Information til ledere

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Information til ledere"

Transkript

1 1 Information til ledere Divisionsturnering For Klit Division og Vestjyske Division d. 14. Maj 17. maj 2015

2 2 Kære ledere og gruppeledere. Hermed nogle praktiske oplysninger vedrørende indbydelsen og divisionsturneringen. I anledning af 70 året for Danmarks befrielse den 5. maj 1945, er spejderne fra Vestjyske og Klit division inviteret med ind i den dertilhørende historiske fantasiramme som bliver omdrejningspunktet for dette års Divisionsturnering. Vi glæder os til at leve os ind i en spændende og fascinerende fantasiramme samtidig med at vi får mulighed for at visualisere en vigtig del af Danmarkshistorien og derved bidrage til spejdernes viden og forståelse for historien og frihedskampen i Danmark Omdrejningspunktet for det hele, er en lejr i de historiske omgivelser i Hanstholm. Spejderne skal her indgå i det normale liv og samtidig hjælpe modstandsbevægelsen i kampen mod besættelsesmagten. Prøve på egen krop/se med egne øjne livet under besættelsen. Vi vil gerne bede alle ledere om at medbringe en tidssvarende udklædning, ikke som soldater o.lign. men som en helt almindelig person så ud i den tidsalder. Kulisserne har vi jo i de omgivelser vi skal være i. Er du ansvarlig for en post, har fået tildelt en rolle eller lign. Så gør noget ud af udklædning, post, set up, osv. Det er detaljerne der tæller :o) Få inspiration via goggle og evt. her: 2_char7140.pdf

3 3 Adressen: Den helt præcise adresse får I at vide i lederbrev 2 (da vi lige har et par forhandlinger der skal 100% på plads). Men det er i 7730 Hanstholm og vi skal bevæge os rund i og ved dokumentationscenter Hanstholm og omegn. Transport: Det er jeres gruppe der afgør hvordan transporten skal foregå. Antal dage og pris på divisionsturnering: Familiespejd lørdag den 16. maj fra klokken Der vil være mulighed for at prøve nogle af mikro spejdernes aktiviteter. Deltager pris 0 kr. Medbring madpakke + drikke Mikro fra den 16. maj klokken 9.00 til den 17. maj klokken Deltager pris 100 kr. Mini+junior fra den 15. maj klokken til den 17. maj klokken Deltager pris 200 kr. Trop fra den 14. maj klokken til den 17. maj klokken Deltager pris 300 kr. Lederne og hjælperne betaler det samme, som den gren de føles med (i forhold til antal dage). I må aftale med egen gruppe, om det er gruppen der betaler for jer. Hver spejder gruppe aftaler indbyrdes, hvordan og hvorledes med kørsel til divisionsturnering! Tilmelding: Afdelingslederne i hver gruppe modtager tilmeldingerblanketterne + kasseren modtager betaling til gruppens kontonummer fra hver spejder, senest 5. maj. Husk at skrive gruppens kontonummer på indbydelsen. Afdelingslederne videregiver dette til gruppens gruppeleder (inddelt i patruljer husk både patruljenavn + navnene på patruljemedlemmer). Gruppelederen tjekker med gruppens kasserer og alle har betalt Senest 6. maj Gruppeleder tilmelder gruppen samlet til Anni Fra Vestjyske: Oplys patruljenavne + antal medlemmer i patruljen + hvilken afdeling patruljen tilhører.

4 4 Pengene overføres samlet pr. gruppe til følgende konto (husk gruppenavn): Reg: 9106 Konto: Senest 7. maj. VIGTIGT vi skal også have tilmelding + betaling fra ledere og hjælpere. Medsend en liste over ledere med navn og mailadresse + oplys hvilken afdeling + gruppe de tilhører eller om de er hjælpere/statister + hvor mange dage de deltager. Præmier: Der er i hver afdeling 2 konkurrencer: 1) bedste patrulje med & 3. Præmie 2) bedste patrulje i turnout. Der bedømmes blandt andet ud fra: Løb, madlavning, foropgave, turn out, teltorden, mv. Medbring: Liste kommer med lederbrev 2 senest 14 dage før divisionsturneringen Madlavning: Patruljerne laver som udgangspunkt selv mad (med hjælp alt efter aldersgren) Dette kommer der mere info om i lederbrev 2 + lørdag aften er der fællespisning. Gælder også lederne! Ingredienser til alle måltider skal handels i butikken eller hos sortbørs handleren, via de ved ankomsten, udleverede rationeringsmærker. Her kan man købe mad man kan blive mæt af og som passer til fantasirammens tidsalder. Der bliver ikke mulighed for at grave bålpladser, så der bliver alternative måder der skal laves mad på, dette får I mere at vide om I lederbrev 2. Program i grove træk: Torsdag: Ankomst Trop Velkomst v/ Doktor Hansen Oprop daler ned. Købmand/sortbørshandel åbner Lejretablering Event Aftensmad Event optakt til Natløb Natløb v/ Hanstholm og omegn Troppen overnatter udenfor lejr.

5 5 Fredag: Ankomst Junior/Mini Velkomst v/ Doktor Hansen Oprop daler ned. Købmand/sortbørshandel åbner Lejretablering trop tilbage event Aftensmad Event optakt til aftenløb Junior Aftenløb Juniorer Lørdag: Ankomst Mikro/Familiespejd Velkomst v/ Doktor Hansen Oprop deles rundt. Købmand/Bodega åbner DAGLØB. Med indlagt frokost Grisehandler Oluf Larsens helstegte pattegris Event Spørgsmål: Tøv ikke med at maile eller ringe til: Dc Vestjske Anni Jørgensen Mobil: DC Klit Grunda (Grethe) Eigenbroth Mobil: Divisionsturneringstovholdere: Familiespejd: Karina Andersen Mobil Mikro: Thomas Møller Mobil: Mini: Conny Høegh Mobil: Junior: Gitte Klemmensen Mobil: Trop: Niels Mobil: Mange spejderhilsner fra Vestjyske og Klit divisioner.