A Publication of Company XYZ

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "A Publication of Company XYZ"

Transkript

1 A Publication of Company XYZ En guide for studerende om LinkedIn I guiden her får du tips til, hvordan du laver en grundlæggende LinkedIn-profil, og hvordan du kan bruge den til at synliggøre dig selv som arbejdskraft eller samarbejdspartner, opbygge netværk og få hjælp til faglige udfordringer m.m.

2 INDHOLDSFORTEGNELSE Indholdsfortegnelse 1. HVORFOR VÆRE PÅ LINKEDIN? 2. OPRET EN LINKEDIN-PROFIL 3. TIPS TIL EN GOD PROFIL 4. ENGAGER DIG OG BLIV SYNLIG 5. FÅ HJÆLP GENNEM NETVÆRK 6. TAG KONTAKT TIL DE RIGTIGE 7. JOBSØGNING OGSÅ STUDIEJOB 8. FØLG INTERESSANTE VIRKSOMHEDER

3 1. HVORFOR VÆRE PÅ LINKEDIN? Selvom du er studerende og dit CV ikke er særlig langt endnu, kan du få meget ud af at have en profil på LinkedIn. LinkedIn er verdens største erhvervsmæssige online netværk. Rigtig mange laver arbejdsmæssige baggrundstjek via LinkedIn, så du kan lige så godt give dig selv en ekstra fordel ved at bruge et par timer på at lave en god LinkedIn-profil. PÅ LINKEDIN KAN DU > Vise dig selv og dine kompetencer frem > Komme i kontakt med dem, du gerne vil have til at hjælpe dig med noget fagligt > Få en aftale om et samarbejde omkring en projektopgave > Finde et interessant studiejob eller praktikplads > Selv finde og gøre dig interessant overfor fremtidige arbejdsgivere > Opbygge et netværk, som kan hjælpe dig både i din studietid og i din karriere I guiden her får du tips til, hvordan du laver en grundlæggende LinkedIn-profil, og hvordan du kan bruge LinkedIn for at synliggøre dig selv som arbejdskraft eller samarbejdspartner, opbygge netværk og få hjælp til faglige udfordringer.

4 2. OPRET EN LINKEDIN-PROFIL Hvis du ikke allerede har en LinkedIn-profil, kan du oprette en på Udfyld de næste felter med dine egne oplysninger, efterhånden som LinkedIn beder dig om dem. Du får tips til de vigtigste af dem længere henne i guiden.

5 SIMAC kommer ikke frem som et automatisk valg ved feltet skole/universitet, men det er en god idé selv at skrive det, da du så nemmere kan netværke med andre både tidligere og nuværende studerende fra SIMAC. LinkedIn spørger undervejs om adgang til din mail for at finde ud af, hvem du kender, der er allerede er på LinkedIn. Du vil også få forslag til personer, som du kan kontakte via LinkedIn. Spring det over, for det er smartere at gøre, når du har lavet din profil. Så er der noget at se for dem, der vil kigge forbi efter at have accepteret din invitation. LinkedIn foreslår også interessante personer, du kan følge, grupper du kan deltage i, apps du kan hente m.m. Vent endelig også bare med den del. Du bliver også tilbudt at købe en Premium abonnementstype, men for de fleste er det nok at vælge den gratis Basic model.

6 3. TIPS TIL EN GOD PROFIL Det vigtigste er først og fremmest at få lavet din profil. LinkedIn guider dig hele vejen, og du kan læse tips til at lave en god profil i kapitlet her. Det første du skal gøre er at klikke på fanen Profil, vælg Rediger profil og begynd at udfyld de enkelte felter.

7 Din profil på LinkedIn er i bund og grund en online version af dit CV. Så tag afsæt i det og lav en overskuelig profil med en kort og klar tekst, et godt billede og eksempler, der viser, hvad du kan, og hvad du er god til. SE GODT UD PÅ GOOGLE En profil på LinkedIn har en særlig fordel! Når folk for eksempel en kommende arbejdsgiver søger dig på Google. LinkedIn-profiler bliver godt indekseret, hvilket betyder, at din profil vil ligge i top fem, når andre googler dig. Derved får du fremhævet dit professionelle CV, måske til fordel for ikke helt så hensigtsmæssige informationer eller billeder af dig fra Facebook o.l. BESKRIV DINE UDDANNELSER OG ERFARING Udfyld først din profil med uddannelser og relevant erhvervserfaring. Lav en kort beskrivelse af dine opgaver, hvad du har opnået og lært. Pointen er at få skabt en sammenhæng mellem dine erfaringer og en potentiel arbejdsgivers eller samarbejdspartners behov. På baggrund af det du lige har skrevet, laver du den korte beskrivelse, hvor du præsenterer dig selv, din erhvervserfaring og hvad du kan hjælpe med. På den måde kan andre hurtigt kan danne sig et indtryk af, hvilke kompetencer du har, hvad du har af interesser, og hvad du arbejder henimod. Har du en (faglig relevant) hjemmeside, blog e.l. kan du linke til den. Din tekst skal være kort og klar. Undlad at skrive lange tekster og brug gerne punktopstillinger for at gøre det mere overskueligt. For at fremstå professionel skal din profil være uden slå- og stavefejl. Få en ven til at læse korrektur, så du er sikker på, at alt er i orden. Når du udfylder din profil med tekst, er det vigtigt at du bruger de korrekte ord og betegnelser, så du bliver fundet, når nogen søger på LinkedIn efter lige netop en som dig. Slang og hjemmelavede forkortelser fungerer ikke på LinkedIn.

8 ET PRÆSENTABELT PROFILBILLEDE Mange vil gerne kunne sætte et ansigt på den person, de er interesseret i at kontakte, så et profilbillede er en god idé. Da LinkedIn handler om job, karriere og faglighed, skal du ikke bruge billedet i bar overkrop fra sidste badeferie. På med noget fornuftigt tøj, vælg en neutral baggrund og tag et præsentabelt foto. EN URL DET ER NEMT AT LINKE TIL Lige under dit profilbillede, står din url. Du kan selv bestemme, hvad den skal være. Det er smart at lave en url med f.eks. dit navn, som det er nemt at huske og linke til fra din mailsignatur, visitkort, i jobansøgninger m.m. EN FÆNGENDE ARBEJDSTITEL Næst efter dit profilbillede er det din arbejdstitel, der bliver set først. Du har 120 tegn og kan lige så godt bruge dem til at fortælle om essensen af dig og dine kompetencer. I stedet for bare at skrive studerende, kan du for eksempel skrive Resultatorienteret maskinmester-studerende med nyeste viden om. FORTÆL OM FAG, STUDIEJOB O.L. En kommende arbejdsgiver vil altid være interesseret i at vide, hvad en eventuel medarbejder kan bidrage med. Har du lavet et godt projekt, haft nogle relevante valgfag, en lærerig praktik, haft studiejob, været tutor eller med i et ambassadørkorps, været frivillig, arrangør eller haft hverv i en forening, så skriv det på. Det er alt sammen med til at tegne billedet af, hvem du er, og hvad du kan. VIS DINE RESULTATER På LinkedIn kan du uploade billeder, præsentationer og videoer. Har du f.eks. lavet et særlig godt projekt, en prototype eller andet, som du gerne vil vise frem, er det en oplagt måde at vise dine evner på en god og synlig måde. SÆT DET VIGTIGSTE FØRST Du kan selv arrangere de forskellige afsnit/sektioner, så det bedste eller mest relevante står øverst. Klik på den lille sorte dobbeltpil og træk til sektionerne står i den rækkefølge, du gerne vil have dem til.

9 FÅ ANBEFALINGER På din profil kan du få andre til at skrive anbefalinger om dig og dine faglige kvaliteter. Du behøver ikke holde dig til anbefalinger fra tidligere arbejdsgivere. En god anbefaling fra dit praktiksted eller en underviser er med til at få dig til at skille dig ud. Samtidig belønner LinkedIn dig ved at vise dig mere, hvis du har mindst tre anbefalinger på din profil. ENDORSEMENTS - FÅ ANDRE TIL AT ANBEFALE DINE KOMPETENCER Endorsements fortæller noget om de kompetencer, du har. Det er bedre at have få prioriterede og relevante endorsements/kompetencer som dem i dit netværk har endorset/anbefalet end en lang række af alle mulige, der signalerer, at du er jævnt god eller skidt til det hele. Du kan selv lægge endorsements op på din profil, ligesom andre kan foreslå nogle på dine vegne. Du kan også slette endorsements, som du ikke synes er relevante for dig. Når andre endorser/anbefaler dig, siger de god for, at du kan det, du siger. Jo flere der siger god for dig på de enkelte kompetencer, jo større sandsynlighed er der for, at du kommer frem i søgefeltet, når for eksempel et firma søger efter en ny medarbejder med netop de kompetencer. Samtidig giver det dig troværdighed. Hvis du i en jobansøgning har skrevet, at du er særlig god til hydraulik, ser det godt ud, hvis dit netværk på LinkedIn har anbefalet dig for netop den kompetence. GOD KARMA! Loven om karma eksisterer også på LinkedIn. Jo mere du selv giver af anbefalinger og endorsements, jo mere får du igen. Så vær gavmild, ros og hjælp andre, så får du det med garanti igen.

10 4. ENGAGER DIG OG BLIV SYNLIG Selvom du har lavet en god profil, er det ikke nok til at læne dig tilbage og vente på at blive fundet. LinkedIn kan hjælpe dig til at nå mange af dine professionelle mål, men det kræver, at du engagerer dig. Det bedste er naturligvis at mødes i virkeligheden, men det er ikke altid muligt, og alt andet lige er det langt lettere at kontakte en person, som du har haft en online dialog med, end én du slet ikke har haft kontakt med. Det er uanset, om du vil finde et relevant studiejob, en virksomhed til en projektopgave, en praktikplads indenfor et bestemt område, en mentor fra erhvervslivet, der kan hjælpe dig videre, eller hvad du nu har brug for. LIKE, KOMMENTER OG DEL Vis, at du er engageret ved at like, kommentere og dele det indhold på LinkedIn, som du finder interessant og kan være med til at fremme det indtryk af dig, som du gerne vil give. Jo mere aktiv du er, jo længere når du ud, og jo større er din synlighed på LinkedIn. Du kan også poste fagrelevante artikler på din profil for at vise, at du følger med i branchen. Er du helt fremme i skoene kan du lægge op til diskussion om artiklen og på den måde vise, at du både følger med i, hvad der sker indenfor emnet, og forholder dig til det. TIP OM TIDSFORBRUG Du behøver ikke være aktiv på LinkedIn hele tiden. Du kan deltage i de diskussioner eller grupper, du finder mest spændende, opdatere din profil, når du har noget nyt at vise frem og stille og roligt opbygge dit netværk i løbet af din studietid. Så er det klar den dag, du får brug for det!

11 VÆR AKTIV I GRUPPERNE LinkedIn har mere end forskellige danske grupper og mange flere udenlandske. Tilmeld dig dem, der er interessante indenfor din branche og engager dig. Du kan få inspiration eller svar på alle mulige spørgsmål, eller selv hjælpe andre med svar, gode idéer eller links til artikler o.l. Det gør dig synlig og viser, at du ved noget om det her og er engageret. Mangler du inspiration til at finde spændende grupper, så kig på nogle af de andre LinkedIn-profiler for personer, som er i det fagområde, der interesserer dig og se hvilke grupper, de er medlem af.

12 5. FÅ HJÆLP GENNEM NETVÆRK LinkedIn er det perfekte sted at netværke. Selvom du som studerende måske ikke har det største faglige netværk endnu, så kender du sandsynligvis rigtig mange, som med fordel kan inddrages i dit LinkedIn-netværk. Det kan være venner, familie, forældres venner, kolleger fra studiejob, praktikophold eller fritid, tidligere skolekammerater eller studerende, som også har læst på SIMAC. HOLD KONTAKTEN Få kontakt til nuværende og tidligere studerende fra SIMAC. Bliv medlem af SIMACs alumneforening som er en gruppe på LinkedIn. Her kan du bevare kontakten med andre studerende, så du altid kan finde dem, hvis du en dag får brug for hjælp fra f.eks. ham der nu er i Supply, som gik tre årgange over dig. Du bliver samtidig inviteret med til fagforedrag, sociale arrangementer mv., hvor du kan netværke og gense gamle studiekammerater. Find den ved at skrive SIMACs alumneforening i LinkedIns søgefelt! Som studerende er din indgangsvinkel til at netværke tit at spørge om gode råd og hjælp. Spørger du pænt, vil folk som regel gerne hjælpe, og kan du ovenikøbet henvise til, at en fælles forbindelse har anbefalet, at du kontakter vedkommende, er den som regel hjemme. FÅ IDÉER TIL KONTAKTER Gå op på fanen Netværk og vælg Kontakter. Du får så et forslag til en lang række personer, som du på et eller andet tidspunkt har haft online kontakt med, som også er på LinkedIn, og som LinkedIn tilbyder at sende en standardinvitation ud til. Du skal ikke ukritisk invitere dem alle. Tænk over hvilket slags netværk, du gerne vil have og udvælg de personer, som kan støtte dig i det.

13 FÅ STØRRE NETVÆRKSSUCCES Du får større succes ved at gennemtænke, hvem du gerne vil netværke med og sende dem en personlig invitation, fremfor at skyde med spredehagl og invitere alle. Det handler ikke om at have flest forbindelser, men om at have de rigtige, som kan hjælpe dig videre til det, du gerne vil opnå, om det så handler om et job, studiejob, praktikplads, hjælp til en opgave e.l. FÅ OVERBLIV OVER NETVÆRK Du kan få et overblik over dine netværk, hvis du laver et LinkedIn InMaps, hvor de forskellige farver er dine forskellige netværk. Hans Kristian SKAB FORBINDELSER Det er en god idé hele tiden at vedligeholde og udvide dit netværk gennem dine direkte forbindelser/connections i første led, folk i andet led og tredje led og folk, du er i gruppe med. Dine forbindelser er personer, du har en direkte forbindelse til. Når du er det, kan du skrive beskeder til dem, og se hvem de kender. Søger du på en bestemt person, kan du måske finde ud af, at vedkommende kender din tidligere studiekammerat, som du er i direkte forbindelse med og gennem ham få kontakt. Der er flere muligheder for at forbinde dig til folk. Du kan uploade folk fra din mail, søge og invitere folk du allerede kender eller gerne vil i kontakt med eller bruge LinkedIns funktion People-you-may-know, hvor du får forslag til personer, som du måske kender. Du skal have forbindelser, inden du kan bruge funktionen, og jo flere forbindelser du har, des mere relevante personer vil du få som forslag.

14 6. TAG KONTAKT TIL DE RIGTIGE Som udgangspunkt kan du kun kontakte de personer på LinkedIn, som du har en forbindelse til. Der er dog flere andre muligheder for at komme i kontakt med dem, du gerne vil have fat i. FÅ HJÆLP ELLER GØR DET SELV Hvis en af dine forbindelser kender den, du gerne vil i kontakt med, kan du bede vedkommende introducere dig. Har du ikke det, kan du sende personen, du gerne vil i kontakt med, en invitation til at forbinde. Her er det en god idé at skrive en personlig begrundelse for hvorfor netop vedkommende vil være den bedste at hjælpe dig med et fagligt råd, eller at din underviser har anbefalet, at du kontakter vedkommende. Personlige invitationer har langt større succes end LinkedIns kedelige standardinvitationer. Du kan også være aktiv i grupper og på den baggrund tage kontakt til interessante medlemmer af gruppen. FIND DE RIGTIGE PERSONER Der skal lidt søgeteknik til, hvis du vil finde de rigtige personer til det, du er interesseret i. Søger du på maskinmester, får du for eksempel også alle dem frem, som i deres profil har skrevet, at de søger studiejob som maskinmester. Under den avancerede personsøgning, kan du målrette din søgning ved at bestemme dig for branche, relation, uddannelsessted, beliggenhed og meget mere. DU HAR MASSER AT BYDE PÅ Husk at selvom du er studerende, kan du godt have meget at byde på i forhold til dit netværk på LinkedIn. Du har en masse af den nyeste viden på forskellige områder, og andre kan også være interesseret i dig eller dit netværk

15 7. JOBSØGNING - OGSÅ STUDIEJOB LinkedIn er verdens største rekrutteringsplatform. Du kan finde opslåede jobs, annoncere efter jobs, netværke dig til et job, brande dig selv som arbejdskraft eller endda skabe dit eget job ved at gøre nogen opmærksom på, at du har nogle kompetencer, som netop vil kunne hjælpe dem med nogle af deres behov. SØG OPSLÅEDE JOBS Du kan søge i opslåede jobs ved at vælge kategorien Job og skrive den titel, du gerne vil have resultaterne på. Det er en god idé at bruge de avancerede jobsøgemuligheder, så du får de mest relevante jobforslag frem. Når du har fundet et interessant jobopslag, kan du se, hvem i dit netværk der enten har en forbindelse til virksomheden, eller hvem du kender, der kender en, der har forbindelse til virksomheden. Klik på den person, du tror, kan hjælpe dig bedst. I højre spalte, kan du se, hvem det er, der er jeres fælles forbindelse. Gennem dit netværk kan du på den måde få nyttige informationer om jobbet og virksomheden. Både mange almindelige job og studiejob slås op på LinkedIn på virksomhedernes egne LinkedIn-profiler, på person-profiler og i grupperne, så vær aktiv og hold også øje med mulighederne der.

16 8. FØLG VIRKSOMHEDER På LinkedIn kan virksomheder lave en profil og ved at blive følger af den, får du vist virksomhedens updates på din profil. Bliv følger hos alle de virksomheder, som du kan tænke dig at arbejde for eller samarbejde med eller bare har en interesse i. FØLG SIMAC PÅ LINKEDIN SIMAC har en virksomhedsprofil. Her kan du få nyheder og invitationer til Alumnearrangementer, faglige foredrag eller andre arrangementer, ligesom også jobopslag, nye artikler og projekter bliver vist her. Ved at vælge kategorien Virksomheder til venstre for søgefeltet øverst på siden og dernæst vælge de avancerede søgemuligheder. Til højre for søgefeltet kan du finde de virksomheder, du er interesseret i, sorteret efter branche, beliggenhed osv. Der kommer ofte forslag til interessante virksomheder, som man ikke selv vidste lå i ens interesseområde.

17 SIMAC håber, guiden her har givet dig lyst til at komme i gang på LinkedIn og bruge de muligheder der er for at styrke din karriere og dit faglige netværk. Får du lavet en god profil og løbende danner netværk med mennesker, som du møder i dit faglige miljø, så er der gode muligheder for, at du kan få hjælp, når du har brug for det både i din studietid og i din karriere bagefter.

DSAs guide til LinkedIn: KOM GODT I GANG MED LINKEDIN

DSAs guide til LinkedIn: KOM GODT I GANG MED LINKEDIN DSAs guide til LinkedIn: KOM GODT I GANG MED LINKEDIN INDHOLD DSA Danske Sundhedsorganisationers A-kasse Sankt Annæ Plads 30 1013 København K 3 gode grunde til at være på LinkedIn Hvorfor LinkedIn? Find

Læs mere

Salg med LinkedIn. 1. Del Betydningen af profilen og connections for salg. Online kursus. 2. udgave. Oktober 2012.

Salg med LinkedIn. 1. Del Betydningen af profilen og connections for salg. Online kursus. 2. udgave. Oktober 2012. Din vært: Ole Bach Andersen linkedin.com/in/olebachandersen Salg med LinkedIn Online kursus. 2. udgave. Oktober 2012. 1. Del Betydningen af profilen og connections for salg Introduktion til kurset det

Læs mere

Salg med LinkedIn Online kursus 1. Del

Salg med LinkedIn Online kursus 1. Del Salg med LinkedIn Online kursus 1. Del Vi går i gang præcis kl. 12 Kursus : Salg med LinkedIn nr. 1 Dato: september 2012 linkedin.com/in/olebachandersen Introduktion til kurset det praktiske 4 frokost

Læs mere

Når man skal udfylde i feltet: branche, kan det være relevant, at se valgmulighederne lidt igennem for at finde den mest passende.

Når man skal udfylde i feltet: branche, kan det være relevant, at se valgmulighederne lidt igennem for at finde den mest passende. Sådan opretter du en LinkedIn profil: - Først starter man med at klikke ind på LinkedIn.com På forsiden ser man en boks til højre på skærmen. Her har man mulighed for at oprette sin profil ved hjælp af

Læs mere

LinkedIn Guide. krifa.dk. Krifas LinkedIn guide er til dig, der gerne vil bruge LinkedIn i din jobsøgning. Hvad kan LinkedIn bruges til?

LinkedIn Guide. krifa.dk. Krifas LinkedIn guide er til dig, der gerne vil bruge LinkedIn i din jobsøgning. Hvad kan LinkedIn bruges til? LinkedIn Guide Krifas LinkedIn guide er til dig, der gerne vil bruge LinkedIn i din jobsøgning. krifa.dk Hvad kan LinkedIn bruges til? LinkedIn har verdens største samling af CV er. På verdensplan har

Læs mere

Guide til LinkedIn Guide til LinkedIn

Guide til LinkedIn Guide til LinkedIn 1 // 1. Guide Din strategi til LinkedIn på LinkedIn // 2. Få en stærk profil // 3. Søg job på LinkedIn // 4. Skab relationer og synlighed // 5. Bliv inspireret af andre i karrieren // 1 Guide til LinkedIn

Læs mere

Webinar om LinkedIn. Louise Holland Heide. Videncentret for Landbrug. 11. marts 2014

Webinar om LinkedIn. Louise Holland Heide. Videncentret for Landbrug. 11. marts 2014 Webinar om LinkedIn Louise Holland Heide Videncentret for Landbrug 11. marts 2014 Inden klokken bliver 15.15 kan du: Lige kort præsentere dig i chatten Dit navn, hvor du arbejder og med hvad Husk at du

Læs mere

Loyalitetsreglen. Folk køber fra dem, de kender

Loyalitetsreglen. Folk køber fra dem, de kender LinkedIn Velkommen Loyalitetsreglen Folk køber fra dem, de kender Grundlaget for succes Opbygning af netværk Løbende optimering, justering & udvikling Ressourcer til planlægning, administration & produktion

Læs mere

Kom godt i gang med LinkedIn

Kom godt i gang med LinkedIn Kom godt i gang med LinkedIn March 2017 Indholdsfortegnelse Hvad er LinkedIn?... 3 Abonnementstyper på LinkedIn... 3 LinkedIn er en søgemaskine... 4 Profilens mest basale sektioner... 4 Billede... 4 Overskrift:...

Læs mere

Pinterest Kickstart din pinning

Pinterest Kickstart din pinning Pinterest Kickstart din pinning www.amnielsen.com Pinte- Det sociale netværk Pinterest er ikke voldsomt brugt i Danmark, men i USA har Pinterest de seneste par år været det nye sort i marketing og salgsøjemed

Læs mere

Networking og Personlig branding med LinkedIn

Networking og Personlig branding med LinkedIn Foredrag hos Kost & Ernæringsforbundet 18. september 2012 Networking og Personlig branding med LinkedIn Morten Vium Find mig på LinkedIn: mortenvium.dk/linkedin Mere om mine foredrag: ModerneJobsøger.dk/foredrag-linkedin-ekspert-morten-vium

Læs mere

Sociale medier en katalysator for salget

Sociale medier en katalysator for salget Sociale medier en katalysator for salget Anne Tingleff 13/9 2012 2 Facebook versus LinkedIn i Danmark Sociale medier i Danmark Danmarks statistik 2011 54% af danskerne bruger sociale medier Ca. 85 % af

Læs mere

Tips og tricks til jobsøgning

Tips og tricks til jobsøgning Tips og tricks til jobsøgning Hvordan søger du målrettet et job? Opstil dine jobmål : Tænk på indhold, branche, arbejdstid, geografi. Brug internettet HK Jobformidling har sin egen database på www.mithk.dk.

Læs mere

Tips og tricks til jobsøgning

Tips og tricks til jobsøgning Tips og tricks til jobsøgning Hvordan søger du målrettet et job? Opstil dine jobmål Tænk på indhold, branche, arbejdstid og geografi. Lav grundig research Søg viden om jobbet og virksomheden. Brug internettet

Læs mere

Rådgiverens rolle på LinkedIn - Fagrelevante diskussioner på LinkedIn

Rådgiverens rolle på LinkedIn - Fagrelevante diskussioner på LinkedIn Rådgiverens rolle på LinkedIn - Fagrelevante diskussioner på LinkedIn Indhold Opret profil Naviger rundt på LinkedIn Tilpas profil Opret gruppe Hjælp 2 Opret profil 2. 1. Du opretter din profil på www.linkedin.com.

Læs mere

Opret dit CV. Jeg søger job som. Når du skal oprette dit CV, skal du logge ind på www.jobnet.dk.

Opret dit CV. Jeg søger job som. Når du skal oprette dit CV, skal du logge ind på www.jobnet.dk. Opret dit CV Når du skal oprette dit CV, skal du logge ind på www.jobnet.dk. Derefter klikker du på 'MIN JOBSØGNING' i den sorte menu øverst på siden. Du kan se 'Jobnets værktøjer', og du kan få mere at

Læs mere

Lær at sælge med LinkedIn. Del 1: Din profil

Lær at sælge med LinkedIn. Del 1: Din profil Lær at sælge med LinkedIn Del 1: Din profil Kom godt i gang 1) Undgå at spamme dit netværk med ligegyldige opdateringer Før du går i gang med at ændre i din profil, er der en vigtig ting, du skal gøre.

Læs mere

Kommunikatørens. Guide til Platforme. lahme.dk

Kommunikatørens. Guide til Platforme. lahme.dk Kommunikatørens Guide til Platforme lahme.dk Kommunikatørens Guide til Platforme 2 Kære læser, Ja, måske ved du allerede alt det, jeg vil fortælle dig i det nedenstående. Måske har du slet ikke brug for

Læs mere

Networking og Jobsøgning med LinkedIn

Networking og Jobsøgning med LinkedIn Foredrag hos Hanne Rude 8. oktober 2012 Networking og Jobsøgning med LinkedIn Morten Vium Find mig på LinkedIn: mortenvium.dk/linkedin Mere om mine foredrag: ModerneJobsøger.dk/foredrag-linkedin-ekspert-morten-vium

Læs mere

FÅ SVAR PÅ DINE PC-SPØRGSMÅL:

FÅ SVAR PÅ DINE PC-SPØRGSMÅL: FÅ SVAR PÅ DINE PC-SPØRGSMÅL: Velkommen til det nye I Komputer for alles Spørg os Forum har læserne fået løst næsten 0.000 pc-problemer i de seneste år. Nu har vi gjort den populære tjeneste endnu bedre,

Læs mere

LINKED-IN OPTIMERING HVORFOR OG HVORDAN?

LINKED-IN OPTIMERING HVORFOR OG HVORDAN? LINKED-IN OPTIMERING HVORFOR OG HVORDAN? ALLE SPØRGSMÅL ER VELKOMNE 2 DELE DEL 1: HVAD ER FORMÅLET MED LINKEDIN? Reflektioner over mediet, og formålet ved at bruge det DEL 2: HVORDAN SKRIVER MAN EN LINKEDIN

Læs mere

Sådan får virksomheder succes med LinkedIn

Sådan får virksomheder succes med LinkedIn Sådan får virksomheder succes med LinkedIn Ny bog fyldt med præcise vejledninger giver tip til, hvordan virksomheder kan få noget kommercielt ud af LinkedIn. Af Ulla Bechsgaard, Ledersucces.dk Arbejd professionelt

Læs mere

Manual til Wordpress. 1. Log ind på din Wordpress-side. Indhold: Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress.

Manual til Wordpress. 1. Log ind på din Wordpress-side. Indhold: Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress. Manual til Wordpress Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress. Dette er en manual til de mest grundlæggende ting, så du selv kan redigere indholdet og lægge nyt på din hjemmeside. Guiden er skrevet

Læs mere

Guide til LinkedIn. Dos and Don ts på LinkedIn. Professionaliser din virksomheds omdømme på de sociale medier:

Guide til LinkedIn. Dos and Don ts på LinkedIn. Professionaliser din virksomheds omdømme på de sociale medier: Professionaliser din virksomheds omdømme på de sociale medier: Guide til LinkedIn Dos and Don ts på LinkedIn Skrevet af: Line Poulsen, Konsulent i DI Handel Harald Tokerød, Strategisk Digital Rådgiver

Læs mere

Opsætning af virksomhedsprofil

Opsætning af virksomhedsprofil Opsætning af virksomhedsprofil Vejledning til opsætning og optimering af din virtuelle stand på Foodexpo kun for udstillere, der har tilkøbt Netværkspakkerne: Proaktiv udstiller, Gruppesponsor, Netværksbooster

Læs mere

November, 2015 Julie Poulsen, Koncern Digital UNDERVISNING I LINKEDIN

November, 2015 Julie Poulsen, Koncern Digital UNDERVISNING I LINKEDIN November, 2015 Julie Poulsen, Koncern Digital UNDERVISNING I LINKEDIN OPTIMER DIN URL Når du opretter din LinkedIn-profil, får du som standard en url (www.linkedin.com/juliepoulsen), som indeholder tal

Læs mere

Brug LinkedIn Professionelt Middelfart Erhvervscenter 26/02-13

Brug LinkedIn Professionelt Middelfart Erhvervscenter 26/02-13 Brug LinkedIn Professionelt Middelfart Erhvervscenter 26/02-13 LinkedIn nutidens digitale golfbane FAKTA Profil typer Netværk on & offline Personlige branding Den personlige profil basis Connections @

Læs mere

CV FORM MÅLGRUPPE KOMMENTARER

CV FORM MÅLGRUPPE KOMMENTARER Rekrutteringsdatabaser Rekrutterings-databaser Jobcentre Jobbaser Fagforeninger Jobudbydere A-kasser Udvalget er stort af rekrutterings- og CV-banker, hvor dit CV kan blive optaget. De findes blandt andet

Læs mere

Brugervejledning for virksomheder

Brugervejledning for virksomheder Brugervejledning for virksomheder Indholdsfortegnelse 1 Hvad kan virksomheden bruge Praktikpladsen.dk til?... 2 2 Virksomhedens forside... 2 3 Rediger virksomhedsprofil... 3 3.1 Stamdata... 3 3.2 Øvrige

Læs mere

[jobsøgende] sådan gør du... [søg job via jobnet.dk]

[jobsøgende] sådan gør du... [søg job via jobnet.dk] [jobsøgende] sådan gør du... [søg job via jobnet.dk] Søg jobbet via Jobnet Du kan se ledige job på Jobnet.dk, og når du har fundet en stilling, kan du søge den. Er der i søgeresultatlisten ved annoncens

Læs mere

Outlook 2010 opsætning

Outlook 2010 opsætning Outlook 2010 opsætning Personlig Workflow Nå mere og arbejd mindre Personlig Workflow www.personligworkflow.com kontakt@personligworkflow.com Introduktion til Outlook 2010 guide Microsoft Outlook 2010

Læs mere

Sådan opretter du en profil på Facebook:

Sådan opretter du en profil på Facebook: Sådan opretter du en profil på Facebook: 1. Gå til www.facebook.com 2. Hvis du får vist tilmeldingsformularen, skal du angive dit navn, din fødselsdato, dit køn og din e- mailadresse. Hvis du ikke får

Læs mere

Værdien af Social Selling

Værdien af Social Selling Værdien af Social Selling //4. november 2015 Vi tror på værdien i at dele viden //1 Vi tror på værdien i at dele viden //2 Hvem arbejder vi bl.a. med Vi tror på værdien i at dele viden //3 Klassisk salgsmodel

Læs mere

Facebook optimal profilopsætning

Facebook optimal profilopsætning Facebook optimal profilopsætning 1. At sociale netværk på nettet er mere brugte end nogensinde kan ikke komme bag på nogen. Efter de seneste års fokus på Myspace, har Facebook nu taget føringen som det

Læs mere

Guide til LinkedIn og det nye design. Februar 2017

Guide til LinkedIn og det nye design. Februar 2017 Guide til LinkedIn og det nye design Februar 2017 Overordnet om LinkedIn LinkedIn er et socialt netværk målrettet erhvervslivet med 1,7 mio. brugere i Danmark. På LinkedIn kan du holde styr på dine kontakter

Læs mere

LinkedIn for landmænd - Styrk dit netværk på LinkedIn

LinkedIn for landmænd - Styrk dit netværk på LinkedIn LinkedIn for landmænd - Styrk dit netværk på LinkedIn Indhold Opret profil Naviger rundt på LinkedIn Tilpas profil Forbind med din rådgiver og følg dit rådgivningscenter Deltag i grupper Hjælp 2 Opret

Læs mere

Vejledning til Facebook-virksomhedsprofil

Vejledning til Facebook-virksomhedsprofil Vejledning til Facebook-virksomhedsprofil Tillykke med din Facebook-virksomhedsprofil. I denne vejledning finder du hjælp til hvordan du inviterer dit personlige netværk, hvordan du bliver administrator,

Læs mere

En guide til at begå sig på de sociale medier

En guide til at begå sig på de sociale medier En guide til at begå sig på de sociale medier Tiltræk flere gæster med de sociale medier 66% forbrugere siger, * afat alle de besøger en restaurants side på de sociale medier, før de spiser der For at

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. INDLEDNING... 7 Pia Fuglsang Bach, community redaktør, Berlingske. KAPITEL ET... 9 LinkedIn for virksomheder

INDHOLDSFORTEGNELSE. INDLEDNING... 7 Pia Fuglsang Bach, community redaktør, Berlingske. KAPITEL ET... 9 LinkedIn for virksomheder INDHOLDSFORTEGNELSE INDLEDNING... 7 Pia Fuglsang Bach, community redaktør, Berlingske KAPITEL ET... 9 LinkedIn for virksomheder Hvorfor have en virksomhedsprofil på LinkedIn?... 10 Overvejelser inden du

Læs mere

Google Plus for Virksomheder Hvordan laver man en Google plus side?

Google Plus for Virksomheder Hvordan laver man en Google plus side? Google Plus for Virksomheder Hvordan laver man en Google plus side? Google Plus er måske ikke det første du tænker på når du skal øge kendskabet til din virksomhed. I det følgende viser jeg hvorfor du

Læs mere

Dit CV på jobnet.dk Side 1. Indhold

Dit CV på jobnet.dk Side 1. Indhold DIT CV PÅ JOBNET.DK Dit CV på jobnet.dk Side 1 Indhold 1. CV et din nøgle til dagpenge og job.... 2 2. Derfor skal dit CV på jobnet.dk... 2 3. CV-samtalen... 2 4. Generelle krav... 2 5. Undgå problemer

Læs mere

Så er du tættere på jobbet. Goddag til Boost dit CV og ansøgning

Så er du tættere på jobbet. Goddag til Boost dit CV og ansøgning Så er du tættere på jobbet Goddag til Boost dit CV og ansøgning Så er du tættere på jobbet Min historie og baggrund for at være her i dag! Bibliotekar i 14 år Forlagsredaktør og chef i 8 år FYRET og 51

Læs mere

Avanceret brug af. Berlingske Business Berlingsalen, 3. februar Annemarie Kirk, Haai

Avanceret brug af. Berlingske Business Berlingsalen, 3. februar Annemarie Kirk, Haai Avanceret brug af Berlingske Business Berlingsalen, 3. februar Annemarie Kirk, Haai Haai Fokus på digital rådgivning og forretningsudvikling Stiftet i 2011 af Annemarie Kirk, tidligere Digital udviklingschef

Læs mere

Guide: Mentor 1. Indhold Log på første gang Dashboard Min stamdata Min profil. Log på første gang og opret nyt password

Guide: Mentor 1. Indhold Log på første gang Dashboard Min stamdata Min profil. Log på første gang og opret nyt password Guide: Mentor 1 I denne guide gennemgår vi, hvad du skal gøre første gang, du vil logge på administrationsdelen af GoMentor.dk og skal vælge en ny adgangskode. Vi gennemgår desuden to områder af dit nye

Læs mere

Kom videre med brugen af LinkedIn - Webinar

Kom videre med brugen af LinkedIn - Webinar Kom videre med brugen af LinkedIn - Webinar Velkommen webinaret starter snart På dette webinar vil underviseren (dagens host ) assisteres af en chatmaster. Du er velkommen til at stille spørgsmål eller

Læs mere

Sådan bruger du Facebook

Sådan bruger du Facebook Sådan bruger du Facebook 1 Sådan kommer du på Facebook 2 Oprettelse af en Facebook-profil 3 Opsætte privatindstillinger, så kun venner kan følge med 4 Søge efter venner og bekendte 5 Skrive beskeder både

Læs mere

Online branding - er du ikke synlig på nettet, eksisterer du ikke! Magistrene forår 2015 v.abelone Glahn

Online branding - er du ikke synlig på nettet, eksisterer du ikke! Magistrene forår 2015 v.abelone Glahn Online branding - er du ikke synlig på nettet, eksisterer du ikke! Magistrene forår 2015 v.abelone Glahn Kilde: tatoosales.com Det Virtuelle Håndtryk Branding online Det virtuelle håndtryk består af det,

Læs mere

AgeForce MINI vejledning

AgeForce MINI vejledning AgeForce MINI vejledning Velkommen til AgeForce et enkelt og sikkert netværk for dig over 50 I denne korte guide fortæller vi dig hvordan du: - Opretter en gratis profil på www.ageforce.dk. - Redigerer

Læs mere

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System ViKoSys Virksomheds Kontakt System 1 Hvad er det? Virksomheds Kontakt System er udviklet som et hjælpeværkstøj til iværksættere og andre virksomheder som gerne vil have et værktøj hvor de kan finde og

Læs mere

VÆLG KLASSIFIKATION S. 3 UDFYLD BASIS INFORMATION S. 4. Om sektionen S. 4 Upload profilbillede S. 5 Tilføj til favoritter S. 5 Facebook reklamer S.

VÆLG KLASSIFIKATION S. 3 UDFYLD BASIS INFORMATION S. 4. Om sektionen S. 4 Upload profilbillede S. 5 Tilføj til favoritter S. 5 Facebook reklamer S. FACEBOOOK SIDER 1 2 INDHOLDSFORTEGNELSE VÆLG KLASSIFIKATION S. 3 UDFYLD BASIS INFORMATION S. 4 Om sektionen S. 4 Upload profilbillede S. 5 Tilføj til favoritter S. 5 Facebook reklamer S. 6 FORSTÅ ADMINISTRATIONSDELEN

Læs mere

Vejledning for LOF s afdelingshjemmeside - redigeret i Umbraco

Vejledning for LOF s afdelingshjemmeside - redigeret i Umbraco Vejledning for LOF s afdelingshjemmeside - redigeret i Umbraco Adresse: http://dinafdeling.lof.dk/ Rediger hjemmeside i Umbraco: http://dinafdeling.lof.dk/umbraco/ HUSK ingen www i adressen, skriv blot

Læs mere

Facebookmanual til frivillige i Mødrehjælpen

Facebookmanual til frivillige i Mødrehjælpen 14. marts 2016 Facebookmanual til frivillige i Mødrehjælpen Indhold 1. Sådan opretter du en side... 2 2. Sådan giver du rettigheder til dem, der skal administrere siden... 3 3. Sådan ændres sidens URL/brugernavn...

Læs mere

Salg med LinkedIn Online kursus 2. Del

Salg med LinkedIn Online kursus 2. Del Salg med LinkedIn Online kursus 2. Del Leadgenerering Kursus : Salg med LinkedIn nr. 2 Dato: oktober 2012 linkedin.com/in/olebachandersen Introduktion til kurset det praktiske 4 frokost webinars af30 min

Læs mere

De 10 bud til en bedre Linkedin profil

De 10 bud til en bedre Linkedin profil De 10 bud til en bedre Linkedin profil + = $ Første bud LinkedIN er dine kontakters visitkort! Når du får et visitkort Visitkort er i papir, det er folks LinkedIn profil ikke, så sørg for at forbinde hurtigt,

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Indhold Sådan tilmelder du dig et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 4 Har du glemt dit kodeord?... 5 Sådan ser du oplysninger

Læs mere

Dato: 30-08-2011. Session nr. 3 30. august 2011 Kl. 13:00 15:00 1. sal, rum 22 International kommunikation i den globale forretning

Dato: 30-08-2011. Session nr. 3 30. august 2011 Kl. 13:00 15:00 1. sal, rum 22 International kommunikation i den globale forretning Dato: 30-08-2011 Event: MMSM Session nr. 3 30. august 2011 Kl. 13:00 15:00 1. sal, rum 22 International kommunikation i den globale forretning Emne : Marinebranchen og Web 2.0. Twitter, LinkedIn, Facebook

Læs mere

COOP brugermanual til Podio BRUGERMANUAL. til Podio. 23. februar 2015 Side 1 af 38

COOP brugermanual til Podio BRUGERMANUAL. til Podio. 23. februar 2015 Side 1 af 38 BRUGERMANUAL til Podio 23. februar 2015 Side 1 af 38 INDHOLDSFORTEGNELSE HVAD ER PODIO?... 3 HVAD KAN VI PÅ PODIO?... 4 Aktivitet... 4 Bestyrelsesmøder... 4 Arrangementer & aktiviteter... 5 Opslagstavle...

Læs mere

Et nyt vindue vil åbne beder dig om at indtaste dit "Navn ", " Last Name " og " Password" - "Job Title " er ikke nødvendigt at bruge.

Et nyt vindue vil åbne beder dig om at indtaste dit Navn ,  Last Name  og  Password - Job Title  er ikke nødvendigt at bruge. Yammer for " Dummies " Manual Den URL Yammer er : www.yammer.com Du vil modtage en invitation til Yammer. Invitationen sendes til butikken e- mail -adresse (f.eks 2199@br-leg.dk ) og / eller til din butikschef

Læs mere

IsenTekst Indhold til Internettet. Manual til Wordpress.

IsenTekst Indhold til Internettet. Manual til Wordpress. Manual til Wordpress Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress. Dette er en manual til de mest grundlæggende ting, så du selv kan redigere indholdet eller tilføje nyt på din hjemmeside. Guiden er skrevet

Læs mere

Manual til Wordpress. 1. Log ind på din Wordpress-side. Indhold:

Manual til Wordpress. 1. Log ind på din Wordpress-side. Indhold: Manual til Wordpress Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress: Dette er en manual til de mest grundlæggende ting, så du selv kan redigere indholdet eller tilføje nyt på din hjemmeside. Guiden er skrevet

Læs mere

Medarbejderguide til INNOMATE HR Medarbejderplan. Indhold: Log på MUS. Forberedelse til MUS

Medarbejderguide til INNOMATE HR Medarbejderplan. Indhold: Log på MUS. Forberedelse til MUS Medarbejderguide til INNOMATE HR Medarbejderplan Indhold: 1. Log på 2. MUS 3. Øvrigt om Medarbejderplan 4. Rekruttering behandling af ansøgere Log på Log på www.medarbejderplan.dk med: Bruger ID: initialer

Læs mere

SmartWeb Brugermanual

SmartWeb Brugermanual SmartWeb Brugermanual Table of Content Table of Content... 1 Best Practice SmartWeb:... 2 Implementering... 4 Egenskaber:... 5 Filer:... 7 Oprettelse af Kategori... 9 Sider og Tekster:... 11 Slideshow...

Læs mere

Trin for trin guide til Google Analytics

Trin for trin guide til Google Analytics Trin for trin guide til Google Analytics Introduktion #1 Opret bruger #2 Link Google Analytics til din side #3 Opret konto #4 Udfyld informationer #5 Gem sporings id #6 Download WordPress plugin #7 Vent

Læs mere

FÅ SUCCES MED DIN JOBSØGNING

FÅ SUCCES MED DIN JOBSØGNING FÅ SUCCES MED DIN JOBSØGNING Karrieredagene 6. marts 2015 FLEMMING KLUGE Kluge & Partners A/S - Owner Sales-Force1 A/S Founder and Partner Glocalnet A/S CEO ATEA A/S (Merkantildata) Sales Director TELENOR

Læs mere

Microsoft Pinpoint Guide

Microsoft Pinpoint Guide Microsoft Pinpoint Guide Indhold: 01 Kom på Pinpoint Opret en ny profil Rediger din profil 02 Opret en annonce 03 Brug dit dashboard 04 Optimer din Pinpoint profil Kundevurderinger 05 Søgning på Pinpoint

Læs mere

VELKOMMEN 3. KOM GODT I GANG 4 Log ind 5 Kontrolpanel 6 Tilpas profil 7 Tilknyt hold 8 Tilknyt fag 9

VELKOMMEN 3. KOM GODT I GANG 4 Log ind 5 Kontrolpanel 6 Tilpas profil 7 Tilknyt hold 8 Tilknyt fag 9 VEJLEDNING 1.0 Indhold VELKOMMEN 3 KOM GODT I GANG 4 Log ind 5 Kontrolpanel 6 Tilpas profil 7 Tilknyt hold 8 Tilknyt fag 9 SÅDAN OPRETTER DU EN QUIZ 10 Quiz info 11 Tilføj spørgsmål 12 Tilføj formel til

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING TIL BRUG AF MC IKAST HJEMMESIDE.

BRUGERVEJLEDNING TIL BRUG AF MC IKAST HJEMMESIDE. BRUGERVEJLEDNING TIL BRUG AF MC IKAST HJEMMESIDE. www.mcikast.dk På hjemmesiden kan du se alle de kommende ture både i indland og udland. Du kan også se de ture, som er kørt. Alle turene er placeret i

Læs mere

Vejledning for LOF s afdelingshjemmeside

Vejledning for LOF s afdelingshjemmeside Vejledning for LOF s afdelingshjemmeside - redigeret i Umbraco Marts 2012 Adresse: http://dinafdeling.lof.dk/ Rediger hjemmeside i Umbraco: http://dinafdeling.lof.dk/umbraco/ Mobilside: Der er lavet en

Læs mere

Sådan beskytter du dit privatliv på Facebook - 1 - Grundlæggende oversigtsoplysninger - 2 - Deling fra Facebook - 3 - Applikationer og websites - 3 -

Sådan beskytter du dit privatliv på Facebook - 1 - Grundlæggende oversigtsoplysninger - 2 - Deling fra Facebook - 3 - Applikationer og websites - 3 - Sådan beskytter du dit privatliv på Facebook - 1 - Grundlæggende oversigtsoplysninger - 2 - Deling fra Facebook - 3 - Applikationer og websites - 3 - Blokeringslister - 4 - Kontrol af, hvordan du deler

Læs mere

TJEN PENGE PÅ NETTET

TJEN PENGE PÅ NETTET TJEN PENGE PÅ NETTET [Skriv tekst] Side 0 Indholdsfortegnelse Indledning... 1 Hvilke fordele er der ved at tjene penge på nettet?... 1 Måder du kan tjene penge på nettet... 2 Din egen blog... 2 Produktanmeldelser...

Læs mere

Dansk Magisterforening Brug sociale medier til at starte din forretning. Ingen genveje, men mange muligheder. Overvejelse 04-11-2015

Dansk Magisterforening Brug sociale medier til at starte din forretning. Ingen genveje, men mange muligheder. Overvejelse 04-11-2015 Dansk Magisterforening Brug sociale medier til at starte din forretning v. Abelone Glahn Kun til privat brug, ikke til videresendelse eller deling www.abeloneglahn.dk Fjendstrupvej 2 4850 Stubbekøbing

Læs mere

NYE VEJE I ARBEJDET MED SYNLIGGØRELSE AF AMU S STYRKER IF 31-10-2013

NYE VEJE I ARBEJDET MED SYNLIGGØRELSE AF AMU S STYRKER IF 31-10-2013 NYE VEJE I ARBEJDET MED SYNLIGGØRELSE AF AMU S STYRKER IF 31-10-2013 Drømmeprojekt NYE VEJE I ARBEJDET MED SYNLIGGØRELSE AF AMU S STYRKER 1 AMU på de sociale medier 2 Sociale medier på amukurs.dk 4 amukurs.dk

Læs mere

Hvor og hvordan kan man være tilstede på nettet?

Hvor og hvordan kan man være tilstede på nettet? Hvor og hvordan kan man være tilstede på nettet? 1) Den klassiske tilstedeværelse Visitkort hele pakken blogs Fora Netbutik Distribueret indhold 2) De sociale medier Facebook LinkedIn Twitter Faglige blogs

Læs mere

DKF Forum WWW.DANSKKIROPRAKTORFORENING.DK. - kiropraktorernes samlingssted. Dato: 00-00-00

DKF Forum WWW.DANSKKIROPRAKTORFORENING.DK. - kiropraktorernes samlingssted. Dato: 00-00-00 DKF Forum - kiropraktorernes samlingssted K L U B B E R Dato: 00-00-00 WWW.DANSKKIROPRAKTORFORENING.DK 2 - Dansk Kiropraktor Forening DKF Forum - Kiropraktorernes samlingssted DKF Forum er kiropraktorernes

Læs mere

Start med at downloade app en Youtube via App Store.

Start med at downloade app en Youtube via App Store. APP #7 Youtube I denne uge kigger vi på Youtubes app. På Youtube kan du finde næsten alt! Youtube bliver brugt til alt fra gamle tv-klip fra hele verden til musikvideoer til folk der lave video-blogs (de

Læs mere

GUIDE TIL OPRETTELSE AF GRUPPEPROFIL - På kant med Kierkegaard.

GUIDE TIL OPRETTELSE AF GRUPPEPROFIL - På kant med Kierkegaard. Der oprettes én profil pr. gruppe. Altså hvis du er i gruppe med f.eks. tre andre fra din klasse, skal I oprette én fælles brugerprofil. Når I har oprettet jeres profil, kan I uploade billeder, dele videoer

Læs mere

Find din rådgiver på Facebook. - og deltag i/følg fagrelevante diskussioner

Find din rådgiver på Facebook. - og deltag i/følg fagrelevante diskussioner Find din rådgiver på Facebook - og deltag i/følg fagrelevante diskussioner Indhold Opret Facebook-profil Tilpas Facebook-profil Følg din rådgiver og få Venner Synes godt om sider Opret side for bedrift

Læs mere

4 TRIN TIL EN LINKEDIN-PROFIL, DER SÆLGER

4 TRIN TIL EN LINKEDIN-PROFIL, DER SÆLGER 4 TRIN TIL EN LINKEDIN-PROFIL, DER SÆLGER AT ARBEJDE MED SALG PÅ LINKEDIN FRA EN MIDDELMÅDIG PROFIL, SVARER TIL AT PRØVE AT KØRE STÆRKT I EN BIL UDEN DÆK Din salgssucces på LinkedIn er dybt afhængig af

Læs mere

Jobnet på mobilen Vejledning til Superbrugere i HP Helpdesk

Jobnet på mobilen Vejledning til Superbrugere i HP Helpdesk Jobnet på mobilen Vejledning til Superbrugere i HP Helpdesk Version: 2.0 Oprettet den 3. juni 2014 Indholdsfortegnelse 1. JOBNET PÅ MOBILEN... 3 1.1 FORBEREDELSE TIL BRUG AF JOBNET PÅ MOBILEN... 4 2. LOG

Læs mere

Absalon - guide. Login. Opbygning

Absalon - guide. Login. Opbygning Absalon - guide Login Alle ansatte og studerende på Københavns Universitetet har adgang til Absalon. For at komme ind i Absalon skal du logge dig på www.kunet.dk med dit CPR nr. og din PIN-kode. Når du

Læs mere

LinkedIn for professsionelle

LinkedIn for professsionelle LinkedIn for professsionelle Salg, markedsføring, rekruttering og networking Dato: august 2012 Ole Bach Andersen 53% af LinkedIns omsætning er salg af rekrutterings- og employer branding-løsninger 27%

Læs mere

2

2 1 2 3 Husk at selvom det er nærmest programmeret i os, at vi gerne vil svare, når vi bliver stillet et spørgsmål, så er det ok ikke at vide det! Og det der sker hvis du svarer på spørgsmål om adgangskrav

Læs mere

Danhost. Hjemmesideløsning

Danhost. Hjemmesideløsning Danhost Hjemmesideløsning Nem og billig hjemmeside Bestiller du en hjemmeside til din virksomhed hos Danhost, får du lavet et professionelt design, så du er sikret en hjemmeside der udstråler kvalitet.

Læs mere

OUTPLACEMENT DU FÅR JOB MED OS

OUTPLACEMENT DU FÅR JOB MED OS OUTPLACEMENT DU FÅR JOB MED OS VI BLIVER VED - TIL DU ER I JOB Siden 1989 er langt over 50.000 mennesker kommet godt videre i deres karriere med støtte fra os, og det gør du også. Vi fortsætter nemlig,

Læs mere

www.karrierekampagnen.dk Du har måske hørt det før karrieren starter i studietiden

www.karrierekampagnen.dk Du har måske hørt det før karrieren starter i studietiden www.karrierekampagnen.dk Du har måske hørt det før karrieren starter i studietiden Karrierekampagnen Du har måske hørt det før karrieren starter i studietiden. DMstud. sætter nu fokus på de kompetencer

Læs mere

Jobportalen. En vejledning om brug af Jobportalen.

Jobportalen. En vejledning om brug af Jobportalen. Jobportalen. En vejledning om brug af Jobportalen. Her kan du hurtigt og nemt: Søge job på Danmarks største jobdatabase. Joblogge direkte fra din jobsøgning med direkte udveksling med jobnets Joblog Oprette

Læs mere

Social Selling Sælg B2B P2P med bla LinkedIn. Dorte Møller Madsen, Stormvind Social Selling www.dortemollermadsen.dk www.stormvind.

Social Selling Sælg B2B P2P med bla LinkedIn. Dorte Møller Madsen, Stormvind Social Selling www.dortemollermadsen.dk www.stormvind. Social Selling Sælg B2B P2P med bla LinkedIn Dorte Møller Madsen, Stormvind Social Selling www.dortemollermadsen.dk www.stormvind.dk Emnerne Hvem er Stormvind? Hvad er Social Selling.. egentligt? Tid til

Læs mere

Indledning Information

Indledning Information Januar 2015 INDHOLDFORTEGNELSE Indledning Information 1 Modul 1 Din personlige profil og strategi 2 Modul 2 Din ansøgning 2 Modul 3 Dit CV. 3 Modul 4 Præsentation af dig 3 Modul 5 Netværk - hvad - hvordan

Læs mere

// KOM GODT IGANG MED NYHEDSBREVE //

// KOM GODT IGANG MED NYHEDSBREVE // // KOM GODT IGANG MED NYHEDSBREVE // Nyhedsbreve er et effektivt markedsføringsredskab, når det anvendes rigtigt, og et fremragende supplement til øget salg og service over for dine nuværende og potentielle

Læs mere

Konkurrencereglerne på Facebook

Konkurrencereglerne på Facebook Konkurrencereglerne på Facebook Guide udarbejdet af Komfo Marts 2012 " Konkurrencereglerne på Facebook Marts 2012 Hvorfor denne guide? Facebook ændrer løbende deres konkurrenceregler, hvilket de senest

Læs mere

Tips & ideer om kommunikation

Tips & ideer om kommunikation Tips & ideer om kommunikation Hvis du gerne vil vide Hvad du er gået glip af de sidste mange måneder, så fortvivl ej. Her er et uddrag af de (helt gratis og ultra nyttige) nyhedsbreve, der hver måned lander

Læs mere

MANUAL. Siteloom CMS

MANUAL. Siteloom CMS MANUAL Siteloom CMS www.hjerteforeningen.dk/cms Brugernavn: Password: 3. september, 2012 BASIS FUNKTIONER 1. Kalender... 4 1.a. Opret... 5 1.b. Rediger eller slet... 8 2. Sider... 10 2.a Opret side...

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Indhold Sådan opretter du et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 4 Har du glemt dit kodeord?... 5 Sådan redigerer og ser du oplysninger

Læs mere

Kort sagt: succes med netdating.

Kort sagt: succes med netdating. Indledning I denne e- bog får du en guide til, hvordan du knækker netdating koden! Du finder alt hvad du skal bruge, for at komme igang med at møde søde piger på nettet. Få f.eks. besvaret følgende spørgsmål:

Læs mere

LinkedIn som karriereredskab. Ulla Meinecke-Søes, ums@dm.dk

LinkedIn som karriereredskab. Ulla Meinecke-Søes, ums@dm.dk LinkedIn som karriereredskab Ulla Meinecke-Søes, ums@dm.dk Program og forventninger Hvad er LinkedIn og hvorfor LinkedIn? Nu går vi på LinkedIn Din profil, headline, summary, kontakter m.m. Pause Grupper,

Læs mere

Foreløbig version af Brugervejledning for datamodtagere til GS1Trade Sync

Foreløbig version af Brugervejledning for datamodtagere til GS1Trade Sync Foreløbig version af Brugervejledning for datamodtagere til GS1Trade Sync v 0.2 januar 2015 www.gs1.dk/gs1tradesync Indhold Log på... 3 Søg produkter... 4 Hierarkiopbygning... 7 Subskriptioner (Selektioner)

Læs mere

Find dit nye job på FOA Job. FOA s jobsøgningssystem på www.foa.dk

Find dit nye job på FOA Job. FOA s jobsøgningssystem på www.foa.dk FOA: Jobsøgning F O A F A G O G A R B E J D E Er du kørt træt i dit job? opsagt eller ledig? ved at afslutte en uddannelse? ved at flytte? Find dit nye job på FOA Job FOA s jobsøgningssystem på www.foa.dk

Læs mere

Indholdsfortegnelse INTRODUKTION 3

Indholdsfortegnelse INTRODUKTION 3 Indholdsfortegnelse INTRODUKTION 3 FLERE FØLGERE PÅ INSTAGRAM #1 (2014-STYLE) 4 4 TIPS TIL AT FÅ FLERE FØLGERE 4 LÆG RELEVANTE BILLEDER ONLINE HVER DAG 4 BRUG TIDEN PÅ AT TAGE DE BEDSTE BILLEDER 4 BENYT

Læs mere