I det efterfølgende er der en gennemgang af de konkrete anlægsbudgetter afsat i det vedtagne budget for 2014.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "I det efterfølgende er der en gennemgang af de konkrete anlægsbudgetter afsat i det vedtagne budget for 2014."

Transkript

1 Anlægsprojekter afsat i budget 2014 I det efterfølgende fremgår anlægsprojekter, hvortil der er afsat budgetbeløb i det vedtagne budget for Når et anlægsprojekt skal igangsættes, skal der fremsendes en dagsorden til politisk behandling i fagudvalg, økonomiudvalg og byråd, hvor der søges om anlægsbevilling finansieret af det afsatte anlægsbudget for at kunne igangsætte anlægsprojektet og afholde udgifter eller regnskabsføre indtægter. På den måde er der en forskel i forhold til penge afsat på driftsbudgettet, der kan disponeres så snart budgettet er vedtaget. I 2014-budgettet er der i lighed med 2013 meddelt anlægsbevilling til de anlægsbudgetter, der er afsat som puljer, i forbindelse med budgetvedtagelsen, så der ikke skal fremsendes en dagsorden til politisk behandling for at kunne opstarte projekterne i Den konkrete udmøntning/prioritering varetages i fagudvalgene. Følgende puljer er omfattet: Teknisk Udvalgs anlægspulje og Idrætsfacilitetspuljen. I det efterfølgende er der en gennemgang af de konkrete anlægsbudgetter afsat i det vedtagne budget for Byudvikling, bolig og miljøforanstaltninger Salg af Sydbyen, Fr-sund Der er afsat forventede indtægter fra salg af grunde i Sydbyen for 14,5 mio. kr. i 2014 og 2,9 mio. kr. i 2015 (ekskl. moms). De resterende grunde i etape 3 af Sydbyen (Ørnestens Vænge) forventes solgt i 2013 og 2014, herunder tre storparceller og den sidste enkeltparcel i Salget af de 12 grunde i etape 4 forventes fordelt med 3 stk. i 2013, 6 stk. i 2014 og 3 stk. i Salg af Sydbyen, Fr-sund, udgifter Budget til udgifter i forbindelse med salg og markedsføring af boliggrundene i Sydbyen, svarende til 0,3 mio.kr. er indarbejdet i Budget Byggemodning af Sydbyen - rundkørsel Hovedparten af budgettet til etablering af rundkørsel ved Strandvangen/Marbækvej, 4,3 mio. kr., er indarbejdet i Budget 2014, hvor anlægsarbejdet ventes gennemført Vinge Planlægning og projektering Budgettet er afsat til planlægning og projektering af Vinge projektet og vil fra 2015 primært blive anvendt til aflønning af kommunal medarbejder, der arbejder med projektet Vinge Byggemodning Byggemodningsbudget til Vinge er afsat til etablering af veje, stier, grønne områder o.lign. i den centrale del af Vinge, det fremtidige boligområde samt i den nordlige del af Vinge, der udgør erhvervsområdet Vinge salg af grunde Der er i budgettet indarbejdet et jævnt salg af boliggrunde fra 2015 efter etablering af infrastruktur i Vinge Centrum i 2014 og ligeledes et jævnt salg af erhvervsgrunde.

2 Salg af to erhvervsgrunde, Gerlev De to resterende erhvervsgrunde i Gerlev-udstykning forudsættes solgt i 2014 og 2015 med indtægter på ca. 0,2 mio. kr. pr. grund Salg af erhvervsgrund, Slangerup Salg af erhvervsgrund i Slangerup ventes solgt i 2014 for ca. 4 mio. kr. ekskl. moms Salg af byggegrund til plejeboliger, Fr-sund I forbindelse med opførelsen af nye plejeboliger ved Pedershave som støttet boligbyggeri, er der indarbejdet en indtægt på 5,9 mio. kr. fra salg af kommunal grund til byggeriet i Energibesparende foranstaltninger, herunder solceller Der afsættes 5 mio. kr. om året til ombygninger og øvrige foranstaltninger til nedbringelse af energiforbruget i kommunale ejendomme samt etablering af solcelleanlæg i forbindelse med kommunale bygninger Salg af Baunehøjgaardsvej 3, Jægerspris Der tilfalder løbende kommunen indtægter fra salget af ejendommen Fioma-grunden Der er afsat 1,5 mio. kr. i 2014 og 1 mio. kr. i 2015 til nedrivning/sikring af de mest udsatte bygninger på Fioma-grunden Salg af tidl. Oppe-Sundby Skole På baggrund af en konkret valuarvurdering er der afsat en indtægt på 37,6 mio. kr. ekskl. moms i 2016 ved salg af Ådalens Skole afd. Syd (tidligere Oppe-Sundby Skole) til boliggrunde Servicearealer plejeboliger Pedershave etape 2 Der er afsat 4,7 mio. kr. i perioden til opførelsen af servicearealer i forbindelse med 36 nye plejeboliger ved Pedershave, Fr-sund. Samtidig er der afsat en indtægt på 1,4 mio. kr. i 2017 som et servicearealtilskud fra staten der tilfalder kommunen ved afslutningen af byggeregnskabet Renovering af badebroer I 2009 blev der samlet afsat 1,4 mio. kr. til renovering og udskiftning af badebroer i kommunen. Den resterende del af budgettet, 1,1 mio. kr. er i 2014 planlagt anvendt til Landerslev Strand og strand ved Hammar Bakke Strande, toiletforhold m.v. Der er afsat 0,15 mio. kr. i 2014 til forbedring af toiletforhold m.m. på strande. Beløbet er en den resterende del af en anlægsbevilling på samlet 0,600 mio. kr Afværgeforanstaltninger olieforureninger Der afsættes et budget på 2,1 mio. kr. i 2014 til oprensning i forbindelse med en konkret olieforureningssag.

3 02 Transport og infrastruktur Teknisk Udvalgs anlægspulje Der er, jf. hidtidig praksis, afsat 3,5 mio. kr. om året til anlægsarbejder på veje, stier m.v., der udmøntes af Teknisk Udvalg. Projekterne er bl.a. relateret til trafiksikkerhedsmæssige foranstaltninger, ændret vejføring, heller, vejbump, vejafvanding o. lign Færdiggørelse af fjordstien Forlængelse af fjordsti fra Skuldelev til Skibby er pt. under udførelse. Der er afsat yderligere 1,3 mio. kr. i 2014 og 0,6 mio. kr. i 2015 til videreførelse af fjordstien til kommunegrænsen ved Lejre Kommune. De forventede udgifter hertil vil dog afhænge af forløbet af den sidste etape fra Skibby til Lejre Kommune, der skal koordineres med Lejre Kommune Anlæg af supercykelsti Der er igangsat etablering af supercykelsti til Ballerup i 2013, hvoraf kommunen anlægger stien fra Frederikssund til Ølstykke. Anlægsbudgettet er på 8,6 mio. kr., heraf 3,3 mio. kr. i 2014, hvoraf kommunen modtager tilskud på 3,4 mio. kr., heraf 3 mio. kr. i Projektet var oprindeligt forudsat afsluttet i 2013, men anlæg i forbindelse med bro ved Snostrupvej har forlænget af slutningen af projektet til Omprofilering af Kocksvej I 2014 og 2015 er der afsat samlet 3 mio. kr. til ændring af Kocksvej i Frederikssund m.h.p. at forbedre veje til skoler, svømmehal og gymnasium primært ved etablering af cykelstier. 03 Undervisning og kultur Skolestruktur Falkenborgskolen De sidste betalinger vedrørende byggeriet på Falkenborgskolen ventes at forfalde i I 2013 er der indarbejdet udgifter for 35,3 mio. kr. i budgettet. Projektet er i fuld gang og ventes afsluttet i første halvdel af Skolestruktur Ådalens Skole Projektet omfatter renovering af den eksisterende bygningsmasse på den tidligere Åbjergskole og nybyggeri. Den samlede anlægsbevilling er på 108,3 mio. kr., fordelt med 5 mio. kr. i 2013, 60,7 mio. kr. i 2014 og 42,6 mio. kr. i Byvangskolen - ventilation Der er indarbejdet 5,5 mio. kr. i Budget 2014 til ventilationssystem på Byvangskolen Ådalens Skole Nord SFO anlægspulje SFO en har opsparet midler til legeplads/udenomsarealer. Budgettet ventes anvendt i 2015 når byggeriet på skolen er nærmere sin færdiggørelse Idrætsfacilitetspuljen Der er, jf. hidtidig praksis, afsat 2,1 mio. kr. om året til investeringer i faciliteter på idrætsområdet. Budgettet anvendes typisk til en lang række delprojekter på idrætsområdet, der løbende udmøntes af Fritidsudvalget.

4 Overførselspulje til idrætsområdet Opsparede midler på idrætsområdet på samlet 0,756 mio. kr. der anvendes til en bred vifte af formål på idrætsområdet. Af bevillingen er der i 2014 afsat 0,3 mio. kr ORI Kunstgræs Der er afsat 5,2 mio. kr. i 2014 til omlægning af de nuværende fodboldbaner i Oppe Sundby til kunstgræsbaner, der øger kapaciteten Digitalisering/automatisering af betalinger - svømmehal Etablering af mekanisk/elektronisk adgangskontrol i Frederikssund Svømmehal og SIK med en forventet etableringsudgift på 0,5 mio. kr Brydefaciliteter I 2015 og 2016 er der afsat samlet 10 mio. kr. til byggeri med brydefaciliteter, herunder omklædning, ved Frederikssund-hallerne ORI Omklædning og p-pladser Som et led i en samlet løsning for anlægget omkring ORI er der afsat 1,8 mio. kr. i 2015 til etablering af yderligere p-pladsfaciliteter, samt udbygning af omklædningsfaciliteter SIK kunstgræs samt Miniby Der er afsat i ,9 mio. kr. til kunstgræsbane ved SIK og 0,4 mio. kr. til Slangerup Miniby ved SIK Færgegården Til istandsættelse og ændret indretning af dele af Færgegården er der afsat 2,3 mio. kr. i I projektet indgår også en istandsættelse af sydlængen på Færgegården og museumsindretning af samme J.F. Willumsens Museum - renovering Til finansiering af kommunens bidrag til renovering af J.F. Willumsens Museum er der afsat 4 mio. kr. som anlægstilskud i Projektets gennemførelse er afhængig af eksterne fondsmidler Kulturhus/bibliotek/borgerhus Budgettet er tilrettelagt efter en senere projektstart end budgetlagt i forbindelse med Budget Der er indarbejdet anlægsbudget til projektet i 2016 og 2017 for samlet 47 mio. kr. 05 Sociale opgaver og beskæftigelse Nye daginstitutioner i Skibby Som erstatning for de nuværende 4 daginstitutioner i Skibby er der indarbejdet anlægsbudget for samlet 40 mio. kr. i 2016 og 2017 til en ny løsning. I budgetaftalen for 2014 er det aftalt at der skal gennemføres et analysearbejde i 2014 der belyser en model for den fremtidige daginstitutionsstruktur i Skibby Etablering af ungehus Der er afgivet en samlet anlægsbeviling på 16 mio. kr. til ombygning af Thorstedlund til ungehus, heraf 14 mio. kr. i 2013 og 2 mio. kr. i Projektet er i fuld gang og ventes afsluttet i 2014.

5 Nyt nøglesystem Der er afsat 1,2 mio. kr. i 2014 til etablering af nyt elektronisk nøglesystem med mulighed for central styring af adgangen til borgernes hjem primært til anvendelse af hjemmeplejen Daghjemtilbud Projektet omfatter etablering af yderligere 18 pladser til daghjemtilbud på Østergården, hvortil der er afsat 1,6 mio. kr. i 2014 til bygningsmæssige ændringer Etablering af produktionskøkken Ved Budget 2012 blev der afsat budget i 2015 til opførelse af eget centralkøkken. Denne aftale fra budget 2012 bekræftes i den nye budgetaftale for Endvidere skal der i 2014 udarbejdes et beslutningsoplæg vedrørende stillingtagen til fremtidig produktionssted, der skal være udgangspunkt for en endelig politisk stillingtagen til hvorvidt der skal etableres nyt køkken i eget regi eller der skal anvendes ekstern leverandør. Der er som anlægsbudget afsat 21,2 mio. kr. i Pedershave, udeområde Der er afsat 0,1 mio. kr. i 2014 til etablering af flisebelagt sti med belysning fra Pedersholm Foreningscenter til Pedershave Omsorgscenter i forbindelse med at parkeringspladsen ved Pedersholm også anvendes af omsorgscenteret Rehabiliteringsboliger Projektet omfatter etablering af ny rehabiliteringsafdeling med 30 pladser. Der er afsat anlægsbudget for samlet 50 mio. kr. i perioden

BF2015 BO2016 BO2017 BO2018

BF2015 BO2016 BO2017 BO2018 Oplæg til anlægsbudget for 2015-2018 I dette notat fremlægges anlægsbudgettet for 2015-2018 som det foreligger juni 2014 på baggrund af vedtagelsen af budgettet for 2014 med overslagsårene 2015-2017. I

Læs mere

I det efterfølgende er der en gennemgang af de konkrete anlægsbudgetter afsat i det vedtagne budget for 2015.

I det efterfølgende er der en gennemgang af de konkrete anlægsbudgetter afsat i det vedtagne budget for 2015. Anlægsprojekter afsat i budget 2015 I det efterfølgende fremgår anlægsprojekter, hvortil der er afsat budgetbeløb i det vedtagne budget for 2015. Når et anlægsprojekt skal igangsættes, skal der fremsendes

Læs mere

Oplæg til anlægsbudget for efter sommerens budgetopfølgning

Oplæg til anlægsbudget for efter sommerens budgetopfølgning Oplæg til anlægsbudget for 2015-2018 efter sommerens budgetopfølgning I dette notat fremlægges oplæg til anlægsbudget for 2015-2018 efter indarbejdelse af ændringer på baggrund af budgetopfølgningen på

Læs mere

Oplæg til anlægsoversigt for efter budgetgennemgang juni-august 2013

Oplæg til anlægsoversigt for efter budgetgennemgang juni-august 2013 Oplæg til anlægsoversigt for 2014-2017 efter budgetgennemgang juni-august 2013 I dette notat præsenteres et revideret oplæg til anlægsoversigt for 2014-2017 efter den seneste budgetgennemgang af kommunens

Læs mere

Beskrivelse af nye forslag til anlæg samt eksisterende anlæg

Beskrivelse af nye forslag til anlæg samt eksisterende anlæg Beskrivelse af nye forslag til anlæg samt eksisterende anlæg Høring om budget 2014-2017 Indholdsfortegnelse: Forslag nummer/navn Side Beskrivelse af nye forslag til anlæg... 3 A01 Nye daginstitutioner

Læs mere

De væsentligste pointer til brug for kommunens budgetlægning på anlæg er følgende:

De væsentligste pointer til brug for kommunens budgetlægning på anlæg er følgende: Oplæg til anlægsoversigt for 2014-2017 I dette notat præsenteres et oplæg til anlægsoversigt for 2014-2017, der kan danne udgangspunkt for den videre budgetlægning af kommunens anlægsaktiviteter for 2014

Læs mere

I forhold til anlægsoversigten, der blev fremlagt ved budgetseminaret i juni 2015, er der sket væsentlige ændringer i budgetlægningen:

I forhold til anlægsoversigten, der blev fremlagt ved budgetseminaret i juni 2015, er der sket væsentlige ændringer i budgetlægningen: Oplæg til anlægsbudget for 2016-2019 efter sommerens budgetopfølgning I dette notat fremlægges oplæg til anlægsbudget for 2016-2019 efter indarbejdelse af ændringer på baggrund af budgetopfølgningen på

Læs mere

Anlægsprojekter afsat i Budget 2016

Anlægsprojekter afsat i Budget 2016 Anlægsprojekter afsat i Budget 2016 I det efterfølgende fremgår anlægsprojekter, hvortil der er afsat budgetbeløb i det vedtagne budget for 2016. Når et anlægsprojekt skal igangsættes, skal der fremsendes

Læs mere

I Salg af erhvervsgrund, Salget er ikke gennemført, indtægtsbudgettet overføres til 2015.

I Salg af erhvervsgrund, Salget er ikke gennemført, indtægtsbudgettet overføres til 2015. Udgifter/indtægter Budget 2014 Forbrug 2014 Restbudget Overførsler U Samtlige udvalg - I alt 140.216.775 116.049.050 24.167.725 25.295.288 I -28.471.298-21.481.747-6.989.551-8.431.990 Udgifter/indtægter

Læs mere

Forslag til tillægsbevilinger. Bemærkninger (209;004086) Byggemodning af

Forslag til tillægsbevilinger. Bemærkninger (209;004086) Byggemodning af 002023 (209;004086) Byggemodning af Merudgiften skal anvendes til gassikring ved Ørnestensbjerget. Sydbyen U -77.327 226.958-304.285 2.304.285 2.226.958 010011 Energimærkning af bygninger 010012 Energiinvesteringer

Læs mere

Oversigt over bevillinger i budget 2015

Oversigt over bevillinger i budget 2015 Oversigt over bevillinger i budget 2015 Kommunens bevillingsniveau er fastsat i kommunens "principper for økonomistyring". Bevillingsniveauet tager udgangspunkt i at samtlige kommunens udgiftsområder er

Læs mere

Forslag til tillægsbelling

Forslag til tillægsbelling 002023 Byggemodning af Sydbyen 010012 Energiinvesteringer 010013 Installation af energimålere 010017 Understøtning af byliv og detailhandel i kommunens fire hovedbyer tet udgør et merforbrug i 2016 som

Læs mere

U U

U U 002023 Byggemodning af Sydbyen 010012 Energiinvesteringer 010013 Installation af energimålere 010017 Understøtning af byliv og detailhandel i kommunens fire hovedbyer Korr. U 985.129 507.558 477.571 985.129

Læs mere

Investeringsoversigt

Investeringsoversigt Investeringsoversigt 2017-2021 4. september 2017 Budget* 2017 2018 2019 2020 2021 Økonomiudvalget Udg. 71.182 65.258 68.158 99.467 87.895 Indt. 252.897 21.585 66.073 151.310 83.550 Vinge Byggemodning og

Læs mere

Forslag til tillægsbevilling. Bemærkninger Byggemodning U

Forslag til tillægsbevilling. Bemærkninger Byggemodning U Teknisk dvalg dgift 002023 Byggemodning Beløbet skal anvendes til gassikring ved af Sydbyen 2.226.958 309.679 1.917.279 2.226.958 Ørnestensbjerget. 010011 Energimærkning af bygninger Der er afsat 0,048

Læs mere

Regnskab 2017 U I U U

Regnskab 2017 U I U U 002023 Byggemodning af Sydbyen 010013 Installation af energimålere U 3.569.999 4.525.585 4.492.040 33.545 I 0 0-241.614 241.614 U 0 32.810 0 32.810 erne anvendes til gassikring af Ørnestensbjerget og til

Læs mere

Regnskab U Nej U Nej I

Regnskab U Nej U Nej I 002023 Byggemodning af Sydbyen 010012 Energiinvesteringer 010013 Installation af energimålere U 0 985.129 715.838 269.291 Nej 269.291 U 3.569.999 4.525.585 4.492.040 33.545 Nej 275.159 I 0 0-241.614 241.614

Læs mere

Salget er afsluttet Salg af matr. 13 a. i Oppe Sundby. I Ja

Salget er afsluttet Salg af matr. 13 a. i Oppe Sundby. I Ja Økonomiudvalget Restbudget Afsluttet Overførsel Kommentar 002022 Salg af Sydbyen Alle 9 boliggrunde i Ørnestens Vænge, der blev udbudt til salg i foråret 2015, er blevet solgt. Fem af U 0 2.271 2.271 0

Læs mere

Regnskab 2015 restbudget Afsluttet Overførsler Kommentar Salg af Sydbyen. Økonomiudvalget Budget 2015

Regnskab 2015 restbudget Afsluttet Overførsler Kommentar Salg af Sydbyen. Økonomiudvalget Budget 2015 Økonomiudvalget Budget 2015 002022 Salg af Sydbyen Alle 9 boliggrunde er solgt ved første udbud i foråret 2015. -4.204.000-3.776.818-427.182 Nej -427.182 Det samlede indtægtsprovenue ekskl. moms svarer

Læs mere

Halvårsregnskab 2015

Halvårsregnskab 2015 Halvårsregnskab 2015 Regnskabsopgørelse pr. 30-06-2015 Alle beløb i 1.000 kr. Vedtaget Omplac og Korrigeret Halvårs Forventet Afvigelse - = indtægt/overskud / + = udgift/underskud budget 2015 till. bev.

Læs mere

Anlægsoversigt med budgetbemærkninger

Anlægsoversigt med budgetbemærkninger BUDGET 2018-2021 Anlægsoversigt 2018-2021 med budgetbemærkninger Sammenfatning af Anlægsoversigt 2018-2021 Udgift (U), Budget løbende priser, 1.000 kr. Indtægt (I) 2018 2019 2020 2021 Anlægsprojekter,

Læs mere

Anlægsbevilling 2018 Forbrug 2018 Forbrug Vedtaget budget

Anlægsbevilling 2018 Forbrug 2018 Forbrug Vedtaget budget I mio. kr. Anlægsbevilling 2018 Forbrug 2018 Forbrug Overførsel Korr. pr. 31. Afvigelse korrigeret til 2018 Budget december Heraf overførsel til 2019 (+) = merforbrug (+) = merforbrug (-) = mindreforbrug

Læs mere

Økonomiudvalget. Regnskab Opr. Budget Korr. Budget Indtægt Køb af ejendom på Toftevej 1, Frederikssund

Økonomiudvalget. Regnskab Opr. Budget Korr. Budget Indtægt Køb af ejendom på Toftevej 1, Frederikssund 002020 Køb af ejendom på Toftevej 1, Frederikssund 003003 Salg af Esrogårdsvej 3, Jægerspris 003004 Salg af jord i Slangerup ved Raasigvangen 003008 Salg af matr. 13 a. i Oppe Sundby 003026 Vinge - Byggemodning

Læs mere

Renter m.v. 41.354 38.038-38.038-3.316. A. Resultat af ordinær virksomhed -65.719-67.382-17.412-84.794-19.075

Renter m.v. 41.354 38.038-38.038-3.316. A. Resultat af ordinær virksomhed -65.719-67.382-17.412-84.794-19.075 Budgetopfølgning pr. 30. juni 2013 Økonomi har i løbet af juli og august måned udarbejdet budgetopfølgning pr. 30. juni 2013, som gennemgås i det følgende. Gennemgangen består af følgende afsnit: Samlet

Læs mere

Dagsordenpunkt. Boliv - Fremtidens boliger og liv på Kellersvej, anlægsbevilling. Beslutning. Tiltrådt. Gennemgang af sagen

Dagsordenpunkt. Boliv - Fremtidens boliger og liv på Kellersvej, anlægsbevilling. Beslutning. Tiltrådt. Gennemgang af sagen Dagsordenpunkt Boliv - Fremtidens boliger og liv på Kellersvej, anlægsbevilling Beslutning Tiltrådt. Gennemgang af sagen På Sundheds- og Handicapudvalgets møde 03.05.2017, punkt 41, blev projektforslag

Læs mere

Økonomiudvalget. Onsdag den 25. juni 2014 kl i F 6

Økonomiudvalget. Onsdag den 25. juni 2014 kl i F 6 Økonomiudvalget Referat fra EKSTRAORDINÆRT møde Onsdag den 25. juni 2014 kl. 17.45 i F 6 Mødet slut kl. 18.10 MØDEDELTAGERE John Schmidt Andersen (V) Hans Andersen (V) Kasper Andersen (O) Kim Rockhill

Læs mere

Regnskab U Nej 0. U Nej I Nej

Regnskab U Nej 0. U Nej I Nej 002020 Køb af ejendom på Toftevej 1, Frederikssund 003003 Salg af Esrogårdsvej 3, Jægerspris 003004 Salg af jord i Slangerup ved Raasigvangen U 5.600.000 5.600.000 5.657.430-57.430 Nej 0 U 0 10.000 4.000

Læs mere

Bilag til budgetopfølgningen pr. ultimo oktober 2016 for kultur- og udviklingsudvalget

Bilag til budgetopfølgningen pr. ultimo oktober 2016 for kultur- og udviklingsudvalget Bilag til budgetopfølgningen pr. ultimo oktober 2016 for kultur- og udviklingsudvalget Samlet oversigt Kultur- og udviklingsudvalget samlet oversigt Korrigeret budget regnskab Afvigelse* tillægsbevillingsbehov

Læs mere

Investeringsoversigt med rådighedsbeløb

Investeringsoversigt med rådighedsbeløb alt U 33.986 104.931 93.990 62.590 33.690 14.781 343.968-7.302 0-800 0 0 0-8.102 Miljø- og Teknikudvalget U 8.936 27.173 4.800 8.507 3.436 14.527 67.379 Børne- og Skoleudvalget U 15.213 15.213 30.426 Vækst-

Læs mere

Tillægsbevilling. Nyt korr. Budget I I U

Tillægsbevilling. Nyt korr. Budget I I U 002040 Vinge forberedelse af grundsalg 003003 Salg af Esrogårdsvej 3, Jægerspris D. 30. maj blev der givet en tillægsbevilling til det videre arbejde med forberedelserne for grundsalg herunder afklaring

Læs mere

Kultur- og Fritidsudvalgets anlægspulje

Kultur- og Fritidsudvalgets anlægspulje Kultur- og Fritidsudvalgets anlægspulje Kultur- og Fritidsudvalgets anlægspulje // Revideret 2018 Indholdsfortegnelse Reviderede principper for Kultur- og Fritidsudvalgets anlægspulje 2018... 3 Hvem kan

Læs mere

Anlægsopfølgning ØK Anlægsbevilling 2018 Forbrug 2018

Anlægsopfølgning ØK Anlægsbevilling 2018 Forbrug 2018 Anlægsopfølgning ØK2 2018 Anlægsbevilling 2018 Forbrug 2018 I mio. kr. Overførsel til 2018 Korr. Budget Frigivet Forbrug pr. 30. sept. 2018 Forv. Forbrug Forv. rest korr. Forv. overførsel til 2019 Afvigelse

Læs mere

Principperne Kultur- og Fritidsudvalgets anlægspulje

Principperne Kultur- og Fritidsudvalgets anlægspulje Principperne 2019-2020 Kultur- og Fritidsudvalgets anlægspulje December 2018 Indholdsfortegnelse Principper for Kultur- og Fritidsudvalgets anlægspulje 2019-2020... 3 Hvem kan søge?... 3 Hvad kan der søges

Læs mere

6. Sundheds-, idræts- og kulturudvalget Anlæg

6. Sundheds-, idræts- og kulturudvalget Anlæg 6. Sundheds-, idræts- og kulturudvalget Anlæg Skattefinansieret anlæg 6. Sundheds-, idræts- og kulturudvalget Skattefinansieret anlæg Breddeidrættens faciliteter 2019-22... 3 Anlægspulje til idrætsformål

Læs mere

Fritidsudvalget. Referat fra møde Onsdag den 3. september 2014 kl i F6

Fritidsudvalget. Referat fra møde Onsdag den 3. september 2014 kl i F6 Fritidsudvalget Referat fra møde Onsdag den 3. september 2014 kl. 16.00 i F6 Mødet slut kl. 18.00 MØDEDELTAGERE Morten Skovgaard (V) Anne-Lise Kuhre (A) Kenneth Jensen (A) Kristian Moberg (V) Lars Jepsen-Sølvhøj

Læs mere

-Indtægter, renter, anlæg og finansiering

-Indtægter, renter, anlæg og finansiering Økonomiudvalget -Indtægter, renter, anlæg og finansiering -2019 Indtægter Indtægterne forventes at blive 2,5 mio. kr. lavere end det korrigerede budget. Skat Ejendomsskat og dækningsafgift forventes samlet

Læs mere

Investeringsoversigt. Bilag 4 Investeringsoversigt. 1. Alle udvalg. Tabel 1 Sammendrag af investeringsoversigt

Investeringsoversigt. Bilag 4 Investeringsoversigt. 1. Alle udvalg. Tabel 1 Sammendrag af investeringsoversigt Investeringsoversigt 1. Alle udvalg Tabel 1 Sammendrag af investeringsoversigt - Økonomiudvalget U 420.869 12.583 1.805 6.771 3.000 0 I -327.853-35.721-16.700-14.020 0 0 Teknik- og Miljøudvalget U 28.793

Læs mere

- kun serviceudgifter Service- Udvalg / Aktivitet R 12 i 13 Opr. Omp.

- kun serviceudgifter Service- Udvalg / Aktivitet R 12 i 13 Opr. Omp. - kun serviceudgifter Service- Udvalg / Aktivitet R 12 i 13 Opr. Omp. Korr. Forbrug Afvigelse TB søges priser B 2013 B 2013 TB 2013 B 2013 pr. 30/6 FR 2013 R 13 2013 FR 2014 FR 2015 FR 2016 FR 2017 ramme-

Læs mere

Notat vedrørende budgetlægningen af Vinge-projektet i perioden

Notat vedrørende budgetlægningen af Vinge-projektet i perioden Notat vedrørende budgetlægningen af Vinge-projektet i perioden 2015-2019 I dette notat beskrives forslag til budget for Vinge-projektet for perioden 2015-2019. Budgettet omfatter skøn over de umiddelbare

Læs mere

I Hvissinge Øst sættes et område til salg i 2016. Der er forventede nettoindtægter på 10,2 mio. kr. i 2016.

I Hvissinge Øst sættes et område til salg i 2016. Der er forventede nettoindtægter på 10,2 mio. kr. i 2016. Investeringsoversigt Bemærkninger Konto 0 Byudvikling, bolig- og miljøforanstaltninger 002.008 Hvissinge Øst 2. etape I Hvissinge Øst sættes et område til salg i 2016. Der er forventede nettoindtægter

Læs mere

6. Sundheds-, idræts- og kulturudvalget Anlæg

6. Sundheds-, idræts- og kulturudvalget Anlæg 6. Sundheds-, idræts- og kulturudvalget Anlæg Skattefinansieret anlæg 6. Sundheds-, idræts- og kulturudvalget Skattefinansieret anlæg Færdiggørelse af idrætsprojekter... 3 Energioptimering LED lys selvejende

Læs mere

SOLRØD KOMMUNE ØKONOMIAFDELINGEN NOTAT. Emne: Overførsel af uforbrugte rådighedsbeløb fra 2009 til 2010. Økonomiudvalget. Dato: 24.

SOLRØD KOMMUNE ØKONOMIAFDELINGEN NOTAT. Emne: Overførsel af uforbrugte rådighedsbeløb fra 2009 til 2010. Økonomiudvalget. Dato: 24. SOLRØD KOMMUNE ØKONOMIAFDELINGEN NOTAT Emne: Overførsel af uforbrugte rådighedsbeløb fra 2009 til 2010 Til: Økonomiudvalget Dato: 24. februar 2010 Sagsbeh.: Tom Hougaard Knudsen Journalnr.: 10/4568 Følgende

Læs mere

Referat fra ekstraordinært møde i Økonomiudvalget

Referat fra ekstraordinært møde i Økonomiudvalget Referat fra ekstraordinært møde i Økonomiudvalget onsdag den 27. april 2011 kl. 17.00 i Borgmesterens kontor Mødet sluttede kl. 17.50 Mødedeltagere: Ole Find Jensen (A) John Schmidt Andersen (V) Kim Rockhill

Læs mere

Korrigeret budget Budget 2019

Korrigeret budget Budget 2019 Investeringsoversigt 1. Alle udvalg Tabel 1 Sammendrag af investeringsoversigt - Økonomiudvalget U 16.366 11.297 11.490 3.000 0 0 I -18.457-101.946-14.020 0 0 0 Teknik- og Miljøudvalget U 44.204 65.038

Læs mere

INVESTERINGSOVERSIGT BUDGET 2015

INVESTERINGSOVERSIGT BUDGET 2015 Investeringsoversigt Det skattefinansierede område Ved udarbejdelsen af anlægsbudgettet på det skattefinansierede område er der taget udgangspunkt i den økonomiske politik. Ifølge denne skal der så vidt

Læs mere

Anlægsinvesteringer. (side )

Anlægsinvesteringer. (side ) (side 144-155) Et anlæg kan defineres som en investering, der repræsenterer en værdi for kommunen over en periode der er længere end 1 år. Et anlægsarbejde må ikke igangsættes før der foreligger en anlægsbevilling

Læs mere

Jordpulje. Projektbeskrivelse - herunder sammenhæng med strategi og indsatsområde Pulje vedrørende køb af jord til byudvikling.

Jordpulje. Projektbeskrivelse - herunder sammenhæng med strategi og indsatsområde Pulje vedrørende køb af jord til byudvikling. Nummer 179 Projektnavn Jordpulje - Ubestemte formål (Køb af jord) Fagudvalg Økonomiudvalget Funktion 00.22.05 Aftaleenhed Indsatsområde Center for By Land og Kultur Bosætning - 2000 flere borgere frem

Læs mere

Investeringsoversigt Opdelt på udvalg 16. august 2010

Investeringsoversigt Opdelt på udvalg 16. august 2010 Investeringsoversigt 2011-2014 Opdelt på udvalg Beløb i 1.000 kr. (2011-priser) 2011 2012 2013 2014 Udgift Indtægt Udgift Indtægt Udgift Indtægt Udgift Indtægt Økonomiudvalget 52.356-6.100 27.855-12.789

Læs mere

Nedenfor er i hovedgrupper opstillet de investeringer der er foretaget. Til sidst i notatet oplistes de tiltag der forventes udført i fremtiden.

Nedenfor er i hovedgrupper opstillet de investeringer der er foretaget. Til sidst i notatet oplistes de tiltag der forventes udført i fremtiden. NOTAT Indledning. Byrådet bevilligede i 2010 24,6 mio. kr. til brug for energiinvesteringer i de kommunale bygninger. Dette notat giver en status på hvilke energibesparende foranstaltninger der er foretaget

Læs mere

BUDGET Direktionens budgetforslag

BUDGET Direktionens budgetforslag BUDGET 2017-20 Direktionens budgetforslag Skærpede mål for kommunens økonomi Økonomi Økonomi og Udbud Rådhuset Ramsherred 5 5700 Svendborg Tlf. 62 23 30 00 Fax. 62 22 48 52 Siden 2007, hvor målsætningen

Læs mere

Referat fra møde Onsdag den 12. september 2012 kl i Byrådssalen

Referat fra møde Onsdag den 12. september 2012 kl i Byrådssalen Byrådet Referat fra møde Onsdag den 12. september 2012 kl. 18.00 i Byrådssalen Mødet slut kl. 18.58 MØDEDELTAGERE Ole Find Jensen (A) Anne-Lise Kuhre (A) Anne-Mette Risgaard Schmidt (V) Grethe Olsen (F)

Læs mere

Forslag til investeringsplan på socialområdet Indledning

Forslag til investeringsplan på socialområdet Indledning Regionshuset Viborg Koncernøkonomi Skottenborg 26 Postboks 21 DK-8800 Viborg Tel. +45 7841 0000 kontakt@rm.dk www.rm.dk Forslag til investeringsplan på socialområdet 2017-2026 1. Indledning Investeringsplanen

Læs mere

NOTAT. 22. marts Journal nr Ø Sagsbehandler CSHAN

NOTAT. 22. marts Journal nr Ø Sagsbehandler CSHAN Overførsler 2017 på drift og anlæg Økonomi og udvikling har sammen med fagområderne gennemgået årets på drift og anlæg i 2017 med henblik på en opgørelse af ets konsekvens for overførsler til efterfølgende

Læs mere

Budgetaftale for budgetåret 2015 og overslagsårene 2016, 2017 og 2018.

Budgetaftale for budgetåret 2015 og overslagsårene 2016, 2017 og 2018. Budgetaftale for budgetåret 2015 og overslagsårene 2016, 2017 og 2018. Der indgås mellem partierne Venstre, Socialdemokraterne, Det Konservative Folkeparti, Socialistisk Folkeparti, Radikale Venstre, Liberal

Læs mere

Alle udvalg Anlægsoverførsler fra 2013 til 2014

Alle udvalg Anlægsoverførsler fra 2013 til 2014 Alle udvalg Overførsel fra 2013 til 2014 Restbudget regnskab Restbudget herefter (I hele ) Skattefinansieret område Udvalget for teknik og miljø Jordforsyning - udgifter 11.922 14.452 2.530 - salg af jord

Læs mere

Anlægsstyreliste 2015 Total 28. februar 2015 Forventet overførsel til 2016

Anlægsstyreliste 2015 Total 28. februar 2015 Forventet overførsel til 2016 Anlægsstyreliste Total 28. februar overførsel til Projekt Budget Forbrug forbrug i Kvalitetsfonden Anlæg 146.294 11.600 0 157.894 4.752 0 155.595 110.295 97.295 94.905 0 0 Udgifter 187.371 25.743 0 213.115

Læs mere

Kvartalsvis budgetopfølgning - anlægsvirksomhed: 3. kvartal 2015

Kvartalsvis budgetopfølgning - anlægsvirksomhed: 3. kvartal 2015 1 of 6 Til: Økonomiudvalget og byrådet (EKSEMPEL BUDGETOPFØLGNING OG FORVENTET REGNSKAB 3. KVARTAL 2015 VEDR. ANLÆG) Kvartalsvis opfølgning - anlægsvirksomhed: 3. kvartal 2015 1. Resumé den samlede skattefinansierede

Læs mere

Overførsel af uforbrugte rådighedsbeløb fra 2013 til 2014

Overførsel af uforbrugte rådighedsbeløb fra 2013 til 2014 Overførsel af uforbrugte rådighedsbeløb fra til 2014 Forbrug Korrigeret budget Rest korr. Budget Forventet overførsel til 2014 Bemærkninger U/I Byrådet netto 30.331.914 59.610.878 29.275.964 26.439.617

Læs mere

Anlægsforslag. BUDGETPERIODEN Afdeling/område Dagtilbud og Undervisning

Anlægsforslag. BUDGETPERIODEN Afdeling/område Dagtilbud og Undervisning JN Projektnavn: Anlægspulje under BFU Funktion: 03.22.01 X Nyt forslag har tidligere haft afsat et rådighedsbeløb på anlægsbudgettet på 2,6 mio. kr. frem til 2020. Ved etablering af centralt ejendomscentret

Læs mere

Anlæg - Budgetlægningen

Anlæg - Budgetlægningen BILAG NR. 5 NOTAT Haderslev Kommune Økonomi og Udbud Gåskærgade 26-28 6100 Haderslev Fax. 74 34 01 54 www.haderslev.dk Dir. tlf. 74 34 01 72 bbch@haderslev.dk 26-08-2015 Sagsident: 15/6642 Sagsbehandler:

Læs mere

Korr. Budget 2010. Administrativ organisation 44.470 33.815 51.580 17.765 0

Korr. Budget 2010. Administrativ organisation 44.470 33.815 51.580 17.765 0 Samlenotat vedr. anlæg 4. budgetopfølgning 2010 1. Sammenfatning. Samlet set viser budgetopfølgningen på anlæg i 2010 en afvigelse på -2.314.000 kr. På nuværende tidspunkt søges der om en tillægsbevilling

Læs mere

Administrativ indstilling: De respektive udvalg anbefaler overfor Økonomiudvalget og Byrådet følgende tillægsbevillinger således:

Administrativ indstilling: De respektive udvalg anbefaler overfor Økonomiudvalget og Byrådet følgende tillægsbevillinger således: 123. Åbent punkt - Overførsel af uforbrugte budgetbeløb fra 2007 til 2008 for drift, anlæg, finansforskydninger og finansiering samt revision af investeringsoversigt 2008 for alle udvalg (C) Sagsnr. 08/4978

Læs mere

Investeringsoversigten

Investeringsoversigten Investeringsoversigten 2015-2018 Anlægsbudgettet total - fordelt på områder Rådighedsbeløb 1.000 kr. Anlægsudgifter netto 122.259 96.179 94.078 87.388 399.904 Heraf udgifter 163.336 135.999 130.939 124.249

Læs mere

Indledning. Med denne budgetaftale viderefører Byrådet intentionerne bag den tidligere kommunalbestyrelses økonomiske politik.

Indledning. Med denne budgetaftale viderefører Byrådet intentionerne bag den tidligere kommunalbestyrelses økonomiske politik. Indledning Med denne budgetaftale viderefører Byrådet intentionerne bag den tidligere kommunalbestyrelses økonomiske politik. De underskrivende partier er enige om vigtigheden af, at målene bag genopretningsplanen,

Læs mere

Økonomi og Udvikling. Borgermøde om budget

Økonomi og Udvikling. Borgermøde om budget Økonomi og Udvikling Borgermøde om budget 2018-2021 Indhold Frederikssund en udviklingskommune Udviklingskommune behov for råderum Budgettet og likviditetsprognose Anlæg Drift Befolkningsudvikling Videre

Læs mere

Anlægsinvesteringer

Anlægsinvesteringer Økonomiudvalget -49.676-21.077 24.369 68.684 Plan og Miljøudvalget 5.960 8.270 8.550 6.100 Teknik & Byggeudvalget 241.506 174.897 103.088 93.516 Social & Arbejdsmarkedsudvalget -2.358 396 0 0 Børn & Familieudvalget

Læs mere

Indhold. Regnskab Teknisk Forvaltning

Indhold. Regnskab Teknisk Forvaltning Indhold Regnskabsbemærkninger for anlæg på Teknik- og Miljøudvalget område... 2 Årets gang hvad er der sket?... 2 Økonomisk oversigt... 3 Årets væsentligste afvigelser og udfordringer... 3 fordelt på projekter...

Læs mere

Hele kr. (- for indtægter). Faste priser Forbrug* 2017** Anlæg i alt

Hele kr. (- for indtægter). Faste priser Forbrug* 2017** Anlæg i alt Status på budgetaftale 2017, anlægsoversigt Bilag 2 Hele kr. (- for indtægter). Faste priser Forbrug* 2017** 2018 2019 2020 Anlæg i alt 22.019.144 102.848.800 89.761.000 28.269.200 45.041.900 11 Veje og

Læs mere

Oversigt over nye anlægsprojekter i budget 2016-2019. Ændringer i 2016

Oversigt over nye anlægsprojekter i budget 2016-2019. Ændringer i 2016 Pulje til kommunale bygninger/ældreboliger, som skal afvikles "nedrivningspuljen". 3.39. 3.39. 3.39. 3.39. Investering i energibesparende foranstaltninger 3.. 3.. 1.. 1.. 54719-14/ Nedlæggelse af brandhaner

Læs mere

Bilag A Notat vedrørende likviditetsudfordring

Bilag A Notat vedrørende likviditetsudfordring 15. december 2017 Bilag A Notat vedrørende likviditetsudfordring Baggrund Vinge engangsudfordring I den igangværende proces i forhold til den nye by Vinge er der opstået den situation, at budgetteret indtægt

Læs mere

NOTATARK- Solceller, VE og energi

NOTATARK- Solceller, VE og energi NOTATARK- Solceller, VE og energi Indledning Tilbage i 2011 og 2012 var der godt gang i solcelleanlæggene i Danmark. Byrådet besluttede i 2013 som en del af EU projektet ELENA at sætte for 10. mio. kr.

Læs mere

Investeringsoversigt med rådighedsbeløb

Investeringsoversigt med rådighedsbeløb tidligere 2018 2019 2020 2021 alt U 45.113 64.004 56.005 49.659 49.659 11.987 276.427-14.800-42.364 0 0 0 0-57.164 Miljø- og Teknikudvalget U 7.010 35.750 14.323 3.388 3.388 11.987 75.846 Børne- og Skoleudvalget

Læs mere

Oversigt over fremsendte ønsker fra fagudvalgene

Oversigt over fremsendte ønsker fra fagudvalgene Oversigt over fremsendte ønsker fra fagudvalgene Skole og uddannelsesudvalget i alt 0 0 0 0 anlægsbudget SKU 39.000 39.000 39.000 39.000 i alt 39.000 39.000 39.000 39.000 ØNSKER I ALT 39.000 39.000 39.000

Læs mere

REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET. den 27.01.2009 på Ib Dam Schultz kontor

REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET. den 27.01.2009 på Ib Dam Schultz kontor REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET den 27.01.2009 på Ib Dam Schultz kontor SAGSOVERSIGT 1 Godkendelse af dagsorden... 3 2 Jernved Idrætsforening søger fritagelse om indfrielse af pantebrev... 4 3 Prioritering

Læs mere

Teknik- og Ejendomsudvalget

Teknik- og Ejendomsudvalget 1 TEU 00 TEU 01 TEU 02 TEU 03 TEU 101 TEU 102 TEU 121B TEU 121C TEU 127 TEU 132 TEU 133A TEU 133B Pulje til ledig anlægsramme Jordforsyning byggemodning - boligformål Jordforsyning byggemodning - erhvervsformål

Læs mere

Udkast. Byrådets Økonomiske politik. April 2017

Udkast. Byrådets Økonomiske politik. April 2017 Udkast Byrådets Økonomiske politik April 2017 2 Formål Byrådets økonomiske politik sætter mål for budgetlægning og en økonomisk styring, der sikrer, at kommunens økonomi er i balance og robust, således

Læs mere

Fritidsudvalget. Referat fra møde Onsdag den 4. juni 2014 kl i F6

Fritidsudvalget. Referat fra møde Onsdag den 4. juni 2014 kl i F6 Fritidsudvalget Referat fra møde Onsdag den 4. juni 2014 kl. 16.00 i F6 Mødet slut kl. 17.30 MØDEDELTAGERE Morten Skovgaard (V) Anne-Lise Kuhre (A) Kenneth Jensen (A) Kristian Moberg (V) Lars Jepsen-Sølvhøj

Læs mere

Fagudvalgets bemærkninger:

Fagudvalgets bemærkninger: Nr. 57 Projektnavn: Aftaleholder: Kategori: Indsatsområde: Fagudvalg: Adm. prioritering: ANLÆG Kontorfaciliteter på Tingager Plejehjem Plejecenter Øst Andet --- Socialudvalg Funktion: 05.32.32 1 Fagudvalgs

Læs mere

Demografi, udfordringer og usikkerheder Budget

Demografi, udfordringer og usikkerheder Budget 2 Demografi, udfordringer og usikkerheder Budget 2020-2023 1 Demografi, udfordringer og usikkerheder i budget 2020-2023 Der er ikke sket de store ændringer i forhold til udgiftsbudgettet siden budgetseminaret

Læs mere

Krogstenshave, om- og udbygning. Projekt nr og Ansøgning om tillægsbevilling og godkendelse af finansieringsplan

Krogstenshave, om- og udbygning. Projekt nr og Ansøgning om tillægsbevilling og godkendelse af finansieringsplan Pkt.nr. 34 Krogstenshave, om og udbygning. Projekt nr. 5343 og 5344. Ansøgning om tillægsbevilling og godkendelse af finansieringsplan 577699 Indstilling: Teknisk Forvaltning indstiller til Ejendoms og

Læs mere

Vedtaget anlægsbudget

Vedtaget anlægsbudget I -priser (Hele 1.000 kr.) Anlægsprojekter med en k markering er kvalitetsfondsprojekter Fælles formål 1 010807 Udskiftning af låse og sikringer u 1.015 1.015 1.015 1.015 2 651812 Incitamentspuljen u 458

Læs mere

Hørsholm kommune Udbygningsplan for Hørsholm Idrætspark, Kokkedal Vest & Nordvest. Cash-flow analyse

Hørsholm kommune Udbygningsplan for Hørsholm Idrætspark, Kokkedal Vest & Nordvest. Cash-flow analyse Hørsholm kommune Udbygningsplan for Hørsholm Idrætspark, Kokkedal Vest & Nordvest COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby Telefon 45 97 22 11 Telefax 45 97 22 12 wwwcowidk Hørsholm kommune Udbygningsplan

Læs mere

Budget 2012 Udvalget for Kultur og Planlægning

Budget 2012 Udvalget for Kultur og Planlægning Plan og Erhverv TANKEFULD, ETAPE 2 1.000 kr. Projektering og arkæologi 8.000 Byggemodning - grunde, interne veje 20.000 14.000 Byggemodning - grøn og salgsfremme 500 3.500 3.100 Afdrag lån 1.200 4.500

Læs mere

BUDGET Direktionens justerede budgetforslag

BUDGET Direktionens justerede budgetforslag BUDGET 2017-20 Direktionens justerede budgetforslag Skærpede mål for kommunens økonomi Økonomi Økonomi og Udbud Rådhuset Ramsherred 5 5700 Svendborg Tlf. 62 23 30 00 Fax. 62 22 48 52 Siden 2007, hvor målsætningen

Læs mere

Vedtagne ændringer ift. 2. beh. i ØU til Budget 2018 ved 2. behandling den 11. oktober 2017

Vedtagne ændringer ift. 2. beh. i ØU til Budget 2018 ved 2. behandling den 11. oktober 2017 Vedtagne ændringer ift. 2. beh. i ØU til Budget 2018 ved 2. behandling den 11. oktober 2017 Nr. Udv. Overskrift Opr. budget 2018 1. beh. Nyt forslag til 2. beh. Vedtaget 11.10.2017 Beskrivelse Samlet virkning

Læs mere

NOTAT Journal nr. Drift Sagsbehandler

NOTAT Journal nr. Drift Sagsbehandler Overførsler 2016 på drift og anlæg Økonomi og udvikling har sammen med fagområderne gennemgået årets på drift og anlæg i 2016 med henblik på en opgørelse af ets konsekvens for overførsler til efterfølgende

Læs mere

Oversigt over ønsker til anlægsprojekter i budget 2015-2018. Økonomiudvalg 53.460.000 36.200.000 36.200.000 36.200.000

Oversigt over ønsker til anlægsprojekter i budget 2015-2018. Økonomiudvalg 53.460.000 36.200.000 36.200.000 36.200.000 Oversigt over ønsker til anlægsprojekter i budget 2015-2018 Udvalg 2015 2016 2017 2018 Økonomiudvalg 53.460.000 36.200.000 36.200.000 36.200.000 Udvalg for Plan og teknik 36.156.000 32.954.000 28.100.000

Læs mere

Kvartalslig budgetopfølgning pr. 29. februar Anlæg.

Kvartalslig budgetopfølgning pr. 29. februar Anlæg. 1 of 5 7. april 2016 Til økonomiudvalg og byråd Kvartalslig opfølgning pr. 29. februar 2016. Anlæg. 1 Resume den samlede anlægsvirksomhed i Den oprindeligt terede anlægsudgift i 2016 på netto 79,3 mio.

Læs mere

Den overordnede konklusion i forhold til budgetoversigten er, at der er strukturel balance i alle årene.

Den overordnede konklusion i forhold til budgetoversigten er, at der er strukturel balance i alle årene. Økonomisk råderum 7. februar 2018 Konklusion Udmøntning af udestående effektiviseringer fra budget 2018 på 17 mio. kr. i 2019 stigende til 37 mio. kr. i 2020 og frem sikrer et økonomisk råderum i størrelsesorden

Læs mere

Favrskov Kommune Budget 2017 Anlægsforslag

Favrskov Kommune Budget 2017 Anlægsforslag Nr. A-601 Anlæg i landsbyerne 603 Det kulturelle område Anlægsforslaget indgår i det vedtagne budget 2016-19 med 200.000 kr. i 2016 og 200.000 kr. i overslagsårene. Der er således tale om en genfremsættelse

Læs mere

Der er samlede overførsler for 64,1 mio. kr. på udgiftssiden og 19,8 mio. kr. på indtægtssiden.

Der er samlede overførsler for 64,1 mio. kr. på udgiftssiden og 19,8 mio. kr. på indtægtssiden. Bilag 1 - Overførsel af rådighedsbeløb fra 2011 til 2012 og 2013 I nedenstående skema er vist de enkelte fagudvalgs overførsler af rådighedsbeløb fra 2011 til 2012 og 2013: Overførsel af rådighedsbeløb

Læs mere

Budgetlægning 2015-2018

Budgetlægning 2015-2018 Budgetlægning 2015-2018 At give Teknisk Udvalg et overblik over status på igangværende/ kommende aktiviteter, som er fastlagt i forbindelse med budgetlægning 2015-2018. Acadresag nr. 14/69207 Budget 2015

Læs mere

Samlet set forventes der rammeoverholdelse på Børne- og Skoleudvalgets område set i forhold til udvalgets korrigerede budget 2014.

Samlet set forventes der rammeoverholdelse på Børne- og Skoleudvalgets område set i forhold til udvalgets korrigerede budget 2014. Økonomi og Administration Sagsbehandler: Helle Ellemann Andersen Sagsnr. 00.30.14-G01-14-14 Dato:21.5.2014 Børne- og Skoleudvalget, budgetopfølgning pr. 30. april 2014 Børne- og Skoleudvalgets korrigerede

Læs mere

Anlæg i alt

Anlæg i alt Status på budgetaftale, Hele kr. (- for indtægter). Faste priser ** Forbrug** 11 Veje og grønne områder 12.923.900 2.173.338 10.718.788 31.434.200 23.546.600 19.449.400 Udlægning af sti til Rungsted fiskeleje

Læs mere

INVESTERINGSPLAN 2028 FAKTA. Bygningsvedligeholdelse Byudvikling Kreative læringsfællesskaber Plejeboliger og botilbud Øvrige investeringer

INVESTERINGSPLAN 2028 FAKTA. Bygningsvedligeholdelse Byudvikling Kreative læringsfællesskaber Plejeboliger og botilbud Øvrige investeringer Øvrige investeringer INVESTERINGSPLAN 2028 Fakta 1: Derfor investerer vi. Det står vi på. Fakta 2: Oprindelig og revideret investeringsplan 2028 Fakta 3: Investeringsresultater i 2020-2022 Fakta 4: Investeringsresultater

Læs mere

Likviditetsprognose og økonomisk status

Likviditetsprognose og økonomisk status Likviditetsprognose og økonomisk status Indhold Likviditet pr. 31. august :...2 Resultatopgørelse:...4 Driftsudgifter på politikområder:...5 Status anlæg:...7 1 Likviditet pr. 31. august : Den gennemsnitlige

Læs mere

34.787 2.398 2.398 2.398

34.787 2.398 2.398 2.398 Kultur og Fritid: 1.000 kr. 1. Rådighedsramme 2. Svendborg Ny Idrætscenter 2.982 2.398 2.398 2.398 31.805 34.787 2.398 2.398 2.398 + = udgift, - = indtægt 1. Rådighedsramme - generel vedligehold og nyanlæg

Læs mere

Vejen kommune BEVILLINGSOVERSIGT ANLÆG 2015 1

Vejen kommune BEVILLINGSOVERSIGT ANLÆG 2015 1 Vejen kommune BEVILLINGSOVERSIGT ANLÆG 2015 1 10 Udvalget for Teknik og miljø T1 U 64.761 37.614 50.713 23.279 T1 I 12.622 12.622 12.622 12.622 00 Byudvikling, bolig og F1 U 12.822 12.622 12.622 12.622

Læs mere

Investeringsoversigt Vedtaget budget

Investeringsoversigt Vedtaget budget ØKONOMIUDVALGET U 340 503 740 3.340 3.258 2.969 21.664 I 0-9.660-4.500-2.500-2.500-500 -8.534 UDVALGET FOR ERHVERV OG BESKÆFTIGELSE U 0 0 0 0 0 0 0 I 0 0 0 0 0 0 0 UDVALGET FOR SKOLE, UDDANNELSE OG DAGTILBUD

Læs mere

BUDGETSKEMA - ANLÆG ANLÆG AFLEDT DRIFT

BUDGETSKEMA - ANLÆG ANLÆG AFLEDT DRIFT Funktion: 00.28.20 Grønne områder og naturpladser Projekt: 020702 Ombygning af toiletbygninger i parkerne 683 130 813 0 683 130 813 SBEVILLINGER Dato(er): 06.05.02 m.fl. Beløb (1.000 kr.): 683 I de historiske

Læs mere