Dag 1 - Frederiksværk - Randers

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dag 1 - Frederiksværk - Randers"

Transkript

1 Nyhedsbrev nr august 2015 Danmark Rundt 2015 Af Claus Bodenhoff Dag 1 - Frederiksværk - Randers Efter 7 måneders hårdt arbejde, hvor stort set al min fritid var gået med planlægning af Danmark Rundt 2015, var dagen endelig nået, - dagen hvor jeg skulle cykle af sted fra Frederiksværk og Danmark rundt. Spændingen var stor og adrenalinen pulserede i min bevidsthed. Kunne jeg klare det, - og var man så dedikeret rundt omkring i Danmark, som man havde givet udtryk for? Der var mange spørgsmål, og jeg vidste de ville blive besvaret hen ad vejen. Det var stort, at møde op på Nordtorvet i Frederiksværk den 10. juni kl. 7. City Bakery stod klar med morgenbrød og kaffe til de morgenfriske og Halsnæs Avis og Din Tøjmand havde hjulpet til med at få tingene på plads. Borgmester, Steen Hasselriis, var mødt frem på cykel, og i øvrigt holdt en fremragende tale, hvor Steen omtalte Frederiksværk som byen med de mange ildsjæle. Jeg er bestemt ikke den eneste. Borgmesteren havde medtaget en check på kr som blev doneret direkte til Børnecancerfonden. BandetDanmark spillede op til en god start, og sangen som er skrevet og dedikeret til Danmark Rundt 2015, Som en Vinder blev spillet og sunget denne smukke morgenstund. Borgmester Steen Hasselriis, Jens Veggerby, Henrik Ditlev m.fl. cyklede med til Hundested. Min wingman, Vagn V. Sørensen, servicechef på vores Team Rynkeby Holbæk hold i 2014 og Tommy som kørte ledsagerbilen (kollega i Sparinvest), kørte med mig til Randers, hvor vi blev modtaget med applaus og positive tilråb af mange mennesker, da vi kørte over Gudenåen og ind i Randers by. Støt Børnecancerfonden via Danmark Rundt 2015

2 Dag 2- Randers - Aars Med udgangspunkt i Sparinvest Randers, gik turen mod Aars, - en lille by nordvest for Randers med ca indbyggere. Hele byen var klar til at tage imod os på 2. dagen og var gjort klar til fest, når jeg sammen med 7 kolleger ankom. Umiddelbart inden vi kørte ind igennem den brostensbelagte hovedgade, stod mange børn fra byens skole klar for at cykle med ind i byen, og forrest af alle, var min ambassadør, Maja Dam Ibsen, som skulle cykle i front. Modtagelsen lidt uden for Aars var enestående. I Aars centrum blev vi modtaget af en masse mennesker, som stod langs den smukke flagallé, og da vi kom frem til Kimbertorvet var BandetDanmark i gang med sangen Som En Vinder. Større kunne det faktisk ikke blive. I løbet af eftermiddagen blev vi alle præsenteret for en fantastisk indsamling, af en lang række foreninger, handelsstandsforeningen, byens handlende og mange andre. Kl kunne borgmester Knud Kristensen løfte sløret for det totale indsamlingsbeløb, som lød på mere end kr. Aars viste vejen og med denne flotte indsamlingsaktivitet, kom der ekstra kræfter til min videre tur rundt i Danmark. Det blev en god nattesøvn på Aars Hotel, der donerede værelset. Dag 3 - Aars - Tversted Dagen startede i Aars Golf Klub, hvor der var inviteret til charity golf og morgenmad. BandetDanmark var med og det var mine gode venner, Camilla Andersen og Anders Dahl-Nielsen også. Vejret var pragtfuldt, og jeg tror at alle havde en super dag. Jeg fik lov til at slå den første bold ud, og på trods af at jeg ikke har spillet golf i over et år, var jeg så heldig at ramme den lille kugle lige i r. og fik dermed vist vejen, inden jeg kørte videre mod Aalborg. I Aalborg - blev jeg 7 km inden centrum - mødt af et lokalt motionscykelhold samt en Rynkekammerat, Stig Nicolaysen, som alle kørte med mig ind igennem byen til Jutlander Bank på Nytorv. Her blev der serveret noget at drikke, og jeg modtog en check på kr af Heidi Ø. Pedersen, Jutlanter Bank. Og igen fik jeg mulighed for holde tale og takke og samtidig fortælle historien om Danmark Rundt Derefter gik turen videre til Frederikshavn. De første km ud af byen fulgte Stig Nicolaysen med mig, og her fortalte han mig om sit store projekt i 2016, hvor han skal køre Race Accross America. En tur på km på 12 dage - respekt. I Frederikshavn skete modtagelsen ved Sparekassen Vendsyssel. Sammen med Erik fra Spar V cyklede vi den resterende del af turen til Tversted, hvor vi om aftenen hyggede os i et godt selskab og med god mad. Værterne var Spar V. ved Keld Kirkedall, Else og Erik.

3 Dag 4 - Tversted - Hjørring - Thisted Dagen startede med morgenmad i Sparekassen Vendsyssel, Hjørring, hvor vi hyggede os med nogle af sparekassens medarbejdere, og hvor jeg igen fik fortalt om projektet. Team Hjørring fulgte med mig til Pandrup, hvor vi havde et lille pitstop ved Børglum Kloster, hvor DR s julekalender tidligere er blevet optaget. Et meget smukt sted, men også det eneste sted denne dag, hvor der var en lille smule højde på etapen. I Pandrup blev vi modtaget af Team Møllehjulet ved Sparekassen Vendsyssel, hvor Joan Sørensen havde sørget for gode sandwich og masser at drikke. Efter en halv times tid gik det så mod Thisted. Team Møllehjulet skulle senere til et privat arrangement, men fulgte mig på vej ca. 15 km, hvorefter jeg cyklede alene til Thisted. Regnen undgik vi ikke, og da vi kom frem til Thisted blev det bare værre. Men alt i alt endnu en super god dag. Dag 5 - Skive - Viborg - Holstebro Det blev en af turens hårdeste dage med vestenvind på 14 m/sek. Og turen fra Viborg til Holstebro gik stik vest, og her kom udfordringen! Ved ankomsten til Andelskassen i Viborg blev vi modtaget af bankdirektør Jan Petersen og afdelingsdirektør, Tage Malling. Tage havde sørget for forplejning og det var lige, hvad vi havde brug for. Langsomt blev lokalet fyldt op med motionsryttere, over for hvem jeg fik mulighed for at fortælle om turen. Samtidig kunne jeg takke bankdirektør, Jan Pedersen, for bankens store engagement i projektet. Snart var vi 21 personer klar til at fortsætte turen mod Holstebro, hvor Andelskassen donerede 250 kr. pr deltager og gav samtidig 5 kr. pr. kørt km. Efter ca. 10 km hoppede de første af, og her var flere børn iblandt, som alle skulle returnere til Viborg. Flot at cykle så langt, når nogle af børnene ikke var mere end 10 år. I Gammelstrup 38 km fra Viborg hoppede Viborg Motion Cykelklub af. Men forinden dette skete, modtog jeg fra holdets aktivitetskoordinator, Jes Johansen beskeden om, at Cykel Motions Viborg donerede kr. Fra Gammelstrup valgte Lars S. Sørensen at følge mig hele vejen til Holstebro, og det var på trods af, at Lars skulle returnere til Randers. Han tog en tur på godt 100 km denne søndag formiddag for Danmark Rundt 2015, ligesom 21 andre tog turen for projektets skyld.

4 Dag 6- Holstebro - Skjern Jeg glædede mig til at skulle til Skjern. Ikke mindst fordi jeg på vejen til Skjern skulle møde min protektor og gode ven, Michael V. Knudsen. Det blev en god tur fra Holstebro, selvom der på ruten var lidt flere bakker end de forrige dage. En kilometer efter byen, Hanning ventede jeg på Knudsen, og det var super fedt at se ham springe på cyklen. Det gik rigtig godt de sidste 8 kilometer ind til Skjern, men jeg skulle træde til. Selvom Knudsen ikke har cyklet så meget i mange år, er han er trimmet og kom direkte fra træning i BSV/ Bjerringbro Silkeborg. Som chauffør, mens Knudsen var på Rynkeby-cyklen, havde han medtaget holdkammeraten, Kasper Nielsen. I Skjern blev vi modtaget i Skjern Bank, hvor vi fik lidt at drikke og dejlig frugt og en donation på kr. Og så blev jeg overrasket over at min gode samarbejdspartner fra Messecenter Herning, Annette Richter, var mødt op for at byde mig velkommen. Det var fedt, at Knudsen og Kasper Nielsen havde tid til kaffe og rabarberkage på hotellet, inden de kørte videre til Kolding, hvor de om eftermiddagen skulle spille Lasse Boesens testimonial kamp. Dag 7 - Skjern - Grindsted Det var en råkold morgen at stå op til, og jeg var ikke umiddelbart oplagt til at køre den relative korte distance på 45 km. Men det er jo i disse situationer, man skal tænke på at andre har det meget værre og det er dem, det handler om nemlig de kræftramte børn og deres familier. Og jeg er sikker på, at de gerne ville bytte med mig!! Ja, jeg er heldig, at jeg kan, og det er derfor jeg gør det. Tager turen Danmark rundt til fordel for disse børn. Turen ud af byen gik fint og snart var jeg af sted på landevejen mod Grindsted. Heldigvis havde jeg den dag en god vind i ryggen, og det betød naturligvis meget på min gennemsnitshastighed. Men jeg syntes også, at det var på tide, at jeg tilsmiltes af vinden, som havde været en hård modstander det meste af vejen rundt i Danmark. Med et enkelt pitstop i Sdr. Omme, kørte jeg den sidste tur ind til Grindsted, hvor vi hurtigt fandt hotellet som ligger i udkanten af byen.

5 Dag 8 - Grindsted - Esbjerg Vejrudsigten lovede dårligt vejr i løbet af onsdagen, og derfor traf jeg en beslutning sent aftenen før. Den gik ud på, at jeg tog tidligere af sted fra hotellet, og kørte cykelteamet fra Esbjerg i møde omkring Tofterup, ca. 18 km fra Grindsted. En pivende sydvestenvind var min makker fra dagens start, hvor regnen lod vente på sig. Efter Tofterup mødte jeg mine fire trækkerdrenge med Johnny Olsson i spidsen. Tak for det, for selvom jeg kæmpede mig frem mod vinden, og det trods alt gik okay med ca. 20 km/t, så var det en befrielse, at møde disse bredskuldrede mænd, og få lov til at ligge i læ af dem hele vejen til Esbjerg, hvor regnen væltede ned. Café Guldæggets ejer, Michael Mikkelsen havde sørget for varmelamper og kaffe og gode sandwich, så vi fik hurtigt varmen. Radio Viktoria og TV Glad Esbjerg var på pletten, og jeg fik igen og igen fortalt historien om, hvorfor jeg kører Danmark rundt. Det blev en super dag og endelig fik jeg kontakt til min tidligere kollega, Karen Muff, fra tidligere Varde Bank. Jan Mols, som er leder af spillestedet Tobakken, og som var en af trækkerdrengene inviterede os i Esbjerg revyen, hvor vi blev underholdt rigtig meget. Hvor var det dejligt at komme hjem igen til Esbjerg, hvor jeg i var souschef i Varde Banks centrale marketingafdeling. Tak til Esbjerg, Johnny Olsson, Moove, Michael Mikkelsen, Café Guldægget, Jan Mols, Karen og Ole for en fantastisk dag. Dag 9 - Esbjerg - Tinglev Efter en super aften i Esbjerg Revyen og en god nats søvn, stod vi op og fik et godt solidt morgenmåltid på Hotel Scandic i Esbjerg. En lang tur på 105 km lå forude. Vi blev bedt om at møde i Skjern Bank Esbjerg, som havde inviteret til morgenbasser og kaffe. Og det lokale Team Rynkeby Vestjylland stillede op med 7 ryttere og ville køre med til Tinglev. Skjern Bank, Esbjerg donerede kr Carina fra Radio Victoria og Team Rynkeby skænkede mig en T-shirt fra radioen samt en model Team Rynkeby Holbæk cykel. Det var stort, når man tænker på, at Team Rynkeby selv samler midler ind til samme formål. Her blev der udvist storhed. Efter en god tur først til Ribe og siden Tønder, kørte vi videre mod Tinglev, hvor jeg skulle overnatte. Det var super fedt at lære Rynkerne fra Team Vestjylland at kende, og de fulgte med hele vejen. Et par kilometer inden Tinglev, blev vi modtaget af elever fra Den Tyske Efterskole, og senere på skolen modtog jeg af forstander Jørgen Warm en check på kr Herefter gik turen til Brugsen i Tinglev, hvor Handelstandsforeningen havde udfærdiget et flot velkomstbanner og overrakte en check på kr. Senere på eftermiddagen holdt jeg et foredrag for netop Handelsstandsforeningen, hvor jeg personligt også fik lov til at takke de enkelte medlemmer for deres enestående donation.

6 Dag 10 - Tinglev - Sønderborg Jeg overnattede hos gode venner i Tinglev, Conny og Bernd Søndergaard. Bernd havde tidligere givet udtryk for, at han ville cykle med til Sønderborg. Det blev en super tur uden de store bakker, så på den måde lignede ruten den samme, som jeg havde kørt med mine nye Rynke-venner fra Esbjerg. På vejen til Sønderborg havde Bernd aftalt, at vi skulle besøge Mejeriet Naturmælk, hvor der var modtagelse med kaffe og ostemad. Og jeg fik her en check på kr overrakt at direktør Leif Friis Jørgensen. Jeg fik en kort introduktion til økologi og mejeriets produktion m.v. Desværre havde vi ikke tid til at se produktionen, men det vil jeg gøre ved en senere lejlighed. Jeg fik også en flot tilkendegivelse om, at hvis jeg kørte turen igen i 2016, ville Mejeriet Naturmælk bakke op igen. Ved ankomsten til Sønderborg var der modtagelse på Hotel Comwell Sønderborg, og der stod boblevand, frugt og nogle glade mennesker. Hoteldirektør, Helle Miang, holdt tale og sammen med sin familien, medarbejdere og revydirektør Leif Maibom med frue, fik jeg yderligere kr til indsamlingen. Jeg var rørt, og havde efterhånden svært ved ikke at vise følelser over den måde, som jeg blev modtaget på rundt omkring i Danmark- det var enestående! Helle Miang og Leif Maibom inviterede på revymiddag, og senere på aftenen oplevede jeg en fremragende Sønderborg Revy. Dag 11 - Sønderborg - Maribo Vi startede dagen kl og så gik det ellers af sted over Als og til Fynshav, hvorfra færgen sejlede til Bøjden. Ved ankomsten til Bøjden, stod mine kolleger, Jens Mostrup Rasmussen, Lars Toft og Anders Christensen klar med cyklerne og ventede, og Anthon (Jens nevø) kørte ledsagerbilen, idet Lars og Jens skulle hjem, når vi nåede Maribo. Anders fulgte med hele vejen til Spodsbjerg, og steg i øvrigt på igen senere på turen i Vordingborg. Det er værdsat, at kollegerne, såvel som Sparinvest, bakker så massivt op omkring denne tur. Turen på Sydfyn og ned over Taasinge og til Spodsbjerg var utrolig smuk, og i øvrigt uden de store bakker, så det gik relativt stærkt og blev en super tur, og igen i et godt selskab, som på så mange andre af turens etaper. Det viste sig, at vi for første gang på turen løb ind i et overnatningsproblem i Maribo. Heldigvis blev vi reddet hen på aftenen, og var nødt til at flytte til et andet sted. Vores gode samarbejdspartner i Sparinvest, Henrik Pedersen, fra Restaurant Babette i Vordingborg, har en god bekendt, som har et Bed + Bike og her blev dørene straks åbnet for os. Det er et rigtig hyggeligt sted, og vi fik en særdeles venlig modtagelse ved ankomsten af stedets ejer, Karsten Schiøtz.

7 Dag 12 - Maribo - Køge Da vi tidligt på formiddagen ankom til Restaurant Babette, tog min gode samarbejdspartner, Henrik Pedersen, flot imod med et veldækket bord med lækre pølser, oste, juice og kaffe. Line Isager og Anders Christensen (kolleger i Sparinvest) mødte frem som aftalt, og cyklede sammen med mig på dagens etape. Henrik Pedersen foreslog en lidt længere rute over Faxe, men også en meget smuk rute, og det var vi bestemt ikke kede af. Turen gik direkte til Køge, hvor vi var inviteret på besøg hos en kollega, Helle Skovgaard, som diskede op med lækkerier og boblevand til de trætte cykelkroppe og ben, og til den efterhånden trætte chauffør i ledsagerbilen, Tommy. For første gang mærkede jeg ømhed i den venstre læg, men ikke noget der forhindrede mig i at cykle videre. Comwell Køge Strand tog flot imod og udover en dejlig flaske bobler (Magnum 1,5 liter), havde medarbejderne samlet en donation sammen af egen lomme. Super flot. Dag 13 - Køge - Rødovre masse på vejen. Den korte etape gjorde, at vi havde tid nok, for vi skulle først være på Rødovre Rådhusplads kl Det blev en fantastisk modtagelse på Rødovre Rådhusplads hvor Radio Rødovre og Riffi Haddaoui med personale og mange mennesker var mødt op. Morten Bødskov, Borgmester Erik Nielsen Rødovre Kommune, kostvejleder Vibeke Lund, Helge Jørgensen fra City Bakery, min søster Janne, musikbooker Gitte Petersen, og tidligere kolleger og mange flere. På pladsen stod Den Skaldede Kok og stegte pølser. Det var en morgen, som næsten alle andre, bortset fra at der i løbet af natten var kommet regnbyger ind fra syd. Skal jeg virkelig af sted i det vejr? Men der var ingen tvivl, og kl cyklede jeg mod Køge Torv. Inden længe stødte min kollega, Helle Skovgaard, til, og snart kom yderligere tre ryttere fra Reach Out cykelholdet. Sammen begav vi os alle 5 på vej mod Rødovre, og selvom det regnede og blev mere og mere vådt, var det faktisk en rigtig hyggelig tur, hvor vi fik snakket en BandetDanmark, som har leveret og dedikeret sangen Som En Vinder og som har fulgt mig rundt i Danmark, stillede også op, og Jan og Klaus Nielsen gav den fuld gas, som de sædvanligvis gør. Dette band er så fremragende, og de fortjener at blive hørt af mange mange flere. Lyt til sangen, den kan stadig skaffes, hvis man vil donere kr. 100,-. Send mig en sms med navn og adresse, når du har doneret beløbet på kr. 100, så sender jeg cd en med sangen retur. Riffi Haddaoui stod for hele iscenesættelsen sammen med Radio Rødovre, og jeg er Riffi meget taknemmlig. Han har bakket op og gjort et kæmpe arbejde for mig. Riffi styrede auktionen over mange effekter, som f.eks. Daniel Aggers signerede BIF trøje, Anders Bircows foredrag, Rødovre Ishockey s trøje og et årskort til klubbens kampe, et gavekort til Fart og Tempo i Ballerup skænket af Lars Jørgensen på kr., Morten Bødskovs kampagnejakke fra Socialdemokraterne, som var signeret af såvel Morten Bødskov selv og HelleThorning Schmidt. Auktionerne gik rigtig godt, og samtidig med at mange havde fået mulighed for at ønske et musikstykke i radioen, hvis radioen donerede 100 kr., betød, at der fra Rødovre Radio blev afleveret et beløb på kr. til kræftramte børn og deres familier. De fem indsamlingsbøsser jeg har haft med rundt blev åbnet ved Sparinvest s interne revisor, Claus Pommer og kollega, Helle Skovgaard, og sammen talte de to beløbet op til ca kr., som de sørgede for blev sat i banken.

8 Dag 14 - Tåstrup - Balleup - Frederiksværk vidste, at jeg nu var så tæt på målet, og at det ikke kunne gå galt. Dagen startede med brunch hos Sparinvest, og alle kolleger i øst Danmark samt nogle enkelte fra Randers var mødt op for at være med til at sætte mig i gang med den sidste etape. Jeg fik mulighed for at fortælle kollegerne om turen, og det betød rigtig meget for mig, at min arbejdsplads havde støttet så kraftigt op, som den har gjort. Vi var syv der kørte mod Ballerup kl og to kolleger fra Randers havde taget turen herover, for at støtte mig og køre med til Trio Biler i Ballerup, hvor Trio Biler havde inviteret medarbejdere og kunder med på den sidste etape frem mod Frederiksværk. Hos Trio Biler havde Line og Mette gjort klar med nødder, chokolade, frugt, vand og kaffe, og vi hyggede os og talte om turen fra Sparinvest til Ballerup. På et tidspunkt fik jeg igen mulighed for at fortælle lidt om turen, og om vigtigheden omkring det at møde de kræftsyge børn og deres familier og tale med og til dem. Det har været et af mine mål med denne Danmark Rundt 2015, udover naturligvis at samle midler ind til disse hårdt prøvede familier. BandetDanmark mødte igen op og spillede en buket af deres fremragende sange, og naturligvis også sangen Som En Vinder. Det var på mange måder en vemodig start på dagen, jeg vidste, at når jeg var igennem den, ville det være uigenkaldeligt sidste gang i denne omgang, at jeg pumpede cyklen og kørte fra et sted til et andet. Men det var også en glædens dag, en dag hvor jeg Min wingman, Vagn V. Sørensen, som var med på 1. etape vendte tilbage til sidste og 14. etape, og på toppen af Thors Bakke mødte vi en skoleklasse fra Arresø Skole Magleblik, som stod og ventede på at skulle cykle med de sidste kilometer til Frederiksværk. Og det var en forløsning at se de glade børn stå og tage imod os og vide, at nu var der kun et par kilometer tilbage. Sponsorer af Danmark Rundt 2015 SPONSORER Production A/S Marian Nielsen Merete Addis Knudtzon Graphic A/S Totalsalg v/dennis Perschke damonline auktioner jt digital solutions kyhl designcenter Restaurant Banphai Frederiksværk Motionscenter Aalborg Håndbold Trio Biler, Ballerup Scandic FÆRGEN.DK EI-Udstillinger ApS Euro Workers Hotel Schaumburg, Holstebro Hotel Svanen, Grindsted

9 Tusinde tak I al beskedenhed kan jeg glæde mig over at have udført en bedrift, som mange havde været i tvivl om, om jeg kunne gennemføre. En lidt vanvittig ide, udtalte Team Rynkeby Fondens direktør, Carl Erik Dalbøge, da jeg præsenterede ideen for ham, som den første tilbage i november Men da Carl Erik i samme moment sagde, at hvis nogen skulle kunne klare det, så var det mig. Så var jeg sikker på, at jeg ville gennemføre min idé. Dermed var startskuddet gået, og den første og meget vigtige opbakning var på plads. Siden kom Marianne Benzon Nielsen, Børnecancerfonden, kostvejleder Vibeke Lund, The Sweet Company, Riffi Hadaoui, Rødovre Radio, Jens Veggerby, Veggerby Sport og Kultur, Henrik Ditlev, Ditlev Cykler i Hundested, BandetDanmark og sidst, men ikke mindst - min uundværlige og super dygtige grafiker Merete Møller, Tekst & Idé. Efter hver etape har jeg, som det sidste inden jeg lagde hovedet på puden, sendt billeder og tekster og Merete har så været tidligt oppe billedbehandlet og korrekturlæst, og har så opdateret og facebook: danmarkrundt2015, tjekket lokale nyheder og presse, så alle og enhver interesserede hver morgen kunne læse om gårsdagens etape. Hvilket fremragende arbejde, Merete Møller har gjort. Jeg var glad og stolt over at være kommet hjem igen efter 14 dage på min cykel i ofte både regn og blæst, men til tider også i solskin. Jeg har ikke haft en eneste punktering, og jeg har undervejs været bakket godt op af min ledsager, Tommy Maltesen, Sparinvest, som kørte ledsagerbilen. Tommy og jeg er gode kolleger, men vi har aldrig været sammen i længere tid ad gangen, - og det kræver altså noget tilpasning. Men vi fandt rytmen, og ikke på et eneste tidspunkt var der uoverensstemmelser. Indtrykkene er voldsomt store, og mange ting skal på plads i mit hoved, før jeg egentlig er helt klar over hvad det er for en tur jeg har gennemført. Men jeg kan bekræfte, at det har været en super tur, som jeg ikke ville have undværet, selvom mange af etaperne blev kørt i pivende modvind, og både op- og ned ad bakke og med en del regn. Men formålet med turen har været afgørende, og når det så allerværst ud, tænkte jeg på de børn, som så gerne ville have cyklet i stedet for mig, men som ikke har mulighed for det pga. sygdom. Det var en motivationsfaktor der havde betydning. At der så undervejs i hele forløbet blev samlet et pænt beløb sammen til de kræftsyge børn og deres familier gør bestemt ikke turen ringere. Mit ønske var kr. men det blev til mere end kr. som overrækkes til direktør Marianne Benzon Nielsen på et senere tidspunkt. Der er så mange jeg gerne vil takke for støtten, og som jeg er helt overvældet over. Ingen nævnt, ingen glemt. Men jeg vil skrive en personlig hilsen til alle, - det er da det mindste jeg kan gøre. Tusinde tak. Nyhedsbrevet udgives i forbindelse med projektet Danmark Rundt 2015 og udsendes til abonnenter, samarbejdspartnere, sponsorer, bidragsydere og andre interessenter. Abonnement tilsendes via tilmelding på Redaktør Claus Bodenhoff Maagevej Frederiksværk Mobil GRAFISK TILRETTELÆGGELSE Tekst & Idé Merete Møller Grafisk Design GRAFISK TILRETTELÆGGELSE Tekst & Idé Merete Møller Grafisk Design

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Ledelse og medarbejdere

Ledelse og medarbejdere Seneste opdatering 26. 21. september februar 2013 2014 Seneste opdatering 26. september 2014 Ledelse og medarbejdere Hovedkontor Slotsmarken 11 2970 Hørsholm Tlf.: 7024 2900 E-mail: info@d-i.dk Navn Titel

Læs mere

Ballerup-Furesø-Herlev Lokalafdeling

Ballerup-Furesø-Herlev Lokalafdeling Ballerup-Furesø-Herlev Lokalafdeling Beretning for lokalafdelingens arbejde 2014 Et år er gået, og det er tid til at se tilbage på, hvad har året bragt. Generalforsamlingen står for døren. Der er masser

Læs mere

Ballerup Cykelmotion havde et stærkt hold på Korsika i uge 25 2015

Ballerup Cykelmotion havde et stærkt hold på Korsika i uge 25 2015 Ballerup Cykelmotion havde et stærkt hold på Korsika i uge 25 2015 Inspireret af Tour de France s start på Korsika i 2012 havde 6 ryttere fra Ballerup Cykelmotion tilmeldt sig Dan Frost cykelrejers tur

Læs mere

sidste mand på vores hold er Nick Røsner fra Ringsted men pga. forretningsmiddag dagen før så stødte han først til gruppen i Greve.

sidste mand på vores hold er Nick Røsner fra Ringsted men pga. forretningsmiddag dagen før så stødte han først til gruppen i Greve. DRSR 2012 Den Rigtige Sjælland Rundt 475 Km over 2 dage startede fredag morgen den 14 Juni kl 7 med start fra Kirke Helsinge sportsplads. Vi kørte mod uret altså nedenom mod Slagelse Korsør Næstved og

Læs mere

DM for Redningshund Aalborg 2011

DM for Redningshund Aalborg 2011 DM for Redningshund Aalborg 2011 Tekst af Helga Thorstein og billeder Af Helle Jensen Beredskabscenter Aalborgs Hundetjeneste afviklede i weekenden d. 3.-4. September et forrygende DM for 33 af landets

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand:

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand: VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

AaCRM på hjul af Contador & Co.

AaCRM på hjul af Contador & Co. AaCRM på hjul af Contador & Co. Figur 1 AaCRM foran hotellet er klar til første tur Costa Blanca, Alicante og den spanske østkyst det må være grisefester, betonhoteller og badedyr! Sådan var min klare

Læs mere

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 I denne udgave af nyhedsbrevet Kan du læse mere om: Københavner-turen 12 frikvarteret Lokalt brugerråd Åbning i julen Juleafslutning Julefrokosten Københavner-turen

Læs mere

Europæiske politimesterskaber

Europæiske politimesterskaber Europæiske politimesterskaber 8 Politiidræt nr. 6 2014 De 23 kvindelige triatleter fyldte ikke så meget i havnen i triatlon Af Mikael Kriegbaum, Vejle PI Fotos Finn Mortensen, DPIF Atletikudvalget Fredag

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 2012 1 Januar Februar 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte mail

Læs mere

Emilies sommerferieeventyr 2006

Emilies sommerferieeventyr 2006 Emilies sommerferieeventyr 2006 1. uge Min sommerferie startede faktisk en dag tidligere end forventet, da mormor kom om fredagen og passede Maria og mig. Det var rigtig hyggeligt og en god start på ferien.

Læs mere

Formandsberetning 2014. Sæsonen 2014 er ved at være slut i Herreklubben, og vi kan se tilbage på et på mange måder rigtig dejligt år.

Formandsberetning 2014. Sæsonen 2014 er ved at være slut i Herreklubben, og vi kan se tilbage på et på mange måder rigtig dejligt år. 1- Formandsberetning 2014. Sæsonen 2014 er ved at være slut i Herreklubben, og vi kan se tilbage på et på mange måder rigtig dejligt år. Vi startede planmæssigt op første onsdag i april måned, og da det

Læs mere

Broderloge nr. 90 Morten Børup

Broderloge nr. 90 Morten Børup Broderloge nr. 90 Morten Børup Venskabsbesøg i Skanderborg fra broderloge nr. 75 Veritas, Fagernes i Norge i dagene d. 14. 15. og 16. september 2012 Programmet for besøget: Fredag: 1. Brødre og ledsagere

Læs mere

Opgave 1. Modul 2 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvilken parkering er billigst? Standard Budget Direct. 1. Hvor mange penge har Simon med?

Opgave 1. Modul 2 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvilken parkering er billigst? Standard Budget Direct. 1. Hvor mange penge har Simon med? Modul 2 Lytte, Opgave 1 Opgave 1 Eksempel: Hvilken parkering er billigst? Standard Budget Direct X 1. Hvor mange penge har Simon med? 387 kr. 300 kr. 298 kr. 2. Hvor meget vandt Fredericia? 31-26 29-28

Læs mere

HURRA vores nye 15 personers bus er klar til syn, vi regner med den er klar til efter sommerferien.

HURRA vores nye 15 personers bus er klar til syn, vi regner med den er klar til efter sommerferien. Nyhedsbrev nr.7-2013 Nyt fra Skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev. Årets sommerfest blev afholdt torsdag den 13. juni. Der har været en flot opbakning og jeg har haft mange gode

Læs mere

Erhvervskvinder Kolding

Erhvervskvinder Kolding Erhvervskvinder Kolding Maj 2011, nr. 3 Velkommen til majmødet. Tirsdag, den 17. maj kl. 17 eller 18 hos Middelfart Sparekasse, Havnegade 21, 5500 Middelfart til Drop multi-tasking - planlæg bedre og få

Læs mere

Sommerens tur til Finland

Sommerens tur til Finland Sommerens tur til Finland Det blev ikke nogen tur sydpå denne sommer. Til gengæld blev det en tur nordpå til Jakobstad, Finland og tilbage igen. I alt blev det lidt mere en 3000 km. Planen var at min bror

Læs mere

1.p skriver rejsedagbog fra Nantes.

1.p skriver rejsedagbog fra Nantes. 1.p skriver rejsedagbog fra Nantes. Rejsedagbog lørdag d. 26. marts Vi mødtes i Kastrup lufthavn kl. 6:00. Spændingsfyldte fløj vi mod Paris Charles de Gaulle kl. 8:20. I lufthavnen spiste vi frokost og

Læs mere

Polen rundt med Grænseegnens Touring Club. 14 24. juni 2014

Polen rundt med Grænseegnens Touring Club. 14 24. juni 2014 Polen rundt med Grænseegnens Touring Club 14 24. juni 2014 1 Referat fra turen til Polen i tidsrummet 14. til 24. juni, 2014 Jeg har brugt lidt tid på at finde en form for hvordan jeg kan beskrive den

Læs mere

i samarbejde med carrot præsenterer Viborg løbe & 25.-30. august

i samarbejde med carrot præsenterer Viborg løbe & 25.-30. august i samarbejde med carrot præsenterer Viborg løbe & 2015 25.-30. august mountainbikefestival tilmelding Det er en fornøjelse at byde velkommen til CARROT s Løbe og Mountainbike Festival 2015 praktisk rmation

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

Erhvervskvinder Trekantområdet Februar 2012, nr. 2

Erhvervskvinder Trekantområdet Februar 2012, nr. 2 Erhvervskvinder Trekantområdet Februar 2012, nr. 2 Velkommen til februarmødet. Tirsdag, den 21. februar kl. 18:00 Kom og hør Lisbeth Gade Mikkelsens historie Vi mødes på Hotel Comwell i Kolding Program

Læs mere

Nyhedsbrev DcH Næstved

Nyhedsbrev DcH Næstved Nyhedsbrev DcH Næstved Oktober 2014 Velkommen til DcH Næstved s nyhedsbrev Første nummer af DcH Næstved s nyhedsbrev blev sendt ud til 50 medlemmer, denne gang er der kommet flere på, men sørg for at fortælle

Læs mere

3.b s studieophold i Sydtyskland september/oktober 2013 Elevernes dagbogstekst på Facebook samt billeder fra opholdet

3.b s studieophold i Sydtyskland september/oktober 2013 Elevernes dagbogstekst på Facebook samt billeder fra opholdet 3.b s studieophold i Sydtyskland september/oktober 2013 Elevernes dagbogstekst på Facebook samt billeder fra opholdet 30.09.13 Så er 3b TYF ankommet til Mosbach i Tyskland, hvor dagen er gået med skolebesøg

Læs mere

Dansk Folkehjælp Viborg-Skive afdelingen oktober 2011 Orientering fra formanden

Dansk Folkehjælp Viborg-Skive afdelingen oktober 2011 Orientering fra formanden Orientering fra formanden I denne sommer har Dansk Folkehjælp fået mange budskaber ud i pressen. Jeg tænker bl.a. på TV2 s Go morgen DK / Go Folkehjælp, hvor danskerne blev opfordret af Dansk Folkehjælp

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Club 25 på vulkaner. Kenny pitcher terner

Club 25 på vulkaner. Kenny pitcher terner Club 25 på vulkaner Golf på Island? Ikke alle ved at der er mange golfbaner på sagaøen. 9 herrer fra Club 25 tog chancen fra mandag til fredag i første uge af juli. Arni mødte os i Keflavik og vi entrede

Læs mere

Her er lidt fra turen derover dagen før en anelse fra løbsdagen dagen derpå og hjemrejsen

Her er lidt fra turen derover dagen før en anelse fra løbsdagen dagen derpå og hjemrejsen Årets Bornholm Rundt blev afviklet i dagene 16. 18. august 2014. Vi var ca. 19 Rimo er, der tog af sted fredag nat altså natten mellem fredag og lørdag med båden fra Køge til Rønne. Ved ikke helt antallet

Læs mere

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter Mandag d. 1/10 Vi tog fra Løgstør med bussen kl. 9.00 mod Aalborg, hvor vi steg på toget. Vi skulle skifte i både Fredericia og Padborg, men det gik fint, og det lykkedes os at få alle tingene med hele

Læs mere

Vi sender en fortegnelse over indkvarteringen til Gaudium, så fordeler de selv deltagerne.

Vi sender en fortegnelse over indkvarteringen til Gaudium, så fordeler de selv deltagerne. Sysselkoret Planlægning af besøg af Gaudium i dagene fra søndag, den 4. maj til tirsdag, den 6. maj. Planlægningsgruppen: Karin BH, Daniel, Jens samt fra bestyrelsen Flemming, Åse og Elisabeth. Referat

Læs mere

Les Trois Ballons d.12-6-2004 (De 3 Balloner)

Les Trois Ballons d.12-6-2004 (De 3 Balloner) Nedenstående beretning er skrevet af Finn Agerbo Nielsen fra Åskov cykelmotion som jeg 2 gange har kørt Paris-Brest-Paris med og som jeg delte værelse med på denne tur, jeg har fået lov til at bruge hans

Læs mere

Astrid Krog Alberte Klessner Martin Hansen Grenaa Gymnasium Folkemødet 2014 28-06-14

Astrid Krog Alberte Klessner Martin Hansen Grenaa Gymnasium Folkemødet 2014 28-06-14 Folkemødet 2014 Folkemødet er en årlig politik festival, som finder sted på solrige Bornholm. Folkemødet er fyldt med spændende, indholdsrige debatter og events. Ved Folkemødet 2014 var vi 5 elever så

Læs mere

Sæson 2015. Eventyr Golf Erhvervsklub

Sæson 2015. Eventyr Golf Erhvervsklub Sæson 2015 Eventyr Golf Erhvervsklub Erhvervsklubbens formål Odense Eventyr Golf Erhvervsklub har som formål at forene det sportslige med det forretningsmæssige og skabe et stærkt socialt og forretningsmæssigt

Læs mere

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere )

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere ) Vi havde lejet et sommerhus på Gammelby Møllevej 57, men vi skulle først hente nøglerne i en Dagli' Brugsen i Børkop. Det kunne vi desværre først gøre fra kl.16.00. Herefter kunne vi endelig sætte GPSen

Læs mere

Hamborg tur d. 1. 2. november 2014

Hamborg tur d. 1. 2. november 2014 Start fra Vildbjerg I alt 19 personer deltog på turen, som var proppet med oplevelser, fodbold, netværk og erhvervsindtryk. Turen gik fra Vildbjerg Sport- og Kulturcenter kl. 06.00 om morgenen, hvor Vildbjerg

Læs mere

Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 14.01.2014 i Borgerhuset.

Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 14.01.2014 i Borgerhuset. Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 14.01.2014 i Borgerhuset. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning - formand Mads Sørensen 3. Fremlæggelse af revideret regnskab

Læs mere

Resultater for DM Duathlon 2012

Resultater for DM Duathlon 2012 DM Duathlon 2012 Age Group Results May 06, 2012 Results By Race Management Systems, Inc. Female 18 to 39 1 369 Karina Louise Sørensen Ninjas 39:51.75 1:14.73 1:09:39.99 0:55.29 19:50.78 2:11:32.54 2 417

Læs mere

Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014

Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014 Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014 Warszawa ligger smukt ved Wisla floden med ca. 3 mio. indbyggere. Den flotte gamle bydel kom på UNESCOs Verdensarvsliste

Læs mere

Kampagnemagasin nr. 3-2008

Kampagnemagasin nr. 3-2008 Kampagnemagasin nr. 3-2008 Tønder kommune deltager i Virksomhedsdysten - og planlægger at vinde TV2 holdt formen ved lige i Af Jakob Thøger Michelsen, Konsulent MpA Tønder kommune deltager i virksomhedsdysten

Læs mere

Erhvervskvinder Trekantområdet Januar 2011, nr. 1

Erhvervskvinder Trekantområdet Januar 2011, nr. 1 Erhvervskvinder Trekantområdet Januar 2011, nr. 1 Velkommen til januarmødet. Tirsdag, den 17. januar kl. 18:00 på hotel Comwell, Kolding Tankefelt terapi effektiv behandling mod f.eks. præsentationsangst

Læs mere

HUSAVISEN STENSTRUP September / oktober 2015

HUSAVISEN STENSTRUP September / oktober 2015 HUSAVISEN STENSTRUP September / oktober 2015 Informationer Stenstrup Dagcenter: Åbent hverdage kl. 10-15 Afbud ved kørsel: Ring til Vester Skerninge Bilerne på tlf. 6224 2048 Øvrige afbud gives til Dagcenter:

Læs mere

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Årgang 24. År 2011 Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Telefon: 79 94 73 44 3 kl. besked/telefonsvare 79 94 73 43 Fax nummer: 79 94 73 36 Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk E-mail: Samuelsgaarden@varde.dk

Læs mere

Vind. oplevelse. en cykel! Skaf en omdeler: 3.000 point ja tak! Jhessica deltog i MGP 2013 Det var en. Nr. 28 juni 2013

Vind. oplevelse. en cykel! Skaf en omdeler: 3.000 point ja tak! Jhessica deltog i MGP 2013 Det var en. Nr. 28 juni 2013 Nr. 28 juni 2013 Vind en cykel! Jhessica deltog i MGP 2013 Det var en kæmpe oplevelse Skaf en omdeler: 3.000 point ja tak! Kære omdeler Sommeren er lige om hjørnet, og vi håber, du får en fantastisk ferie.

Læs mere

SUNDHED FOR DIG: TIPS TIL ELEVER I 7.-10.KLASSE

SUNDHED FOR DIG: TIPS TIL ELEVER I 7.-10.KLASSE FYSISK SUNDHED AUGUST 2013 SUNDHED FOR DIG: TIPS TIL ELEVER I 7.-10.KLASSE Spis sund mad, se mindre TV, bevæg dig, sov godt, lav en klar aftale om alkohol med dine forældre og hold dig fra rygning. Spis

Læs mere

Evalueringsrapport. FTF Region Midtjylland. Arbejdsmiljøkonference FTF MIDTJYLLAND. Onsdag d. 5 marts 2008 på Viborg Golf Hotel

Evalueringsrapport. FTF Region Midtjylland. Arbejdsmiljøkonference FTF MIDTJYLLAND. Onsdag d. 5 marts 2008 på Viborg Golf Hotel Evalueringsrapport FTF Region Midtjylland Arbejdsmiljøkonference Onsdag d. marts 8 på Viborg Golf Hotel FTF MIDTJYLLAND c/o Skiveegnens Lærerforening, Østerbro, 78 Skive Tlf.: 97 9, Fax.: 97 7, E-mail:

Læs mere

Inspiration til fundraising for hold

Inspiration til fundraising for hold Inspiration til fundraising for hold Stafet For Livet samler først og fremmest penge ind via holdene. Holdene kan samle penge ved diverse aktiviteter for ud for stafetterne og ved at lave aktiviteter på

Læs mere

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj www. blistrup-graested-folkedansere.dk Marts 2015 Nr. 1 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Referat fra generalforsamling side 2 Bestyrelse og udvalg side 3 Sæsonprogram forår/sommer 2015 side

Læs mere

SKISMØREN HIB SKIKLUB

SKISMØREN HIB SKIKLUB BRANDESKIKLUB.dk SKISMØREN HIB SKIKLUB 2012 Nr. 19 10. årgang Formanden har ordet: Sommeren er begyndt - vi har allerede haft en rigtig varm pinse - og den kommende vintersæson ligger måneder ude i fremtiden.

Læs mere

Spritteren. Om eftermiddagen ligger mejeriet øde og stille hen. Far og mejeristerne er som regel færdig først på eftermiddagen

Spritteren. Om eftermiddagen ligger mejeriet øde og stille hen. Far og mejeristerne er som regel færdig først på eftermiddagen Spritteren Om eftermiddagen ligger mejeriet øde og stille hen. Far og mejeristerne er som regel færdig først på eftermiddagen med at gøre rent efter formiddagens arbejde. Det bliver gjort grundigt og der

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Birgitte Nymanns takketale ved lanceringen af QLF s inspirationshæfte 18. juni 2013

Birgitte Nymanns takketale ved lanceringen af QLF s inspirationshæfte 18. juni 2013 Birgitte Nymanns takketale ved lanceringen af QLF s inspirationshæfte 18. juni 2013 Kære alle Nu har I hørt om QLF og hæftet, men for de af Jer, som måske ikke kender os tre heroppe så godt, vil jeg starte

Læs mere

Ungdomsverdensmesterskaberne 2015.

Ungdomsverdensmesterskaberne 2015. Rejsebrev 1. Kadet recurve: Kirstine Andersen, Jonathan Ørsted Kadet compound: Katja Møller Lørdag den 6. juni, rejsedag: Foran os var en lang rejse som for f.eks. Askes vedkommende startede i Silkeborg

Læs mere

1. Information om medlemsweekend år 2010. Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00

1. Information om medlemsweekend år 2010. Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00 1. Information om medlemsweekend år 2010 Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00 Så nærmer sig tiden som mange af os har glædet os til et helt år hvor vi skal mødes igen

Læs mere

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Program Byfest for 2014 Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Bjerregrav 2015 Den 11. - 14. juni Program Torsdag d. 11. juni Programmet er foreløbigt, og der kan komme ændringer/justeringer

Læs mere

Nytårsmenu roser: Varna Palæet, Ørneredevej 3, DK - 8000 Aarhus C. Tlf.+ 45 86 14 04 00, E-mail : info@varna.dk

Nytårsmenu roser: Varna Palæet, Ørneredevej 3, DK - 8000 Aarhus C. Tlf.+ 45 86 14 04 00, E-mail : info@varna.dk Nytårsmenu roser: Hej Palle Det var en fantastisk menu og super mad en stor succes Erik Luplau Tak for en velorganiseret og velsmagende menu, der fik meget ros både for køkkenpersonalet og for alle nydende

Læs mere

afslører alt derfor træner jeg ungdomsholdet

afslører alt derfor træner jeg ungdomsholdet lland: FrivilligCenter Lo r dig! Der er brug fo Bliv Frivillig Make A Wish ønskefonden får drømmene til at gå i opfyldelse! Thomas fra VELO Poul fortæller: Jeg gør det for min egen skyld Sådan hjælper

Læs mere

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2015

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2015 Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2015 Velkommen til årets sommerprogram hos Idræt og kultur. Programmet er blevet til ved et fællesmøde i idræt og kulturtilbuddet, hvor der kom mange idéer på banen.

Læs mere

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 Onsdag den 15. januar kl. 14.00:... Foredrag: Det gode liv hvad er det? Tirsdag den 11. februar kl. 19.00:... Generalforsamling Onsdag den 26. marts kl. 14.00:... Foredrag

Læs mere

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 Bestyrelsen Formand: Jytte Holt Nielsen, Bornholmsvej 8, 7400 Herning Tlf 20714010 j-k-hansen@mail.dk Kasserer: John F. Nielsen, jagtvej 10, 7400 Herning Tlf. 97118541 60738720

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

Herre Liga All Stars 2012/2013

Herre Liga All Stars 2012/2013 Herre Liga All Stars 2012/2013 I forbindelse med indløbet til herrernes anden DM-finale mellem KIF Kolding København og Aalborg Håndbold kårede Håndbold Spiller Foreningen i samarbejde med Job4player vindertyper

Læs mere

Her kan du tilmelde dig vores hold, der hedder: Team Ejby Løb For Livet her: http://www.stafetforlivet.dk/dit-hold/

Her kan du tilmelde dig vores hold, der hedder: Team Ejby Løb For Livet her: http://www.stafetforlivet.dk/dit-hold/ Stafet for Livet Sted: Køge Marina. Tid: 20-21 juni fra kl 14-12 Hvad er Stafet for Livet Stafetten er en event, der løber over 22 timer, og formålet er at støtte kræftpatienter, og samtidig have en fest

Læs mere

Turen til Kroatien 2014.

Turen til Kroatien 2014. Torsdag 21/8: Turen til Kroatien 2014. Kl 16:45 holder vi ved Færgen i Rødby,i god tid.det viser sig at vi for første gang må vente, vi kan ikke komme med før kl 17:45. Vel ankommet til Femeren,går turen

Læs mere

- ta med til. poletter til øl og mad.

- ta med til. poletter til øl og mad. - ta med til og Pris kr. 2495,- inkl. bustransport, dobbeltværelse og morgenmad - inkluderer også: besøg på bryggerimuseum og slottet i Detenice middelaldershow inkl. 3 retters menu og 1 øl. Reserveret

Læs mere

Vi er overbeviste om, at konferencen kan være med til at udbygge netværket broerne imellem.

Vi er overbeviste om, at konferencen kan være med til at udbygge netværket broerne imellem. Sidste nyt april 2014 Nyhedsbrev Kære alle. Tak for jeres bidrag til konferencen. Det var dejligt at tilbringe et lille døgn sammen med jer og høre om alle de tiltag og ideer, som praktiseres i lokalafdelingerne.

Læs mere

MiniThai - En rejse tilbage

MiniThai - En rejse tilbage MiniThai - En rejse tilbage Juli August 2012 Rejseberetningen herunder er skrevet af Kevin, der er 10 år gammel. I 2004 blev Kevin adopteret af sine danske forældre Helle og Peter. De hentede ham på børnehjemmet

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 3+4 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 3+4 2015 Indsamlingsuge. I uge 3 havde vi vores årlige indsamlingsuge, hvor vi samler penge ind til de vores 2 fadderskaber gennem SOS Børnebyerne. Aktiviteten i år var gode gerninger og med jer forældre som sponsorer

Læs mere

Region Kommune Tilskud 0l at Tilskud 0l Tilskud 0l Bliv kommunal dagplejerbemærkninger passe egne privat privat børn pasning 0-2 pasning 3-6

Region Kommune Tilskud 0l at Tilskud 0l Tilskud 0l Bliv kommunal dagplejerbemærkninger passe egne privat privat børn pasning 0-2 pasning 3-6 Hovedstaden Albertslund Kommune x x Hovedstaden Allerød Kommune x x Hovedstaden Ballerup Kommune x x Hovedstaden Bornholms Regions kommune x x Hovedstaden Brøndby Kommune x x Hovedstaden Dragør Kommune

Læs mere

H E L E E Nr. 6 juli 2015

H E L E E Nr. 6 juli 2015 HELE E Nr. 6 juli 2015 HELENENYT Nr. 6 (juli årgang 26) Bostedet Helenes Minde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 29347195 Eller 39105651 mgr@ok-fonden.dk Layout &

Læs mere

NR. 32 NYHEDSBREV April 2008 SÆRUDGAVE

NR. 32 NYHEDSBREV April 2008 SÆRUDGAVE NR. 32 NYHEDSBREV April 2008 SÆRUDGAVE FARVEL - - og TAK I mange år havde Esbjerg Atletikforening et godt klubblad, hvor Esbjerg Motion måtte benytte de bagerste sider. Men sidst i 90-erne gik bladet ind,

Læs mere

Arrangement / Event Dato / Date Tilmeld / Sign up Pris / Price Vinsmagning kl. 17.00-18.30

Arrangement / Event Dato / Date Tilmeld / Sign up Pris / Price Vinsmagning kl. 17.00-18.30 Vi vil gerne være sammen med dig! Se nedenfor hvilke stamgæstearrangementer vi pt. har planlagt, og hvor du kan tilmelde dig. Du kan kontakte hotellet, hvis du ønsker at vide mere om det enkelte arrangement.

Læs mere

man kører Guide CYKELLØB - er noget Træningsprogram Guide: Det skal du spise sider April 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.

man kører Guide CYKELLØB - er noget Træningsprogram Guide: Det skal du spise sider April 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b. Foto: Scanpix Guide April 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 14 sider CYKELLØB - er noget man kører Træningsprogram Guide: Det skal du spise Cykelløb - er noget man kører INDHOLD: Cykelløb

Læs mere

Juni. Nr. 3 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang

Juni. Nr. 3 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang Juni Nr. 3 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang 2014 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Fuglefløjt og vindens susen i bøgetræerne er det eneste, der larmer her.

Fuglefløjt og vindens susen i bøgetræerne er det eneste, der larmer her. Mød os Fuglefløjt og vindens susen i bøgetræerne er det eneste, der larmer her. Vi har bøgeskoven og den nye Naturparken Hindsgavl Dyrehave som nærmeste naboer. Omgivelser der giver indtryk, og som er

Læs mere

Centrets bedste Nyhedsavis

Centrets bedste Nyhedsavis Centrets bedste Nyhedsavis - At gå på CSV SydØstfyn. (Side 3) - Elever på Nytårsforsæt. (Side 10) - Den SJOVE side. (Bagsiden) Velkommen til skolens bedste nyhedsavis. For første gang i nyere tid har skolen

Læs mere

PROGRAM FOR SÆSONEN 2013/2014

PROGRAM FOR SÆSONEN 2013/2014 PROGRAM FOR SÆSONEN 2013/2014 Evt. ændringer forbeholdes. Alle arrangementer er kun for foreningens medlemmer. Køge Borger- og Haandværkerforening Stiftet 24. januar 1847 Kontaktpersoner : Formand : Murermester

Læs mere

Vinterferie og Skolerejsen 2015 Så er vi tilbage efter vinterferien, klar til et travlt forår med masser af gode oplevelser i vente!

Vinterferie og Skolerejsen 2015 Så er vi tilbage efter vinterferien, klar til et travlt forår med masser af gode oplevelser i vente! Brøruphus, den 20. februar 2015 NYHEDSBREV Kære forældre! Vinterferie og Skolerejsen 2015 Så er vi tilbage efter vinterferien, klar til et travlt forår med masser af gode oplevelser i vente! Skolerejsen

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

Krejbjerg - Nyt Juni 2015

Krejbjerg - Nyt Juni 2015 Krejbjerg - Nyt Juni 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn ÅRETS BYFEST 2015 Den 23. 27. juni afholdes der byfest i Krejbjerg. Tirsdag den 23. juni kl. 18.30 Cykeltur til Nymølle kl. 20.00

Læs mere

DAMUSA Sammenfatningsrapport 1. Vælg en af nedenstående muligheder: "Jeg er..." Svarprocent: 100% (N=1448)

DAMUSA Sammenfatningsrapport 1. Vælg en af nedenstående muligheder: Jeg er... Svarprocent: 100% (N=1448) 1. Vælg en af nedenstående muligheder: "Jeg er..." Svarprocent: 100% (N=1448) Spørgsmålstype: Vælg en Nuværende elev 244 17% Tidligere elev 69 5% Kommende elev (står på venteliste) 43 3% Underviser 67

Læs mere

Sommerferie 2007. Sarau

Sommerferie 2007. Sarau Sommerferie 2007 22.7.2007 kørte vi fra Harlev i regnvejr, ned over Rødby med færgen til Puttgarten, for senere at ende i Østrig som var vores mål. Vores første overnatning var Naturcampingplatz Sarau

Læs mere

G e n e r a l f o r s a m l i n g s r e f e r a t

G e n e r a l f o r s a m l i n g s r e f e r a t G e n e r a l f o r s a m l i n g s r e f e r a t Ordinær generalforsamling mandag, den 9. februar 2015, kl.: 12:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og stemmeudvalg. 2. Forhandlingsbogen. 3. Formandens beretning.

Læs mere

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN 27.APRIL 2014 1.SEP VESTER AABY KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN 27.APRIL 2014 1.SEP VESTER AABY KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 KONFIRMATIONSPRÆDIKEN 27.APRIL 2014 1.SEP VESTER AABY KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Søren satte sig op i sengen med et sæt. Den havde været der igen. Drømmen. Den drøm, han kendte så godt,

Læs mere

Didde fra Shoppen havde sørget for en lille gave til os alle, så ved hver kuvert lå der 3 bolde og 1 par golfstrømper. Tak for det.

Didde fra Shoppen havde sørget for en lille gave til os alle, så ved hver kuvert lå der 3 bolde og 1 par golfstrømper. Tak for det. Åben Damedag Maj 2007 Langt om længe blev det den 2. maj, hvor vi skulle afvikle vores første Åben Damedag i Smørblomsternes regi. Vi havde glædet os til dagen i lang tid, og vi håbede, at vores forberedelser

Læs mere

Gateway Blokhus Erhvervsliv samarbejder med Naturstyrelsen

Gateway Blokhus Erhvervsliv samarbejder med Naturstyrelsen Gateway Blokhus Erhvervsliv samarbejder med Naturstyrelsen Helle Larsen, Hune Bageri Merete Hansen, Hune Blokhus Cykeludlejning Baggrunden/opstarten på samarbejde med Naturstyrelsen Merete Startede samarbejde

Læs mere

Er du klar, det ser sådan ud på det praktiske Hvad koster det at komme i himlen? Bormio?

Er du klar, det ser sådan ud på det praktiske Hvad koster det at komme i himlen? Bormio? Her er dit års absolut hårdeste, sjoveste, bedste og helt igennem fantastiske cykel weekend! Dig, din cykel, og dine bedste træningskammerater sammen med andre gode cykelmennesker, der virkelig elsker

Læs mere

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG 6 Så gik den første halvdel af sæsonen, og det er blevet til flere nederlag end sejre, men en stigende formkurve fortæller os, at vi i efteråret helt sikkert vil

Læs mere

Ved-floden-Piedra-DATO.qxd 27/06/08 12:27 Side 26

Ved-floden-Piedra-DATO.qxd 27/06/08 12:27 Side 26 Ved-floden-Piedra-DATO.qxd 27/06/08 12:27 Side 26 Pigen, der havde blinket til mig, stod og ventede på mig ved døren. Jeg ved, at vi tilhører den samme tradition, sagde hun. Jeg hedder Brida. Jeg er ikke

Læs mere

PIs gymnastikhold indtager. opvisningsgulvene. Af Sidsel Andersen, gymnast på PI Opvisningsholdet

PIs gymnastikhold indtager. opvisningsgulvene. Af Sidsel Andersen, gymnast på PI Opvisningsholdet GYMNASTIKAFDELINGEN... PIs gymnastikhold indtager opvisningsgulvene Af Elisabeth Arnsdorf Haslund, bestyrelsesmedlem i PI-Gymnastik Fotos Gudrun Clausen, skavenfoto.dk Opvisningssæsonen er i fuld gang,

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Sæby HK håndbold for alle. InvItatIon. Nyhed. Sæby HK SprInteren. - med hele familien i hallen. Fredag den 1. november kl. 19.00 i Sæby Fritidscenter

Sæby HK håndbold for alle. InvItatIon. Nyhed. Sæby HK SprInteren. - med hele familien i hallen. Fredag den 1. november kl. 19.00 i Sæby Fritidscenter Nyhed - håndbold for alle... SÆBY HK InvItatIon Sæby HK SprInteren - med hele familien i hallen Fredag den 1. november kl. 19.00 i Sæby Fritidscenter velkommen til FamILIeaFten med CyKeLSponSorLøb Fredag

Læs mere

VSVAvisen. September 2013. Vordingborg Sociale Virksomhed

VSVAvisen. September 2013. Vordingborg Sociale Virksomhed VSVAvisen September 2013 Vordingborg Sociale Virksomhed Nyt siden sidst - Regentparret var på besøg i vores kommune. - Miljøminister Ida Auken kom forbi Hyldevang. Danmarks Den 5. september besøgte Dronning

Læs mere

Erasmus-rapport om udlandsophold Forår12

Erasmus-rapport om udlandsophold Forår12 Erasmus-rapport om udlandsophold Forår12 Titelblad Navn Mark Friis (10512) Email mark-f.r.i.i.s@hotmail.com Semester Forår 2012 Dagens dato 13 August 2012 Spørgsmål: Hvilke faktorer motiverede dig til

Læs mere

Arrangementeksempel: Den store ridderturnering

Arrangementeksempel: Den store ridderturnering Vi skræddersyr firmafester, events og teambuildingforløb til dine behov. Du og din virksomhed kan vælge alt fra arrangementer af nogle timers varighed til længerevarende engagementer. Vi har plads fra

Læs mere

Formands beretning SAR 27/2-14

Formands beretning SAR 27/2-14 Formands beretning SAR 27/2-14 Da det er min første formands beretning, vil jeg starte med at undskylde hvis der er noget jeg har glemt, overset eller fejl disponeret. Igen i går er der sket mange ting

Læs mere

Befolkningens alderssammensætning hvor mange ældre er der?

Befolkningens alderssammensætning hvor mange ældre er der? Befolkningens alderssammensætning hvor mange ældre er der? Folkepensionsalderen er i dag 65 år. Derfor er det her valgt at tage udgangspunkt i de 65+årige som ældre, selvom folkepensionsalderen tidligere

Læs mere

Selvevaluering 2005/06 Unge Hjems Efterskole

Selvevaluering 2005/06 Unge Hjems Efterskole Selvevaluering 2005/06 Unge Hjems Efterskole Evalueringsgenstanden: Beskrivelse af M/K: Unge Hjems Efterskoles bestyrelse besluttede på det sidste bestyrelsesmøde før sommerferien 05 at evalueringsgenstanden

Læs mere

Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014

Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014 Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014 EM i Herning MIT 2013 Baltimore Jeg sidder på min seng her i Baltimore en solrig søndag formiddag, Det er min første rigtige fridag i 2014, ingen træning, ingen

Læs mere