A Publication of Company XYZ

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "A Publication of Company XYZ"

Transkript

1 A Publication of Company XYZ En guide for studerende om LinkedIn I guiden her får du tips til, hvordan du laver en grundlæggende LinkedIn-profil, og hvordan du kan bruge den til at synliggøre dig selv som arbejdskraft eller samarbejdspartner, opbygge netværk og få hjælp til faglige udfordringer m.m.

2 INDHOLDSFORTEGNELSE Indholdsfortegnelse 1. HVORFOR VÆRE PÅ LINKEDIN? 2. OPRET EN LINKEDIN-PROFIL 3. TIPS TIL EN GOD PROFIL 4. ENGAGER DIG OG BLIV SYNLIG 5. FÅ HJÆLP GENNEM NETVÆRK 6. TAG KONTAKT TIL DE RIGTIGE 7. JOBSØGNING OGSÅ STUDIEJOB 8. FØLG INTERESSANTE VIRKSOMHEDER

3 1. HVORFOR VÆRE PÅ LINKEDIN? Selvom du er studerende og dit CV ikke er særlig langt endnu, kan du få meget ud af at have en profil på LinkedIn. LinkedIn er verdens største erhvervsmæssige online netværk. Rigtig mange laver arbejdsmæssige baggrundstjek via LinkedIn, så du kan lige så godt give dig selv en ekstra fordel ved at bruge et par timer på at lave en god LinkedIn-profil. PÅ LINKEDIN KAN DU > Vise dig selv og dine kompetencer frem > Komme i kontakt med dem, du gerne vil have til at hjælpe dig med noget fagligt > Få en aftale om et samarbejde omkring en projektopgave > Finde et interessant studiejob eller praktikplads > Selv finde og gøre dig interessant overfor fremtidige arbejdsgivere > Opbygge et netværk, som kan hjælpe dig både i din studietid og i din karriere I guiden her får du tips til, hvordan du laver en grundlæggende LinkedIn-profil, og hvordan du kan bruge LinkedIn for at synliggøre dig selv som arbejdskraft eller samarbejdspartner, opbygge netværk og få hjælp til faglige udfordringer.

4 2. OPRET EN LINKEDIN-PROFIL Hvis du ikke allerede har en LinkedIn-profil, kan du oprette en på Udfyld de næste felter med dine egne oplysninger, efterhånden som LinkedIn beder dig om dem. Du får tips til de vigtigste af dem længere henne i guiden.

5 SIMAC kommer ikke frem som et automatisk valg ved feltet skole/universitet, men det er en god idé selv at skrive det, da du så nemmere kan netværke med andre både tidligere og nuværende studerende fra SIMAC. LinkedIn spørger undervejs om adgang til din mail for at finde ud af, hvem du kender, der er allerede er på LinkedIn. Du vil også få forslag til personer, som du kan kontakte via LinkedIn. Spring det over, for det er smartere at gøre, når du har lavet din profil. Så er der noget at se for dem, der vil kigge forbi efter at have accepteret din invitation. LinkedIn foreslår også interessante personer, du kan følge, grupper du kan deltage i, apps du kan hente m.m. Vent endelig også bare med den del. Du bliver også tilbudt at købe en Premium abonnementstype, men for de fleste er det nok at vælge den gratis Basic model.

6 3. TIPS TIL EN GOD PROFIL Det vigtigste er først og fremmest at få lavet din profil. LinkedIn guider dig hele vejen, og du kan læse tips til at lave en god profil i kapitlet her. Det første du skal gøre er at klikke på fanen Profil, vælg Rediger profil og begynd at udfyld de enkelte felter.

7 Din profil på LinkedIn er i bund og grund en online version af dit CV. Så tag afsæt i det og lav en overskuelig profil med en kort og klar tekst, et godt billede og eksempler, der viser, hvad du kan, og hvad du er god til. SE GODT UD PÅ GOOGLE En profil på LinkedIn har en særlig fordel! Når folk for eksempel en kommende arbejdsgiver søger dig på Google. LinkedIn-profiler bliver godt indekseret, hvilket betyder, at din profil vil ligge i top fem, når andre googler dig. Derved får du fremhævet dit professionelle CV, måske til fordel for ikke helt så hensigtsmæssige informationer eller billeder af dig fra Facebook o.l. BESKRIV DINE UDDANNELSER OG ERFARING Udfyld først din profil med uddannelser og relevant erhvervserfaring. Lav en kort beskrivelse af dine opgaver, hvad du har opnået og lært. Pointen er at få skabt en sammenhæng mellem dine erfaringer og en potentiel arbejdsgivers eller samarbejdspartners behov. På baggrund af det du lige har skrevet, laver du den korte beskrivelse, hvor du præsenterer dig selv, din erhvervserfaring og hvad du kan hjælpe med. På den måde kan andre hurtigt kan danne sig et indtryk af, hvilke kompetencer du har, hvad du har af interesser, og hvad du arbejder henimod. Har du en (faglig relevant) hjemmeside, blog e.l. kan du linke til den. Din tekst skal være kort og klar. Undlad at skrive lange tekster og brug gerne punktopstillinger for at gøre det mere overskueligt. For at fremstå professionel skal din profil være uden slå- og stavefejl. Få en ven til at læse korrektur, så du er sikker på, at alt er i orden. Når du udfylder din profil med tekst, er det vigtigt at du bruger de korrekte ord og betegnelser, så du bliver fundet, når nogen søger på LinkedIn efter lige netop en som dig. Slang og hjemmelavede forkortelser fungerer ikke på LinkedIn.

8 ET PRÆSENTABELT PROFILBILLEDE Mange vil gerne kunne sætte et ansigt på den person, de er interesseret i at kontakte, så et profilbillede er en god idé. Da LinkedIn handler om job, karriere og faglighed, skal du ikke bruge billedet i bar overkrop fra sidste badeferie. På med noget fornuftigt tøj, vælg en neutral baggrund og tag et præsentabelt foto. EN URL DET ER NEMT AT LINKE TIL Lige under dit profilbillede, står din url. Du kan selv bestemme, hvad den skal være. Det er smart at lave en url med f.eks. dit navn, som det er nemt at huske og linke til fra din mailsignatur, visitkort, i jobansøgninger m.m. EN FÆNGENDE ARBEJDSTITEL Næst efter dit profilbillede er det din arbejdstitel, der bliver set først. Du har 120 tegn og kan lige så godt bruge dem til at fortælle om essensen af dig og dine kompetencer. I stedet for bare at skrive studerende, kan du for eksempel skrive Resultatorienteret maskinmester-studerende med nyeste viden om. FORTÆL OM FAG, STUDIEJOB O.L. En kommende arbejdsgiver vil altid være interesseret i at vide, hvad en eventuel medarbejder kan bidrage med. Har du lavet et godt projekt, haft nogle relevante valgfag, en lærerig praktik, haft studiejob, været tutor eller med i et ambassadørkorps, været frivillig, arrangør eller haft hverv i en forening, så skriv det på. Det er alt sammen med til at tegne billedet af, hvem du er, og hvad du kan. VIS DINE RESULTATER På LinkedIn kan du uploade billeder, præsentationer og videoer. Har du f.eks. lavet et særlig godt projekt, en prototype eller andet, som du gerne vil vise frem, er det en oplagt måde at vise dine evner på en god og synlig måde. SÆT DET VIGTIGSTE FØRST Du kan selv arrangere de forskellige afsnit/sektioner, så det bedste eller mest relevante står øverst. Klik på den lille sorte dobbeltpil og træk til sektionerne står i den rækkefølge, du gerne vil have dem til.

9 FÅ ANBEFALINGER På din profil kan du få andre til at skrive anbefalinger om dig og dine faglige kvaliteter. Du behøver ikke holde dig til anbefalinger fra tidligere arbejdsgivere. En god anbefaling fra dit praktiksted eller en underviser er med til at få dig til at skille dig ud. Samtidig belønner LinkedIn dig ved at vise dig mere, hvis du har mindst tre anbefalinger på din profil. ENDORSEMENTS - FÅ ANDRE TIL AT ANBEFALE DINE KOMPETENCER Endorsements fortæller noget om de kompetencer, du har. Det er bedre at have få prioriterede og relevante endorsements/kompetencer som dem i dit netværk har endorset/anbefalet end en lang række af alle mulige, der signalerer, at du er jævnt god eller skidt til det hele. Du kan selv lægge endorsements op på din profil, ligesom andre kan foreslå nogle på dine vegne. Du kan også slette endorsements, som du ikke synes er relevante for dig. Når andre endorser/anbefaler dig, siger de god for, at du kan det, du siger. Jo flere der siger god for dig på de enkelte kompetencer, jo større sandsynlighed er der for, at du kommer frem i søgefeltet, når for eksempel et firma søger efter en ny medarbejder med netop de kompetencer. Samtidig giver det dig troværdighed. Hvis du i en jobansøgning har skrevet, at du er særlig god til hydraulik, ser det godt ud, hvis dit netværk på LinkedIn har anbefalet dig for netop den kompetence. GOD KARMA! Loven om karma eksisterer også på LinkedIn. Jo mere du selv giver af anbefalinger og endorsements, jo mere får du igen. Så vær gavmild, ros og hjælp andre, så får du det med garanti igen.

10 4. ENGAGER DIG OG BLIV SYNLIG Selvom du har lavet en god profil, er det ikke nok til at læne dig tilbage og vente på at blive fundet. LinkedIn kan hjælpe dig til at nå mange af dine professionelle mål, men det kræver, at du engagerer dig. Det bedste er naturligvis at mødes i virkeligheden, men det er ikke altid muligt, og alt andet lige er det langt lettere at kontakte en person, som du har haft en online dialog med, end én du slet ikke har haft kontakt med. Det er uanset, om du vil finde et relevant studiejob, en virksomhed til en projektopgave, en praktikplads indenfor et bestemt område, en mentor fra erhvervslivet, der kan hjælpe dig videre, eller hvad du nu har brug for. LIKE, KOMMENTER OG DEL Vis, at du er engageret ved at like, kommentere og dele det indhold på LinkedIn, som du finder interessant og kan være med til at fremme det indtryk af dig, som du gerne vil give. Jo mere aktiv du er, jo længere når du ud, og jo større er din synlighed på LinkedIn. Du kan også poste fagrelevante artikler på din profil for at vise, at du følger med i branchen. Er du helt fremme i skoene kan du lægge op til diskussion om artiklen og på den måde vise, at du både følger med i, hvad der sker indenfor emnet, og forholder dig til det. TIP OM TIDSFORBRUG Du behøver ikke være aktiv på LinkedIn hele tiden. Du kan deltage i de diskussioner eller grupper, du finder mest spændende, opdatere din profil, når du har noget nyt at vise frem og stille og roligt opbygge dit netværk i løbet af din studietid. Så er det klar den dag, du får brug for det!

11 VÆR AKTIV I GRUPPERNE LinkedIn har mere end forskellige danske grupper og mange flere udenlandske. Tilmeld dig dem, der er interessante indenfor din branche og engager dig. Du kan få inspiration eller svar på alle mulige spørgsmål, eller selv hjælpe andre med svar, gode idéer eller links til artikler o.l. Det gør dig synlig og viser, at du ved noget om det her og er engageret. Mangler du inspiration til at finde spændende grupper, så kig på nogle af de andre LinkedIn-profiler for personer, som er i det fagområde, der interesserer dig og se hvilke grupper, de er medlem af.

12 5. FÅ HJÆLP GENNEM NETVÆRK LinkedIn er det perfekte sted at netværke. Selvom du som studerende måske ikke har det største faglige netværk endnu, så kender du sandsynligvis rigtig mange, som med fordel kan inddrages i dit LinkedIn-netværk. Det kan være venner, familie, forældres venner, kolleger fra studiejob, praktikophold eller fritid, tidligere skolekammerater eller studerende, som også har læst på SIMAC. HOLD KONTAKTEN Få kontakt til nuværende og tidligere studerende fra SIMAC. Bliv medlem af SIMACs alumneforening som er en gruppe på LinkedIn. Her kan du bevare kontakten med andre studerende, så du altid kan finde dem, hvis du en dag får brug for hjælp fra f.eks. ham der nu er i Supply, som gik tre årgange over dig. Du bliver samtidig inviteret med til fagforedrag, sociale arrangementer mv., hvor du kan netværke og gense gamle studiekammerater. Find den ved at skrive SIMACs alumneforening i LinkedIns søgefelt! Som studerende er din indgangsvinkel til at netværke tit at spørge om gode råd og hjælp. Spørger du pænt, vil folk som regel gerne hjælpe, og kan du ovenikøbet henvise til, at en fælles forbindelse har anbefalet, at du kontakter vedkommende, er den som regel hjemme. FÅ IDÉER TIL KONTAKTER Gå op på fanen Netværk og vælg Kontakter. Du får så et forslag til en lang række personer, som du på et eller andet tidspunkt har haft online kontakt med, som også er på LinkedIn, og som LinkedIn tilbyder at sende en standardinvitation ud til. Du skal ikke ukritisk invitere dem alle. Tænk over hvilket slags netværk, du gerne vil have og udvælg de personer, som kan støtte dig i det.

13 FÅ STØRRE NETVÆRKSSUCCES Du får større succes ved at gennemtænke, hvem du gerne vil netværke med og sende dem en personlig invitation, fremfor at skyde med spredehagl og invitere alle. Det handler ikke om at have flest forbindelser, men om at have de rigtige, som kan hjælpe dig videre til det, du gerne vil opnå, om det så handler om et job, studiejob, praktikplads, hjælp til en opgave e.l. FÅ OVERBLIV OVER NETVÆRK Du kan få et overblik over dine netværk, hvis du laver et LinkedIn InMaps, hvor de forskellige farver er dine forskellige netværk. Hans Kristian SKAB FORBINDELSER Det er en god idé hele tiden at vedligeholde og udvide dit netværk gennem dine direkte forbindelser/connections i første led, folk i andet led og tredje led og folk, du er i gruppe med. Dine forbindelser er personer, du har en direkte forbindelse til. Når du er det, kan du skrive beskeder til dem, og se hvem de kender. Søger du på en bestemt person, kan du måske finde ud af, at vedkommende kender din tidligere studiekammerat, som du er i direkte forbindelse med og gennem ham få kontakt. Der er flere muligheder for at forbinde dig til folk. Du kan uploade folk fra din mail, søge og invitere folk du allerede kender eller gerne vil i kontakt med eller bruge LinkedIns funktion People-you-may-know, hvor du får forslag til personer, som du måske kender. Du skal have forbindelser, inden du kan bruge funktionen, og jo flere forbindelser du har, des mere relevante personer vil du få som forslag.

14 6. TAG KONTAKT TIL DE RIGTIGE Som udgangspunkt kan du kun kontakte de personer på LinkedIn, som du har en forbindelse til. Der er dog flere andre muligheder for at komme i kontakt med dem, du gerne vil have fat i. FÅ HJÆLP ELLER GØR DET SELV Hvis en af dine forbindelser kender den, du gerne vil i kontakt med, kan du bede vedkommende introducere dig. Har du ikke det, kan du sende personen, du gerne vil i kontakt med, en invitation til at forbinde. Her er det en god idé at skrive en personlig begrundelse for hvorfor netop vedkommende vil være den bedste at hjælpe dig med et fagligt råd, eller at din underviser har anbefalet, at du kontakter vedkommende. Personlige invitationer har langt større succes end LinkedIns kedelige standardinvitationer. Du kan også være aktiv i grupper og på den baggrund tage kontakt til interessante medlemmer af gruppen. FIND DE RIGTIGE PERSONER Der skal lidt søgeteknik til, hvis du vil finde de rigtige personer til det, du er interesseret i. Søger du på maskinmester, får du for eksempel også alle dem frem, som i deres profil har skrevet, at de søger studiejob som maskinmester. Under den avancerede personsøgning, kan du målrette din søgning ved at bestemme dig for branche, relation, uddannelsessted, beliggenhed og meget mere. DU HAR MASSER AT BYDE PÅ Husk at selvom du er studerende, kan du godt have meget at byde på i forhold til dit netværk på LinkedIn. Du har en masse af den nyeste viden på forskellige områder, og andre kan også være interesseret i dig eller dit netværk

15 7. JOBSØGNING - OGSÅ STUDIEJOB LinkedIn er verdens største rekrutteringsplatform. Du kan finde opslåede jobs, annoncere efter jobs, netværke dig til et job, brande dig selv som arbejdskraft eller endda skabe dit eget job ved at gøre nogen opmærksom på, at du har nogle kompetencer, som netop vil kunne hjælpe dem med nogle af deres behov. SØG OPSLÅEDE JOBS Du kan søge i opslåede jobs ved at vælge kategorien Job og skrive den titel, du gerne vil have resultaterne på. Det er en god idé at bruge de avancerede jobsøgemuligheder, så du får de mest relevante jobforslag frem. Når du har fundet et interessant jobopslag, kan du se, hvem i dit netværk der enten har en forbindelse til virksomheden, eller hvem du kender, der kender en, der har forbindelse til virksomheden. Klik på den person, du tror, kan hjælpe dig bedst. I højre spalte, kan du se, hvem det er, der er jeres fælles forbindelse. Gennem dit netværk kan du på den måde få nyttige informationer om jobbet og virksomheden. Både mange almindelige job og studiejob slås op på LinkedIn på virksomhedernes egne LinkedIn-profiler, på person-profiler og i grupperne, så vær aktiv og hold også øje med mulighederne der.

16 8. FØLG VIRKSOMHEDER På LinkedIn kan virksomheder lave en profil og ved at blive følger af den, får du vist virksomhedens updates på din profil. Bliv følger hos alle de virksomheder, som du kan tænke dig at arbejde for eller samarbejde med eller bare har en interesse i. FØLG SIMAC PÅ LINKEDIN SIMAC har en virksomhedsprofil. Her kan du få nyheder og invitationer til Alumnearrangementer, faglige foredrag eller andre arrangementer, ligesom også jobopslag, nye artikler og projekter bliver vist her. Ved at vælge kategorien Virksomheder til venstre for søgefeltet øverst på siden og dernæst vælge de avancerede søgemuligheder. Til højre for søgefeltet kan du finde de virksomheder, du er interesseret i, sorteret efter branche, beliggenhed osv. Der kommer ofte forslag til interessante virksomheder, som man ikke selv vidste lå i ens interesseområde.

17 SIMAC håber, guiden her har givet dig lyst til at komme i gang på LinkedIn og bruge de muligheder der er for at styrke din karriere og dit faglige netværk. Får du lavet en god profil og løbende danner netværk med mennesker, som du møder i dit faglige miljø, så er der gode muligheder for, at du kan få hjælp, når du har brug for det både i din studietid og i din karriere bagefter.

Salg med LinkedIn. 1. Del Betydningen af profilen og connections for salg. Online kursus. 2. udgave. Oktober 2012.

Salg med LinkedIn. 1. Del Betydningen af profilen og connections for salg. Online kursus. 2. udgave. Oktober 2012. Din vært: Ole Bach Andersen linkedin.com/in/olebachandersen Salg med LinkedIn Online kursus. 2. udgave. Oktober 2012. 1. Del Betydningen af profilen og connections for salg Introduktion til kurset det

Læs mere

Salg med LinkedIn Online kursus 1. Del

Salg med LinkedIn Online kursus 1. Del Salg med LinkedIn Online kursus 1. Del Vi går i gang præcis kl. 12 Kursus : Salg med LinkedIn nr. 1 Dato: september 2012 linkedin.com/in/olebachandersen Introduktion til kurset det praktiske 4 frokost

Læs mere

Webinar om LinkedIn. Louise Holland Heide. Videncentret for Landbrug. 11. marts 2014

Webinar om LinkedIn. Louise Holland Heide. Videncentret for Landbrug. 11. marts 2014 Webinar om LinkedIn Louise Holland Heide Videncentret for Landbrug 11. marts 2014 Inden klokken bliver 15.15 kan du: Lige kort præsentere dig i chatten Dit navn, hvor du arbejder og med hvad Husk at du

Læs mere

Loyalitetsreglen. Folk køber fra dem, de kender

Loyalitetsreglen. Folk køber fra dem, de kender LinkedIn Velkommen Loyalitetsreglen Folk køber fra dem, de kender Grundlaget for succes Opbygning af netværk Løbende optimering, justering & udvikling Ressourcer til planlægning, administration & produktion

Læs mere

Guide: Mentor 1. Indhold Log på første gang Dashboard Min stamdata Min profil. Log på første gang og opret nyt password

Guide: Mentor 1. Indhold Log på første gang Dashboard Min stamdata Min profil. Log på første gang og opret nyt password Guide: Mentor 1 I denne guide gennemgår vi, hvad du skal gøre første gang, du vil logge på administrationsdelen af GoMentor.dk og skal vælge en ny adgangskode. Vi gennemgår desuden to områder af dit nye

Læs mere

Sociale medier en katalysator for salget

Sociale medier en katalysator for salget Sociale medier en katalysator for salget Anne Tingleff 13/9 2012 2 Facebook versus LinkedIn i Danmark Sociale medier i Danmark Danmarks statistik 2011 54% af danskerne bruger sociale medier Ca. 85 % af

Læs mere

Tips og tricks til jobsøgning

Tips og tricks til jobsøgning Tips og tricks til jobsøgning Hvordan søger du målrettet et job? Opstil dine jobmål : Tænk på indhold, branche, arbejdstid, geografi. Brug internettet HK Jobformidling har sin egen database på www.mithk.dk.

Læs mere

LinkedIn som karriereredskab. Ulla Meinecke-Søes, ums@dm.dk

LinkedIn som karriereredskab. Ulla Meinecke-Søes, ums@dm.dk LinkedIn som karriereredskab Ulla Meinecke-Søes, ums@dm.dk Program og forventninger Hvad er LinkedIn og hvorfor LinkedIn? Nu går vi på LinkedIn Din profil, headline, summary, kontakter m.m. Pause Grupper,

Læs mere

VELKOMMEN 3. KOM GODT I GANG 4 Log ind 5 Kontrolpanel 6 Tilpas profil 7 Tilknyt hold 8 Tilknyt fag 9

VELKOMMEN 3. KOM GODT I GANG 4 Log ind 5 Kontrolpanel 6 Tilpas profil 7 Tilknyt hold 8 Tilknyt fag 9 VEJLEDNING 1.0 Indhold VELKOMMEN 3 KOM GODT I GANG 4 Log ind 5 Kontrolpanel 6 Tilpas profil 7 Tilknyt hold 8 Tilknyt fag 9 SÅDAN OPRETTER DU EN QUIZ 10 Quiz info 11 Tilføj spørgsmål 12 Tilføj formel til

Læs mere

Tips og tricks til jobsøgning

Tips og tricks til jobsøgning Tips og tricks til jobsøgning Hvordan søger du målrettet et job? Opstil dine jobmål Tænk på indhold, branche, arbejdstid og geografi. Lav grundig research Søg viden om jobbet og virksomheden. Brug internettet

Læs mere

Avanceret brug af. Berlingske Business Berlingsalen, 3. februar Annemarie Kirk, Haai

Avanceret brug af. Berlingske Business Berlingsalen, 3. februar Annemarie Kirk, Haai Avanceret brug af Berlingske Business Berlingsalen, 3. februar Annemarie Kirk, Haai Haai Fokus på digital rådgivning og forretningsudvikling Stiftet i 2011 af Annemarie Kirk, tidligere Digital udviklingschef

Læs mere

Manual til Wordpress. 1. Log ind på din Wordpress-side. Indhold: Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress.

Manual til Wordpress. 1. Log ind på din Wordpress-side. Indhold: Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress. Manual til Wordpress Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress. Dette er en manual til de mest grundlæggende ting, så du selv kan redigere indholdet og lægge nyt på din hjemmeside. Guiden er skrevet

Læs mere

Brug LinkedIn Professionelt Middelfart Erhvervscenter 26/02-13

Brug LinkedIn Professionelt Middelfart Erhvervscenter 26/02-13 Brug LinkedIn Professionelt Middelfart Erhvervscenter 26/02-13 LinkedIn nutidens digitale golfbane FAKTA Profil typer Netværk on & offline Personlige branding Den personlige profil basis Connections @

Læs mere

Opsætning af virksomhedsprofil

Opsætning af virksomhedsprofil Opsætning af virksomhedsprofil Vejledning til opsætning og optimering af din virtuelle stand på Foodexpo kun for udstillere, der har tilkøbt Netværkspakkerne: Proaktiv udstiller, Gruppesponsor, Netværksbooster

Læs mere

COOP brugermanual til Podio BRUGERMANUAL. til Podio. 23. februar 2015 Side 1 af 38

COOP brugermanual til Podio BRUGERMANUAL. til Podio. 23. februar 2015 Side 1 af 38 BRUGERMANUAL til Podio 23. februar 2015 Side 1 af 38 INDHOLDSFORTEGNELSE HVAD ER PODIO?... 3 HVAD KAN VI PÅ PODIO?... 4 Aktivitet... 4 Bestyrelsesmøder... 4 Arrangementer & aktiviteter... 5 Opslagstavle...

Læs mere

Rapportsammendrag af rekrutteringsanalysen i Konsulenthuset ballisager.

Rapportsammendrag af rekrutteringsanalysen i Konsulenthuset ballisager. 2012 Rapportsammendrag af rekrutteringsanalysen i Konsulenthuset ballisager. Konsulenthuset ballisagers rekrutteringsanalyse 2012 Indhold 1. Baggrund side 2 2. Resume side 2 3. Nye tendenser i virksomhedernes

Læs mere

Sådan bruger du Facebook

Sådan bruger du Facebook Sådan bruger du Facebook 1 Sådan kommer du på Facebook 2 Oprettelse af en Facebook-profil 3 Opsætte privatindstillinger, så kun venner kan følge med 4 Søge efter venner og bekendte 5 Skrive beskeder både

Læs mere

Hjælpeguide til Digitalisér.dk

Hjælpeguide til Digitalisér.dk Hjælpeguide til Digitalisér.dk Hvad er Digitalisér.dk Digitalisér.dk er et socialt netværk og værktøj som du kan anvende på flere forskellige måder. Har du viden som du ønsker at dele og debattere med

Læs mere

Outlook 2010 opsætning

Outlook 2010 opsætning Outlook 2010 opsætning Personlig Workflow Nå mere og arbejd mindre Personlig Workflow www.personligworkflow.com kontakt@personligworkflow.com Introduktion til Outlook 2010 guide Microsoft Outlook 2010

Læs mere

Et nyt vindue vil åbne beder dig om at indtaste dit "Navn ", " Last Name " og " Password" - "Job Title " er ikke nødvendigt at bruge.

Et nyt vindue vil åbne beder dig om at indtaste dit Navn ,  Last Name  og  Password - Job Title  er ikke nødvendigt at bruge. Yammer for " Dummies " Manual Den URL Yammer er : www.yammer.com Du vil modtage en invitation til Yammer. Invitationen sendes til butikken e- mail -adresse (f.eks 2199@br-leg.dk ) og / eller til din butikschef

Læs mere

Sådan får virksomheder succes med LinkedIn

Sådan får virksomheder succes med LinkedIn Sådan får virksomheder succes med LinkedIn Ny bog fyldt med præcise vejledninger giver tip til, hvordan virksomheder kan få noget kommercielt ud af LinkedIn. Af Ulla Bechsgaard, Ledersucces.dk Arbejd professionelt

Læs mere

www.karrierekampagnen.dk Du har måske hørt det før karrieren starter i studietiden

www.karrierekampagnen.dk Du har måske hørt det før karrieren starter i studietiden www.karrierekampagnen.dk Du har måske hørt det før karrieren starter i studietiden Karrierekampagnen Du har måske hørt det før karrieren starter i studietiden. DMstud. sætter nu fokus på de kompetencer

Læs mere

Så er du tættere på jobbet. Goddag til Boost dit CV og ansøgning

Så er du tættere på jobbet. Goddag til Boost dit CV og ansøgning Så er du tættere på jobbet Goddag til Boost dit CV og ansøgning Så er du tættere på jobbet Min historie og baggrund for at være her i dag! Bibliotekar i 14 år Forlagsredaktør og chef i 8 år FYRET og 51

Læs mere

til at oprette et effektivt CV

til at oprette et effektivt CV august 2006 DIT CV ER I TRYGGE HÆNDER Dit CV vises i første omgang anonymt overfor de virksomheder, der søger efter medarbejdere i OFiR's CV-database. Ønsker virksomheden kontakt til dig, skal de bede

Læs mere

Foreløbig version af Brugervejledning for datamodtagere til GS1Trade Sync

Foreløbig version af Brugervejledning for datamodtagere til GS1Trade Sync Foreløbig version af Brugervejledning for datamodtagere til GS1Trade Sync v 0.2 januar 2015 www.gs1.dk/gs1tradesync Indhold Log på... 3 Søg produkter... 4 Hierarkiopbygning... 7 Subskriptioner (Selektioner)

Læs mere

[jobsøgende] sådan gør du... [søg job via jobnet.dk]

[jobsøgende] sådan gør du... [søg job via jobnet.dk] [jobsøgende] sådan gør du... [søg job via jobnet.dk] Søg jobbet via Jobnet Du kan se ledige job på Jobnet.dk, og når du har fundet en stilling, kan du søge den. Er der i søgeresultatlisten ved annoncens

Læs mere

Hvor og hvordan kan man være tilstede på nettet?

Hvor og hvordan kan man være tilstede på nettet? Hvor og hvordan kan man være tilstede på nettet? 1) Den klassiske tilstedeværelse Visitkort hele pakken blogs Fora Netbutik Distribueret indhold 2) De sociale medier Facebook LinkedIn Twitter Faglige blogs

Læs mere

GUIDE Oprettelse og administration af Stævne annoncer og tilmeldinger på Staevner.dk

GUIDE Oprettelse og administration af Stævne annoncer og tilmeldinger på Staevner.dk GUIDE Oprettelse og administration af Stævne annoncer og tilmeldinger på Staevner.dk 02. april 2009 1 Staevner.dk Log ind Brug den nye log ind boks øverst på siden til at logge ind på siden. Bruger navn/email

Læs mere

Det vigtigste først. Vores guide til et godt CV

Det vigtigste først. Vores guide til et godt CV Det vigtigste først Vores guide til et godt CV Hos Kelly Services vil vi gerne hjælpe dig til at lykkedes på arbejdsmarkedet. Derfor har vi dedikeret noget tid, til at udarbejde en guide, som skal hjælpe

Læs mere

AgeForce MINI vejledning

AgeForce MINI vejledning AgeForce MINI vejledning Velkommen til AgeForce et enkelt og sikkert netværk for dig over 50 I denne korte guide fortæller vi dig hvordan du: - Opretter en gratis profil på www.ageforce.dk. - Redigerer

Læs mere

IsenTekst Indhold til Internettet. Manual til Wordpress.

IsenTekst Indhold til Internettet. Manual til Wordpress. Manual til Wordpress Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress. Dette er en manual til de mest grundlæggende ting, så du selv kan redigere indholdet eller tilføje nyt på din hjemmeside. Guiden er skrevet

Læs mere

Online branding - er du ikke synlig på nettet, eksisterer du ikke! Magistrene forår 2015 v.abelone Glahn

Online branding - er du ikke synlig på nettet, eksisterer du ikke! Magistrene forår 2015 v.abelone Glahn Online branding - er du ikke synlig på nettet, eksisterer du ikke! Magistrene forår 2015 v.abelone Glahn Kilde: tatoosales.com Det Virtuelle Håndtryk Branding online Det virtuelle håndtryk består af det,

Læs mere

Manual til Wordpress. 1. Log ind på din Wordpress-side. Indhold:

Manual til Wordpress. 1. Log ind på din Wordpress-side. Indhold: Manual til Wordpress Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress: Dette er en manual til de mest grundlæggende ting, så du selv kan redigere indholdet eller tilføje nyt på din hjemmeside. Guiden er skrevet

Læs mere

Velkommen til REX onlinehjælp

Velkommen til REX onlinehjælp Velkommen til REX onlinehjælp I REX onlinehjælp kan du finde information om følgende emner: Indhold Enkel søgning...3 Hvordan kan du bruge søgefeltet?...3 Søg efter sætninger...3 Søg efter specifikke ord

Læs mere

NYE VEJE I ARBEJDET MED SYNLIGGØRELSE AF AMU S STYRKER IF 31-10-2013

NYE VEJE I ARBEJDET MED SYNLIGGØRELSE AF AMU S STYRKER IF 31-10-2013 NYE VEJE I ARBEJDET MED SYNLIGGØRELSE AF AMU S STYRKER IF 31-10-2013 Drømmeprojekt NYE VEJE I ARBEJDET MED SYNLIGGØRELSE AF AMU S STYRKER 1 AMU på de sociale medier 2 Sociale medier på amukurs.dk 4 amukurs.dk

Læs mere

Foreløbig version af Brugervejledning for datamodtagere til GS1Trade Sync

Foreløbig version af Brugervejledning for datamodtagere til GS1Trade Sync Foreløbig version af Brugervejledning for datamodtagere til GS1Trade Sync v 0.1 maj 2014 www.gs1.dk/gs1tradesync Indhold Log på... 3 Søg produkter... 4 Hierarkiopbygning... 7 Subskriptioner (Selektioner)

Læs mere

Brugervejledning for virksomheder

Brugervejledning for virksomheder Brugervejledning for virksomheder Indholdsfortegnelse 1 Hvad kan virksomheden bruge Praktikpladsen.dk til?... 2 2 Virksomhedens forside... 2 3 Rediger virksomhedsprofil... 3 3.1 Stamdata... 3 3.2 Øvrige

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Indhold Sådan tilmelder du dig et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 4 Har du glemt dit kodeord?... 5 Sådan ser du oplysninger

Læs mere

Gratis e-bog om internetplatforme. Find dine platforme, og brug dem rigtigt. lahme.dk

Gratis e-bog om internetplatforme. Find dine platforme, og brug dem rigtigt. lahme.dk Gratis e-bog om internetplatforme Find dine platforme, og brug dem rigtigt lahme.dk Find dine platforme, og brug dem rigtigt lahme.dk 2 Kære læser, Ja, måske ved du allerede alt det, jeg vil fortælle dig

Læs mere

Vejledning for LOF s afdelingshjemmeside - redigeret i Umbraco

Vejledning for LOF s afdelingshjemmeside - redigeret i Umbraco Vejledning for LOF s afdelingshjemmeside - redigeret i Umbraco Adresse: http://dinafdeling.lof.dk/ Rediger hjemmeside i Umbraco: http://dinafdeling.lof.dk/umbraco/ HUSK ingen www i adressen, skriv blot

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. INDLEDNING... 7 Pia Fuglsang Bach, community redaktør, Berlingske. KAPITEL ET... 9 LinkedIn for virksomheder

INDHOLDSFORTEGNELSE. INDLEDNING... 7 Pia Fuglsang Bach, community redaktør, Berlingske. KAPITEL ET... 9 LinkedIn for virksomheder INDHOLDSFORTEGNELSE INDLEDNING... 7 Pia Fuglsang Bach, community redaktør, Berlingske KAPITEL ET... 9 LinkedIn for virksomheder Hvorfor have en virksomhedsprofil på LinkedIn?... 10 Overvejelser inden du

Læs mere

Få mere ud af hjemmesiden - med SEO og gode webtekster... 4. Skab overblik... 4. Fokuser på læseren... 6. Skil dig ud fra mængden...

Få mere ud af hjemmesiden - med SEO og gode webtekster... 4. Skab overblik... 4. Fokuser på læseren... 6. Skil dig ud fra mængden... Indholdsfortegnelse Få mere ud af hjemmesiden - med SEO og gode webtekster... 4 Skab overblik... 4 Fokuser på læseren... 6 Skil dig ud fra mængden... 6 Don t tell me show me... 7 Fokuser på, hvad læseren

Læs mere

Sådan beskytter du dit privatliv på Facebook - 1 - Grundlæggende oversigtsoplysninger - 2 - Deling fra Facebook - 3 - Applikationer og websites - 3 -

Sådan beskytter du dit privatliv på Facebook - 1 - Grundlæggende oversigtsoplysninger - 2 - Deling fra Facebook - 3 - Applikationer og websites - 3 - Sådan beskytter du dit privatliv på Facebook - 1 - Grundlæggende oversigtsoplysninger - 2 - Deling fra Facebook - 3 - Applikationer og websites - 3 - Blokeringslister - 4 - Kontrol af, hvordan du deler

Læs mere

Salg med LinkedIn Online kursus 2. Del

Salg med LinkedIn Online kursus 2. Del Salg med LinkedIn Online kursus 2. Del Leadgenerering Kursus : Salg med LinkedIn nr. 2 Dato: oktober 2012 linkedin.com/in/olebachandersen Introduktion til kurset det praktiske 4 frokost webinars af30 min

Læs mere

Vejledning til Facebook-virksomhedsprofil

Vejledning til Facebook-virksomhedsprofil Vejledning til Facebook-virksomhedsprofil Tillykke med din Facebook-virksomhedsprofil. I denne vejledning finder du hjælp til hvordan du inviterer dit personlige netværk, hvordan du bliver administrator,

Læs mere

Få mere ud af hjemmesiden - med SEO og gode webtekster... 4. Skab overblik... 4. Fokuser på læseren... 6. Skil dig ud fra mængden...

Få mere ud af hjemmesiden - med SEO og gode webtekster... 4. Skab overblik... 4. Fokuser på læseren... 6. Skil dig ud fra mængden... Indholdsfortegnelse Få mere ud af hjemmesiden - med SEO og gode webtekster... 4 Skab overblik... 4 Fokuser på læseren... 6 Skil dig ud fra mængden... 6 Don t tell me show me... 7 Fokuser på, hvad læseren

Læs mere

Danhost Webshop. Bliv fundet på Google

Danhost Webshop. Bliv fundet på Google Danhost Webshop Bliv fundet på Google SEO - Søgemaskineoptimering Når du arbejder med SEO, er det med henblik på, at din hjemmeside eller webshop skal dukke op i søgeresultaterne på f.eks. Google når en

Læs mere

Facebook Timeline FACEBOOK TIMELINE KOMPLET GUIDE TIL FACEBOOK TIMELINE. Udarbejdet af Kasper Ebsen webdanmark.com

Facebook Timeline FACEBOOK TIMELINE KOMPLET GUIDE TIL FACEBOOK TIMELINE. Udarbejdet af Kasper Ebsen webdanmark.com Facebook Timeline KOMPLET GUIDE TIL FACEBOOK TIMELINE Udarbejdet af Kasper Ebsen webdanmark.com W EBDANMARK.COM APS T: +45 7020 1619 CVR 25 85 88 32 SØNDERHØJ 7 DK- 8260 VIBY J F: +45 7020 1629 INFO@W

Læs mere

LinkedIn for professsionelle

LinkedIn for professsionelle LinkedIn for professsionelle Salg, markedsføring, rekruttering og networking Dato: august 2012 Ole Bach Andersen 53% af LinkedIns omsætning er salg af rekrutterings- og employer branding-løsninger 27%

Læs mere

Vejledning for LOF s afdelingshjemmeside

Vejledning for LOF s afdelingshjemmeside Vejledning for LOF s afdelingshjemmeside - redigeret i Umbraco Marts 2012 Adresse: http://dinafdeling.lof.dk/ Rediger hjemmeside i Umbraco: http://dinafdeling.lof.dk/umbraco/ Mobilside: Der er lavet en

Læs mere

Google Søgninger side 1 af13

Google Søgninger side 1 af13 Google Søgninger side 1 af13 Indholdsfortegnelse Internetforkortelser og adresser m.m.... Side 2 Søgning i Google... Side 4 Nyhed erstatning for det sorte bånd... Side 7 Avanceret søgning... Side 10 Flere

Læs mere

Kom godt i gang med DanaShop

Kom godt i gang med DanaShop Kom godt i gang med DanaShop Tillykke med jeres nye webshop I din webshop fra DanaWeb findes der utroligt mange muligheder for at tilpasse den til lige netop jeres behov. DanaWeb har opsat alle shoppens

Læs mere

Mikkel Skovs hjemmeside Ledervedlejning

Mikkel Skovs hjemmeside Ledervedlejning Mikkel Skovs hjemmeside Ledervedlejning Version 1.1 10/08/2008 Indhold Indledning...1 Åbningsside...2 Login...5 Leder Info...5 Oprettelse af indhold...5 Oprettelse af artikel...5 Gem artikel...11 Hvem

Læs mere

Salg med LinkedIn Online kursus 4. Del

Salg med LinkedIn Online kursus 4. Del Salg med LinkedIn Online kursus 4. Del Vi går i gang præcis kl. 12 Kursus : Salg med LinkedIn nr. 1 Dato: september 2012 linkedin.com/in/olebachandersen Introduktion til kurset indholdet 1. Betydningen

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Indhold Sådan opretter du et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 4 Har du glemt dit kodeord?... 5 Sådan redigerer og ser du oplysninger

Læs mere

Trin for trin guide til Google Analytics

Trin for trin guide til Google Analytics Trin for trin guide til Google Analytics Introduktion #1 Opret bruger #2 Link Google Analytics til din side #3 Opret konto #4 Udfyld informationer #5 Gem sporings id #6 Download WordPress plugin #7 Vent

Læs mere

Google Plus for Virksomheder Hvordan laver man en Google plus side?

Google Plus for Virksomheder Hvordan laver man en Google plus side? Google Plus for Virksomheder Hvordan laver man en Google plus side? Google Plus er måske ikke det første du tænker på når du skal øge kendskabet til din virksomhed. I det følgende viser jeg hvorfor du

Læs mere

Brug af video i undervisningen

Brug af video i undervisningen Den digitale Underviser Brug af video i undervisningen Sabine Kramer juli 2014 Indhold I Arbejd med videoer på YouTube 3 Opret din egen YouTube kanal... 3 Saml videoer i afspilningslister på YouTube 5

Læs mere

Brugervejledning til elever

Brugervejledning til elever Brugervejledning til elever Velkommen til praktikpladsen.dk Indholdsfortegnelse: 1 Denne vejledning... 2 2 Rediger profil... 2 2.1 Sådan redigerer du din personlige profil... 3 2.2 Synlighed (over for

Læs mere

Social Selling Sælg B2B P2P med bla LinkedIn. Dorte Møller Madsen, Stormvind Social Selling www.dortemollermadsen.dk www.stormvind.

Social Selling Sælg B2B P2P med bla LinkedIn. Dorte Møller Madsen, Stormvind Social Selling www.dortemollermadsen.dk www.stormvind. Social Selling Sælg B2B P2P med bla LinkedIn Dorte Møller Madsen, Stormvind Social Selling www.dortemollermadsen.dk www.stormvind.dk Emnerne Hvem er Stormvind? Hvad er Social Selling.. egentligt? Tid til

Læs mere

Her er nogle tip til, hvordan du kommer i gang med almindelige opgaver. Kom godt i gangserien

Her er nogle tip til, hvordan du kommer i gang med almindelige opgaver. Kom godt i gangserien Her er nogle tip til, hvordan du kommer i gang med almindelige opgaver. Kom godt i gangserien 2 Microsoft Dynamics CRM 2013 og Microsoft Dynamics CRM Online Fall '13 Først skal du vælge det rigtige arbejdsområdet

Læs mere

Rådgivningscentret på LinkedIn - Tiltræk kunder via et LinkedIn netværk

Rådgivningscentret på LinkedIn - Tiltræk kunder via et LinkedIn netværk Rådgivningscentret på LinkedIn - Tiltræk kunder via et LinkedIn netværk Indhold Opret profil Naviger rundt på LinkedIn Tilpas profil Opret virksomhedsside Hjælp 2 Opret profil 2. 1. Du opretter din profil

Læs mere

MANUAL TIL FS PÅ NETTET

MANUAL TIL FS PÅ NETTET MANUAL TIL FS PÅ NETTET Sådan opretter du nyheder og artikler (side 4) Sådan laver du links (side 14) Om tjek ind/ud og publicer (side 20) Sådan uploader du billeder og dokumenter (side 25) Sådan redigerer

Læs mere

INFLUENCERS. Nemt igang på internettet. Kom hurtigt igang med det du er god til. Klar, start! w w w. i n f l u e n c e r s. d k

INFLUENCERS. Nemt igang på internettet. Kom hurtigt igang med det du er god til. Klar, start! w w w. i n f l u e n c e r s. d k INFLUENCERS Nemt igang på internettet Kom hurtigt igang med det du er god til Klar, start! w w w. i n f l u e n c e r s. d k STOR effekt - billig løsning Hej, jeg hedder Anders Søndergaard, og jeg er selvstændig

Læs mere

Bliv ven med de sociale medier. Velkommen... Ved konsulenterne Thomas Kantsø & Lykke Fehmerling fra Djøf karriere og kompetencecenter

Bliv ven med de sociale medier. Velkommen... Ved konsulenterne Thomas Kantsø & Lykke Fehmerling fra Djøf karriere og kompetencecenter Bliv ven med de sociale medier Velkommen... Ved konsulenterne Thomas Kantsø & Lykke Fehmerling fra Djøf karriere og kompetencecenter Hvorfor er vi her i dag. Vi bad om jeres input til det her kursus på

Læs mere

EN QUICKGUIDE TIL PRAKTIKPORTALEN - BRUGERGUIDE FOR STUDERENDE -

EN QUICKGUIDE TIL PRAKTIKPORTALEN - BRUGERGUIDE FOR STUDERENDE - EN QUICKGUIDE TIL PRAKTIKPORTALEN - BRUGERGUIDE FOR STUDERENDE - INTRODUKTION TIL PRAKTIKPORTALEN Praktikportalen er en landsdækkende portal, der bruges til alle uddannelser, der hører ind under De Danske

Læs mere

SYNLIGGØR DINE KOMPETENCER. Jacob Høedt Larsen Bastian Lind

SYNLIGGØR DINE KOMPETENCER. Jacob Høedt Larsen Bastian Lind SYNLIGGØR DINE KOMPETENCER Jacob Høedt Larsen Bastian Lind 1.oplæg oktober 2009 Er du dig selv på nettet? Bliv det på 2 timer om ugen Bliv en del af Din Online Profil Denne e-bog er til dig, der vil opbygge

Læs mere

Startvejledning. Microsoft PowerPoint 2013 ser anderledes ud end tidligere versioner, så vi lavet denne guide for at gøre din læreproces nemmere.

Startvejledning. Microsoft PowerPoint 2013 ser anderledes ud end tidligere versioner, så vi lavet denne guide for at gøre din læreproces nemmere. Startvejledning Microsoft PowerPoint 2013 ser anderledes ud end tidligere versioner, så vi lavet denne guide for at gøre din læreproces nemmere. Find det du skal bruge Klik på en fane på båndet for at

Læs mere

Sådan opdaterer og vedligeholder du din hjemmeside i Wordpress.

Sådan opdaterer og vedligeholder du din hjemmeside i Wordpress. Wordpress manual Sådan opdaterer og vedligeholder du din hjemmeside i Wordpress. Dette er en manual til de mest grundlæggende ting og funktioner i Wordpress, så du selv kan redigere indholdet eller tilføje

Læs mere

Introduktion til frontend

Introduktion til frontend Side 1 af 43 Introduktion til frontend Dette dokument beskriver kort, hvordan du bruger WeroShop frontend. Dette omfatter at sætte dig ind i varegrupper, producenter og produkter, filtrering af produkter,

Læs mere

STADS-DANS ANSØGNINGSVEJLEDNING

STADS-DANS ANSØGNINGSVEJLEDNING STADS-DANS ANSØGNINGSVEJLEDNING Login til STADS-DANS: www.stadsdans.aau.dk Et godt tip Tryk på F11 for at få STADS-DANS til at fylde hele skærmen. FANEBLADENE Den side, du starter på, når du er logget

Læs mere

Hotmail bliver til Outlook

Hotmail bliver til Outlook FÅ MEST UD AF DIN MAILKONTO: Hotmail bliver til Outlook Den populære e-mail-tjeneste Hotmail har fået en ordentlig overhaling og har samtidig skiftet navn til Outlook. Følg med i vores guide, og bliv fortrolig

Læs mere

Gruppér dine Facebook-venner... 2. Kontrollér dine venners adgangsniveau til din profil... 2. Bestem hvem der har adgang til dine fotos...

Gruppér dine Facebook-venner... 2. Kontrollér dine venners adgangsniveau til din profil... 2. Bestem hvem der har adgang til dine fotos... Styr dit privatliv på Facebook Hvorfor skal alle mine venner have en nyhed om, at jeg lige er gået fra kæresten? Hvorfor kan jeg lige pludselig optræde i en annonce for Anders Foghs fanside? Hvordan har

Læs mere

CIRKEL TIL ELEV START

CIRKEL TIL ELEV START Kære elev. Herunder ser du en oversigt over, en oversigt over hele forløbet i SevenJob. Du kan følge med undervejs og samtidig følge med i, hvilke opgaver eller hvilke ting du skal huske. Rigtig god fornøjelse.

Læs mere

Danhost. Hjemmesideløsning

Danhost. Hjemmesideløsning Danhost Hjemmesideløsning Nem og billig hjemmeside Bestiller du en hjemmeside til din virksomhed hos Danhost, får du lavet et professionelt design, så du er sikret en hjemmeside der udstråler kvalitet.

Læs mere

En blog med dansk brugerflade. Opret en Smartlog konto Gå til http://www.smartlog.dk/ Opret en konto ved at skrive din e-mailadresse

En blog med dansk brugerflade. Opret en Smartlog konto Gå til http://www.smartlog.dk/ Opret en konto ved at skrive din e-mailadresse Blogs Om blogs http://www.it-borger.dk/den-nye-it-verden/internet/blogs Om at oprette blogs http://www.it-borger.dk/laer-om-it/internet/nar-du-vil-pa-nettet/blogs/sadan-laver-du-en-blog Råd når du laver

Læs mere

Den digitale Underviser. Clouds. Dropbox

Den digitale Underviser. Clouds. Dropbox Den digitale Underviser Clouds Dropbox Indhold Indhold... 1 Dropbox... 1 Installer Dropbox... 2 Åbn Dropbox fra egen computer... 2 Åbn Dropbox fra en anden computer... 3 Lagre filer i Dropbox (offline

Læs mere

Karens vejledning til WordPress, september 2014 1

Karens vejledning til WordPress, september 2014 1 Karens vejledning til WordPress, september 2014 1 Karens WordPress vejledning september 2014 INDHOLD Hvad er WordPress 1 Generelt om WordPress 2 Frontend og backend 2 Skrive en blog-tekst (indlæg/post)

Læs mere

Salg med LinkedIn Online kursus 4. Del

Salg med LinkedIn Online kursus 4. Del Salg med LinkedIn Online kursus 4. Del Vi går i gang præcis kl. 12 Kursus : Salg med LinkedIn nr. 2 Dato: oktoberber 2012 linkedin.com/in/olebachandersen Introduktion til kurset indholdet 1. Betydningen

Læs mere

IsenTekst Indhold til Internettet. Manual til Wordpress.

IsenTekst Indhold til Internettet. Manual til Wordpress. Manual til Wordpress Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress: Dette er en manual til de mest grundlæggende ting, så du selv kan redigere indholdet eller tilføje nyt på din hjemmeside. Guiden er lavet

Læs mere

SmartWeb Brugermanual

SmartWeb Brugermanual SmartWeb Brugermanual Table of Content Table of Content... 1 Best Practice SmartWeb:... 2 Implementering... 4 Egenskaber:... 5 Filer:... 7 Oprettelse af Kategori... 9 Sider og Tekster:... 11 Slideshow...

Læs mere

SEO-strategi. Kunde logo

SEO-strategi. Kunde logo SEO-strategi Kunde logo Formålet SEO-strategien skal ved udførsel skabe mere trafik til KUNDE, samt styrke deres branding. SEO-strategien skal være med til at belyse nogle af de problematikker som KUNDEløser

Læs mere

LEDIGHED OG VEJEN TIL JOB.

LEDIGHED OG VEJEN TIL JOB. LEDIGHED OG VEJEN TIL JOB. Indhold. Jobsøgning. 5 Regler for ledige. 9 3 KOM I SPIL PÅ JOBMARKEDET. Jobsøgning er en svær kunst at mes tre. Der findes ingen standardløsninger på, hvordan du skriver den

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Velkommen til Facebook!... 7 Louise Peulicke Larsen. KAPITEL ET... 9 Lær Facebook at kende. KAPITEL TO...

INDHOLDSFORTEGNELSE. Velkommen til Facebook!... 7 Louise Peulicke Larsen. KAPITEL ET... 9 Lær Facebook at kende. KAPITEL TO... INDHOLDSFORTEGNELSE Velkommen til Facebook!... 7 Louise Peulicke Larsen KAPITEL ET... 9 Lær Facebook at kende Opret profil... 10 Trin 1: Find dine venner... 11 Trin 2: Udfyld oplysninger... 12 Trin 3:

Læs mere

Bortset fra disse ting, så ser vi frem til at få jeres feedback, rapporter om fejl og ideer.

Bortset fra disse ting, så ser vi frem til at få jeres feedback, rapporter om fejl og ideer. Test af BETA-release i Mobil Søg projektet Kære Tester Tak for, at du vil være med til at gøre Mobil Søg til et bedre projekt. Som tester har du den vigtige opgave at gennemgå den tilsendte version og

Læs mere

Vejledning om at stå til rådighed for arbejdsmarkedet

Vejledning om at stå til rådighed for arbejdsmarkedet 1 Vejledning om at stå til rådighed for arbejdsmarkedet For at modtage dagpenge mens du er ledig, skal du stå til rådighed for det danske arbejdsmarked. Det gør du ved blandt andet at opfylde disse betingelser:

Læs mere

Oprettelse af nyhed / Upload af fil på Iserasuaat

Oprettelse af nyhed / Upload af fil på Iserasuaat Oprettelse af nyhed / Upload af fil på Iserasuaat Dette er en vejledning i oprettelse af fagnyheder og upload af filer til placering på allerede definerede listevisninger i Iserasuaat. 1 Login 1: Gå til

Læs mere

KOMMUNIKATIONSPLATFORME

KOMMUNIKATIONSPLATFORME KOMMUNIKATIONSPLATFORME HVAD ER EN KOMMUNIKATIONSPLATFORM? En kommunikationsplatform er populært sagt et hjem for jeres kommunikation og udgangspunktet for alt jeres andet kommunikation Det vil sige, at

Læs mere

Sådan arbejder du med jobsøgningslog

Sådan arbejder du med jobsøgningslog Sådan arbejder du med jobsøgningslog Når du skal oprette en log, skal du logge ind på www.jobnet.dk. Derefter klikker du på MIN JOBSØGNING i den sorte menu øverst på siden. Du kan se Jobnets værktøjer,

Læs mere

Galleriet på mobilen Formidling af udstillinger, kunstværker og kunstnerne bag

Galleriet på mobilen Formidling af udstillinger, kunstværker og kunstnerne bag Galleriet på mobilen Formidling af udstillinger, kunstværker og kunstnerne bag 2 Case: Galleri Christoffer Egelund September 2012 Scan QR-koden for at hente app en Galleriet på mobilen udvider rammerne

Læs mere

8 tips og tricks der sender din webshop i superligaen

8 tips og tricks der sender din webshop i superligaen 8 tips og tricks der sender din webshop i superligaen Indhold Intro Kend dine besøgende Gør valget simpelt og vind kunder Sådan får du en optimeret kategoriside Eksempler på to gode kategorisider Brug

Læs mere

DKF Forum WWW.DANSKKIROPRAKTORFORENING.DK. - kiropraktorernes samlingssted. Dato: 00-00-00

DKF Forum WWW.DANSKKIROPRAKTORFORENING.DK. - kiropraktorernes samlingssted. Dato: 00-00-00 DKF Forum - kiropraktorernes samlingssted K L U B B E R Dato: 00-00-00 WWW.DANSKKIROPRAKTORFORENING.DK 2 - Dansk Kiropraktor Forening DKF Forum - Kiropraktorernes samlingssted DKF Forum er kiropraktorernes

Læs mere

Sådan bruger du Facebook sider

Sådan bruger du Facebook sider Sådan bruger du Facebook sider Timeline designet er på samme måde som i de personlige profiler. Det giver mulighed for at lave en flot designet side for sin virksomhed, organisation eller forening. Siderne

Læs mere

NETTET ER ET MULTIMEDIUM

NETTET ER ET MULTIMEDIUM At læse og skrive på nettet Af Jesper Hansen Nettet Du er højst sandsynligt vant til at bruge internettet i din dagligdag. Når du omtaler det som nettet, ved alle, at det er det net, som vi det meste af

Læs mere

Allerede ved modtagelse af mailen med aktiveringslinket, har du adgang.

Allerede ved modtagelse af mailen med aktiveringslinket, har du adgang. Kære lærer! Med Medielogin får du og dine elever adgang til Ekstra Bladet, Politiken og Jyllands-Posten på alle platforme. Dermed kan du også logge ind på din telefon eller tablet. Men først skal du aktivere

Læs mere

Få din egen hjemmeside

Få din egen hjemmeside I dette afsnit lærer du at bygge din egen hjemmeside tilføje tekst og billeder lave dit eget design lægge en baggrund på hjemmesiden I næste nummer får du hjælp til at bygge en større hjemmeside til en

Læs mere

Tilmelding til Tjæreborg Julestævne via BadmintonPeople.

Tilmelding til Tjæreborg Julestævne via BadmintonPeople. Tilmelding til Tjæreborg Julestævne via BadmintonPeople. For at tilmelde dig stævnet kræver det at du har oprettet en profil på BadmintonPeople. Vejledningen til at oprette profil kan ligeledes hentes

Læs mere