Teknik og Miljø. Thy Wind Power Aps Leif pinholt Afgørelse om VVM, Rosøevej 22, 7900 Nykøbing M.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Teknik og Miljø. Thy Wind Power Aps Leif pinholt Afgørelse om VVM, Rosøevej 22, 7900 Nykøbing M."

Transkript

1 Teknik og Miljø Thy Wind Power Aps Leif pinholt Afgørelse om VVM, Rosøevej 22, 7900 Nykøbing M. Dato: Sagsnr.: Navn: Helle Thorning Bertelsen Direkte tlf.nr.: Morsø Kommune har modtaget anmeldelse om opstilling af husstands-vindmølle af typen: TWP 40 Thymølle 10 kw totalhøjde 25 meter på ejendommen beliggende Ropsøvej 22, Sejerslev, 7900 Nykøbing M. Matr. nr. 13c, Sejerslev By, Sejerslev. Ejer: Kurt B. Villadsen, Ropsøvej 22, Sejerslev, 7900 Nykøbing M. Afgørelse Morsø Kommune afgør, at ovennævnte projekt, ikke vil påvirke miljøet væsentligt, og at der derfor ikke skal udarbejdes en VVM-redegørelse (ingen VVM-pligt). Resultatet af VVM-screeningen ses i vedlagte screeningsskema. Lovgrundlag Afgørelsen er truffet i henhold til Miljøministeriets bekendtgørelse nr af 16. december 2015, Bekendtgørelse om vurdering af visse offentlige og private anlægs virkning på miljøet (VVM), bilag 2. Vindmøller er omfattet af planlovens VVM-regler, idet VVM-bekendtgørelsens bilag 2 punkt 3 nævner vindmøller, der således som minimum skal screenes efter bekendtgørelsens regler. Dette gælder således også for husstandsmøller. Ved en husstandsmølle forstås normalt en mindre, enkeltstående mølle med en totalhøjde på under 25 meter, der opstilles i umiddelbar tilknytning til eksisterende bebyggelse i det åbne land. Offentliggørelse Afgørelsen vil blive offentliggjort på kommunens hjemmeside, og klagefristen regnes i 4 uger fra tidspunktet for offentliggørelsen, som er den 19. august Klagevejledning Kommunens afgørelse kan, jf. planlovens 58, (LBK. Nr af 23. november 2015), påklages til Natur- og Miljøklagenævnet for så vidt angår retlige spørgsmål. Klagefristen udløber 4 uger efter, at afgørelsen er meddelt. Er afgørelsen offentligt bekendtgjort, regnes klagefristen dog altid fra bekendtgørelsen. Hvis klagefristen udløber på en lørdag eller helligdag, forlænges klagefristen til den følgende hverdag.

2 2 Du klager via Klageportalen, som du finder et link til på forsiden af Klageportalen ligger på og Klagen sendes gennem Klageportalen til den myndighed, der har truffet afgørelsen. En klage er indgivet, når den er tilgængelig for myndigheden i Klageportalen. Når du klager, skal du betale et gebyr på kr Du betaler gebyret med betalingskort i Klageportalen. Gebyret tilbagebetales, hvis klager får helt eller delvis medhold i klagen. Forhold der kan påklages: Der kan kun klages over retlige spørgsmål. Heri ligger, at der ikke kan klages over de skøn, som kommunen har udøvet. Derimod kan der klages, hvis du mener, at regler er fortolket forkert, eller at kompetence- eller procedureregler ikke er overholdt. Opsættende virkning: Med mindre klageinstansen bestemmer andet, skal en afgørelse efterleves, selv om den påklages. For klager over afgørelser om landzonetilladelser og om ekspropriation gælder dog det omvendte: En klage har opsættende virkning, med mindre klageinstansen bestemmer andet. Eventuel domstolsprøvelse Hvis en afgørelse ønskes indbragt for en domstol, skal dette ske inden 6 måneder, efter at du har modtaget kommunens afgørelse. For afgørelser, der er offentligt bekendtgjort, regnes fristen fra datoen for annoncen. Der henvises til mere udførlig klagevejledning på Natur- og Miljøklagenævnets hjemmeside: Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Helle Thorning Bertelsen tlf. nr eller htb@morsoe.dk Venlig hilsen Helle Thorning Bertelsen Landinspektør Kopi er sendt pr. mail til: Charlotte Boje Andersen Museet Thy og Hanherred, charlotte@thistedmuseum.dk Danmarks Naturfredningsforening Mors sager, dn-morsoesager@dn.dk Danmarks Naturfredningsforening, dn@dn.dk Dansk ornitologisk forening, natur@dof.dk Dansk ornitologisk forening, morsoe@dof.dk Friluftsrådet Nordvest, nordvest@friluftsraadet.dk Friluftsrådets Sekretariat, kreds@friluftsraadet.dk Bilag: Screeningsskema

3 3 Morsø Kommune Dato: Sags nr.: Sagsbehandler: HTB Screening for VVM pligt Ansøger Thy Wind Power Aps Leif pinholt Anlæg TWP KW Thymølle Placering Ropsøvej 22, Sejerslev, 7900 Nykøbing M. Matr. nr. 13c, Sejerslev By, Sejerslev. Ejer: Kurt B. Villadsen, Ropsøvej 22, Sejerslev, 7900 Nykøbing M.

4 4 Hvad er VVM VVM betyder Vurdering af Virkninger på Miljøet og er en planlægningsproces, der skal gennemføres før større projekter og anlæg kan sættes i gang. Der skal udarbejdes en VVM-redegørelse for et projekt eller anlæg, hvis det enten er omfattet af bekendtgørelse om vurdering af virkninger på miljøet (VVM), bilag 1 (BEK nr af 16. december 2015) eller er omfattet af bekendtgørelsens bilag 2 og at det på grund af dets art, dimensioner eller placering må antages at kunne få en væsentlig indvirkning på miljøet. En vurdering af bilag 2- projekters miljøpåvirkning - screening - skal ske ud fra kriterierne i bekendtgørelsens bilag 3. Bekendtgørelsens bilag 3 er vist som skema i det nedenstående. Den skematiske fremstilling giver et overblik over, hvilke miljø- og planmæssige kriterier der eventuelt kan udløse VVM-pligt. Punkt 1-2 i skemaet vedrører projektets karakteristika og geografisk placering. Punkt 3 omfatter den potentielle miljøpåvirkning og det kan opfattes som en konklusion af væsentligheden af de miljøpåvirkninger, der er fundet under punkterne 1-2. Punkt 4 er en sammenfattende konklusion. Vindmøller er omfattet af planlovens VVM-regler, idet VVM-bekendtgørelsens BEK 1832 af 16. december 2015 bilag 2 punkt 3 nævner vindmøller, der således som minimum skal screenes efter bekendtgørelsens regler. Dette gælder således også for husstandsmøller. Ved en husstandsmølle forstås normalt en mindre, enkeltstående mølle med en totalhøjde på under 25 meter, der opstilles i umiddelbar tilknytning til eksisterende bebyggelse i det åbne land. Kryds af, om anlægget kan få væsentlig indvirkning på miljøet efter følgende kriterier Anlæggets karakteristika Anlæggets karakteristika skal især anskues i forhold til: Ja Nej Bemærkninger a. Anlæggets dimensioner x Ansøgning om opstilling af 10 kw husstandsmølle på maks. 25m. b. Kumulation med andre projekter x I området ses flere grupper af møller samt enkeltstående møller. Nærmeste mølle er en gruppe bestående af to møller Vestas 200 KW opstillet i Afstanden til nærmeste mølle er 2,3 km. Til nærmeste gruppe af vindmøller i et vindmølleområde udlagt i Kommuneplan 2013 er afstanden 2,9 km: Der er tale om Rammeområde 40.LV.20 Ejerslev. Gruppen består af 2 vindmøller 850 kw Vestas opstillet Kriterier, der skal anvendes ved vurdering af, om et anlæg kan få væsentlig indvirkning på miljøet, jf. 3, stk. 2 og 3 i Bekendtgørelse nr. BEK 1832 af 16. december 2015 om vurdering af visse offentlige og private anlægs virkning på miljøet (VVM) i medfør af lov om planlægning.

5 5 Opstillingen af husstandsvindmøllen har ingen indflydelse på vindmølleområdet, hvad angår støj. c. Anvendelse af naturressourcer x d. Affaldsproduktion x e. Forurening og gener Ingen af de ovennævnte møller er vurderet til at indgå i kumulation med den ansøgte mølle, hvad angår støj i forhold til naboerne. Bekendtgørelse om Støj fra vindmøller nr.1284 af angiver grænseværdien for beboelser i beliggende i landzone til at være følgende: 4. Støjbelastningen fra vindmøller må ikke overstige følgende grænseværdier: 1) I det mest støjbelastede punkt ved udendørs opholdsarealer højst 15 m fra nabobeboelse i det åbne land: a) 44 db(a) ved en vindhastighed på 8 m/s. b) 42 db(a) ved en vindhastighed på 6 m/s. 2) I det mest støjbelastede punkt ved udendørs opholdsarealer i områder til støjfølsom arealanvendelse: a) 39 db(a) ved en vindhastighed på 8 m/s. b) 37 db(a) ved en vindhastighed på 6 m/s. Stk. 2. Den samlede lavfrekvente støj fra vindmøller må indendørs i beboelse i det åbne land eller indendørs i områder til støjfølsom anvendelse ikke overstige 20dB ved en vindhastighed på 8 m/s og 6 m/s. f. Risiko for uheld, navnlig under hensyn til de anvendte stoffer og teknologier x Det er vurderet, at der ikke er tale om støjfølsom anvendelse ved den omkringliggende bebyggelse. Nærmeste nabobeboelse, Skranderup Skovvej 7 ligger ca. 147 m. fra det ansøgte og støjkravet er overholdt til beboelsen. Nærmeste støjfølsomme område: ca. 570 m. fra Sejerslev - rammeområde 08.B.01, som er støjfølsomt område. Grænseværdierne er overholdt efter gældende regler. Visuelle gener: En husstandsmølle med totalhøjde på 25m med den angivne placering kan ikke siges at have væsentlig negativ indflydelse på landskabet uagtet møllen kan ses af de nærmeste naboer og fra offentlig vej.

6 6 2. Anlæggets placering Den miljømæssige sårbarhed i de geografiske områder, der kan blive berørt af anlægget, skal tages i betragtning, navnlig: Ja Nej Bemærkninger a. Nuværende arealanvendelse x Området, hvor møllen er søgt placeret, er i Kommuneplan 2013 udpeget som primær jordbrugsområde. b. Naturressourcernes relative rigdom, kvalitet og regenereringskapacitet i området x Ligger ca. 930 m fra Natura 2000 område nr. 16 med den nordlige del af Mors med Skarrehage, Feggeklit og det omliggende farvand Vejlerne og Løgstør Bredning, EU-Fuglebeskyttelsesområde 12 Løgstør Bredning mv. samt Ramsar område nr. 6 Vejlerne og Løgstør Bredning. Grundet afstanden til naturområderne, vurderes det, at møllen ingen indflydelse har på udpegningsgrundlagets arter, naturtyper og Habitatdirektivets Bilag IV arter begrundet alene i afstanden. Det ansøgte er beliggende indenfor 300 m skovbyggelinje. Opstillingen af husstandsvindmøllen vurderes ikke at påvirke oplevelsen af skoven negativt eller få negativ indflydelse på skovbrynet som levested for plante- og dyrelivet. c. Det naturlige miljøs bæreevne med særlig opmærksomhed på følgende områder: 1. Vådområder X 2. Kystområder X Placeringen ligger indenfor Kystnærhedszonen og indenfor zone 3, som er planlægningszonen. Der er ikke visuel forbindelse til fjorden pga. terrænforskelle og beplantning i området. Det vurderes derfor ikke at være en væsentlig negativ genevirkning i forhold til det ansøgte og påvirkning på kystlandskabet. 3. Bjerg- og skovområder X 4. Reservater og naturparker X 5. Vadehavsområdet X 6. Områder, der er registreret, X Se 2 b. beskyttet eller fredet ved national lovgivning, EFfuglebeskyttelsesområder og habitatområder. 7. Områder, hvor de fastsatte X miljøkvalitetsnormer allerede er overskredet 8. Tætbefolkede områder X 9. Vigtige landskaber set ud fra x Placeringen ligger indenfor et landska-

7 7 historisk, kulturelt, arkæologisk, æstetisk eller geologisk synspunkt beligt vedligeholdelsesområde på tæt på et beskyttet landskabsområde - Karakterområde 2 Sejerslev, Ejerslev. Landskabet i og omkring det ansøgte vurderes at være robust nok til at kunne rumme en husstandsvindmølle. Bygningsmassen samt beplantning omkring ejendommen giver en vis volumen, som bevirker en fin balance mellem møllen og bygninger / beplantning. Møllen kan ses fra offentlig vej Ropsøvej og Feggesundvej. Det kan ikke afvises, at møllen vil kunne ses fra flere steder og fra flere offentlige veje i området. 3. Kendetegn ved den potentielle miljøpåvirkning 2 De potentielle væsentlige virkninger af anlægget skal ses i relation til de kriterier, der er anført under 1 og 2 ovenfor og navnlig under hensyn til: Påvirkningernes omfang (geografisk område og omfang af personer, der berøres) Påvirkningens grænseoverskridende karakter Påvirkningsgrad og - kompleksitet Påvirkningens sandsynlighed Påvirkningens varighed, hyppighed og reversibilitet Det kan anbefales at give tilladelse til opstilling af møllen, ud fra følgende begrundelser, at møllens placering ikke medfører: en væsentlig påvirkning af landskabet indenfor det landskabelige vedligeholdelsesområde samt det omkringliggende landskabelige beskyttelsesområde, nogle væsentlige genevirkninger til nærmeste naboer. Møllen ligger ikke indenfor udpegede områder i kommuneplanen, hvor opstilling af husstandsmøller vil være væsentlig negativ betydning i forhold til en beskyttelse af kulturhistoriske og landskabelige værdier. Der er udelukkende tale om lokal påvirkning indenfor et mindre geografisk område. Den visuelle påvirkning er til stede, da møllen vil kunne ses af flere af de nærmeste naboer og fra offentlig vej. Den visuelle påvirkning kan dog ikke siges at have væsentlig negativ effekt for områdets beboere, landsby eller landskab. Der vil med sikkerhed være en støjmæssig og visuel påvirkning tæt på møllen. Den visuelle påvirkning er permanent, mens støjpåvirkningen er afhængig af vindhastighed og vindretning. Ved nedtagning af møllen fjernes påvirkningen. Konklusion Ikke VVM-pligt: Morsø Kommune vurderer, at der ikke skal udarbejdes kommuneplantillæg med tilhørende VVM- redegørelse. 2 Kendetegn ved den potentielle miljøpåvirkning og væsentligheden af de miljøpåvirkninger, der har vist sig relevante under anlæggets karakteristika og placering. (I skemaet er 1a, 2b og 2c7 sat ind som eksempel og henviser til nummereringen af punkterne under anlæggets karakteristika og placering)

Natur og Miljø. Cirkel Energi Afgørelse om VVM-pligt, Elsøvej 116, Elsø, 7900 Nykøbing M.

Natur og Miljø. Cirkel Energi Afgørelse om VVM-pligt, Elsøvej 116, Elsø, 7900 Nykøbing M. Natur og Miljø Cirkel Energi kbi@cirkelenergi.dk Afgørelse om VVM-pligt, Elsøvej 116, Elsø, 7900 Nykøbing M. Dato: 26-05-2016 Sagsnr.: 773-2016-9506 Navn: Helle Thorning Bertelsen Direkte tlf.nr.: 9970

Læs mere

Natur og Miljø. Entreprenør Tommy Sørensen Afgørelse om VVM, Mellerup 15, Alsted, 7900 Nykøbing M.

Natur og Miljø. Entreprenør Tommy Sørensen Afgørelse om VVM, Mellerup 15, Alsted, 7900 Nykøbing M. Natur og Miljø Entreprenør Tommy Sørensen Afgørelse om VVM, Mellerup 15, Alsted, 7900 Nykøbing M. Dato: 14-05-2016 Sagsnr.: 773-2016-11576 Navn: Helle Thorning Bertelsen Direkte

Læs mere

Boet efter John Oluf Riis, Lødderupvang 18, Lødderup, 7900 Nykøbing M. v. Henning Haubo Larsen

Boet efter John Oluf Riis, Lødderupvang 18, Lødderup, 7900 Nykøbing M. v. Henning Haubo Larsen Teknik og Miljø Boet efter John Oluf Riis, Lødderupvang 18, Lødderup, 7900 Nykøbing M. v. Henning Haubo Larsen Afgørelse om VVM- Lødderupvang 18, 7900 Nykøbing M. Dato: 11-08-2016 Sagsnr.:

Læs mere

Natur og Miljø. Cirkel Energi Afgørelse om VVM, Brunhøjen 3, Sejerslev, 7900 Nykøbing M.

Natur og Miljø. Cirkel Energi Afgørelse om VVM, Brunhøjen 3, Sejerslev, 7900 Nykøbing M. Natur og Miljø Cirkel Energi kab@cirkelenergi.dk Afgørelse om VVM, Brunhøjen 3, Sejerslev, 7900 Nykøbing M. Dato: 25-05-2016 Sagsnr.: 773-2016-12329 Navn: Helle Thorning Bertelsen Direkte tlf.nr.: 9970

Læs mere

Teknik og Miljø. TP Energi Aps, Mimersvej 6, 8600 Viborg, Afgørelse om VVM, Efterskolevej 15, Galtrup, 7950 Erslev.

Teknik og Miljø. TP Energi Aps, Mimersvej 6, 8600 Viborg, Afgørelse om VVM, Efterskolevej 15, Galtrup, 7950 Erslev. Teknik og Miljø TP Energi Aps, Mimersvej 6, 8600 Viborg, tpenergi@outlook.dk Afgørelse om VVM, Efterskolevej 15, Galtrup, 7950 Erslev. Dato: 02-11-2016 Sagsnr.: 773-2016-22836 Navn: Helle Thorning Bertelsen

Læs mere

Natur og Miljø. Ny Vindenergi ApS Lise Nørgaard. Afgørelse om VVM, Holmgårdsvej 9, Elsø, Nykøbing M.

Natur og Miljø. Ny Vindenergi ApS Lise Nørgaard. Afgørelse om VVM, Holmgårdsvej 9, Elsø, Nykøbing M. Natur og Miljø Ny Vindenergi ApS Lise Nørgaard ln@nyvindenergi.dk Afgørelse om VVM, Holmgårdsvej 9, Elsø, Nykøbing M. Dato: 14-05-2016 Sagsnr.: 773-2016-11700 Navn: Helle Thorning Bertelsen Direkte tlf.nr.:

Læs mere

Natur og Miljø. Thy Wind Power Aps Leif Pinholt Afgørelse om VVM, Kr. Jepsensvej 11, 7970 Redsted M

Natur og Miljø. Thy Wind Power Aps Leif Pinholt Afgørelse om VVM, Kr. Jepsensvej 11, 7970 Redsted M Natur og Miljø Thy Wind Power Aps Leif Pinholt pinholtbak@gmail.com Afgørelse om VVM, Kr. Jepsensvej 11, 7970 Redsted M Dato: 24-06-2016 Sagsnr.: 773-2016-13972 Navn: Helle Thorning Bertelsen Direkte tlf.nr.:

Læs mere

Natur og Miljø. Afgørelse om VVM-pligt, Næssundvej 380, 7960 Karby.

Natur og Miljø. Afgørelse om VVM-pligt, Næssundvej 380, 7960 Karby. Natur og Miljø Claus Nørgaard Christensen, Næssundvej 380, V. Hvidbjerg, 7960 Karby. E-mail: claus@staalbyg-mors.dk Afgørelse om VVM-pligt, Næssundvej 380, 7960 Karby. Dato: 24-06-2016 Sagsnr.: 773-2016-13969

Læs mere

Natur og Miljø. Anders Ztorm - Afgørelse om VVM, Kjeldgårdsvej 37, 7900 Nykøbing M.

Natur og Miljø. Anders Ztorm - Afgørelse om VVM, Kjeldgårdsvej 37, 7900 Nykøbing M. Natur og Miljø Anders Ztorm - info@solenergidanmark.dk Afgørelse om VVM, Kjeldgårdsvej 37, 7900 Nykøbing M. Dato: 24-06-2016 Sagsnr.: 773-2016-14764 Navn: Helle Thorning Bertelsen Direkte tlf.nr.: 9970

Læs mere

Teknik og Miljø. Anders Ztorm Søkærvej Havndal Afgørelse om VVM- Næssundvej 128, 7900 Nykøbing M.

Teknik og Miljø. Anders Ztorm Søkærvej Havndal   Afgørelse om VVM- Næssundvej 128, 7900 Nykøbing M. Teknik og Miljø Anders Ztorm Søkærvej 11 8970 Havndal E-mail: cw@solenergidanmark.dk Afgørelse om VVM- Næssundvej 128, 7900 Nykøbing M. Dato: 17-08-2016 Sagsnr.: 773-2016-18153 Navn: Helle Thorning Bertelsen

Læs mere

Natur og Miljø. Ny Vindenergi ApS Lise Nørgaard. Afgørelse om VVM, Kongehøjvej 21, Ørding, 7990 Ø. Assels.

Natur og Miljø. Ny Vindenergi ApS Lise Nørgaard. Afgørelse om VVM, Kongehøjvej 21, Ørding, 7990 Ø. Assels. Natur og Miljø Ny Vindenergi ApS Lise Nørgaard ln@nyvindenergi.dk Afgørelse om VVM, Kongehøjvej 21, Ørding, 7990 Ø. Assels. Dato: 19-05-2016 Sagsnr.: 773-2016-11699 Navn: Helle Thorning Bertelsen Direkte

Læs mere

Natur og Miljø. Anders Ztorm - Afgørelse om VVM-pligt, Fjallerslevvej 9, Fjallerslev, 7900 Nykøbing M.

Natur og Miljø. Anders Ztorm - Afgørelse om VVM-pligt, Fjallerslevvej 9, Fjallerslev, 7900 Nykøbing M. Natur og Miljø Anders Ztorm - info@solenergidanmark.dk Afgørelse om VVM-pligt, Fjallerslevvej 9, Fjallerslev, 7900 Nykøbing M. Dato: 13-06-2016 Sagsnr.: 773-2016-13969 Navn: Helle Thorning Bertelsen Direkte

Læs mere

Teknik og Miljø. Inge Lise Nørgaard Afgørelse om VVM - Karbymark 11, Karby, 7960 Karby.

Teknik og Miljø. Inge Lise Nørgaard   Afgørelse om VVM - Karbymark 11, Karby, 7960 Karby. Teknik og Miljø Inge Lise Nørgaard E-mail: ln@nyvindenergi.dk Afgørelse om VVM - Karbymark 11, Karby, 7960 Karby. Dato: 02-11-2016 Sagsnr.: 773-2016-18156 Navn: Helle Thorning Bertelsen Direkte tlf.nr.:

Læs mere

Teknik og Miljø. Cirkel Energi Kent Remme Larsen Rosenstien Viborg

Teknik og Miljø. Cirkel Energi Kent Remme Larsen Rosenstien Viborg Teknik og Miljø Cirkel Energi Kent Remme Larsen Rosenstien 12 8800 Viborg E-mail: kla@cirkelenergi.dk Afgørelse om VVM - Skolebakken 51, Sundby, 7950 Erslev. Dato: 24-08-2016 Sagsnr.: 773-2016-18152 Navn:

Læs mere

Teknik og Miljø. Morsø Kommune, Teknik og Miljø, Jernbanevej 7, 7900 Nykøbing M. Kontaktperson: Lauritz Rask,

Teknik og Miljø. Morsø Kommune, Teknik og Miljø, Jernbanevej 7, 7900 Nykøbing M. Kontaktperson: Lauritz Rask, Teknik og Miljø Morsø Kommune, Teknik og Miljø, Jernbanevej 7, 7900 Nykøbing M. Kontaktperson: Lauritz Rask, Lauritz.rask@morsoe.dk VVM-afgørelse - Frilægning af Ejstrup Bæk. Dato: 07-02-2017 Sagsnr.:

Læs mere

Teknik og Miljø. Morsø Kommune, Teknik og Miljø Jernbanevej 9, 7900 Nykøbing M.

Teknik og Miljø. Morsø Kommune, Teknik og Miljø Jernbanevej 9, 7900 Nykøbing M. Teknik og Miljø Morsø Kommune, Teknik og Miljø Jernbanevej 9, 7900 Nykøbing M. Afgørelse om screening af konkret projekt kystbeskyttelse i form af dige, Strandvejen, 7900 Nykøbing M. Dato: 20-02-2018 Sagsnr.:

Læs mere

Thymøllen TWP kw. Godkendelse nr. SO-DV13010, mølle på gittermast, totalhøjde 25 meter.

Thymøllen TWP kw. Godkendelse nr. SO-DV13010, mølle på gittermast, totalhøjde 25 meter. NATUR OG MILJØ Thy møllen v. Leif Pinholt cvr.20617748 Oddesundvej 183 7755 Bedsted pinholt@karby.dk På ejendommen: Dato: 19-08-2016 Sagsnr.: 20150365 Ejendoms nr. 67740 Navn: Ketty Overgaard Direkte tlf.nr.:

Læs mere

Tommy Sørensen Mellerup 15, Alsted 7900 Nykøbing M Afgørelse om miljøvurdering, Mellerup 15, Alsted, 7900 Nykøbing

Tommy Sørensen Mellerup 15, Alsted 7900 Nykøbing M Afgørelse om miljøvurdering, Mellerup 15, Alsted, 7900 Nykøbing Tommy Sørensen Mellerup 15, Alsted 7900 Nykøbing M mellerupgods@mail.dk Dato 24-01-2019 Sagsnr: 773-2019-125 Afgørelse om miljøvurdering, Mellerup 15, Alsted, 7900 Nykøbing M. Morsø Kommune har modtaget

Læs mere

Teknik og Miljø. Peter Olesen Industrivej 1, 7900 Nykøbing Mors Afgørelse om VVM-pligt, industrivej 1, 7900 Nykøbing M.

Teknik og Miljø. Peter Olesen Industrivej 1, 7900 Nykøbing Mors Afgørelse om VVM-pligt, industrivej 1, 7900 Nykøbing M. Teknik og Miljø Peter Olesen Industrivej 1, 7900 Nykøbing Mors po@gklausen.dk Afgørelse om VVM-pligt, industrivej 1, 7900 Nykøbing M. Dato: 24-05-2017 Sagsnr.: 773-2017-8118 Navn: Helle Thorning Bertelsen

Læs mere

Byggearbejdets art og omfang: Opstilling af husstandsvindmølle Thymøllen 10 kw - 21 m gittermast og 7,13 m rotordiameter

Byggearbejdets art og omfang: Opstilling af husstandsvindmølle Thymøllen 10 kw - 21 m gittermast og 7,13 m rotordiameter NATUR OG MILJØ Thymøllen Att. Leif Pinholt pinholtbak@gmail.com På ejendommen: Dato: 04-11-2016 Sagsnr.: 20160077 Ejendoms nr. 38821 Navn: Ketty Overgaard Direkte tlf.nr.: 9970 7055 E-mail kdo@morsoe.dk

Læs mere

En klage har opsættende virkning, med mindre klageinstansen bestemmer andet.

En klage har opsættende virkning, med mindre klageinstansen bestemmer andet. Teknik og Miljø Dato: 10-02-2017 Sagsnr.: 773-2016-21638 VVM-screening af rydning af skovbevokset areal Navn: Anja Sørensen Direkte tlf.nr.: 9970 7061 E-mail ans@morsoe.dk Morsø Kommune har udarbejdet

Læs mere

Byggearbejdets art og omfang: Opsætning af en 10kW husstandsvindmølle på 18 meter tårn, ZA10-18 fra Zenia Energy

Byggearbejdets art og omfang: Opsætning af en 10kW husstandsvindmølle på 18 meter tårn, ZA10-18 fra Zenia Energy NATUR OG MILJØ Torben Olesen to@zenia-energy.dk På ejendommen: Dato: 03-06-2016 Sagsnr.: 20150383 Ejendoms nr. 86575 Navn: Ketty Overgaard Direkte tlf.nr.: 9970 7055 E-mail kdo@morsoe.dk Landzonetilladelse

Læs mere

Thymøllen TWP kw. Godkendelse nr. SO-DV13010, mølle på gittermast, totalhøjde 25 meter.

Thymøllen TWP kw. Godkendelse nr. SO-DV13010, mølle på gittermast, totalhøjde 25 meter. NATUR OG MILJØ Thy møllen v. Leif Pinholt cvr.20617748 Oddesundvej 183 7755 Bedsted pinholt@karby.dk På ejendommen: Matr. Nr.: Beliggende: Tilhørende Dato: 27-05-2016 Sagsnr.: 20150359 Ejendoms nr. 78300

Læs mere

Gaia Wind kw husstandsmølle Godkendelses nr. Risø DTU TC, mølle på gittermast, totalhøjde 25 meter

Gaia Wind kw husstandsmølle Godkendelses nr. Risø DTU TC, mølle på gittermast, totalhøjde 25 meter NATUR OG MILJØ Cirke Energi c/o Probus Aps John Nielsen Farvervej 35 8800 Viborg jni@cirkelenergi.dk På ejendommen: Dato: 27-05-2016 Sagsnr.: 20150355 Ejendoms nr. 39526 Navn: Ketty Overgaard Direkte tlf.nr.:

Læs mere

Teknik og Miljø. Afgørelse om VVM-pligt - etablering af støjvold, Nørrebro 171, 7900 Nykøbing M.

Teknik og Miljø. Afgørelse om VVM-pligt - etablering af støjvold, Nørrebro 171, 7900 Nykøbing M. Teknik og Miljø Morsø Kommune, Teknisk Drift, Jernbanevej 7, 7900 Nykøbing M. CVR. nr. 41333014. Nykøbing Dag og Industrirenovation, Nørrebro 70B, 7900 Nykøbing M. CVR. nr. 27810144. Afgørelse om VVM-pligt

Læs mere

Sendt til : Beboere på Maagevej 36, 38, 40, 42, 44, 46 samt Vesterbro 55 og 57, 7900 Nykøbing M.

Sendt til : Beboere på Maagevej 36, 38, 40, 42, 44, 46 samt Vesterbro 55 og 57, 7900 Nykøbing M. Teknik og Miljø Sendt til : Beboere på Maagevej 36, 38, 40, 42, 44, 46 samt Vesterbro 55 og 57, 7900 Nykøbing M. Afgørelse om VVM-pligt, dige / kystbeskyttelse ved Maagevej, 7900 Nykøbing M. Dato: 30-06-2017

Læs mere

Morsø Spildevand A/S Nørregade Nykøbing. AFGØRELSE - Ikke krav om miljøkonsekvensvurdering af nyt vandløb

Morsø Spildevand A/S Nørregade Nykøbing. AFGØRELSE - Ikke krav om miljøkonsekvensvurdering af nyt vandløb Morsø Spildevand A/S Nørregade 3 7900 Nykøbing Dato 10-10-2018 Sagsnr: 773-2018-15118 AFGØRELSE - Ikke krav om miljøkonsekvensvurdering af nyt vandløb MORSØ KOMMUNE I forbindelse med problemer med grundvand

Læs mere

Tilladelsen bortfalder automatisk hvis tilladelsen ikke er udnyttet senest 3 år fra d.d., jfr. Planlovens 56.

Tilladelsen bortfalder automatisk hvis tilladelsen ikke er udnyttet senest 3 år fra d.d., jfr. Planlovens 56. TEKNIK OG MILJØ Ejgil Odgaard Christensen Mårbækvej 10 7900 Nykøbing M Landzonetilladelse Tilladelsesdato 07-12-2016 Sags nr. 20160331 Ejendoms nr. 61971 Sagsbehandler Ketty Overgaard Direkte tlf. 9970

Læs mere

Tilladelsen bortfalder automatisk hvis tilladelsen ikke er udnyttet senest 3 år fra d.d., jfr. Planlovens 56.

Tilladelsen bortfalder automatisk hvis tilladelsen ikke er udnyttet senest 3 år fra d.d., jfr. Planlovens 56. NATUR OG MILJØ Eva Gam Grydhøjvej 21 7950 Erslev Landzonetilladelse Tilladelsesdato 23-09-2016 Sags nr. 20160260 Ejendoms nr. 34222 Sagsbehandler Ketty Overgaard Direkte tlf. 9970 7055 E.mail kdo@morsoe.dk

Læs mere

1 - Anmelderskema vandindving. Hører til journalnummer: P Udskrevet den

1 - Anmelderskema vandindving. Hører til journalnummer: P Udskrevet den 1 - Anmelderskema vandindving 1 2 3 4 5 6 7 2 - Screeningsafgørelse Vurdering af pligt til udarbejdelse af miljøkonsekvensrapport i henhold til 15 i Lov om miljøvurdering af planer og programmer og af

Læs mere

VVM screening af solcelleanlæg på terræn på Buskmosevej 27, 6300 Gråsten

VVM screening af solcelleanlæg på terræn på Buskmosevej 27, 6300 Gråsten 21-06- 2013 13/12536 Christian Wildenschild Buskmosevej 27, Rinkenæs 6300 Gråsten VVM screening af solcelleanlæg på terræn på Buskmosevej 27, 6300 Gråsten Sønderborg Kommune har 12. marts 2013 modtaget

Læs mere

Thomas Ring Carlsen Gl. Ingstrupvej Løkken

Thomas Ring Carlsen Gl. Ingstrupvej Løkken Thomas Ring Carlsen Gl. Ingstrupvej 55 9480 Løkken Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fa: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Lise Overby Nørgård Direkte 7257 7367 lio@jammerbugt.dk

Læs mere

Denne afgørelse kan påklages efter Planlovens bestemmelser se klagevejledning.

Denne afgørelse kan påklages efter Planlovens bestemmelser se klagevejledning. Elsam Engineering A/S DONG Energy A/S Skærbækværket Kraftværksvej 53 7000 Fredericia Plan- og virksomhedsområdet J.nr. ODE-430-00077 Ref. klhou 21. juni 2007 VVM-screening af etablering og drift af ny

Læs mere

Tilladelsen bortfalder automatisk hvis tilladelsen ikke er udnyttet senest 3 år fra d.d., jfr. Planlovens 56.

Tilladelsen bortfalder automatisk hvis tilladelsen ikke er udnyttet senest 3 år fra d.d., jfr. Planlovens 56. TEKNIK OG MILJØ Oluf Jakobsen Park Alle 23 7900 Nykøbing M Landzonetilladelse Tilladelsesdato 05-12-2016 Sags nr. 20160318 Ejendoms nr. 74852 Sagsbehandler Ketty Overgaard Direkte tlf. 9970 7055 E.mail

Læs mere

Thyge Møller. AFGØRELSE - Ikke VVM-pligt på regulering af Østre Afvandingskanal

Thyge Møller. AFGØRELSE - Ikke VVM-pligt på regulering af Østre Afvandingskanal Nykøbing om Afgørelse Enge VVM-pligt Landvindingslag - Regulering af Østre Afvandingskanal v/ Thyge Møller Dato 28-02-2019 18-03-2019 Sagsnr: 773-2019-2858 773-2019-3188 MORSØ KOMMUNE Teknik og Miljø AFGØRELSE

Læs mere

VVM-screening af anlæg til bejdsning af rustfrit stål hos Aqua System A/S. Aqua System har den 1. december 2014 anmeldt bejdsning af rustfrit stål.

VVM-screening af anlæg til bejdsning af rustfrit stål hos Aqua System A/S. Aqua System har den 1. december 2014 anmeldt bejdsning af rustfrit stål. TEKNIK OG MILJØ Aqua System A/S Avnvej 14 7400 Herning Miljø og Klima Rådhuset, Torvet 7400 Herning Tlf.: 9628 2828 Lokal 9628 8085 mikht@herning.dk www.herning.dk Sagsnummer: 01.16.04-P00-2-15 VVM-screening

Læs mere

Hede Danmark Heine Fischer Møller. VVM-screening af skovrejsning

Hede Danmark Heine Fischer Møller. VVM-screening af skovrejsning Hede Danmark Heine Fischer Møller VVM-screening af skovrejsning Billund Kommune har modtaget materiale til brug for en VVM-screening af skovrejsningsprojekt på matr. nr. 20a, Vorbasse, Vorbasse by, tilhørende

Læs mere

Agnete og Tom Bonnesen Nørremark 3 Kær 6400 Sønderborg. VVM-screening af solcelleanlæg på terræn på Nørremark 3, 6400 Sønderborg.

Agnete og Tom Bonnesen Nørremark 3 Kær 6400 Sønderborg. VVM-screening af solcelleanlæg på terræn på Nørremark 3, 6400 Sønderborg. Agnete og Tom Bonnesen Nørremark 3 Kær 6400 Sønderborg VVM-screening af solcelleanlæg på terræn på Nørremark 3, 6400 Sønderborg Sønderborg Kommune har den 15. oktober 2014 modtaget ansøgning om etablering

Læs mere

Miljøgodkendelse af Ræs for hjertet på Padborg Park, Flyvepladsen 10, 6330 Padborg, matr.nr. 362 Kragelund Ejerlav, Bov Sogn, Aabenraa Kommune

Miljøgodkendelse af Ræs for hjertet på Padborg Park, Flyvepladsen 10, 6330 Padborg, matr.nr. 362 Kragelund Ejerlav, Bov Sogn, Aabenraa Kommune Digital annonce Aabenraa Kommunes hjemmeside Miljø Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 17-08-2017 Sagsnr.: 17/19770 Kontakt: Lene Lyster Hansen Direkte tlf.: 7376 7044 E-mail: lha@aabenraa.dk

Læs mere

Såfremt denne anmeldelse ikke er udnyttet fem år efter indsendelse, bortfalder den.

Såfremt denne anmeldelse ikke er udnyttet fem år efter indsendelse, bortfalder den. Teknik og Miljø Niels-Ole Søndergaard Fjordlundsvej 3 Øster Assels 7990 Øster Assels Dato: 17-08-2016 Sagsnr.: 773-2016-18524 Tilladelse til skovetablering på matrikel 1m og 1x Lund Hgd., Ø. Assels Navn:

Læs mere

VVM screening af vandindvindingsboring og afgørelse om VVM-pligt

VVM screening af vandindvindingsboring og afgørelse om VVM-pligt Kultur, Miljø & Erhverv Miljø Dato: 17-03-2015 Sagsnr.: 15/1468 Dok.løbenr.: 58232/15 Sagsbehandler: Lone Marie Thomsen Direkte tlf.: 73767151 E-mail: lmth@aabenraa.dk VVM screening af vandindvindingsboring

Læs mere

VVM screening af vandindvindingsboring og afgørelse om VVM-pligt

VVM screening af vandindvindingsboring og afgørelse om VVM-pligt Mathias Robert Bech Jessen Lovtrup Vestermark 25 6360 Tinglev Miljø Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 73767676 Dato: 20-04-2015 Sagsnr.: 14/36635 Dok.løbenr.: 36075/15 Kontakt: Gitte Bojesen Lund Direkte

Læs mere

Vandløbet er placeret på Sydmors i et Natura 2000-område og leder vand fra Tissing Sø til Limfjorden, se figur 1.

Vandløbet er placeret på Sydmors i et Natura 2000-område og leder vand fra Tissing Sø til Limfjorden, se figur 1. Til myndigheder mv. Afgørelse om ikke VVM-pligt af regulering af Tissing Sø Afløbskanal efter etablering af Tissing Sø I forbindelse med Morsø Kommunes regulativrevision af det offentlige vandløb Tissing

Læs mere

Risø DTU Att.: Chrisitan Henriksen Frederiksborgvej Roskilde. VVM-screening vindmølle ved Risø

Risø DTU Att.: Chrisitan Henriksen Frederiksborgvej Roskilde. VVM-screening vindmølle ved Risø Risø DTU Att.: Chrisitan Henriksen Frederiksborgvej 399 4000 Roskilde Plan og Udvikling Køgevej 80 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk

Læs mere

Gaia Wind kw husstandsmølle, Type Certifikat DTU TC, mølle på gittermast, totalhøjde 25 meter.

Gaia Wind kw husstandsmølle, Type Certifikat DTU TC, mølle på gittermast, totalhøjde 25 meter. NATUR OG MILJØ Kent Remme Larsen Rosenstien 12 8800 Viborg Landzonetilladelse Tilladelsesdato 26.08.2016 Sags nr. 20150401 Ejendoms nr. 78459 Sagsbehandler Anja Klit Direkte tlf. 99707056 E.mail akl@morsoe.dk

Læs mere

Notat. VVM-screening for oplag og nedknusning af betonbrokker Thorbjørn Kjær, Almstokvej 10, Billund. Baggrund for sagen

Notat. VVM-screening for oplag og nedknusning af betonbrokker Thorbjørn Kjær, Almstokvej 10, Billund. Baggrund for sagen Notat VVM-screening for oplag og nedknusning af betonbrokker Thorbjørn Kjær, Almstokvej 10, Billund. Baggrund for sagen Thorbjørn Kjær har den 11. august 2008 indgivet ansøgning om miljøgodkendelse til

Læs mere

Vandløbet er placeret på Sydmors og leder ud til Tissing Sø, der ligger i et Natura 2000-område.

Vandløbet er placeret på Sydmors og leder ud til Tissing Sø, der ligger i et Natura 2000-område. Til myndigheder mv. Afgørelse om ikke VVM-pligt af regulering af Redsted Bæk efter etablering af Tissing Sø I forbindelse med Morsø Kommunes regulativrevision af det offentlige vandløb Redsted Bæk ønsker

Læs mere

Gaia Wind kw husstandsmølle Godkendelses nr. Risø DTU TC, mølle på gittermast, totalhøjde 25 meter

Gaia Wind kw husstandsmølle Godkendelses nr. Risø DTU TC, mølle på gittermast, totalhøjde 25 meter NATUR OG MILJØ Cirke Energi c/o Probus Aps John Nielsen Farvervej 35 8800 Viborg jni@cirkelenergi.dk På ejendommen: Dato: 27-05-2016 Sagsnr.: 20150367 Ejendoms nr. 68291 Navn: Ketty Overgaard Direkte tlf.nr.:

Læs mere

Sagens oplysninger Anmeldelsen er indgivet i henhold til 2 i VVM-bekendtgørelsen. Anmeldelsen er vedlagt som bilag B.

Sagens oplysninger Anmeldelsen er indgivet i henhold til 2 i VVM-bekendtgørelsen. Anmeldelsen er vedlagt som bilag B. Danish Crown A/S Langbro 7b, Blans 6400 Sønderborg Virksomheder J.nr. MST-1270-01892 Ref. metho/hemhe Den 24. februar 2016 Afgørelse om VVM-pligt for etablering af ny betontank til spildevand Miljøstyrelsen

Læs mere

Morsø Kommune har den 30. august 2017 modtaget din anmeldelse om etablering af 2,36 ha løvskov på matrikel 43a Ørding By, Ørding.

Morsø Kommune har den 30. august 2017 modtaget din anmeldelse om etablering af 2,36 ha løvskov på matrikel 43a Ørding By, Ørding. Teknik og Miljø Tingstedvej 25 Ørding 7990 Øster Assels Dato: 11-09-2017 Sagsnr.: 773-2017-12346 VVM-screening af skovrejsning matrikel 43a Ørding By, Ørding Navn: Anja Sørensen Direkte tlf.nr.: 9970 7061

Læs mere

Begrundelsen for afgørelsen fremgår at nedenstående vurderingsafsnit.

Begrundelsen for afgørelsen fremgår at nedenstående vurderingsafsnit. Danrice A/S Odensevej 16 5853 Ørbæk Teknik og Miljø Rådhuset Torvet 1 5800 Nyborg Tlf. 6333 7000 Fax. 6333 7001 kommune@nyborg.dk www.nyborg.dk VVM-screening af ammoniak-køleanlæg på Danrice A/S beliggende

Læs mere

VVM screening af vandindvindingsboring og afgørelse om VVM-pligt

VVM screening af vandindvindingsboring og afgørelse om VVM-pligt Peder Dalgas Nissen Hesteløkken 5A Øster Gejl 6340 Kruså Miljø Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 73767676 Dato: 09-12-2014 Sagsnr.: 14/34755 Dok.løbenr.: 341195/14 Kontakt: Gitte Bojesen Lund Direkte tlf.:

Læs mere

/ Hans Jørgen Hansen Midtkobbel 1, Kegnæs 6470 Sydals

/ Hans Jørgen Hansen Midtkobbel 1, Kegnæs 6470 Sydals 12-07-2013 13/14450 Hans Jørgen Hansen Midtkobbel 1, Kegnæs 6470 Sydals VVM-screening af solcelleanlæg på tag på matr. nr. 36 Nygård, Kegnæs, 6470 Sydals, der ligger på Bredsten 4, 6470 Sydals Sønderborg

Læs mere

Torben Thomsen Trædemarkvej 5. VVM-screening af anmeldt skovrejsning

Torben Thomsen Trædemarkvej 5. VVM-screening af anmeldt skovrejsning Torben Thomsen Trædemarkvej 5 7200 Grindsted VVM-screening af anmeldt skovrejsning Billund Kommune har den 30. august 2017 modtaget en ansøgning om skovrejsning på Trædemarkvej 7, 7200 Grindsted, del af

Læs mere

VVM-screening af vandindvindingsboring og afgørelse om VVM-pligt

VVM-screening af vandindvindingsboring og afgørelse om VVM-pligt Miljø Dato: 6. december 2016 Sagsnr.: 16/20749 Sagsbehandler: Anette Juel Nielsen Direkte tlf.: 73767110 E-mail: ajni@aabenraa.dk VVM-screening af vandindvindingsboring og afgørelse om VVM-pligt VVM-screening

Læs mere

Vandløbet er placeret på Sydmors og leder ud til Tissing Sø, der ligger i et Natura 2000-område.

Vandløbet er placeret på Sydmors og leder ud til Tissing Sø, der ligger i et Natura 2000-område. Til myndigheder mv. Afgørelse om ikke VVM-pligt af regulering af Nørå efter etablering af Tissing Sø I forbindelse med Morsø Kommunes regulativrevision af det offentlige vandløb Nørå ønsker vandløbsmyndigheden

Læs mere

Tilladelsen bortfalder automatisk hvis tilladelsen ikke er udnyttet senest 3 år fra d.d., jfr. Planlovens 56.

Tilladelsen bortfalder automatisk hvis tilladelsen ikke er udnyttet senest 3 år fra d.d., jfr. Planlovens 56. NATUR OG MILJØ Ole Hansesgaard Olsen Holmgårdsvej 9 Elsø 7900 Nykøbing M Landzonetilladelse Tilladelsesdato 22-08-2016 Sags nr. 20160005 Ejendoms nr. 39356 Sagsbehandler Ketty Overgaard Direkte tlf. 9970

Læs mere

VVM screening af vandindvindingsboring og afgørelse om VVM-pligt

VVM screening af vandindvindingsboring og afgørelse om VVM-pligt Kultur, Miljø & Erhverv Miljø Dato: 07-12-2014 Sagsnr.: 14/32837 Dok.løbenr.: 338296/14 Sagsbehandler: Lone Marie Thomsen Direkte tlf.: 73767151 E-mail: lmth@aabenraa.dk VVM screening af vandindvindingsboring

Læs mere

Tilladelsen bortfalder automatisk hvis tilladelsen ikke er udnyttet senest 3 år fra d.d., jfr. Planlovens 56.

Tilladelsen bortfalder automatisk hvis tilladelsen ikke er udnyttet senest 3 år fra d.d., jfr. Planlovens 56. NATUR OG MILJØ Ove Brink Olsen Bygningskontor Nord obr@bk.nord.dk Landzonetilladelse Tilladelsesdato 14-10-2016 Sags nr. 20150410 Ejendoms nr. 36047 Sagsbehandler Ketty Overgaard Direkte tlf. 9970 7055

Læs mere

Den ansøgte mølle har følgende godkendelse: KVA Vind 10-10, 10 kw Godkendelses nr. TD-TA mølle på rørmast, totalhøjde 25 meter.

Den ansøgte mølle har følgende godkendelse: KVA Vind 10-10, 10 kw Godkendelses nr. TD-TA mølle på rørmast, totalhøjde 25 meter. NATUR OG MILJØ På ejendommen: Matr. Nr.: 12 a, Elsø By, Elsø Beliggende: Holmgårdsvej 8 7900 Nykøbing M, Byggearbejdets art og omfang: Opstilling af KVA Vind 10 husstandsvindmølle - ny mølletype Dato:

Læs mere

VVM-screening af vandindvindingsboring og afgørelse om VVM-pligt

VVM-screening af vandindvindingsboring og afgørelse om VVM-pligt Miljø Dato: 2. november 2016 Sagsnr.: 11/5114 Sagsbehandler: Anette Juel Nielsen Direkte tlf.: 73767110 E-mail: ajni@aabenraa.dk VVM-screening af vandindvindingsboring og afgørelse om VVM-pligt VVM-screening

Læs mere

VVM - screening af solcelleanlæg på taget af koncertsalen, Alsion 2, 6400 Sønderborg

VVM - screening af solcelleanlæg på taget af koncertsalen, Alsion 2, 6400 Sønderborg 13-maj 2013 13/18571 Sloth Møller Møllegade 56 6400 Sønderborg VVM - screening af solcelleanlæg på taget af koncertsalen, Alsion 2, 6400 Sønderborg Sønderborg Kommune har 16. april 2013 modtaget ansøgning

Læs mere

Det betyder, at der ikke skal udarbejdes et kommuneplantillæg, se bilag 1.

Det betyder, at der ikke skal udarbejdes et kommuneplantillæg, se bilag 1. Center Natur og Miljø Søren Otte Sørupgårdsvej 4, Sørup 9530 Støvring Hobrovej 110 9530 Støvring Telefon 99 88 99 88 raadhus@rebild.dk www.rebild.dk Journalnr: 13.02.01-P19-8-13 Ref.: Grethe Andreasen

Læs mere

VVM-screening af skovrejsning Blåbjergvej 2A 7200 Grindsted

VVM-screening af skovrejsning Blåbjergvej 2A 7200 Grindsted VVM-screening af skovrejsning Blåbjergvej 2A 7200 Grindsted Billund Kommune har fra konsulent, modtaget materiale til brug for en VVMscreening af skovrejsningsprojekt på matr. nr. 8c, Filskov By, Filskov,

Læs mere

VVM screening til tilladelse til markvanding

VVM screening til tilladelse til markvanding Miljø og Natur Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Janne Louise Brunebjerg Direkte 7257 7787 jlb@jammerbugt.dk 31-03-2009 Sagsnr.: 1849-58560

Læs mere

Sagens oplysninger Anmeldelsen er indgivet i henhold til 2 i VVM-bekendtgørelsen. Anmeldelsen er vedlagt som bilag B.

Sagens oplysninger Anmeldelsen er indgivet i henhold til 2 i VVM-bekendtgørelsen. Anmeldelsen er vedlagt som bilag B. Scanola A/S Tongavej 1, 8000 Aarhus C Virksomheder J.nr. MST-1270-01337 Ref. linha/dossu Den 29. januar 2015 Afgørelse om at produktionsudvidelse ikke er VVM-pligtig Miljøstyrelsen har den 15. september

Læs mere

Afgørelse Egedal Kommune vurderer, at jordvoldene kan etableres uden en særlig vurdering af virkningerne på miljøet (VVM).

Afgørelse Egedal Kommune vurderer, at jordvoldene kan etableres uden en særlig vurdering af virkningerne på miljøet (VVM). 1. VVM-screening af jordvolde ved Frederikssundsmotorvejen efter Miljøministeriets bekendtgørelse nr. 1335 af 6. december 2006. 1. Projektbeskrivelse Ansøger Anlæg Placering Ejer Boris Kjeldsen, Råbrovej

Læs mere

Såfremt anmeldelsen ikke er udnyttet 5 år efter anmeldelsen, bortfalder den.

Såfremt anmeldelsen ikke er udnyttet 5 år efter anmeldelsen, bortfalder den. Teknik og Miljø Vanggårdsvej 5 Tødsø 7900 Nykøbing M Dato: 11-12-2017 Sagsnr.: 773-2017-16878 VVM-screening af skovrejsning matrikel 6d Tødsø By, Tødsø Navn: Anja Sørensen Direkte tlf.nr.: 9970 7061 E-mail

Læs mere

DONG Energy, Nybro Gasbehandlingsanlæg har søgt om godkendelse til, at anvende kedel B som hovedkedel og kedel A som stand-by kedel.

DONG Energy, Nybro Gasbehandlingsanlæg har søgt om godkendelse til, at anvende kedel B som hovedkedel og kedel A som stand-by kedel. DONG Energy, Nybro Gasbehandlingsanlæg Nybrovej 185 6851 Janderup Plan- og virksomhedsområdet J.nr. ODE-430-00238 Ref. anjhe/anaar Den 15. juni 2010 VVM-screening af ændring på kedelanlæg DONG Energy,

Læs mere

Tilladelsen bortfalder automatisk hvis tilladelsen ikke er udnyttet senest 3 år fra d.d., jfr. Planlovens 56.

Tilladelsen bortfalder automatisk hvis tilladelsen ikke er udnyttet senest 3 år fra d.d., jfr. Planlovens 56. NATUR OG MILJØ Jimmy Troelsgaard Pedersen Kongehøjvej 6 Centrum 7990 Øster Assels Landzonetilladelse Tilladelsesdato 01.06.2015 Sags nr. 20150199 Ejendoms nr. 90092 Sagsbehandler Mads Bislev Kokkedal Direkte

Læs mere

Solid Wind Power, Frejasvej 4, 6950 Ringkøbing, ,

Solid Wind Power, Frejasvej 4, 6950 Ringkøbing, , Center Natur og Miljø Journalnr: 01.16.04-P19-19-15 Ref.: Lene Lauridsen Dato: 13. januar 2016 VVM Myndighed Rebild Kommune Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Etablering af en SWP 10

Læs mere

Afgørelse Egedal Kommune vurderer, at vandhullet kan etableres uden en særlig vurdering af virkningerne på miljøet (VVM).

Afgørelse Egedal Kommune vurderer, at vandhullet kan etableres uden en særlig vurdering af virkningerne på miljøet (VVM). VVM-screening af sø efter Miljøministeriets bekendtgørelse nr. 1335 af 6. december 2006. 1. Projektbeskrivelse Den 30. september 2016 Sagsnummer 16/14340 Ansøger Anlæg Placering Ejer Peter Bang Vind, Nordre

Læs mere

Teknik og Miljø. Sendt til Under Bakken, Sundby, 7950 Erslev

Teknik og Miljø. Sendt til Under Bakken, Sundby, 7950 Erslev Teknik og Miljø Sendt til Under Bakken, Sundby, 7950 Erslev Husnummer. 19 23 25 27 39 45 51 53 55 29 Matr. nr. 31c 43e 22 k 22p 33h 38f 1e 6d 6b 6y 22m Afgørelse om VVM-pligt, Under Bakken, Sundby, 7950

Læs mere

Screening for VVM-pligt af fornyet tilladelse til indvinding af grundvand til markvanding

Screening for VVM-pligt af fornyet tilladelse til indvinding af grundvand til markvanding Center Natur og Miljø Finn Søgaard Bustedvej 16, Albæk 9541 Suldrup mail: solvang@rebild.dk Hobrovej 88 9530 Støvring Telefon 99 88 99 88 raadhus@rebild.dk www.rebild.dk Journalnr: 13.02.01-P19-2514-09

Læs mere

Afgørelse om at afbrænding af fyrværkeriaffald på REFA i Nykøbing Falster ikke er VVM-pligtig

Afgørelse om at afbrænding af fyrværkeriaffald på REFA i Nykøbing Falster ikke er VVM-pligtig I/S REFA Plan- og virksomhedsområdet Energivej 4 J.nr. ROS-200-00054 4800 Nykøbing Falster Ref. Kigni smm@refa.dk Den 13. oktober 2008 Afgørelse om at afbrænding af fyrværkeriaffald på REFA i Nykøbing

Læs mere

Resultatet af VVM-screeningen ses i vedlagte screeningsskema i bilag

Resultatet af VVM-screeningen ses i vedlagte screeningsskema i bilag Etablering Til klageberettigede af minivådområde Tordenhøjsvej 12 Dato 04-01-2019 Dato 08-10-2018 Sagsnr: 773-2018-15084 Afgørelse om VVM-screening - Etablering af minivådområde Tordenhøjsvej 12 Landbo

Læs mere

VVM-screening af transmissionsledning fra solvarmeanlæg på Kulvej til Aulum Fjernvarme, Kulvej 5, 7490 Aulum

VVM-screening af transmissionsledning fra solvarmeanlæg på Kulvej til Aulum Fjernvarme, Kulvej 5, 7490 Aulum TEKNIK OG MILJØ Aulum Fjernvarme AMBA Rugbjergvej 3 7490 Aulum Att.: Esben Nagsted Brev sendt pr. mail til [esben@aulumfjernvarme.dk] VVM-screening af transmissionsledning fra solvarmeanlæg på Kulvej til

Læs mere

Tilladelsen må ikke udnyttes før klagefristen på 4 uger er udløbet og tilladelsen bortfalder automatisk, hvis den ikke er udnyttet inden 3 år.

Tilladelsen må ikke udnyttes før klagefristen på 4 uger er udløbet og tilladelsen bortfalder automatisk, hvis den ikke er udnyttet inden 3 år. POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK Thy Windpower Aps Oddesundvej 183 7755 Bedsted Att. Leif Pinholt Sendt pr. mail til: pinholtbak@gmail.com

Læs mere

Notat. VVM-screening. Den 20. november 2012. Planlægning og Byggeri

Notat. VVM-screening. Den 20. november 2012. Planlægning og Byggeri Notat VVM-screening i henhold til bilag 3 i bekendtgørelse nr. 1510 af 15. december 2010 om vurdering af visse offentlige og private anlægs virkning på miljøet (VVM) i medfør af lov om planlægning Den

Læs mere

Sendt som digital post

Sendt som digital post POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK Tage Andersen Fælledevej 3 7790 Thyholm Sendt som digital post Husstandsvindmølle - landzonetilladelse

Læs mere

VVM-screening TEKNIK OG MILJØ

VVM-screening TEKNIK OG MILJØ VVM-screening i henhold til 3, stk. 1 og bilag 3 i bekendtgørelse nr. 1184 af 6. november 2014 om vurdering af visse offentlige og private anlægs virkning på miljøet (VVM) i medfør af lov om planlægning.

Læs mere

Morsø Kommune, Teknik & Miljø, meddeler hermed landzonetilladelse til det ansøgte. Tilladelsen er meddelt i henhold til Planlovens 35 stk.

Morsø Kommune, Teknik & Miljø, meddeler hermed landzonetilladelse til det ansøgte. Tilladelsen er meddelt i henhold til Planlovens 35 stk. Teknik og Miljø Dato: 17-09-2018 Sagsnr.: 20180088 Ejendoms nr. 77134 Navn: Ketty Overgaard Direkte tlf.nr.: 99 70 70 55 E-mail kdo@morsoe.dk Landzonetilladelse På ejendommen: Matr. Nr.: Beliggende: 4

Læs mere

Morsø Kommune, Teknik & Miljø, meddeler hermed landzonetilladelse til det ansøgte. Tilladelsen er meddelt i henhold til Planlovens 35 stk.

Morsø Kommune, Teknik & Miljø, meddeler hermed landzonetilladelse til det ansøgte. Tilladelsen er meddelt i henhold til Planlovens 35 stk. Teknik og Miljø Søren Romby Poulsgade 20 7400 Herning Dato: 01-03-2019 Sagsnr.: 20190013 Ejendoms nr. 49416 Navn: Thomas Lund Direkte tlf.nr.: 99707055 Rørstrøm E-mail tlr@morsoe.dk Landzonetilladelse

Læs mere

Morslands Historiske museum, Dueholmsgade 7, 7900 Nykøbing Mors:

Morslands Historiske museum, Dueholmsgade 7, 7900 Nykøbing Mors: Teknik og Miljø Landzonetilladelse - Udstykning af eksisterende vindmølle - Gyldagervej 24C Dato: 06-11-2017 Sagsnr.: 773-2017-15548 Navn: Anette Sørensen Direkte tlf.nr.: 9970 7081 E-mail teas28@morsoe.dk

Læs mere

Sendt pr. mail til: mette@solenergidanmark.dk

Sendt pr. mail til: mette@solenergidanmark.dk POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK Solenergi Danmark Att. Anders Ztorm Søkærvej 11 8970 Havndal Sendt pr. mail til: mette@solenergidanmark.dk

Læs mere

Notat om VVM-screening af ansøgning om vandindvindingstilladelse for Gartneriet Nestler ApS, Lillevang 1, 3650 Ølstykke

Notat om VVM-screening af ansøgning om vandindvindingstilladelse for Gartneriet Nestler ApS, Lillevang 1, 3650 Ølstykke Notat om VVM-screening af ansøgning om vandindvindingstilladelse for Gartneriet Nestler ApS, Lillevang 1, 3650 Ølstykke 1. Projektbeskrivelse Ansøger Thomas Nestler Høyer Anlæg DGU nr. 199.438 Placering

Læs mere

Morsø Kommune, Teknik & Miljø, meddeler hermed landzonetilladelse til det ansøgte. Tilladelsen er meddelt i henhold til Planlovens 35 stk.

Morsø Kommune, Teknik & Miljø, meddeler hermed landzonetilladelse til det ansøgte. Tilladelsen er meddelt i henhold til Planlovens 35 stk. Teknik og Miljø Dato: 18-09-2018 Sagsnr.: 20180006 Ejendoms nr. 63958 Navn: Ketty Overgaard Direkte tlf.nr.: 99 70 70 55 E-mail kdo@morsoe.dk På ejendommen: Matr. Nr.: 20 r, Ovtrup By, Ovtrup Beliggende:

Læs mere

Ansøgningen har været sendt i nabohøring og Struer Kommune har ikke modtaget bemærkninger i den forbindelse.

Ansøgningen har været sendt i nabohøring og Struer Kommune har ikke modtaget bemærkninger i den forbindelse. POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK Dansk Vindmølleformidling APS Oddesundvej 183 7755 Bedsted Att. Leif Pinholt Sendt via digital post

Læs mere

Anlægget sker på følgende matrikler: 7F, 6E, 8F, 9H - Alle Sindbjerg By, Redsted

Anlægget sker på følgende matrikler: 7F, 6E, 8F, 9H - Alle Sindbjerg By, Redsted Teknik og Miljø Vores Sol Ejendomsselskab Gyngemose Parkvej 50 2860 Søborg Kontaktperson: Maja Rasmussen, mar@europeanenergy.dk Mette Tranholm Frøst, mtf@planenergi.dk Afgørelse om VVM etablering af solcellepark

Læs mere

Der er ikke foretaget nabohøring i sagen. Morsø Kommune vurderer, at der ikke er naboer, der er umiddelbart påvirket af det ansøgte.

Der er ikke foretaget nabohøring i sagen. Morsø Kommune vurderer, at der ikke er naboer, der er umiddelbart påvirket af det ansøgte. Teknik og Miljø Dato: 01.02.2019 Sagsnr.: 20180229 Ejendoms nr. 45542 Navn: Anja Klit Direkte tlf.nr.: 99707056 E-mail akl@morsoe.dk Landzonetilladelse På ejendommen: Matr. Nr.: 17 h, Flade By, Flade Beliggende:

Læs mere

At det ansøgte udføres i samme overordnede farve og materialeholdning som ejendommens øvrige erhvervsbyggeri.

At det ansøgte udføres i samme overordnede farve og materialeholdning som ejendommens øvrige erhvervsbyggeri. TEKNIK OG MILJØ Tage Nygaard Poulsen Dalsvej 19 7950 Erslev Landzonetilladelse Tilladelsesdato 27-11-2017 Sags nr. 20170296 Ejendoms nr. 53111 Sagsbehandler Ketty Overgaard Direkte tlf. 9970 7055 E.mail

Læs mere

Der er ikke foretaget nabohøring i sagen. Morsø Kommune vurderer at der ikke er naboer, der er umiddelbart påvirket af det ansøgte.

Der er ikke foretaget nabohøring i sagen. Morsø Kommune vurderer at der ikke er naboer, der er umiddelbart påvirket af det ansøgte. Teknik og Miljø Dato: 24-05-2018 Sagsnr.: 20180090 Ejendoms nr. 39852 Navn: Ketty Overgaard Direkte tlf.nr.: 9970 7055 E-mail kdo@morsoe.dk Landzonetilladelse På ejendommen: Matr. Nr.: 13 b, Elsø By, Elsø

Læs mere

Der er ikke foretaget nabohøring i sagen. Morsø Kommune vurderer, at der ikke er naboer, der er umiddelbart påvirket af det ansøgte.

Der er ikke foretaget nabohøring i sagen. Morsø Kommune vurderer, at der ikke er naboer, der er umiddelbart påvirket af det ansøgte. Teknik og Miljø Dato: 19.12.2018 Sagsnr.: 20180202 Ejendoms nr. 74569 Navn: Anja Klit Direkte tlf.nr.: 99707056 E-mail akl@morsoe.dk Landzonetilladelse På ejendommen: Matr. Nr.: 2 p, Skarum By, Alsted

Læs mere

Sendt pr. mail og til digitalpostkasse

Sendt pr. mail og til digitalpostkasse POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK Carsten Grud Bjerregaard Jegindøvej 3 7790 Thyholm Sendt pr. mail og til digitalpostkasse Husstandsvindmølle

Læs mere

VVM-screening af anmeldt skovrejsning

VVM-screening af anmeldt skovrejsning VVM-screening af anmeldt skovrejsning Dato: 21-09-2017 Billund Kommune har den 1. september 2017 modtaget din anmeldelse af skovrejsning på del af matr. nr. 7bd, Grindsted By, Grindsted, beliggende på

Læs mere

/ Keld Warnecke Søndertoft 57 Tørsbøl 6300 Gråsten. VVM screening af solcelleanlæg på terræn på Søndertoft 57, 6300 Gråsten

/ Keld Warnecke Søndertoft 57 Tørsbøl 6300 Gråsten. VVM screening af solcelleanlæg på terræn på Søndertoft 57, 6300 Gråsten 06-06-2013 13/14007 Keld Warnecke Søndertoft 57 Tørsbøl 6300 Gråsten VVM screening af solcelleanlæg på terræn på Søndertoft 57, 6300 Gråsten Sønderborg Kommune har 20. marts 2013 modtaget ansøgning om

Læs mere

Tilladelsen bortfalder automatisk hvis tilladelsen ikke er udnyttet senest 3 år fra d.d., jfr. Planlovens 56.

Tilladelsen bortfalder automatisk hvis tilladelsen ikke er udnyttet senest 3 år fra d.d., jfr. Planlovens 56. TN O MØ Thomas Øst elvigsvej 00 Nykøbing M andzonetilladelse Tilladelsesdato -0-0 Sags nr. 00 jendoms nr. Sagsbehandler etty Overgaard irekte tlf. 0 0.mail kdo@morsoe.dk er henvises til ansøgning om landzone-

Læs mere

Morsø Kommune, Natur & Miljø, meddeler hermed landzonetilladelse til det ansøgte. Tilladelsen er meddelt i henhold til Planlovens 35 stk.

Morsø Kommune, Natur & Miljø, meddeler hermed landzonetilladelse til det ansøgte. Tilladelsen er meddelt i henhold til Planlovens 35 stk. Teknik og Miljø Karen Margrethe Lynggaard Endraget 6 7960 Karby kmlkarby@hotmail.com Dato: 21-03-2018 Sagsnr.: 20170276 Ejendoms nr. 57532 Navn: Ketty Overgaard Direkte tlf.nr.: 9970 7055 E-mail kdo@morsoe.dk

Læs mere

Husstandsvindmølle - landzonetilladelse og afgørelse efter VVMreglerne

Husstandsvindmølle - landzonetilladelse og afgørelse efter VVMreglerne POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK Ny Vindenergi Aps Langelinjeparken 1B, 8000 Aarhus C Att. Lise Nørgård Sendt på mail: ln@nyvindenergi.dk

Læs mere

Notat om VVM-screening af ansøgning om vandindvindingstilladelse for Almagerbakke 22, 3660 Stenløse

Notat om VVM-screening af ansøgning om vandindvindingstilladelse for Almagerbakke 22, 3660 Stenløse Notat om VVM-screening af ansøgning om vandindvindingstilladelse for Almagerbakke 22, 3660 Stenløse 1. Projektbeskrivelse Ansøger KFUM spejderne, 1. Lyngby gruppe, v. Niels Jensen Anlæg Boring/brønd DGU

Læs mere