DAGINSTITUTIONEN KORSKÆRPARKEN

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DAGINSTITUTIONEN KORSKÆRPARKEN"

Transkript

1 Velkommen til Børn, som bliver respekteret, lærer respekt. Børn, som får hjælp, lærer hjælpsomhed og lærer at tjene den svagere. Børn, som bliver elsket som de er, lærer tolerance. På det opstår deres egne idealer, som ikke kan være andet end menneskevenlige, fordi de udspringer af kærlighed. DAGINSTITUTIONEN KORSKÆRPARKEN Livet er et bjerg, som vi bestiger hver dag. Opstigningen er nemmere, hvis vi giver hinanden en hjælpende hånd. Livet er ikke bare et kapløb, men en fælles præstation, hvor vi bliver nødt til at spille sammen som et hold. Ullerupdalvej Fredericia Tlf

2 Vores værdier: 1. Anerkendelse 2. Inklusion 3. Professionalisme og autenticitet 4. Social kapital 5. Kommunikation Vores mission er: Skabelse af et godt børneliv, som skaber håb og livsmod for det enkelte barn eller voksne, der har berøring med Daginstitutionen Korskærparken.

3 VELKOMMEN Hej Du skal nu starte i vuggestue/børnehave i Daginstitutionen Korskærparken og vi glæder os meget til at byde dig velkommen. Du skal være på stue i Når du starter, vil du få en garderobeplads og en skuffe med dit navn på, hvis du skal være i børnehaven. Hvis du starter i vuggestuen, vil du få en garderobeplads og en kasse med dit navn på, som skal stå på badeværelset. Hvis du har et fotografi af dig selv må du gerne tage det med. Vi vil sætte det på din garderobe, så du nemt kan finde din plads. De voksne på stuen hedder: Til forældre: Vi byder velkommen til jer som forældre og håber, at vi får et godt samarbejde. Vi vil her fortælle jer lidt om vores institution og give jer et lille indblik i vores hverdag samt give jer nogle praktiske oplysninger. At starte i institutionen kan være en udfordring for både barn og forældre. Barnet vil møde nye børn og voksne i nye omgivelser og mange ting vil være anderledes end det vante. For at give jeres barn en så god start som muligt, vil det være en god ide, hvis du/i kan være sammen med barnet nogle timer i starten eller bare gøre de første dage korte. Når jeres barn har lært nogle voksne eller børn at kende, er det lettere at klare sig alene. I, som forældre, vil samtidig få en fornemmelse for og indblik i, hvordan vores hverdag fungerer.

4 Med venlig hilsen personalet i Daginstitutionen Korskærparken Praktiske oplysninger omkring institutionen Daginstitutionen Korskærparken har ca. 22 børn i alderen 0-3 år og 44 børn i alderen 3-6 år. Vi har 4 grupper i institutionen: Gul Grøn stue og stue og stue (vuggestuegrupper) stue (børnehavegrupper) Hver gruppe har tilknyttet 2 pædagoger og 1 medhjælper eller studerende. I perioder har vi personale i jobtræning og skolepraktikanter samt vikarer i forhold til sygdom, kursus etc. Adresse Daginstitutionen Korskærparken Ullerupdalvej Fredericia Tlf.: Rød Blå Hjemmeside: Åbningstider: Mandag torsdag kl Fredag kl Vi har i institutionen 4 fleksible pasningsmoduler på henholdsvis: 47 ½ timer, 35 timer, 25 timer eller 20 timer ugentlig. Personale I Daginstitutionen Korskærparken er der ansat en pædagogisk leder, pædagoger, medhjælpere, studerende og periodevis vikarer. Vi har en ernæringsassistent ansat, som laver mad til alle børnene. Desuden har vi en servicemedarbejder, som tager sig af praktiske ting i institutionen samt fejer, slår græs, klipper grene og deslige på vores ude arealer.

5 En almindelig dag i vuggestuen. På hver gruppe er der ca. 11 børn i alderen 0 til ca. 3 år. Her er der tilknyttet 2 pædagoger og 1 medhjælper eller studerende. Der arbejdes på tværs af stuerne og gangarealet mellem de 2 grupper bliver brugt af alle de små og her har børnene mulighed for at bevæge sig rundt i området. (Her ber` vi jer om, især i sne og sjap og regn at tage hensyn til dette ved at tage skoene af eller tage blå sutter på). Skal de små på besøg i børnehaven, sker det oftest ifølge en voksen. De store børn besøger ofte de små, da mange af dem har mindre søskende her. Dagsrytmen: Kl Børnene kan få tilbudt morgenmad i cafeen bestående af havregrød eller havregryn med mælk af institutionen, hvis de ikke har fået morgenmad hjemmefra. Dette er en sund og nærende kickstarter om morgenen. Vi bestræber os på at gøre det hyggeligt og sjovt. Kl. ca Spiser børnene deres medbragte frugt/brød. Kl. ca Her starter forskellige aktiviteter, hvor vi leger på gruppen, tager på tur, går på legepladsen, vi har sang, dans og bevægelse og vi læser og snakker med børnene. Kl. ca Børnene spiser varieret mad vekslende mellem rugbrød med pålæg eller varm mad. Børnene får mælk til maden. (Se uge menuen på opslagstavle, eller Tabulex) Kl. ca Her puttes de børn, der kun sover én gang om dagen. De mindste puttes efter behov. Børnene sover i henholdsvis barnevogn, krybbe eller i soverum, alt efter alder. Kl. ca Børnene spiser deres medbragte og sunde frugt/brød o.l. Kl Der foregår forskellige aktiviteter indtil børnene hentes.

6 En almindelig dag i børnehaven. Godmorgen. Kun det ene lille ord, men hvilke muligheder, og dagen er kun lige begyndt! Kl Institutionen åbner og børnene kan få tilbudt morgenmad i cafeen, som består af havregrød eller havregryn m/mælk, hvis de ikke har fået morgenmad hjemmefra.(en sund og nærende morgenmåltid.) Der er 2 morgenåbnere, men efterhånden som personalet møder ind (kl. 8.00), åbnes der på grupperne. Kl Her kan børnene sætte sig og spise deres medbragte og sunde frugt/brød etc. Kl Vi starter de forskellige aktiviteter, som kan være følgende: Ture ud af huset. Legepladsen. Værkstedsaktiviteter. Sang/rytmik. Aktiviteter for storgruppen. Historiefortælling/dialogisk læsning osv. Kl Cafeen åbnes og børnehavegrupperne spiser middagsmad. Vuggestuerne spiser på deres grupper. I Daginstitutionen Korskærparken har forældrene valgt at tage imod kommunens tilbud om frokostordning, og som er forældrebetalt. Det betyder, at børnene får frokost bestående af rugbrød med pålæg, f.eks. fisk, frikadelle, leverpostej, æg osv. eller varm mad, suppe etc. Vi tager individuelle hensyn. Dette er selvfølgelig i samråd med jer. Kl. ca Vi opholder os som regel på legepladsen. Kl Vi har eftermiddagssamling, hvor vi snakker om dagens oplevelser. Børnene spiser deres medbragte frugt/brød. Efter spisning bliver vi på grupperne, hvor der leges, synges, læses eller vi går på legepladsen. I vinterhalvåret slutter dagen oftest af i cafeen, hvor vi læser og hygger for de sidste børn. I sommerhalvåret slutter vi oftest af på legepladsen og hvor vi også tilstræber at gøre det hyggeligt og sjovt for børnene. Gør livet sjovt, og hjælp andre til det samme. Vi yder vores bedste, hvis vi har det sjovt.

7 Aflevering og afhentning af jeres barn. Festina Lente =( Skynd dig langsomt!) I som forældre, skal sørge for at hjælpe barnet af med tøjet og følge det ind på gruppen. Det er vigtigt, at I altid siger goddag og farvel til personalet i institutionen. Vi henstiller til at jeres mobiltelefon er lukket, når I henter eller bringer barnet. Husk at give besked: Via tabulex, telefonisk eller mundtligt. - Hvis barnet hentes af andre end forældrene - Hvis barnet hentes på et andet tidspunkt end sædvanlig. Eks.: Barnet skal til læge, tandlæge etc. Fravær/afbud Vi vil gerne have besked, hvis jeres barn er syg eller af andre årsager ikke kommer. For ikke, at jeres barn skal gå glip af en aktivitet/tur opfordrer vi til, at barnet er her senest kl Husk at læse opslagstavlen dagligt. Afleverer I jeres barn sent på formiddagen, kan gruppen være taget på tur. Jeres barn vil så skulle være på en anden gruppe i huset. Sygdom Vi modtager ikke syge børn i institutionen. Medicin gives KUN med skriftlig anvisning fra læge. Ferie og fridage Som udgangspunkt skal børnene holde 4 ugers ferie om året. Vi vil henstille til, at 2 uger holdes sammenlagt i sommerferieperioden. Ændringer Ændringer med hensyn til familieforhold, bopæl, arbejdsplads, telefonnumre, mail adresse eller andet vil vi meget gerne have besked om så hurtigt som muligt.

8 Forsikring Daginstitutionen er ikke dækket af en kommunal ulykkesforsikring, som dækker børn. Det må derfor anbefales, at I selv sørger for at have en ansvars- og ulykkesforsikring, hvor jeres barn er påført. Udmeldelse Udmeldelse skal ske med 2 måneders varsel til den 1. i måneden og skal ske til institutionen. Påklædning Vi vil henstille til jer om, at I giver jeres barn noget hensigtsmæssigt tøj på, som tåler leg, både ude og inde. Vi er ude i al slags vejr. Børnene leger i vandpytter og mudder og kravler rundt mv. Børnene skal altid have hjemmesko med samt ekstra skiftetøj liggende i garderoben, hvis et uheld skulle ske. Ligeledes skal barnet have regntøj og gummistøvler med. Børn, som bruger ble, skal have dem med hjemmefra. I vinterhalvåret skal jeres barn have flyverdragt, hue, vanter, en tyk trøje, sokker og varme støvler med. Vi opfordrer til at flyverdragter, jakker og regntøj er forsynet med hætter, der kan knappes af og på og ligeledes, at børnene får halsedisser og ikke lange halstørklæder og tørklæder. Dette på grund af risikoen for kvælning. I sommerhalvåret opfordrer vi til, at jeres barn altid har en solhat og en tynd langærmet trøje liggende i garderoben. Ligeledes, at I smører jeres barn ind i solcreme om morgenen, inden barnet starter i institutionen. Vi smører børnene i institutionens egen solcreme ved middagstid.

9 Garderobe Garderoben er jeres og barnets ansvar. Det er jeres opgave at rydde op i den, når barnet bliver hentet. Det er specielt vigtigt, at gulvet er ryddet for fodtøj og andet af hensyn til rengøringspersonalet. HUSK! At skrive navn i børnenes overtøj, tøj, fodtøj, huer, vanter og lign., da det ellers let kan give anledning til forveksling. Udlånt tøj bedes returneret og i renvasket stand. Legetøj Den 1. fredag i måneden må børnene i børnehaven gerne medbringe legetøj i institutionen, men personalet kan ikke påtage sig ansvaret, hvis noget bliver væk eller går i stykker. HUSK at skrive navn på! Slik Slik må IKKE medbringes i institutionen. Fødselsdage: - Når jeres barn har fødselsdag, fejrer vi det. - Vi lægger dug på bordet og sætter lys og flag på. - Vi synger en fødselsdagssang efter barnets ønske. - Barnet får en lille gave fra institutionen. Barnet må gerne medbringe og uddele noget til sin fødselsdag: Nb: Se institutionens kostpolitik.

10 Kosten Alle børn får et middagsmåltid i institutionen. Det er vigtigt for børnenes udvikling og helbred, at de får en sund, nærende og alsidig kost. Dette indebærer: - At vi laver ernærings rigtigt mad og som så vidt mulig er lavet fra bunden. - At vi så vidt muligt bager vores brød selv (ekskl. rugbrød) - At vi køber økologisk så vidt det er muligt. - At vi tilstræber at tilberede maden efter årstidens grøntsager. - At brug af dåse/glas og halvkonserves begrænset i videst mulig omfang. - At der tages individuelle hensyn til børnene. NB! Børn, der kommer mellem kl får tilbudt havregrød eller havregryn m/mælk. Foto/video Vi tager mange billeder i dagligdagen, som vi bruger til at fortælle om vores aktiviteter og som vi kører som et diasshow på fladskærmen i cafeen, om fredagen, til stor fornøjelse for både børn, forældre samt personale. Studerende fra seminariet skal som oftest bruge billeder til deres opgaver og projekter. Vi, i institutionen, forlanger, at deres opgaver og projekter beskrives og dokumenteres, men at de involverede forældre informeres hver gang. Når barnet starter i institutionen, skriver forældre under på en tilladelse til at fotografier af deres børn må bruges på vores hjemmeside eller læreplanen. (PS. Vi tager altid kun fotos eller situationsbilleder, som vises fra barnets/børnenes positive sider).

11 Forældresamarbejde For at sikre jeres barns udvikling og trivsel ønsker vi, at samarbejdet mellem jer som forældre og personalet bygger på gensidig tillid, respekt og ærlighed. Vi vil gerne opnå det gennem kommunikation, åbenhed og ikke mindst godt humør. Institutionen skal være et åbent og indbydende sted, hvor I som forældre og børn kan føle jer trygge og velkomne. Den daglige kontakt og dialog med jer omkring jeres barns trivsel og hverdag vægtes højt. Indenfor de første 3 måneder vil vi tilbyde en samtale om, hvordan jeres barns opstart har været og hvordan barnet fungerer i institutionen. Ligeledes vil vi også lave en overleveringssamtale, når jeres barn skal fra vuggestue til børnehave. I forbindelse med indskrivningen i 0. klasse vil vi tilbyde jer en samtale, hvor vi vil snakke om den tid, jeres barn har været hos os og hvordan vi vurderer barnets skolemodenhed og parathed. I som forældre er naturligvis altid velkomne til at kontakte os, hvis I har behov, men helst ikke, hvor børnene er inddelt i aktiviteter og som ligger i tidsrummet kl I det daglige arbejde med børnene følger vi det enkelte barns udvikling og trivsel, og vi vil kontakte jer, hvis der er behov. Vi har tilknyttet en talepædagog og en tale/hørelærer, som laver sprogvurderinger på alle tosprogede børn på 3 år samt tosprogede børn på 5-6år. Ligeledes har vi i institutionen en sprogvejleder, som laver sprogvurderinger på etsprogede børn på 3 år. Vi arbejder med tværprofessionelle faggrupper, såsom: psykologer, sundhedsplejerske, familierådgivningen, skoler etc. Her har både I og vi mulighed for at hente hjælp. Samarbejdet med disse samarbejdspartnere vil altid ske i samråd med jer.

12 Informationer - Vi informerer om daglige begivenheder på opslagstavlerne ved grupperne. - Vi informerer om traditioner i mellemgangen. - Vi udsender nyhedsbrev, når der er relevant stof. Traditioner Fastelavn Vi fejrer fastelavn og slår katten af tønden. Børnene må gerne være udklædte hjemmefra. Vi hygger og har det sjovt og spiser fastelavnsboller. Påske Vi sår karse, klipper/klistrer påskepynt og spiser påskefrokost. Sommerfest Læreplanen er tilgængelig for alle forældre og kan læses på Velkommen I starten af sommeren holdes der en sommerfest med fællesspisning, hvor I som forældre medbringer mad, der tilhører jeres egen kultur. Maden bliver anrettet på borde, med det pågældende nationalflag. Herefter kan vi alle spise på tværs af retterne og få en multikulturel mad/gourmet oplevelse. Der vil ligeledes være opstillet boder, arrangeres lege, sanglege o.lign.

13 Bedsteforældredag Dagen afholdes altid den sidste fredag i november måned. Her er der mulighed for at hygge sig og klippe/klistre julepynt til institutionens juletræ sammen med dit/jeres barnebarn eller børnebørn. Institutionen byder på mad (rugbrød m/ lunt eller varm mad) og drikkelse (vand eller mælk). Dagen igennem byder vi også på kaffe/the samt småkager. Institutionens fødselsdag Institutionen fejrer fødselsdag den 1. november. På den enkelte gruppe sørges der for en lille underholdning i form af en sang eller et dramastykke, som vises til de andre grupper. Der er kaffe og kage til forældre og børn, når barnet bliver afhentet. Når vi fylder et rundt år, sørger vi for et evt. udefrakommende arrangement. December måned Denne måned er en travl og spændende måned. Der bages småkager, laves julehemmeligheder og klippes julepynt, som børnene kan få med hjem. En eftermiddag i ca. midten af december(se opslagstavler) er forældrene inviteret til saft og æbleskiver og pigerne går Lucia optog. Vi går i kirke omkring d december, og når vi kommer tilbage spiser vi risengrød. Omkring den december får vi besøg af julemanden og måske hans kone. De har godteposer med og deler julegaver ud på alle grupperne.

14 Forældrerådet Vi har et forældreråd i institutionen og det er deres mål i samråd med os at medvirke til en stadig udvikling af institutionen til gavn for dem, det i første omgang handler om nemlig børnene. Yderlig information vedr. forældrerådet kan ses i læreplanen. Forældrerådet er bindeled mellem forældre, personale og ledelse. Sproget muliggør en fælles udvikling.

Indhold: Velkommen 4 Om os 5 Privat 8 Opstart 10 Hverdagen 13 Goddag og farvel 18. Velkommen til Børnehuset Sommerfuglen

Indhold: Velkommen 4 Om os 5 Privat 8 Opstart 10 Hverdagen 13 Goddag og farvel 18. Velkommen til Børnehuset Sommerfuglen Velkommen til Børnehuset Sommerfuglen Indhold: Velkommen 4 Om os 5 Privat 8 Opstart 10 Hverdagen 13 Goddag og farvel 18 2 Garderoben 20 Mad og drikke 23 Fest 26 Ferie og fri 28 Sygdom 29 Forældresamarbejde

Læs mere

Velkommen Egebjergvang 72 og 74 Tlf. 44 77 18 90 Email: inst-egebjerg3@balk.dk

Velkommen Egebjergvang 72 og 74 Tlf. 44 77 18 90 Email: inst-egebjerg3@balk.dk Velkommen Egebjergvang 72 og 74 Tlf. 44 77 18 90 Email: inst-egebjerg3@balk.dk OM BØRNEHUSET Ved Skoven Børnehuset ligger i et spændende, nybygget boligområde med mange forskellige bebyggelser og rekreative

Læs mere

Velkommen til. Daginstitution Stensballe

Velkommen til. Daginstitution Stensballe Velkommen til Daginstitution Stensballe Velkommen til Daginstitution Stensballe Vi vil gerne byde velkommen til Daginstitution Stensballe. Vi glæder os til at lære Jer og Jeres barn at kende. Det er dejligt

Læs mere

Børnehuset Kroghøj Jordhøjvej 1 3550 Slangerup 47351420. Kontor: 30695960. Brumbasserne: 30695952. Sommerfugle 30695957.

Børnehuset Kroghøj Jordhøjvej 1 3550 Slangerup 47351420. Kontor: 30695960. Brumbasserne: 30695952. Sommerfugle 30695957. Børnehuset Kroghøj Jordhøjvej 1 3550 Slangerup 47351420 Kontor: 30695960 Brumbasserne: 30695952 Sommerfugle 30695957 Myggene: 30695946 Larverne: 30695956 Mail: bh-kroghoej@frederikssund.dk Åbningstid:

Læs mere

Mariehønen. Integreret dagpleje, vuggestue og børnehave

Mariehønen. Integreret dagpleje, vuggestue og børnehave Mariehønen Integreret dagpleje, vuggestue og børnehave ariehønen Bækvej 6, Asp 7600 Struer Tlf. 96 84 89 40 grs@struer.dk http://mariehonen.struer.dk Velkommen hos os i Mariehønen Når Jeres barn starter

Læs mere

Velkommen i Smilehullet

Velkommen i Smilehullet Velkommen i Smilehullet Vi ønsker kommende børn og deres forældre velkommen til Den Integrerede Institution Smilehullet Denne pjece vil give et lille indblik i Smilehullets hverdag, værdier, traditioner,

Læs mere

Tøjhushavens Børnehus åbnede 1. august 1997 som en puljeordning under Randers kommune. 1. juli 2011 blev Tøjhushavens Børnehus privatinstitution.

Tøjhushavens Børnehus åbnede 1. august 1997 som en puljeordning under Randers kommune. 1. juli 2011 blev Tøjhushavens Børnehus privatinstitution. Indhold Velkommen... 2 Tøjhushavens Børnehus... 2 Ansatte i Tøjhushavens Børnehus... 2 Åbningstider... 2 Økonomi... 2 Barnets start... 3 Aflevering og afhentning... 3 Forældresamtaler... 3 Samarbejde:...

Læs mere

Forældrefolder Børnehuset Karla Grøn

Forældrefolder Børnehuset Karla Grøn Forældrefolder Børnehuset Karla Grøn Forældrefolder Børnehuset Karla Grøn 2014. Revideret den 11.12.14 1 Kære forældre. Velkommen i Børnehuset Karla Grøn. Folderen er tænkt som praktiske oplysninger om

Læs mere

E-Mail birst@aarhus.dk Denne adresse kan ikke bruges til akutte beskeder, da den kun tjekkes ca. 1 gang dagligt.

E-Mail birst@aarhus.dk Denne adresse kan ikke bruges til akutte beskeder, da den kun tjekkes ca. 1 gang dagligt. Velkommen til Trekløveret Med denne pjece ønsker vi at give jer et billede af livet i Trekløveret samt nogle praktiske informationer. Trekløveret er en integreret institution med børn i alderen 0-6 år

Læs mere

Hyldebo ligger 5 minutters gang fra Gadstrup mose, som er et meget naturskønt område og Ramsømagle-sø med fugletårnet, som ligger i vores nærmiljø.

Hyldebo ligger 5 minutters gang fra Gadstrup mose, som er et meget naturskønt område og Ramsømagle-sø med fugletårnet, som ligger i vores nærmiljø. Velkommen i børnehuset Hyldebo Daginstitutionen Hyldebo Hyldevænget 2-4 Tlf: 46 19 06 19 Prøv også at klikke ind på www.hyldebo.roskilde.dk. Åbningstider: Mandag-torsdag Kl. 6.30-17.10 Fredag Kl. 6.30-16.20

Læs mere

Aflevering. Afhentning

Aflevering. Afhentning Aflevering Der er vigtigt at jeres barn bliver afleveret på en god og rolig måde. Vær altid opmærksom på at få sagt godmorgen en god ting at lære børnene også. Hvis jeres barn skulle være ked af det og

Læs mere

Forældreinformation for: Josva - vuggestue og børnehave på Hasselvej Og Børnehuset Kaleb 3-6 år på Lerpyttervej Redigeret: april 15

Forældreinformation for: Josva - vuggestue og børnehave på Hasselvej Og Børnehuset Kaleb 3-6 år på Lerpyttervej Redigeret: april 15 Forældreinformation for: Josva - vuggestue og børnehave på Hasselvej Og Børnehuset Kaleb 3-6 år på Lerpyttervej Redigeret: april 15 Josva og Børnehuset Kaleb Hasselvej 8 Lerpyttervej 25 7700 Thisted 7700

Læs mere

Velkommen til Eventyrhulens side

Velkommen til Eventyrhulens side Velkommen til Eventyrhulens side Her på siden håber vi at du kan finde oplysninger og svar på en stor del af det der rører sig når dit barn enten snart skal starte, eller allerede går i børnehaven. Skulle

Læs mere

Velkommen til Peter Aage Gården.

Velkommen til Peter Aage Gården. 1 Velkommen til Peter Aage Gården. Med denne lille folder vil personalet og forældrerådet gerne byde børn og forældre velkommen og fortælle lidt om vores hverdag. Når I starter her på Peter Aage Gården,

Læs mere

Børnehuset Petra Granvej 13 9320 Hjallerup Tlf. 9945 4996 Mail: petra@99454545.dk

Børnehuset Petra Granvej 13 9320 Hjallerup Tlf. 9945 4996 Mail: petra@99454545.dk Børnehuset Petra Granvej 13 9320 Hjallerup Tlf. 9945 4996 Mail: petra@99454545.dk 1 Indholdsfortegnelse INDHOLDSFORTEGNELSE... 2 VELKOMSTFOLDER.... 4 BØRNEHUSETS PERSONALE... 4 ÅBNINGSTIDER:... 5 LUKKEDAGE:...

Læs mere

Med venlig hilsen personalet i Børnehaven.

Med venlig hilsen personalet i Børnehaven. Velkommen til Rønbjerg Børnehave Vi håber, at I kan danne jer et lille indblik i børnehavens hverdag og værdier ved at læse denne lille folder. Ellers så vil vi opfordre til at gå på vores hjemmeside www.roenbjergboernehave.dk.

Læs mere

Distriktet ved Tuse Næs

Distriktet ved Tuse Næs Distriktet ved Tuse Næs Årsplan 2014 I Distriktet ved Tuse Næs, udarbejder hver afdeling en gang om året en årsplan som følger skoleåret. Den er tænkt som et arbejdsredskab for os selv og en oversigt for

Læs mere

Velkommen til Nr. Søby Børnehave

Velkommen til Nr. Søby Børnehave Velkommen til Nr. Søby Børnehave Hej. Børn og voksne siger velkommen til dig og din familie Vores adresse: Nr. Søby børnehave Stoholmvej 26 7840 Højslev Telefonnumre: Hoved nr. 9915 7450 Kontor 9915 7451

Læs mere

VIRKSOMHEDSPLAN FOR BØRNEBISSEN 2014-2016

VIRKSOMHEDSPLAN FOR BØRNEBISSEN 2014-2016 VIRKSOMHEDSPLAN FOR BØRNEBISSEN 2014-2016 2 Børnebissens personale Stina Maria Inge 3 VELKOMMEN TIL BØRNEBISSEN Her i vores Virksomhedsplan vil I finde en masse relevante oplysninger om hverdagen i Børnebissen.

Læs mere

Lindehuset Terpvej 19 Øster Lindet 6630 Rødding tlf: 79965481 mobil: 29277922

Lindehuset Terpvej 19 Øster Lindet 6630 Rødding tlf: 79965481 mobil: 29277922 Velkomstfolder Lindehuset Terpvej 19 Øster Lindet 6630 Rødding tlf: 79965481 mobil: 29277922 1 Velkommen i Lindehuset Vi vil gerne være et sted hvor alle, uanset færdigheder, kulturbaggrund eller tro føler

Læs mere

Velkommen i Visby Børnehus

Velkommen i Visby Børnehus En dag på legepladsen Velkommen i Visby Børnehus Med denne pjece vil vi gerne byde jer velkommen i Visby Børnehus og samtidig fortælle lidt om, hvem vi er og hvad vi laver. I kan læse mere om vores værdier,

Læs mere

D.I.I. Kælkebakken. Klokkeskovvej 13 Stavtrup 8260 Viby J Tlf: 87 13 84 79. Dagtilbudsleder: Annamarie Dahlgaard Tlf: 29 20 44 47 anda@bu.aarhus.

D.I.I. Kælkebakken. Klokkeskovvej 13 Stavtrup 8260 Viby J Tlf: 87 13 84 79. Dagtilbudsleder: Annamarie Dahlgaard Tlf: 29 20 44 47 anda@bu.aarhus. D.I.I. Kælkebakken. 0 3 år Klokkeskovvej 13 Stavtrup 8260 Viby J Tlf: 87 13 84 79 Email: Hjemmeside: lrz@aarhus.dk www.dagtilbudaarhus.dk Dagtilbudsleder: Annamarie Dahlgaard Tlf: 29 20 44 47 Email: anda@bu.aarhus.dk

Læs mere

Solstrålens ABC Den selvejende institution BØRNEHUSET SOLSTRÅLEN NORD og SYD

Solstrålens ABC Den selvejende institution BØRNEHUSET SOLSTRÅLEN NORD og SYD Den selvejende institution BØRNEHUSET SOLSTRÅLEN NORD og SYD BØRNEHUSET Solstrålen Jægervangen 39 / Tjørnestien 7. Telefon 3965 6058/ 3965 3723 Fax 3965 6098 E-mail solstraalen@gentofte.dk 11 Side 2 A-B-C

Læs mere

Du kan ringe til din gruppe kl. 7.30-15.30, Aser først kl. 8.00, ellers er det fællesrummet du skal ringe til.

Du kan ringe til din gruppe kl. 7.30-15.30, Aser først kl. 8.00, ellers er det fællesrummet du skal ringe til. Præsentation: Børnehaven Jættebo Bjarkesvej 2 7800 Skive Tlf: 9915 3390. Leder: Lars Friis Jensen Souschef: Hanne Thøgersen Åbningstider : Mandag til torsdag kl. 6.15 16.45 Fredag kl. 6.15 15.45 Lars:

Læs mere

Børnehuset Petra Granvej 13 9320 Hjallerup Tlf.9945 4996 E-mail: petra@99454545.dk

Børnehuset Petra Granvej 13 9320 Hjallerup Tlf.9945 4996 E-mail: petra@99454545.dk Børnehuset Petra Granvej 13 9320 Hjallerup Tlf.9945 4996 E-mail: petra@99454545.dk 1 Indholdsfortegnelse INDHOLDSFORTEGNELSE... 2 VELKOMSTFOLDER.... 4 BØRNEHUSETS PERSONALE... 4 ÅBNINGSTIDER:... 5 LUKKEDAGE:...

Læs mere

Haastrup Børnehave, Elmevænget 7, 5600 Faaborg, Tlf. 72530448, Email: haastrupbh@faaborgmidtfyn.dk

Haastrup Børnehave, Elmevænget 7, 5600 Faaborg, Tlf. 72530448, Email: haastrupbh@faaborgmidtfyn.dk Velkommen til Haastrup Børnehave Haastrup børnehave er en integreret 0-6 års institution, der er indrettet som et åbent hus. D.v.s. at der ingen fysisk adskillelse er af de 0-2-årige og de 3-6-årige, men

Læs mere

Velkommen til Børnegårdens vuggestue KORREKTUR BØRNEGÅRDENS VUGGESTUE

Velkommen til Børnegårdens vuggestue KORREKTUR BØRNEGÅRDENS VUGGESTUE Velkommen til Børnegårdens vuggestue BØRNEGÅRDENS VUGGESTUE Velkommen Velkommen til Børnegårdens vuggestue. Vi glæder os rigtig meget til at lære jeres barn og jer forældre at kende. Det vil være en ny

Læs mere

VALBY VIRKSOMHEDSPLAN. Høffdingsvej 18 2500 Valby

VALBY VIRKSOMHEDSPLAN. Høffdingsvej 18 2500 Valby VALBY VIRKSOMHEDSPLAN Høffdingsvej 18 2500 Valby Indhold VIRKSOMHEDSPLAN FOR BØRNEGALAXEN VALBY... 2 PRAKTISKE OPLYSNINGER... 3 BØRNEGALAXEN VALBYS ÅBNINGSTID... 3 LUKKEDAGE... 3 MADORDNING... 3 BARNETS

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Bækdalen Krop, kunst og kreativitet

Velkommen til Børnehuset Bækdalen Krop, kunst og kreativitet Velkommen til Børnehuset Bækdalen Krop, kunst og kreativitet Vores adresse: Tendrup Hovvej 7A, 8543 Hornslet Vores tlf.nr.: 87 53 57 90 Vores åbningstid: mandag torsdag 6.30 17.00, fredag 6.30 16.00 Jeres

Læs mere

Områdeleder: Penille Hagemann Nielsen 7259 9505 penille.hagemann.nielsen@egekom.dk

Områdeleder: Penille Hagemann Nielsen 7259 9505 penille.hagemann.nielsen@egekom.dk Møllehøjens Børnegård Børnehuset Hvidehøj Lillestræde 7, Ganløse Lillestræde 5 3660 Stenløse 3660 Stenløse 7259 9501 7259 9503 Daglig leder: Gitte Arestrup Daglig leder: Maya Grandahl Gitte.arestrup@egekom.dk

Læs mere