Varde kommune. Tilbud på Legeredskaber Marts 2013

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Varde kommune. Tilbud på Legeredskaber Marts 2013"

Transkript

1 Varde kommune Tilbud på Legeredskaber Marts 2013

2 Indhold Løsningen Om UNIQA s. 3 Området i dag s. 4 Projekt forslag s Økonomisk overblik s. 20 Sikkerhed s. 21 Miljø s. 22 Værd at vide s. 23 Forbehold s. 24 Visitkort s. 25

3 Om UNIQA Unikke og inspirerende løsninger hver gang!" Børn, pædagogik og originalitet er noget af det vigtigste for os når vi hver gang søger at skabe unikke og inspirerende løsninger. Unikt sortiment UNIQA har næsten løsningen til alle projekter, da vi både har: Klassiske legepladser, naturlegepladser, udendørs fitness, parkourbaner, multibaner, alt i faldunderlag, samt et fantastisk møbelsortiment mm. Unik rådgivning UNIQA giver dig som kunde større frihed til at vælge præcis den producent, der bedst opfylder dine krav. Vi er ikke bundet af andre hensyn end til at levere den optimale løsning, der giver brugerne den bedste oplevelse. Derfor kan du indrette dig på større valgfrihed. Unik kvalitet UNIQA levere produkter og løsninger af kompromisløs kvalitet, hvor materialevalg, bearbejdning, sikkerhed og æstetik går op i en højere enhed. Det lyder som en række flotte ord, men vi sætter handling bag lige fra udvælgelse af producenter til rådgivning, levering og opfølgning. Unik Service UNIQA er dedikeret til at levere en unik oplevelse, hver gang vi rådgiver og vejleder dig som kunde. Vi er klar over, at det kun tager en enkelt dårlig oplevelse, at ødelægge et møjsommeligt opbygget ry. Derfor sætter vi alle kræfter ind på at sikre dig en god og personlig oplevelse hver gang.

4 Områderne I dag

5 Bouldering Cube S

6 Bouldering Cube

7 Bouldering Cube

8 Bouldering Cube

9 Bouldering Cube

10 Oxygen klatrenet

11 Oxygen Klatrenet

12 Oxygen Klatrenet

13 PANA bold arena Panna Vores runde arena blev oprindeligt udviklet til kultspillet Panna Knockout. Dette forrygende spil, der opstod i Surinam, minder mest om en drabelig gadefodboldkamp. Panna-fodbold fra Uniqa er et spil, som stiller enorme krav til koordination og boldkontrol. Spillet kræver et godt boldøje og øjeblikkelig reaktion på modstanderens bevægelser og taktiske træk. Panna kan spilles på mange forskellige måder, men regel nummer ét gælder altid: fair play! Eksempel: Kongen af Panna: to hold med to spillere på hvert dyster mod hinanden i tre minutter. Vinderne bliver stående i arenaen, mens taberne går ud og må vente på, at det bliver deres tur igen. Et nyt hold træder ind i arenaen for at udfordre vinderne af den forrige kamp. Det hold, der er tilbage i arenaen efter en aftalt tid eller et aftalt antal kampe, har vundet.

14 PANA bold arena

15 PANA bold arena

16 Faldunderlag - gummifliser

17 Faldunderlag - gummifliser

18 Faldunderlag - Gummifliser

19 Faldunderlag - Farver

20 Økonomisk overblik Betegnelse Antal a' pris Pris Bouldering S Gummifliser valgfri farve 21 m Montage af klatrekube og gummifliser Oxygen moduler Gummifliser valgfri farve 47 m Montage af Oxygen og gummifliser Pana boldarena Montage Fragt Samlet pris eks. moms Rabat Pris i alt eks. moms

21 Sikkerhed Unikke løsninger til unikke Børn!

22 Miljø Unikke løsninger til unikke Børn!

23 Værd at vide UNIQA: Unikke løsninger til unikke børn! Alle legeredskaber fra UNIQA lever op til de strengeste regler inden for legepladssikkerhed DS/EN 1176/1177. Vi bruger ISO certificerede produkter Når UNIQA lever et nyt legemiljø har vi altid vores dygtige og inspirerende landskabsarkitekt med på råd. Hun sikrer at jeres ønsker bliver taget med i løsningen. Alle UNIQAs produkter har de nødvendige certifikater. På legepladser har UNIQA op mod 15 års garanti. På møbler har UNIQA op mod 25 års garanti Vi tilbyder desuden både købe, leasing, leje og forskellige afdrag muligheder som finansiering når du handler med os. Medfølger altid elektronisk logbog indholdene: Afleveringsrapport, Produktbeskrivelser, Vedligeholdelsesvejledning, Garantibetingelser, skema til Inspektioner. Sikkerhed betyder alt for UNIQA! Et sikkert legemiljø er grundlæggende for god leg med optimal læring og udvikling. Jesper Mortensen, Adm. Direktør UNIQA har og benytter uddannet legepladsinspektør, hvilket betyder at vi kan tilbyde en professionel serviceaftale. UNIQA benytter kun professionelle og erfarende montører.

24 Forbehold Legeredskaberne etableres på området efter overensstemmelse med bygherre og UNIQA A/S. Bygherre står for byggetilladelse Forventet påbegyndelse af arbejdet er ca. 6 uger efter ordreafgivelsen med alle informationer. (farve ect. ) Betalingsbetingelser 14 dage netto. Alle priserne er eksklusive moms og gældende ved skriftlig ordreafgivelse inden 1. juni 2013.

25 Uniqa A/S Industriparken Faxe tel: web: uniqa.dk Unikke løsninger til unikke børn!