Udsendelse nr. 1 til de bydende

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Udsendelse nr. 1 til de bydende"

Transkript

1 Udsendelse nr. 1 til de bydende Side 1 af 10 Udsendelse nr. 1 til de bydende Der har været afholdt formøde/spørgemøde den 27. september 2012 kl. 10:00-11:30 for ovennævnte entrepriser. Ved mødet gennemgik ordregiver enkelte punkter af udbudsmaterialet, og gav tilbudsgiverne lejlighed til at stille spørgsmål. Ordregiver orienterede om, at udbuddet omfatter 5 års arbejde for Odense Kommune og 1 års arbejde for Vejdirektoratet, med mulighed for 1-2 års forlængelse af kontrakterne. For Odense Kommune skal den vindende entreprenør dels udføre ledelsesopgaver i vintertjenesten, og dels varetage indkøb af nyt vintermateriel, hvorfor entreprenører med kontrakter indenfor vintertjenesten, eller entreprenører, der producerer eller leverer vintermateriel ikke kan deltage i licitationen. Ved mødets afslutning blev vedligeholdscentret besigtiget. I det følgende anføres spørgsmål modtaget før, under og efter mødet, med ordregivers svar, der vil være en præcisering af udbudsmaterialet. Spørgsmål fra de bydende, med ordregivers svar(i kursiv). Delaftale 1. Vilkår for leje af værksted side 4. Spørgsmål nr. 1: Årseftersyn og reparation af nævnte tekniske installationer, bør være et mellemværende mellem udlejer og ordregiver, ud fra følgende argumenter: Bygningerne og tekniske installationer er ca. 33 år gamle. Større reparationer p.g.a. alder og almindelig slidtage på f.eks. varme og ventilation, porte-loftkran m.m. kan i nogle tilfælde beløbe sig til mellem kr. pr. reparation. Så store reparationer kan være svære at forudsige og kan dermed være svære at prissætte i tilbudsgivningen. Reparationerne vil være af blivende værdi, levetiden efter større reparationer vil typisk række langt ud over denne her entreprises løbetid. Den daglige vedligeholdelse og ansvar, skal selvfølgelig påhvile tjenesteyder. Mit forslag anser jeg for økonomisk mest fordelagtige for ordregiver, og mindre risikofyldt for tjenesteyder. Svar nr.1: Ordregiver vil ændre udbudsmaterialet således, at lejer har ansvaret for den daglige drift og vedligehold af tekniske installationer, herunder ansvar for gennemførelse af lovpligtige eftersyn, samt for gennemførelse af nødvendigt vedligehold og reparation, efter nærmere aftale med ordregiver. Lejers udgifter til reparation eller udskiftning afholdes af udlejer.

2 Udsendelse nr. 1 til de bydende Side 2 af 10 Vilkår side 21. den 5. medarbejder. Spørgsmål nr. 2: Den 5. medarbejder i udbudsmaterialet, har i sin nuværende aflønning et ekstra honorar indregnet i sin løn, som ifølge aftale mellem O.A.E. og Odense Kommune er et ekstra honorar rådighedstillæg som betyder at Odense Kommune/vejinspektørerne kan kontakte medarbejderen uden for normal arbejdstid året rundt, i tilfælde af oliespild på kørebaner udlevering af materiel m.m. Medarbejderen er ikke forpligtiget til at besvare opkaldet eller møde op hvis ikke det er muligt. Udkald afregnes efterfølgende efter en model udarbejdet af Leif Mikkelsen. Hvis aftalen skal fortsætte vil det dog være mere enkelt at afregning sker i henhold til entrepriseaftalen for vinterværkstedet. Skal aftalen fortsætte? Hvor meget vil det kunne forventes af vejinspektørerne kan benytte medarbejder nr. 5. pr. år. Er der en beskrivelse af opgaverne? Svar nr. 2: Nej, ordregivere ønsker ikke aftalen om rådighedsvagt for den pågældende medarbejder opretholdt under denne entreprise. Tjenesteyder kan påregne at medarbejder nr. 5 skal stå til rådighed for Parkeringskontoret i ca. 75 % af sin arbejdstid, og at dette kan aftales med Parkeringskontoret med 1-4 ugers varsel. Ved pludselig sygdom, kan denne frist dog blive overskredet. Tjenesteyder skal herudover selv påregne at beskæftige medarbejderen, herunder ved salg af hans ydelser til Odense Kommune til beskrevne og ikke beskrevne opgaver. Alle opgaver bestilles hos tjenesteyder. Tilbuds- og afregningsgrundlag afsnit Spørgsmål nr. 3 Telefonkonsultation uden for normal arbejdstid. For at forhindre misforståelser mellem ordregiver og tjenesteyder bør reglerne præciseres. Er det afregning pr. telefonopkald eller er der et tidsinterval i forhold til ny afregning ved efterfølgende telefonopkald? Svar nr. 3: Ved telefonkonsultation uden for arbejdstid betales for opkaldets varighed, dog minimum 1 time. Såfremt der forekommer flere opkald inden for ovennævnte time, betales fra 1. opkalds start til sidste opkalds afslutning. Opkald regnes fælles for delaftale nr. 1 og nr. 2 Samtidigt ændres forholdet vedr. overtidstillæg, således at der for udkald, hvor arbejdet ikke ligger i forlængelse af den daglige arbejdstid (morgen eller aften) betales overtidstillæg for mindst 4 timer. Hvor efterfølgende udkald finder sted inden for 4 timer efter forudgående udkald betales fra første udkald til afslutning af arbejdet igangsat pga. sidste udkald. Udkaldets længde opgøres fælles for delaftale nr. 1 og 2.

3 Udsendelse nr. 1 til de bydende Side 3 af 10 Vaskeplads delaftale 1. Spørgsmål nr. 4 Der er ikke i udbudsmaterialet nævnt noget om drift og vedligehold af vaskeplads og vaskehal med tilhørende udstyr (højtryksrensere). Vaskepladsen bruges i vinterhalvåret primært af vinterentreprenørerne til vask/spuling af vintermateriellet og deres køretøjer. Eksterne entreprenører (servicehold) m.m. bruger vaskepladsen hele året. Tjenesteyder bruger vaskepladsen til ekstra rengøring af maskinerne ved eftersyn uden for sæson og afvaskning af sne og is i sæson i forbindelse med reparationer. Forslag: Jeg foreslår at ordregiver betaler drift og vedligehold af vaskeplads / hal herunder tømning af sandfang og olieudskiller. Tjenesteyder fører tilsyn og renhold af vaskeplads og vaskehal vederlagsfrit, som modydelse for tjenesteyders brug af vaskehal /plads Svar nr. 4: Ordregivers vaskeplads og -hal står til rådighed for alle Odense Kommunes entreprenører, herunder tjenesteyder. Det tilføjes i lejekontrakten, at lejer også forestår drift og renhold af vaskeplads og -hal, idet udlejer betaler for vand, samt for tømning af sandfang og olieudskiller. Udstyr som højtryksrensere mv. vedligeholdes og forsynes med brændstof mv. af tjenesteyder for ordregivers regning. Delaftale 2. Spørgsmål nr. 5 Servicebiler. V.D. stiller krav om 2 servicebiler, dette krav finder jeg er skudt langt over målet. I den nuværende entreprise var kravet også 2 biler, her kom jeg i sin tid med et alternativt tilbud, hvor VD og Odense Kommune delte en servicevogn. I den nye entreprise er VD`s mængde af materiel stærkt reduceret i forhold til den gamle entreprise, så efter vores erfaringer og bedste overbevisning er en servicevogn dækkende for behovet. I sidste entreprise blev det droppet at skifte skær på saltpladserne. Alle skær skift foregår på Olfert Fichers vej. Svar nr. 5 Kravet til servicebiler bliver reduceret til 1 i delaftale nr. 2. Spørgsmål nr. 6 Blandeanlæg: I tilbudslisten skal vi afgive bud på rep. og vedligehold af 2 stk. blandeanlæg Epo Mix 20 og Nidoanlæg. VD råder ikke over blandeanlæg på Fyn. Svar nr. 6 Blandeanlæg udgår af delopgave nr. 2

4 Udsendelse nr. 1 til de bydende Side 4 af 10 Spørgsmål nr. 7 Kombispredere og plove VD har ingen kombispredere type AST 4902 på Fyn. På Fyn bruges Epoke S 4400 og S 4402 VD har ingen SPS 300 og SP 310 plove på Fyn. Svar nr. 7 Tilbudslisten ændres således at der afgives pris på Kombispredere med dyser, som AST 4902, S4400, S4402 eller lignende. Tilbudslisten ændres således at der afgives pris på sideplove med sjapskær, uden nærmere angivelse. Spørgsmål nr. 8 Skal tjenesteyder renholde saltpladsen på Olfert Fischers Vej? Svar nr. 8 Ja, det udføres som timelønsarbejde som anført i Vilkår side 22. Spørgsmål nr. 9 Indgår ansvar for porte i depotbygningen også i delopgave nr. 1. Svar nr. 9 Ja, selv om depotbygningen ikke indgår i tjenesteyders lejemål, har tjenesteyder ansvaret for disse porte, som beskrevet i vilkår for leje af vinterværksted. Spørgsmål nr. 10 I Vilkår side 16 er det krævet, at der skal være blinkende gult kryds på servicevogne. Hvorfor det? Der bliver ikke udført servicearbejde på motorveje. Svar nr. 10 Kravet til blinkende gul pil frafaldes. Spørgsmål nr. 11 Hvornår skal bilag 2 vedr. arbejdsmiljø udfyldes? Svar nr. 11 Bilaget vil blive gennemgået ved projektgennemgangen, hvorefter entreprenøren udfylder, og vedligeholder det. Spørgsmål nr. 12 I Vilkår for leje af Vinterværkstedet er anført nogle beløb for forbrug i Er det de samlede forbrug, eller det forbrug lejer skulle have betalt ved den angivne fordeling. Svar nr. 12 Det er det forbrug lejer skulle have betalt med den anførte fordeling.

5 Udsendelse nr. 1 til de bydende Side 5 af 10 Spørgsmål nr. 13 Hvad indebærer brug af Vinterman? Hvilke programmer/registre/funktioner skal anvendes? Svar nr. 13 Ordregiver henviser til beskrivelsen af Vinterman på samt Vinterman brugervejledningen på I brugervejledningen er de primære områder beskrevet i afsnit 5.6, 5.7 samt 5.8 dækkende udstyr, udstyrsaktiviteter samt reservedele, der anvendes i øjeblikket. Funktionerne omkring evaluering af dataopsamling mv. vil også skulle anvendes (afsnit 6.15 og 6.15). Yderligere anvendelse af Vinterman vil kunne kræves, ved at ordregiver angiver hvilke dele af Vinterman værkstedsentreprenøren skal benytte, og der indgås aftale herom. For delaftale 1 gælder yderligere, at der ikke skal ske indscanning af dokumenter i Vinterman. Spørgsmål nr. 14 Vedr. rabatgivning i delaftale 1. som baserer sig på arbejdsmængden i delaftale 2. Det er vores opfattelse at hovedpost Drift af vedligeholdscenter, som er en fast ydelse i forhold til husleje m.m. ikke bør indgå i beregningen af rabatten i forhold til delaftale 2 med følgende begrundelse: Den faste ydelse i delaftale er væsentlig større end den samlede entreprise i delaftale 2. Post indgår ikke i delaftale 2. Svar nr. 14 Forholdet ændres, således at rabatten skal gives på summen af hovedpost 2, 3 og 4. Spørgsmål nr. 15 I perioden fra 2007 hvor OAE flyttede entreprisen til Olfert Fishers vej, har der løbende været foretaget nødreparationer af værkstedsgulvet, fordi betongulvet er porøst efter mange års nedsivning af vand. Problemet er størst på de vognbaner med reparationsgravene, hvor der er kælder under. Odense Kommune har løbende fået foretaget nødreparationer af betongulvene, med begrundelse i at der ikke har været råd til en gennemgribende renovering af gulvene. Større sætninger og skader på gulvene som skyldtes mange års slid og manglende vedligehold/reparationer, bør være et anliggende mellem ejendomsadministrationen og ordregiver. Tjenesteyder forpligtiger sig til den daglige vedligeholdelse og renhold af betongulvene. Der bør ved start af entreprisen laves et sundhedscheck af bebyggelsen med deltagelse af ejendomsadministrationen, tjenesteyder og ordregiver. Svar nr. 15 Ved indvendigt vedligehold forstås ikke forbedringer af det lejede eller konstruktive indgreb, der ikke skyldes lejers brug eller misbrug. Ved overtagelse af lejemålet foretages normal gennemgang af det udlejede.

6 Udsendelse nr. 1 til de bydende Side 6 af 10 Spørgsmål nr. 16 Delaftale 2. I arbejdsbeskrivelse MONTERING ALLE PLOVE skal punktet "frontplade monteres" udgå, da det i VD's entreprise med vognmændene, er et krav at vognmanden stiller med bil og frontplade monteret. Værkstedets opgave vil være at kontrollere om vognmandens udstyr, frontpladebeslag og stik m.m. er i orden. I arbejdsbeskrivelse AFMONTERING ALLE PLOVE skal punktet "frontplade demonteres" udgå da frontpladen tilhører vognmanden. Svar nr. 15 Ja, Vejdirektoratets vinterentreprenører skal, til snerydning, selv stille med frontplade monteret, hvorfor frontplader ikke indgår i Afmontering/montering efter/før vintersæsonen

7 Udsendelse nr. 1 til de bydende Side 7 af 10 Der foretages følgende ændringer af udbudsmaterialet Vilkår for leje af værkstedsbygninger mv. Side 2, Omfang, 6. afsnit: 2 el portalkraner på værkstedet, løfteevne er kg. 2 el portalkraner på værkstedet, løfteevne er kg. Side 3 1. afsnit: Depotbygning: 3 el-porte 7 porte med rulle Depotbygning: 3 el-porte 7 porte med rulle Depotbygningen er ikke en del af det udlejede, men lejer forstår drift og vedligehold af portene, som anført efterfølgende. Side 4, Andre ydelser og forpligtelser, 2. og 3. afsnit: Lejer har dog reparation/vedligehold og lovpligtigt eftersyn af elektriske porte. Seneste lovpligtige eftersyn er gennemført 17. november Lejer har alt indvendig vedligehold, herunder eftersyn og reparation af inventar, herunder loftkraner, olieudskiller, el, vvs og varmeinstallationer, udsugnings- og ventilationsanlæg m.m. samt nagelfast inventar og udstyr. Seneste lovpligtige eftersyn af loftskraner er gennemført 7. november Lejer forestår dog drift og vedligehold af porte, herunder lovpligtigt eftersyn af elektriske porte. Seneste lovpligtige eftersyn er gennemført 17. november Lejer forestår alt indvendig vedligehold, herunder drift, vedligehold og eftersyn af inventar, herunder loftkraner, olieudskiller, el, vvs og varmeinstallationer, udsugnings- og ventilationsanlæg m.m. samt nagelfast inventar og udstyr. Seneste lovpligtige eftersyn af loftskraner er gennemført 7. november Lejer iværksætter reparation og udskiftning efter aftale med udlejer, som afholder alle udgifter til reparation og udskiftning. Side 4, Andre ydelser og forpligtelser: Til sidst i afsnittet tilføjes: Lejer forestår ligeledes drift og renhold af vaskehal og vaskeplads, beliggende i hhv. i tilslutning til udlejers depotbygning/lagerbygning. Udlejer betaler dog udgifter til vand, samt til tømning af sandfang og olieudskiller. Udlejers udstyr/højtryksrensere mv. vedligeholdes og forsynes med brændstof af tjenesteyder for ordregivers regning.

8 Udsendelse nr. 1 til de bydende Side 8 af 10 Vilkår for arbejdets udførelse, delaftale nr. 1 Side 21, Parkeringskontoret mv. Hele afsnittet I forbindelse med virksomhedsoverdragelsen får tjenesteyder overført en medarbejder (medarbejder nr. 5), der i et vist omfang skal stilles til rådighed for ordregivers parkeringskontor. Tjenesteyder kan påregne at arbejdet for parkeringskontoret vil andrage ca timer på årsbasis, godt 4 timer dagligt, og fuld tid i de perioder, hvor kontorets 2 medarbejdere holder ferie, idet medarbejderen skal kunne vikariere for parkeringskontorets medarbejdere. Arbejdstid vil kunne aftales med parkeringskontoret 1-4 uger i forvejen, bortset fra ved akut sygdom. Opgaven for parkeringskontoret må kun udføres af den af ordregiver udpegede medarbejder. Når denne medarbejder fratræder tjenesteyder vil denne opgave bortfalde, med mindre ordregiver kan godkende en anden medarbejder. Side 16, Værktøj, 3. afsnit: Servicebiler skal være forsynet med blinkende gult kryds, jf. vejreglen Afmærkning af vejarbejder, dateret april Servicebilen skal være afmærket, jf. BEK nr. 800 af 04/07/2012 Bekendtgørelse om afmærkning af vejarbejder mv. Vilkår for arbejdets udførelse, delaftale nr. 2 Side 14, Værktøj, 2. og 3. afsnit Eksternt udstyr målrettet til Delaftale 2 Til brug for eftersyn, reparation og vedligehold af materiel under beredskabsperioden, skal tjenesteyder råde over mindst 1 servicevogn, indrettet til følgende opgaver: Eftersyn og vedligehold i sæsonen af væskespredere, fugtsaltspredere og kombispredere Mindre reparationer på mekanisk, elektrisk og hydraulisk udstyr. Udskiftning af sliddele på sneplove mv. Servicebilen skal være afmærket, jf. BEK nr. 800 af 04/07/2012 Bekendtgørelse om afmærkning af vejarbejder mv. Arbejdsbeskrivelser værksted VD Fælles Arbejdsbeskrivelser, plove: Side 1, Afmontering alle plove, tabellen 2. række: Frontplade demonteres fra lastbil. Opbevares på palle mærket med rute-/maskinnummer. Teksten udgår!

9 Udsendelse nr. 1 til de bydende Side 9 af 10 Side 5, Montering alle plove, tabellen 1. række: Frontplade og chassisbeslag: Kontrol for brud og skævheder. Frontpladen monteres og hældning kontrolleres. Kontroller svingbolte frontplade / parallelogram plov. Frontplade og chassisbeslag: Kontrol for brud og skævheder. Frontpladens hældning kontrolleres. Kontroller svingbolte frontplade / parallelogram plov. Tilbuds- og afregningsgrundlag Side 4, Prisreduktion afsnit 2 og 3 Rabatten angives som en procent af den samlede tilbudssum i delaftale nr. 1, og anføres på tilbudslistens forside. Rabatten afregnes hver måned på alle ydelser i delaftale nr. 1 iht. Tilbudslistens priser. Rabatten angives som en procent af tilbudssummen for hovedpost 2, 3 og 4 i delaftale nr. 1, og anføres på tilbudslistens forside. Rabatten afregnes hver måned på alle ydelser i delaftale nr. 1, afregnet iht. Tilbudslistens priser fra hovedposterne 2, 3 og 4. Side 8, Overtidstillæg Overskrift og hele afsnittet Overtidstillæg Som tillæg til normaltimeløn eller enhedspriser betales pr. medarbejder et overtidstillæg pr. påbegyndt time for det antal overarbejdstimer der er præsteret. For udkald, hvor arbejdet ikke ligger i forlængelse af den daglige arbejdstid (morgen eller aften) betales dog overtidstillæg for mindst 4 timer. Hvor efterfølgende udkald finder sted indenfor 4 timer efter forudgående udkald, betales fra første udkald til afslutning af arbejdet igangsat pga. sidste udkald. Udkaldets længde opgøres fælles for delaftale nr. 1 og nr. 2. Såfremt afhjælpning af fejl kan gennemføres ved telefonkonsultation, betales for opkaldets varighed, dog minimum 1 time. Såfremt der forekommer flere opkald inden for ovennævnte time, betales fra 1. opkalds start til sidste opkalds afslutning. Opkald regnes fælles for delaftale nr. 1 og nr. 2

10 Udsendelse nr. 1 til de bydende Side 10 af 10 Tilbudsliste Delaftale nr. 1 Forsiden, 4. afsnit: I de måneder, hvor tilbudsgiver har kontrakt med både Vejdirektoratet og Odense Kommune om "Drift, vedligehold og administration af vintermateriel" yder tilbudsgiver en rabat på denne entreprise (Deaftale nr. 1) på: I de måneder, hvor tilbudsgiver har kontrakt med både Vejdirektoratet og Odense Kommune om "Drift, vedligehold og administration af vintermateriel" yder tilbudsgiver en rabat på denne entreprises (Delaftale nr. 1) hovedposter 2, 3 og 4 på: Side 9, Hovedpost 4 Post udgår Øvrige mængder i post 4.1 er ændret Tilbudsliste Delaftale nr. 2 Side 4, Hovedpost 2 Post og post udgår Side 4, Hovedpost 2 Post Epoke - AST m 3 tørstof og 6 m 3 lage Post Kombispredere med dyser, som AST 4902, S4400, S4402 Side 4, Hovedpost 2 Post udgår Post Villeton 36 og AM Hudik stk. Post Sideplove med sjapskær 31 stk. Side 5, Hovedpost 3 Post 3.1 udgår Nyt udbudsmateriale Der udsendes nye tilbudslister til delopgave nr. 1 og nr. 2.

VEDLIGEHOLD AF VINTER- MATERIEL

VEDLIGEHOLD AF VINTER- MATERIEL TILBUD- OG AFREGNINGSGRUNDLAG VEDLIGEHOLD AF VINTER- MATERIEL SEPTEMBER 2012 Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) Side 1 af 8 Tilbuds- og afregningsgrundlag Indholdsfortegnelse 1. Generelt... 2 1. Vedligeholdscenter...

Læs mere

Overført kr. 2. Eftersyn og vedligehold. Overført kr. 3. Reparation til faste enhedspriser

Overført kr. 2. Eftersyn og vedligehold. Overført kr. 3. Reparation til faste enhedspriser Undertegnede tilbyder at udføre nedenstående arbejder på det i Betingelser og Vilkår af angivne grundlag for en betaling af: Pris i alt kr. ekskl. moms 1. Vedligeholdscenter Overført kr. 2. Eftersyn og

Læs mere

Overført kr. 2. Eftersyn og vedligehold. Overført kr. 3. Reparation til faste enhedspriser

Overført kr. 2. Eftersyn og vedligehold. Overført kr. 3. Reparation til faste enhedspriser 3. oktober 2012 Side 1 af 1 Undertegnede tilbyder at udføre nedenstående arbejder på det i Betingelser og Vilkår af angivne grundlag for en betaling af: Pris i alt kr. ekskl. moms 1. Vedligeholdscenter

Læs mere

Vejdirektoratet 22. maj 2013 Servicering af Vejdirektoratets vintermateriel 2013 Side 1 af 5 Spørgsmål og svar Nr. 1

Vejdirektoratet 22. maj 2013 Servicering af Vejdirektoratets vintermateriel 2013 Side 1 af 5 Spørgsmål og svar Nr. 1 Servicering af Vejdirektoratets vintermateriel 2013 Side 1 af 5 Spørgsmål nr. 1 2 3 4 Spørgsmål Der er i materialet ikke nævnt noget om de værkstedslokaler, som er på en del Vejdirektoratets materielpladser.

Læs mere

Rebild Kommune VINTERTJENESTE. Tilbuds- og afregningsgrundlag. Juni 2015. Nellemann, Nielsen & Rauschenberger A/S

Rebild Kommune VINTERTJENESTE. Tilbuds- og afregningsgrundlag. Juni 2015. Nellemann, Nielsen & Rauschenberger A/S VINTERTJENESTE Juni 2015. Nellemann, Nielsen & Rauschenberger A/S INDHOLDSFORTEGNELSE 1. GENERELT... 2 1.1 Retningslinier ved ændring af en rutes udstrækning... 2 1.2 Retningslinier for prisregulering...

Læs mere

Faaborg-Midtfyn Kommune Drift, vedligehold og administration af materiel til vintertjenesten juni 2016 Side 1 af 1

Faaborg-Midtfyn Kommune Drift, vedligehold og administration af materiel til vintertjenesten juni 2016 Side 1 af 1 Faaborg-Midtfyn Kommune Drift, vedligehold og administration af materiel til vintertjenesten juni 2016 Side 1 af 1 Undertegnede tilbyder at udføre nedenstående arbejder på baggrund af udbudsmaterialet

Læs mere

Udbud af vintertjeneste Ring 3, Roskildevej m.fl. Genudbud, kørebaner

Udbud af vintertjeneste Ring 3, Roskildevej m.fl. Genudbud, kørebaner Udbud af vintertjeneste 2017 2021. Tilbudsliste (TBL) Glostrup Kommune på vegne af Herlev, Gladsaxe, Albertslund, Rødovre, Lyngby-Taarbæk og Glostrup kommuner 17. juli 2017 Tilbudsliste (TBL) Forside Tilbudsliste

Læs mere

YDELSESBESKRIVELSE - SERVICE

YDELSESBESKRIVELSE - SERVICE Ydelsesbeskrivelse - Service Indholdsfortegnelse Dato: Marts 2018 YDELSESBESKRIVELSE - SERVICE Indholdsfortegnelse Side 1 ARBEJDSBESKRIVELSE SERVICE...1 1.1 VILKÅR...1 1.1.1 Opgavens omfang...1 1.2 ORDREGIVERENS

Læs mere

Udbudsforskrifter. Vintertjeneste

Udbudsforskrifter. Vintertjeneste Udbudsforskrifter Drift Vintertjeneste Paradigma for betingelser Udgave Under udarbejdelse Til frivillig brug med henblik på erfaringsopsamling Til endelig behandling i Vejregelrådet Vejdirektoratet Vejregelrådet

Læs mere

UDBUD AF GLATFØREBEKÆMPELSE OG SNERYDNING GENUDBUD AF 9 RUTER

UDBUD AF GLATFØREBEKÆMPELSE OG SNERYDNING GENUDBUD AF 9 RUTER AUGUST 2016 NORDDJURS KOMMUNE UDBUD AF GLATFØREBEKÆMPELSE OG SNERYDNING 2016-2019 GENUDBUD AF 9 RUTER ADRESSE COWI A/S Visionsvej 53 9000 Aalborg TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk AUGUST

Læs mere

Betingelser. Udbud på Vintertjenester 2014 Fredericia Kommune. Offentligt udbud. Juni 2014

Betingelser. Udbud på Vintertjenester 2014 Fredericia Kommune. Offentligt udbud. Juni 2014 Udbud på Vintertjenester til Fredericia kommune Offentligt udbud Juni 2014 Tovholder for udbuddet: Fredericia Kommune: Att: Malene Frederiksen Gothersgade 20 DK-7000 Fredericia Danmark malenefrederiksen1@fredericiadk

Læs mere

Tilbuds- og afregningsgrundlag

Tilbuds- og afregningsgrundlag Odense Kommune, Natur, Miljø og Trafik Tlf. 6613 1372 Tilbuds- og afregningsgrundlag Side 1 af 6 Tilbuds- og afregningsgrundlag INDHOLDSFORTEGNELSE Side 1. GENERELT 2 2. RETNINGSLINIER VED ÆNDRING AF EN

Læs mere

Tilbudsliste - samleliste

Tilbudsliste - samleliste Side A Tilbudsliste - samleliste Undertegnede tilbyder herved at udføre vintertjeneste på nestående ruter på det i udbudsmaterialet, dateret 11. juli 2014, angivne grundlag. Entreprise Rute Snerydning

Læs mere

Vejdirektoratet, Servicering af vintermateriel april 2013 Fælles Tilbuds-, afregnings- og bodsgrundlag (TABG)

Vejdirektoratet, Servicering af vintermateriel april 2013 Fælles Tilbuds-, afregnings- og bodsgrundlag (TABG) Indholdsfortegnelse A. GENERELT... 3 B. PRISREGULERING... 3 C. BETALING... 4 D. PRISFASTSÆTTELSE... 4 1. Generelt... 4 2. Særlig montering... 4 3. Timelønsarbejder m.v.... 5 E. ENTREPRISEOPSTART... 6 1.

Læs mere

Udsendelse nr. 1 til de bydende

Udsendelse nr. 1 til de bydende Udsendelse nr. 1 til de bydende Side 1 af 9 Udsendelse nr. 1 til de bydende Odense Kommune har afholdt formøde den 22. april 2014 på Vinterværkstedet i Odense. Ved formødet blev de væsentligste ændringer

Læs mere

GLATFØREBEKÆMPELSE OG SNERYDNING

GLATFØREBEKÆMPELSE OG SNERYDNING ADRESSE COWI A/S Visionsvej 53 9000 Aalborg TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk MAJ 2018 NORDFYNS KOMMUNE GLATFØREBEKÆMPELSE OG SNERYDNING 2018-2021 PROJEKTNR. A109508 DOKUMENTNR. A109508-02-08

Læs mere

GLATFØREBEKÆMPELSE OG SNERYDNING

GLATFØREBEKÆMPELSE OG SNERYDNING AUGUST 2016 ODDER KOMMUNE GLATFØREBEKÆMPELSE OG SNERYDNING 2016-2019 ADRESSE COWI A/S Visionsvej 53 9000 Aalborg TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk ODDER KOMMUNE GLATFØREBEKÆMPELSE OG

Læs mere

Udbudsforskrifter. Vintertjeneste

Udbudsforskrifter. Vintertjeneste Udbudsforskrifter Drift Vintertjeneste Vintertjeneste med håndarbejde og småmateriel Paradigma for tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG-P) Udgave Under udarbejdelse Til frivillig brug med henblik på erfaringsopsamling

Læs mere

CENTER FOR PARK & VEJ juni Vintertjeneste i Frederikshavn Kommune. Tilbuds- og afregningsgrundlag

CENTER FOR PARK & VEJ juni Vintertjeneste i Frederikshavn Kommune. Tilbuds- og afregningsgrundlag FREDERIKSHAVN KOMMUNE SAG EMN-2017-00902 CENTER FOR PARK & VEJ juni 2017 Vintertjeneste i Frederikshavn Kommune 1. GENERELT et (TAG) angiver retningslinjer ved ændring af arbejdet, prisregulering og betaling.

Læs mere

Rettelser og tilføjelser: Herved meddeles følgende rettelser og tilføjelser til udbudsmaterilet for ovennævnte udbud:

Rettelser og tilføjelser: Herved meddeles følgende rettelser og tilføjelser til udbudsmaterilet for ovennævnte udbud: Til de bydende RETTELSESBLAD/SUPPLERENDE MEDDELELSE NR. 1 Udbud af levering af saltspredere og sneplove, 2016-2019 Rettelser og tilføjelser: Herved meddeles følgende rettelser og tilføjelser til udbudsmaterilet

Læs mere

Udbudsforskrifter. Vintertjeneste

Udbudsforskrifter. Vintertjeneste Udbudsforskrifter Drift Vintertjeneste Samlet vintertjeneste i et geografisk område Paradigma for tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG-P) Udgave Under udarbejdelse Til frivillig brug med henblik på erfaringsopsamling

Læs mere

Skemaer med oplysninger om køretøj og chauffører (kun 1 side pr. køretøj) Erklæring om omfang af ubetalt forfalden gæld til det offentlige.

Skemaer med oplysninger om køretøj og chauffører (kun 1 side pr. køretøj) Erklæring om omfang af ubetalt forfalden gæld til det offentlige. TILBUDSSAMLELISTE Lastbilruter Undertegnede tilbyder herved at udføre vintertjeneste på nedenstående entrepriser på det i betingelserne, dateret april 2014 angivne grundlag Rutenr. Aktivitet Tilbudssum

Læs mere

Odder Kommune. Vintertjeneste. Tilbuds og afregningsgrundlag (TAG) August 2012

Odder Kommune. Vintertjeneste. Tilbuds og afregningsgrundlag (TAG) August 2012 Vintertjeneste Tilbuds og afregningsgrundlag (TAG) August 2012 Vintertjeneste Tilbuds og afregningsgrundlag (TAG) August 2012 Dokument nr A030547_5_TAG_Odder_2012 Revision nr 10 Udgivelsesdato 17 august

Læs mere

vintertjeneste med specialmaskiner 2013

vintertjeneste med specialmaskiner 2013 vilkår vintertjeneste med specialmaskiner 2013 sneslynger Februar 2013 DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 8. februar 2013 VINTERTJENESTE VILKÅR, VINTERTJENESTE MED SPECIALMASKINER (VSP) Sneslynger

Læs mere

UDBUD AF VINTERTJENESTE 2014-2018

UDBUD AF VINTERTJENESTE 2014-2018 APRIL 14 LEJRE KOMMUNE UDBUD AF VINTERTJENESTE 14-18 TILBUDSLISTE - TBL ADRESSE COWI A/S Havneparken 1 71 Vejle TLF +45 56 4 FAX +45 56 4 99 99 WWW cowi.dk APRIL 14 LEJRE KOMMUNE UDBUD AF VINTERTJENESTE

Læs mere

AALBORG KOMMUNE VINTERTJENESTE AALBORG KOMMUNE LASTBILENTREPRISER. TILBUDS- og AFREGNINGSGRUNDLAG - TAG

AALBORG KOMMUNE VINTERTJENESTE AALBORG KOMMUNE LASTBILENTREPRISER. TILBUDS- og AFREGNINGSGRUNDLAG - TAG AALBORG KOMMUNE Entreprenør Hattemagervej 22 9000 Aalborg VINTERTJENESTE AALBORG KOMMUNE 2018 2021 LASTBILENTREPRISER TILBUDS- og AFREGNINGSGRUNDLAG - TAG Version 1.0 Maj 2018 TAG Lastbiler 2018-2021 SIDE

Læs mere

EU-udbud 2018/S Levering af håndværkerydelser til Horsens Kommune

EU-udbud 2018/S Levering af håndværkerydelser til Horsens Kommune EU-udbud 2018/S 074-163387 Levering af håndværkerydelser til Horsens Kommune - 17.08.2018 Nr. 1 Dato for modtagelse af spørgsmål Dato for besvarelse af spørgsmål Spørgsmål 17-04-2018 17-04-2018 Vil referencer,

Læs mere

Udbud af vintertjeneste 20132016

Udbud af vintertjeneste 20132016 Udbud af vintertjeneste 20132016 Tilbuds og afregningsgrundlag (TAG) Februar 2013 Udbud af vintertjeneste 20132016 Tilbuds og afregningsgrundlag (TAG) Marts 2013 Dokument nr A0305472013104TAG Revision

Læs mere

Delaftale 2 Saltning, grusning og snerydning med lastbil

Delaftale 2 Saltning, grusning og snerydning med lastbil Vintertjeneste 204 209 Tlf. 663 372 4. april 204 Tilbudsliste Forside Undertegnede tilbyder at udføre vintertjeneste på de nedennævnte ruter til de anførte priser. Tilbuddet er afgivet på grundlag af udbudsbetingelserne

Læs mere

Udbudsforskrifter. Vintertjeneste

Udbudsforskrifter. Vintertjeneste Udbudsforskrifter Drift Vintertjeneste Paradigma for Udbudsbrev Udgave Under udarbejdelse Til frivillig brug med henblik på erfaringsopsamling Til endelig behandling i Vejregelrådet Vejdirektoratet Vejregelrådet

Læs mere

Udbudsforskrifter, drift. Vintertjeneste

Udbudsforskrifter, drift. Vintertjeneste Udbudsforskrifter, drift Vintertjeneste Vintertjeneste med traktor Paradigma for tilbudsliste (TBL-P) Maj 2004 TILBUDSSAMLELISTE I skemaet anføres alle entreprisenumre, der udbydes samtidigt. Der skal

Læs mere

Udbudsforskrifter, drift. Vintertjeneste

Udbudsforskrifter, drift. Vintertjeneste Udbudsforskrifter, drift Vintertjeneste Vintertjeneste med lastbil Paradigma for tilbudsliste (TBL-P) Maj 2004 TILBUDSSAMLELISTE I skemaet anføres alle entreprisenumre, der udbydes samtidigt. Der skal

Læs mere

Levering af vintermateriel

Levering af vintermateriel Levering af vintermateriel Saltspredere til kørebaner og stier Juli 2017 Side 1 af 9 Indholdsfortegnelse 1 Alment 3 2 Orientering 3 3 Bestemmelser om udbud og tilbud 4 3.1 Oplysninger om skatter, miljøbeskyttelse,

Læs mere

Udbudsforskrifter. Vintertjeneste

Udbudsforskrifter. Vintertjeneste Udbudsforskrifter Drift Vintertjeneste Vintertjeneste med lastbil Paradigma for tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG-P) Udgave Under udarbejdelse Til frivillig brug med henblik på erfaringsopsamling Til

Læs mere

BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT)

BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT) DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 2. juli 2014 BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT) VINTERTJENESTE PÅ KØREBANER 2014 2. JULI 2014 Niels Bohrs Vej 30 9220 Aalborg Øst vd@vd.dk EAN 5798000893450

Læs mere

SIDE 1 af 6 Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG)

SIDE 1 af 6 Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) 1 af 6 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE 2 af 6 1 Alment... 3 1.2 Enhedspriser...3 1.3 Mængder...3 1.4 Afregning...3 2 Delaftale 1: Levering af kombispredere med hydraulisk drivsystem... 3 2.1 Hovedydelser...3

Læs mere

Udsendelse nr. 2 til de bydende

Udsendelse nr. 2 til de bydende Udsendelse nr. 2 til de bydende Side 1 af 9 Udsendelse nr. 2 til de bydende Odense Kommune har afholdt formøde den 4. april 2013 på Vintercentralen i Odense. Ved formødet blev de væsentligste ændringer

Læs mere

Vintertjeneste på præventiv rute -udbud af 7 entrepriser.

Vintertjeneste på præventiv rute -udbud af 7 entrepriser. Vintertjeneste på præventiv rute -udbud af 7 entrepriser. Tilbudslister. Undertegnede entreprenør tilbyder at udføre vintertjeneste i Middelfart kommune, som anført i udbudsmaterialet, dateret juni 2011

Læs mere

AALBORG KOMMUNE VINTERTJENESTE AALBORG KOMMUNE TRAKTORENTREPRISER. TILBUDS- og AFREGNINGSGRUNDLAG - TAG

AALBORG KOMMUNE VINTERTJENESTE AALBORG KOMMUNE TRAKTORENTREPRISER. TILBUDS- og AFREGNINGSGRUNDLAG - TAG AALBORG KOMMUNE Entreprenør Hattemagervej 22 9000 Aalborg VINTERTJENESTE AALBORG KOMMUNE 2018 2021 TRAKTORENTREPRISER TILBUDS- og AFREGNINGSGRUNDLAG - TAG Version 1.0 Maj 2018 INDHOLD TILBUD- OG AFREGNINGSGRUNDLAG...

Læs mere

Udbudsforskrifter, drift. Vintertjeneste

Udbudsforskrifter, drift. Vintertjeneste Udbudsforskrifter, drift Vintertjeneste Samlet vintertjeneste i et geografisk område Paradigma for tilbudsliste (TBL-P) Maj 2004 TILBUDSSAMLELISTE Der kan udbydes enten enkeltentrepriser eller områdeentrepriser,

Læs mere

Udbudsforskrifter, drift. Vintertjeneste

Udbudsforskrifter, drift. Vintertjeneste Udbudsforskrifter, drift Vintertjeneste Vintertjeneste med specialmaskiner Paradigma for tilbudsliste (TBL-P) Maj 2004 TILBUDSSAMLELISTE I skemaet anføres alle entreprisenumre, der udbydes samtidigt. Der

Læs mere

Samlet driftsudbud 2012 Hovedområdet "Vintertjeneste" Fagområde "Vintertjeneste på kørebaner" Rettelsesblad nr. VIN-VKØR-5

Samlet driftsudbud 2012 Hovedområdet Vintertjeneste Fagområde Vintertjeneste på kørebaner Rettelsesblad nr. VIN-VKØR-5 DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 8. juni 2012 KBP KBP@vd.dk Samlet driftsudbud 2012 Hovedområdet "Vintertjeneste" Fagområde "Vintertjeneste på kørebaner" Rettelsesblad nr. VIN-VKØR-5 Tidligere

Læs mere

VEDLIGEHOLD AF VINTER- MATERIEL

VEDLIGEHOLD AF VINTER- MATERIEL BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD VEDLIGEHOLD AF VINTER- MATERIEL SEPTEMBER 2012 Bestemmelser om udbud og tilbud Side 1 af 10 Bestemmelser om udbud og tilbud INDHOLDSFORTEGNELSE Side Orientering... 2 Odense

Læs mere

Særlige Betingelser INDHOLDSFORTEGNELSE

Særlige Betingelser INDHOLDSFORTEGNELSE Særlige Betingelser (SB) Side 1 af 6 Særlige Betingelser INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE 1. AFTALEGRUNDLAGET... 2 2. KONTRAKTPERIODE... 2 3. FAST PRIS OG DENNES BETALING... 2 4. DOKUMENTER... 2 5. OVERDRAGELSE

Læs mere

Svendborg Kommune, Miljø, Klima og Teknik Kørebaneafmærkning 2015-2018

Svendborg Kommune, Miljø, Klima og Teknik Kørebaneafmærkning 2015-2018 1 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Aftalegrundlaget. 2 2. Kontraktperiode. 2 3. Fast pris og dennes betaling. 2 4. Dokumenter 2 5. Omfang af og ændringer i entreprisens omfang. 3 6. Fejl i projektet. 3 7. Regnefejl

Læs mere

Udbudsforskrifter. Vintertjeneste

Udbudsforskrifter. Vintertjeneste Udbudsforskrifter Drift Vintertjeneste Vintertjeneste med traktor Paradigma for tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG-P) Udgave Under udarbejdelse Til frivillig brug med henblik på erfaringsopsamling Til

Læs mere

Leje og Leveringsbetingelser

Leje og Leveringsbetingelser Leje og Leveringsbetingelser Så længe lejemålet varer, bærer lejeren enhver risiko og ansvar for det lejede materiel Lejer er, ved tilbagelevering, forpligtet til at aflevere det lejede i samme stand (

Læs mere

Udbud og tildeling Vintertjeneste Udgave 1.0 Indholdsfortegnelse Dato: Marts Indholdsfortegnelse

Udbud og tildeling Vintertjeneste Udgave 1.0 Indholdsfortegnelse Dato: Marts Indholdsfortegnelse Udbud og tildeling Indholdsfortegnelse Dato: Marts 2018 UDBUD OG TILDELING Indholdsfortegnelse Side 1 ORIENTERING...1 1.1 VINTERTJENESTE RUTENUMMEREREDE VEJE...1 1.2 VINTERTJENESTE - KOMMUNEVEJE...1 1.3

Læs mere

UDBUD AF VINTERTJENESTE

UDBUD AF VINTERTJENESTE APRIL 2014 SYDDJURS KOMMUNE UDBUD AF VINTERTJENESTE 2014-2018 ADRESSE COWI A/S Havneparken 1 7100 Vejle TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk APRIL 2014 SYDDJURS KOMMUNE UDBUD AF VINTERTJENESTE

Læs mere

Vintertjeneste Marts Betingelser. Betingelser for vintertjeneste udført med lastbil. Version 1.0

Vintertjeneste Marts Betingelser. Betingelser for vintertjeneste udført med lastbil. Version 1.0 for vintertjeneste udført med lastbil Version 1.0 0 INDHOLD Side 1. BETINGELSER FOR ARBEJDETS UDFØRELSE 2 1.1 Dokumenter 2 1.2 Entrepriser 2 1.3 Kontrakt- beredskabsperiode samt tidsfrister 3 1.4 Bod 3

Læs mere

Marts Paradigme for kontrakt

Marts Paradigme for kontrakt 10. Paradigme for kontrakt UDBUDSMATERIALE for udførelse af vintertjenesten 2018 2022. Indholdsfortegnelse 1 PARTERNE 3 2 OPGAVEN 3 3 AFTALEBERETTIGEDE 3 4 UNDERENTREPRENØRER 4 5 KONTRAKTGRUNDLAG 4 6 KONTRAKTSUM

Læs mere

Juni Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG)

Juni Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) Juni 2018 7. Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) UDBUDSMATERIALE for udførelse af vintertjenesten 2018 2022. Indholdsfortegnelse 1 GENERELT 3 1.1 Mængde fastsættelse og afregningsmængde 3 1.2 Retningslinjer

Læs mere

TILBUDS- AFREGNINGS- OG BODSGRUNDLAG (TABG)

TILBUDS- AFREGNINGS- OG BODSGRUNDLAG (TABG) DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 2. juli 2014 TILBUDS- AFREGNINGS- OG BODSGRUNDLAG (TABG) VINTERTJENESTE PÅ KØREBANER 2014 2. JULI 2014 Niels Bohrs Vej 30 9220 Aalborg Øst vd@vd.dk EAN 5798000893450

Læs mere

Vesthimmerlands Kommune Vinterudbud Betingelser

Vesthimmerlands Kommune Vinterudbud Betingelser Vesthimmerlands Kommune Vinterudbud 2016-2020 Dokument nr. Vesthimmerland_1-betingelser Udgivelsesdato Maj 2016 Udarbejdet ALBA/PTFE INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE 1 BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD... 4 1.1

Læs mere

Kontrakt om udførelse af glatførebekæmpelse og snerydning , Jammerbugt Kommune

Kontrakt om udførelse af glatførebekæmpelse og snerydning , Jammerbugt Kommune Kontrakt om udførelse af glatførebekæmpelse og snerydning 2017-2021, Jammerbugt Kommune 1 Parterne Mellem Jammerbugt Kommune Teknik- og Miljøforvaltningen Sigsgårdsvej 14 9490 Pandrup CVR: 29 18 94 39

Læs mere

Udbud af vej- og parkopgaver Snerydning

Udbud af vej- og parkopgaver Snerydning Udbud af vej- og parkopgaver Snerydning Vintertjeneste - Betingelser Udgivelsesdato : 22.08.2011 Projekt : 22.0013.01 Udarbejdet af Kontrolleret af Godkendt af : UDJ : ErK : ErK Udbud af vej- og parkopgaver

Læs mere

Udbud af vintertjeneste 20132016

Udbud af vintertjeneste 20132016 Udbud af vintertjeneste 20132016 Februar 2013 Udbud af vintertjeneste 20132016 Februar 2013 Dokument nr A0305472013104SB Revision nr 10 Udgivelsesdato 20 februar 2013 Udarbejdet Kontrolleret Godkendt ATG

Læs mere

Følgende spørgsmål blev stillet på mødet: 2. Hvorfor svarer tidspunkter for indsats ikke til regulativet?

Følgende spørgsmål blev stillet på mødet: 2. Hvorfor svarer tidspunkter for indsats ikke til regulativet? MØDEREFERAT TITEL Referat fra spørgemøde ved udbud af vintertjeneste i Syddjurs Kommune DATO 28. maj 2014 STED Natur og Vejservice, Lerbakken 21, 8410 Rønde DELTAGERE Potentielle bydende Bo Erik Worsøe,

Læs mere

Særlige Betingelser. Indholdsfortegnelse

Særlige Betingelser. Indholdsfortegnelse Særlige Betingelser Side 1 af 11 Særlige Betingelser Indholdsfortegnelse Grundlaget for entreprenørens tilbud og arbejdets udførelse... 2 Almindelige bestemmelser... 2 Ordregivers udbud... 2 Tjenesteyders

Læs mere

TÅRNBYFORSYNING Vand A/S. Rammeaftale om Vandledningsarbejder Udbudsbrev

TÅRNBYFORSYNING Vand A/S. Rammeaftale om Vandledningsarbejder Udbudsbrev TÅRNBYFORSYNING Vand A/S Rammeaftale om Vandledningsarbejder 2015-2017 Udbudsbrev 2015-07-30 1 30. juli.2015 Til de bydende INDBYDELSE TIL AFGIVELSE AF TILBUD PÅ "RAMMEAFTALE FOR VANDLEDNINGSRENOVERING

Læs mere

Disse vilkår gælder for vintertjeneste udført med traktor. Vilkår er suppleret med:

Disse vilkår gælder for vintertjeneste udført med traktor. Vilkår er suppleret med: 1 Alment 1.1 Gyldighedsområde Disse vilkår gælder for vintertjeneste udført med traktor. Vilkår er suppleret med: Instruks glatførebekæmpelse på kørebaner Instruks snerydning med samtidig glatførebekæmpelse

Læs mere

1 Bestemmelse om udbud og tilbud

1 Bestemmelse om udbud og tilbud 1 Bestemmelse om udbud og tilbud 1.1 Generelt Sønderborg Kommune (i det efterfølgende nævnt Ordregiver) udbyder ved nærværende udbud udførelse af vintertjeneste i Sønderborg Kommune. Arbejdet er udbudt

Læs mere

Bilag 5 TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) Indholdsfortegnelse

Bilag 5 TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) Indholdsfortegnelse Bilag 5 TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) Indholdsfortegnelse Generelt... 2 Ad post 1: Klargørings-, og beredskabshonorarer... 3 Ad post 1.1: Klargøringshonorar... 3 Ad post 1.2: Beredskabshonorar...

Læs mere

Ballerup Kommune. Udbud af vintervedligeholdelse. Vintervedligeholdelse - TAG. Februar Udgivelsesdato : 2 7. April 2016 Version : 1.

Ballerup Kommune. Udbud af vintervedligeholdelse. Vintervedligeholdelse - TAG. Februar Udgivelsesdato : 2 7. April 2016 Version : 1. Vintervedligeholdelse - Udgivelsesdato : 2 7. April 2016 Version : 1.0 Udarbejdet af : CLAW Kontrolleret af : MBF Godkendt af : LAG Vintervedligeholdelse - Side 2 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE 1. GENERELT 3

Læs mere

RETTELSESBLAD/SUPPLERENDE MEDDELELSE NR. 2 ME-PU

RETTELSESBLAD/SUPPLERENDE MEDDELELSE NR. 2 ME-PU Dato 9. maj 2017 Sagsbehandler Anja Ernfelt Poulsen Mail aea@vd.dk Telefon +45 7244 3743 Dokument 17/04656-14 Side 1/7 Til de bydende RETTELSESBLAD/SUPPLERENDE MEDDELELSE NR. 2 ME-PU Udbud 2017 Mekaniske

Læs mere

Rettelser og tilføjelser: Herved meddeles følgende rettelser og tilføjelser til udbudsmaterialet for ovennævnte udbud:

Rettelser og tilføjelser: Herved meddeles følgende rettelser og tilføjelser til udbudsmaterialet for ovennævnte udbud: Til de bydende Dato 15. januar 2019 Sagsbehandler Elisabeth Helms Mail EH3@VD.DK Telefon 7244 2420 Dokument 18/08853-6 Side 1/5 RETTELSESBLAD/SUPPLERENDE MEDDELELSE NR. 1 Entreprise 6620.323 Supplerende

Læs mere

Særlige Betingelser. Indholdsfortegnelse

Særlige Betingelser. Indholdsfortegnelse Særlige Betingelser Side 1 af 6 Særlige Betingelser Indholdsfortegnelse Grundlaget for entreprenørens tilbud og arbejdets udførelse... 2 Almindelige bestemmelser... 2 Ordregivers udbud... 2 Tjenesteyders

Læs mere

Vintertjeneste med specialmaskiner 2013

Vintertjeneste med specialmaskiner 2013 bestemmelser om udbud og tilbud Vintertjeneste med specialmaskiner 2013 Februar 2013 DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 8. februar 2013 BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT) VINTERTJENESTE MED SPECIALMASKINER

Læs mere

PARADIGME VINTERTJENESTE MED LASTBIL TAG UDBUD JULI 2017

PARADIGME VINTERTJENESTE MED LASTBIL TAG UDBUD JULI 2017 PARADIGME UDBUD JULI 2017 INDHOLDSFORTEGNELSE 1 GENERELT 3 1.1 Mængdefastsættelse og afregningsmængder 3 1.2 Indeksregulering 3 1.3 Regler for betaling 4 2 TILBUDSLISTENS POSTER 5 2 TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG

Læs mere

BETINGELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT)

BETINGELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT) JULI 2014 BRØNDERSLEV KOMMUNE BETINGELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT) UDBUD AF SNERYDNING 2014 ADRESSE COWI A/S Visionsvej 53 9000 Aalborg TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk JULI 2014 BRØNDERSLEV

Læs mere

Vilkår for entreprisernes gennemførelse

Vilkår for entreprisernes gennemførelse Vilkår for arbejdets udførelse Side 1 af 26 Vilkår for entreprisernes gennemførelse Indholdsfortegnelse Side ALMENT... 3 Omfang Delaftale nr. 2 Vejdirektoratet... 3 Definitioner... 4 VEJDIREKTORATETS YDELSER...

Læs mere

RETTELSESBLAD/SUPPLERENDE MEDDELELSE NR. 2 ME-YS

RETTELSESBLAD/SUPPLERENDE MEDDELELSE NR. 2 ME-YS Dato 9. maj 2017 Sagsbehandler Anja Ernfelt Poulsen Mail aea@vd.dk Telefon +45 7244 3743 Dokument 17/04656-16 Side 1/8 Til de bydende RETTELSESBLAD/SUPPLERENDE MEDDELELSE NR. 2 ME-YS Udbud 2017 Mekaniske

Læs mere

Emne: Orienteringsmøde vedr. genudbud af driftsopgaver 2018

Emne: Orienteringsmøde vedr. genudbud af driftsopgaver 2018 Mødereferat Projekt: Odsherred Kommune. Genudbud 2018 Udfærdiget af: Erling Kristiansen Projektnummer: 22.0073.14 Dato: 29. maj, 2018 Projektleder: Henrik Kubel Dato/ Tid : 17. april 2018, kl. 14.30-16

Læs mere

Bestemmelser om udbud og tilbud

Bestemmelser om udbud og tilbud Bestemmelser om udbud og tilbud (BUT) Side 1 af 5 Bestemmelser om udbud og tilbud INDHOLDSFORTEGNELSE 1. ORIENTERING... 2 2. RETSGRUNDLAGET... 2 3. TILBUDSFASEN... 2 4. TILBUDSAFGIVELSE... 3 5. EGNETHED...

Læs mere

Spørgsmål og svar til EU-udbud vedr. vintertjenester

Spørgsmål og svar til EU-udbud vedr. vintertjenester Spørgsmål og svar til EU-udbud vedr. vintertjenester Skemaet indeholder alle, til dato, spørgsmål og svar. 12-05-2016 Nummer Spørgsmål Svar 1 2 3 Pkt. 3.4 Regler for betaling. Alle udkald skal faktureres

Læs mere

Udbudsmateriale Spørgsmål Svar Ændring af udbudsmaterialet

Udbudsmateriale Spørgsmål Svar Ændring af udbudsmaterialet Udbud på levering af service på mekaniske ventilationsanlæg og centrale udsugningsanlæg til Jysk Fællesindkøb Spørgsmål, svar og ændringer 20. april 2018 Eventuelle ændringer til udbudsmaterialet er i

Læs mere

Odder Kommune. Vintertjeneste. Særlige Betingelser SB. August 2012

Odder Kommune. Vintertjeneste. Særlige Betingelser SB. August 2012 Vintertjeneste August 2012 Vintertjeneste August 2012 Dokument nr A030547_2_SB_Odder_2012 Revision nr 10 Udgivelsesdato 17 august 2012 Udarbejdet Kontrolleret Godkendt ATG JOJF/SHMO ATG 1 Indholdsfortegnelse

Læs mere

VINTERTJENESTE 2014-2018

VINTERTJENESTE 2014-2018 Natur- og Vejservice AUGUST 2014 SYDDJURS KOMMUNE GENUDBUD AF RUTER VINTERTJENESTE 2014-2018 Entreprise nr. 16 Entreprise nr. 23 Entreprise nr. 24 Entreprise nr. 28 VILKÅR TRAKTORER 2 INDHOLD 1 Alment

Læs mere

TÅRNBYFORSYNING Vand A/S. Rammeaftale om Vandledningsarbejder Koncept til kontrakt

TÅRNBYFORSYNING Vand A/S. Rammeaftale om Vandledningsarbejder Koncept til kontrakt TÅRNBYFORSYNING Vand A/S Rammeaftale om Vandledningsarbejder 2015-2017 Koncept til kontrakt 2015-07-30 1 Indholdsfortegnelse 1. PARTERNE... 3 2. AFTALEN... 3 3. AFTALEGRUNDLAG... 3 4. ENTREPRENØRENS YDELSER...

Læs mere

AALBORG KOMMUNE REPARATION AF RENDESTENSBRØNDE AALBORG KOMMUNE Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG)

AALBORG KOMMUNE REPARATION AF RENDESTENSBRØNDE AALBORG KOMMUNE Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) AALBORG KOMMUNE By- og Landskabsforvaltningen Trafik og Veje Stigsborg Brygge 5 9400 Nørresundby REPARATION AF RENDESTENSBRØNDE AALBORG KOMMUNE 2016-2019 Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) Udbud Rev.

Læs mere

Udbud af vintertjeneste - 2014 Snerydning med traktorer m.m. i Faxe Kommune

Udbud af vintertjeneste - 2014 Snerydning med traktorer m.m. i Faxe Kommune Udbud af vintertjeneste - 2014 Snerydning med traktorer m.m. i Faxe Kommune TILBUDSLISTE - FORSIDE Forside Tilbuddet er baseret på følgende dokumenter med bilag: 1) Udbudsmateriale, jf. Betingelser, afsnit

Læs mere

UDBUD AF VINTERTJENESTE 2014-2018

UDBUD AF VINTERTJENESTE 2014-2018 APRIL 2014 SYDDJURS KOMMUNE UDBUD AF VINTERTJENESTE 2014-2018 ADRESSE COWI A/S Havneparken 1 7100 Vejle TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk APRIL 2014 SYDDJURS KOMMUNE UDBUD AF VINTERTJENESTE

Læs mere

Kørsel med affald fra genbrugspladser. Tilbudsliste

Kørsel med affald fra genbrugspladser. Tilbudsliste Kørsel med affald fra genbrugspladser Tilbudsliste November 2016 1. Generelt 1.1 Vejledning Der kan gives tilbud på en eller flere af entrepriserne grupperet i følgende pakker: Hver enkelt entreprise (genbrugsplads

Læs mere

Udbudsmateriale Spørgsmål Svar Ændring af udbudsmaterialet

Udbudsmateriale Spørgsmål Svar Ændring af udbudsmaterialet Udbud på levering af service på mekaniske ventilationsanlæg og centrale udsugningsanlæg til Jysk Fællesindkøb Spørgsmål, svar og ændringer 19. april 2018 Eventuelle ændringer til udbudsmaterialet er i

Læs mere

Disse vilkår gælder for vintertjeneste udført med traktor. Vilkår er suppleret med:

Disse vilkår gælder for vintertjeneste udført med traktor. Vilkår er suppleret med: 1 Alment 1.1 Gyldighedsområde Disse vilkår gælder for vintertjeneste udført med traktor. Vilkår er suppleret med: Instruks snerydning på kørebaner 1.2 Opgavens karakter Vintertjenesten har i høj grad offentlighedens

Læs mere

Udbud af Vintertjeneste med traktorer m.m. - 2014 i Slagelse Kommune

Udbud af Vintertjeneste med traktorer m.m. - 2014 i Slagelse Kommune Udbud af Vintertjeneste med er m.m. - 2014 i Kommune Kommune Vintertjeneste med er m.m. - 2014 SAMLELISTE Samleliste Tilbuddet er baseret på følgende dokumenter med bilag: 1) Udbudsmateriale: a) Udbudsbekendtgørelsen

Læs mere

Vejdirektoratet, Servicering af vintermateriel april 2013 Fælles Betingelser

Vejdirektoratet, Servicering af vintermateriel april 2013 Fælles Betingelser Indholdsfortegnelse A. AFTALEGRUNDLAGET... 3 B. SIKKERHEDSSTILLELSE OG FORSIKRING... 5 D. BYGHERRENS BETALINGSFORPLIGTELSE... 7 E. TIDSFRISTFORLÆNGELSE OG FORSINKELSE... 8 F. ARBEJDETS AFLEVERING... 8

Læs mere

1 Bestemmelse om udbud og tilbud

1 Bestemmelse om udbud og tilbud 1 Bestemmelse om udbud og tilbud 1.1 Generelt Sønderborg Kommune (i det efterfølgende nævnt Ordregiver) udbyder ved nærværende udbud udførelse af vintertjeneste i Sønderborg Kommune. Arbejdet er udbudt

Læs mere

Bestemmelser om udbud og tilbud

Bestemmelser om udbud og tilbud Bestemmelser om udbud og tilbud (BUT) Side 1 af 6 Bestemmelser om udbud og tilbud INDHOLDSFORTEGNELSE Side 1. ORIENTERING 2 2. RETSGRUNDLAGET 3 3. TILBUDSFASEN 3 4. TILBUDSAFGIVELSE 3 5. EGNETHED 5 6.

Læs mere

Vintertjeneste 2013 2016 Tønder Kommune. Udbudsbrev UDBUDSMATERIALE 12-04-2013

Vintertjeneste 2013 2016 Tønder Kommune. Udbudsbrev UDBUDSMATERIALE 12-04-2013 1. UDBUDSMATERIALE for udførelse af vintertjeneste 2013 2016 1 Indholdsfortegnelse Indhold 1. Ordregiver... 3 2. De udbudte ydelser... 3 3. Specifikation af de udbudte entrepriser... 3 3.1. Ruternes/distrikternes

Læs mere

Vejret holdes under observation, hvis der i vejrudsigten er risiko for vejrsituationer, der kan give glat føre.

Vejret holdes under observation, hvis der i vejrudsigten er risiko for vejrsituationer, der kan give glat føre. Vinterberedskab Beredskabsperiode 1. oktober-15. oktober og 15. april-31. april Vejret holdes under observation, hvis der i vejrudsigten er risiko for vejrsituationer, der kan give glat føre. 15. oktober-1.

Læs mere

Udbud - 1 stk. lille 2-kammer skraldebil. Udbudsbetingelser

Udbud - 1 stk. lille 2-kammer skraldebil. Udbudsbetingelser Udbud - 1 stk. lille 2-kammer skraldebil Udbudsbetingelser Dato: 11-12-2017 Dokument id: 79424 Version: 1.1 Udarbejdet af: OFD Kontrol: ANS Godkendt af: LTH side 2 af 9 Odense Renovation A/S Snapindvej

Læs mere

TILBUDS SAMLELISTE REV. 1.0 - Side 1 af 2

TILBUDS SAMLELISTE REV. 1.0 - Side 1 af 2 TILBUDS SAMLELISTE REV. 1.0 - Side 1 af 014-019 14. marts 014 Undertegnede tilbyder herved at udføre vintertjeneste på nestående ruter på det i udbudsmaterialet, dateret 14. marts 014, angivne grundlag.

Læs mere

Marts Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG)

Marts Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) 7. Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) UDBUDSMATERIALE for udførelse af vintertjenesten 2018 2022. Indholdsfortegnelse 1 GENERELT 3 1.1 Mængde fastsættelse og afregningsmængde 3 1.2 Retningslinjer ved

Læs mere

UDBUD AF VINTERTJENESTE

UDBUD AF VINTERTJENESTE JULI 2013 ESBJERG KOMMUNE UDBUD AF VINTERTJENESTE 2013-2015 ADRESSE COWI A/S Stormgade 2 6700 Esbjerg TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk JULI 2013 ESBJERG KOMMUNE UDBUD AF VINTERTJENESTE

Læs mere

Udbud af glatførebekæmpelse og snerydning i Odder Kommune

Udbud af glatførebekæmpelse og snerydning i Odder Kommune Til de bydende ADRESSE COWI A/S Havneparken 1 7100 Vejle TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk DATO 6. september 2016 SIDE 1/2 REF ATG PROJEKTNR A087274 Udbud af glatførebekæmpelse og snerydning

Læs mere

Levering styreapparater inkl. drift og vedligeholdelse BILAG 3: Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) Rev. D,

Levering styreapparater inkl. drift og vedligeholdelse BILAG 3: Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) Rev. D, Levering styreapparater inkl. drift og vedligeholdelse BILAG 3: Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) Rev. D, 20.05.2016 Niels Juels Gade 13 1022 København K vd@vd.dk EAN 5798000893450 Postboks 9018 Telefon

Læs mere

Bestemmelse om udbud og tilbud (BUT)

Bestemmelse om udbud og tilbud (BUT) 2. Bestemmelse om udbud og tilbud (BUT) UDBUDSMATERIALE for udførelse af vintertjeneste 2018 2022 1 Indholdsfortegnelse Indhold 1. Ordregiver...3 2. De udbudte ydelser...3 3. Specifikation af de udbudte

Læs mere