Kaptajnsrapport - Junior EM 2013 Wroclaw, Polen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kaptajnsrapport - Junior EM 2013 Wroclaw, Polen"

Transkript

1 Kaptajnsrapport - Junior EM 2013 Wroclaw, Polen Kaptajnsrapporten skal give et samlet indtryk af præstationerne i Polen, set både fra spillerne, kaptajn og coachens synsvinkler. Formålet er at definere ting der var gode, og ting der var mindre gode, således at vi kan lære af vores erfaringer i kommende turneringer. Rapporten har været sendt ud til alle involverede for at få alle input med inden den offentliggøres. Holdet Holdet bestod af: Majka Bilde Peter Jepsen Signe Buus Thomsen Rasmus Rask Jepsen Dennis Bilde Emil Jepsen Stig Farholt (Coach) Morten Bilde (Kaptajn) Desuden havde vi et support team med bestående af to madmødre, en fotograf og en tolk. Forberedelser Vores forberedelser var (igen) præget af at det var svært at koordinere kalendere. Det viser blot at det er vigtigt at få fastlagt træningskalenderen i god tid (efteråret), samt at alle spillere er indstillet på at prioritere de dato'er der er aftalt. På trods af dette lykkedes det at få gennemført et rimeligt træningsprogram med en del live træning, så alt i alt må forberedelserne siges at have været acceptable. Et ønske fra kaptajnen bliver opfyldt, hvis spillerne ville gøre mere for at forbedre individuelle færdigheder og bruge tid på at (melde)træne sammen med makker. Forberedelserne fungerede som følger - Almindelig bridgetræning De enkelte par var selv ansvarlige for at deltage i den ugentlige træning på BBO (tirsdag aften), samt for at meldetræne 2 timer pr. uge på BBO. Derudover trænede parrene selv mere eller mindre intensivt hen over foråret. - De bløde værdier I år forsøgte vi os med Stig Farholt som Coach, med specielt fokus på selvtillid og de bløde værdier.

2 Fint formuleret i vores kampråb (KYS Danmark, Koncentration, Ydmighed, Styrke). Stig definerede et værdigrundlag for holdet, som vi forsøgte at leve op til under forberedelser og turnering. - Kost, motion og søvn Igen havde vi fokus på kost/motion/søvn, og mit indtryk var at vores spillere generelt mødte op til EM i god form, passede deres søvn og spiste fornuftigt under turneringen. - Live træning i White House, Bonn og Åbent EM i Oostende Denne praktiske træning var ekstremt vigtig. Den lå meget tæt på EM, og spillerne fik vist at de kan spille lige op med mange gode åbenrække hold. Det stivede helt klart selvtilliden, og vi fik varmet op så vi var klar til at spille i Polen. For de fleste af spillerne er det et problem at de har for få spil "i blodet", og derfor er disse træningsturneringer ekstremt vigtige for os. Forventninger Vores forventninger til de enkelte par og spillere var de (for juniorholdene) sædvanlige: - Udnyt dine styrker - Lev op til holdets værdigrundlag - Bak op om makkers og dine holdmakkeres beslutninger Placeringsmæssigt lagde vi overliggeren ret højt, med forventningen om at vi ville være med i kampen om medaljer, og forventede at kvalificere os til VM (dvs. ende blandt de 6 første). Praktiske forhold Vi havde på forhånd ønsket at bo på spillestedet, for at have mindst mulig transport mellem spillested og værelser (mulighed for hvile). Dette var desværre ikke muligt, og vi blev sammen med mange af de øvrige hold indkvarteret på et student hostel ca. en km fra spillestedet. Dette var bestemt ikke optimalt, men heller ikke håbløst. Standarden på hotellet var ekstremt lav, men det tager juniorspillere heldigvis ikke så tungt. Vi spiste også samtlige måltider på hotel/spillested, hvilket giver meget ro i forhold til at skulle rundt på restaurant er for at spise. Vi var meget privilegerede ved at have vores to madmødre med, som sørgede for alt praktisk omkring holdet. Drikkevarer, mellemmåltider, tøjvask, medicin osv. Alt i alt var betingelserne for spillerne rigtig gode, og dette var medvirkende til at spillerne kunne fokusere på at spille bridge, og opnå et godt resultat. Turneringen Vi havde en målsætning om altid at stille med det bedst mulige hold. Altså ikke noget med at alle skulle spille lige meget. Der var super opbakning til dette fra alle spillere.

3 Vi have 2 par med som ikke før havde spillet U25, og derfor var vores strategi at Dennis og Emil skuille spille alle kampene, og de to andre som udgangspunkt skulle skiftes til at spille. Dette blev efter et par dage justeret således at Majka og Peter spillede mod de formodet stærkeste hold, mens Signe og Rasmus tog sig af de formodet svageste. Begrundelsen for dette var at det virkede som om Signe og Rasmus var bedst mod modstandere hvor de følte sig ovenpå, mens Peter og Majka s stil var mere neutral i forhold til modstandernes styrke. Der var 4 dage med 3 kampe, 4 med 2 kampe og 3 dage med 1 kamp. Vi startede godt, og alle par kom ind i en god rytme hvor de præsterede nogenlunde hvad vi kunne tillade os at håbe på. Vi undgik heldigvis den frygtede periode med 2-3 nederlag i træk, og var derfor aldrig helt ude i tovene, og resultatet blev en stabil holdindsats. Generelt var alle tre par stabile, og spillede solidt gennem hele turneringen. De fejl som man altid laver under en turnering blev håndteret flot, og vi havde stort set ikke nogen situationer hvor en fejl affødte usikkerhed eller skuffelse og dermed en ny fejl. Den eneste Krise vi oplevede var den næstsidste kamp mod Bulgarien. Her tabte vi stort og mistede vores medaljechancer. Dette skyldes primært at Bulgarerne (som ikke havde noget at spille for) spillede en succesfuld revolverbridge, og samtidig var vi uskarpe og dårlige i gættesituationerne. I denne kamp valgte vi også en forkert opstilling, og skulle have spillet med Signe og Rasmus i stedet for Peter og Majka. Men OK, kan vi forvente at vinde en kamp hvor Dennis går ned i en 3ut der bliver vundet ved det andet bord? Holdet rejste sig dog som forventet flot, og slog de Hollandske verdensmestre stort i den sidste kamp. Resultatet Resultatet var en flot 4. plads, som vi alle kan være meget stolte af. Det betyder samtidig at vi har kvalificeret os til VM i 2014 i Istanbul. I forhold til EM i 2011, hvor vi vandt bronze (med et mere rutineret hold), er det mit indtryk at standarden var væsentlig bedre her i Det sætter spillernes præstation yderligere i relief, og viser at man kan opnå gode resultater ved hårdt og dedikeret arbejde.

4 Hvorfor gik det som det gik Det gjorde det primært fordi alle spillede med større gejst og selvtillid end vi har set før. Når vi havde et dårligt spil var der ingen sure miner, hverken ved bordet eller senere. Vi tog bare næste spil og spillede det så godt som muligt. Der er heller ingen tvivl om at vores omend spæde og famlende forsøg på at ændre spillernes kost/søvn/alkohol vaner havde en betydning. Vi så ikke nogen af de sammenbrud vi så ofte har set på danske landshold, og præsterede en meget stabil indsats. Samtidig havde vi strammet yderligere op omkring søvn, kost og alkohol. Alle passede deres sengetid. Alle mødte til morgenmad mellem 8 og 830, og hele holdet var alkoholfrit. Altså teamspirit og fokus på næste opgave som de primære parametre. Det giver ingen mening at evaluere de enkelte spilleres eller pars indsats, da alle møder op med vidt forskellige forudsætninger. Vi kan konstatere at alle levede op til forventningerne og udnyttede sine styrker optimalt. Der er for mig ingen tvivl om at nogle af de ting vi har set med dette juniorhold med fordel kan gives videre til de øvrige landshold, som så vil kunne forbedre resultaterne væsentligt. Opsummering af parametre der var medvirkende til resultatet : - Opbakning til makker og holdmakkerne - Altid holdet frem for den enkelte - Gode kostvaner - Passende søvn - Ingen alkohol - Ro til at koncentrere os om bridge - Team spirit. Vi er af sted som et hold, agerer som et hold og spiller som et hold - Vi følger vores værdigrundlag Afslutningsvis fortjener holdet mest mulig ros. De har leveret en flot indsats, sikkert den bedste set af et dansk landshold endnu. Hvad kan vi gøre bedre? For selvfølgelig kan vi gøre det bedre. Vi var tæt på en medalje, og vi skylder os selv og bridge-danmark vores bud på hvorfor vi ikke har en medalje med hjem. Holdet lavede naturligvis en del tekniske fejl, og også nogle "tanketorsk".

5 For mig at se kan vi forbedre det rent bridgetekniske ved at de enkelte spillere tager deres svagheder (Nu, efter turneringen må vi godt tale om svagheder) alvorligt, og arbejder på at forbedre dem. Her taler vi om meldeteori, spilføringer og modspil. Alle spillere har svage punkter hvor vi i fællesskab kan sætte ind med forbedringer. "Tanketorsk" kan i sagens natur ikke forhindres, men jeg synes der var relativt få af slagsen, og føler ikke det var det store problem. Jeg er sikker på at vores gode betingelser er en vigtig årsag til de relativt få koncentrationssvigt vi oplevede. Kalender: Flere af spillerne har givet udtryk for frustration over at kalenderen var for sent ude, og at enkelte arrangement er blev aflyst med kort varsel. Kalenderen blev sendt rundt 20. september 2012, og det er nok svært at være tidligere ude end det. De arrangement er der blev aflyst blev det fordi nogle af spillerne på skoleholdet meldte afbud. Hvis vi vælger at køre fælles træningsforløb med skoleholdet frem til VM skal vi have commitment fra alle spillere. Forberedelser: individuelle færdigheder. Her har alle muligheden for at gøre en forskel. Ingen kan sige sig fri for at kunne forbedre færdigheder som spilfører og modspiller væsentligt, og det er noget man selv har ansvaret for. Meldetræning. Også her er der virkelig noget at komme efter. 2 timers meldetræning om ugen gør en kæmpe forskel, men igen er det kun jer selv der kan prioritere tiden. Få spillet nogle spil sammen med makker - rigtig mange spil. De bløde værdier. Hold fokus på dem, men nu er vi i gang og kan derfor prioritere andre ting højere. Afstemme forventninger omkring holdets indsats på alle områder. Kalender, træningsindsats mv. Under turneringen: Indkvartering. Vi SKAL bare bo på spillestedet næste gang. Lineup. Normalt har vi en plan for hvordan vi vil spille dagens kampe. Denne plan fraviges hvis Kaptajn/Coach har en fornemmelse af at et par er pausetrængende, eller et par selv siger at de gerne vil sidde over. Kaptajn/Coach har kun 15 minutter efter en kamp til at træffe denne beslutning (deadline for lineup), og derfor kan beslutninger om at ændre planen virke tilfældige/uovervejede på spillerne. Det er vigtigt at disse beslutninger begrundes overfor spillerne hurtigst muligt. Holdmøder. Vi tilstræbte at holde et dagens afslutningsmøde hver dag ca Hvis vi boede på spillestedet kunne dette møde holdes lidt tidligere, hvilket vil give spillerne mere luft. Forplejning. Det er vigtigt at vi har folk med til at tage sig af forplejning, så længe vi ønsker den standard vi havde i Polen. Hvis spillerne eller kaptajn/coach skal tage sig af det vil fokus risikere at flytte sig fra bridgen.

6 Opsummering Det er min opfattelse at vi er på rette ved med juniorlandsholdene, men for at tage det næste skridt kræver det endnu mere fokus og commitment fra både spillere og teamet omkring holdet. Det er jeg sikker på at vi nok skal få, og jeg glæder mig til at se resultatet til næste sommer. Jeg er glad for at vi kan vise bridgedanmark at junioreliten kan levere et seriøst stykke arbejde, og jeg håber at mange af de tiltag vi arbejder med efterhånden vil finde vej til de øvrige landshold, så vi også her kan få glæde af vores erfaringer.

Kaptajnsrapport - Junior VM 2014, Istanbul, Tyrkiet

Kaptajnsrapport - Junior VM 2014, Istanbul, Tyrkiet Kaptajnsrapport - Junior VM 2014, Istanbul, Tyrkiet Kaptajnsrapporten skal give et samlet indtryk af præstationerne i Tyrkiet, set både fra spillernes, kaptajnens og coachens synsvinkler. Formålet er at

Læs mere

Kaptajnsrapport U16 - Junior EM 2019 Stokke, Norge

Kaptajnsrapport U16 - Junior EM 2019 Stokke, Norge Kaptajnsrapport U16 - Junior EM 2019 Stokke, Norge Kaptajnsrapporten skal give et samlet indtryk af vores turnering i Stokke. Formålet er at påpege ting der var gode, og ting der var mindre gode, således

Læs mere

Kaptajnsrapport for Åben række landsholdet ved EM i Oostende.

Kaptajnsrapport for Åben række landsholdet ved EM i Oostende. Kaptajnsrapport for Åben række landsholdet ved EM i Oostende. Til deltagelse ved EM i Oostende deltog følgende på åben hold; Lauge Schäffer - Jonas Houmøller Kasper Konow - Michael Askgaard Dennis Bilde

Læs mere

2016 Damerapport EM Budapest

2016 Damerapport EM Budapest Danmarks Bridgeforbund Hørkær 32B DK 2730 Herlev Telefon +45 48 47 52 13 E-mail: dbf@bridge.dk 2016 Damerapport EM Budapest August 2016 Udarbejdet af Kirsten Steen Møller & Jacob Røn Side 1/9 Kaptajnsrapport

Læs mere

2016 Kaptajnsrapport. Udarbejdet af Bo Bilde. 28. juli 2016

2016 Kaptajnsrapport. Udarbejdet af Bo Bilde. 28. juli 2016 Danmarks Bridgeforbund Hørkær 32B DK 2730 Herlev Telefon +45 48 47 52 13 E-mail: dbf@bridge.dk 2016 Kaptajnsrapport 28. juli 2016 Udarbejdet af Bo Bilde Side 1/10 Denne rapport er skrevet af Bo Bilde som

Læs mere

Bruttotruppen Seniorrækken

Bruttotruppen Seniorrækken Bruttotruppen Seniorrækken Følgende par har meldt sig til bruttotruppen: Dorthe Schaltz Peter Schaltz H.C. Nielsen Knud-Aage Boesgaard Steen Schou Jørgen Hansen Niels Henriksen H.K.Sørensen Thomas Berg

Læs mere

Nyhedsbrev Til alle bridgespillere i Danmark

Nyhedsbrev Til alle bridgespillere i Danmark Nyhedsbrev Til alle bridgespillere i Danmark Danmarks Bridgeforbund Hørkær 32B DK 2730 Herlev Telefon +45 48 47 52 13 E-mail: dbf@bridge.dk Succes i Svendborg den nye Bridgeby Substitutter Landstræner

Læs mere

European Youth Cup Héviz, Ungarn maj 2016

European Youth Cup Héviz, Ungarn maj 2016 : Rejsebrev 6 Lørdag den 7. maj. Individuel finale dag! Der var lagt op til tre meget spændende individuelle finaler, hvor vi var sikre på minimum en medalje. Første mand på banen var Christoffer der skulle

Læs mere

Michael Hartvig. Kære medlemmer i Risskov Taekwondoklub,

Michael Hartvig. Kære medlemmer i Risskov Taekwondoklub, Michael Hartvig Fra: Risskov Taekwondo Klub [ChungMoo@klub-modul.dk] Sendt: 3. april 2013 11:17 Emne: Nyhedsbrev april 2013 Kære medlemmer i Risskov Taekwondoklub, Foråret ser langsomt ud til også at være

Læs mere

Veteran VM John Toudahl

Veteran VM John Toudahl Veteran VM 2012 - John Toudahl Det var igen en stor oplevelse at kunne deltage i et VM for veteraner. Der var omkring 3400 spillere fra 67 nationer med til mesterskaberne og som spillede 22.000 bordtenniskampe

Læs mere

Selvevaluering skoleåret 09/10 Unge Hjem, efterskolen i Århus

Selvevaluering skoleåret 09/10 Unge Hjem, efterskolen i Århus Selvevaluering skoleåret 09/10 Unge Hjem, efterskolen i Århus Plan og mål for udviklingsarbejdet. Skoleåret 09/10 er det første skoleår hvor selvevalueringsobjektet tager udgangspunkt i elevernes fysiske

Læs mere

World Archery Indoor Championships. Nimes, Frankrig 25. feb. 2. marts 2014

World Archery Indoor Championships. Nimes, Frankrig 25. feb. 2. marts 2014 REJSEBREV 4 Dette års indendørs Verdensmesterskab for junior/senior afholdes i og Danmark stiller med følgende Lørdag den 1. marts 2014. Igen stod Danmark overfor USA i en holdfinale og igen var det guldet

Læs mere

rekord og EM kravet klaret oven i. Stort tillykke til Danni, som i mine øjne nok var den største overraskelse af alle.

rekord og EM kravet klaret oven i. Stort tillykke til Danni, som i mine øjne nok var den største overraskelse af alle. WEC Holdet bestod af 5 løftere Danny Pedersen, Danni Iversen, Henrik Nielsen, Mathias Kristensen og Sune Bak, 2 trænere Bertel og Skotten samt dommer Helge Laursen. Dagen for stævnestart mødtes vi i Københavns

Læs mere

LANDSHOLDSBULLETIN NR 12

LANDSHOLDSBULLETIN NR 12 Udgivet den 20. oktober 2004 side 1 af 6 LANDSHOLDSBULLETIN NR 12 SIDEN SIDST Først og fremmest velkommen til en ny sæson. Det er længe siden sidst (sorry), men der har været travlt med EM i Malmö, EM

Læs mere

Nyhedsbrev Til alle bridgespillere i Danmark

Nyhedsbrev Til alle bridgespillere i Danmark Nyhedsbrev Til alle bridgespillere i Danmark Danmarks Bridgeforbund Hørkær 32B DK 2730 Herlev Telefon +45 48 47 52 13 E-mail: dbf@bridge.dk DM for Mixedhold Sundhedsundersøgelse Juniorlandshold til Nordiske

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Træner og leder: Niels Dall, Ole Gammelgaard, Jakob Freil, Gitte Karlshøj og Alan B. Grønkjær samt Team Danmark konsulent Nicolaj Holmboe.

Træner og leder: Niels Dall, Ole Gammelgaard, Jakob Freil, Gitte Karlshøj og Alan B. Grønkjær samt Team Danmark konsulent Nicolaj Holmboe. VM finder sted i Belek, Antalya i Tyrkiet i denne uge. Danmark stiller med dette hold: Compound Martin Damsbo Patrick Laursen Stephan Hansen Camilla Søemod Recurve Maja Jager Anne Marie Laursen Carina

Læs mere

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Turneringer udenfor er nu slut, og den kolde og mørke tid er over os, og jeg vil se lidt tilbage på 2013 i Silkeborg fodbold dommerklub.

Læs mere

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Sæsonen 2009/2010 nærmer sig nu hastigt afslutningen. Det har været en sæson med blandet følelser og jeg vil derfor i denne beretning over seniorernes

Læs mere

VM i Wuhan september 2019.

VM i Wuhan september 2019. VM i Wuhan september 2019. Danmark havde tre hold kvalificeret til VM 2019. For mix-landsholdets vedkommende var det første gang, at "mix" indgik i WBF's program, og DK havde kvalificeret sig via en 5.

Læs mere

Dag 1: Afgang. Rensdyr var der masser af

Dag 1: Afgang. Rensdyr var der masser af Dag 1: Afgang Så var dagen kommet, hvor vi skulle afsted til EM i klassisk bænkpres 2017 i Finland. Jeg skulle som eneste danske løfter repræsentere Danmark, heldigvis i godt selskab af coach Jacob Stegelmann.

Læs mere

Tornved Skakklub att/jens Lundberg Slagelsevej 33 4450 Jyderup Tlf: 59277938 E-mail: jelu@post9.tele.dk

Tornved Skakklub att/jens Lundberg Slagelsevej 33 4450 Jyderup Tlf: 59277938 E-mail: jelu@post9.tele.dk att/ Jyderup, den 4.11.1998 & Kalundborg Folkeblad Jyderup Sektion Holdturneringen 1998-99 Vi er netop startet på sæsonens første holdkamp, som blev spillet ude mod Holbæk Skakklub i A-rækken. Trods stor

Læs mere

2013 er efterhånden skudt godt i gang. Også i Risskov Taekwondoklub, hvor et nyt år for os betyder en masse nye projekter.

2013 er efterhånden skudt godt i gang. Også i Risskov Taekwondoklub, hvor et nyt år for os betyder en masse nye projekter. Michael Hartvig Fra: Risskov Taekwondo Klub [ChungMoo@klub-modul.dk] Sendt: 4. marts 2013 20:56 Emne: Nyhedsbrev marts 2013 Kære alle medlemmer af Risskov Taekwondoklub, 2013 er efterhånden skudt godt

Læs mere

Rejsebrev nr. 6. Deltagere på turen: Compound: Langbue: Barbue: Instinktiv: Gæster Team Manager:

Rejsebrev nr. 6. Deltagere på turen: Compound: Langbue: Barbue: Instinktiv: Gæster Team Manager: Rejsebrev nr. 6 Deltagere på turen: Compound: Langbue: Barbue: Instinktiv: Gæster Team Manager: Jozsef Csikos, Jacob Steffensen, Stig Andersen Tanja Dinesen Skudstrup, Josefine de Roepstorff, Sabina Holstein,

Læs mere

Nr. 708 _ Maj 2012 _ 71. årgang nr. 8. Team Konow vandt slutspillet side 4. Juniorguldet. side 44

Nr. 708 _ Maj 2012 _ 71. årgang nr. 8. Team Konow vandt slutspillet side 4. Juniorguldet. side 44 Dansk Bridge Nr. 708 _ Maj 2012 _ 71. årgang nr. 8 Team Konow vandt slutspillet side 4 Juniorguldet side 44 Opvarmning til Vingsted Redaktørens hjørne Christina Lund Madsen Journalist og divisionsspiller

Læs mere

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juli 2016

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juli 2016 Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juli 2016 19 dage til OL i Rio. Et helt specielt OL for Gentofte Svømmeklub. Danmark stiller med 15 svømmere til OL. Heraf 2 fra Gentofte. Det er fedt, det

Læs mere

Nr. 701 _ Oktober 2011 _ 71. årgang nr. 1. Månedens gæst. Charlotte KochPalmund side 4

Nr. 701 _ Oktober 2011 _ 71. årgang nr. 1. Månedens gæst. Charlotte KochPalmund side 4 Dansk Bridge Nr. 701 _ Oktober 2011 _ 71. årgang nr. 1 Månedens gæst Charlotte KochPalmund side 4 Juniorer søges Redaktørens hjørne Henrik Kruse Petersen Redaktør Juniorer ønskes _ penge haves Juniorkomiteen

Læs mere

Her er et par tommelfinger-regler:

Her er et par tommelfinger-regler: Om taktik i IMP par Har du ikke ofte prøvet, med stort besvær og knagende hjerne, at vinde 10 stik i 4 ruder, og glædet dig over de 130 point du har vundet? Blot for - når parturneringsregnskabssedlen

Læs mere

Spil med på landsholdet

Spil med på landsholdet pil med på landsholdet Tirsdag, pil 1-10, Danmark Frankrig Af Maria Rahelt EM Dame i Warszawa Åbent rum: Lukket rum: ord: Benedicte Cronier yd : ylvie Willard Øst : tense Farholt Vest : Maria Rahelt ord:

Læs mere

Europæiske politimesterskaber i. fodbold for kvinder

Europæiske politimesterskaber i. fodbold for kvinder Europæiske politimesterskaber i fodbold for kvinder 30 Politiidræt nr. 5 2016 Tekst og fotos Magnus Buhl Hansen, PI-København, træner for kvindelandsholdet INTRO Mandag den 20 juni var der afgang for det

Læs mere

2016 Seniorrapport EM Budapest

2016 Seniorrapport EM Budapest Danmarks Bridgeforbund Hørkær 32B DK 2730 Herlev Telefon +45 48 47 52 13 E-mail: dbf@bridge.dk 2016 Seniorrapport EM Budapest juli 2016 Udarbejdet af Peter Magnussen Side 1/14 Kaptajnsrapport for Danmarks

Læs mere

Evaluering: En god start - sammen. Telefon interview af forældre der har deltaget i En god start sammen.

Evaluering: En god start - sammen. Telefon interview af forældre der har deltaget i En god start sammen. Evaluering: En god start - sammen. Telefon interview af forældre der har deltaget i En god start sammen. Telefon interviewene fandt sted efter den sidste gang på 11. kursusgang. Forventninger til forløb:

Læs mere

Nyhedsbrev - Lotte Friis Marts 2016

Nyhedsbrev - Lotte Friis Marts 2016 Nyhedsbrev - Lotte Friis Marts 2016 2016 OL ÅR NU venter Rio 2015 ikke mit år. Mine forberedelse mod OL går rigtig godt. OL i Rio bliver mit tredje OL og det bliver uden tvivl mit sidste. Jeg glæder mig

Læs mere

EUROPEAN ARCHERY INDOOR CHAMPIONSHIPS RZESZÓW 2013. Rejsebrev nr. 5. Herre senior compound: Martin Damsbo Dame junior compound: Sarah Sönnichsen

EUROPEAN ARCHERY INDOOR CHAMPIONSHIPS RZESZÓW 2013. Rejsebrev nr. 5. Herre senior compound: Martin Damsbo Dame junior compound: Sarah Sönnichsen Rejsebrev nr. 5. Dennis Bager : Stor dag for dansk bueskydning! Bip, bip klokken var 5.30 og det var tid at stå, for bussen kørte med de første kl. 6.30. Martin og Dennis skulle først i ilden. Efter opvarmning

Læs mere

KOFUNKAN WORLD CUP 2014

KOFUNKAN WORLD CUP 2014 KOFUNKAN WORLD CUP 2014 Torsdag den 10. april tog en trup bestående af 7 kæmpere (Sebastian, Viktor, Mathias J, Mathias H, Nikoline, Monika, Jeppe, Marcus), 3 coaches (Sensei Jonas, Sempai Peter og Sempai

Læs mere

MEGIN BOWLEN DM i MEGIN JOLLE og 19 august

MEGIN BOWLEN DM i MEGIN JOLLE og 19 august MEGIN BOWLEN 2018 DM i MEGIN JOLLE 17-18 og 19 august Det var med store sejladsmæssige forventninger vi spændte jolle-traileren for bilen inden afgang til dette års DM i Megin Joller dette år i Fredriksværk

Læs mere

Selvevaluering skoleåret Baggrund: Forløbet af træningen:

Selvevaluering skoleåret Baggrund: Forløbet af træningen: Selvevaluering skoleåret 2013-2014 Evalueringen på anden vis har til formål at undersøge om en mindre gruppe ordblinde elevers træning med arbejdshukommelsestræningsprogrammet Flex kan give en mærkbare

Læs mere

Kaptajnsrapport for Danmarks seniorer ved EM i Oostende juni 2018.

Kaptajnsrapport for Danmarks seniorer ved EM i Oostende juni 2018. Kaptajnsrapport for Danmarks seniorer ved EM i Oostende juni 2018. Danmark deltog i alle 3 rækker ved EM i Oostende fra den 6. juni til den 16. juni, nemlig åben række-, dame- og seniorholdet var udtaget

Læs mere

Kaptajnsrapport for EM mixed-hold Lissabon 2019

Kaptajnsrapport for EM mixed-hold Lissabon 2019 Kaptajnsrapport for EM mixed-hold Lissabon 2019 Bo Lønberg Bilde, d. 15. marts, 2019 Ved EM for mixed hold deltog følgende par fra Danmark: Camilla Bo Krefeld - Johan Hammelev (CaJo) Marlene Henneberg

Læs mere

Logbog fra Clara Meinckes deltagelse i EM 2014

Logbog fra Clara Meinckes deltagelse i EM 2014 Logbog fra Clara Meinckes deltagelse i EM 2014 EM Sofia Dag 1: Vi mødtes i lufthavnen 14:45, men fløj først 16:50. Vi mellemlander i München. Vi kiggede lidt butikker, og nu flyver vi videre til Sofia.

Læs mere

Landstrænerens blog. De danske hold bestod af: Åben række Allan Cohen John Norris Michael Askgaard Kasper Konow Kaptajn: Bo Bilde

Landstrænerens blog. De danske hold bestod af: Åben række Allan Cohen John Norris Michael Askgaard Kasper Konow Kaptajn: Bo Bilde Danmarks Bridgeforbund Hørkær 32B DK 2730 Herlev Telefon +45 48 47 52 13 E-mail: dbf@bridge.dk Landstrænerens blog Herlev, 14. juni 2017 Del I: Evaluering af NM Danmark mistede NBU-trofæet til Sverige

Læs mere

SPIL BRIDGE PÅ INTERNETTET OG PÅ TELEFONEN

SPIL BRIDGE PÅ INTERNETTET OG PÅ TELEFONEN SPIL BRIDGE PÅ INTERNETTET OG PÅ TELEFONEN INDHOLD HVAD ER BBO... 3 GUIDE TIL BRIDGE PÅ BBO... 4 SE BRIDGE PÅ BBO... 5 SPIL SELV PÅ BBO... 6 MELDETRÆNING MED MAKKER PÅ BBO... 7 GUIDE TIL BRIDGE PÅ BBO

Læs mere

LEKTION 28 FRAFALD I SANSKONTRAKTER

LEKTION 28 FRAFALD I SANSKONTRAKTER LEKTIO 28 FRAFALD I AKOTRAKTER I sanskontrakter er det oftest en kamp mellem modspillet og spilfører om at rejse en farve først. Derfor spiller man mod sanskontrakter normalt ud i sin egen sides formodet

Læs mere

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl. 19.30 Deltagere: Jacob Birkelund, Thomas Liboriussen, Lars Holm, Søren Larsen Brødbæk (ingen deltagere udenfor bestyrelsen

Læs mere

Få alle med inkluder mennesker med psykiske vanskeligheder

Få alle med inkluder mennesker med psykiske vanskeligheder Få alle med inkluder mennesker med psykiske vanskeligheder DANSK ARBEJDER IDRÆTSFORBUND IFs Idræt for sindet - siden 1996 Få alle med Mange mennesker med psykiske vanskeligheder dyrker efterhånden idræt

Læs mere

2016 Damerapport WMG Wroclaw

2016 Damerapport WMG Wroclaw Danmarks Bridgeforbund Hørkær 32B DK 2730 Herlev Telefon +45 48 47 52 13 E-mail: dbf@bridge.dk 2016 Damerapport WMG Wroclaw November 2016 Udarbejdet af Jacob Røn Side 1/12 Kaptajnsrapport for Danmarks

Læs mere

LØKKEFONDENS DANMARKS TOUR

LØKKEFONDENS DANMARKS TOUR LØKKEFONDENS DANMARKS TOUR Er du mellem 16-19 år og har du brug for et afbræk fra hverdagen? 14 uger med cykeltræning, sunde vaner og personlige mål. HERNING Når matematikken er svær, tænker jeg på første

Læs mere

VM i softball, 2019 Torsdag d. 13/6 Fredag d. 14/6

VM i softball, 2019 Torsdag d. 13/6 Fredag d. 14/6 VM i softball, 2019 For første gang nogensinde blev VM for herrer afholdt i Europa nærmere betegnet i Tjekkiet i Prag og Havlickuv Brod. Danmark var kvalificeret som et af de 3 europæiske hold, sammen

Læs mere

Tilpasset dansk mesterskab i 11-

Tilpasset dansk mesterskab i 11- Tiderne skifter og som ofte nævnt gennem det sidste halvandet år, er der sket mange store forandringer i den danske politisport. Det traditionsrige politifodboldmesterskab blev desværre, pga af et sent

Læs mere

Trivselsundersøgelse 2018 på Vendsyssel Friskole

Trivselsundersøgelse 2018 på Vendsyssel Friskole Trivselsundersøgelse 2018 på Vendsyssel Friskole Undervisningsministeriet har udarbejdet en et redskab til en trivselsundersøgelse, som vi har brugt. Undersøgelsen er delt op i indskolingen 0.-3. kl. og

Læs mere

Formandens Årsberetning er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og

Formandens Årsberetning er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og Formandens Årsberetning 2019 2018 er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og det betyder altså meget hvordan vejret arter sig med

Læs mere

Fredag i uge seks stod der fastelavn på programmet. Ved morgensamlingen hørte vi om fastelavn i et

Fredag i uge seks stod der fastelavn på programmet. Ved morgensamlingen hørte vi om fastelavn i et Nyhedsbrev uge 8-2013 Side 1 Besøg fra Skive Kaserne Side 4 Diverse INFO Side 2 Nyt fra Bestyrelsen Side 6 Kalender, kontakt mm. Side 3 Børnehaven Besøg fra Skive kaserne i børnehave og skole Fredag i

Læs mere

LEVEL Academy Ansøgningsskema 2018/19

LEVEL Academy Ansøgningsskema 2018/19 LEVEL Academy Ansøgningsskema 2018/19 I LEVEL Academy skaber vi rammer og muligheder for, at du kan få mest muligt ud af dit potentiale som bordtennisspiller. Via vores samarbejde med Københavns BTK og

Læs mere

Rejsebrev nr. 1 fra JC1 i Legnica Polen

Rejsebrev nr. 1 fra JC1 i Legnica Polen Rejsebrev nr. 1 fra JC1 i Legnica Polen Turen startede kl. 4.00 fra silkeborg og kl. 5.00 fra Hundested vi mødtes ved Gedser færgen kl. 8.30. Efter vi kom fra borde i Rostock gik turen ned gennem Tyskland

Læs mere

Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00

Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00 Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00-1 - Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Vandpolosektionens beretning 3. Drøftelse af målsætning og handleplan for sektionen

Læs mere

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel.

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Så kunne vi tage det sammen, men jeg tænkte lidt over

Læs mere

Lørdag den 22. maj 2010 blev en stor dag for Dansk Bueskytteforbund. Ved guldfinalestævnet blev det til fire guld og en sølv medalje!

Lørdag den 22. maj 2010 blev en stor dag for Dansk Bueskytteforbund. Ved guldfinalestævnet blev det til fire guld og en sølv medalje! Rejsebrev 6 fra Junior Cup i Reggio Calabria i Italien. Lørdag den 22. maj 2010 blev en stor dag for Dansk Bueskytteforbund. Ved guldfinalestævnet blev det til fire guld og en sølv medalje! Simon, Stephan

Læs mere

Beretning fra turneringsudvalget:

Beretning fra turneringsudvalget: Beretning fra turneringsudvalget: Set fra min pind som formand for Turneringsudvalget har det været en god sæson. Det har været lidt nemmere at få enderne til at hænge sammen i år, men det har også meget

Læs mere

Spil med på landsholdet Tirsdag spil 1-10 Rusland Danmark Af Boje Henriksen

Spil med på landsholdet Tirsdag spil 1-10 Rusland Danmark Af Boje Henriksen Spil med på landsholdet Tirsdag spil 1-10 Rusland Danmark Af Boje Henriksen Spillene er fra EM for Juniorhold i Torquay Åbent rum: Nord: E. Rudakov Syd: A. Zaitsev Øst: Andreas Marquardsen Vest: Martin

Læs mere

"Sådan spiser du lækkerier uden dårlig samvittighed"

Sådan spiser du lækkerier uden dårlig samvittighed GRATIS GUIDE "Sådan spiser du lækkerier uden dårlig samvittighed" TIL DIG FRA ANNE KNUDSEN NYDELSESCIRKLEN INTRODUKTION Mange af os har lært, at vejen til vægttab og sundhed handler om at holde sig fra

Læs mere

stærk & stram Guide Sådan træner du maven sider Juni 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus

stærk & stram Guide Sådan træner du maven sider Juni 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Foto: Scanpix Guide Juni 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 16 sider Sådan træner du maven stærk & stram Styrk kroppens holdning med Krisztina Maria Guide til stærk og stram mave 2 Træn

Læs mere

Gratis e pixibog. Få mere glæde og. 5 steps til et positivt. Programmér din hjerne til at fokusere på det. coaching.dk

Gratis e pixibog. Få mere glæde og. 5 steps til et positivt. Programmér din hjerne til at fokusere på det.  coaching.dk Gratis e pixibog Få mere glæde og overskud i hverdagen 5 steps til et positivt mindset Programmér din hjerne til at fokusere på det positive Find glæden i hverdagen Hvad er det første, du tænker, når du

Læs mere

U14 til topturnering i Zoetermeer

U14 til topturnering i Zoetermeer U14 til topturnering i Zoetermeer I den netop overståede weekend deltog Randers Frejas U14-1 hold i en international topturnering i hollandske Zoetermeer. Der var afgang torsdag aften kl. 00.30 sammen

Læs mere

Passion For Unge! Første kapitel!

Passion For Unge! Første kapitel! Passion For Unge Første kapitel Kasper Schram & Tobias Rank www.passionforunge.dk - passionforunge@gmail.com Hej og tak fordi at du tog imod første kapitel af vores bog, vi ville blive meget glade hvis

Læs mere

Martin Langagergaard. Agenda

Martin Langagergaard. Agenda Agenda Introduktion Talentudvikling og forældrenes rolle Forældre til børn og unge der træner meget Spillerens mentale styrke Relation og præstation Forældretyper Forældre i kamp ( og træning) Anbefalinger

Læs mere

Herrer. Danske. Af Anders Schardelmann, DPIF håndboldudvalg. Fotos Jens Trads, Fyns Politi

Herrer. Danske. Af Anders Schardelmann, DPIF håndboldudvalg. Fotos Jens Trads, Fyns Politi Chefpolitiinspektør John Jacobsen bød velkommen til Fyn. Danske politimesterskaber Herrer Af Anders Schardelmann, DPIF håndboldudvalg. Fotos Jens Trads, Fyns Politi Efter sidst års kval-stævne med 5 hold

Læs mere

Kampagnemagasin nr. 3-2008

Kampagnemagasin nr. 3-2008 Kampagnemagasin nr. 3-2008 Tønder kommune deltager i Virksomhedsdysten - og planlægger at vinde TV2 holdt formen ved lige i Af Jakob Thøger Michelsen, Konsulent MpA Tønder kommune deltager i virksomhedsdysten

Læs mere

Efter styrketræning en morgen i Florida. Vi er så heldige at kunne se solen gå op hver morgen efter træning.

Efter styrketræning en morgen i Florida. Vi er så heldige at kunne se solen gå op hver morgen efter træning. November 2017. Så er det snart tid til at rejse hjem. Det første semester er gået så hurtigt, jeg har nydt det, er blevet meget klogere, men er også klar til juleferie og se familie og venner inden jeg

Læs mere

Der er stadig nogle få som mangler at sende mig spilleroplysninger. Send det til mig hurtigst muligt.

Der er stadig nogle få som mangler at sende mig spilleroplysninger. Send det til mig hurtigst muligt. Side 1 af 5 Fra: Til: Dato: Emne: Berit Carmel (berit@carmel.dk) undisclosed-recipients, 03/08/2012 09:30 01 Drenge - Nyhedsbrev nr. 2 Attachments: Hej allesammen Så er sommerferien ved at være overstået

Læs mere

German Junior Open 2010

German Junior Open 2010 German Junior Open 2010 Day 1 Danmark var repræsenteret af Thomas, Lasse og Marcus fra henholdsvis Kolding, Kolding og Sport92 i U15 rækken ved dette års German Junior Open. Lasse og Marcus skulle spille

Læs mere

Så er der ikke mange dage til jul og Venstre i Skanderborg kommune vil gerne ønske alle medlemmer en glædelig jul samt et godt nytår.

Så er der ikke mange dage til jul og Venstre i Skanderborg kommune vil gerne ønske alle medlemmer en glædelig jul samt et godt nytår. Kære medlem. Så er der ikke mange dage til jul og Venstre i Skanderborg kommune vil gerne ønske alle medlemmer en glædelig jul samt et godt nytår. Husk at februar måned sædvanen tro står i Generalforsamlingerne

Læs mere

Beretning efterskolen 2013

Beretning efterskolen 2013 Beretning efterskolen 2013 Noget af det værste efterskoleeleverne ved er lærerhumor/lærerjokes som kan opleves som den særlige humor, der foregår på lærerværelserne rundt om i landet - vores er sikkert

Læs mere

Norge Stavanger. Modul 6 forår Rikke Juul Olsen. Camilla le Févre Simonsen. UCC Nordsjælland - Sygeplejerskeuddannelsen

Norge Stavanger. Modul 6 forår Rikke Juul Olsen. Camilla le Févre Simonsen. UCC Nordsjælland - Sygeplejerskeuddannelsen Norge Stavanger Modul 6 forår 2017 Rikke Juul Olsen Camilla le Févre Simonsen UCC Nordsjælland - Sygeplejerskeuddannelsen Hvorfor tog vi på udveksling? Vi ville begge gerne ud i verden og se en anden kultur

Læs mere

CYPERN 2012 Coral Beach

CYPERN 2012 Coral Beach TIRSDAG: Christina. Fripas. Amanda. Vi startede ud med nået morgenmad. Derefter gjorde vi os klar til dagens hårde og eneste program. Vi var godt trætte efter morgenpasset. Vi blev delt op i to grupper.

Læs mere

Sommerferie 2014 Den August

Sommerferie 2014 Den August Sommerferie 2014 Den 19-21 August Rollatorbanden på Skagen En lille fortælling, om vores ferie Af Ester og Hanne Tirsdag den 19. august skulle vi, Ragnhild, Ketty, Elly og Krista, endelig på sommerferie

Læs mere

Nyhedsbrev - Lotte Friis Juli 2016

Nyhedsbrev - Lotte Friis Juli 2016 Nyhedsbrev - Lotte Friis Juli 2016 14 dage til OL i Rio. Rio bliver mit tredje OL. Danmark stiller med 15 svømmere til OL. Vi er 2 fra Gentofte min klub. Jeg føler jeg har forberedt mig så optimalt som

Læs mere

Klar, parat, start. Ladies and Gentlemen Please fasten your seatbelts Juniorbridge is ready for take-off

Klar, parat, start. Ladies and Gentlemen Please fasten your seatbelts Juniorbridge is ready for take-off Klar, parat, start. Ladies and Gentlemen Please fasten your seatbelts Juniorbridge is ready for take-off Juniorbridge i Danmark Emner vi kommer omkring Bridgens dag 2011 i Odense Juniorcamp november 2011

Læs mere

Udvikling af U16 og U19 den røde tråd

Udvikling af U16 og U19 den røde tråd Udvikling af U16 og U19 den røde tråd De første år. Første 5 år (05-09) lettere kaotiske med eksterne trænere med forskellige filosofier Få ungdomstrænere, sporadisk fremmøde, aflyste kampe, opgaverne

Læs mere

Jeugdtour van Assen 1996

Jeugdtour van Assen 1996 Jeugdtour van Assen 1996 Af: Tonni Johannsen (SCK-Nyt 4/1996). Det er lørdag den 20. juli, taskerne og cyklen er pakket i bilen. Kl. 17.30 startede min far bilen. Jeg skulle til Kolding og derefter med

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

VM Masters, Mongoliet 2-6 Oktober 2018

VM Masters, Mongoliet 2-6 Oktober 2018 VM Masters, Mongoliet 2-6 Oktober 2018 Afgang Søndag fra Kastrup over Moscow, og ca 17 timer senere var vi installeret på Hollyday Inn i Ulan-Bator Mongoliet. Vi skulle til teknisk møde mandag aften, som

Læs mere

Godt Nytår Farvel til 2011 og velkommen til 2012

Godt Nytår Farvel til 2011 og velkommen til 2012 Den korte udgave: Godt Nytår Farvel til 2011 og velkommen til 2012 Vi blev gift 24 nov. 2011 Vi holdt ferie i feb. 2011 (for første gang i rigtig mange år for Morten) hvor vi tog en uge til Tenerife -

Læs mere

Med Pigegruppen i Sydafrika

Med Pigegruppen i Sydafrika Med Pigegruppen i Sydafrika Fire piger fortæller om turen Af Lene Byriel, journalist I efteråret 2006 rejste 8 unge piger og tre voksne medarbejdere på en 16 dages tur til Sydafrika. Danni, Michella, Tania

Læs mere

Sammendrag fra U-18 pigernes tur til Veronello Cup 2012

Sammendrag fra U-18 pigernes tur til Veronello Cup 2012 Sammendrag fra U-18 pigernes tur til Veronello Cup 2012 Efter at have været til GØTEBORG CUP i Sverige eet par gange havde pigerne ønsket en større udlandstur til de sydlige himmelstrøg og det har vi arbejdet

Læs mere

Allan B. Grønkjær Sportschef www.bueskydningdanmark.dk sportschef@bueskydningdanmark.dk. 19. januar 2016

Allan B. Grønkjær Sportschef www.bueskydningdanmark.dk sportschef@bueskydningdanmark.dk. 19. januar 2016 Allan B. Grønkjær Sportschef www.bueskydningdanmark.dk sportschef@bueskydningdanmark.dk 19. januar 2016 Ungdomslandshold 2016 Arbejdet med ungdomslandshold i 2016 vil have fokus på at styrke den enkelte

Læs mere

Velkommen til Aarhus Bridgeklub sæsonen 2013-2014

Velkommen til Aarhus Bridgeklub sæsonen 2013-2014 Velkommen til Aarhus Bridgeklub sæsonen 2013-2014 Indhold Præsentation af Aarhus Bridgeklub... 3 Bestyrelsen:... 5 Turneringsledere:... 6 Mandag eftermiddag:... 7 Undervisning mandag eftermiddag... 8 Mandagsklubben...

Læs mere

Handlingsplan for DPF s eliteudvalg

Handlingsplan for DPF s eliteudvalg Handlingsplan for DPF s eliteudvalg 2015-2016 Vision At højne niveauet i den danske petanquesport At skabe stadig bedre resultater for Danmark og stabilisere sig i Europas top 10 Eliten skal være DPF s

Læs mere

Tøserunden 2014. Vi var cirka 14 Rimo-tilmeldte - men der var vist et par afbud. 3 toptunede Rimo er klar til afgang.

Tøserunden 2014. Vi var cirka 14 Rimo-tilmeldte - men der var vist et par afbud. 3 toptunede Rimo er klar til afgang. Tøserunden 2014. Mens nogle af ræserne er taget til Rügen Rund, andre til Italien ja, så er vi nogle stykker, der standhaftigt holder fast i at køre Tøserunden. Da jeg stod i startboksen spekulerede jeg

Læs mere

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab.

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab. Beretning 2015/2016 Sæson 15/16 det sportslige. Der har fra 2014 til 2015 været en mindre fremgang. Fra 239 til 252 medlemmer. I en periode hvor håndbold som sport er trængt fra mange side, så er det dejligt,

Læs mere

Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014

Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014 Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014 EM i Herning MIT 2013 Baltimore Jeg sidder på min seng her i Baltimore en solrig søndag formiddag, Det er min første rigtige fridag i 2014, ingen træning, ingen

Læs mere

! REJSEBREV FRA SOFIA, Bulgarien! Grand Prix! DAG 5 + 6!

! REJSEBREV FRA SOFIA, Bulgarien! Grand Prix! DAG 5 + 6! REJSEBREV FRA SOFIA, Bulgarien Grand Prix DAG 5 + 6 Dag 5 Torsdag var dagen, hvor alle skulle skyde individuelle finaler. Der blev skudt nogle rigtig gode pile, og alle gjorde deres bedste for at komme

Læs mere

Tildeling af æresmedlemskab til Lucas Bjerregaard

Tildeling af æresmedlemskab til Lucas Bjerregaard Tildeling af æresmedlemskab til Lucas Bjerregaard Motivationstale ved bestyrelsesmedlem Mogens Damm ved generalforsamlingen i Frederikshavn Golf Klub 04.03.2014 Kære Lucas Når Frederikshavn Golfklub ved

Læs mere

KORTLÆSNING. For at du kan blive en god kortlæser, er der fem grundregler, som du skal følge:

KORTLÆSNING. For at du kan blive en god kortlæser, er der fem grundregler, som du skal følge: KORTLÆSNING Kortlæsningens kunst virker måske som magi for dig. Det er sandsynligvis en disciplin, som du ikke har brugt forfærdelig meget tid på. Alligevel er jeg sikker på du bruger den hver gang du

Læs mere

FLORENCE NIGHTINGALE HOSPICE AYLESBURY ENGLAND

FLORENCE NIGHTINGALE HOSPICE AYLESBURY ENGLAND FLORENCE NIGHTINGALE HOSPICE AYLESBURY ENGLAND Mine forventninger til opholdet var at prøve at blive kastet ud i en anden kultur, hvor kommunikationen foregår på engelsk. Da jeg altid har haft meget svært

Læs mere

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG 6 Så gik den første halvdel af sæsonen, og det er blevet til flere nederlag end sejre, men en stigende formkurve fortæller os, at vi i efteråret helt sikkert vil

Læs mere

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Hej Allesammen, Sæsonen 2014/2015, min første i Gentofte Svømmeklub, er på vej ind i de sidste spændende og afgørende uger, Selvom mange kilometer

Læs mere

I weekenden 26-27/8 holdt vi sammen med Tårnby HK Amager Cup. 86 hold deltog og i alt blev der spillet 175 kampe i 7 forskellige haller.

I weekenden 26-27/8 holdt vi sammen med Tårnby HK Amager Cup. 86 hold deltog og i alt blev der spillet 175 kampe i 7 forskellige haller. Nyhedsbrev september 2017 Kære medlemmer, Så er her igen nyheder fra klubben. Alle hold er i gang: seniorerne starter turneringen i denne måned, hvor ungdommen deltager i niveaustævner og Næstved Cup.

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis November 2015

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis November 2015 Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis November 2015 OL i Rio de Janeiro KUN 9 måneder 40 uger 267 dage 6384 timer så er vi i gang I sidste uge blev jeg og 4 andre svømmere udtaget til OL. Gentofte

Læs mere

Klager. J.nr aq. København, den 17. oktober 2018 KENDELSE. mod. Dennis Frederiksen Nørre Alslev Langgade 11 B 4840 Nørre Alslev

Klager. J.nr aq. København, den 17. oktober 2018 KENDELSE. mod. Dennis Frederiksen Nørre Alslev Langgade 11 B 4840 Nørre Alslev 1 København, den 17. oktober 2018 KENDELSE Klager mod Dennis Frederiksen Nørre Alslev Langgade 11 B 4840 Nørre Alslev Nævnet har modtaget klagen den 20. marts 2018. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt

Læs mere