Referat af bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. d. 20. september 2016 kl ca

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. d. 20. september 2016 kl ca"

Transkript

1 Referat af bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium d. 20. september 2016 kl ca Til stede: Kirsten Bundgaard, Peter Hansen, Adam Dam, Lærke Dalgaard, Susan Vonsild, Malene Gram, Steen Madsen, Charlotte Horn, Leon Sebbelin, Jens Nielsen, Jytte Merete Knudsen Kirsten Bundgaard bød velkommen til Charlotte Horn, nyvalgt bestyrelsesrepræsentant for personalet. 1. Godkendelse af dagsorden og underskrift af referat fra møde 8.juni Referat vedlagt som bilag 1. Der var ingen bemærkninger til dagsordenen. Referatet blev underskrevet. 2. Siden sidst Internationalt: Vi gennemfører i efteråret 2016 en lang række ture og udvekslinger. 3g tysk A-niveau deltager i International Summerschool i Neustreliz Tyskland. Privat indkvartering sammen med et fagligt program på højt niveau. 2.g og 3.g fransk A har været på sprogrejse til Paris. 2g og 3.g spansk A skal på sprogrejse til Barcelona. 3g kinesisk A rejser til Beijing, Shanghai og privat indkvartering i Jiaxing. Vi får i oktober genbesøg af fra vores partnerskole i Calgary, Canada. 2d. To 1.g-klasser laver udveksling med to klasser fra Neustrelitz. Vi får besøg en uge i november, genbesøg i Neustrelitz i foråret. Et naturvidenskabeligt projekt i 1x og et sprogligt projekt i 1d. Privat indkvartering. Til foråret er der planlagt studierejser for alle 2.g-klasser. Der etableres ingen abroad-klasse i nuværende 1.g, kun 7 elever havde tilmeldt sig. Derfor i dette skoleår ingen tur til Canada. Internationalt: Sidste år fik vi afslag på en ansøgning om et ERAMUS-projekt (EU). Vi prøver igen sammen med vore partnerskoler i Tyskland, Finland og Estland. Emnet bliver udfordringerne i Europa, herunder flygtningesituationen. Der skrives ansøgning i Finland i januar, og får vi bevilget projektet vil det løbe fra

2 To elever og to lærer/ledelse rejser til Finland i januar for at lave idegenerering og skrive ansøgning. Jens Nielsen orienterede om, at der er kommet tilbagemelding fra Undervisningsministeriet på revisionsrapporten for 2015, og der var intet at bemærke. 3. Status på elevtal og indberetning til Undervisningsministeriet. Opgørelse pr. 6. september: Elevtal: 1.g: 165 elever, med 6 klasser giver det et gennemsnit på 27,5 elever pr. klasse. 2.g: 196 elever, med 7 klasser giver det et gennemsnit på 28 elever pr. klasse 3.g: 134 elever, med 6 klasser giver det et gennemsnit på 22,3 elever pr. klasse. Undervisningsministeriet skal pr. 15/9 have en indberetning af klassetal for at kontrollere, at vi ikke har mere end 28 elever i gennemsnit i klasserne. Denne indberetning er allerede sket på baggrund af godkendelse pr. mail fra bestyrelsen. Formelt skal bestyrelsesformanden underskrive godkendelsen til intern dokumentation. Det sker på bestyrelsesmødet 20/9. Se bilag 2. Dokumentet blev underskrevet. 4. Orientering om gymnasiereform Der er indgået politisk forlig om en ny gymnasiereform. Forligsteksten kan ses på: Lige nu er lovforslaget i høring, lovforslaget kan ses på: Rektor vil på bestyrelsesmødet give en præsentation af de væsentligste element i reformen, dels som almindelig orientering til bestyrelsen og dels som baggrundsviden for næste punkt på dagsordenen, hvor bestyrelsen skal beslutte udbud og kapacitet for de elever, der starter i 1.g sommeren Jens Nielsen orienterede om de væsentligste ændringer i gymnasiereformen 2017.

3 Det blev konkluderet, at det er vigtigt med opmærksomhed på at skabe tryghed for de kommende 1g elever allerede i grundforløbet. 5. Kapacitet og udbud. 1) Optagelseskapacitet. På møde i Region Nordjylland i Det forpligtende Samarbejde drøftede gymnasierektorerne 8.9. udbud af hf og stx, og her blev vedtaget, at skolerne udmelder uændret optagelseskapacitet i For Støvring Gymnasium er det 6 klasser med i gennemsnit 28 elever, altså 168 elever. Formelt er det bestyrelserne der vedtager kapacitet. Rektor indstiller at Støvring Gymnasium bakker op om, at kapaciteten er uændret 6 klasser. Det blev vedtaget, at kapaciteten i skoleåret er 6 klasser. 2) Med gymnasiereformen skal der besluttes, hvilke studieretninger Støvring Gymnasium udbyder fra Der er udmeldt 18 mulige studieretninger til stx.

4 I overvejelserne om hvilke studieretninger, det kan være fornuftigt at udbyde, kan bl.a. indgå i hvilken grad, vi forventer, at studieretningerne kan tiltrække elever. Vi vil gerne sikre et bredt udbud, der matcher de omkringliggende gymnasiers udbud. På den anden side, skal det også være realistisk, at udbudte studieretninger kan oprettes, så eleverne kan få imødekommet deres ønsker.

5 Det vil formentlig også være relevant, at studieretninger kan læses sammen af økonomiske årsager. Endelig kan vi inddrage overvejelser, der vedrører lærerkollegiets nuværende faglige kompetencer. Ledelsens forslag: Blandt de mulige naturvidenskabelige studieretninger forestiller vi os nu at udbyde Stret 1: Matematik A, Fysik B, Kemi B Stret 2: Biologi A, Kemi B (mat B) Blandt de samfundsvidenskabelige studieretninger forestiller vi os at udbyde Stret 3: Samfundsfag A, Matematik A Stret 4: Samfundsfag A, Engelsk A (mat B) Blandt de sproglige studieretninger forestiller vi os nu at udbyde Stret 5: Engelsk A, Tysk A, Samfundsfag B (mat B) Stret 6: Engelsk A, Fransk A, Samfundsfag B (mat B) Stret 7: Engelsk A, Fransk A, Tysk B (mat C) Stret 8: Engelsk A, Kinesisk A, Tysk B (mat C) Stret 9: Engelsk A, Spansk A, Tysk B (mat C) Blandt kunst studieretningerne forestiller vi os nu at udbyde Stret 10: Musik A, Engelsk A (mat B) Stret 11: Musik A, Matematik A Dette er umiddelbart flere studieretninger, end vi udbyder i dag, men studieretningerne er valgt, så der er gode samlæsningsmuligheder. F.eks. kan 3 og 4 henholdsvis 10 og 11 læses sammen, hvor matematik A/engelsk A opfattes som et valg i 3. g, og 5 og 6 henholdsvis 7,8 og 9 kan læses sammen, idet det, der adskiller studieretningerne, er elevernes valg af 2. fremmedsprog. Ledelsens forslag har været drøftet på møder i Pædagogisk Råd og i MIO. Her var der opbakning til forslaget. Rektor indstiller, at bestyrelsen vedtager at Støvring Gymnasium udbyder de nævnte studieretninger Bestyrelsen konkluderer, at det er de foreslåede studieretninger, der udbydes.

6 6. Halvårsregnskab 2016 Vedlagt halvårsregnskab med kommentarer som bilag 3. Første halvår 2016 viser et overskud på 3,6 mio kr. mod budgetteret 2,6 mio kr. Altså et overskud på 1 mio. kr. Dette skyldes bl.a. en lidt større indtægt på 0,5 mio kr. end forventet pga. flere elever samt tilskud fra EU til studietur til Bruxelles. Der har i 1. halvår været en lavere udgift til lærerløn på 0,5 mio kr + lavere udgift på 0,16 mio kr. til ledelse på grund af omrokering i ledelse og blandt lærerne. I forbindelse med dette beløb skal bemærkes, at der forventes udbetalt merarbejde på 0,1 mio kr. i efteråret som følge af samme omrokering. Se bemærkning nedenfor. Desuden er de planlagte bygningsmæssige ændringer, herunder renovering af lærerværelset, udskudt til efteråret I regnskabet er ikke medtaget udgift til merarbejde i skoleåret , da dette opgøres ved skoleårets afslutning. Vi forventer en udgift på ca kr. Rektor vil på bestyrelsesmødet kort orientere om forventningerne til 2. halvår Jens Nielsen redegjorde for, at det fortsat forventes, at regnskabet for 2016 ender med et minimalt overskud. 7. Benchmarking. Vi har forskelligt benchmarking-materiale, hvor skolens økonomi bliver sammenlignet dels med skoler af vores egen størrelse, dels med de øvrige nordjyske gymnasier. På mødet medbringer rektor eksempler herpå, det er ikke tanken at dette materiale skal bearbejdes på mødet. Bestyrelsen skal forholde sig til, hvordan den ønsker disse informationer, som vi modtager løbende. Et kommende punkt på dagsordenen? Kirsten Bundgaard gjorde rede for, at der findes meget forskelligt benchmarking materiale, og at det kan overvejes, hvor meget eller hvilket af dette, der er relevant for bestyrelsen. Bestyrelsesmedlemmerne fik den regionale rapport udleveret på mødet, og benchmarking rapport fra Price Waterhouse sendes til bestyrelsesmedlemmerne. Bestyrelsesmedlemmerne kan tage elementer herfra op senere, ligesom Jens Nielsen forventes fremover at tage bemærkelsesværdige punkter op. Finanslovsforslag Vi har nu modtaget takstkatalog for 2017, heraf følger reduktioner i taxametrene:

7 Uddannelse Undervisn.takst Færdiggørelsestakst Fællesudg.takst Bygningstakst Tillægstakst for A-niveau * pr. årselev pr. elev pr.årselev pr.årselev pr. elev Stx stx Forskel i alt Ved at lægge reduktionerne sammen, ender det med en reduktion på kr. pr. elev. Med i runde tal 500 elever svarer dette til en reduktion ca. 2 mio. kr. Når vi så alligevel konkluderer, at vi fastholder de tidligere bud på, at der vil være en reduktion i indtægt på i størrelsesordenen 1 mio. kr. fra 2016 til 2017, så skyldes det primært at vi har en stor 2.g-årgang, der bliver til 3.g. Elevtallet vil derfor i 2017 være markant højere end nogensinde i skolens historie. Her forudsættes, at vi får fuldt hus 168 nye 1.g-elever til start august Dette blev taget til efterretning. 8. Strategiseminar På bestyrelsesmødet gennemgår vi programmet. Programmet sendes ud til medarbejdere og elevråd umiddelbart efter bestyrelsesmødet. Programmet er vedlagt som bilag 4. Tidspunkt: Fredag den 14. oktober 2016 kl Sted: Himmerland Golf & Spa Resort, Centervej 1, 9640 Farsø Deltagere: Alle medarbejdere, ledelse, elevråd og bestyrelsen. Desuden deltager Kirsten Kjellberg fra Lederiet som procesleder. Bemærk at bestyrelsen er tiltænkt rollen som gruppe-ledere og at seminaret afsluttes med at bestyrelsen holder et åbent møde, hvor bestyrelsen - ideelt set - når frem til konklusioner om fremtidig strategi. Bestyrelsen mødes kl med Kirsten Kjellberg, Jens N, Jytte K for at gennemgå dagens forløb. Bestyrelsesmedlemmerne kommer kl. 8.15, hvor der er morgenmad og briefing om dagens forløb. 9. Rektors resultatlønskontrakt skoleåret Med henvisning til beslutning på bestyrelsesmødet d. 4. juni 2015 skal hovedelementer i resultatlønskontrakten for drøftes i bestyrelsen inden bestyrelsesformand og rektor udarbejder den endelige kontrakt.

8 Som bilag 5 vedlagt oplæg fra rektor. I basisrammen tager oplægget afsæt i strategi , hvor de tre anførte overskrifter stammer fra. De to sidste overskrifter under ekstrarammen er besluttet af undervisningsministeriet. Udkastet til resultatlønskontrakt blev godkendt som ramme, og bestyrelsesformand og rektor udarbejder sammen en konkretiseret udgave. 10. Eventuelt, herunder kommende møder. Næste møde er planlagt til fredag d. 9. december, afsluttende men let julefrokost. Leon Sebbelin er forhindret d , og Malene Gram er også forhindret d D er en mulighed fra kl , alternativet er d Jens Nielsen undersøger, hvornår revisoren kan komme. Møderne i 2017 fastlægges på bestyrelsesmødet d Referent Jytte Merete Knudsen

Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. d. 20. september 2015 kl ca

Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. d. 20. september 2015 kl ca Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium d. 20. september 2015 kl. 16.00 ca. 18.00. 1. Godkendelse af dagsorden og underskrift af referat fra møde 8.juni 2016. Referat vedlagt som bilag 1.

Læs mere

Bilag 1. Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium

Bilag 1. Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium Bilag 1 Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium Onsdag d. 8 juni kl. 16.00 ca. 17.30 Deltagere: Susan Vonsild, Kirsten Bundgaard, Leon Sebbelin, Adam Dam, Lærke 2a, Steen Madsen, Peter Hansen,

Læs mere

Bilag 1 Referat af bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. d. 23. marts 2015 kl. 16.00 ca. 17.30.

Bilag 1 Referat af bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. d. 23. marts 2015 kl. 16.00 ca. 17.30. Bilag 1 Referat af bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium d. 23. marts 2015 kl. 16.00 ca. 17.30. Deltagere: Kirsten Ravn Bundgaard, Peter Hansen, Susan Vonsild, Rune Carstensen, Steen Madsen, Emina Bodil

Læs mere

Ad 3 Orientering om skolens økonomi, herunder halvårsrapport 2017.

Ad 3 Orientering om skolens økonomi, herunder halvårsrapport 2017. Referat bestyrelsesmøde den 13. september 2017. Tilstede: Jørgen Lang, Anne Lund, Peter Munk Christiansen, Jonna Frølich, Jette Bjørn Hansen, Kristine Contaoi Nielsen, Kristine Rasmussen, Marie Rosenkrantz,

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. onsdag d. 11. december 2013 kl. 16.00 ca. 17.30

Referat bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. onsdag d. 11. december 2013 kl. 16.00 ca. 17.30 Referat bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium onsdag d. 11. december 2013 kl. 16.00 ca. 17.30 Tilstede: Gerd Bangsbo, Peter Hansen, Anny Winther, Susan Vonsild, Per Christensen, Malene Gram, Jonathan Skjold

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00 Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00 Afbud: Gitte Høj Nielsen. 1. Velkommen til Laura Borum, 3.f der er udpeget til bestyrelsen af elevrådet

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde onsdag d kl

Referat af bestyrelsesmøde onsdag d kl A A L B O R G K A T E D R A L S K O L E Sct. Jørgens Gade 5 DK-9100 Aalborg Telefon 96 31 37 70 E-mail: adm@katedralskolen.dk Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 13.9. 2018 kl. 16.30 19.00 Til stede:

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00.

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00. Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00. Afbud: Torben Busk, Helle Lindkvist Kjeldsen. Statsautoriseret revisor Helle Lorenzen fra YE deltager ved punkt

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole onsdag den 12. december 2007 kl

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole onsdag den 12. december 2007 kl Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole onsdag den 12. december 2007 kl. 15.00 17.00. Tilstede fra bestyrelsen: Biskop Elisabeth Dons Christensen, Skoleinspektør Ina Krarup Nielsen, Direktør

Læs mere

Referat 16. september 2013

Referat 16. september 2013 Referat 16. september 2013 Bestyrelsesmøde nr. 32, onsdag den 11. september 2013 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Til stede Bo Hilsted, Svend Erik Søegaard, Kirsten Horn, Isabella

Læs mere

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 20. marts kl

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 20. marts kl Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 20. marts 2012. kl. 16.00 19.30. Afbud: Arne Kjær, Anne-Marie Illum, Patrick Strunge Andersen. Statsautoriseret revisor Allan Hess Andersen

Læs mere

Oversigt studieretninger

Oversigt studieretninger Oversigt studieretninger 2017-18 Fysik A Matematik A Kemi B Matematik A Fysik A Kemi B Dansk A Engelsk B Biologi C Historie A Idræt C Samfundsfag C Kunstneriske fag C 2. fremmedsprog B * ** *Frit C- eller

Læs mere

Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC

Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC Der indkaldes til bestyrelsesmøde tirsdag den 26. september 2017 kl. 16.00 i lokale A229 - det nye konferencelokale Dagsorden: Pkt. 1 Pkt. 2 Pkt. 3 Godkendelse

Læs mere

Entreprisesummen er på 11.2 mio kr, hertil kommer 25% mons på 2,8 mio, i alt 14,0 mio kr.

Entreprisesummen er på 11.2 mio kr, hertil kommer 25% mons på 2,8 mio, i alt 14,0 mio kr. Bilag 1: Referat af bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium d. 24. september 2013 Tilstede: Gerd Bangsbo, Peter Hansen, Anny Winther, Finn Andersen, Susan Vonsild, Per Christensen, Malene Gram, Jonathan

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 6. JANUAR, 2015

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 6. JANUAR, 2015 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 6. JANUAR, 2015 Til stede: Palle Broman, Huno K. Jensen, Erik Olesen, Laurits Lykkeskov Gran, Thea Karoline Marx, Helle Risvig Nielsen. Afbud: Steffen Lange, Britta

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium

Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium Mandag d. 30. juni 2014 kl. 16.00 ca. 18.00 1. Godkendelse af dagsorden 2. Referat fra møde 0 er godkendt og underskrevet ved rundsendelse af referatet.

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. d. 23. marts 2015 kl. 16.00 ca. 17.30.

Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. d. 23. marts 2015 kl. 16.00 ca. 17.30. Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium d. 23. marts 2015 kl. 16.00 ca. 17.30. Peter Nørrevang, Deloitte og Svend F. Sørensen deltager i punkterne 1,2 og 3. Velkommen til Adam Dam, der som

Læs mere

Bestyrelsen. Referat af bestyrelsens 42. møde

Bestyrelsen. Referat af bestyrelsens 42. møde Referat af bestyrelsens 42. møde Bestyrelsen Mandag den 26. september kl. 15.30 17.30 Herning Gymnasium lokale 21.72 Bestyrelsen består af: Alex Nielsen Dorte West Erik Søgaard Harald Mikkelsen Mette Gottlieb

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland. Den 20. januar Hermed indkaldes bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland til møde

Bestyrelsesmøde. Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland. Den 20. januar Hermed indkaldes bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland til møde Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland Den 20. januar 2015 Bestyrelsesmøde Hermed indkaldes bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland til møde tirsdag den 27. januar 2015, kl. 15-17 På Sporet 8b, Aalborg. Dagsorden

Læs mere

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl Protokol for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium 12.12.2016 kl. 16.00 kl. 18.00 Medlemmer: Jens Engelbrecht Mortensen Jytte Nielsen Anders Malle Louise Langkjær Kloster Lars Kold Jensen Thomas Frost

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde torsdag d Aalborg Katedralskole

Referat af Bestyrelsesmøde torsdag d Aalborg Katedralskole A A L B O R G K A T E D R A L S K O L E Sct. Jørgens Gade 5 DK-9100 Aalborg Telefon 96 31 37 70 E-mail: adm@aalkat-gym.dk Referat af Bestyrelsesmøde torsdag d. 14.12.17 Aalborg Katedralskole Til stede:

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 7.september 2016 Tid: kl. 16.00 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Musa Kekec Dorte Merete Juel Hansen Carsten Riskjær Jakobsen

Læs mere

Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Referat

Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Referat Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Referat Mødedato: 10. september 2018 Mødested: Århus Katedralskole Mødetidspunkt: kl. 16:15 Sluttidspunkt: kl. 19.00 Til stede: Per Krogh Hansen (formand), Niels Erikstrup

Læs mere

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 6. dec (kl. 17:00 19:30)

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 6. dec (kl. 17:00 19:30) Sønderborg d. 10. dec. 2018 Til bestyrelsen for Alssundgymnasiet Sønderborg: Jens Jørgen Nielsen, Linak (selvsupplerende) Claus Christensen, Broager skole Thomas Worm Larsen, Sønderborg Kommune Ib Christensen,

Læs mere

Bestyrelsesmøde på Århus Akademi

Bestyrelsesmøde på Århus Akademi Bestyrelsesmøde på Århus Akademi Torsdag den 4. oktober2018, kl. 16.15-18.15 Mødelokale 318 (på 2. sal) Dagsorden Punkt 0. Underskrift på referat fra bestyrelsesmøde den 19.6.2018 Bilag 1. Referat fra

Læs mere

Dagsorden for mødet den 11/12 2013 Kl. 9:00 til 12/12 2013 kl. 9:00 i Bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium

Dagsorden for mødet den 11/12 2013 Kl. 9:00 til 12/12 2013 kl. 9:00 i Bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium Dagsorden for mødet den 11/12 2013 Kl. 9:00 til 12/12 2013 kl. 9:00 i Bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium (Fælles transport fra Aalborghus den 11/12 kl. 8:30, hjemkomst 12/12 kl. 9:30 1) Underskrivelse

Læs mere

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus kl

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus kl Protokol for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 25.08.2014 kl. 16.00 Medlemmer: Michael Storm Jytte Nielsen Johannes Balsby Krøyer Astrid Kær Rishøj Michael Aspegren Søndergaard Thomas

Læs mere

Sagsfremstilling til møde i Viby Gymnasium s bestyrelse den 19. juni 2012

Sagsfremstilling til møde i Viby Gymnasium s bestyrelse den 19. juni 2012 Sagsfremstilling til møde i Viby Gymnasium s bestyrelse den 19. juni 2012 Punkt. nr. 3 Dagsordenspunkt: Udbud af studieretninger og frie valgfag for skoleåret 2013-2014 Sagsfremstilling: Bestyrelsen skal

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 1. DECEMBER, 2015

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 1. DECEMBER, 2015 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 1. DECEMBER, 2015 Til stede: Steffen Lange, Teresa Jørgensen, Huno K. Jensen, Palle Broman, Erik Olesen, Thea Karoline Marx, Josefine Bastrup Jensen, Helle Risvig

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 50, mandag den 4. december 2017 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionalk 14 i Rungsted. Det indstilles, at referatet godkendes.

Bestyrelsesmøde nr. 50, mandag den 4. december 2017 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionalk 14 i Rungsted. Det indstilles, at referatet godkendes. Referat 6. december 2017 Bestyrelsesmøde nr. 50, mandag den 4. december 2017 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionalk 14 i Rungsted Til stede Isabella Wedendahl, Mogens Hansen, Henrik Tuxen, Kristian

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d kl

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d kl A A L B O R G K A T E D R A L S K O L E Sankt Jørgens Gade 5 DK-9000 Aalborg Telefon 96 31 37 70 Cvr nr.: 29553270 E-mail: adm@katedralskolen.dk Referat af bestyrelsesmøde torsdag d. 13.12. 2018 kl. 16.30

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den kl

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den kl Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 8.11.07. kl. 16.00 19.30. 1. Godkendelse og underskrivelse af referat fra mødet den 11.09.07. Bemærk venligst at vi har bestilt en fotograf

Læs mere

Bilag 1 Referat af bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium

Bilag 1 Referat af bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium Bilag 1 Referat af bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium Mandag d. 30. juni 2014 kl. 16.00 18.00 Deltagere: Rune Wisbech Carstensen, Peter Hansen, Malene Gram, Leon Sebbelin, Susan Vonsild, Steen Madsen,

Læs mere

DAGSORDEN. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 3-12-2007 kl. 16.00 på lærerværelset

DAGSORDEN. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 3-12-2007 kl. 16.00 på lærerværelset DAGSORDEN for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 3-12-2007 kl. 16.00 på lærerværelset Medlemmer: Birger Hansen (formand) Henrik Bertelsen Preben Dahlgaard Allan Næs Gjerding Torben Iversen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 11. december 2018 kl

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 11. december 2018 kl 14. december 2018 Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 11. december 2018 kl. 16.00 Deltagere: Gert Meyer Madsen, Steffen Rasmussen, Torben Petersen, Morten Pape

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde, Støvring Gymnasium, 15. marts 2016 kl. 16.00 - ca. 18.00

Indkaldelse til bestyrelsesmøde, Støvring Gymnasium, 15. marts 2016 kl. 16.00 - ca. 18.00 Indkaldelse til bestyrelsesmøde, Støvring Gymnasium, 15. marts 2016 kl. 16.00 - ca. 18.00 1. Velkomst til Lærke N. R. Dalgaard, der som næstformand i elevrådet indtræder i bestyrelsen. 2. Fastlæggelse

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 14. JUNI, 2016

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 14. JUNI, 2016 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 14. JUNI, 2016 Til stede: Steffen Lange, Britta Riishede, Teresa Jørgensen, Palle Broman, Erik Olesen, Josefine Bastrup Jensen, Mathies Jæger Andresen, Mette Hosbond

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium d. 24. september 2013

Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium d. 24. september 2013 Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium d. 24. september 2013 kl. 16.00-18.00 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde 6. juni 13 Bilag 1: Referat fra sidste

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 2. november 2016 kl

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 2. november 2016 kl Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 2. november 2016 kl. 16.00-19.00 Afbud: Lotte Thøgersen kom som meddelt senere til mødet. 1. Underskrivelse af referat fra mødet den 8. september

Læs mere

Til kommende elever 2013

Til kommende elever 2013 Til kommende elever 2013 Velkommen til Roskilde Gymnasium Faglighed Forskellighed Fællesskab STX Gymnasiet er en 3-årig gymnasial uddannelse, der er studieforberedende og giver adgang til alle videregående

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde onsdag d. 15. juni 2016 kl. 16.30 19.00 Til stede: Søren Kristiansen,, Helle Lundgreen, Poul Erik Hovelsø, Elisabeth

Læs mere

Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 28. september Fraværende: Anders Gadegaard, Nicolai Ørsted og Marianne Bennetzen

Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 28. september Fraværende: Anders Gadegaard, Nicolai Ørsted og Marianne Bennetzen Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 28. september 2016 Fraværende: Anders Gadegaard, Nicolai Ørsted og Marianne Bennetzen Efter bestyrelsen havde besigtiget forbedringer af inde og udearealer

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877 AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877 Bestyrelsesmøde onsdag d. 21. marts 2012 kl. 16.30 19.00 Til stede: Hanne Kathrine Krogstrup, Britta

Læs mere

MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej 11 5240 Odense NØ

MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej 11 5240 Odense NØ MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej 11 5240 Odense NØ Telefon: 66 10 26 42 - Fax: 66 10 26 32 - E-mail: mail@mulerne-gym.dk - www.mulerne-gym.dk Referat af møde i bestyrelsen den 29. september 2015 Til stede

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 20.juni 2012 Tid: kl. 16 Sted: rektors kontor Til stede: Peter Speldt Niels Erik Parbst Charlotte Broen Christensen Birgitte Lind Andreas

Læs mere

Bestyrelsesmøde 20. september 2016 kl i lokale Referat. Afbud fra Dorthe Wille og Alex Bingler

Bestyrelsesmøde 20. september 2016 kl i lokale Referat. Afbud fra Dorthe Wille og Alex Bingler Bestyrelsesmøde 20. september 2016 kl. 17-19 i lokale 13.28 Afbud fra Dorthe Wille og Alex Bingler Referat Orientering fra formanden Lectio er systemrevideret og godkendt. UU giver i sit hæfte Fremtidsparat,

Læs mere

DAGSORDEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 1-12-2008 kl. 16.00 på lærerværelset

DAGSORDEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 1-12-2008 kl. 16.00 på lærerværelset DAGSORDEN for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 1-12-2008 kl. 16.00 på lærerværelset Medlemmer: Birger Hansen (formand) Henrik Bertelsen Preben Dahlgaard Allan Næs Gjerding Torben Iversen

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: Tid: Sted: den 24.september 2014 kl. 16 rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Musa Kekec Birgitte Frandsen Langkilde Birgitte Lind Thomas

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 10. september 2012

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 10. september 2012 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 10. september 2012 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d kl

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d kl A A L B O R G K A T E D R A L S K O L E Sankt Jørgens Gade 5 DK-9000 Aalborg Telefon 96 31 37 70 Cvr nr.: 29553270 E-mail: adm@katedralskolen.dk Referat af bestyrelsesmøde torsdag d. 13.6. 2019 kl. 17.00

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen for Horsens Gymnasium onsdag den 8. november 2017 kl

Referat af møde i bestyrelsen for Horsens Gymnasium onsdag den 8. november 2017 kl Referat af møde i bestyrelsen for Horsens Gymnasium onsdag den 8. november 2017 kl. 16-19. Afbud: Ingen. 1. Underskrivelse af referat fra bestyrelsens møde den 7. september 2017 Referatet blev underskrevet.

Læs mere

Bestyrelsesmøde EG 22. marts 2011. Dagsorden og referat

Bestyrelsesmøde EG 22. marts 2011. Dagsorden og referat Bestyrelsesmøde EG 22. marts 2011 Dagsorden og referat Bestyrelsesmøde, tirsdag den 22.marts 2011 kl. 1800. Mødet afholdes på restaurant Bolettes Gæstebud, Gl. Strandvej 7, 3050 Humlebæk (samme sted som

Læs mere

Sagsfremstilling til møde i Viby Gymnasium og HF s bestyrelse den 17. juni 2010

Sagsfremstilling til møde i Viby Gymnasium og HF s bestyrelse den 17. juni 2010 Sagsfremstilling til møde i Viby Gymnasium og HF s bestyrelse den 17. juni 2010 Punkt. nr. 3 Dagsordenspunkt: Udbud af studieretninger og frie valgfag for skoleåret 2011-2012 Sagsfremstilling: Bestyrelsen

Læs mere

Dagsorden for mødet den 14-09-2015 Kl. 16:00 i bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium

Dagsorden for mødet den 14-09-2015 Kl. 16:00 i bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium 8. oktober 2015 Dagsorden for mødet den 14-09-2015 Kl. 16:00 i bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium 1) Underskrivelse af referat fra sidste møde 2) Godkendelse af dagsorden 3) Meddelelser 4) Opfølgning

Læs mere

Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium

Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Mødedato: 25. marts 2015 Mødetidspunkt: kl. 16:00 Sluttidspunkt: kl. 17:45 Revisor Søren Bonde og revisor Per Jansen deltog i behandlingen af punkt 1. Økonomichef Hans

Læs mere

Tabelbilag: Studieretninger på de gymnasiale uddannelser (stx, hhx og htx samt toårig stx) for skoleåret 2018/2019

Tabelbilag: Studieretninger på de gymnasiale uddannelser (stx, hhx og htx samt toårig stx) for skoleåret 2018/2019 Tabelbilag: Studieretninger på de gymnasiale uddannelser (stx, hhx og htx samt toårig stx) for skoleåret 2018/2019 Flest 1.g ere på stx går på samfundsvidenskabelige og naturvidenskabelige. Tabel 1. Fordeling

Læs mere

Velkommen til orienteringsaften 2013 på Svendborg Gymnasium & HF

Velkommen til orienteringsaften 2013 på Svendborg Gymnasium & HF Velkommen til orienteringsaften 2013 på Svendborg Gymnasium & HF Kravene til de unge er store 95 % af en årgang skal have en ungdomsuddannelse Ungdomsarbejdsløshed Den globale verden STX & HF Fester Kreative

Læs mere

DAGSORDEN. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 13-1-2011 kl. 16.

DAGSORDEN. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 13-1-2011 kl. 16. DAGSORDEN for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 13-1-2011 kl. 16.00 Medlemmer: Birger Hansen Torben Iversen Susanna Lange Jonna Lynge Kristian Knakkergaard Nielsen Vagn Nørgaard Arne

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på Struer Statsgymnasium, tirsdag d. 14. september 2010.

Referat af bestyrelsesmøde på Struer Statsgymnasium, tirsdag d. 14. september 2010. Jyllandsgade 2 DK-7600 Struer Tlf: 9785 4300 Fax: 9785 4133 struer-statsgym@stgym.dk www.struer-statsgym.dk Sagsbehandler: S: Dato 15.09.10 Referat af bestyrelsesmøde på Struer Statsgymnasium, tirsdag

Læs mere

Bestyrelsen for Skanderborg Odder Center for Uddannelse

Bestyrelsen for Skanderborg Odder Center for Uddannelse Referat Skanderborg den 28. september 2017 Mødeforum: Bestyrelsen for Skanderborg Odder Center for Uddannelse Dato/tid: Den 20. september 2017 kl. 16.45-18.15 Sted: Deltagere: Afbud: Referent: Hotel Ry

Læs mere

MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej Odense NØ

MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej Odense NØ MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej 11 5240 Odense NØ Telefon: 66 10 26 42 - E-mail: mail@mulerne-gym.dk - www.mulerne-gym.dk Referat af møde i Bestyrelsen tirsdag den 24. september 2019 Til stede var: Hans

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på Munkensdam Gymnasium den 21. september kl. 16:00 til 18:00.

Referat af bestyrelsesmøde på Munkensdam Gymnasium den 21. september kl. 16:00 til 18:00. MUNKENSDAM GYMNASIUM Tøndervej 100 6000 Kolding Tlf 7660 3060 Fax 7660 3061 munkensdam@munkensdam.dk www.munkensdam.dk 24. september 2010 Referat af bestyrelsesmøde på Munkensdam Gymnasium den 21. september

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 13. november kl

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 13. november kl Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 13. november 2008. kl. 16.00 19.30. Afbud: Theresa Norup, Anne Marie Illum, Arne Kjær kom lidt senere 1. Underskrivelse af referat fra mødet

Læs mere

SCT. KNUDS GYMNASIUM Læssøegade 154, 5230 Odense M. - Tlf Fax Homepage:

SCT. KNUDS GYMNASIUM Læssøegade 154, 5230 Odense M. - Tlf Fax Homepage: Rektor Odense, den 11. september 2014 Referat af møde i bestyrelsen ved Sct. Knuds Gymnasium onsdag. d 18. september 2013 kl. 16.00-18.00 Afbud fra: Kurt Houlberg, Jørgen Povlsen, Hjalte Hansen Dagsorden

Læs mere

Bestyrelsesmøde torsdag d. 22. marts 2012 kl

Bestyrelsesmøde torsdag d. 22. marts 2012 kl Helsingør Gymnasium d. 14. maj 2012 Bestyrelsesmøde torsdag d. 22. marts 2012 kl. 18.00 Tilstede: Flemming Jensen (formand), Henrik Busch (næstformand), Bo Søby Kristensen, Per Bjørn Waagø, Sofie Gyldsø

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 17.juni 2015 Tid: kl. 16 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Dorte Merete Juel Hansen Musa Kekec Birgitte Lind Thomas Borum Reuss

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde tirsdag d. 15. december 2015 kl. 16.30 19.00 Til stede: Søren Kristiansen, Poul Højmose Kristensen, Stinna Toft,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde ved den selvejende institution Langkaer Gymnasium STX / HF og IB World School

Referat af bestyrelsesmøde ved den selvejende institution Langkaer Gymnasium STX / HF og IB World School Referat af bestyrelsesmøde ved den selvejende institution Langkaer Gymnasium STX / HF og IB World School Mødedato: 5/9/16 kl. 16.00 til 18.00. Sted: Mødelokale 1, Langkaer Gymnasium. Deltagere: Bo Sejer

Læs mere

Opgørelse af Aftale om resultatløn mellem bestyrelsen for Kolding Gymnasium og rektor Momme Mailund for skoleåret Baggrund og indledning

Opgørelse af Aftale om resultatløn mellem bestyrelsen for Kolding Gymnasium og rektor Momme Mailund for skoleåret Baggrund og indledning Opgørelse af Aftale om resultatløn mellem bestyrelsen for Kolding Gymnasium og rektor Momme Mailund for skoleåret 2017-18 Baggrund og indledning Denne aftale er baseret på Ministeriet for Børn og Undervisnings

Læs mere

Samfundsfag C Samfundsfag C Oldtidskundskab Religion. Naturvidenskabeligt grf

Samfundsfag C Samfundsfag C Oldtidskundskab Religion. Naturvidenskabeligt grf Sproglige studieretninger Studieretning 1a Engelsk A, Fransk A/Spansk A og Tysk fortsætter B Bio/Fys/NatGeo B Tysk (fort) B Tysk (fort) B Tysk (fort) B Valg B (mindst)(c B) Studieretning 1b Engelsk A,

Læs mere

DAGSORDEN, BESTYRELSESMØDE 24.marts 2015

DAGSORDEN, BESTYRELSESMØDE 24.marts 2015 ÅRHUS STATSGYMNASIUM DAGSORDEN, BESTYRELSESMØDE 24.marts 2015 Dagsorden: 1. Brev fra Undervisningsministeriet vedr. regnskabsaflæggelse 2. Godkendelse af årsregnskab/årsrapport 2014 3. Godkendelse af revisionsprotokollat

Læs mere

Til stede: Charlotte Szocska, Chris Fløe Svenningsen, Ib Hansen, Mikkel Holmgaard Winding, Egon Jensen, Birthe Sørensen, Lene Hauge.

Til stede: Charlotte Szocska, Chris Fløe Svenningsen, Ib Hansen, Mikkel Holmgaard Winding, Egon Jensen, Birthe Sørensen, Lene Hauge. MUNKENSDAM GYMNASIUM Tøndervej 100 6000 Kolding Tlf 7660 3060 Fax 7660 3061 munkensdam@munkensdam.dk www.munkensdam.dk bedst til indsigt og udsyn 20. september 2011 Referat af bestyrelsesmøde på Munkensdam

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 24, onsdag den 14. september 2011 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted

Bestyrelsesmøde nr. 24, onsdag den 14. september 2011 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Referat 19. september 2011 Bestyrelsesmøde nr. 24, onsdag den 14. september 2011 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Til stede Svend Erik Søegaard, Kirsten Horn, Bo Hilsted(t.o.m.

Læs mere

STØVRING GYMNASIUM. Studieretningsønske 2017

STØVRING GYMNASIUM. Studieretningsønske 2017 STØVRING GYMNASIUM Studieretningsønske 2017 Studieretningsønske 2017 I skal angive ønske om studieretning i lectio senest d. 11.10 kl. 22.00. I skal besvare et spørgeskema om studieretninger, 2. fremmedsprog

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium onsdag den 2. september 2015 kl. 16.00 19.00

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium onsdag den 2. september 2015 kl. 16.00 19.00 Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium onsdag den 2. september 2015 kl. 16.00 19.00 Afbud: Ingen. Uddannelsesleder Hans Henrik Danielsen deltager under dagsordenens punkt 13 Administrativ leder

Læs mere

Bestyrelsesmøde mandag d. 11. december kl. 17:00 21:00

Bestyrelsesmøde mandag d. 11. december kl. 17:00 21:00 Haderslev Katedralskole Bestyrelsesmøde mandag d. 11. december kl. 17:00 21:00 Deltagere: Ann Højbjerg Clarke, Kim Petri Petersen, Vibeke Lund Arkil, Jeanette Hoffskov, Alexander Damsgaard Jensen, Susanne

Læs mere

Velkommen til nye elever og forældre på Svendborg Gymnasium

Velkommen til nye elever og forældre på Svendborg Gymnasium Velkommen til nye elever og forældre på Svendborg Gymnasium Skolestart 2017/18 15 nye klasser: 12 STX-klasser 3 HF-klasser 435 nye elever (29 elever pr. klasse pt.) Ca. 1150 elever på skolen i alt Ungdomsuddannelse

Læs mere

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 15. september 2016 (kl. 17:00-19:00)

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 15. september 2016 (kl. 17:00-19:00) 8. september 2016 Til bestyrelsen for Alssundgymnasiet Sønderborg: Jens Jørgen Nielsen, Linak (formand) Claus Christensen, Broager skole (næstformand) Tage Petersen, Sønderborg Kommune Arne Bilberg, Syddansk

Læs mere

Scan & tjek WEB APP. StudiePlanner. Frederikshavn Gymnasium & HF-kursus STX

Scan & tjek WEB APP. StudiePlanner. Frederikshavn Gymnasium & HF-kursus STX Scan & tjek WEB PP StudiePlanner STX 2013 2014 Frederikshavn Gymnasium & HF-kursus EN STUDENTEREKSMEN KRÆVER: 4 fag -niveau 3 fag B-niveau 7 fag -niveau De De obligatoriske fag udgør hovedparten af af

Læs mere

DEN NYE GYMNASIEREFORM AUGUST 2017

DEN NYE GYMNASIEREFORM AUGUST 2017 DEN NYE GYMNASIEREFORM AUGUST 2017 Med baggrund i Aftale mellem regeringen, Socialdemokraterne, Dansk Folkeparti, Liberal Alliance, Det Radikale Venstre, Socialistisk Folkeparti og Det Konservative Folkeparti

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde onsdag d. 26. marts 2014 kl. 16.30 18.00 Til stede: Hanne Kathrine Krogstrup, Erik B. Hansen, Britta Magnussen,

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium mandag den 14. december kl. 16.00 19.30

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium mandag den 14. december kl. 16.00 19.30 Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium mandag den 14. december kl. 16.00 19.30 Afbud: Helle Vestergaard, Emil Martin Vork Heunecke, Fredrik Allentoft- Andersen Administrativ leder Hans-Henrik

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE

AALBORG KATEDRALSKOLE AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde torsdag d. 15. september 2016 kl. 16.30 19.00 Til stede: Søren Kristiansen, Poul Højmose Kristensen, Stinna Toft,

Læs mere

Bestyrelsesmøde 6. december 2016 kl i lokale 13.28

Bestyrelsesmøde 6. december 2016 kl i lokale 13.28 Bestyrelsesmøde 6. december 2016 kl. 17-19 i lokale 13.28 Dagsorden 1. Orientering fra formanden 2. Godkendelse af referat fra sidste møde 20/9 Bilag 1. Referat fra sidste møde 3. ZBCs ansøgning om at

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 24. august 2012

Referat fra bestyrelsesmøde den 24. august 2012 Referat fra bestyrelsesmøde den 24. august 2012 Deltagere: Fraværende med afbud: Jeppe Kofod Roar Bendtsen Schou Ingolf Lind-Holm Kirsa Ahlebæk Nils Pedersen Michael Dam Steen Colberg Jensen Karen Bladt

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 29. august 2013

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 29. august 2013 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 29. august 2013 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

DAGSORDEN. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus

DAGSORDEN. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus DAGSORDEN for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 24-9-2007 kl. 13.00 i Thy Uddannelsescenter Medlemmer: Birger Hansen (formand) Preben Dahlgaard (deltog under pkt. 1-4 og 7) Torben Iversen

Læs mere

PROTOKOL. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl

PROTOKOL. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl PROTOKOL for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium 21.03.2016 kl. 19.00 kl. 21.00 Medlemmer: Jens Engelbrecht Mortensen Jytte Nielsen Magnus Riskjær Andreas Frost Andersen Lars Kold Jensen Thomas Frost

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 23, torsdag den 26. maj 2011 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted

Bestyrelsesmøde nr. 23, torsdag den 26. maj 2011 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Referat 1. juni 2011 Bestyrelsesmøde nr. 23, torsdag den 26. maj 2011 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Til stede Svend Erik Søegaard, Kirsten Horn, Jens Jakob Jakobsen, Karoline

Læs mere

Bestyrelsesmøde onsdag d. 5. december kl. 17:00 21:00

Bestyrelsesmøde onsdag d. 5. december kl. 17:00 21:00 Haderslev Katedralskole Bestyrelsesmøde onsdag d. 5. december kl. 17:00 21:00 Deltagere: Ann Højbjerg Clarke, Kim Petri Petersen, Vibeke Lund Arkil, Mads Skau, Georg Lauridsen, Susanne Bundgaard Pedersen,

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen for Horsens Gymnasium torsdag den 8. september 2016 kl

Referat af møde i bestyrelsen for Horsens Gymnasium torsdag den 8. september 2016 kl Referat af møde i bestyrelsen for Horsens Gymnasium torsdag den 8. september 2016 kl. 16-19. Afbud: Lotte Thøgersen. Helle Lindkvist Kjeldsen kom som meddelt på forhånd ca. 16.30. Forhenværende rektor

Læs mere

3 årig STX uddannelse

3 årig STX uddannelse 3 årig STX uddannelse Forår 2010 Efter 9. klasse afgangsprøve i: OPTAGELSESKRAV til gymnasiet Fem bundne prøver dansk (mundtlig og skriftlig) matematik (skriftlig) engelsk (mundtlig) fysik (mundtlig) To

Læs mere

Velkommen til nye elever og forældre på Svendborg Gymnasium

Velkommen til nye elever og forældre på Svendborg Gymnasium Velkommen til nye elever og forældre på Svendborg Gymnasium Skolestart 2018/19 15 nye klasser: 12 STX-klasser 3 HF-klasser 425 nye elever (STX 29 elever/klasse HF 25/klasse pt.) Ca. 1150 elever på skolen

Læs mere

Oprettede studieretninger på de gymnasiale uddannelser 2007

Oprettede studieretninger på de gymnasiale uddannelser 2007 Oprettede studieretninger på de gymnasiale uddannelser 2007 Af Susanne Irvang Nielsen og Simon Reusch 1. Indledning Fra den 15. februar til den 15. marts 2007 er der blevet indsamlet data for oprettede

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877 AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877 Bestyrelsesmøde onsdag d. 12. december 2012 kl. 16.30 19.00 Til stede: Hanne Kathrine Krogstrup,

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS AALBORG TELEFON TELEFAX

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS AALBORG TELEFON TELEFAX AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877 Bestyrelsesmøde onsdag d. 07. december 2011 kl. 16.30 19.00 Til stede: Hanne Kathrine Krogstrup,

Læs mere

Resultatlønskontrakt for Anne Birgitte Klange for skoleåret

Resultatlønskontrakt for Anne Birgitte Klange for skoleåret Resultatlønskontrakt for Anne Birgitte Klange for skoleåret 2016-2017 30.09.2016 Formål med kontrakten Resultatlønskontrakten skal fokusere på de indsatsområder, som bestyrelsen har valgt skal prioriteres

Læs mere

Udbud af studieretninger ved Århus Statsgymnasium I skoleåret 13/14

Udbud af studieretninger ved Århus Statsgymnasium I skoleåret 13/14 Udbud af studieretninger ved Århus Statsgymnasium I skoleåret 13/14 2. fremmedsprog og kunstneriske fag har betydning for dine muligheder for valg af studieretninger. I skemaet nedenfor kan du ved at vælge

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 22. august 2018

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 22. august 2018 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 22. august 2018 Medlemmer af bestyrelsen: Claus Michelsen Professor, ph.d. Formand. Udpeget af Syddansk Universitet Helle Stryhn Uddannelsesleder,

Læs mere

STUDIE- RETNINGER 1 STØVRING GYMNASIUM MATEMATIK A FYSIK B KEMI B MATEMATIK A BIOLOGI B KEMI B ENGELSK A SAMFUNDSFAG B MATEMATIK B

STUDIE- RETNINGER 1 STØVRING GYMNASIUM MATEMATIK A FYSIK B KEMI B MATEMATIK A BIOLOGI B KEMI B ENGELSK A SAMFUNDSFAG B MATEMATIK B STUDIE- RETNINGER 1 MATEMATIK A FYSIK B KEMI B 2 MATEMATIK A BIOLOGI B KEMI B 3 ENGELSK A SAMFUNDSFAG B BIOLOGI B 4 ENGELSK A SAMFUNDSFAG B MATEMATIK B 5 ENGELSK A TYSK A SAMFUNDSFAG B 6 ABROAD ENGELSK

Læs mere