Nyhedsbrev december 2011

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyhedsbrev december 2011"

Transkript

1 Nyhedsbrev december 2011 Så er det blevet jul igen. Vi synes, at tiden går hurtigt, og jeres børn vokser. De forandrer sig meget hurtigt fra små, nuttede 3-årige til langbenede og nysgerrige 6- årige, der skal i skole lige om lidt Vedrørende forældremødet for jer, der har kommende skolebørn i 2012: Vi vil gerne sige tak for det store fremmøde til fyraftensmødet først i november, hvor vi havde besøg af børnehaveklasselærer og SFO-leder fra Nørrevangsskolen. Det var første gang i en årrække, at vi holdt sådan et forberedende møde. Og vi syntes, det var rigtig godt, så det vil vi fortsætte med at afholde i de kommende år. Forældrebestyrelsen: Forældrebestyrelsen konstituerede sig på vores første møde i den nye bestyrelse i november. Formand: Siri Maratse. Næstformand: Camilla Brændstrup Øvrige forældrerepræsentanter: Jørgen Vestergaard, Ane Jensen, Mie Kortsen, Christina Buchwald og Maria Holm. Det var et godt og konstruktivt møde, hvor vi blandt andet debatterede børnehavens læreplaner. Forældremøder i 2012: Vi har allerede nu fastlagt forældremøder for Vi holder som sædvanlig 2 møder. I får datoerne allerede nu, så I kan skrive dem i kalenderen: Torsdag d. 26. april 2012 kl Torsdag d. 25. oktober 2012 kl I får naturligvis et program for møderne, når tiden nærmer sig. NYT ÅBNE-/LUKKEHUS: Personalet har besluttet, at vi skifter åbne-/lukkehus 1 gang om året, nemlig til nytår. Det hus, som vi åbner og lukker i i 2012 er NØDDEHUSET. Det indebærer, at når I afleverer børn i børnehaven inden kl om morgenen og efter kl om eftermiddagen, så skal børnene afleveres i Nøddehuset. Og så er blot tilbage at sige: Tusind tak for et godt forældresamarbejde i Vi er glade for jeres åbenhed og jeres samarbejdsvilje i forhold til at skabe en god hverdag for vores fælles børn. Vi ser frem til at arbejde sammen med jer i Mange hilsner Lene

2 Nyhedsbrev oktober 2011 Så er efteråret over os. Men vi har været rigtig heldige med mange solskinsdage, så børnene har været ude og nyde vejret på legepladsen. Arbejdslørdag: Vi havde heldet med os med hensyn til vejret, da vi havde arbejdslørdag i oktober. Så der kunne males træværk på legehuse og borde-bænke-sæt, der kunne laves trafikstriber på legepladsen, der kunne sættes opslagstavler med videre op inde på personalestuen. Tusind tak for hjælpen til jer forældre og personaler, der var med til at forskønne vores børnehave! Vi vil sørge for, at der fremover er 1 arbejdslørdag om året. Forældremøde: Vi vil også sige tak for sidst til alle jer, der mødte op til forældremødet midt i oktober. Vi håber, at I fik udbytte af mødet og dialogerne i husene. Hvis I oplever, at der er noget, vi kan gøre bedre til næste år, så er I velkomne til at komme med forslag til pædagogerne eller ledelsen i børnehaven. Ny forældrebestyrelse: Vi fik valgt en ny forældrebestyrelse på forældremødet. Den mødes første gang midt i november, hvor den skal konstituere sig og udvælge formand og næstformand. Forældrebestyrelsen står for at lave mad til alle børnehavens børn: Fredag den 4/ Så den dag skal børnene ikke have madpakke med til frokost. Nyt fra personalet: Vores 2 ansatte i job med løntilskud stopper her i oktober. Vi vil derfor sige tusind tak til Maria og Hacer for den indsats, I har ydet her i børnehaven. Vi sætter stor pris på jeres hjælp og har været glade for samarbejdet. Her i starten af november vil vi så byde velkommen til 2 nye mennesker: Flemming Andersen, som skal arbejde i Nøddehuset i et halvt år Sevda Carkaci, som skal arbejde i Jordbærhuset i et halvt år. Herudover vil vi byde velkommen til vores nye tilkaldevikar. Hun hedder Charlotte Egeriis, og I vil møde hende i november, hvor hun er sat på nogle timer. Vi har stadig Anita tilknyttet som tilkaldevikar, men da hun har andet job ved siden af, vil vi gerne have tilknyttet endnu en vikar. Garderober: Vi vil minde jer om, at I hver fredag skal tømme jeres barns garderobe, så der kan blive gjort rent. Opsigelse af kollektiv ulykkesforsikring: Slagelse Kommune opsiger med virkning fra den den kollektive ulykkesforsikring, som tidligere har dækket jeres børn. Fremover vil jeres børn derfor være dækket udelukkende af jeres egen forsikring. Juleklip: Onsdag den holder vi juleklip i børnehaven. Mange hilsner Lene og Annika, leder og souschef i børnehaven.

3 Nyhedsbrev fra Børnehaven august 2011 Kære forældre Vi håber, at I har nydt sommeren trods det skiftende vejr. Nu er alle vores "skolebørn" jo gået ud af børnehaven, og vi har for øjeblikket 48 børn indskrevet i børnehaven. Allerede fra september er vi oppe på 56 børn igen, så det ser ud til at gå hurtigt med at få fyldt vores pladser op. Nyt fra personalet: Som I har kunnet læse på opslag i husene, så er vi med virkning fra d. 1. september 2011 udvalgt til at have en ny funktion. Vi fortsætter med at være en børnehave med de pædagogiske værdier og aktiviteter, som I kender os for. Den eneste forskel er, at 6 af vores pladser skal anvendes til børn, der har behov for særlig støtte. Årsagerne til børnenes behov for støtte kan være meget forskellige: børnene kan have sproglige, følelsesmæssige, sociale eller andre udfordringer. Vi synes, det er en spændende opgave at give disse børn rammer til at udvikle sig sammen med andre børn, der ikke har de samme udfordringer. Til at hjælpe os med at løse den opgave har vi fået tildelt 2 personaler. De kommer fra Børnehuset Møllebakken i Skælskør. De hedder Bettina Marcher og Sussanne Kanstrup og arbejder begge 37 timer om ugen. De starter hos os d. 1. september Sussanne skal være i Jordbærhuset. Bettina skal være i Nøddehuset. Vi har allerede hilst et par gange på vores 2 kommende kolleger, og vi glæder os rigtig meget til samarbejdet med dem. Arbejdslørdag: Forældrebestyrelsen og personalet har besluttet, at vi skal have en arbejdsweekend, inden efteråret for alvor sætter ind. Vi har brug for at få malet legehuse, bord-bænke-sæt, foretaget småreparationer m.m. Så kom og tilbring en hyggelig formiddag sammen med andre forældre og børn og nogle af personalets voksne: Lørdag d. 24. september 2011 kl Forældremøde: Blot en lille reminder I hører nærmere senere. Vi holder forældre møde: Torsdag d. 13. oktober 2011 kl Her vil være valg til forældrebestyrelsen, og så vil resten af mødet foregå i husene.

4 Mange hilsner Lene og Annika Nyhedsbrev fra Børnehaven juni 2011 Kære forældre Tak for sidst. Her tænker vi på forældremødet i maj måned. Vi var glade for, at I var så mange, der var mødt op, og vi syntes, vi fik talt om nogle vigtige ting. Mailadresse på formanden for forældrebestyrelsen er, som vi aftalte, hængt ud i husene. De forslag, der fremkom på mødet, vil vi tage op hurtigst muligt på vores p-møder, og så vil I høre nærmere. Hvis nogle af jer efterfølgende har tænkt på, at I egentlig har brug for at få noget uddybet, så kom endelig til os og tal med os om det. Børnehavens åbningstider Vi vil gerne præcisere følgende: Børnehaven åbner kl. 6.30, og fra dette tidspunkt kan jeres børn blive passede. Vi modtager ikke børnene 5 eller 10 minutter tidligere. Børnehaven lukker kl mandag torsdag, og fredag lukker vi kl Lukketidspunktet betyder, at pædagogen kan låse lågen og lukke børnehaven af på dette tidspunkt. Det er derfor vigtigt, at man henter sit barn minutter i lukketid for at være sikker på, at åbningstiden bliver overholdt. Vedr. sommerfest Vi mødes jo med jer igen til sommerfest d kl herude. Så håber vi på rigtig godt vejr! Husk, at I skal have stort set alt med selv :o) Til alle skolebørnene Vi er i den situation, at 21 af vores børn skal starte i skole efter sommerferien. Vi vil sige tak til alle jer alle store børn og jeres forældre, fordi vi lærte jer at kende. Vi kommer til at savne jer, men ønsker jer samtidig held og lykke med den spændende tid, som I skal til at gå i gang med til august! Regel om løbehjul og rulleskøjter i børnehaven Vi har talt om på personalemøde, hvordan vi forholder os, hvis børnene har løbehjul eller rulleskøjter med i børnehave. Vores holdning er, at vi synes, at løbehjul og rulleskøjter skal blive uden for børnehaven. Vi mener, at begge dele kræver, at børnene har hjelme og arm- og benbeskyttere på, og vi kan ikke opretholde det fornødne opsyn med at overvåge, at børnene har dette sikkerhedsudstyr på.

5 Og så er der bare tilbage at ønske jer alle små og store en rigtig dejlig sommer! Mange hilsner Lene og Annika Leder og Souschef i Børnehaven. Nyhedsbrev fra Børnehaven april 2011 Kære forældre Allerførst vil vi gerne sige mange, mange tak for den gode opbakning i forbindelse med vores pædagogiske dage. Takket være jeres hjælp kunne vi tage af sted på kursus med god samvittighed, fordi vi vidste, at der kun var få børn tilbage, og at de kunne passes forsvarligt af vores vikarer og studerende. Vi vil meget gerne fortælle mere om, hvad vi arbejdede med på vores kursus. Det vil vi gøre til forældremødet. Vedr. forældremøde Vi har talt tilmeldingerne til vores forældremøde sammen. Der var 13 børn repræsenteret ud af 62 mulige. Det mener vi kan gøres bedre. Vi prioriterer, at hele personalegruppen møder op til forældremøderne, så alle pædagoger og forældre har mulighed for at få en god og inspirerende aften sammen med hinanden. Det er ved sådan nogle lejligheder, man lærer hinanden bedre at kende og finder ud af, hvem der er i den samlede forældregruppe i børnehaven. Vi pædagoger planlægger og forbereder os grundigt, inden vi holder møde sammen med jer. Men for at forældremødet kan blive godt, kræver det, at vi har nogle at aflevere oplægget til og debattere sammen med. Vi holder forældremøde for at give jer lejlighed til at høre, hvad vi har af tanker og overvejelser om jeres børns dagligdag. Og for at I har tid til at tale med os om de ting, der optager jer som forældre. Og vi glæder os hver gang til at mødes med jer. Vi har derfor besluttet at udsætte vores forældremøde til maj måned. Nærmere bestemt holder vi møde: Torsdag d. 26. Maj 2011 kl i Børnehaven på Skanderborgvej. Vi vil bede jer om at prioritere at komme til mødet! Og så vil vi som altid opfordre jer til at komme og tale med os, hvis der er noget, der bekymrer jer, eller som I gerne vil tale med os om. Mange hilsner Lene og Annika Leder og Souschef i Børnehaven

6 . Nyhedsbrev fra Børnehaven februar 2011 Kære forældre Ja, søreme om ikke der stadig falder sne... Men nu tror vi på, at foråret snart er på vej. Hvis der findes en snekvote for hvert år, så vil vi mene, at vi snart har brugt den op. Budget 2011 Vi er nu i gang med et nyt budgetår. Det betyder, at vi kan mærke effekten af, at der skal spares på budgettet. I forhold til besparelse på personaletimerne kan I mærke det på den måde, at vi hver dag samler børnene kl i Jordbærhuset. Når der er sygdom eller andet fravær blandt personalet vil I også kunne opleve, at husene bliver slået sammen i et tidsrum på dagen. Det vil vi altid orientere jer om via opslag på døren ind til huset. På personalemøde her i februar besluttede vi, at vi med virkning fra 1. marts ikke længere laver fødselsdagsgaver til børnene herovre. Vi vil stadig fejre dagen som før og lave aktiviteter, hvor fødselsdagsbarnet er midtpunkt. Herudover har vi besluttet, at vi vil skære mælken til frokost væk. En række andre institutioner har valgt at gøre det samme og har gjort det fra årets start. Der vil stadig være mælk til de børn, der får morgenmad. Fra og med d. 1. marts 2011 serveres der derfor vand til frokost. Disse tiltag har vi iværksat for at sikre, at vi formindsker underskuddet fra 2010 og overholder den økonomiske ramme for Kommunerne er i disse tider underlagt stram økonomistyring for at sikre, at kommunens samlede budget overholdes. Og denne styring omfatter så også de decentrale enheder som fx os. Ny dato til kaffedag Vi har været nødt til at aflyse den oprindeligt planlagte kaffedag sidst i februar. I stedet holder vi kaffedag: Mandag d. 14. marts 2011 kl Udviklingsprojekt med fokus på leg og fysisk aktivitet Vi har meldt os til et projekt i samarbejde med Gerlev Legepark. Det indebærer, at der kommer nogle instruktører ud til os og giver os en række ideer til, hvordan vi kan lave sjove og spændende aktiviteter med jeres børn på legepladsen. De vil komme ud til os i løbet af foråret. Vi ser frem til nogle inspirerende timer med dem. Pædagogisk dag d. 8. april Ligesom sidste år har ledelsen valgt, at det fastansatte pædagogiske personale skal på 2 pædagogiske dage her i foråret. Det kommer til at foregå d. 8. og 9. april. Vi tager af sted herfra kl. ca Vi vil sætte vikar på fra dette tidspunkt i det omfang, det er nødvendigt. Hvis det er

7 muligt for jer at hente jeres børn tidligere fredag d. 8. april, vil det være fint, da vi så kan spare på vikartimerne. Affaldssortering D. 1. marts begynder vi at sortere affaldet her i børnehaven, dvs. at vi kommer bioaffald i de dertil indrettede små spande og restaffald i papirkurvene, som vi plejer. Vi skifter til denne affaldsordning, da vi ønsker at værne om miljøet og inddrage børnene i den proces. Mange hilsner Lene og Annika Nyhedsbrev januar 2011 Velkommen tilbage efter juleferien. I ønskes alle et godt og lykkebringende nytår. Vinteren er jo åbenbart kommet for at blive i hvert fald har den bidt sig fast et par måneder nu. Vi beklager, at der indimellem har været glat på stierne mellem husene. Vi har forsøgt at stramme op på snerydningen, så det skulle blive bedre fremover. Personalet Sevda, som har været i Nøddehuset som led i sin uddannelse til pædagogisk assistent, skal tilbage på uddannelse. Hendes sidste dag hos os bliver d. 28. januar. Vi vil gerne sige tak til Sevda for et meget fint samarbejde. Vi har været rigtig glade for at have Sevda i børnehaven, og vi har nydt godt af hendes gode humør og meget positive og fleksible tilgang til arbejdet. Tak skal du have, Sevda! Vi kommer til at savne dig! Fra d. 1. februar til d. 13. april 2011 får Nøddehuset en studerende fra pædagog-seminariet. Hun hedder Mette Nørgaard Nielsen. Velkommen til dig, Mette. Vi glæder os til at arbejde sammen med dig! Ny fordeling af det faste personale Som følge af reduktion af personaletimerne har vi ændret lidt på personalebesætningen. Fremover vil der være 2 faste personaler i hvert hus. Vores faste pædagoger er fordelt på følgende måde: Jordbærhuset: Maria og Rikke. Nøddehuset: Helle og Dina. Radisehuset: Karen Marie og Esen. Esen er således rykket fra Jordbærhuset til Radisehuset. Annika, som tidligere var pædagog i Radisehuset, vil fremover have timer både i Radise- og Jordbærhuset. Herudover vil hun være en del af ledelsesteamet, da hun er souschef. Børnene samles fremover i Jordbærhuset kl (tidligere var det kl. 16).Det vil sige, at børnene er i deres egne huse fra kl. ca om morgenen til kl om eftermiddagen. Årsagen til, at vi

8 samler børnene tidligere fremover er, at vi kan spare noget personaletid på den måde. Da vi kun har meget få penge til vikar, kan det også være, at børnene nogle gange slås sammen på tværs af husene, hvis der er sygdom eller andet fravær blandt personalet. Forældrebestyrelsen Har holdt møde om den nye skolestruktur. I kan læse deres høringssvar, som vi sørger for at hænge op i alle 3 børnehuse. Nye åbningstider i børnehaven fra den 01. januar 2011: Som tidligere nævnt vil der være nye åbningstider om fredagen i 2011: Som følge af bestyrelsens beslutning vil de nye åbningstider være: Mandag: Tirsdag: Onsdag: Torsdag: Fredag: Det er således kun fredag, hvor åbningstiden er lavet om. Legetøjsdage Vi fortsætter ordningen med, at børnene må have legetøj med i børnehave hver fredag. Og at det er forældrenes ansvar at sørge for, at børnene får legetøjet med hjem igen. Skiftetøj og tøj til årstiden Blot en lille husker i forhold til at børnene skal have tøj med, der passer til årstiden, dvs. ekstra varmt overtøj i denne tid. Herudover er det vigtigt, at de har skiftetøj med hver dag, dvs. et ekstra sæt strømper, undertøj, bukser/nederdel og bluse. Det nyeste guldkorn hørt i et af husene: Pædagogen og en af drengene går og hænger skilte op med ord, der starter med de forskellige bogstaver, fx "a" og "abe", "s" og "stol" osv. Pædagogen står på et tidspunkt med bogstavet "x". Barnet: "Hvad starter med "x"? Pædagogen: "Ja, hvad mon der starter med x?" Ord som xylofon og lignende særligt vanskelige ord løber gennem hovedet på hende. Barnet: "Nu ved jeg det!" Pædagogen: "Hvad har du fundet ud af? "Barnet: "Det er jo X-faktor, der starter med X." Der kan vi voksne jo bare tage ved lære! Hvem har sagt at tingene skal være så komplicerede? Og så er der kun tilbage at sige, at det var, hvad vi havde at fortælle i denne omgang. Kom, hvis der er noget, I undrer jer over eller gerne vil tale med os om. På personalets vegne Lene og Annika.

Velkommen i børnehaven

Velkommen i børnehaven Velkommen i børnehaven I Børnehuset Kogletræet Kære Vi byder dig og din familie velkommen i Børnehuset Kogletræet. Vi glæder os til at lære dig og din familie at kende. Du skal starte på De voksne på stuen

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

NYHEDSBREV I BØRNEHAVEN PÅ SKANDERBORGVEJ DECEMBER

NYHEDSBREV I BØRNEHAVEN PÅ SKANDERBORGVEJ DECEMBER NYHEDSBREV I BØRNEHAVEN PÅ SKANDERBORGVEJ DECEMBER Så er det snart endelig jul. Vi vil gerne benytte lejligheden til at ønske jer en god jul og et godt og lykkebringende nytår. Vi glæder os til at fortsætte

Læs mere

Velkommen til vuggestuen i Solskin

Velkommen til vuggestuen i Solskin Velkommen til vuggestuen i Solskin En ny tid begynder for jeres barn og for jer. Der vil være mange indtryk med nye voksne, nye venner og forventninger børn og voksne imellem. Vuggestuen i Solskin hedder

Læs mere

Vi byder dig og dine forældre velkommen til Daginstitutionen Norddalsparken.

Vi byder dig og dine forældre velkommen til Daginstitutionen Norddalsparken. Vi byder dig og dine forældre velkommen til Daginstitutionen Norddalsparken. Daginstitutionen Norddalsparken er en aldersintegreret institution med børn i alderen 0-6 år. Lederen er Bente Nielsen, Daglig

Læs mere

VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO

VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO VI ER ALLE EN VIGTIG BRIK, FOR AT VI KAN FÅ EN DEJLIG OG HYGGELIG DAG I SFO. Kære forældre! Personalet og bestyrelsen byder jer hermed velkommen til Bøvling SFO. Vi ønsker

Læs mere

Velkommen til Billum Børnehave. I børnehaven lægger vi vægt på: Hvem er vi?

Velkommen til Billum Børnehave. I børnehaven lægger vi vægt på: Hvem er vi? Velkommen til Billum Børnehave. Med denne pjece vil vi gerne sige velkommen til jer og jeres barn, samt give en kort introduktion til hverdagen i Børnehaven. I børnehaven lægger vi vægt på: At barnet accepteres,

Læs mere

Nyhedsbrev fra Balle Børnehus.

Nyhedsbrev fra Balle Børnehus. Maj 2014 Nyhedsbrev fra Balle Børnehus. Så er det vist kommet til den tid, hvor et nyhedsbrev er på sin plads. Der er flere ting, vi tænker, der vil være rart at få formidlet ud til jer forældre. Fælles

Læs mere

Indholdsfortegnelse: 4. Aktiviteter: 5. Forældresamtaler: 6. Forældrebestyrelsen: 7. Kontakt:

Indholdsfortegnelse: 4. Aktiviteter: 5. Forældresamtaler: 6. Forældrebestyrelsen: 7. Kontakt: Indholdsfortegnelse: 1. Velkommen 2. Teams/ åbningstider / lukkedage samt ferie 3. Praktiske oplysninger 1. Aflevering/afhentning: 2. Mad: 3. Middagssøvn: 4. Tøj: 5. Legeplads: 6. Legetøj: 7. Fødselsdage:

Læs mere

Børnehaveafdelingen. Vores åbningstider: Mandag til torsdag kl. 6:30-17:00 Fredag kl. 6:30-16:00 Vi åbner i vuggestuen kl.

Børnehaveafdelingen. Vores åbningstider: Mandag til torsdag kl. 6:30-17:00 Fredag kl. 6:30-16:00 Vi åbner i vuggestuen kl. Vores åbningstider: Mandag til torsdag kl. 6:30-17:00 Fredag kl. 6:30-16:00 Vi åbner i vuggestuen kl. 6:30-8:00 Vores adresse: Kierulffsvej 2, 4200 Slagelse E-mail adresse: bhnord@slagelse.dk Børnehaveafdelingen:

Læs mere

Velkommen i Hesselager Børnehus. Informationsfolder til nye børn og forældre

Velkommen i Hesselager Børnehus. Informationsfolder til nye børn og forældre Velkommen i Hesselager Børnehus Informationsfolder til nye børn og forældre Hesselager Børnehus er et børnehus for børn fra 3-6 år. Vi er en del af Østerdalen, som er et kommunalt dagtilbud i Svendborg

Læs mere

Velkomstpjece til Fanø Børnehave

Velkomstpjece til Fanø Børnehave Velkomstpjece til Fanø Børnehave Kære børn og forældre! Velkommen til Fanø Børnehave. Hensigten med denne pjece er at give en kortfattet orientering om dagligdagen, traditioner og andre emner, som vi tror

Læs mere

Nyhedsbrev Regnbuen Maj 2017.

Nyhedsbrev Regnbuen Maj 2017. Nyhedsbrev Regnbuen Maj 2017. Sure citroner. Hermed det sidste nye fra os i Regnbuen. I går fredag sagde vi farvel til 25 forventningsfulde børn, som bare er så KLAR til, at komme i SFO/skole. Vi vil gerne

Læs mere

Velkommen i Hesselager Børnehus. Informationsfolder til nye børn og forældre

Velkommen i Hesselager Børnehus. Informationsfolder til nye børn og forældre Velkommen i Hesselager Børnehus Informationsfolder til nye børn og forældre Hesselager Børnehus er et børnehus for børn fra 3-6 år. Vi er en del af Østerdalen, som er et kommunalt dagtilbud i Svendborg

Læs mere

Velkommen. Børnehuset Digterparken

Velkommen. Børnehuset Digterparken Velkommen til Børnehuset Digterparken Dr.Holst Vej 52, 8230 Åbyhøj Tlf: 87138205 www.digterparken.dagtilbud-aarhus.dk S. 1 S. 2 Kære forældre Vi er glade for at kunne byde jer velkommen til Børnehuset

Læs mere

Nyhedsbrev fra Toppen Februar 2014

Nyhedsbrev fra Toppen Februar 2014 Kære børn og forældre Så kom vi vel ind i det nye, og med masser af sne og frost til stor glæde for børn og barnlige sjæle Husk derfor ekstra tøj og varm udetøj, for vi kælker og leger ude hver dag!! Her

Læs mere

A-Z folder for Klintholm

A-Z folder for Klintholm A-Z folder for Klintholm Klintholm Aktiviteter udenfor huset. Skal en børnegruppe på tur ud over det sædvanlige, bliver det skrevet på tavlen. Alle aktiviteter foregår som udgangspunkt i børnehavens åbningstid.

Læs mere

Velkommen til Rønde Børnehus Vigen

Velkommen til Rønde Børnehus Vigen Velkommen til Rønde Børnehus Vigen Anemonevej 12, 8410 Rønde Tlf. 87535180 Åbningstider: Mandag Torsdag kl.6.30 17.00 Fredag kl. 6.30 16.00 Leder: Birte Rask Pedersen Med denne pjece vil personalet i Vigen,

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

Velkommen. Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf. 72 49 90 40 tryk 2

Velkommen. Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf. 72 49 90 40 tryk 2 Velkommen Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf. 72 49 90 40 tryk 2 Mail: Annette R. Jensen arjen@gribskov.dk (områdeleder) Netti Bromose cnebr@gribskov.dk (daglig pædagogisk

Læs mere

Velkommen til Børnehaven

Velkommen til Børnehaven Velkommen til Børnehaven Landsbyordningen Hvem er vi? Børnehaven Eventyrhuset er en del af Landsbyordningen Tre Ege Skolen. Se mere på hjemmesiden: www.treegeskolen.dk Børnehaven er normeret til 44 børn

Læs mere

Med denne folder vil vi gerne byde dig og dine forældre velkommen til børnehaven Kastaniegården.

Med denne folder vil vi gerne byde dig og dine forældre velkommen til børnehaven Kastaniegården. Med denne folder vil vi gerne byde dig og dine forældre velkommen til børnehaven Kastaniegården. Folderens væsentligste formål er, at give Jer et indblik i Kastaniegårdens tilbud/arbejde. Folderen svarer

Læs mere

NYHEDSBREV FRA ESPE SKOLE & BØRNEHAVE September 2018

NYHEDSBREV FRA ESPE SKOLE & BØRNEHAVE September 2018 NYHEDSBREV FRA ESPE SKOLE & BØRNEHAVE September 2018 Kære forældre Så er efteråret over os med skiftende sol og regn, efter en dejlig solrig sommer. Vi var heldige, at det holdt tørvejr torsdag d. 6.september,

Læs mere

Nyhedsbrev november december Kære forældre.

Nyhedsbrev november december Kære forældre. Nyhedsbrev november december 2018 Kære forældre. Det er igen blevet tid til et nyhedsbrev. Denne gang er årets bedsteforældrejuleklippeklisterdag netop blevet afholdt. Endnu engang var det en rigtig god

Læs mere

Velkommen til. Børnehuset Himmelblå. Knus hinanden. Et knus: Er fuldt ud økologisk forsvarligt. Det nedbryder intet

Velkommen til. Børnehuset Himmelblå. Knus hinanden. Et knus: Er fuldt ud økologisk forsvarligt. Det nedbryder intet Knus hinanden Et knus: Er fuldt ud økologisk forsvarligt. Det nedbryder intet miljø Er energisparende sparer på andre varmeressourcer Kræver ingen speciel opbevaring Kan transporteres toldfrit Forlanger

Læs mere

NYHEDSBREV OKTOBER 2014

NYHEDSBREV OKTOBER 2014 NYHEDSBREV OKTOBER 2014 Oktober måned er budt velkommen og efteråret har givet os mange dejlige timer udenfor i solskin, regn og blæst :- ) Vi nyder at være ude, og børnene er begyndt selv at efterspørge

Læs mere

I perioder har vi derforuden tilknyttet støttepædagoger, øvelsesstuderende og jobtræningspersoner.

I perioder har vi derforuden tilknyttet støttepædagoger, øvelsesstuderende og jobtræningspersoner. Praktiske oplysninger Åbningstider: Mandag torsdag: 6.25 17.00 Fredag: 6.25 16.50 I morgen- og eftermiddagstimerne vil børnehaven og småbørnsgruppen være samlet i institutionen. Organisering: Vi er organiseret

Læs mere

Velkommen i Øster Højst Børnehus

Velkommen i Øster Højst Børnehus Velkommen i Øster Højst Børnehus Med denne pjece vil vi gerne byde jer velkommen i Øster Højst Børnehus og samtidig fortælle lidt om, hvem vi er og hvad vi laver. I kan læse mere om vores værdier, pædagogiske

Læs mere

Åparkens Børnehave. Velkommen

Åparkens Børnehave. Velkommen Åparkens Børnehave Velkommen Åparkens børnehave er et levende sted, hvor børnenes leg, fantasi og kreativitet er i højsædet. Vi tilbyder børnene alsidige rammer og aktiviteter, som tilgodeser børnenes

Læs mere

Velkommen til Mælkebøtten

Velkommen til Mælkebøtten 2016 Velkommen til Mælkebøtten Mælkebøtten Ringvejen 1, 4900 Nakskov 54 92 11 16/54 95 19 80 maelkeboetten@lolland.dk Børneintra: https://lolland.inst.dk Ideen bag denne velkomstskrivelse er, at I som

Læs mere

Velkommen til. Jernbanegade Hobro Tlf

Velkommen til. Jernbanegade Hobro Tlf Velkommen til Jernbanegade 26 9500 Hobro Tlf.97115160 Velkommen i Jernbanegades børnehus I denne folder vil i finde en række praktiske informationer om mange forskellige ting der er værd at vide når dit

Læs mere

Velkommen til Trollskoven

Velkommen til Trollskoven Velkommen til Trollskoven Information til nye børn og forældre TROLLESGAVE 5 A, Fensmark, 4684 Holmegaard, Tlf. 55884634 / 25450090. Mail-adresse: Frit Fensmark@naestved.dk Hjemmeside: www.holmegaard.dk/holmegaardskolen

Læs mere

VELKOMMEN I BØRNEHUSET DYRUP

VELKOMMEN I BØRNEHUSET DYRUP VELKOMMEN I BØRNEHUSET DYRUP 1 Revideret oktober 2009. Børnehusets telefonnummer: 6375 0275. Rød stues telefonnummer: 6375 0276. Blå stues telefonnummer: 6375 0277. Børnehusets mailadresse: dyrupbh.buf@odense.dk

Læs mere

Velkommen i Hesselager Børnehus

Velkommen i Hesselager Børnehus Velkommen i Hesselager Børnehus Informationsfolder til nye børn og forældre Hesselager Børnehus er et børnehus for børn fra 3-6 år. Vi er en del af Østerdalen, som er et kommunalt dagtilbud i Svendborg

Læs mere

Nyhedsbrev juni/juli 2018

Nyhedsbrev juni/juli 2018 Nyhedsbrev juni/juli 2018 Sommerferien er nær for alle. Det kan vi godt begynde at mærke her i børnehaven. De første børn er gået på ferie og de næste to uger, bliver vi færre og færre både børn og voksne.

Læs mere

Børnehuset Vestermarievej 16 3700 Rønne Tlf. 56 92 43 60 Mail: bornehuset@brk.dk

Børnehuset Vestermarievej 16 3700 Rønne Tlf. 56 92 43 60 Mail: bornehuset@brk.dk Børnehuset Vestermarievej 16 3700 Rønne Tlf. 56 92 43 60 Mail: bornehuset@brk.dk Børnehuset er en integreret institution, hvilket betyder, at vi både har en børnehave og en fritidsordning. Denne velkomstfolder

Læs mere

Velkommen til. Ulveskov Børnehave Gl. Landevej 68, Birkelse 9440 Aabybro Tlf:

Velkommen til. Ulveskov Børnehave Gl. Landevej 68, Birkelse 9440 Aabybro Tlf: Velkommen til Ulveskov Børnehave Gl. Landevej 68, Birkelse 9440 Aabybro Tlf: 72 57 82 60 www.aabybroskole.dk Indhold Indhold... 2 Velkommen i Ulveskov Børnehave... 3 Ulveskov Børnehave... 3 Personale...

Læs mere

2015 Velkommen til Lundely Fritidshjem

2015 Velkommen til Lundely Fritidshjem 2015 Velkommen til Lundely Fritidshjem Nr. 1 Nr. 22 N. W. Gadesvej 1 + 22 3480 Fredensborg Tlf. 7256 2600 Fredensborg 2015 Velkommen til LUNDELY FRITIDSHJEM Lundely er et stort fritidshjem og en del af

Læs mere

Kære forældre. Hermed lidt informationer fra 3-Stammen.

Kære forældre. Hermed lidt informationer fra 3-Stammen. Nyhedsbrev dec 2014 Kære forældre Hermed lidt informationer fra 3-Stammen. Personale I Gårdhaven siger vi farvel til Anne 31.12.14. Annes sygevikariat for Caroline slutter 1/12, men hun fortsætter måneden

Læs mere

Nyhedsbrev Regnbuen Januar 2017.

Nyhedsbrev Regnbuen Januar 2017. Nyhedsbrev Regnbuen Januar 2017. Så er vi godt i gang med 2017 og hermed det sidste nye herfra Regnbuen. Vi er rigtige glade for vores nye institution/lokaler og vi er ved at komme på plads. Vi indretter

Læs mere

Hjems Børnehaves lille A Å

Hjems Børnehaves lille A Å Hjems Børnehaves lille A Å A Afhentning ; Sig altid farvel til en personale! Skal foregå inden 16.45, hvor døren skal være låst - udefra! Giv besked, hvis det er andre der henter, vi må ellers ikke udlevere

Læs mere

TOFTHØJSK. Velkommen i Tofthøjskolens DUS

TOFTHØJSK. Velkommen i Tofthøjskolens DUS TOFTHØJSK LEN Velkommen i Tofthøjskolens DUS Side 2 Velkommen til nye børn Vi er glade for at kunne byde jer og jeres barn velkommen i Tofthøjskolens DUS. Vi håber, vi vil få et godt samarbejde omkring

Læs mere

Der er på nuværende tidspunkt tilmeldt 153 børn i SFO, og de er fordelt på 4 stuer og klub med 2 faste voksne.

Der er på nuværende tidspunkt tilmeldt 153 børn i SFO, og de er fordelt på 4 stuer og klub med 2 faste voksne. 1 Kære Alle! Velkommen tilbage fra ferie og specielt velkommen til nye børn og forældre. Håber I alle har nydt sommeren. Vi er kommet godt i gang efter ferien og de nye børn har fået indblik i, hvordan

Læs mere

VELKOMSTPJECE BØRNEHUSET ALSVEJ

VELKOMSTPJECE BØRNEHUSET ALSVEJ VELKOMSTPJECE BØRNEHUSET ALSVEJ KÆRE NYE FORÆLDRE TIL BØRN I BØRNEHAVEN! Hermed byder vi rigtig hjertelig velkommen til Børnehuset Alsvejs børnehave. Vi håber, at I og Jeres barn vil få nogle rigtig gode

Læs mere

Kære forældre. Et STORT velkommen til jer forældre og jeres barn skal lyde fra personalet i Digterhuset

Kære forældre. Et STORT velkommen til jer forældre og jeres barn skal lyde fra personalet i Digterhuset Kære forældre. Det handler om at være tryg, ja nu skulle man måske tro, at vi reklamerer for et forsikringsselskab, men det gør vi absolut ikke. Men ordlyden er god nok, for det handler jo netop om, at

Læs mere

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren Hej Alle børn og voksne på fritidshjemmet, vil hermed ønske dig velkommen til fritidshjemmet. På fritteren er vi 50 skolebørn og 4 voksne. Men i den

Læs mere

Velkommen til Småfolket / Regnbuen

Velkommen til Småfolket / Regnbuen Velkommen til Småfolket / Regnbuen Regnbuens Børnehave 2 Småfolket / Regnbuen er én 0-6 års daginstitution fordelt på 2 matrikler og vi er en del af Faxe kommunes Dagtilbud Vest. Småfolket er bygget i

Læs mere

Så står sommerferien for døren. Nu skal tiden nydes sammen med jeres familier og

Så står sommerferien for døren. Nu skal tiden nydes sammen med jeres familier og Så står sommerferien for døren. Nu skal tiden nydes sammen med jeres familier og der skal køres ned i gear. Desværre har vi oplevet at mange har ændret og slettet ferie, efter vi har lavet vores planlægning

Læs mere

Nyhedsbrev. Skovhuset

Nyhedsbrev. Skovhuset Nyhedsbrev Skovhuset Januar 2014 Velkommen og godt nytår. Velkommen til de nye ansigter et overblik: Gurli, er begyndt på Troldestuen og bliver tilknyttet Lilleteamet. Gurli var her i efteråret som rotationsvikar

Læs mere

Lagoni SFO. Unionvej 4 6500 Vojens - Tlf. 7434 3210 Mobil 3089 7807 - E-mail: chsc@haderslev.dk

Lagoni SFO. Unionvej 4 6500 Vojens - Tlf. 7434 3210 Mobil 3089 7807 - E-mail: chsc@haderslev.dk Lagoni SFO Unionvej 4 6500 Vojens - Tlf. 7434 3210 Mobil 3089 7807 - E-mail: chsc@haderslev.dk Vojens 1. April 2012 Så blev det forår... jubii!!! Huset summer af liv. Vi nyder det gode vejr, og bruger

Læs mere

Afdeling Nord - Jægervangen 39, 2820 Gentofte I Afdeling Syd - Tjørnestien 7, 2820 Gentofte Tlf I

Afdeling Nord - Jægervangen 39, 2820 Gentofte I Afdeling Syd - Tjørnestien 7, 2820 Gentofte Tlf I Afdeling Nord - Jægervangen 39, 2820 Gentofte I Afdeling Syd - Tjørnestien 7, 2820 Gentofte Tlf. 3965 6510 I www.bornehuset-solstraalen.dk Indholdsfortegnelse: Velkommen. 1 Faktatjek. 1 Fødselsdage...

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2013. Børnehuset Ringen

Nyhedsbrev Juni 2013. Børnehuset Ringen Nyhedsbrev Juni 2013 Børnehuset Ringen Kære Forældre Så er vi ved at lande igen efter vores fyringsrunde og en omrokering. Men heldigvis er vi blevet tildelt de 2 tidligere omtalte ressourcepædagoger.

Læs mere

Velkommen til Børnehaven Kornblomsten

Velkommen til Børnehaven Kornblomsten Velkommen til Børnehaven Kornblomsten Det er en ny periode i jeres barns liv at skulle starte i børnehave. Lige pludselig skal man være sammen med en masse nye børn og en masse nye voksne. Samtidig er

Læs mere

Velkommen i vuggestuen. Åbningstider i vuggestuen: Personalet, som primært er tilknyttet vuggestuen, hedder: Gitte, Sanne, Helle og Dorthe.

Velkommen i vuggestuen. Åbningstider i vuggestuen: Personalet, som primært er tilknyttet vuggestuen, hedder: Gitte, Sanne, Helle og Dorthe. Velkommen i vuggestuen. Personalet, som primært er tilknyttet vuggestuen, hedder: Gitte, Sanne, Helle og Dorthe. I er velkommen til at ringe til os og aftale en tid, hvor I kan komme og besøge vuggestuen.

Læs mere

Velkommen til Sfo Hulen.

Velkommen til Sfo Hulen. Velkommen til Sfo Hulen. Hulens målsætning: Hulen er en fritidsordning som modtager børn fra børnehaveklassen til og med 3. klasse. Børn har efter en skoledag brug for at skifte spor. I Hulen lægger vi

Læs mere

God sommer til alle på Bakkelandet

God sommer til alle på Bakkelandet Fredagsbrevet Light uge 26 26. juni 2015 Sommerskole 2015 Nimdrupvej 2a 8740 Brædstrup 75753888 kontor@bakkelandets-friskole.dk www.bakkelandets-friskole.dk Indhold De sidste dage.. Sommerskolen.. Nye

Læs mere

Karneval i Aalborg Øst

Karneval i Aalborg Øst Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Karneval i Aalborg

Læs mere

Velkommen til Egeknoppen

Velkommen til Egeknoppen På glædelig gensyn Velkommen til Egeknoppen Telefon nummer til Egeknoppen Hoved nummer 76162645 Vuggestuen 76162646 Børnehaven 76162647 Side 10 Velkommen til afdeling Egeknoppen. Med denne folder vil vi

Læs mere

Med denne lille folder vil vi byde jer velkommen til Hammelev Børnehave.

Med denne lille folder vil vi byde jer velkommen til Hammelev Børnehave. Kære forældre Med denne lille folder vil vi byde jer velkommen til. Vi glæder os til at modtage jeres barn og til at samarbejde med jer. I prioriterer vi udelivet, legen og den motoriske udvikling højt.

Læs mere

Uvelse SFO Information

Uvelse SFO Information Uvelse SFO Information Velkommen til Uvelse SFO. Vi er en skolefritidsordning, som har lokalefællessskab med indskolingen. Det giver os nogle pædagogiske muligheder og et tættere samarbejde omkring børnene,

Læs mere

VELKOMMEN TIL. Fuglegårdsvej 19 2820 Gentofte Tlf. 39682827

VELKOMMEN TIL. Fuglegårdsvej 19 2820 Gentofte Tlf. 39682827 VELKOMMEN TIL Fuglegårdsvej 19 2820 Gentofte Tlf. 39682827 Velkommen til Bakkegårdens Børnehave - og det vi i forældrebestyrelsen synes er en mægtig god børnehave. Denne brochure er lavet med det formål

Læs mere

Forældrefolder. Børnehuset Elisehaven. Børnehuset Elisehaven. Ranunkelvænget Odense SV Tlf Praktiske oplysninger til forældre

Forældrefolder. Børnehuset Elisehaven. Børnehuset Elisehaven. Ranunkelvænget Odense SV Tlf Praktiske oplysninger til forældre Forældrefolder Børnehuset Elisehaven Børnehuset Elisehaven Ranunkelvænget 84 5250 Odense SV Tlf. 6375 1075 Praktiske oplysninger til forældre Velkommen i Børnehuset Elisehaven Det er vores ønske, at Elisehaven

Læs mere

Daginstitutionen Frisenborg

Daginstitutionen Frisenborg Daginstitutionen Frisenborg Velkomstfolder Forældrebestyrelsen og personalet vil gerne byde børn og forældre hjertelig velkommen til Daginstitutionen Frisenborg. Folderen vil give et indblik i dagligdagen

Læs mere

Forældrebestyrelsens Mad- og måltidspolitik, danner grundlag for Kolbøttens madordning.

Forældrebestyrelsens Mad- og måltidspolitik, danner grundlag for Kolbøttens madordning. Fakta oplysninger Børnehavens telefonnummer: Kontor 76 81 87 30, Køkken 76 81 87 31 Børnehavens åbningstid: Mandag torsdag: 6.15 16.45. Fredag: 6.15 16.00. I Vejle Kommune er der indført modulordning,

Læs mere

NYT. Herskindskolen og Nordlyset. Valg til Fællesbestyrelsen

NYT. Herskindskolen og Nordlyset. Valg til Fællesbestyrelsen A P R I O L 2 0 1 4 NYT Herskindskolen og Nordlyset Valg til Fællesbestyrelsen Kære forældre så er det nu, hvis du vil være med Fællesbestyrelsen og få indflydelse på dit barns skole. Det er valgår og

Læs mere

Velkommen til. SFO Firkløveren. Skolen på la Cours Vej Emil Chr. Hansensvej 2

Velkommen til. SFO Firkløveren. Skolen på la Cours Vej Emil Chr. Hansensvej 2 Velkommen til SFO Firkløveren Skolen på la Cours Vej Emil Chr. Hansensvej 2 2000 Frederiksberg Tlf.: 38 21 04 70 Mail: firkloeveren@frederiksberg.dk Web: www.frb-lc.dk 1 Velkommen til SFO Firkløveren.

Læs mere

Velkommen til SFO Hulen.

Velkommen til SFO Hulen. SFO Hulen Velkommen til SFO Hulen. Hulens målsætning: Hulen er en fritidsordning som modtager børn fra børnehaveklassen til og med 3. klasse. Børn har efter en skoledag brug for at skifte spor. I Hulen

Læs mere

Område Sundet: Solsikken Byder velkommen til og familie. Du skal starte på

Område Sundet: Solsikken Byder velkommen til og familie. Du skal starte på Område Sundet: Solsikken Byder velkommen til og familie. Du skal starte på 1 De voksne er fordelt således: Sol-stuen: Nina Susanne W. Måne-stuen: Lena Gitte Charlotte Rune Stjerne-stuen: Grethe Susanne

Læs mere

Velkommen - Forældre til forældre

Velkommen - Forældre til forældre Velkommen - Forældre til forældre Vi synes selv, at vi har verdens bedste børnehave... -Og I bydes hjerteligt velkommen! Børnehaven er et rigtigt godt valg for Jer, der ønsker en lille og hyggelig børnehave.

Læs mere

VELKOMMEN DAGMARASYLETS BØRNEHAVE. DAGMARSGADE RINGSTED Tlf

VELKOMMEN DAGMARASYLETS BØRNEHAVE. DAGMARSGADE RINGSTED Tlf VELKOMMEN I DAGMARASYLETS BØRNEHAVE DAGMARSGADE 6 4100 RINGSTED Tlf. 57627170 E-mail: ans@ringsted.dk Kære og dine forældre. Vi glæder os til at lære jer at kende. Vi vil gerne fortælle jer lidt om vores

Læs mere

Velkommen til Legehuset

Velkommen til Legehuset Velkommen til Legehuset Ny i Legehuset I dette dokument har i mulighed for at læse lidt om hvem vi er og hvad vi står for. Sidst er der beskrevet nogle af de mere praktiske ting ved at være barn og forældre

Læs mere

Velkommen til vuggestuen i Børnehaven Sommerfugl.

Velkommen til vuggestuen i Børnehaven Sommerfugl. Velkommen til vuggestuen i Børnehaven Sommerfugl. Vi ønsker, at jeres barn vil få en dejlig tid i vuggestuen. Vi håber desuden, at I vil få glæde af denne forældrefolder, hvor I bl.a. kan læse om vores

Læs mere

Referat fra dialogmøde i Børnehuset Planeten

Referat fra dialogmøde i Børnehuset Planeten Referat fra dialogmøde i Børnehuset Planeten Afholdt den 6. september 2016 i Børnehaven Planetens daglige leder, Sus, indledte med at fortælle om målet for mødet. Ledelsen har et ønske om at få en forældregruppe,

Læs mere

VELKOMMEN TIL MØLLEHUSET

VELKOMMEN TIL MØLLEHUSET VELKOMMEN TIL MØLLEHUSET Her kan du få svar på dine spørgsmål som ny forælder i Møllehuset Velkommen til Møllehuset Formålet med pjecen her er at besvare de spørgsmål, du som ny forælder måtte have til

Læs mere

Bramdrup SFO et godt sted at være, et godt sted at lære

Bramdrup SFO et godt sted at være, et godt sted at lære Bramdrup SFO et godt sted at være, et godt sted at lære Velkommen Med denne lille folder vil vi gerne byde velkommen til Bramdrup SFO. Vi håber, folderen vil give jer et indblik i vores SFO. Med venlig

Læs mere

Vildbjerg Skoles SFO. Afdeling 1 & 2 Bjørnkærvej 2 7480 Vildbjerg. Mail adr.: vildbjergsfo@herning.dk

Vildbjerg Skoles SFO. Afdeling 1 & 2 Bjørnkærvej 2 7480 Vildbjerg. Mail adr.: vildbjergsfo@herning.dk 2013 Vildbjerg Skoles SFO Afdeling 1 & 2 Bjørnkærvej 2 7480 Vildbjerg Mail adr.: vildbjergsfo@herning.dk Tlf.nr. Susanne 96 28 77 13 Pia 96 28 77 15 Afd. 1 96 28 77 11 Afd. 2 96 28 77 14 SFO leder: Susanne

Læs mere

Velkommen til. Børnehaven i D.I.I. Byleddet. Byleddet 22a, 8220 Brabrand. Telefon

Velkommen til. Børnehaven i D.I.I. Byleddet. Byleddet 22a, 8220 Brabrand. Telefon Velkommen til Børnehaven i D.I.I. Byleddet Byleddet 22a, 8220 Brabrand Telefon 87 13 83 28 Velkommen til børnehaven i Byleddet Med denne lille pjece vil vi gerne byde jeres barn og jer forældre velkommen

Læs mere

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Kan du løse Soduko? Sæt tallene fra 1-9 ind vandret og lodret. Svært? spørg din far og mor eller din pædagog Kære forældre Vedr. pasning

Læs mere

Børnehuset Fuglsang. Velkommen til. Vesthuset. Hjemmeside: Adresse: Geels plads 44. Telefonnummer:

Børnehuset Fuglsang. Velkommen til. Vesthuset. Hjemmeside:   Adresse: Geels plads 44. Telefonnummer: Børnehuset Fuglsang Velkommen til Vesthuset Hjemmeside: www.fuglsang.ltk.dk Adresse: Geels plads 44 Telefonnummer: 45 28 57 40 Mail: Leder Mette Zander: mekl@ltk.dk Åbningstider: Mandag til torsdag: 7:00-17:00

Læs mere

Velkommen til SFO Fryndesholm Skole

Velkommen til SFO Fryndesholm Skole Velkommen til SFO Fryndesholm Skole 1/10 Velkommen Hensigten med denne folder er at give en kortfattet orientering om skolefritidsordningen, dens dagligdag, traditioner og andre emner, som vi tror, er

Læs mere

Nyhedsbrev september - oktober 2018

Nyhedsbrev september - oktober 2018 Nyhedsbrev september - oktober 2018 Kære forældre Endnu engang er det blevet tid til et nyhedsbrev. I skrivende stund er vores teateruger vel overstået og sikke en præmierer vi fik. Tusind tak for opbakningen

Læs mere

Velkommen til børnehaven Kernehuset

Velkommen til børnehaven Kernehuset Velkommen til børnehaven Kernehuset Smedebakken 16-8530 Hjortshøj Telefon 86 22 01 89 E-mail: suyde@aarhus.dk 1 Velkommen til Kernehuset Personalet og bestyrelsen ønsker dig og dit barn velkommen i Kernehuset.

Læs mere

VELKOMMEN TIL VUGGESTUEN

VELKOMMEN TIL VUGGESTUEN VELKOMMEN TIL VUGGESTUEN Solsikken: 49284352 Klokkeblomsten: 49284354 Anemonen 49284353 Leder David Seebach: 49282451 Souschef: Bjørg Ødegård: 49281297 Med denne velkomstfolder vil vi byde dig og dit barn

Læs mere

BØRNEGÅRDEN RUNDHØJ TLF

BØRNEGÅRDEN RUNDHØJ TLF BØRNEGÅRDEN RUNDHØJ DEN INTEGREREDE INSTITUTION TLF. 87 13 81 54 07 Velkommen til Børnegården Dagligdagen i vuggestueafdelingen Glade børn. Glade voksne. God stemning. Børnegården Rundhøj er et selvejende,

Læs mere

VELKOMSTFOLDER. Børnehuset Østre. Børnehuset Østre Danmarksgade Odense C Telefon:

VELKOMSTFOLDER. Børnehuset Østre. Børnehuset Østre Danmarksgade Odense C Telefon: VELKOMSTFOLDER Børnehuset Østre Børnehuset Østre Danmarksgade 2 5000 Odense C Telefon: 6375 1135 Kære forældre. Vi byder jer velkommen til Børnehuset Østre. Vi glæder os til at lære jer og jeres barn at

Læs mere

VELKOMMEN TIL VILLA VALBY

VELKOMMEN TIL VILLA VALBY VELKOMMEN TIL VILLA VALBY Kære Du skal begynde hos Vi glæder os meget til, at du skal begynde hos os og til at vi modtager dig De voksne der vil passe på dig er: Pædagoger: Pædagogmedhjælper: Det direkte

Læs mere

Velkommen til Område Øst afd. Børnehuset Heimdal Velkomstmappe

Velkommen til Område Øst afd. Børnehuset Heimdal Velkomstmappe Velkommen til Område Øst afd. Børnehuset Heimdal Velkomstmappe Vuggestuen Institutionens adresse og telefon nummer: Børnehuset Heimdal Ny strandvej 3A 4640 Faxe Tlf.: 56 20 34 90/ 20 45 47 32 Område leder:

Læs mere

Nyhedsbrev fra Grøftekanten Grøftekanten 5 tlf Vuggestuen. Juni, juli og August

Nyhedsbrev fra Grøftekanten Grøftekanten 5 tlf Vuggestuen. Juni, juli og August Nyhedsbrev fra Grøftekanten Grøftekanten 5 tlf. 48 17 15 58 Vuggestuen Juni, juli og August Velkommen til Frederik, Alexander, Tristan, Asger og Isabell som alle er startet på Edderkoppen. Kasper, Tristan

Læs mere

Velkommen. Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf tryk 1

Velkommen. Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf tryk 1 Velkommen Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf. 72 49 90 40 tryk 1 Mail: Annette R. Jensen arjen@gribskov.dk (leder) Netti Bromose cnebr@gribskov.dk (daglig pædagogisk leder)

Læs mere

Nyhedsbrev. 3. november 2016

Nyhedsbrev. 3. november 2016 Nyhedsbrev 3. november 2016 Så er det vist på tide med et nyhedsbrev. Personale; Som tidligere skrevet ud, har Lars af personlige årsager måttet se sig nødsaget til at opsige sin stilling. Det er vi selvfølgelig

Læs mere

Nyhedsbrev fra Grøftekanten nr maj, juni og juli 2015

Nyhedsbrev fra Grøftekanten nr maj, juni og juli 2015 Nyhedsbrev fra Grøftekanten nr. 4+6 maj, juni og juli 2015 Velkommen til i nr.4 : Christian og Nathalie som starter d.18/5, og til Ludvig som starter 1/6. Også velkommen til nye voksne på Troldestuen Ida

Læs mere

MARKLEDETS BØRNEHAVE

MARKLEDETS BØRNEHAVE VELKOMMEN TIL MARKLEDETS BØRNEHAVE Indhold Velkommen. side 2 Om os. side 3 En god start.. side 4 Praktiske informationer side 5 Garderobe og tøj.. side 6 Sove. side 6 Mad og drikke. side 7 Fødselsdage

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Bækdalen Krop, kunst og kreativitet

Velkommen til Børnehuset Bækdalen Krop, kunst og kreativitet Velkommen til Børnehuset Bækdalen Krop, kunst og kreativitet Vores adresse: Tendrup Hovvej 7A, 8543 Hornslet Vores tlf.nr.: 87 53 57 90 Vores åbningstid: mandag torsdag 6.30 17.00, fredag 6.30 16.00 Jeres

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Kære forældre! Med venlig hilsen Personalet

Kære forældre! Med venlig hilsen Personalet Velkommen til Børnehuset Kære forældre! Velkommen til Pilehaven. Her er nogle praktiske oplysninger om vores hverdag som vi håber, vil være med til at gi en god start i børnehaven. I er altid velkommen

Læs mere

FACTS OM LEGESTEDET. Vores åbningstid er: Mandag til torsdag fra kl. 6.00 16.30 Fredag fra kl. 6.00 15.45

FACTS OM LEGESTEDET. Vores åbningstid er: Mandag til torsdag fra kl. 6.00 16.30 Fredag fra kl. 6.00 15.45 FACTS OM LEGESTEDET Legestedet Skolevej 9-11 3720 Aakirkeby Tlf.nr. 56 92 33 90 Sneglehuset tlf.nr. 56 92 33 93 Myretuen tlf.nr. 56 92 33 94 legestedet@brk.dk Legestedet er en integreret institution med

Læs mere

Vi håber, at du glæder dig. Måske kender du allerede nogle af andre børn? Ellers skal vi nok hjælpe dig til hurtigt at falde til!

Vi håber, at du glæder dig. Måske kender du allerede nogle af andre børn? Ellers skal vi nok hjælpe dig til hurtigt at falde til! Kære Vi glæder os til, at du skal begynde her i Herslev Børnehus Vi byder dig velkommen dag d. /, kl. hvor vil tage imod dig og din mor og far. Vi håber, at du glæder dig. Måske kender du allerede nogle

Læs mere

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017 Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2016-2017 Udgave: April 2017 Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt August: I forbindelse med skolestart Marts/April: Op til påskeferien Oktober: Op til

Læs mere

Nyhedsbrev fra Grøftekanten 5 Vuggestuen tlf Sommerens nyhedsbrev

Nyhedsbrev fra Grøftekanten 5 Vuggestuen tlf Sommerens nyhedsbrev Nyhedsbrev fra Grøftekanten 5 Vuggestuen tlf. 48 17 15 58 Sommerens nyhedsbrev Juni, Juli og August Farvel Vi sagde farvel til Christian fra Bænkebideren i midten af maj måned. Christian er startet i nr.

Læs mere

Velkommen i Øster Højst Børnehus

Velkommen i Øster Højst Børnehus Velkommen i Øster Højst Børnehus Med denne pjece vil vi gerne byde jer velkommen i Øster Højst Børnehus og samtidig fortælle lidt om, hvem vi er og hvad vi laver. I kan læse mere om vores værdier, pædagogiske

Læs mere