Ballerup Atletik Klub

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ballerup Atletik Klub"

Transkript

1 Formands orientering bestyrelsesmøde: 29/ Som jeg nævnte på sidste bestyrelsesmøde har jeg meget travlt på arbejdet lige pt. det er bestemt ikke blevet bedre så jeg er meget glad for at Jørgen Matz har taget sig af alt med Team Ballerup. 12/12: Var til Team Ballerup møde ang. Basistræning udbudt på Borupgård (sportscollege). Var et meget konstruktivt møde med repræsentanter fra Borupgård og Hedegårdsskolen. Generelt kører tilbudet om morgentræning på Hedegårds Skolen meget fint. På Borupgård kører det også men der er ingen fra satsningsidrætsgrenen med i tilbudet. Det vil man prøve at rette op på til 2014/2015. Undertegnede kom med et forslag med kun én gang morgen træning og så en mere fleksibel skolegang mht. lektier og fravær fra undervisning hvis det var nødvendigt rent sportsligt. Det ville man kigge på og var meget positive /12: Træning i Super Arenaen. Efter Ulrich og Mogens havde knoklet med stangspringsmadrasse osv. tusind tak. Fik vi nogle rigtig gode træningsdage som også blev krydret med et fint stævne d. 27/12. Håber at vi også næste år kan få lige så meget tid at gøre godt med. 11/1: Var en smut til Kronborg Games for at se vores dygtige atleter i kampe ved første indendørs stævne. 17/1: Da mit arbejde har taget meget af min tid, repræsenterede Ulrich klubben ved den årlige nytårkur hos Borgmestren her fik vi overrakt kr ,00 af Team Ballerup et stykke fra hvad vi havde ansøgt om men dog positivt med 5.000,00 kr. mere en /1: Øst inde i super arenaen fedt stævne alle ved hvad de skal det er super at det bare kører. Alle jeg talte med var meget positive og fuld at lovord om arrangementet. Det tæller jo også på plussiden at vi blev 10 bedste klub med 10 guldmedaljer. Flot BAK og tusinde tak til alle frivillige og især Ulrich der har lagt mange kræfter i stævnet.

2 Formands orientering bestyrelsesmøde: 12/ Så det stævne sæson. Vi har opgraderet på stangspringstræningen og har fra uge 5 til uge 9 været i Helsingør og springe mandag og onsdag. Det fungere rigtig godt med stangspringsgruppen og det er hyggeligt at være sammen med dem. Der har dog været en del slæb med stænger osv. men det følger med. 6/2: Team Ballerup møde. Her blev talt værdisæt fra Team Danmark (udsendt med besked og tilbagemelding). Skulle spørge fra Peter Bøgelund og Tommy ville stå i spidsen for et trænernetværk blandt Team Ballerup elitekommune klubber. Det ville Tommy ikke da han mente at tilslutning ville være minimal efter det han havde oplevet med styrketræningsfaciliteterne som Peter udtrykte det rent mel ud at posen. Jeg underrettede om vores situation vedr. elitegruppen. Der blev talt arrangement sammen med Team Ballerup s sponsorer (noget lignende det som blev afholdt i okt. 2013). Peter havde indtryk af at basistræningslokalerne blev brugt og det kørte godt /2: Store DM: Var sammen med Tommy, Caroline og Kristian i Skive. Konkurrence gik ok for begge stangspringere Caroline blev nr. 9 med et spring på 3,05 og Kristian nr. 5 med et spring på 4,35. Godkendte resultater. Rebecca Nielsen, 15 år stilled for første gang til start i 3000m kapgang også i Skive hun vandt og fik guld. Da hun var den eneste pige som stillede til start blev hun også kåret som senior danmarksmester. Efterfølgende måtte hun aflevere den medalje igen da der pr. 1/ er indført en ny regel om at man skal fylde 16 år for at stille til start ved Senior DM. 27/2: Til møde med Jytte og Ulrich ang. stadion der var mange punkter men et godt møde. 27/2: Til møde med mulig sponsor sammen med Ulrich mere info på bestyrelsesmødet. 1-2/3: DMU inde: Endnu en gang til Skive denne gang med 21 deltagere. Det største hold i mange år. Hvilket et DMU: 1 guld, 4 sølv og 7 bronze. Resultater kan ses på Mars-net.dk. Dog vil jeg lige fremhæve en hel fantastisk 60m finale med 7.15 og guld i Lukas Bredo som week-endens højdepunkt. De 7.15 var også nok til at komme i TUD. I år havde vi også 3 stafet hold med i 4x200m det skal vi da helt klar gøre igen super sammenhold og opbakning og så fik vi en Bronze til D17 holdet. Tusind tak til Heidi Pfeiffer & Co for god forplejning week-ende igennem.

3 1/3: Trænermøde med Jørgen, Tommy, Trille, Mogens, Stephan, Uffe og undertegnede. Følgende blev besluttet på mødet: Vi stiller et DT hold og Herre og Damer. Vi stiller DTU hold P+D12-15, og D /3: DM inde mangekamp i Århus. Efter et veloverstået DMU havde Emil Ipsen blod på tanden til en omgang atletik mere det blev så en tur til Århus og DM inde mangekamp. Emil kæmpede og fik slidt en flot Bronze medalje hjem til BAK. Nøj hvor har vi mange dygtige atleter bliver spændende at følge i foråret. Formands orientering bestyrelsesmøde: 11/ /3: Generalforsamling se referat. Vi fik et par opgaver af generalforsamlingen det var at finde en revisor mere og justere vedtægterne til den nye virkelighed /3: Træningslejr 2013 gik til Frankrig nærmere bestemt Remulins/Pont Du Gard med træning på Avignon stadion. Det skal siges at campingpladsen vi boede på var super duber der var kommet nye mobilhomes men stadion i Avignon uha uha! For det første var de slet ikke klar over at vi kom allerede søndag selv om vi havde fået bekræftelse og betalt 2500,00euro så der stod vi stadion var lukket. Uffe fik skaffet adgang via en bagindgang som ikke var låst - men alle indendørs faciliteter kunne ikke bruges. Vi fik trænet men var meget skuffet. Stadion var efterhånden meget slidt sidste gang vi kommer der. Det fungerede rigtig fint i træningsgrupperne ligesom vi hver aften holdt trænermøde hvor dagens træning blev vendt og fik snakket om hvem der var skadet osv. Torben lavede super mad. Uffe og jeg var torsdag i Nabonne og se på et nyt sted for næste års træningslejr. Fik talt med stadioninspektør og set på 2 campingpladser ser fint ud og vejret var lige 5 grader varmere end Remoulins. 10/4: Talt med Jytte ang. Stadion og stangspring vi sætter det op d. 15/4. Det er også aftalt med Tommy. D. 11/4: Skal vores elitegruppe fotograferes det sker på stadion lige før bestyrelsesmødet. Har arbejdet meget med vores elitestrategi og ansøning som talentcenter ligeledes har trænerne været indraget i samtaler under træningslejren.

4 Formands orientering bestyrelsesmøde: 10/ Har brugt meget til på udarbejdelse af ansøgning til DAF vedr. Talentcenter samt udarbejde handlingsplan til Team Ballerup elitekommune samarbejdet. 16/4: Var til møde sammen med Tommy og Team Ballerup ang. Basistræningsfaciliteter (styrketræningsrum). Der var fundet 2 små omklædningsrum frem som skulle var de fremtidige basistræningsfaciliteter. (Ligger under stationinspektørkontoret v/topdanmark hallen). Der blev aftalt at de foreninger som skulle bruge rummene mødtes hos BAK d. 23/4 for at udarbejde et forslag på aptering. 23/4: Møde med Triton, DCR Cykling og Fodbold (mødte ikke op). Basistræningsfaciliteter og aptering blev diskuteret. Det udmundede i et forslag som blev sendt til Peter. Tommy har så senere talt i telefon med A-Sport som skal stå for levering af udstyr. Det forventes at det er færdigt så det kan tages i brug i efteråret. 4-5/5: Var til Tårnby Games. Var dommer i stang om Søndagen. Der var ikke så mange BAK atleter med som vi normalt plejer at være. Men dem der var med høstede nogle gode resultater. 9/5: DTU Hold i Greve. BAK stillede med 3 hold. Vi var ramt af mange afbud grundet skader samt konfirmationer. Ærgeligt at lægge et så stort ungdomsstævne på en stor konfirmationsdag. Vi formåede dog alligevel at kvalificere det lille drenge hold til finalen i september. 16/5: Var til Team Ballerup møde. Her skulle vi fremlægge vores handligsplan hver forening fik min. Der var besøg fra Hedegårds Skole v/morten. Han fortalte om Idrætsklassen og hvor mange der er optaget i den og hvilke idrætter de repræsentere. Der blev talt om Ballerup College og samarbejdet med uddannelsessteder. Flere klubber har haft elever som gerne ville ind i idrætsklassen på Borup Gård Gymnasium men når der blev spurgt ind til det v/besøgsdagen var der ingen der kunne svarer eller der blev svaret at det blev sikkert ikke til noget. Peter Bøgelund ville tage det op. Vi talte om basistræningsfaciliteter og de udfordinger som ligger i det. 20/5: DT 1 division øst. Skulle have været afholdt i Greve. Men da Greves stangspringsmadras er af meget ringe stand valgte vi i samarbejde at flyttet stævnet til Ballerup. Rent placeringsmæssigt

5 var vi meget godt tilfreds blev en samlet nr. 4 ikke mange point fra 2 pladsen. Flot at vi kunne stablet stævnet på benene så hurtigt tak til alle hjælpere og ledere /5: Var til Øst/Vest mangekamp i Roskilde hvor BAK var medarrangør. Vi stillede med Dommer, starter og 2 hjælpere. Udover det stillede vi med 4 drenge på 10år som klarede sig flot samt 2 piger på 14 år. Der var flere flotte resultater og flere PR så alt i alt et godt stævne. 28/5: VT 1 runde på Ballerup Stadion. Endnu en gang lagde Ballerup baner til 1 runde i VT turneringen. Vi stillede med 1 herre hold og 1 dame hold. Vi må sige at der er plads til forbedringer så jeg glæder mig til næste runde d. 19/6 på Glostrup stadion. 5/6: Team Ballerup TRI. Kanon stævne hvor BAK, DCR og Triton i samarbejde med Team Ballerup stod som arrangør. Ulrich var med i styregruppen. Der var 210 betalende triatleter. Vi var ca. 30 hjælpere fra BAK. Vi fik mange rosende ord med på vejen klar en succes som jeg håber bliver gentaget til næste år. Stævnet forventes at give et pænt afkast til klubben. 8/6: Var med Stangspringsgruppen til Eurotrack på Frederiksberg stadion. Det blev ikke til PR for nogle at springerne dog stangerede Kristian PR med 4, /6: EM hold udtagelse i Helsingør. BAK stillede med 6 atleter til stævnet. Caroline var den første som var på i stangspring hvor hun tangerede sin PR med 3,00. Lukas Bredo var blevet syg og kunne ikke deltage så Johan var eneste mand på de 100mtr som blev tilbagelagt i 11,74 PR. Søndagen bød på stangspring hvor Oscar, Kristian og Emil skulle på. Oscar havde styrtet på cyklen så det var kun Kristian og Emil. Emil endte på 4,30 10cm fra PR. Kristian slog PR med næsten 20cm til 4,60. Sidste mand der var på var Johan på 200m så blev tilbagelagt i 24,03 hvilket var PR og Klubrekord. Bak stillede med dommer i stang begge dage samt starterteam hele søndagen. Formands orientering bestyrelsesmøde: 9/ Puhaa er er sket meget. Mange stævner, udlandsrejser og DM er. Andreas Rønning har efter DMU d. 31/8-13 valgt at træde ud af DAF s TUD samarbejder og BAK s elitegruppe Det er selvfølgelig rigtig ærgerlig men Andreas har et ønske om at komme på højskole Håber han vender tilbage til atletikken når han er færdig med højskolen vi må se. Her et kort oprids.

6 15-16/6: Var med stangspringerne til Copenhagen Open i Hvidovre. Var selv dommer. Hvidovre havde virkelig sat alle sejl til for at gøre det til et internationalt stævne. Fin konkurrence hvor jeg var dommer /6: Veteranholdkamp på Glostrup stadion. Der skulle være sprunget stang på Glostrup stadion men da deres madras ikke var på plads blev det flyttet til Ballerup d. 18/6. Her stod Steen Jensen og jeg for afviklingen af stangspringskonkurrencen. BAK fik et Pigehold med til finalen i Odense d. 15/9-13. Herreholdet sluttede lige uden for den kvalifikationspladsen øv. Held og lykke til Pigerne /6: Østmesterskabet ude. Vores eget stævne som jeg personligt synes forløb rigtig godt. Trådte til som starter og dommer rigtig hyggeligt. Vi havde næst flest deltagere med og vi løb med rigtig mange medaljer der er virkelig talent i klubbens ungdomsafdeling. 24/6: Vi holdte et lille stangspringsstævne på stadion. 26/6: Jørgen Matz og jeg var til forberedende strategimøde hos Team Ballerup med henblik på strategiweek-ende for Team Ballerup s prioriterede idrætsgrene d. 1 og 2 november /6: VU-spelen 2013 i Göteborg. Var men en gruppe atleter til Nordeuropas største ungdoms/senior stævne. Kæmpe oplevelse for dem som var med. Vi havde valgt at opgradere turen så vi boede på Hotel ca. 1 km fra stadion. Super fin tur - atleterne var rigtig dygtige til at bakke hinanden op. Der var meget hård konkurrence i de enkelte discipliner så vi fik desværre ikke nogle medaljer med hjem i år men det blev til flere PR /6: Store DM Aalborg. Her stillede BAK med 4 atleter. Emil H. Christensen, Andreas Rønning og Kristian Ipsen i stang samt Birgit Klaproth i 3000m kapgang. BAK vandt også i år 2 medaljer. Det blev til Guld i 3000m kapgang og sølv til Andreas i stang tillykke. 1/8: Var til Copenhagen Athletics Games på Østerbro Stadion som starter. Der var jeg med til at skyde det hurtigste 100mtr løb på dansk grund nogensinde vindertiden sek. Fantastisk at være med til. Det var samtidigt det bedst besøgte danske atletik stævne i mange år fint arrangement. 12/8: Var til møde i Team Ballerup. Det eneste punkt på dagsordenen var planlægningen af en event for de firmaer som støtter Team Ballerup. Det bliver ultimo oktober 2013 i Super Arenaen dog ikke på en af vores træningsdagen mere info senere. 14/8: BAK har fået udtaget 4 atleter til en DAF tur for de årige atleter til Löwenspielen 2013 i Tyskland d. 6-8/9-13. DAF B&U har udpeget mig som leder på turen det takkede jeg ja til da jeg

7 synes det lød spændende og at det var i samarbejder med Vest danmark. Vi holdt planlægningsmøde omkring turen det bliver super fint. 15/8: UP-stævne på Ballerup Stadion. Fint og flot afviklet stævne jeg hørte kun ros for dem som var der. Var stangspringsdommer hele stævnet /8: Var med til Sparta Copenhagen Games som træner. Isæt vores helt unge atleter leverede rigtig fine resultater. Begge de stangspringere vi havde med slog PR så det var også flot. 26/8: Var sammen med Frederik og Tommy til ekspertgruppemøde med DAF s sportschef Thomas Bøgh, Kraftcenter træner øst Carsten Bomme, Kraftcenter træner vest Lars Nielsen samt HP træner Anders Møller. Det var et fint møde omkring Frederik og hvordan hans fremtid inden for atletikken forhåbentlig skulle forme sig. 31/8-1/9: DMungdom Århus. En hel flok atleter havde kvalificeret sig til DMU Der var i alt udtaget 21 atleter men grundet skader og ander forhindringer var der kun 16 som stillede til start. Resultatet blev 2 guld, 2 sølv og 2 bronze. Et stykke fra den forventning vi havde i slutningen af juni 2013 hvor vi håbede at vi kunne tage sammen antal medaljer som 2012 (5guld). Vi var så uheldig at 2 stangspringere ikke kom over deres starthøjde og en hammerkaster også fik 3 krydser så der er noget hjemmearbejder som skal hjem og gøres i træningslokalet og på det mentale plan. Andre som holdt hovedet koldt var Kristian Ipsen og Andreas Rønning De udkæmpede en brav duel som Andreas trak sig sejerigt ud af med 4,80 Kristian sprang 4,70 (han sprang 19 gange!!). Heidi og familie lavede mad til os hele week-ende tusind tak. Vi boede alle på Hou strandcamping også stor tak til dem for god betjening og behandling. 4/9: Efter opfordring fra Thor fra Sparta afholdte BAK et lille stangspringsstævne. Det var en god anledning til at få vasket de 3 krydser væk fra week-endens DMU og komme videre. Således klarede Caroline Ranners og Oscar Abelgren denne aften deres starthøjder. Der blev sprunget højt i Ballerup denne aften. Astrid Le Fevre sprang ny PR 2,40, Kristian ipsen sprang 4,60 og de 2 Sparta gutter 4,75 og 5,05. Tak til vores nye medlem Flemmig Poss for flot kage. 6-8/9: Var leder på Øst/vest DAF tur til Löwenbergspielen 2013 lige nord for Berlin. En super tur for de årige atleter. Der blev kæmpet bravt og vores 4 udtagne drenge kom hjem med 3 medaljer. Guld til Frederik Pfeiffer som var med på 3x800m stafet, Sølv til Emil Ipsen i stang og endelig bronze til Stefan Lehnert i diskos. Det kunne være blevet til mere metal men Hammerkast var forsinket så meget at Rasmus og Stefan ikke nåede det æv. Ellers en fin tur hvor der også var tid til at netværke med Vest lederen. Stævnet var også fint og flot arrangeret, vinderne i løb vik tur i åben vogn dog var niveauet ikke så højt.

8 Formands orientering bestyrelsesmøde: 4/ Den har stået på stor aktivitet og rigtig mange møder så det har været godt med en lidt stille november hvor man kunne følge lidt op på alle de bolde der var kastet op i luften. 14/9: Var på Østerbro Stadion og se vores års drengehold i LTU hold finalen. De gjorde det flot men måtte desværre tage til takke med en 6 og sidste plads. 18/9: Trænermøde i klubhuset forløb rigtig flot, der var tilgang af flere nye trænere, Katja Müllertz og Christoffer Olsen Jørgen blev præsenteret som ny Sportschef. 19/9: Team Ballerup samarbejdsmøde med DAF s sportschef Thomas Bøgh, undertegnede og Jørgen Matz. Godt møde /9: Afslutningsstævne i Greve. Var der som dommer i stangspring om søndagen. Greve havde lånt vores gamle stangspringsmadras så sikkerheden var iorden. Der var knap så mange deltagere tilmeldt som vi plejer der var god opbakning fra forældre. Ligesom der var bagt boller lavet kaffe osv. Tusind tak. 2/10: Mønsterklub analyse sammen med hele bestyrelsen vi havde lånt mødelokalerne v/topdk hallen. Vi fik et ok resultat så der er noget for bestyrelsen at arbejde videre med i den kommende tid. 9/10: Eliteoptagelsessamtaler i klubhuset med Frederik Pfeiffer (800m), Rasmus Jensen og Stefan Lehnert (Hammerkast). Super gode møder efterfølgende har alle skrevet under og er nu indlemmet i elitegruppen /10: Træningslejr i Polen. Vi havde 6 atleter og Tommy Rønning på træningslejr i Polen sammen med Helsingør Atletik super tur udfra referatet (se hjemmesiden). 23/10: Kort bestyrelsesmøde hvor vi planlagde årsfeste og hvem der gjorde hvad. 24/10: Møde med Idrætsinspektør Peter Bøgelund og Carsten fra SuperArenaen ang. samarbejde i 2013/2014 og hvornår vi evt. kunne få ekstra haltid. Efterfølgende har vi fået fra d /12 hvor vi kan være der alle dage.

9 29/10: Team Ballerup Arrangement for Deres sponsorer. De var først i svømmehallen, derefter i vores nye styrekfaciliteter v/topdk hallen og til slut i SuperArenaen. Det var super at tale med sponsorerne og de stillede også nogle relevante spørgsmål. Efterfølgende var der middag i Ole Ritter Lounge med Borgmester og sponsorer. Undertegnede og Jørgen Matz deltog. 1-2/11: Strategi week-end sammen med bestyrelsen. Vi arbejde videre med reslutatet af mønsterklubanalysen. Jeg synes det var meget givende og der kommer en spændende tid fremover. Glæder mig til at arbejde videre med de planer som kom ud af det. 8/11: Årsfest på Lundebjerg Skolen. Super mad fra Torben. Årets leder blev Heidi Pfeiffer. Årest kvindelige atlet Rebecca Nielsen 2000 og åres mandelige atlet Kristian Ipsen 1993 TILLYKKE TIL JER ALLE! 25/11: Var til Idrætsrådsvalg i Ballerup Kommune. Vi fik en fra eliteklubberne valgt ind Dorthe Riget fra Svømmeklubben Triton det var godt. 27/11: Var forbi hverdagssamlingen for sping i Spartahallen. Fik nogle gode indput med hjem. 28/11: Team Ballerup info møde angående 2014 ansøgningen sammen med Jørgen Matz. Ansøgning for 2014 bliver lidt anderledes mere om det senere. Så er vi ellers gået i gang med stangspring i helsingør det er hver fredag fra til

Ballerup Atletik Klub

Ballerup Atletik Klub Formands orientering bestyrelsesmøde: 28/1-2015 Det har været en hektisk og svær tid for mig og min familie. Min dejlige hustru Trille blev ramt af bryst kræft og er blevet opereret 3 gange og er nu i

Læs mere

Ballerup Atletik Klub

Ballerup Atletik Klub Formands orientering bestyrelsesmøde 24/5-2011. Så fik vi afholdt generalforsamling vi sagde desværre farvel til Pia og Henrik samt Maria. Vi sagde ikke helt farvel til Pia da hun fortsætter som træner.

Læs mere

Ballerup Atletik Klub

Ballerup Atletik Klub Formands orientering bestyrelsesmøde: 1/5-2017. 28/3: Generalforsamling: Se nærmere referat på hjemmesiden. Jeg personligt besluttede at tage 2 år mere som formand det skyldes bla. det gode samarbejder

Læs mere

DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter

DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter Hermed en færdig redigeret resultatliste Af: Benny Lykke Så er tiden kommet til at det Danske Mesterskab for senior skal løbe af stablen, skytter

Læs mere

De fem mål, som det for et par år siden blev besluttet at arbejde hen imod over en femårig periode, er stadig gældende.

De fem mål, som det for et par år siden blev besluttet at arbejde hen imod over en femårig periode, er stadig gældende. Bestyrelsens beretning for 2014 06.03.2015 FIF Hillerød Atletik befinder sig stadig i en opbygningsfase, men vi er godt på vej til at få skabt en stærk ungdomsgruppe, der kan fungere som et solidt grundlag

Læs mere

Ballerup Atletik Klub

Ballerup Atletik Klub Formands orientering bestyrelsesmøde: 3/10-2016. 5/6: Team Ballerup Triathlon. 213 gennemførte der var lavet nogle tiltag til 2016 udgaven bla. hold samt der var en kort og lang udgave. Måske var der ikke

Læs mere

KIF Atletik - Støtteordning 2011. Gældende fra 1. januar 2011. Senior og ungdoms støtteordning

KIF Atletik - Støtteordning 2011. Gældende fra 1. januar 2011. Senior og ungdoms støtteordning Gældende fra 1. januar 2011 Overordnet giver KIF støtte til de aktive atleter i klubben ud fra præstation/resultater, talent og deltagelse på forskellige hold (landshold, DT og LTU). For at få støtte af

Læs mere

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Hej Allesammen, Sæsonen 2014/2015, min første i Gentofte Svømmeklub, er på vej ind i de sidste spændende og afgørende uger, Selvom mange kilometer

Læs mere

Michael Hartvig. Kære medlemmer i Risskov Taekwondoklub,

Michael Hartvig. Kære medlemmer i Risskov Taekwondoklub, Michael Hartvig Fra: Risskov Taekwondo Klub [ChungMoo@klub-modul.dk] Sendt: 3. april 2013 11:17 Emne: Nyhedsbrev april 2013 Kære medlemmer i Risskov Taekwondoklub, Foråret ser langsomt ud til også at være

Læs mere

Stævnereferat Tårnby Games 2017

Stævnereferat Tårnby Games 2017 Stævnereferat Tårnby Games 2017 29 FIF-atleter deltog i weekenden i forårets store stævne Tårnby Games. Lørdag i strålende forårsvejr og søndag væsentligt koldere - især først på dagen. Tårnby Games har

Læs mere

FORMANDSBERETNING 2013-2014

FORMANDSBERETNING 2013-2014 FORMANDSBERETNING 2013-2014 Så er året ved at være gået og det har igen været et rigtig godt år for BGF. Vi har i år 180 medlemmer. Heraf ca. 95 børnegymnaster. Det er omkring det samme antal som sidste

Læs mere

Hammer Diskos Kugle (3kg) (0.75kg) 6.50 (3kg) (3kg) (4kg) (0.75kg) (1kg)

Hammer Diskos Kugle (3kg) (0.75kg) 6.50 (3kg) (3kg) (4kg) (0.75kg) (1kg) Rasmus har haft en stærk udvikling i kastedisciplinerne. Han arbejder hårdt med sin kasteteknik og synes at have særligt talent for især diskos og hammerkast. Rasmus satte i 2014 Dansk ungdomsrekord i

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Referat fra Øst-mesterskaber for atletikhold Resume skrevet af: Mikael Falck

Referat fra Øst-mesterskaber for atletikhold Resume skrevet af: Mikael Falck Referat fra Øst-mesterskaber for atletikhold Resume skrevet af: Mikael Falck Heldigvis er der også holdkonkurrencer i atletik. Lørdag d. 16. september var det igen glimrende atletik vejr, så rammerne var

Læs mere

Årets bedste udendørs resultater 2009

Årets bedste udendørs resultater 2009 Årets bedste udendørs resultater 2009 DRENGE opdateret den 31.12.2009 40m Ulrik Nielsen, 2000 D9-0,4 7,33s 10.06 Greve Noak Helgesen, 2000 D9-0,4 7,61s 22.08 Østerbro Lukas Budek, 2000 D9-1,9 7,65s 20.06

Læs mere

Træner og leder: Niels Dall, Ole Gammelgaard, Jakob Freil, Gitte Karlshøj og Alan B. Grønkjær samt Team Danmark konsulent Nicolaj Holmboe.

Træner og leder: Niels Dall, Ole Gammelgaard, Jakob Freil, Gitte Karlshøj og Alan B. Grønkjær samt Team Danmark konsulent Nicolaj Holmboe. VM finder sted i Belek, Antalya i Tyrkiet i denne uge. Danmark stiller med dette hold: Compound Martin Damsbo Patrick Laursen Stephan Hansen Camilla Søemod Recurve Maja Jager Anne Marie Laursen Carina

Læs mere

Atletikafdelingens beretning for 2018.

Atletikafdelingens beretning for 2018. Atletikafdelingens beretning for 2018. Skive AM har stadig de allerbedste træningsfaciliteter både sommer og især vinter. Vi har alle forudsætninger for at kunne præstere på højeste niveau, både organisatorisk

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

For 2017 blev der indberettet 105 medlemmer, så henover året har vi haft flere medlemmer i klubben.

For 2017 blev der indberettet 105 medlemmer, så henover året har vi haft flere medlemmer i klubben. Bestyrelsens beretning for 2018 I FIF Hillerød Atletik har der i 2018 bestemt været mange lyspunkter, men der er stadig mange ting at arbejde på og som skal forbedres, før end vi kan sige, at vi har en

Læs mere

World Archery Indoor Championships. Nimes, Frankrig 25. feb. 2. marts 2014

World Archery Indoor Championships. Nimes, Frankrig 25. feb. 2. marts 2014 REJSEBREV 4 Dette års indendørs Verdensmesterskab for junior/senior afholdes i og Danmark stiller med følgende Lørdag den 1. marts 2014. Igen stod Danmark overfor USA i en holdfinale og igen var det guldet

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

KIFs støtteordning 2013. KIFs støtteordning

KIFs støtteordning 2013. KIFs støtteordning KIFs støtteordning Formålet med støtteordningen er at skabe så gode forhold som muligt for den enkelte aktive i tilrettelæggelsen af den daglige træning og frem mod konkurrencer, så flest mulige kan etablere

Læs mere

TAK FOR SPONSORATET 2016

TAK FOR SPONSORATET 2016 TAK FOR SPONSORATET 2016 Vi vil gerne takke for jeres sponsorat her i 2016, og vil lige runde badminton sæsonen af med en oversigt over året der gik i RIF Badminton. Det har været et fantastisk år med

Læs mere

ÅRSBERETNING Året, der gik i ungdomsafdelingen.

ÅRSBERETNING Året, der gik i ungdomsafdelingen. ÅRSBERETNING 2013. Året, der gik i ungdomsafdelingen. Som ved sidste års beretning kan jeg med glæde sige, at det i år gik endnu bedre, både på det sportslige, men bestemt også på det sociale, der helt

Læs mere

Københavns Idræts Forenings støtteordning

Københavns Idræts Forenings støtteordning Københavns Idræts Forenings støtteordning Gældende fra 1. oktober 2010 Overordnet giver KIF støtte til de aktive atleter i klubben ud fra præstation/ resultater, talent og deltagelse på forskellige hold

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød

Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød Indledning: Velkommen til årets generalforsamling, og det er mig en glæde at kunne fortælle om de ting, der er sket i 2013 Dagmar har i 2013 besluttet

Læs mere

Løb og indendørs atletikstævner 2011

Løb og indendørs atletikstævner 2011 Løb og indendørs atletikstævner 2011 KIF - Ungdom deltager i to vinterturneringer. En løbeturnering l og en indendørs atletikturnering: Kronborg Games. Vinterløbeturneringen er både en individuel, en hold-

Læs mere

Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014

Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014 Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014 EM i Herning MIT 2013 Baltimore Jeg sidder på min seng her i Baltimore en solrig søndag formiddag, Det er min første rigtige fridag i 2014, ingen træning, ingen

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

European Youth Cup Héviz, Ungarn maj 2016

European Youth Cup Héviz, Ungarn maj 2016 : Rejsebrev 6 Lørdag den 7. maj. Individuel finale dag! Der var lagt op til tre meget spændende individuelle finaler, hvor vi var sikre på minimum en medalje. Første mand på banen var Christoffer der skulle

Læs mere

Øst Danske Langbane Mesterskaber og

Øst Danske Langbane Mesterskaber og Øst Danske Langbane Mesterskaber 27-28.2 og 1.3 2015. I weekenden deltog Helsinge svømmeklub med 7 svømmere til dette års udgave af øst danske langbane mesterskaber i Ballerup. Det var et stævne som vi

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Næstved Skytteforening

Næstved Skytteforening Referat af General forsamling. Torsdag D. 19.03.15 side 1 af 5. 1. Valg af dirigent. Finn Ritz blev valg og overtog ordet 1a Valg af 2 stemmetællere. Lone Meulengracht & Kazimier Mechula 2. Formandens

Læs mere

Ungdomsuddannelse og elitesport 2015/2016. Aalborg 23. november Herning 24. november. Aarhus 25. november Odense 26. november. Roskilde 2.

Ungdomsuddannelse og elitesport 2015/2016. Aalborg 23. november Herning 24. november. Aarhus 25. november Odense 26. november. Roskilde 2. Ungdomsuddannelse og elitesport 2015/2016 Aalborg 23. november Herning 24. november Aarhus 25. november Odense 26. november Roskilde 2. december Et af livets store valg TITEL / 27. november 2015 VI KÆMPER

Læs mere

DM Indledende årige hold & DM junior hold

DM Indledende årige hold & DM junior hold Foto Michael Hyllested Dansk Atletik Forbund og Ballerup Atletik Klub indbyder til: DM Indledende 12-15 årige hold & DM junior hold Søndag d. 28 maj kl. 10.00 Sted: Ballerup Atletik Stadion Arrangør: Ballerup

Læs mere

Et styks påkrævet rejsebrev.

Et styks påkrævet rejsebrev. Et styks påkrævet rejsebrev. Beordret fra Andreas, Buster og Jørgen. Det er ikke med min gode vilje at jeg skriver dette rejsebrev, men alle i der hjemme skal have lov til at læse, hvad jeg render og laver

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

AGF Udsprings nyhedsbrev nr. 1, 2011

AGF Udsprings nyhedsbrev nr. 1, 2011 Springere fra AGF Udspring var i Ramasjang Live i vinterferien. Her ses fra venstre Avital, Isabel, Ane, Daniel, August, Niklas og Oliver Foto: Yakov Munkebo Velkommen Det er med stor glæde, jeg sender

Læs mere

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab.

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab. Beretning 2015/2016 Sæson 15/16 det sportslige. Der har fra 2014 til 2015 været en mindre fremgang. Fra 239 til 252 medlemmer. I en periode hvor håndbold som sport er trængt fra mange side, så er det dejligt,

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

Rejsebrev 5 EYC1 Marathon

Rejsebrev 5 EYC1 Marathon Rejsebrev 5 Dag 6 og 7 Fredag blev konkurrence hviledag for de danske skytter, da vi ikke havde nogle hold med. Dagen gik med træning på hotellet, en tur til konkurrencebanen for et heppe, hygge, gåtur

Læs mere

Børneudvalgets beretning 2015

Børneudvalgets beretning 2015 Børneudvalgets beretning 2015 Foråret står for døren, og traditionen tro er det blevet tid til at kigge tilbage på den forgangne sæson. Trænere og repræsentanter fra klubbestyrelserne var indbudt til opstartsmøde

Læs mere

Referat Elite- og Talentudvalg

Referat Elite- og Talentudvalg Referat Elite- og Talentudvalg TID: Mandag den 12. december 2018 17.00 21.30 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Linda Andersson(LA), Jakob Buch Østergaard(JBØ), Kim Laurberg(KL),

Læs mere

For 2016 blev der indberettet 112 medlemmer, så vi har oplevet et medlemsfald.

For 2016 blev der indberettet 112 medlemmer, så vi har oplevet et medlemsfald. Bestyrelsens beretning for 2017 Som bestyrelse i FIF Hillerød Atletik sidder vi med lidt blandede følelser omkring året 2017. Der har bestemt været lyspunkter, men der er stadig mange ting at arbejde på

Læs mere

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Turneringer udenfor er nu slut, og den kolde og mørke tid er over os, og jeg vil se lidt tilbage på 2013 i Silkeborg fodbold dommerklub.

Læs mere

Referat Elite- og Talentudvalg

Referat Elite- og Talentudvalg Referat Elite- og Talentudvalg TID: Mandag den 24. September 2018 17.00 21.30 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Linda Andersson(LA), Jakob Buch Østergaard(JBØ), Kim Laurberg(KL),

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde.

Referat af bestyrelsesmøde. Referat af bestyrelsesmøde. Dato og tid: Sted: 9. oktober 2013, kl. 16.30 Ribegade 17, 4th 2100 Ø (hos Tina Fehrn) Deltagere: Jan Kristoffersen (JK) David Hansen (DH) Tina Fehrn (TF) - REF Ole Meilby (OM)

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00

Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00 Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00-1 - Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Vandpolosektionens beretning 3. Drøftelse af målsætning og handleplan for sektionen

Læs mere

KOFUNKAN WORLD CUP 2014

KOFUNKAN WORLD CUP 2014 KOFUNKAN WORLD CUP 2014 Torsdag den 10. april tog en trup bestående af 7 kæmpere (Sebastian, Viktor, Mathias J, Mathias H, Nikoline, Monika, Jeppe, Marcus), 3 coaches (Sensei Jonas, Sempai Peter og Sempai

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

Årsberetning. Medlemmer: Resultater: 2. Division

Årsberetning. Medlemmer: Resultater: 2. Division Årsberetning Medlemmer: Medlemstal 84 aktive, betalende via klubmodul Derudover har vi haft et dame hyggehold og der er blevet brug 26 spillere på damer serie 2 og 36 spillere på herre serie 3, indtil

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 4. MARTS 2019

BESTYRELSESMØDE 4. MARTS 2019 1 BESTYRELSESMØDE 4. MARTS 2019 TILSTEDE: Kalle, Flemming, Morten, Anders M., Bo Rasmussen, Tine, Anders K., Tina, Sandra, Bo Røse AFBUD Isa Referent Tine 1. Godkendelse af referat Godkendt fra sidste

Læs mere

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 Vi er godt på vej 2 år, ja det er faktisk kun, hvad der er gået siden vi gav Vejle Håndbold Klub en ny begyndelse. For mange af os, er denne tid gået

Læs mere

Generalforsamling i LAVIA Viborg.

Generalforsamling i LAVIA Viborg. Generalforsamling i LAVIA Viborg Generalforsamling i LAVIA Viborg. Mandag, d. 12. marts 2018 kl. 17.30, Hald Ege Hallen, Birgittelystvej 2, 8800 Viborg Dagsorden for den ordinære generalforsamling skal

Læs mere

HLK Beretning 2015. Vores Klubfolder er stadig på lager og må gerne udleveres.

HLK Beretning 2015. Vores Klubfolder er stadig på lager og må gerne udleveres. HLK Beretning 2015 Hvad er der sket i 2015 Vi har fortsat et fornuftigt medlemstal på omkring 120 ved årsskiftet. Der er flere der står på spring til indmeldelse i 2016. Det er stadig den gode ånd der

Læs mere

SPIL. Bordtennis. - Verdens hurtigste boldspil. Trænings oversigt 2015 2016. Holme-Olstrup Bordtennis klub

SPIL. Bordtennis. - Verdens hurtigste boldspil. Trænings oversigt 2015 2016. Holme-Olstrup Bordtennis klub SPIL Bordtennis - Verdens hurtigste boldspil Trænings oversigt 2015 2016 Om Holme-Olstrup BTK Årets idrætsklub i Næstved kommune 2014 Vi er en rummelig klub, hvor der er plads til alle der har lyst til

Læs mere

Lørdag den 22. maj 2010 blev en stor dag for Dansk Bueskytteforbund. Ved guldfinalestævnet blev det til fire guld og en sølv medalje!

Lørdag den 22. maj 2010 blev en stor dag for Dansk Bueskytteforbund. Ved guldfinalestævnet blev det til fire guld og en sølv medalje! Rejsebrev 6 fra Junior Cup i Reggio Calabria i Italien. Lørdag den 22. maj 2010 blev en stor dag for Dansk Bueskytteforbund. Ved guldfinalestævnet blev det til fire guld og en sølv medalje! Simon, Stephan

Læs mere

Waw for en weekend lige ved og langt fra

Waw for en weekend lige ved og langt fra Waw for en weekend lige ved og langt fra Her kommer der lidt ord omkring vores weekend på Rømø hvor vi spillet slutspil om DM i år Som i nok ved så måtte vi desværre nøjes med sølv i denne sæson men f

Læs mere

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere.

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. Referat af Møllepigernes generalforsamling den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. (Før generalforsamlingen var vi 21 der spiste sammen, det var utroligt hyggeligt.) Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, tirsdag, den 07. nov. 2012 i Køge Ulla Vest bød velkommen til de godt 30 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved og

Læs mere

Formandens Årsberetning er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og

Formandens Årsberetning er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og Formandens Årsberetning 2019 2018 er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og det betyder altså meget hvordan vejret arter sig med

Læs mere

Inde EM i Spanien 2011.

Inde EM i Spanien 2011. Så blev det lørdag den 26. marts og det danske landshold skal skyde hele fire guldfinaler! Første finale var dame junior compound med Sarah, Ida og Michalina. Pigerne blev nr. 1 indledende og skulle op

Læs mere

Logbog fra Clara Meinckes deltagelse i EM 2014

Logbog fra Clara Meinckes deltagelse i EM 2014 Logbog fra Clara Meinckes deltagelse i EM 2014 EM Sofia Dag 1: Vi mødtes i lufthavnen 14:45, men fløj først 16:50. Vi mellemlander i München. Vi kiggede lidt butikker, og nu flyver vi videre til Sofia.

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

Vandpolo. Område møde. Søndag 26. April

Vandpolo. Område møde. Søndag 26. April Vandpolo Område møde Søndag 26. April TAK Tænk over lette ting I kan gøre for at hjælpe Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende handleplaner for sektionen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 9. januar 2013 kl. 18.00 i Valby.

Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 9. januar 2013 kl. 18.00 i Valby. Ishøj d. 9.1.2013 Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 9. januar 2013 kl. 18.00 i Valby. 1: Godkendelse af sidste referat 2: Nyt fra formanden 3: Nyt fra kassereren, regnskab 4: Nyt fra øvrige bestyrelsesmedlemmer

Læs mere

Europæiske politimesterskaber i. fodbold for kvinder

Europæiske politimesterskaber i. fodbold for kvinder Europæiske politimesterskaber i fodbold for kvinder 30 Politiidræt nr. 5 2016 Tekst og fotos Magnus Buhl Hansen, PI-København, træner for kvindelandsholdet INTRO Mandag den 20 juni var der afgang for det

Læs mere

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Træningslejr for hold 1 og 2 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer Kære spillere

Læs mere

KTU beretning KTU mener, at projektet virker urealistisk, og at vi først og fremmest skal forsøge at holde på de medlemmer, vi allerede har.

KTU beretning KTU mener, at projektet virker urealistisk, og at vi først og fremmest skal forsøge at holde på de medlemmer, vi allerede har. KTU beretning 2017. Medlemstal og klubber: KTU består nu af 14 klubber, og i 2015 er medlemstallet 10.329. Det er en fremgang på 57 medlemmer. HIK er dog gået 265 tilbage. FTU er gået fremad med 45 medlemmer.

Læs mere

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden.

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Bestyrelsen håber at Hermods medlemmer vil benytte sig af muligheden for at være med til at fylde

Læs mere

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Koldings nye flagskib Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Kvindefodbolden i rivende udvikling Danmark har altid været med fremme i kvindefodboldens historie, og vi er fortsat med helt i toppen.

Læs mere

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet OB & IK`S KLUBNYT Nummer 2 August 2016 Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet FORMANDEN HAR ORDET Du sidder nu med 2. udgave i 2016 af OB & IK-klubnyt. Der sker

Læs mere

Børne- og Ungeudvalget

Børne- og Ungeudvalget Det er igen tid til at gøre status i forhold til Børne- og Ungeudvalgets arbejde her i kredsen. Det har på mange måder været et godt år med forandringer, succes, glade spillere og trænere som hoved indtryk.

Læs mere

Vandpolo årsberetning 2014.

Vandpolo årsberetning 2014. Vandpolo årsberetning 2014. 2014 begyndte med et trænerskifte for Vandpoloafdelingen. Vores spanske træner, Eduard Tardio Capdevila fra Barcelona, afsluttede sit studie på Aalborg Universitet og skulle

Læs mere

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00 Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 9.00, bemærk starttidspunkt. Dagsorden*

Læs mere

Riffelsektionsmøde. TID: Tirsdag den 26. september Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby

Riffelsektionsmøde. TID: Tirsdag den 26. september Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Riffelsektionsmøde TID: Tirsdag den 26. september 2017-17.00 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Anders Sode (AS) Flemming Brandenborg

Læs mere

De fem mål, som det for et par år siden blev besluttet at arbejde hen imod over en femårig periode, er stadig gældende.

De fem mål, som det for et par år siden blev besluttet at arbejde hen imod over en femårig periode, er stadig gældende. Bestyrelsens beretning for 2016 08.03.2017 FIF Hillerød Atletik befinder sig stadig i en opbygningsfase, men vi arbejder på at få skabt en stærk ungdomsgruppe, der kan fungere som et solidt grundlag til

Læs mere

Nyhedsarkiv 2011. 51 medaljer til Struer 2011-12-19

Nyhedsarkiv 2011. 51 medaljer til Struer 2011-12-19 Nyhedsarkiv 2011 51 medaljer til Struer 2011-12-19 Ved det 2. stævne i Midt Vest Cuppen i svømning, som blev afholdt i Struer Svømmehal, havde Struer Svømmeklub i alt 29 svømmere tilmeldt. Med ikke mindre

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

I weekenden 26-27/8 holdt vi sammen med Tårnby HK Amager Cup. 86 hold deltog og i alt blev der spillet 175 kampe i 7 forskellige haller.

I weekenden 26-27/8 holdt vi sammen med Tårnby HK Amager Cup. 86 hold deltog og i alt blev der spillet 175 kampe i 7 forskellige haller. Nyhedsbrev september 2017 Kære medlemmer, Så er her igen nyheder fra klubben. Alle hold er i gang: seniorerne starter turneringen i denne måned, hvor ungdommen deltager i niveaustævner og Næstved Cup.

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Talentprisen 2014 går til Viktor Anker

Talentprisen 2014 går til Viktor Anker Talentprisen - Næstved Idræts Union De nominerede til Talentprisen 2014 er: Anne Frimann, Næstved Roklub Josephine Bøgh, Næstved Sportsrideklub Viktor Anker, Næstved IF Fodbold Årets Talent er ubestrideligt

Læs mere

1 april 2017 startede den nye sæson for 2017/18, så hvis ikke du har tilmeldt dig denne, er det på tide at få det gjort hurtigst muligt.

1 april 2017 startede den nye sæson for 2017/18, så hvis ikke du har tilmeldt dig denne, er det på tide at få det gjort hurtigst muligt. Jyllinge Løbeklub Nyhedsbrev Maj 2017. Nyhedsbrev Maj 2017. Til trods for at vi nu er kommet et godt stykke ind i foråret, har vi ikke set meget til sol og varme udover de sidste par dage. Vi er efterhånden

Læs mere

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer Kære sejlere FORMANDENS BERETNING 2016 2015/2016 har været et spændende år, med mange aktiviteter i Sejlklubben Ebeltoft Vig. Jeg vil komme omkring Byggeri Sponsor jagt til ungdom og byggeri Vild med vand

Læs mere

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012 Årsplan U-9 2012 1 af 6 27-03-2012 Årgang: Drengespillere født i 2003 eller som går i 2. klasse. Trænere: Claus Kristensen tlf. 97 22 63 69 29 99 25 80 Koustrupparken 18 claus@friendtex.dk Bjarne Krogstrup

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 5-2017 REFERAT 08-10-2017 KL 10.00 12.15 HOTEL FREDERIK D. II, SLAGELSE MØDE INDKALDT AF MØDETYPE ARRANGØR REFERENT Bestyrelsesmøde TIDTAGER Michael B. DELTAGERE AFBUD Michael Brøndum Hansen,

Læs mere

Frederiksværk Fodbold Klub - FFK 2004

Frederiksværk Fodbold Klub - FFK 2004 Vedr. Referat af bestyrelsesmødet den 12. august Fraværende: Gitte 1. Godkendelse af dagsorden. Godkendt. 22. august 13 2. Orientering ved formanden. Kim Tønder (KT) fortalte, at de 4 fodboldklubber var

Læs mere

Ungdomsverdensmesterskaberne 2015.

Ungdomsverdensmesterskaberne 2015. Rejsebrev 5. Kadet recurve: Kirstine Andersen, Jonathan Ørsted Kadet compound: Katja Møller Torsdag den 11. juni, individuelle finaler: Tre medaljer mere til Danmark! Efter dagens finaler stod klart at

Læs mere

SVØMMEKLUBBEN SYD BESTYRELSESMØDE 23. april Tine

SVØMMEKLUBBEN SYD BESTYRELSESMØDE 23. april Tine SVØMMEKLUBBEN SYD BESTYRELSESMØDE 23. april 2018 Til stede Afbud Referent Anders K., Kalle, Flemming, Morten, Bo Rasmussen, Tina, Sandra, Bo Røse, Anders M., Tine Isa Tine 1. Godkendelse af referat Godkendt

Læs mere

Atletikstævner for Ungdom

Atletikstævner for Ungdom Atletikstævner for Ungdom Sommeren 2012 Glostrup Games på Glostrup Stadion Lørdag den 28. april kl. 10.00 ca. 16.00 10/11 år (02-01) 60 m, 200 m, 1000 m, længde, højde, kugle, bold. 12/13 år (00-99) 80

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Rigtig glædelig efterår det er nu, man skal gennemgå børnenes garderober, og sikre sig, at regntøjet og gummistøvlerne

Læs mere

Gymnastikforeningen Vidar Beretning marts 2019

Gymnastikforeningen Vidar Beretning marts 2019 Gymnastikforeningen Vidar Beretning marts 2019 Gymnastikforeningen Vidar er en moden forening snart 84 år. Foreningslivet hører Danmark til, og Vidar har levet op til at være en forening for medlemmerne

Læs mere

Ikast Svømmeklub. Referat fra generalforsamling: Punkter:

Ikast Svømmeklub. Referat fra generalforsamling: Punkter: Referat fra generalforsamling: Tid: Tirsdag den 27-03-2012, kl. 19.00 Sted: ISK klublokale. Punkter: Nr. Emner: 1 Valg af dirigent, referent og stemmetællere (2 stk.): Dirigent: Kenneth Petersen Referent:

Læs mere

UGEBREV nr. 36 uge 21

UGEBREV nr. 36 uge 21 UGEBREV nr. 36 uge 21 Skolefest Tusind tak til alle børn og voksne for en rigtig god skolefest i går aftes. Det var som sædvanligt meget hyggeligt og et flot teaterstykke. Der skal også igen lyde en tak

Læs mere