Dag 1 - Frederiksværk - Randers

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dag 1 - Frederiksværk - Randers"

Transkript

1 Nyhedsbrev nr august 2015 Danmark Rundt 2015 Af Claus Bodenhoff Dag 1 - Frederiksværk - Randers Efter 7 måneders hårdt arbejde, hvor stort set al min fritid var gået med planlægning af Danmark Rundt 2015, var dagen endelig nået, - dagen hvor jeg skulle cykle af sted fra Frederiksværk og Danmark rundt. Spændingen var stor og adrenalinen pulserede i min bevidsthed. Kunne jeg klare det, - og var man så dedikeret rundt omkring i Danmark, som man havde givet udtryk for? Der var mange spørgsmål, og jeg vidste de ville blive besvaret hen ad vejen. Det var stort, at møde op på Nordtorvet i Frederiksværk den 10. juni kl. 7. City Bakery stod klar med morgenbrød og kaffe til de morgenfriske og Halsnæs Avis og Din Tøjmand havde hjulpet til med at få tingene på plads. Borgmester, Steen Hasselriis, var mødt frem på cykel, og i øvrigt holdt en fremragende tale, hvor Steen omtalte Frederiksværk som byen med de mange ildsjæle. Jeg er bestemt ikke den eneste. Borgmesteren havde medtaget en check på kr som blev doneret direkte til Børnecancerfonden. BandetDanmark spillede op til en god start, og sangen som er skrevet og dedikeret til Danmark Rundt 2015, Som en Vinder blev spillet og sunget denne smukke morgenstund. Borgmester Steen Hasselriis, Jens Veggerby, Henrik Ditlev m.fl. cyklede med til Hundested. Min wingman, Vagn V. Sørensen, servicechef på vores Team Rynkeby Holbæk hold i 2014 og Tommy som kørte ledsagerbilen (kollega i Sparinvest), kørte med mig til Randers, hvor vi blev modtaget med applaus og positive tilråb af mange mennesker, da vi kørte over Gudenåen og ind i Randers by. Støt Børnecancerfonden via Danmark Rundt 2015

2 Dag 2- Randers - Aars Med udgangspunkt i Sparinvest Randers, gik turen mod Aars, - en lille by nordvest for Randers med ca indbyggere. Hele byen var klar til at tage imod os på 2. dagen og var gjort klar til fest, når jeg sammen med 7 kolleger ankom. Umiddelbart inden vi kørte ind igennem den brostensbelagte hovedgade, stod mange børn fra byens skole klar for at cykle med ind i byen, og forrest af alle, var min ambassadør, Maja Dam Ibsen, som skulle cykle i front. Modtagelsen lidt uden for Aars var enestående. I Aars centrum blev vi modtaget af en masse mennesker, som stod langs den smukke flagallé, og da vi kom frem til Kimbertorvet var BandetDanmark i gang med sangen Som En Vinder. Større kunne det faktisk ikke blive. I løbet af eftermiddagen blev vi alle præsenteret for en fantastisk indsamling, af en lang række foreninger, handelsstandsforeningen, byens handlende og mange andre. Kl kunne borgmester Knud Kristensen løfte sløret for det totale indsamlingsbeløb, som lød på mere end kr. Aars viste vejen og med denne flotte indsamlingsaktivitet, kom der ekstra kræfter til min videre tur rundt i Danmark. Det blev en god nattesøvn på Aars Hotel, der donerede værelset. Dag 3 - Aars - Tversted Dagen startede i Aars Golf Klub, hvor der var inviteret til charity golf og morgenmad. BandetDanmark var med og det var mine gode venner, Camilla Andersen og Anders Dahl-Nielsen også. Vejret var pragtfuldt, og jeg tror at alle havde en super dag. Jeg fik lov til at slå den første bold ud, og på trods af at jeg ikke har spillet golf i over et år, var jeg så heldig at ramme den lille kugle lige i r. og fik dermed vist vejen, inden jeg kørte videre mod Aalborg. I Aalborg - blev jeg 7 km inden centrum - mødt af et lokalt motionscykelhold samt en Rynkekammerat, Stig Nicolaysen, som alle kørte med mig ind igennem byen til Jutlander Bank på Nytorv. Her blev der serveret noget at drikke, og jeg modtog en check på kr af Heidi Ø. Pedersen, Jutlanter Bank. Og igen fik jeg mulighed for holde tale og takke og samtidig fortælle historien om Danmark Rundt Derefter gik turen videre til Frederikshavn. De første km ud af byen fulgte Stig Nicolaysen med mig, og her fortalte han mig om sit store projekt i 2016, hvor han skal køre Race Accross America. En tur på km på 12 dage - respekt. I Frederikshavn skete modtagelsen ved Sparekassen Vendsyssel. Sammen med Erik fra Spar V cyklede vi den resterende del af turen til Tversted, hvor vi om aftenen hyggede os i et godt selskab og med god mad. Værterne var Spar V. ved Keld Kirkedall, Else og Erik.

3 Dag 4 - Tversted - Hjørring - Thisted Dagen startede med morgenmad i Sparekassen Vendsyssel, Hjørring, hvor vi hyggede os med nogle af sparekassens medarbejdere, og hvor jeg igen fik fortalt om projektet. Team Hjørring fulgte med mig til Pandrup, hvor vi havde et lille pitstop ved Børglum Kloster, hvor DR s julekalender tidligere er blevet optaget. Et meget smukt sted, men også det eneste sted denne dag, hvor der var en lille smule højde på etapen. I Pandrup blev vi modtaget af Team Møllehjulet ved Sparekassen Vendsyssel, hvor Joan Sørensen havde sørget for gode sandwich og masser at drikke. Efter en halv times tid gik det så mod Thisted. Team Møllehjulet skulle senere til et privat arrangement, men fulgte mig på vej ca. 15 km, hvorefter jeg cyklede alene til Thisted. Regnen undgik vi ikke, og da vi kom frem til Thisted blev det bare værre. Men alt i alt endnu en super god dag. Dag 5 - Skive - Viborg - Holstebro Det blev en af turens hårdeste dage med vestenvind på 14 m/sek. Og turen fra Viborg til Holstebro gik stik vest, og her kom udfordringen! Ved ankomsten til Andelskassen i Viborg blev vi modtaget af bankdirektør Jan Petersen og afdelingsdirektør, Tage Malling. Tage havde sørget for forplejning og det var lige, hvad vi havde brug for. Langsomt blev lokalet fyldt op med motionsryttere, over for hvem jeg fik mulighed for at fortælle om turen. Samtidig kunne jeg takke bankdirektør, Jan Pedersen, for bankens store engagement i projektet. Snart var vi 21 personer klar til at fortsætte turen mod Holstebro, hvor Andelskassen donerede 250 kr. pr deltager og gav samtidig 5 kr. pr. kørt km. Efter ca. 10 km hoppede de første af, og her var flere børn iblandt, som alle skulle returnere til Viborg. Flot at cykle så langt, når nogle af børnene ikke var mere end 10 år. I Gammelstrup 38 km fra Viborg hoppede Viborg Motion Cykelklub af. Men forinden dette skete, modtog jeg fra holdets aktivitetskoordinator, Jes Johansen beskeden om, at Cykel Motions Viborg donerede kr. Fra Gammelstrup valgte Lars S. Sørensen at følge mig hele vejen til Holstebro, og det var på trods af, at Lars skulle returnere til Randers. Han tog en tur på godt 100 km denne søndag formiddag for Danmark Rundt 2015, ligesom 21 andre tog turen for projektets skyld.

4 Dag 6- Holstebro - Skjern Jeg glædede mig til at skulle til Skjern. Ikke mindst fordi jeg på vejen til Skjern skulle møde min protektor og gode ven, Michael V. Knudsen. Det blev en god tur fra Holstebro, selvom der på ruten var lidt flere bakker end de forrige dage. En kilometer efter byen, Hanning ventede jeg på Knudsen, og det var super fedt at se ham springe på cyklen. Det gik rigtig godt de sidste 8 kilometer ind til Skjern, men jeg skulle træde til. Selvom Knudsen ikke har cyklet så meget i mange år, er han er trimmet og kom direkte fra træning i BSV/ Bjerringbro Silkeborg. Som chauffør, mens Knudsen var på Rynkeby-cyklen, havde han medtaget holdkammeraten, Kasper Nielsen. I Skjern blev vi modtaget i Skjern Bank, hvor vi fik lidt at drikke og dejlig frugt og en donation på kr. Og så blev jeg overrasket over at min gode samarbejdspartner fra Messecenter Herning, Annette Richter, var mødt op for at byde mig velkommen. Det var fedt, at Knudsen og Kasper Nielsen havde tid til kaffe og rabarberkage på hotellet, inden de kørte videre til Kolding, hvor de om eftermiddagen skulle spille Lasse Boesens testimonial kamp. Dag 7 - Skjern - Grindsted Det var en råkold morgen at stå op til, og jeg var ikke umiddelbart oplagt til at køre den relative korte distance på 45 km. Men det er jo i disse situationer, man skal tænke på at andre har det meget værre og det er dem, det handler om nemlig de kræftramte børn og deres familier. Og jeg er sikker på, at de gerne ville bytte med mig!! Ja, jeg er heldig, at jeg kan, og det er derfor jeg gør det. Tager turen Danmark rundt til fordel for disse børn. Turen ud af byen gik fint og snart var jeg af sted på landevejen mod Grindsted. Heldigvis havde jeg den dag en god vind i ryggen, og det betød naturligvis meget på min gennemsnitshastighed. Men jeg syntes også, at det var på tide, at jeg tilsmiltes af vinden, som havde været en hård modstander det meste af vejen rundt i Danmark. Med et enkelt pitstop i Sdr. Omme, kørte jeg den sidste tur ind til Grindsted, hvor vi hurtigt fandt hotellet som ligger i udkanten af byen.

5 Dag 8 - Grindsted - Esbjerg Vejrudsigten lovede dårligt vejr i løbet af onsdagen, og derfor traf jeg en beslutning sent aftenen før. Den gik ud på, at jeg tog tidligere af sted fra hotellet, og kørte cykelteamet fra Esbjerg i møde omkring Tofterup, ca. 18 km fra Grindsted. En pivende sydvestenvind var min makker fra dagens start, hvor regnen lod vente på sig. Efter Tofterup mødte jeg mine fire trækkerdrenge med Johnny Olsson i spidsen. Tak for det, for selvom jeg kæmpede mig frem mod vinden, og det trods alt gik okay med ca. 20 km/t, så var det en befrielse, at møde disse bredskuldrede mænd, og få lov til at ligge i læ af dem hele vejen til Esbjerg, hvor regnen væltede ned. Café Guldæggets ejer, Michael Mikkelsen havde sørget for varmelamper og kaffe og gode sandwich, så vi fik hurtigt varmen. Radio Viktoria og TV Glad Esbjerg var på pletten, og jeg fik igen og igen fortalt historien om, hvorfor jeg kører Danmark rundt. Det blev en super dag og endelig fik jeg kontakt til min tidligere kollega, Karen Muff, fra tidligere Varde Bank. Jan Mols, som er leder af spillestedet Tobakken, og som var en af trækkerdrengene inviterede os i Esbjerg revyen, hvor vi blev underholdt rigtig meget. Hvor var det dejligt at komme hjem igen til Esbjerg, hvor jeg i var souschef i Varde Banks centrale marketingafdeling. Tak til Esbjerg, Johnny Olsson, Moove, Michael Mikkelsen, Café Guldægget, Jan Mols, Karen og Ole for en fantastisk dag. Dag 9 - Esbjerg - Tinglev Efter en super aften i Esbjerg Revyen og en god nats søvn, stod vi op og fik et godt solidt morgenmåltid på Hotel Scandic i Esbjerg. En lang tur på 105 km lå forude. Vi blev bedt om at møde i Skjern Bank Esbjerg, som havde inviteret til morgenbasser og kaffe. Og det lokale Team Rynkeby Vestjylland stillede op med 7 ryttere og ville køre med til Tinglev. Skjern Bank, Esbjerg donerede kr Carina fra Radio Victoria og Team Rynkeby skænkede mig en T-shirt fra radioen samt en model Team Rynkeby Holbæk cykel. Det var stort, når man tænker på, at Team Rynkeby selv samler midler ind til samme formål. Her blev der udvist storhed. Efter en god tur først til Ribe og siden Tønder, kørte vi videre mod Tinglev, hvor jeg skulle overnatte. Det var super fedt at lære Rynkerne fra Team Vestjylland at kende, og de fulgte med hele vejen. Et par kilometer inden Tinglev, blev vi modtaget af elever fra Den Tyske Efterskole, og senere på skolen modtog jeg af forstander Jørgen Warm en check på kr Herefter gik turen til Brugsen i Tinglev, hvor Handelstandsforeningen havde udfærdiget et flot velkomstbanner og overrakte en check på kr. Senere på eftermiddagen holdt jeg et foredrag for netop Handelsstandsforeningen, hvor jeg personligt også fik lov til at takke de enkelte medlemmer for deres enestående donation.

6 Dag 10 - Tinglev - Sønderborg Jeg overnattede hos gode venner i Tinglev, Conny og Bernd Søndergaard. Bernd havde tidligere givet udtryk for, at han ville cykle med til Sønderborg. Det blev en super tur uden de store bakker, så på den måde lignede ruten den samme, som jeg havde kørt med mine nye Rynke-venner fra Esbjerg. På vejen til Sønderborg havde Bernd aftalt, at vi skulle besøge Mejeriet Naturmælk, hvor der var modtagelse med kaffe og ostemad. Og jeg fik her en check på kr overrakt at direktør Leif Friis Jørgensen. Jeg fik en kort introduktion til økologi og mejeriets produktion m.v. Desværre havde vi ikke tid til at se produktionen, men det vil jeg gøre ved en senere lejlighed. Jeg fik også en flot tilkendegivelse om, at hvis jeg kørte turen igen i 2016, ville Mejeriet Naturmælk bakke op igen. Ved ankomsten til Sønderborg var der modtagelse på Hotel Comwell Sønderborg, og der stod boblevand, frugt og nogle glade mennesker. Hoteldirektør, Helle Miang, holdt tale og sammen med sin familien, medarbejdere og revydirektør Leif Maibom med frue, fik jeg yderligere kr til indsamlingen. Jeg var rørt, og havde efterhånden svært ved ikke at vise følelser over den måde, som jeg blev modtaget på rundt omkring i Danmark- det var enestående! Helle Miang og Leif Maibom inviterede på revymiddag, og senere på aftenen oplevede jeg en fremragende Sønderborg Revy. Dag 11 - Sønderborg - Maribo Vi startede dagen kl og så gik det ellers af sted over Als og til Fynshav, hvorfra færgen sejlede til Bøjden. Ved ankomsten til Bøjden, stod mine kolleger, Jens Mostrup Rasmussen, Lars Toft og Anders Christensen klar med cyklerne og ventede, og Anthon (Jens nevø) kørte ledsagerbilen, idet Lars og Jens skulle hjem, når vi nåede Maribo. Anders fulgte med hele vejen til Spodsbjerg, og steg i øvrigt på igen senere på turen i Vordingborg. Det er værdsat, at kollegerne, såvel som Sparinvest, bakker så massivt op omkring denne tur. Turen på Sydfyn og ned over Taasinge og til Spodsbjerg var utrolig smuk, og i øvrigt uden de store bakker, så det gik relativt stærkt og blev en super tur, og igen i et godt selskab, som på så mange andre af turens etaper. Det viste sig, at vi for første gang på turen løb ind i et overnatningsproblem i Maribo. Heldigvis blev vi reddet hen på aftenen, og var nødt til at flytte til et andet sted. Vores gode samarbejdspartner i Sparinvest, Henrik Pedersen, fra Restaurant Babette i Vordingborg, har en god bekendt, som har et Bed + Bike og her blev dørene straks åbnet for os. Det er et rigtig hyggeligt sted, og vi fik en særdeles venlig modtagelse ved ankomsten af stedets ejer, Karsten Schiøtz.

7 Dag 12 - Maribo - Køge Da vi tidligt på formiddagen ankom til Restaurant Babette, tog min gode samarbejdspartner, Henrik Pedersen, flot imod med et veldækket bord med lækre pølser, oste, juice og kaffe. Line Isager og Anders Christensen (kolleger i Sparinvest) mødte frem som aftalt, og cyklede sammen med mig på dagens etape. Henrik Pedersen foreslog en lidt længere rute over Faxe, men også en meget smuk rute, og det var vi bestemt ikke kede af. Turen gik direkte til Køge, hvor vi var inviteret på besøg hos en kollega, Helle Skovgaard, som diskede op med lækkerier og boblevand til de trætte cykelkroppe og ben, og til den efterhånden trætte chauffør i ledsagerbilen, Tommy. For første gang mærkede jeg ømhed i den venstre læg, men ikke noget der forhindrede mig i at cykle videre. Comwell Køge Strand tog flot imod og udover en dejlig flaske bobler (Magnum 1,5 liter), havde medarbejderne samlet en donation sammen af egen lomme. Super flot. Dag 13 - Køge - Rødovre masse på vejen. Den korte etape gjorde, at vi havde tid nok, for vi skulle først være på Rødovre Rådhusplads kl Det blev en fantastisk modtagelse på Rødovre Rådhusplads hvor Radio Rødovre og Riffi Haddaoui med personale og mange mennesker var mødt op. Morten Bødskov, Borgmester Erik Nielsen Rødovre Kommune, kostvejleder Vibeke Lund, Helge Jørgensen fra City Bakery, min søster Janne, musikbooker Gitte Petersen, og tidligere kolleger og mange flere. På pladsen stod Den Skaldede Kok og stegte pølser. Det var en morgen, som næsten alle andre, bortset fra at der i løbet af natten var kommet regnbyger ind fra syd. Skal jeg virkelig af sted i det vejr? Men der var ingen tvivl, og kl cyklede jeg mod Køge Torv. Inden længe stødte min kollega, Helle Skovgaard, til, og snart kom yderligere tre ryttere fra Reach Out cykelholdet. Sammen begav vi os alle 5 på vej mod Rødovre, og selvom det regnede og blev mere og mere vådt, var det faktisk en rigtig hyggelig tur, hvor vi fik snakket en BandetDanmark, som har leveret og dedikeret sangen Som En Vinder og som har fulgt mig rundt i Danmark, stillede også op, og Jan og Klaus Nielsen gav den fuld gas, som de sædvanligvis gør. Dette band er så fremragende, og de fortjener at blive hørt af mange mange flere. Lyt til sangen, den kan stadig skaffes, hvis man vil donere kr. 100,-. Send mig en sms med navn og adresse, når du har doneret beløbet på kr. 100, så sender jeg cd en med sangen retur. Riffi Haddaoui stod for hele iscenesættelsen sammen med Radio Rødovre, og jeg er Riffi meget taknemmlig. Han har bakket op og gjort et kæmpe arbejde for mig. Riffi styrede auktionen over mange effekter, som f.eks. Daniel Aggers signerede BIF trøje, Anders Bircows foredrag, Rødovre Ishockey s trøje og et årskort til klubbens kampe, et gavekort til Fart og Tempo i Ballerup skænket af Lars Jørgensen på kr., Morten Bødskovs kampagnejakke fra Socialdemokraterne, som var signeret af såvel Morten Bødskov selv og HelleThorning Schmidt. Auktionerne gik rigtig godt, og samtidig med at mange havde fået mulighed for at ønske et musikstykke i radioen, hvis radioen donerede 100 kr., betød, at der fra Rødovre Radio blev afleveret et beløb på kr. til kræftramte børn og deres familier. De fem indsamlingsbøsser jeg har haft med rundt blev åbnet ved Sparinvest s interne revisor, Claus Pommer og kollega, Helle Skovgaard, og sammen talte de to beløbet op til ca kr., som de sørgede for blev sat i banken.

8 Dag 14 - Tåstrup - Balleup - Frederiksværk vidste, at jeg nu var så tæt på målet, og at det ikke kunne gå galt. Dagen startede med brunch hos Sparinvest, og alle kolleger i øst Danmark samt nogle enkelte fra Randers var mødt op for at være med til at sætte mig i gang med den sidste etape. Jeg fik mulighed for at fortælle kollegerne om turen, og det betød rigtig meget for mig, at min arbejdsplads havde støttet så kraftigt op, som den har gjort. Vi var syv der kørte mod Ballerup kl og to kolleger fra Randers havde taget turen herover, for at støtte mig og køre med til Trio Biler i Ballerup, hvor Trio Biler havde inviteret medarbejdere og kunder med på den sidste etape frem mod Frederiksværk. Hos Trio Biler havde Line og Mette gjort klar med nødder, chokolade, frugt, vand og kaffe, og vi hyggede os og talte om turen fra Sparinvest til Ballerup. På et tidspunkt fik jeg igen mulighed for at fortælle lidt om turen, og om vigtigheden omkring det at møde de kræftsyge børn og deres familier og tale med og til dem. Det har været et af mine mål med denne Danmark Rundt 2015, udover naturligvis at samle midler ind til disse hårdt prøvede familier. BandetDanmark mødte igen op og spillede en buket af deres fremragende sange, og naturligvis også sangen Som En Vinder. Det var på mange måder en vemodig start på dagen, jeg vidste, at når jeg var igennem den, ville det være uigenkaldeligt sidste gang i denne omgang, at jeg pumpede cyklen og kørte fra et sted til et andet. Men det var også en glædens dag, en dag hvor jeg Min wingman, Vagn V. Sørensen, som var med på 1. etape vendte tilbage til sidste og 14. etape, og på toppen af Thors Bakke mødte vi en skoleklasse fra Arresø Skole Magleblik, som stod og ventede på at skulle cykle med de sidste kilometer til Frederiksværk. Og det var en forløsning at se de glade børn stå og tage imod os og vide, at nu var der kun et par kilometer tilbage. Sponsorer af Danmark Rundt 2015 SPONSORER Production A/S Marian Nielsen Merete Addis Knudtzon Graphic A/S Totalsalg v/dennis Perschke damonline auktioner jt digital solutions kyhl designcenter Restaurant Banphai Frederiksværk Motionscenter Aalborg Håndbold Trio Biler, Ballerup Scandic FÆRGEN.DK EI-Udstillinger ApS Euro Workers Hotel Schaumburg, Holstebro Hotel Svanen, Grindsted

9 Tusinde tak I al beskedenhed kan jeg glæde mig over at have udført en bedrift, som mange havde været i tvivl om, om jeg kunne gennemføre. En lidt vanvittig ide, udtalte Team Rynkeby Fondens direktør, Carl Erik Dalbøge, da jeg præsenterede ideen for ham, som den første tilbage i november Men da Carl Erik i samme moment sagde, at hvis nogen skulle kunne klare det, så var det mig. Så var jeg sikker på, at jeg ville gennemføre min idé. Dermed var startskuddet gået, og den første og meget vigtige opbakning var på plads. Siden kom Marianne Benzon Nielsen, Børnecancerfonden, kostvejleder Vibeke Lund, The Sweet Company, Riffi Hadaoui, Rødovre Radio, Jens Veggerby, Veggerby Sport og Kultur, Henrik Ditlev, Ditlev Cykler i Hundested, BandetDanmark og sidst, men ikke mindst - min uundværlige og super dygtige grafiker Merete Møller, Tekst & Idé. Efter hver etape har jeg, som det sidste inden jeg lagde hovedet på puden, sendt billeder og tekster og Merete har så været tidligt oppe billedbehandlet og korrekturlæst, og har så opdateret og facebook: danmarkrundt2015, tjekket lokale nyheder og presse, så alle og enhver interesserede hver morgen kunne læse om gårsdagens etape. Hvilket fremragende arbejde, Merete Møller har gjort. Jeg var glad og stolt over at være kommet hjem igen efter 14 dage på min cykel i ofte både regn og blæst, men til tider også i solskin. Jeg har ikke haft en eneste punktering, og jeg har undervejs været bakket godt op af min ledsager, Tommy Maltesen, Sparinvest, som kørte ledsagerbilen. Tommy og jeg er gode kolleger, men vi har aldrig været sammen i længere tid ad gangen, - og det kræver altså noget tilpasning. Men vi fandt rytmen, og ikke på et eneste tidspunkt var der uoverensstemmelser. Indtrykkene er voldsomt store, og mange ting skal på plads i mit hoved, før jeg egentlig er helt klar over hvad det er for en tur jeg har gennemført. Men jeg kan bekræfte, at det har været en super tur, som jeg ikke ville have undværet, selvom mange af etaperne blev kørt i pivende modvind, og både op- og ned ad bakke og med en del regn. Men formålet med turen har været afgørende, og når det så allerværst ud, tænkte jeg på de børn, som så gerne ville have cyklet i stedet for mig, men som ikke har mulighed for det pga. sygdom. Det var en motivationsfaktor der havde betydning. At der så undervejs i hele forløbet blev samlet et pænt beløb sammen til de kræftsyge børn og deres familier gør bestemt ikke turen ringere. Mit ønske var kr. men det blev til mere end kr. som overrækkes til direktør Marianne Benzon Nielsen på et senere tidspunkt. Der er så mange jeg gerne vil takke for støtten, og som jeg er helt overvældet over. Ingen nævnt, ingen glemt. Men jeg vil skrive en personlig hilsen til alle, - det er da det mindste jeg kan gøre. Tusinde tak. Nyhedsbrevet udgives i forbindelse med projektet Danmark Rundt 2015 og udsendes til abonnenter, samarbejdspartnere, sponsorer, bidragsydere og andre interessenter. Abonnement tilsendes via tilmelding på Redaktør Claus Bodenhoff Maagevej Frederiksværk Mobil GRAFISK TILRETTELÆGGELSE Tekst & Idé Merete Møller Grafisk Design GRAFISK TILRETTELÆGGELSE Tekst & Idé Merete Møller Grafisk Design

I Halsnæs vil vi skabe bedre muligheder for, at borgerne. det sunde valg. Vi har endnu et stykke vej at gå - bare for at nå et landsgennemsnit

I Halsnæs vil vi skabe bedre muligheder for, at borgerne. det sunde valg. Vi har endnu et stykke vej at gå - bare for at nå et landsgennemsnit Nyhedsbrev nr. 6-8. juni 2015 Danmark Rundt 2015 af Af Steen Hasselriis, borgmester i Halsnæs Kommune Når Claus Bodenhoff den 10. juni starter cyklen op og begiver sig Danmark Rundt er det med fuld opbakning

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 8-6. november 2015. Jeg har længe glædet mig til officielt, at skulle overrække direktør

Nyhedsbrev nr. 8-6. november 2015. Jeg har længe glædet mig til officielt, at skulle overrække direktør Nyhedsbrev nr. 8-6. november 2015 TAK fra Danmark Rundt 2015 Borgmester, Steen Hasselriis, Claus Bodenhoff (Event og Sponsor Manager i Sparinvest) Vagn W. Sørensen (medlem af styregruppen DK2016) Jens

Læs mere

Ålborg tur-retur 1990

Ålborg tur-retur 1990 Ålborg tur-retur 1990 Af: Jens Lausten Hansen (SCK-Nyt 4/1990). Lille forhistorie: Fem ryttere som ikke kendte hinanden inden de 1000 km. Pause i Vildbjerg. Fra venstre Jens Lausten Hansen, Kurt, Helge

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 3-10. april 2015 Danmark

Nyhedsbrev nr. 3-10. april 2015 Danmark Nyhedsbrev nr. 3-10. april 2015 Danmark Rundt 2015 af Claus Bodenhoff Status siden sidste nyhedsbrev Endelig er vinteren ved at slippe sit tag og give plads til det danske forår. I år føltes det sværere

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK)

På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK) På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK) Mandag d. 11 januar Endelig var den store dag kommet, hvor jeg skulle af sted til Østrig på skiferie med min klasse.

Læs mere

10 km løb i Koszalin 2009

10 km løb i Koszalin 2009 10 km løb i Koszalin 2009 Fredag den.22/5 kl.07. Mødte 9 forventningsfulde unge fra Høje Gladsaxe op på parkeringspladsen foran Høje Gladsaxe. Vi skulle til vores polske venskabsby Koszalin og deltage

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 26. ÅRGANG 2012 1 Maj Juni 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte

Læs mere

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine.

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Swiss Alpine 2010. Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Brian er min kollega i IBM og Lise har jeg kendt gennem 20 år.

Læs mere

TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE.

TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE. TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE. Vi startede fra Skive den 26/7 2007 KL.6.30 og kørte til Frederikshavn for vi skulle sejle KL10.00 til Gøteborg. Der efter kørte vi til Håverud hvor vi ville se når

Læs mere

Med Rimo på Bornholm 2013.

Med Rimo på Bornholm 2013. Med Rimo på Bornholm 2013. Hold 4 5 6 og 7 tog i weekenden d. 17. 19. august på tur til Bornholm, for at køre Bornholm Rundt søndag d. 18.08.13. Her er (endelig) en lille stemningsrapport.. Rimo s (næsten)

Læs mere

Jeugdtour van Assen 1996

Jeugdtour van Assen 1996 Jeugdtour van Assen 1996 Af: Tonni Johannsen (SCK-Nyt 4/1996). Det er lørdag den 20. juli, taskerne og cyklen er pakket i bilen. Kl. 17.30 startede min far bilen. Jeg skulle til Kolding og derefter med

Læs mere

Ballerup Cykelmotion havde et stærkt hold på Korsika i uge 25 2015

Ballerup Cykelmotion havde et stærkt hold på Korsika i uge 25 2015 Ballerup Cykelmotion havde et stærkt hold på Korsika i uge 25 2015 Inspireret af Tour de France s start på Korsika i 2012 havde 6 ryttere fra Ballerup Cykelmotion tilmeldt sig Dan Frost cykelrejers tur

Læs mere

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Januar Spinning start. Februar Onsdag den 24. kl. 19.00 Generalforsamling i Nordvest Hallen. Generalforsamling i Nordvest Hallen for TIF hovedbestyrelse med efterfølgende

Læs mere

NYHEDSBREV Side 1. Ana Tora, der her overrækker 7 stk. dame og 7 stk. herreparfumer.

NYHEDSBREV Side 1. Ana Tora, der her overrækker 7 stk. dame og 7 stk. herreparfumer. NYHEDSBREV Side 1 Ny rekord satte deltagerantallet ved Danske Venners Klubs forårsfest. 156 personer nåede at tilmelde sig, inden fristen for tilmelding udløb. Desværre var det ikke alle, der nåede det.

Læs mere

Race report fra Triple Ironman i Lensahn

Race report fra Triple Ironman i Lensahn Race report fra Triple Ironman i Lensahn Jeg vil her skrive lidt om projektet 3 double ironman - fra ide til handling. Da jeg i 2011 gennemførte Copenhagen Challenge, var det en super fed oplevelse, og

Læs mere

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. TALE TIL STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 24. april kl. 14.00 På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. Særlig

Læs mere

Ledelse og medarbejdere

Ledelse og medarbejdere Seneste opdatering 26. 21. september februar 2013 2014 Seneste opdatering 26. september 2014 Ledelse og medarbejdere Hovedkontor Slotsmarken 11 2970 Hørsholm Tlf.: 7024 2900 E-mail: info@d-i.dk Navn Titel

Læs mere

Fra Sofa til Løb 12 ugers program og vigtig info

Fra Sofa til Løb 12 ugers program og vigtig info Fra Sofa til Løb 12 ugers program og vigtig info Information omkring opstart af løb af Velkommen til Thyholm Løbeklub. Find os på Facebook. Hvem er vi? Thyholm Løbeklub kom til verden den 3. januar 2009

Læs mere

Tøserunden 2014. Vi var cirka 14 Rimo-tilmeldte - men der var vist et par afbud. 3 toptunede Rimo er klar til afgang.

Tøserunden 2014. Vi var cirka 14 Rimo-tilmeldte - men der var vist et par afbud. 3 toptunede Rimo er klar til afgang. Tøserunden 2014. Mens nogle af ræserne er taget til Rügen Rund, andre til Italien ja, så er vi nogle stykker, der standhaftigt holder fast i at køre Tøserunden. Da jeg stod i startboksen spekulerede jeg

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2013 Hurra for en pigefrokost! Beslutningen om en Pigefrokost 2013 blev taget og en Invitation blev sendt ud Nytårsdag. Arrangementet skulle foregå d. 9. marts

Læs mere

VELKOMMEN TIL ÅRSMØDE 2014 I BIF MOTION

VELKOMMEN TIL ÅRSMØDE 2014 I BIF MOTION VELKOMMEN TIL ÅRSMØDE 2014 I BIF MOTION Kl. 19.00 Velkomst AGENDA FOR AFTENEN AGENDA FOR AFTENEN Kl. 19.00 Velkomst Kl. 19.10 Årsberetning fra Motionsudvalget - Højdepunkter fra året der gik i BIF Motion

Læs mere

KLUBTUR TIL HIRSHOLMENE, AUGUST 2013. Lørdag d. 17. august drog en flok FK ere på den årlige klubtur til Hirsholmene.

KLUBTUR TIL HIRSHOLMENE, AUGUST 2013. Lørdag d. 17. august drog en flok FK ere på den årlige klubtur til Hirsholmene. KLUBTUR TIL HIRSHOLMENE, AUGUST 2013 Lørdag d. 17. august drog en flok FK ere på den årlige klubtur til Hirsholmene. Turfølget var ikke stort, men det var godt: Jan Michalik, Peter Henrik Sørensen, Gorm

Læs mere

Lejrskole til Svendborg. - Slotte og natur på Sydfyn. Karina, Simon, Janni, Lea, Kasper, Louise og Mette. Sus, Karina, Lisa Ann og Lisbeth

Lejrskole til Svendborg. - Slotte og natur på Sydfyn. Karina, Simon, Janni, Lea, Kasper, Louise og Mette. Sus, Karina, Lisa Ann og Lisbeth Lejrskole til Svendborg - Slotte og natur på Sydfyn Karina, Simon, Janni, Lea, Kasper, Louise og Mette Sus, Karina, Lisa Ann og Lisbeth Limfjordsskolen 2007 I dag kom dagen, hvor vi tog til Svendborg.

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

På turene havde alle et sæt tørt cykeltøj med og ét fælles ekstra dæk (hvem tror i, der kørte rundt med det ekstra dæk hele ugen?)

På turene havde alle et sæt tørt cykeltøj med og ét fælles ekstra dæk (hvem tror i, der kørte rundt med det ekstra dæk hele ugen?) Hej GCK Det hele startede i maj måned, hvor en kollega kom og spurgte, om jeg ville med en tur til Italien for at køre MTB - det tilbud kunne jeg ikke sige nej til. Vi skulle bo i byen Bormio, der ligger

Læs mere

GRIBBEN VI TRODSEDE REGNEN! Mandag d. 19. August, blev der holdt Stor ipad dag på Gribskov efterskole.

GRIBBEN VI TRODSEDE REGNEN! Mandag d. 19. August, blev der holdt Stor ipad dag på Gribskov efterskole. GRIBBEN August 2013 NR. 1 VI TRODSEDE REGNEN! VI CYKLEDE CA. 40 KM PÅ 3 DAGE. hdjfksadbfksbfwvcbnsvmhjsgfkjwedl hdjfksadbfksbfwvcbnsvmhjsgfkjwedl hdjfksadbfksbfwvcbnsvmhjsgfkjwedl Selvom det regnede på

Læs mere

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse.

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Svømmeklubben MK 31, K1 Træningslejr uge 7, 2013 Palma, Mallorca Lørdag 9/2-13 Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Pga. bagage

Læs mere

Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt)

Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt) Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt) Preben og jeg deltog i år i turen rundt om Mors, også kaldet Limfjords Challenge. Det er en tursejlads i tre etaper, ca. 110 km lang. Det var en rigtig

Læs mere

Telemarksturen 2006.

Telemarksturen 2006. Telemarksturen 2006. Per Skjødt, Johnny Nielsen og Lars Mose havde besluttet sig for at deltage i årets Telemarkstur i Norge. Turen var lavet om fra at være en 2 dags tur til en én dags tur og så korte

Læs mere

Harzen 2010. Mixholdet 6 personer Leo, John, Christen, Jette, Kirsten og Tove

Harzen 2010. Mixholdet 6 personer Leo, John, Christen, Jette, Kirsten og Tove Harzen 2010 Mixholdet 6 personer Leo, John, Christen, Jette, Kirsten og Tove Vi lagde ud fredag formiddag sol og 22 grader og havde besluttet os for at starte til venstre op af bakke, men B holdet stod

Læs mere

Ironman Wales 2012. Billigt og hurtigt. Kr. 1100,- retur. Der er ca. 1500km hver vej, fra Silkeborg til Tenby via Calais eurotunnel.

Ironman Wales 2012. Billigt og hurtigt. Kr. 1100,- retur. Der er ca. 1500km hver vej, fra Silkeborg til Tenby via Calais eurotunnel. Hvorfor IM Wales?: Flere spørger hvorfor IM Wales og i første omgang var det for at have en god lang sæson og da IM Wales ligge midt i september, ER det en lang sæson. Men efter at have været der og oplevet

Læs mere

WWW.HJAELPERYTTERNE.DK. Hjælperytterne støtter børn og voksne med gigtsygdomme via donationer til Gigtforeningen.

WWW.HJAELPERYTTERNE.DK. Hjælperytterne støtter børn og voksne med gigtsygdomme via donationer til Gigtforeningen. Hjælperytterne støtter børn og voksne med gigtsygdomme via donationer til Gigtforeningen. WWW.HJAELPERYTTERNE.DK» Gigt omfatter mere end 200 forskellige sygdomme og ca. 700.000 danske børn, unge og ældre

Læs mere

tætte kampe fortsatte, men ud på eftermiddagen trak englænderne fra og i sidste ende endte det med at England vandt

tætte kampe fortsatte, men ud på eftermiddagen trak englænderne fra og i sidste ende endte det med at England vandt Kinsman Cup 2014 Gladsaxe Søborg Badmintonklub (GSB) og Carshalton Junior Badminton Club, fra Sutton, England mødtes for 31. gang til den årlige Påsketurnering Kinsman Cup. I år gik turen til Sutton, hvor

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2014 STØT VORE SPONSORER - de støtter os Så blev der Pigefrokost igen. Beslutningen om en Pigefrokost 2014 blev taget og en Invitation blev sendt ud. Arrangementet

Læs mere

til Dalen hvor vi lige skulle forbi det berømte meget gamle (1894) historiske hotel midt i byen, hvor der står en del gamle biler og blive flittig

til Dalen hvor vi lige skulle forbi det berømte meget gamle (1894) historiske hotel midt i byen, hvor der står en del gamle biler og blive flittig Norge juni 2017 Så er vores tur til Norge klaret, og hvad der så ud til og skulle blive lidt af en våd omgang holdt næsten ikke stik, kun om natten var der meget hul igennem skyerne og der blev vasket

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand:

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand: VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 2012 1 Januar Februar 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte mail

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

En begivenhedsrig uforglemmelig og ikke mindst udfordrende tur rundt på Sjælland.

En begivenhedsrig uforglemmelig og ikke mindst udfordrende tur rundt på Sjælland. Sjælland Rundt d. 2. juli 2011. En begivenhedsrig uforglemmelig og ikke mindst udfordrende tur rundt på Sjælland. Det var noget af en prøvelse ca. 700 ryttere blev sat på til dette års udgave af Sjælland

Læs mere

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet september 2017

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet september 2017 NYHEDSBREVET Nyhedsbrevet september 2017 Formand, HB, Regionaludvalg, redaktør: Kent Thomsen Koldingvej 78 6760 Ribe Tlf.: 23 64 99 82/ 73 60 82 82 E-mail: kentoglene@hotmail.com Næstformand, sekretær,

Læs mere

Nyhedsarkiv 2009. Struer Svømmeklub har sluttet året af med 21 medaljer ved MidtVest Cup 2 og med 11 medaljer ved Ålborg Cup 2009 2009-12-14

Nyhedsarkiv 2009. Struer Svømmeklub har sluttet året af med 21 medaljer ved MidtVest Cup 2 og med 11 medaljer ved Ålborg Cup 2009 2009-12-14 Nyhedsarkiv 2009 Struer Svømmeklub har sluttet året af med 21 medaljer ved MidtVest Cup 2 og med 11 medaljer ved Ålborg Cup 2009 2009-12-14 Ved weekendens 2. runde af Midtvest Cup, der blev afholdt i Vildbjerg

Læs mere

Jespers mareridt. Af Ben Furman. Oversat til dansk af Monica Borré

Jespers mareridt. Af Ben Furman. Oversat til dansk af Monica Borré Jespers mareridt Af Ben Furman Oversat til dansk af Monica Borré Jespers mareridt er en historie om en lille dreng som finder en løsning på sine tilbagevendende mareridt. Jesper overnatter hos hans bedstemor

Læs mere

Jørgen Hartung Nielsen. Og det blev forår. Sabotør-slottet, 5

Jørgen Hartung Nielsen. Og det blev forår. Sabotør-slottet, 5 Jørgen Hartung Nielsen Og det blev forår Sabotør-slottet, 5 Og det blev forår Sabotør-slottet, 8 Jørgen Hartung Nielsen Illustreret af: Preben Winther Tryk: BB Offset, Bjerringbro ISBN: 978-87-92563-89-7

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

Birgitte Nymanns takketale ved lanceringen af QLF s inspirationshæfte 18. juni 2013

Birgitte Nymanns takketale ved lanceringen af QLF s inspirationshæfte 18. juni 2013 Birgitte Nymanns takketale ved lanceringen af QLF s inspirationshæfte 18. juni 2013 Kære alle Nu har I hørt om QLF og hæftet, men for de af Jer, som måske ikke kender os tre heroppe så godt, vil jeg starte

Læs mere

VUMB 2014. Kære Deltagere. Så er der ikke længe til starten på VUMB 2014. Naturen i Nationalpark Mols Bjerge

VUMB 2014. Kære Deltagere. Så er der ikke længe til starten på VUMB 2014. Naturen i Nationalpark Mols Bjerge 09. januar 2014, Ebeltoft VUMB 2014 VUMB L BSLEDELSE Lasse Petersen. Thomas Kjerstein. TELEFON 6165 7365 E-POST vumb2014@gmail.com WEB www.vumb.dk Kære Deltagere Så er der ikke længe til starten på VUMB

Læs mere

Kære Aabenraa Rotary Klub. Como vão as coisas por aí?

Kære Aabenraa Rotary Klub. Como vão as coisas por aí? Kære Aabenraa Rotary Klub Como vão as coisas por aí? Jeg vil gerne først takke mange gange for, at I har givet mig muligheden for at komme ud som udvekslingsstudent og opleve en helt ny og spændende kultur!

Læs mere

Emilies sommerferieeventyr 2006

Emilies sommerferieeventyr 2006 Emilies sommerferieeventyr 2006 1. uge Min sommerferie startede faktisk en dag tidligere end forventet, da mormor kom om fredagen og passede Maria og mig. Det var rigtig hyggeligt og en god start på ferien.

Læs mere

RESULTAT FRA 1. AFDELING - KAJ's AUTO CUP. UNGDOM: Resultat 1. afd.

RESULTAT FRA 1. AFDELING - KAJ's AUTO CUP. UNGDOM: Resultat 1. afd. RESULTAT FRA 1. AFDELING - KAJ's AUTO CUP UNGDOM: Resultat 1. afd. Nr. Navn Klub Klasse Afd.1 1 407 Christian Zeeberg Varde Cykelklub Ungdom 00:54:00 2 424 Mikkel Møller Vejen BC Ungdom 00:54:04 3 406

Læs mere

Karneval i Aalborg Øst

Karneval i Aalborg Øst Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Karneval i Aalborg

Læs mere

Interview med Maja 2011 Interviewet foregår i Familiehuset (FH)

Interview med Maja 2011 Interviewet foregår i Familiehuset (FH) 1 Interview med Maja 2011 Interviewet foregår i Familiehuset (FH) Hej Maja velkommen her til FH. Jeg vil gerne interviewe dig om dine egne oplevelser, det kan være du vil fortælle mig lidt om hvordan du

Læs mere

Oktober 2014. Nyhedsbrev. Fattigdom i Danmark. Kære alle.

Oktober 2014. Nyhedsbrev. Fattigdom i Danmark. Kære alle. Oktober 2014 Nyhedsbrev Kære alle. Vi håber, at I nyder det smukke efterår og har samlet kræfter til vinteren og de lidt mørkere måneder. Samtidig betyder efteråret også, at der er gang i rigtig mange

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Hærvejsløbet 2014 Cykelløbet

Hærvejsløbet 2014 Cykelløbet Hærvejsløbet 2014 Cykelløbet Infomail Hærvejsløbet 2014 står lige for døren. Du er tilmeldt cykelløbet fra Silkeborg til Viborg. Vi glæder os rigtig meget til at se en masse velforberedte cykelryttere

Læs mere

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere )

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere ) Vi havde lejet et sommerhus på Gammelby Møllevej 57, men vi skulle først hente nøglerne i en Dagli' Brugsen i Børkop. Det kunne vi desværre først gøre fra kl.16.00. Herefter kunne vi endelig sætte GPSen

Læs mere

Træner og leder: Niels Dall, Ole Gammelgaard, Jakob Freil, Gitte Karlshøj og Alan B. Grønkjær samt Team Danmark konsulent Nicolaj Holmboe.

Træner og leder: Niels Dall, Ole Gammelgaard, Jakob Freil, Gitte Karlshøj og Alan B. Grønkjær samt Team Danmark konsulent Nicolaj Holmboe. VM finder sted i Belek, Antalya i Tyrkiet i denne uge. Danmark stiller med dette hold: Compound Martin Damsbo Patrick Laursen Stephan Hansen Camilla Søemod Recurve Maja Jager Anne Marie Laursen Carina

Læs mere

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken BILAG H Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken Informanten var udvalgt af Sidesporets leder. Interviewet blev afholdt af afhandlingens forfattere. Interview gennemført d. 24.09.2015

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 I denne udgave af nyhedsbrevet Kan du læse mere om: Københavner-turen 12 frikvarteret Lokalt brugerråd Åbning i julen Juleafslutning Julefrokosten Københavner-turen

Læs mere

Tour de Harzen socialt samvær og træning

Tour de Harzen socialt samvær og træning Indbydelse til kammeratligt samvær i bjergrige omgivelser med Galten CK Tour de Harzen socialt samvær og træning Sidste år arrangerede klubben den første tur det fantastiske cykelområde "Harzen". Igen

Læs mere

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN VESTER AABY 2012 SØNDAG DEN 15.APRIL KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN VESTER AABY 2012 SØNDAG DEN 15.APRIL KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2 KONFIRMATIONSPRÆDIKEN VESTER AABY 2012 SØNDAG DEN 15.APRIL KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2 Det måtte ikke være for let. For så lignede det ikke virkeligheden.

Læs mere

28/05-2014. Skrevet af: Amira og Mille.

28/05-2014. Skrevet af: Amira og Mille. 28/05-2014 I dag er det anden dagen. I går mødtes vi på stationen, og tog derefter toget til Ringsted, hvor der var en kort ventetid, efterfulgt af en lang tur hele vejen til Aalborg. På denne togtur var

Læs mere

Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole 2016

Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole 2016 Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole 2016 Nu er ferien for eleverne godt i gang, og det er derfor tid til at kigge lidt tilbage på det, der er sket siden sidste nyhedsbrev i julen. Flere elever på Solhverv

Læs mere

Rally Danimarca Ferrari 70 år. Den 3. juni 2017

Rally Danimarca Ferrari 70 år. Den 3. juni 2017 Den 3. juni 2017 Tag med til Ferraris fødselsdag - Det bliver ikke det samme uden dig! Kære Ferrari-ejer Den 3. juni 2017 bliver dagen, hvor vi fejrer Ferraris 70 års fødselsdag i Danmark. Vi skal fejre

Læs mere

Sommerens tur til Finland

Sommerens tur til Finland Sommerens tur til Finland Det blev ikke nogen tur sydpå denne sommer. Til gengæld blev det en tur nordpå til Jakobstad, Finland og tilbage igen. I alt blev det lidt mere en 3000 km. Planen var at min bror

Læs mere

Nick, Ninja og Mongoaberne!

Nick, Ninja og Mongoaberne! Nick, Ninja og Mongoaberne! KAP. 1 Opgaven! Nu er de i Mombasa i Kenya. de skal på en skatte jagt, efter den elgamle skat fra de gamle mongoaber, det er mere end 3000 år siden de boede på Kenya. Men Nick

Læs mere

Indsamlerevaluering 2012

Indsamlerevaluering 2012 Indsamlerevaluering 2012 Generelt matcher svarene fra 2012 svarene i både 2010 og 2011. Hvis man skal fremhæve noget er det at: - 52 % vælger at gå sammen med en anden på ruten. - Folk er glade for at

Læs mere

Vi når Skillinge Hamn i frisk så frisk vind, at vi blæser inde i to dage. Vi nyder solen og sprayhoodens læ og ser på det lille hyggelige samfund.

Vi når Skillinge Hamn i frisk så frisk vind, at vi blæser inde i to dage. Vi nyder solen og sprayhoodens læ og ser på det lille hyggelige samfund. Skillinge Vi når Skillinge Hamn i frisk så frisk vind, at vi blæser inde i to dage. Vi nyder solen og sprayhoodens læ og ser på det lille hyggelige samfund. Skillinge var tidligere en betydningsfuld

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2013 Fælles info Indsamling. I aften kulminerer de mange indsamlingsaktiviteter når DR åbner op for tvshowet den store Danmarksindsamling. Et af de fremstød vi lavede var salg af brød & kaffe i vores morgenåbning.

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Rejsebrev nr. 2 og 3. Onsdag den 14. juli

Rejsebrev nr. 2 og 3. Onsdag den 14. juli Rejsebrev nr. 2 og 3 Onsdag den 14. juli Dagen stod på kvalifikation for hele holdet, formiddagen havde kadetterne fornøjelsen af, og eftermiddagens steghede solstråler havde juniorerne. Dagen blev en

Læs mere

Birkerød: Mail: larskleiminger@gmail.com Tlf.: 30299629

Birkerød: Mail: larskleiminger@gmail.com Tlf.: 30299629 Klub/ Hold i 2012/13 Holdkaptajn: Amager Herrehold 1. herrehold, 3. div. Sjælland Thomas Christensen, tlf. 42207359, mail: thomas_filias@hotmail.com 2. herrehold, 4. div. Sjælland KBH Kristian Wilhøft

Læs mere

Deltagernes egne beretninger. Sport as a Tool for Development

Deltagernes egne beretninger. Sport as a Tool for Development Sport as a Tool for Development Deltagernes egne beretninger Læs tre inspirerende historier fra nogle af de unge, der har været i Ghana som idrætsvolontører. 2 Det har givet mig uendeligt meget, at deltage

Læs mere

DM for Redningshund Aalborg 2011

DM for Redningshund Aalborg 2011 DM for Redningshund Aalborg 2011 Tekst af Helga Thorstein og billeder Af Helle Jensen Beredskabscenter Aalborgs Hundetjeneste afviklede i weekenden d. 3.-4. September et forrygende DM for 33 af landets

Læs mere

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG 6 Så gik den første halvdel af sæsonen, og det er blevet til flere nederlag end sejre, men en stigende formkurve fortæller os, at vi i efteråret helt sikkert vil

Læs mere

Fjordager Cyklings tur til Jura Radmarathon i Lupburg, Bayern d. 7. 10. juni 2013.

Fjordager Cyklings tur til Jura Radmarathon i Lupburg, Bayern d. 7. 10. juni 2013. Fjordager Cyklings tur til Jura Radmarathon i Lupburg, Bayern d. 7. 10. juni 2013. Med de gode erfaringer fra deltagelse i løb i den tyske Radmarathon Cup i 2009 og 2012 vendte vi atter blikket mod Tyskland

Læs mere

Mølleavisen Maj 2015. Hvad var det bedste ved revyen?

Mølleavisen Maj 2015. Hvad var det bedste ved revyen? Mølleavisen Maj 2015 Så fik vi afsluttet vores revy. Vi syntes selv den var helt fantastisk. Men det var hårdt med 4 forestillinger, men vi synes, at vi klarede det så godt. Vi var lidt skuffede over,

Læs mere

Optimisten KGGO. Nr. 2 - apr Kørestolsbrugere og Gangbesværede i Gråsten og omegn.

Optimisten KGGO. Nr. 2 - apr Kørestolsbrugere og Gangbesværede i Gråsten og omegn. Optimisten Nr. 2 - apr. 2017 www.kggo.nu KGGO Kørestolsbrugere og Gangbesværede i Gråsten og omegn. 1 Tur med KGGO Sensommervejret er akkurat som ønsket til en god udflugt. Kl. 11 køres samlet fra Ahlmannsparken

Læs mere

100-års Købstadsjubilæum 1. april 2013 Herning

100-års Købstadsjubilæum 1. april 2013 Herning 100-års Købstadsjubilæum 1. april 2013 Herning Borgmester Lars Krarup (V) ledsagede dronning Margrethe tværs over torvet, efter jubilæumsgudstjenesten i Herning Kirke, på vej til byens officielle frokost,

Læs mere

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter Mandag d. 1/10 Vi tog fra Løgstør med bussen kl. 9.00 mod Aalborg, hvor vi steg på toget. Vi skulle skifte i både Fredericia og Padborg, men det gik fint, og det lykkedes os at få alle tingene med hele

Læs mere

20 60.80 Leif P. Nielsen 51 14/Aug/84 Brøndby

20 60.80 Leif P. Nielsen 51 14/Aug/84 Brøndby Allle tiders bedste mænd 100m 1 12.10 Jakob Kjeldgaard 12/Aug/86 Rundforbi 2 12.60 Erik Klitgaard 66 01/Jul/92 Ballerup (-1.3) 3 13.06 Jens Buch Jensen 43 17/Sep/87 Wien 4 13.50 Erik Andersen 47 27/Aug/89

Læs mere

Hamborg tur d. 1. 2. november 2014

Hamborg tur d. 1. 2. november 2014 Start fra Vildbjerg I alt 19 personer deltog på turen, som var proppet med oplevelser, fodbold, netværk og erhvervsindtryk. Turen gik fra Vildbjerg Sport- og Kulturcenter kl. 06.00 om morgenen, hvor Vildbjerg

Læs mere

Rejsebrev nr. 1 fra JC1 i Legnica Polen

Rejsebrev nr. 1 fra JC1 i Legnica Polen Rejsebrev nr. 1 fra JC1 i Legnica Polen Turen startede kl. 4.00 fra silkeborg og kl. 5.00 fra Hundested vi mødtes ved Gedser færgen kl. 8.30. Efter vi kom fra borde i Rostock gik turen ned gennem Tyskland

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

En stol for lidt (FINAL DRAFT) Klostermarkskolen 8L

En stol for lidt (FINAL DRAFT) Klostermarkskolen 8L En stol for lidt (FINAL DRAFT) af Klostermarkskolen 8L SCENE 1 HOS AFTEN Maja og Matthias står inde på Majas værelse. De er ved at sige farvel. Det har været rigtig hyggeligt idag. Ja, det har det vel..

Læs mere

Ballerup-Furesø-Herlev Lokalafdeling

Ballerup-Furesø-Herlev Lokalafdeling Ballerup-Furesø-Herlev Lokalafdeling Beretning for lokalafdelingens arbejde 2014 Et år er gået, og det er tid til at se tilbage på, hvad har året bragt. Generalforsamlingen står for døren. Der er masser

Læs mere

Generalforsamling i ACK den 3. november 2014

Generalforsamling i ACK den 3. november 2014 Generalforsamling i ACK den 3. november 2014 00 Fremmøde: Der var mødt 35. 01 Valg af dirigent: Kirsten Nielsen 02 Valg af protokolfører: Erik 03 Formandens beretning: Der vedlægges bilag efter renskrivning

Læs mere

Han sneg sig over til det lille bord ved vinduet. Her plejede hans mor at sidde med sin krydsogtværs. Der satte han sig på kanten af stolen og skrev:

Han sneg sig over til det lille bord ved vinduet. Her plejede hans mor at sidde med sin krydsogtværs. Der satte han sig på kanten af stolen og skrev: Mopsy og Daddy Cool Biffer stod tidligt op. De andre lå stadig og sov i Svend-fra-Skovens hule. Han gik op til lande - vejen og begyndte at gå tilbage mod sommer - huset. En landmand gav ham et lift på

Læs mere

September 2011. September 2011

September 2011. September 2011 September 2011 September 2011 Velkommen tilbage til en ny gildesæson efter en lang sommer! Jeg tror, at sommeren 2011 vil blive husket på mange måder, jeg er lige gået ind ude fra haven, hvor jeg sad under

Læs mere

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2015

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2015 Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2015 Velkommen til årets sommerprogram hos Idræt og kultur. Programmet er blevet til ved et fællesmøde i idræt og kulturtilbuddet, hvor der kom mange idéer på banen.

Læs mere

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 7 - juli 2013 Helenenyt Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email: mgr@ok-helenesminde.dk

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

Så kom Aars Golfklubs første Albatros på et par 4 hul

Så kom Aars Golfklubs første Albatros på et par 4 hul Så kom Aars Golfklubs første Albatros på et par 4 hul Nr. 16 Side 1. Som den første i Aars Golfklub, lavede Karsten Urbrand, en Albatros, på et af klubbens par 4 huller altså et Hole In One. Det var i

Læs mere

25-års jubilarer i københavn - 2013 Af: Arne Iversen, StilladsInformation

25-års jubilarer i københavn - 2013 Af: Arne Iversen, StilladsInformation 25-års jubilarer i københavn - 2013 Af: Arne Iversen, StilladsInformation Torsdag den 14. november var der inviteret til jubilæumsreception i 1920-klubben. Tre af klubbens mere end 600 medlemmer har i

Læs mere

Resultstlisten fra: Dobbelt Geværterrænskydning i Hevring

Resultstlisten fra: Dobbelt Geværterrænskydning i Hevring Resultstlisten fra: Dobbelt Geværterrænskydning i Hevring Søndag den 18 Maj 2008 Der deltog 86 skytter og 5 Jæger her ved geværterrænskydningen i Hevring, Vejret var fint med sol og tørvejr hele dagen

Læs mere

Transport nr. 11 til Rumænien.

Transport nr. 11 til Rumænien. Transport nr. 11 til Rumænien. Cluj Simleu Silvaniel, Salaj amt Hirlau Mich.Kogalianu. Lastbilen blev læsset i Sønderborg torsdag den 24. maj 2001, og startede fredag den 25. maj. Lastbilen kører ned i

Læs mere

FINN EKELUNDS 1200 KM. CYKELTUR TIL PARIS UGE

FINN EKELUNDS 1200 KM. CYKELTUR TIL PARIS UGE FINN EKELUNDS 1200 KM. CYKELTUR TIL PARIS UGE 29-2013 Jeg fik den gule trøje til fødselsdagen. Den havde jeg gemt og så taget med til Paris Tekst Finn Ekelund Jeg blev 60 år den 15. april 2012. Til min

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad.

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. December 2001 2 OPSLAGSTAVLEN Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. Den 25. November kl. 10.00 DGI Løb/Marienlyst Skoven

Læs mere