Bestyrelsesmøde i DSKH

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bestyrelsesmøde i DSKH"

Transkript

1 Side 1 af 10 Mødet afholdes hos Ingrid Wawra. Dagsorden er skrevet med fed, referat tilføjet med almindelig skrift. Tilstede: Malene, Charlotte, Joakim, Ingrid og Jeanette. 1. Formalia 1.2. Godkendelse af dagsorden Referater er godkendt, tilføjet punkter til evt. og opfølgning på EOGF og forberedelse til ny EOGF. 2. Nyt fra formanden 2.1. Joakim har haft kontakt med Sundhedsguiden. Vi bør give dem opdaterede oplysninger om vores medlemmer, så de, der abonnerer på annonce og reklamerer med at de er MDSKH rent faktisk også er det. Forslag: at DSKH lægger sig øverst i søgningen på Sundhedsguiden.dk Dette opnås ved, at vi betaler for to søgeord mere (se bilag 6). Vi booker nogle enkelte nye søgeord. Bestyrelsen var omkring nogle videre forslag til Joakim. Joakim kontakter Sundhedsguiden nyt blad, Dynamis fra Norge Ingrid sørger for at sende ændring af modtageradresse til norsk homøopati-blad, så det kommer til hende som redaktør på Hahnegal. Herefter kan det gå på omgang Valg af nyt medlem til bestyrelsen Charlotte ønsker at fratræde bestyrelsen fra august, da hun har været aktiv længe og familien og klinikken trænger til opmærksomhed. Dermed skal der vælges suppleant til bestyrelsen på EOGF. Det betyder at indkaldelse til EOGF 9. maj skal revideres og sendes ud i dag (sidste mulighed). Merete er interesseret i posten.

2 Side 2 af Den interne kommunikation i DSKH Mht. den kommunikation der har foregået i foreningen de sidste måneder via mail, ønsker bestyrelsen at hæve niveauet op fra gamle konflikter, der allerede er blevet behandlet af etisk juridisk råd. Kommunikationen bør foregå på et niveau, hvor det handler om kommunikationsstrategier. Ingrid afklarer mulige inspiratorer. 3. Orientering fra sekretæren Ny medlemsliste er sendt ud. Labels for udsendelse af Hahnegal er på vej. 4. Kassererens rapport 4.1. Der manglede på sidste møde Dinesh-kvittering. Kassereren har modtaget en skannet en besked, som ikke er en bankkvittering. Der mangler dermed stadig en kvittering for betaling af Dinesh-seminaret. Jeanette tager kontakt til rette vedkommende Der manglede på sidste møde indbetaling af 18 kontingenter. Der er endnu ikke sendt rykkere ud. Kassereren sender rykkere ud snarest. Kontobeholdning: ,- 5. Sager til behandling 5.1. Forsikring for aktive medlemmer Forsikringspolicen er lagt på hjemmesiden. Der er lagt info om tilmelding på hjemmesiden. Vi har modtaget forsikringspolicen. Man kan tilmelde sig løbende. Det koster 350 kr. per år. Afregningen for løbende tilmelding afregnes i forhold til, hvor mange måneder om året man er tegnet. TRYG laver godtgørelses-forholdsregning. Dette giver dog også ekstra arbejde til Jeanette dette år.

3 Side 3 af Opfølgning fra EOGF og EOGF i Maj 2007 Forslag D, E og F er lagt på hjemmesiden. Der er endnu ikke kommet kommentarer eller forslag til rettelser. Fremlæggelse af sidste vedtægtsændringer sker af ekstern mødeleder. Materiale: Jeanettes skema og oprindelig tekst kan evt. fremvises på overhead. En angående tidligere diskussion om optagelse af heilpraktikere som MDSKH har verseret. Loven om RAB godkendelse kræver dog et vist timeantal. Det kan vi ikke lave om på. Men vi vil følge heilpraktiker foreningens udvikling, der har samme problem Fyraftensmøde d. 9/5-07 om DSKH i SR Indkaldelsen blev sendt ud inden påske. Det er vigtigt med overskuelig fremlæggelse af sundhedsrådets visioner. Charlotte forbereder, men vi skal alle have læst det fremsendte debatoplæg igennem. 24 oktober skal foreningerne aflevere input til SundhedsRådets visioner, som også fører til vedtægtsændringer til SundhedsRådet. Alle foreninger har lavet deres vedtægter om, og nu er det så også SundhedsRådets tur Møde med SKH d. 14/4-07 Referat af mødet (se bilag 5). Opfølgning på mødet. Svaret på spørgeskemaundersøgelsen er lagt på hjemmesiden og sendt til Hahnegal. Vi blev grundlæggende enig om at DSKH og SKH holder seminarer hver for sig, SKH i tidlig forår og DSKH evt. om efteråret. Bør SKH som samarbejdspartner ikke henvise til DSKH eller DSKH s hjemmeside? Dette punk blev ikke diskuteret Indkaldelse til møde med Hahnegal Nu da mulighederne for intern kommunikation i DSKH har ændret sig med den nye hjemmeside, hvad skal så fremover være formål med samt form og indhold

4 Side 4 af 10 i Hahnegal. Der er behov for en god snak med Hahnegal s redaktion omkring dette Indkaldelse til møde med PR-udvalget, Skole- uddannelsesudvalget, Hjemmesideudvalget og Optagelsesudvalget For at kunne koordinere aktiviteterne i foreningen, og set i lyset af, at der ikke var opbakning til kontaktudvalgsmødet i efteråret 2006, bør bestyrelsen have årlige møder med de forskellige udvalg. Jeg mener det især er vigtigt med koordinerende møder, så tanker og planer kan deles ud og så der kan komme feed-back på dem. Dette er især vigtigt, hvis foreningen fremover ikke skal afholde kontaktudvalgsmøder. Bestyrelsen bør tage initiativ og indkalde til disse møder. (Joakim) Bestyrelsen har besluttet at indkalde de forskellige udvalg til møder i løbet af det næste halve år. 20 juni indkaldes optagelsesudvalg, skoleudvalget er tilstede samme dag. 28 august møde med PR-udvalget, hjemmesideudvalget og Hahnegal Hjemmesiden Opdatering af hjemmesiden: Vi mangler foreningens opdaterede vedtægter. Vi mangler foreningens opdaterede medlemsliste. Charlotte arbejder på at få indført de fra GF og EOGF vedtagne vedtægtsændringer Blog på hjemmesiden til fagligt forum og internt Forslag fra EOGF om oprettelsen af et diskussionsforum. Skal kunne til- og fravælges at man få om nye beskeder, Der mangler retningslinier om diskussioner på hjemmesiden. Joakim undersøger muligheder og priser for blog på vores hjemmeside.

5 Side 5 af ECCH, til orientering ECCH-møde i Beograd er en kort information om mødets indhold i det tilfælde, at bestyrelsen har kommentarer og ønsker om, hvad jeg skal undersøge/tale for i Beograd. ECCH-møde i Heidelberg er et møde ud over det sædvanlige ene om året, men da jeg alligevel tager derned med Charlotte, kan vi lige så godt deltage i ECCH/ECI møderne. Kan logi til 45 Euro per nat betales af DSKH? (Malene) Der kommer en kontingentstigning i ECCH. Stigningen bliver på 0,45 pund fra nuværende 7.45 pund til 7.90 pund. Det kan vi nok klare for aktive og elever. Vi betaler blandt meget andet for rådgivningsmuligheder, brug dem. Malene skal finde mere ud af det. Desuden er der gode erfaringer at hente med patientforeninger. Malene vil gerne deltage i stiftelsen af International Classical Homoeopaths (ICH). Der kan ligge god information til os og bestyrelsen vil gerne have at Malene tager de dage med, når hun er alligevel dernede til konference. Da ikke alle kontingenter er betalt, så skal vi være lidt forsigtige, men principielt vil vi gerne have repræsentanten af sted. Malene undersøger billige rejsebilletter DSKH vision Forslag: justering af eksisterende vision og mål. Der er behov for udarbejdelse af forankringsstrategi (kendskab, accept og opbakning). Bestyrelsen udarbejder en plan for justering og forankring af DSKH Visionerne fra møde i Samtidig skal DSKH mål fra 2002 justeres (bilag 3). Vi kan i øvrigt lade os inspirere af DSKH SWOT-analyse fra oktober 2006 (bilag 4). Næste bestyrelsesmøde handler kun om opdatering og justering af gamle visioner og mål, samt udarbejdelse af strategi for opnåelsen af disse mål.

6 Side 6 af Indmeldelsesprocedure Forslag til ændringer af procedure for indmeldelse, elev- og passive medlemmer. Oplæg om velkomstbrev/pakke udarbejdes af optagelsesudvalget. Bestyrelsen afventer svar fra optagelsesudvalget. Punktet er hvilende indtil da. Punktet er hvilende til den 20 juni Information til Skolens elever Hvilken information kan DSKH sende ud til de af Skolens elever, som har tilmeldt sig en mailingliste for ikke-medlemmer hos Britta? Der sendes ingen massiv information ud til ikke-medlemmer før bestyrelsens møde med PR-udvalget, kun små godbider. Der skal lægges nogle retningslinier for dette. 6. Indkomne forslag 7. Eventuelt Charlotte vil gerne holde ferie. Hendes arbejde i SundhedsRådet gives videre til Jeanette og Ingrid. Det er også vigtigt, at Jeanette og Ingrid går med til hendes sidste møder. Jeanette går med til repræsentantskabsmøde den 11. maj. Forretningsgange skal vedligeholdes som punkt på dagsorden og møder med udvalgene Næste møder: 20 juni hos Ingrid eller på Fyn. 28 august hos Joakim afholdes møde med PR-udvalget, hjemmesideudvalget og Hahnegal. 12 september afholdes møde med SKH, derefter skole-uddannelsesudvalg hos Jeanette.

7 Side 7 af 10 Bilag 1 Dagsorden DSKH EOGF, 21. marts 2007 Dagsorden: 1. Velkomst ved formanden 2. Valg af Dirigent 3. Konstatering af lovlig indvarsling 4. Valg af referent 5. Valg af stemmetællere - 2 stk. 6. Godkendelse af forretningsordenen for ekstraordinær generalforsamling 7. Rettelse af ændring foretaget ved ordinær generalforsamling 8. Indkomne forslag (vedlagt som bilag i indkaldelsen til ordinære generalforsamling) d. Ændringer til formålsparagraffer fra 1.møde, fremsat af Kirsten Steinig e. Ændringer til formålsparagraffer fra 2.møde, fremsat af Kirsten Steinig f. Ændringer til forretningsordener, fremsat af bestyrelsen 9. Valg af suppleant til bestyrelsen 10. Valg af flere medlemmer til optagelsesudvalg 11. Valg af medlemmer til skole- og uddannelsesvalg, 5 medlemmer, heraf 1 elevmedlem 12. Valg af medlemmer til forsknings og farmaciudvalget, 3 medlemmer 13. Valg af medlemmer til Ad Hoc udvalg a) HVU Homøopatisk Verdensuge 14. Valg af revisorer interne 2 og 1 suppleant 15. Valg af eksterne medlemmer til etisk juridisk råd, 2 stk. 16. Information om forsikring for MDSKH

8 Side 8 af 10 Bilag 2 DSKH s Mål formuleret i 2002, kilde bestyrelsens beretning 2006 Hovedmålene formuleret som: 1) Officiel godkendelse af klassiske homøopati som en fuldgyldig behandlingsform for syge mennesker i Danmark. 2) Officiel godkendelse i Danmark af professionelle homøopater som behandlere. 3) Klassisk homøopati som en godkendt sundhedsuddannelse i Danmark. 4) DSKH som ledende organisation for homøopati og homøopater i Danmark. Delmålene: Kontakt til politikere og journalister (2002) Konference om klassisk homøopati (2004) Profilering af DSKH i Sundhedsrådet. (2004) Samarbejde med SKH om årlig efteruddannelse og omkring akkreditering. (2002, 2003) Forskning: kontakt til samarbejdspartnere og etablering af organisation for prøvninger. (20202, 2005) Organisationsudvikling: Udvikling af en aktiv organisation med udadvendte aktiviteter til medlemmer, patienter og offentlighed: Årligt besøg hos SKH, Synlighed på messer og i aviser, modernisere hjemmesiden, oversættelse af ECCH dokumenter til brug i den politiske debat. (2002, 2003)

9 Side 9 af 10 Bilag 3 DSKH SWOT-analyse, September 2006 (Strengths, Weakness, Opportunities, Threats) En SWOT-analyse er et situations-analyse-redskab. Da den er statisk bør den løbende revideres. STYRKER Sammen er vi stærke Vi har en høj faglighed vi værner om Vi har en kreds af aktive medlemmer, som brænder af entusiasme og pionerånd Vi har kontakt til det internationale miljø Nutidens medicin, vi har en sag (det vi kan er ikke en døgnflue - faget/vi er forankret) RAB godkendte SVAGHEDER Få medlemmer = svært at løfte opgaven Mange har homøopati som bi-job Manglende initiativ, aktivitet, dedikation Profilering, identitet og synlighed er svag Mangel på samarbejdspartnere til projekter, synliggørelse og efteruddannelse mm Mangel på behandler/personligheds udviklingskurser og supervision Mangel på at aktivere og motivere passive medlemmer MULIGHEDER At bidrage til et bedre sundhedssystem Informere om homøopatien som alternativ til * Vaccinationer * hyppig brug af antibiotika Opnå statslig anerkendelse Tilskud sygesikring Effektiv og global faglig udvikling iht ECCH' s guidelines At bidrage til forskning og nye forskningsdesign At udbrede kendskab til homøopati = fortsat PR. Målet er at de fleste danskere har en positiv holdning til homøopati At pleje kontakt til patientforeninger, da det er her, effektive krav til politikere og ny forskning opstår Kurser til mediepersoner i homøopati (evt. i HAW) - evt. et internationalt fag-panel TRUSLER EU krav til homøopatisk medicin Forsikringssituationen Lægemiddel industriens angreb på homøopatien Angst og autoritetstro blandingshomøopater

10 Side 10 af 10 Bilag 5 Referat af møde mellem DSKH og SKH d. 14. april 2007 Fremmødte fra DSKH: Jeanette, Charlotte, Britta, Ingrid, Malene. Fremmødte fra SKH: Tenna og Ia. DAGSORDEN: 1. Introduktion af nye bestyrelsesmedlemmer 2. Samarbejdsoverenskomst vedr. seminarer 3. Besøg af DSKH obligatorisk for SKH s elever Introduktion af nye bestyrelsesmedlemmer: Britta F. Ludvigsen sekretær Ingrid Wawra Næstformand Malene V. Larsen ECCH repræsentant Samarbejdsoverenskomst: Der har ikke været diskuteret seminarer i Bestyrelsen da der har været EOGF. Spørgeskema vedr. seminarer er ved at blive analyseret. Vi forholder os til evt. arrangement når analysen offentliggøres. Oplæg til Seminar: Farokh Master kommer d januar Åbent seminar. Find ud af om DSKH eller SKH skal arrangere Luc de Schepper. Der skal være klare linier for hvem der arrangerer og afholder seminarer. Derfor skal det gøres så sikkert som muligt i.e. skille seminarerne ad. Et forslag går ud på at DSKH afholder efterår seminarer og SKH afholder vinter seminar. DSKH kontakter snarest SKH og melder ud om DSKH vil arrangere Luc De Schepper seminar. Oplæg fra DSKH: At besøg fra DSKH integreres i undervisningen og implementeres som en fast del af undervisningen for eleverne. Det er vigtigt at eleverne har kendskab til DSKH som en professionel forening der arbejder for både professionelle homøopaters og homøopati studerendes interesser. Det er vigtigt at eleverne ikke bliver marginaliseret, men derimod får en følelse af at de er ønsket i det homøopatiske fællesskab i Danmark. DSKH kan sende en repræsentant 1 gang om året der i 1 (en) time informerer om DSKH s arbejde. SKH indvilliger i at gøre plads i skemaet til det. Evt. klassens time eller en forlænget frokost pause. Næste møde: Onsdag d.12. sept. kl.10:00 hos Jeanette Maglegaard, Broderskabsvej 6, 2000 Frederiksberg.

Bestyrelsesmøde i DSKH Dagsorden & Referat for møde nr. 1 Onsdag d. 28 /

Bestyrelsesmøde i DSKH Dagsorden & Referat for møde nr. 1 Onsdag d. 28 / Side 1 af 7 Mødet afholdes kl. 10:30-15:30 hos Jeanette Maglegaard, Broderskabsvej 6, Frederiksberg Dagsorden er skrevet med fed skrift, referat tilføjet med normal skrift. 1. Formalia 1.1. Konstituering

Læs mere

Dansk Selskab for Klassisk Homøopati

Dansk Selskab for Klassisk Homøopati Dansk Selskab for Klassisk Homøopati Nyhedsbrev Oktober 2010 Kære kolleger og medlemmer af DSKH, Vigtigt: Hahnegal udkommer ikke mere al kommunikation foregår via mail og den nye dynamiske hjemmeside.husk

Læs mere

Statusmøde - DSKH Bestyrelsesmøde nr. 4

Statusmøde - DSKH Bestyrelsesmøde nr. 4 Side 1 af 11 Tilstede: Ingrid Wawra, Jeanette Maglegaard, Charlotte Yde, Malene V. Larsen, Britta ludvigsen, Merete Klinkvort og Joakim Larsen Introduktion Med bestyrelsens statusmøde tages udgangspunkt

Læs mere

Vedtægt for foreningen Danske Risikorådgivere

Vedtægt for foreningen Danske Risikorådgivere Vedtægt for foreningen Danske Risikorådgivere Navn 1 Foreningens navn er Danske Risikorådgivere. Foreningen er stiftet den 17. april 2002. Formål 2 Foreningens formål er: a. at udbrede kendskabet til og

Læs mere

Hvilke fordele får du af at være medlem af DSKH? Der er 3 medlemskategorier:

Hvilke fordele får du af at være medlem af DSKH? Der er 3 medlemskategorier: DANSK SELSKAB FOR KLASSISK HOMØOPATI Kære homøopat Bestyrelsen og medlemmerne i Dansk Selskab for Klassisk Homøopati er glade for din interesse og håber at kunne byde dig velkommen som medlem i foreningen.

Læs mere

Vedtægter for foreningen Fortællere i Danmark Februar 2016 pbr

Vedtægter for foreningen Fortællere i Danmark Februar 2016 pbr Vedtægter for foreningen Fortællere i Danmark 1. Navn, hjemsted, baggrund og formål Stk. 1: Foreningens navn er Fortællere i Danmark. Foreningens hjemsted er Odense. Fortællere i Danmark er en forening

Læs mere

Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK

Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK Forslag 1. Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK Bestyrelsen foreslår at kontingentet hæves fra nuværende 150 kr. til 200 kr. gældende fra og med 2019. Stigningen begrundes med generelle

Læs mere

KaJ, Medie- og Journaliststuderendes vedtægter. Vedtaget af KaJ's generalforsamling d. 27. september 2014.

KaJ, Medie- og Journaliststuderendes vedtægter. Vedtaget af KaJ's generalforsamling d. 27. september 2014. Vedtægter KaJ KaJ, Medie- og Journaliststuderendes vedtægter. Vedtaget af KaJ's generalforsamling d. 27. september 2014. 1 Navn Foreningens navn er KaJ Medie- og Journaliststuderende. 2 Formål Specialgruppen

Læs mere

Vedtægter for. Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg

Vedtægter for. Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg 1 Navn og hjemsted Vedtægter for Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg Foreningens navn er Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg. Forenings mailadresse: Samsaalborg@gmail.com

Læs mere

Referat fra stiftende generalforsamling for Kurilean Bobtail Klubben

Referat fra stiftende generalforsamling for Kurilean Bobtail Klubben Referat fra stiftende generalforsamling for Kurilean Bobtail Klubben Den 9. april 2016 1. Velkomst Lykke Simonsen bød velkommen til de fremmødte. 2. Registrering af stemmeberettigede 15 stemmeberettigede.

Læs mere

Vedtægter for DKK Esbjerg

Vedtægter for DKK Esbjerg Vedtægter for DKK Esbjerg 1 Lokalafdelingen 1) Lokalafdelingens navn er DKK Esbjerg og er hjemmehørende i Esbjerg Kommune. 2) Lokalafdelingen er en del af landsforeningen Dansk Kennel Klub (DKK). 3) Dansk

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2019

GUIDE Udskrevet: 2019 GUIDE Dirigent på foreningens generalforsamling Udskrevet: 2019 Indhold Dirigent på foreningens generalforsamling........................................... 3 2 Guide Dirigent på foreningens generalforsamling

Læs mere

Vedtægter for Dansk Samfundsmedicinsk Selskab (DASAMS)

Vedtægter for Dansk Samfundsmedicinsk Selskab (DASAMS) Vedtægter for Dansk Samfundsmedicinsk Selskab (DASAMS) 1 Navn og formål Selskabets navn er Dansk Samfundsmedicinsk Selskab og indgår som fraktion i Dansk Selskab for Folkesundhed (DSFF). Selskabets formål

Læs mere

Vedtægter for Hasle Fællesråd. Navn og hjemsted:

Vedtægter for Hasle Fællesråd. Navn og hjemsted: Vedtægter for Hasle Fællesråd Navn og hjemsted: 1 Foreningens navn er Hasle Fællesråd og har hjemsted i Århus Kommune. Hasle Fællesråd ledes til dagligt af en bestyrelse, der er valgt på en generalforsamling.

Læs mere

Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap

Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap 1. NAVN Stk. 1 Organisationens navn er: Sammenslutningen af Unge Med Handicap. Stk. 2 Foreningens bopæl er adressen på Sammenslutningen af Unge med Handicaps

Læs mere

Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Stk Formål. Stk. 1 Stk. 2 Stk. 3 Stk. 4 Stk. 5. Stk. 6 Stk.

Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Stk Formål. Stk. 1 Stk. 2 Stk. 3 Stk. 4 Stk. 5. Stk. 6 Stk. Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Patientforeningen Modermærkekræft. Stk. 2. Foreningens hjemsted er formandens adresse. 2 Formål. Stk. 1. At

Læs mere

Vedtægter for Elevforeningen ved Musik- & Teaterhøjskolen

Vedtægter for Elevforeningen ved Musik- & Teaterhøjskolen Indhold Vedtægter for Elevforeningen ved Musik- & Teaterhøjskolen 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemskreds 4 Arrangementer 5 Bestyrelsens sammensætning og konstitution 6 Foreningens daglige drift 7 Bestyrelsesmøder.

Læs mere

Ændringsforslag fra bestyrelsen 12. marts 2017

Ændringsforslag fra bestyrelsen 12. marts 2017 Ændringsforslag fra bestyrelsen 12. marts 2017 Vedtægter for foreningen Danske Solcelleejere 1: Navn og hjemsted Foreningens navn er Danske Solcelleejere herefter kaldet DSE Foreningens hjemsted er Viborg

Læs mere

PATIENTFORENING. Ectodermal Dysplasi. Vedtægter. Bestyrelsen V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. XX XX XXXX

PATIENTFORENING. Ectodermal Dysplasi. Vedtægter. Bestyrelsen V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. XX XX XXXX PATIENTFORENING A Ectodermal Dysplasi Vedtægter Bestyrelsen 2010 V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. XX XX XXXX Indholdsfortegnelse Vedtægter:...3 1 Navn:...3 Hjemsted:...3 Foreningens

Læs mere

Det Danske Saunaselskabs Gamle vedtægter

Det Danske Saunaselskabs Gamle vedtægter Grøn overstregning = tilføjelse/ændring. Gul overstregning = kommentar, som ikke skal med i selve vedtægterne. Rød overstregning = bortfalder. 1 NAVN OG HJEMSTED Det Danske Saunaselskabs Gamle vedtægter

Læs mere

Ry, 01.10.2013. Kære pårørende

Ry, 01.10.2013. Kære pårørende Ry, 01.10.2013 Kære pårørende Siden 2007 har der eksisteret et pårørenderåd ved Bostederne i Skanderborg. Ved fusionen i 2012 blev flere bo enheder i kommunen samlet under Bostederne i Skanderborg og antallet

Læs mere

1 Navn og hjemsted. 2 Formål

1 Navn og hjemsted. 2 Formål Vedtægter for Foreningen Samsø Energiakademi 28.marts 2014 Indhold 1 Navn og hjemsted... 3 2 Formål... 3 3 Medlemskab... 3 4 Bestyrelsen... 3 5 Den ordinære generalforsamling... 4 6 Ekstraordinære generalforsamlinger...

Læs mere

Ringkøbing amts Husflid. Vedtægter

Ringkøbing amts Husflid. Vedtægter Ringkøbing amts Husflid Vedtægter 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Ringkøbing amts Husflid og er hjemmehørende i det gamle Ringkøbing Amt. 2 Landsorganisation Foreningen er medlem af Dansk Husflidsselskab

Læs mere

VEDTÆGTER FOR STØTTEFORENINGEN for KELLERS MINDE

VEDTÆGTER FOR STØTTEFORENINGEN for KELLERS MINDE VEDTÆGTER FOR STØTTEFORENINGEN for KELLERS MINDE 1 Foreningen navn er Støtteforeningen for Kellers Minde. Foreningens hjemsted er H.O.Wildenskovsvej 10,7080 Børkop. 2 Foreningens formål er.: 1. at udbrede

Læs mere

Vedtægter & Love. Vedtægter for specialgruppen DJKU. Dansk Journalistforbunds studenterorganisation på Københavns Universitet

Vedtægter & Love. Vedtægter for specialgruppen DJKU. Dansk Journalistforbunds studenterorganisation på Københavns Universitet Vedtægter & Love Vedtægter for specialgruppen DJKU Dansk Journalistforbunds studenterorganisation på Københavns Universitet Sidst opdateret og godkendt ved generalforsamling d. 7/10 2014 1 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Vedtægter Dansk Implementeringsnetværk (DIN)

Vedtægter Dansk Implementeringsnetværk (DIN) Vedtægter Dansk Implementeringsnetværk (DIN) 1. Navn Foreningens navn er. Navnet forkortes DIN. Foreningens internationale navn er Danish Implementation Network. 2. Hjemsted Foreningens hjemsted er Danmark.

Læs mere

Vedtægter for Foreningen for Intern Kommunikation

Vedtægter for Foreningen for Intern Kommunikation Vedtægter for Foreningen for Intern Kommunikation 1: Navn og hjemsted Foreningens navn er Foreningen for Intern Kommunikation. Dens hjemsted er formandens adresse. 2: Formål : Foreningen, som er upolitisk,

Læs mere

Vedtægter for Holstebro Speedway Klub.

Vedtægter for Holstebro Speedway Klub. Vedtægter for Holstebro Speedway Klub. 1. Klubbens navn: Klubbens navn er Holstebro Speedway Klub, i det følgende forkortet HoSK. HoSK er tilsluttet Danmarks Motor Union (DMU), og er til enhver tid underlagt

Læs mere

Vedtægter for Toksværd Badminton Klub. Stk. 1. Klubbens navn er: Toksværd Badminton Klub. I forkortet form: TBK.

Vedtægter for Toksværd Badminton Klub. Stk. 1. Klubbens navn er: Toksværd Badminton Klub. I forkortet form: TBK. Vedtægter for Toksværd Badminton Klub 1. Navn & hjemsted. Klubbens navn er: Toksværd Badminton Klub. I forkortet form: TBK. Klubben har registreret domænet: Stk. 3. Klubben er hjemmehørende i Næstved Kommune,

Læs mere

Læs disse sider og stem. Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk

Læs disse sider og stem. Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk Læs disse sider og stem Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk Gældende bestemmelser vedrørende: Navn, formål og tilhørsforhold Medlemskab Forening Gigtforeningens kommentarer i nedenstående er tilføjet

Læs mere

Vedtægter (forslag) Vedtægter (nuværende) Klubben. Klubben

Vedtægter (forslag) Vedtægter (nuværende) Klubben. Klubben Vedtægter (forslag) Klubben 1 Klubbens navn er Vallensbæk Sejlklub, forkortet VSK, med hjemsted på Vallensbæk Havn, Vallensbæk Kommune. Klubbens stander er hvid med rødt V fra overkant til underkant. 2

Læs mere

Fjernes. Ændres til: At give kollegial sparring til

Fjernes. Ændres til: At give kollegial sparring til Nuværende formulering Ny formulering 1 Navn Klubbens navn er klub for privatpraktiserende ergoterapeuter. Klubbens navn dækker grundlæggende over de ergoterapeuter, der ønsker at starte egen virksomhed,

Læs mere

LITORINA, AMATØRGEOLOGISK FORENING KØGE.

LITORINA, AMATØRGEOLOGISK FORENING KØGE. Vedtægter for: LITORINA, AMATØRGEOLOGISK FORENING KØGE. Vedtaget på generalforsamlingen 23 februar 2011 NAVN 1. Foreningens navn er: Litorina, amatørgeologisk forening Køge. HJEMSTED 2. Foreningens hjemsted

Læs mere

V E D T Æ G T E R for Foreningen af Selvstændige Førstehjælps-Instruktører

V E D T Æ G T E R for Foreningen af Selvstændige Førstehjælps-Instruktører V E D T Æ G T E R for Foreningen af Selvstændige Førstehjælps-Instruktører Navn 1 Foreningens navn er Foreningen af Selvstændige Førstehjælps-Instruktører i Danmark" - i daglig tale kaldet "FSFI. Stk.

Læs mere

Vedtægter 2016 for Ikast-Brande esport

Vedtægter 2016 for Ikast-Brande esport Vedtægter 2016 for Ikast-Brande esport 1. Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Ikast-Brande esport. 1.2 Foreningen har hjemsted i Ikast-Brande Kommune. 2. Formål 2.1 Foreningens formål er at skabe,

Læs mere

1 stk. 1 Foreningens navn er pr. 1/ Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København, i daglig tale UNF København.

1 stk. 1 Foreningens navn er pr. 1/ Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København, i daglig tale UNF København. Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København Senest opdateret 10. marts 2018 Kapitel 1: Generelt Side 1 af 10 1 Foreningens navn er pr. 1/3 2003, København, i daglig tale UNF København.

Læs mere

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN 1 Navn Foreningens navn er, stiftet den 5. januar 2010. Foreningen har hjemsted i Greve Kommune. 2 Formål Foreningens formål er at fremme interessen for faget brandmand, til børn og unge, på en sikker,

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation.3 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 5 7. Akutte

Læs mere

Hvidovre Lokalhistoriske Selskab

Hvidovre Lokalhistoriske Selskab Hvidovre Lokalhistoriske Selskab Side 1 Indkaldelse til generalforsamling torsdag den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lille Friheden Lille Friheden 1. 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Museumschefens

Læs mere

Borup Idrætsforening, Fodboldafdelingen (ændres til Fodbold)

Borup Idrætsforening, Fodboldafdelingen (ændres til Fodbold) Vedtægter, Borup Idrætsforening, Fodboldafdelingen (ændres til Fodbold) Stiftet 6. september 1916 Eksisterende vedtægter Ændringsforslag ved GF 11. marts 2014 1. Navn Foreningens navn er: Borup Idrætsforening

Læs mere

Ændringsforslag: Vedtægter for Åbyskov Forsamlingshus. uændret. uændret. Ændringsforslag: udlades.

Ændringsforslag: Vedtægter for Åbyskov Forsamlingshus. uændret. uændret. Ændringsforslag: udlades. Gældende love. Forslag til ændringer. LOVE FOR ÅBYSKOV FORSAMLINGSHUS Vedtægter for Åbyskov Forsamlingshus 1 Foreningens navn er Åbyskov Forsamlingshus, Åbyskovvej 39, 5881 Skårup. uændret 2 Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Spejderne i Ringsted. 1: NAVN OG HJEMSTED Foreningens fulde og officielle navn er Spejderne i Ringsted - i daglig tale Samrådet.

Vedtægter for Spejderne i Ringsted. 1: NAVN OG HJEMSTED Foreningens fulde og officielle navn er Spejderne i Ringsted - i daglig tale Samrådet. Vedtægter for Spejderne i Ringsted 1: NAVN OG HJEMSTED Foreningens fulde og officielle navn er Spejderne i Ringsted - i daglig tale Samrådet. 2: FORMÅL Samrådets formål er at varetage de tilsluttede enheders

Læs mere

Vedtægter for Assens Dykkerklub

Vedtægter for Assens Dykkerklub K L U B B E N 1: Klubbens navn er ASSENS DYKKERKLUB. Den er stiftet den 14. september 1989. Klubben er hjemmehørende i Assens kommune. 2: Klubbens formål er at fremme dykningen og sikkerheden under dens

Læs mere

Vedtægter. Foreningens navn og adresse. Foreningens adresse er hos formand, næstformand eller sekretær. Foreningen er uafhængig og landsdækkende.

Vedtægter. Foreningens navn og adresse. Foreningens adresse er hos formand, næstformand eller sekretær. Foreningen er uafhængig og landsdækkende. Vedtægter 1 Foreningens navn og adresse Foreningens navn er: Patientforeningen Netværk for Kræftbehandling i Udlandet NETKU. Foreningens adresse er hos formand, næstformand eller sekretær. Foreningen er

Læs mere

Vedtægter for Foreningen KORSKÆR

Vedtægter for Foreningen KORSKÆR Vedtægter for Foreningen KORSKÆR 1. NAVN OG HJEMSTED. Foreningens navn er Foreningen KORSKÆR, i daglig tale KORSKÆR og har hjemsted i Fredericia Kommune. 2. FORMÅL. Foreningen KORSKÆR er en paraplyorganisation

Læs mere

1. Organisationens navn er Interkulturelt Kvinderåd. 2. Organisationens hjemsted er, Niels Hemmingsens Gade 10, 3., 1153 København K.

1. Organisationens navn er Interkulturelt Kvinderåd. 2. Organisationens hjemsted er, Niels Hemmingsens Gade 10, 3., 1153 København K. Vedtægter for Interkulturelt Kvinderåd 1. Foreningens navn og adresse 1. Organisationens navn er Interkulturelt Kvinderåd. 2. Organisationens hjemsted er, Niels Hemmingsens Gade 10, 3., 1153 København

Læs mere

Vedtægter. Vedtægter for den selvejende institution Sorø Kultur- & Fritidscenter Frederiksvej 27, 4180 Sorø

Vedtægter. Vedtægter for den selvejende institution Sorø Kultur- & Fritidscenter Frederiksvej 27, 4180 Sorø Vedtægter Vedtægter for den selvejende institution Sorø Kultur- & Fritidscenter Frederiksvej 27, 4180 Sorø 1) Navn og hjemsted, medlemmer og drift 1) Den selvejende institutions navn er Sorø Kultur- &

Læs mere

Vedtægter for Coronet Club Danmark / www.coronetclub.dk. 1. Klubbens navn, adresse og mærke: Klubbens navn er Coronet Club Danmark / coronetclub.dk.

Vedtægter for Coronet Club Danmark / www.coronetclub.dk. 1. Klubbens navn, adresse og mærke: Klubbens navn er Coronet Club Danmark / coronetclub.dk. Vedtægter for Coronet Club Danmark / www.coronetclub.dk. 1. Klubbens navn, adresse og mærke: Klubbens navn er Coronet Club Danmark / coronetclub.dk. Adressen er den til enhver tid siddende formands adresse.

Læs mere

Vedtægter for Tåstrup Gymnastik forening. Pr. Februar 2012

Vedtægter for Tåstrup Gymnastik forening. Pr. Februar 2012 for Tåstrup Gymnastik forening Pr. Februar 2012 Vedtægter. 1 Navn og hjemsted. Foreningens navn er, og dens hjemsted er Høje Taastrup Kommune. 2 Formål. Foreningens formål er, at udbrede kendskabet og

Læs mere

Vedr. Forslag til vedtægtsændringer

Vedr. Forslag til vedtægtsændringer Vedr. Forslag til vedtægtsændringer På den nys overståede generalforsamling, var der ikke mødt de nødvendige 2/3 af medlemmerne frem, så forsamlingen var ikke beslutningsdygtig. Forslaget til vedtægter

Læs mere

Vedtægter for Kulturbrugsen side

Vedtægter for Kulturbrugsen side 1: Foreningens navn Vedtægter for Kulturbrugsen Foreningens navn er Kulturbrugsen. Kultur er her defineret som aktiviteter, formidling, møder og kreativitet. Kulturbrugsen skal være et koordinerende, formidlende

Læs mere

Vedtægter for foreningen. Kost-Pædagogisk Selskab

Vedtægter for foreningen. Kost-Pædagogisk Selskab Invitation til stiftende generalforsamling i Ernærings Pædagogisk Selskab Vi inviterer hermed til stiftende generalforsamling i en ny forening der fremover skal arbejde for udbredelse af viden om ernæringens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN GL. BISNAP HALS

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN GL. BISNAP HALS 1. VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN GL. BISNAP HALS Foreningens navn er Grundejerforeningen "GI. Bisnap" og er stiftet 20. marts 1967. Dens hjemsted er Aalborg kommune. 2. Foreningens formål er at varetage

Læs mere

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København Kapitel 1: Generelt 1 Stk. 1 Foreningens navn er pr. 1/3 2003 Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København, i daglig tale. Stk. 2

Læs mere

Vedtægter for BUPL Fyn

Vedtægter for BUPL Fyn Vedtægter for BUPL Fyn 1 Fagforeningens navn er: BUPL Fyn - fagforeningen for pædagoger og klubfolk. 2 Fagforeningen omfatter alle kommuner på Fyn samt Langeland og Ærø. 3 Fagforeningen består af medlemmer,

Læs mere

Lørdag den 11. Marts, i Tersløse Sognegård, Holbergsvej 85, Tersløse. Dianalund Kl. 12:30-16:00 Dagsorden i følger lovene Mød op og...!

Lørdag den 11. Marts, i Tersløse Sognegård, Holbergsvej 85, Tersløse. Dianalund Kl. 12:30-16:00 Dagsorden i følger lovene Mød op og...! Lørdag den 11. Marts, i Tersløse Sognegård, Holbergsvej 85, Tersløse. Dianalund Kl. 12:30-16:00 Dagsorden i følger lovene Mød op og...! Oplæg v/ Elise Lund Larsen, TV2 Fiktion. Foreningen er vært ved et

Læs mere

Vedtægter for: Slagelse Kulturråd

Vedtægter for: Slagelse Kulturråd Vedtægter for: Slagelse Kulturråd 1. Foreningens navn er: Slagelse Kulturråd Foreningens Hjemsted er Slagelse kommune: Foreningens adresse er formandens. 2. Foreningens formål er: 1. At samle kulturelt

Læs mere

Vedtægter for EUD læsevejlederforeningen

Vedtægter for EUD læsevejlederforeningen Vedtægter for EUD læsevejlederforeningen Etableret i 2011 1 Indhold: 1 Navn og hjemsted side 3 2 Foreningens formål side 3 3 Foreningens mål side 3 4 Medlemskab side 4 5 Kontingent side 4 6 Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Rødovre Frivilligcenter

Vedtægter for Rødovre Frivilligcenter 1. Navn og hjemsted: Vedtægter for Rødovre Frivilligcenter Stk. 1: Foreningen Rødovre Frivilligcenter er stiftet 24. maj 2007. Foreningens hjemsted er Rødovre Kommune. 2. Formål: Formålet med foreningen

Læs mere

Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/

Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/ Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/3-2015. 1: NAVN BOLDKLUBBEN SØBORG, hjemmehørende i Gladsaxe kommune, stiftet den 14. april 1972, er tilsluttet Danmarks Idrætsforbund under Dansk Håndbold Forbund og

Læs mere

www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014

www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014 www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014 Læs: Indkaldelse Dagsorden Bestyrelsens forslag til ændringer og justeringer i foreningens Vedtægter og Formål Regnskab 2013 og Budgetforslag

Læs mere

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi 1. Navn: Klubbens navn er Islandshesteklubben Faxi, stiftet i 1976. Klubbens geografiske område er Holbæk og omegn. 2. Formål: Klubbens formål er at udbrede kendskab til den islandske hest, specielt dens

Læs mere

Dagens program. Dagsorden for generalforsamlingen. 10:00 Registrering og udlevering af navneskilte. 10:30 Rundvisninger starter. Varighed 1-1½ time

Dagens program. Dagsorden for generalforsamlingen. 10:00 Registrering og udlevering af navneskilte. 10:30 Rundvisninger starter. Varighed 1-1½ time 1 Dagens program 10:00 Registrering og udlevering af navneskilte 10:30 Rundvisninger starter. Varighed 1-1½ time 12:00 Frokost 12:30 Indgang samt udlevering af stemmesedler 13:00 Generalforsamling Der

Læs mere

Indstilling til nye vedtægter

Indstilling til nye vedtægter Indstilling til nye vedtægter Bestyrelsen indstiller til generalforsamlingen at vedtage nye vedtægter for foreningen Danske Journaliststuderende RUC. Baggrund: Foreningens vedtægter er efterhånden mange

Læs mere

Vedtægt for FrivilligVest

Vedtægt for FrivilligVest Vedtægt for FrivilligVest 1 Organisationen Foreningens navn er FrivilligVest og har hjemsted i Ringkøbing-Skjern Kommune. Adressen er Ringkøbing- Skjern Kulturcenter, Ranunkelvej 1-3, 6900 Skjern. Foreningens

Læs mere

FORENINGEN KULTURHAVN GILLELEJES VENNER

FORENINGEN KULTURHAVN GILLELEJES VENNER FORENINGEN KULTURHAVN GILLELEJES VENNER VEDTÆGTER 1 Navn og organisation Foreningens navn er: Kulturhavn Gillelejes Venner. Foreningen er stiftet af en kreds af frivillige og er en almennyttig forening

Læs mere

Foreningens navn er Oplysningsforbundet May Day. Foreningens hjemsted er Danmark. Foreningen er partipolitisk uafhængig.

Foreningens navn er Oplysningsforbundet May Day. Foreningens hjemsted er Danmark. Foreningen er partipolitisk uafhængig. 1. NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Oplysningsforbundet May Day. Foreningens hjemsted er Danmark. Foreningen er partipolitisk uafhængig. 2. VÆRDIGRUNDLAG En forståelse af mennesket som en helhed af

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 1. MARTS 2005 I SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Vedtægter for Det Frivillige Kulturelle Samråd

Vedtægter for Det Frivillige Kulturelle Samråd Det Frivillige Kulturelle Samråd Vedtægter for Det Frivillige Kulturelle Samråd 1 Navn Stk. 1 Det Frivillige Kulturelle Samråd (FKS). FKS hjemsted er formandens eller sekretariatets adresse. 2 Formål Stk.

Læs mere

Vedtægter for foreningen Permakultur Danmark

Vedtægter for foreningen Permakultur Danmark Vedtægter for foreningen Permakultur Danmark Vedtaget på generalforsamling, d. 4. marts 2017 1: Navn og hjemsted. Foreningens navn er Permakultur Danmark. Foreningens hjemsted er kassererens adresse. 2:

Læs mere

VEDTÆGTER DANSK PATCHWORK FORENING

VEDTÆGTER DANSK PATCHWORK FORENING August 2014 Dansk Patchwork Forening blev dannet på en stiftende generalforsamling i Middelfart den 12. april 1986. 1 Foreningens navn 1.1 Foreningens navn er Dansk Patchwork Forening. I international

Læs mere

Vedtægter for O-TOWN ROLLER DERBY

Vedtægter for O-TOWN ROLLER DERBY Vedtægter for O-TOWN ROLLER DERBY Vedtægt for foreningen O-Town Roller Derby pr. 12.02.2017 1 Grundlag Stk. 1. Foreningens navn er O-Town Roller Derby. Stk. 2. O-Town Roller Derbys hjemsted er Odense Kommune.

Læs mere

Vedtægter Dansk Implementeringsnetværk (DIN)

Vedtægter Dansk Implementeringsnetværk (DIN) Vedtægter Dansk Implementeringsnetværk (DIN) 1. Navn Foreningens navn er. Navnet forkortes DIN. Foreningens internationale navn er Danish Implementation Network. 2. Hjemsted Foreningens hjemsted er Danmark.

Læs mere

Vedtægter for BUPL Fyn

Vedtægter for BUPL Fyn Vedtægter for BUPL Fyn 1 Fagforeningens navn er: BUPL Fyn - fagforeningen for pædagoger og klubfolk. 2 Fagforeningen omfatter alle kommuner på Fyn samt Langeland og Ærø. 3 Fagforeningen består af medlemmer,

Læs mere

Vedtægter af 10 marts 2015 DANSK KVALITETSSIKRINGSGRUPPE. D K G Danish Quality Assurance Group

Vedtægter af 10 marts 2015 DANSK KVALITETSSIKRINGSGRUPPE. D K G Danish Quality Assurance Group Vedtægter af 10 marts 2015 DANSK KVALITETSSIKRINGSGRUPPE D K G Danish Quality Assurance Group 1 NAVN Gruppens navn er "DANSK KVALITETSSIKRINGSGRUPPE". Navnet forkortes DKG. Gruppen er stiftet 09. oktober

Læs mere

Dansk Selskab for NeuroRehabilitering

Dansk Selskab for NeuroRehabilitering Vedtægter for: Dansk Selskab for NeuroRehabilitering 1. Selskabets navn. Selskabets navn er "Dansk Selskab for NeuroRehabilitering ". 2. Hjemsted. Selskabets hjemsted er formandens arbejdsadresse. 3. Formål.

Læs mere

Vedtægter for KLF Netværk Vestsjælland

Vedtægter for KLF Netværk Vestsjælland Vedtægter for KLF Netværk Vestsjælland 1. Netværkets navn Netværket er en selvstændig forening knyttet landsforeningen KLF, Kirk & Medier( Herefter KLF). Netværkets navn er KLF Netværk Vestsjælland. Netværkets

Læs mere

FORENINGSVEDTÆGTER. for. Eskov Strandpark

FORENINGSVEDTÆGTER. for. Eskov Strandpark 7473-002/AMA 18.03.2019 FORENINGSVEDTÆGTER for Eskov Strandpark Foreningen er stiftet i h.t. 2 i deklaration, tinglyst den 1/6 1967 på matr.nr. 1a Eskov, Selde Sogn og matr.nr. 10g Floutrup by, Selde Sogn

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013

VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013 VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Enhedslisten Varde. Foreningen er en lokalafdeling af foreningen Enhedslisten De Rød-Grønne. Foreningens hjemsted er Varde

Læs mere

Vinterbade klubben Nødebo Vikingerne

Vinterbade klubben Nødebo Vikingerne Vedtægter 1. Navn og hjemsted Foreningen, der har hjemsted i Nødebo i Hillerød Kommune, er stiftet den 14. oktober 2010. 2. Formål Foreningens formål er at varetage og fremme interessen for vinterbadning

Læs mere

Vedtægter foreningen Samtaleboblen 28.februar 2011

Vedtægter foreningen Samtaleboblen 28.februar 2011 Vedtægter foreningen Samtaleboblen 28.februar 2011 Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er samtaleboblen og hjemsted Odense Formål 2 Foreningens virke bygger på et tredelt fundament: 1) Folkeoplysning -

Læs mere

Vedtægter for FSK Foreningen for Sebber kulturhus

Vedtægter for FSK Foreningen for Sebber kulturhus Vedtægter for FSK Foreningen for Sebber kulturhus 1: Foreningens navn: Foreningens navn er FSK Foreningen for Sebber Kulturhus. Kultur er her defineret som aktiviteter, formidling, møder og kreativitet.

Læs mere

Vedtægter for Danske Journaliststuderende RUC

Vedtægter for Danske Journaliststuderende RUC Vedtægter for Danske Journaliststuderende RUC Godkendt af generalforsamlingen den 19. februar 2016 Artikel 1 Navn og formål 1 Navn 2 Formål Foreningens navn er Danske Journaliststuderende RUC (herefter

Læs mere

M U L T I S A L I V O E R L A D E G Å R D

M U L T I S A L I V O E R L A D E G Å R D Vedtægter for foreningen Multisal i 1 Navn 1.1 Foreningens navn er Multisal i 1.2 Foreningen er stiftet den 19. august 2011 1.3 Foreningens hjemsted er, 1.4 Foreningen er ikke medlem af landsdækkende organisationer

Læs mere

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Side 1/5 Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Før selve referatet

Læs mere

VEDTÆGTER for Ikast Biografforening

VEDTÆGTER for Ikast Biografforening VEDTÆGTER for Ikast Biografforening 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Ikast Biografforening, og dens hjemsted er Ikast Brande Kommune. 2. Foreningens formål Foreningens formål er at drive biograf

Læs mere

Vedtægter for Personaleforeningen i LB Forsikring A/S.

Vedtægter for Personaleforeningen i LB Forsikring A/S. Vedtægter for Personaleforeningen i LB Forsikring A/S. 1 Stiftelsesdag Foreningen er stiftet den 20. marts 1970. 2 Navn, hjemsted og formål Foreningens navn er Personaleforeningen i LB Forsikring A/S.

Læs mere

Beretning ved generalforsamlingen i Foreningen for tosprogede småbørns vilkår.

Beretning ved generalforsamlingen i Foreningen for tosprogede småbørns vilkår. Beretning ved generalforsamlingen 20.03.14. i Foreningen for tosprogede småbørns vilkår. Bestyrelsens sammensætning er på nuværende tidspunkt: Mustafa Göl. (formand) Irene Berri. (Kasserer) Ketty Bruun

Læs mere

Vedtægter for Danmarks Matematiklærerforening, Kreds 11 Fyn.

Vedtægter for Danmarks Matematiklærerforening, Kreds 11 Fyn. Vedtægter for Danmarks Matematiklærerforening, Kreds 11 Fyn. 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er: Danmarks Matematiklærerforening, Kreds 11 FYN Hjemsted: Fyn og Øerne 2. Medlemskab af organisationer

Læs mere

Danish Association of Research Managers and Administrators (DARMA)

Danish Association of Research Managers and Administrators (DARMA) Danish Association of Research Managers and Administrators (DARMA) Vedtægter revideret ved DARMA s Ekstraordinære Generalforsamling d. 20. november 2018, på Copenhagen Business School (CBS) i København.

Læs mere

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, Lyngby

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, Lyngby Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, Lyngby Kapitel 1: Generelt 1 Stk. 1 Foreningens navn er pr. 09/10 2015 Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, Lyngby, i daglig tale. Stk. 2 Foreningen

Læs mere

VEDTÆGTER for vælgerforeningen Det Konservative Folkeparti i Helsingør

VEDTÆGTER for vælgerforeningen Det Konservative Folkeparti i Helsingør VEDTÆGTER for vælgerforeningen Det Konservative Folkeparti i Helsingør Foreningens navn er: Det Konservative Folkeparti i Helsingør Kommune, i daglig tale Konservative i Helsingør. Herefter benævnt vælgerforeningen.

Læs mere

Vedtægter oktober 2017

Vedtægter oktober 2017 Vedtægter oktober 2017 1 Klubbens navn og hjemsted Klubbens navn er: HILLERØD SQUARE DANCERS Klubbens hjemsted er Hillerød Kommune. 2 Klubbens formål Klubbens hovedformål er at 1. tilbyde klubbens medlemmer

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub

Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub 23/11 2011 kl. 18:00 Velkommen Fremmødte: John Hansen (JH), Buller Friis (BF), Jens Engsgaard (JE) Jens Pedersen (JP) Afbud: Tom

Læs mere

WEB MARKEDSFØRING FOR ALTERNATIVE BEHANDLERE. WEB markedsføring. Oplægsholder. Fyraftensmøde i DSKH. 19. Marts kl 18-21

WEB MARKEDSFØRING FOR ALTERNATIVE BEHANDLERE. WEB markedsføring. Oplægsholder. Fyraftensmøde i DSKH. 19. Marts kl 18-21 WEB MARKEDSFØRING FOR ALTERNATIVE BEHANDLERE Arrangeret af Dansk Selskab for Klassisk Homøopati. (Giver 3 RAB/ CPD points) WEB markedsføring Fyraftensmøde i DSKH 19. Marts kl 18-21 Tilmelding er nødvendigt,

Læs mere

Vedtægter for Odsherred Detektorforening

Vedtægter for Odsherred Detektorforening Vedtægter for Odsherred Detektorforening 1 Foreningens navn og hjemsted. Foreningens navn er Odsherred Detektorforening. Den er hjemmehørende i Ods- herred Kommune og er stiftet den 26. august 2008. 2

Læs mere

Byggepladen Danmarks LEGO Entusiast Forening Side 1 af 6

Byggepladen Danmarks LEGO Entusiast Forening Side 1 af 6 Side 1 af 6 Vedtægter for Senest revideret på Generalforsamlingen 4. april 2009 1 Foreningens navn. Foreningens navn er. Hjemsted: Den til enhver tid værende formands adresse. 2 Foreningens formål. Formålet

Læs mere

UDDRAG AF BUPLS LOVE VEDRØRENDE DE LOKALE FAGFORENINGERS FORHOLD:

UDDRAG AF BUPLS LOVE VEDRØRENDE DE LOKALE FAGFORENINGERS FORHOLD: UDDRAG AF BUPLS LOVE VEDRØRENDE DE LOKALE FAGFORENINGERS FORHOLD: B. DE LOKALE FAGFORENINGER GEOGRAFISK INDDELING 42. BUPL består af et antal lokale fagforeninger geografisk fordelt som angivet i bilag

Læs mere

FORSLAG TIL VEDTÆGT FOR FRIVILLIGE FOLKEOPLYSENDE FORENINGER

FORSLAG TIL VEDTÆGT FOR FRIVILLIGE FOLKEOPLYSENDE FORENINGER FORSLAG TIL VEDTÆGT FOR FRIVILLIGE FOLKEOPLYSENDE FORENINGER Som en hjælp til nye foreninger, har Center for Kultur, Idræt og Sundhed udarbejdet et forslag til, hvordan en foreningsvedtægt kan opbygges.

Læs mere