringsperioden bev formået revideret og behandet på Byrådsmøde den 1. december 2009. Byrådet godkendte det reviderede formå. 2 Indhodsfortegnese 1.

Læs mere

REFERAT EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING

REFERAT EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING REFERAT EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING --oo0oo-- ONSDAG DEN 17. SEPTEMBER 2014, KL. 18.00 ODENSE MALERLAUG S LOKALER Klokkestøbervej 33, 5230 Odense M --oo0oo-- Projekt: vinduer og døre i ejendommen Med

Læs mere

METALFERIE RYKKER TIL HELSINGØR

METALFERIE RYKKER TIL HELSINGØR METALFERIE 2019 METALFERIE 2019 - RYKKER TIL HELSINGØR ENKELTSTÅENDE TILBUD MetaFerie har mange trofaste feriegæster, så sevom Metaskoen ska ombygges hen over sommeren 2019, vi der stadig være muighed

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling E/F / A/B Ålholmhus Ejd.nr.: 585 Dato: 19. November 2010 Referat af ordinær generalforsamling År 2010 dato 10. November 2010, kl. 19.30, A/B Ålholmhus, afholdtes ordinær generalforsamling i Ålholm Kirke,

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling den 6 marts 2007.

Referat af den ordinære generalforsamling den 6 marts 2007. Side 1 af 5 Referat af den ordinære generalforsamling den 6 marts 2007. Den ordinære generalforsamling startede kl. 18.00 hvor Ejerforeningen var vært med pølser og en øl/vand. Til generalforsamlingen

Læs mere

Mødereferat. Bestyrelsesmøde. Thea Gade-Rasmussen, Erik Frandsen, Sune Christiansen, Jesper Jørgensen, Janus Blomfrø. Dagsorden:

Mødereferat. Bestyrelsesmøde. Thea Gade-Rasmussen, Erik Frandsen, Sune Christiansen, Jesper Jørgensen, Janus Blomfrø. Dagsorden: Mødereferat Mødedato 2009-03-02 Emne Bestyrelsesmøde Deltagere Thea Gade-Rasmussen, Erik Frandsen, Sune Christiansen, Jesper Jørgensen, Janus Blomfrø Fraværende Fra Dato 2009-03-02 Cc Vor ref Sune Christiansen

Læs mere

Avl med kort og langpelsede hunde

Avl med kort og langpelsede hunde Av med kort og angpesede hunde Hundens pesængde bestemmes af et gen-par, hvoraf hunden arver 1 gen fra hver af forædrene hhv: Inden for pesængde er der atså tae om 3 varianter: = KORTpeset = ANGpeset =

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling 2013

Referat af Ordinær Generalforsamling 2013 21. april 2013 Referat af Ordinær Generalforsamling 2013 Sted: Hos Nina og Rune, 4. th. Dato: Den 18. april 2013 fra kl. 19:30 Deltagere: Christoffer st.tv. Søren st.th. - Henriette 1. tv. - Mie og Charlotte

Læs mere

År 2008, tirsdag den 5. maj, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Nordlyset

År 2008, tirsdag den 5. maj, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Nordlyset År 2008, tirsdag den 5. maj, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i Der var følgende dagsorden: E/F Nordlyset 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning

Læs mere

Generalforsamling i. Ejerforeningen Ringparken

Generalforsamling i. Ejerforeningen Ringparken Generalforsamling i Ejerforeningen Ringparken Dato: 24 marts 1999 Sted: Sønderborghus, Rød sal Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af tagprojekt 4. Forelæggelse og godkendelse

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Skindergade april 2017

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Skindergade april 2017 Sag nr. 18026/HCF Referat af ordinær generalforsamling i E/F Skindergade 21 20. april 2017 Den 20. april 2017 blev der afholdt ordinær generalforsamling i E/F Skindergade 21 4 medlemmer var repræsenteret

Læs mere

Referat Nærdemokratiudvalget's møde Torsdag den 08-12-2011 Kl. 16:30 Udvalgsværelse 1

Referat Nærdemokratiudvalget's møde Torsdag den 08-12-2011 Kl. 16:30 Udvalgsværelse 1 Referat Nærdemokratiudvaget's møde Torsdag den 08-12-2011 K. 16:30 Udvagsværese 1 Deta: Arne Ebsen, Pia Dam, Mogens Stampe, Jens Munk Afbud: Mette Kristensen Indhodsfortegnese Sag Tekst Sidenr. 1. Godkendese

Læs mere

Opsamling på Nærdemokratiudvalgets dialogmøder

Opsamling på Nærdemokratiudvalgets dialogmøder Opsaming på Nærdemokratiudvagets diaogmøder Kirkeby 30/9 50 Udstykning Panafdeingen kontakter Peder Skov vedr. udstykninger Arne Ebsen kontakter formanden for Kutur og Panudvaget for at formide kontakt

Læs mere

Referat fra ekstraordinær generalforsamling den 5. juli 2016

Referat fra ekstraordinær generalforsamling den 5. juli 2016 Referat fra ekstraordinær generalforsamling den 5. juli 2016 Tirsdag den 5. juli 2016, kl. 18:30, blev der afholdt ekstraordinær generalforsamling i ejerforeningen Vesterbrogade 114-116 med en dagsorden

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Østbanehus Ejd.nr.: 1-613 Dato: 28. marts 2012 Referat af ordinær generalforsamling År 2012, den 27. marts kl. 18.30,

Læs mere

EJERLEJLIGHEDERNES LANDSFORENING. ?dirigent. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på foreningens delegeretmøde. Årsrapport 2016

EJERLEJLIGHEDERNES LANDSFORENING. ?dirigent. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på foreningens delegeretmøde. Årsrapport 2016 EJERLEJLIGHEDERNES LANDSFORENING Nørre Vodgade 2 1358 København K Årsrapport 2016 Årsrapporten er fremagt og godkendt på foreningens deegeretmøde Den 20/4 2017 dirigent CVR-nr. 61 37 50 15 Side 1 INDHOLDSFORTGNELSE

Læs mere

Generalforsamling i. Ejerforeningen Ringparken

Generalforsamling i. Ejerforeningen Ringparken Generalforsamling i Ejerforeningen Ringparken Dato: 23 marts 1998 Sted: Sønderborghus, Rød sal Fremmøde: 42% (32 ejere ud af 76) Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens årsberetning 3. Forelæggelse

Læs mere

Områdefornyelse i Nykøbing Sj. 2. Arbejdsgruppemøde 3. marts 2016. sbs

Områdefornyelse i Nykøbing Sj. 2. Arbejdsgruppemøde 3. marts 2016. sbs Områdefornyese i Nykøbing Sj. 2. Arbejdsgruppemøde sbs 2. arbejdsgruppemøde Aftenens program 19.00 Vekomst 19.05 Opsaming fra 1. arbejdsgruppemøde, sbs 19.15 Opæg ti gruppearbejde, sbs 19.30 Gruppearbejde

Læs mere

Barefoots sadelsystem

Barefoots sadelsystem Sadesystemer og udstyr med hestens trivse i fokus Barefoots sadesystem Sabine Umann Hestefysioterapeut Cheyenne Cheyenne DryTex TM Cherokee Cherokee Cassic Hvad gør Barefoots sadesystem så speciet? London

Læs mere

REFERAT. af delegeretmøde i Ejerlejlighedernes Landsforening. 20. april Fast dagsorden i henhold til vedtægternes 7:

REFERAT. af delegeretmøde i Ejerlejlighedernes Landsforening. 20. april Fast dagsorden i henhold til vedtægternes 7: 198 i..i? -1 r-v REFERAT af deegeretmøde i Ejerejighedernes Landsforening 20. apri 2017 Pro7vam O' 16.30 16.45 17.15 17.45 Registrering og vekomst Status på udvagsarbejde vedr. revision af ejerejighedsoven

Læs mere

Ejerforeningen Krusågade 35 & Ingerslevsgade 108 5. april 2003 1386 Udenbys Vester Kvarter Side 1. Dagsorden

Ejerforeningen Krusågade 35 & Ingerslevsgade 108 5. april 2003 1386 Udenbys Vester Kvarter Side 1. Dagsorden 1386 Udenbys Vester Kvarter Side 1 Indkaldelse til bestyrelsesmøde Hvor: Hos Peter C Dato: Lørdag d. 5. april Klokken: 10.00 13.00 Hvem: Michael Brun Halfter Thomas Sørensen Peter Christiansen Dagsorden

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING FOR E/F ÅHAVNEN II. Referat af ordinær generalforsamling for Ejerforeningen Åhavnen II.

REFERAT AF GENERALFORSAMLING FOR E/F ÅHAVNEN II. Referat af ordinær generalforsamling for Ejerforeningen Åhavnen II. Ejerforeningen E/F Åhavnen II REFERAT AF GENERALFORSAMLING FOR E/F ÅHAVNEN II Dato: 28. april 2009 Sted: Emne: Deltagere: Teaterbygningen, Bag Haverne 1, 4600 Køge Referat af ordinær generalforsamling

Læs mere

Frederiksberg, 13. marts 2007 Ref.: 8061/AH/kr G E N E R A L F O R S A M L I N G S R E F E R A T. Bremensgade 30-34

Frederiksberg, 13. marts 2007 Ref.: 8061/AH/kr G E N E R A L F O R S A M L I N G S R E F E R A T. Bremensgade 30-34 Frederiksberg, 13. marts 2007 Ref.: 8061/AH/kr G E N E R A L F O R S A M L I N G S R E F E R A T Bremensgade 30-34 År 2007, den 13. marts kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i ejerforeningen

Læs mere

Eierforeningen Sletterhagevei nr. 23. 25. 27

Eierforeningen Sletterhagevei nr. 23. 25. 27 Eierforeningen Sletterhagevei nr. 23. 25. 27 Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i ejerforeningen - onsdag d.27.05 2009 k1.19 i Caf6 Fortegården, Femmøllervej 10 med indgang ved nye hvide

Læs mere

Ejerforeningen Bryggervangen

Ejerforeningen Bryggervangen Ejerforeningen Bryggervangen År 2014, onsdag den 30. april kl. 18.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Bryggervangen i ejendommens gård. Til stede var bestyrelsesmedlemmerne Anders Vendrup,

Læs mere

Formand Morten Olsen bød velkommen og gik straks over til dagsordenen:

Formand Morten Olsen bød velkommen og gik straks over til dagsordenen: Referat fra ejerforeningen matr.nr. 27 C Nørre Tranders Sofievej 40-246, 9000 Aalborg - generalforsamling onsdag den 13. januar 2010 kl. 19.00, afholdt i gildesalen i kælderen. Repræsenterede var følgende

Læs mere

Ejerforeningen Henrik Steffens Vej 3-5-7 1866 Frederiksberg C. Dagsorden til ordinær generalforsamling torsdag den 27.marts 2008 kl. 19.

Ejerforeningen Henrik Steffens Vej 3-5-7 1866 Frederiksberg C. Dagsorden til ordinær generalforsamling torsdag den 27.marts 2008 kl. 19. Frederiksberg den 20 marts 2008 Dagsorden til ordinær generalforsamling torsdag den 27.marts 2008 kl. 19.30 Generalforsamlingen afholdes på Frøbel Seminarium Henrik Steffens Vej 8. Indgang over gården

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 19.april 2016 kl på Kirke Hyllinge skole.

Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 19.april 2016 kl på Kirke Hyllinge skole. Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 19.april 2016 kl.19.00 på Kirke Hyllinge skole. Dagsorden : 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Notering af antal fremmødte stemmeberettigede 4.

Læs mere

INDKALDELSE TIL EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING

INDKALDELSE TIL EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING INDKALDELSE TIL EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 17. SEPTEMBER 2014, KL. 18.00 ODENSE MALERLAUG S LOKALER Klokkestøbervej 33, 5230 Odense M Projekt: vinduer og døre i ejendommen Med afsæt i ønsker

Læs mere

År 2005, den 24. maj, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Gårdlavet Fjenneslevgaard i beboerlokalet i Arkonagade 2-4.

År 2005, den 24. maj, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Gårdlavet Fjenneslevgaard i beboerlokalet i Arkonagade 2-4. GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2005 År 2005, den 24. maj, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Gårdlavet Fjenneslevgaard i beboerlokalet i Arkonagade 2-4. Formanden Frank Vælum bød velkommen. 1.

Læs mere

KB Børnefodbold anno 2014

KB Børnefodbold anno 2014 KB Børnefodbod anno 2014 Fem søjer i KB Børnefodbod Et kubmijø, der fasthoder spiere og trænere på ae niveauer. En anerkendende pædagogik, der ser forskeighed som en styrke. Et træningsmijø, der udviker

Læs mere