Missionen er lykkedes når du leder din virksomhed med vision, kvalitet og viljen til at vinde

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Missionen er lykkedes når du leder din virksomhed med vision, kvalitet og viljen til at vinde"

Transkript

1 business AHead Consulting & Concept Development Kontaktperson: Henning Jørgensen Tlf.: Velkommen hos business AHead Missionen er lykkedes når du leder din virksomhed med vision, kvalitet og viljen til at vinde b AHead beskæftiger sig med Virksomhedsrådgivning, hvor der bidrages til at strukturere forretningsgrundlag og skabe merværdi med speciel fokus på Analyse, gennemgang og vurdering af de fremtidige forretningsmuligheder Søgning, vurdering og implementering af strategiske alliancer og fusioner Coaching af ledelse og nøglemedarbejdere. Koncepter, hvor der medvirkes til at udvikle, strukturere og formidle koncepter Fra ide til implementering af færdigt koncept For et helt forretningsområde eller en del af et forretningsområde Test mulighederne i et samarbejde, der resulterer i bæredygtige løsninger uanset det drejer sig om virksomhedsrådgivning eller koncepter.

2 Virksomhedsrådgivning I Virksomhedsrådgivningen arbejdes der bl.a. med følgende opgaver: Analyse og gennemgang af forretningsgrundlaget med vurdering af de fremtidige forretningsmuligheder Søgning, vurdering og implementering af strategiske alliancer og fusioner Coaching af ledelse og nøglemedarbejdere. Kan du se et behov? Når salgsleddet de aftalte mål? Er virksomhedens systemer effektive? Fungerer samarbejdet med kunderne tilfredsstillende? Og hvad med leverandørerne? På hvilke produkter og kunder tjener virksomheden penge? Slår jeres produkter altid igennem? Er hele organisationen i højeste gear? Kan virksomheden tjene penge i fremtiden eller er det tid at overveje andre muligheder? Kan du få dit behov dækket? b AHead udfører opgaver for virksomheder med produktion, en gros handel, agenturer og detailhandel og arbejder både med nationale og internationale brands. For udenlandske virksomheder løses opgaverne primært i Skandinavien og for danske virksomheder løses opgaverne hovedsageligt i Danmark og i Europa. I et tæt samarbejde kan vi udvikle bæredygtige løsninger, hvor b AHead bidrager med kvalificeret rådgivning, kunderelevant analyse og innovativ sparring. Se følgende eksempler på opgaver: Opgaver for virksomheder med produktion, en gros handel eller agenturer vurdere og bistå ved etablering eller ændring af samhandelsaftaler* søge, vurdere og implementere alliance * indsamle og vurdere informationer om markedet vurdere markedet og brandets eller virksomhedens positionering vurdere og bistå ved ændring af struktur, organisation og indsats o for salg, marketing, indkøb og logistik * vurdere behovet og søge investorer til finansiering af væksten * vurdere og rådgive om driften af virksomheden vurdere, planlægge og bistå ved etablering af datterselskab * søge, vurdere og bistå ved køb af virksomhed/aktivitet* vurdere og gennemføre rekonstruktion * søge, vurdere og implementere fusion * søge, vurdere og medvirke ved salg af virksomhed/aktivitet * udføre arbejde som bestyrelsesmedlem, supervisor samt coach eller sparringspartner for ledelse og nøglemedarbejdere.

3 Opgaver for iværksættere og nyetablerede virksomheder vurdere muligheder og vejlede ved overvejelser om start af selskab assistere ved konkret etablering af selskab * søge, vurdere og bistå ved etablering af samhandelsaftaler mellem producent, eneforhandler, agent, detailkæde eller detailhandler * vurdere og bistå ved ændring af samhandelsaftaler * indsamle og vurdere informationer om markedet vurdere markedet og brandets eller virksomhedens positionering vurdere og bistå ved ændring af struktur, organisation og indsats o for salg, marketing, indkøb og logistik * vurdere behovet og søge investorer til finansiering af væksten * vurdere og rådgive om driften af virksomheden udføre arbejde som bestyrelsesmedlem eller mentor. Opgaver for detailkæder og detailforretninger rådgive, vurdere og bistå ved etablering eller ændring af samhandelsaftaler * søge, vurdere og implementere alliance med en kæde, en forretning eller et brand * indsamle og vurdere informationer om markedet vurdere markedet og kædens eller forretningens positionering vurdere og bistå ved ændring af struktur, organisation og indsats o for salg, marketing, indkøb og logistik * vurdere og rådgive om driften vurdere, planlægge og bistå ved etablering af kæde, forretning eller filial * søge, vurdere og bistå ved køb af kæde eller forretning * vurdere og gennemføre rekonstruktion * søge, vurdere og implementere fusion * søge, vurdere og medvirke ved salg af kæde, filial eller forretning * udføre arbejde som bestyrelsesmedlem, supervisor, mentor samt coach eller sparringspartner for ledelse og nøglemedarbejdere. * opgaverne kan også udføres med b AHead som projektleder

4 Koncepter b AHead medvirker til at udvikle, strukturere og formidle koncepter Fra ide til implementering af færdigt koncept For et helt forretningsområde eller en del af et forretningsområde Hvad forstås ved ide og koncept? En virksomhed er skabt på en ide. Et produkt er skabt på en ide. En butikskæde er skabt på en ide. En produktionsproces er skabt på en ide. Et design er skabt på en ide. En forretningsmodel er skabt på en ide. Ideen er kun levedygtig, når den er unik, gør en forskel og er økonomisk bæredygtig. En god ide er imidlertid ikke nogen garanti for en forretningsmæssig succes. Først når ideen er helt udviklet, testet, beskrevet i et forståeligt sprog for alle, ført ud i livet og efterfølgende vurderet og måske tilrettet er muligheden for succes til stede. b AHead kalder denne proces konceptudvikling og -formidling og den færdige løsning for konceptet. Et koncept er en succes, når det skaber værdi for kunden og er forskelligt fra konkurrentens. Når du tænker på LEGO, Walkman, McDonald's, Lean, Philippe Starck, Den blå Avis oplever du et gennemført koncept. Kan du se et behov? Mange spørgsmål skal afklares i udviklingen af et koncept. Og dette uanset om konceptet drejer sig om et produkt, en butikskæde, en produktionsproces, en forretningsmodel eller et design. Nogle af spørgsmålene kunne være: Er ideen bæredygtig? Hvem kan teste den? Har en anden allerede lanceret konceptet? Gennemføre selv eller sælge konceptet til andre? Kan samarbejdspartnere bidrage til at realisere konceptet? Hvordan skal konceptet etableres, produceres, sælges eller markedsføres? Hvad med finansieringen og er der støttemuligheder? Hvordan finder jeg samarbejdspartnere i udlandet? Hvordan laver jeg en præsentation for mulige kunder? Kan du få dit behov dækket? b AHead kan medvirke ved løsningen af enkelte opgaver eller deltage i hele processen, eventuelt som projektleder. Se følgende eksempler på opgaver.

5 Konceptudvikling og -formidling Idefasen Strukturere og lede processen Bidrage med input til udvikling af ideen Sammensætte og lede et team af medspillere til udvikling af ideen Indsamle og vurdere data for beslutningsgrundlag eksempelvis om beskyttelse, brugere, trends, markedsforhold og konkurrenceforhold Foranledige test og evaluering af ideen Konceptfasen Strukturere og beskrive konceptet Udarbejde forretningsplan og budget Vurdere mulighederne for egen gennemførelse Søge og vurdere køberemner til konceptet samt bistå ved salget Vurdere behovet og søge finansierings- og støttemuligheder Opbygge struktur, organisation og systemer til gennemførelse af konceptet Vurdere og søge partnere til gennemførelse af dele af konceptet Udarbejde marketingplan, salgsplan og øvrige aktivitetsplaner Forestå udarbejdelsen af informationsmateriale til investorer, medarbejdere, kunder, leverandører, presse m.fl. Foranledige test og evaluering af konceptet før gennemførelse Forestå opfølgning og evaluering efter gennemførelse af konceptet samt deltage i vurdering og eventuel tilretning af konceptet.

6 Hvordan arbejder jeg? Mange års erfaringer og opsamlet viden gør, at jeg bidrager til at skabe holdbare løsninger baseret på kvalificeret rådgivning, kunderelevant analyse og innovativ sparring. Opgaven vil blive løst i et tæt og fortroligt samarbejde med dig og du vil hele tiden vide, hvor langt vi er i processen. Mit netværk til erhvervsfolk og andre rådgivere giver mig mulighed for at trække på data, indsigt og fremtidsperspektiver for mange brancher og som en naturlig del af udviklingen af vores kompetencer deler vi viden og værktøjer med hinanden. I konkrete opgaveløsninger inddrager jeg gerne andre kvalificerede rådgivere for at opnå det bedste resultat for dig. Kan jeg ikke påtage mig opgaven, vil jeg om muligt henvise dig til andre rådgivere. Hvem står bag? b AHead har succes når du leder din virksomhed med vision, kvalitet og viljen til at vinde Stillinger & Funktioner Adm. direktør for: Sport Danmark A/S kædekontor for butikskæden Sport- Master adidas Danmark A/S Sportgoods A/S Varighed: 17 år Faglige kompetencer Bestyrelsesarbejde Strategiudvikling Brand building Businessplaner Budget og regnskab Strukturændringer Fusioner og alliancer Køb og salg af selskaber Projektledelse, ind- og udland Controlling af datterselskaber Ledelse, team og forandring Coaching business AHead ejes og ledes af Henning Jørgensen. Leder af funktionerne: Marketing Salg Indkøb Lager IT, HR og Organisation Varighed: 12 år Markedsføringsplaner Konceptudvikling Salgsplaner Konceptsalg Indkøbsplaner Ressourceplaner Implementering af IT systemer Organisationsudvikling Kompetenceudvikling Mål- og resultatstyring