DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGION NORD VIDEREUDDANNELSESSEKRETARIATET

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGION NORD VIDEREUDDANNELSESSEKRETARIATET"

Transkript

1 Uddannelsesudvalg i Neurologi Dato Sagsbehandler Sagsnummer Rasmus Elgaard Petersen Rasmus.petersen@stab.rm.dk Referat Uddannelsesudvalgsmøde i Neurologi Mandag den 23. februar 2015 kl Sygehus Nord, Aalborg, konferencelokale, kantinegang 14. etage. Deltagere: Erik Hvid Danielsen (formand), Boris Modrau, Lorenz Oppel, Elias Zakharia, Trine Tandrup Lamm, Birger Johnsen, Birgitte Folsom Sandal, Anne Juhl, Thomas Madsen Birk (VUS), Rasmus Elgaard Petersen (Ref., VUS) Afbud: Ingen. 1. Godkendelse af dagsorden Referat: Godkendt 2. Gennemgang og godkendelse af rekonstrueret sidste referat Referat: Godkendt 3. Nyt fra DNS uddannelsesudvalg, ved Erik og Trine Referat: Erik fortalte om status på DNS, hvem der er involveret og har vist interesse. Erik fortalte videre hvad der arbejdes med, f.eks. a-kurser, taskforce der skal rejse rundt i landet og hjælpe afdelinger med forslag til inspektorrapporter, rekruttering og lignende. Trine er med i denne taskforce. Der arbejdes med indarbejdelse af neurologi i KBU, for at afhjælpe rekrutteringsproblemer. Der arbejdes med elektronisk logbog. Workshop d. 27. maj 2015, i Odense. Der arbejdes på at oplære juniorinspektorer for at styrke inspektorkorpset. Boris efterspurgte mere/bredere uddannelse indenfor vaskulær/ultralyds udredning. Generelt blev det diskuteret, hvorvidt der skal puttes mere ind i hoveduddannelsen i neurologi, og om forløbet skal udvides til 4,5 år. Et endeligt oplæg kan udarbejdes i Dansk Apopleksi Selskab.

2 4. De nye uddannelsesprogrammer/opdatering, ved Erik Referat: Erik fortalte om status på uddannelsesprogrammerne, og nødvendigheden af at få samlet dem et fælles sted, så det er nemmere at redigere og revidere i. Forskellige IT-systemer til at tilgå fælles dokumenter blev diskuteret, og hvor åbne de skal være. Fra VUS: Såfremt der ønskes en platform hvor der kan simultan redigeres i et dokument, så vil Google Docs være den bedste løsning, af hvad vi kender til. Ønsker der en løsning hvor dokumenter gemmes et samlet sted, hvor alle kan få adgang med et link, men hvor der ikke er behov for at kunne simultan redigere et dokument, kan Google Drive eller Dropbox anvendes. Erik gennemgik kommentarer til uddannelsesprogrammerne fra Charlotte Green Carlsen. Det blev diskuteret hvordan kommentarerne kan inkorporeres i uddannelsesprogrammerne, herunder hvordan en specifik tabel kan optimeres. Det aftales, at der skal luges ud i bilag, og at den pågældende tabel skal ændres. Derudover skal det faktuelle indhold i programmerne afstemmes, af afdelingerne. Fra VUS kan der orienteres om, at opgaven med uddannelsesprogrammerne fremover varetages af følgende personer i sekretariatet: Trine Kirkegaard Petersen: trine.kirkegaard.petersen@stab.rm.dk Rikke Bundgaard: rikke.bundgaard@stab.rm.dk 5. Afdelingernes uddannelsesplaner Referat: Aalborg har udarbejdet en uddannelsesplan, på ca. én A4 side. Det samme har de i Viborg og Aarhus, og det er planen at de skal kunne tilgås via afdelingernes hjemmesider, hvorfor dette er en opgave for afdelingerne. 6. Status på forskningstræning Referat: Det blev diskuteret, hvorvidt der skal indføres specialespecifik forskningstræningsmodul (modul 2) i neurologi. Udvalget drøftede yderligere muligheden for at lave en event eller præsentationsdag, med fokus på forskning og netværksdannelse for forskningsaktive uddannelsessøgende neurologer. Der blev ikke vurderet grundlag for et specialespecifik kursus i forskningstræning. Der var enighed om, at man skal arbejde mod at afholde en præsentationsdag for HU læger. Der lægges op til én dag, gerne i efteråret, hvor der kan arrangeres en sådan præsentationsdag. PHd og post doc.-studerende kan også tænkes ind i dette.

3 7. Uddannelsesforløb a. Justering/nyetablering af uddannelsesforløb. Ekstra forløb i regionen, ved Erik. b. Aktuelle uddannelsesforløb skal de ændres og hvordan. Referat: Der blev orienteret om det opslåede genopslag for et Holstebro forløb, grundet en HU læges skift til VUR Øst. Udvalget drøftede muligheden for ikke længere at have ansættelser i psykiatrien som en del af hoveduddannelsen. Der var enighed om, at det ikke vil være gavnligt at flytte for meget af hoveduddannelsen ind på hovedfeltet neurologi, samt at der fortsat er værdi i den psykiatriske ansættelse. Neurokirurgiens rolle i hoveduddannelsen blev ligeledes drøftet. Der var enighed om, at neurokirurgien fortsat skal være en del af hoveduddannelsen, særligt med tanke på de læger der fremtidigt bliver ansat på regionshospitalerne. De neurokirurgiske fokuserede ophold på neurologiske afdelinger blev diskuteret, og hvordan uddannelsesprogrammerne kan opfyldes på så kort tid. 8. Rekruttering til afdelingerne. Opdatering og hvad kan sættes i gang nu. a. Idekatalog for intervension. Referat: Erik fortalte om indsatser for bedre rekrutteringer, bl.a. informering til DNS samt et planlagt møde med Bent Hansen (Regionsrådsformand i Region Midtjylland samt formand for Danske Regioner). VUS fortalte, at man fra sommeren 2016 forventer en stigning i mængden af læger der afslutter deres KBU. Udvalget drøftede muligheden for KBU forløb indenfor neurologien, gerne i de perifere områder, for at styrke rekrutteringen. Der efterspørges mere indsigt i KBU ansættelser, og hvorvidt der er overskud af disse stillinger. Fra VUS: Der er tale om, at 10 % af KBU-læger i anden halvdel af deres KBU kan have et forløb på en afdeling på hospitalerne. Da dette skal koordineres samlet for hvert enkelt hospital, opfordres udvalget til at tage kontakt til uddannelseskoordinerende overlæger på de enkelte hospitaler, og høre om muligheden for, at hospitalet kan tilkende specialet nogle de nævnte forløb. Yderligere kan det nævnes at det vil være en god ide at have mindst 2 forløb på samme hospital, sådan at uddannelseslægerne har nogle de kan støtte sig op af. Hvad der gøres i de enkelte afdelinger: Erik fortalte, at Aarhus har udarbejdet en folder til de studerende, i forlængelse af deres plakat, for at tiltrække uddannelseslæger. Folder er vedhæftet referatet. Har også haft en dag, hvor der har været undervisning af KBU og I-læger på dukker, ved Phd studerende. Holstebro har fokuserede ophold, ligesom der er sat plakater op for at tiltrække præ- KBU er. Aalborg har to studentervikarer. Har fortsat ingen ledende overlæge, men der søges.

4 Viborg har en ny I-læge. Har lavet en poster for nye KBU læger. Har også fokuserede ophold. Udvalget drøftede ligeledes arbejde med ekstra/frivillig undervisning/kurser for studerende, for at styrke både rekruttering samt kompetencer (Lavpraktiske, men også snuse til de mere avancerede dele af specialet). Trine orienterer om en pulje der står for at støtte udarbejdelsen af sådanne kurser. Birger fortæller at et sådan kursus er i støbeskeen for neurofysiologi i efteråret. 9. Kursus i Aalborg for KBU-læger. Status ved Boris. Referat: Der var case-baseret kursus i november 2014, med 18 deltagere, og med god feedback. Næste kursus er i juni, er fuldt booket. Reelt opgave til H-læge på 4. år. Erik spurgte hvorvidt det kan have rekrutteringspotentiale. Boris vurderede, at kurset styrker de yngre lægers forståelse for neurologien uanset der fremtidige specialer. Boris forklarede om de 6 slides som kurset er bygget op omkring, og som de andre medlemmer af udvalget kan få tilsendt til inspiration. I Aarhus er en UKYL i gang med at lave et lignende setup. Udvalget drøftede om der på nuværende tidspunkt bør gøres mere for at kommunikere om sådanne kurser og uddannelse til de studerende. 10. Kurset for I-læger, opfølgning og evaluering. Referat: Blev afholdt d. 24. februar på Midt med 7 tilmeldte I-læger. Næste gang er d. 26. maj i Aalborg. Det blev diskuteret hvilke emner de forskellige enheder kommer ind på, og om der kan skiftes ud, så neurofysiologien kan komme mere ind over det i Aarhus. Der blev snakket om hvordan de forskellige afdelinger praktisk strukturerer dagen. Det blev vurderet vigtigt, at fortsætte og dyrke dette kursus. 11. Uddannelsesseminar oktober 2014 og maj 2015 i Odense for UAO i Neurologi. Opfølgning. Referat: Der bliver en opfølgning med kompetenceudvikling, målbeskrivelse, logbog og lignende. 12. Afdelingerne rundt. a. Vejledere b. Yngre læger c. Tiltag i afdelingen d. Undervisning e. Vejledning Referat: Fra de enkelte afdelinger: Holstebro: Mangler folk, men ellers går det godt. Veloverstået inspektor besøg, rapport på Sundhedsstyrelsens hjemmeside. Generelt positiv rapport, men mere fokus på supervision. Birgitte var ikke uenig med noget i rapporten. Kører godt med H-læger.

5 Neurofysiologi Aarhus: H-læger kommer i klumper, hvilket ikke er optimalt. Giver uens arbejdsgange. Det blev aftalt, at der skal ses på hvorvidt det kan gøres mere stabilt. Aalborg: Mangler nye I-læger, og det overvejes om der skal ændres i I-forløbet fremadrettet, for at styrke indlæringen af det praktiske tidligt i forløbet. Kører fint med dagens case. Neurofysiologi Aalborg: H-læger virker tilfredse, men der mangler mere fokus på neurofysiologi blandt yngre læger, for at styrke interesse og rekruttering. Undervisningen af H-læger foregår overvejende som case-baseret læring. Viborg: Der er afsat mere tid til undervisningen, hvor alle funktioner bliver lukket, for at sikre at lægerne kan deltage. Dette gælder også for neurofysiologisk konference. Indfører en uddannelsestavle pr. 1. marts, så det bliver synligt hvad H-læger har været igennem. Tavlen indeholder information omkring kompetencer, fremlægninger samt samtaler med vejleder. Giver et godt overblik over status for H-læger. Tilgang af ny læge fra Tyskland pr. 1. juni. Aarhus: I efteråret har der været lav H-læge besætning. Er ikke kommet videre med kompetencevurderinger i ambulatorier. Har længe arbejdet på effektivitet, hvilket gør det svært at vurdere H-læger. Vil nu prøve ny metode, hvor 3 uddannelseslæger vurderes af gangen af en dedikeret supervisor. Har haft et statusmøde med UKO, på 8 forskellige parametre. Både H og I læger har været godt tilfredse. Dog er psykiatere ikke glade for at være på neurologiske afdelinger. Har lagt op til en dialog om ændring af hvad psykiatere skal opnå, mens de er på de neurologiske afdelinger. Pusler med hvordan neurorehabilitering skal puttes ind i H-forløbene. Anne efterspørger mere involvering med I-læger for neurofysiologien. Der lægges op til at revidere I-læge programmerne på afdelingerne. Fra VUS: Der er vedlagt en vejledning til opsætning af visninger i Evaluer.dk, som ønsket af medlemmer af udvalget. 13. Fremtidige opgaver i uddannelsesrådet ud fra kommissorium. Evt. nye ønsker for tiltag. Referat: Blev ikke diskuteret. 14. Nyt fra VUS Referat: Rasmus orienterede om den seneste indberetning til Sundhedsstyrelsen om besatte og ubesatte I- og H-forløb for alle specialer i videreuddannelsesregionen (vedlagt). Indberetningen udgør bl.a. et redskab til karrierevejledning af uddannelsessøgende, som afdelingerne vurderer, ikke har en fremtid indenfor et pågældende speciale. Sundhedsstyrelsen har i december 2014 godkendt et administrationsnotat i forhold til 6-månedersreglen. Udgangspunktet er, at Sundhedsstyrelsen som udgangspunkt ikke

6 ønsker afbrudte forløb. For at et uddannelsesforløb skal kunne godkendes, skal det som udgangspunkt være på minimum 6 måneders sammenhængende uddannelse. Barsels- og sygeorlov gælder ikke som en afbrydelse. Du kan læse mere om dispensationsmulighederne i det vedlagte notat. Afvigelser, der ikke allerede er dispenserede fra Sundhedsstyrelsen, skal der søges om dispensation for. I forbindelse med tilmelding til KBU-trækningen til sommeren 2015 er der sket en markant stigning i mængden af tilmeldinger på landsplan (se tabellen nedenfor). 33 % af de tilmeldte læger forventes at ende i KBU-forløb i Videreuddannelsesregion Nord. Det er formodningen, at dette er udtryk for de større årgange på medicinstudiet, der nu slår igennem i forhold til speciallægeuddannelsen. Vinter 12/ Sommer Vinter 13/ Sommer Vinter 14/ Sommer Næste møde? Tirsdag d. 25. august 2015 i Viborg kl. 9. Elias meddeler lokale. 16. Evt. a. Hvor ligger centrale papirer Fremtidige møder: Onsdag 27 maj 2015 DNS work shop II:.Fra logbog til underskrift. Kompetencevurdering i neurologisk perspektiv. MØDECENTER ODENSE, Buchwaldsgade 48, DK Odense. Ekstra ansættelses samtale, 10 marts Viborg. Lokale C5 Onsdag 10 juni 2015 Næste ansættelsesrunde Sted: regionslokaler i Aarhus. AMEE, Glasgow. 4-9 september. BEMÆRK Dagsorden og referat sendes ligeledes til de uddannelseskoordinerende overlæger i Region Midtjylland samt Team Lægelig Videreuddannelse, Region Nordjylland

VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGI

VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGI SREGI Uddannelsesudvalg i neurologi Dato Sagsbehandler E-mail Sagsnummer 25. august 2015 Rasmus Elgaard Petersen Rasmus.petersen@stab.rm.dk 1-30-72-113-15 Referat Uddannelsesudvalgsmøde i neurologi Tirsdag

Læs mere

DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGION NORD VIDEREUDDANNELSESSEKRETARIATET

DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGION NORD VIDEREUDDANNELSESSEKRETARIATET Uddannelsesudvalg i neurologi Dato Sagsbehandler E-mail Sagsnummer 12. januar 2016 Rasmus Elgaard Petersen Rasmus.petersen@stab.rm.dk 1-30-72-113-15 Referat Uddannelsesudvalgsmøde i neurologi Tirsdag den

Læs mere

DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGION NORD VIDEREUDDANNELSESSEKRETARIATET

DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGION NORD VIDEREUDDANNELSESSEKRETARIATET Uddannelsesudvalg i klinisk mikrobiologi Dato Sagsbehandler E-mail Sagsnummer 21. september 2016 Rasmus Elgaard Petersen Rasmus.petersen@stab.rm.dk 1-30-72-8-15 Uddannelsesudvalgsmøde i Klinisk Mikrobiologi

Læs mere

VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGI ETARIATET 17-04-2015 1-30-72-26-15

VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGI ETARIATET 17-04-2015 1-30-72-26-15 SREGI IDEREUDDANNELSESSEKR Uddannelsesudvalg i Klinisk Biokemi Dato Sagsnummer 17-04-2015 1-30-72-26-15 Referat Uddannelsesudvalgsmøde i Klinisk Biokemi Onsdag den 16. april 2015, kl. 13.00-15.00 Det gamle

Læs mere

VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGI ETARIATET. Dato Sagsbehandler Sagsnummer Thomas Birk

VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGI ETARIATET. Dato Sagsbehandler  Sagsnummer Thomas Birk SREGI SSEKR Uddannelsesudvalg i urologi Dato Sagsbehandler E-mail Sagsnummer 12.6.2017 Thomas Birk thbirk@rm.dk 1-30-72-107-15 Referat Uddannelsesudvalgsmøde i urologi Torsdag den 8. juni 2017 kl. 13.00-15.00

Læs mere

Referat. til Klinisk Biokemi - uddannelsesudvalg 16. maj 2018 kl. 13:00 i Konferencerum C3.15, C312, AUH Øst

Referat. til Klinisk Biokemi - uddannelsesudvalg 16. maj 2018 kl. 13:00 i Konferencerum C3.15, C312, AUH Øst Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse Videreuddannelsesregion Nord Videreuddannelsessekretariatet Dato Sagsbehandler E-mail Sagsnr. 8. juni 2018 Kasper Clausen Kascla@rm.dk Referat til Klinisk

Læs mere

Dato Sagsbehandler og telefon Sagsnr. 17. oktober TRKPEE Referat

Dato Sagsbehandler  og telefon Sagsnr. 17. oktober TRKPEE Referat Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse Videreuddannelsesregion Nord Videreuddannelsessekretariatet Dato Sagsbehandler E-mail og telefon Sagsnr. 17. oktober TRKPEE trkpee@rm.dk Referat til Klinisk

Læs mere

Dato Sagsbehandler og telefon Sagsnr. 20/11-17 Kasper Clausen Referat

Dato Sagsbehandler  og telefon Sagsnr. 20/11-17 Kasper Clausen Referat Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse Videreuddannelsesregion Nord Videreuddannelsessekretariatet Dato Sagsbehandler E-mail og telefon Sagsnr. 20/11-17 Kasper Clausen kascla@rm.dk 21440397 1-30-72-141-15

Læs mere

DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGION NORD VIDEREUDDANNELSESSEKRETARIATET

DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGION NORD VIDEREUDDANNELSESSEKRETARIATET Uddannelsesudvalg i IM Reumatologi Dato Sagsbehandler E-mail Sagsnummer 20.april 2016 Trine Kirkegaard TRKPEE@rm.dk 1-30-72-100-15 Dagsorden Uddannelsesudvalgsmøde i IM reumatologi mandag den 11. april

Læs mere

Dato Sagsbehandler Sagsnr. Referat

Dato Sagsbehandler  Sagsnr. Referat Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse Videreuddannelsesregion Nord Videreuddannelsessekretariatet Dato Sagsbehandler E-Mail Sagsnr. 8. juni 2018 Kasper Clausen Kascla@rm.dk Referat til Børne- og

Læs mere

VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGI ETARIATET

VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGI ETARIATET SREGI IDEREUDDANNELSESSEKR Uddannelsesudvalg i intern medicin: infektionsmedicin Dato Sagsbehandler E-mail Sagsnummer 30. november 2016 Maja Bertz Maja.Bertz@stab.rm.dk 1-30-72-93-15 Referat Uddannelsesudvalgsmøde

Læs mere

VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGI ETARIATET. Dato Sagsbehandler Sagsnummer 1. februar 2017 Maja Bertz

VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGI ETARIATET. Dato Sagsbehandler  Sagsnummer 1. februar 2017 Maja Bertz SREGI SSEKR Uddannelsesudvalg i intern medicin: kardiologi Dato Sagsbehandler E-mail Sagsnummer 1. februar 2017 Maja Bertz Maja.Bertz@stab.rm.dk 1-30-72-92-15 Til stede: Referat Uddannelsesudvalgsmøde

Læs mere

DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGION NORD VIDEREUDDANNELSESSEKRETARIATET

DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGION NORD VIDEREUDDANNELSESSEKRETARIATET Uddannelsesudvalg i infektionsmedicin Dato Sagsbehandler E-mail Sagsnummer 15. maj 2017 Maja Bertz Maja.Bertz@stab.rm.dk 1-30-72-93-15 Referat af Uddannelsesudvalgsmøde i IM: infektionsmedicin Onsdag den

Læs mere

Referat til møde i Klinisk fysiologi og nuklearmedicin, uddannelsesudvalg 7. februar 2018 kl. 10:00 i Regionshospitalet Viborg, mødelokale 24

Referat til møde i Klinisk fysiologi og nuklearmedicin, uddannelsesudvalg 7. februar 2018 kl. 10:00 i Regionshospitalet Viborg, mødelokale 24 22. februar 2018 /THOCHT Referat til møde i kl. 10:00 i Regionshospitalet Viborg, mødelokale 24 Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Deltagere 1 2 Referat fra 4. oktober 2017 - til orientering 2 3 Bordet

Læs mere

Referat. til møde i Arbejdsmedicin, uddannelsesudvalg 11. januar 2018 kl. 11:30 i Regionshuset Aarhus, Olof Palmes Alle 15, mødelokale 17

Referat. til møde i Arbejdsmedicin, uddannelsesudvalg 11. januar 2018 kl. 11:30 i Regionshuset Aarhus, Olof Palmes Alle 15, mødelokale 17 HR 7. februar 2018 /THOCHT Referat til møde i Arbejdsmedicin, uddannelsesudvalg 11. januar 2018 kl. 11:30 i Regionshuset Aarhus, Olof Palmes Alle 15, mødelokale 17 Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1

Læs mere

VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGI ETARIATET. Dato Sagsbehandler Sagsnummer 26.januar 2016

VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGI ETARIATET. Dato Sagsbehandler  Sagsnummer 26.januar 2016 SREGI SSEKR Uddannelsesudvalg i Intern Medicin (IM): Reumatologi Dato Sagsbehandler E-mail Sagsnummer 26.januar 2016 Trine Kirkegaard Petersen trkpee@rm.dk 1-30-72-100-15 Uddannelsesudvalgsmøde i IM: Reumatologi

Læs mere

Referat. fra møde i Urologi, uddannelsesudvalg 25. oktober 2017 kl. 13:00 i Mødelokale C2, Regionshuset Viborg

Referat. fra møde i Urologi, uddannelsesudvalg 25. oktober 2017 kl. 13:00 i Mødelokale C2, Regionshuset Viborg Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse Videreuddannelsesregion Nord Videreuddannelsessekretariatet 17. november 2017 /THBIRK Referat fra møde i Urologi, uddannelsesudvalg 25. oktober 2017 kl. 13:00

Læs mere

Uddannelsesudvalgsmøde

Uddannelsesudvalgsmøde Uddannelsesudvalgsmøde 01.03.2018 Regionshuset Viborg Koncern HR Sundhedsuddannelser Skottenborg 26 DK-8800 Viborg Tel. +45 7841 0000 vus@rstab.rm.dk www.regionmidtjylland.dk Referat Uddannelsesudvalgsmøde

Læs mere

Referat. til møde i Klinisk fysiologi og nuklearmedicin, uddannelsesudvalg. 4. oktober 2017 kl. 10:00 i Regionshospitalet Viborg, Mødelokale 24

Referat. til møde i Klinisk fysiologi og nuklearmedicin, uddannelsesudvalg. 4. oktober 2017 kl. 10:00 i Regionshospitalet Viborg, Mødelokale 24 20. oktober 2017 /THOCHT Referat til møde i kl. 10:00 i Regionshospitalet Viborg, Mødelokale 24 Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Deltagere 1 2 Velkomst og godkendelse af dagsorden v/ Christian Høyer

Læs mere

VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGI ETARIATET. Dato Sagsbehandler Sagsnummer 06.jan 216

VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGI ETARIATET. Dato Sagsbehandler  Sagsnummer 06.jan 216 SREGI SSEKR IDEREUDDANNELSESSEKR Uddannelsesudvalg i Intern Medicin (IM): Lungemedicin Dato Sagsbehandler E-mail Sagsnummer 06.jan 216 Trine Kirkegaard Petersen trkpee@rm.dk 1-30-72-97-15 Uddannelsesudvalgsmøde

Læs mere

Dato Sagsbehandler og telefon Sagsnr. 28. marts HPETER. Referat

Dato Sagsbehandler  og telefon Sagsnr. 28. marts HPETER. Referat Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse Videreuddannelsesregion Nord Videreuddannelsessekretariatet Dato Sagsbehandler E-mail og telefon Sagsnr. 28. marts HPETER Referat til Kirurgi - uddannelsesudvalg

Læs mere

DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGION NORD VIDEREUDDANNELSESSEKRETARIATET

DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGION NORD VIDEREUDDANNELSESSEKRETARIATET Uddannelsesudvalg i Intern medicin: Lungemedicin Dato Sagsbehandler E-mail Sagsnummer 19.01.2015 Trine Kirkegaard Petersen trkpee@rm.dk 1-30-72-166-11 Referat Uddannelsesudvalgsmøde i Intern medicin: Lungemedicin

Læs mere

Referat. til møde i Urologi, uddannelsesudvalg 11. januar 2018 kl. 12:45 i Regionshuset Viborg, Skottenborg 26, 8800 Viborg, Mødelokale F7

Referat. til møde i Urologi, uddannelsesudvalg 11. januar 2018 kl. 12:45 i Regionshuset Viborg, Skottenborg 26, 8800 Viborg, Mødelokale F7 Region Midtjylland HR 20. februar 2018 /SAECRI Refer til møde i Urologi, uddannelsesudvalg 11. januar 2018 kl. 12:45 i Regionshuset Viborg, Skottenborg 26, 8800 Viborg, Mødelokale F7 Indholdsfortegnelse

Læs mere

DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGION NORD VIDEREUDDANNELSESSEKRETARIATET

DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGION NORD VIDEREUDDANNELSESSEKRETARIATET Uddannelsesudvalg i IM: Kardiologi Dato Sagsbehandler E-mail Sagsnummer 14. april 2016 Maja Bertz Maja.Bertz@stab.rm.dk Referat Uddannelsesudvalgsmøde i IM: Kardiologi Torsdag den 14. april 2016 kl. 14.00-16.00

Læs mere

Region Midtjylland. Referat. af Uddannelsesudvalgsmøde i Thoraxkirurgi 6. april 2018 kl. 12:00 i AUH, mødelokale

Region Midtjylland. Referat. af Uddannelsesudvalgsmøde i Thoraxkirurgi 6. april 2018 kl. 12:00 i AUH, mødelokale Region Midtjylland HR 26. juni 2018 /SAECRI Referat af Uddannelsesudvalgsmøde i Thoraxkirurgi 6. april 2018 kl. 12:00 i AUH, mødelokale 31 Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Mødedeltagere 1 2 Indledning

Læs mere

DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGION NORD VIDEREUDDANNELSESSEKRETARIATET

DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGION NORD VIDEREUDDANNELSESSEKRETARIATET Til medlemmer af URSARN Dato Sagsbehandler E-mail Sagsnummer 15. december 2014 Stine W. Bukdahl Stine.whitehouse@stab.rm.dk 1-30-72-59-10 Referat fra uddannelsesudvalgsmøde i Anæstesi URSARN Torsdag den

Læs mere

DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGION NORD VIDEREUDDANNELSESSEKRETARIATET

DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGION NORD VIDEREUDDANNELSESSEKRETARIATET Det specialespecifikke uddannelsesudvalg for Kirurgi Dato Sagsbehandler E-mail Sagsnummer 14. december 2016 Karen Norberg Karen.norberg@stab.rm.dk 1-30-72-111-15 Referat Uddannelsesudvalgsmøde i Kirurgi

Læs mere

ETARIATET. Dato Sagsbehandler Sagsnummer Thomas Birk

ETARIATET. Dato Sagsbehandler  Sagsnummer Thomas Birk SREGI IDEREUDDANNELSESSEKR Uddannelsesudvalg i urologi Dato Sagsbehandler E-mail Sagsnummer 11.4.2016 Thomas Birk thbirk@rm.dk 1-30-72-107-15 Referat Uddannelsesudvalgsmøde i urologi Fredag den 1. april

Læs mere

ETARIATET. Dato Sagsbehandler Sagsnummer 21. maj 2015 Stine W. Bukdahl

ETARIATET. Dato Sagsbehandler  Sagsnummer 21. maj 2015 Stine W. Bukdahl SREGIO SSEKR Til medlemmer af URSARN Dato Sagsbehandler E-mail Sagsnummer 21. maj 2015 Stine W. Bukdahl Stine.whitehouse@stab.rm.dk 1-30-72-74-15 Referat fra Uddannelsesudvalgsmøde i Anæstesi - URSARN

Læs mere

VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGI ETARIATET. Dato Sagsbehandler Sagsnummer

VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGI ETARIATET. Dato Sagsbehandler  Sagsnummer SREGI IDEREUDDANNELSESSEKR Uddannelsesudvalg i Intern medicin: Endokrinologi Dato Sagsbehandler E-mail Sagsnummer 20.januar 2016 Trine Kirkegaard Petersen trkpee@rm.dk 1-30-72-98-15 Dagsorden Uddannelsesudvalgsmøde

Læs mere

Dato Sagsbehandler og telefon Sagsnr. 22. maj KANORB Referat

Dato Sagsbehandler  og telefon Sagsnr. 22. maj KANORB Referat Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse Videreuddannelsesregion Nord Videreuddannelsessekretariatet Dato Sagsbehandler E-mail og telefon Sagsnr. 22. maj KANORB kanorb@rm.dk Referat til Patologisk

Læs mere

FUNKTIONSBESKRIVELSE UDDANNELSESANSVARLIGE OVERLÆGER Regionshospitalet Viborg

FUNKTIONSBESKRIVELSE UDDANNELSESANSVARLIGE OVERLÆGER Regionshospitalet Viborg FUNKTIONSBESKRIVELSE UDDANNELSESANSVARLIGE OVERLÆGER Regionshospitalet Viborg Den uddannelsesansvarlige overlæge udpeges af afdelings- eller sygehusledelsen blandt afdelingens overlæger eller ansættes

Læs mere

SEKRETARIATET FOR SPECIALPSYKOLOGUDDANNELSEN

SEKRETARIATET FOR SPECIALPSYKOLOGUDDANNELSEN Referat af 62. møde i Uddannelsesudvalget for specialpsykologuddannelsen i psykiatri --- ikke godkendt referat --- Dato Sagsbehandler e-mail Sagsnr. Oktober 2018 Martin Kangas Christensen makacr@rm.dk

Læs mere

Dato Sagsbehandler og telefon Sagsnr. 17. oktober 2018 TRKPEE Referat

Dato Sagsbehandler  og telefon Sagsnr. 17. oktober 2018 TRKPEE Referat Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse Videreuddannelsesregion Nord Videreuddannelsessekretariatet Dato Sagsbehandler E-mail og telefon Sagsnr. 17. oktober 2018 TRKPEE trkpee@rm.dk/24908903 Referat

Læs mere

Velkommen til dataopsamling om den lægelige videreuddannelse i 2017 i Hospitalsenheden Vest

Velkommen til dataopsamling om den lægelige videreuddannelse i 2017 i Hospitalsenheden Vest Side 1 af 6 Velkommen til dataopsamling om den lægelige videreuddannelse i 2017 i Hospitalsenheden Vest Hospitalsenheden Vest ønsker med denne undersøgelse at skabe et overblik over forskellige emner inden

Læs mere

Inspektorrapport. Temaer. Besøgsdato 04-12-2013. Særdeles god. Utilstrækkelig Behov for. Tilstrækkelig. forbedringer. Score X X X

Inspektorrapport. Temaer. Besøgsdato 04-12-2013. Særdeles god. Utilstrækkelig Behov for. Tilstrækkelig. forbedringer. Score X X X Score Utilstrækkelig Behov for forbedringer Tilstrækkelig Særdeles god Inspektorrapport SST-id INSPBES-00002161 Afdelingsnavn Anæstesiologisk Afdeling Hospitalsnavn Regionshospitalet Randers Besøgsdato

Læs mere

SEKRETARIATET FOR SPECIALPSYKOLOGUDDANNELSEN

SEKRETARIATET FOR SPECIALPSYKOLOGUDDANNELSEN Til medlemmerne af Rådet for Specialpsykologuddannelsen Dato Sagsbehandler e-mail Sagsnr. 23. april 2012 Stine Whitehouse Stine.Whitehouse@stab.rm.dk 1-30-72-162-09 Referat fra 3. møde i Rådet for Specialpsykologuddannelsen

Læs mere

Dato Sagsbehandler og telefon Sagsnr. 7. januar TRKPEE. Referat

Dato Sagsbehandler  og telefon Sagsnr. 7. januar TRKPEE. Referat Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse Videreuddannelsesregion Nord Videreuddannelsessekretariatet Dato Sagsbehandler E-mail og telefon Sagsnr. 7. januar TRKPEE 2019 Referat til Urologi - uddannelsesudvalg

Læs mere

Videreuddannelsesregion Nord. Referat. Kirurgi, uddannelsesudvalg 7. december 2017 kl. 10:00 i Regionshuset Viborg F9 1. sal

Videreuddannelsesregion Nord. Referat. Kirurgi, uddannelsesudvalg 7. december 2017 kl. 10:00 i Regionshuset Viborg F9 1. sal Videreuddannelsesregion Nord Refer Kirurgi, uddannelsesudvalg 7. december 2017 kl. 10:00 i Regionshuset Viborg F9 1. sal Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Velkomst og godkendelse af dagsorden 1 2 Nyt

Læs mere

VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGI. . Sagsnr. Maj Lægefaglig indstilling, Videreuddannelsesregion Nord

VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGI.  . Sagsnr. Maj Lægefaglig indstilling, Videreuddannelsesregion Nord DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGI IDEREUDDANNELSESREGION NORD Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse i Videreuddannelsesregion Nord Dato Sagsbehandler E-mail Sagsnr.

Læs mere

Inspektorrapport. Temaer. Nuklearmedicinsk Afdeling og PET-Centret Aarhus Universitetshospital, Nørrebrogade og Skejby Besøgsdato

Inspektorrapport. Temaer. Nuklearmedicinsk Afdeling og PET-Centret Aarhus Universitetshospital, Nørrebrogade og Skejby Besøgsdato Score Utilstrækkelig Behov for forbedringer Tilstrækkelig Særdeles god Inspektorrapport SST-id INSPBES-00000253 Afdelingsnavn Nuklearmedicinsk Afdeling og PET-Centret Hospitalsnavn Aarhus Universitetshospital,

Læs mere

Behov for forbedringer. Introduktionen har begrænset værdi. Har begrænset værdi for uddannelsessøgende. læger. Ikke alle har personlige. gange.

Behov for forbedringer. Introduktionen har begrænset værdi. Har begrænset værdi for uddannelsessøgende. læger. Ikke alle har personlige. gange. Inspektorrapport Inspektorernes vurdering af temaer Den skematiske rapport skal uddybes under konklusionen. Afkryds et felt i hver række Sygehus Afdeling Dato for besøg Odense Universitets Hospital Neurologisk

Læs mere

Behov for forbedringer. Introduktionen har begrænset værdi. Har begrænset værdi for uddannelsessøgende. læger. Ikke alle har personlige. gange.

Behov for forbedringer. Introduktionen har begrænset værdi. Har begrænset værdi for uddannelsessøgende. læger. Ikke alle har personlige. gange. Inspektorrapport Inspektorernes vurdering af temaer Den skematiske rapport skal uddybes under konklusionen. Afkryds et felt i hver række Sygehus Afdeling Dato for besøg Viborg Neurologisk afdeling 19.01.2012

Læs mere

Lægefaglig indstilling for introduktions- og hoveduddannelsesforløb i Neurologi i Videreuddannelsesregion Nord

Lægefaglig indstilling for introduktions- og hoveduddannelsesforløb i Neurologi i Videreuddannelsesregion Nord Bilag 4.2 Lægefaglig indstilling for introduktions- og hoveduddannelsesforløb i Neurologi i Videreuddannelsesregion Nord 1. Indledning Indstillingen er udfærdiget af Postgraduat klinisk lektor Michael

Læs mere

Inspektorrapport. Temaer. Holstebro, Hospitalsenheden Vest Besøgsdato Særdeles god. Utilstrækkelig Behov for. Tilstrækkelig.

Inspektorrapport. Temaer. Holstebro, Hospitalsenheden Vest Besøgsdato Særdeles god. Utilstrækkelig Behov for. Tilstrækkelig. Score Utilstrækkelig Behov for forbedringer Tilstrækkelig Særdeles god Inspektorrapport SST-id INSPBES-00002226 Afdelingsnavn Neurologisk Afdeling Hospitalsnavn Holstebro, Hospitalsenheden Vest Besøgsdato

Læs mere

Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse opgaver og ansvar

Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse opgaver og ansvar Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse opgaver og ansvar Birte Obel, Kontorchef Susanne Vinther Nielsen, Overlæge, Ph.d. Uddannelse og autorisation 4. marts 2014 i Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse

Læs mere

VIDEREUDDANNELSE VIDEREU. Dato Sagsbehandler Sagsnr. 16. december 2014 Karen Norberg

VIDEREUDDANNELSE VIDEREU. Dato Sagsbehandler  Sagsnr. 16. december 2014 Karen Norberg DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREU IDEREUDDANNELSESREGION DDANNELSESREGION NORD Det specialespecifikke Uddannelsesudvalg for Radiologi Dato Sagsbehandler e-mail Sagsnr. 16. december

Læs mere

NY UAO og hvad så? Gitte Eriksen og Charlotte Green. Juni Aarhus Universitetshospital. Region Midtjylland

NY UAO og hvad så? Gitte Eriksen og Charlotte Green. Juni Aarhus Universitetshospital. Region Midtjylland NY UAO og hvad så? Gitte Eriksen og Charlotte Green Juni 2016 Præsentation af jer Redskaber Hvem er aktører i den lægelige videreuddannelse? Mentor Andre samarbejdspartnere Daglige kliniske vejledere Ledende

Læs mere

VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGI ETARIATET. Dato Sagsbehandler Sagsnummer

VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGI ETARIATET. Dato Sagsbehandler  Sagsnummer SREGI IDEREUDDANNELSESSEKR Uddannelsesudvalg i IM: reumatologi Dato Sagsbehandler E-mail Sagsnummer 18.03.2015 Trine Kirkegaard Petersen trkpee@rm.dk 1-30-72-100-15 Referat Uddannelsesudvalgsmøde i IM:

Læs mere

Særdeles god Introduktion til afdelingen. Introduktionen har begrænset værdi. Har begrænset værdi for uddannelsessøgende. læger

Særdeles god Introduktion til afdelingen. Introduktionen har begrænset værdi. Har begrænset værdi for uddannelsessøgende. læger Inspektorrapport Inspektorernes vurdering af temaer Den skematiske rapport skal uddybes under konklusionen. Afkryds et felt i hver række Sygehus Holstebro Afdeling neurologisk Dato for besøg 22/6 2011

Læs mere

Inspektorrapport. Temaer. Besøgsdato Særdeles god. Utilstrækkelig Behov for. Tilstrækkelig. forbedringer. Score X X X

Inspektorrapport. Temaer. Besøgsdato Særdeles god. Utilstrækkelig Behov for. Tilstrækkelig. forbedringer. Score X X X Score Utilstrækkelig Behov for forbedringer Tilstrækkelig Særdeles god Inspektorrapport SST-id INSPBES-00001448 Afdelingsnavn Plastikkirurgisk afdeling Hospitalsnavn Herlev-Gentofte Hospital Besøgsdato

Læs mere

Dato Sagsbehandler Sagsnr. 3. juli 2018 Sanne Steenfeldt Referat

Dato Sagsbehandler  Sagsnr. 3. juli 2018 Sanne Steenfeldt Referat Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse Videreuddannelsesregion Nord Videreuddannelsessekretariet Do Sagsbehandler E-mail Sagsnr. 3. juli 2018 Sanne Steenfeldt saecri@rm.dk 1-30-72-101-15 Refer Pædiri

Læs mere

VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGI ETARIATET. Dato Sagsbehandler Sagsnummer 21. november 2016 Sanne S. Christensen

VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGI ETARIATET. Dato Sagsbehandler  Sagsnummer 21. november 2016 Sanne S. Christensen SREGI SSEKR Dato Sagsbehandler E-mail Sagsnummer 21. november 2016 Sanne S. Christensen saecri@rm.dk Referat af Uddannelsesudvalgsmøde i pædiatri Tirsdag den 29. november 2016 kl. 13.00-15.00 OBS: Mødet

Læs mere

" 30. marts 2012 Stine Whitehouse Stine.Whitehouse@stab.rm.dk 1-30-72-162-09

 30. marts 2012 Stine Whitehouse Stine.Whitehouse@stab.rm.dk 1-30-72-162-09 Referat fra 19. møde i uddannelsesudvalget for specialpsykologuddannelsen i Psykiatri! " 30. marts 2012 Stine Whitehouse Stine.Whitehouse@stab.rm.dk 1-30-72-162-09 Referat fra 19. møde i det Psykologfaglige

Læs mere

Referat. til Pædiatri - uddannelsesudvalg 27. maj 2019 kl. 11:00 i konferencerum på neonatal afd. Aalborg Universitetshospital Nord, højhuset 13. sal.

Referat. til Pædiatri - uddannelsesudvalg 27. maj 2019 kl. 11:00 i konferencerum på neonatal afd. Aalborg Universitetshospital Nord, højhuset 13. sal. Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse Videreuddannelsesregion Nord Videreuddannelsessekretariet Do Sagsbehandler E-mail 2. juli SAHVID Sahvid@rm.dk Refer til Pædiri - uddannelsesudvalg 27. maj

Læs mere

Dato Sagsbehandler Sagsnr. 11/ Kasper Clausen Referat

Dato Sagsbehandler  Sagsnr. 11/ Kasper Clausen Referat 1 Dato Sagsbehandler E-mail Sagsnr. 11/12-2018 Kasper Clausen Kascla@rm.dk Referat til Almen medicin - uddannelsesudvalg 4. december 2018 kl. 14:00 i Lokale 12, Regionshuset Århus Olof Palmes Alle 15 2

Læs mere

VIDEREUDDANNELSE VIDEREU. Referat af møde i Uddannelsesudvalget for Intern medicin Reumatologi

VIDEREUDDANNELSE VIDEREU. Referat af møde i Uddannelsesudvalget for Intern medicin Reumatologi DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREU IDEREUDDANNELSESREGION DDANNELSESREGION NORD VIDEREUDDANNELSESSEKRE DEREUDDANNELSESSEKRETARIATET Uddannelsesudvalget for intern medicin reumatologi

Læs mere

DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGION NORD

DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGION NORD DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGION NORD Uddannelsesudvalget i Kirurgi Dato Sagsbehandler E-mail Sagsnr. 7. marts 2015 Dorthe Koed Pedersen dorthe.k.pedersen@stab.rm.dk

Læs mere

Referat Uddannelsesudvalgsmøde almen medicin 6. marts 2019 Regionshuset Viborg C1 Parterre. 1. Godkendelse af dagsorden.

Referat Uddannelsesudvalgsmøde almen medicin 6. marts 2019 Regionshuset Viborg C1 Parterre. 1. Godkendelse af dagsorden. Refer Uddannelsesudvalgsmøde almen medicin 6. marts 2019 Regionshuset Viborg C1 Parterre Regionshuset Viborg Sundhedsuddannelser Skottenborg 26 DK-8800 Viborg Tel. +45 7841 0000 www.regionmidtjylland.dk

Læs mere

Inspektorrapport. Temaer. Besøgsdato Særdeles god. Utilstrækkelig Behov for. Tilstrækkelig. forbedringer. Score X X X

Inspektorrapport. Temaer. Besøgsdato Særdeles god. Utilstrækkelig Behov for. Tilstrækkelig. forbedringer. Score X X X Score Utilstrækkelig Behov for forbedringer Tilstrækkelig Særdeles god Inspektorrapport SST-id INSPBES-00000355 Afdelingsnavn Hæmatologisk klinik Hospitalsnavn Ålborg Universitetshospital Besøgsdato 28-05-2015

Læs mere

1 Deltagere 1. 2 Velkomst og godkendelse af dagsorden 2. 3 Referat fra 10. november Regler for forskningstræningsprojekter 4

1 Deltagere 1. 2 Velkomst og godkendelse af dagsorden 2. 3 Referat fra 10. november Regler for forskningstræningsprojekter 4 30. juni 2017 /THOCHT Referat til møde i Samfundsmedicin, uddannelsesudvalg 13. juni 2017 kl. 09:00 i Regionshuset Aarhus, Olof Palmes Alle 15, 8200 Aarhus N, mødelokale 17 Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst

Læs mere

Referat. Til Videreuddannelsesrådets medlemmer I Hospitalsenheden Vest

Referat. Til Videreuddannelsesrådets medlemmer I Hospitalsenheden Vest Hospitalsenheden Vest Administrationen HR Til Videreuddannelsesrådets medlemmer I Hospitalsenheden Vest Lægårdvej 12 DK-7500 Holstebro Tel. +45 9912 5000 Fax. +45 9912 5090 post@vest.rm.dk www.vest.rm.dk

Læs mere

Region Midtjylland HR. Referat. fra møde i Klinisk Genetik, uddannelsesudvalg 4. oktober 2017 kl. 09:30 i KGA, Aalborg Universitetshospital

Region Midtjylland HR. Referat. fra møde i Klinisk Genetik, uddannelsesudvalg 4. oktober 2017 kl. 09:30 i KGA, Aalborg Universitetshospital Region Midtjylland HR 17. november 2017 /THBIRK Refer fra møde i Klinisk Genetik, uddannelsesudvalg 4. oktober 2017 kl. 09:30 i KGA, Aalborg Universitetshospital Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Velkomst

Læs mere

Referat. af møde i Anæstesiologi, uddannelsesudvalg 23. november 2017 kl. 09:00 i Regionshospitalet Randers, mødelokale M4

Referat. af møde i Anæstesiologi, uddannelsesudvalg 23. november 2017 kl. 09:00 i Regionshospitalet Randers, mødelokale M4 Region Midtjylland HR 22. december 2017 /SAECRI Referat af møde i Anæstesiologi, uddannelsesudvalg 23. november 2017 kl. 09:00 i Regionshospitalet Randers, mødelokale M4 Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst

Læs mere

Inspektorrapport. Temaer. Besøgsdato Særdeles god. Utilstrækkelig Behov for. Tilstrækkelig. forbedringer. Score

Inspektorrapport. Temaer. Besøgsdato Særdeles god. Utilstrækkelig Behov for. Tilstrækkelig. forbedringer. Score Score Utilstrækkelig Behov for forbedringer Tilstrækkelig Særdeles god Inspektorrapport SST-id INSPBES-00002205 Afdelingsnavn Børne- og ungdomsafdelingen Hospitalsnavn Nykøbing Falster Besøgsdato 28-10-2014

Læs mere

Dato Sagsbehandler e-mail Sagsnr. 25. januar 2012 Stine Whitehouse Stine.Whitehouse@stab.rm.dk 1-30-72-162-09

Dato Sagsbehandler e-mail Sagsnr. 25. januar 2012 Stine Whitehouse Stine.Whitehouse@stab.rm.dk 1-30-72-162-09 Vejledning om kompetencevurdering i specialuddannelse af psykologer i børne- og ungdomspsykiatri og psykiatri Dato Sagsbehandler e-mail Sagsnr. 25. januar 2012 Stine Whitehouse Stine.Whitehouse@stab.rm.dk

Læs mere

Dato Sagsbehandler og telefon Sagsnr. 26. juli. Referat

Dato Sagsbehandler  og telefon Sagsnr. 26. juli. Referat Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse Videreuddannelsesregion Nord Videreuddannelsessekretariet Do Sagsbehandler E-mail og telefon Sagsnr. 26. juli Refer til Klinisk Genetik - uddannelsesudvalg

Læs mere

Funktions- og opgavebeskrivelse for uddannelsesansvarlige overlæger ved Aarhus Universitetshospital

Funktions- og opgavebeskrivelse for uddannelsesansvarlige overlæger ved Aarhus Universitetshospital Funktions- og opgavebeskrivelse for uddannelsesansvarlige overlæger ved Aarhus Universitetshospital FUNKTIONSBETEGNELSE Uddannelsesansvarlig overlæge FUNKTIONENS INDHOLD Organisatorisk placering og ledelsesmæssig

Læs mere

Inspektorrapport. Temaer. Gynækologisk/Obstetrisk afdeling. Besøgsdato Særdeles god. Utilstrækkelig Behov for. Tilstrækkelig.

Inspektorrapport. Temaer. Gynækologisk/Obstetrisk afdeling. Besøgsdato Særdeles god. Utilstrækkelig Behov for. Tilstrækkelig. Score Utilstrækkelig Behov for forbedringer Tilstrækkelig Særdeles god Inspektorrapport SST-id INSPBES-00002179 Afdelingsnavn Gynækologisk/Obstetrisk afdeling Hospitalsnavn Sygehus Sønderjylland Besøgsdato

Læs mere

Inspektorrapport. Temaer. Besøgsdato Særdeles god. Utilstrækkelig Behov for. Tilstrækkelig. forbedringer. Score X X X

Inspektorrapport. Temaer. Besøgsdato Særdeles god. Utilstrækkelig Behov for. Tilstrækkelig. forbedringer. Score X X X Score Utilstrækkelig Behov for forbedringer Tilstrækkelig Særdeles god Inspektorrapport SST-id INSPBES-00000229 Afdelingsnavn Neurologisk Afdeling Hospitalsnavn Sydvestjysk Sygehus, Esbjerg Besøgsdato

Læs mere

Referat fra møde i Uddannelsesudvalget den 11. juni 2018

Referat fra møde i Uddannelsesudvalget den 11. juni 2018 Referat fra møde i Uddannelsesudvalget den 11. juni 2018 Til stede: Cæcilie Trier Sørensen (formand for Uddannelsesudvalget - Yngre Lægers bestyrelse - YL s repræsentantskab og Nationale Råd for Lægers

Læs mere

Inspektorrapport. Temaer. Besøgsdato Særdeles god. Utilstrækkelig. problematisk. Tilstrækkelig. Særdeles. Score X X X

Inspektorrapport. Temaer. Besøgsdato Særdeles god. Utilstrækkelig. problematisk. Tilstrækkelig. Særdeles. Score X X X Score Særdeles problematisk Utilstrækkelig Tilstrækkelig Særdeles god Inspektorrapport SST-id INSPBES-00002214 Afdelingsnavn Akutafdelingen Hospitalsnavn Holbæk Sygehus Besøgsdato 16-05-2017 Temaer Introduktion

Læs mere

1. Velkomst og præsentation af dagsordenen v. ovl. Peter Mouridsen. 4. Forventninger til PKL-funktionen ved ovl. PKL Svein Åge Rodt

1. Velkomst og præsentation af dagsordenen v. ovl. Peter Mouridsen. 4. Forventninger til PKL-funktionen ved ovl. PKL Svein Åge Rodt Referat fra møde i URSARN, torsdag d. 9. februar kl. 9.00 til 15.00 på Patienthotellet, Regionshospitalet Randers, mødelokale 4. 9.februar Charlotte B. Hansen Charlotte.b.hansen@stab.rm.dk Dagsorden: 1.

Læs mere

Inspektorrapport. Temaer. Besøgsdato Særdeles god. Utilstrækkelig Behov for. Tilstrækkelig. forbedringer. Score X X X

Inspektorrapport. Temaer. Besøgsdato Særdeles god. Utilstrækkelig Behov for. Tilstrækkelig. forbedringer. Score X X X Score Utilstrækkelig Behov for forbedringer Tilstrækkelig Særdeles god Inspektorrapport SST-id INSPBES-00002277 Afdelingsnavn Urologisk afdeling Hospitalsnavn Næstved Sygehus Besøgsdato 19-05-2014 Temaer

Læs mere

Notat om karrierevejledning i den lægelige videreuddannelse i Videreuddannelsesregion Nord

Notat om karrierevejledning i den lægelige videreuddannelse i Videreuddannelsesregion Nord Det Regionale Råd! 4. oktober 2007 Dorte Qvesel Dorte.Qvesel@stab.rm.dk 1-01-72-10-07 Notat om karrierevejledning i den lægelige videreuddannelse i Videreuddannelsesregion Nord Baggrund Baggrunden for

Læs mere

Vibeke gjorde opmærksom på vigtigheden af en afklaring af skalaen og ud fra hvilket niveau, der bedømmes.

Vibeke gjorde opmærksom på vigtigheden af en afklaring af skalaen og ud fra hvilket niveau, der bedømmes. Hospitalsenheden Vest Staben - HR Til Videreuddannelsesrådets medlemmer I Hospitalsenheden Vest Lægårdvej 12 DK-7500 Holstebro Tel. +45 7843 0000 Fax. +45 7843 8609 post@vest.rm.dk www.vest.rm.dk Referat

Læs mere

VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGI ATET. Dato Sagsbehandler Sagsnummer 03.juni 2015

VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGI ATET. Dato Sagsbehandler  Sagsnummer 03.juni 2015 UDDANNELSE UDDANNELSESREGI Uddannelsesudvalg i IM: Geriatri Dato Sagsbehandler E-mail Sagsnummer 03.juni 2015 Trine Kirkegaard Petersen trkpee@rm.dk 1-30-72-99-15 Referat Uddannelsesudvalgsmøde i IM: Geriatri

Læs mere

Inspektorrapport Temaer

Inspektorrapport Temaer Score Utilstrækkelig Behov for forbedringer Tilstrækkelig Særdeles god Inspektorrapport SST-id INSPBES-00002394 Afdelingsnavn NAE Klin. Onkologi - Overafdeling Hospitalsnavn Næstved sygehus Besøgsdato

Læs mere

Kompetencevurdering i Speciallægeuddannelsen. Sundhedsstyrelsens vejledning

Kompetencevurdering i Speciallægeuddannelsen. Sundhedsstyrelsens vejledning Kompetencevurdering i Speciallægeuddannelsen Sundhedsstyrelsens vejledning Juli 2007 1 Indledning I henhold til 6, stk. 2. i Sundhedsstyrelsens bekendtgørelse nr. 660 af 10. juli 2003 om uddannelse af

Læs mere

Uddannelsesprogram for. Speciallægeuddannelsen i. Intern medicin: reumatologi

Uddannelsesprogram for. Speciallægeuddannelsen i. Intern medicin: reumatologi Uddannelsesprogram for Speciallægeuddannelsen i Intern medicin: reumatologi Kong Chr. X s gigthospital, Gråsten /Medicinsk afdeling, Sygehus Sønderjylland, Sønderborg Reumatologisk afdeling OUH i Odense

Læs mere

Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse Videreuddannelsesregion Nord

Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse Videreuddannelsesregion Nord Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse Videreuddannelsesregion Nord Til møde i Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse Nord den 11. december 2017 Dato Sagsbehandler E-mail og telefon Sagsnr.

Læs mere

Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse Videreuddannelsesregion Nord

Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse Videreuddannelsesregion Nord Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse Videreuddannelsesregion Nord Til møde i Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse Nord den 11. december 2017 Dato Sagsbehandler E-mail og telefon Sagsnr.

Læs mere

Behov for forbedringer. Introduktionen har begrænset værdi. Har begrænset værdi for uddannelsessøgende. læger. Ikke alle har personlige. gange.

Behov for forbedringer. Introduktionen har begrænset værdi. Har begrænset værdi for uddannelsessøgende. læger. Ikke alle har personlige. gange. Inspektorrapport Inspektorernes vurdering af temaer Den skematiske rapport skal uddybes under konklusionen. Afkryds et felt i hver række Sygehus Afdeling Dato for besøg Hillerød Hospital Anæstesiologisk

Læs mere

Referat fra Uddannelsesudvalgsmøde i almen medicin den * Begynder efter MMI. Afsat tid = ca. 3 timer, eller til vi er færdige.

Referat fra Uddannelsesudvalgsmøde i almen medicin den * Begynder efter MMI. Afsat tid = ca. 3 timer, eller til vi er færdige. Refer fra Uddannelsesudvalgsmøde i almen medicin den 04.09.2018 Regionshuset Viborg Koncern HR Sundhedsuddannelser Skottenborg 26 DK-8800 Viborg Tel. +45 7841 0000 vus@rstab.rm.dk www.regionmidtjylland.dk

Læs mere

Videreuddannelsesregion Nord. Referat. Radiologi, uddannelsesudvalg 4. december 2017 kl. 08:30 i Regionshuset Aarhus, Olof Palmes Allé 15, lokale 16

Videreuddannelsesregion Nord. Referat. Radiologi, uddannelsesudvalg 4. december 2017 kl. 08:30 i Regionshuset Aarhus, Olof Palmes Allé 15, lokale 16 Videreuddannelsesregion Nord Referat Radiologi, uddannelsesudvalg 4. december 2017 kl. 08:30 i Regionshuset Aarhus, Olof Palmes Allé 15, lokale 16 Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Velkomst og godkendelse

Læs mere

Inspektorrapport. Temaer. Besøgsdato Særdeles god. Utilstrækkelig Behov for. Tilstrækkelig. forbedringer. Score

Inspektorrapport. Temaer. Besøgsdato Særdeles god. Utilstrækkelig Behov for. Tilstrækkelig. forbedringer. Score Score Utilstrækkelig Behov for forbedringer Tilstrækkelig Særdeles god Inspektorrapport SST-id INSPBES-00002322 Afdelingsnavn Akutafdelingen Hospitalsnavn Køge Sygehus Besøgsdato 27-10-2014 Temaer Introduktion

Læs mere

DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGION NORD

DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGION NORD DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGION NORD Uddannelsesudvalget i Kirurgi Dato Sagsnr. 19. september 2014 1-30-72-27-10 Referat af møde i det specialespecifikke uddannelsesudvalg

Læs mere

Møde i Uddannelsesudvalget 9. juni 2016

Møde i Uddannelsesudvalget 9. juni 2016 Møde i Uddannelsesudvalget 9. juni 2016 Til stede: Eric Døssing Mønning (formand - Yngre Lægers bestyrelse og Nationale Råd for Lægers Videreuddannelse) Mads Skipper (Lægeforeningens og Yngre Lægers bestyrelser,

Læs mere

Vejledning om forskningstræning i speciallægeuddannelsen

Vejledning om forskningstræning i speciallægeuddannelsen Dato Sagsbehandler e-mail Sagsnr. Juni 2012 Dorte Guldbrand Dorte.g.nielsen@stab.rm.dk 1-30-72-93-12 Vejledning om forskningstræning i speciallægeuddannelsen Videreuddannelsesregion Nord Indledning Denne

Læs mere

Dato Sagsbehandler og telefon Sagsnr BERKRO Referat

Dato Sagsbehandler  og telefon Sagsnr BERKRO Referat Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse Videreuddannelsesregion Nord Videreuddannelsessekretariet Do Sagsbehandler E-mail og telefon Sagsnr. 10.01.2019 BERKRO 1-30-72-240-18 Refer Arbejdsmedicin

Læs mere

VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGI ETARIATET

VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGI ETARIATET IDEREUDDANNELSESSEKR Til medlemmer af URSARN Dato Sagsbehandler E-mail Sagsnummer 23. april 2015 Stine W. Bukdahl Stine.whitehouse@stab.rm.dk 1-30-72-74-15 Referat fra møde i Uddannelsesudvalgsmøde i Anæstesi

Læs mere

Kommissorium for lægelige videreuddannelsesråd Aarhus Universitetshospital

Kommissorium for lægelige videreuddannelsesråd Aarhus Universitetshospital Kommissorium for lægelige videreuddannelsesråd Aarhus Universitetshospital Formål Det lægelige videreuddannelsesråd arbejder for at fremme udvikling af kvalitet og effektivitet i lægelig videreuddannelse

Læs mere

Inspektorrapport. Temaer. Afdeling for Folkeundersøgelser. Besøgsdato Særdeles god. Utilstrækkelig Behov for. Tilstrækkelig.

Inspektorrapport. Temaer. Afdeling for Folkeundersøgelser. Besøgsdato Særdeles god. Utilstrækkelig Behov for. Tilstrækkelig. Score Utilstrækkelig Behov for forbedringer Tilstrækkelig Særdeles god Inspektorrapport SST-id INSPBES-00002483 Afdelingsnavn Afdeling for Folkeundersøgelser Hospitalsnavn Regionshospitalet Randers Besøgsdato

Læs mere

Forslag til mere feedback kunne være, at det blev givet feedback på tværs af afdelingerne og på tværs af faggrupperne.

Forslag til mere feedback kunne være, at det blev givet feedback på tværs af afdelingerne og på tværs af faggrupperne. Hospitalsenheden Vest Staben - HR Til Videreuddannelsesrådets medlemmer I Hospitalsenheden Vest Lægårdvej 12 DK-7500 Holstebro Tel. +45 7843 0000 Fax. +45 7843 8609 post@vest.rm.dk www.vest.rm.dk Referat

Læs mere

Referat fra møde i Uddannelsesudvalget den 10. december 2018

Referat fra møde i Uddannelsesudvalget den 10. december 2018 Referat fra møde i Uddannelsesudvalget den 10. december 2018 Til stede: Cæcilie Trier Sønderskov (formand for Uddannelsesudvalget - Yngre Lægers bestyrelse - YL s repræsentantskab og Nationale Råd for

Læs mere

Inspektorrapport. Temaer. Patologiafdelingen Herlev-Gentofte Hospital. Besøgsdato Særdeles god. Utilstrækkelig Behov for.

Inspektorrapport. Temaer. Patologiafdelingen Herlev-Gentofte Hospital. Besøgsdato Særdeles god. Utilstrækkelig Behov for. Score Utilstrækkelig Behov for forbedringer Tilstrækkelig Særdeles god Inspektorrapport SST-id INSPBES-00000340 Afdelingsnavn Patologiafdelingen Herlev-Gentofte Hospital Hospitalsnavn Herlev-Gentofte Hospital

Læs mere

DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE

DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGION NORD Til medlemmer af URSARN Dato Sagsbehandler E-mail Sagsnr. 23. december 2015 Jesper Piculell jespic@rm.dk 1-30-72-74-15 Referat

Læs mere

6. juli 2017 /THOCHT. Referat

6. juli 2017 /THOCHT. Referat 6. juli 2017 /THOCHT Refer til møde i Arbejdsmedicin, uddannelsesudvalg 15. juni 2017 kl. 13:30 i Aarhus Universitetshospital, Nørrebrogade, bygning 15A, kælderen, receptionslokalet Indholdsfortegnelse

Læs mere

Inspektorrapport Temaer

Inspektorrapport Temaer Score Utilstrækkelig Behov for forbedringer Tilstrækkelig Særdeles god Inspektorrapport SST-id INSPBES-00000906 Afdelingsnavn Klinisk Biokemisk Afdeling Viborg Hospitalsnavn Hospitalsenhed Midt Besøgsdato

Læs mere

Behov for forbedringer. Introduktionen har begrænset værdi. Har begrænset værdi for uddannelsessøgende. læger. Ikke alle har personlige. gange.

Behov for forbedringer. Introduktionen har begrænset værdi. Har begrænset værdi for uddannelsessøgende. læger. Ikke alle har personlige. gange. Inspektorrapport Inspektorernes vurdering af temaer Den skematiske rapport skal uddybes under konklusionen. Afkryds et felt i hver række Sygehus Afdeling Dato for besøg Bispebjerg Hospital Neurologisk

Læs mere