SOGNET. Kirkeblad for Rødding - Løvel - Pederstrup. Nikolai Grud bygger sit hus på klippegrunden. Se Lørdagsklubbens program på side 10.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SOGNET. Kirkeblad for Rødding - Løvel - Pederstrup. Nikolai Grud bygger sit hus på klippegrunden. Se Lørdagsklubbens program på side 10."

Transkript

1 SOGNET Kirkeblad for Rødding - Løvel - Pederstrup Nr.1, 2002 marts - april - maj Nikolai Grud bygger sit hus på klippegrunden. Se Lørdagsklubbens program på side 10.

2 Døbte Siden sidst Begravede 2. december i Rødding kirke: Tanja Baunsgaard Sand, Batum Hedevej december i Rødding kirke: Theis Bøvling, Vansøgårdsvej 29 B. 6. januar i Rødding kirke: Ea Steen Stilling, Ålborgvej 163, Løvel. 20. januar i Rødding kirke: Sara Færch Mikkelsen, Gjeddesdalsvej 76E, Greve. 3. februar i Rødding kirke: Anina Rubæk Rüegg, Bjerringholmvej februar i Rødding kirke: Jeppe Snebang Olesen, Bakkestien februar i Rødding kirke: Amalie Kongsgaard Espersen, Kirkebyvej 140, Stakroge, Sdr.Omme. 17. februar i Rødding kirke: Mathilde Frank, Søbakken november i Løvel kirke: Knud Lindgaard, Tinggade 24 E. 13. december i Rødding kirke: Thomas Nielsen Thorsager, Tjele Møllevej 10, Vammen. 22. december i Løvel kirke: Marie Cathrine Gravgaard, Margrethevænget januar i Løvel kirke: Kirstine Margrethe Christiansen, Søndermarksvej 18, st. 5, Viborg. 17. januar i Løvel kirke: Jens Marius Rigtrup, Engvej januar i Løvel kirke: Johannes Egede Sørensen, Tinggade februar i Rødding kirke: Arne Knudsen Bak, Bystævnet februar i Løvel kirke: Knud Erik Handberg, Kirkelund 1B. 17. februar i Rødding kirke: Nathalie Christina Hansen, Ingstrupvej 27A. SOGNET redigeres af: Inge Hansen, Lisbeth Pedersen, Connie Kvorning, Tina Hvid, Helle Martensen, Jan van Ewijk, Niels Peter Jacobsen. Dead-line for næste udgave: 1.maj 2002.

3 Forårets konfirmander Konfirmanderne er langt henne i forberedelserne til forårets fest. Igen i år har der været et godt samarbejde med konfirmanderne fra Ørum, Vejrum og Viskum. Samarbejdet afsluttes med en fælles lejr i begyndelsen af marts. Her skal konfirmanderne opføre en musical. I slutningen af januar var alle 75 konfirmander samlet på Rødding skole, hvor de første sange blev indøvet. Løvel kirke 28. april 2002 Charlotte Birgitte Nedergaard Højbjerg Jensen, Kornvænget 3A * Dorthe Pernille Nielsen, Gillebakken 27 * Janni Vinther Jensen, Kløvermarken 14C * Jeppe Worsøe Andersen, Gl. Ålborgvej 20 * Katrine Mølgaard Olsen, Haurisvej 15 * Maibritt Bjerring Kuhr, Kornvænget 1B * Martin Kjærgård Nielsen, Åstrupvej 5 * Morten Schak Kløjgaard, Næstegårdvænget 8 * Morten Sørensen, Gillebakken 37 * Sascha Maria Slot, Gillebakken 12 * Thomas Rasmussen, Tinggade 24 C. Rødding kirke 5. maj 2002 Amanda Trangbæk Jønsson, Ingstrup Møllevej 11 * Astrid Kirstine Engholm, Ingstrupvej 10 * Cecilie Maiken Madsen, Korsbakken 19 * Charlotte Berg Holt, Korsbakken 34 * Christian Pilgaard, Meldgårdsvej 85 * Ellen-May Ariel, Korsbakken 14 * Frederik Krupka Kornbech Larsen, Meldgårdsvej 117 * Ida Riise Balleby, Batum Hedevej 1 * Ingeborg Frøsig Pedersen, Meldgårdsvej 105 * Kasper Færch Mikkelsen, Korsbakken 15 * Kristian Frandsen, Sødalvej 21 * Mads Vestergaard Mørup, Ingstrupvej 42 * Morten Nørgaard Pedersen, Meldgårdsvej 43 * René Just Poulsen, Meldgårdsvej 5 * Rune Winther Kastbjerg, Sønderupvej 6 * Stefan Bundgaard Meyer, Præstevænget 4.

4 Indsamling til verdens fattige Menighedsrådene i Rødding, Løvel og Pederstrup samler søndag den 3. marts 2002 ind til fordel for Folkekirkens Nødhjælps arbejde i verdens fattigste lande Ligesom mange andre sogne over hele landet har Rødding, Løvel og Pederstrup valgt at deltage i Folkekirkens Nødhjælps indsamling 2002, som foregår søndag den 3. marts. Så vidt muligt vil alle husstande i sognene få besøg af en indsamler. Fattigdom driver mennesker på flugt Det er fjerde gang, at Folkekirkens Nødhjælp arrangerer sogneindsamling. Formålet er at samle ind til de fattigste af de fattige i verden. Sidste år lykkedes det at indsamle godt kroner i vore tre sogne. På landsplan blev indsamlingsresultatet otte millioner kroner. Disse penge gik til verdens fattige kvinder. Kvinder rammes hårdere af fattigdom end mænd, fordi kvinder som regel ikke blot har ansvar for sig selv, men for hele familiens trivsel. Håndsrækningen fra sogneindsamlingen gav kvinder i mange lande fornyede kræfter i kampen mod fattigdommen. I år har Folkekirkens Nødhjælp valgt at sætte fokus på mennesker, hvis hjemegn er så fattig og underudviklet, at opbrud og flugt synes at være den sidste udvej for at få et ordentligt liv. Årets eksempler er hentet i Honduras, men overalt i verden trækker fattigdommen sine synlige spor og efterlader familier som splittet vraggods, der driver i hver sin retning i kampen for en bedre tilværelse. Folkekirkens Nødhjælp ønsker at forhindre, at flugten fra fattigdom bliver den sidste udvej. Derfor støtter Folkekirkens Nødhjælp arbejdet blandt verdens fattigste og er med til at sikre de fattiges rettigheder ret til sundhed, til uddannelse og oplysning og til et værdigt liv, dér hvor de bor.

5 Elektronisk nyhedsbrev fra kirken Alle med adgang til internettet kan nu modtage et elektronisk nyhedsbrev fra kirkerne i Rødding, Løvel og Pederstrup. Det eneste, man skal gøre er, at gå ind på kirkens hjemmeside og tilmelde sig. Så vil nyhedsbrevet fremover blive tilsendt som . Det er naturligvis gratis og ganske uforpligtende. Ideen med nyhedsbrevet er at give præst og menighedsråd en hurtig, nem og billig kontakt til sognets beboere. Nyhedsbrevet vil typisk blive udsendt, når der er brug for at minde om et arrangement, henvise til nye billeder på hjemmesiden eller informere om et nyt tiltag. Tilmeld din -adresse på kirkens hjemmeside. Du finder den her: En hilsen fra sognemedhjælperen Når dette blad udkommer har jeg været i gang som sognemedhjælper i mere end et halvt år. Et dejligt halvt år. Når jeg betragter det sådan, er det for en stor del, på grund af den måde jeg er blevet modtaget på, når jeg uanmeldt har ringet på døre ude omkring i sognene. Dette vil jeg gerne sige en stor tak for. Hver eneste dag har jeg været glad, når jeg er kommet hjem og næste dag har jeg glædet mig til at komme af sted igen. En gang i mellem får jeg den tanke, at der måske sidder én og anden og venter forgæves på at få besøg. Hvis det er tilfældet, vil jeg sige: Skynd dig at tage telefonen og ring enten til præsten eller mig og bed mig komme. De adresser jeg hidtil har fået, og efterfølgende har opsøgt, har jeg fået ved mund til mund metoden og derfor kan jeg nemt komme til at gå en dør forbi. Jeg hører jævnligt én og anden sige til mig, at vedkommende måske ikke har så stort et behov som andre for mine besøg. Til det er mit svar, at den slags behov lader sig vanskeligt måle, men hvis du har lyst til at få besøg så lad mig det vide. Jeg vil lige minde om, at det er dig der vælger samtaleemne og jeg har tavshedspligt. Dit behov kunne også være følgeskab til kirke eller andre arrangementer og det vil jeg ligeledes gerne have et praj om. Venlig hilsen sognemedhjælper Anne Kirstine Laugesen tlf.: eller

6 Religionsundervisning for voksne Menighedsrådene i Tjele kommune har aftalt med voksenuddannelsescentret VUC Viborg, at der næste vinter kan tilbydes voksenundervisning i religion og menneskekundskab for alle interesserede i Tjeleområdet. Baggrunden for tilbuddet er, at vi i disse år konfronteres med andre religioner som aldrig før. De kommer ikke mindst ind på livet af os via indvandrere og flygtninge, som har andre normer og værdier end os danskere. Det tvinger os ind i en dialog med vor egen tro og religiøse baggrund i en kristen kultur. Men vi har også brug for at vide noget om andre religioner for bedre at kunne forstå baggrunden for anderledes tankegange. Dertil kommer, at nye religiøse bevægelser og alternative behandlingsformer (der ofte har en religiøs baggrund) dukker op. Vurdering af og stillingtagen til disse fænomener kræver indsigt og viden. Undervisningen omfatter kristendomskundskab, en fremmed verdensreligion (som vælges af kursisterne i samråd med læreren) og evt. nyreligiøsitet eller en naturreligion. I sensommeren 2002 indbydes til et informationsmøde, hvor alle interesserede kan høre mere om tilbuddet, ligesom de fremmødte vil få betydelig indflydelse på undervisningens niveau, varighed og sted. Som udgangspunkt kræves ingen særlige forudsætninger. Varigheden kan være en aften (med 3 lektioner) om ugen f.eks. fra september/oktober 2002 til marts/april Prisen for kurset vil være ca. 300 kr. Informationsmødet vil blive annonceret i kirkebladet og i Purhus-Tjele ugeavis. Menighedsrådene i Tjele kommune (Foto: Henning Nielsen, Løvel) Julefest Den 16. december var Løvel menighedsråd og borgerforening vært ved en fælles førjulefest. Festen begyndte i kirken og fortsatte i forsamlingshuset, hvor bl.a. Løvel amatørscene bidrog til underholdningen med et festligt og flot opsat teaterstykke skrevet af Johs. Møllehave.

7 Menighedsrådene arbejder I foråret er menighedsrådsarbejdet altid stærkt præget af økonomien. Det foregående års regnskab skal afsluttes. Som regel er der ikke de store overraskelser i det. De fleste poster i regnskabet svarer nogenlunde til de beløb, som var afsat i budgettet. Selvfølgelig kan enkelte områder blive dyrere end forudset. Omvendt sker det også, at afsatte beløb ikke bliver brugt. Enten fordi menighedsrådet fandt en billigere løsning eller fordi en opgave er blevet udskudt. Alt i alt har menighedsrådene evnet at forholde sig ansvarligt til økonomien. Det er jo dejligt at kunne sige det i disse tider! Den daglige styring af økonomien står Sonja Tougaard for. Hun er en kyndig kasserer for alle tre kirkekasser og for præstegårdskassen. Det er også Sonja, der forbereder budgetterne for det kommende regnskabsår lige nu arbejdes der med Hvert menighedsråd holder sit eget budgetmøde, hvor alle poster gennemgås. Budgettet er et udtryk for sognets prioritering. Inden for de givne økonomiske rammer kan menighedsrådet vælge at satse på bestemte områder. naturligvis også sørge for, at der i budgettet er plads til at udføre det nødvendige vedligehold af kirken og kirkegården. Tilbage er et forholdsvis lille beløb, som kan bruges til det sjove: koncerter, foredrag, jule- og grundlovsfest, kirkekaffe, børnebibler o.s.v. Kirkekasserne og præstegårdskassen har indtægter fra drift af kirkegårdene og udlejning af præstegård med jord og mælkekvote. Men den største del af udgifterne dækkes af den kirkelige ligning, kirkeskatten. Offentligt budgetmøde Budgetternes størrelse varierer fra ca til kr. Menighedsrådet kan dog ikke jonglere frit rundt med hele beløbet. Den største del er fastlagt på forhånd. Det gælder lønninger, renter og afdrag. Drift og administration fylder også i budgettet. Menighedsrådet skal Den 20. marts kl afholdes offentligt regnskabs- og budgetmøde i Rødding præstegård. Mødet er fælles for alle 3 sogne. Kirkekassernes og præstegårdskassens regnskaber for 2001 og budgetter for 2003 fremlægges.

8 Under lup Løvel menighedsråd arrangerede både kirkekaffe og kirkefrokost sidste år og vil gerne gentage det i år. Mad og drikke blev stillet frem i våbenhuset og de fleste spiste ude i det dejlige solskin, som begge arrangementer heldigvis var beriget med. Havde vejret været dårligt, var menighedsrådet indstillet på at servere maden i kirkerummet. Men kan man det? Det er der delte meninger om. Menighedsrådet har naturligvis gjort sig sine overvejelser, som ikke er færdige endnu. Efter drøftelserne på sidste menighedsrådsmøde valgte rådet at sætte spørgsmålet under lup i det næste nummer af sognet. Måltidets historie i kirken Fællesmåltidet har haft en plads i menigheden lige siden kirkens allerførste tid. I Romerrigets forskellige religiøse samfund var det almindeligt med fællesmåltider såkaldte symposier. Som et sidestykke hertil holdt de kristne menigheder deres fællesspisninger. Disse måltider i menigheden blev kaldt Agaper. Det betyder kærlighedsmåltider. Og dermed er meget sagt om måltidets funktion i menigheden. Hensigten var at styrke fællesskabet og den indbyrdes kærlighed. Måltidet skulle også tjene til at udjævne forskellen mellem rig og fattig i menigheden. De rigeste medbragte mere mad end de fattigste, som kunne komme tomhændede og alligevel spise sig mætte i det fælles måltid. Problemer Måltiderne forløb dog ikke altid uden problemer. Apostlen Paulus omtaler kærlighedsmåltidet i sit første brev til menigheden i Korinth (kap.11, v.17). Han bebrejder menigheden, at de tilsidesætter kærligheden. De rige tænker kun på at mætte sig selv og vil ikke dele maden med de fattige. Når I kommer sammen, er det ikke Herrens måltid, I holder, for enhver tager straks for sig af sin egen mad, og én sulter, mens en anden drikker sig beruset. Altså, mine brødre, når I kommer sammen for at spise, skal I vente på hinanden. Hvis nogen er sulten, kan han spise hjemme. Kærlighedsmåltid og nadver I den første tid var der ofte til Agapen knyttet en nadveruddeling, sådan at kærlighedsmåltidet enten begyndte eller sluttede med brødets brydelse. Senere

9 blev de to måltider adskilt og den egentlige nadver blev henlagt til morgengudstjenesten. I tidens løb blev forbindelsen mellem kærlighedsmåltiderne og den almindelige gudstjeneste mere og mere løsnet. Agaperne blev efterhånden til rigmændenes gavmildhed mod enkerne og de fattige. Mad og menighed Det er altså ikke fremmed for kirkens tradition, at mad og menighed hører sammen. Hvis menigheden vælger at spise sammen i kirken, bliver det hellige rum ikke forurenet af det. Maden er Guds gode gaver. Fællesskabet og glæden omkring måltidet er i slægt med al anden glæde og kan nemt rummes i kirken. Sådan er teologien. Men følelserne kan selvfølgelig godt sige noget andet. En gammel respekt for kirkens særlige rum kan gøre det svært at bruge rummet til noget så dagligdags som et måltid. Det samme kan tanken om, at her var man til begravelse for nylig. Dernæst er der alle de praktiske problemer: Rummet er ikke indrettet til spisning. Der bliver ekstra rengøring osv. Brug for fællesskabet At være menighed er en fællesskabsting. I gudstjenesten er vi fælles om at lytte og synge og bede. Men vi har brug for, at fællesskabet også strækker sig lidt videre ud. Vi har brug for at se og blive set, at høre og blive hørt. En kop kaffe og et rundstykke inden gudstjenesten - eller en frokost efter - er meget befordrende for fællesskabet. Joakim Skovgaards freskomaleri i Viborg Domkirke: Indbydelsen til det store gæstebud. Luk

10 9/4 Det handler om glæde. Hos Sonja og Arne Grud, Nørreåvej 29, Vejrum. 30/4 Det handler om familien, v/ Sonja Grud. Hos Sonja og Maarten van Leeuwen, Batumhedevej Løvspringstur med SUSSSL. Lørdagsklubben 9/3 En bondemand gik ud for at så. Vi laver græsmænd. 23/3 Fåret der blev fundet. Vi laver får. 6/4 Den fortabte søn. Fest. Forældre er inviteret til /4 Skatten og perlen. Skattejagt. 4/5 Udflugt til Ulbjerg Klint. SUSSSL KFUM & KFUK' s børneklub 1/3 Orientering om børnefestival. 8-10/3 Børnefestival. 22/3 Det handler om påske. 12/4 Vi laver skriftruller. 3/5 Fisketur 24/5 Løvspringstur. EBSUS KFUM & KFUK' s voksenarbejde 13/3 Senioraften Houlkær Kirke Kirkens sociale ansvar ved biskop Karsten Nissen. 19/3 Stormøde i Kjellerup. Bibelkredsen 6/3 Ragna og Bent Jørgensen, Ingstrup Møllevej 8. 10/4 Anna og Sten Vestergaard, Fædalhøjvej 5. 8/5 Bodil og Jens Vestergaard, Fædalhøjvej 3. 12/6 Anna og Laurits Nielsen, Iversvej 2. Fredebo Fædalhøjvej 2 Alle møder begynder kl /3 Fodtvætningen som optakt til påske v/ Lisbeth Andersen, sognepræst Asmild-Tapdrup. 19/4 Om apostlen Peter og den forandring, der skete med ham den første pinse. v/ sognepræst Eva Ladefoged, Vorning. 2/5 TORSDAG. Fælles samfundsmøde i Ørum missionshus, v/sognepræst John Ørum Jørgensen, Gjellerup. 14/6 En aften med Bodil Lindgaard, Mammen. Danmission. Viborgkredsens Indre Misson 14/5 Forårsmøde i Hans Tausens hus.

11 Menighedsrådsmøder Alle møder er offentlige Rødding: 13. marts kl i konfirmandstuen i Rødding. Løvel: 5. marts og 15. maj kl Begge gange på Løvel skole. Pederstrup: 12. marts kl hos Helle Martensen, Løvelbrovej 21. Offentligt regnskabs- og budgetmøde fælles for alle 3 sogne (se side 7): 20. marts kl i konfirmandstuen i Rødding. Kirkehøjskolen i Tjele Sidste højskoleaften i denne sæson! Hverdagens teologi v/ antropolog Cecilie Rubow, København. Torsdag den 7. marts 2002 kl på Ørum skole. Efter foredragene er der café-debat. Entre 30 kr. Forfriskning kan købes. Kirkehøjskolen er tilrettelagt af menighedsrådene i Tjele og udbudt i samarbejde med LOF. Rytmisk sangtræf i Rødding kirke den første onsdag i hver måned kl marts + 3. april + 1. maj Sognepræst: Niels Peter Jacobsen, Kirkegade 14, Rødding, tlf Kasserer for alle 3 sogne: Sonja Tougaard, Løvelbrovej 3, tlf Rødding sogn: Kirkesanger: Karin Antonsen, Sødalvej 37, Rødding, tlf Organist: Kirstine Sørensen, Engvej 4, Tapdrup, tlf Graver: Kirsten Hansen, Gl Ålborgvej 49, Viborg, tlf Formand: Egon Noe, Sødalvej 20, Rødding, tlf Kirkeværge: Esther Døssing, Korsbakken 38, Rødding, tlf Løvel sogn: Kirkesanger: Hanne Hornum, Vildsvinehøjen 4. Viborg, tlf Kirkesanger ved begravelser: Rigmor Rasmussen, Lokesvej 5, tlf Organist: Jens Christensen, Vildsvinehøjen 4, Viborg, tlf Graver: Kai Jensen, Gillebakken 33, Løvel, tlf Formand: Connie Kvorning, Møllevej 9, Løvel, tlf Kirkeværge: Karsten Rasmussen, Sødalvej 6, Løvel, Pederstrup sogn: Kirkesanger: Hanne Hornum, Vildsvinehøjen 4, Viborg, tlf Organist: Jens Christensen, Vildsvinehøjen 4, Viborg, tlf Graver: Laila Sørensen, Højtoften 11, Tapdrup, tlf Formand: Anne Berg Olsen, Vråvej 9, Vrå, tlf Kirkeværge: Jens Steffensen, Vråvej 30, Pederstrup, tlf

12 Gudstjenester Rødding Løvel Pederstrup 3/3 3.s.i fasten ingen 10/3 Midfaste ingen 17/3 Mariæ bebud JH ingen ingen 24/3 Palmesøndag ingen ingen 28/3 Skærtorsdag ingen /3 Langfredag ingen ingen 31/3 Påskedag 9.30 ingen /4 2.påskedag ingen 7/4 1.s.e.påske K ingen 14/4 2.s.e.påske K ingen ingen 21/4 3.s.e.påske ingen JH ingen 26/4 Bededag ingen ingen /4 4.s.e.påske ingen konf ingen 5/5 5.s.e.påske konf ingen ingen 9/5 Kr.himmelfart 9.30 JH ingen ingen 12/5 6.s.e.påske ingen 19/5 Pinsedag ingen 20/5 2.pinsedag ingen ingen 26/5 Trinitatis s. ingen ingen /6 1.s.e.trin ingen K = kirkekaffe Konf. = Konfirmation JH = Jesper Hornstrup

SOGNET Tiderne skifter. Kirkeblad for Rødding - Løvel - Pederstrup. Nye gudstjenestetider fra 1. marts. Se side 11.

SOGNET Tiderne skifter. Kirkeblad for Rødding - Løvel - Pederstrup. Nye gudstjenestetider fra 1. marts. Se side 11. SOGNET Kirkeblad for Rødding - Løvel - Pederstrup Nr.1, 2001 marts - april - maj Tiderne skifter 9.00 10.00 9.30 10.30 Nye gudstjenestetider fra 1. marts. Se side 11. Døbte 3. december i Rødding kirke:

Læs mere

SOGNET. Kirkeblad for Rødding - Løvel - Pederstrup. Julemotiv fra Rødding kirke, se side 2.

SOGNET. Kirkeblad for Rødding - Løvel - Pederstrup. Julemotiv fra Rødding kirke, se side 2. SOGNET Kirkeblad for Rødding - Løvel - Pederstrup Nr.4, 2001 dec. - jan. - febr. Julemotiv fra Rødding kirke, se side 2. Siden sidst Døbte 29. juli i Pederstrup kirke: Carl Emil Hjorth Christiansen, Vråvej

Læs mere

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn marts til maj 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen, Teglparken

Læs mere

SOGNET Kirkeblad for Rødding - Løvel - Pederstrup

SOGNET Kirkeblad for Rødding - Løvel - Pederstrup SOGNET Kirkeblad for Rødding - Løvel - Pederstrup Nr.1, 2006 marts - april - maj Stop den stille sult Støt indsamlingen søndag den 5. marts Læs mere på side 5 Siden sidst Døbte 20. november i Løvel kirke:

Læs mere

SOGNET. Kirkeblad for Rødding - Løvel - Pederstrup. Efter teltgudstjenesten i Rødding var der trængsel omkring kaffebordet.

SOGNET. Kirkeblad for Rødding - Løvel - Pederstrup. Efter teltgudstjenesten i Rødding var der trængsel omkring kaffebordet. SOGNET Kirkeblad for Rødding - Løvel - Pederstrup Nr.3, 2002 sept. - okt. - nov. Efter teltgudstjenesten i Rødding var der trængsel omkring kaffebordet. Siden sidst Døbte 16. juni i Rødding kirke: Laura

Læs mere

SOGNET. Kirkeblad for Rødding - Løvel - Pederstrup. Samarbejde mellem 6 sogne.

SOGNET. Kirkeblad for Rødding - Løvel - Pederstrup. Samarbejde mellem 6 sogne. SOGNET Kirkeblad for Rødding - Løvel - Pederstrup Nr.3, 2001 sept. - okt. - nov. Samarbejde mellem 6 sogne. Her ses en del af holdet bag den nye sognemedhjælper. Fra venstre: Knud Østergaard, Hans Kristiansen,

Læs mere

SOGNET. Rødding - Løvel - Pederstrup. Kirkeblad for. Læs om menighedsrådsvalget på side 6-9

SOGNET. Rødding - Løvel - Pederstrup. Kirkeblad for. Læs om menighedsrådsvalget på side 6-9 SOGNET Kirkeblad for Rødding - Løvel - Pederstrup Nr.3, 2004 sept. - okt. - nov. Læs om menighedsrådsvalget på side 6-9 Siden sidst Døbte 31. maj i Rødding kirke: Josefine Stisen Varnum, Sødalvej 35, Rødding.

Læs mere

SOGNET. Kirkeblad for Rødding - Løvel - Pederstrup. Lørdagsklubben. Det lille musikteater opfører Dyrene i Hakkebakkeskoven

SOGNET. Kirkeblad for Rødding - Løvel - Pederstrup. Lørdagsklubben. Det lille musikteater opfører Dyrene i Hakkebakkeskoven SOGNET Kirkeblad for Rødding - Løvel - Pederstrup Nr.2, 2001 juni - juli - august Lørdagsklubben Det lille musikteater opfører Dyrene i Hakkebakkeskoven Døbte 11. marts i Rødding kirke: Andreas Theil,

Læs mere

SOGNET. Rødding - Løvel - Pederstrup. Kirkeblad for. Friluftsgudstjeneste i Ingstrupmølle Fiskepark onsdag 2. juni kl. 18.

SOGNET. Rødding - Løvel - Pederstrup. Kirkeblad for. Friluftsgudstjeneste i Ingstrupmølle Fiskepark onsdag 2. juni kl. 18. SOGNET Kirkeblad for Rødding - Løvel - Pederstrup Nr.2, 2004 juni - juli - august Friluftsgudstjeneste i Ingstrupmølle Fiskepark onsdag 2. juni kl. 18.00 Se side 7 Jacob og Rasmus ved søen i Ingstrupmølle

Læs mere

SOGNET. Kirkeblad for Rødding - Løvel - Pederstrup

SOGNET. Kirkeblad for Rødding - Løvel - Pederstrup SOGNET Kirkeblad for Rødding - Løvel - Pederstrup Nr.2, 2003 juni - juli - august Jubilæumsbogen 'Af støv er du kommet' er klar til salg. Læs om bogen og jubilæumsfesten på side 4-7. Siden sidst Døbte

Læs mere

SOGNET. Kirkeblad for Rødding - Løvel - Pederstrup. Uddrag af Løvel menighedsråds forhandlingsprotokol fra Menighedsrådsloven fylder 100 år

SOGNET. Kirkeblad for Rødding - Løvel - Pederstrup. Uddrag af Løvel menighedsråds forhandlingsprotokol fra Menighedsrådsloven fylder 100 år SOGNET Kirkeblad for Rødding - Løvel - Pederstrup Nr.2, 2002 juni - juli - august Uddrag af Løvel menighedsråds forhandlingsprotokol fra 1905 Menighedsrådsloven fylder 100 år I den anledning vil menighedsrådene

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser 1 Bliv frivillig Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker SOGNEBLADET Karrebæk * Fodby Kirker Maj * Juni * Juli * August 2014 NYT FRA PASTORATET Velkommen til dette første Sognebladet for Karrebæk og Fodby kirker. De to menighedsråd er blevet enige om at udgive

Læs mere

SOGNET. Kirkeblad for Rødding - Løvel - Pederstrup

SOGNET. Kirkeblad for Rødding - Løvel - Pederstrup SOGNET Kirkeblad for Rødding - Løvel - Pederstrup Nr.1, 2003 marts - april - maj Under arbejdet med at udforske sognehistorien (se s. 7) er der også dukket enkelte konfirmandfotos op. Her er det holdet

Læs mere

KIRKEBLAD. Restaurering af Langå Kirke FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. Marts - April - Maj 2008 NR. 2

KIRKEBLAD. Restaurering af Langå Kirke FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. Marts - April - Maj 2008 NR. 2 KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE NR. 2 Marts - April - Maj 2008 40. årg. Restaurering af Langå Kirke Her under Langå kirkes restaurering viser vi et lille udpluk af de billeder som er taget under restaureringen

Læs mere

SOGNET Kirkeblad for Rødding - Løvel - Pederstrup

SOGNET Kirkeblad for Rødding - Løvel - Pederstrup SOGNET Kirkeblad for Rødding - Løvel - Pederstrup Nr.4, 2005 dec. - jan. - febr. I denne tidlige udgave af kirkebladet er der blændet ned for Laila Sørensens alterbillede til Pederstrup kirke. Billedet

Læs mere

Indre Mission i Grindsted Program foråret 2016

Indre Mission i Grindsted Program foråret 2016 Indre Mission i Grindsted Program foråret 2016 Indre Mission i Grindsted Adresse: Kronen, Solvej 1, 7200 Grindsted Mere info: www.grindsted.indremission.dk eller søg Kronens side på facebook JANUAR Evangelisk

Læs mere

SOGNET Kirkeblad for Rødding - Løvel - Pederstrup

SOGNET Kirkeblad for Rødding - Løvel - Pederstrup SOGNET Kirkeblad for Rødding - Løvel - Pederstrup Nr.2, 2006 juni - juli - august Ved sidste års grundlovsfest stod spejderne til søs. Bålet blev tændt på en tømmerfl åde og kanoerne blev brugt til at

Læs mere

SOGNET. Kirkeblad for Rødding - Løvel - Pederstrup

SOGNET. Kirkeblad for Rødding - Løvel - Pederstrup SOGNET Kirkeblad for Rødding - Løvel - Pederstrup Nr.4, 2002 dec. - jan. - febr. Søndagsskolen i Pederstrup, 1938 Den sognehistorieske arbejdsgruppe efterlyser stadig billeder, som kan belyse 1900-tallet

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

April 2012 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk

April 2012 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk Kirkefolder for Bistrup sogn 7. årgang Kirkekontoret tlf: 9623 1717 April 2012 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk At rejse med telt. Nu har jeg efterhånden været pensionist i 10 år! Så må det vel være

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - November 2009

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - November 2009 Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Juni - November 2009 Naturen holder pinsefest i blomstervirket smykke, og lunden, som den kan det bedst, fortæller om sin lykke. Nu vårens vind har ringet ind dens fest i

Læs mere

NØRRE FELDING KIRKEBLAD

NØRRE FELDING KIRKEBLAD NØRRE FELDING KIRKEBLAD Kære kommende konfirmander. Midt i august begynder den nye konfirmandsæson. I skal gå til præst som det kaldes, helt indtil jeres konfirmation 20. og 21. maj 2011. Der er rigtig

Læs mere

SOGNET. Rødding - Løvel - Pederstrup. Kirkeblad for. Skovgaard Museet gør klar til forårets store satsning. Læs mere på side

SOGNET. Rødding - Løvel - Pederstrup. Kirkeblad for. Skovgaard Museet gør klar til forårets store satsning. Læs mere på side SOGNET Kirkeblad for Rødding - Løvel - Pederstrup Nr.1, 2004 marts - april - maj Skovgaard Museet gør klar til forårets store satsning. Læs mere på side 12-13. Siden sidst Døbte 23. november i Rødding

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN AUGUST SEPTEMBER Søndag den 21. august kl. 10.30, 13. søndag efter trinitatis. Torsdag den 25. august kl. 16: Ulvetimen i konfirmandstuen Fredag den 26. august kl. 9.00 Staudeklub

Læs mere

Marts 2012 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk

Marts 2012 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk Kirkefolder for Bistrup sogn 7. årgang Kirkekontoret tlf: 9623 1717 Marts 2012 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk Om at give. Jeg kender et gammelt ægtepar. De er i firserne. En gang om året, ved nytårstide,

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 15. årgang Foråret 2013 Nr. 2

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 15. årgang Foråret 2013 Nr. 2 KIRKENYT PADESØ SOGN 15. årgang Foråret 2013 Nr. 2 Påske i Padesø Kirke Hvad laver menighedsrådet? Der har i 2012 været valg til menighedsrådene landet over og de nye menighedsråd er konstitueret og således

Læs mere

SOGNET Kirkeblad for Rødding - Løvel - Pederstrup

SOGNET Kirkeblad for Rødding - Løvel - Pederstrup SOGNET Kirkeblad for Rødding - Løvel - Pederstrup Nr.3, 2005 sept. - okt. - nov. Rødding får venskabsmenighed i Tanzania Else Bjerg og Sune Hjertmann Frederiksen besøgte i sommer Tanzania. Resultatet blev

Læs mere

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn september til november 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen,

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008 Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008 Hvert træ nu pranger med sit løv, og jorden dækker til sit støv med sommergrønne klæde, og skønnere er liljens dragt

Læs mere

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker SOGNEBLADET Karrebæk * Fodby Kirker August * September * Oktober * November 2014 NYT FRA PASTORATET Høstgudstjenesten i Karrebæk kirke. Søndag den 21. september kl. 10.30, er der høstgudstjeneste i Karrebæk

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde.

Referat af menighedsrådsmøde. Rødding Menighedsråd. Referat af menighedsrådsmøde. Dato: Tirsdag den 21 januar 2014 kl. 17.00 Mødested: Konfirmandstuen, Rødding Præstegård Deltager: Anger Nissen, Svend Enevoldsen, Tove Kamedula, Helene

Læs mere

Sognebladet. www.tas-pastorat.dk. Juni - Juli - August 2015. Konfirmander på tur.

Sognebladet. www.tas-pastorat.dk. Juni - Juli - August 2015. Konfirmander på tur. Juni - Juli - August 2015 Sognebladet Tødsø - Alsted - Sdr. Dråby Pastorat Inde i bladet: Præstens side 2 Konfirmandindskrivning 2016 3 Sogneudflugt 4 Kirkeskibe 5 Nyt fra beboerforeningerne 6 Adresser

Læs mere

36. årgang Nr. 11 September - oktober - november 2014. Goddag og farvel

36. årgang Nr. 11 September - oktober - november 2014. Goddag og farvel Kirke Nimtofte Sogn Tøstrup 36. årgang Nr. 11 September - oktober - november 2014 Goddag og farvel Præsentation af ny præstevikar I forbindelse med, at Torben Jensen har fået nyt embede, er jeg blevet

Læs mere

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje Syng dig glad! Marts - April - Maj 2015 Der findes ikke noget bedre end inden en landskamp at synge sammen med et fyldt stadion Der er et yndigt land eller Nytårsaften

Læs mere

SOGNET. Kirkeblad for Rødding - Løvel - Pederstrup. Højsæson for grandækning Kai Jensen på Løvel kirkegård

SOGNET. Kirkeblad for Rødding - Løvel - Pederstrup. Højsæson for grandækning Kai Jensen på Løvel kirkegård SOGNET Kirkeblad for Rødding - Løvel - Pederstrup Nr.4, 1999 dec. - jan. - febr. Højsæson for grandækning Kai Jensen på Løvel kirkegård Døbte 29. august i Pederstrup: Sara Egholm Lyngsø, Gl. Røddingvej

Læs mere

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program:

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kl. 14.00 Kaffe og kage kan købes i Onsdagsklubbens store kaffebod. Kl. 14.30 Aktiviteter:

Læs mere

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje Marts - April - Maj 2013 Kierkegaard fylder 200 år I 2013 markeres Søren Kierkegaards 200-års fødselsdag i hele verden. Søren Kierkegaard er Danmarks største filosof

Læs mere

DIN KIRKE Nr.2 2014 44. Årgang juni-juli-august

DIN KIRKE Nr.2 2014 44. Årgang juni-juli-august KIRKEBLAD FOR Vammen, Bigum, Lindum-Sjørring DIN KIRKE Nr.2 2014 44. Årgang juni-juli-august Sommer Konfirmation i Vammen kirke, søndag den 27.april 2014 Fra venstre: Pastoren; Anna M.H.Kristensen; Nina

Læs mere

NØRRE FELDING KIRKEBLAD. Tøbrud

NØRRE FELDING KIRKEBLAD. Tøbrud NØRRE FELDING KIRKEBLAD Tøbrud Jeg har oplevet mange vintre, men endnu aldrig en, der ikke endte med tø, lader Storm P. en af sine figurer sige. Vi er nok nogle stykker, der har været noget utålmodige

Læs mere

NAUR MENIGHEDSRÅD Frode Nygaard næstformand kontaktperson præstegårdsog kirkehusudvalg. Susanne Bak Brogård aktivitetsudvalg plantageudvalg

NAUR MENIGHEDSRÅD Frode Nygaard næstformand kontaktperson præstegårdsog kirkehusudvalg. Susanne Bak Brogård aktivitetsudvalg plantageudvalg KIRKEBLADET 53. ÅRGANG NR. 2 KIRKEBLADET NAUR MENIGHEDSRÅD 2016-2020 Kenn Nørgaard Rasmussen formand præstegårds- og kirkehusudvalg Frode Nygaard næstformand kontaktperson præstegårdsog kirkehusudvalg

Læs mere

SOGNET. Kirkeblad for Rødding - Løvel - Pederstrup. Rødding sø er på vej Præstegårdsudvalget har handlet eng og sikret kirkens søret - se side 3.

SOGNET. Kirkeblad for Rødding - Løvel - Pederstrup. Rødding sø er på vej Præstegårdsudvalget har handlet eng og sikret kirkens søret - se side 3. SOGNET Kirkeblad for Rødding - Løvel - Pederstrup Nr.3, 2003 sept. - okt. - nov. Rødding sø er på vej Præstegårdsudvalget har handlet eng og sikret kirkens søret - se side 3. Siden sidst Døbte 1. juni

Læs mere

Referat fra Menighedsrådsmøde. Dato Tirsdag den 19 November 2013 kl. 17:00 til 21:00. Konfirmandstuen, Rødding Præstegård

Referat fra Menighedsrådsmøde. Dato Tirsdag den 19 November 2013 kl. 17:00 til 21:00. Konfirmandstuen, Rødding Præstegård Rødding Menighedsråd Referat fra Menighedsrådsmøde Dato Tirsdag den 19 November 2013 kl. 17:00 til 21:00 Mødested: Deltager: Afbud fra: Konfirmandstuen, Rødding Præstegård Anger Nissen, Svend Enevoldsen,

Læs mere

Ryde-Handbjerg. Ja, vi skriver kun den 5. maj i dag, 70 året for Danmarks befrielse, men vi har allerede nået to store fester i sognene.

Ryde-Handbjerg. Ja, vi skriver kun den 5. maj i dag, 70 året for Danmarks befrielse, men vi har allerede nået to store fester i sognene. RIV UD OG GEM KIRKESTOFFET Ryde-Handbjerg Festlige maj... Ja, vi skriver kun den 5. maj i dag, 70 året for Danmarks befrielse, men vi har allerede nået to store fester i sognene. Søndag den 3. maj fejrede

Læs mere

KIRKEBLAD BREGNINGE - BJERGSTED - ALLESHAVE. 60. årgang * marts - maj 2010

KIRKEBLAD BREGNINGE - BJERGSTED - ALLESHAVE. 60. årgang * marts - maj 2010 KIRKEBLAD BREGNINGE - BJERGSTED - ALLESHAVE 60. årgang * marts - maj 2010 At gå ind i de voksnes rækker Konfirmation 2011 og 2012 Konfirmation 2010 - vi ønsker tillykke! Gospeldag i Bregninge kirke Aftensang

Læs mere

SOGNET. Rødding - Løvel - Pederstrup. Kirkeblad for. Rødding kirke har fået ny nabo - en sø med svaner.

SOGNET. Rødding - Løvel - Pederstrup. Kirkeblad for. Rødding kirke har fået ny nabo - en sø med svaner. SOGNET Kirkeblad for Rødding - Løvel - Pederstrup Nr.4, 2004 dec. - jan. - febr. Rødding kirke har fået ny nabo - en sø med svaner. Siden sidst Døbte 28. august i Pederstrup kirke: Alfred Lyngsø Mikkelsen,

Læs mere

Kirkebladet. Sommer 2016. Gudstjenester & koncerter

Kirkebladet. Sommer 2016. Gudstjenester & koncerter Side 12 Gudstjenester & koncerter Søn. 15. maj: Pinsedag 10.30 Outrup Man. 16. maj: 2. pinsedag 10.30 Lødderup: Fælles Gospeldag. Tirsdag 17. maj: Pilgrimmorgensang 9.00 Dragstrup Søn. 22. maj: Trinitatis

Læs mere

RESULTATLISTE Sommerstævne 2014 Viborg

RESULTATLISTE Sommerstævne 2014 Viborg 07-06-2014 19:59:26 - DDS SP v.3.14.4.1 RESULTATLISTE Sommerstævne 2014 Viborg Gevær, 50m. - Mesterskab BK1 1 96986 Dagmar Storm Kristensen 06-033 Skals Skytteforening 200/12 200/14 400/26 2 113123 Emilie

Læs mere

Årsberetning Dalum Kirke 2013-14

Årsberetning Dalum Kirke 2013-14 Årsberetning Dalum Kirke 2013-14 Hvorfor mødes vi her? 41... Menighedsrådet aflægger beretning om rådets virksomhed i det forløbne år og orienterer om den planlagte virksomhed i det kommende år. Beretning

Læs mere

KORSØRLØBET 2003. Piger indtil 10 år

KORSØRLØBET 2003. Piger indtil 10 år KORSØRLØBET 2003 Piger indtil 10 år 1 MATHILDE THORSEN 0.10.08,6 2 ANNE KNUDSEN 0.10.10,8 3 SABINE OLSEN 0.10.16,4 4 PERNILLE HANSEN 0.10.36,0 5 ELINE KRISTIANSEN 0.11.19,9 6 JOSEFINE MIKKELSEN 0.11.32,8

Læs mere

Gudstjenesteliste for august september. oktober november december januar februar marts april maj juni juli.

Gudstjenesteliste for august september. oktober november december januar februar marts april maj juni juli. Valgmenighedens Gudstjenesteliste 2016-2017 for august september oktober november december januar februar marts april maj juni juli. August 7. 11.s.e.trinitatis ingen gudstjeneste 14. 12.s.e.trinitatis

Læs mere

Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke

Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke Hvad vil vi som kirke/kirker i fremtiden? Hvordan vil vi gerne være menighed? Hvad

Læs mere

Navn Billettype Vælg 7 kl. årgang

Navn Billettype Vælg 7 kl. årgang Kasper Grotrian Andersen Elev 7. Kl. årgang 06/07 Sandie Haubro Gedsted Hansen Elev 7. kl. årgang 06/07 Christina Mathilde Hougaard Elev 7. kl. årgang 06/07 Tobias Krogh Sæderup Elev 7. kl. årgang 06/07

Læs mere

Referat fra Menighedsrådsmøde. Dato Tirsdag den 18 Juni 2013 kl. 19:00 til 22:00. Konfirmandstuen, Rødding Præstegård

Referat fra Menighedsrådsmøde. Dato Tirsdag den 18 Juni 2013 kl. 19:00 til 22:00. Konfirmandstuen, Rødding Præstegård Rødding Menighedsråd Referat fra Menighedsrådsmøde Dato Tirsdag den 18 Juni 2013 kl. 19:00 til 22:00 Mødested: Deltager: Afbud fra: Konfirmandstuen, Rødding Præstegård Anger Nissen, Svend Enevoldsen, Maiken

Læs mere

Kirkebladet Nr. 2-25. årg. Marts - April - Maj 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne

Kirkebladet Nr. 2-25. årg. Marts - April - Maj 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne Kirkebladet Nr. 2-25. årg. Marts - April - Maj 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne Navne og adresser: Sognepræst Lone Olsen Kontor: Kragholmvej 8, 7742 Vesløs Tlf. 97 99 30 45, 22 95 08 91, fax 97 99 30 49 E-mail:

Læs mere

Sdr. Nærå. Juni Juli August September 2014. Valgmenighed

Sdr. Nærå. Juni Juli August September 2014. Valgmenighed Sdr. Nærå Juni Juli August September 2014 Valgmenighed Kære alle Tak for en god generalforsamling. Og tak for vores lille værksted, dejligt, at høre jeres stemme. Nu er det blot at trække de gode forslag

Læs mere

Kirkebladet. Hér finder du os. Lundforlund Gerlev Slots Bjergby Sludstrup Pastorat. Juni - August 2014

Kirkebladet. Hér finder du os. Lundforlund Gerlev Slots Bjergby Sludstrup Pastorat. Juni - August 2014 Hér finder du os Organist ved alle pastoratets kirker: Mai Larsen, 28 11 92 09 Kirkesanger ved Lundforlund og Sludstrup kirker: Carsten Jørgensen, 58 54 54 00 / 23 74 61 54 Kirkesanger ved Gerlev og Slots

Læs mere

HUSBY SDR. NISSUM THORSMINDE KIRKEBLAD

HUSBY SDR. NISSUM THORSMINDE KIRKEBLAD HUSBY SDR. NISSUM THORSMINDE KIRKEBLAD 56.årg. December Januar Februar Marts Nr.1 Et lidet barn så lysteligt blev af en jomfru båret, ej før, ej siden hørtes sligt, men kun i jubelåret, i tidens fylde,

Læs mere

for Lyne Sogn Januar 2014

for Lyne Sogn Januar 2014 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Januar 2014 Indhold: * Lyne kirke: Sang * Borgerforening: Generalforsamling * Vennekredsen: Sang & Musik * Familie & Fritid: Køkkenfri

Læs mere

Det sker hver uge: Baptistkirken Pandrup-Birkelse

Det sker hver uge: Baptistkirken Pandrup-Birkelse Hjemmeside: www.b-pb.dk Facebook: www.facebook.com/baptistkirken.pb Baptistkirken Pandrup-Birkelse Præst: Anders Hyldgård Løkkenvej 20, 9490 Pandrup Tlf. 4280 9095 E-mail: andershyldgaard@gmail.com Menighedsrådets

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE. Juni, Juli, August 2011

KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE. Juni, Juli, August 2011 KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE Nr. 2 Juni, Juli, August 2011 48. årg. Det er et kirkeblad om årets konfirmation, indbydelse til udendørsgudstjeneste og med masser af nyt om navne Først

Læs mere

SOGNET. Kirkeblad for Rødding - Løvel - Pederstrup

SOGNET. Kirkeblad for Rødding - Løvel - Pederstrup SOGNET Kirkeblad for Rødding - Løvel - Pederstrup Nr.4, 2003 dec. - jan. - febr. Kalle Kamel på besøg i Løvel kirke sidste år Også i år er der børnegudstjenster i Rødding og Løvel, hvor de 3-årige får

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Menighedsrådsmøde tirsdag d. 14. juni 2016, kl. 19,15 i Vedsted Sognegård

Menighedsrådsmøde tirsdag d. 14. juni 2016, kl. 19,15 i Vedsted Sognegård Vedsted sogns menighedsråd Møde 14. juni 2016 136 Menighedsrådsmøde tirsdag d. 14. juni 2016, kl. 19,15 i Vedsted Sognegård Dagsordenstekst: Protokollat: Fraværende: Godkendelse af dagsorden. Der indsættes

Læs mere

Dato: Onsdag d. 7. JAN. 2015 kl. 18-21

Dato: Onsdag d. 7. JAN. 2015 kl. 18-21 Menighedsrådsmøde Sydhavn Sogn Dato: Onsdag d. 7. JAN. 2015 kl. 18-21 Referat Blad nr.: 1 Formandens initialer: LR Indkaldte lemmer: Tilstede Indkaldte lemmer Tilstede Eva Larsen Henning H. Nielsen Karin

Læs mere

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018 Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018 Hjerternes fest Klumme, december 2017 Man kan betragte højtider som forstørrelsesglas. Når vi fejrer noget, sker der nemlig det, at vi tager en lille del

Læs mere

JEGERUP SOGNS MENIGHEDSRÅD

JEGERUP SOGNS MENIGHEDSRÅD JEGERUP SOGNS MENIGHEDSRÅD Menighedsrådsmøde tirsdag den 10. december 2013 kl.19.00 i Præstegården Tilstede: Birte Stark, Ragnhild Starb-Nielsen, Ejner Jensen, Anni Greis Andersen, Asta Iversen, Henny

Læs mere

Menighedsrådets ordinære møde torsdag den 19. september 2013

Menighedsrådets ordinære møde torsdag den 19. september 2013 Blad nr. 2888 Menighedsrådets ordinære møde torsdag den 19. september 2013 Dagsorden Beslutning 1. Godkendelse af mødets dagsorden Godkendt, dog at pkt. 7. udgår. 2. Meddelelser til orientering 2.1 Vikariat

Læs mere

Nyt fra menighedsråd/præst

Nyt fra menighedsråd/præst AS-KLAKRING-JUELSMINDE Kirkebladet Marts, April, Maj 2012 Nyt fra menighedsråd/præst Nye bestemmelser vedrørende kirkegårdenes økonomi Danske kirkegårde er meget velholdte. Heldigvis, for kirken og kirkegården

Læs mere

En buket tilbud til voksne fra Sct. Pauls Kirke

En buket tilbud til voksne fra Sct. Pauls Kirke En buket tilbud til voksne fra Sct. Pauls Kirke 2013 En buket tilbud til voksne fra Sct. Pauls Kirke Sct. Pauls Kirke har en række tilbud og aktiviteter, der foregår i og ud fra kirkens sognehus. Fælles

Læs mere

Det er blevet til mange spændende aktiviteter, ud over de kirkelige handlinger, som jeg holder meget af.

Det er blevet til mange spændende aktiviteter, ud over de kirkelige handlinger, som jeg holder meget af. Kirkeblad sommeren 2008 Afskedshilsen Tiden er nu inde til at skrive en lille afskedshilsen midt i alle flyttekasserne. Tiden er inde til at sige farvel og tak for den tid vi har været her i Fjellerup

Læs mere

Kirkenyt for Tingsted sogn september oktober november 2014

Kirkenyt for Tingsted sogn september oktober november 2014 Kirkenyt for Tingsted sogn september oktober november 2014 Mens vi her hos os i Tingsted kan glæde os over høstede marker og smukt sensommervejr ser det anderledes ud hos vores kristne søstre og brødre

Læs mere

KIRKENYT PADESØ KIRKEDISTRIKT. Jul i Padesø Kirke. 11. årgang Vinteren 2008/2009 Nr. 1

KIRKENYT PADESØ KIRKEDISTRIKT. Jul i Padesø Kirke. 11. årgang Vinteren 2008/2009 Nr. 1 KIRKENYT PADESØ KIRKEDISTRIKT 11. årgang Vinteren 2008/2009 Nr. 1 Jul i Padesø Kirke PRÆSTEN MENIGHEDSRÅDET ADVENT NYT FRA MENIGHEDSRÅDET Advent og jul i Padesø Kirke Også i år indleder vi adventstiden

Læs mere

V E S T E R B Ø L L E S O G N S. Forår 2015. Lokalblad. Foråret så sagte kommer

V E S T E R B Ø L L E S O G N S. Forår 2015. Lokalblad. Foråret så sagte kommer Forår 2015 V E S T E R B Ø L L E S O G N S Lokalblad Foråret så sagte kommer BEBOERFORENINGEN Legeplads Lørdag d. 18. april gør vi som sædvanlig legepladsen i stand, så den ser godt ud i den følgende sommer.

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Et vindue i Padesø Kirke. 15. årgang Sommeren 2013 Nr. 3

KIRKENYT PADESØ SOGN. Et vindue i Padesø Kirke. 15. årgang Sommeren 2013 Nr. 3 KIRKENYT PADESØ SOGN 15. årgang Sommeren 2013 Nr. 3 Et vindue i Padesø Kirke Hvor mange bruger kirken? Hen over sommeren sidste år var et af de store temaer i medierne Folkekirkens krise og manglende kirkegængere.

Læs mere

SOGNET. Kirkeblad for Rødding - Løvel - Pederstrup

SOGNET. Kirkeblad for Rødding - Løvel - Pederstrup SOGNET Kirkeblad for Rødding - Løvel - Pederstrup Nr.3, 1999 sept. - okt. - nov. Døbte 6. juni i Løvel kirke: Viktor Nørskov Christensen Batum Hedevej 12. 6. juni i Løvel kirke: Katrine Krog Stigsen Vansøgårdvej

Læs mere

Aktiviteter ved Ejstrup og Gludsted kirker.

Aktiviteter ved Ejstrup og Gludsted kirker. Aktiviteter ved Ejstrup og Gludsted kirker. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 1 1. Kirkens aktiviteter... 1 2. Menighedsrådenes aktiviteter... 2 3. Aktiviteter i kirkens regi... 3 4. Aktiviteter

Læs mere

SOGNET Kirkeblad for Rødding - Løvel - Pederstrup

SOGNET Kirkeblad for Rødding - Løvel - Pederstrup SOGNET Kirkeblad for Rødding - Løvel - Pederstrup Nr.4, 2006 dec. - jan. - febr. En varm hilsen fra Kasheshe Sune Hjertmann Frederiksen fra Rødding menighedsråd besøgte vores venskabsmenighed i Kasheshe

Læs mere

Resultatliste - TKL Forårsstævne 2015

Resultatliste - TKL Forårsstævne 2015 Side 1 af 8 09:06:29 - DDS SP v.3.14.4.1 RESULTATLISTE TKL Forårsstævne 2015 Tak for fremmødet til vores stævne Lodtrækning med 10 gevinster af 100,- kr 1 19466 Finn Karlsson 06-005 Ulbjerg Skytteforening

Læs mere

Se årets konfirmander Skal kirken ledes af glade amatører? 2011 i tal og tegninger Pinse i det grønne Hotdogs i lange baner

Se årets konfirmander Skal kirken ledes af glade amatører? 2011 i tal og tegninger Pinse i det grønne Hotdogs i lange baner Maj 2012 Kirkeblad for Nr. Herlev Kirke og sogn Se årets konfirmander Skal kirken ledes af glade amatører? 2011 i tal og tegninger Pinse i det grønne Hotdogs i lange baner Årets konfirmander fra Nr. Herlev

Læs mere

Velkommen. i Tommerup P R O G R A M. Tommerup Missionshus. Programlægning: Bestyrelsen: Hjemmeside Missionær: og Layout:

Velkommen. i Tommerup P R O G R A M. Tommerup Missionshus. Programlægning: Bestyrelsen: Hjemmeside  Missionær: og Layout: P R O G R A M Velkommen i Tommerup Tommerup Missionshus Skovstrupvej 8 5690 Tommerup Arbejdet i missionshuset ledes af bestyrelsen, samt et antal arbejdsgrupper. Bestyrelsen: Carsten Christensen Formand

Læs mere

Fraværende.: Astrid Louise Agerskov, Inger K. Andersen og Wilma Westert (Sygemeldt)

Fraværende.: Astrid Louise Agerskov, Inger K. Andersen og Wilma Westert (Sygemeldt) Referat af fælles menighedsrådsmøde den 20.- 4.-2010. Sted.: Præstegården, Konfirmandstuen. Tidspunkt.: Staby Menighedsråd kl. 18.30, Madum Menighedsråd 19.00. Fraværende.: Astrid Louise Agerskov, Inger

Læs mere

Torslunde Sogn & Kirke

Torslunde Sogn & Kirke Juni GUDSTJENESTER Torslunde Ishøj Vejleå Dato kl. 4/06 10 C. B. Petersen A. Bækgaard A. Gyldenkærne 5/06 10 C. B. Petersen Lukket V. Ahle 11/06 10 A. Gyldenkærne Lukket S. Nielsen 18/06 10 C. B. Petersen

Læs mere

SOGNET Kirkeblad for Rødding - Løvel - Pederstrup

SOGNET Kirkeblad for Rødding - Løvel - Pederstrup SOGNET Kirkeblad for Rødding - Løvel - Pederstrup Nr.2, 2007 juni - juli - august Ny graver på Løvel kirkegård Læs præsentationen af Hans-Jørn Brøndum på side 7. SIDEN SIDST Døbte 21. jan. i Løvel kirke:

Læs mere

Kirkeblad. for Hjerm Sogn HJERM POSTEN 2.2013. Serner-Pedersen. aaserobert@gmail.com. organist.madsen@mail.tele.dk. Ewaldsvej

Kirkeblad. for Hjerm Sogn HJERM POSTEN 2.2013. Serner-Pedersen. aaserobert@gmail.com. organist.madsen@mail.tele.dk. Ewaldsvej for Sogn Her bor de... nternetadresser... 9, 9, tlf. 46 97 41 46 14 41 14 tlf. 97 jjs@km.dk jjs@km.dk Stoltenberg Stoltenberg Højgårdsparken 90, 90, Højgårdsparken tlf. 97 tlf. 46 97 50 46 52 50 52 aaserobert@gmail.com

Læs mere

nyt 40. årgang Nr Marts - April - Maj Fortsættes på side 2

nyt 40. årgang Nr Marts - April - Maj Fortsættes på side 2 IRKE nyt Den sorte præstekjole! Præstekjolen har været til diskussion mange gange. Er det virkelig nødvendigt, at du ser så kedelig ud, bliver jeg tit spurgt. Men der er en grund til, at præsten har den

Læs mere

Nyhedsbrev. august september oktober

Nyhedsbrev. august september oktober Nyhedsbrev august september oktober Gudstjenester i Jerne og Skads Kirke J - JERNE KIRKE S - SKADS KIRKE Søndag den 2. august 9. søndag efter Trinitatis Søndag den 27. september 17. søndag efter Trinitatis

Læs mere

Kirkeblad. for Hjerm Sogn. Her bor de... internetadresser... Her bor de. Vigtige Internetadresser

Kirkeblad. for Hjerm Sogn. Her bor de... internetadresser... Her bor de. Vigtige Internetadresser Her bor de... internetadresser... Her bor de Vigtige Internetadresser Sognepræst Mogens Nørsøller Kirkevej 9, 7560 Hjerm tlf. 97 46 41 14 mail: MONO@km.dk Mandag er fridag Sekretær og regnskabsfører Britta

Læs mere

SOGNET Kirkeblad for Rødding - Løvel - Pederstrup

SOGNET Kirkeblad for Rødding - Løvel - Pederstrup SOGNET Kirkeblad for Rødding - Løvel - Pederstrup Nr. 1, 2008 marts - april - maj Gå på pilgrimsvandring i påsken Læs artiklen side 4-5 SIDEN SIDST Døbte 14. oktober i Rødding kirke: Celina Maria Simoni

Læs mere

Kirkebladet. Hér finder du os. Lundforlund Gerlev Slots Bjergby Sludstrup Pastorat. September December 2014

Kirkebladet. Hér finder du os. Lundforlund Gerlev Slots Bjergby Sludstrup Pastorat. September December 2014 Hér finder du os Organist ved alle pastoratets kirker: Mai Larsen, 28 11 92 09 Kirkesanger ved Lundforlund og Sludstrup kirker: Carsten Jørgensen, 58 54 54 00 / 23 74 61 54 Kirkesanger ved Gerlev og Slots

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr. 56 maj juni 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen udkommer

Læs mere

Almind-Lysgård Pastorat

Almind-Lysgård Pastorat Kirkeblad for Sjørslev-Almind Almind-Lysgård Pastorat Nr. 1 februar marts 2016 Meld dig som indsamler til Folkekirkens Nødhjælps Sogneindsamling 13. marts fra 10.00-ca. 12.00 Den landsdækkende årlige sogneindsamling

Læs mere

Kirkebladet Nr. 4-25. årg. Septemper Oktober November 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne

Kirkebladet Nr. 4-25. årg. Septemper Oktober November 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne Kirkebladet Nr. 4-25. årg. Septemper Oktober November 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne Navne og adresser: I ferie- og vakanceperioden kan man rette henvendelse til følgende: September og november måned: Asger

Læs mere

Kirkebladet. 8. september - 15. december. 64. årgang nr. 4 ØRUM VISKUM VEJRUM

Kirkebladet. 8. september - 15. december. 64. årgang nr. 4 ØRUM VISKUM VEJRUM ØRUM VISKUM VEJRUM 64. årgang nr. 4 2012 Kirkebladet 8. september - 15. december Døbte Ørum kirke 9. juni: Maja Søvsø Troelsen 24. juni: Victoria Trudslev Skriver Jonas Guldbæk Viland Elias Xavier Daquis

Læs mere

Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn juni til august 2006

Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn juni til august 2006 Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn juni til august 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen, Teglparken

Læs mere

Søren Christensen Skov (f. 14 jun 1884) g. Marie Christensen (f. 23 Jan 19xx)

Søren Christensen Skov (f. 14 jun 1884) g. Marie Christensen (f. 23 Jan 19xx) Christen Christensen Skov (13 Mar 1844-13 sep 1907) Kristian Johan C. Skov (f. 3 Dec 1869) g. 10 sep 1869 Petrine Pedersen (6 Apr 1849-1 Apr 1932) Lene Christensen Skov (14 Okt 1871-31 Jan 1933) g. Ukendt

Læs mere

Den 05. Feb.. 2009 Blad nr. 1. tilføjelse blev referatet godkendt. /02 09.02/02 Godkendelse af dagsordenen /05

Den 05. Feb.. 2009 Blad nr. 1. tilføjelse blev referatet godkendt. /02 09.02/02 Godkendelse af dagsordenen /05 Referat af møde i Solrød Menighedsråd - ordinært menighedsrådsmøde torsdag den 05. Feb. kl.18.00 i Solrød Strandkirke Dagsorden : Den 05. Feb.. 2009 Blad nr. 1 Fraværende med afbud:michael Rønne Rasmussen,

Læs mere

SOGNET Kirkeblad for Rødding - Løvel - Pederstrup. Nr. 4, 2007 dec.- jan. - febr.

SOGNET Kirkeblad for Rødding - Løvel - Pederstrup. Nr. 4, 2007 dec.- jan. - febr. SOGNET Kirkeblad for Rødding - Løvel - Pederstrup Nr. 4, 2007 dec.- jan. - febr. Vibeke Moselund, udstiller i Arken fra 30. november 2007 SIDEN SIDST Døbte 19. august i Løvel Kirke: Terese Gabrielle Amdi

Læs mere

HALK OG GRARUP KIRKEBLAD. Marts 2012 Juni 2012

HALK OG GRARUP KIRKEBLAD. Marts 2012 Juni 2012 HALK OG GRARUP KIRKEBLAD Marts 2012 Juni 2012 NYT FRA MENIGHEDSRÅDET Vi har nu taget behørig afsked med sognepræst Annette Møller Jensen og sagt tak for den gode måde, hun forvaltede præstegerningen i

Læs mere

RESULTATER. den 9.dec 2010 på Sparbank Arena. Arrangør: Skive AM

RESULTATER. den 9.dec 2010 på Sparbank Arena. Arrangør: Skive AM RESULTATER den 9.dec 2010 på Sparbank Arena Arrangør: PIGER 10-11 ÅR - KUGLESTØD TORS KL. 18.00 ( 2.0 KG ) 1 6.28 Sarah Winther Jensen -99 AK Holstebro 2 6.20 Maria Roed Brodersen -99 3 4.82 Anika Husted

Læs mere