Et tilbud til børn fra og med NUVÆRENDE 0. klasse til og med NUVÆRENDE 6. klasse

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Et tilbud til børn fra og med NUVÆRENDE 0. klasse til og med NUVÆRENDE 6. klasse"

Transkript

1 Et tilbud til børn fra og med NUVÆRENDE 0. klasse til og med NUVÆRENDE 6. klasse

2 INFORMATION SOMMERSKOLEN 2014 PERIODE Sommerskolen er i ugerne 27 og 28 HVEM KAN DELTAGE Børn i nuværende klasse bosiddende i Middelfart Kommune. HVORNÅR Værkstederne er dagligt åbne kl Fredag dog Bemærk: Der er mulighed for pasning fra kl på alle værksteder undtaget Golf og LæseCamp. Bemærk: Nogle aktiviteter har andre tider end anført ovenfor! PRIS TILMELDING + BETALING SIDSTE FRIST PRAKTISKE OPLYSNINGER 550 kr. pr. uge. Betalingen dækker undervisning, frokost, frugt og materialer. Bemærk: Prisen for ScienceCamp er dog på 700 kr. på grund af ekstraordinære høje omkostninger. LæseCamp er gratis. Foregår via For at tilmelde et barn skal man først logge ind. Dette kan ske på to måder: 1. Enten ved at anvende elevens UNI-login 2. Eller ved at oprette en PROFIL. Vejledning til oprettelse af profil findes på hjemmesiden. Det kan anbefales at oprette PROFILEN i god tid. Hvis der er problemer kan kontoret kontaktes. Vi gør opmærksom på, at det IKKE er muligt at tilmelde sig uden samtidig at foretage en betaling. Betalingen kræver DANKORT eller VISA DANKORT. Tilmelding og betaling kan foretages fra mandag, den 5. maj kl. 18 på Den 5. maj har Ungdomsskolens Kontor ekstraordinært åbent kl Sidste frist for tilmelding og betaling er fredag, den 23. maj. Praktiske oplysninger omkring afvikling af Sommerskolen er tilgængelig på fra onsdag, den 11. juni. INFO / SPØRGSMÅL Kontakt projektleder Jimmi Bhutho Madsen på Middelfart Ungdomsskole Blindebomsvej 11, 5500 Middelfart Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Kontortider

3 FilmSkole Ungdomsskolen Du kan på FilmSkolen få en grundlæggende viden om og praktisk erfaring med at producere og redigere små film. Vi bruger rigtige kameraer men også SmartPhones og ipads. Vi skriver små manuskripter, instruerer, fotograferer og redigerer. Om fredagen vises de producerede film ved en forestilling, hvor dine forældre også er velkomne. Kun i uge kl. Golf for begyndere og uøvede Golfklubben Lillebælt kl. Du får mulighed for at prøve golfspillet - du får undervisning i de enkelte slagtyper og får mulighed for både at træne på træningsanlægget og for at spille på Danmarks første pitch and put bane. Vi prøver forskellige matchformer - og du møder nogle af klubbens friske juniorer, der sammen med træner Søren Max Nielsen guider dig gennem forløbet. Vi er udendørs så påklædning efter vejret. Mandag -torsdag Fredag Natursjov Båring Vig Værkstedet er bygget op omkring de naturskønne områder og temaet er indianer. Vi bygger derfor tipier, laver totempæle og vores eget indianerudstyr. Derudover udforsker vi skoven og spiller boldspil på græsarealerne. Vi samler sten og muslinger, bader og bygger sandslotte ved stranden. Vi laver snobrød og hygger med guitar ved bålet. Derudover er mulighed for at male, tegne, snitte og lave smykker.

4 Ridning Nørre Aaby Rideklub Her prøver du at ride og lærer noget om hestepleje, ordner rideudstyret, muger ud og snuser til livet som rytter. Ridning Fjelsted Rideklub I lærer at passe og pleje hestene og så skal I selvfølgelig også lære at ride. I løbet af ugen bliver der arrangeret forskellige aktiviteter med og uden hest, så her er muligheden for en aktiv og sjov uge. Billedskole Nørre Aaby Skole På Billedskolen skal vi tegne og male billeder med våde og tørre farver. Vi skal tegne hinanden, lave collager og arbejde med forskellige trykformer. Vi vil også lade os inspirere af andre kunstnere.

5 Sejlsport Føns Søsportsklub Du har mulighed for at prøve at sejle kajak, optimistjolle og at surfe. Under betryggende forhold opholder I jer mest muligt på vandet kl. ScienceCamp 1 ScienceCamp 2 Lillebæltskolen ScienceCamp er for dig der gerne vil se og opleve tingene, og gerne på egen krop. Onsdag er der udflugt til Danfoss Universe for både ScienceCamp 1 og ScienceCamp 2. Afgangs- og hjemkomsttidspunkter udmeldes senere. ScienceCamp ScienceCamp kl. ScienceCamp kl. Pris: 700 kr.

6 Lystfiskeri Mødested: Nørre Aaby Skole kl. Medbring eget udstyr, ellers har skolen fiskegrej du kan låne. Dette er et værksted for både begyndere og øvede. Vi skal fiske i Børges put & take, hvor vi fisker efter regnbueørreder, bækørreder, ål m.m. Ved Kongebrogården fisker vi fra stranden efter fladfisk, havørreder og torsk. Den store fisketur i år bliver på båden Aventura, hvor vi vil prøve at fange torsk og fladfisk. Spring ud i det Vestfynshallerne En uge fyldt med spring, sved på panden og leg Vi tager det bedste fra gymnastik, parkour, free running og akrobatik og ryster det sammen til alle tiders fede oplevelser. Vi skal springe over, under og igennem bløde redskaber, flyve højt og lande blødt. Derudover arbejder vi med (kamp)lege og andre konkurrencespil. Det meste af træningen kommer til at foregå indendørs, men vi går også udenfor og ser hvordan man kan bruge legepladser, skolegårde og fodboldbaner helt anderledes. Derudover starter vi dagene med opvarmning og grundtræning, så der er stor risiko for at komme i bedre form! OPVISNING: Torsdag kl Sommerskolen efterfølgende vært ved et lille traktement med pølser og brød. Der vil kunne købes sodavand til fornuftige priser.

7 TeaterWorkshop Ungdomshuset Walker Kun i uge 28 Der vil være dramaøvelser i form af improvisation, sanselege, statusøvelser, tillidsøvelser - og meget mere. Vi slutter af med en lille forestilling, der skal vise, hvad vi har nået i løbet af ugen. Alle er meget velkomne! Sommersjov i skoven TeaterWorkshoppen er på Falstersvej Middelfart Aktivitets- og naturcenter Hindsgavl Du vil komme til at opleve naturen helt tæt på. Vi fanger fisk, krabber og rejer med net og vi går på jagt efter spiselige planter. Hvis vi finder noget, tilbereder vi maden over bål på ægte vildmarksmanér. Vi snitter ting af træ, vi leger i skoven, skyder med bue og pil som vi selv laver, bygger huler og meget mere. Vi skal bygge vores egne Tarzan- og forhindringsbaner, prøve træklatring i forskellige sværhedsgrader. Vi skal på tur med gps og udforske livet i skoven. Ugen sluttes af med en sejltur med galeasen Aventura. Mødested: Aktivitets- og Naturcenter Hindsgavl Galsklintvej 2, Middelfart LæseCamp Videncenter Vejlby Trænger du til et læseløft i ferien, tilbyder Videncenter Vejlby alle klasses elever et anderledes læsetilbud. Vi skal bl.a. arbejde med hukommelsen, spille, lave film og kæmpe os gennem en eventyrverden. I skal i forbindelse med læsningen bruge ipads, smartboards og almindelige computere. Indholdet i vores LæseCamp handler naturligvis om leg og læring (det er ikke skole som sådan). Hver dag fra kl. 8:30 13: kl. GRATIS! Kan du klare denne ork?

8 Se nærmere om Sommerskolen på Har du/i spørgsmål til de enkelte aktiviteter, så kontakt projektleder Jimmi Bhutho Madsen på