Pia A meddelte at Poul Duch har valgt at gå af som formand for svømning og festudvalg. Han fortsætter som almindeligt medlem i begge afdelinger.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Pia A meddelte at Poul Duch har valgt at gå af som formand for svømning og festudvalg. Han fortsætter som almindeligt medlem i begge afdelinger."

Transkript

1 Bestyrelsesmøde i AIF torsdag den Tilstedeværende: Formand - Pia Arendt Forretningsfører - Jette Schmidt Næstformand - Klaus Pontoppidan Forretningsudvalg - Mette K. Skjold Forretnings- og sponsorudvalg - Fravær Håndboldudvalg - Alis Damgaard Badmintonudvalg Kim Skovborg Fodboldudvalg Jeppe Olesen Motionsudvalg - Claus Thuesen Svømmeudvalg Klaus Pontoppidan Gymnastikudvalg - Heidi V.H. Sørensen Fraværende: Jonas Steiniche Jensen Punkt 1. Godkendelse af referat. Godkendt Punkt 2. Nyt fra Forretningsudvalget. Pia A meddelte at Poul Duch har valgt at gå af som formand for svømning og festudvalg. Han fortsætter som almindeligt medlem i begge afdelinger. Pia A snakkede om børneattester. Det er vigtigt at der bliver indhentet børneattester på alle trænere. Senest 7. november skal de være sendt til Klaus Pontoppidan. Klaus ønsker at vi KUN udfylder træneroplysningerne. Klaus udfylder resten. FU har talt om kontingentsatser. Iflg. vedtægterne skal det tages op én gang om året, idet forhøjelser skal godkendes på generalforsamlingen. Vi skal have lavet en samlet oversigt over priserne i AIF. Mette laver en oversigt over de nuværende kontingentsatser. Alle udvalg skal skrive til Mette hvad de forskellige hold koster senest 7. november. FU afholder julefrokost for alle udvalgsmedlemmer den 29. november i hallen ved Gitte.

2 Punkt 3. Foreningsudvikling Dette er et nyt punkt, som er blevet tilføjet dagsordenen efter det var på tale til det nyligt afholdte seminar. Pia snakkede om de 3 hovedpunkter. FU har prioriteret punktet: Flere frivillige. Punktet: Bedre kommunikation hænger dog en hel del sammen med punktet om frivillige. Det er vigtigt for foreningen at få fat i flere frivillige, da det er dem der holder foreningen i gang. En af de idéer der var på bordet til seminaret, var at invitere en nærliggende klub som har oplevet stor succes med frivillige herud, for at høre hvad de har gjort. Foreningen ønsker at lave en fælles foreningsbog. Den skal indeholde oplysninger om hvad det indebærer at være en del af foreningen som frivillig. Der skal være mulighed for, at folk kan melde sig til forskellige ting. Pia V. foreslog at hvert udvalg får deres egen folder, idet det kan blive lidt uoverskueligt med en samlet bog. Jonas har foreslået at man kan husstandsomdele foreningsbogen, når den er færdiglavet. Man kan også bruge pressemeddelelser. Bogen skal være færdig ultimo Fodbold og håndbold har hver især en mappe med oplysninger om hjælpere og andre praktiske ting. Vi skal have styr på hvor mange frivillige vi ønsker at få, hvordan vi skal få dem og hvornår vores mål skal være nået. Der er snak om at lave en mobilapp, som kan bruges til forskellige oplysninger til medlemmer. Pia opfordrede alle til at bruge Facebook meget mere. Til mødet den 4. december, skal vi i stedet for at holde julefrokost snakke om foreningsudvikling. Dette gøres da vi i forvejen er inviteret til julefrokost den 29. november. Alle skal gøre sig nogle tanker om emnet før næste møde. Det er vigtigt at vi ikke gaber over for mange ting af gangen, så er der større mulighed for at komme i mål. Jeppe fortalte at det var svært at finde hjælpere til Landsmesterskabet. Det havde selvfølgelig lidt at gøre med at det lå sammen med Alhedemarkedet. Det er næsten umuligt at få folk til at komme med, hvis man bare sender mails. Der er langt større virkning ved personlig henvendelse. Det kan dog være lidt svært at finde tid

3 og overskud til dette. Pia V. fortalte at det også havde været svært at få hjælpere til Alhedemarkedet. Claus T. sagde at det også var svært at finde fold til udvalget. Det kan godt se ud til udadtil, at det kræver mere end det egentlig gør. Det har noget at gøre med at mange udvalgsmedlemmer også er instruktører. Punkt 4. Regnskab. Jette fortalte at det er tid for at lave budgetter. De skal være hos Jette senest Jette hjælper gerne dem der ønsker det. Fremover skal vi straks printe kursusbeskrivelsen når vi melder folk på kursus. Det skal afleveres hos Jette. Det er noget Folkeoplysningen har besluttet. Når kurset først er afholdt, forsvinder det fra DGIs hjemmeside. Alternativt kan mail med kursusbeskrivelse videresendes til Jette. Regnskabet ser rigtig godt ud for tiden. Jette sagde at alle udvalg skal gennemgå deres regnskab for at se til at de ikke overskrider budgettet. Vi har fået resultatet fra Landsmesterskabet. Det gav et overskud på kr. DGI har rost AIF rigtig meget i forbindelse med Landsmesterskabet. Flot! Der bliver i år betalt en del mere moms end tidligere. Førhen er der blevet trukket ting fra, som vi ikke længere kan. Punkt 5. Nyt fra udvalgene Fodbold. Fodbold er netop startet med indendørs. Der er enkelte kampe tilbage for seniorer udenfor. De 2 seniorhold ligger begge på andenpladsen i deres serie. Serie 2 holdet kan stadig nå at rykke op. Man overvejer i øjeblikket om der kan være basis for at have 3 seniorhold til næste sæson. Der er et link på vores hjemmeside til et klip på TV midtvest. Der går en del tid med indsamlingen til kunststofbanen.

4 Håndbold. Der er netop startet med kampe. Serie 3 damerne vandt ved sidste kamp. Serie 2 holdet kører også rigtig flot. VHK havde inviteret alle formænd og trænere til Knæk kurven kampagne. De var til kamp og spisning. Alis fortalte at medlemmerne har været rigtig gode til at få betalt i år. Badminton. Der er omkring ungdomsspillere, så det ligger rigtig fint. Kim fortalte at de gerne vil finde nogle flere trænere, så de kan udvide med andre hold. Der er stævne for både ungdom og seniorer. Arrangør er DGI. Aif har flere deltagere. Kim vil slå det op på hjemmesiden og på Facebook. Evt. også lave pressemeddelelse til Uge-avisen. Gymnastik. Gymnastik kører fornuftigt. Dog var der ikke meget tilslutning til familieholdet, hvorfor man har besluttet at nedlægge det igen. Til gengæld er der en del børn tilmeldt de 2 springhold. Yoga har ikke ret mange tilmeldte, men man ser tiden an indtil nytår, hvorefter det besluttes om holdet skal fortsætte. Svømning. Svømmeudvalget er i gang med at få alting lidt mere skemalagt. Man har valgt at starte helt på en frisk. Der bliver arbejdet en del på nogle kurser. Der er startet et hold op om torsdagen, som kører rigtig fint. Familiesvømning om fredagen kører rigtig godt. Der har netop været afholdt træningslejr for 25 deltagere. Stor succes. Det er dog vigtigt at der ikke kommer flere end 25 deltagere, idet det bliver for uoverskueligt.

5 Der bliver lidt udskiftning i udvalget ved årsskiftet. Man uddelegerer de forskellige opgaver i svømmeudvalget, så det hele bliver lidt nemmere mht. hvem der gør hvad. Man vil forsøge at lave et større samarbejde med andre klubber. Der bliver afholdt Sofus cup snart. Aif stiller med 26 deltagere. Motion. Der er en smule fald i antallet af løbere, men det er helt normalt ved denne årstid. Der er lavet et skadeshold, som bruger spinning. Der er julefrokost i motionsudvalget Motion har brugt en del penge på kurser, men Claus mener at de er godt givet ud. Der er kommet 2 nye piger som skal på kursus i spinning, så der kan startes flere hold. Der er også sendt endnu en løbeinstruktør på kursus. Festudvalget. Vi er kommet rigtig godt i gang. Vi har mange idéer på bordet. Musikken er bestilt. Festen bliver flyttet til den august Det hele bliver ændret ift. tidligere år. Pia V. fortalte at vi gerne vil have fyldt weekenden op med mange forskellige indslag, som de forskellige udvalg kan stå for. Alle udvalg har modtaget en mail, hvor vi beder alle om at indsende idéer. Tour de Alheden fortsætter ved Kristi Himmelfartsferien. Pia V. ønsker at få skrevet en masse oplysninger ned omkring hvad der skal gøres ifm. festen. Der er ønske om at få lavet et årshjul. Det er svært at holde styr på hvad der skal gøres når der ikke er skrevet noget ned omkring det. Vi vil gerne have uddelegeret opgaverne, hvilket burde nemt kunne lade sig gøre, da vi er 8 medlemmer nu. Pia A. foreslog at man flytter festen til lørdag, for at folk ikke er alt for trætte lørdag.

6 Jeppe fortalte at man i Ilskov holder festen umiddelbart efter traktortrækket. Det giver rigtig meget handel med øl. Det er stadig uklart om Ans skal leje teltet den weekend eller ej. Eventuelt. Claus spurgte om udvalgene skal spørge nogen om lov før de overskrider budgettet. Der er enighed om, at det kommer lidt an på hvad det skyldes og hvor mange penge det drejer sig om. Jette sagde, at hvis det er et anseeligt beløb det drejer sig om, skal forretningsudvalget spørges om lov. I det hele taget, skal man rette henvendelse til FU, når man ønsker at bruge større beløb. Er man i tvivl, så spørg! Det er dog generelt en god idé at bruge penge på at uddanne folk. Kim spurgte hvor tit regnskabet på Conventus bliver opdateret. Jette bogfører jævnligt, så det er som oftest rimeligt korrekt. Dog skal man huske at f.eks. halleje ikke altid er kommet med. Jette og Pia A, har været til et møde på kommunen ifm. at alle nu skal bruge Conventus. Gymnastikudvalget skal fremover booke gymnastiksalen igennem Conventus.

Bestyrelsesmøde i AIF mandag den 25/8-2014

Bestyrelsesmøde i AIF mandag den 25/8-2014 Bestyrelsesmøde i AIF mandag den 25/8-2014 Tilstedeværende: Formand - Pia Arendt Forretningsfører - Jette Schmidt Næstformand - Klaus Pontoppidan Forretningsudvalg - Mette K. Skjold Forretnings- og sponsorudvalg

Læs mere

Pia bød velkommen, og fortalte lidt om hendes ønsker for fremtidens AIF. Herefter en præsentationsrunde af de tilstedeværende.

Pia bød velkommen, og fortalte lidt om hendes ønsker for fremtidens AIF. Herefter en præsentationsrunde af de tilstedeværende. Bestyrelsesmøde i AIF torsdag den 13/3-2014 Tilstedeværende: Formand - Pia Arendt Forretningsfører - Jette Schmidt Næstformand - Klaus Pontoppidan Forretningsudvalg - Mette K. Skjold Forretnings- og sponsorudvalg

Læs mere

Formand Pia Arendt bød velkommen til alle. Hun var taknemmelig for den store opbakning til generalforsamlingen.

Formand Pia Arendt bød velkommen til alle. Hun var taknemmelig for den store opbakning til generalforsamlingen. Referat af generalforsamling - AIF 27-02-2015 Formand Pia Arendt bød velkommen til alle. Hun var taknemmelig for den store opbakning til generalforsamlingen. Generalforsamlingen.: Valg af dirigent. Jim

Læs mere

Fraværende: Anders Bertel, Bestyrelses møde Referat godkendt

Fraværende: Anders Bertel, Bestyrelses møde Referat godkendt MØDEREFERAT 08.10.2015 Klaus Pontoppidan, Pia Viller Arendt, Mette Klokkeris Skjold, Alis Damgaard, Dorthe Johansen, Pia Vetche, Jette Schmidt, Poul Erik Clausen, Michael Pagh, Claus Thuesen, Jonas S.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 11. oktober 2010

Referat af bestyrelsesmøde d. 11. oktober 2010 Referat af bestyrelsesmøde d. 11. oktober 2010 Til stede var: Carsten G. Nielsen, Alex Nielsen, Jeppe Olesen (i stedet for Anders Bertel), Bente Madsen, Inge Lindal, Pia Arendt, Paul Johan Madsen. Afbud:

Læs mere

Bestyrelses møde

Bestyrelses møde MØDEREFERAT 10.03.2016 Michael Pagh, Alis Damgaard, Anders Detlefsen, Claus Thuesen, Poul Erik Clausen, Poul Duch, Mette Klokkeris, Jette Schmidt, Pia Viller Arendt & Alex Thomsen Bestyrelses møde 10.03.2016

Læs mere

Generalforsamling d. 19/2 2019

Generalforsamling d. 19/2 2019 Generalforsamling d. 19/2 2019 Punkt. 1 Valg af dirigent Hans Tranbjerg vælges som generalforsamlingens dirigent. Forsamlingen er lovligt indvarslet Punkt 2. Beretning fra hovedbestyrelsen og afdelingerne

Læs mere

PACT Bestyrelsesmøde. Den 07.09 2015 Kl. 18:00-20:00

PACT Bestyrelsesmøde. Den 07.09 2015 Kl. 18:00-20:00 PACT Bestyrelsesmøde Den 07.09 2015 Kl. 18:00-20:00 Emne Diskussions Formål Kommentar /Baggrundsdokumenter 1. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Paul Referent: Gert Deltagere: Kirsten, Henrik, Rikke,

Læs mere

Referat fra møde i forretningsudvalget mandag d. 11. april 2016 kl i Herrestrup. Godkendelse af referat fra , og dagens dagsorden.

Referat fra møde i forretningsudvalget mandag d. 11. april 2016 kl i Herrestrup. Godkendelse af referat fra , og dagens dagsorden. FK Odsherred Forretningsudvalget Referat fra møde i forretningsudvalget mandag d. 11. april 2016 kl. 19.00 i Herrestrup. Tilstede: Torben Møller. Pia Sanggaard. Henrik Søborg. Ole Larsen. Lone Nielsen.

Læs mere

Dorthe Morten og Lotte

Dorthe Morten og Lotte Referat fra hovedbestyrelsesmøde den 31. januar 2019. Til stede: Formand Kasserer FU Badminton Billard Bridge CBL E-sport Floorball Fodbold Gymnastik Hallerne Håndbold Svømning Tennis Trim Pauli Dorthe

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl i Magion med spisning først. Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl i Magion med spisning først. Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl. 18.00 i Magion med spisning først. Referatnotater: Antal: 16 til stede Formand

Læs mere

EKIF Bestyrelsesmøde nr. 1 (19)

EKIF Bestyrelsesmøde nr. 1 (19) EKIF Bestyrelsesmøde nr. 1 (19) d. 15.01 16 REFERAT Deltagere: Casper, Tommy og Thore (fodbold), Anne Marie, Majbrit og Susan (håndbold), Marcus (badminton), Ib F. N. Ann Referat ifølge dagsorden: Velkommen

Læs mere

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter:

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter: Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 Til stede fra bestyrelsen: Linnea Christensen (afgående formand), Susanne Skarby (kasserer), Peter Rask, Anne Erben. Afbud fra

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 3. december 2018

BESTYRELSESMØDE 3. december 2018 1 BESTYRELSESMØDE 3. december 2018 TILSTEDE: Bo Røse, Sandra, Tina, Anders K, Anders M, Kalle, Morten, Flemming og Tine AFBUD Bo Rasmussen, Isa Referent Tine 1. Godkendelse af referat Godkendt fra sidste

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING i Holluf Pile Tornbjerg IF Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Carlo Vajhøj bød velkommen. Da ingen ønskede at være dirigent, indvilgede

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Mandag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Malene, Pia, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Marianne. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Frederiksværk Fodbold Klub - FFK 2004

Frederiksværk Fodbold Klub - FFK 2004 Vedr. Referat af bestyrelsesmødet den 12. august Fraværende: Gitte 1. Godkendelse af dagsorden. Godkendt. 22. august 13 2. Orientering ved formanden. Kim Tønder (KT) fortalte, at de 4 fodboldklubber var

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Den 31. januar 2019 Kl i Magion Referatnotater:

Referat fra bestyrelsesmøde Den 31. januar 2019 Kl i Magion Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra bestyrelsesmøde Den 31. januar 2019 Kl. 18.00 i Magion Referatnotater: Tilstede: Erik Thøgersen()formand Karsten Westergaard(KW)næstformand

Læs mere

Dagsorden og referat, møde nr. 1, tirsdag 19.04.2011 (+ forts. mandag 02.05.2011)

Dagsorden og referat, møde nr. 1, tirsdag 19.04.2011 (+ forts. mandag 02.05.2011) - Dato: Tirsdag den 19. april 2011 (opr. og start) + fortsættelse: Mandag den 2. maj 2011, begge dage kl. 19:00 Sted: Hos Finn Hjortholm Bestyrelse: Finn Hjortholm, Ann Larsen, Kirstine Pepping, Linda

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling.

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14 Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne på bestyrelsens

Læs mere

Referat fra møde i forretningsudvalget mandag d. 17. oktober 2016 kl i Vig

Referat fra møde i forretningsudvalget mandag d. 17. oktober 2016 kl i Vig FK Odsherred Forretningsudvalget Referat fra møde i forretningsudvalget mandag d. 17. oktober 2016 kl. 18.30 i Vig Tilstede: Torben Møller. Pia Sanggaard. Henrik Søborg. Lone Nielsen. Afbud fra Ole Larsen.

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde d. 06. november 2017

Referat fra Bestyrelsesmøde d. 06. november 2017 Referat fra Bestyrelsesmøde d. 06. november 2017 Deltagere: Sismo, Paaske, Mikkel, Jacob T., Esben og Charlotte. Afbud : Mads, Jan, Kenneth Dagsorden: 1. Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde/opfølgning

Læs mere

7200 GRINDSTED t. Referat fra udvidet bestyrelsesmøde Den 4. juni 2018 Kl hos Erik Thøgersen Referatnotater: Punkter på dagsordenen: Deltagere:

7200 GRINDSTED t. Referat fra udvidet bestyrelsesmøde Den 4. juni 2018 Kl hos Erik Thøgersen Referatnotater: Punkter på dagsordenen: Deltagere: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED t Punkter på dagsordenen: Deltagere: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat fra d. 15.02.17, samt fra november og december 3. Opfølgning fra seneste

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Tilstede: Tania Madsen, Tina Folkmann, Heidi Liljedahl, Peter Windum, Merete Andersen, Elisa Shjønemann & Simon Jeppesen

Tilstede: Tania Madsen, Tina Folkmann, Heidi Liljedahl, Peter Windum, Merete Andersen, Elisa Shjønemann & Simon Jeppesen Referat Hovedbestyrelsesmøde Mandag den 20. April. 2015 Tilstede: Tania Madsen, Tina Folkmann, Heidi Liljedahl, Peter Windum, Merete Andersen, Elisa Shjønemann & Simon Jeppesen Afbud: Nikolaj Madsen og

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: Antal: 20 til stede Formand

Læs mere

Børne og unge klubben / Næstformand

Børne og unge klubben / Næstformand Bestyrelsesmøde i KIF d. 11-3-2014 Punkt 1. Tut Feveile Brigitte Kjeldstrøm Martin Kramer Frandsen Jesper Skjold Holm Britta Janne Konni Brandt Afbud : Sigrid Andersen Suzanne Tone Hansen Michael Kvistgaard

Læs mere

Udover foreningsudviklingen, har vi selvfølgelig også haft travlt med mange andre opgaver og arrangementer i AIF, bl.a.

Udover foreningsudviklingen, har vi selvfølgelig også haft travlt med mange andre opgaver og arrangementer i AIF, bl.a. Formandens beretning 2015 - AIF Generalforsamling 2016 Når jeg skal beskrive året 2015 i AIF, vil jeg sætte ord som spændende, udfordrende, succesfuld, lærerigt, sjovt og ikke mindst travlt på. 2015 var

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers.

Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers. Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers. 1. Velkomst ved Bestyrelsen (Øjvind) Øjvind bød velkommen. Info om vintertræning 2017-2018 (1/10

Læs mere

Bestyrelsesmøde 24/3-2015 (overgangsmøde)

Bestyrelsesmøde 24/3-2015 (overgangsmøde) Bestyrelsesmøde 24/3-2015 (overgangsmøde) Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Mikkel Z. Pedersen (MZP), Emil Clemmensen (EC), Charly Witt (CW), Jonas Andersson (JA), Rune

Læs mere

Referat Elite og Talentudvalg

Referat Elite og Talentudvalg Referat Elite og Talentudvalg TID: Tirsdag den 29. maj 2018 17.00 21.30 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Linda Andersson(LA), Jakob Buch Østergaard(JBØ), Kim Laurberg(KL),

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup.

Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup. FK Odsherred Bestyrelse Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup. Tilstede: Torben Møller Brian V. Madsen Linette S. Mortensen Kirsten Harthimmer Jørgen

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den 11.09.2017 Deltagere: Bestyrelsesmedlemmer i HG fodbold Tid: Mandag d. 11/9-2017 kl. 19.15-21.30 Sted: Klubhuset Mødeleder: Lars Hoppe Søe Referent: Jens-Erik

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Vor Frue idrætsforening

Bestyrelsesmøde i Vor Frue idrætsforening 19. juni 2012 Til stede: Formand: Lars Hansen () Menigt medlem og kasserer: Kenneth Nielsen () Menigt medlem: Jens Rønne Pedersen () Referent: Kenneth Juul (KJ) (referent) Ikke til stede:. Dagsorden: Diverse

Læs mere

Håndboldudvalg. Ungdom Kari og Mathias. Senior Hanne Ø +?

Håndboldudvalg. Ungdom Kari og Mathias. Senior Hanne Ø +? Håndboldudvalg FanClub Sekretær Hanne Søe Turneringskoordinator John Indkøb Ungdom Kari og Mathias Senior Hanne Ø +? Hjemmestævnekoordinator Kari Aktiviteter Kalle Palm Tøj-tjek Kirsten /AnneGrethe Nors

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

INFOMAPPE LUG. Indhold

INFOMAPPE LUG. Indhold INFOMAPPE LUG Indhold Bestyrelsen... 2 Møder... 2 Årsmøde... 2 Aktivitetsudvalg... 2 Sportsudvalg... 3 Nye tiltag... 3 Kontingent... 3 Træner... 3 Trænerkursus... 3 Stævner og træningsophold... 4 Belønning...

Læs mere

Til stede: Erik, Asbjørn, Rasmus, Mette, Jakob, Britta, Hanne Lene, Claus, Mikael +Henrik Iversen til en del af mødet (punkt 2)

Til stede: Erik, Asbjørn, Rasmus, Mette, Jakob, Britta, Hanne Lene, Claus, Mikael +Henrik Iversen til en del af mødet (punkt 2) Referat fra bestyrelsesmøde i VUIF tirsdag den 17.1. 2012 Til stede: Erik, Asbjørn, Rasmus, Mette, Jakob, Britta, Hanne Lene, Claus, Mikael +Henrik Iversen til en del af mødet (punkt 2) Afbud: Susanne,

Læs mere

Børne- og ungeklub/næstformand i KIF

Børne- og ungeklub/næstformand i KIF Bestyrelsesmøde KIF d. 23-4-2013 Punkt. 1 Til stede var: Tut Feveile Brigitte Kjeldstrøm Sigrid Andersen Tina Quaade Per Vanmann Suzanne Tone Hansen Karina Nielsen Rene Rasmussen Konni Brandt Jesper Skjold

Læs mere

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 Vi er godt på vej 2 år, ja det er faktisk kun, hvad der er gået siden vi gav Vejle Håndbold Klub en ny begyndelse. For mange af os, er denne tid gået

Læs mere

12. Bordet rundt, herunder (såfremt der er nyt) orientering fra børneudvalg, ungdomsudvalg, seniorherrer, seniordamer 13.

12. Bordet rundt, herunder (såfremt der er nyt) orientering fra børneudvalg, ungdomsudvalg, seniorherrer, seniordamer 13. Til Fodbold bestyrelsen i HEI samt FU Hermed indkaldes der til bestyrelsesmøde mandag den 20. januar kl. 19.00. Mødet afholdes i Skæring hallen. Dagsorden: 1. Velkomst Fremtidig regnskabsfører Lene Laursen

Læs mere

Afbud: 1. Godkendelse af referat: Godkendt. 2. Ønsker om punkter på Dagsorden som ikke falder ind under andre punkter:

Afbud: 1. Godkendelse af referat: Godkendt. 2. Ønsker om punkter på Dagsorden som ikke falder ind under andre punkter: Referat fra hovedbestyrelsesmødet den 10. november 2016 Tune, den 14. november 2016/ir Side 1 af 4 Til stede: Formand: Kasserer: Sven Edelmann Dorthe Toftebjerg Næstformand og Fodbold: Pauli Christensen

Læs mere

Informationsmøde. AGU og AB. Vedrørende planerne for sammenlægning af. Den 20 januar 2011

Informationsmøde. AGU og AB. Vedrørende planerne for sammenlægning af. Den 20 januar 2011 Informationsmøde Vedrørende planerne for sammenlægning af AGU og AB Den 20 januar 2011 Agenda for mødet Velkomst Præsentation af dirigent Præsentation af sammenlægningsplanerne Spørgsmål til planerne Kaffe/te/øl/vand

Læs mere

MG bød velkommen til mødet med en speciel velkomst til Steffen og Alice som fremover inviteres til vores møder (som en del af turneringsteamet).

MG bød velkommen til mødet med en speciel velkomst til Steffen og Alice som fremover inviteres til vores møder (som en del af turneringsteamet). Tilstede fra DBwF-Øst: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Michael Pedersen (MP) Turneringsteam: Johnni Jespersen (JJ) Turneringsteam:

Læs mere

Referat fra møde i forretningsudvalget torsdag d. 17. november 2016 kl i Herrestrup.

Referat fra møde i forretningsudvalget torsdag d. 17. november 2016 kl i Herrestrup. FK Odsherred Forretningsudvalget Referat fra møde i forretningsudvalget torsdag d. 17. november 2016 kl. 18.30 i Herrestrup. Tilstede: Torben Møller. Henrik Søborg. Ole Larsen. Lone Nielsen. Afbud fra

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE 24. september 2015 Deltagere: Claus Svendsen Jette Nielsen, Ingrid Svendsen, Flemming Larsen, Marie M. Haar Vad, Mike Charnock, Martin Frandsen, Dorthe Augustesen og Stine Lindblad

Læs mere

SHK Nyhedsbrev februar 2019

SHK Nyhedsbrev februar 2019 SHK Nyhedsbrev februar 2019 Kære SHK medlemmer og familier Så er vi godt i gang med 2. halvdel af sæsonen 2018/2019 Alle hold holder lige nu vinterferie fra kampprogrammet, og har tid til at få ladet batterierne

Læs mere

Godkendelse af referat fra , og dagens dagsorden. Referatet fra mødet i forretningsudvalget d. 9. december 2016 blev godkendt.

Godkendelse af referat fra , og dagens dagsorden. Referatet fra mødet i forretningsudvalget d. 9. december 2016 blev godkendt. FK Odsherred Forretningsudvalget Referat fra møde i forretningsudvalget mandag d. 13. februar 2017 kl. 19.00 i mødelokalet i hallen i Vig. Tilstede: Torben Møller. Pia Sanggaard. Henrik Søborg. Lone Nielsen.

Læs mere

Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010

Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010 Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bo Neergaard 2. Valg af referent Lisbeth Warming 3. Beretning fra formanden Inden beretningen kunne dirigenten fastslå at

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i VUIF torsdag d. 16.1. 2014

Referat fra bestyrelsesmøde i VUIF torsdag d. 16.1. 2014 Referat fra bestyrelsesmøde i VUIF torsdag d. 16.1. 2014 Mødt: Hanne Lene, Britta, Allan, Rasmus, Mette J., Helle, Mikael, Susanne, Mette Afbud: Asbjørn, Lisbet Vi startede med at synge Det er i dag et

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Den 14. november 2018 Kl i Magion Referatnotater:

Referat fra bestyrelsesmøde Den 14. november 2018 Kl i Magion Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra bestyrelsesmøde Den 14. november 2018 Kl. 18.00 i Magion Referatnotater: Tilstede: Erik Thøgersen(ET)formand Karsten

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Den 21. august 2018 Kl i Magion Referatnotater:

Referat fra bestyrelsesmøde Den 21. august 2018 Kl i Magion Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra bestyrelsesmøde Den 21. august 2018 Kl. 18.00 i Magion Referatnotater: Tilstede: Erik Thøgersen(ET)formand Karsten

Læs mere

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub 1. Valg af dirigent. Torben Christensen blev valgt Dirigenten kunne konstatere at generalforsamlingen var lovlig indkaldt og således beslutningsdygtig

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Referat fra bestyrelsesmøde Mødedato: Tirsdag den 3. November 2015 Mødested: Klublokale Tidspunkt: Kl. 18:15 22:00 (mødes kl. 18:00) Mødetype: Hovedbestyrelsesmøde nr. 06 Fortæring: DV Tegnstyrer: KLC

Læs mere

To do liste På hvert bestyrelsesmøde gennemgås to do listen og der følges op på evt. mangler ift. denne.

To do liste På hvert bestyrelsesmøde gennemgås to do listen og der følges op på evt. mangler ift. denne. GIF Forretningsorden 13. sep. 2018 Forretningsorden for bestyrelsen i Gjern Idrætsforening. Mødeaktivitet Ordinære bestyrelsesmøder afholdes 1. gang hver måned, dog undtagen juli, med regelmæssige intervaller

Læs mere

2017 har i AIF været et spændende, lærerigt, sjovt og ikke mindst succesfuldt år.

2017 har i AIF været et spændende, lærerigt, sjovt og ikke mindst succesfuldt år. Formandens beretning 2017 AIF Generalforsamling 2018 2017 har i AIF været et spændende, lærerigt, sjovt og ikke mindst succesfuldt år. 2017 har nemlig været året, hvor vi begyndte at høste frugten af den

Læs mere

Kochs Skole: Der mangler stadig en nøglevagtsansvarlig på Kochs skole. Stole og bænk i boulderen: Rune står for stole og Jeppe står for bænk.

Kochs Skole: Der mangler stadig en nøglevagtsansvarlig på Kochs skole. Stole og bænk i boulderen: Rune står for stole og Jeppe står for bænk. Referat af bestyrelsesmøde Torsdag den 08.01.2004 Tilstede: Britta, Hans, Dieter, Tonny, Michael, Thomas og Jakob Afbud: René, Rune og Rikke. Referent: Michael Gennemgang af sidste referat / hængepartier

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Ikast dart klub.

Referat af ordinær generalforsamling i Ikast dart klub. Referat af ordinær generalforsamling i Ikast dart klub. 28 Februar 2018 kl. 1900 1. Valg af dirigent og referent. Per Mortensen blev valgt til dirigent og konstateret at indkaldelsen var rettidige over

Læs mere

INFOMAPPE LUG 2011. Forretningsorden for. Lintrup Ungdoms- og Gymnastikforening

INFOMAPPE LUG 2011. Forretningsorden for. Lintrup Ungdoms- og Gymnastikforening INFOMAPPE LUG 2011 Forretningsorden for Lintrup Ungdoms- og Gymnastikforening Som retningslinier for bestyrelsens arbejde gælder sammen med foreningens vedtægter følgende: Bestyrelsen Bestyrelsen som vælges

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d.25 sep.kl.18-21

Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d.25 sep.kl.18-21 Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d.25 sep.kl.18-21 1. Godkendelse af referat fra sidste møde - Referatet er godkendt 2. Bemærkninger til dagsordenen - Punktet økonomi rykkes frem 3. Nyt fra formanden

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Dato: 22/09/2011 Deltagere: Karina Ildor Jacobsgaard, Natja Grønvaldt, Stine Corlin Christensen, Birita Christiansen, Paul Bang, Asger Bryderup, Casper Koll, Christoffer Larsen,

Læs mere

Til stede var Gitte Bruun, Ellen Holdensen og Elizabeth Weis

Til stede var Gitte Bruun, Ellen Holdensen og Elizabeth Weis Referat Bestyrelsesmøde i Grimstrup IF s klublokale onsdag den 26. marts 2014 kl. 19.30 Til stede var Forretningsudvalget: Fodboldafdelingen: Gymnastikafdelingen: Kiosk: Kroketafdelingen: Løb for Grimstrup:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde i Grimstrup IF s klublokale onsdag d. 20. august 2014 kl.19.00 Til stede var: Forretningsudvalget: Fodboldafdelingen: Gymnastikafdelingen: Kroketafdelingen: Løb for Grimstrup:

Læs mere

Generalforsamling i TIF onsdag den 3. marts kl. 19.30. Håndbold, (volley) hovedbestyrelsen. Regnskabet fremlægges. Alle er velkomne!

Generalforsamling i TIF onsdag den 3. marts kl. 19.30. Håndbold, (volley) hovedbestyrelsen. Regnskabet fremlægges. Alle er velkomne! MØDEREFERAT Mødedeltagere Jepsen Carsten Holm Bodil Andersen Kristian Møller Klaus Thøstesen Jonna Bjerregaard Fraværende Frank Jepsen Kopi Deltagerne, Frank Jepsen Sted Bodil Andersen, Nygade 10 Mødedato

Læs mere

Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Mikkel Z. Pedersen (MZP), Louise G. Thystrup (LGT)

Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Mikkel Z. Pedersen (MZP), Louise G. Thystrup (LGT) Referat af bestyrelsesmøde 11/3-2015 Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Mikkel Z. Pedersen (MZP), Louise G. Thystrup (LGT) Fraværende: Søren B. Sparre (arbejde), Jonas Andersson

Læs mere

Side: 1. Referat af: Møde nr. Bestyrelsesmøde RSIK, Kunsten - arbejdsbestyrelse. Mødedato: kl 18:15-20:00. Mødested: Klublokalet

Side: 1. Referat af: Møde nr. Bestyrelsesmøde RSIK, Kunsten - arbejdsbestyrelse. Mødedato: kl 18:15-20:00. Mødested: Klublokalet Referat af: Møde nr. nr. 3-2017/2018 Bestyrelsesmøde RSIK, Kunsten - arbejdsbestyrelse Mødedato: 09-10-17 kl 18:15-20:00 Mødested: Klublokalet Deltagere (medlemmer): Stine Gervig Heidi Sauer Ann Aagaard

Læs mere

Referat af Nivå-Kokkedals Tennisklubs generalforsamling den 23. februar 2014

Referat af Nivå-Kokkedals Tennisklubs generalforsamling den 23. februar 2014 Referat af Nivå-Kokkedals Tennisklubs generalforsamling den 23. februar 2014 Til stede fra bestyrelsen var: Finn Hjarding, konstitueret formand, Lis Sorth, baneudvalgsformand, Pia Jensen, motionistformand,

Læs mere

Bestyrelsesmøde d kl

Bestyrelsesmøde d kl Ringsted Lilleskole Fordi vores børn er vigtige Bestyrelsesmøde d. 15.12 2014 kl. 17.15-21.30 Fremmødte: Kim, Malthe, Yasmin, Lone, Jonas B., Jens, Mads, Jonas H., Anne, Gitte, Michelle, Jannie og Konrad.

Læs mere

Kære generalforsamlingsdeltagere: Jeg vil gerne, som formand for bestyrelsen, byde jer alle sammen velkommen til den 100. generalforsamling i Hvalsø Brugsforening. 100-års jubilæum. Som sagde i min velkomst

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 13. august 2018

BESTYRELSESMØDE 13. august 2018 1 BESTYRELSESMØDE 13. august 2018 TILSTEDE: Anders M., Morten, Sandra, Kalle, Tina, Flemming, Bo Røse, Tine AFBUD Isa, Anders K., Bo Rasmussen Referent Tine 1. Godkendelse af referat Godkendt fra sidste

Læs mere

Referat af generalforsamling i Korinth Idræts Forening mandag d. 19. marts 2018 klokken 19:00 - sted: Korinth Hallen

Referat af generalforsamling i Korinth Idræts Forening mandag d. 19. marts 2018 klokken 19:00 - sted: Korinth Hallen Referat af generalforsamling i Korinth Idræts Forening mandag d. 19. marts 2018 klokken 19:00 - sted: Korinth Hallen Referat: Lise Hansen Torben Pedersen bød velkommen til generalforsamling i Korinth Idræts

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

FORÆLDREFOLDER SÆSON 2015/16 Biersted håndbold ønsker, at bidrage til en positiv og støttende adfærd i forbindelse med klubbens kampe.

FORÆLDREFOLDER SÆSON 2015/16 Biersted håndbold ønsker, at bidrage til en positiv og støttende adfærd i forbindelse med klubbens kampe. FORÆLDREFOLDER SÆSON 2015/16 Biersted håndbold ønsker, at bidrage til en positiv og støttende adfærd i forbindelse med klubbens kampe. Derfor opfordrer vi alle til at bakke op omkring denne folder til

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde i LUI Fodbold Onsdag den 12. oktober 2016

Referat af Bestyrelsesmøde i LUI Fodbold Onsdag den 12. oktober 2016 Referat af Bestyrelsesmøde i LUI Fodbold Onsdag den 12. oktober 2016 Til stede: Lars Jonsson, Morten Røndum, Nina Plenge Jakobsen, Margit Friis, Henrik Thomsen, Anne Clough-Larsen, Mette Skovgaard, June

Læs mere

Referat fra konstitueringsmøde

Referat fra konstitueringsmøde Referat fra konstitueringsmøde Mødedato: Tirsdag den 7. april 2015 Mødested: Klublokalet Tidspunkt: Kl. 18:30 22:00 (mødes kl. 18:15) Mødetype: Hovedbestyrelsesmøde nr. 01 Fortæring: Tegnstyrer: KUP Kvaje

Læs mere

Referat fra FU-møde. 03. Næste mødedato: Torsdag d. 22. marts kl. 18:30

Referat fra FU-møde. 03. Næste mødedato: Torsdag d. 22. marts kl. 18:30 Referat fra FU-møde Mødedag...: 23. februar 2012 Mødetidspunkt: Kl. 18:30 Mødessted : Ågade 97, 1., 8370 Hadsten Indkaldt af: Henning Dam (HD) Ordstyrer: Carl Aage Sørensen Mødetype: Forretningsudvalg

Læs mere

HOG Badminton - Årsmøde - Februar Referat. Rønbækhallen, Cafeteriet. Tid: Tirsdag den 20. februar 2018, kl. 19:30-21:45.

HOG Badminton - Årsmøde - Februar Referat. Rønbækhallen, Cafeteriet. Tid: Tirsdag den 20. februar 2018, kl. 19:30-21:45. Formål: Sted og tid: HOG Badminton - Årsmøde - Februar - Referat Rønbækhallen, Cafeteriet. Tid: Tirsdag den 20. februar, kl. 19:30-21:45. Deltagere: Mogens Kristensen, Lene Kristensen, Nils Berg, Rita

Læs mere

GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED

GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra bestyrelsesmøde Den 4. oktober 2010 Kl. 18.00 hos Peter Skov Referatnotater: Tilstede: Erik Thøgersen formand Karsten

Læs mere

Hans Jørgen Boelt blev valgt. Generalforsamlingen er indvarslet lovligt og dermed beslutningsdygtig.

Hans Jørgen Boelt blev valgt. Generalforsamlingen er indvarslet lovligt og dermed beslutningsdygtig. Referat af generalforsamling i BMI 2014 - tirsdag, den 25. februar 2014 kl. 19.00 i hallens cafeteria: Formand bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 32 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer.

Læs mere

FORENINGSHÅNDBOG 2015-2016

FORENINGSHÅNDBOG 2015-2016 FORENINGSHÅNDBOG 2015-2016 Vil du med på AIF-holdet? Alhedens Idrætsforening er alhedens største idrætsforening med over 1.000 medlemmer. Vores ønske i foreningen er, at skabe gode rammer til udøvelse

Læs mere

Udvalg og opgaver beskrivelser:

Udvalg og opgaver beskrivelser: Udvalg og opgaver beskrivelser: Generalforsamling: Er foreningens øverste myndighed her fastsættes kontingentsatser og der er hvert år 2 bestyrelsesmedlemmer på valg Lige årstal: formand og kasserer Ulige

Læs mere

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening Tirsdag d. 21.februar 2017 kl. 19.00 Rolfhallen. 1. Valg af dirigent og referent: Steen Lindegaard vælges som dirigent. Generalforsamlingen er lovligt indkaldt.

Læs mere

Kildemosens Boldklub - Sammen er vi stærkest

Kildemosens Boldklub - Sammen er vi stærkest Savner du at spille fodbold efter sæsonen er slut? Kom til vintertræning se mere længere nede! KBs julefrokost er lørdag d. 26. november Juleafslutning 19. december Se et program over hvilke aktiviteter,

Læs mere

A: Ja, men også at de kan se, at der sker noget på en sæson.

A: Ja, men også at de kan se, at der sker noget på en sæson. Interview 0 0 0 0 Interviewet indledes. I: For det første, prøv at beskrive hvad en god, ung instruktør er ifølge dig? A: Jamen, for mig er en god instruktør én, der tør tage ansvar, og én, der især melder

Læs mere

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening tirsdag d. 24.2.15 kl 19.00

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening tirsdag d. 24.2.15 kl 19.00 Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening tirsdag d. 24.2.15 kl 19.00 Tilstede: Poul Erik og Lars fra støtten, Louise, Ernst, Peder og Rie fra hovedbestyrelsen, Bendt fra Senior, Peter, Jens fra håndbold,

Læs mere

Orientering om løst og fast fra formanden

Orientering om løst og fast fra formanden Orientering om løst og fast fra formanden I stedet for at sende en masse enkelte informationer ud, har jeg samlet det hele i dette skriv, som optakt til medlemsmødet onsdag den 28. september, kl. 19 i

Læs mere

Kære instruktører i gymnastikafdelingen

Kære instruktører i gymnastikafdelingen GYMNASTIK Kære instruktører i gymnastikafdelingen Gymnastikafdelingen har lavet denne praktiske guideline, for at klæde dig på til de opgaver, der er tilknyttet jobbet og for at værne om de værdier og

Læs mere

PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat

PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat Emne Diskussions Formål Referat 1. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Paul Referent: Gert Kirsten, Henrik, Rikke 2. Godkendelse

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Dalby GF Fodbold tirsdag den 24. januar 2017

Referat fra Generalforsamling i Dalby GF Fodbold tirsdag den 24. januar 2017 Referat fra Generalforsamling i Dalby GF Fodbold tirsdag den 24. januar 2017 Valg af dirigent Jens Schmidt tager ordet og leder mødet. Dagsorden godkendes og generalforsamlingen erklæres gyldig. Valg af

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde.

Referat af bestyrelsesmøde. Referat af bestyrelsesmøde. Dato og tid: Sted: 9. oktober 2013, kl. 16.30 Ribegade 17, 4th 2100 Ø (hos Tina Fehrn) Deltagere: Jan Kristoffersen (JK) David Hansen (DH) Tina Fehrn (TF) - REF Ole Meilby (OM)

Læs mere

Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013

Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Dagsorden for bestyrelses møder i Fredericia f.f. 1 Gennemgang og godkendelse af sidste referat 2 Nyt fra

Læs mere

Formandens Beretning

Formandens Beretning Formandens Beretning Evaluering af sæsonen 2012 + intro til sæsonen 2013 2012 Masser af fodbold i 2012 Stadig positiv udvikling i børne/ungdomsafdelingen Kontinuitet i seniorafdelingen Masser af aktiviteter

Læs mere

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år.

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år. Interview Fokusgruppe med instruktører i alderen - år 0 0 0 0 Introduktionsrunde: I: Vil I starte med at præsentere jer i forhold til hvad I hedder, hvor gamle I er og hvor lang tid I har været frivillige

Læs mere

Referat af trænermøde 21/8 2013

Referat af trænermøde 21/8 2013 Referat af trænermøde 21/8 2013 Deltagere :Lars, Charlotte, Emma, Maria, Vinnie, Polle, Lene, Kurt, Heidi, Bo, Bo og Jette Polle byder velkommen 1000 tak for at i valgte at blive træner, holdleder og hjælpere

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Mandag den 15. marts 2017

Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Mandag den 15. marts 2017 Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Mandag den 15. marts 2017 Tilstede: Lars, Nina, Michael, Mette S, June, Margit, René Fraværende: Mette H, Brian, Henrik, Christoffer 1. Bemærkninger sidste referat

Læs mere

Referat af ungdomsudvalgsmøde 29. september 2017

Referat af ungdomsudvalgsmøde 29. september 2017 Referat af ungdomsudvalgsmøde 29. september 2017 Mødetid: Tid: 19:00 Sted: Landskontoret Deltagere: Frida Neddergaard, Line Mandix Thorsen, Jonas Johnsen, Jonas Mandix Thorsen og Lone Nørager Kristensen.

Læs mere