Udbud på levering af udendørs legepladsudstyr 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Udbud på levering af udendørs legepladsudstyr 2014"

Transkript

1 Udbud på levering af udendørs legepladsudstyr 2014 OBS. - Se opdateret/rettet tilbudslister _ dateret Se vedhæftet rettelsesblad _ version 2. - OBS tilbudsfristen er rykket til d. 8. september 2014 kl. 12:00 Spørgsmål / svar Spørgsmål 1: s afsnit 2.13 Hvordan skal dette afsnit forstås? Skal vi eksempelvis indsende informationer om udenlandske eller indenlandske materialeleverandører, som vi er forhandlere af i DK? Hvis ja, er der så en bagatelgrænse? Svar 1: Udvælgelseskriterier skal afgives for den bydende økonomiske aktør, det vil sige for den tilbudsgiver som ved eventuel kontraktindgåelse vil være den juridisk bindende leverandør. Som angivet i afsnit 2.13 " Hvis flere tilbudsgivere byder i fællesskab, hæfter disse solidarisk i forhold til udbyder. Det skal af tilbuddet fremgå, med hvilken tilbudsgiver udbyder kan føre afklarende drøftelser med bindende virkning for de øvrige tilbudsgivere. Ved sammenslutninger af tilbudsgivere (konsortium) skal oplysningerne nedenfor gives for hver deltager i konsortiet. Der skal ikke sendes oplysninger for underleverandører. Spørgsmål 2: s afsnit 2.14 Må der til casen - delaftale 1 - indsendes to tilbud? Et på legepladsmateriale i træ/stål og et fra leverandør i robinie træ? Svar 2: Som det er angivet i bilag 3.1; Det er vigtigt, at legepladserne er så vedligeholdelsesfri som muligt. Der er et ønske om, at legepladserne og redskaberne fremstår naturlige, gerne i naturmaterialer, men det er vigtigere, at der ikke skal bruges tid og ressourcer på vedligehold. Spørgsmål 3: Svar 3: Heri står at vedligeholdelsesfrit naturmateriale er det mest ønskværdige. Vær opmærksom på at denne delaftale indeholder totalentreprise på legepladsudstyr samt legerummet, hvorfor tilbuddet skal indeholde alle omkostninger, ydelser og redskaber som kommunen ville skulle betale herved. Der må kun afgives et tilbud.

2 s afsnit 3.1 Skal alle monterings- og vedligeholdelses-vejledninger indsendes med udbuddet...og være på dansk? Eller skal materialet blot være tilgængeligt på dansk ved evt. samarbejdsopstart? Skal leverandører af legepladser have deres produkter certificeret iht. EN1176/EN1177 eller skal produkterne blot opfylde kravene i normerne? Spørgsmål 4: s afsnit 3.7 Jeg konkluderer på dette afsnit, at det påhviler os at bortskaffe evt. opgravet jord for vores omkostning? Og gælder det også omkostninger for jordprøver ifm. bortkørslen? Spørgsmål 5: Delaftale 2 - supplerende sortiment (excel ark) Her skal vi indtaste alle de produkter, vi kan tilbyde fra den pågældende leverandør? Det bliver en meget lang liste. Materialet skal blot være tilgængeligt på dansk ved evt. samarbejdsopstart. Produkterne skal leve op til gældende standarder. De behøver ikke være certificeret. I tvivlstilfælde om korrekt udførsel vil en uvildig legepladsinspektørs vurdering lægges til grund. Svar 4: Montering er ekskl. Faldunderlag og bortskaffelse af jord. Pris for dette indhentes først i miniudbud. Bortskafning af mindre jordmængder fra udgravning til fundamenter etc. skal indberegnes. Svar 5: Som angivet i pkt Tildelingskriterium: Med sortimentsbredde menes antal af enkelte produkter. Det er op til tilbudsgiver hvilke produkter der tilbydes ordregiver. Med sortimentsdybde menes hvor mange kombinationer af det enkelte produkt tilbudsgiver har. Ved bedømmelsen af sortiment, vil der blive lagt vægt på antallet af varelinjer samt kombinationsmuligheder, indenfor hver varegruppe. Hermed menes at det kun er de forskelle produkter som tilbudsgiveren kan tilbyde der skal angives pr. varelinje, antallet af kombinationsmuligheder, altså eksempelvis at produktet kommer i 3 farver eller kan leveres med anden overlægger, skal blot angives om antal kombinationsmuligheder i fanen sortimentsdybde. Se nedenstående.

3 Priserne skal være eksl. montage og faldunderlag? Der findes yderligere faneblade i dette excel ark, men henhører det ikke under et tidligere udbud? Ja, prisen for montage skal oplyses på tilbudslisten bilag 1, for delaftale 2-4. Der er vedhæftet et tilrettet bilag 2_ Sortimentsbredde_ Spørgsmål 6: Træ: Det foreskrives at der skal anvendes kernetræ. Stolper uden splint er væsentligt dyrere og mere tilbøjelige til at revne fordi splinten sikre en langsommere udtørring af træet. Vi vil derfor gerne spørge om der foreligger nogen særlig begrundelse for at kræve splintfri stolper, når det efter vores beregninger betyder det en prisforskel på ca %? Svar 6: Dette rettes til: Alle stolper og bærende dele skal afbarkes, afsplintres Se rettelsesblad, version 2. Spørgsmål 7: Bilag 1, tilbudsliste: Er det forstået korrekt, at priserne i bilag 1 ikke skal inkludere montering? Såfremt montering ikke er inkluderet vil vi gerne nævne, at der kan være stor forskel på monteringstider på specifikke produkter blandt forskellige tilbudsgivere bl.a. pga. graden af monteringsklargøring før levering hvilket naturligvis ikke er hensigtsmæssigt for en samlet vurdering. Spørgsmål 8: Vedr. Fugleredegyne plt er det mon da en slagtestrapport som I er Svar 7: Ja, det er korrekt forstået et montering ikke skal inkluderes på tilbudslisten på delaftale 1. Ved anvendelse af delaftale 1, vil der altid foretages miniudbud mellem de, på rammeaftalen, forventet 5 leverandører. I miniudbuddet vil montering altid indgå som en del af prisen, hvorfor montering vil blive vurderet i forhold til den enkelte opgave. Svar 8: Gyngekurven skal leve op til gældende regler i EN 1176.

4 interesserede i? Spørgsmål 9: Findes der et bilag, der omhandler supplerende sortiment til delaftale 1? Svar 9: Der skal ikke tilbydes supplerende sortiment på delaftale 1, da der ikke vil foretages suppleringskøb på denne aftale, da der altid vil foretages miniudbud på denne delaftale. Delaftale 1 omhandler totalentreprise af hele legerummet. Se tildelingskriterier i udbudsmaterialet, s. 13 Spørgsmål 10: Tilbudsliste - Delaftale 3 ID 1.25 Timepris ved montering ved suppleringskøb. Skal der ikke oplyse en timepris ved aftalte køb? Spørgsmål 11: Bilag A4 udvælgelseskriterier. I har døbt dokumentet Bilag A4 teknisk kapacitet referenceliste. Når det åbnes, hedder det A5. Skal det ændres eller mangler der er dokument? Spørgsmål 12: Tilbudsliste Delaftale 3 I skriver at priser skal være ex. moms, men inkl. alle øvrige omkostninger og afgifter. Kommer montage ind under øvrige omkostninger? Spørgsmål 13: Tilbudsliste delaftale 3 ID 1.17 I skriver en højde på 2 meter. Er det tårnets gulvhøjde eller totalhøjde? Svar 10: Der vil altid skulle foretages miniudbud når; Ved samlet beløb over DKK. pr. delaftale. Komplet udstyr til legeplads eller anlæg. Ved anvendelse af delaftale 1. Ved det konkret miniudbud vil montering altid være en del af den samlet pris, hvorfor timeprisen på montering kun er relevant ved suppleringskøb, altså når nedenstående er gældende; Ved samlet køb under DKK. pr. delaftale. Ved suppleringskøb til eksisterende legeplads eller anlæg. Svar 11: Det er en fejl, dokumentet ændres til at hedde A4 se tilrettet bilag A4, dateret Svar 12: Nej, montering skal angives som en særskilt timepris nederst på tilbudslisten. Vær opmærksom på at denne timepris kun er gældende ved direkte tildeling/suppleringskøb, da det ved miniudbud altid vil være en del af den samlet pris. Svar 13: Tårnets gulvhøjde.

5 Spørgsmål 14: ID 1.22 I vil have en robinia stolpe på Ø18 til solsejl. Vi mener den er overdimensioneret. Kan i ændre denne? Spørgsmål 15: Tilbudsliste delaftale 1 Skal den tilbudte pris indeholde faldunderlag? Spørgsmål 16: i punkt 3.2 Træ nævner i nogle bestemte træsorter, og der bør være mulighed for at tilbyde andre sammenlignelige træsorter, eksempelvis Mandiokira hårdttræ, som er ligeså stærkt som eksempelvis Eg. Vil I tillade dette? Spørgsmål 17: I efterspørger produkter i træ med minimal vedligeholdelse, og samtidigt har I et krav om oliebaseret efterbehandling! Hvorfor ikke bare købe ubehandlet træ? Spørgsmål 18: Vindridser på bestemte størrelser kan ikke garanteres da træ jo arbejder hele tiden i årets forskellige klimaer! Vindridser der gør skade omkring samlinger og dermed svækker konstruktioner er dækket af vores garanti, men alle øvrige kosmetiske vindridser er ikke dækket! Svar 14: Kravet ændres til ø12. Se tilrettet tilbudsliste_dateret Svar 15: Nej, faldunderlag vil først blive udbudt i forbindelse med miniudbud, ved en konkret opgave. Svar 16: Der kan anvendes andre sammenlignelige træsorter, såfremt deres styrke og holdbarhed ved opfugtning m.m. kan dokumenteres at være lig eller bedre. Dog skal de på tilbudslisten tilbudte produkter være af de derpå beskrevne træsorter. Svar 17: Oliebehandlingen gælder kun de svageste træsorter lærk og ceder. Vi fastholder et ønske om at grundbehandle disse. Svar 18: Kravet ændres til: vindridser må ikke være over 8 mm, kanter må ikke være skarpe. Se rettelsesblad_ dateret Vil I fravige Jeres krav? Spørgsmål 19: Punkt 3.5 Hvorfor skal EPDM gummimateriale Svar 19: For at sikre fornuftig produktions form, lavt indhold af kridt og høj farveægthed.

6 være fra Europæiske producenter? Spørgsmål 20: Tilbudsliste: Hvorledes skal vi tolke +/- 10 % når der er fx er specificeret en max højde på et produkt? Se fx ID 1.1. Spørgsmål 21: I øvrigt sortiment bilagene, må vi da henvise generelt til vores kataloger, da produkterne her kan slås op via varenr. Henvisning til en specifik side er en kæmpe byrde for tilbudsgiver pga. de mange varelinjer. Endvidere har denne indsats ingen værdi snarere tværtimod når der kommer nye kataloger fra leverandørerne på aftalen, hvor disse specifikke sidehenvisninger ikke længere vil være retvisende. Vil I ændre? Spørgsmål 22: Er der i materialet forskel på udbyder fortolkning af skal og skal? Spørgsmål 23: Hvad ved køb over på en delaftale fx delaftale2. Hvad skal kunden gøre her? Er aftalen fortsat gældende? Spørgsmål 24: Hvordan tolkes kravet om miniudbud hvis køb behovet vedr på en delaftale og på en anden? Indkøbet opfylder her ikke kravet om miniudbud, da der er beskrevet køb over pr. delaftale. Hvordan skal aftalen her anvendes og ændrer I i materialet? Spørgsmål 25: Ovennævnte huller vedr. køb på kontrakten gør det temmelig uklart hvad der bydes på, da det er uklart for tilbudsgiver hvordan aftalen vil Svar 20: På de produkter hvor der er angivet en max. højde må de tilbudte produkter ikke over stige denne højde, men gerne afvige 20 % nedadgående. Svar 21: Hvis produkterne nemt og enkelt kan søges/findes frem via varenumre er det okay kun at henvise til katalog eller hjemmeside. Svar 22: Som udgangspunkt er skal et minimumskrav, men det skal som altid ses ud af sammenhængen. Svar 23: Ja, aftalen er stadig gældende. Kunden skal blot foretage et miniudbud mellem de 3 leverandører på delaftale 2, jf. kontraktens 7.1. Svar 24: Hvis en institution eksempelvis skal have købt skaterudstyr for kr. (delaftale 4) og klassisk legepladsredskaber for kr. (delaftale 2), skal institutionen anvende direkte tildeling på hhv. delaftale 4 og 2, da indkøbsbehovet skal vurderes pr. delaftale. Jf. pkt. 1.4 samt 7 i udbudsmaterialet. Svar 25: Dot 2 ved tildeling efter miniudbud udgår, således der fortages miniudbud når; Ved samlet beløb over DKK. pr.

7 blive anvendt og der umiddelbart er ret vide rammer for kommunerne og institutionerne til at handle uden om rammeaftalen. Vil I uddybe rammeaftalens indhold vedr. dette? delaftale. Ved anvendelse af delaftale 1*. Samt efter direkte tildeling når; Ved samlet køb under DKK. pr. delaftale. Ved suppleringskøb til eksisterende legeplads eller anlæg. jf. det i 7 angivne. *Delaftale 1 anvendes ved totalentreprise, altså ved etablering af hele legerummet, dette kan bl.a. inkludere etablering af stier, bakker, dræning af området mv. Se rettelsesblad_dateret Spørgsmål 26: Vedr. E-handel (kontrakt 7.2.3) så er netop sortimentsdybden en temmelig stor udfordring i denne relation. En gynge har i vores sortiment har fx 432 kombinationer = 3(slags stolpemateriale) x 3(slags decopladser) x 2(slags ophæng) x 3(slags forankring) x 2(slags ophæng) x 2(højder) x 2(slags sæder), hvilket medfører 432 unikke varenumre for reelt et produkt. Dette alene vil gøre e-handel uoverskueligt for brugeren. Spørgsmål 27: Hvorfor er der ikke krav om certificering, da det vil kunne udelukke tvivlstilfælde med et formål at kunden bliver tryg ved sin investering og økonomisk, såfremt en opstillet legeplads som ikke lever op til standarderne, skal bygges om/pilles ned? Vil I ændre? Spørgsmål 28: Udbudsbet. side 18: Med EDPM menes da EPDM? Svar 26: Gældende for Varde Kommune, ønskes det et meget begrænset udvalg i e-kataloget. Der vil i forbindelse med kontraktindgåelsen i samarbejde med valgte leverandører på delaftalerne aftales nogle få specifikke produkter/kombinationer, som der skal i E-kataloget. Ringkøbing Skjern ønsker som minimum e-handel på alle standard produkter. Svar 27: Vi stiller ikke krav om certificering blot standarderne overholdes. Svar 28: Ja, rettes til EPDM. Se rettelsesblad_version 3. Spørgsmål 29: Svar 29:

8 Hvorfor stiller kommunerne ikke krav om FSC mærket træ? Spørgsmål 30: Har I krav til at HDPE skal være 100 % fri for PVC og altså 100 % genanvendeligt? Spørgsmål 31: Kravspec., pkt. 3.2: Hvad er begrundelsen for at trykimprægneret fyrretræ ikke må anvendes til fx gyngestativer? Vil I ændre kravet? Spørgsmål 32: Hvad er begrundelse for at andet hårdt træ ikke må anvendes? Vil I ændre? Spørgsmål 33: Vedr. trykimprægnering, så anmoder vi om at kravet reduceres til klasse AB, da A kun er ved jordkontakt. Spørgsmål 34: Hvorfor krav om at vindridser ikke må være større end 5 mm, da større ikke har betydning for træets holdbarhed og DS/EN 1176 tillader sprækker op til 8 mm? Vil I ændre? Spørgsmål 35: Kravspec. Pkt. 3.5 Vedr. krav til europæisk fremstillet gummemateriale (og dermed minimalt kridtindhold og stor farveægthed) Dette skal dokumenteres. Er det tilstrækkelig dokumentation at dokumentere at gummimaterialet er fremstillet i Europa? Ved europæisk menes da EU eller Europa? OBS Træet skal være FSC-produceret. Svar 30: OBS Ja, HDPE skal være 100 % fri for PVC og 100 % genanvendeligt. Spørgsmål 31: Kravet fastholdes. Svar 32: Se spørgsmål 16. Svar 33: Kravet ændres til AB. Svar 34: Ændres til: vindridser må ikke være over 8 mm, kanter må ikke være skarpe. Se rettelsesblad_version 2. Svar 35: Tilstrækkeligt at dokumentere at gummimaterialet er fremstillet i EU. Spørgsmål 36: Svar 36:

9 Hvorfor de detaljerede krav til opbygning, som er afhængig af bl.a. jordforhold? Vil I ændre til, at faldunderlag skal leve op til DS/EN 1177? Spørgsmål 37: Pkt Vi antager her at der henvises til hele gyngen inkl. stativ og ikke kun sædet, da et gyngesæde alene ikke kan certificeres. Er det korrekt? Spørgsmål 38: Pkt. 3.14: Hvad menes med at dokumentation skal foreligge på tidspunktet for byggeansøgning? Skal vi som virksomhed blot ligge inde med dokumentationen og udlevere på forespørgsel? Spørgsmål 39: Tilbudsliste: Generelt: Hvis I på baggrund af nedenstående ændrer i tilbudslisterne, vil I da markere ændringer med anden skriftfarve. Spørgsmål 40: Generelt: Vil I læse tilbudslisterne igennem igen og sikre, at I har fortalt os hvad vi skal byde på, da teksten flere sted forsvinder for os tilbudsgivere pga. at I har låst arkene? Spørgsmål 41: Generelt: Vil I ændre marginer for hvor meget produkterne må afvige fra jeres fastsatte mål? Der er stor variation i markedet mellem produktmål og vi gætter på at kommunernes økonomi sætter pris på at købe standardprodukter primært frem for specialfremstillede produkter Bundopbygningen skal være mindst 15 cm hårdt stampet og afrettet stabilgrus. Kravene fastholdes. Svar 37: Se spørgsmål 8. Svar 38: Dokumentation skal leveres til byggeansøgningen. Svar 39: Ja, ændringerne vil blive markeret med rød. Svar 40: Ja, se tilrettet tilbudslister dateret Svar 41: En rutchebane på 2m kan f.eks. være fra Dette bør være udsving nok på tilbudslisten. Øvrige produkter må tilbydes i forbindelse med supplerende sortiment. Spørgsmål 42: Svar 42:

10 Delaftale 2: Hvad menes med købmandsdisk? Mangler der noget tekst i den låste celle? Spørgsmål 43: Delaftale 2, 1.8, vi kan kun se et m. i beskrivelsen. Venligst fortæl hvad vi skal byde på. Spørgsmål 44: Delaftale 1, 1.12 og 1.13: hvad menes med Type 2A og Type 1? Spørgsmål 45: Delaftale 3, Trekantet solsejl i HDPE findes ikke HDPE bruges til fremstilling af paneler og ikke sejl Vil I ændre? Spørgsmål 46: Delaftale 4, mellem ID 1.17 og 1.22 er der inden varelinjer? Mangler der noget er er der noget vi ikke kan se i de låste ark? Spørgsmål 47: Delaftale 4: Der refereres til delaftale 2. Menes der delaftale 4? Spørgsmål 48: Generelt: Vil I udskyde tilbudsfristen, da materialet på baggrund af ovenstående mangler en del præciseringer? Spørgsmål 49: Der er flere steder rundt om i materialet hvor I kræver en eller anden form for dokumentation. Der er lidt uklart hvad det skal indeholde og risikoen for at overse et af disse krav er rimelig stor. Vil I lave et opsamlingsark eller liste over disse dokumentationskrav, så vi som tilbudsgivere får et lidt bedre overblik? Se tilrettet tilbudsliste dateret Svar 43: Se tilrettet tilbudsliste dateret Svar 44: Dette er en henvisning til legepladsstandarderne. Svar 45: Dette rettes til kraftigt sejldug. Se tilrettet tilbudsliste _dateret Svar 46: Se tilrettet tilbudsliste dateret Svar 47: Ja, der menes delaftale 4. Se tilrettet tilbudsliste dateret Svar 48: OBS. Tilbudsfristen udskydes med 5 arbejdsdage, således tilbudsfristen er den 8. september 2014, kl. 12:00. Kontrakt start er den 15. oktober Svar 49: Opsamlingsarket er under udarbejdelse og vil blive fremsendt snarest muligt.

11 Spørgsmål 50: Kontrakt: Vedr prisregulering gives I en god rabat på produkterne og vi anmoder om at I begrænser prisreguleringen til tilbudslistevarerne, da der er meget arbejde forbundet med at holde mange tusinde varer prissat specifikt til jeres kommuner. Desuden forventes det meste af salget (ud fra en total økonomisk betragtning) at ske via miniudbud, hvor denne prisregulering ikke har relevans. Vil I ændre, så prisregulering begrænsningen afgrænses til tilbudslisten ift. nettopris indekset og den øvrige prisregulering sker på markedsmæssige vilkår i overensstemmelse med den til en hver tid gældende listepris? Spørgsmål 51: 14, hvad kan direkte tab i forbindelse med forsinkelse være? Spørgsmål 52: 25: Det er nok lidt over målet at vi skal anføre CPR-nr. på brugerne af legepladsudstyret. Det håber vi at I er enige i, og lader pkt. 2 udgå? Spørgsmål 53: 30: Ved ordregivers betalingsmisligholdelse (sidste afsnit) efter tre rykkere er det da hele rammeaftalen som bliver væsentligt misligholdt? Spørgsmål 54: 31: Gælder tilsvarende misligholdelsesbeføjelser for leverandøren? Spørgsmål 55: Jeg vil lige høre, hvornår vi kan Svar 50: Ja. Svar 51: Dette kan for eksempel være skader i forbindelse med uklar legeplads eller hvis ordregiver har lejet maskiner, eller andet udstyr som legeredskaberne er en del af. Svar 52: Ja, det er ikke nødvendigt at anføre brugerens cpr-nr. ved fremsendelse af statistik. Svar 53: Nej, dette vil kun dreje sig om den konkrete opgave. Svar 54: Nej. Svar 55: Indkomne spørgsmål vil blive besvaret løbende og så

12 forvente, at høre fra svar på de spørgsmål vi sendte til jer tirsdag inden 12:00? hurtigt som muligt, indtil 6 dage før tilbudsfristen. Spørgsmål 56: I 4 Kontraktperiode starter kontrakten medio oktober og slutter medio september. Skal september ændres til oktober? Spørgsmål 57: Er det rigtig forstået at i caseopgaverne på delaftale 1 og 3 Skal de eksisterende legeredskaber tænkes ind i tilbuddet på den måde at man skal tage udgangspunkt i at de bliver stående og at man tilføre noget yderligere? Spørgsmål 58: svar 22: Hvorledes skal "ud af sammenhængen forstås"? Ja. Se rettelsesblad_version 2. Svar 57: De redskaber der tilhører SFO området, som er markeret med grøn i bilag 4A, skal blive stående. På børnehavens område er redskaberne allerede taget op af jorden og der er derfor tilbudsgiver at placere disse i tilbuddet. Svar 58: Det skal forstås således at der kan være forskellige udtryk i udbudsmaterialet som angiver om skal bliver anvendt som en oplysning eller som et mindstekrav. Det kan være et skal som er brugt i forbindelse med bl.a. udvælgelseskriterierne, tildelingskriterierne samt i kravspecifikationen er angivet i sammenhæng med en konsekvens såfremt disse ikke overholdes, herved bliver skal et mindstekrav. Andre steder kan ordet skal anvendes som en oplysning, som ses ud af sætningens eller afsnittets sammenhæng. I tilfælde hvor ordet skal bliver anvendt i begge udtryk vil der blive gjort særlig opmærksom på et skal som minimumskrav ved at fremhæve mindstekravet med en anden formatering bl.a. fed, understregning, kursiv og/eller stor skrift. Spørgsmål 59: svar 3:Vedr. certificering af produkter. Ved ikke-certificerede produkter, er det da legepladsinspektøren som jf. udbudsmaterialet og spørgsmål/svar, som er ansvarlig for legepladsens sikkerhed ift. eventuelt tilskadekomne? Svar 59: Leverandøren er ansvarlig for at alle produkter lever op til gældende standarder på leveringstidspunktet. Ved tvivl om dette bedømmes produktet af en uvildig legepladsinspektør. Spørgsmål 60: Svar 60:

13 Vedr. svar 8. Det er kun en hel gynge inkl. stativ som kan certificeres. Et gyngesæde kan ikke certificeres heller ikke en fuglerede, da denne jo blot vil ligge på jorden uden stativ og derfor ikke være forbundet med megen risiko og hvorfor den ikke certificeres uden at været monteret i et gyngestativ? Det er lidt uklart formuleret i materiale og svar - kontakt evt. jeres legepladsinspektør, som vil kunne uddybe. Spørgsmål 61: Kravspec., pkt. 3.2: Hvad er begrundelsen for at trykimprægneret fyrretræ ikke må anvendes til fx gyngestativer? Der er ikke svaret på spørgsmålet nr. 31. Spørgsmål 62: vedr. svar 35. Er det et krav at det er inden for EU? Spørgsmål 63: Vedr. de eksisterende legeplads redskaber i case, skal vi beregne flytning af disse redskaber i vores tilbud? Spørgsmål 64: Side Træ " Det anvendte træ må være..." Må det også være fyrretræ. Det meste af det vi leverer er ca. 100 år gammelt fyrretræ. Slagtest accepteres uden certifikat. Svar 61: Kravet fastholdes. Fyrretræ forudses for at have ringere holdbarhed end det beskrevne. Svar 62: Gummiet skal blot være europæisk produceret. Det er ikke et krav det er indenfor EU. Svar 63: Ja, flytning af eksisterende legepladsredskaber skal indregnes. Svar 64: Vi godkender ikke fyrretræ jf. svar 61.

Spørgsmål og svar til Udbud på levering af udendørs legeplads- og aktivitetsudstyr. TED-nummer 2018/S

Spørgsmål og svar til Udbud på levering af udendørs legeplads- og aktivitetsudstyr. TED-nummer 2018/S Spørgsmål og svar til Udbud på levering af udendørs legeplads- og aktivitetsudstyr. TED-nummer 2018/S 040-086927 Dato for offentliggørelse: 14. marts 2018 Nummer Spørgsmål Svar 1 2 3 4 Vil det være muligt,

Læs mere

På Delaftale 1 Legetøj skal tilbudsgiver endvidere tilbyde minimum 2 varelinjer indenfor hver produktgruppe

På Delaftale 1 Legetøj skal tilbudsgiver endvidere tilbyde minimum 2 varelinjer indenfor hver produktgruppe Ordregivers svar på de spørgsmål der er indkommet vedr. legetøj og institutionskøretøjer. Spørgsmål er - i anonymiseret form - markeret med sort og svar er markeret med blåt. 1. I Tilbudslistens fane 1

Læs mere

Tilbudsindhentning. Generelle betingelser i forbindelse med indhentning af tilbud på:

Tilbudsindhentning. Generelle betingelser i forbindelse med indhentning af tilbud på: Tilbudsindhentning Generelle betingelser i forbindelse med indhentning af tilbud på: Hovedentreprise vedr. etablering af et underjordisk dige om søerne i Sybergland, Kerteminde Kommune Miljø- og Kulturforvaltningen

Læs mere

Spørgsmål og svar til Udbud på levering af udendørs legeplads- og aktivitetsudstyr. TED-nummer 2018/S

Spørgsmål og svar til Udbud på levering af udendørs legeplads- og aktivitetsudstyr. TED-nummer 2018/S Spørgsmål og svar til Udbud på levering af udendørs legeplads- og aktivitetsudstyr. TED-nummer 2018/S 040-086927 Dato for offentliggørelse: 14. marts 2018 Nummer Spørgsmål Svar 1 2 3 4 Vil det være muligt,

Læs mere

På Delaftale 1 Legetøj skal tilbudsgiver endvidere tilbyde minimum 2 varelinjer indenfor hver produktgruppe

På Delaftale 1 Legetøj skal tilbudsgiver endvidere tilbyde minimum 2 varelinjer indenfor hver produktgruppe Ordregivers svar på de spørgsmål der er indkommet vedr. legetøj og institutionskøretøjer. Spørgsmål er - i anonymiseret form - markeret med sort og svar er markeret med blåt. 1. I Tilbudslistens fane 1

Læs mere

Kapitel 1 Generelle udbudsbetingelser i forbindelse med udbud af Elevatorservice

Kapitel 1 Generelle udbudsbetingelser i forbindelse med udbud af Elevatorservice Kapitel 1 Generelle udbudsbetingelser i forbindelse med udbud af Elevatorservice Side 1 af 8 Forord Gentofte Kommune, Gladsaxe Kommune, Lyngby-Taarbæk Kommune, Rudersdal Kommune og Hørsholm Kommune udbyder

Læs mere

Kontraktbilag 6. Spørgsmål svar til udbudsmateriale pr. 8. maj 2013

Kontraktbilag 6. Spørgsmål svar til udbudsmateriale pr. 8. maj 2013 Kontraktbilag 6 Spørgsmål svar til udbudsmateriale pr. 8. maj 2013 Information fra ordregiver om rettelser i Region Midtjylland er blevet opmærksom på, udbudsmaterialet: at et afsnit omkring Betingelser

Læs mere

Spørgsmål og svar til Udbud på levering af udendørs legeplads- og aktivitetsudstyr. TED-nummer 2018/S

Spørgsmål og svar til Udbud på levering af udendørs legeplads- og aktivitetsudstyr. TED-nummer 2018/S Spørgsmål og svar til Udbud på levering af udendørs legeplads- og aktivitetsudstyr. TED-nummer 2018/S 040-086927 Dato for offentliggørelse: 14. marts 2018 Nummer Spørgsmål Svar 1 2 3 4 Vil det være muligt,

Læs mere

På Delaftale 1 Legetøj skal tilbudsgiver endvidere tilbyde minimum 2 varelinjer indenfor hver produktgruppe

På Delaftale 1 Legetøj skal tilbudsgiver endvidere tilbyde minimum 2 varelinjer indenfor hver produktgruppe Ordregivers svar på de spørgsmål der er indkommet vedr. legetøj og institutionskøretøjer. Spørgsmål er - i anonymiseret form - markeret med sort og svar er markeret med blåt. 1. I Tilbudslistens fane 1

Læs mere

Kontraktbilag 6. Spørgsmål svar til udbudsmateriale pr. 24. maj 2013

Kontraktbilag 6. Spørgsmål svar til udbudsmateriale pr. 24. maj 2013 Kontraktbilag 6 Spørgsmål svar til udbudsmateriale pr. 24. maj 2013 Information fra ordregiver om rettelser i Region Midtjylland er blevet opmærksom på, udbudsmaterialet: at et afsnit omkring Betingelser

Læs mere

EU- udbud 2014/S 040-06591 på levering af operationel leasing af gasbiler til Skive Kommune Spørgsmål/svar af 21.03.2014

EU- udbud 2014/S 040-06591 på levering af operationel leasing af gasbiler til Skive Kommune Spørgsmål/svar af 21.03.2014 EU- udbud 2014/S 040-06591 på levering af operationel leasing af gasbiler til Skive Kommune Spørgsmål/svar af 21.03.2014 Spørgsmål Svar Ændring til udbudsmaterialet 1. 2.13 Konsortier / 14 Underleverandører

Læs mere

1. Spørgsmål til PRÆKVALIFIKATIONSMATERIALET

1. Spørgsmål til PRÆKVALIFIKATIONSMATERIALET Sagsnr. 1-23-4-101-8-13 Spørgsmål og svar skema Prækvalifikation på udbud af kontormøbler til 4 regioner 1. Spørgsmål til PRÆKVALIFIKATIONSMATERIALET 1 Prækvalifikationsbilag 11. Det publicerede dokument

Læs mere

Spørgsmål og svar til Udbud på levering af udendørs legeplads- og aktivitetsudstyr. TED-nummer 2018/S

Spørgsmål og svar til Udbud på levering af udendørs legeplads- og aktivitetsudstyr. TED-nummer 2018/S Spørgsmål og svar til Udbud på levering af udendørs legeplads- og aktivitetsudstyr. TED-nummer 2018/S 040-086927 Dato for offentliggørelse: 14. marts 2018 Nummer Spørgsmål Svar 1 2 3 4 Vil det være muligt,

Læs mere

Informationsmøde: Udbud af lægevagtskørsel i Region Syddanmark

Informationsmøde: Udbud af lægevagtskørsel i Region Syddanmark 11-10-2013 Informationsmøde: Udbud af lægevagtskørsel i Region Syddanmark Velkomst og praktiske detaljer Der laves en gennemgang af de vigtigste punkter i udbudsmaterialet. Efterfølgende vil der være mulighed

Læs mere

Spørgsmål & Svar. Udbud af forbrugsvarer til praksisafdeling og speciallæger 2015/S

Spørgsmål & Svar. Udbud af forbrugsvarer til praksisafdeling og speciallæger 2015/S Spørgsmål & Svar opdateret d. 04.03.2015 1 Spørgsmål & Svar Udbud af forbrugsvarer til praksisafdeling og speciallæger 2015/S 033-055930 Udbyder har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet.

Læs mere

Udbudsbetingelser for annoncering Oversættelse fra dansk til tysk

Udbudsbetingelser for annoncering Oversættelse fra dansk til tysk Udbudsbetingelser for annoncering af Oversættelse fra dansk til tysk 28. april 2017 1 1 UDBUDSBETINGELSER... 3 1.1 Indledning... 3 1.2 Den ordregivende myndighed... 3 1.3 Beskrivelse af projektet... 3

Læs mere

Udbud Olie- og benzinudskillere. Udbudsbetingelser

Udbud Olie- og benzinudskillere. Udbudsbetingelser Udbud Olie- og benzinudskillere Udbudsbetingelser Odense Renovation A/S Snapindvej 21 5200 Odense V info@odenserenovation.dk www.odenserenovation.dk side 2 af 10 side 3 af 10 Odense Renovation A/S Snapindvej

Læs mere

Spørgsmål og svar til Headsets til KomUdbud /S

Spørgsmål og svar til Headsets til KomUdbud /S Spørgsmål og svar til Headsets til KomUdbud - 2016/S 090-159782 Dato for offentliggørelse: 26-05-2016 Nummer Spørgsmål Svar 1 1. Udbud - punkt 9. Tildelingskriterium og underkriterier - Kvalitetsvurdering

Læs mere

EU-udbud 2018/S Levering af håndværkerydelser til Horsens Kommune

EU-udbud 2018/S Levering af håndværkerydelser til Horsens Kommune EU-udbud 2018/S 074-163387 Levering af håndværkerydelser til Horsens Kommune - 17.08.2018 Nr. 1 Dato for modtagelse af spørgsmål Dato for besvarelse af spørgsmål Spørgsmål 17-04-2018 17-04-2018 Vil referencer,

Læs mere

Udbud Ophaler NGS. Udbudsbetingelser

Udbud Ophaler NGS. Udbudsbetingelser Udbud Ophaler NGS Udbudsbetingelser Odense Renovation A/S Snapindvej 21 5200 Odense V info@odenserenovation.dk www.odenserenovation.dk side 2 af 10 side 3 af 10 Odense Renovation A/S Snapindvej 21 5200

Læs mere

LANGUAGE: NO_DOC_EXT: SOFTWARE VERSION: COUNTRY: PHONE: / NOTIFICATION TECHNICAL: NOTIFICATION PUBLICATION:

LANGUAGE: NO_DOC_EXT: SOFTWARE VERSION: COUNTRY: PHONE: / NOTIFICATION TECHNICAL: NOTIFICATION PUBLICATION: LANGUAGE: DA CATEGORY: ORIG FORM: F02 VERSION: R2.0.9.S01 SENDER: ENOTICES CUSTOMER: ECAS_nwejesja NO_DOC_EXT: 2017-020517 SOFTWARE VERSION: 9.4.0 ORGANISATION: ENOTICES COUNTRY: EU PHONE: / E-mail: jwn@niras.dk

Læs mere

IKA ADVOKAT HOTLINE 2015

IKA ADVOKAT HOTLINE 2015 IKA ADVOKAT HOTLINE 2015 Spørgsmål 1 Spørgsmål om aftaler som indeholder både en rammeaftale og kontrakt. Ifølge nugældende regelsæt står der i implementeringsbekendtgørelsens 6 stk. 2, at der er tale

Læs mere

Spørgsmål & Svar. Udbud af Engangsservice og plast 11/17222

Spørgsmål & Svar. Udbud af Engangsservice og plast 11/17222 Spørgsmål & Svar 1 Spørgsmål & Svar 11/17222 Udbyder har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet. Spørgsmålene, der er anonymiseret, samt de tilhørende svar, er anført nedenfor. Dokumentet

Læs mere

Betyder det, at der ikke er specifikke krav til indhold, når I skriver eksempler?

Betyder det, at der ikke er specifikke krav til indhold, når I skriver eksempler? Sagsnr. 1-23-4-101-17-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af Brystimplantater 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Udbudsbetingelserne pkt. 3.1,

Læs mere

Informationsmøde den 18. december 2015 vedr. udbud af rammeaftaler om levering af håndværkerydelser

Informationsmøde den 18. december 2015 vedr. udbud af rammeaftaler om levering af håndværkerydelser Informationsmøde den 18. december 2015 vedr. udbud af rammeaftaler om levering af håndværkerydelser 1 Informationsmøde vedr. udbud af rammeaftaler om levering af håndværkerydelser 18. december 2015 Dagsorden

Læs mere

Jysk Fællesindkøb udbud af bleer Spørgsmål, svar og ændringer til udbudsmaterialet 29. maj 2015

Jysk Fællesindkøb udbud af bleer Spørgsmål, svar og ændringer til udbudsmaterialet 29. maj 2015 Jysk Fællesindkøb udbud af bleer Spørgsmål, svar og ændringer til udbudsmaterialet 29. maj 2015 Spørgsmål Svar Ændringer til udbudsmaterialet Besvaret 29. maj 2015 1. Udbudsmaterialet pkt. 2.3: Vil det

Læs mere

Det vil ikke være acceptabelt at skrive Øvrige offentlige hospitaler eller andre former for anonyme angivelser.

Det vil ikke være acceptabelt at skrive Øvrige offentlige hospitaler eller andre former for anonyme angivelser. Sagsnr. 1-23-4-101-17-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af Brystimplantater 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Udbudsbilag 3, pkt. 3.1, Referenceliste

Læs mere

Velkommen. Udbudspræsentation af Udbud af flytteservice. Indkøb & Medicoteknik.

Velkommen. Udbudspræsentation af Udbud af flytteservice. Indkøb & Medicoteknik. Velkommen Udbudspræsentation af Udbud af flytteservice www.regionmidtjylland.dk Dagens program Gennemgang af opmærksomhedspunkter Den udbudte opgave Udbudsmaterialets opbygning Spørgsmål til udbudsmaterialet

Læs mere

Spørgsmål / svar vedr. EU-udbud 2012/S pr. 16. maj 2012: Utensilier til hæmodialysebehandling til Region Midtjylland

Spørgsmål / svar vedr. EU-udbud 2012/S pr. 16. maj 2012: Utensilier til hæmodialysebehandling til Region Midtjylland Spørgsmål / svar vedr. EU-udbud 2012/S 74-122207 pr. 16. maj 2012: Utensilier til hæmodialysebehandling til Region Midtjylland Spørgsmål 1 Svar 1 Udbudsbilag 4, delaftale 1, Low flux: Ønskes en eller to

Læs mere

Udbudsbrev Miniudbud

Udbudsbrev Miniudbud Bilag 4d: Skabelon til miniudbud (genåbning af konkurrencen) Udbudsbrev Miniudbud Miniudbud for udførelsen af konsulentopgaver primært under det nationale program for overvågning af vandmiljøet og naturen

Læs mere

DK-Vejle: Sportsrekvisitter og -udstyr 2011/S 155-258017 UDBUDSBEKENDTGØRELSE. Varer

DK-Vejle: Sportsrekvisitter og -udstyr 2011/S 155-258017 UDBUDSBEKENDTGØRELSE. Varer 1/8 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:258017-2011:text:da:html DK-Vejle: Sportsrekvisitter og -udstyr 2011/S 155-258017 UDBUDSBEKENDTGØRELSE Varer DEL I: ORDREGIVENDE

Læs mere

Det vil ikke være acceptabelt at skrive Øvrige offentlige hospitaler eller andre former for anonyme angivelser.

Det vil ikke være acceptabelt at skrive Øvrige offentlige hospitaler eller andre former for anonyme angivelser. Sagsnr. 1-23-4-101-17-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af Brystimplantater 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Udbudsbilag 3, pkt. 3.1, Referenceliste

Læs mere

Spørgsmål og svar til 2016/S Udbud af bidet toiletter, bidet toiletsæder og toiletsædeløfter med kip. Dato for offentliggørelse:

Spørgsmål og svar til 2016/S Udbud af bidet toiletter, bidet toiletsæder og toiletsædeløfter med kip. Dato for offentliggørelse: Spørgsmål og svar til 2016/S 009-010787 Udbud af bidet toiletter, bidet toiletsæder og toiletsædeløfter med kip Dato for offentliggørelse: 18-01-2016 Nummer Spørgsmål Svar 1 Udbudsmateriale pkt. 1.26 -

Læs mere

Odense Kommune Udbud af genbrugshjælpemidler

Odense Kommune Udbud af genbrugshjælpemidler Odense Kommune Udbud af genbrugshjælpemidler EU-Udbud på Lyskilder og el-artikler 201x/S xx-xxxxxx Hermed uploades til orientering spørgsmål med tilhørende svar. Svar på spørgsmål 1-3, der er modtaget

Læs mere

Spørgsmål og svar til udbud på psykologisk rådgivning og krisehjælp, TED-nr. 2017/S

Spørgsmål og svar til udbud på psykologisk rådgivning og krisehjælp, TED-nr. 2017/S Spørgsmål og svar til udbud på psykologisk rådgivning og krisehjælp, TED-nr. 2017/S 125-255498 Dato for offentliggørelse: 10.07.2017 Nummer Spørgsmål Svar 1 I materialet står der, at man godt må tilbyde

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER VEDRØRENDE ANNONCERING AF VASKERIUDSTYR INKL. LEVERING OG INSTALLATION TIL FÆLLESVASKERIERNE I AAB AFDELING 51

UDBUDSBETINGELSER VEDRØRENDE ANNONCERING AF VASKERIUDSTYR INKL. LEVERING OG INSTALLATION TIL FÆLLESVASKERIERNE I AAB AFDELING 51 UDBUDSBETINGELSER VEDRØRENDE ANNONCERING AF VASKERIUDSTYR INKL. LEVERING OG INSTALLATION TIL FÆLLESVASKERIERNE I AAB AFDELING 51 VS. 2 Nielsen & Thomsen Advokatpartnerselskab Østbanegade 55 2100 København

Læs mere

Velkommen. Udbudspræsentation af udbud vedrørende skulderproteser Til Region Midtjylland. Indkøb & Medicoteknik.

Velkommen. Udbudspræsentation af udbud vedrørende skulderproteser Til Region Midtjylland. Indkøb & Medicoteknik. Velkommen Udbudspræsentation af udbud vedrørende skulderproteser Til Region Midtjylland www.regionmidtjylland.dk Dagens program Gennemgang af opmærksomhedspunkter Den udbudte opgave Udbudsmaterialets opbygning

Læs mere

Spørgsmål & Svar. Udbud af sårbehandlingsprodukter 2013/S

Spørgsmål & Svar. Udbud af sårbehandlingsprodukter 2013/S Spørgsmål & Svar opdateret d. 13.05.2013 1 Spørgsmål & Svar Udbud af sårbehandlingsprodukter 2013/S 075-125509 Ordregiver har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet. Spørgsmålene, der er

Læs mere

SPØRGSMÅL OG SVAR UDBUD MED FORHANDLING AF PROCESLEDELSE OG ANALYSER I TVÆRREGIONALT PROJEKT OM VÆRDIBASERET STYRING I SUNDHEDSVÆSENET DANSKE REGIONER

SPØRGSMÅL OG SVAR UDBUD MED FORHANDLING AF PROCESLEDELSE OG ANALYSER I TVÆRREGIONALT PROJEKT OM VÆRDIBASERET STYRING I SUNDHEDSVÆSENET DANSKE REGIONER SPØRGSMÅL OG SVAR UDBUD MED FORHANDLING AF PROCESLEDELSE OG ANALYSER I TVÆRREGIONALT PROJEKT OM VÆRDIBASERET STYRING I SUNDHEDSVÆSENET DANSKE REGIONER PRÆKVALIFIKATIONSFASE EU-UDBUD NR. 2016/S 243-443517

Læs mere

SPØRGSMÅL TIL UDBUD AF RAMMEAFTALER VEDRØRENDE KONSULENTBISTAND TIL DANMARKS MILJØPORTAL

SPØRGSMÅL TIL UDBUD AF RAMMEAFTALER VEDRØRENDE KONSULENTBISTAND TIL DANMARKS MILJØPORTAL SPØRGSMÅL TIL UDBUD AF RAMMEAFTALER VEDRØRENDE KONSULENTBISTAND TIL DANMARKS MILJØPORTAL EU-UDBUD NR. 2014/S 115-203019 Offentliggjort i EU-tidende den: 18. juni 2014 (version 3. juli 2014) Page 1 of 7

Læs mere

Udbudsbetingelser til offentligt udbud

Udbudsbetingelser til offentligt udbud Udbudsbetingelser til offentligt udbud af Projekt om bistand til Miljøstyrelsens kontrol med overførsel af affald efter EU Transportforordning nr. 1013/2006 1 1.1 Indledning... 3 1.2 Den ordregivende myndighed...

Læs mere

Udbudsbetingelser for annoncering Udbud af teknisk rådgivning til 20 landmænd i pilotprojektordningen om præcisionslandbrug

Udbudsbetingelser for annoncering Udbud af teknisk rådgivning til 20 landmænd i pilotprojektordningen om præcisionslandbrug Udbudsbetingelser for annoncering af Udbud af teknisk rådgivning til 20 landmænd i pilotprojektordningen om præcisionslandbrug Offentliggjort på www.udbud.dk 1 Udbud af teknisk rådgivning til 20 landmænd

Læs mere

Sagsnr Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af CPAP behandling til patienter i eget hjem

Sagsnr Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af CPAP behandling til patienter i eget hjem Sagsnr. 1-23-4-101-1-13 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af CPAP behandling til patienter i eget hjem 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1

Læs mere

Assens Kommune Aftalemateriale Tilbudsindhentning Prisaftale på bandager og ortoser Kontraktstart

Assens Kommune Aftalemateriale Tilbudsindhentning Prisaftale på bandager og ortoser Kontraktstart Assens Kommune Aftalemateriale Tilbudsindhentning Prisaftale på bandager og ortoser Kontraktstart 01.09.2016 Indhold Prisaftale på bandager og ortoser i Assens Kommune... 3 1. Indledning... 3 1.1 Generel

Læs mere

10-09-2012 Informationsmøde: Udbud af PC er til Region Syddanmark

10-09-2012 Informationsmøde: Udbud af PC er til Region Syddanmark 10-09-2012 Informationsmøde: Udbud af PC er til Region Syddanmark Velkomst og praktiske detaljer Der laves en gennemgang af de vigtigste punkter i udbudsmaterialet. Efterfølgende vil der være mulighed

Læs mere

Spørgsmål og svar 1 d. 16. oktober 2012 på udbud på levering af brændstof og fyringsolie

Spørgsmål og svar 1 d. 16. oktober 2012 på udbud på levering af brændstof og fyringsolie Spørgsmål og svar 1 d. 16. oktober 2012 på udbud på levering af brændstof og fyringsolie Spørgsmål: Spørgsmål 1: Delaftale 1: - Er det korrekt forstået, at der på denne delaftale vil blive valgt 5 leverandører

Læs mere

Offentligt udbud. Rammeaftale om levering af pyntegrønt og juletræer til kirkegårde og institutioner. Rudersdal Kommune

Offentligt udbud. Rammeaftale om levering af pyntegrønt og juletræer til kirkegårde og institutioner. Rudersdal Kommune Offentligt udbud Rammeaftale om levering af pyntegrønt og juletræer til kirkegårde og institutioner i Rudersdal Kommune 1. Generelle udbudsbetingelser 15.12.2017 1 Indholdsfortegnelse Forside Side 1 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Udbudsbetingelser. Annoncering af rammeaftale vedrørende AVudstyr til University College Nordjylland

Udbudsbetingelser. Annoncering af rammeaftale vedrørende AVudstyr til University College Nordjylland Udbudsbetingelser Annoncering af rammeaftale vedrørende AVudstyr til University College Nordjylland Side 1 af 8 1 Indledning Nærværende udbud vedrører anskaffelse af AV-udstyr til University College Nordjylland

Læs mere

Spørgsmål og svar til udbudsmaterialet

Spørgsmål og svar til udbudsmaterialet Sagsnr. 1-23-4-101-9-15 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 4 Udbud af Konventionelt kød og pålæg samt økologisk kød KONTRAKTBILAG 4 Spørgsmål og svar til udbudsmaterialet 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER

Læs mere

Tilbud på legepladsudstyr til Tobøl Aktivitetspark. Glejbjerg, 24. marts 2015

Tilbud på legepladsudstyr til Tobøl Aktivitetspark. Glejbjerg, 24. marts 2015 Forslag ny legeplads Område på 16 x 15 meter indrettes med legepladsudstyr til børn i alderen 1-12 år Længde 16 mtr. Dobbeltgynge Fugleredegynge Areal 8 x 4 mtr. Areal 8 x 4 mtr. Trædestolper til at forbinde

Læs mere

EU-udbud 2018/S Levering af håndværkerydelser til Horsens Kommune

EU-udbud 2018/S Levering af håndværkerydelser til Horsens Kommune EU-udbud 2018/S 074-163387 Levering af håndværkerydelser til Horsens Kommune - 13.07.2018 Nr. 1 Dato for modtagelse af spørgsmål Dato for besvarelse af spørgsmål Spørgsmål 17-04-2018 17-04-2018 Vil referencer,

Læs mere

EU udbud: Ortoser og proteser Spørgsmål & svar 7-22

EU udbud: Ortoser og proteser Spørgsmål & svar 7-22 EU udbud: Ortoser og proteser Spørgsmål & svar 7-22 Delaftale 3 Brystproteser ANNULLERES jf Bekendtgørelse om supplerende oplysninger, uafsluttet procedure eller berigtigelse indsendt den 27.05.2015, da

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER PLANNING CONSULTANTS. [Skriv tekst]

UDBUDSBETINGELSER PLANNING CONSULTANTS. [Skriv tekst] [Skriv tekst] UDBUDSBETINGELSER PLANNING CONSULTANTS INDHOLD 1. INDLEDNING 1 2. DEN ORDREGIVENDE MYNDIGHED 1 3. UDBUDSMATERIALET 1 4. TIDSPLAN FOR UDBUDSFORRETNINGEN 2 4.1 Anmodninger om yderligere oplysninger

Læs mere

Udbudsbetingelser for annoncering Afdækning og analyse af kulturtilbud i Esbjerg, Fanø, Tønder og Varde kommuner samt i Kreis Nordfriesland

Udbudsbetingelser for annoncering Afdækning og analyse af kulturtilbud i Esbjerg, Fanø, Tønder og Varde kommuner samt i Kreis Nordfriesland Udbudsbetingelser for annoncering af Afdækning og analyse af kulturtilbud i Esbjerg, Fanø, Tønder og Varde kommuner samt i Kreis Nordfriesland 18. januar 2018 1 1 UDBUDSBETINGELSER... 3 1.1 Indledning...

Læs mere

Brugen af sortiment og øvrigt sortiment i udbudsforretninger

Brugen af sortiment og øvrigt sortiment i udbudsforretninger Brugen af sortiment og øvrigt sortiment i udbudsforretninger Peter Dann Jørgensen, Bender von Haller Dragsted Tina Braad, Holst, Advokater IKA Indkøbsjura 7, den 14. september 2010 Formål Formålet med

Læs mere

RAMMEAFTALER: EL-BILER OG PLUG-IN HYBRIDBILER (KØB OG LEASING) SPØRGSMÅL OG SVAR (01)

RAMMEAFTALER: EL-BILER OG PLUG-IN HYBRIDBILER (KØB OG LEASING) SPØRGSMÅL OG SVAR (01) 16/07/2015 RAMMEAFTALER: EL-BILER OG PLUG-IN HYBRIDBILER (KØB OG LEASING) SPØRGSMÅL OG SVAR (01) Dette dokument indeholder de modtagne spørgsmål, samt Københavns Kommunes ("Ordregivers") svar derpå. Bemærk:

Læs mere

Vil vejen Kommune ændre udbudsbetingelserne som foreslået?

Vil vejen Kommune ændre udbudsbetingelserne som foreslået? Svar på stillede spørgsmål 20. juni 2014 1 Udbudsmaterialets punkt 2.13 foreslås ændret til følgende: 2.13 Konsortier Ved sammenslutninger af tilbudsgivere (konsortium) skal oplysningerne under udbudsmaterialets

Læs mere

Tilbudsindhentning Legeplads, Rissingevej i Vallensbæk Kommune

Tilbudsindhentning Legeplads, Rissingevej i Vallensbæk Kommune Tilbudsindhentning Legeplads, Rissingevej i Vallensbæk Kommune Vallensbæk Kommune har et offentligt parkområde ved Rissingevej, hvor der er opført offentlig legeplads. Området fremstår hovedsageligt som

Læs mere

Spørgsmål og svar nr. 5 til nyt intranet

Spørgsmål og svar nr. 5 til nyt intranet Økonomi Indkøb Trollesmindealle 27 DK - 3400 Hillerød Telefon 7232 0000 Mail indkob@hillerod.dk Til: Tilbudsgivere CVR/SE-nr: 29189366 Dato: 22.01.2018 Spørgsmål og svar nr. 5 til nyt intranet Spørgsmål

Læs mere

Udbudsannonce. Prækvalifikation. Udbud af hjemmeplejeydelser. Esbjerg Kommune Torvegade 74 6700 Esbjerg

Udbudsannonce. Prækvalifikation. Udbud af hjemmeplejeydelser. Esbjerg Kommune Torvegade 74 6700 Esbjerg Udbudsannonce Prækvalifikation Torvegade 74 6700 Esbjerg Indhold Baggrund og formål...3 Opgavebeskrivelse og omfang...3 Ordregiver...3 Spørgsmål og kontaktperson...3 Prækvalifikationsmateriale...4 Udbudsproces...4

Læs mere

Vejledning og vilkår for udbud

Vejledning og vilkår for udbud Vejledning og vilkår for udbud Indhold 1. Indledning... 2 Udbyder... 2 Hosted løsning eller In-house-løsning... 2 Tidsplan... 2 2. Udbudsbetingelser... 3 Behandling af spørgsmål... 4 Vedståelsesfrist...

Læs mere

Såfremt tilbudsgiver ikke har elektronisk underskrift kan original dokumentet i stedet scannes ind.

Såfremt tilbudsgiver ikke har elektronisk underskrift kan original dokumentet i stedet scannes ind. Sagsnr. 1-23-4-101-14-13 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 6 Udbud af Pacemakere, ICD er, Loop recorder og elektroder 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-10 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget

Læs mere

Sammen med tilbuddet skal vedlægges underskrevet tro- og love-erklæring om gæld til det offentlige. Tro- og love-erklæring er vedlagt som bilag 1.

Sammen med tilbuddet skal vedlægges underskrevet tro- og love-erklæring om gæld til det offentlige. Tro- og love-erklæring er vedlagt som bilag 1. 1 Indledning Næstved Kommune inviterer hermed interesserede tilbudsgivere til at afgive tilbud på vaskemaskiner og tørretumblere til henholdsvis husholdningsbrug og professionelt brug på to adresser i

Læs mere

Velkommen. Udbudspræsentation af Udbud af Insulinpumper og forbrugsvarer. Indkøb og Medicoteknik.

Velkommen. Udbudspræsentation af Udbud af Insulinpumper og forbrugsvarer. Indkøb og Medicoteknik. Velkommen Udbudspræsentation af Udbud af Insulinpumper og forbrugsvarer www.regionmidtjylland.dk Dagens program Gennemgang af opmærksomhedspunkter Offentliggørelses tidspunkt Afleveringstidpunktet Spørgsmål

Læs mere

Bilag 4 Vejledning til udfyldelse af ESPD

Bilag 4 Vejledning til udfyldelse af ESPD Fællesindkøb Midt Levering af håndværkerydelser til Horsens Kommune Indhold 1 INDLEDENDE BEMÆRKNINGER...3 2 UDFYLDELSE AF ESPD...4 2.1 START...4 2.2 FANEN PROCEDURE...6 2.3 FANEN UDELUKKELSE...11 2.4 FANEN

Læs mere

Spørgsmål og svar angående EU-udbud vedrørende projektindkøb af velfærdsteknologi til Lemvig Kommune

Spørgsmål og svar angående EU-udbud vedrørende projektindkøb af velfærdsteknologi til Lemvig Kommune Spørgsmål og svar angående EU-udbud vedrørende projektindkøb af velfærdsteknologi til Lemvig Kommune 16.04.2015 Tilbudsgiver skal være opmærksom på, at nedenstående har juridisk forrang i forhold til det

Læs mere

Der vil blive indgået rammeaftale med én leverandør, hvor den ordinære kontraktperiode vil løbe i 2 år.

Der vil blive indgået rammeaftale med én leverandør, hvor den ordinære kontraktperiode vil løbe i 2 år. Sagsnr. 1-23-4-78-10-10/ EU udbud 2012/S 210-345661 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af Klinisk ernæring, Sondeernæring, drikkeklare ernæringspræparater samt tilhørende utensilier 1 Der står

Læs mere

Udbud af legeplads Rissingeparken i Vallensbæk Kommune

Udbud af legeplads Rissingeparken i Vallensbæk Kommune Udbud af legeplads Rissingeparken i Vallensbæk Kommune Vallensbæk Kommune har et offentligt parkområde ved Rissingevej, hvor der er opført offentlig legeplads. Området fremstår hovedsageligt som et grønt

Læs mere

Velkommen. Informationsmøde for udbud af måtteservice. Indkøb & Medicoteknik.

Velkommen. Informationsmøde for udbud af måtteservice. Indkøb & Medicoteknik. Velkommen Informationsmøde for udbud af måtteservice www.regionmidtjylland.dk Velkomst og praktiske detaljer Udbuddets gennemførelse Anders Dalsgaard Jeanette Wolf Sørensen Brugergruppe bestående af repræsentanter

Læs mere

Delkontrakter på leje af SR1 kompetencer

Delkontrakter på leje af SR1 kompetencer Delkontrakter på leje af SR1 kompetencer Informationsmøde, Fredericia Informationsmøde, Fredericia, onsdag d. 23. august 2017 1. Indledning velkomst og introduktion 1.1 Selve mødet Kort præsentation af

Læs mere

Udbudsbetingelser. til brug for tilbudsindhentning vedrørende levering af vandmålere m.m. til Aalborg Vand A/S

Udbudsbetingelser. til brug for tilbudsindhentning vedrørende levering af vandmålere m.m. til Aalborg Vand A/S REVIDERET VERSION A AF 21.02.2018 (ÆNDRINGER ER MARKERET MED GRØN) Udbudsbetingelser til brug for tilbudsindhentning vedrørende levering af vandmålere m.m. til Aalborg Vand A/S Ordregiver: På vegne af

Læs mere

Spørgsmål og svar til udbud vedrørende udførelse af kloakservice for Aarhus Kommune. Udbudsbekendtgørelsesnummer: 392714-2014

Spørgsmål og svar til udbud vedrørende udførelse af kloakservice for Aarhus Kommune. Udbudsbekendtgørelsesnummer: 392714-2014 Spørgsmål og svar til udbud vedrørende udførelse af kloakservice for Udbudsbekendtgørelsesnummer: 392714-2014 Skemaet indeholder alle, til dato, offentliggjort spørgsmål og svar. Alle spørgsmål og svar

Læs mere

Spørgsmål og svar 1 18. februar 2013 Udbud på Danskuddannelse til voksne udlændinge

Spørgsmål og svar 1 18. februar 2013 Udbud på Danskuddannelse til voksne udlændinge Spørgsmål og svar 1 18. februar 2013 Udbud på Danskuddannelse til voksne udlændinge Nedenfor kan læses indkomne spørgsmål og svar: Spørgsmål er besvaret med orange skrift Spørgsmål til udbudsmaterialet:

Læs mere

Kan I definere ekstra stærk stofkant?

Kan I definere ekstra stærk stofkant? Spørgsmål og svar Spørgsmål/svar i forbindelse med offentligt EU udbud vedr. møbler Der gøres opmærksom på, at spørgsmål og svar indgår som en del af udbudsmaterialet. Er der uoverensstemmelse mellem udbudsmaterialet

Læs mere

VEJLEDNING. Vejledning til konsortiedannelse

VEJLEDNING. Vejledning til konsortiedannelse VEJLEDNING Vejledning til konsortiedannelse 17082016 Vejledning til konsortiedannelse Indledning SKI udbyder rammeaftaler på vegne af det offentlige Danmark. Vores hovedopgave er at tilvejebringe rammeaftaler

Læs mere

EU-udbud Genbrugshjælpemidler 2015 Spørgsmål & svar 58-72

EU-udbud Genbrugshjælpemidler 2015 Spørgsmål & svar 58-72 EU-udbud Genbrugshjælpemidler 2015 Spørgsmål & svar 58-72 Nr. Dato for modtagelse af spørgsmål Dato for besvarelse af spørgsmål Spørgsmål Svar 58 2.3.2015 5.3.2015 Udbudsbetingelser side 11 punkt 2.4 Afprøvning

Læs mere

Udbudsbetingelser. vedr. udbud af Ledsageordning for voksne med nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne i henhold til Lov om Social Service 97.

Udbudsbetingelser. vedr. udbud af Ledsageordning for voksne med nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne i henhold til Lov om Social Service 97. Udbudsbetingelser vedr. udbud af Ledsageordning for voksne med nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne i henhold til Lov om Social Service 97. 1. Indhold 2. Indledning... 3 3. Udbudsmaterialet... 3 4.

Læs mere

Velkommen. Udbudspræsentation af Cochlear implantater med tilbehør. Indkøb & Medicoteknik.

Velkommen. Udbudspræsentation af Cochlear implantater med tilbehør. Indkøb & Medicoteknik. Velkommen Udbudspræsentation af Cochlear implantater med tilbehør www.regionmidtjylland.dk Dagens program Den udbudte opgave Udbudsmaterialets opbygning Spørgsmål til udbudsmaterialet Betingelser for deltagelse/udvælgelseskriterier

Læs mere

Sætning ændres til: Vurderes på baggrund af besvarelserne i kontraktbilag 1 og de indsendte vareprøver.

Sætning ændres til: Vurderes på baggrund af besvarelserne i kontraktbilag 1 og de indsendte vareprøver. Sagsnr. 1-3-4-101-10-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af Op-beklædning 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-11 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Vedr. teknisk kapacitet:

Læs mere

Udbud af tolkeydelser Spørgsmål, svar og ændringer

Udbud af tolkeydelser Spørgsmål, svar og ændringer Udbud af tolkeydelser Spørgsmål, svar og ændringer (spørgsmål og svar pr. 21. november 2012 findes nederst i dokumentet) Spørgsmål Svar Ændringer til udbudsmateriale Besvarelse af spørgsmål modtaget indtil

Læs mere

12-by udbud på kaffe, te og maskiner spørgsmål og svar. Dato Nr. Spørgsmål Svar 8. decem ber 2011

12-by udbud på kaffe, te og maskiner spørgsmål og svar. Dato Nr. Spørgsmål Svar 8. decem ber 2011 12-by udbud på kaffe, te og maskiner spørgsmål og svar. Dato Nr. Spørgsmål Svar 8. 1 Vi fremsender en anmodning om udsættelse af afleveringstidspunktet med tilbudsmaterialet. Kan rykkes fra d. 4/1-12,

Læs mere

En legeplads for livet

En legeplads for livet Eventyr Leg Orehøjvej 9 a, Gl. Lejre, 4320 Lejre Tlf. 2227 9820 eventyrleg@eventyrleg.dk En legeplads for livet www.eventyrleg.dk Designlinje Info Eventyret starter her! Eventyr Leg designer naturlegepladser

Læs mere

Udbudsbetingelser til offentligt udbud. Naturfaglig bistand til sagsforberedende arbejde på husdyrbrugområdet

Udbudsbetingelser til offentligt udbud. Naturfaglig bistand til sagsforberedende arbejde på husdyrbrugområdet Udbudsbetingelser til offentligt udbud af Naturfaglig bistand til sagsforberedende arbejde på husdyrbrugområdet 1 1 UDBUDSBETINGELSER... 3 1.1 Indledning... 3 1.2 Den ordregivende myndighed... 3 1.2.1

Læs mere

HOFOR A/S. Udbud iht. Kvalifikationsordning vedrørende levering af biler mv. 1 Van

HOFOR A/S. Udbud iht. Kvalifikationsordning vedrørende levering af biler mv. 1 Van HOFOR A/S Udbud iht. Kvalifikationsordning vedrørende levering af biler mv. 1 Van Indholdsfortegnelse 1.1. Indledning/generelle forhold... 3 1.2. Indbydelse til afgivelse af tilbud... 3 1.3. Udbudsmaterialet...

Læs mere

Spørgsmål & Svar. Udbud af Klinisk ernæring til sygehusene i Region Syddanmark 10/14041

Spørgsmål & Svar. Udbud af Klinisk ernæring til sygehusene i Region Syddanmark 10/14041 & Svar 1 & Svar Udbud af Klinisk ernæring til sygehusene i 10/14041 Udbyder har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet. ene, der er anonymiseret, samt de tilhørende svar, er anført nedenfor.

Læs mere

Odense Kommune Udbud af genbrugshjælpemidler

Odense Kommune Udbud af genbrugshjælpemidler Odense Kommune Udbud af genbrugshjælpemidler EU-Udbud på Lyskilder og el-artikler 201x/S xx-xxxxxx Hermed uploades til orientering spørgsmål med tilhørende svar. Svar på spørgsmål 1-3, der er modtaget

Læs mere

Faaborg-Midtfyn Kommune. Juni 2016 DRIFT, VEDLIGEHOLD OG ADMINISTRATION AF MATERIEL TIL VINTERTJENESTEN UDBUDSBETINGELSER

Faaborg-Midtfyn Kommune. Juni 2016 DRIFT, VEDLIGEHOLD OG ADMINISTRATION AF MATERIEL TIL VINTERTJENESTEN UDBUDSBETINGELSER Faaborg-Midtfyn Kommune Juni 2016 DRIFT, VEDLIGEHOLD OG ADMINISTRATION AF MATERIEL TIL VINTERTJENESTEN UDBUDSBETINGELSER Projekt nr. 225724 Dokument nr. 1220168227 Version 2 Udarbejdet af STLA Kontrolleret

Læs mere

Generelle betingelser. I forbindelse med driftsaftale på ipads til skolerne.

Generelle betingelser. I forbindelse med driftsaftale på ipads til skolerne. Generelle betingelser I forbindelse med driftsaftale på ipads til skolerne. Tilbudsindhentningen sker iht. til Tilbudslovens afsnit II vedr. Annonceringspligt. Side 1 af 6 1. Indledning 1.1 Generel beskrivelse

Læs mere

Spørgsmål / svar pr. 11. oktober 2013 vedr. EU udbud 2013/S 177-305173 Udbud på CPAP behandling til søvnapnøpatienter i eget hjem

Spørgsmål / svar pr. 11. oktober 2013 vedr. EU udbud 2013/S 177-305173 Udbud på CPAP behandling til søvnapnøpatienter i eget hjem Spørgsmål / svar pr. 11. oktober 2013 vedr. EU udbud 2013/S 177-305173 Udbud på CPAP behandling til søvnapnøpatienter i eget hjem Revideret fra spørgsmål 8 Spørgsmål 1 Administrationsgebyrer: Skal det

Læs mere

Delkontrakter på leje af SR1 kompetencer. Informationsmøde, København

Delkontrakter på leje af SR1 kompetencer. Informationsmøde, København Delkontrakter på leje af SR1 kompetencer Informationsmøde, København Informationsmøde, København, tirsdag d. 22. august 2017 1. Indledning velkomst og introduktion 1.1 Selve mødet Præsentation af deltagere

Læs mere

Udbud på levering af brændstoffer Version 7. marts 2014

Udbud på levering af brændstoffer Version 7. marts 2014 Udbud på levering af brændstoffer Version 7. marts 2014 Nr. Dato for modtagelse af spørgsmål Dato for besvarelse af spørgsmål Spørgsmål 1 27-02-2014 07-03-2014 Delaftale 2 kontokortordning til tankstationer

Læs mere

Udbudsannonce Prækvalifikation. Annoncering af konsulentbistand til udarbejdelse af evaluering af frikommuneordningen. Marts 2014

Udbudsannonce Prækvalifikation. Annoncering af konsulentbistand til udarbejdelse af evaluering af frikommuneordningen. Marts 2014 Udbudsannonce Prækvalifikation Annoncering af konsulentbistand til udarbejdelse af evaluering af frikommuneordningen Marts 2014 Baggrund og formål KL udbyder i samarbejde med Økonomi- og Indenrigsministeriet

Læs mere

Udbudsbetingelser i forbindelse med offentligt EU-udbud Ortopædisk fodtøj ortopædiske indlæg

Udbudsbetingelser i forbindelse med offentligt EU-udbud Ortopædisk fodtøj ortopædiske indlæg Udbudsbetingelser i forbindelse med offentligt EU-udbud af Ortopædisk fodtøj og ortopædiske indlæg 1 Indhold 1. Indledning... 3 2. Udbudsform... 3 3. Udbuddets omfang... 3 4. Udbudsmaterialets dokumenter...

Læs mere

Spørgsmål og svar til Levering af Tryghedsalarmer til KomUdbud 2014/s

Spørgsmål og svar til Levering af Tryghedsalarmer til KomUdbud 2014/s Spørgsmål og svar til Levering af Tryghedsalarmer til KomUdbud 2014/s 114-200363 Skemaet indeholder alle, til dato, offentliggjort spørgsmål og svar. Alle spørgsmål og svar offentliggøres på KomUdbud.dk

Læs mere

Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation

Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation Sagsnr. 1-23-4-101-18-13 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af Rengøringsmidler og artikler 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-6 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Udbudsbilag

Læs mere

Her der er tale om et offentligt EU-udbud og alle kan deltage. Tilbudsgivere skal blot sende deres tilbud i henhold til udbudsmaterialet.

Her der er tale om et offentligt EU-udbud og alle kan deltage. Tilbudsgivere skal blot sende deres tilbud i henhold til udbudsmaterialet. Parkvænget 25 Postboks 269 4000 Roskilde CVR: 4200 8419 Telefon: Fax: Direkte: www.bosj.dk ahy@bosj.dk 8. marts 2012 46 30 47 00 46 30 47 57 46 30 47 11 Kære Tilbudsgiver For at sikre tilbudsgivere lige

Læs mere

EU-udbud Afsætning af jern og metal fra genbrugspladser

EU-udbud Afsætning af jern og metal fra genbrugspladser EU-udbud Afsætning af jern og metal fra genbrugspladser December 2016 Udgivelsesdato : Projekt : 2063 Dokument nr. : 10 Udarbejdet : Behs Kontrolleret : TWIN, Maho Version : 1.0 Side 1 INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

DRIFT LEVERING AF VEJSALT. Bestemmelser om udbud og tilbud (BUT, eksempel) December 2009. Vejregelrådet

DRIFT LEVERING AF VEJSALT. Bestemmelser om udbud og tilbud (BUT, eksempel) December 2009. Vejregelrådet UDBUDSFORSKRIFT Bilag 2 til Vejledning DRIFT LEVERING AF VEJSALT Bestemmelser om udbud og tilbud (BUT, eksempel) December 2009 Vejregelrådet Dette afsnit indeholder bindende oplysninger for udbuds- og

Læs mere

Udbudsbetingelser - Reserveforsyning til Anholt

Udbudsbetingelser - Reserveforsyning til Anholt Til Udbudsbetingelser - Reserveforsyning til Anholt 5. november 2015 PBU/PBU Energinet.dk Udbud af systemydelser 1. Indledning Energinet.dk indbyder hermed til at afgive tilbud på Reserveforsyning til

Læs mere

INDKØBSJURA 2013. Advokat hotline

INDKØBSJURA 2013. Advokat hotline INDKØBSJURA 2013 Advokat hotline Spørgsmål 1 I et udbud med mange delaftaler eller mange varelinjer kan det være hensigtsmæssigt for både ordregiver og tilbudsgivere, at man kan byde ind på flere delaftaler/varelinjer

Læs mere