Ballerup Atletik Klub

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ballerup Atletik Klub"

Transkript

1 Formands orientering bestyrelsesmøde: 29/ Som jeg nævnte på sidste bestyrelsesmøde har jeg meget travlt på arbejdet lige pt. det er bestemt ikke blevet bedre så jeg er meget glad for at Jørgen Matz har taget sig af alt med Team Ballerup. 12/12: Var til Team Ballerup møde ang. Basistræning udbudt på Borupgård (sportscollege). Var et meget konstruktivt møde med repræsentanter fra Borupgård og Hedegårdsskolen. Generelt kører tilbudet om morgentræning på Hedegårds Skolen meget fint. På Borupgård kører det også men der er ingen fra satsningsidrætsgrenen med i tilbudet. Det vil man prøve at rette op på til 2014/2015. Undertegnede kom med et forslag med kun én gang morgen træning og så en mere fleksibel skolegang mht. lektier og fravær fra undervisning hvis det var nødvendigt rent sportsligt. Det ville man kigge på og var meget positive /12: Træning i Super Arenaen. Efter Ulrich og Mogens havde knoklet med stangspringsmadrasse osv. tusind tak. Fik vi nogle rigtig gode træningsdage som også blev krydret med et fint stævne d. 27/12. Håber at vi også næste år kan få lige så meget tid at gøre godt med. 11/1: Var en smut til Kronborg Games for at se vores dygtige atleter i kampe ved første indendørs stævne. 17/1: Da mit arbejde har taget meget af min tid, repræsenterede Ulrich klubben ved den årlige nytårkur hos Borgmestren her fik vi overrakt kr ,00 af Team Ballerup et stykke fra hvad vi havde ansøgt om men dog positivt med 5.000,00 kr. mere en /1: Øst inde i super arenaen fedt stævne alle ved hvad de skal det er super at det bare kører. Alle jeg talte med var meget positive og fuld at lovord om arrangementet. Det tæller jo også på plussiden at vi blev 10 bedste klub med 10 guldmedaljer. Flot BAK og tusinde tak til alle frivillige og især Ulrich der har lagt mange kræfter i stævnet.

2 Formands orientering bestyrelsesmøde: 12/ Så det stævne sæson. Vi har opgraderet på stangspringstræningen og har fra uge 5 til uge 9 været i Helsingør og springe mandag og onsdag. Det fungere rigtig godt med stangspringsgruppen og det er hyggeligt at være sammen med dem. Der har dog været en del slæb med stænger osv. men det følger med. 6/2: Team Ballerup møde. Her blev talt værdisæt fra Team Danmark (udsendt med besked og tilbagemelding). Skulle spørge fra Peter Bøgelund og Tommy ville stå i spidsen for et trænernetværk blandt Team Ballerup elitekommune klubber. Det ville Tommy ikke da han mente at tilslutning ville være minimal efter det han havde oplevet med styrketræningsfaciliteterne som Peter udtrykte det rent mel ud at posen. Jeg underrettede om vores situation vedr. elitegruppen. Der blev talt arrangement sammen med Team Ballerup s sponsorer (noget lignende det som blev afholdt i okt. 2013). Peter havde indtryk af at basistræningslokalerne blev brugt og det kørte godt /2: Store DM: Var sammen med Tommy, Caroline og Kristian i Skive. Konkurrence gik ok for begge stangspringere Caroline blev nr. 9 med et spring på 3,05 og Kristian nr. 5 med et spring på 4,35. Godkendte resultater. Rebecca Nielsen, 15 år stilled for første gang til start i 3000m kapgang også i Skive hun vandt og fik guld. Da hun var den eneste pige som stillede til start blev hun også kåret som senior danmarksmester. Efterfølgende måtte hun aflevere den medalje igen da der pr. 1/ er indført en ny regel om at man skal fylde 16 år for at stille til start ved Senior DM. 27/2: Til møde med Jytte og Ulrich ang. stadion der var mange punkter men et godt møde. 27/2: Til møde med mulig sponsor sammen med Ulrich mere info på bestyrelsesmødet. 1-2/3: DMU inde: Endnu en gang til Skive denne gang med 21 deltagere. Det største hold i mange år. Hvilket et DMU: 1 guld, 4 sølv og 7 bronze. Resultater kan ses på Mars-net.dk. Dog vil jeg lige fremhæve en hel fantastisk 60m finale med 7.15 og guld i Lukas Bredo som week-endens højdepunkt. De 7.15 var også nok til at komme i TUD. I år havde vi også 3 stafet hold med i 4x200m det skal vi da helt klar gøre igen super sammenhold og opbakning og så fik vi en Bronze til D17 holdet. Tusind tak til Heidi Pfeiffer & Co for god forplejning week-ende igennem.

3 1/3: Trænermøde med Jørgen, Tommy, Trille, Mogens, Stephan, Uffe og undertegnede. Følgende blev besluttet på mødet: Vi stiller et DT hold og Herre og Damer. Vi stiller DTU hold P+D12-15, og D /3: DM inde mangekamp i Århus. Efter et veloverstået DMU havde Emil Ipsen blod på tanden til en omgang atletik mere det blev så en tur til Århus og DM inde mangekamp. Emil kæmpede og fik slidt en flot Bronze medalje hjem til BAK. Nøj hvor har vi mange dygtige atleter bliver spændende at følge i foråret. Formands orientering bestyrelsesmøde: 11/ /3: Generalforsamling se referat. Vi fik et par opgaver af generalforsamlingen det var at finde en revisor mere og justere vedtægterne til den nye virkelighed /3: Træningslejr 2013 gik til Frankrig nærmere bestemt Remulins/Pont Du Gard med træning på Avignon stadion. Det skal siges at campingpladsen vi boede på var super duber der var kommet nye mobilhomes men stadion i Avignon uha uha! For det første var de slet ikke klar over at vi kom allerede søndag selv om vi havde fået bekræftelse og betalt 2500,00euro så der stod vi stadion var lukket. Uffe fik skaffet adgang via en bagindgang som ikke var låst - men alle indendørs faciliteter kunne ikke bruges. Vi fik trænet men var meget skuffet. Stadion var efterhånden meget slidt sidste gang vi kommer der. Det fungerede rigtig fint i træningsgrupperne ligesom vi hver aften holdt trænermøde hvor dagens træning blev vendt og fik snakket om hvem der var skadet osv. Torben lavede super mad. Uffe og jeg var torsdag i Nabonne og se på et nyt sted for næste års træningslejr. Fik talt med stadioninspektør og set på 2 campingpladser ser fint ud og vejret var lige 5 grader varmere end Remoulins. 10/4: Talt med Jytte ang. Stadion og stangspring vi sætter det op d. 15/4. Det er også aftalt med Tommy. D. 11/4: Skal vores elitegruppe fotograferes det sker på stadion lige før bestyrelsesmødet. Har arbejdet meget med vores elitestrategi og ansøning som talentcenter ligeledes har trænerne været indraget i samtaler under træningslejren.

4 Formands orientering bestyrelsesmøde: 10/ Har brugt meget til på udarbejdelse af ansøgning til DAF vedr. Talentcenter samt udarbejde handlingsplan til Team Ballerup elitekommune samarbejdet. 16/4: Var til møde sammen med Tommy og Team Ballerup ang. Basistræningsfaciliteter (styrketræningsrum). Der var fundet 2 små omklædningsrum frem som skulle var de fremtidige basistræningsfaciliteter. (Ligger under stationinspektørkontoret v/topdanmark hallen). Der blev aftalt at de foreninger som skulle bruge rummene mødtes hos BAK d. 23/4 for at udarbejde et forslag på aptering. 23/4: Møde med Triton, DCR Cykling og Fodbold (mødte ikke op). Basistræningsfaciliteter og aptering blev diskuteret. Det udmundede i et forslag som blev sendt til Peter. Tommy har så senere talt i telefon med A-Sport som skal stå for levering af udstyr. Det forventes at det er færdigt så det kan tages i brug i efteråret. 4-5/5: Var til Tårnby Games. Var dommer i stang om Søndagen. Der var ikke så mange BAK atleter med som vi normalt plejer at være. Men dem der var med høstede nogle gode resultater. 9/5: DTU Hold i Greve. BAK stillede med 3 hold. Vi var ramt af mange afbud grundet skader samt konfirmationer. Ærgeligt at lægge et så stort ungdomsstævne på en stor konfirmationsdag. Vi formåede dog alligevel at kvalificere det lille drenge hold til finalen i september. 16/5: Var til Team Ballerup møde. Her skulle vi fremlægge vores handligsplan hver forening fik min. Der var besøg fra Hedegårds Skole v/morten. Han fortalte om Idrætsklassen og hvor mange der er optaget i den og hvilke idrætter de repræsentere. Der blev talt om Ballerup College og samarbejdet med uddannelsessteder. Flere klubber har haft elever som gerne ville ind i idrætsklassen på Borup Gård Gymnasium men når der blev spurgt ind til det v/besøgsdagen var der ingen der kunne svarer eller der blev svaret at det blev sikkert ikke til noget. Peter Bøgelund ville tage det op. Vi talte om basistræningsfaciliteter og de udfordinger som ligger i det. 20/5: DT 1 division øst. Skulle have været afholdt i Greve. Men da Greves stangspringsmadras er af meget ringe stand valgte vi i samarbejde at flyttet stævnet til Ballerup. Rent placeringsmæssigt

5 var vi meget godt tilfreds blev en samlet nr. 4 ikke mange point fra 2 pladsen. Flot at vi kunne stablet stævnet på benene så hurtigt tak til alle hjælpere og ledere /5: Var til Øst/Vest mangekamp i Roskilde hvor BAK var medarrangør. Vi stillede med Dommer, starter og 2 hjælpere. Udover det stillede vi med 4 drenge på 10år som klarede sig flot samt 2 piger på 14 år. Der var flere flotte resultater og flere PR så alt i alt et godt stævne. 28/5: VT 1 runde på Ballerup Stadion. Endnu en gang lagde Ballerup baner til 1 runde i VT turneringen. Vi stillede med 1 herre hold og 1 dame hold. Vi må sige at der er plads til forbedringer så jeg glæder mig til næste runde d. 19/6 på Glostrup stadion. 5/6: Team Ballerup TRI. Kanon stævne hvor BAK, DCR og Triton i samarbejde med Team Ballerup stod som arrangør. Ulrich var med i styregruppen. Der var 210 betalende triatleter. Vi var ca. 30 hjælpere fra BAK. Vi fik mange rosende ord med på vejen klar en succes som jeg håber bliver gentaget til næste år. Stævnet forventes at give et pænt afkast til klubben. 8/6: Var med Stangspringsgruppen til Eurotrack på Frederiksberg stadion. Det blev ikke til PR for nogle at springerne dog stangerede Kristian PR med 4, /6: EM hold udtagelse i Helsingør. BAK stillede med 6 atleter til stævnet. Caroline var den første som var på i stangspring hvor hun tangerede sin PR med 3,00. Lukas Bredo var blevet syg og kunne ikke deltage så Johan var eneste mand på de 100mtr som blev tilbagelagt i 11,74 PR. Søndagen bød på stangspring hvor Oscar, Kristian og Emil skulle på. Oscar havde styrtet på cyklen så det var kun Kristian og Emil. Emil endte på 4,30 10cm fra PR. Kristian slog PR med næsten 20cm til 4,60. Sidste mand der var på var Johan på 200m så blev tilbagelagt i 24,03 hvilket var PR og Klubrekord. Bak stillede med dommer i stang begge dage samt starterteam hele søndagen. Formands orientering bestyrelsesmøde: 9/ Puhaa er er sket meget. Mange stævner, udlandsrejser og DM er. Andreas Rønning har efter DMU d. 31/8-13 valgt at træde ud af DAF s TUD samarbejder og BAK s elitegruppe Det er selvfølgelig rigtig ærgerlig men Andreas har et ønske om at komme på højskole Håber han vender tilbage til atletikken når han er færdig med højskolen vi må se. Her et kort oprids.

6 15-16/6: Var med stangspringerne til Copenhagen Open i Hvidovre. Var selv dommer. Hvidovre havde virkelig sat alle sejl til for at gøre det til et internationalt stævne. Fin konkurrence hvor jeg var dommer /6: Veteranholdkamp på Glostrup stadion. Der skulle være sprunget stang på Glostrup stadion men da deres madras ikke var på plads blev det flyttet til Ballerup d. 18/6. Her stod Steen Jensen og jeg for afviklingen af stangspringskonkurrencen. BAK fik et Pigehold med til finalen i Odense d. 15/9-13. Herreholdet sluttede lige uden for den kvalifikationspladsen øv. Held og lykke til Pigerne /6: Østmesterskabet ude. Vores eget stævne som jeg personligt synes forløb rigtig godt. Trådte til som starter og dommer rigtig hyggeligt. Vi havde næst flest deltagere med og vi løb med rigtig mange medaljer der er virkelig talent i klubbens ungdomsafdeling. 24/6: Vi holdte et lille stangspringsstævne på stadion. 26/6: Jørgen Matz og jeg var til forberedende strategimøde hos Team Ballerup med henblik på strategiweek-ende for Team Ballerup s prioriterede idrætsgrene d. 1 og 2 november /6: VU-spelen 2013 i Göteborg. Var men en gruppe atleter til Nordeuropas største ungdoms/senior stævne. Kæmpe oplevelse for dem som var med. Vi havde valgt at opgradere turen så vi boede på Hotel ca. 1 km fra stadion. Super fin tur - atleterne var rigtig dygtige til at bakke hinanden op. Der var meget hård konkurrence i de enkelte discipliner så vi fik desværre ikke nogle medaljer med hjem i år men det blev til flere PR /6: Store DM Aalborg. Her stillede BAK med 4 atleter. Emil H. Christensen, Andreas Rønning og Kristian Ipsen i stang samt Birgit Klaproth i 3000m kapgang. BAK vandt også i år 2 medaljer. Det blev til Guld i 3000m kapgang og sølv til Andreas i stang tillykke. 1/8: Var til Copenhagen Athletics Games på Østerbro Stadion som starter. Der var jeg med til at skyde det hurtigste 100mtr løb på dansk grund nogensinde vindertiden sek. Fantastisk at være med til. Det var samtidigt det bedst besøgte danske atletik stævne i mange år fint arrangement. 12/8: Var til møde i Team Ballerup. Det eneste punkt på dagsordenen var planlægningen af en event for de firmaer som støtter Team Ballerup. Det bliver ultimo oktober 2013 i Super Arenaen dog ikke på en af vores træningsdagen mere info senere. 14/8: BAK har fået udtaget 4 atleter til en DAF tur for de årige atleter til Löwenspielen 2013 i Tyskland d. 6-8/9-13. DAF B&U har udpeget mig som leder på turen det takkede jeg ja til da jeg

7 synes det lød spændende og at det var i samarbejder med Vest danmark. Vi holdt planlægningsmøde omkring turen det bliver super fint. 15/8: UP-stævne på Ballerup Stadion. Fint og flot afviklet stævne jeg hørte kun ros for dem som var der. Var stangspringsdommer hele stævnet /8: Var med til Sparta Copenhagen Games som træner. Isæt vores helt unge atleter leverede rigtig fine resultater. Begge de stangspringere vi havde med slog PR så det var også flot. 26/8: Var sammen med Frederik og Tommy til ekspertgruppemøde med DAF s sportschef Thomas Bøgh, Kraftcenter træner øst Carsten Bomme, Kraftcenter træner vest Lars Nielsen samt HP træner Anders Møller. Det var et fint møde omkring Frederik og hvordan hans fremtid inden for atletikken forhåbentlig skulle forme sig. 31/8-1/9: DMungdom Århus. En hel flok atleter havde kvalificeret sig til DMU Der var i alt udtaget 21 atleter men grundet skader og ander forhindringer var der kun 16 som stillede til start. Resultatet blev 2 guld, 2 sølv og 2 bronze. Et stykke fra den forventning vi havde i slutningen af juni 2013 hvor vi håbede at vi kunne tage sammen antal medaljer som 2012 (5guld). Vi var så uheldig at 2 stangspringere ikke kom over deres starthøjde og en hammerkaster også fik 3 krydser så der er noget hjemmearbejder som skal hjem og gøres i træningslokalet og på det mentale plan. Andre som holdt hovedet koldt var Kristian Ipsen og Andreas Rønning De udkæmpede en brav duel som Andreas trak sig sejerigt ud af med 4,80 Kristian sprang 4,70 (han sprang 19 gange!!). Heidi og familie lavede mad til os hele week-ende tusind tak. Vi boede alle på Hou strandcamping også stor tak til dem for god betjening og behandling. 4/9: Efter opfordring fra Thor fra Sparta afholdte BAK et lille stangspringsstævne. Det var en god anledning til at få vasket de 3 krydser væk fra week-endens DMU og komme videre. Således klarede Caroline Ranners og Oscar Abelgren denne aften deres starthøjder. Der blev sprunget højt i Ballerup denne aften. Astrid Le Fevre sprang ny PR 2,40, Kristian ipsen sprang 4,60 og de 2 Sparta gutter 4,75 og 5,05. Tak til vores nye medlem Flemmig Poss for flot kage. 6-8/9: Var leder på Øst/vest DAF tur til Löwenbergspielen 2013 lige nord for Berlin. En super tur for de årige atleter. Der blev kæmpet bravt og vores 4 udtagne drenge kom hjem med 3 medaljer. Guld til Frederik Pfeiffer som var med på 3x800m stafet, Sølv til Emil Ipsen i stang og endelig bronze til Stefan Lehnert i diskos. Det kunne være blevet til mere metal men Hammerkast var forsinket så meget at Rasmus og Stefan ikke nåede det æv. Ellers en fin tur hvor der også var tid til at netværke med Vest lederen. Stævnet var også fint og flot arrangeret, vinderne i løb vik tur i åben vogn dog var niveauet ikke så højt.

8 Formands orientering bestyrelsesmøde: 4/ Den har stået på stor aktivitet og rigtig mange møder så det har været godt med en lidt stille november hvor man kunne følge lidt op på alle de bolde der var kastet op i luften. 14/9: Var på Østerbro Stadion og se vores års drengehold i LTU hold finalen. De gjorde det flot men måtte desværre tage til takke med en 6 og sidste plads. 18/9: Trænermøde i klubhuset forløb rigtig flot, der var tilgang af flere nye trænere, Katja Müllertz og Christoffer Olsen Jørgen blev præsenteret som ny Sportschef. 19/9: Team Ballerup samarbejdsmøde med DAF s sportschef Thomas Bøgh, undertegnede og Jørgen Matz. Godt møde /9: Afslutningsstævne i Greve. Var der som dommer i stangspring om søndagen. Greve havde lånt vores gamle stangspringsmadras så sikkerheden var iorden. Der var knap så mange deltagere tilmeldt som vi plejer der var god opbakning fra forældre. Ligesom der var bagt boller lavet kaffe osv. Tusind tak. 2/10: Mønsterklub analyse sammen med hele bestyrelsen vi havde lånt mødelokalerne v/topdk hallen. Vi fik et ok resultat så der er noget for bestyrelsen at arbejde videre med i den kommende tid. 9/10: Eliteoptagelsessamtaler i klubhuset med Frederik Pfeiffer (800m), Rasmus Jensen og Stefan Lehnert (Hammerkast). Super gode møder efterfølgende har alle skrevet under og er nu indlemmet i elitegruppen /10: Træningslejr i Polen. Vi havde 6 atleter og Tommy Rønning på træningslejr i Polen sammen med Helsingør Atletik super tur udfra referatet (se hjemmesiden). 23/10: Kort bestyrelsesmøde hvor vi planlagde årsfeste og hvem der gjorde hvad. 24/10: Møde med Idrætsinspektør Peter Bøgelund og Carsten fra SuperArenaen ang. samarbejde i 2013/2014 og hvornår vi evt. kunne få ekstra haltid. Efterfølgende har vi fået fra d /12 hvor vi kan være der alle dage.

9 29/10: Team Ballerup Arrangement for Deres sponsorer. De var først i svømmehallen, derefter i vores nye styrekfaciliteter v/topdk hallen og til slut i SuperArenaen. Det var super at tale med sponsorerne og de stillede også nogle relevante spørgsmål. Efterfølgende var der middag i Ole Ritter Lounge med Borgmester og sponsorer. Undertegnede og Jørgen Matz deltog. 1-2/11: Strategi week-end sammen med bestyrelsen. Vi arbejde videre med reslutatet af mønsterklubanalysen. Jeg synes det var meget givende og der kommer en spændende tid fremover. Glæder mig til at arbejde videre med de planer som kom ud af det. 8/11: Årsfest på Lundebjerg Skolen. Super mad fra Torben. Årets leder blev Heidi Pfeiffer. Årest kvindelige atlet Rebecca Nielsen 2000 og åres mandelige atlet Kristian Ipsen 1993 TILLYKKE TIL JER ALLE! 25/11: Var til Idrætsrådsvalg i Ballerup Kommune. Vi fik en fra eliteklubberne valgt ind Dorthe Riget fra Svømmeklubben Triton det var godt. 27/11: Var forbi hverdagssamlingen for sping i Spartahallen. Fik nogle gode indput med hjem. 28/11: Team Ballerup info møde angående 2014 ansøgningen sammen med Jørgen Matz. Ansøgning for 2014 bliver lidt anderledes mere om det senere. Så er vi ellers gået i gang med stangspring i helsingør det er hver fredag fra til

KIF Atletik - Støtteordning 2011. Gældende fra 1. januar 2011. Senior og ungdoms støtteordning

KIF Atletik - Støtteordning 2011. Gældende fra 1. januar 2011. Senior og ungdoms støtteordning Gældende fra 1. januar 2011 Overordnet giver KIF støtte til de aktive atleter i klubben ud fra præstation/resultater, talent og deltagelse på forskellige hold (landshold, DT og LTU). For at få støtte af

Læs mere

Københavns Idræts Forenings støtteordning

Københavns Idræts Forenings støtteordning Københavns Idræts Forenings støtteordning Gældende fra 1. oktober 2010 Overordnet giver KIF støtte til de aktive atleter i klubben ud fra præstation/ resultater, talent og deltagelse på forskellige hold

Læs mere

KIFs støtteordning 2013. KIFs støtteordning

KIFs støtteordning 2013. KIFs støtteordning KIFs støtteordning Formålet med støtteordningen er at skabe så gode forhold som muligt for den enkelte aktive i tilrettelæggelsen af den daglige træning og frem mod konkurrencer, så flest mulige kan etablere

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Generalforsamling for Skive Forenede Volleyballklubber lørdag den 20. april 2013 kl.16.00

Generalforsamling for Skive Forenede Volleyballklubber lørdag den 20. april 2013 kl.16.00 Generalforsamling for Skive Forenede Volleyballklubber lørdag den 20. april 2013 kl.16.00 Sted: Aakjærskolens cafe Referent: Gry Damgaard Nielsen. Referat: 1. Valg af dirigent Børge Mortensen Generalforsamlingen

Læs mere

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Hej Allesammen, Sæsonen 2014/2015, min første i Gentofte Svømmeklub, er på vej ind i de sidste spændende og afgørende uger, Selvom mange kilometer

Læs mere

Nye talenter. www.holstebroelitesport.dk. Har du viljen til at blive en af de bedste! Skoleåret 2011 2012. Her kan du kombinere sport og uddannelse.

Nye talenter. www.holstebroelitesport.dk. Har du viljen til at blive en af de bedste! Skoleåret 2011 2012. Her kan du kombinere sport og uddannelse. Nye talenter Skoleåret 2011 2012 www.holstebroelitesport.dk Har du viljen til at blive en af de bedste! Her kan du kombinere sport og uddannelse. www.holstebroelitesport.dk www.holstebroelitesport.dk Talentudvikling

Læs mere

Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014

Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014 Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014 EM i Herning MIT 2013 Baltimore Jeg sidder på min seng her i Baltimore en solrig søndag formiddag, Det er min første rigtige fridag i 2014, ingen træning, ingen

Læs mere

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter:

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter: Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 Til stede fra bestyrelsen: Linnea Christensen (afgående formand), Susanne Skarby (kasserer), Peter Rask, Anne Erben. Afbud fra

Læs mere

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Koldings nye flagskib Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Kvindefodbolden i rivende udvikling Danmark har altid været med fremme i kvindefodboldens historie, og vi er fortsat med helt i toppen.

Læs mere

SPIL. Bordtennis. - Verdens hurtigste boldspil. Trænings oversigt 2015 2016. Holme-Olstrup Bordtennis klub

SPIL. Bordtennis. - Verdens hurtigste boldspil. Trænings oversigt 2015 2016. Holme-Olstrup Bordtennis klub SPIL Bordtennis - Verdens hurtigste boldspil Trænings oversigt 2015 2016 Om Holme-Olstrup BTK Årets idrætsklub i Næstved kommune 2014 Vi er en rummelig klub, hvor der er plads til alle der har lyst til

Læs mere

Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger.

Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger. 1 Formandsberetning ved generalforsamlingen den 26. februar 2013. Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger.

Læs mere

Og der har været meget fokus på økonomien, så vi ikke kom ud med røde tal som tidligere.

Og der har været meget fokus på økonomien, så vi ikke kom ud med røde tal som tidligere. Formandens beretning på generalforsamlingen d. 24-03-2015 Formanden indleder med at fortælle om hans første år som formand. Bestyrelsen har været gennem en spændende proces men også mange udfordringer,

Læs mere

Nyheder oktober 09 30/10

Nyheder oktober 09 30/10 Nyheder oktober 09 30/10 Husk at deltage i fremstillingen af julegrønt, til årets julesalg. Det foregår lørdag den 7. november kl. 13. I forbindelse med arrangementet tilbydes fællesspisning efterfølgende,

Læs mere

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012 Årsplan U-9 2012 1 af 6 27-03-2012 Årgang: Drengespillere født i 2003 eller som går i 2. klasse. Trænere: Claus Kristensen tlf. 97 22 63 69 29 99 25 80 Koustrupparken 18 claus@friendtex.dk Bjarne Krogstrup

Læs mere

6. juli garden har spurgt om lån af klubhuset, det er ok hvis det ikke bliver den 10. eller 17. november

6. juli garden har spurgt om lån af klubhuset, det er ok hvis det ikke bliver den 10. eller 17. november Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk Referat af bestyrelses møde den 30. august 2012 Dagsorden for bestyrelses møder i Fredericia f.f. 1 Gennemgang og godkendelse af sidste referat 2 Nyt fra

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Sportsafdelingen indstillede Jes Gydensen Da der ikke var modkandidater Blev JG valgt.

Sportsafdelingen indstillede Jes Gydensen Da der ikke var modkandidater Blev JG valgt. Referat: Sportsafdelingen i Dansk Svømmeunion, 2014 Dato: 27. april 2014 Tidspunkt: 9.00 12.00 Mødested: Hotel Scandic, Kolding Referent: Margit Beckmann Nr. Punkt 1. Valg af dirigent Referat Mikkel von

Læs mere

Langvang atletikstadion

Langvang atletikstadion Langvang atletikstadion Praktiske oplysninger Klubdragt: Der skal stilles op i anmeldt klubdragt Pigge: Maksimum 6 mm Startnumre: Startnumre skal bæres synlig på brystet og må ikke bøjes Opvarmning: Skal

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 9 OKT 2006 kl.1900 Klubhuset Højdevangen 25 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af foreningens reviderede

Læs mere

Referat fra TeamGym seminar Dato: 02.06.12 Tid: 13.00 17.30 sted: Odense idrætscenter

Referat fra TeamGym seminar Dato: 02.06.12 Tid: 13.00 17.30 sted: Odense idrætscenter Referat fra TeamGym seminar Dato: 02.06.12 Tid: 13.00 17.30 sted: Odense idrætscenter 1. Velkomst ved Anders. Vi vil gerne høre hvad I mener inden vi beslutter noget 2. Forslag om nye aldersinddelinger

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

Ungdomsverdensmesterskaberne 2015.

Ungdomsverdensmesterskaberne 2015. Rejsebrev 1. Kadet recurve: Kirstine Andersen, Jonathan Ørsted Kadet compound: Katja Møller Lørdag den 6. juni, rejsedag: Foran os var en lang rejse som for f.eks. Askes vedkommende startede i Silkeborg

Læs mere

u13 FORÆLDREFOLDER Boldklubben Marienlyst Årgang 2001

u13 FORÆLDREFOLDER Boldklubben Marienlyst Årgang 2001 u13 FORÆLDREFOLDER Boldklubben Marienlyst Årgang 2001 Indholds fortegnelse Forord...3 Trænerens ansvar...4 Spillerens ansvar...5 Fælles regler for årgangene...6 Information...6 Deadlines...6 Forældre generelt...7

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

Nyt fra bestyrelsen i VSB Juni-September 2014

Nyt fra bestyrelsen i VSB Juni-September 2014 Bestyrelsen: Næste bestyrelses møde er d. 29 Oktober 2014 Emner som I ønsker behandlet kan fremsendes til Lenelaungaard@hotmail.com ugen før mødet. Medlemstal Pr September 2014: 780 medlemmer Baner og

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

DM for Redningshund Aalborg 2011

DM for Redningshund Aalborg 2011 DM for Redningshund Aalborg 2011 Tekst af Helga Thorstein og billeder Af Helle Jensen Beredskabscenter Aalborgs Hundetjeneste afviklede i weekenden d. 3.-4. September et forrygende DM for 33 af landets

Læs mere

INVITATION VANDPOLO-STÆVNE

INVITATION VANDPOLO-STÆVNE INVITATION VANDPOLO-STÆVNE Kære aktive, trænere, dommere og familier. Det er en stor glæde at invitere alle med interesse i vandpolo til den første udgave af Hans Christian Andersen City Games Vandpoloturnering.

Læs mere

ORDINÆR GENEREALFORSAMLING NORS BOLDKLUB 28. februar 2014

ORDINÆR GENEREALFORSAMLING NORS BOLDKLUB 28. februar 2014 ORDINÆR GENEREALFORSAMLING NORS BOLDKLUB 28. februar 2014 Til den ordinære genrealforsamling var mødt 19 personer incl hovedbestyrelsen undtagen Karen Nielsen, som havde meldt afbud. Derudover deltog repræsentanter

Læs mere

Taastrup FC s Generalforsamling 24. februar 2015. Beretning 2014

Taastrup FC s Generalforsamling 24. februar 2015. Beretning 2014 Taastrup FC s Generalforsamling 24. februar 2015 Beretning 2014 Medlemstallet i Taastrup FC for 2014 har været lidt faldende. På pigesiden har vi oplevet en lidt større nedgang i medlemstallet en drengesiden

Læs mere

Elitenyt uge 5 - Odense Eventyr Golfklub

Elitenyt uge 5 - Odense Eventyr Golfklub Elitenyt uge 5 - Odense Eventyr Golfklub Din Oegk-kontakt: Arne dirckinck-holmfeld mobil: 2365 7219 e-mail: adh@dhplus.dk TDe 3 huller, der omtales som The Bear Trap på PGA National Jeg rejste d. 10 fredag

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling i Brøndby Håndboldklub

Referat fra den ordinære generalforsamling i Brøndby Håndboldklub ReferatfradenordinæregeneralforsamlingiBrøndbyHåndboldklub Afholdtmandagden3.juni2013kl.19.30iCaféen,Stadionhal1. Antaltilstedeværende:37medlemmersamt8bestyrelsesmedlemmer.Ialt45personer. 1. Valgafdirigent.

Læs mere

LUI Fodbold Referat af Generalforsamling 25. februar 2015

LUI Fodbold Referat af Generalforsamling 25. februar 2015 1. Valg af dirigent Søren Carlsen blev foreslået af bestyrelsen og valgt på generalforsamlingen. Søren konstaterer, at generalforsamlingen er lovlig indkaldt. 2. Beretning fra bestyrelsen Formand/ungdomsformand

Læs mere

Aalborg Atletik & Motion

Aalborg Atletik & Motion Aalborg Atletik & Motion www.aalborgatletik.dk 1 Team AAM præsentation Konceptet Med etableringen af Team AAM og formuleringen af støttekonceptet ønsker vi i klubben at tilbyde de bedste muligheder for

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub torsdag, den 21. november 2013. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Henne

Generalforsamling i Henne golfklub torsdag, den 21. november 2013. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Henne Generalforsamling i Henne golfklub torsdag, den 21. november 2013. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Henne golfbane a/s Men en særlig velkomst til vores nye træner

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Formanden v. Poul Henning byder velkommen og præsenterer bestyrelsen. Tilstede fra bestyrelsen er; Kenni Thunø, Torben Olsen,

Læs mere

Jo, de var der for fodbolden og intet andet!! og så alligevel

Jo, de var der for fodbolden og intet andet!! og så alligevel For mange specielt unge mennesker er USA drømmenes land. Mange af de kulturpåvirkninger vi udsættes for kommer jo derovre fra. Så da muligheden dukkede op for en flok piger i Langeskov IF, nemlig at kunne

Læs mere

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U10 U17 / Piger U11 U15) 3. 6. juli NYT NYT NYT

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U10 U17 / Piger U11 U15) 3. 6. juli NYT NYT NYT BIF-CUP BRANDE International u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer (Drenge U10 U17 / Piger U11 U15) 3. 6. juli 2014 NYT NYT NYT for U9 drenge samt U9- og U10 piger Fra den 5.- 6. juli 2014

Læs mere

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom August 2011 Nyhedsbrev i FC Roskilde ungdom Velkommen til et nyt tiltag i FC Roskilde ungdom. Som noget nyt vil FC Roskilde ungdom 4 gange om året udsende et nyhedsbrev. Nyhedsbrevet skal bruges til at

Læs mere

Amager Atletik Club. Elitegruppen. Støtteordning 2015. Juni 2015-1 Side 1 af 6

Amager Atletik Club. Elitegruppen. Støtteordning 2015. Juni 2015-1 Side 1 af 6 Amager Atletik Club Elitegruppen Støtteordning 2015 Juni 2015-1 Side 1 af 6 Indholdsfortegnelse 1 International Elite... 3 2 Elite Ultra... 4 3 National Elite... 5 4 Talent... 6 Juni 2015-1 Side 2 af 6

Læs mere

Nyhedsbrev - Lotte Friis December 2014

Nyhedsbrev - Lotte Friis December 2014 Nyhedsbrev - Lotte Friis December 2014 Nedtur ved EM i Berlin Gentofte - min nye klub Afbud til VM på kortbane VM på Langbane - kursen er sat / sigtet er indstillet. EM i Berlin. Ingen tvivl ved afrejsen

Læs mere

U17 DM nyhedsbrev. August 2015. Vigtige datoer: Mandag 10.8: Forældremøde 19.15 i kursuslokalet

U17 DM nyhedsbrev. August 2015. Vigtige datoer: Mandag 10.8: Forældremøde 19.15 i kursuslokalet U17 DM nyhedsbrev August 2015 Vigtige datoer: Mandag 10.8: Forældremøde 19.15 i kursuslokalet Informationer til forældre og spillere på U17 DM. Mandag 31.8: Infomøde om uddannelse 19.30 i kursuslokalet

Læs mere

Ikast Svømmeklub. Referat fra generalforsamling: Punkter:

Ikast Svømmeklub. Referat fra generalforsamling: Punkter: Referat fra generalforsamling: Tid: Tirsdag den 27-03-2012, kl. 19.00 Sted: ISK klublokale. Punkter: Nr. Emner: 1 Valg af dirigent, referent og stemmetællere (2 stk.): Dirigent: Kenneth Petersen Referent:

Læs mere

Nyheder 2005 1. Tee kursus og Thomas Bjørn Short Game Test

Nyheder 2005 1. Tee kursus og Thomas Bjørn Short Game Test Nyheder 2005 1. Tee kursus og Thomas Bjørn Short Game Test Lørdag, den 15. oktober indledte 15 juniorer efterårsferien med en dag på træningsbanen. De fleste af dem deltog for at få bevis på, at de har

Læs mere

ØG Eliteidræt. Eliteidræt, faglighed og fællesskab

ØG Eliteidræt. Eliteidræt, faglighed og fællesskab ØG Eliteidræt Eliteidræt, faglighed og fællesskab Eliteidræt, faglighed og fællesskab vildmedfoto.dk På Øregård brænder vi for idræt. Og vi vil skabe de bedste rammer for vores elever både fagligt og socialt,

Læs mere

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan for U12 & U13 Drenge Årgang Spillere født i 1999 og 1998 eller 4. kvartal i 1997. (5. og 6. klasse). Ledere: Træner Jørgen Jensen Hjejlevej 113 mobil 2540 5810 7451

Læs mere

Rejsebrev nr. 6. Deltagere på turen: Compound: Langbue: Barbue: Instinktiv: Gæster Team Manager:

Rejsebrev nr. 6. Deltagere på turen: Compound: Langbue: Barbue: Instinktiv: Gæster Team Manager: Rejsebrev nr. 6 Deltagere på turen: Compound: Langbue: Barbue: Instinktiv: Gæster Team Manager: Jozsef Csikos, Jacob Steffensen, Stig Andersen Tanja Dinesen Skudstrup, Josefine de Roepstorff, Sabina Holstein,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Århus 1900 Tennis, afholdt 9. marts 2015

Referat af ordinær generalforsamling Århus 1900 Tennis, afholdt 9. marts 2015 Referat af ordinær generalforsamling Århus 1900 Tennis, afholdt 9. marts 2015 Dagsorden i henhold til gældende vedtægter. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

FODBOLDSTÆVNE. Kære fodboldspillere, trænere og familier.

FODBOLDSTÆVNE. Kære fodboldspillere, trænere og familier. FODBOLDSTÆVNE Kære fodboldspillere, trænere og familier. Det er os en stor glæde at invitere unge fodboldspillere fra hele verden til den første udgave af Hans Christian Andersen City Games Fodboldstævne.

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 LANGESKOV BADMINTON KLUB 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Forside foto: Formanden modtog pris ved Badminton Fyn Repræsentantskabsmøde da LBK blev kåret til Årets Klub Side 2: Side

Læs mere

Danske Mesterskaber i Mangekamp 8. & 9. August 2009 på Skive Stadion

Danske Mesterskaber i Mangekamp 8. & 9. August 2009 på Skive Stadion Skive AM og Dansk Atletik Forbund indbyder til Danske Mesterskaber i Mangekamp 8. & 9. August 2009 på Skive Stadion Starttid Lørdag kl. 12.00 Søndag kl. 9.30 Adresse: Aldersgrupper: Øvelser: Engvej 19,

Læs mere

Historien om Boldklubben Hellas

Historien om Boldklubben Hellas Historien om Boldklubben Hellas BK Hellas blev stiftet 23. Juni 1926 af Carl Matzen. Carl Matzen, som var vicevært for kommunens ejendom Carl Langesvej, var meget sportsinteresseret og derfor var det for

Læs mere

Referat af trænermøde 21/8 2013

Referat af trænermøde 21/8 2013 Referat af trænermøde 21/8 2013 Deltagere :Lars, Charlotte, Emma, Maria, Vinnie, Polle, Lene, Kurt, Heidi, Bo, Bo og Jette Polle byder velkommen 1000 tak for at i valgte at blive træner, holdleder og hjælpere

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 27.10.14

Referat af bestyrelsesmøde 27.10.14 Referat af bestyrelsesmøde 27.10.14 Mandag d. 27/10 2014, kl. 19.30 Sted: Mødelokalet, fodboldafdelingen Til stede: Birgitte Gullacksen, formand BG Lars Kastberg, næstformand LK Niels Chr. Teglgaard, kasserer

Læs mere

Klubhus. - hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. - hvad er behovet til klubhuset

Klubhus. - hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. - hvad er behovet til klubhuset Klubhus - hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. - hvad er behovet til klubhuset Klubhus. Hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. Hvad er behovet til klubhuset. Forpagter til klubhuset.

Læs mere

Velkommen i Skørping Triatlon Klub

Velkommen i Skørping Triatlon Klub Velkommen i Skørping Triatlon Klub De seks sider informerer dig om, hvem vi er, hvad vi vil, og hvorfor vi vil. Vores sunde værdier og normer er ord og udsagn, der i brug giver sunde, hjælpsomme og positive

Læs mere

4. Bestyrelsesmøde i BIF Klubhusets mødelokale den 22. april 2014 kl. 19.00

4. Bestyrelsesmøde i BIF Klubhusets mødelokale den 22. april 2014 kl. 19.00 4. Bestyrelsesmøde i BIF Klubhusets mødelokale den 22. april 2014 kl. 19.00 Dagsorden og referat: Inviteret fra Bestyrelsen: Ole, Kim S, Søren, Erik, Kim E, Marianne Fra afdelingerne: Lars, Ole, Rikke,

Læs mere

Referat af trænermøde d. 4/3 kl. 19.00 i Hallen.

Referat af trænermøde d. 4/3 kl. 19.00 i Hallen. Referat af trænermøde d. 4/3 kl. 19.00 i Hallen. Vi startede med en kort præsentation, og det var godt at se, at alle årgange undtagen en enkelt var repræsenterede. Der var også en del nye ansigter i blandt.

Læs mere

Formandens beretning 2014-15

Formandens beretning 2014-15 Formandens beretning 2014-15 Dette er så afslutningen på mit første år som formand for Tårnby HK. Det kan vel siges at have været et turbulent år, når man ser på de ting der er sket i løbet af året, men

Læs mere

Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009

Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009 Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab 4. Indkomne forslag. (Skal være formanden i hænde senest 1 uge før.) 5. Valg af

Læs mere

ELITEIDRÆTSKLASSER 7.-9. KLASSE. olen.indd 1 06/11/13 12.03

ELITEIDRÆTSKLASSER 7.-9. KLASSE. olen.indd 1 06/11/13 12.03 ELITEIDRÆTSKLASSER 76 81 37 00 7.-9. KLASSE olen.indd 1 06/11/13 12.03 VEJLE ER ELITEKOMMUNE1 VELKOMMEN: Velkommen som ny elev og forælder på NOVAskolen. Vi glæder os til at have jer på holdet, der vægter

Læs mere

Fodbold blev måske op-fundet i det gamle Æ-gyp-ten. Her har man fun-det bolde af læ-der, træ og pa-py-rus. De bolde er mere end 2000 år gamle.

Fodbold blev måske op-fundet i det gamle Æ-gyp-ten. Her har man fun-det bolde af læ-der, træ og pa-py-rus. De bolde er mere end 2000 år gamle. Fodbold blev måske op-fundet i det gamle Æ-gyp-ten. Her har man fun-det bolde af læ-der, træ og pa-py-rus. De bolde er mere end 2000 år gamle. I Kina har man også spillet fod-bold for flere 1000 år siden,

Læs mere

Nyhedsbrev fra DDBU. Nyt fra DDBU Regionalmøder. Møderne afholdes følgende steder: Saxenhus, Juniorsgade 35, 4990 Sakskøbing. kl. 18.00 20.

Nyhedsbrev fra DDBU. Nyt fra DDBU Regionalmøder. Møderne afholdes følgende steder: Saxenhus, Juniorsgade 35, 4990 Sakskøbing. kl. 18.00 20. N Y T F R A D D B U O G K L U B B E R N E Nummer 1 Januar 2015 Nyt fra DDBU Regionalmøder Møderne afholdes følgende steder: Mandag den 19. jan 2015 kl. 18.00 20.00 Tirsdag den 20. jan. 2015 kl. 18.00 20.00

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB. tirsdag den 25. marts 2014 kl. 19.00 i Hollænderhallen i mødelokale 3 på 1. sal.

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB. tirsdag den 25. marts 2014 kl. 19.00 i Hollænderhallen i mødelokale 3 på 1. sal. REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB tirsdag den 25. marts 2014 kl. 19.00 i Hollænderhallen i mødelokale 3 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af bestyrelsens beretning

Læs mere

Skjern Badmintonklub

Skjern Badmintonklub Skjern Badmintonklub OPSTARTSFOLDER 2012/13 Velkomst! Velkommen til en ny sæson i Skjern Badmintonklub. I denne sæson har vi flere spændende ting på programmet. Blandt andet en klubtur til Denmark Open

Læs mere

Torsdag den 26 marts 2015. Kl.19.30, Sundeved efterskole.

Torsdag den 26 marts 2015. Kl.19.30, Sundeved efterskole. Referat fra generalforsamling i VBIF Torsdag den 26 marts 2015 Kl.19.30, Sundeved efterskole. Dagsorden: 1. Velkomst ved Henriette 2. Valg af dirigent: Marius Frellesen 3. Valg af protekolfører: Merethe

Læs mere

Referat af DFSU repræsentantskabsmøde 2013 i Aalborg

Referat af DFSU repræsentantskabsmøde 2013 i Aalborg Referat af DFSU repræsentantskabsmøde 2013 i Aalborg 1. Valg af dirigent og referent Jesper Gyldendahl / Niels Pagel 2. Beretning fra formanden 3. DFSUs sekretariat beretter 4. Året i klubberne Runde hvor

Læs mere

Bestyrelsesmøde Tid Torsdag d. 26. juni - kl. 17.30 Sted Idrættens Hus, mødelokale 2 Mødeleder Jens Terkelsen Referent Henriette Gilhøj

Bestyrelsesmøde Tid Torsdag d. 26. juni - kl. 17.30 Sted Idrættens Hus, mødelokale 2 Mødeleder Jens Terkelsen Referent Henriette Gilhøj Bestyrelsesmøde Tid Torsdag d. 26. juni - kl. 17.30 Sted Idrættens Hus, mødelokale 2 Mødeleder Jens Terkelsen Referent Henriette Gilhøj Deltagere Fraværende ved afbud Jens Terkelsen, Christina Carls, Henriette

Læs mere

7. 11. august 2013 1.Præmie: En ipad

7. 11. august 2013 1.Præmie: En ipad International Ungdomsturnering i Odense Bowlinghal 7. 11. august 2013 1.Præmie: En ipad Se mere på siden tilmelding og priser INVITATION BOWLING Odense Bowlinghal har den store fornøjelse at invitere unge

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00

Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00 Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00 1. Valg af dirigent og referent Niels Jensen blev valgt som dirigent. Ask Nørgaard blev valgt som referent. Dirigenten

Læs mere

Vandpoloturneringen er en åben turnering med mulighed for at deltage med klubhold, byhold og landshold.

Vandpoloturneringen er en åben turnering med mulighed for at deltage med klubhold, byhold og landshold. INVITATION VANDPOLO Kære vandpolospillere, trænere, dommere og familier, Det er en stor glæde igen at invitere alle unge med interesse for vandpolo til Hans Christian Andersen City Games Vandpolostævne.

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

www.springteamnordjylland.net

www.springteamnordjylland.net www.springteamnordjylland.net 2 Velkommen som gymnast og forælder i Springteam Nordjylland I gymnastikforening Springteam Nordjylland tilbyder vi trampolintræning. At springe trampolin er at lære sjove

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2011

Nyhedsbrev Juni 2011 Nyhedsbrev Juni 2011 Nyhedsbrevet modtages nu af 1466 mailadresser Anbefal andre at tilmelde sig Nyhedsbrevet her: http://www.frederiksberg-boldklub.dk/nyhedsbrev/ Nyt fra administrationen FB s administration

Læs mere

Danske Bank Cup Næstved 2011 17. 18. september.

Danske Bank Cup Næstved 2011 17. 18. september. Danske Bank Cup Næstved 2011 17. 18. september. Velkommen til Danske Bank Cup - Næstved 2011. Håndboldspillere, dommere, publikum, sponsorer og alle frivillige hjælpere bydes velkommen til dette års Danske

Læs mere

Hvordan Gennem et professionelt og målrettet arbejde og i tæt dialog med Golfmanageren.

Hvordan Gennem et professionelt og målrettet arbejde og i tæt dialog med Golfmanageren. Forretningsorden og opgaver for Eliteudvalget i Odense Golfklub Formål: At tilstræbe for at der til stadighed deltages med minimum såvel 1 herre- som 1damehold i Dansk Golf Unions Danmarksturnering og

Læs mere

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Valby boldklub Mere end fodbold Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Den blå tråd i Valby Boldklub Formanden har bolden M ange mennesker tænker nok, at alle fodboldklubber er ens. Men

Læs mere

22-24 januar 2016. En super stævneoplevelse med tilbud om overnatning og bespisning.

22-24 januar 2016. En super stævneoplevelse med tilbud om overnatning og bespisning. 22-24 januar 2016 Få et internationalt afsæt til langbanesæsonen ved Arena Lyngby Open. Over tre dage afvikles løb i alle alderskategorier med chance for kontante præmier i finaler og Challenge. En super

Læs mere

Formanden forklarede at det tomme sæde i bestyrelsen med at Holger Schmidt som vi er bekendt med, er flyttet til Jylland.

Formanden forklarede at det tomme sæde i bestyrelsen med at Holger Schmidt som vi er bekendt med, er flyttet til Jylland. Referat af ordinær generalforsamling i Greve Brandmandsforening den 5. februar 2015 Formanden startede med at byde velkommen til den ordinære generalforsamling, særlig velkommen til foreningens æresmedlem

Læs mere

Mesterskabsfolder 2013

Mesterskabsfolder 2013 Mesterskabsfolder 2013 Senest opdateret den 13. september 2013 2 [INTERNATIONALE MESTERSKABER OG LANDSKAMPE 2013] Indholdsfortegnelse BAGGRUND 3 EM-INDE 2013 4 NORDIC 10.000 M CHALLENGE 8 EUROPEAN 10.000

Læs mere

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Træningslejr for hold 1 og 2 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer Kære spillere

Læs mere

Referat fra Kredsgeneralforsamlingen den 18. marts 2015 i Arena Randers

Referat fra Kredsgeneralforsamlingen den 18. marts 2015 i Arena Randers Referat fra Kredsgeneralforsamlingen den 18. marts 2015 i Arena Randers 1) Konstatering af antal fremmødte foreninger, samt valg af 3 stemmetællere. 30 foreninger deltog ud af kredsens 70 foreninger. Poul

Læs mere

Dagsorden til forældre-/spillermøde, den 18. juni 2011 for U-18 piger i Team Århus Syd:

Dagsorden til forældre-/spillermøde, den 18. juni 2011 for U-18 piger i Team Århus Syd: Dagsorden til forældre-/spillermøde, den 18. juni 2011 for U-18 piger i Team Århus Syd: 1. Hvorfor holdsamarbejde 2. Hvilke hold er tilmeldt 3. Hvordan bliver man udtaget 4. Trænersammensætning 5. Træningsstart,

Læs mere

www.springteamnordjylland.net

www.springteamnordjylland.net www.springteamnordjylland.net Velkommen som gymnast og forælder i Springteam Nordjylland I gymnastikforening Springteam Nordjylland tilbyder vi trampolintræning. At springe trampolin er at lære sjove spring,

Læs mere

Indbydelse til Beg/Øvet Cup Kamp - Esbjerg

Indbydelse til Beg/Øvet Cup Kamp - Esbjerg Promotor: Tidsplan: Dansk Taekwondo Klub Sidste frist for authorization på TPSS.NL Arrangør: 12. april 2013 Esbjerg Taekwondo Klub Sidste tilmelding: Dato: 15. april 2013 4. maj 2013 Info mail sendes til

Læs mere

PIs gymnastikhold indtager. opvisningsgulvene. Af Sidsel Andersen, gymnast på PI Opvisningsholdet

PIs gymnastikhold indtager. opvisningsgulvene. Af Sidsel Andersen, gymnast på PI Opvisningsholdet GYMNASTIKAFDELINGEN... PIs gymnastikhold indtager opvisningsgulvene Af Elisabeth Arnsdorf Haslund, bestyrelsesmedlem i PI-Gymnastik Fotos Gudrun Clausen, skavenfoto.dk Opvisningssæsonen er i fuld gang,

Læs mere

Aaif s Træner/ledermøde

Aaif s Træner/ledermøde Referat Træner/ledermøde mandag den 31. januar 2011 Referent Bruno Hansen Deltagere: U7 Jørn Rønnow, U8 D Jimmi Rasmussen, U9 D Henrik Vilsen, U 9 P Morten Sundgaard, U10 P Morten Iversen, U11 P Bent Mygind,

Læs mere

Idrætslinjen Nyhedsbrev 5-2014

Idrætslinjen Nyhedsbrev 5-2014 Idrætslinjen Helsingør Idrætslinjen Nyhedsbrev 5-2014 Sep.2014 Idrætslinjen har 5 års fødselsdag Fejres med nye discipliner og nyt spor vi bliver 6 klasser i fremtiden! Helsingør Kommunes Idrætslinje startede

Læs mere

Taastrup Gymnastik Forening Formandens beretning for 2014 Generalforsamlingen 11/1-2015

Taastrup Gymnastik Forening Formandens beretning for 2014 Generalforsamlingen 11/1-2015 Taastrup Gymnastik Forening Formandens beretning for 2014 Generalforsamlingen 11/1-2015 Rundt om foråret Flot Lokalopvisning med deltagelse af blandt kæmpe hold fra Stevns. Årsfest med stor tilslutning.

Læs mere

CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012. CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN

CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012. CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012 CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i. tirsdag d. 26. februar 2008

Referat af ordinær generalforsamling i. tirsdag d. 26. februar 2008 Referat af ordinær generalforsamling i Brøndby Judo Klub tirsdag d. 26. februar 2008 1. Valg af dirigent og referent Svend Hansen blev valgt som dirigent. Michael Sørvin blev valgt som referent. Svend

Læs mere

Munkebjerg Gymnastikforening. Formandsberetning. året 2014

Munkebjerg Gymnastikforening. Formandsberetning. året 2014 Munkebjerg Gymnastikforening. Formandsberetning. året 2014 464 gymnaster fordelt på 21 hold - 9 begejstrede børnehold, 4 veltrimmede voksenhold og 8 ambitiøse konkurrencehold, der alle træner, tonser og

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2014

Bestyrelsens beretning 2014 Bestyrelsens beretning 2014 Kalenderåret 2014 var igen noget af en rutsjebane for alle i VFF, både den professionelle afdeling og hos os. Superliga holdet måtte efter kun en enkelt sæson en tur ned i 1

Læs mere

Generalforsamling i Ørestad IF

Generalforsamling i Ørestad IF Generalforsamling i Ørestad IF Mandag 28. april 2014 kl. 19.30 Field s, 3. sal - ved siden af fitness dk Referat 1. Formalia a. Valg af dirigent - Lotte b. Valg af referent - Frida c. Valg af 2 stemmetællere

Læs mere

HHX ELITESPORT HHX - KOMBINER SPORT OG UDDANNELSE WWW.HHXAALBORG.DK FOR DIG, DER DYRKER SPORT PÅ ELITENIVEAU

HHX ELITESPORT HHX - KOMBINER SPORT OG UDDANNELSE WWW.HHXAALBORG.DK FOR DIG, DER DYRKER SPORT PÅ ELITENIVEAU HHX ELITESPORT HHX - KOMBINER SPORT OG UDDANNELSE FOR DIG, DER DYRKER SPORT PÅ ELITENIVEAU WWW.HHXAALBORG.DK KOMBINER SPORT OG UDDANNELSE ELITESPORT PÅ HANDELSGYMNASIET På Handelsgymnasiet Aalborg kan

Læs mere

Velkommen )l IF Hasle KFUM Håndbold. Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson

Velkommen )l IF Hasle KFUM Håndbold. Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson Velkommen )l IF Hasle KFUM Håndbold Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson! Tilmelding *l IF Hasle KFUM Hold: (sæt ring) U8 U10 U12 U14 U16 U18 Køn: (sæt ring) Dreng Pige Navn: Fødselsdag:

Læs mere

Formand Søren Kristensen bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 19 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer.

Formand Søren Kristensen bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 19 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer. Referat af generalforsamling i BMI - torsdag, den 26. februar 2015 kl. 19.00 i hallens cafeteria: Formand bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 19 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer.

Læs mere