1. Hvor stor en del af forelæsningerne på dette modul har du deltaget i? 2. Hvor meget af det udleverede pensum har du læst?

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "1. Hvor stor en del af forelæsningerne på dette modul har du deltaget i? 2. Hvor meget af det udleverede pensum har du læst?"

Transkript

1 1. Hvor stor en del af forelæsningerne på dette modul har du deltaget i? Ingen eller næsten ingen (0-20 %) 2 5,3% Få (21-40 %) 1 2,6% En del (41-60 %) 0 0,0% En stor del (61-80 %) 1 2,6% Alle eller næsten alle ( %) 30 78,9% Ved ikke 4 10,5% I alt ,0% 2. Hvor meget af det udleverede pensum har du læst? Intet eller næsten intet (0-20 %) 1 2,8% Lidt (21-40 %) 1 2,8% En del (41-60 %) 3 8,3% Meget (61-80 %) 5 13,9% Det hele eller næsten det hele ( %) 23 63,9% Ved ikke 3 8,3% I alt ,0% 3. Hvilke personlige forhold har i særlig grad påvirket din arbejdsindsats? Interesse for faget og spændende forelæsninger, som har virket særdeles brugbare og med jordnære forbindelser/refleksioner til omverdenen. Syg mor Den opgave vi skulle aflevere hvor vi selv måtte vælge hvilken tilgang vi havde gjorde det meget spændende og fordi jeg generelt fandt stoffet interessant.. K N er også en rigtig god underviser og vejleder da han tager teorien og kobler det til noget man kender fra hverdagen.. Sygdom, dårlig indstilling. Min egen drivkraft Børn Den tilkomne interesse for faget, gennem forelæsningerne At vi fik lov at lave et projekt, hvor vi havde fri tøjler til at inddrage nogle af vores egne erfaringer med arbejde i virksomheder...

2 Ingen særlige forhold har påvirket min arbejdsindsats. tid fritidsinteresser arbejde familie Jeg synes faget i sig selv var rigtig spændende og nemt at forholde sig til, samtidig med at jeg synes jeg har fået større indblik i de forskellige metodikker.. Hvor meget tid man har på hånden. Muligheden for at koncentrere sig om den éne eksamen. Ingen. Andet tidsforbrug i form af sport, arbejde 4. I fht. mine egne forudsætninger oplevede jeg pensum som: Alt for svært 1 2,9% Svært 0 0,0% Passende 25 73,5% Let 5 14,7% Alt for let 0 0,0% Ved ikke 3 8,8% I alt ,0% 5. Har du evt. kommentarer til pensummet? Nej meget passende størrelse da et alt for stort pensum virker umuligt at komme igennem, hvor man da med stor sandsynlighed vil droppe at komme igennem det hele. Meget god bog i har valgt da den ikke går helt i dybden med de enkelte emner men heller ikke kun kort opridser dem.. Meget god bog også især fordi den er dansk. Kanon godt valg af pensum. En god bog, der spænder bredt! har ikke haft dette kursus Jeg synes det er ærgeligt at man skal så vidt omkring, da man IKKE har tid til at fordybe sig i de forskellige aspekter i pensum man bliver præsenteret for... Man sidder lidt med en fornemmelse af: Ja ja, og hvad har jeg egentlig lært; lidt af det og lidt af det, men uden at kunne noget af det helt "rigtigt" meget på engelsk Organisationsteori-bogen af Jacobsen & Thorsvik er en rigtig god og inspirerende bog til forståelse i det fag. 6. Hvordan vurderer du undervisernes evne til at formidle stoffet set ud fra faglige kompetencer (fx forberedelse, viden om emnet, brug af hjælpemidler osv.)?

3 Særdeles god 5 15,6% God 17 53,1% Nogenlunde 5 15,6% Dårlig 1 3,1% Meget dårlig 1 3,1% Ved ikke 3 9,4% I alt ,0% 6. Hvordan vurderer du undervisernes evne til at formidle stoffet set ud fra pædagogiske kompetencer (fx evne til at inspirere, variere, forklare, gøre stoffet spændende osv.)? Særdeles god 3 9,4% God 11 34,4% Nogenlunde 10 31,2% Dårlig 4 12,5% Meget dårlig 1 3,1% Ved ikke 3 9,4% I alt ,0% 7. Hvad kan underviseren evt. gøre for at forbedre kvaliteten af sin undervisning? JE skal blive undervist af KN og JG om hvordan slides skal lave, præsenteres og hvordan man kan fastholde elevernes koncentration.( ) Det er fint at fortalle hvordan de forskellige teori kan omsættes til virkelighed, bla. schiens kultur teori med artefakter, antagelser, og normer, der kan man godt kort fortalle om hvad det fx kunne være i en virksomhed.. Men at begynde og opridse hele sin virksomhed og derefter udpege hvad der er hvad er udpenslende og kedeligt. Samme gælder for Metide.. Inddrage os mere i undervisningen, fx stille spørgsmål som skal besvares istedet for at man blot sidder på sin stol i 2 eller 4 timer og høre på en forelæser. Være mere disponeret. Lad være med at snakke om alt muligt mærkeligt som overhovedet ikke har noget med pensum at gøre. Lav nogle ordentlige PowerPoints som man faktisk kan bruge til noget og har lyst til at tage noter til. Indrage flere cases. Holde sig mere konkret til pensum frem for at inddrage supplerende litteratur samt færre irrelevante anekdoter.

4 mere case arbejde - mere diskussion - men også svært med mange kursister JE skal have mere teori med i hans undervisning det bliver for meget historie fortælling om hans gamle virksomhed. han slids skal forbedres væsentlig med teori. KN havde nogle gode forlæsninger med gode slids. Jeg synes, at der blev snakket i et meget monotont stemmeleje, hvilket gjorde,at jeg gennem forlæsningerne ikke kunne holde koncentrationen. idet faget i sig selv kan være lidt kedeligt engang imellem og mange af tingene kommer igen synes jeg man skal gøre meget ud af at bevare de studerendes koncentration.. Mange interessante og inspirerende forklaringer på, hvordan man kan se de forskellige dele af stoffet og sætte det i kontekst. Derudover skal der undgås at læse direkte op fra slides - men dette lykkedes også meget godt for forelæserne i organisationsteori, specielt KN 8. Hvor stort har dit overordnede udbytte været af dette modul? Meget stort 6 18,8% Stort 11 34,4% Nogenlunde 9 28,1% Lille 3 9,4% Meget lille 0 0,0% Ved ikke 3 9,4% I alt ,0% 9. Har du øvrige kommentarer i forbindelse med dette modul? Hvis ja, hvilke? Rigtig fed opgave i og med at det var valgfrit hvordan og hvorledes vi ville angribe opgaven. Men for at sikre at de studerende får indsigt i metode, kunne man godt inddrage en lille del i opgaven. At jeg synes jeg har fået et stort udbytte ud af kurset er udelukkende min egen skyld. Ved godt at slevdisciplin selvfølgelig er vigtigt, ( ) gæsteforelæsningernerne var ikke så brugbare. jeg har fået meget ud af det på grund af at jeg læste bogen ikke grundet forlæsningerne Kanon modul! :-) 1. Hvor stor en del af forelæsningerne på dette modul har du deltaget i? Ingen eller næsten ingen (0-20 %) 1 3,2% Få (21-40 %) 2 6,5%

5 En del (41-60 %) 5 16,1% En stor del (61-80 %) 6 19,4% Alle eller næsten alle ( %) 17 54,8% Ved ikke 0 0,0% I alt ,0% 2. Hvor meget af det udleverede pensum har du læst? Intet eller næsten intet (0-20 %) 7 22,6% Lidt (21-40 %) 7 22,6% En del (41-60 %) 8 25,8% Meget (61-80 %) 5 16,1% Det hele eller næsten det hele ( %) 4 12,9% Ved ikke 0 0,0% I alt ,0% 3. Hvilke personlige forhold har i særlig grad påvirket din arbejdsindsats? Faget har ikke kunne fange mig, og jeg har ikke formået at forstå meningen med faget og hvorfor det skal fylde så meget på uddannelsen. Kedeligt og svært.. stort pensum.. har haft for mange andre kurser, så er blevet nødt til at prioritere Børn Den manglede forståelse for faget Det ved jeg ikke - faget var meget abstrakt og svært at forholde sig til.. fritidsinteresser projektarbejde arbejde familie Har ikke forstået hverken pensum eller forelæsninger. Hvilket gælder for rigtig mange. jeg har altid synes metode var noget lidt kedeligt noget men på den anden side så jeg det også som noget helt nyt og derfor fik jeg da læst noget af det. At stoffet på én gang virkede spændende, men også svært og en smule uhåndgribeligt. Ingen.. Sport og arbejde, samt interesse i faget!

6 4. I fht. mine egne forudsætninger oplevede jeg pensum som: Alt for svært 4 12,9% Svært 10 32,3% Passende 12 38,7% Let 1 3,2% Alt for let 0 0,0% Ved ikke 4 12,9% I alt ,0% 5. Har du evt. kommentarer til pensummet? Alt for rodet og alt for abstrakt.. Burde henvende sig meget mere til erhvervsøkonomi. Komme med bedre eksempler på hvordan det kan bruges for os Alt alt for stort, og svært og kedeligt. Vælg dog en bog på dansk, for de findes Jeg gad godt vi havde haft flere timer i computerrummet med fx SAP business one Man kunne med fordel vælge en dansk bog til den del af faget, der omhandler de tre metodesyn. Dette ville uden tvivl fremme forståelsen hos mange studerende og forhindre at, hvad jeg opfatter som mange, opgiver at læse pensumlitteraturen. Kan slet ikke forstå, hvad vi skal med alle de fremmedord.. Og så oveni købet på engelsk. Jeg forstår simpelthen ikke at man vælger at bruge et andet sprog end dansk i et pensum der er så svært (for almindelige dansker, fra en ufaglært familie) Der findes udemærkede bøger på dansk "Grøftegravning", som ihvertfald jeg har været nødt til at læse for at finde forståelse for metode der kunne have været valgt en lettere bog til den overordnede forståelse hvorefter "Methology of creating..." kunne have været taget i brug Alt for stor mængde læsning til hver forelæsning - der er ikke ordentlig mulighed for at sætte sig ind i begreberne, da man sideløbende har andre krævende fag. abnor og bjerke svær at komme igennem En smule tørt. 'Grøftegravning - i metodologisk perspektiv' kunne have været en god tilføjelse til dette modul... Brugte "grøftegravning i metodisk perspektiv" i stedet for pensum. 6. Hvordan vurderer du undervisernes evne til at formidle stoffet set ud fra faglige f kompetencer (fx forberedelse, viden om emnet, brug af hjælpemidler osv.)?

7 Særdeles god 2 6,5% God 9 29,0% Nogenlunde 11 35,5% Dårlig 5 16,1% Meget dårlig 3 9,7% Ved ikke 1 3,2% I alt ,0% 6. Hvordan vurderer du undervisernes evne til at formidle stoffet set ud fra pædagogiske kompetencer (fx evne til at inspirere, variere, forklare, gøre stoffet spændende osv.)? Særdeles god 3 9,7% God 4 12,9% Nogenlunde 9 29,0% Dårlig 10 32,3% Meget dårlig 4 12,9% Ved ikke 1 3,2% I alt ,0% 7. Hvad kan underviseren evt. gøre for at forbedre kvaliteten af sin undervisning? Måske det er et luksusproblem, men det kan være en kilde til irritation at forelæser forelæser udfra PDF-filer, hvortil det er svært at skrive noter (modsat de fleste, som har lavet dem i PowerPoint). JE: Få styr på sine slides og ikke køre sådan rundt i dem. Meget forvirrende undervisning. og ikke bruge pdf filer, da vi ikke kan tage noter til det gøre forelæsningerne mere spændende JE taler ( ) for meget om hans ( ) (gamle) virksomhed om hvordan han gjorde dit og dat..! Et eller andet sted er det totalt ligegyldig og uinteressant information.. Det er fint at fortalle hvordan de forskellige teori kan omsættes til virkelighed... JE slides skal laves om, der er alt for meget junk på i form af billeder.. Det skal gøres meget mere konkret, samt meget bedre slides - i stedet for at hoppe rundt i tre forskellige. Det var svært stof, og derfor var fremgangsmåde ikke tilstrækkelig for mit vedkommende, da forklaringen af de forskellige syn, kunne have været tilrettelagt meget bedre og da den baggrund af en videns- og forståelsesramme faget blev forklaret på ikke var en gens forståelse. hvilket gjorde at faget, blev meget svært at forstå.

8 Have noget mere struktur over sin undervisning! Det er fuldstændig forvirrende at der bliver brugt 5 forskellige PowerPoints på samme tid. Og at nogle lægger Powerpoints op som pdf fil er irriterende, Hvorfor kan det ikke være powerpoints som alle andre så man kan tage noter i selve powerpointen. Underviserne i dette fag er egentlig gode, så ærgerligt at det ødelægges på denne måde. Der er iøvrigt mange gentagelser, så mange gentagelser at folk egentlig ikke gider at møde op. Jeg synes JG og HN var udmærket til at formidle det læste pensum, hvorimod jeg havde svært ved at følge med i måden hvorpå JE forelæste - Han hopper for meget rundt i sine slides og dermed kommer forelæsningen til at virke ustruktureret. Gør mere konkret brug af teorierne frem for eksempler, som de studerende ikke kan bruge i forbindelse med eksamen. systematisere meningen mere, komme med flere eksempler, vise eksamensopgaver i metode og alm. opgavers metodeafsnit, opridse de 3 syn mere skematisk JE skal have mere teori med. Hans slids var rodet og han brugte mange forskellige til en forelæsning istedet for at samle informationen i et slide så vi bedre kan følge med. JG lavede nogle rigtig gode forelæsninger hans slids var gode og hans forelæsninger hjalp til at give forståelse for pensum. KN lavede nogle gode forelæsninger omkring interviews dog vil jeg fremover foreslå at i opgiver alt teori som i fremlægger i slids (de to sidste forelæsninger var supplerende pensum hvilket som regel betyder at det ikke er en del af pensum som sådan men noget man kan læse hvis man vil vide mere). jeg synes de alle 3 gjorde det rigtig godt.. selvom stoffet kan være meget kedeligt engang imellem har de formået at formidle det på en måde, at sad man til forlæsningen fik man også en masse ud af det. især JG forlæsninger var jeg rigtig glad for. JE havde lidt med at forvirre folk ved at springe fra det ene slide til det andet frem og tilbage og det er ret forvirrende når man skal skrive notater til Ved ikke.. JE skal ikke rode sådan rundt i slidsene så det er ( ) usammenhængende. Derudover mangler der noget indlevelse og noget mere kompetence i faget 8. Hvor stort har dit overordnede udbytte været af dette modul? Meget stort 1 3,2% Stort 5 16,1% Nogenlunde 15 48,4% Lille 3 9,7% Meget lille 5 16,1% Ved ikke 2 6,5% I alt ,0%

9 9. Har du øvrige kommentarer i forbindelse med dette modul? Hvis ja, hvilke? Forsøg at gøre faget mere konkret og præcist I burde i organisations opgaven indføre en lille del metode da jeg som studerende gerne ville have brugt det på nært hold i stedet for kun at se det til forelæsningerne. Lad være med at forklar synet ud fra hvordan synet er, før der er en forståelse og et sammenligningsgrundlag der gør forståelsen lettere. dette kunne være ved kort brug af en anden og lettere forståelig bog eller bedre forklaring. lidt forvirrende Pift faget op 1. Hvor stor en del af forelæsningerne på dette modul har du deltaget i? Ingen eller næsten ingen (0-20 %) 1 3,4% Få (21-40 %) 1 3,4% En del (41-60 %) 1 3,4% En stor del (61-80 %) 2 6,9% Alle eller næsten alle ( %) 23 79,3% Ved ikke 1 3,4% I alt ,0% 2. Hvor meget af det udleverede pensum har du læst? Intet eller næsten intet (0-20 %) 1 3,4% Lidt (21-40 %) 2 6,9% En del (41-60 %) 5 17,2% Meget (61-80 %) 1 3,4% Det hele eller næsten det hele ( %) 19 65,5% Ved ikke 1 3,4% I alt ,0% 3. Hvilke personlige forhold har i særlig grad påvirket din arbejdsindsats? Det har været et svært modul, som har krævet meget fokus

10 Gode og dygtige forelæsere, spændende og vigtigt Ingen personlige forhold, men derimod sammensætningen af kurset.. Statistik er i starten forholdsvis nemt at følge med i. Problemerne opstår i den periode hvor man laver opgave i organisationsteori. For mit vedkommende havde jeg ikke tid til at komme til forelæsningerne. Det betød at man hurtigt kom bagefter med pensum, som resulterer i at man ikke kan følge med i forelæsningerne, da de bygger ovenpå hinanden efterhånden som man kommer frem til. interessen for faget Det har været godt at sidde lave opgaver efter hver forelæsning for på den måde at tilegne sig viden ved at bruge de forskellige redskaber i opgaveregningen.. jeg synes det er et rigtig svært fag.. og det gjorde at jeg ofte var meget opgivende og jeg faktisk også ga op på et tidspunkt.. for jeg følte ikke jeg havde hjernekapacitet til det og det var noget værre hjernevridning.. Ingen.. fagets sværhedsgrad, samt andre interesser i form af arbejde, sport 4. I fht. mine egne forudsætninger oplevede jeg pensum som: Alt for svært 2 6,9% Svært 15 51,7% Passende 9 31,0% Let 1 3,4% Alt for let 0 0,0% Ved ikke 2 6,9% I alt ,0% 5. Har du evt. kommentarer til pensummet? Burde henvende sig mere til erhvervsøkonomi. Mere hvordan statistik kan bruges i stedet for hvordan det laves Fik aldrig hentet det materiale som blev udleveret til selvkopiering da jeg ikke kunne finde det.. Men istedet kunne i godt have scannet det og lagt det på nette.. meget nemmere og billigere både for miljø og pengepungen... Den kan til tider godt være meget svær at læse, men det vejes op af gode forelæsninger og øvelseshold. En dansk statistikbog vil gøre faget lettere. Forstå ikke det skal være på engelsk, når I kender dumpeprocenten... Et fremmedsprog gør det ikke ligefrem nemmere at forstå. Desuden er det et alt for stort pensum til den tid man har til at lære det. pensummet var fint og bogen var til at forstå. den engelske bog var meget svær

11 Det er svært, men ikke for svært. Det er en god bog som er god til at forklare statistikken så man forstår det.. Stort pensum, forholdsvis kort tid til at lære det. Havde købte "Statistik hjælperen" til at supplere pensum, hvis det blev for svært. 6. Hvordan vurderer du underviserens evne til at formidle stoffet set ud fra faglige kompetencer (fx forberedelse, viden om emnet, brug af hjælpemidler osv.)? Særdeles god 8 28,6% God 15 53,6% Nogenlunde 2 7,1% Dårlig 0 0,0% Meget dårlig 1 3,6% Ved ikke 2 7,1% I alt ,0% 6. Hvordan vurderer du underviserens evne til at formidle stoffet set ud fra pædagogiske kompetencer (fx evne til at inspirere, variere, forklare, gøre stoffet spændende osv.)? Særdeles god 6 21,4% God 10 35,7% Nogenlunde 6 21,4% Dårlig 3 10,7% Meget dårlig 1 3,6% Ved ikke 2 7,1% I alt ,0% 7. Hvad kan underviseren evt. gøre for at forbedre kvaliteten af sin undervisning? Især K var god til at tvinge/få os elever til at tegne og illustrere opgaverne til øvelsestimerne. Hvilket giver en meget bedre forståelse om hvad der foregår. Det kunne J måske tage ved lære.. men ellers fine gutter de to. Lade være med bare at gengive bogen på slides... Man får ikke noget ud af undervisningen end det man kan læse sig til i bøgerne. Selv de eksempler forelæser bruger, er de samme som pensum (dovenskab i

12 mine øjne) Desuden synes jeg at det kun er bogen man bliver undervist i. Og den undervisning har intet med den måde at gøre, hvorpå eksamen bliver afholdt. Virkelig dårlig information omkring hvad underviser forventer man skal til en eksamen. Der bliver oplyst i første lektion at man får udleveret nogle opgaver, hvor til eksamen skal præsentere resultaterne af disse og teorien bag. Men når man så kommer til eksamen, så får man frataget de opgaver man har lavet eller får af vide at man ikke må kigge deri. Det stemmer ikke helt overens. Man forbereder jo at fremlægge opgaverne, men ikke dem man bliver eksamineret i. Jo klart at dumpeprocenten er så høj, når man forbereder sig til et, og kommer op i noget andet. Desuden synes jeg at det virkede som om at J "bare" skulle have forelæsningerne overstået. Som hjælpelære var han heller ikke til megen hjælp ( ). Det var Maria derimod fantastisk til Desuden er der mange der har spørgsmål til opgaveløsning, at 1 hjælpelærer slet ikke kan følge efterspørgslen (ved godt de var 2 ialt) Husk at indrage de danske termer + de engelske. Det kan til tider være meget svært at følge med, når pensum er på engelsk og slides er på dansk. Det kunne være en god idé at gennemgå de opgaver der bliver lavet til opgaveregning - kunne evt. samles 15 min før timen er slut og gennemgå opgaverne. J lavede nogle super gode forelæsninger, hans slids var gode og han udviste god tålmodighed når vi havde brug for hjælp. har umidlbart ingen forslag til hvordan de kan forbedre undervisningen. K lavede nogle rgtig gode forelæsninger. Mange gode eksempler og dejligt med resume fra den sidste forelæsning så man var sikker på at forstå det. Forstå nemmest K måde at undervise på men nok personligt. Manglende information om hvordan selve eksamen foregår. Havde været godt at se en prøveeksamen. Tyder også på at forelæsere er meget forskellige til eksamen da vi havde fået at vide at vores papirer ville blive taget fra os hvis vi læste op (nok hurtigere af K end J), men J var sød og hjælpende hvorimod K gav en besked på slet ikke at medbringe noter i eksamenslokalet, hvilket ikke var den besked vi havde fået før eksamen. Lade være med at anvende for længe på enkeltpersoner under opgaveløsningsgangene. Specielt K var slem til at snakke for længe med folk. Oplevede en på et tidspunkt at sidde med hånden i vejret i 50 minutter fordi jeg behøvede hjælp. På de 50 minutter nåede kun 2 grupper at få hjælp. Efter de 50 minutter var gået, var øvelsesgangen også ovre, og K gik, uden at sige noget til os. Det fik min gruppe, og jeg, til at føle at øvelsesgangene var et stort tidsspil! Flere gruppeøvelse for kunne forstå stoffet yderligere, evt. Det er et svært fag - umiddelbart kan jeg ikke se de ska ændre sig så meget da de gør det ret godt. 8. Hvor stort har dit overordnede udbytte været af dette modul? Meget stort 4 14,3% Stort 13 46,4% Nogenlunde 7 25,0% Lille 2 7,1% Meget lille 0 0,0% Ved ikke 2 7,1% I alt ,0%

13 9. Har du øvrige kommentarer i forbindelse med dette modul? Hvis ja, hvilke? godt godt godt Jeg synes at opgaverne i Statistik eksamensopgaverne burde spredes mere ud, således at fx opgaverne til eksamen 1 ikke udelukkende består af de opgaver som står først i bogen, men at eksamensopgaverne bliver mere varieret. Det er vigtigt, da sværhedsgraden stiger jo længere man kommer i statistik bogen og derfor er der nogle som skal til eksamen i nemme statistik opgaver mens andre skal fremlægge mere komplicerede opgaver alt efter hvilket nr. man trækker. Ja alt for meget pensum, for "dovne" forelæsere. Håber I tager kritikken seriøst. Det må være pinligt at dumpeprocenten er så høj på aau og har været det gennem flere år. Og at man IKKE har gjort noget for at forbedre det... Hvis I skal have løst problemerne, er I nød til at lytte til os elever.. Det er trods alt os, der skal lære noget. Og jer der skal give os de bedste betingelser for det. Ville være rart hvis det blev koblet lidt mere sammen med økonomi. Så vi altså ikke skal beregne ud fra eksempler om myggegift og læge ting og sådan noget. 1. Hvor stor en del af forelæsningerne på dette modul har du deltaget i? Ingen eller næsten ingen (0-20 %) 0 0,0% Få (21-40 %) 0 0,0% En del (41-60 %) 1 3,8% En stor del (61-80 %) 3 11,5% Alle eller næsten alle ( %) 22 84,6% Ved ikke 0 0,0% 2. Hvor meget af det udleverede pensum har du læst? Intet eller næsten intet (0-20 %) 1 3,8% Lidt (21-40 %) 0 0,0% En del (41-60 %) 0 0,0% Meget (61-80 %) 12 46,2% Det hele eller næsten det hele ( %) 13 50,0%

14 Ved ikke 0 0,0% 3. Hvilke personlige forhold har i særlig grad påvirket din arbejdsindsats? Interesse for faget.. Undervisningen har haft mange jordnære forbindelser til det jeg forventer at skulle lave "bagefter" AAU og derfor har der været mange gode forbindelser mellem teori og den fremtid jeg formoder at jeg går imøde. Jeg føler at arbejdsbelastningen har været stor på dette semester og bestemt i faget økonomistyring. Det tog meget lang tid at forberede mig til timerne i økonomistyring. Jeg fandt faget utroligt svært da vi på Ha-jur ikke har haft økonomiske fag før på 3. semester. Jeg sad desuden med følelsen af at Ha-jur mangler noget undervisning som Ha-eleverne har haft og at denne undervisning var vigtig for at forstå faget. (Hvorfor vi havde svært ved at forstå det) Har børn Interessen for faget Ved at sidde og regne lidt opgaver fik jeg bedre tilegnet mig den viden fra bøgerne. Har været svært at følge med når det har været IT, og meget stort arbejde at sætte sig ind i det, og svært at vide hvad der bliver forventet af IT-delen. Ingen. Interesse i faget 4. I fht. mine egne forudsætninger oplevede jeg pensum som: Alt for svært 0 0,0% Svært 6 23,1% Passende 16 61,5% Let 3 11,5% Alt for let 1 3,8% Ved ikke 0 0,0% 5. Har du evt. kommentarer til pensummet? Økonomistyringsdelen fungerede fint. It delen var efter min mening ikke hensigtsmæssigt skruet sammen. Forelæserens argument for at medtage stoffet var at erhvervslivet efterspørger folk med flere praktiske it

15 færdigheder frem for teoretisk viden. Efter min opfattelse er der sket det præcist modsatte. Vi har fået mere teori om principperne bag relationelle databaser og ERP systemer, men ingen praktiske færdigheder. Personligt mener jeg ikke at den del af kurset levede op til formålet. ERP & Databasen-delen skal omstruktureres.. I forhold til mængden af betydning til eksamen, føler jeg ikke at mængden af fokus på denne del af pensum har været tilstrækkelig. Jeg synes der var mange begreber i de to bøger som det var forventet at man kendte i forvejen, hvilket var problematisk når man ikke altid kunne slå dem op. Ved ikke om jeg skal synes at uni er spild af tid eller om det er HHX. Jeg føler lidt at det er til grin, at man ikke lærer noget nyt på uni. Jeg ved godt at man skal "samle" eleverne op fra det almene gymnasium, ( ). Desuden så synes jeg at den måde man samler dem op på er yderst forkastelig. De har 3-5 kursusgange, hvor de stort set skal lære det pensum vi har været 3 år om på HHX, hvilket er både absurd og umuligt med alt det andet pensum vi har. It delen kunne have været gennemgået lettere Jeg synes pensummet omkring ERP systemer var uoverskueligt og ikke særlig let læseligt. Database og ERP systemer er meget svær pensum. økonomistyring bøgerne var passende i sværhedsgraden. Ingen. 6. Hvordan vurderer du underviserens evne til at formidle stoffet set ud fra faglige kompetencer (fx forberedelse, viden om emnet, brug af hjælpemidler osv.)? Særdeles god 6 23,1% God 8 30,8% Nogenlunde 9 34,6% Dårlig 2 7,7% Meget dårlig 0 0,0% Ved ikke 1 3,8% 6. Hvordan vurderer du underviserens evne til at formidle stoffet set ud fra pædagogiske kompetencer (fx evne til at inspirere, variere, forklare, gøre stoffet spændende osv.)? Særdeles god 6 23,1% God 7 26,9% Nogenlunde 7 26,9%

16 Dårlig 5 19,2% Meget dårlig 0 0,0% Ved ikke 1 3,8% 7. Hvad kan underviseren evt. gøre for at forbedre kvaliteten af sin undervisning? Omstrukturer it delen og afpas det ifht målet. Jeg tror det kunne være rigtig godt hvis introduktionsforelæsningen benyttes til at introducere nogle af de vigtige begreber (og også gerne deres betegnelse på engelsk) således at man har stiftet bekendtskab med begreberne inden man skal igang med at læse en masse i pensum. Pensum vil være langt mere tilgængeligt/forståeligt hvis man forstod begreberne bedre. Selv om jeg har hørt det hele før, synes jeg underviseren gør meget i at gøre undervisningen spændende og sætter pensum i forhold til virkeligheden. Der bliver ikke sprunget over hvor gærdet er lavest. Man er ikke i tvivl om at HF er der fordi han gerne vil lære fra sig Når der skal forklares/vises noget om IT, lærer ingen noget ved at se på andre gøre det. Man skal selv side og lege med det, for at få en forståelse for det. forklaringen af tabeller og sådan kunne have været gennemgået på 1 eller 2 forelæsninger, hvorefter der kunne have været opgaver i IT. HF er en ekstrem dygtig underviser. Den bedste jeg har haft ind til videre. Han angagere sig ekstremt i undervisningen. Det er en stor fordel at der blev lagt film ud omkring database hvilket hjalp til at forstå pensum meget bedre. det var også rigtig godt at der var lavet "kaffepauser" så vi kunne stille ham spørgsmål hvis der var noget vi ønskede uddybet. Hans søn var blandt de studerende hvilket han håndterede rigtig godt og han forsøgte at give os andre lige så mange fordele som sønne havde (i form af at han altid kunne ringe til sin far og få hjælp) i form af kaffepauser hvor vi kunne stille spørgsmål. det eneste der kunne blive gjort bedre er at der skal være lidt flere lektioner i faget så der kan blive regnet flere opgaver idet eksamen er meget kort (kun 2 timer) og det kan være svært at nå når man ikke føler sig helt sikker i opgave løsning. Stille flere små øvelsesopgaver til rådighed, som kan løses undervejs for at få større forståelse for faget. øve endnu flere opgaver, gøre det nemmere at komme igang med ERP og de andre systemer således de kan bruges til eksamen. 8. Hvor stort har dit overordnede udbytte været af dette modul? Meget stort 3 11,5% Stort 3 11,5% Nogenlunde 15 57,7% Lille 4 15,4% Meget lille 1 3,8%

17 Ved ikke 0 0,0% 9. Har du øvrige kommentarer i forbindelse med dette modul? Hvis ja, hvilke? Den eneste kritik jeg har af HF er han måde at udarbejde eksamensopgaver.. Det får han ( ) ikke ros for. De er fyldt op med fejl og mangler begreber. Man skal bruge alt for lang tid på at gætte, hvad han vil have en til i opgaverne. Hvis der kom begreber på istedet for selvopfundne ord, ville man have en reel chance. ( ) Lav opgaver i IT, ingen lærer noget af at se andre gøre det. forklar noget om IT delen og lad de studerende "lege" med det selv, så vil der komme en meget bedre forståelse for det. De studerende tabes hvis de ikke inddrages i undervisningen. Det er alt for lidt med 2 timer til den eksamen. Især når man har 6 timer til metodeeksamen. Hænger slet ikke sammen. Synes at eksamensformen var en dårlig løsning, samt at der simpelthen var for lidt tid til at løse opgaverne tilfredsstillende! Jeg synes, at undervisningen i forhold til eksamen har været decideret elendigt. Eksamensspørgsmålene var mærkeligt formulerede og var mere til forvirring end gavn. Jeg kan virkelig ikke forstå, at man stiller sig spørgende over for, hvorfor studerende dumper den skriftlige eksamen, når man laver så elendige eksamensspørgsmål i forhold til undervisningen og tidligere eksamensopgaver, som man gennemgår i undervisningen. Jeg siger ikke, at man skal lave eksamensspørgsmål ud fra de studerendes præferencer - men der burde være en mere klar rød tråd fra underviserens side, om hvad de studerende skal mestre og hvordan de skal gøre det. 1. Hvor stor en del af forelæsningerne på dette modul har du deltaget i? Ingen eller næsten ingen (0-20 %) 5 19,2% Få (21-40 %) 1 3,8% En del (41-60 %) 3 11,5% En stor del (61-80 %) 3 11,5% Alle eller næsten alle ( %) 14 53,8% Ved ikke 0 0,0% 2. Hvor meget af det udleverede pensum har du læst?

18 Intet eller næsten intet (0-20 %) 9 34,6% Lidt (21-40 %) 3 11,5% En del (41-60 %) 3 11,5% Meget (61-80 %) 5 19,2% Det hele eller næsten det hele ( %) 6 23,1% Ved ikke 0 0,0% 3. Hvilke personlige forhold har i særlig grad påvirket din arbejdsindsats? Gik på handelsskolen så var ikke nødvendigt at være med i har taget HHX og bogføringsmodulet har været opsamling for elever fra det almene gymnasium Interessen for faget Jeg har arbejdet med de opgaver vi har skullet lave. Jeg kommer fra HHX og syntes ikke der var behov for at skulle til bogføring, da de bare var en genopfriskning af hvad man havde på HHX Ingen. Da meget af pensum var grundlæggende HHX materiale, påvirker det selvfølgelig arbejdsindsatsen. 4. I fht.. mine egne forudsætninger oplevede jeg pensum som: Alt for svært 0 0,0% Svært 1 3,8% Passende 15 57,7% Let 4 15,4% Alt for let 5 19,2% Ved ikke 1 3,8% 5. Har du evt. kommentarer til pensummet? ville gerne have retteark til den sidste opgave vi lavede Der kunne med lethed have været givet en lettere forståelig bog til dette fag.

19 Kedeligt skrevet. Man bør helt klart overveje at bruge en anden lærebog! Det var meget demotiverende at læse i den...og kopierne var scannet skævt ind...virkelig irriterende at læse...det var praktisk talt umuligt at læse flere af de grå bokse med vigtig information! jeg mener at underviseren bør opgive det han bruger i forelæsning som en del af pensum. der blev brugt en del regelser i forelæsningerne som ikke stod i pensum men som stod i supplerende pensum. og de fleste studerende læser kun supplerende pensum hvis man har brug for at vide mere eller at læse noget andet for bedre at forstå pensum. derfor bør der ikke bruges vigtig regler fra supplerende pensum i undervisningen. Ingen. 6. Hvordan vurderer du underviserens evne til at formidle stoffet set ud fra faglige kompetencer (fx forberedelse, viden om emnet, brug af hjælpemidler osv.)? Særdeles god 5 19,2% God 10 38,5% Nogenlunde 5 19,2% Dårlig 0 0,0% Meget dårlig 0 0,0% Ved ikke 6 23,1% 6. Hvordan vurderer du underviserens evne til at formidle stoffet set ud fra pædagogiske kompetencer (fx evne til at inspirere, variere, forklare, gøre stoffet spændende osv.)? Særdeles god 5 19,2% God 10 38,5% Nogenlunde 5 19,2% Dårlig 0 0,0% Meget dårlig 0 0,0% Ved ikke 6 23,1%

20 7. Hvad kan underviseren evt. gøre for at forbedre kvaliteten af sin undervisning? Flere øvelser Synes at det var fint, og underviseren formåede at gøre det spændende og interessant. 8. Hvor stort har dit overordnede udbytte været af dette modul? Meget stort 1 3,8% Stort 8 30,8% Nogenlunde 6 23,1% Lille 4 15,4% Meget lille 5 19,2% Ved ikke 2 7,7% 9. Har du øvrige kommentarer i forbindelse med dette modul? Hvis ja, hvilke? det var godt med opgaver og inddragelse af de studerende i faget. Meget kompetent lærer der er en meget god formidler. Sprog Dansk ,0% English 0 0,0% I alt ,0% Distributionsform 0 - Papir 0 - Brevfletning 0 -

21 I alt 0 - Oprettet :07: :10: :13: :22: :35: :46: :49: :55: :02: :06: :08: :17: :23: :36: :18: :36: :46: :46: :27: :50: :56: :35: :14: :14: :20: :07: :10: :13: :16: :43: :03:13

22 :43: :15: :51: :42: :04: :49: :17: :07: :08: :19:41 Samlet status Ny 0 0,0% Distribueret 0 0,0% Nogen svar 15 36,6% Gennemført 26 63,4% Frafaldet 0 0,0% I alt ,0%

1. Hvor stor en del af forelæsningerne på dette modul har du deltaget i? 2. Hvor meget af det udleverede pensum har du læst?

1. Hvor stor en del af forelæsningerne på dette modul har du deltaget i? 2. Hvor meget af det udleverede pensum har du læst? 1. Hvor stor en del af forelæsningerne på dette modul har du deltaget i? Ingen eller næsten ingen (0-20 %) 1 6,7% Få (21-40 %) 0 0,0% En del (41-60 %) 1 6,7% En stor del (61-80 %) 2 13,3% Alle eller næsten

Læs mere

1: Hvilket studium er du optaget på: 2: Hvilke af nedenstående forelæsninger har du deltaget i?

1: Hvilket studium er du optaget på: 2: Hvilke af nedenstående forelæsninger har du deltaget i? 1: Hvilket studium er du optaget på: 2: Hvilke af nedenstående forelæsninger har du deltaget i? 3: Hvis du har deltaget i mindre end halvdelen af kursusgangene bedes du venligst begrunde hvorfor har deltaget

Læs mere

Det Samfundsvidenskabelige Fakultet

Det Samfundsvidenskabelige Fakultet Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? det handler om det jeg laver! og jeg kan sætte teorierne på min dagligdag Jeg har kun deltaget på 2 af modulets 6 gange, derfor kan jeg ikke vurdere det i

Læs mere

SEMESTEREVALUERING MODUL 1 OG 2 EFTERÅRET Køn

SEMESTEREVALUERING MODUL 1 OG 2 EFTERÅRET Køn SEMESTEREVALUERING MODUL 1 OG 2 EFTERÅRET 2014 Køn Jeg oplevede, at der var sammenhæng mellem semesterets forskellige undervisningsmoduler (fagområder, projekter m.m.) Bemærkninger/kommentarer til Studiemiljøet

Læs mere

Evaluering MPA13, 1. sem. E13, Organisation og ledelse. Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af faget i forhold til de opstillede mål?

Evaluering MPA13, 1. sem. E13, Organisation og ledelse. Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af faget i forhold til de opstillede mål? Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af faget i forhold til de opstillede mål? Meget dygtige forelæsere - en enkelt undtagelse som kom med 75 slides og nåede en tredjedel Var undervisningen faglig interessant?

Læs mere

Kurset: Elektriske og magnetiske felter i nanostrukturer

Kurset: Elektriske og magnetiske felter i nanostrukturer Kurset: Elektriske og magnetiske felter i nanostrukturer Gruppe: Nano 3 Grp. 64 OK Bogen: Ganske udemærket, den virker dog lidt tør. Et andet forslag til en bog er: "Introduction to Elctrodynamics, af

Læs mere

Modul evaluering 8.1 Hold B08 (feb. 2010) Ansvarlig for evaluering: Birgit Hedegaard / Annette Rungstrøm Bearbejdning af data og udfærdigelse af

Modul evaluering 8.1 Hold B08 (feb. 2010) Ansvarlig for evaluering: Birgit Hedegaard / Annette Rungstrøm Bearbejdning af data og udfærdigelse af 2010 Modul evaluering 8.1 Hold B08 (feb. 2010) Ansvarlig for evaluering: Birgit Hedegaard / Annette Rungstrøm Bearbejdning af data og udfærdigelse af rapport: Annette Rungstrøm Indholdsfortegnelse Spørgsmål

Læs mere

Ledelsesfagligt Grundforløb, E13

Ledelsesfagligt Grundforløb, E13 Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: - Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? 1 Hvordan vurderer du modulets faglige indhold? Hvordan

Læs mere

1: Hvilket studium er du optaget på: 2: Hvilke af nedenstående forelæsninger har du deltaget i?

1: Hvilket studium er du optaget på: 2: Hvilke af nedenstående forelæsninger har du deltaget i? 1: Hvilket studium er du optaget på: 2: Hvilke af nedenstående forelæsninger har du deltaget i? 3: Hvis du har deltaget i mindre end halvdelen af kursusgangene bedes du venligst begrunde hvorfor Når først

Læs mere

Det Samfundsvidenskabelig Fakultet. Evalueringsskema MPA10, 3. semester, F11. Antal respondenter: 8 stk.

Det Samfundsvidenskabelig Fakultet. Evalueringsskema MPA10, 3. semester, F11. Antal respondenter: 8 stk. Det Samfundsvidenskabelig Fakultet Evalueringsskema MPA10, 3. semester, F11 Antal respondenter: 8 stk. Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af modulet i forhold til de opstillede formål? Jeg har været

Læs mere

Evaluering af klinisk undervisningsseance i Kvalitetssikring og Patientsikkerhed for MedIS på 4. semester den

Evaluering af klinisk undervisningsseance i Kvalitetssikring og Patientsikkerhed for MedIS på 4. semester den Evaluering af klinisk undervisningsseance i Kvalitetssikring og Patientsikkerhed for MedIS på 4. semester den 29.02.2012. Antal tilbagemeldinger: 37 ud af 40 mulige. 1: Har du på sygehuset fået den fornødne

Læs mere

Uddannelsesevaluering Bachelor i kommunikation

Uddannelsesevaluering Bachelor i kommunikation Uddannelsesevaluering Bachelor i kommunikation Samlet status Forventer du at afslutte uddannelsen denne sommer? Hvad er årsagen til, at du ikke forventer at afslutte din uddannelse denne sommer? Jeg læser

Læs mere

Hvordan synes du planlægning, sekretariat og moodle fungerer? - Hvordan synes du planlægningen af studiet fungerer?

Hvordan synes du planlægning, sekretariat og moodle fungerer? - Hvordan synes du planlægningen af studiet fungerer? Hvor har du undervisningen? Hvilken bacheloruddannelse er du optaget på studiet med? Hvilken bacheloruddannelse er du optaget på studiet med? - Andet, hvad? Antropologi Supp.-kursus. Udd sygeplejerske

Læs mere

Evaluering, Strategisk ledelse, F15

Evaluering, Strategisk ledelse, F15 Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Hvordan vurderer du modulets faglige indhold? Hvordan

Læs mere

Ekstern evaluering af Makroøkonomi 2 Langt sigt Forelæsninger, efterår 2003 Underviser: Hans Jørgen Whitta-Jacobsen

Ekstern evaluering af Makroøkonomi 2 Langt sigt Forelæsninger, efterår 2003 Underviser: Hans Jørgen Whitta-Jacobsen Ekstern evaluering af Makroøkonomi 2 Langt sigt Forelæsninger, efterår 2003 Underviser: Hans Jørgen Whitta-Jacobsen Er dine generelle forudsætninger for at følge faget tilstrækkelige? Meget gode 0 0,0%

Læs mere

Resultater af spørgeskemaundersøgelse: Mikroøkonomi 1 - Forelæsninger - Claus Thustrup Kreiner (skemanr = 24, evalid=1552)

Resultater af spørgeskemaundersøgelse: Mikroøkonomi 1 - Forelæsninger - Claus Thustrup Kreiner (skemanr = 24, evalid=1552) Side 1 af 5 Resultater af spørgeskemaundersøgelse: Mikroøkonomi 1 - Forelæsninger - Claus Thustrup Kreiner (skemanr = 24, evalid=1552) 1.a: (enr=573) Er dine generelle forudsætninger for at følge faget

Læs mere

Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af modulet i forhold til de opstillede formål?

Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af modulet i forhold til de opstillede formål? Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af modulet i forhold til de opstillede formål? jeg synes, at det var et rigtigt godt semester med engagerede undervisere og relevant materiale og diskussioner, og

Læs mere

Undervisningsevaluering Kursus

Undervisningsevaluering Kursus Undervisningsevaluering Kursus Fag: Matematik A / Klasse: tgymaauo / Underviser: Peter Harremoes Antal besvarelser: ud af = / Dato:... Elevernes vurdering af undervisningen Grafen viser elevernes overordnede

Læs mere

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig?

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Hvordan vurderer du modulets faglige indhold? Hvordan

Læs mere

Evaluering af 1. semester cand.it. i itledelse,

Evaluering af 1. semester cand.it. i itledelse, Evaluering af 1. semester cand.it. i itledelse, eftera r 2016 Indhold Indledning... 3 FU-møder... 4 Modulevaluering gjort tilgængelig på modulets sidste kursusgang... 4 Modul 1: Informationsteknologi,

Læs mere

REBUS - Fælles uddannelse for folke- og skolebibliotekarer i Fredericia

REBUS - Fælles uddannelse for folke- og skolebibliotekarer i Fredericia Intern evalueringsopsamling Opsamling - EKSAMEN X = hold 1, hold 2, hold. Alle hold samlet 1. Formen: I hvilken har du oplevet, at eksamensformen har svaret til undervisningen på studieforløbet? I høj

Læs mere

Evalueringsrapport. Sygeplejerskeuddannelsen. Fag evaluering - kommunikation Hold SOB13 Januar 2015. Med kvalitative svar.

Evalueringsrapport. Sygeplejerskeuddannelsen. Fag evaluering - kommunikation Hold SOB13 Januar 2015. Med kvalitative svar. Evalueringsrapport Sygeplejerskeuddannelsen Fag evaluering - kommunikation Hold SOB13 Januar 2015 Med kvalitative svar. Spørgsmål til mål og indhold for faget. I hvilket omfang mener du, at du har opnået

Læs mere

Evaluering af modulet som helhed: Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af modulet i forhold til fagets formål?

Evaluering af modulet som helhed: Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af modulet i forhold til fagets formål? Evaluering af modulet som helhed: Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af modulet i forhold til fagets formål? Da det er ledelse i det offentlige, der er i fokus, vil det forbedre udbyttet, hvis der

Læs mere

Intern evaluering af Makroøkonomi 2 Langt sigt Forelæsninger, efterår 2003 Underviser: Hans Jørgen Whitta-Jacobsen

Intern evaluering af Makroøkonomi 2 Langt sigt Forelæsninger, efterår 2003 Underviser: Hans Jørgen Whitta-Jacobsen Intern evaluering af Makroøkonomi 2 Langt sigt Forelæsninger, efterår 2003 Underviser: Hans Jørgen Whitta-Jacobsen Er dine generelle forudsætninger for at følge faget tilstrækkelige? Meget gode 7 9,1%

Læs mere

MPA, 3. sem. E15/ : Distributionsmail sendt til 9 respondenter : Rykkermail sendt til 7 respondenter

MPA, 3. sem. E15/ : Distributionsmail sendt til 9 respondenter : Rykkermail sendt til 7 respondenter Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af semestret? Forelæsninger ville have godt af flere input med cases, samt højere grad af deltagerinddragelse Virkede uorganiseret og usammenhængende Det var unægteligt

Læs mere

1: Hvilket studium er du optaget på: 2: Hvilke af nedenstående forelæsninger har du deltaget i?

1: Hvilket studium er du optaget på: 2: Hvilke af nedenstående forelæsninger har du deltaget i? 1: Hvilket studium er du optaget på: 2: Hvilke af nedenstående forelæsninger har du deltaget i? 3: Hvis du har deltaget i mindre end halvdelen af kursusgangene bedes du venligst begrunde hvorfor har deltaget

Læs mere

Organisationspsykologi, F14. Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet Hvordan vurderer du planlægningen af modulet?

Organisationspsykologi, F14. Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? 1 Hvordan vurderer du modulets faglige indhold? Hvordan

Læs mere

Semesterevaluering for Politik & Administration og Samfundsfag 4. semester, fora ret 2014

Semesterevaluering for Politik & Administration og Samfundsfag 4. semester, fora ret 2014 Semesterevaluering for Politik & Administration og Samfundsfag 4. semester, fora ret 2014 Indhold Indledning... 3 Forretningsudvalget (FU)... 3 FU-møde den 25. marts 2014... 3 Elektronisk semesterevaluering...

Læs mere

Evaluering, Ledelse af reform og forandring E14

Evaluering, Ledelse af reform og forandring E14 du planlægningen af modulet? du modulets relevans for dig? du modulets faglige indhold? 1 08.02.2015/Lis Carlsen du modulets pædagogiske indhold? Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet:

Læs mere

Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af seminarerne i forhold til de opstillede mål?

Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af seminarerne i forhold til de opstillede mål? Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af seminarerne i forhold til de opstillede mål? Meget kvalificerede undervisere og udbytterige forelæsninger måden stoffet er blevet formidlet på har gjort, at jeg

Læs mere

Organisation og ledelse Kursusevaluering efteråret 2014

Organisation og ledelse Kursusevaluering efteråret 2014 Organisation og ledelse Kursusevaluering efteråret 2014 55,8 % har besvaret skemaet om dette tilvalg. Hvilken uddannelse går du på på dette semester? Hvilken uddannelse går du på på dette semester? - Andet

Læs mere

Musikhistorisk Oversigt 4 100,0% I alt 4 100,0% Martin Knakkergaard 4 100,0% Peder Kaj Pedersen 4 100,0% Tore Mortensen 4 100,0% I alt 4 100,0%

Musikhistorisk Oversigt 4 100,0% I alt 4 100,0% Martin Knakkergaard 4 100,0% Peder Kaj Pedersen 4 100,0% Tore Mortensen 4 100,0% I alt 4 100,0% Navn: Kursusevaluering Efterår 2011 Dato: 2012-01-30 16:08:01 Kursustitel Musikhistorisk Oversigt 4 100,0% Angiv her hvilket andet kursus du evaluerer: Underviser: Martin Knakkergaard 4 100,0% Peder Kaj

Læs mere

Modulet - Sundhedsøkonomi, F13 Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: - Hvordan vurderer du planlægningen af modulet?

Modulet - Sundhedsøkonomi, F13 Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: - Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Modulet - Sundhedsøkonomi, F13 Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: - Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? 1 Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: - Hvordan

Læs mere

SIV engelsk Kursusevaluering foråret 2014

SIV engelsk Kursusevaluering foråret 2014 SIV engelsk Kursusevaluering foråret 2014 Hvilken uddannelse går du på på dette semester? Hvilken uddannelse går du på på dette semester? - Andet (anfør fx specialisering, tomplads el.lign.) Speciale i

Læs mere

Evaluering, Offentlig styring, F15

Evaluering, Offentlig styring, F15 Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Hvordan vurderer du modulets faglige indhold? Hvordan

Læs mere

https://www.campusnet.kvl.dk/cnnet/finalevaluation/resultsgroupedby.aspx?eleme...

https://www.campusnet.kvl.dk/cnnet/finalevaluation/resultsgroupedby.aspx?eleme... Side 1 af 6 Vis valgte Resultater: 260001 Advanced Herd Management E07-1 Skema A Kursusevaluering 15 kunne besvare dette evalueringsskema 13 har besvaret dette evalueringsskema 86.67 svarprocent: 13 /

Læs mere

Det Samfundsvidenskabelige Fakultet. Evalueringsskema MPA11, 1. semester, Organisation og ledelse, F11. (10 respondenter har besvaret spørgeskemaet.

Det Samfundsvidenskabelige Fakultet. Evalueringsskema MPA11, 1. semester, Organisation og ledelse, F11. (10 respondenter har besvaret spørgeskemaet. Det Samfundsvidenskabelige Fakultet Evalueringsskema MPA11, 1. semester, Organisation og ledelse, F11 (10 respondenter har besvaret spørgeskemaet.) Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af faget i forhold

Læs mere

Ekstern F07-2.år (2nd year) - Kvantitative metoder 1 - Forelæsninger - Dorte Grinderslev

Ekstern F07-2.år (2nd year) - Kvantitative metoder 1 - Forelæsninger - Dorte Grinderslev 1 af 5 07-06-2007 13:34 Ekstern F07-2.år (2nd year) - Kvantitative metoder 1 - Forelæsninger - Dorte Grinderslev Antal modtagede svar: 26 Antal respondenter tilknyttet: 0 Svar procent: 0 Periode: 14. maj

Læs mere

Evaluering MPA13, 1. sem. E13, Økonomi. Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af seminarerne i forhold til de opstillede mål?

Evaluering MPA13, 1. sem. E13, Økonomi. Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af seminarerne i forhold til de opstillede mål? Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af seminarerne i forhold til de opstillede mål? 1 Var kurset fagligt interessant? Evaluering MPA13, 1. sem. E13, Økonomi Jeg havde håbet at der var tættere forbindelse

Læs mere

Evaluering af klinikophold i Psykiatri for MedIS og medicinstuderende på 3. semester,

Evaluering af klinikophold i Psykiatri for MedIS og medicinstuderende på 3. semester, Evaluering af klinikophold i Psykiatri for MedIS og medicinstuderende på 3. semester, 18.10-1.11-2011 Antal tilbagemeldinger: 89 af 93 mulige 1: Havde du problemer med at finde det rigtige mødested? 24

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på psykiatri for MedIS og medicinstuderende på 3. semester til i Brønderslev.

Evaluering af klinikophold med fokus på psykiatri for MedIS og medicinstuderende på 3. semester til i Brønderslev. Evaluering af klinikophold med fokus på psykiatri for MedIS og medicinstuderende på 3. semester 06.11.12 til 22.11.12 i Brønderslev. Antal tilbagemeldinger: 100 ud af 108 mulige 1: Oplevede du, at personalet

Læs mere

Redegøre for derminanter for målgruppens sundhed på baggrund af epidemiologiske forskning (LM 6)

Redegøre for derminanter for målgruppens sundhed på baggrund af epidemiologiske forskning (LM 6) Hvor tilfreds er du samlet set med modul 10? Dårligt (0%) Særdeles godt (20%) Mindre godt (27%) Godt (53%) Særdeles godt Godt Mindre godt Dårligt Redegøre for målgruppens levevilkår og helbred set i forhold

Læs mere

Modulet - Ledelse af reform og forandring, F13

Modulet - Ledelse af reform og forandring, F13 Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: - Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? 1 Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: - Hvordan vurderer du modulets relevans

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester 27.11. 2012 til 30.11. 2012.

Evaluering af klinikophold med fokus på respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester 27.11. 2012 til 30.11. 2012. Evaluering af klinikophold med fokus på respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester 27.11. 2012 til 30.11. 2012. Antal tilbagemeldinger: 157 ud af 172 mulige 1: Havde du problemer

Læs mere

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig?

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Hvordan vurderer du modulets faglige indhold? Hvordan

Læs mere

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig?

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Hvordan vurderer du modulets faglige indhold? Hvordan

Læs mere

1: Hvilket studium er du optaget på: 2: Hvor mange af forelæsningerne har du deltaget i?

1: Hvilket studium er du optaget på: 2: Hvor mange af forelæsningerne har du deltaget i? Moderne Danmark. Kursusevaluering med udvalgte svar til uddannelsesnævnet. E 2013 1: Hvilket studium er du optaget på: 2: Hvor mange af forelæsningerne har du deltaget i? 3: Hvis du har deltaget i mindre

Læs mere

Evaluering Arbejdsmiljøledelse, F14

Evaluering Arbejdsmiljøledelse, F14 Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: - Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? 1 Hvordan vurderer du modulets faglige indhold? Hvordan

Læs mere

Modulet - Organisationspsykologi, F13. Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: - Hvordan vurderer du planlægningen af modulet?

Modulet - Organisationspsykologi, F13. Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: - Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Modulet - Organisationspsykologi, F13 Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: - Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? 1 Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet:

Læs mere

MPA, 1. sem. E15/Organisation og ledelse : Distributionsmail sendt til 12 respondenter : Rykkermail sendt til 9 respondenter

MPA, 1. sem. E15/Organisation og ledelse : Distributionsmail sendt til 12 respondenter : Rykkermail sendt til 9 respondenter Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af faget i forhold til de opstillede mål? Et fag jeg er lidt splittet over; jeg har en del meget spredt erfaring med organisation og ledelse, og var måske lidt træt

Læs mere

Hvad synes du om indholdet af kurset?

Hvad synes du om indholdet af kurset? Oversigt 2011 Evaluering af brugerundervisning Randers Bibliotek. Evaluering har i 2011 været op til underviserne om det skulle på programmet cirka 220 svar. Hvad synes du om indholdet af kurset? 86 40%

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på diabetes for MedIS og medicinstuderende på 2. semester 23.04.2015 til 30.04.2015

Evaluering af klinikophold med fokus på diabetes for MedIS og medicinstuderende på 2. semester 23.04.2015 til 30.04.2015 Evaluering af klinikophold med fokus på diabetes for MedIS og medicinstuderende på 2. semester 23.04.2015 til 30.04.2015 Antal tilbagemeldinger: 140 ud af 161 mulige 1: Oplevede du, at personalet i klinikken

Læs mere

Evaluering MPA12, 3. sem., F13, Strategi og ledelse Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af modulet i forhold til de opstillede formål?

Evaluering MPA12, 3. sem., F13, Strategi og ledelse Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af modulet i forhold til de opstillede formål? Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af modulet i forhold til de opstillede formål? Jeg er lidt atypisk da jeg er kommet springende ind på 3. semester, og jeg syntes der gik lang tid inden jeg "fattede"

Læs mere

Evaluering af Industriøkonomi forelæsninger, forår 2003. Underviser: Christian Schulz

Evaluering af Industriøkonomi forelæsninger, forår 2003. Underviser: Christian Schulz Evaluering af Industriøkonomi forelæsninger, forår 2003 Underviser: Christian Schulz Er dine generelle forudsætninger for at følge faget tilstrækkelige? Meget gode 9 11,3% Gode 53 66,3% Middel 17 21,3%

Læs mere

Resultater af spørgeskemaundersøgelse: Mikroøkonomi 1 - Forelæsninger - Claus Thustrup Kreiner (skemanr = 24, evalid=1352)

Resultater af spørgeskemaundersøgelse: Mikroøkonomi 1 - Forelæsninger - Claus Thustrup Kreiner (skemanr = 24, evalid=1352) Side 1 af 5 Resultater af spørgeskemaundersøgelse: Mikroøkonomi 1 - Forelæsninger - Claus Thustrup Kreiner (skemanr = 24, evalid=1352) 1.a: (enr=573) Er dine generelle forudsætninger for at følge faget

Læs mere

Kursusevaluering SIV Organisation og ledelse forår 2015

Kursusevaluering SIV Organisation og ledelse forår 2015 Kursusevaluering SIV Organisation og ledelse forår 2015 Hvilken uddannelse går du på på dette semester? Hvilken uddannelse går du på på dette semester? - Andet (anfør fx specialisering, tomplads el.lign.)

Læs mere

Evaluering af BA Politik og Administration Forår 2013

Evaluering af BA Politik og Administration Forår 2013 1) Hvordan vurderer du uddannelsens faglige niveau? 1a) Er der områder, hvor du kunne have ønsket et højere fagligt niveau? Jeg savnede undervisning med mere substans især på 2. semester, hvor jeg synes,

Læs mere

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig?

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Hvordan vurderer du modulets faglige indhold? Hvordan

Læs mere

Uddannelsesevaluering, Politik & Administration, 6. semester, fora r 2014

Uddannelsesevaluering, Politik & Administration, 6. semester, fora r 2014 Uddannelsesevaluering, Politik & Administration, 6. semester, fora r 2014 Indhold Indledning... 2 Uddannelsens faglige niveau... 2 Er der områder, hvor du kunne have ønsket et højere fagligt niveau?...

Læs mere

Evaluering af 3. semester Politik & Administration og Samfundsfag eftera ret 2014

Evaluering af 3. semester Politik & Administration og Samfundsfag eftera ret 2014 Evaluering af 3. semester Politik & Administration og Samfundsfag eftera ret 2014 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Forretningsudvalget (FU)... 3 Den elektroniske semesterevaluering... 6 Modul 3: Samfundsøkonomi

Læs mere

Evaluering Magt og Etik i offentlige organisationer, MPG-uddannelsen, F10

Evaluering Magt og Etik i offentlige organisationer, MPG-uddannelsen, F10 Det Samfundsvidenskabelige Fakultet Evaluering Magt og Etik i offentlige organisationer, MPG-uddannelsen, F10 Hvordan vurderer du modulets faglige relevans for dig? Eventuelle kommentarer til ovenstående

Læs mere

Evaluering af modulet som helhed: Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af modulet i forhold til fagets formål?

Evaluering af modulet som helhed: Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af modulet i forhold til fagets formål? Det Samfundsvidenskabelige Fakultet Evalueringsskema Strategisk ledelse, MPG-uddannelsen, F11 Evaluering af modulet som helhed: Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af modulet i forhold til fagets formål?

Læs mere

Evaluering af introduktion af medicinstuderende og medicinstuderende med industriel specialisering afviklet den 13. og den 14. november 2012.

Evaluering af introduktion af medicinstuderende og medicinstuderende med industriel specialisering afviklet den 13. og den 14. november 2012. Evaluering af introduktion af medicinstuderende og medicinstuderende med industriel specialisering afviklet den 13. og den 14. november 2012. Antal tilbagemeldinger: 167 af 174 mulige 1: Havde du problemer

Læs mere

Jordbrugets videnskabsteori 2010 Kommenteret kursusevaluering

Jordbrugets videnskabsteori 2010 Kommenteret kursusevaluering Jordbrugets videnskabsteori 2010 Kommenteret kursusevaluering Udarbejdet af Hugo Alrøe på basis af DJFs online kursusevaluering (11 af 12 mulige besvarelser) og en mundtlig evaluering med de studerende

Læs mere

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig?

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Hvordan vurderer du modulets faglige indhold? Hvordan

Læs mere

Evaluering af 5. semester Politik & Administration og Samfundsfag - eftera ret 2013

Evaluering af 5. semester Politik & Administration og Samfundsfag - eftera ret 2013 Evaluering af 5. semester Politik & Administration og Samfundsfag - eftera ret 2013 Indholdsfortegnelse Indledning... 2 Forretningsudvalgsmøder... 2 Opstartsdag... 2 Modul 7 Policy analyse: Velfærdsstat

Læs mere

Hvilken uddannelse går du på dette semester? - Andet (anfør fx specialisering, tomplads el.lign.) BA i Tysk SIV

Hvilken uddannelse går du på dette semester? - Andet (anfør fx specialisering, tomplads el.lign.) BA i Tysk SIV SIV Engelsk kursusanalyse foråret 2013 Hvilken uddannelse går du på dette semester? Hvilken uddannelse går du på dette semester? - Andet (anfør fx specialisering, tomplads el.lign.) BA i Tysk SIV På hvilket

Læs mere

Strategisk ledelse, E13

Strategisk ledelse, E13 Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? 1 Hvordan vurderer du modulets faglige indhold? Hvordan

Læs mere

Kursusevaluering efterår 2013 SIV spansk

Kursusevaluering efterår 2013 SIV spansk Kursusevaluering efterår 2013 SIV spansk Hvilken uddannelse går du på dette semester? På hvilket semester har du fulgt undervisningen? Hvilke kurser på 1. semester Hvilke kurser på 3. semester Almen Basisgrammatik

Læs mere

Offentlig Styring, F14

Offentlig Styring, F14 Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: - Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: - Hvordan vurderer du modulets relevans

Læs mere

Hvilken uddannelse går du på på dette semester? - Andet (anfør fx specialisering, tomplads el.lign.) Hvilke kurser på 6. semester

Hvilken uddannelse går du på på dette semester? - Andet (anfør fx specialisering, tomplads el.lign.) Hvilke kurser på 6. semester EvalOrgLedF-12 Navn: Organisation/ledelse kursus F2012 Dato: 2012-05-07 11:29:16 Hvilken uddannelse går du på på dette semester? Hvilken uddannelse går du på på dette semester? - Andet (anfør fx specialisering,

Læs mere

Det er svært at komme på ældste trin. Der er mange helt nye ord, fx provokation og oplevelsesfase.

Det er svært at komme på ældste trin. Der er mange helt nye ord, fx provokation og oplevelsesfase. Overgang fra mellemtrin til ældste trin samtale med 6. kl. Det er svært at komme på ældste trin. Der er mange helt nye ord, fx provokation og oplevelsesfase. Det er en meget anderledes arbejdsform, men

Læs mere

M a s t e r o f P u b l i c G o v e r n a n c e ( M P G ) L F G, h o l d 1, E 0 9

M a s t e r o f P u b l i c G o v e r n a n c e ( M P G ) L F G, h o l d 1, E 0 9 Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af seminarerne i forhold til de opstillede mål? Var modulet fagligt interessant? Det første seminar var for meget "navlepilleri". Der kunne godt have været mere

Læs mere

Question Question Type % of Respondents Submitting. Details 1 Multiple Select 100% Details 2 Multiple Select 100% Details 3 Multiple Select 100%

Question Question Type % of Respondents Submitting. Details 1 Multiple Select 100% Details 2 Multiple Select 100% Details 3 Multiple Select 100% Survey Results Survey: Grammatikkursus 2002 Switch to: View by respondent 73 respondents took this survey Question Summary Question Question Type % of Submitting Details 1 Multiple Select 100% Details

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 65 Svarprocent: 50% PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken? Altid god

Læs mere

Evaluering af virtuel undervisning den 30. januar 2008

Evaluering af virtuel undervisning den 30. januar 2008 Virtuel undervisning 1 Side 1 af 7 1v Helsingør Gymnasium Evaluering af virtuel undervisning den 30. januar 2008 Oversigt over spørgsmål 1. Var opgaven i engelsk af passende længde? 2. Var opgaven i engelsk

Læs mere

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig?

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Hvordan vurderer du modulets faglige indhold? Hvordan

Læs mere

Bilag 2: Interviewguide

Bilag 2: Interviewguide Bilag 2: Interviewguide Tema Læsning og læsevanskeligheder Specialundervisning og itrygsæk Selvtillid/selvfølelse Praksisfællesskaber Spørgsmål 1. Hvordan har du det med at læse og skrive? 2. Hvad kan

Læs mere

Evaluering af 2. semester cand.it. i it-ledelse - fora r 2014

Evaluering af 2. semester cand.it. i it-ledelse - fora r 2014 Evaluering af 2. semester cand.it. i it-ledelse - fora r 2014 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Forretningsudvalget (FU)... 3 Elektronisk semesterevaluering... 3 Modul 5: It-baseret forbedring af organisatoriske

Læs mere

Hvordan vurderer du kursets relevans for dig?

Hvordan vurderer du kursets relevans for dig? Det Samfundsvidenskabelige Fakultet Evalueringsskema - Kommunikation og ledelse, MPG-uddannelsen, E10 Hvordan vurderer du kursets relevans for dig? Modulet rettede sig i for høj grad imod ledere, der kommunikerede

Læs mere

Rapport fra udvekslingsophold

Rapport fra udvekslingsophold Udveksling til (land): Australien Navn: Marlene S Lomholt Poulsen Email: 140696@viauc.dk Evt. rejsekammerat: Rapport fra udvekslingsophold Hjem-institution: Via University College Horsens Holdnummer: SIHS12-V-1

Læs mere

Evaluering, 7. semester, Politik & Administration, eftera r 2015

Evaluering, 7. semester, Politik & Administration, eftera r 2015 Evaluering, 7. semester, Politik & Administration, eftera r 2015 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Modulevaluering udleveret på modulernes sidste kursusgang... 4 Modul 1: Velfærdssamfund i forandring...

Læs mere

Evaluering, 1. Sem. E14 Organisation og ledelse. Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af faget i forhold til de opstillede mål?

Evaluering, 1. Sem. E14 Organisation og ledelse. Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af faget i forhold til de opstillede mål? Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af faget i forhold til de opstillede mål? Var undervisningen faglig interessant? Set som helhed, hvad var fagets største styrke? Nævn gerne flere. Det høje faglige

Læs mere

Mastermodulet, F14. Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af mastermodul Hvordan vurderer du tilrettelæggelsen af mastermodul?

Mastermodulet, F14. Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af mastermodul Hvordan vurderer du tilrettelæggelsen af mastermodul? Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af mastermodul Hvordan vurderer du tilrettelæggelsen af mastermodul? Hvordan vurderer du mastermodulets relevans for dig? 1 Hvordan vurderer du mastermodulets

Læs mere

Hensigten har været at træne de studerende i at dele dokumenter hvor der er mulighed for inkorporering af alle former for multimodale tekster.

Hensigten har været at træne de studerende i at dele dokumenter hvor der er mulighed for inkorporering af alle former for multimodale tekster. Projekt edidaktik Forsøg med multimodal tekstproduktion På Viden Djurs er der I to klasser blevet gennemført et forsøg med anvendelse af Microsoft Office 365. Hensigten har været at træne de studerende

Læs mere

Hensigten har været at træne de studerende i at dele dokumenter hvor der er mulighed for inkorporering af alle former for multimodale tekster.

Hensigten har været at træne de studerende i at dele dokumenter hvor der er mulighed for inkorporering af alle former for multimodale tekster. Projekt edidaktik Forsøg med multimodal tekstproduktion På Viden Djurs er der I to klasser blevet gennemført et forsøg med anvendelse af Microsoft Office 365. Hensigten har været at træne de studerende

Læs mere

Projektarbejde. AFL Institutmøde den 6.10.2005 Pernille Kræmmergaard Forskningsgruppen i Informatik

Projektarbejde. AFL Institutmøde den 6.10.2005 Pernille Kræmmergaard Forskningsgruppen i Informatik Projektarbejde AFL Institutmøde den 6.10.2005 Pernille Kræmmergaard Forskningsgruppen i Informatik Ønske for dagen Jeg håber, at i får et indblik i: Hvad studieprojekter er for noget Hvordan projektarbejdet

Læs mere

Modulet Personligt lederskab og Coaching, F12

Modulet Personligt lederskab og Coaching, F12 Modulet Personligt lederskab og Coaching, F12 Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af seminarerne i forhold til de opstillede mål? Sammenhæng mellem specielt første modul (første dag) og de to øvrige

Læs mere

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig?

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Hvordan vurderer du modulets faglige indhold? Hvordan

Læs mere

Semester- og kursusevaluering, Politik & Administration og Samfundsfag, 3. semester, efterår 2016

Semester- og kursusevaluering, Politik & Administration og Samfundsfag, 3. semester, efterår 2016 Semester- og kursusevaluering, Politik & Administration og Samfundsfag, 3. semester, efterår 2016 Indhold Indhold... 1 Indledning... 3 Forretningsudvalgsmøder (FU-møder)... 4 FU-møde 19. september 2016...

Læs mere

Evaluering af Styr Livet Kursus

Evaluering af Styr Livet Kursus Evaluering af Styr Livet Kursus 1. Skriv på et blad, hvad du har fået ud af kurset sæt det på plakaten! Jeg synes kurset indeholder mange gode redskaber til at lære sig selv at kende Jeg er blevet mere

Læs mere

SIV Tysk Kursusevaluering efteråret 2014

SIV Tysk Kursusevaluering efteråret 2014 SIV Tysk Kursusevaluering efteråret 2014 Hvilken uddannelse går du på på dette semester? Hvilken uddannelse går du på på dette semester? - Andet (anfør fx specialisering, tomplads el.lign.) På hvilket

Læs mere

Interview med Maja 2011 Interviewet foregår i Familiehuset (FH)

Interview med Maja 2011 Interviewet foregår i Familiehuset (FH) 1 Interview med Maja 2011 Interviewet foregår i Familiehuset (FH) Hej Maja velkommen her til FH. Jeg vil gerne interviewe dig om dine egne oplevelser, det kan være du vil fortælle mig lidt om hvordan du

Læs mere

1.3 Hvordan er fagets koordinering med årsprøvernes andre fag / beslægtede fag?

1.3 Hvordan er fagets koordinering med årsprøvernes andre fag / beslægtede fag? Page 1 of 7 Titel: Ekstern E05-1.år, 1. semester (1st year) - Økonomiske Principper 1 - Forelæsninger Holdkode: Undervisere tilknyttet dette hold: Antal modtagede svar: 93 Antal respondenter 0 tilknyttet:

Læs mere

Bilag H: Transskription af interview d. 14. december 2011

Bilag H: Transskription af interview d. 14. december 2011 : Transskription af interview d. 14. december 2011 Interviewer (I) 5 Respondent (R) Bemærk: de tre elever benævnes i interviewet som respondent 1 (R1), respondent 2 (R2) og respondent 3 (R3). I 1: jeg

Læs mere

Evaluering, Personligt Udviklingsforløb (PUF) E14

Evaluering, Personligt Udviklingsforløb (PUF) E14 Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Hvordan vurderer du modulets faglige indhold? Hvordan vurderer du modulets pædagogiske indhold? 1 08.02.2015/Lis

Læs mere

Generelt om faget: (Eventuelle kommentarer til højre) - Givet målbeskrivelsen ovenfor, hvordan vurderer du så pensum?

Generelt om faget: (Eventuelle kommentarer til højre) - Givet målbeskrivelsen ovenfor, hvordan vurderer du så pensum? - Givet målbeskrivelsen ovenfor, hvordan vurderer du så pensum? Meget Godt Godt % 6 t 3% 2 Dårligt % Meget Dårligt % % 25% 5% 5% % - Givet målbeskrivelsen ovenfor, hvordan vurderer du så pensum? it is

Læs mere

MPA, 1. sem. E15/Økonomi : Distributionsmail sendt til 10 respondenter : Rykkermail sendt til 7 respondenter

MPA, 1. sem. E15/Økonomi : Distributionsmail sendt til 10 respondenter : Rykkermail sendt til 7 respondenter Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af seminarerne i forhold til de opstillede mål? Var kurset fagligt interessant? Et kursus jeg havde meget store forventninger til og som blev indfriet Set som helhed,

Læs mere

Evaluering brobygning

Evaluering brobygning or_6739.mdb Evaluering brobygning November 2008 Sydvestjyllands Efterskole SELVEVALUERING 2008-09 Evaluering brobygning [ S Y D V E S T J Y L L A N D S E F T E R S K O L E N O V E M B E R 2 0 0 8 ] I ugerne

Læs mere

Evaluering af 6. semester tilvalgsfag SIV forår 2011 Jeanne Strunck

Evaluering af 6. semester tilvalgsfag SIV forår 2011 Jeanne Strunck Evaluering af 6. semester tilvalgsfag SIV forår 2011 Jeanne Strunck Tilvalg: Organisation og ledelse Der er i alt indleveret 29 besvarelser fra 2 fag: Retorik og mundtlig formidling; Styring og ansvarlighed

Læs mere