OPGANGEN. Nr. 10 December Grønnedalsparken - Poul La Coursvej - Projekt Højvang

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "OPGANGEN. Nr. 10 December Grønnedalsparken - Poul La Coursvej - Projekt Højvang"

Transkript

1 Nr. 10 December 2011 OPGANGEN Grønnedalsparken - Poul La Coursvej - Projekt Højvang Katja Bach udstiller på Sundhedscentret. Her ved billedet: Næsehorns numsehullerne. Læs artiklen, hvor datteren Sofie fortæller hvordan det hele startede. Integration i Højvangen Venskaber i børnehøjde. Ali Reza og Thor mødtes til fællesspisning Danmarks modigste piger Anne, Helle og Jette på vej mod nye mål Højvangens Slankehold.

2 Ansvarshavende redaktør Peter Gregersen Projekt Højvang Opgangen udgives af afdeling 17 fra SAB, afdeling 39 fra Midtjysk Boligselskab samt Projekt Højvang Mateiale til bladet sendes som uformateret tekst, og billeder sendes ved siden af. Antal trykte : 1000 stk. Tryk :Werks grafiske hus a/s Deadline til næste nummer : 17. Januar Layout : Jesper Hammershøj Redaktion : Ansv. red. Peter Gregersen Jesper Hammershøj Randi Kudsk Olsen Peter Brinch Pedersen Uddeling : Afd. 39 : Bent Bengtson Afd. 17 : Jasmin Knudsen Kontakt redaktionen på Redaktionen er åben hver dag på Projekt Højvang s kontor, på NFS Grundtvigs vej 50 Der kommer ikke noget blad i januar, da redaktionen holder juleferie

3 Jackpot spillede til efterårs bal i Højvangen. Der kom ikke mange til bal i Beboerhuset på Grundtvigsvej, men dem der kom havde en dejlig fest. Holger havde slidt i det med at arrangere. Her får han en swingom med fru Sanne. Vi vil meget gerne høre din mening om hvorfor der ikke var flere der deltog. Var det for dyrt, for tæt på jul, ikke din musik smag eller hvad??? Hjælp de aktive med at arrangere det du gerne vil komme til. Trænger håret? Har du brug for en klipning, blive tyndet lidt eller bare en maskinklip, så kom i beboerhuset på N. F. S. Grundtvigs Vej, tirsdage mellem og 12.00, hvor Linda står klar til at hjælpe dig. Farvning er også mulig, men du skal selv medbringe farven! Kom og få en snak med den autodidakte Linda om frisuren, m.m.

4 Kom til fællesspisning i Højvangen. Mennesker mødes og nye venskaber opstår. Her er det Ali Reza og Thor, der finder hinanden til fællesspisning. I sidste nummer af Opgangen var der et par forkerte datoer for fællesspisning. Her er de korrekte datoer: 15. december kl OBS det er en torsdag. Grundtvigsvej, tag selv mad med. 17. januar kl , Grundtvigsvej, smørebrød. 14. februar kl , Grundtvigsvej, børn er med til madlavningen, det er vinterferie. 20. marts kl , Grundtvigsvej, okseculotte. mennesker. Hvis nogen har glemt, kan de låne og så selv vaske deres op. Vi ses den 15. december ;-) Hvis du er på facebook og venner med Projekt højvang, får du besked op til fællesspisning, om tilmelding og evt. ændringer. Det er også muligt at modtage en sms, hvis vi har dit nummer. For tiden gør vi plads til indslag fra koret, Bofællesskabet og andre der har lyst. Er det en god ide og hvordan vil du gerne fællesspisningerne er? Meld tilbage til de frivillige i fællesspisningen eller Projektet!! Vi mangler folk til afrydning og opvask vil du hjælpe? Måske kan vi hver især tage tallerken og bestik med, så slipper vi for opvask efter ca. 100 Den 15/11 sang koret og her: Bofællesskabet Pl Coursvej, der optrådte med populære syng med sange. En dejlig aften, hvor Bofællesskabet også havde sørget for kaffe og bagt kage til alle. Tusind tak for det.

5 Ny opvaskemaskine Opvaskemaskinen i Beboerhuset på Grundtvigsvej, har længe trængt til at blive skiftet. Efter måneders ventetid, ankom både den nye opvasker og opvaskemidlet. Heldigvis er der nogle friske fyre fra bestyrelsen, som kan tilslutte det nye vidunder. Dem skal der ikke ventes på - de er der som lynet... Den gamle opvasker køres bort. Tid til pause... Ny opvasker installeres. Tid til pause. Tak til bestyrelsen for de mange forskellige opgaver de løser.

6 Kunsten blomstrer i Højvangen Katja Bach udstiller sine farverige malerier i Sundhedscentret. Her står hun ved maleriet Den sidste nadver. Der var stor begejstring for Katjas glade og humoristiske udtryk, ved ferniseringen den 2. november. Mange var mødt frem og flere malerier blev straks solgt. Jeg spurgte Sofie Amalie Dam, Katjas datter, om hvordan hun oplevede at hendes mor sprang ud som kunstmaler. Sofie fortæller at det faktisk startede med at Piet Pedersen havde malekurser i Højvangen. Sofie gik selv på kurset, mest sammen med voksne. Katja ville også gerne være med og blev snart så optaget af maleriet, at hun begyndte at male hjemme. Sofie tabte interessen for maleriet og blev i stedet meget optaget af at tegne. Sofie var ikke så vild med FNIS fingrene ned i skidtet - det passede tilgengæld Katja rigtig godt. Piet flyttede desværre fra Højvangen, men inden da, var de allerede blevet gode venner. For ca. et år siden var Katja og Sofie ude at køre, de skulle kigge efter møbler. Sofie husker det meget tydeligt. De blev ringet op og en spurgte om Katja ville udstille på Sundhedscentret. Det ville hun gerne, hun blev stolt over at få tilbuddet. Der var pludselig noget stort at glæde sig til og samtidig var det en stor udfordring. Kan folk nu lide det, hvad siger de, er jeg god nok, osv.??? Det gik rigtig godt til ferniseringen. Folk grinede fordi de syntes billederne var sjove og samtidig meget flotte. Sofie's yndlingsbillede er en lille lyserød fugl, som ligner en tissemand. Hun er ikke alene om at synes godt om det billed. Det var et af de billeder, der straks blev solgt på udstillingen. Vi håber Katja og alle de andre der arbejder med kunst i Højvangen, på et tidspunkt vil udstille i de to Beboerhuse. Her først i det nye år vil Grete Valin og Katja genoplive Kunstcafeen som Piet tidligere stod for. Det vil blive annonceret senere, men er det noget for dig, kan du allerede nu henvende dig til Katja, Grete eller Projektet. Sofie Amalie dam, her med sin yndlings hund: Taco.

7 Joachim Denda, hobbyfotograf. Chr. Kolds Vej 7 Nu har jeg boet her i Grønnedalsparken i 2 år og jeg må sige, jeg har ikke fortrudt. Jeg er tilflyttet fra Sjælland, havde både lejlighed i en boligbebyggelse og også eget hus i flere år. Men min lejlighed her forbinder på en særlig måde begge dele. Man har råd til at have sit eget, samtidig med at man er fri og ude i naturen lige udenfor éns dør! Jeg vil gerne udtrykke min glæde over de personer, som prøver at få et medmenneskelig samlingssted eller en netside oppe at køre i vores bebyggelse. "Åndehullet" er et godt eksempel. Så er der dem, der arrangerer vores sommerfester og lign. De skal have ros! Det er skønt, vi har vores egen hjemmeside, hvor du kan komme med forslag. Du behøver ikke pc for at være med. Vi klarer alle sprog! Menneske til menneske! Jeg er i hvert fald glad for stedet her og vil give min positiv mening, til mine naboer. Foto: Joachim Denda Juleaften i Medborgerhuset i Vestergade 14a. Tilmelding på eller personlig henvendelse. Der er kun 30 pladser.

8 Musikhold Højvang - er i gang nu for andet år Her i efterår har 8 børn fra Niels Ebbesen skolens 0-2 klasse, deltaget i 12 ugers Musikværksted i Beboerhuset, Poul la Coursvej. De to lærer fra Skanderborg Kulturskole har brugt sanglege, bevægelse, tromme spil, rytmik instrumenter og traditionelle instrumenter. Børnene er introduceret til musikalske principper som de kan bygge videre på. I år er der tilføjet violin spil og folkemusik. Vi søger flere børn til at deltage fredag eftermiddage efter skole, fra kl til kl I det nyt år begynder vi igen i uge 4. Vi skaber et sjov og hyggeligt fællesskab gennem musik. Tilmelding kan ske hos Projekt Højvang og det koster 150 kroner eller er gratis, når man bor i Højvangen. Ketsia Kasiama Armin Sawary Gilen Toponya & Jonas Kongsted. Freja Billeskov Dam, Gilen Toponya, Johanne Voldby og Fatima Sawary laver papmache violiner.

9 Naturen nu To artikler om ting som man støder på ude i området for tiden. Homo sapiens Det væsen, man oftest ser i Højvangen er homo sapiens. Fuldt udvokset er det 1½ - 2 meter højt. Det går som oftest opret på bagbenene. Tænder og mave er beregnet til planteføde, men kosten indeholder også kød og fisk. Hårbevoksningen er temmmelig sparsom, homo sapiens fremstår med lyse (hvide), gule eller brune og sorte farver. Håret kan ligeledes være lyst måske hvidt- have forskellige brune farver eller være sort eller gråt. Skønt meget forskelligt udseende er alle tilhørende racen homo sapiens. Homo sapiens er ubetinget verdens farligste dyr for det dræber ikke blot for at skaffe føde eller for beskyttelse, men også af lyst. På den anden side er homo sapiens også i stand til at tilsidesætte egne behov og ofre liv eller helbred for at hjælpe andre. Yngelplejen er omfattende og varer ved til ungerne er op mod 20 år gamle. Der er som regel ikke så mange unger i en familie. To eller tre er det mest almindelige, men man kan se op til ti. Ofte holder han og hun sammen hele livet, men man ser også tit et partner skifte i løbet af livet. Hvis du ikke har regnet det ud, så er homo sapiens altså mennesket. Homo sapiens betyder: det tænkende menneske. Problemet er bare, hvad vi bruger vores tanker til vi kan ødelægge tilværelsen for hinanden eller vi kan gøre livet rigt og godt for andre. Tænk over det. Vedbend På skråningen langs Skolestien vokser der vedbend. Vedbend er måske bedre kendt under sit tyske navn: efeu. (På latin hedder den hedera helix.) Det er en stedsegrøn plante. Den har mørkegrønne fligede blade med lyse nerver. Den danner lange ranker. Den er nøjsom og vokser ret hurtigt. Vedbend er udstyret med klatrerødder, som udskiller en kitagtig substans. På den måde kan den klatre. Vedbend kan vokse på jorden som her men den ses også vokse op ad træstammer. Især blev mange udgåede elmetræer brugt af vedbend til at klatre op ad. Den kan også vokse op ad mure, som den næsten kan dække. Den skader ikke murværket, men den kan skade nedløbsrør og lignende. Vedbend vokser i hele Vesteuropa. Hos os vokser den ofte i skove, men den kan også dyrkes som stueplante. Det er lettest at formere vedbend ved at tage stiklinger, det vil sige simpelthen klippe et skud af og stikke det i jorden. Vedbend har små uanselige gulgrønne blomster på særlige skud. Den blomstrer i oktober november. Blomsterne danner blåsorte bær, der modner foråret efter. Hele vedbendplanten er giftig. Pas der for godt på, at hunde eller børn ikke kommer i kontakt med den. Under gunstigt forhold kan vedbend blive over 100 år gammel. Den kan ødelægges af hård frost, så lad os håbe på en mild vinter. Vedbend plantes ofte på kirkegårde, fordi den er stedsegrøn. Men det er forkert kun at betragte den som en kirkegårdsplante. Det er en taknemmelig bunddækkende stedsegrøn plante. Grethe Wallin.

10 Musik i Højvangen Er du musiker og bor i Højvangen? Er du bare glad for musik? Eller kender du nogen der kan hjælpe os? Projekt Højvangen og Skanderborg Kulturskole vil sammen sætte fokus på musik i Højvangen i Vil du være med til at spille eller lave musikalske arrangementer, for børn og voksne? Være med til at lave øvelokaler i Højvangen? Vi planlægger at starte i januar, med et arrangement i Beboerhuset på Poul la Coursvej. Vil du vil være med ;-)??? Kontakt Projekt Højvang: Peter: / Skanderborg Kulturskole: Julie: / Brug IT værkstedet på Niels Ebbesen skolen Rene Lykke Pedersen fortæller at alle er velkomne til at benytte skolens computere. På skoletorvet er 8 pc'er til rådighed fra kl til I lokale 21 er der 18 stk, der kan benyttes mellem kl. 15 og Det kan også være en mulighed at lave et kursus og booke en fast tid. Hvis der er spørgsmål angående IT på skolen, så kontakt Rene på:

11 Højvangen mod nye mål Kampen mod kiloene Har du gennem flere år kæmpet mod overvægt? Har du pludseligt taget så meget på, at det er svært at finde tid og overskud til at starte på en frisk? Har du haft yoyo-vægt gennem mange år? Eller er du bare træt af at være tyk? Så er Højvangens slankehold noget for dig! Vi er en arbejdsgruppe på fem der alle er overvægtige - og meget gerne vil gøre noget ved det! Derfor har vi besluttet at starte et netværk for beboere med en BMI over 30. Vi har aftalt at vi mødes i Beboerhuset på Grundtvigsvej 50, tirsdage fra kl Første gang er tirsdag den10. januar Vi fortsætter et ½ år frem, med afslutning tirsdag den 3. juli 2012 Kom godt i gang! For at komme så godt i gang som muligt har vi lavet en aftale med Kirsten Færgeman, der er indehaver af Mobildiætisten. Kirsten er Aut. Klinisk diætist, cand.scient. i ernæring, smadder sød og har selv flere år kæmpet mod overvægten. Hun har nu vundet kampen og står klar til at hjælpe os. Hvad får du -ved at tilmelde dig Højvangens slanke hold: Højvangen - mod nye mål? Du får et netværk du kan støtte dig til, som du kan tale med og som du kan bruge i hverdagen, når det er svært eller når det bare går super godt. Du får desuden 1 times individuel diætvejledning med udarbejdelse af din personlige kostplan. I løbet af det ½ år er der yderlige tre opfølgninger af 30 minutters varighed med Kirsten. Kirsten kommer desuden en gang om måneden og holder oplæg for hele gruppe og vi har talt om at afholde en madlavningsaften også med Kirsten. De tirsdage hvor Kirsten ikke deltager, mødes vi og laver forskellige aktiviteter. Den totale pris for alt dette er 200kr. Der er max plads til 15 personer på holdet. Holdet starter kun hvis der er 10 personer tilmeldte. Tilmelding efter først til mølle princippet Tjek din BMI på KOM Til ÅBENTHUS: tirsdag den 13. december 2011 kl Kom forbi, mød os til en snak, en kop kaffe og en sund snack i beboerhuset på Grundtvigsvej 50 Projekt Højvang Kontakt: Randi: Anne: Helle: Jette: Claus:

12 Nyt fra Højvangens Basket klub En ny årgang er begyndt at træne i Beboerhuset Grundtvigsvej. Med Mikkel Hammershøj og Mateleyo Burungu som trænere. De fleste er 9 år, den yngste er 7 år og den ældste 10 år. Foreløbigt går det rigtig godt og spilleglæden er i top. Både piger og drenge er meget velkomne og det er gratis. Der er træning tirsdag og torsdag kl På billedet: Noah Jensen, Oliver Simonsen, Asbjørn Knudsen, Rune Knudsen, Mads Gadkjær, Matoleyo Birunga, Almin Budimovic'

13 Program for Pige og kvinde netværket i Højvang. Onsdag d. 7. december: Julehygge. Vi laver konfekt, bager småkager og laver julepynt. Denne aften vil vi inviter pigeklubben og deres mødre til hyggeligt samvær. Vi glæder os til at se dig i Beboerhuset på Poul la Coursvej 31 OBS ;-) Nyt tidspunkt for dart & billard i Åndehullet: Fredage Der er købt nye baller og nye dart pile er også på vej. Kig forbi! Alle er velkomne. Find nisser i bladet - der udtrækkes 5 præmier blandt dem der finder alle nisser. Både børn og voksne kan deltage. Pigerne fra "Pigeklubben" udtrækker de heldige. Navn : Adresse : Antal nisser Aflever denne kupon i Projekt Højvangs postkasse beboerhuset NFS Grundtvigsvej 50 senest d. 15 december

14 Kristian Kilt Hotspot chef Mobil nr Kirsten Birk Johansen Sundhedsplejerske Mobil nr Henrik Simonsen Sydøstjyllands Politi, Tlf. nr Rene Hedegaard Nielsen Afdelingsleder UK, KLUB'N Højvangen Mobil nr Tim lange Souschef, Mallinggaard SFO Mobil nr Iben Andersen Socialrådgiver Mobil nr Birgitte Lindholm Socialrådgiver Mobil nr Jakob Klode Pedersen Mobil: Mail:

15 Bestyrelsen Formand Jesper Hammershøj Irma B. Povlsen Bestyrelsen træffes... Ved åben henvendelse Torsdag kl. 19:00 til 19:30 I beboerhuset NFS Grundtvigsvej 50. Desuden kan de i samme tidsrum træffes på tlf Via hjemmesiden Eller på mail Jan Tørnblad eller på telefon Linda R. Simonsen Aktivitetsudvalget Peter Brinch Pedersen Linda Wurtz Michael Hansen Preben Veng Bettina B. Andresen Linette Jensen Betina Olling Holger Jensen Jan Frederiksen Preben Jensen

16 Information Flaghejsning Beboere i Grønnedalsparken kan få flaget hejst på flagstangen mellem Christen Koldsvej og NFS Grundtvigsvej ved følgende lejligheder: Runde fødselsdage fra 10 år Konfirmationer Bryllup Kobber-, sølv-, guld- og diamantbryllup Begravelser Officielle flagdage Kontakt i god tid: Egon Mortensen Tlf.: Træffetid: 19:00-20:00 Adm. Skanderborg AndelsBoligforening SAB Adelgade Skanderborg Tlf.: Fax: Web: Åbningstider Man - ons: og Tors: og Fre: Lukket Beboerhuset Udlejning af beboerhuset NFS Grundtvigsvej 50 administreres af afdelingsbestyrelsen. Kontakt bestyrelsen ved Åben henvendelse om torsdagen. Lejen løber fra kl. 14:00 fredag til 14:00 søndag, medmindre andet aftales. Se hvornår huset er ledigt på: Priser Beboere: 500 kr. i leje / 0 kr. i depositum Andre: 1750 kr. i leje / 750 kr. i depositum Varmemester Fejl og mangler meldes til varmemester Jørn Dahl på kontoret NFS Grundtvigsvej 5 i kælderen, eller på tlf Kontortid 7:30-8:00 og 12:30-13:00 Jørn Dahl træffes desuden, i normal arbejdstid, på tlf.:

17 Fra bestyrelsen afdeling 17 Ny formand i januar Da min kone og jeg har fået tilbudt hus og have i vestjylland til en overkommelig pris, må jeg desværre meddele at jeg trækker mig som formand for afdelingsbestyrelsen. Dette betyder at der kommer et ekstraordinært beboermøde i januar, hvor der så vælges en ny formand. Når vi i bestyrelsen har fundet datoen, vil der blive omdelt en indkaldelse. mvh Vagttelefon Vi har i bestyrelsen oprettet en vagttelefon. Denne er ment som det telefonnummer som folk kan komme i kontakt med bestyrelsen på. Dog er vi kun frivillige, og vi har arbejde osv., så hvis du ikke lige kan komme igennem med det samme, så prøv igen lidt senere. Nummeret er : Jesper Hammershøj/formand Bestyrelsen holder juleferie fra d.21 december til d. 4. januar, og der er derfor ikke åben henvendelse i denne periode.

18 Bestyrelsen Formand Bent Bengtson Poul La Coursvej 13, 2.79 Tlf.: Peder Sørensen Ove Jørgensen Dianna Brabrand Poul La Coursvej 25 Vivi Nielsen Drift Driftschef Jan Andersen Tlf: Ejendomsmester Carsten Lauritsen Tlf.: Træffetid: 7:30-9:00 Jan og Carsten står desuden for udlejning af beboerhuset. Ejendomsfunktionærer Afd. 39 Poul Erik Sørensen Tlf.: Finn Dybro Tlf: Afd. 30/65 Dimitrios Stratigos Tlf.: Afd. 55 Sten Thorsager Tlf.: Afd. 75 Klaus Koch Tlf.: Poul La Coursvej Rasmus Jakobsen Suppleant Ayan Ali 2. suppleant

19 Hjemmeside Projektkoordinator Randi Kudsk Olsen Tlf.: Projektkoordinator Peter Gregersen Tlf.: Du kan også finde os på facebook under navnet: Projekt Højvang Forretningsudvalget for Projekt Højvang Jesper Hammershøj Formand afdeling 17 Bent Bengtsson Formand afdeling 39 Alfred Larsen Forretningsfører i Midtjysk Boligselskab Kent Hansen Regnskabschef i Skanderborg Andelsboligforening Jette Engelbrecht Frivilligkoordinator i Skanderborg Kommune Randi Kudsk Olsen Projektkoordinator for Projekt Højvang Peter Gregersen Projekt Højvang Projekt Højvang

20 Aktivitetskalender Volleyball Pigeklub for årige Pige og kvinde Hver onsdag kl. 20:00-22:00 Beboerhuset Grundtvigsvej 50 Netværk for førtidspensionister onsdag kl. 10:00-14:00 Beboerhuset, NFS Grundtvigsvej 50 Voksencafé Hver onsdag kl. 19:00-21:00 Åndehullet Christen Koldsvej 10, kælderen Lektiehjælp Dansk Flygtningehjælp Mandage kl For alle tirsdage kl For unge og voksne Onsdage kl For unge og voksne Torsdage kl For alle Poul La Coursvej 5, st.mf., th. vær. nr.111 HVU Højvangens Unge Hver torsdag og søndag kl. 19:00-22:00 Åndehullet Christen Koldsvej 10, kælderen Hver torsdag kl. 14:30-17:00 Åndehullet Christen Koldsvej 10, kælderen Badminton Hver torsdag kl. 15:00-22:00 Beboerhuset Grundtvigsvej 50 kontakt Jan Gadkjær tlf NB: Forbeholdt beboere i Grønnedalsparken Mandeklub Tisdag kl.19:30 i Åndehullet, Christen kolds vej 10, kælderen. NB: Starter den 25/10 Højvangskoret Torsdag kl. 16:00-18:00 Beboerhuset Poul La Coursvej 31 For alle over 15 år. Gratis. Tilmelding på: Basket for børn og unge Tirsdag og torsdag kl. 15:30-17:00 i beboerhuset NFS Grundtvigsvej 50 netværket i Højvang Onsdag d. 7. december: Julehygge. Vi laver konfekt, bager småkager og laver julepynt. Denne aften vil vi inviter pigeklubben og deres mødre til hyggeligt samvær. Bilard, dart og hygge Hver fredag klokken 14 til Åndehullet Christen Koldsvej 10, kælderen Torsdagshygge Hver torsdag kl. 10:00-12:00 Caféen i beboerhuset Grundtvigsvej 50 Brætspil Hver 2. og 4. lørdag i måneden Åndehullet Christen Koldsvej 10, kælderen Sommerfest 2012 Sæt X i kalenderen d. 16. juni

OPGANGEN. Nr. 9 November 2011. Grønnedalsparken - Poul La Coursvej - Projekt Højvang

OPGANGEN. Nr. 9 November 2011. Grønnedalsparken - Poul La Coursvej - Projekt Højvang Nr. 9 November 2011 OPGANGEN Grønnedalsparken - Poul La Coursvej - Projekt Højvang Kokkene til fællesspisning i Beboerhuset på Poul la Coursvej, den 18/10: Joan Løvendahl, Pii Ghorwal, Karen Bodil Ravn,

Læs mere

Fællesskab med kniv og gaffel

Fællesskab med kniv og gaffel Februar 2011 Nr. 1 Poul La Coursvej Grønnedalsparken Projekt Højvang Portræt af en frivillig Side 6 Fællesskab med kniv og gaffel Side 7 Ny klub med store ambitioner Side 23 Leder 2 Hyggeren og Østers

Læs mere

Fællesskab med kniv og gaffel

Fællesskab med kniv og gaffel Februar 2011 Nr. 1 Poul La Coursvej Grønnedalsparken Projekt Højvang Portræt af en frivillig Side 6 Fællesskab med kniv og gaffel Side 7 Ny klub med store ambitioner Side 23 Leder 2 Hyggeren og Østers

Læs mere

Beboerblad for. Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej. September 2013. Læs mere om det, inde i bladet på side 3

Beboerblad for. Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej. September 2013. Læs mere om det, inde i bladet på side 3 Beboerblad for Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej September 2013 Er dette Sidste udgave af Beboerbladet????? Læs mere om det, inde i bladet på side 3 Side 2 HER PÅ BAKKEN september 2013 HER

Læs mere

OPGANGEN. Nr. 7 September Grønnedalsparken - Poul La Coursvej - Projekt Højvang. Støt HVU erne ved at lade dem arbejde for dig

OPGANGEN. Nr. 7 September Grønnedalsparken - Poul La Coursvej - Projekt Højvang. Støt HVU erne ved at lade dem arbejde for dig Nr. 7 September 2011 OPGANGEN Grønnedalsparken - Poul La Coursvej - Projekt Højvang Støt HVU erne ved at lade dem arbejde for dig Endnu to artikler om ting du kan møde i naturen for tiden. Højvangen koret

Læs mere

På grund af besparelser er julemandens rensdyr sparet væk. Beboerblad for. november 2012. Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej

På grund af besparelser er julemandens rensdyr sparet væk. Beboerblad for. november 2012. Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej HER PÅ BAKKEN februar 2012 Beboerblad for Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej november 2012 På grund af besparelser er julemandens rensdyr sparet væk Side 2 HER PÅ BAKKEN november 2012 Redaktionen

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag FALKEPOSTEN Juli 2015 F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur

Læs mere

HusAvisen. Årgang 2, nummer 3 JULEMARKED

HusAvisen. Årgang 2, nummer 3 JULEMARKED HusAvisen Årgang 2, nummer 3 JULEMARKED Bydelshusets julemarked er allerede blevet en fast tradition. I år bliver julemarkedet den 27. november kl. 11.00-16.00. På julemarkedet er der boder, hvor beboere

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 26. ÅRGANG NUMMER 11 DECEMBER 2009 FÆLLESGILDEMØDE 1. OG 2. GILDE

1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 26. ÅRGANG NUMMER 11 DECEMBER 2009 FÆLLESGILDEMØDE 1. OG 2. GILDE S c h a n d t o r p 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 26. ÅRGANG NUMMER 11 DECEMBER 2009 FÆLLESGILDEMØDE 1. OG 2. GILDE MANDAG DEN 1. FEBRUAR 2010 KL 19.00 OBS! NY DATO! I KIRKECENTERET, BANEGÅRDSVEJ

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER:

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER: AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

UNGE LIGHED FÆLLESSKAB

UNGE LIGHED FÆLLESSKAB UNGE LIGHED FÆLLESSKAB TEMA: Kærester 2. årgang Nr. 2 Juni 2016 mener: Vi unge med særlige behov bestemmer selv, om vi vil have en kæreste. Vi bestemmer selv, hvem vi har sex med. Vi bestemmer selv, hvem

Læs mere

KLC-bladet Januar 2018

KLC-bladet Januar 2018 KLC-bladet Januar 2018 Generel Information Adresse : Knud Lavard Centret Eksercerpladsen 3 4100 Ringsted Ansvarshavende redaktør : Inger Boye - ibo@ringsted.dk 2 Bruger- og pårørende rådet på KLC 2017/2018

Læs mere

Nyhedsbrev fra Projekt Nærmiljø november 2012

Nyhedsbrev fra Projekt Nærmiljø november 2012 Nyhedsbrev fra Projekt Nærmiljø november 2012 Kære beboere og samarbejdspartnere på og omkring Arendalsvej Læs om alt det spændende der foregår på og omkring Arendalsvej i dette nyhedsbrev. Ideer til kommende

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Nyt fra Redaktionen. Velkommen til årets første nummer af Heldagsnyt.

Nyt fra Redaktionen. Velkommen til årets første nummer af Heldagsnyt. Februar 2009 Nyt fra Redaktionen Velkommen til årets første nummer af Heldagsnyt. HeldagsNyt er et blad med mange funktioner og en god mulighed for at finde ud af hvad der rør sig i heldagsskolen. Bladet

Læs mere

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 8. Kære børn og forældre Lemming 23. september 2016 G L A D E B Ø R N L Æ R E R B E D S T

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 8. Kære børn og forældre Lemming 23. september 2016 G L A D E B Ø R N L Æ R E R B E D S T U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 8 Kære børn og forældre Lemming 23. september 2016 G L A D E B Ø R N L Æ R E R B E D S T Ugen der gik: Vi har haft en dejlig uge med almindelig

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået VINTERPROGRAM 2 o 1 4 / 2 o 15 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og

Læs mere

Kærlig hilsen din SFO

Kærlig hilsen din SFO Kærlig hilsen din SFO Kære Forældre Lucia: Traditionen tro indbyder vi til Lucia fest i SFO. Det foregår torsdag d. 13. december fra kl. 15-16.30. Vi starter med gløgg og æbleskiver ude i klasserne. Kl.

Læs mere

Krejbjerg - Nyt September 2015

Krejbjerg - Nyt September 2015 Krejbjerg - Nyt September 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn HØSTFEST Lørdag, den 19. september kl. 19.00 holdes årets høstfest i Krejbjerg Forsamlingshus. I år prøver vi at gøre det på

Læs mere

Lektiebogen. Samtaler med børn og voksne om lektielæsning

Lektiebogen. Samtaler med børn og voksne om lektielæsning Lektiebogen Samtaler med børn og voksne om lektielæsning Forord Herværende pjece er produceret med støtte fra Undervisningsministeriets tips- og lottomidler. Pjecen er blevet til via samtaler med børn,

Læs mere

.EN MANDAG EFTERMIDDAG MED 0/1 KL. OG JAKOB I KREATIV

.EN MANDAG EFTERMIDDAG MED 0/1 KL. OG JAKOB I KREATIV Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk Nyhedsbrev uge 05-2014 Side 1 Kreativ med Jakob Side 4-8 Børnehaven Side 2 Nyt fra Troels Side 9 Kalender

Læs mere

Kære beboere, pårørende og personale

Kære beboere, pårørende og personale Kære beboere, pårørende og personale Violhuset har fået et flot akvarium, og der ventes allerede familieforøgelse Holbergcentrets månedsnyt for november 2014 Kære beboere, pårørende og personale November

Læs mere

December 2010 7. årgang, nr. 11

December 2010 7. årgang, nr. 11 Der er kommet nye billeder i nogle af vores fotomapper på reolen. Indtil videre kan man nu nyde og evt. genopleve de gode minder fra: December 2010 7. årgang, nr. 11 Fristedet Valby Søndergade 2 2630 Taastrup.

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

«Bruger_Initial» Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45

«Bruger_Initial» Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45 «Bruger_Initial» Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45 Indholdsfortegnelse Sociale begivenheder... 3 Facebook.3 Julefrokost..3 Madklub..3 Sommerfest 4 TDC (Tour de Chambres)..4 Vi har

Læs mere

Beboerblad for Grønnedalsparken Poul La Coursvej Projekt Højvang

Beboerblad for Grønnedalsparken Poul La Coursvej Projekt Højvang OPGANGEN Beboerblad for Grønnedalsparken Poul La Coursvej Projekt Højvang Nr. 4 September 2012 Nyhed: Brevkasse læs Dorthe Knudsens spørgsmål til Smukfest.! Grin og tab dig på samme tid på det nye slankehold

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2012

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2012 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2012 Glædelig jul & godt nytår Så blev det december og julen nærmer sig hastigt. Når jeg ser tilbage på året, så har vi lavet rigtig mange ting i klubben.

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2013 Hurra for en pigefrokost! Beslutningen om en Pigefrokost 2013 blev taget og en Invitation blev sendt ud Nytårsdag. Arrangementet skulle foregå d. 9. marts

Læs mere

for Lyne Sogn Januar 2014

for Lyne Sogn Januar 2014 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Januar 2014 Indhold: * Lyne kirke: Sang * Borgerforening: Generalforsamling * Vennekredsen: Sang & Musik * Familie & Fritid: Køkkenfri

Læs mere

16. årgang December 2008

16. årgang December 2008 16. årgang December 2008 Redaktion... 2 Kærdussen s åbningstider... 3 Juleforberedelser... 4 1. december arrangement... 5 Mellemgruppen... 6-7 Talentshow 2008... 8 Den studerendes sider... 9-10 Personaleudvalget

Læs mere

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1 FALKEPOSTEN Oktober 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Nyt fra AKTIVITETSHUSET HOLLUF PILE Hjulets Kvarter 119, HOLLUF PILE

Nyt fra AKTIVITETSHUSET HOLLUF PILE Hjulets Kvarter 119, HOLLUF PILE Nyt fra AKTIVITETSHUSET HOLLUF PILE Hjulets Kvarter 119, HOLLUF PILE Nyhedsbrev Forår 2016.vi har måske et tilbud til dig, som det er svært at sige nej til! Røde Kors Cafe Square dance Modelteater På hyggelig

Læs mere

OPGANGEN. Nr. 8 Oktober Grønnedalsparken - Poul La Coursvej - Projekt Højvang

OPGANGEN. Nr. 8 Oktober Grønnedalsparken - Poul La Coursvej - Projekt Højvang Nr. 8 Oktober 2011 OPGANGEN Grønnedalsparken - Poul La Coursvej - Projekt Højvang Ny indendørs basket bane i Beboerhuset Grundtvigsvej 50. 4 drenge fra NE Skolens 7 klasse indviede banen sidst i september.

Læs mere

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13.

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13. DAMSØGAARD Alle hverdage Avislæsning kl. 11.45 i stuen Gymnastikken kl. 9.00-12.30 Fællesgymnastik i kælderen kl. 10.30 11.00 Terapien kl. 9.00-15.30 POSTEN NR. 5 MAJ 2008 (kig ind i terapien og få en

Læs mere

Med venlig hilsen. Lisbet Huusom SFO leder

Med venlig hilsen. Lisbet Huusom SFO leder Kære Forældre Godt nytår til alle familier og tak for godt samarbejde i 2012. Efter en dejlig juleferie glæder vi os til at tage fat på et nyt arbejdsår med jer og jeres børn. Vi ser frem til både hverdagen,

Læs mere

Maj står for døren. Og det betyder,

Maj står for døren. Og det betyder, Sidste skoledag for 9.klasserne er ons. d. 28.maj. Billdet her stammer fra 2013. Kontaktblad for Nordvestskolen, Stormarkafdelingen Nr.6 Maj 2014 51. Årgang Maj står for døren. Og det betyder, at de ældste

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Årgang 27 År 2014 Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Telefon: 79 94 73 44 3 kl. besked/telefonsvare 79 94 73 43 Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk E-mail: samuelsgaarden@varde.dk Åbningstider: Fritidsklub.

Læs mere

JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE

JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE Kundby d. 11. juni 2012 Kære forældre Endnu et skoleår går mod sin afslutning, og den dejlige sommerferie venter forude. I år strækker skoleåret sig helt hen imod juli måned,

Læs mere

Poul La Coursvej Grønnedalsparken Projekt Højvang

Poul La Coursvej Grønnedalsparken Projekt Højvang marts 2011 Nr. 2 Poul La Coursvej Grønnedalsparken Projekt Højvang Jagt i højvangen Fællesspisning 1 års fødseldag Pigeklubben er 2 år og har stor succes Leder 2 Foråret kommer med nye muligheder Solen

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr. 56 maj juni 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen udkommer

Læs mere

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 Frivillighedsformidlingen Aagade 26, Gudumholm, 9280 Storvorde Tlf.: 98 31 69 99 E-mail: formidling@mail.tele.dk Web: www.frivillighedsformidlingen.dk

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere

Juniorklubben i Hvalsø

Juniorklubben i Hvalsø Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 2: April - Juni 2015 Hvad er Juniorklubben? Det er et eftermiddagstilbud til dig, som går i 6., 7. eller 8. klasse. Her kan du hygge dig sammen med mange nye venner

Læs mere

Aktivitetskatalog Efterår 2015. SifXHof. Holmstrupgård

Aktivitetskatalog Efterår 2015. SifXHof. Holmstrupgård Aktivitetskatalog Efterår 2015 SifXHof Holmstrupgård Indhold 1 I det følgende kan du læse om de aktivitetstilbud, som SifXHof har til dig i løbet af efteråret 2015. Hvis du er interesseret i at deltage

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 5/12 2015 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Kan du løse Soduko? Sæt tallene fra 1-9 ind vandret og lodret. Svært? spørg din far og mor eller din pædagog Kære forældre Vedr. pasning

Læs mere

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Årgang 24. År 2011 Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Telefon: 79 94 73 44 3 kl. besked/telefonsvare 79 94 73 43 Fax nummer: 79 94 73 36 Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk E-mail: Samuelsgaarden@varde.dk

Læs mere

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2015

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2015 Obbekær Forsamlingshus Formand Finn Vind 75 42 30 64 Kasserer Erik Bendtsen 51 58 60 39 Sekretær Bjarne Schmidt Philipp 22 96 55 55 Medlem Lis Thomsen 20 44 89 33 Medlem Bartina Swart 74 76 19 92 Udlejning

Læs mere

Årgang 18 - Nr. 1 - December 2011

Årgang 18 - Nr. 1 - December 2011 Nyhedsbrevet Årgang 18 - Nr. 1 - December 2011 Et forrygende efterår Det er fornemmelsen når man nu sidder her med den første vintersne og juletræet tændt, kalendergaverne i sækken og børnene i positiv

Læs mere

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien MAMMEN IDRÆTSFORENING Velkommen til ny sæson. Velkommen til en ny sommersæson i Mammen Idrætsforening. Vi håber, at du og din familie kan bruge et eller flere

Læs mere

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015 META Nyhedsbrev uge 10 2015 Dagene er blevet lysere og længere og vi glæder os til foråret, vel vidende at der sagtens kan komme meget mere vinter i marts måned. Vintergækkene står nu i fuldt flor, og

Læs mere

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen. Hockey finale Aab Hallen BEMÆRK Nyhedsbrev December DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 Kære alle, Med disse smukke blomstrende grene plukket af Lena Løbner - vil jeg ønske jer en god maj måned. Så kan jeg fortælle jer, at jeg er blevet

Læs mere

Se kalender på bagsiden!

Se kalender på bagsiden! LOKALbladet 2012-2013 Aktuelt nyt 2 Feldballe Hallen: Overdragelsesfest 13. 2 Feldstrup Revyen: Møde for nye aktive 3. 3 KulturKlubben: Fællesspisning - Fredagscafe - Julehygge 7. 4 : Juletræsfest 20.

Læs mere

VIGTIGT : AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M MØDETIDER: MEDARBEJDERE:

VIGTIGT : AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M MØDETIDER: MEDARBEJDERE: AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12

Læs mere

Torsdag den 30. august 2007

Torsdag den 30. august 2007 TORSDAGS-NYT Torsdag den 30. august 2007 REJSEGILDE OG 30 ÅRS FØDSELSDAG Den 5. september fylder skolen år. I år er det en ekstra festlig dag, da vi runder med en 30 års fødselsdag. Vi plejer at festligholde

Læs mere

Beboerblad for Grønnedalsparken Poul La Coursvej Projekt Højvang

Beboerblad for Grønnedalsparken Poul La Coursvej Projekt Højvang OPGANGEN Beboerblad for Grønnedalsparken Poul La Coursvej Projekt Højvang Nr. 6 Februar 2013 Mød Opgangs ny tegner Rasmus Caspersen Grønthandler i Højvangen Fastelavn 10/2 Tilmelding på bagsiden Mor Lotte

Læs mere

Nyhedsbrev. Så er der forår på vej

Nyhedsbrev. Så er der forår på vej Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter April 2012 Så er der forår på vej Man skulle ikke tro det, men foråret er på vej. Efter en lang vinter skulle du komme i din klub og se hvad vi har fundet på. Som

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 06. 2011.

Nyhedsbrev nr. 06. 2011. Nyt fra sidste klubaften d. 7. september 2011. Nyhedsbrev nr. 06. 2011. Vi nåede op på at blive 28 medlemmer, som deltog på denne klubaften. Vi nød Randi og Carstens fine kager, jeg nåede selv at spise

Læs mere

FORÅRS PROGRAM 2011 GLADSAXE UNGDOMSSKOLE

FORÅRS PROGRAM 2011 GLADSAXE UNGDOMSSKOLE FORÅRS PROGRAM 2011 GLADSAXE UNGDOMSSKOLE Velkommen til Ungdomsskolen! Se lige efter, om der ikke skulle være noget for dig. Noget, der er både sjovt, spændende og måske udfordrende... Der er sidste frist

Læs mere

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. marts 2013. - gratis -

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. marts 2013. - gratis - Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN marts 2013 - gratis - Til læserne Redaktionen opfordrer til, at stof til bladet afleveres senest den 22. marts 2013. Det er nødvendigt for os at kende de forskellige indlæg,

Læs mere

MiniNyt holder sommerferie og udkommer først igen den 1. september. Miniklubben vil gerne ønske alle en god sommer med masser af dejlige oplevelser.

MiniNyt holder sommerferie og udkommer først igen den 1. september. Miniklubben vil gerne ønske alle en god sommer med masser af dejlige oplevelser. SAMUELSGÅRDEN, MINIKLUBBEN, TORPSALLÉ 4, 6840 OKSBØL TLF. 79947295. Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk MiniNyt holder sommerferie og udkommer først igen den 1. september. Miniklubben vil gerne ønske alle

Læs mere

EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR.

EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR. Sept. - Oktober 2015 EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR. 150,00 MED FRI BAR MAX 2 PÅRØRENDE PR. BEBOER

Læs mere

Aggerhusavisen. November 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00

Aggerhusavisen. November 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00 Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 November 2015 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Efterårsløv. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon: 30 53 02 37. I week-

Læs mere

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.«

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.« FEST Maja skal til fest. Det er på skolen. Hun ser sig i spejlet. Er hun ikke lidt for tyk? Maja drejer sig. Skal hun tage en skjorte på? Den skjuler maven. Maja tager en skjorte på. Så ser hun i spejlet

Læs mere

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING SFO ST O R A G ER G A A R D MAJ 2011 ST U E 2 28786021 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING Hjemmeside: www.storagergaard.albertslund.dk Email:

Læs mere

Sportsuge program 2016

Sportsuge program 2016 Sportsuge program 2016 Onsdag d. 8. juni 2016 19.00 Banko i Lyne Hallen Fredag d. 10. juni 2016 17.00 Teltet/baren åbner 18.00 Nem og billig aftensmad * 18.30 Fodbold serie 1 19.00 Tour de Lyne* 21.00

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad

Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad Kære forældre og medlemmer. Læs gerne dette nyhedsbrev sammen. Siden sidst :o) Hurra. Vi har fået 105 nye medlemmer 4. maj i år. Alle har været igennem

Læs mere

På vej på Bondegårdstur Vi ønsker ALLE et godt efterår

På vej på Bondegårdstur Vi ønsker ALLE et godt efterår Beboerblad for Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej September 2014 På vej på Bondegårdstur Vi ønsker ALLE et godt efterår Side 2 HER PÅ BAKKEN september 2014 Sommertur til Djurs Sommerland Lørdag

Læs mere

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet september 2017

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet september 2017 NYHEDSBREVET Nyhedsbrevet september 2017 Formand, HB, Regionaludvalg, redaktør: Kent Thomsen Koldingvej 78 6760 Ribe Tlf.: 23 64 99 82/ 73 60 82 82 E-mail: kentoglene@hotmail.com Næstformand, sekretær,

Læs mere

Centrum december 2006 Side 2. Invitation til. Nytårsgildehal. torsdag den 11. januar 2007 kl. 19:00 i spejderhytten.

Centrum december 2006 Side 2. Invitation til. Nytårsgildehal. torsdag den 11. januar 2007 kl. 19:00 i spejderhytten. December 2006 Centrum december 2006 Side 2 Nyt fra gildeledelsen. Invitation til Nytårsgildehal med væbneroptagelse af Mogens Mehl torsdag den 11. januar 2007 kl. 19:00 i spejderhytten. Også i år har vi

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Februar 2010 21. ÅRGANG

Februar 2010 21. ÅRGANG Februar 2010 21. ÅRGANG Solhjem Søndermarksvej 53...75 84 08 44 Kredsleder Søren W. Nielsen...75 83 83 90 / 26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Hanne

Læs mere

Projektgruppemøde MultiMinen (Mad og motion tilbud til overvægtige børn i indskolingen)

Projektgruppemøde MultiMinen (Mad og motion tilbud til overvægtige børn i indskolingen) Bilag 4 - LOGBOG Mandag den 6/9 Projektgruppemøde MultiMinen (Mad og motion tilbud til overvægtige børn i indskolingen) Deltagere: Birgitte Projektleder, halvdelen af tiden på MultiMinen Annette Træner

Læs mere

Aktivitetskalender #1, oktober Det boligsociale team

Aktivitetskalender #1, oktober Det boligsociale team Taastrupgaard har fået sin helt egen café. Her kan du købe morgenmad og frokost. Hver mandag morgen er morgenmad og kaffe gratis. Læs mere på side 2. Det boligsociale team Aktivitetskalender #1, oktober

Læs mere

Sankthans aften d 23. juni Husk sidste tilmelding d 12. juni

Sankthans aften d 23. juni Husk sidste tilmelding d 12. juni Maj/juni 2015 Sankthans aften d 23. juni Husk sidste tilmelding d 12. juni Ekstra-valg til brugerråd Fordi et medlem af brugerrådet stopper, har brugerrådet besluttet at afholde valg af et nyt medlem.

Læs mere

Nyhedsbrev fra klynge 2

Nyhedsbrev fra klynge 2 Nyhedsbrev fra klynge 2 Så blev det til det sidste nyhedsbrev i år 2014. Den har stået på masser af julehygge i december måned, hvilket nyhedsbrevet også bærer præg af. Der har været en fantastisk opbakning

Læs mere

Skolenyt uge 39 www.ørdingfriskole.dk

Skolenyt uge 39 www.ørdingfriskole.dk Skolenyt uge 39 www.ørdingfriskole.dk Ugens højdepunkter Som optakt til Spil dansk dagen havde vi et par ekstra sange i onsdags til morgensang. Kig i Skolenyt og forhåbentlig sæt et stort X for at komme

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING JULI KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke

KORSLØKKE AFDELING JULI KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

ARENDSE NYT September 2016

ARENDSE NYT September 2016 ARENDSE NYT September 2016 Indholdsfortegnelse September 2016 Forside Indholdsfortegnelse Julen nærmer sig Billeder fra Tivoli Velkommen Referat af Beboermøde Sommerliv Konkurrence Vinder af konkurrencen

Læs mere

Dag Dato Aktivitet Personale

Dag Dato Aktivitet Personale Dag Dato Aktivitet Personale Søn 3. Sep Store Hestedage Ca Tir 5. Sep Nordisk filmaften: Olsenbanden + Klubråd To Ki Ja Jo Tor 7. Sep Basket Ki Ca Ti As Tir 12. Sep Toppen af Poppen live To Ki Ja Jo Tor

Læs mere

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD NYTTIGE ADRESSER Afdelingsformænd: Badminton Henrik Lauritsen Blindekildevej 98 4200 Slagelse Tlf. 51 37 79 30 hlaurits@mail.dk Bordtennis Michael Jensen Sørbyparkvej

Læs mere

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Billedet er fra "En anderledes handicapkonference" med Hjerneskadeforeningen og DFDS. Billedet er fra Oslo i maj 2013. Nyhedsbrev Januar 2014 Aktivitetskalender 1. kvartal

Læs mere

Nyhedsbrev fra Projekt Nærmiljø september og oktober 2012

Nyhedsbrev fra Projekt Nærmiljø september og oktober 2012 Nyhedsbrev fra Projekt Nærmiljø september og oktober 2012 Kære beboere og samarbejdspartnere på og omkring Arendalsvej Der er mange aktiviteter i kalenderen i løbet af efteråret, som vi gerne vil fortælle

Læs mere

Lørdag den 22. maj 2010 blev en stor dag for Dansk Bueskytteforbund. Ved guldfinalestævnet blev det til fire guld og en sølv medalje!

Lørdag den 22. maj 2010 blev en stor dag for Dansk Bueskytteforbund. Ved guldfinalestævnet blev det til fire guld og en sølv medalje! Rejsebrev 6 fra Junior Cup i Reggio Calabria i Italien. Lørdag den 22. maj 2010 blev en stor dag for Dansk Bueskytteforbund. Ved guldfinalestævnet blev det til fire guld og en sølv medalje! Simon, Stephan

Læs mere

Bar(e)glædeligt-nytår. Fra Susan & Pia.

Bar(e)glædeligt-nytår. Fra Susan & Pia. Bar(e)glædeligt-nytår. Fra Susan & Pia. Januar 2016 Glædeligt nytår til jer alle sammen. Vi glæder os til at møde jer friske og oplagte til skønne timer i Dronen. Overnatning i klubben..fredag 15.januar

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2016/2017

Hejnsvig Jagtforening 2016/2017 Hejnsvig Jagtforening 2016/2017 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 3/12 2016 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet

OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet Hørning d. 1.2.2012 Kære Forældre Vinterferie I uge 7 er der pasning på Højbo SFO. Der er ingen tilmelding, åbningstiderne er som vanligt fra

Læs mere

55 nord butikken kommer til Ballerup D. 30 november, 19 21... Se side 3.

55 nord butikken kommer til Ballerup D. 30 november, 19 21... Se side 3. KFUM Spejderne, Ballerup Gruppe årgang 53 nr. 4 55 nord butikken kommer til Ballerup D. 30 november, 19 21... Se side 3. Indholdsfortegnelse Side 3: Side 4: Side 5: Side 6: Side 7: Side 8: Side 9: Side

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court SIDSTE NYT Hygge på lørdag Årgang 3 Udgave 12 1.holdet debuterer i 1.division... Motionist camp søndag 10.00-13.00 1.holdet debuterer lørdag den 28.oktober kl. 10.00 hjemme...

Læs mere

Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45

Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45 Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45 Indholdsfortegnelse Sociale begivenheder...3 Filmaftener...3 Julefrokost...3 Lan-Partys...4 Madklub...4 Tour de Chambre...5 Øvrige arrangementer...6

Læs mere