HMI Skilejrskole. Wagrain Program og sikkerhedsregler

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "HMI Skilejrskole. Wagrain Program og sikkerhedsregler"

Transkript

1 HMI Skilejrskole Wagrain 2017 Program og sikkerhedsregler

2 Lørdag den (afrejse) Fælles morgenmad & sang Pakning af baggage, rengøring af hele skolen, bagage til bussen placeres foran hallen Middagsmad Busserne pakkes Afgang til Wagrain Husk at du kun kommer ind i bussen hvis du kan fremvise dit pas og det blå sygesikringsbevis! Vi laver en plan for hvilke busser I skal køre i - hvor I sidder finder I selv ud af. I hver bus er der et lille underholdningsteam der sørger for fælles film og en lille quiz Vi sørger for vand, frugt og sandwich på busturen, men skal du have lidt snack må du selv have det med. Medbring en lille håndbagage samt sovepose og pude til busturen Hvis du har tendens til køresyge er det en god ide at få købt køresygepiller - det gøres på apoteket. Du må ikke have store musikafspillere med - kun små bluetoothafspillere til brug på værelset. Ingen energidrik/druesukker til rejsen Husk at du skal holde orden i bussen - vi gider ikke sidde i en svinesti.

3 Søndag den (ankomst) Ankomst til Oberwimm, Wagrain. Herefter morgenmad, madpakkesmøring, omklædning samt udlevering af udstyr Undervisning i ski & snowboard Frokostpause med dit skihold ude i skiområdet Undervisning i ski og snowboard Afterski, afkrydsning og elevbank Udlevering af værelsesnøgle Spisning Hygge på hotellet Alle på eget værelse og besøg af vagtlærer Vi har lavet skiholdene så du kommer til at køre med nogle på dit eget niveau, men du kommer selvfølgelig også til at møde de andre HMIere rundt omkring på pisterne. Elevbanken er din mulighed for at få os til at opbevare nogle af dine Euro hvis du har lyst til det. Den åbner morgen og aften. Vi laver værelsesinddelingen, allerede inden vi tager afsted. På hotellet er der sportsfaciliteter, så er der energi til det, kan man spille bold, bordtennis, og pool.

4 Mandag den Morgenmad, doktortjeneste og madpakkesmøring Fælles morgensamling og beskeder Undervisning i ski & snowboard Frokostpause med dit skihold Undervisning i ski og snowboard Afterski, afkrydsning og elevbank Spisning og doktortjeneste Hygge på hotellet Alle på eget værelse og besøg af vagtlærer Ved sygdom og skader skal I kontakte Peter Lykke mellem og kl ved morgenmaden eller igen mellem og ved aftensmaden. For at få den bedst mulige hjælp så kig forbi om aftenen hvis I har slået jer - der er oftest travlt om morgenen. Der er mødepligt til alle måltider, fællessamlinger, afterski og undervisning.

5 Tirsdag den Morgenmad, doktortjeneste og madpakkesmøring Fælles morgensamling og beskeder Undervisning i ski & snowboard Frokostpause med dit skihold Tilbud - ski og snowboard Afterski, afkrydsning og elevbank Spisning og doktortjeneste Vandland Hygge på hotellet Alle på eget værelse og besøg af vagtlærer Ski og Snowboardholdene bliver fra i eftermiddag brudt op så I vælger jer ind på forskellige tilbud istedet. Vi har booket tid så de der har lyst til det kan komme med i Wasserwelt Amade

6 Onsdag den Morgenmad, doktortjeneste og madpakkesmøring Fælles morgensamling og beskeder Tilbud - ski & snowboard Frokostpause med dit skihold Tilbud - ski og snowboard Afterski, afkrydsning og elevbank Spisning og doktortjeneste Vandland Hygge på hotellet Alle på eget værelse og besøg af vagtlærer Vi har booket tid så de der har lyst til det kan komme med i Wasserwelt Amade

7 Torsdag den (afrejse) Morgenmad, doktortjeneste og madpakkesmøring, rengøring af værelset Værelserne tjekkes og nøgle afleveres Fælles morgensamling og beskeder Tilbud - ski & snowboard Frokostpause ude i skiområdet Tilbud - ski og snowboard Aflevering af udstyr og liftkort Bad og omklædning Pakning af busser Spisning Afgang mod HMI Du skal være opmærksom på at du skal betale for bortkomne nøgler og liftkort. Du har mulighed for at smøre en madpakke til hjemturen på hotellet.

8 Fredag den (hjemkomst) ca Ankomst til HMI, udpakning af busser Fælles frokost på HMI Fra Hjemrejse weekend Bemærk at disse tider er vores bedste skøn - men at I kan følge opdaterede tidsplan på HMIs facebookside i løbet af natten. På hjemturen er der mulighed for at blive sat af hvis man på forhånd har indgået aftale herom. Denne aftale laves med Peter Lykke senest onsdag 25/1 Afsætning kan foregå på følgende steder - afkørsel 75 ved grænsen samt afkørsel 59 ved Vejle (transporteret). Af hensyn til køkkenet skal man som elev tilkendegive om man bliver og spiser frokost ved hjemkomst eller om man tager tidligere hjem på weekend. Bemærk at I skal være tilbage mandag den kl , men også at der er nogle af jer der skal til forældresamtale tidligere!

9 Pakkeliste Skiundertøj - 2 sæt Fleecetrøje eller andet mellemlag Skijakke og skibukser Skistrømper -mindst 2 par Halsedisse eller halstørklæde Hue Luffer eller handsker Skibriller Solbriller T-shirts Almindeligt tøj Lidt sportstøj og badetøj Tøfler eller badesandaler til hotellet Toiletgrej Håndklæde Solcreme Læbepromade Euro (anbefalet ca. 100 ) Vanddunk Hotellet udleverer sengelinned! OG HUSK SÅ OGSÅ. Skoleregler For god ordens skyld skal alle huske at skolens regler rejser med og vi forventer at alle overholder dem for at vi kan få den fede tur vi glæder os til. Kontaktnumre Mens vi er afsted kan I primært ringe til (Peter Lykke). Hvis ikke der er hul igennem så brug (Peter Gordon) eller (Vagtlærer) Blåt sygesikring Pas Du må ikke pakke i en kuffert, men i en sportstaske eller lign. (maks 60x40x40) - kom evt. forbi kontoret og få taskestørrelsen tjekket. Mødepligt Der er mødepligt til alle fællessamlinger, måltider, undervisning og afterski. Events HMI afholder hver dag egen AFTERSKI hvor vi griller pølser og hygger med spil og snak Der afholdes skikonkurrence, fotosessions, kælkekonkurrence og find Holger leg. Forsikringer HMI har tegnet en rejseforsikring på alle deltagere, dvs. at en eventuel hjemtransport i forbindelse med sygdom eller skade er dækket. Der er ligeledes tegnet en privat ansvarsforsikring. Vores forsikring dækker altså meget, men jeres private forsikringer vil ofte dække bedre i forhold til personlige skader.

10 Sikkerhedsinstruks HMI på Ski Alle deltagere på HMI s skitur er forpligtet til at sikre sig at regelerne overholdes. FIS- regler. 1. Respekt Skiløbere/snowboardere skal opføre sig på en måde, så andre ikke udsættes for fare. 2. Kontrol En skiløber eller snowboarder skal altid være i kontrol, fart og adfærd skal tilpasses færdighederne, terræn, sigtbarhed og trafikken på pisterne. 3. Valg af spor En bagfra kommende skiløber eller snowboarder skal vælge sit spor, så han ikke er til fare for de forankørende. 4. Overhaling En skiløber eller snowboarder kan overhale ovenom, nedenom, til højre og til venstre, forudsat at den langsomme får plads til alle sving og bevægelser - kontrollerede såvel som ukontrollerede. 5. Start Inden løbet startes, genoptages efter standsning eller klatring op ad pisten, skal En skiløber eller snowboarder orientere sig opad og nedad for ikke bringe sig selv eller andre i fare. 6. Standsning på pisten En skiløber eller snowboarder må aldrig standse på pistens snævre eller uoverskuelige partier, med mindre det er strengt nødvendigt. Ved fald på snævre og / eller uoverskuelige partier skal løberen fjerne sig fra området hurtigst muligt. 7. Til fods på pisten Hvis det er nødvendigt for en skiløber eller snowboarder at gå eller klatre opad eller nedad på pistens kant, skal dette foregå i pistens kant. 8. Skiltning. En skiløber eller snowboarder skal respektere al skiltning i terrænet, såvel påbud og som advarsler. 9. Hjælp ved ulykker. Enhver skiløber eller snowboarder er forpligtet til at yde hjælp ved ulykker. 10. Identifikation. Ved uheld skal enhver skiløber eller snowboarder og et ethvert vidne udveksle navne og adresser, - uagtet om de er involveret i uheldet eller ej.

11 Supplerende HMI - retningslinjer. Sikkerhedsinstruks HMI på Ski 11. Udstyr. Når vi er aktive i forbindelse med snesportsaktiviteter, skal alle fra HMI anvende hjelm. Rygskjold anbefales alle, for øvede snowboardere er det et krav. 12. Fælles Ansvar. Af sikkehedsmæssige hensyn skal der altid køres i grupper på mindst 3 personer. Gruppen skal køre så tæt sammen, at de både kan se hinanden og kunne forklare sig, hvis uheldet er sker. Der kan ikke dispenseres fra minimumstallet. Hvis man bliver væk fra sin gruppe, skal man straks tage til hovedstationens restaurant. Først når man kan koble sig på en gruppe, er det OK at komme tilbage på pisten. Ovennævnte er også gældende for store grupper, der kører sammen. Dette kræver dialog og samarbejde. 13. I tilfælde af uheld. I tilfælde af uheld skal een elev blive ved den tilskadekommende. Den anden skal tilkalde hjælp. HMI instruktør kontaktes hurtigst muligt og orienteres om uheldet. 14. Færdsel på bakkerne. Der må ikke køres uden for pisten/det kontrollerede område. Dette gælder for både elever og undervisere. Alle elever, uanset kompetencer, må først køre på en piste uden instruktør, når eleven har kørt pisten sammen med instruktøren, og denne har godkendt eleven til at køre på den pågældende piste. Dette betyder i praksis, at eleven kun kan bevæge sig på områder af bjerget, hvor han/hun har kørt sammen med en instruktør. Det er instruktørens ansvar at afpasse terrænets sværhedsgrad til elevens kompetencer. 15. Fart Man skal være opmærksom på egen og andres fart. Alle er forpligtet til at køre med en kontrolleret hastighed. En kontrolleret hastighed er defineret som: en hastighed, hvor man kan foretage en kontrolleret standsning efter max to sving. Hastigheden skal justeres efter trafik på pisten og hensyn til de øvrige personer på bakken. For at undgå situationer, hvor der køres med høj fart, er diverse fartmålere, eks. GPSure, apps på mobiltelefonen etc. ikke tilladt at anvende på turen med HMI. 16. Mandtal Alle skal ved skidagens afslutning henvende sig til Peter Lykke for blive afkrydset. Denne afkrydsning foregår ved det daglige Afterski arrangement

12 Sikkerhedsinstruks HMI på Ski Afsnit 3. Særligt for instruktører og voksne deltagere på HMI s skitur. 17. Rådgivning Vi er som instruktører opmærksomme på at rådgive vore elever angående: påklædning, brug af solbriller, skibriller, solcreme, indtagelse af vædske etc. 18. Tilstedeværelse Instruktørerne opholder sig i skiområdet i det tidsrum, som er angivet for eleverne - fra morgensamlingen og til pisterne lukker. HMI s bakkevagter skal tilkaldes, hvis man bliver bekendt med et uheld, der kræver behandling, og samtidig orienteres Peter Lykke. Bakkevagterne tager med den tilskadekommende elev til sammeriterne og evt. videre, hvis dette bliver nødvendigt. Efter aftale kan en anden tage med eleven på sygehus. 19. Førstehjælpsudstyr. Førstehjælpsudtyr opbevares i følgende lejligheder: hos Peter Lykke 20. Undervisning Vi henviser til Den Danske Skiskoles og FIS s retningslinjer for undervisning på sne. Skiskoler, skiinstruktører og guider skal undervise elever i at stå sikkert på ski. Dvs. undervisning i sikker teknik samt regler for adfærd i et skiområde. Skiskolerne er ansvarlige for at placere elever i en gruppe, der passer til elevens nivau. Skiskoler, skiinstruktører og guider må aldrig lade elever tage nogen risiko, der overskrider den enkelte elevs evner og færdigheder - specielt med hensyn til sne- og vejrforhold. Skiinstruktøren har pligt til at minde eleverne om, at de i løbet af lektionen ikke har specielle rettigheder på pisterne, og at de til enhver tid skal respektere

B e r n s t o r f f s m i nd e E f t e r s k o l e

B e r n s t o r f f s m i nd e E f t e r s k o l e Wildschönau, Østrig B e r n s t o r f f s m i n d e E f t e r s k o l e HVOR SKAL VI BO? VI SKAL BO PÅ TO HOTELLER I WILDSCHÖNAU I ØSTRIG Pension Sonnelfels Familie Weissbacher A- 6311 Wildschönau Mühltal

Læs mere

Rejseplan fredag d. 15. feb. kl.13.00 med mødetid kl.12.30 onsdag den 20. feb. efter aftensmaden torsdag d. 21. feb. kl. ca. 15.00.

Rejseplan fredag d. 15. feb. kl.13.00 med mødetid kl.12.30 onsdag den 20. feb. efter aftensmaden torsdag d. 21. feb. kl. ca. 15.00. Turen går til.. Rejseplan Afgang fra Ungdomsskolen, Nordens Alle 1, Brønderslev fredag d. 15. feb. kl.13.00 med mødetid kl.12.30 med 2 busser. Inden afgang tjekkes pas + sygesikringsbevis. Krydser grænsen

Læs mere

Velkommen til skimøde 2016

Velkommen til skimøde 2016 Velkommen til skimøde 2016 Vesthimmerlands og Rebild Ungdomsskoler Skitur til Kaprun / Zell Am See Uge 8, 2016 Aftensprogram Velkomst Rejseplanen Kaprun - Byen - Skiområdet JUFA Skileje Skiskole Opførelse

Læs mere

Ungdomsskolens skitur til Lofsdalen - Sverige fra Lørdag den 11. Februar til Lørdag den 18. Februar 2012

Ungdomsskolens skitur til Lofsdalen - Sverige fra Lørdag den 11. Februar til Lørdag den 18. Februar 2012 Faxe kommunale ungdomsskole Ungdomsskolens skitur til Lofsdalen - Sverige fra Lørdag den 11. Februar til Lørdag den 18. Februar 2012 Her følger en række nyttige informationer omkring Ungdomsskolens skitur

Læs mere

Velkommen til skimøde 2019

Velkommen til skimøde 2019 Velkommen til skimøde 2019 Jammerbugt, Rebild & Vesthimmerlands Ungdomsskoler Skitur til Neukirchen / Bramberg Uge 8, 2019 Aftensprogram Velkomst Rejseplanen Neukirchen - Byen - Skiområdet Venedigerblick

Læs mere

Ungdomsskolens Skitur 2014

Ungdomsskolens Skitur 2014 Ungdomsskolens Skitur 2014 Turen går til.. Rejseplan Afgang fra Ungdomsskolen, Nordens Alle 1, Brønderslev fredag d. 14. feb. kl.13.00 med mødetid kl.12.30 med 2 busser. Inden afgang tjekkes pas + sygesikringsbevis

Læs mere

Praktiske oplysninger Zillertal 2013

Praktiske oplysninger Zillertal 2013 Praktiske oplysninger Zillertal 2013 Indhold 1. Turens plan (s. 2-3) 2. Regler (s. 4) 3. HUSK (s. 4) 4. Pakkeliste (20 kg./ kg.) (s. 4 - ). Pension Franzenhof (s.6) http://www.franzenhof-radfeld.at/ og

Læs mere

Praktiske oplysninger Obertraun 2012

Praktiske oplysninger Obertraun 2012 Praktiske oplysninger Obertraun 2012 Indhold 1. Turens plan (s. 2-3) 2. Regler (s. 4) 3. HUSK (s. 4) 4. Pakkeliste (20 kg./5 kg.) (s. 4-5) 5. BFZ Obertraun (s. 6) 6. http://www.dachstein.at/ og http://www.tiscover.com/at/guide/196040at,de,

Læs mere

Skitur Neukirchen i Østrig

Skitur Neukirchen i Østrig Skitur 2017 Neukirchen i Østrig Hvor skal vi hen? Vi tager i år til Neukirchen i Østrig. et område hvor flere klubber fra Aarhus tager på deres årlige skitur, Området giver udfordringer for både den øvede

Læs mere

Sikkerhed på Faarevejle Efterskole

Sikkerhed på Faarevejle Efterskole Sikkerhed på Faarevejle Efterskole 2017 1 Indhold Badning Brand Bål Cykling Løb Natterend Passage af Skjoldsvej og Parkvænget Sejlads Skilejrskole Skoleskyderi/ Voldelig indtrængen Sløjd Trangia Badning

Læs mere

Elevinfo Haukeli 2017

Elevinfo Haukeli 2017 Elevinfo Haukeli 2017 Kongensgaa aard Efterskole 04. februar 2017 10. februar 2017 Så er det ved at være tiden, hvor vi på Kongensgaard Efterskole skal på snelejrskole, denne gang til Haukeli, Norge. Og

Læs mere

Ski-møde 20/3 kl La Rosiere uge

Ski-møde 20/3 kl La Rosiere uge Ski-møde 20/3 kl. 17.30 La Rosiere uge 15 2019 Afgang/hjemkomst Mødetid i Kastrup lufthavn: Lørdag den 6. april senest kl. 7.00 Terminal 2 HUSK PAS / PENGE / mad til flyturen Fly nr. EZY2654 til Milano

Læs mere

Informationsfolder for FLE s skitur 2016. Bergeralm. ved Steinach am Brenner. Østrig

Informationsfolder for FLE s skitur 2016. Bergeralm. ved Steinach am Brenner. Østrig Bergeralm ved Steinach am Brenner Østrig Forord Skituren 2016 går igen år til skiområdet Bergeralm ved Steinach am Brenner. Steinach am Brenner ligger i det østrigske Tyrol ca. 20 km syd for Innsbruck

Læs mere

Infomøde 12. dec. Hafjell - Lillehammer

Infomøde 12. dec. Hafjell - Lillehammer Infomøde 12. dec. Hafjell - Lillehammer SE Udlandstur 2014 tur i Norge Hafjell v. Lillehammer Hvem? Alle elever på Sydvestjyllands Efterskole og medarbejdere + ægtefæller og børn i alt 180. Hvornår? Afrejse

Læs mere

Østrig 2015. Neukirchen. am Grossvenediger

Østrig 2015. Neukirchen. am Grossvenediger Østrig 2015 Neukirchen am Grossvenediger Det ligger her Neukirchen ligger i nationalparken Hohe Tauern mellem Zell am See og Gerlos, i hjertet af Kitzbüheler Alperne. Området 61 km pister 14 lifte Gratis

Læs mere

Velkommen til skimøde 2018

Velkommen til skimøde 2018 Velkommen til skimøde 2018 Vesthimmerlands og Rebild Ungdomsskoler Skitur til Kaprun / Zell Am See Uge 8, 2018 Aftensprogram Velkomst Rejseplanen Kaprun - Byen - Skiområdet JUFA Skileje Skiskole Opførelse

Læs mere

John Landbo. Inger H. Nielsen Mobil: 99 70 62 81. Jan Majgaard. Johs. Odgaard. Mobil: 99 70 62 83

John Landbo. Inger H. Nielsen Mobil: 99 70 62 81. Jan Majgaard. Johs. Odgaard. Mobil: 99 70 62 83 Velkommen til infomøde Toscana 2013 Personale John Landbo Mobil: 99 70 62 82 Inger H. Nielsen Mobil: 99 70 62 81 Jan Majgaard Mobil: 99 70 62 84 Johs. Odgaard Mobil: 99 70 62 83 Rejseplan Mødetid på Morsø

Læs mere

Fredag den 9. februar til onsdag den 14. februar

Fredag den 9. februar til onsdag den 14. februar Bad Gastein 2018 Fredag den 9. februar til onsdag den 14. februar VIGTIGE DATOER Torsdag den 8. Februar: Aflevering af kufferter (tiderne sendes ud 2 uger før) OBS. Kun unge fra Ringkøbing-Skjern. Fredag

Læs mere

B e r n s t o r f f s m i nd e E f t e r s k o l e

B e r n s t o r f f s m i nd e E f t e r s k o l e Wildschönau, Østrig B e r n s t o r f f s m i n d e E f t e r s k o l e HVOR SKAL VI BO? VI SKAL BO PÅ TO HOTELLER I WILDSCHÖNAU I ØSTRIG Pension Sonnenfels Familie Weissbacher A- 6311 Wildschönau Mühltal

Læs mere

Østrig Stadl Kreischberg

Østrig Stadl Kreischberg Østrig 2019 Stadl Kreischberg Østrigsturen 2019 Hermed får du en masse informationer om årets tur til Østrig. Hvis du savner oplysninger om noget, så spørg endelig Adresse Afrejse Besøg Brandalarm Busregler

Læs mere

FRANKRIG APRIL 2019

FRANKRIG APRIL 2019 UDLANDSTUR FRANKRIG 9.-17. APRIL 2019 Tirsdag d. 9. april Vagt: TL 7.15 Morgenmad og madpakkesmøring til eftermiddagskaffe, aftensmad og aftenkaffe. 8.00 Andagt og info v. TL 8.30 Områderengøring. Vi tjekker

Læs mere

Informationsfolder for FLE s skitur 2012. Bergeralm. ved Steinach am Brenner. Østrig

Informationsfolder for FLE s skitur 2012. Bergeralm. ved Steinach am Brenner. Østrig Bergeralm ved Steinach am Brenner Østrig Forord Skituren 2012 går igen år til skiområdet Bergeralm ved Steinach am Brenner. Steinach am Brenner ligger i det østrigske Tyrol ca. 30 km syd for Innsbruck

Læs mere

Rygning er under ingen omstændigheder tilladt indenfor.

Rygning er under ingen omstændigheder tilladt indenfor. 1 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Skitur... 2 Specielt til forældre... 3 Pakkeliste... 4 Følgende kan ofte med fordel medbringes... 4 Påklædning på fjeldet.... 5 Valuta omregning:... 5 Rute

Læs mere

Prisen: Pris for børn fra fritidsklubben er 2400 kr. + 10 timers arbejde. 6 rater 400 400 400 400 400 400. 5 rater - 480 480 480 480 480

Prisen: Pris for børn fra fritidsklubben er 2400 kr. + 10 timers arbejde. 6 rater 400 400 400 400 400 400. 5 rater - 480 480 480 480 480 PFC - Præstevængets Fritidscenter Så er det igen blevet tid til den legendariske PFC skitur. Denne gang går turen til et af Sveriges største skisportssteder Stöten. Turen er denne gang desværre kun for

Læs mere

Torsdag den 21. januar kl. 19.00-21.00 Sct. Georgsgården, Nordens Allé 1, Brønderslev. Forældre skal deltage.

Torsdag den 21. januar kl. 19.00-21.00 Sct. Georgsgården, Nordens Allé 1, Brønderslev. Forældre skal deltage. Til deltagerne på ungdomsskolens 2016 skitur i uge 8. Du indkaldes hermed til det obligatoriske orienteringsmøde: Torsdag den 21. januar kl. 19.00-21.00 Sct. Georgsgården, Nordens Allé 1, Brønderslev.

Læs mere

Velkommen til skimøde 2017

Velkommen til skimøde 2017 Velkommen til skimøde 2017 Vesthimmerlands og Rebild Ungdomsskoler Skitur til Kaprun / Zell Am See Uge 8, 2017 Aftensprogram Velkomst Rejseplanen Kaprun - Byen - Skiområdet JUFA Skileje Skiskole Opførelse

Læs mere

Kandersteg. Mølleå Division

Kandersteg. Mølleå Division Kandersteg Mølleå Division 1. 12. juli 2006 Her er så de sidste informationer inden vi drager af sted mod Kandersteg i Schweiz. AFGANG: Vi mødes d. 1. juli på Stengård St. kl. 11.45. Det tager ca. 20 timer

Læs mere

RØNBJERGTUREN 2013 HYTTER!

RØNBJERGTUREN 2013 HYTTER! RØNBJERGTUREN 2013 HYTTER! Køkken: Der er køleskab og lille fryser i hvert hus. Der er opvaskemaskine, men I skal selv have sæbe/tabletter med til maskinen og evt. opvaskemiddel. Ovnen og opvaskemaskinen

Læs mere

Mandag den 28. januar kl. 19.00-21.00

Mandag den 28. januar kl. 19.00-21.00 Til deltagerne på ungdomsskolens 2013 skitur i uge 8. Du indkaldes hermed til det obligatoriske orienteringsmøde: Mandag den 28. januar kl. 19.00-21.00 på Hjallerup skole, Idræts Alle 6, 9320 Hjallerup.

Læs mere

Nyhedsbrev. Ladelund Rock. November 2016

Nyhedsbrev. Ladelund Rock. November 2016 Nyhedsbrev November 2016 Kære forældre Først og fremmest tusind tak for forældre-weekenden. Det var rigtig dejligt at have jer i huset og mærke jeres positive bidrag til, at det blev en rigtig god weekend

Læs mere

Farum Orienteringsklub

Farum Orienteringsklub Kvitåvatn Fjellstoge, Gausta, Telemark, Norge 22. 26. januar 2015 (uge 4) Så har du muligheden for at komme på langrendsskitur til Kvitåvatn Fjellstoge, Gausta, Telemark, Norge sammen med Roskilde Skiklub.

Læs mere

Paris 2013. 10. klassecenter Frederikshavn

Paris 2013. 10. klassecenter Frederikshavn Paris 2013 10. klassecenter Frederikshavn Program for dagen Temadag torsdag 7. marts VI ARBEJDER I 3 FORSKELLIGE WORKSHOPS. HVER WORKSHOP ER AF 45 MINUTTERS VARIGHED Workshoppen 1. PARIS I DAG OG MONUMENTER

Læs mere

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på UGEBREV uge 26 2019 Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: Uge 26: Lejrtur for hele skolen 28/6 kl. 11-12: Afhentning

Læs mere

Østrig, Oberndorf, Uge 7, 2015

Østrig, Oberndorf, Uge 7, 2015 Tag med andre børnefamilier på skitur til Østrig og få introduceret børnene til skiløb på en afslappet facon af danske skiinstruktører. Vi skal bo i superlækre omgivelser på hotel Penzinghof i Oberndorf.

Læs mere

alpine foto: salomon De fleste skiskader er selvforskyldte

alpine foto: salomon De fleste skiskader er selvforskyldte Sådan undgår du alpine skiskader foto: salomon De fleste skiskader er selvforskyldte På ski uden skader foto: head Hvis du vil undgå at blive én af de 5.000 danske alpinløbere, der hvert år vender hjem

Læs mere

A trip to London Staby Efterskole 2016

A trip to London Staby Efterskole 2016 A trip to London Staby Efterskole 2016 Program Morgen Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag 08.00 Morgenmad 08.00 Morgenmad 08.00 Morgenmad Morgenmad i Tyskland 09.30 Ankomst og indkvartering Rest

Læs mere

Nyhedsbrev. Vi skal have pas og det blå sygesikringsbevis + tilbagemelding om påstigning og afstigning (side 5) senest mandag 1. februar.

Nyhedsbrev. Vi skal have pas og det blå sygesikringsbevis + tilbagemelding om påstigning og afstigning (side 5) senest mandag 1. februar. Tlf.: 62 52 17 24 Fax: 62 52 17 03 SE nr. 12 68 00 82 Danske Bank: 3225-6034497 E-mail: aeroe@aeroe-efterskole.dk Januar 2016 Nyhedsbrev Kære forældre og elever Et af årets højdepunkter står for døren.

Læs mere

Her følger en række praktiske oplysninger. Læs det grundigt igennem, selv om der er meget læsestof:

Her følger en række praktiske oplysninger. Læs det grundigt igennem, selv om der er meget læsestof: Rejse til Kandersteg Kære rejsedeltager på turen til Kandersteg d. 3. 12. juli 2015: Om kort tid venter der dig en stor spejderoplevelse. Vi er pt. 57 fra Voerladegård Gruppe, der skal rejse sammen til

Læs mere

Skitur med Klubben Søborg på Hovfjället i vinterferien

Skitur med Klubben Søborg på Hovfjället i vinterferien Skitur med Klubben Søborg på Hovfjället i vinterferien Velkommen på skitur: Skitur med klubben er efterhånden en tradition, der ikke er til at komme uden om. I år er det femte gang vi har arrangeret tur

Læs mere

RØNBJERGTUREN 2017 HYTTER!

RØNBJERGTUREN 2017 HYTTER! RØNBJERGTUREN 2017 HYTTER! Køkken: Der er køleskab og lille fryser i hvert hus. Der er opvaskemaskine, men I skal selv have sæbe/tabletter med til maskinen og evt. opvaskemiddel. Ovnen og opvaskemaskinen

Læs mere

Nyhedsbrev Januar - februar 2009 Ungdomsklubben Langeskov - Strandgård

Nyhedsbrev Januar - februar 2009 Ungdomsklubben Langeskov - Strandgård Nyhedsbrev Januar - februar 2009 Ungdomsklubben Langeskov - Strandgård Mandag den 5. Tirsdag den 6. Onsdag den 7. Torsdag den 8. Strandgård 7. klasse aften, kun adgang for 7. klasser Film hygge, svømning

Læs mere

Sikkerhedsaftaler for Brøderup Ungdomsskole

Sikkerhedsaftaler for Brøderup Ungdomsskole Sikkerhedsaftaler for Brøderup Ungdomsskole 2 Sikkerhedsaftaler for Brøderup Ungdomsskole Brøderup Ungdomsskole den 6. september 2011 Indholdsfortegnelse Forældretilsagn... 3 ForsikringsforholdBrøderup

Læs mere

DATO FORMIDDAG EFTERMIDDAG AFTEN Aftensro kl 22:00

DATO FORMIDDAG EFTERMIDDAG AFTEN Aftensro kl 22:00 Ugens program for 2t, Nørre Gymnasiums studietur 24/4-29/4 Korsika 2016 DATO FORMIDDAG EFTERMIDDAG AFTEN Aftensro kl 22:00 Søndag 24/4 REJSEDAG: Mødetidspunkt i Kastrup Lufthavn, terminal 2, kl 5.30 Fly

Læs mere

Så er det nu det sker! Rejs med Silkeborg Skiklub på uge 7-turen til Vorderlanersbach i Østrig

Så er det nu det sker! Rejs med Silkeborg Skiklub på uge 7-turen til Vorderlanersbach i Østrig Så er det nu det sker! Rejs med Silkeborg Skiklub på uge 7-turen til Vorderlanersbach i Østrig Igen i år har Silkeborg Skiklub bestilt det familievenlige Hotel Kirchlerhof - www.kirchlerhof.at - til uge

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 294/2007 afsagt den ****************************** REJSEMÅL Wagrain, Østrig. 10.2.-17.2.2007 PRIS KLAGEN ANGÅR KRAV I alt 33.888 kr. (ekskl. årsrejseforsikring,

Læs mere

Brogården & Mosede Klub Lalandiatur d oktober. 2016

Brogården & Mosede Klub Lalandiatur d oktober. 2016 Brogården & Mosede Klub Lalandiatur d. 7. - 9. oktober. 2016 Så er det ved at være tid til at vi igen skal til Lalandia. Vi har 10 stk. 8-mands hytter med plads til 7-8 børn/unge og en medarbejder i hver

Læs mere

Informationsaften om Costa Brava Cup 2015. Det er en hyggetur, hvor vi spiller for at vinde

Informationsaften om Costa Brava Cup 2015. Det er en hyggetur, hvor vi spiller for at vinde Det er en hyggetur, hvor vi spiller for at vinde 1 Hvor mange skal med på turen: 43 piger fordelt på 3 hold: U14 U17 U19. ( 41 i bussen) 5 holdledere og trænere ( 4 i bussen) Susan Jørgensen Heidi Østergaard

Læs mere

Turen går til Tyskland og Schweiz:

Turen går til Tyskland og Schweiz: Turen går til Tyskland og Schweiz: Det er efterhånden længe siden, at HSO har været i udlandet for at spille, men nu nærmer tiden sig. I Tyskland gælder besøget Burgsteinfurt, som en del af Jer kender

Læs mere

Informationsmøde. 2. Forældreerfaring 3. Forældretur, derefter snobrød. 1. Information om Thylejren 2011

Informationsmøde. 2. Forældreerfaring 3. Forældretur, derefter snobrød. 1. Information om Thylejren 2011 Informationsmøde Informationsmøde 1. Information om Thylejren 2011 Hvor skal vi hen Hvad findes der på lejren Økonomi Lommepenge Dags- og uge program Hvad skal jeg have med Elektronisk underholdning Badning

Læs mere

TYRKIET - i apostlenes fodspor 8. 15. oktober 2015

TYRKIET - i apostlenes fodspor 8. 15. oktober 2015 TYRKIET - i apostlenes fodspor 8. 15. oktober 2015 Navn: Undervisning inden turen 27. august: Tyrkere en unået folkegruppe i Danmark, Europa og Tyrkiet v. Anker Nielsen 1. oktober (5.-6. time): Optakt

Læs mere

Vi er så heldige, at der kommer 10 forældre med, som vil hjælpe os med maden.

Vi er så heldige, at der kommer 10 forældre med, som vil hjælpe os med maden. Kære forældre Feldballe den 17/8-2019 Nu nærmer tiden sig for vores store fælleslejr til Tandslet Friskole. Skolen ligger på Als og har rigtig gode faciliteter både inde og ude, som vi glæder os til at

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien:

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien: Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger Praktiske oplysninger Sommerkurser 2014 Kære elev Vi har hermed fornøjelsen at fremsende de praktiske oplysninger for dit ophold på Djurslands Folkehøjskole. Har du behov for at der tages specielle kosthensyn

Læs mere

STABY EFTERSKOLE 8. KL. TUR TIL SVERIGE 2013

STABY EFTERSKOLE 8. KL. TUR TIL SVERIGE 2013 17-6-2013 STABY EFTERSKOLE 8. KL. TUR TIL SVERIGE 2013 Infohæfte Leif Laugesen og Kaja Toft Kære elever og forældre i 8A Dette hæfte indeholder oplysninger om turen i uge 25 for 8. klasse. Turen starter

Læs mere

Velkommen til Blå Sommer 2009

Velkommen til Blå Sommer 2009 Odense, 21. juni 2009 Velkommen til Blå Sommer 2009 Praktiske oplysninger for Stjernegruppens MINIER og deres forældre Side 2 af 5 Afgang: Onsdag den 15. juli 2009 klokken 12.15 fra Dannebrogsgade, 5000

Læs mere

Ud og hjem. Mødested: Rutebil stationen (ud og hjem)

Ud og hjem. Mødested: Rutebil stationen (ud og hjem) Agenda 1. Afgang og hjemkomst 2. Program og aktiviteter på lejren 3. Lommepenge, mobiler, medicin osv. 4. Besøg, post, kontakt mv. 5. Pakkeliste og grej Agenda 1. Afgang og hjemkomst 2. Program og aktiviteter

Læs mere

RØNBJERGTUREN 2018 HYTTER!

RØNBJERGTUREN 2018 HYTTER! RØNBJERGTUREN 2018 HYTTER! Køkken: Der er køleskab og lille fryser i hvert hus. Der er opvaskemaskine, men I skal selv have sæbe/tabletter med til maskinen og evt. opvaskemiddel. Ovnen og opvaskemaskinen

Læs mere

AT 7 studietur MALAGA september 2018

AT 7 studietur MALAGA september 2018 AT 7 studietur MALAGA 17.-21. september 2018 Foreløbigt program: 17.09 kl. 09.00 Vi mødes i lufthavnen til check in (skal være afsluttet 10.20) kl. 11.20 Afrejse, Vueling Airlines VY1877 kl. 15.00 Ankomst

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 50 / 2015. Festklædte elever parat til Gallafest 12. november 2015

Nyhedsbrev. uge 50 / 2015. Festklædte elever parat til Gallafest 12. november 2015 Nyhedsbrev uge 50 / 2015 Festklædte elever parat til Gallafest 12. november 2015 Indhold Nyt fra administrationen v. skoleleder Jesper Harrsen Nyt fra kostafdelingen v. afdelingsleder Lotte Gjerlufsen

Læs mere

Sommercamp - Konkylier

Sommercamp - Konkylier Sommercamp - Konkylier Kære alle Nu nærmer vi os d. 30/7 hvor vi skal afsted på sommercamp til Aarhus. Vi glæder os helt vildt meget! Det bliver den fedeste tur Nedenfor følger program for turen, liste

Læs mere

Velkommen til Ungdomsskolens. skitur til Neukirchen i Østrig

Velkommen til Ungdomsskolens. skitur til Neukirchen i Østrig Velkommen til Ungdomsskolens skitur 2019 til Neukirchen i Østrig Personale Johs. Odgaard Joan Kirkebak Louise Jakobsen Anders Thisted Mads Overgaard Maja Borg Mads Jespersen Kontakttelefon: 99 70 62 83

Læs mere

Kære forældre og elever

Kære forældre og elever Kære forældre og elever Tiden nærmer sig for vores spændende rejse til Riget i midten. Vi har efter bedste evne forsøgt os at lære os noget kinesisk af vores tålmodige lærer Ning. Hun har samtidig givet

Læs mere

FDF Agedrup byder dig nu velkommen til noget af det bedste vi har i FDF, nemlig årets sommerlejr.

FDF Agedrup byder dig nu velkommen til noget af det bedste vi har i FDF, nemlig årets sommerlejr. Kære Lejrdeltager FDF Agedrup byder dig nu velkommen til noget af det bedste vi har i FDF, nemlig årets sommerlejr. Sommerlejren er en lille uge sammen med alle vennerne fra de ugentlige møder, hvor fantasi,

Læs mere

Info om turen til Bornholm Rejseplan og program for turen til Bornholm Station Afgang Station Ankomst Station Afgang Station Ankomst

Info om turen til Bornholm Rejseplan og program for turen til Bornholm Station Afgang Station Ankomst Station Afgang Station Ankomst Info om turen til Bornholm Tak for sidst! Som lovet følger her nogle praktiske informationer vedr. turen til Bornholm d. 27.-31. maj. Vi har nu modtaget de endelige rejsetider fra DSB. Det viser sig desværre,

Læs mere

3.A s BARCELONA-TUR SEPTEMBER 2013 15.9.13-19.9.13

3.A s BARCELONA-TUR SEPTEMBER 2013 15.9.13-19.9.13 3.A s BARCELONA-TUR SEPTEMBER 2013 15.9.13-19.9.13 Vi glæder os meget til at rejse med jer, og inden vi tager af sted, skal I læse nedenstående program for turen, som I også bedes medbringe, så I ved,

Læs mere

Velkommen til Ungdomsskolens. skitur 2015. til Hovden i Norge

Velkommen til Ungdomsskolens. skitur 2015. til Hovden i Norge Velkommen til Ungdomsskolens skitur 2015 til Hovden i Norge Personale Joan Kirkebak Janni Kristensen Louise Jakobsen Lars Moss Anders Thisted Henrik Nielsen Johs. Odgaard Kontakttelefon: 99 70 62 83 Rejseplan

Læs mere

Skieventyr til Banff og Jasper

Skieventyr til Banff og Jasper Skieventyr til Banff og Jasper Tag til Canada og oplev de fantastiske muligheder for at stå på ski og snowboard. Oplev den smukke natur, de imponerende bjerge og ikke mindst de utrolige pister i Rocky

Læs mere

Italien 2015. Fritids- & ungdomsklubben KLUb Allerød Søparken 3 3450 Allerød 48 17 79 21

Italien 2015. Fritids- & ungdomsklubben KLUb Allerød Søparken 3 3450 Allerød 48 17 79 21 Italien 2015 Fritids- & ungdomsklubben KLUb Allerød Søparken 3 3450 Allerød 48 17 79 21 Information Afgang Fredag d. 26. Juni kl. 10.30 Mødetid kl. 10.00 Bagageindlevering Torsdag d. 25. juni kl. 15.00

Læs mere

Velkommen til Bethesda

Velkommen til Bethesda Velkommen til Bethesda Velkommen til Bethesda. Vi glæder os til at være sammen med dig og din familie. I denne pjece er der nyttige informationer til dig om dagligdagen, husregler og alt det praktiske

Læs mere

STUDIETUR 2d 2018 Korsika

STUDIETUR 2d 2018 Korsika STUDIETUR 2d 2018 Korsika Program: Udrejse, lørdag d. 17/3: Fly: afg. CPH, SK 0793, 08.40 ank. Nice 11.05 Mødetid: 06.30 Bus: afhentes af Nice Pullmann kørsel til færgehavnen Færge: afg. Nice 21.00 ank.

Læs mere

BERLIN 2015. Mandag d. 13 - torsdag d. 16 april. Afgang fra Tieren kl. 07:45. Husk at tage en STOR madpakke med. Gyldigt pas (SKAL være i håndbagagen)

BERLIN 2015. Mandag d. 13 - torsdag d. 16 april. Afgang fra Tieren kl. 07:45. Husk at tage en STOR madpakke med. Gyldigt pas (SKAL være i håndbagagen) BERLIN 2015 Skive Kommune Mandag d. 13 - torsdag d. 16 april Afgang fra Tieren kl. 07:45 Husk at tage en STOR madpakke med Huskeliste til rejsen: Gyldigt pas (SKAL være i håndbagagen) Medicin inkl. medicinpas

Læs mere

Rejsefolder. Sæson 2018/2019. Må kun åbnes, hvis du tør risikere STORE oplevelser.

Rejsefolder. Sæson 2018/2019. Må kun åbnes, hvis du tør risikere STORE oplevelser. Rejsefolder Sæson 2018/2019 Må kun åbnes, hvis du tør risikere STORE oplevelser www.langelandungdomsskole.dk Skitur til Østrig Tallene taler deres tydelige sprog i St. Johann, som er et af Højmark Rejsers

Læs mere

NORGESTUREN 2014 Elev- og forældreorientering

NORGESTUREN 2014 Elev- og forældreorientering NORGESTUREN 2014 Elev- og forældreorientering Et af skoleårets højdepunkter - NORGESTUREN - nærmer sig. Her er nogle foreløbige oplysninger. Vores rejsemål er: Johnsgård Turistsenter Sømådalen 2443 Drevsjø

Læs mere

Se her hvordan vores hytte ser ud:

Se her hvordan vores hytte ser ud: Velkommen til Storagergaard Fritidshjem Efterårskoloni 2008 Sig nærmer efteråret sig, og 0. Klassebørnene får derfor tilbuddet om en dejlig koloni, i en rummelig hytte ude i skoven med en dejlig natur

Læs mere

Sommercamp Mikro- og MiniKompagni

Sommercamp Mikro- og MiniKompagni Sommercamp Mikro- og MiniKompagni Kære alle Nu nærmer vi os d. 2/8 hvor vi skal afsted på sommercamp til Aarhus. Vi glæder os helt vildt meget! Det bliver den fedeste tur Nedenfor følger program for turen,

Læs mere

Dagsorden. Udrejsen Lejr i Ford William Hike Vandaktivitet Forældreudflugt Inverness og Ford William

Dagsorden. Udrejsen Lejr i Ford William Hike Vandaktivitet Forældreudflugt Inverness og Ford William Dagsorden Udrejsen Lejr i Ford William Hike Vandaktivitet Forældreudflugt Inverness og Ford William Bonaly Outdoorcenter Udflugt Edinbourgh Tuck Shop Forth Lodge Hjemrejsen Ryge og Alkohol regler Lommepenge/lejrbank

Læs mere

Brogården & Mosede Klub Lalandiatur d marts. 2017

Brogården & Mosede Klub Lalandiatur d marts. 2017 Brogården & Mosede Klub Lalandiatur d. 24. - 26. marts. 2017 Så er det ved at være tid til at vi igen skal til Lalandia. Vi har 9 stk. 8-mands hytter med plads til 7-8 børn/unge og en medarbejder i hver

Læs mere

Informationsmøde Knudens sommerlejre 2008 Bæver og ulve-lejr på Næsbycentret Åslejr på Thorup Hede

Informationsmøde Knudens sommerlejre 2008 Bæver og ulve-lejr på Næsbycentret Åslejr på Thorup Hede Informationsmøde Knudens sommerlejre 2008 Bæver og ulve-lejr på Næsbycentret Åslejr på Thorup Hede Dagsorden Praktiske oplysninger om bæver/ulve lejr Praktiske oplysninger om Åslejr Fælles oplysninger

Læs mere

Information til alle forældre

Information til alle forældre Information til alle forældre Lejrskole på Sletten De fælles lejrture til Sletten har eksisteret siden 1981. Hvert fjerde eller femte år drager skolen af sted til noget af Danmarks smukkeste natur ved

Læs mere

På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK)

På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK) På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK) Mandag d. 11 januar Endelig var den store dag kommet, hvor jeg skulle af sted til Østrig på skiferie med min klasse.

Læs mere

Klassehyttetur og udflugter

Klassehyttetur og udflugter Klassehyttetur og udflugter Inspirationskatalog 1 Klassehyttetur og udflugter Indledning...3 Sted: Camp Hverringe...4 Sted: Vigelsø...6 Sted: Martofte gamle skole på Hindsholm...8 Sted: Odense ZOO...9

Læs mere

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2017

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2017 Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2017 Velkommen til årets sommerprogram hos Idræt og kultur. Programmet er blevet til ved et fællesmøde i idræt og kulturtilbuddet, hvor der kom mange idéer på banen.

Læs mere

Telefonnumre mv. Skolens hovednummer Vagttelefon: Hjemmeside:

Telefonnumre mv. Skolens hovednummer Vagttelefon: Hjemmeside: 2017 2018 Telefonnumre mv. Skolens hovednummer 59 31 53 45 Skolens telefon besvares så vidt muligt på hverdage mellem kl. 09.00 og Kl. 15.00. Hvis vi ikke tager telefonen, kan der indtales en besked på

Læs mere

Vi tilbyder at opbevare lommepengene (anbefales). Hvis dette ønskes, bedes lommepengene afleveret i en kuvert med navn og beløb anført gerne mønter.

Vi tilbyder at opbevare lommepengene (anbefales). Hvis dette ønskes, bedes lommepengene afleveret i en kuvert med navn og beløb anført gerne mønter. Sommerlejr 1 7. juli 2012 Kråruplund Krårupvej 31, 4990 Sakskøbing. Mødetid ved Bassebjerg søndag den 1. juli kl. 9.45 Hjemkomst til Bassebjerg lørdag den 7. juli ca. kl. 15.30 Evt. kontakt mobilnumre:

Læs mere

HAMMERUM!EFTERSKOLE! PROGRAM!

HAMMERUM!EFTERSKOLE! PROGRAM! LOFSDALEN2015 HAMMERUMEFTERSKOLE PROGRAM 2 HEILOFSDALEN2015 Programmetermegetafhængigtafvindogvejr,såImåforberedejerpå ændringermedkortvarsel. Fredagden16.januar 2.45 Godmorgen 3.15 Pakningafmadkasser

Læs mere

Retningslinjer og procedurer for risikofyldte aktiviteter Brøruphus Efterskole, skoleåret 2018/19

Retningslinjer og procedurer for risikofyldte aktiviteter Brøruphus Efterskole, skoleåret 2018/19 Retningslinjer og procedurer for risikofyldte aktiviteter Brøruphus Efterskole, skoleåret 2018/19 Indledning Visse skoleaktiviteter kan potentielt være forbundet med risiko. Vi ønsker at være en skole,

Læs mere

Ita. Fritids- & ungdomsklubben Klub Allerød Søparken Allerød

Ita. Fritids- & ungdomsklubben Klub Allerød Søparken Allerød Ita Fritids- & ungdomsklubben Klub Allerød Søparken 3 3450 Allerød 48 17 79 21 Information Afgang Fredag d. 23. juni kl. 10.30 Mødetid Fra kl. 10.00 senest 10.15 Bagageindlevering Torsdag d. 22. juni kl.

Læs mere

Program Tyrkiet træningslejr

Program Tyrkiet træningslejr Program Tyrkiet træningslejr Periode: Mandag 14.04.2014 Fredag 18.04.2014 Rejsearrangør: Dogru Rejser - www.dogrurejser.dk Medlem af rejsegarantifonden medlems nr. 2205 Kontaktperson: Serkan Öztürk Tel.

Læs mere

Kvitåvatn Fjellstoge, Gausta, Telemark, Norge Torsdag 23. til mandag d.27. januar 2014

Kvitåvatn Fjellstoge, Gausta, Telemark, Norge Torsdag 23. til mandag d.27. januar 2014 Kvitåvatn Fjellstoge, Gausta, Telemark, Norge Torsdag 23. til mandag d.27. januar 2014 Langrendsskitur til Kvitåvatn Fjellstoge, Gausta, Telemark, Norge i samarbejde med Roskilde Skiklub Hedeland. Vi skal

Læs mere

Kandersteg. Sandved/Tornemark

Kandersteg. Sandved/Tornemark Kandersteg Sandved/Tornemark 4. - 13. juli 2007 Her er så de sidste informationer inden vi drager af sted mod Kandersteg i Schweiz. AFGANG: Vi mødes onsdag d 4. juli kl. 18.45 på Ringsted banegård og ankommer

Læs mere

DGI Fyn og SHORES. Vandsportsferielejr. Program og praktisk info.

DGI Fyn og SHORES. Vandsportsferielejr. Program og praktisk info. DGI Fyn og SHORES Vandsportsferielejr Program og praktisk info www.dgi.dk 0 Indhold Velkomst til Vandsportsferielejren på Strynø 2 Huskeliste 3 Lejrregler 4 Kontaktoplysninger 5 Lejrbank 5 Stilletelt 5

Læs mere

Velkommen til Ungdomsskolens. Un peu. Tur til Paris 2015

Velkommen til Ungdomsskolens. Un peu. Tur til Paris 2015 Velkommen til Ungdomsskolens Un peu Tur til Paris 2015 Personale Arne Houmøller Jan Maigaard Inger Nielsen Lene Svenningsen Kontakttelefon: +45 99 70 62 81 Rejseplan Mødetid på Tranevej 2, Onsdag den 13.maj

Læs mere

Velkommen til Blå Sommer 2009

Velkommen til Blå Sommer 2009 Odense, 21. juni 2009 Velkommen til Blå Sommer 2009 Praktiske oplysninger for Stjernegruppens TROP og deres forældre Side 2 af 5 Afgang: Hjemkomst: Adresse: Telefon: Medbring: Onsdag den 15. juli 2009

Læs mere

Gilleleje Golfklub 2006

Gilleleje Golfklub 2006 Gilleleje Golfklub 2006 ***Pronstorfer Krug, Wardersee, Tyskland Vers. 2 14. oktober 05 Forventet rejseplan med forbehold for ændringer Kl. Fredag den 05. maj 2006 07.00 Afgang fra Gilleleje Golfklub.

Læs mere

Ita. Fritids- & ungdomsklubben Klub Allerød Søparken Allerød

Ita. Fritids- & ungdomsklubben Klub Allerød Søparken Allerød Ita Fritids- & ungdomsklubben Klub Allerød Søparken 3 3450 Allerød 48 17 79 21 Information Afgang Fredag d. 28. juni kl. 10.30 Mødetid Fra kl. 10.00 senest 10.15 Bagageindlevering Torsdag d. 27. juni kl.

Læs mere

BALLEGUIDE 2011/12 OM SKOLEN OG HVERDAGEN

BALLEGUIDE 2011/12 OM SKOLEN OG HVERDAGEN BALLEGUIDE 2011/12 OM SKOLEN OG HVERDAGEN Ballevej 57 7182 Bredsten Kontor tlf. 75 88 12 05 Lærerværelse tlf. 20 91 85 99 Ledelse, Dorthe og Jan Fredsted 20 45 25 05 info@balle-efterskole.dk www.balle-efterskole.dk

Læs mere

Kandersteg. Nyhedsbrev Marts 2014

Kandersteg. Nyhedsbrev Marts 2014 Kandersteg Nyhedsbrev Marts 2014 Kære Junior, trops- og klanspejdere (- og forældre) Den 28. juni 2014 tager vi på sommerlejr til Kandersteg International Scout Centre (KISC) i Schweiz. I skrivende stund

Læs mere

Turen går til Calella i Spanien. Efterårsferien 2008

Turen går til Calella i Spanien. Efterårsferien 2008 Turen går til Calella i Spanien. Efterårsferien 2008 HSO skal til Spanien!! For nogen er det første gang at de skal med HSO til udlandet, andre har både været med HSO i Burgsteinfurt i Tyskland og Tranemo

Læs mere

Intromappe 2018 elev AGS 2018

Intromappe 2018 elev AGS 2018 08-08-2018 Intromappe 2018 elev AGS 2018 Overordnet tidsplan august Dag Onsdag den 8/8 Aktiviteter Første skoledag! 1.g-eleverne møder op kl. 8:00 - Introværter byder velkommen. 2.- og 3. g-eleverne møder

Læs mere

KOLLEUGE. Kære Isfugle, Skalleslugere, Lappedykkere og forældre

KOLLEUGE. Kære Isfugle, Skalleslugere, Lappedykkere og forældre KOLLEUGE Kære Isfugle, Skalleslugere, Lappedykkere og forældre Fra søndag d. 11. november - søndag d. 18. november holder 3 af troppens patruljer kolleweekend. En kolleuge er en uge, hvor vi bare er flyttet

Læs mere