Spørgsmål og Svar A5 udbud af almindelig rutekørsel

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Spørgsmål og Svar A5 udbud af almindelig rutekørsel"

Transkript

1 Spørgsmål og Svar A5 udbud af almindelig rutekørsel 22. juni 2009 Ændringer til UB Der er fejl i km antallet på enhed 13. Det betyder, at det totale antal km på pakken er i stedet for pr. år. Da vi ønsker denne ændring indregnet i justeringen af tilbud der pt. foregår, har vi ændret fristen for justering af tilbud med 1 dag for de bydere, der har budt på enhed 13. Den nye frist fremgår af udbudshjemmesiden, hvor justeringen foregår. Der ligger nye vognplaner for enheden under menupunktet Udbudsmateriale. 11. juni 2009 Yderligere oplysninger Der er under menupunktet Udbudsmateriale i punkt 7. Busrapporter lagt et dokument med busoplysningsskemaer for de busser Østtrafik overdrager. 8. juni 2009 Ændring er til UB Der er fejl i km antallet i Vordingborg bybus pakken - enhed 4. På hverdage skal km være 680,317 og på ferieplanen skal de være 560,953. Det betyder, at det totale antal km på den pakke er i stedet for Der skal taget højde for denne ændring i forbindelse med justering af tilbud efter 2. forhandlingsrunde. 20. maj 2009 Yderligere oplysninger Der er under menupunktet Udbudsmateriale i punkt 7. Busrapporter lagt et dokument med busoplysningsskemaer for de busser Arriva overdrager. Så snart vi har skemaer for de resterende busser vil de blive lagt på udbudshjemmesiden. 11. maj 2009 Ændringer til UB For minibusser har kravet til total kapacitet været minimum 25. Dette ændres til en total kapacitet på minimum 22. Enhed 1 reduceres. Linjerne 92, 95 og 257 tages ud af udbudet. Der ligger nyt afregningsskema, oversigt over enheder samt vognplaner under menupunktet Udbudsmateriale. Det vil være muligt for alle bydere at afgive nyt tilbud på enhed 1. Der skal afgives tilbud på timer og 7 busser i alt. Tilbud afgives via ny udbudshjemmeside. Link til ny udbudshjemmeside sendes til byderne efter forhandlingsmøderne.

2 22. april 2009 Ændringer til UB Der ændres ikke ved antallet af busser, der busoverdrages i enhed 2 til trods for, at der kun er kørsel til 8 stk. 12 m busser. De resterende 2 stk. 12 m busser må beregnes brugt som reservebusser. Der ligger nye vognplaner under menupunktet Udbudsmateriale for enhed 2 og 4 og 14. Ændringer til UB Der er fejl i oplysningerne for enhed 2 efter, at vi har pillet linje 256 ud. Der skal benyttes i alt 9 busser. Vi vender snarest muligt tilbage med oplysninger om, hvilke busser der fortsat busoverdrages. 21. april 2009 Ændringer til UB Linje 256 udbydes ikke længere som en del af enhed 2. I forbindelse med tilbudsgivningen skal der derfor tages højde for ændring af antal timer (20.887)og busser (7). Der er ændret krav til fordelingen af 12 m og 13,7 m busser på nogle enheder. Alle ændringer fremgår af oversigt over enheder og er markeret med gul. Se under menupunktet Udbudsmateriale. Der er ny hverdags vognplan for enhed 5 samt nyt afregningsark og vognplaner for enhed 2. Se under menupunktet Udbudsmateriale. Teknisk har vi en ændring på dimension af trækrør fra IT skabet til chaufførplads. Dimensionen skal ændres fra Ø 35 til Ø 50 (ill. visende kabelveje). Spørgsmål og svar til UB Spørgsmål 36 Der er i pakke 14 en markant fejl. Kilometertallet på linje 37 er angivet til at være under 50 km, men det er rettelig over 50 km. Dermed er den linje omfattet af køre- og hviletidsbestemmelserne, hvilket påvirker omkostningerne i meget høj grad. Svar på spørgsmål 36 Det er korrekt at linje 37 er over 50 km - afstandene er rettet og vognplanerne er tilrettet. Spørgsmål 35 Pakke 8: Det fremgår af de fremsendte vognplaner at der på rute 27 om eftermiddagen ligger en tomkørsel mellem Næstved st. og Sorø By Terminal som skal gennemkøres på 24 min. Da vi ikke mener dette kan lade sig gøre, grundet afstand og mange zoner med reduceret tilladt hastighed, vil vi gerne høre om det stadig er Movias holdning at turen skal ligge som beskrevet, eller den kan flyttes til andet vognløb. Svar på spørgsmål 35

3 Det er sandsynligt at turen bliver flyttet inden kontraktstart, men det er en regulering, som holder sig indenfor kontraktbestemmelserne. Der skal dog stadig bydes på den udbudte vognplan. Spørgsmål 34 Der ønskes ligeledes tilsendt ny HASTUS-fil på udbudsenhed 5 hvor korrekt bustype er påført de enkelte vognløb da det ud fra fremsendte HASTUS-fil ikke klar fremgår på hvilke vognløb 13,7m busser kan/ikke kan anvendes. Svar på spørgsmål 34 Bustyper angives ikke i vognløbene. Der henvendes til oversigt over udbudte enheder, som kan ses under menupunktet Udbudsmateriale. Se også nye vognplaner. Se iøvrigt ændringer til udbudsbetingelser ovenfor. Spørgsmål 33 Der ønskes tilsendt ny HASTUS-fil på udbudsenhed 4 da den fremsendte ikke indeholder alle kilometeroplysninger. Svar på spørgsmål 33 Der ligger nye HASTUS-fil for enhed 4. Se under menupunktet Udbudsmateriale. Spørgsmål 32 Køreplanstavler: Er det korrekt forstået at operatøren ikke længere skal producerer og udskifte køreplaner til/i køreplanstavlerne? Svar på spørgsmål 32 Det er korrekt, at køreplaner ikke længere skal produceres. Køreplaner skal stadig udskiftes og sættes op. Spørgsmål 31 Side Kontraktens 17 stk. 3: Betyder ordlyden af denne paragraf at der ikke ydes kompensation af udgifter, fx indkøb af busser, etablering af garageanlæg o. lign., som operatøren af haft, såfremt kontrakten ophæves med udgangspunkt i denne paragraf? Svar på spørgsmål 31 Ja, men denne bestemmelse vil alene være relevant den første korte tid efter tildelingen af kontrakt, idet en eventuel afvist tilbudsgiver har pligt til snarest at indbringe en eventuel sag for Klagenævnet for Udbud.Bestemmelsen gælder ikke, hvis kontrakten af andre årsager måtte blive ophævet. Spørgsmål 30 Side Kontraktens 8 stk. 2, 2.sætning: I denne står at "Operatøren må under kontraktforhandlingerne påregne at oplyse navnene på underleverandørerne." Hvorfor denne passus som omhandler forhold under selve kontraktforhandlingsperioden? Svar på spørgsmål 30 Sætningen slettes, idet forhandlingerne formodes afsluttet, når kontrakten indgås! Spørgsmål 29 Side Kontraktens 4 stk. 2: Der ønskes en forklaring på sammenhængen mellem denne paragraf og afsnit 21 side 97, idet vi finder at disse to afsnit strider imod hinanden. Svar på spørgsmål 29 Kontraktens 4, stk. 2, vil ikke indgå i den endelige kontrakt, idet nærværende udbud ikke indeholder bestemmelser om busoverdragelse.

4 Spørgsmål 28 Side Bilag Købekontrakt mellem hidtidig operatør og ny operatør: 7 mangler. Svar på spørgsmål 28 Der mangler ikke noget indhold for en 7, men rækkefølgen er forskudt ved en fejl. Spørgsmål 27 Side Bilag Grundlaget for kvalitetsresultaterne: Kan Movia oplyse hvordan de foretagne interviews tidsmæssigt er fordelt ud over de anførte måleperioder, Svar på spørgsmål 27 Det kan vi ikke. Vi kan kun oplyse, at der vil blive foretaget mindst 100 interviews pr. måleperiode. Spørgsmål 26 Side Drifts- og trafikstyring ved forskellige trafikale forhold - usædvanlige vs. ekstraordinære hændelser: I begge afsnit nævnes eksempler på hændelser, men det er ikke klart hvilke hændelser som hører til hvilket afsnit, idet der begge steder er eksempler på samme type af hændelser fx optog / demonstrationer og optog, større trafikuheld / politiets afspærring af gader mv. ifm. brand, trafikuheld, bombetrusler m.v. Der ønskes derfor en mere præcis formulering af de hændelseseksempler som skal relateres til hver af de respektive afsnit. Det ønskes ligeledes oplyst om udgåede ture forårsaget af usædvanlige eller ekstraordinære hændelser, indgår i beregningen af ikke gennemførte ture og dermed føre til modregning. Svar på spørgsmål 26 Hændelseseksemplerne høre til under begge afsnit. Det er en "gradbøjning" af orderne, hvorfor det ikke er muligt at præcisere det yderligere. Der vil f.eks. være optog, som vil gå under usædvanlige hændelser og ligeledes under ekstraordinære. Om hændelserne indgår i udregningen af ikke gennemførte ture og dermed fører til modregning, afhænger af hvorvidt operatøren udarbejder rapporten som beskrevet i afsnit 11. Spørgsmål 25 Side Forlængelse af kontraktperioden (option for Movia): Kan det i forbindelse med udarbejdelse af tilbud forudsættes at den maksimale aldersgrænse på busserne forlænges tilsvarende den periode Movia kræver kontraktperioden forlænget såfremt Movia udløser denne option? Svar på spørgsmål 25 I det tilfælde, at Movia gør brug af sin ret til at forlænge kontraktperioden med op til 2 år, vil den maksimale aldersgrænse blive forlænget tilsvarende. Spørgsmål 24 Uden sideangivelse - afsnit 6 og 7: I forbindelse med såvel installation, vedligeholdelse samt reparation af Movia ejet IT-udstyr samt opsætning og nedtagning af diverse Movia-information vælger Movia samarbejdspartnere til at udføre disse ting. Der ønskes i denne forbindelse beskrevet ansvarsforholdet mellem Movia, Movia's samarbejdspartnere og entreprenører, såfremt Movia's samarbejdspartner påfører entreprenøren skade på såvel busmateriel, bygninger samt personer. Svar på spørgsmål 24 Movia har ansvaret for sine underleverandører, der hver for sig er forsikret. Spørgsmål 23

5 Side Chaufførlokaler - vicevært: I andet afsnit på side 57 beskrives forholdet mellem Movias og viceværtens opgaver og hvem der bærer de respektive omkostninger. I den forbindelse ønskes oplyst, hvem der står for det praktiske, samt afholder de økonomiske omkostninger i forbindelse med hærværk og graffiti på såvel bygning som inventar. Svar på spørgsmål 23 Viceværten står for det praktiske og afholder omkostninger i forbindelse med hærværk og graffiti på såvel bygning som inventar. Finder hærværk og graffiti sted på den udvendige side at bygningen afholder operatøren ikke omkostningerne. Spørgsmål 22 Side Dokumentation - alderskrav: Det ønskes præciseret hvornår maks. Alder på bussen regnes fra? Eksempelvis fra 1.indreg. dato, 1.idriftsætningsdag eller førstkommende fulde måned efter 1.indreg. dato. Svar på spørgsmål 22 Maks alder på bussen regnes fra 1. indregistrerings dato. Spørgsmål 21 Side Afgivelse af tilbud - skema 5 / Side Kontraktindgåelse - andet afsnit: På side 46 står anført at skema 5 udelukkende er til brug for Movias fremtidige afregning med kommunerne/regionerne mens der på side 70 står at Movia, hvis flere tilbud fra samme byder vælges, kan Movia vælge at indgå en kontrakt med sammenvejede priser. Disse to afsnit finder vi i modstrid med hinanden, idet vi finder det vil være mere rimeligt hvis de i kontrakten indskrevne priser afspejler fordelingen ud på de enkelte bud/pakker jf. skema 5, således at kommende variation i køreplanstimer og antal driftsbusser derved reguleres til de reelle for enheden gældende priser og ikke for en gennemsnitspris som kan afvige meget fra den faktiske pris i både op og nedadgående retning. Svar på spørgsmål 21 Movia ser ikke disse to afsnit i modstrid med hinanden, da udfyldelse af skema 5 udelukkende er til brug mellem Movia og kommuner/regioner. Movia vil overveje jeres forslag i forbindelse med kommende udbud. Spørgsmål 20 Side Afgivelse af tilbud - opdeling af pris: Det ønskes, med baggrund i den anførte betalingsmodel, beskrevet hvorledes Movia påtænker at modregne ikke udførte telebusture? Svar på spørgsmål 20 Udgået kørsel vil altid blive modregnet som beskrevet i Kontrakten side 176. Spørgsmål 19 Side køreplantimer og ophold - sidste afsnit på siden: Er Movia indstillet på at indregne en eventuel aftalt forlængelse af de i udbuddet beskrevne minimumsendestationsophold i køreplantimerne, såfremt en sådan aftalt forlængelse indgås efter driftstart? Svar på spørgsmål 19 Nej forlænget minimumsendestationsophold vil ikke indgå som en del af køreplantimerne. Spørgsmål 18 Side Afregningsvognplaner - sidste afsnit: Kan Movia bekræfte at forskellen på køreplanstimer i udbudsbetingelserne og køreplanstimer i de afregningsvognplaner som Movia udsender 3 måneder før kontraktens ikrafttræden indgår i 1. kontraktårs variation på -/+ 7½ % af køreplanstimerne? Svar på spørgsmål 18 Ja det bekræftes.

6 Spørgsmål 17 Side 37 - Specielle forhold: I andet afsnit henvises til Movias almindelige telebusprincipper. Da disse ikke er beskrevet i udbudsmaterialet ønskes en beskrivelse af disse. Svar på spørgsmål 17 Der ligger en beskrivelse under menupunktet Udbudsmateriale. Spørgsmål 16 Side 45. "Alle priser skal være inkl. eventuel moms og afgifter". Skal tilbuddet gives under forudsætning af uændret implementering, af EU direktiv angående moms over landegrænser i EU, i forhold til det af skatteministeriet nuværende fremlagte forslag? Eller skal tilbuddet gives under forudsætning af de nuværende gældende momsregler omkring cross-border leasing? Svar på spørgsmål 16 Der kan henvises til svar af 26. marts 2009, hvor det oplyses, at der i tilbudet skal tages højde for den kommende ændring af disse regler. Der vil således ikke efterfølgende være mulighed for at kræve økonomisk kompensation for disse ændrede regler. Spørgsmål 15 Er den angivne værdi på brugte busser som er angivet i udbudsmaterialet den reelle overtagelsespris? Svar på spørgsmål 15 Ja det er den. Spørgsmål 14 Hvis entreprenør ønsker at benytte sig af muligheden for at udnytte optionen yderligere, hvordan prissættes den sidste del af kontraktperioden? Svar på spørgsmål 14 Der ændres ikke på kontraktprisen i forbindelse med udnyttelse af optionen. Spørgsmål 13 Hvis Movia beslutter at forlænge kontraktperioden med 2 år, hvor længe inden kontraktperiodens udløb vil Entreprenør få besked herom? Hvordan bestemmes prisen for den forlængede periode? Svar på spørgsmål 13 Hvis Movia vil udnytte denne mulighed for at forlænge kontraktperioden med op til 2 år, skal operatøren underrettes herom med et varsel på mindst 6 måneder. Der ændres ikke på kontraktprisen i forlængelsesperioden. Spørgsmål 12 Hvis IT udstyr, som er Movias ejendom leveres med fejl som måtte høre ind under reklamation, er entreprenør så afskåret for muligheden for reklamation til leverandør? (jfr. Udbudsmateriale side 145 hvor entreprenøren afholder udgifter til udbedring af fejl og mangler fra dag 1.) Svar på spørgsmål 12 Vi har ikke udstyr med reklamationsret. Reklamation til Movia. Det er styret af Kontrakten med operatøren og diverse serviceaftaler.

7 Spørgsmål 11 Der findes en henvisning til A-kontraktens bilag 11. Hvad indeholder dette bilag som ikke findes i udbudsmaterialet? Svar på spørgsmål 11 Henvisningen er til det gamle udbud. Kopi af A-kontraktens bilag 11 ligger under menupunktet Udbudsmateriale. Spørgsmål 10 Rute 653 findes ikke på lørdags- og søndagsplan. (Ruten er ikke anført på side 38, men findes anført på side 6.) Svar på spørgsmål 10 Ruten skal stå under enkelte ture på side 38 - de enkelte ture kører kun lørdag og søndag og de ligger i filerne. Spørgsmål 9 Rute 696 findes ikke på helårsplanen men forefindes i vognplan for ferieperioden. Da denne rute ikke findes anført på side 6 eller side 31, er det så korrekt antaget at denne rute alene kører i ferieperioden? Svar på spørgsmål 9 Det er korrekt antaget. Spørgsmål 8 Kan der gives en nærmere angivelse af kontraktperiodens afslutning? Er det ved sommerferieperiodens start formentlig i juni 2016, eller er det ved vinterperiodens start formentlig i august 2016? Svar på spørgsmål 8 Grundet manglende planlægning for 2016, har Movia ikke mulighed for, at angive en nærmere afslutning på kontraktperioden. Spørgsmål 7 Bilag 1 side 105. Kan man forestille sig at Movia vil gøre brug af eventuelle oplysninger fra en konkurrerende virksomhed under dette punkt, dokumenterede eller ej? S var på spørgsmål 7 Movia kan i forbindelse med vurdering af kvaliteten af driften gøre brug af de oplysninger, som Movia har eller kan få omkring den enkelte tilbudsgiver - uanset hvor disse oplysninger måtte komme fra. S pørgsmål 6 Side 45. Hvordan sammenlignes og bedømmes forholdet mellem ny bus med højere miljøstandard, og en brugt bus? Hvad bliver der lagt mest vægt på? Dette fremgår ikke på side 104 under tildelingskriteriet "pris" S var på spørgsmål 6 Her henvises til delkriteriet "Kvalitet af busmateriel", og heri indgår vedligeholdelse, emissioner, kapacitet og indretning. En ny bus med høj miljøstandard vil således blive vurderet som bedre end en brugt bus. S pørgsmål 5 Bilag 1 side 104. Hvilke kriterier indgår i en helhedsbedømmelse og hvordan vægter de i forhold til øvrige bedømmelseskriterier?

8 Svar på spørgsmål 5 Det er de 3 delkriterier, som danner grundlag for helhedsbedømmelsen. S pørgsmål 4 Hvilken dato er den rigtige for tilbudsfristen? Er det mandag den 27. april, eller er det en onsdag med en anden dato? Jfr. Udbudsmateriale: onsdag den 27. april S var på spørgsmål 4 Det er mandag den 27. april. Se rettelser til udbudsbetingelserne lavet den 27. marts april 2009 Spørgsmål og svar til UB S pørgsmål 3 Angående skema 4, busoplysningsskema: Skal der indsendes busoplysningsskema for de brugte busser, der skal overtages? Hvis ja, bedes Movía foranledige de nødvendige oplysninger hertil fremskaffet. Hvornår kan dette forventes effektueret? S var på spørgsmål 3 Der henvises til nederst side 46 i udbudsbetingelserne S pørgsmål 2 Kan man ved overtagelse købe bussen såfremt den er leaset i udlandet uden dansk moms evt solgt direkte til busforhandler og selv levere nye busser med dansk moms. S var på spørsmål 2 Her henvises til svaret på spørgsmål 1, idet busoverdragelsen forudsætter, at overdragelsen sker direkte mellem den eksisterende operatør og den nye operatør. S pørgsmål 1 For de busser der skal overtages, er der i udbudsmaterialet anført overtagelsespriser benævnt 'Nedskrevet værdi pr. 28. marts 2010'. Det fremgår af udbudsmaterialets købekontrakt ( 5.4) at der ikke skal betales moms af overdragelsessummen, idet køber samtidig overtager kørsel. Samtidig henvises til kontraktens 10. Imidlertid fremgår det af de nuværende operatørers årsrapporter at de generelt og som næste alle andre i branchen betjener sig af cross-border leasingarrangementer, hvor busserne tilhører tredjemand, således at kontrakttager og busejer ikke er samme juridiske person, hvilket efter momsloven er en forudsætning for momsfri handel. Der henvises til momslovens 8.1, 3. sætning. I 10 i udbudsmaterialets købekontrakt står følgende: "Sælgers eventuelle momsreguleringsforpligtelse er køber uvedkommende. Momsreguleringsbetingelsen overdrages så vidt muligt til køber, jf. bestemmelserne i momslovens 43.3, nr. 5 og momsbekendtgørelsens 19." Da de momsmæssige forhold for overtagne busser er af væsentlig økonomisk betydning, bedes det oplyst - eventuelt bus for bus - hvorvidt de opgivne buspriser er momsfrie eller inkl. moms, ligesom der spørges om en ny operatør i givet fald kan nægte at overtage en evt. momsreguleringsforpligtelse fra sælger, jf. den citerede 10 i købsaftalen. S var på spørgsmål 1 Busoverdragelsen forudsætter ganske rigtigt, at overdragelsen foregår direkte fra nuværende operatør til ny operatør - samtidig med, at kørslen overdrages mellem de samme to parter. Momsfri overdragelse (momsfri virksomhedsoverdragelse efter momslovens 8, Stk.1, 3. pkt.) kræver

9 samme forudsætninger. Derfor er disse forudsætninger lagt til grund ved udformningen af udbudsbetingelserne, og på disse forudsætninger er kontrakten med den nuværende operatør indgået. Movia må derfor tage udgangspunkt heri. Et eventuelt opstået problem med moms/ikke-moms er således alene den nuværende operatørs problem, og en eventuel moms kan ikke opkræves hverken hos Movia eller ny operatør. Eventuelle momsreguleringsforpligtelser er ligeledes den nye operatør uvedkommende. Ofte kan denne forpligtelse dog efter aftale overgå til ny operatør, men denne har ikke pligt til at medvirke hertil - eksempelvis i den situation, hvor den nuværende operatør og den nye operatør har størrelsesmæssigt meget forskellige reguleringssatser på dette område. 27. marts 2009 Ændringer til udbudsbetingelserne På side 6 i udbudsbetingelserne fremgår en liste over enheder. Denne liste er ikke fyldestgørende, hvorfor I bedes downloade den nye liste under menupunktet Udbudsbetingelser. Bemærk kolonen med bemærkninger yderst til højre. I udbudsbetingelserne har vi skrevet at tilbudsfristen er onsdag den 27. april Tilbudsfristen er mandag den 27. april marts 2009 Tilføjelse til udbudsbetingelserne EU har vedtaget en ændring af momssystemdirektivet, der indebærer, at leveringsstedet for erhvervsmæssig leasing af transportmidler fra den 1. januar 2010 er i kundens land. Dette betyder, at en dansk erhvervsvirksomhed, der leaser et transportmiddel, fra 1. januar 2010 altid skal betale moms af denne leasingydelse i Danmark. Uanset tilbudet i nærværende udbud skal angives i prisniveau december 2008, skal tilbudsgiver i sin prisangivelse allerede i forbindelse med tilbudsgivningen tage højde for ovennævnte. Der vil dermed ikke i kontraktperioden blive mulighed for regulering af prisen med den begrundelse, at der skal betales moms af ovennævnte leasingydelse i Danmark. 23. marts 2009 Rettelser til kontrakten: I 19 Sikkerhedsstillelse Stk. 1 skriver vi: Til sikkerhed for operatørens opfyldelse af kontrakten stilles senest 14 dage efter denne kontrakts underskrift en garanti på kr pr. driftsbus, eller i alt kr.... Dette rettes til: Til sikkerhed for operatørens opfyldelse af kontrakten stilles senest 1-2 uger efter at Movia officielt har tildelt

10 kørslen en garanti på kr pr. driftsbus, eller i alt kr marts 2009 Rettelser til vognplanerne: Vognplanerne til enhed 6 er rettet pga. fejl i antal kilometer på nogle løb. 19. marts 2009 Rettelser til vognplanerne: Under menupunktet Udbudsmateriale, lå der vognplaner til enhed 3 (3A og 3Af). Disse er slettet, da de ikke er gældende. Som skrevet i udbudsbetingelserne er der ingen vognplaner til enhed marts 2009 Rettelser til udbudsbetingelserne: I udbudsbetingelsernes afsnit 9.5 udegår teksten: På enhed 7 skal samtlige passagerer registreres hver dag og der skal ske en månedlig indberetning til Movias Analyse- og driftsopfølgningsafdeling af passagertallet. 12. marts 2009 Rettelser / tilføjelser til udbudsbetingelserne: Afsnit 22 Listen over busser der busoverdrages (s. 99) er ikke komplet. Der mangler busser på enhed 11 og 12. Ny liste ligger under menupunktet Udbudsmateriale. Bilag 4 I bilag skriver vi at klimaanlæg er et ønske, jf. tilbudsblanketten. Denne sætning slettes. Hvis operatøren ønsker, at indsætte klimaanlæg i bussen gælder de i udbudsbetingelserne skrevne funktionskrav. Kollektiv Trafik og Specialarbejderforbundet i Danmark.

Spørgsmål og Svar A6 udbud af almindelig rutekørsel

Spørgsmål og Svar A6 udbud af almindelig rutekørsel Spørgsmål og Svar A6 udbud af almindelig rutekørsel 9. februar 2010 Ændring til udbudsbetingelserne: Nyt tilbud på udbudsenhed 8 eller kombinationer, hvori udbudsenhed 8 indgår. Udbudsenhed 8 er udbudt

Læs mere

5. rettelsesblad vedr. 10. udbud 13. udbud af buskørsel

5. rettelsesblad vedr. 10. udbud 13. udbud af buskørsel 16. marts 2009 5. rettelsesblad vedr. 10. udbud 13. udbud af buskørsel De med gult markerede spørgsmål/svar var med i 1.- 4. rettelsesblad. Fælles spørgsmål og svar vedr. 10. udbud 13. udbud 1. Skiltning

Læs mere

Spørgsmål og Svar A3 udbud af almindelig rutekørsel

Spørgsmål og Svar A3 udbud af almindelig rutekørsel Spørgsmål og Svar A3 udbud af almindelig rutekørsel 4. december 2008 På enhed 7 (Hurtigbussen 555/666) er der ikke virksomhedsoverdragelse af personale - ej heller chauffører. Se passagertal for Hurtigbussen

Læs mere

Notat om rammer for EU-udbud af buskørsel i Svendborg Kommune

Notat om rammer for EU-udbud af buskørsel i Svendborg Kommune FynBus 24 oktober 2011 Notat om rammer for EU-udbud af buskørsel i Svendborg Kommune Baggrund I 2008 blev buskørsel i Svendborg Kommune udbudt for perioden køreplanskiftet 2008 30. juni 2012. Der forventes

Læs mere

Der spørges endvidere til, om kravet om fremsendelse af GPS-positioner minimum hvert minut også vil gælde for taxiselskaber.

Der spørges endvidere til, om kravet om fremsendelse af GPS-positioner minimum hvert minut også vil gælde for taxiselskaber. Spørgsmål og Svar B8 7. maj 2009 Spørgsmål 23 vedr. bilag 2 - Hvorledes har Movia tænkt sig, at kommunikationen mellem operatør (taxibestillingscentral) og Movia i forbindelse med modtagelse af vognløb

Læs mere

Tilbudsindhentning. Generelle betingelser i forbindelse med indhentning af tilbud på:

Tilbudsindhentning. Generelle betingelser i forbindelse med indhentning af tilbud på: Tilbudsindhentning Generelle betingelser i forbindelse med indhentning af tilbud på: Hovedentreprise vedr. etablering af et underjordisk dige om søerne i Sybergland, Kerteminde Kommune Miljø- og Kulturforvaltningen

Læs mere

Den 15. maj 2012 Spørgsmål og svar

Den 15. maj 2012 Spørgsmål og svar Spørgsmål og Svar Vejledning Nedenfor følger Trafikselskabet Movias løbende besvarelse af spørgsmål til udbuddet, samt eventuelle ændringer. Alle svar på spørgsmål samt ændringer er en del af udbudsvilkårene.

Læs mere

Administrationen indstiller, at orientering om status for udbud tages til efterretning.

Administrationen indstiller, at orientering om status for udbud tages til efterretning. Politisk dokument uden resume Sagsnummer Bestyrelsen 29. oktober 2015 Emil Susgaard Mouritzen 15 Orientering om status for udbud Indstilling: Administrationen indstiller, at orientering om status for udbud

Læs mere

5. rettelsesblad vedr. 39. udbud - Skanderborg

5. rettelsesblad vedr. 39. udbud - Skanderborg 8. juli 2014 5. rettelsesblad vedr. 39. udbud - Skanderborg Spørgsmål / Fejl De med gråt markerede spørgsmål og svar indgik i 1.-4. rettelsesblad Svar / Rettelser 1. Rettelse til timetallet i pakke 2 2.

Læs mere

Udbuddet gennemføres som et samlet udbud af kommunens økonomi- samt løn- og personalesystemer.

Udbuddet gennemføres som et samlet udbud af kommunens økonomi- samt løn- og personalesystemer. NOTAT Projekt Til Fra Udbud af økonomi- samt løn- og personalesystem Offentliggørelse på hjemmesiden Furesø Kommune 1. Spørgsmål og svar Nr. Spørgsmål Svar Dato 1. Med henvisning til igangværende udbud

Læs mere

Bilag 2. Vurdering af tilbud. HUR 17. udbud af almindelig rutekørsel Bilag 2 side 1

Bilag 2. Vurdering af tilbud. HUR 17. udbud af almindelig rutekørsel Bilag 2 side 1 HUR 17. udbud af almindelig rutekørsel Bilag 2 side 1 Bilag 2 Vurdering af tilbud 2.1 Delkriterier... 2 2.1.1 Pris... 2 2.1.2 Kvalitet af drift... 2 2.1.3. Kvalitet af busmateriel... 5 HUR 17. udbud af

Læs mere

3. udbud Århus Kommune

3. udbud Århus Kommune 3. udbud Århus Kommune 2. Rettelsesblad. De 4 første spørgsmål svar var med i 1. rettelsesblad. Spørgsmål 1 Dørarrangement I bilag 5 til kontrakten - punkt 1 på side 65 er der anført krav til dørarrangementer

Læs mere

Bilag 9. Busoverdragelse. HUR 17. udbud af almindelig rutekørsel Bilag 9 side 1

Bilag 9. Busoverdragelse. HUR 17. udbud af almindelig rutekørsel Bilag 9 side 1 HUR 17. udbud af almindelig rutekørsel Bilag 9 side 1 Bilag 9 Busoverdragelse 9.1 Beregning af overtagelsespriser for busser ved kontraktudløb... 2 9.2 Procedure og tidsplan for busoverdragelse... 2 9.3

Læs mere

Spørgsmål og svar til annoncering af Danskundervisning af udlændinge

Spørgsmål og svar til annoncering af Danskundervisning af udlændinge Spørgsmål og svar til annoncering af Danskundervisning af udlændinge Skemaet indeholder alle, til dato, offentliggjort spørgsmål og svar. Alle spørgsmål og svar offentliggøres på www.fredericia.dk For

Læs mere

6. Udbud. Nr. Spørgsmål Svar. Sydtrafik har ikke opmålt længden af de enkelte ruter.

6. Udbud. Nr. Spørgsmål Svar. Sydtrafik har ikke opmålt længden af de enkelte ruter. 6. Udbud Spørgsmål og svar - Spørgsmål 1-3 offentliggjort d. 07.11.2011 - Spørgsmål 4-16 offentliggjort d. 21.11.2011 - Spørgsmål 17-28 offentliggjort d. 30.11.2011 Nr. Spørgsmål Svar 1 Hvilket kilometertal

Læs mere

Udbud Ophaler NGS. Udbudsbetingelser

Udbud Ophaler NGS. Udbudsbetingelser Udbud Ophaler NGS Udbudsbetingelser Odense Renovation A/S Snapindvej 21 5200 Odense V info@odenserenovation.dk www.odenserenovation.dk side 2 af 10 side 3 af 10 Odense Renovation A/S Snapindvej 21 5200

Læs mere

Side 10 pkt. 6. De angivne brugerlicenspriser kr. 795,- eller k. 2000,- er en engangslicenspris.

Side 10 pkt. 6. De angivne brugerlicenspriser kr. 795,- eller k. 2000,- er en engangslicenspris. Spørgsmål og Svar B3 Spørgsmål 21 Der er anført, at priserne skal være inkl. moms. Iflg. lovgivningen er buskørsel undtaget for moms. Vil det sige at der med kravet menes at der skal tages højde for evt.ændring

Læs mere

Udbud Olie- og benzinudskillere. Udbudsbetingelser

Udbud Olie- og benzinudskillere. Udbudsbetingelser Udbud Olie- og benzinudskillere Udbudsbetingelser Odense Renovation A/S Snapindvej 21 5200 Odense V info@odenserenovation.dk www.odenserenovation.dk side 2 af 10 side 3 af 10 Odense Renovation A/S Snapindvej

Læs mere

Udbud - 1 stk. lille 2-kammer skraldebil. Udbudsbetingelser

Udbud - 1 stk. lille 2-kammer skraldebil. Udbudsbetingelser Udbud - 1 stk. lille 2-kammer skraldebil Udbudsbetingelser Dato: 11-12-2017 Dokument id: 79424 Version: 1.1 Udarbejdet af: OFD Kontrol: ANS Godkendt af: LTH side 2 af 9 Odense Renovation A/S Snapindvej

Læs mere

3. rettelsesblad vedr. 14. udbud af buskørsel i Randers Kommune

3. rettelsesblad vedr. 14. udbud af buskørsel i Randers Kommune 6. august 2009 3. rettelsesblad vedr. 14. udbud af buskørsel i Randers Kommune De med skygge markerede spørgsmål/svar var med i 1. og 2. rettelsesblad. Spørgsmål 1. Adgang til Trapeze eksportfiler Er det

Læs mere

7. Udbud. Spørgsmål og svar offentliggjort 21.11.2012

7. Udbud. Spørgsmål og svar offentliggjort 21.11.2012 7. Udbud Spørgsmål og svar offentliggjort 21.11.2012 Der mangler svar på nogle af spørgsmålene. Disse vil blive besvaret senere dog senest d. 30.11.2012. Nr. Spørgsmål Svar 1 Pakke 772 Sydtrafik anmodes

Læs mere

Region Midtjylland. Udbud af kørsel i Ringkjøbing Amt. Bilag. til Underudvalget vedr. dannelse af Trafikselskabets møde 26. september 2006 Punkt nr.

Region Midtjylland. Udbud af kørsel i Ringkjøbing Amt. Bilag. til Underudvalget vedr. dannelse af Trafikselskabets møde 26. september 2006 Punkt nr. Region Midtjylland Udbud af kørsel i Ringkjøbing Amt Bilag til Underudvalget vedr. dannelse af Trafikselskabets møde 26. september 2006 Punkt nr. 8 Side 1 af 3 Udbud af regional buskørsel Sagsbehandler:

Læs mere

Administrationen orienterer med jævne mellemrum om udvikling og status vedr. udbud af buskørsel.

Administrationen orienterer med jævne mellemrum om udvikling og status vedr. udbud af buskørsel. Politisk dokument uden resume Sagsnummer Bestyrelsen 15. april 2010 MLL 10 Udbudsstatus marts 2010 Indstilling: Direktionen indstiller, At orienteringen tages til efterretning Beslutning: Tiltrådt. Sagsfremstilling:

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER VEDRØRENDE ANNONCERING AF VASKERIUDSTYR INKL. LEVERING OG INSTALLATION TIL FÆLLESVASKERIERNE I AAB AFDELING 51

UDBUDSBETINGELSER VEDRØRENDE ANNONCERING AF VASKERIUDSTYR INKL. LEVERING OG INSTALLATION TIL FÆLLESVASKERIERNE I AAB AFDELING 51 UDBUDSBETINGELSER VEDRØRENDE ANNONCERING AF VASKERIUDSTYR INKL. LEVERING OG INSTALLATION TIL FÆLLESVASKERIERNE I AAB AFDELING 51 VS. 2 Nielsen & Thomsen Advokatpartnerselskab Østbanegade 55 2100 København

Læs mere

Klagenævnet for Udbud J. nr.: 2010-0022368 (Michael Kistrup, Trine Heidemann Garde, Niels Sørensen) 28. marts 2011

Klagenævnet for Udbud J. nr.: 2010-0022368 (Michael Kistrup, Trine Heidemann Garde, Niels Sørensen) 28. marts 2011 Klagenævnet for Udbud J. nr.: 2010-0022368 (Michael Kistrup, Trine Heidemann Garde, Niels Sørensen) 28. marts 2011 K E N D E L S E Hans Biler (selv) mod Viborg Kommune (advokat Erik Hørlyck (Århus)) Ved

Læs mere

6. februar 2008. Reguleringsreserver. Tilbudsgivning for marts måned 2008. Dokument nr. 4555-08 Gert Elze 1/7

6. februar 2008. Reguleringsreserver. Tilbudsgivning for marts måned 2008. Dokument nr. 4555-08 Gert Elze 1/7 6. februar 2008 Reguleringsreserver Tilbudsgivning for marts måned 2008 Dokument nr. 4555-08 Gert Elze 1/7 Indholdsfortegnelse: 1. Indledning 3 2. Aftalegrundlag 3 3. Tilbudsgivning 4 3.1 Generelt 4 3.2

Læs mere

Nedenfor følger Ordregivers besvarelse af de spørgsmål, der foreløbigt er blev stillet i

Nedenfor følger Ordregivers besvarelse af de spørgsmål, der foreløbigt er blev stillet i / Udbud efter forhandling: FR3 - Udbud af Flextrafik Rute Spørgsmål og Svar Vejledning Nedenfor følger Ordregivers besvarelse af de spørgsmål, der foreløbigt er blev stillet i forbindelse med spørgerunden.

Læs mere

EU- udbud 2014/S 030-048603. Udbud af Kommunal befordring. Spørgsmål/svar

EU- udbud 2014/S 030-048603. Udbud af Kommunal befordring. Spørgsmål/svar EU- udbud 2014/S 030-048603 Udbud af Kommunal befordring Spørgsmål/svar Generelt Nr./dato Spørgsmål Svar 1 Vognløb Skal det være samme chauffør på hele vognløbet? Følgende er anført i udbudsmaterialet:

Læs mere

Movia ændrer ikke kravet på R-buslinjerne. Der kan således ikke køres med højgulvsbus på linjerne.

Movia ændrer ikke kravet på R-buslinjerne. Der kan således ikke køres med højgulvsbus på linjerne. Spørgsmål og Svar 15. januar 2013 Præsisering af udbudsbetingelserne 6.4.4 Billetteringssystem - rejsekort, side 93 Anden fase: Slutinstallation og test Teksten: Movia monterer i denne proces de aktive

Læs mere

Udbudsbetingelser for Lejre Kommunes udbud af kontrakt om køb af tablets. 3. oktober 2013

Udbudsbetingelser for Lejre Kommunes udbud af kontrakt om køb af tablets. 3. oktober 2013 Sterregaard ApS for Lejre Kommunes udbud af kontrakt om køb af tablets 3. oktober 2013 1 Indholdsfortegnelse 1. Generelle vilkår for udbuddet... 3 1.1. Indledning... 3 1.2. Baggrund for udbudet... 3 1.3.

Læs mere

ODENSE RENOVATION A/S. Udbud vedr. indkøb af 1 stk. gummihjulslæsser. UB Udbudsbetingelser. September Side PAGE 1 af 10

ODENSE RENOVATION A/S. Udbud vedr. indkøb af 1 stk. gummihjulslæsser. UB Udbudsbetingelser. September Side PAGE 1 af 10 ODENSE RENOVATION A/S Udbud vedr. indkøb af 1 stk. gummihjulslæsser UB Udbudsbetingelser September 2013 Sag J.nr. Udarb. OFD Udg. 01 Kontrol EP Dato 2013-09-23 Godk. Side PAGE 1 af 10 Udbudsbetingelser

Læs mere

forventes anvendt pr dag pr bus, således at det er muligt at estimere antallet af løntimer

forventes anvendt pr dag pr bus, således at det er muligt at estimere antallet af løntimer Spørgsmål og svar vedr. udbud af visiteret kørsel til Kolding Kommune Kolding Kommune, EU-Udbud nr. 2018/S-028-060991 Spørgsmål og svar 1 til og med 6 offentliggjort d. 21. februar 2018. Spørgsmål og svar

Læs mere

Pga. forkert angivelse af dag for tilbudsfristen i udbudsbetingelserne, ændres tilbudsfristen til onsdag, den 27. juni 2012 kl. 12:00.

Pga. forkert angivelse af dag for tilbudsfristen i udbudsbetingelserne, ændres tilbudsfristen til onsdag, den 27. juni 2012 kl. 12:00. Spørgsmål og Svar Vejledning Nedenfor følger Movias løbende besvarelse af spørgsmål til udbuddet samt eventuelle ændringer. Alle svar på spørgsmål samt ændringer er hermed en del af udbudsvilkårene. Den

Læs mere

Spørgsmål og Svar. 17. januar 2012. Præcisering af udbudsbetingelserne. 11. januar 2012. Præcisering og ændring af udbudsbetingelserne

Spørgsmål og Svar. 17. januar 2012. Præcisering af udbudsbetingelserne. 11. januar 2012. Præcisering og ændring af udbudsbetingelserne Spørgsmål og Svar Nedenfor følger Movias løbende besvarelse af spørgsmål til udbuddet samt eventuelle ændringer. Alle svar på spørgsmål samt ændringer er hermed en del af udbudsvilkårene. 17. januar 2012

Læs mere

Kontrakt. Ejendomsadministration. Ringsted Kommune

Kontrakt. Ejendomsadministration. Ringsted Kommune Kontrakt Ejendomsadministration Ringsted Kommune Indholdsfortegnelse 1. Aftaleparter 3 2. Bilag 3 3. Baggrund, formål og generelle vilkår 3 4. Ejendomme 4 5. Kontraktperiode 4 6. Forhold vedrørende ikrafttræden

Læs mere

HOFOR A/S. Udbud iht. Kvalifikationsordning vedrørende levering af biler mv. 1 Van

HOFOR A/S. Udbud iht. Kvalifikationsordning vedrørende levering af biler mv. 1 Van HOFOR A/S Udbud iht. Kvalifikationsordning vedrørende levering af biler mv. 1 Van Indholdsfortegnelse 1.1. Indledning/generelle forhold... 3 1.2. Indbydelse til afgivelse af tilbud... 3 1.3. Udbudsmaterialet...

Læs mere

3. rettelsesblad vedr. 28. udbud Bybusser og lokale ruter i Viborg Kommune

3. rettelsesblad vedr. 28. udbud Bybusser og lokale ruter i Viborg Kommune 13. januar 2012 3. rettelsesblad vedr. 28. udbud Bybusser og lokale ruter i Viborg Kommune De med gråt markerede spørgsmål/svar var med i 1. og 2. rettelsesblad. 1. 2. 3. 4. 5. Spørgsmål / Fejl Der er

Læs mere

Kapitel 1 Generelle udbudsbetingelser i forbindelse med udbud af Elevatorservice

Kapitel 1 Generelle udbudsbetingelser i forbindelse med udbud af Elevatorservice Kapitel 1 Generelle udbudsbetingelser i forbindelse med udbud af Elevatorservice Side 1 af 8 Forord Gentofte Kommune, Gladsaxe Kommune, Lyngby-Taarbæk Kommune, Rudersdal Kommune og Hørsholm Kommune udbyder

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 1 Indledning. 2 Udbudsform og bydere.

Indholdsfortegnelse. 1 Indledning. 2 Udbudsform og bydere. Frederikssund Kommune Oplæg om udbud af supplerende skolekørsel Notat COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby Telefon 97 22 Telefax 97 22 2 wwwcowidk Indholdsfortegnelse 2 6 7 8 9 0 Indledning Udbudsform

Læs mere

Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2007-0014007 (Kirsten Thorup, Jens Fejø, Thomas Facklamm Jensen) 18. januar 2008

Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2007-0014007 (Kirsten Thorup, Jens Fejø, Thomas Facklamm Jensen) 18. januar 2008 Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2007-0014007 (Kirsten Thorup, Jens Fejø, Thomas Facklamm Jensen) 18. januar 2008 K E N D E L S E Eurofins Miljø A/S (advokat Henrik Holtse, Århus) mod Aalborg Kommune (advokat

Læs mere

Udbud - 2 stk. store 2-kammer skraldebiler. Udbudsbetingelser

Udbud - 2 stk. store 2-kammer skraldebiler. Udbudsbetingelser Udbud - 2 stk. store 2-kammer skraldebiler Udbudsbetingelser Dato: 11-12-2017 Dokument id: 79317 Version: 1.1 Udarbejdet af: OFD Kontrol: ANS Godkendt af: LTH side 2 af 9 Odense Renovation A/S Snapindvej

Læs mere

Spørgsmål og svar 1 d. 16. oktober 2012 på udbud på levering af brændstof og fyringsolie

Spørgsmål og svar 1 d. 16. oktober 2012 på udbud på levering af brændstof og fyringsolie Spørgsmål og svar 1 d. 16. oktober 2012 på udbud på levering af brændstof og fyringsolie Spørgsmål: Spørgsmål 1: Delaftale 1: - Er det korrekt forstået, at der på denne delaftale vil blive valgt 5 leverandører

Læs mere

Klagenævnet for Udbud J.nr.: 99-204.435 (Carsten Haubek, Jens Fejø, Niels Henriksen) 29. maj 2000

Klagenævnet for Udbud J.nr.: 99-204.435 (Carsten Haubek, Jens Fejø, Niels Henriksen) 29. maj 2000 Klagenævnet for Udbud J.nr.: 99-204.435 (Carsten Haubek, Jens Fejø, Niels Henriksen) 29. maj 2000 K E N D E L S E Arriva Danmark A/S (advokat Esben Kjær, København) mod Hovedstadsområdets Trafikselskab

Læs mere

Politisk dokument uden resume. 15 Orientering om status for udbud. Indstilling: Administrationen indstiller

Politisk dokument uden resume. 15 Orientering om status for udbud. Indstilling: Administrationen indstiller Politisk dokument uden resume Sagsnummer Bestyrelsen 9. oktober 2014 Mads Lund Larsen 15 Orientering om status for udbud Indstilling: Administrationen indstiller At orientering om status for udbud tages

Læs mere

Beredskab Fyn. Kontrakt om brandslukningsydelsen. Slukningsområde [Indsæt slukningsområde] Beredskabs Fyn

Beredskab Fyn. Kontrakt om brandslukningsydelsen. Slukningsområde [Indsæt slukningsområde] Beredskabs Fyn Beredskab Fyn Kontrakt om brandslukningsydelsen Slukningsområde [Indsæt slukningsområde] Beredskabs Fyn Udbud af brandslukningsydelsen Beredskab Fyn Side 1 af 7 Indhold 1 Parterne... 3 2 Aftalegrundlaget...

Læs mere

Spørgsmål/svar til udbud af kantinedriften i NaturErhvervstyrelsen

Spørgsmål/svar til udbud af kantinedriften i NaturErhvervstyrelsen /svar til udbud af kantinedriften i NaturErhvervstyrelsen : I skriver i Udbudsproceduren at tilbudsgiver skal opfylde egnethedskrav. Skal svar til egnethedskrav indsendes før tilbud, således at vi ved

Læs mere

3. rettelsesblad vedr. 32. udbud Ruter i Skanderborg og Odder Kommune 2011

3. rettelsesblad vedr. 32. udbud Ruter i Skanderborg og Odder Kommune 2011 3. rettelsesblad vedr. 32. udbud Ruter i Skanderborg og Odder Kommune 2011 13. december 2011 De med gråt markerede spørgsmål/svar var med i 1. og 2. rettelsesblad. Spørgsmål / Fejl 1. Bilag D for B-kontrakter

Læs mere

11. Udbud. Spørgsmål og svar pr. 30. november Nr. Spørgsmål Svar. 1 A Kontrakt - 19 stk. 7

11. Udbud. Spørgsmål og svar pr. 30. november Nr. Spørgsmål Svar. 1 A Kontrakt - 19 stk. 7 11. Udbud Spørgsmål og svar pr. 30. november 2017 Nr. Spørgsmål Svar 1 A Kontrakt - 19 stk. 7 Her står der: Dog har vognmanden krav på at oppebære samme betaling, hvis vejrforholdene eller andre udefra

Læs mere

Spørgsmål og svar til udbud vedrørende budgetsystem til Fødevarestyrelsen, jf. udbudsbekendtgørelse 2014/S 247-435859

Spørgsmål og svar til udbud vedrørende budgetsystem til Fødevarestyrelsen, jf. udbudsbekendtgørelse 2014/S 247-435859 Sagsnr.: 2014-32-134-00019 Dato:22-01-2015 Spørgsmål og svar til udbud vedrørende budgetsystem til Fødevarestyrelsen, jf. udbudsbekendtgørelse 2014/S 247-435859 Dato for spørgsmål Spørgsmål i anonymiseret

Læs mere

DRIFT LEVERING AF VEJSALT. Bestemmelser om udbud og tilbud (BUT, eksempel) December 2009. Vejregelrådet

DRIFT LEVERING AF VEJSALT. Bestemmelser om udbud og tilbud (BUT, eksempel) December 2009. Vejregelrådet UDBUDSFORSKRIFT Bilag 2 til Vejledning DRIFT LEVERING AF VEJSALT Bestemmelser om udbud og tilbud (BUT, eksempel) December 2009 Vejregelrådet Dette afsnit indeholder bindende oplysninger for udbuds- og

Læs mere

Kontrakt om udførelse af glatførebekæmpelse og snerydning , Jammerbugt Kommune

Kontrakt om udførelse af glatførebekæmpelse og snerydning , Jammerbugt Kommune Kontrakt om udførelse af glatførebekæmpelse og snerydning 2017-2021, Jammerbugt Kommune 1 Parterne Mellem Jammerbugt Kommune Teknik- og Miljøforvaltningen Sigsgårdsvej 14 9490 Pandrup CVR: 29 18 94 39

Læs mere

Udbud og tildeling Vintertjeneste Udgave 1.0 Indholdsfortegnelse Dato: Marts Indholdsfortegnelse

Udbud og tildeling Vintertjeneste Udgave 1.0 Indholdsfortegnelse Dato: Marts Indholdsfortegnelse Udbud og tildeling Indholdsfortegnelse Dato: Marts 2018 UDBUD OG TILDELING Indholdsfortegnelse Side 1 ORIENTERING...1 1.1 VINTERTJENESTE RUTENUMMEREREDE VEJE...1 1.2 VINTERTJENESTE - KOMMUNEVEJE...1 1.3

Læs mere

10. Udbud. Spørgsmål og svar pr. 21. november Nr. Spørgsmål Svar

10. Udbud. Spørgsmål og svar pr. 21. november Nr. Spørgsmål Svar 10. Udbud Spørgsmål og svar pr. 21. november 2016 Nr. Spørgsmål Svar 1 Som oplyst under pakke 1096 (selv om der står 311) oplysninger om personaleforhold står der, at man skal overtage 10 chauffører 4

Læs mere

Spørgsmål/svar til udbud af kantinedriften i NaturErhvervstyrelsen

Spørgsmål/svar til udbud af kantinedriften i NaturErhvervstyrelsen /svar til udbud af kantinedriften i NaturErhvervstyrelsen : I skriver i Udbudsproceduren at tilbudsgiver skal opfylde egnethedskrav. Skal svar til egnethedskrav indsendes før tilbud, således at vi ved

Læs mere

Vejledning og vilkår for udbud

Vejledning og vilkår for udbud Vejledning og vilkår for udbud Indhold 1. Indledning... 2 Udbyder... 2 Hosted løsning eller In-house-løsning... 2 Tidsplan... 2 2. Udbudsbetingelser... 3 Behandling af spørgsmål... 4 Vedståelsesfrist...

Læs mere

Til busentreprenører, der er virksomme i Region Nordjylland

Til busentreprenører, der er virksomme i Region Nordjylland Til busentreprenører, der er virksomme i Region Nordjylland 31/08/2018 Indhentning af tilbud vedr. togbuskørsel i uge (40), 41 og 42, 2018 Pakke 301: rute 140S + 140E: Frederikshavn Skagen Pakke 303: rute

Læs mere

Politisk dokument uden resume. 17 Status for udbud. Indstilling: Administrationen indstiller,

Politisk dokument uden resume. 17 Status for udbud. Indstilling: Administrationen indstiller, Politisk dokument uden resume Sagsnummer Bestyrelsen 30. april 2015 Hans Henrik Christiansen 17 Status for udbud Indstilling: Administrationen indstiller, at bestyrelsen tager orientering om status for

Læs mere

Generel bestemmelse om akkreditering af virksomheder Nr. : AB 1 Dato : 2013.08.21 Side : 1/6

Generel bestemmelse om akkreditering af virksomheder Nr. : AB 1 Dato : 2013.08.21 Side : 1/6 Side : 1/6 1. Anvendelsesområde 1.1 Denne generelle akkrediteringsbestemmelse finder anvendelse på virksomheder, der ansøger om akkreditering af Den Danske Akkrediterings- og Metrologifond (herefter DANAK),

Læs mere

SPØRGSMÅL & SVAR TIL UDBUD AF EOJ-SYSTEM TIL HJØRRING KOMMUNE FORHANDLINGS- OG TILBUDSFASEN

SPØRGSMÅL & SVAR TIL UDBUD AF EOJ-SYSTEM TIL HJØRRING KOMMUNE FORHANDLINGS- OG TILBUDSFASEN SPØRGSMÅL & SVAR TIL UDBUD AF EOJ-SYSTEM TIL HJØRRING KOMMUNE FORHANDLINGS- OG TILBUDSFASEN EU-UDBUD NR. 2016/S 209-378451 (Version 3 af 24. januar 2017) Page 1 of 8 1. Underbilag 3G, case 3 I underbilag

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER RENOVERING AF SVALEGANGE

UDBUDSBETINGELSER RENOVERING AF SVALEGANGE Udbudsbetingelser Side : 1/7 KLOSTERPARKEN, RINGSTED UDBUDSBETINGELSER RENOVERING AF SVALEGANGE Totalentreprise Udbudsbetingelser Dateret: 12.04.2018 Udbudsbetingelser Side : 2/7 Indhold: 1. Omfang...

Læs mere

Udbud vedr. indkøb af 2 stk. ophalere

Udbud vedr. indkøb af 2 stk. ophalere ODENSE RENOVATION A/S Udbud vedr. indkøb af 2 stk. ophalere UB Udbudsbetingelser Maj 2013 Sag J.nr. Udarb. OFD Udg. 02 Kontrol PNA Dato 2013-05-29 Godk. Side PAGE 1 af 10 Udbudsbetingelser indkøb af 2

Læs mere

DK-København: Hjælpemidler til handicappede 2011/S 23-037224 UDBUDSBEKENDTGØRELSE. Varer

DK-København: Hjælpemidler til handicappede 2011/S 23-037224 UDBUDSBEKENDTGØRELSE. Varer 1/5 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:37224-2011:text:da:html DK-København: Hjælpemidler til handicappede 2011/S 23-037224 UDBUDSBEKENDTGØRELSE Varer DEL I:

Læs mere

LANGUAGE: NO_DOC_EXT: SOFTWARE VERSION: COUNTRY: PHONE: / NOTIFICATION TECHNICAL: NOTIFICATION PUBLICATION:

LANGUAGE: NO_DOC_EXT: SOFTWARE VERSION: COUNTRY: PHONE: / NOTIFICATION TECHNICAL: NOTIFICATION PUBLICATION: LANGUAGE: DA CATEGORY: ORIG FORM: F02 VERSION: R2.0.9.S01 SENDER: ENOTICES CUSTOMER: ECAS_nwejesja NO_DOC_EXT: 2017-020517 SOFTWARE VERSION: 9.4.0 ORGANISATION: ENOTICES COUNTRY: EU PHONE: / E-mail: jwn@niras.dk

Læs mere

Udbudsbrev Miniudbud

Udbudsbrev Miniudbud Bilag 4d: Skabelon til miniudbud (genåbning af konkurrencen) Udbudsbrev Miniudbud Miniudbud for udførelsen af konsulentopgaver primært under det nationale program for overvågning af vandmiljøet og naturen

Læs mere

4. rettelsesblad vedr. 21. udbud af regionale og lokale ruter i Viborgområdet

4. rettelsesblad vedr. 21. udbud af regionale og lokale ruter i Viborgområdet 18. februar 2011 4. rettelsesblad vedr. 21. udbud af regionale og lokale ruter i Viborgområdet De med skygge markerede spørgsmål/svar var med i 1., 2. eller 3. rettelsesblad. Spørgsmål / Fejl 1. Forkert

Læs mere

Udbud af foranalyse, levering, vedligeholdelse og videreudvikling af en løsning til identitets- og rettighedsstyring

Udbud af foranalyse, levering, vedligeholdelse og videreudvikling af en løsning til identitets- og rettighedsstyring Spørgsmål og svar II Udbud af foranalyse, levering, vedligeholdelse og videreudvikling af en løsning til identitets- og rettighedsstyring Aalborg Universitet Spørgsmål 1 Henvisning: Bilag 3 kravspecifikation

Læs mere

Offentligt udbud. Rammeaftale om levering af pyntegrønt og juletræer til kirkegårde og institutioner. Rudersdal Kommune

Offentligt udbud. Rammeaftale om levering af pyntegrønt og juletræer til kirkegårde og institutioner. Rudersdal Kommune Offentligt udbud Rammeaftale om levering af pyntegrønt og juletræer til kirkegårde og institutioner i Rudersdal Kommune 1. Generelle udbudsbetingelser 15.12.2017 1 Indholdsfortegnelse Forside Side 1 Indholdsfortegnelse

Læs mere

1/7 92126-165973 THECA TRAFIKSELSKABET MOVIA UDBUDSBETINGELSER. vedrørende UDBUD AF LÅNERAMMEAFTALER

1/7 92126-165973 THECA TRAFIKSELSKABET MOVIA UDBUDSBETINGELSER. vedrørende UDBUD AF LÅNERAMMEAFTALER 1/7 TRAFIKSELSKABET MOVIA UDBUDSBETINGELSER vedrørende UDBUD AF LÅNERAMMEAFTALER oktober 2007 2/7 INDHOLD Indledning side 3 Udbudets omfang side 3 Udbudsform og udbudsmateriale side 3 Udformning af tilbud

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER. for. Indsamling af priser til Danmarks Statistiks forbruger- og nettoprisindeks samt det EU-harmoniserede forbrugerprisindeks

UDBUDSBETINGELSER. for. Indsamling af priser til Danmarks Statistiks forbruger- og nettoprisindeks samt det EU-harmoniserede forbrugerprisindeks UDBUDSBETINGELSER for Indsamling af priser til Danmarks Statistiks forbruger- og nettoprisindeks samt det EU-harmoniserede forbrugerprisindeks 1. Den ordregivende myndighed Den ordregivende myndighed er:

Læs mere

Udbudsbetingelser for udbud af kantinedrift på INCUBA Katrinebjerg og IT- Hjørnet

Udbudsbetingelser for udbud af kantinedrift på INCUBA Katrinebjerg og IT- Hjørnet Udbudsbetingelser for udbud af kantinedrift på INCUBA Katrinebjerg og IT- Hjørnet 1. Ordregiver Aarhus Universitet Nordre Ringgade 1 8000 Aarhus C 2. Beskrivelse af den udbudte ydelse og omfang Aarhus

Læs mere

Spørgsmål og svar til: Udbud af Udbud af Skolekørsel i Randers Kommune. 20.5.09

Spørgsmål og svar til: Udbud af Udbud af Skolekørsel i Randers Kommune. 20.5.09 Spørgsmål og svar til: Udbud af Udbud af Skolekørsel i Randers Kommune. 20.5.09 1. Hvad vil Midttrafik gøre såfremt én bestemt Hvis en byder vælger at byde på flere pakker vogn giver det økonomisk mest

Læs mere

Udbudsbetingelser for stilladsarbejder på Roskilde Kraftvarmeværk

Udbudsbetingelser for stilladsarbejder på Roskilde Kraftvarmeværk KARA/NOVEREN Udbudsbetingelser for stilladsarbejder på Roskilde Kraftvarmeværk KARA/NOVEREN I/S Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 2 2. Ordregiver... 2 3. Kontraktperiode... 3 4. Udbudsform og forhandlingsforløb...

Læs mere

Faaborg-Midtfyn Kommune. Juni 2016 DRIFT, VEDLIGEHOLD OG ADMINISTRATION AF MATERIEL TIL VINTERTJENESTEN UDBUDSBETINGELSER

Faaborg-Midtfyn Kommune. Juni 2016 DRIFT, VEDLIGEHOLD OG ADMINISTRATION AF MATERIEL TIL VINTERTJENESTEN UDBUDSBETINGELSER Faaborg-Midtfyn Kommune Juni 2016 DRIFT, VEDLIGEHOLD OG ADMINISTRATION AF MATERIEL TIL VINTERTJENESTEN UDBUDSBETINGELSER Projekt nr. 225724 Dokument nr. 1220168227 Version 2 Udarbejdet af STLA Kontrolleret

Læs mere

2. Udbud. Spørgsmål og svar Formuleringen i udbudsbetingelsernes punkt 20 ændres efter 1. punktum til:

2. Udbud. Spørgsmål og svar Formuleringen i udbudsbetingelsernes punkt 20 ændres efter 1. punktum til: 2. Udbud Spørgsmål og svar 24.11.2008 Nr. Spørgsmål Svar 1 Det fremgår af udbudsbetingelserne, side 18, at anfordringsgarantien skal stilles af et af en international tilsynsmyndighed godkendt pengeinstitut/kautionsforsikrings-selskab.

Læs mere

1 Bestemmelse om udbud og tilbud

1 Bestemmelse om udbud og tilbud 1 Bestemmelse om udbud og tilbud 1.1 Generelt Sønderborg Kommune (i det efterfølgende nævnt Ordregiver) udbyder ved nærværende udbud udførelse af vintertjeneste i Sønderborg Kommune. Arbejdet er udbudt

Læs mere

Dokumentation for myndighedsgodkendelse af slutdeponeringen af slam

Dokumentation for myndighedsgodkendelse af slutdeponeringen af slam Til tilbudsgiverne COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby Telefon 45 97 22 11 Telefax 45 97 22 12 wwwcowidk Dato 19 november 2012 Vor ref A021505-218 JHH/MOHT Udbudsbrev - Tømning af slambede på Helsinge

Læs mere

Kontakt: Jeanette Brockdorff Flygenring,

Kontakt: Jeanette Brockdorff Flygenring, Udbudsbetingelser 1. Alment Bestemmelser om udbud og tilbud, udbudsbetingelserne, indeholder dels orienterende oplysninger om den udbudte opgave, dels bindende bestemmelser for udbud og tilbud. Udbudsprocessen

Læs mere

MEMO. Spørgsmål 1: Er det korrekt opfattet at det fire pakker med hver 1 garantivogn de efter Følgene 4 er biler der muligvis skal i gang?

MEMO. Spørgsmål 1: Er det korrekt opfattet at det fire pakker med hver 1 garantivogn de efter Følgene 4 er biler der muligvis skal i gang? MEMO TITEL Spørgsmål og svar til udbudsmateriale vedr. kommunal kørsel i Faxe Kommune DATO 24. juni 2013 TIL KOPI FRA PROJEKTNR Tilbudsgivere Faxe Kommune COWI A039863 ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800

Læs mere

Udbud af jagt Fase 2

Udbud af jagt Fase 2 Forsvarets Bygnings- & Etablissementstjeneste Udbud af jagt Fase 2 Udbudsbetingelser Postadresse Arsenalvej 55 9800 Hjørring CVR: 16 28 71 80 EAN: 5798000201286 Telefon 72 31 30 00 Telefax 33 32 10 29

Læs mere

Vareindkøbsaftale vedrørende

Vareindkøbsaftale vedrørende vedrørende Udskiftning af plastkædeskrabere i 3 rektangulære forklaringstanke på Helsingør Renseanlæg Sagsnr. 18/00239 1. Parterne Mellem Forsyning Helsingør 25 Haderslevvej 3000 Helsingør Repræsenteret

Læs mere

Referat fra Orienteringsmøde vedr. udbud i Ringkøbing-Skjern Kommune på Hotel Ringkøbing 17. april 2007.

Referat fra Orienteringsmøde vedr. udbud i Ringkøbing-Skjern Kommune på Hotel Ringkøbing 17. april 2007. Referat fra Orienteringsmøde vedr. udbud i Ringkøbing-Skjern Kommune på Hotel Ringkøbing 17. april 2007. 3 vognmænd kom til mødet. Fra Midttrafik deltog: Morten Christensen Per Elbæk Mette Storgaard Karin

Læs mere

Udbudsbetingelser for udbud af kantinedrift på Aarhus Universitet

Udbudsbetingelser for udbud af kantinedrift på Aarhus Universitet Udbudsbetingelser for udbud af kantinedrift på Aarhus Universitet 1. Ordregiver Aarhus Universitet Nordre Ringgade 1 8000 Aarhus C 2. Beskrivelse af den udbudte ydelse og omfang Aarhus Universitet udbyder

Læs mere

Kontraktbilag 6. Spørgsmål svar til udbudsmateriale pr. 8. maj 2013

Kontraktbilag 6. Spørgsmål svar til udbudsmateriale pr. 8. maj 2013 Kontraktbilag 6 Spørgsmål svar til udbudsmateriale pr. 8. maj 2013 Information fra ordregiver om rettelser i Region Midtjylland er blevet opmærksom på, udbudsmaterialet: at et afsnit omkring Betingelser

Læs mere

Kontraktudkastets afsnit udgår: Kontrakten kan ikke opsiges inden for de første 12 måneder fra Kontraktens indgåelse.

Kontraktudkastets afsnit udgår: Kontrakten kan ikke opsiges inden for de første 12 måneder fra Kontraktens indgåelse. RETTELSESBLAD, 23. J UNI 2017 1. Ændringer af kontraktudkastet Kontraktudkastets afsnit 30.3.1 udgår: Kontrakten kan ikke opsiges inden for de første 12 måneder fra Kontraktens indgåelse. Nyt afsnit 30.3.1

Læs mere

Spørgsmål & Svar. Udbud af finansiel leasingramme til Region Syddanmark

Spørgsmål & Svar. Udbud af finansiel leasingramme til Region Syddanmark Udbudsmateriale Udbud af finansiel leasingramme til 1 Spørgsmål & Svar Udbud af finansiel leasingramme til Regionen har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet. Spørgsmålene, der er anonymiseret,

Læs mere

SPØRGSMÅL & SVAR TIL UDBUD AF EOJ-SYSTEM TIL HJØRRING KOMMUNE FORHANDLINGS- OG TILBUDSFASEN

SPØRGSMÅL & SVAR TIL UDBUD AF EOJ-SYSTEM TIL HJØRRING KOMMUNE FORHANDLINGS- OG TILBUDSFASEN SPØRGSMÅL & SVAR TIL UDBUD AF EOJ-SYSTEM TIL HJØRRING KOMMUNE FORHANDLINGS- OG TILBUDSFASEN EU-UDBUD NR. 2016/S 209-378451 (Version 1 af 10. december 2016) Page 1 of 6 1. Underbilag 3G, case 3 I underbilag

Læs mere

Notat. A. Antal samlede kilometer? Februar: Esbjerg ca. 806 km Ribe ca. 427 km Bramming ca. 204 km Ældrecentre ca. 426 km SVS ca.

Notat. A. Antal samlede kilometer? Februar: Esbjerg ca. 806 km Ribe ca. 427 km Bramming ca. 204 km Ældrecentre ca. 426 km SVS ca. Torvegade 74. 6700 Esbjerg Dato 19. august 2014 Sagsbehandler René Larsen Telefon direkte 76 16 14 45 E-mail relar@esbjergkommune.dk Notat Spørgsmål/svar individuel kørsel Spørgsmål 1 Deludbud 1 genoptræning.

Læs mere

Indkøb af vippecontainere. Udbudsbetingelser

Indkøb af vippecontainere. Udbudsbetingelser Indkøb af vippecontainere Udbudsbetingelser Dato: 15-07-2016 Udarbejdet af: OFD Version: 0.1 Kontrol: LTH Godkendt af: - side 2 af 7 Odense Renovation A/S Snapindvej 21 5200 Odense V info@odenserenovation.dk

Læs mere

Kontrakt om udførelse af glatførebekæmpelse og snerydning , Odder Kommune

Kontrakt om udførelse af glatførebekæmpelse og snerydning , Odder Kommune Kontrakt om udførelse af glatførebekæmpelse og snerydning 2016-2019, Odder Kommune 1 Parterne Mellem Odder Kommune Rådhusgade 3 8300 Odder CVR: 32 26 43 28 (herefter: Ordregiveren) og [Leverandør] [Adresse]

Læs mere

Spørgsmål: Er det et krav, at der skal være tegnet en erhvervsforsikring for at afgive tilbud?

Spørgsmål: Er det et krav, at der skal være tegnet en erhvervsforsikring for at afgive tilbud? Spørgsmål/svar til udbud rådgivning om naturpleje Er det et krav, at der skal være tegnet en erhvervsforsikring for at afgive tilbud? Nej. Men på tidspunktet for aftaleindgåelse, skal der være tegnet en

Læs mere

Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2010-0022034 (Kirsten Thorup, Vibeke Steenberg, Melitta Keldebæk) 13. september 2010

Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2010-0022034 (Kirsten Thorup, Vibeke Steenberg, Melitta Keldebæk) 13. september 2010 Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2010-0022034 (Kirsten Thorup, Vibeke Steenberg, Melitta Keldebæk) 13. september 2010 K E N D E L S E Roslev Turist ved John Madsen (selv) mod Skive Kommune (selv) Ved udbudsbekendtgørelse

Læs mere

Indledning Udbudsrunder Offentliggørelse Tidsfrister Ligebehandling Udelukkelse af leverandører...

Indledning Udbudsrunder Offentliggørelse Tidsfrister Ligebehandling Udelukkelse af leverandører... 1 Indhold Indledning... 3 1. Udbudsrunder... 3 2. Offentliggørelse... 3 3. Tidsfrister... 3 4. Ligebehandling... 3 5. Udelukkelse af leverandører... 3 6. Krav til tilbud... 3 7. Halmmængde... 3 8. Evaluering

Læs mere

TÅRNBYFORSYNING Vand A/S. Rammeaftale om Vandledningsarbejder Koncept til kontrakt

TÅRNBYFORSYNING Vand A/S. Rammeaftale om Vandledningsarbejder Koncept til kontrakt TÅRNBYFORSYNING Vand A/S Rammeaftale om Vandledningsarbejder 2015-2017 Koncept til kontrakt 2015-07-30 1 Indholdsfortegnelse 1. PARTERNE... 3 2. AFTALEN... 3 3. AFTALEGRUNDLAG... 3 4. ENTREPRENØRENS YDELSER...

Læs mere

Udbud af kørselsordninger i Viborg Kommune oplæg til politisk behandling

Udbud af kørselsordninger i Viborg Kommune oplæg til politisk behandling i Viborg Kommune oplæg til politisk behandling COWI 1 Kontrakter Udbuddet opdeles i to typer kontrakter Lukket skolekørsel - kørsel til og fra undervisning på kommunens folkeskoler - mulighederne undersøges

Læs mere

Indsamling af dagrenovation i Lolland og Guldborgsund Kommuner

Indsamling af dagrenovation i Lolland og Guldborgsund Kommuner Nykøbing Falster, rev 1, februar 2017 J.nr. 07.01.05G-00 Indsamling af dagrenovation i Lolland og Guldborgsund Kommuner Entreprisekontrakt Delentreprise 1 Februar 2017 1 Indhold 1. PARTERNE... 3 2. Aftalegrundlaget...

Læs mere

Betingelser for prækvalifikation - Udbud af konsulentopgave

Betingelser for prækvalifikation - Udbud af konsulentopgave Betingelser for prækvalifikation - Udbud af konsulentopgave 1. Indledning... 3 2. Ordregiver... 3 3. Den udbudte opgave... 3 4. Tidsplan... 4 5. Spørgsmål... 4 6. Ansøgningsfrist... 4 7. Supplerende oplysninger...

Læs mere

Spørgsmål og svar til udbud på psykologisk rådgivning og krisehjælp, TED-nr. 2017/S

Spørgsmål og svar til udbud på psykologisk rådgivning og krisehjælp, TED-nr. 2017/S Spørgsmål og svar til udbud på psykologisk rådgivning og krisehjælp, TED-nr. 2017/S 125-255498 Dato for offentliggørelse: 10.07.2017 Nummer Spørgsmål Svar 1 I materialet står der, at man godt må tilbyde

Læs mere

Lejekontrakt. Pilleovn til beboelsesejendom. Type: Serienummer: Leje pr. måned Uopsigelig i et år XXXXXXXX

Lejekontrakt. Pilleovn til beboelsesejendom. Type: Serienummer: Leje pr. måned Uopsigelig i et år XXXXXXXX Lejekontrakt Pilleovn til beboelsesejendom Udlejer, Navn: Adresse: Tlf.: Mail: CVR-nr.: Lejer, Navn: Adresse: Tlf.: Mail: CPR-nr.: de nedenfor nævnte effekter: Type: Serienummer: Leje pr. måned Uopsigelig

Læs mere

Udbudsvilkår for B- og T-kontraktkørsel

Udbudsvilkår for B- og T-kontraktkørsel NT s 21.0 udbud, Udbudsvilkår for B- og T-kontrakt Udbudsvilkår for B- og T-kontraktkørsel Indhold 1 Omfang og anvendelse af udbudsmaterialet 2 2 Den udbudte kørsel 2 3 Hvem kan byde? 2 4 Tidsfrister og

Læs mere