Oplæg - beretning for år 2013

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Oplæg - beretning for år 2013"

Transkript

1 Oplæg - beretning for år 2013 Ja, nu er det mig der står her og skal aflægge formandsberetning. Det burde have været Lena, og der skal ingen tvivl herske om, at jeg langt heller havde set hende stå i mit sted. Det har været et turbulent år, at være medlem af bestyrelsen i. To formænd er gået og jeg sidder som den 3. På posten. Dette er ikke mit ønskesenarie, men jeg har prøvet bedst muligt i en vanskelig situation. Jeg ønsker ikke at gå mere i dybden med hændelserne her, jeg er overbevist om, at jeres spørgsmål er mange, og vi svarer gerne. Først synes jeg dog, vi skal glæde os over de mange flotte resultater og jeg vil i det følgende gennemgå året. Hingstekåring Dansk Oldenborg Avls hingstekåring blev igen i 2013 holdt i et godt og tæt samarbejde med Trakehneravlsforbundet. Det blev en velgennemført 1-dags hingstekåring i februar måned på Middelfart Ridecenter - der rummer særdeles gode faciliteter for både heste og mennesker. Oldenborgkåringen i 2013 blev den i nyere tid med færrest deltagende hingste. Der deltog kun 12 hingste ud af 13 tilmeldte - mon ikke det vender nu? Kåringen omfattede 3 renavlede og 9 forædlede hingste årige, 4 4-årige, 2 5- årig og 1 ældre hingst på 19 år.

2 Heraf opnåede 4 3-årige hingste - 1 renavlet og 3 forædlet - 1-årig avlsgodkendelse for Det er en fordobling af unge hingste med 1-årig avlsgodkendelse. De 2 nu 4-årige hingste med 1-årig avlsgodkendelse for 2012 fik fornyet deres avlsgodkendelse til også at gælde i De 2 5-årige, forædlede hingste med en bestået materialprøve i 2012 opnåede nu en endelig kåring - begge med 8 point. På fløjen stod den ædle Gaugain af Bækkeskov e. Esteban xx tilh. Neil Eric Garner, Kettinge, foran Risbjergaards Hitman e. Eminenz tilh. Lene og Niels Grimbühler, Holbæk. Gaugain modtog ved denne lejlighed det grønne æresdækken for vinderresultatet på 787 point ved materialprøven året forinden. Kåringen var ret velbesøgt - med en god tilslutning af både oldenborg- og trakehnerfolk. Samarbejdet med TAF gør, at vi kan nyde synet af hinandens heste uanset, hvad man selv avler.

3 Hingstelisten Fortegnelsen over kårede og avlsgodkendte hingste i Dansk Oldenborg Avl - bliver fortsat udgivet i Oldenborg Nyt i en reduceret udgave i udgave nr. 2. Den fuldstændige liste med alle oplysninger vil fortsat være tilgængelig på DOA s hjemmeside. Hingsteparader Aktivitetsudvalg Sjælland afholdt i samarbejde med FHF og TAF hingsteparade på Team Cape, Ringsted, i marts måned. Husk, at denne hingsteparade er åben for alle DOA-hingste. Dagens hingst på tværs af racer Freigraff af Hvarre. Aktivitetsudvalget havde atter i 2013 lagt et stort stykke arbejde i gennemførelsen af denne hingstedag - en stor tak til dem. Jeg kan oplyse at hingstedagen på Sjælland her i 2014 bliver søndag den 16. marts igen på Team Cabe.

4 Dyrskuer 2013 Der er allerede skrevet udførlige artikler om resultaterne ved de enkelt dyrskuer, så jeg vil her kun fremdrage nogle enkelte topresultater. Derudover vil jeg gerne takke udstillerne og ønske dem tillykke med de flotte resultater. Roskilde Dyrskue Oldenborghestene omfattede 33 udstillede heste (34 i 2012) - 3 hingste og 30 hopper - 5 følhopper, 7 goldhopper, 11 3-års hopper og 7 2-års hopper. To goldhoppe gik i top med 24 og ærespræmie - det var Jokkesmindes Agila fra Anette Munk Hansen, Slagelse, og Black Liva Lámour fra Brian Madsen, Ringsted. To ældre hingste opnåede 23 point og ærespræmie - Dalmosegårdens Tempo og Galant Hornbæk. Desuden var der 23 point og ærespræmie til 2 følhopper og 1 3-års hoppe. To 2-års forædlede hopper, Nakagergårds Una og Mosens Faluca, med 23 point opnåede dermed adgang til Eliteskue 2013.

5 Den andenplacerede af de 2 hopper opnåede det bedste resultat blandt 2-års hopperne ved Eliteskue Oldenborghestene var igen repræsenteret ved det store hesteshow med en kvadrille på 8 dressurekvipager (under rytter). Alt i alt et særdeles godt skue for den danske oldenborgavl - og igen i år god søgning til oldenborgstanden med logosalg og information. Det sociale er absolut i højsædet i Roskilde. Odense Dyrskue Igen i år var dyrskuet i Odense både velbesøgt og med en særdeles god oldenborgudstilling. Oldenborgudstillingen bestod i år af 13 heste - udelukkende forædlede heste. En goldhoppe, Egelund La Cruz fra Jørgen K. Andersen, Broby, opnåede 24 point og ærespræmie - samt ikke mindst titlen: "Skuets bedste hoppe". Desuden var der 23 point og ærespræmie til yderlig en goldhoppe og til en 3-års hoppe.

6 Landsskuet i Herning I 2013 måtte vi notere en tilbagegang til 11 deltagende oldenborgheste - alle forædlede hopper. Til gengæld var niveauet generelt ret højt med 10 ud af 1 hopper, der opnåede point. Der blev her i Herning ikke til 24 point i år. Udstillingen bestod af 2 følhopper, 2 goldhoppe, 4 3-års og 3 2-års hopper - mod sidste års 14 stk. To hopper opnåede 23 point og ærespræmie. Den 3-årige Halkjærs Tessa fra Svend Erik Olesen, Ørnhøj, opnåede titlen "Landsskuets bedste 3-års hoppe". Det er 7. gang med 6 hopper, Svend E. Olesen opnår en "Landsskuets bedste" titel. Oldenborghestene deltog i showindslagene med 2 tospand, 2 dressurekvipager og "Landsskuets bedste 3-års hoppe" vist ved hånd.

7 Der blev igen i år arrangeret en stand samt opstillet informative plancher i omgivelserne ved indgangen til oldenborgstalden. Standen tiltrak både udstillere og mange gæster. Det beskedne antal heste til trods tiltrak fællesspisningen torsdag aften knapt 70 deltagere - børn og voksne. Bestyrelsen havde i 2013 igen besluttet at afvikle hoppekåringer og plagskuer samtidig - men nu med eliteskue senere i september måned. føl- og Hoppekåringer Det er utrolig glædeligt igen i år at kunne konstatere, at de pessimistiske forudsigelser for deltagelsen ved hoppekåringen 2013 slet ikke holdt stik. Til de 3 ordinære hoppekåringer i juli mødte 76 hopper, der alle opnåede kåring. Hertil skal lægges 6 hopper til "sygekåring" i Middelfart i september - således det samlede antal blev 82 hopper - eller næsten de samme som i I øvrigt var årets hoppekåring præget af, at omkring hver ottende hoppe var udeblevet/sygemeldt.

8 Det kan godt ses som en betragtelig tilbagegang sammenlignet med hvis det ikke lige var for, at 2012 var med en deltagelse langt, langt ud over det tænkelige (115 hopper). Hoppekåringerne blev i 2013 gennemført med følgende deltagerantal: Torsdag den 25. juli i Slagelse: 27 hopper Fredag den 26. juli i Revsø: 28 hopper Lørdag den 27. juli i Arden: 21 hopper (markant tilbagegang - en halvering) I 2013 fortsatte man den omvendte tidsplan med at bedømme de ældste hopper først (selvom der ikke afholdtes championater) og tilsyneladende er der almindelig tilfredshed med det. På Sjælland skiftede vi kåringsplads til Hovmarkens Ridecenter ved Slagelse. Det her sted er velkendt blandt oldenborgfolket, da stedet tidligere har været ramme om både hoppekåringer og føl-/plagskuer.

9 Sammenlagt er de 82 kårede hopper fordelt på: 34 renavlede hopper 40 forædlede hopper 5 forregister 38 treårige hopper 23 fireårige hopper 21 femårige og ældre hopper Kåringsresultat 9 hopper kåret med 9 point - og adgang til Eliteskue hopper kåret med 8 point 33 hopper kåret med 7 point 4 hopper kåret med 6 point 1 hoppe kåret med 5 point Højest opnåelig kåring, 9 point, ved lokalkåringer opnåede således 9 hopper - eller ca. hver niende hoppe. De 9 point giver adgang til Eliteskue 2013.

10 Føl og plagskuer Føl- og plagskuerne blev afviklet sammen med hoppekåringerne. I Slagelse: 7 føl og 1 2-års hoppe I Revsø: 8 føl I Arden: 8 føl Sammenlagt fremstilledes 23 føl, hvilket igen må betegnes som en tilbagegang - men på ingen måde større end, den naturligt afspejler nedgangen i antal bedækninger. 6 af de udstillede føl opnåede med helhedskarakteren 9 en invitation til følfinalen ved Eliteskue Desværre var tilslutningen af renavlede føl til følskuerne meget lille - og dommerne fandt blandt de, der var ikke nogen, der egnede sig til følfinalen.

11 Dressurchampionater Der blev i 2013 ikke afholdt dressurchampionater med baggrund i de krav Dansk Rideforbund stillede til bl.a. betaling. Rideforbundets krav er siden frafaldet igen og der vil blive mulighed for igen at have dressurchampionater i For at bøde lidt på "skaden" åbnedes der mulighed for endags afprøvning sideløbende med ridebrugsprøverne (2 deltagere). Eliteskue 2013 Eliteskuet 2013 afholdtes den 14. september på Middelfart Ridecenter og må betegnes som sommerens højdepunkt med de bedste føl, de bedste 2-års, de bedste kårede hopper og de bedste championatsheste - alle samlet på samme sted. De 5 af 6 kvalificerede føl, alle 9 kvalificerede 9-point hopper og kun et par af de kvalificerede 2-års hopper var mødt op. Da der ikke blev afholdt dressurchampionater, blev der naturligvis heller ikke afholdt championatsfinale, hvilket også satte sit præg på årets eliteskue.

12 Følfinale De 5 fremstillede føl omfattede alene forædlede føl. Der blev tildelt 3 bronzemedaljer - alle til hoppeføllene. Årets forædlede føl: Dragonen s Valerie e. Valesco tilh. Anette & Anton Jensen, Arden - bronzemedalje. Det er tredje gang denne titel går til et hoppeføl efter samme hoppe, Dragonens Siff Finale for 2-års hopper Finalen for 2-års hopper omfattede i år kun 2 forædlede hopper. Der blev tildelt 1 bronzemedaljer. Bedste forædlede 2-års hoppe: Mosens Faluca e. Findus B tilh. Karina og Morten Villien, Slagelse

13 Finale for 9-point hopper Højdepunktet ved eliteskuet må ubestridt være, når de 2 "Årets Hopper" udvælges. 9 hopper var tilmeldt - 4 renavlede og 5 forædlede - fordelt på 7 3-års og 2 4-års hopper. For første gang i en årrække kom 10-tallet i brug som kåringskarakter - og dermed også en velfortjent guldmedalje. Rigtig mange fik opjusteret en eller flere delkarakterer - herunder kom 10-tallet i brug 2 gange. Der blev i 2013 således uddelt 1 guldmedalje, 4 sølvmedaljer og 2 bronzemedaljer. To hopper opnåede ingen medalje. Årets renavlede hoppe Kåret med 9 point og Dansk Oldenborg Avls sølvmedalje, Anemone af Støvlebæk e. Sonny Boy Højbogård tilh Christina Anderson, Svinninge Årets forædlede hoppe Kåret med 9 point og Dansk Oldenborg Avls guldmedalje, Risbjerggaards Je Theme e. Nando tilh. Lene & Niels Grimbühler. Holbæk

14 Brugsprøver - ridning Traditionen tro samarbejdede vi igen med TAF om brugsprøverne for kårede hopper og vallakker. Der var i år dog ingen TAF-heste med til 30-dages stationsafprøvningen. Disse afholdtes igen på Christiansminde Ridecenter i Skanderborg, under ledelse af berider Ulrik Sørensen. Der blev samme dag, som Eliteskue 2013 blev afholdt, indsynet og 4-årige oldenborgheste. Alle 11 heste gennemførte prøveperiode - men kun de 9 bestod ved den afsluttende prøve - 6 kårede hopper fik tildelt et "R". Vindere af brugsprøven blev Østerhjelms Labell e. Nando tilh. Tanja Palmer og Ole Ehlers, Hårlev Sj., der opnåede 784 point - dermed også det bedste resultat i den forædlede afdeling. Bedste resultat i den renavlede afdeling gik til Halkjærs Tessa e. Union s Big Ben tilh. Svend E. Olesen, Ørnhøj, point.

15 1-dages afprøvning I forbindelse med, at der besluttedes ikke at afholde dressurchampionater i under de krav DRF stillede - åbnedes der mulighed for at aflægge en 1-dages prøve under rytter - så de kårede hopper kunne få deres "R". Denne prøve omfattede 2 4-årige oldenborghopper og 1 TAF-hoppe. Vinder af 1-dages prøven blev Ursula Kærgård e. Ultimo af Hvarre (Årets renavledee hoppe 2013) tilh. Jørn S. Lambertsen, Aabybro, - med 8,0 som resultat. Brugsprøver - kørsel Sidste år indledtes afprøvningen af oldenborgheste for vogn under ledelse af Henrik Høpner. Prøverne blev i 2013 flyttet til Starup - og er fortsat under Henrik Høpners ledelse. Desværre var deltagerantallet i 2013 gået noget ned - og omfattede 6 oldenborgheste årige, 2 4-årige og 1 7-årig. Også de blev indsynet midt i september. Der var desværre ikke meldt helt klart ud til deltagerne, at køreprøven også omfattede bevægelsen i galop. Dette beklager bestyrelsen meget.

16 Alle 6 oldenborgheste gennemførte prøveperioden og de 4 bestod prøven med afsluttende prøve den 19. oktober. Vinder af prøven blev den 3-årige Skovlysts Enzo e. Eminenz tilh. Flemming Jordt, Vojens, med 255 point. 1-dages afprøvning På linje med brugsprøverne i ridning blev der også i 2013 åbnet mulighed for at deltage i en 1-dages køreprøve. Deltagerantallet var dog beskedent med kun 2 hopper. Begge bestod prøven - og vinder blev Stald Bosgaards Soya e. Union s Big Ben tilh. Susan og Hans Nielsen, Randers, - med 8,1 som resultat. De 2 brugsprøver i ridning og kørsel i 2013 blev afviklet samtidig. Det betød, at man ikke kunne deltage i begge prøver - og at man måtte vælge mellem ridning eller kørsel. Det bliver ikke gentaget i Materialprøve for hingste Hingstenes materialprøve omfattede i år 2 4-årige hingste - 1 fra hver afdeling. Prøven lå atter i hænderne på berider Ulrik Sørensen, Christiansminde Ridecenter, Skanderborg.

17 Begge hingste gennemførte prøven - og bestod den afsluttende prøve den 9. november. Vinder af prøven blev Kirsebærgårdens Le Mans e. Lauries Crusador xx tilh. Tine Lautrup Petersen, Hillerød, med 781 point foran den renavlede hingst Elmer Hornbæk med 718 point. Medlemsmøde i november Der blev afholdt medlemsmøde, hvor følgende spørgsmål blev vendt: Hvad vil vi med vores avl? Skal vores unge hingste longeres til kåringen og hvad kan det bruges til? Vil vi følge med strømmen eller skal vi gøre det, som passer til den hest, vi vil lave? Vedr. spørgsmålet omkring longering ved hingstekåring var varmblodsavler Per Andersen inviteret til at fortælle om sine erfaringer med det. Stambogsfører Maiken Holm fra Videncentret Hest var inviteret til at fortælle om HesteData.

18 Oldenborg Nyt Foreningens medlemsblad, Oldenborg Nyt, er igen i 2013 udkommet med 4 nr. med sammenlagt 152 sider. Det sidste nr. i 2013 blev forsinket og udkom først i januar 2014 grundet forskellige årsager, herunder alvorlig sygdom hos redaktørens allernærmeste familie. Den tekniske produktion/tryk varetages af Rabøl A/S, Farsø. Stambogens bind 59 Stambogens bind 59 skulle være udkommet i 2013, men kommer i stedet til at omfatte årgangene 2012 og 2013 er under udarbejdelse og udkommer her først på året Det vil give foreningen en pæn besparelse - ikke mindst nu her, når hoppeårgangene falder i antal. Stambogen vil som tidligere kunne købes hos kassereren til pris: 125,- kr. Medlemmer, der har haft heste optaget i bogen, får den udleveret vederlagsfrit.

19 Aktivitetsudvalgene Jeg vil gerne her takke aktivitetsudvalgene for det store arbejde, de gør for at støtte op om oldenborgavlen og oldenborghesten. Samtidig vil jeg som min forgængere igen opfordre endnu flere til at støtte om deres arbejde. Jo flere, der deltager, jo sjovere er det at arrangere. Oldenborg i sporten Atter i år har oldenborgerne gjort det godt i sporten - og er omtalt i Oldenborg Nyt. Tak til Til slut vil jeg gerne takke alle udstillere, dommere, frivillige og publikum til vores arrangementer, uden jer var intet af det muligt. Desuden skal lyde en tak til mine bestyrelsesmedlemmer, der trods svære tider har holdt hoved rejst.

DOA s beretning 2014.

DOA s beretning 2014. DOA s beretning 2014. Endnu et år er gået i DOA s historie bog. Vi startede året med fælles hingstekåring, med Trakehner på Middelfart ride center. Der var 18 Oldenborg til kåring og 4 hingste der gav

Læs mere

Dansk Oldenborg Avl Vallakbedømmelse 2018

Dansk Oldenborg Avl Vallakbedømmelse 2018 Dansk Oldenborg Avl Vallakbedømmelse 2018 Fredag d. 29. juni: Revsø Rideklub Revsø Markvej 2, 6560 Sommersted Lørdag d. 30. juni: Arden Sportsrideklub Brovej 5, 9510 Arden Søndag d. 1. juli: Hovmarkens

Læs mere

Dansk Oldenborg Avl Føl- og plagskue 2018

Dansk Oldenborg Avl Føl- og plagskue 2018 Dansk Oldenborg Avl Føl- og plagskue 2018 Fredag d. 29. juni: Revsø Rideklub Revsø Markvej 2, 6560 Sommersted Lørdag d. 30. juni: Arden Sportsrideklub Brovej 5, 9510 Arden Søndag d. 1. juli: Hovmarkens

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde 21.4.2012

Referat Bestyrelsesmøde 21.4.2012 Referat Bestyrelsesmøde 21.4.2012 Tilstede: Heidi Vintersfjord, Lene Jacobsen, Karina Vistisen, Mathilde Rasmussen og Ole Wienecke Fraværende: Anne Koch, Bent Jessen og medlem fra region 3. Godkendelse

Læs mere

Niels True bestyrer fortsat hjemmesiden men der efterlyses input fra medlemmer til hjemmesiden, så den fremtræder aktiv og interesseskabende.

Niels True bestyrer fortsat hjemmesiden men der efterlyses input fra medlemmer til hjemmesiden, så den fremtræder aktiv og interesseskabende. Referat af ordinær generalforsamling i Avlsforeningen for New Forest Ponyer i Danmark Lørdag den 21. november 2015, Hobro Referent Karina Vistisen Antal stemmeberettigede: 18 stk. Valg af dirigent og stemmetællere:

Læs mere

Dansk Oldenborg Avl Eliteskue Team Cabe Ejlstrupvej 121, 4100 Ringsted d. 25. august 2018

Dansk Oldenborg Avl Eliteskue Team Cabe Ejlstrupvej 121, 4100 Ringsted d. 25. august 2018 Dansk Oldenborg Avl Eliteskue Team Cabe Ejlstrupvej 121, 4100 Ringsted d. 25. august 2018 Velkommen Bestyrelsen i DOA vil gerne byde velkommen til Eliteskuet 2018 på Team Cabe. Samtidig vil vi gerne sige

Læs mere

Regler om registrering og kåring i Avlsforeningen for New Forest Ponyer i Danmark

Regler om registrering og kåring i Avlsforeningen for New Forest Ponyer i Danmark Regler om registrering og kåring i Avlsforeningen for New Forest Ponyer i Danmark Reglerne er gældende fra 2008 med tilføjelser fra 2009 og 2011. REGLER FOR REGISTRERING I DEN DANSKE NEW FOREST STAMBOGSDATABASE

Læs mere

Dansk Frieser Forbund

Dansk Frieser Forbund Dansk Frieser Forbund Bestyrelsesmøde hos Egelund, søndag d. 27. januar 2019. Tilstede: Egelund, Færch, Hans, Anna-Marie, Solveig, Axel og Peter. 1. Godkendelse af referat Referatet fra sidste bestyrelsesmøde

Læs mere

DOA Generalforsamling 2014 Middelfart Ridecenter d

DOA Generalforsamling 2014 Middelfart Ridecenter d DOA Generalforsamling 2014 Middelfart Ridecenter d. 22.2.2014 Der er i alt mødt 81 stemmeberettigede. Poul Pedersen (PP) byder velkommen. Valg af dirigent Peter Lund (PL) blev valgt enstemmigt. PL takker

Læs mere

Beretning 2017 fra avlsudvalget

Beretning 2017 fra avlsudvalget Beretning 2017 fra avlsudvalget Avlsudvalgets arbejde Efter generalforsamlingen i marts har vi været fem i avlsudvalget. Karina Thygesen og jeg er valgt af medlemmerne på generalforsamlingen i henholdsvis

Læs mere

Følskue Juli Ca. 100 stk. fordelt på 4 grupper (obligatorisk spr./dressur & alm. spr./dressur)

Følskue Juli Ca. 100 stk. fordelt på 4 grupper (obligatorisk spr./dressur & alm. spr./dressur) Referat fra generalforsamling, Region 4, den 21. januar 2019 kl.19.30 - Rødding Centret Dagsorden: Valg af dirigent - Flemming Schultz er forslået og valgt. 2. Valg af 4 stemmetællere - Lillian, Erik,

Læs mere

Regler om registrering og kåring i Avlsforeningen for New Forest Ponyer i Danmark

Regler om registrering og kåring i Avlsforeningen for New Forest Ponyer i Danmark Regler om registrering og kåring i Avlsforeningen for New Forest Ponyer i Danmark Reglerne er gældende fra 2008 med tilføjelser fra 2009, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016 og 2017. Version: 20171213.

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Avlsforeningen for New Forest Ponyer i Danmark Lørdag d. 22. november 2014, Ringsted

Referat fra ordinær generalforsamling i Avlsforeningen for New Forest Ponyer i Danmark Lørdag d. 22. november 2014, Ringsted Referat fra ordinær generalforsamling i Avlsforeningen for New Forest Ponyer i Danmark Lørdag d. 22. november 2014, Ringsted Referent: Asge Nilsson Antal stemmeberettigede: 11 Valg af dirigent og stemmetællere.

Læs mere

Regler om registrering og kåring i Avlsforeningen for New Forest Ponyer i Danmark

Regler om registrering og kåring i Avlsforeningen for New Forest Ponyer i Danmark Regler om registrering og kåring i Avlsforeningen for New Forest Ponyer i Danmark Reglerne er gældende fra 2008 med tilføjelser fra 2009, 2011 og 2012. REGLER FOR REGISTRERING I DEN DANSKE NEW FOREST STAMBOGSDATABASE

Læs mere

Regler om registrering og kåring i Avlsforeningen for New Forest Ponyer i Danmark Reglerne er gældende fra 2008 med tilføjelser fra 2009.

Regler om registrering og kåring i Avlsforeningen for New Forest Ponyer i Danmark Reglerne er gældende fra 2008 med tilføjelser fra 2009. Regler om registrering og kåring i Avlsforeningen for New Forest Ponyer i Danmark Reglerne er gældende fra 2008 med tilføjelser fra 2009. REGLER FOR REGISTRERING I DEN DANSKE NEW FOREST STAMBOGSDATABASE

Læs mere

Regler om registrering og kåring i Avlsforeningen for New Forest Ponyer i Danmark

Regler om registrering og kåring i Avlsforeningen for New Forest Ponyer i Danmark Regler om registrering og kåring i Avlsforeningen for New Forest Ponyer i Danmark Reglerne er gældende fra 2008 med tilføjelser fra 2009, 2011, 2012, 2013 og 2014. Indholdsfortegnelse... 1 Regler om registrering

Læs mere

2. 17 stk. 2 og stk.6 her tilføjes det med rødt kursiv og understreget til teksten:

2. 17 stk. 2 og stk.6 her tilføjes det med rødt kursiv og understreget til teksten: Forslag til ændring af regler ved NF generalforsamling 2016 Bemærk: I nedenstående forslag -Tilføjes det med rødt kursiv og understreget til teksten -Ændring til forslaget skrives med grønt og understreges

Læs mere

Dansk Oldenborg Avl. Hingstekåring 2015

Dansk Oldenborg Avl. Hingstekåring 2015 Dansk Oldenborg Avl Hingstekåring 2015 Middelfart 7.-8. februar 2015 Velkommen Velkommen - igen glæder vi os til at se jer alle til hingstekåring 7. og 8. februar 2015, i Middelfart Ridecenter, Røjlevej

Læs mere

Generalforsamling d

Generalforsamling d Generalforsamling d. 13. 2. 2016 Søren Solgård byder velkommen. 1 minuts stilhed for de afgående. Ad 1. Valg af dirigent. Peter Lund valgt som dirigent. Peter Lund konstaterer, at generalforsamlingen er

Læs mere

REFERAT BESTYRELSESMØDE 11/7 2010 HOS NIELS JØRGEN

REFERAT BESTYRELSESMØDE 11/7 2010 HOS NIELS JØRGEN REFERAT BESTYRELSESMØDE 11/7 2010 HOS NIELS JØRGEN Tilstede: Niels Jørgen Andersen, Fritz Hansen, Sisse Dahlin, Lotte Dahlin, Kirstine Rasmussen, Jytte Madsen, Benice Nielsen og Louise Nielsen Godkendelse

Læs mere

Kåringsklasser lørdag d. 8. og søndag d. 9.august 2015. Søndag d. 9. August 2015. Hopper: 3- års 4- års 5- års samt ældre. Vallak

Kåringsklasser lørdag d. 8. og søndag d. 9.august 2015. Søndag d. 9. August 2015. Hopper: 3- års 4- års 5- års samt ældre. Vallak Frederiksborg Hesteavlsforening Sjælland Indbyder til Kåring og championat 2015 på Hovmarkens Ridecenter Slagelse Landevej 34, Gyldenholm, 4200 Slagelse 8.- 9. August 2015 med stor fest lørdag aften. Kåringsklasser

Læs mere

DAGSORDEN BESTYRELSESMØDE 23/10 2010 Tilstede: Niels Jørgen Andersen, Jytte Madsen, Fritz Hansen, Lotte Dahlin, Kirstine Rasmussen, Louise Nielsen

DAGSORDEN BESTYRELSESMØDE 23/10 2010 Tilstede: Niels Jørgen Andersen, Jytte Madsen, Fritz Hansen, Lotte Dahlin, Kirstine Rasmussen, Louise Nielsen DAGSORDEN BESTYRELSESMØDE 23/10 2010 Tilstede: Niels Jørgen Andersen, Jytte Madsen, Fritz Hansen, Lotte Dahlin, Kirstine Rasmussen, Louise Nielsen Afbud: Sisse Dahlin, Bernice Nielsen Godkendelse af referat

Læs mere

Uden for bestyrelsen har vi Fritz Hansen som kasserer og da han samtidig er suppleant er han med til en del bestyrelsesmøder.

Uden for bestyrelsen har vi Fritz Hansen som kasserer og da han samtidig er suppleant er han med til en del bestyrelsesmøder. AVLSFORENINGEN FOR NEW FOREST PONYER I DANMARK ÅRSBERETNING 2016-2017 Årsberetning: Et år er gået siden sidste generalforsamling i Ringsted. Sidste år sagde jeg at året var gået hurtigt det synes jeg også

Læs mere

måde at håndtere hestene på. I 1994 tog disse venner, Laila Roshmann og hendes mand, os med til Tyskland, idet vi gerne ville købe en hoppeplag af

måde at håndtere hestene på. I 1994 tog disse venner, Laila Roshmann og hendes mand, os med til Tyskland, idet vi gerne ville købe en hoppeplag af Stutteri Dallas v/tine & Jens Daigaard Grundlagt på ejendommen i Læborg, som naboerne kaldte "Lille Dallas", derfor nærliggende med navnet, da stutteriets heste skulle navngives. I 1993 købte vi vores

Læs mere

Dansk Oldenborg Avl Eliteskue Vilhelmsborg. d.12. august 2017

Dansk Oldenborg Avl Eliteskue Vilhelmsborg. d.12. august 2017 Dansk Oldenborg Avl Eliteskue Vilhelmsborg Bedervej 101, 8320 Mårslet d.12. august 2017 Al færdsel på og ved udstillingsområderne er på eget ansvar. Arrangørerne påtager sig intet ansvar for skader, tyveri

Læs mere

Vedtægter for Avlsforeningen Den Jydske Hest

Vedtægter for Avlsforeningen Den Jydske Hest Vedtægter for Avlsforeningen Den Jydske Hest 1 Avlsforeningen Den Jydske Hest har hjemsted hos den til enhver tid siddende formand. 2 Avlsforeningens formål er at fremme og støtte avlen og interessen for

Læs mere

Generalforsamling på Middelfart Ridecenter d. 28. Februar 2015 Dansk Oldenborg Avl

Generalforsamling på Middelfart Ridecenter d. 28. Februar 2015 Dansk Oldenborg Avl Generalforsamling på Middelfart Ridecenter d. 28. Februar 2015 Dansk Oldenborg Avl Formanden startede med at byde forsamlingen velkommen til Dansk Oldenborg Avls Generalforsamling på Middelfart Ridecenter.

Læs mere

Hoppekåring. Hvorfor og hvordan?

Hoppekåring. Hvorfor og hvordan? Hoppekåring Hvorfor og hvordan? Af Karina Christiansen Avlskonsulent for Dansk Varmblod Hvert år er der mange nye avlere, som skal udstille hopper for første gang. Som ny kan det være svært at finde rundt

Læs mere

Dansk Oldenborg Avl. Eliteskuet 2015 Lørdag d. 25-7/2015. På Middelfart Ridecenter, Røjlevej 30, 5500 Middelfart

Dansk Oldenborg Avl. Eliteskuet 2015 Lørdag d. 25-7/2015. På Middelfart Ridecenter, Røjlevej 30, 5500 Middelfart Dansk Oldenborg Avl Eliteskuet 2015 Lørdag d. 25-7/2015 På Middelfart Ridecenter, Røjlevej 30, 5500 Middelfart Velkommen Vi byder hermed Jer alle hjertelig velkommen til Eliteskuet 2015. Vi, i Dansk Oldenborg

Læs mere

Velkommen til Generalforsamling 2014

Velkommen til Generalforsamling 2014 Velkommen til Generalforsamling 2014 Hvor skal vi hen du Her og nu På sigt Bestyrelsens idé grundlag til et fælles afsæt for fremtiden i Avlsforeningen for Shetlandsponyer i Danmark Det handler altsammen

Læs mere

Hoppekåring og sommerstævne 2019

Hoppekåring og sommerstævne 2019 Hoppekåring og sommerstævne 2019 Årets hoppekåring og sommerstævne blev afviklet i weekenden d. 29.-30. juni. En weekend med strålende vejr De senere år har der været flest hopper til kåring på Sjælland,

Læs mere

Hingstekåringsregler

Hingstekåringsregler Hingstekåringsregler 19.03.2017 1 Selektion Selektionen af hingste består af afstamningsvurdering, eksteriørbedømmelse, materialprøve og afkomsvurdering. 2 Afstamningskrav m.m. Stk. 1 Hingsten skal opfylde

Læs mere

REFERAT BESTYRELSESMØDE D: 5.2.11 HOS LOTTE

REFERAT BESTYRELSESMØDE D: 5.2.11 HOS LOTTE REFERAT BESTYRELSESMØDE D: 5.2.11 HOS LOTTE Tilstede: Niels Jørgen Andersen, Jytte Madsen, Sisse Dahlin, Liselotte Månsson, Lotte W. Dahlin og Louise Nielsen Afbud: Kirstine Rasmussen, Benice Nielsen Godkendelse

Læs mere

Referat af Generalforsamling 14/11 2009 Ølby Center, Køge.

Referat af Generalforsamling 14/11 2009 Ølby Center, Køge. Referat af Generalforsamling 14/11 2009 Ølby Center, Køge. Der var mødt 36 stemmeberettigede medlemmer. 1. Valg af dirigent og stemmetællere. Klara Hoffritz valgt som Dirigent. Inga Nielsen og Gert Padetzski

Læs mere

REFERAT AF TEMAMØDE D.26.03.11 I ODENSE

REFERAT AF TEMAMØDE D.26.03.11 I ODENSE REFERAT AF TEMAMØDE D.26.03.11 I ODENSE Antal fremmødte medlemmer: 12+5 børn. Repræsentanter fra regionsbestyrelserne: Lotte(reg.3), Kirstine(reg.1), Aage, Hanne, Christina og Fritz(reg. 2) Hovedbestyrelsesmedlemmer:

Læs mere

Så blev kåringen overstået. Det blev til 23 kåringsdyr og 13 plage, der blev fremvist. En god lang dag!

Så blev kåringen overstået. Det blev til 23 kåringsdyr og 13 plage, der blev fremvist. En god lang dag! Kåringstid! Så blev kåringen overstået. Det blev til 23 kåringsdyr og 13 plage, der blev fremvist. En god lang dag! Avlscertifikater fra Belgien er ankommet, og der lægges sidste hånd på kåringsbeviserne,

Læs mere

Hoppekåring Hoppekåring og sommerstævne 2016

Hoppekåring Hoppekåring og sommerstævne 2016 Hoppekåring 2016 Hoppekåring og sommerstævne 2016 Årets hoppekåring og sommerstævne blev afviklet i weekenden d. 25.-26. juni. En weekend med vores altid smukke trakehnere og i år med nogenlunde vejr bortset

Læs mere

Dansk Oldenborg Avl. Eliteskue 2014. Middelfart Ridecenter, Røjlevej 30, 5500 Middelfart

Dansk Oldenborg Avl. Eliteskue 2014. Middelfart Ridecenter, Røjlevej 30, 5500 Middelfart Dansk Oldenborg Avl Eliteskue 2014 Middelfart Ridecenter, Røjlevej 30, 5500 Middelfart Indholdsfortegnelse Velkommen... 3 Officials... 5 Tidsplan... 7 Sygekåring... 9 Føl... 12 2-års hopper... 13 5-års

Læs mere

Generalforsamling 02.02.2013

Generalforsamling 02.02.2013 Generalforsamling 02.02.2013 Middelfart Ridecenter, Røjlevej 30, 5500 Middelfart DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent og stemmetællere. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af revideret regnskab 4. Virksomhedsplan

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE 23. SEPTEMBER 2018

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE 23. SEPTEMBER 2018 REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE 23. SEPTEMBER 2018 Til stede: Mette Andersen, Belinda B. Carlsen, Birgitte Eiersted, Heidi Laursen, Charlotte Eichel Larsen, Zuzette Kraft. Fraværende: Henrik Amby og Betina

Læs mere

Weekendens hoppekåring var måske ikke med det højeste deltagerantal, men det var kvaliteten så i fuldt mål.

Weekendens hoppekåring var måske ikke med det højeste deltagerantal, men det var kvaliteten så i fuldt mål. Weekendens hoppekåring var måske ikke med det højeste deltagerantal, men det var kvaliteten så i fuldt mål. Vi lagde ud i Ringsted, hos Team Cape, lørdag 23. juni og her var tilmeldt 9 hopper, som alle

Læs mere

Generalforsamling i Herlufmaglehallen fredag den 8. februar 2013

Generalforsamling i Herlufmaglehallen fredag den 8. februar 2013 Generalforsamling i Herlufmaglehallen fredag den 8. februar 2013 Formanden bød velkommen. Som stemmetællere valgtes Jens Marcher og Lars Andersen, som dirigent Anders Høgh Hansen. Anders takkede for valget

Læs mere

Program for Hesteudstillingen Fredag den 14. juni 2019

Program for Hesteudstillingen Fredag den 14. juni 2019 TIDSPROGRAM HESTE 2019 Fredag den 14. juni 2019 08.00 Dyrskuet åbner 18.00 Dyrskuet lukker, på gensyn i morgen STORE RING 08.00 11.30 Bedømmelse af Heste 12.00 12-30 Officiel åbningsceremoni ved Borgmester

Læs mere

Dansk Oldenborg Avl. Regnskab 2014 & Budget 2015

Dansk Oldenborg Avl. Regnskab 2014 & Budget 2015 Regnskab 2014 & Budget 2015 Årsrapporten er fremlagt på foreningens ekstraordinære generalforsamling: Brønderslev, den / 2015 Pernille Mortensen Kasserer Ovenstående regnskab for 2014 er gennemgået og

Læs mere

Referent: Referat. Godkendelse af referat: Forrige referat blev godkendt. Fremover skal referatet godkendes inden for en uge, efter det er sendt ud.

Referent: Referat. Godkendelse af referat: Forrige referat blev godkendt. Fremover skal referatet godkendes inden for en uge, efter det er sendt ud. Bestyrelsesmøde Dansk PRE Avlsforening Dato: 12. juli 2015 Tid: Kl. 12.00 Sted: Maybritt Rønn Møde indkaldt af: Nanna Lyholm Mødetype: Bestyrelsesmøde Ansvarlig for udstyr: Ordstyrer: Referent: Nanna Lyholm

Læs mere

FREDERIKSBORG HESTEAVLSFORENINGEN

FREDERIKSBORG HESTEAVLSFORENINGEN 1 FREDERIKSBORG HESTEAVLSFORENINGEN Indhold Kapitel 1 Foreningens navn, hjemsted og formål... 3 1 Navn og hjemsted... 3 2 Formål... 3 Kapitel 2 Foreningens medlemmer, kontingent... 4 3 Medlemmer... 4 4

Læs mere

Hingstekåring og uofficiel DM for trakehnere

Hingstekåring og uofficiel DM for trakehnere Hingstekåring og uofficiel DM for trakehnere To fantastiske dage i Middelfart, med trakehnerhingste og rideheste i høj kvalitet er veloverstået. Trakehner-hingstekåringen havde i år indtaget en hel ny

Læs mere

HB MØDE 30/ Vi vil alle have udvikling, men er vi klar til den nødvendige forandring

HB MØDE 30/ Vi vil alle have udvikling, men er vi klar til den nødvendige forandring HB MØDE 30/4-2013 Vi vil alle have udvikling, men er vi klar til den nødvendige forandring Kontingenterne går kun NED I 2010 solgte vi kontingenter for 5.2 MIO I 2013 kommer vi måske til at sælge kontingenter

Læs mere

Resultater. Hoppekåring - føl-/plagskue Hovmarkens Ridecenter, Slagelse 25. juni 2015

Resultater. Hoppekåring - føl-/plagskue Hovmarkens Ridecenter, Slagelse 25. juni 2015 Resultater Hoppekåring - føl-/plagskue Hovmarkens Ridecenter, Slagelse 25. juni 2015 3-årige renavlede hopper (88-100 % oldenborgafstamning) 3 Manulita Lorenzo Bedsted Mozart 9-8-8-9 8-8 9-9-8 9 4 Jorundal

Læs mere

Hingstekåringsregler 2019

Hingstekåringsregler 2019 10.01.2019 Hingstekåringsregler 2019 Tekst markeret med rød skrift udgår. Tekst markeret med grøn skrift er ny. Tekst markeret med lilla skrift er forklaringer til medlemmerne om de opdateringer, som AU

Læs mere

Dansk Oldenborg Avl ELITESKUE Søndag d. 31. juli 2016 Middelfart Ridecenter, Røjlevej 30, 5500 Middelfart.

Dansk Oldenborg Avl ELITESKUE Søndag d. 31. juli 2016 Middelfart Ridecenter, Røjlevej 30, 5500 Middelfart. Dansk Oldenborg Avl ELITESKUE Søndag d. 31. juli 2016 Middelfart Ridecenter, Røjlevej 30, 5500 Middelfart. Bestyrelsen vil hermed gerne byde velkommen til Eliteskue i Dansk Oldenborg Avl. Vi håber at alle

Læs mere

Invitation til Oktobershow

Invitation til Oktobershow Invitation til Oktobershow Lørdag d. 27. Oktober 2012 Vi gentager succesen fra sidste år, og vil hermed intivere alle til Oktobershow, vi har valgt denne gang at invitere shetlænderfolket med. Showet finder

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

JUBILÆUMS KÅRING & SHOW

JUBILÆUMS KÅRING & SHOW JUBILÆUMS KÅRING & SHOW 1964-2014 FYN D. 2. og 3. AUGUST AVLSFORENINGEN FOR CONNEMARAPONYER I DANMARK Maj 2014 Avlsforeningen for Connemaraponyer i Danmark inviterer hermed til JUBILÆUMS KÅRING & SHOW

Læs mere

AVLSFORENINGEN FOR NEW FOREST PONYER I DANMARK ÅRSBERETNING

AVLSFORENINGEN FOR NEW FOREST PONYER I DANMARK ÅRSBERETNING AVLSFORENINGEN FOR NEW FOREST PONYER I DANMARK ÅRSBERETNING 2017-2018 Årsberetning: Velkommen til jer alle. I en verden, hvor der er så mange tilbud, så er det dejligt at, hver og en af jer er kommet til

Læs mere

Fjordhesten Danmark. Bestyrelsesmøde. Lørdag den 7. april kl. 10.00 på Fangel Kro

Fjordhesten Danmark. Bestyrelsesmøde. Lørdag den 7. april kl. 10.00 på Fangel Kro Bestyrelsesmøde Lørdag den 7. april kl. 10.00 på Fangel Kro Deltagere: Flemming Strange-Hansen, Kasper Hansen, Kasper Glibstrup, Merete W. Jakobsen, Sidsel Marie Jensen, Gert Skov Henriksen, Thomas Lorentz-Petersen.

Læs mere

Kom godt i gang. med Dansk Varmblod

Kom godt i gang. med Dansk Varmblod Kom godt i gang med Dansk Varmblod 1 Kom godt i gang med Dansk Varmblod Af Karina Christiansen Avlskonsulent for Dansk Varmblod Velkommen i Danmarks største hesteavlsforbund, Dansk Varmblod. Forbundet

Læs mere

Fjordhestens Venner Kronjylland. Medlemsinformation

Fjordhestens Venner Kronjylland. Medlemsinformation Fjordhestens Venner Kronjylland Medlemsinformation Marts 2014 Redaktion: Bestyrelsen og Lisbeth Pedersen (landevejen@fiber.dk) Forsidefoto: Lena Trab Siden sidst Generalforsamling den 7. februar i Gjesinghus

Læs mere

Vejledende retningslinier for fremvisning ved Knabstrupperforeningen for Danmarks arrangementer.

Vejledende retningslinier for fremvisning ved Knabstrupperforeningen for Danmarks arrangementer. Vejledende retningslinier for fremvisning ved Knabstrupperforeningen for Danmarks arrangementer. For at opnå en ensartet fremvisning og dermed vurdering fra plads til plads og fra år til år er efterfølgende

Læs mere

Dansk P.R.E. Avlsforening bestyrelsesmøde Søndag den 6. maj 2018 kl i Glamsbjerg

Dansk P.R.E. Avlsforening bestyrelsesmøde Søndag den 6. maj 2018 kl i Glamsbjerg Dansk P.R.E. Avlsforening bestyrelsesmøde Søndag den 6. maj 2018 kl. 12.00 i Glamsbjerg Tilstede: Birgitte, Heidi, Belinda,, Hanne og Tine. Ninette pr telefon og Anna dele af mødet pr. telefon. Ikke til

Læs mere

Dansk Varmblods HINGSTEKÅRING 2014 den marts i Messecenter Herning PROPOSITIONER. for Præsentationsklasser Dressurklasser Springklasser

Dansk Varmblods HINGSTEKÅRING 2014 den marts i Messecenter Herning PROPOSITIONER. for Præsentationsklasser Dressurklasser Springklasser Dansk Varmblods HINGSTEKÅRING 2014 den 6.-9. marts i Messecenter Herning PROPOSITIONER for Præsentationsklasser Dressurklasser Springklasser Klasserne er åbne for DANSKE VARMBLOD heste, kårede hingste

Læs mere

Invitation til Oktobershow

Invitation til Oktobershow Invitation til Oktobershow Lørdag den 4. Oktober 2014 Sidste års Oktobershow for både Welsh- og shetlandsponyer var igen en kæmpe succes, og derfor har vi i år fornøjelsen af at invitere jer til endnu

Læs mere

VEDTÆGTER DANSK SPORTS PONYAVL. Et Forbund For Ponyer & Fremtiden

VEDTÆGTER DANSK SPORTS PONYAVL. Et Forbund For Ponyer & Fremtiden VEDTÆGTER 2019 DANSK SPORTS PONYAVL Et Forbund For Ponyer & Fremtiden Forord Tankerne med DSP er i korte træk, at avle en dansk ridepony. Der findes ikke i Danmark noget Avlsforbund for en ridehest i en

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Dansk Sports Ponyavl

Referat fra generalforsamling i Dansk Sports Ponyavl Referat fra generalforsamling i Dansk Sports Ponyavl lørdag den 16. februar 2019 i Birkum Forsamlingshus, Ørbækvej 713, 5220 Odense Ø. DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent og stemmetællere 2. Formandens beretning

Læs mere

Avlsforeningen Den Jydske Hest

Avlsforeningen Den Jydske Hest Referat af bestyrelsesmøde den 7. februar 2012. Avlsforeningen Afbud fra Anna og Helle HT Referat godkendt, men ikke lagt på hjemmesiden. Hingstekåring: Godt med fælles oprangering til sidst. Godt der

Læs mere

Avlsprogram for Frederiksborgracen

Avlsprogram for Frederiksborgracen Avlsprogram for Frederiksborgracen Frederiksborgracen er en af verdens ældste stambogsførte hesteracer. Frederiksborg Hesteavlsforeningen er stiftet den 1. januar 1977 og er EU-godkendt som moderforbund

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, onsdag, den 16. nov. 2011 i Fakse Ulla Vest bød velkommen til de godt 36 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Holbæk, Guldborgsund, Vordingborg, Nykøbing

Læs mere

Kåring 2012. Yderligere oplysninger vil løbende blive offentliggjort på foreningens hjemmeside www.haflinger.dk.

Kåring 2012. Yderligere oplysninger vil løbende blive offentliggjort på foreningens hjemmeside www.haflinger.dk. Kåring 2012 Årets kåring afholdes d. 25. 26. august på Billund Sportsrideklub, Løvlundvej 4, 7190 Billund. Årets kåring bliver det største haflingerarrangement i Danmark til dato. I samarbejde med Haflinger

Læs mere

Dagsorden til Generalforsamlingen 2019

Dagsorden til Generalforsamlingen 2019 Dagsorden til Generalforsamlingen 2019 1. Indvielse af den nye fane Preben Kosiara Fra Danmarks samfundet var inviteret. Niels I slog 1. søm i for Dronningen. Niels Bech slog 2. søm i for fædrelandet Preben

Læs mere

Invitation til Welsh Kåring 2. 3. august 2014 på Dorthealyst

Invitation til Welsh Kåring 2. 3. august 2014 på Dorthealyst Invitation til Welsh Kåring 2. 3. august 2014 på Dorthealyst Medlemmer af Welsh Pony & Cob Avlen i Danmark inviteres hermed til årets kåringsweekend den 2.-3. august på Dorthealyst, Knabstrup, 4440 Mørkøv.

Læs mere

Vognmandsgårdens nyheder 2010

Vognmandsgårdens nyheder 2010 Vognmandsgårdens nyheder 2010 24.12.2010 Vi vil gerne ønske alle en GLÆDELIG JUL SAMT ET LYKKEBRINGENDE NYTÅR. 03.11.2010 Iår fik vi for første gang registreret føl i Tyskland. Det var en særdeles positiv

Læs mere

Stambogsføring - AU s forslag til GF 2016 Fjordhesten Danmarks Register

Stambogsføring - AU s forslag til GF 2016 Fjordhesten Danmarks Register Stambogsføring - AU s forslag til GF 2016 Fjordhesten Danmarks Register 2016-2017 Meget tidligt i foreningsåret 2015-2016 besluttede vi i avlsudvalget (AU) at vi efter den travle udstillingssæson skulle

Læs mere

Det Fynske Dyrskue 2016

Det Fynske Dyrskue 2016 Det Fynske Dyrskue 2016 Der blev i år udstillet 15 jydske heste og 2 samlinger. Hingst: Holger, 2 år, fra Martin Petersen, 22 point. Hopper, der foler i udstillingsåret - i oprangeringsorden: Alberte fra

Læs mere

REGISTRERINGS- & KÅRINGSREGLEMENT 26. januar 2013

REGISTRERINGS- & KÅRINGSREGLEMENT 26. januar 2013 REGISTRERINGS- & KÅRINGSREGLEMENT 26. januar 2013 1. Indledning A. Stambogen er opdelt i et hovedafsnit i klasse A, B og C samt et bilag hertil opdelt i F1, F2 og F3. Der er et X-afsnit for vallakker samt

Læs mere

Invitation til Oktobershow

Invitation til Oktobershow Invitation til Oktobershow Lørdag den 3. Oktober 2015 De seneste års Oktobershows for både Welsh- og shetlandsponyer har været en kæmpe succes, og derfor har vi igen i år fornøjelsen af at invitere jer

Læs mere

KÅRING & SHOW 2015 BORNHOLM D. 1. AUGUST SJÆLLAND D. 2. AUGUST AVLSFORENINGEN FOR CONNEMARAPONYER I DANMARK

KÅRING & SHOW 2015 BORNHOLM D. 1. AUGUST SJÆLLAND D. 2. AUGUST AVLSFORENINGEN FOR CONNEMARAPONYER I DANMARK KÅRING & SHOW 2015 BORNHOLM D. 1. AUGUST SJÆLLAND D. 2. AUGUST AVLSFORENINGEN FOR CONNEMARAPONYER I DANMARK Hermed inviterer Connemaraforeningen til: KÅRING & SHOW D. 1. AUGUST PÅ BORNHOLM D. 2. AUGUST

Læs mere

Regler for deltagelse i DANSK SPORTSPONY AVLSCHAMPIONAT 2012 FOR 4-, 5-, 6- OG 7-ÅRS PONYER AVLSKLASSE FOR 8-ÅRS OG ÆLDRE PONYER MEDALJERIDNING

Regler for deltagelse i DANSK SPORTSPONY AVLSCHAMPIONAT 2012 FOR 4-, 5-, 6- OG 7-ÅRS PONYER AVLSKLASSE FOR 8-ÅRS OG ÆLDRE PONYER MEDALJERIDNING Regler for deltagelse i DANSK SPORTSPONY AVLSCHAMPIONAT 2012 FOR 4-, 5-, 6- OG 7-ÅRS PONYER AVLSKLASSE FOR 8-ÅRS OG ÆLDRE PONYER MEDALJERIDNING Alle ponyer fra ponyavlsforbund under Videncenter Landbrug

Læs mere

Hoppekåringen startede som sædvanligt hos Team Cape i Ringsted, hvor 8 hopper var tilmeldt 7 stillede til kåring.

Hoppekåringen startede som sædvanligt hos Team Cape i Ringsted, hvor 8 hopper var tilmeldt 7 stillede til kåring. Hoppekåring 2017 Så er årets hoppekåring overstået og det var ikke mange 3 års hopper der stillede til kåring, 6 stk. i alt. Vi ved, at der kommer flere ved årets følbedømmelsestur hopper, som af en eller

Læs mere

Love, vedtægter. Regler TRAKEHNER-AVLSFORBUNDET I DANMARK

Love, vedtægter. Regler TRAKEHNER-AVLSFORBUNDET I DANMARK Love, vedtægter og Regler for TRAKEHNER-AVLSFORBUNDET I DANMARK Stiftet 8. oktober 1971. Februar 2012 1 Indeks Vedtægter 1 Navn og hjemsted...3 2 Formål...3 3 Medlemskab...3 4 Anmodning om medlemskab...3

Læs mere

Propositioner for SHETTIVAL 13.-14. & 15. juli 2007 på Horsens Dyrskueplads

Propositioner for SHETTIVAL 13.-14. & 15. juli 2007 på Horsens Dyrskueplads Propositioner for SHETTIVAL 13.-14. & 15. juli 2007 på Horsens Dyrskueplads Generelle bestemmelser Hvor Showet afholdes på Horsens Dyrskueplads, Hattingvej 2, Horsens. Danmark Hvem kan udstille Alle ISPC-lande

Læs mere

43 hundetosser samlet til flatcoated sommertræf

43 hundetosser samlet til flatcoated sommertræf 43 hundetosser samlet til flatcoated sommertræf Årets flatcoated sommertræf blev afholdt ved Jens Peter og Anette Larsen, i Arden. Tilslutningen var i år rigtig høj, og trods mindre lovende vejrudsigter

Læs mere

Kære medlemmer. 9. marts 2011. Tilbageblik på de seneste begivenheder!

Kære medlemmer. 9. marts 2011. Tilbageblik på de seneste begivenheder! Kære medlemmer 9. marts 2011 Tilbageblik på de seneste begivenheder! Der blev afholdt julearrangement hos NKG Miniatures i Ll. Skensved den 12. december 2010. Det blev en stor succes med ca. 25 fremmødte.

Læs mere

PROGRAM FOR LØRDAG DEN 7. SEPTEMBER 2019

PROGRAM FOR LØRDAG DEN 7. SEPTEMBER 2019 PROGRAM FOR LØRDAG DEN 7. SEPTEMBER 2019 TID RING I SHETLANDSKUE RING 6 HAL 8 RING 8 MESSETELTET RING 9 MOUNTED GAMES Youngsters Cup ØVRIGE AKTIVITETER Se kort for placering 08.00-09.00 Kl. 9.30 Bedømmelse

Læs mere

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 36. årgang nr. 2 November 2009. Dyb koncentration på Eksperimentariet i forbindelse med 100-kroners turen

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 36. årgang nr. 2 November 2009. Dyb koncentration på Eksperimentariet i forbindelse med 100-kroners turen Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 36. årgang nr. 2 November 2009 Dyb koncentration på Eksperimentariet i forbindelse med 100-kroners turen 2 Hjemstavns Folkedanserne på Frederiksberg Hjemstavns Folkedanserne

Læs mere

Championat for Fjordheste

Championat for Fjordheste Championat for Fjordheste Formål Formålet er at fremme brugen af vore Fjordheste, avlsheste såvel som sportsheste, samt at hjælpe til en større forståelse af sammenhængen mellem avl og sport (bevægelse,

Læs mere

Referent: Charlotte Eichel Larsen, Maybritt Rønn, Mette Andersen, Anette Thestrup, Morten Nedergaard Andersen, Britt Hansen og Nanna Lyholm.

Referent: Charlotte Eichel Larsen, Maybritt Rønn, Mette Andersen, Anette Thestrup, Morten Nedergaard Andersen, Britt Hansen og Nanna Lyholm. Bestyrelsesmøde Dansk PRE Avlsforening Dato: 11. oktober 2015 Tid: Kl. 12.00 Sted: Anette Thestrup Møde indkaldt af: Nanna Lyholm Mødetype: Bestyrelsesmøde Ansvarlig for udstyr: Ordstyrer: Referent: Nanna

Læs mere

ØDBH's Aktivitetskalender 2019

ØDBH's Aktivitetskalender 2019 Formand: Næstformand: Kasserer: Bestyrelsen for ØDBH 2019 Kurt Andersen Vollerup Gårde 7 4200 Slagelse Tlf. 5854 5076 / 2218 8940 E-mail: belgier_ka@yahoo.dk Søndermarken 8, Rosted 4200 Slagelse Tlf. 2990

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE FOR REGLER FOR AVLSFORENINGEN FOR DARTMOOR PONYER I DANMARK

INDHOLDSFORTEGNELSE FOR REGLER FOR AVLSFORENINGEN FOR DARTMOOR PONYER I DANMARK INDHOLDSFORTEGNELSE FOR REGLER FOR AVLSFORENINGEN FOR DARTMOOR PONYER I DANMARK Side Moderforbundet, Dartmoor Pony Society... 2 Regler for registrering i Avlsforeningen for Dartmoorponyer i Danmark...

Læs mere

FØLSKUE Søndag den 4. September 2016

FØLSKUE Søndag den 4. September 2016 FØLSKUE Søndag den 4. September 2016 TID OG STED Følskuet afholdes d. 4. september 2016 i forbindelse med Hesten i Fokus På Skive Trav, Flyvej 2, 7800 Skive og Skive Rideklub, Flyvej 18, 7800 Skive Info

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE 26. JANUAR 2014 HOS LENE LANGE OG FRITZ HANSEN, ODENSE N

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE 26. JANUAR 2014 HOS LENE LANGE OG FRITZ HANSEN, ODENSE N REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE 26. JANUAR 2014 HOS LENE LANGE OG FRITZ HANSEN, ODENSE N Fremmødte: Afbud: Referent: Asge Nilsson, Ole Jensen, Ole Wienecke, Lene Jacobsen Liselotte Månsson, Camilla Holm-Nielsen

Læs mere

AKTIVITETSKALENDER 2014

AKTIVITETSKALENDER 2014 Formand: Bestyrelsen for ØDBH 2014 Kurt Andersen Vollerupgårde 7 4200 Slagelse Tlf. 5854 5076 / 2218 8940 Email: belgier_ka@yahoo.dk ØDBH s AKTIVITETSKALENDER 2014 Næstformand: Kasserer: Bestyrelsesmedlemmer:

Læs mere

Dansk Oldenborg Avl. Hingstekåring Middelfart 6. februar 2016

Dansk Oldenborg Avl. Hingstekåring Middelfart 6. februar 2016 Dansk Oldenborg Avl Hingstekåring 2016 Middelfart 6. februar 2016 Velkommen Velkommen - igen glæder vi os til at se jer alle til hingstekåring 6. februar 2016, i Middelfart Ridecenter, Røjlevej 30, 5500

Læs mere

Invitation til Oktobershow

Invitation til Oktobershow Invitation til Oktobershow Lørdag den 5. Oktober 2013 Sidste års Oktobershow for både Welsh- og shetlandsponyer var en kæmpe succes, og derfor har vi igen i år fornøjelsen af at invitere jer til Oktobershow.

Læs mere

velkommen til Generalforsamling 2012 Region 2

velkommen til Generalforsamling 2012 Region 2 Dansk rideheste avlsforbund velkommen til Generalforsamling 2012 Dansk rideheste avlsforbund Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Valg af 4 stemmetællere. 3. Bestyrelsens beretning om regionens (områdets)

Læs mere

Palomino Sportsheste Avlsforbundet

Palomino Sportsheste Avlsforbundet Palomino Sportsheste Avlsforbundet 2010 I skrivende stud nærmer vi os julen med hvad dertil høre, vores heste nyder at komme på stald lige inden mørkets frembrud og hygger sig i den lune stald. Bestyrelsen

Læs mere

Charlotte Eichel Larsen, Maybritt Rønn, Mette Andersen, Anette Thestrup, Morten Nedergaard Andersen, Britt Hansen og Nanna Lyholm.

Charlotte Eichel Larsen, Maybritt Rønn, Mette Andersen, Anette Thestrup, Morten Nedergaard Andersen, Britt Hansen og Nanna Lyholm. Bestyrelsesmøde Dansk PRE Avlsforening Dato: 31 maj 2015 Tid: Kl. 12.00 Sted: Anette Thestrup Møde indkaldt af: Nanna Lyholm Mødetype: Bestyrelsesmøde Ansvarlig for udstyr: Ordstyrer: Referent: Nanna Lyholm

Læs mere

Formandens beretning 2017

Formandens beretning 2017 Velkommen til årets generalforsamling. Traditionen tro, starter vi med at høre lidt om det forgangne år og hvad der venter her i 2017. Igen i år tak til Peter, for at vi kan være her og senere når vi skal

Læs mere

Blå Gruppe. Grøn Gruppe

Blå Gruppe. Grøn Gruppe Rød Gruppe Motiveret af: Eva Ebbe, Region 1 Mette Staugaard, reg.5 Ulrik Frost, reg. 7 Preven Iversen, reg. 5 Sofie Englund, reg. 3 Pernille Jensen, reg 5 Bente Graasbøll, reg. 4 Hans M. Jørgensen, reg.

Læs mere

Avlsforeningen for New Forest Ponyer i Danmark

Avlsforeningen for New Forest Ponyer i Danmark Avlsforeningen for New Forest Ponyer i Danmark Referat af ordinær generalforsamling Lørdag den 16. november 2013 På adressen: Transportcenteret, DTC Torvet 20-22, Hornstrup, 7100 Vejle Med følgende dagsorden:

Læs mere

Imponerende Landsskue og imponerende Gaia

Imponerende Landsskue og imponerende Gaia Imponerende Landsskue og imponerende Gaia Et fantastisk Landsskue blev i år krydret med Miss Danmark titlen til Jørn Mikkelsens og Havdal Jerseys nr. 1444, Havdal Zuma Gaia, som forinden også havde vundet

Læs mere