Nyhedsbrev december 2011

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyhedsbrev december 2011"

Transkript

1 Nyhedsbrev december 2011 Så er det blevet jul igen. Vi synes, at tiden går hurtigt, og jeres børn vokser. De forandrer sig meget hurtigt fra små, nuttede 3-årige til langbenede og nysgerrige 6- årige, der skal i skole lige om lidt Vedrørende forældremødet for jer, der har kommende skolebørn i 2012: Vi vil gerne sige tak for det store fremmøde til fyraftensmødet først i november, hvor vi havde besøg af børnehaveklasselærer og SFO-leder fra Nørrevangsskolen. Det var første gang i en årrække, at vi holdt sådan et forberedende møde. Og vi syntes, det var rigtig godt, så det vil vi fortsætte med at afholde i de kommende år. Forældrebestyrelsen: Forældrebestyrelsen konstituerede sig på vores første møde i den nye bestyrelse i november. Formand: Siri Maratse. Næstformand: Camilla Brændstrup Øvrige forældrerepræsentanter: Jørgen Vestergaard, Ane Jensen, Mie Kortsen, Christina Buchwald og Maria Holm. Det var et godt og konstruktivt møde, hvor vi blandt andet debatterede børnehavens læreplaner. Forældremøder i 2012: Vi har allerede nu fastlagt forældremøder for Vi holder som sædvanlig 2 møder. I får datoerne allerede nu, så I kan skrive dem i kalenderen: Torsdag d. 26. april 2012 kl Torsdag d. 25. oktober 2012 kl I får naturligvis et program for møderne, når tiden nærmer sig. NYT ÅBNE-/LUKKEHUS: Personalet har besluttet, at vi skifter åbne-/lukkehus 1 gang om året, nemlig til nytår. Det hus, som vi åbner og lukker i i 2012 er NØDDEHUSET. Det indebærer, at når I afleverer børn i børnehaven inden kl om morgenen og efter kl om eftermiddagen, så skal børnene afleveres i Nøddehuset. Og så er blot tilbage at sige: Tusind tak for et godt forældresamarbejde i Vi er glade for jeres åbenhed og jeres samarbejdsvilje i forhold til at skabe en god hverdag for vores fælles børn. Vi ser frem til at arbejde sammen med jer i Mange hilsner Lene

2 Nyhedsbrev oktober 2011 Så er efteråret over os. Men vi har været rigtig heldige med mange solskinsdage, så børnene har været ude og nyde vejret på legepladsen. Arbejdslørdag: Vi havde heldet med os med hensyn til vejret, da vi havde arbejdslørdag i oktober. Så der kunne males træværk på legehuse og borde-bænke-sæt, der kunne laves trafikstriber på legepladsen, der kunne sættes opslagstavler med videre op inde på personalestuen. Tusind tak for hjælpen til jer forældre og personaler, der var med til at forskønne vores børnehave! Vi vil sørge for, at der fremover er 1 arbejdslørdag om året. Forældremøde: Vi vil også sige tak for sidst til alle jer, der mødte op til forældremødet midt i oktober. Vi håber, at I fik udbytte af mødet og dialogerne i husene. Hvis I oplever, at der er noget, vi kan gøre bedre til næste år, så er I velkomne til at komme med forslag til pædagogerne eller ledelsen i børnehaven. Ny forældrebestyrelse: Vi fik valgt en ny forældrebestyrelse på forældremødet. Den mødes første gang midt i november, hvor den skal konstituere sig og udvælge formand og næstformand. Forældrebestyrelsen står for at lave mad til alle børnehavens børn: Fredag den 4/ Så den dag skal børnene ikke have madpakke med til frokost. Nyt fra personalet: Vores 2 ansatte i job med løntilskud stopper her i oktober. Vi vil derfor sige tusind tak til Maria og Hacer for den indsats, I har ydet her i børnehaven. Vi sætter stor pris på jeres hjælp og har været glade for samarbejdet. Her i starten af november vil vi så byde velkommen til 2 nye mennesker: Flemming Andersen, som skal arbejde i Nøddehuset i et halvt år Sevda Carkaci, som skal arbejde i Jordbærhuset i et halvt år. Herudover vil vi byde velkommen til vores nye tilkaldevikar. Hun hedder Charlotte Egeriis, og I vil møde hende i november, hvor hun er sat på nogle timer. Vi har stadig Anita tilknyttet som tilkaldevikar, men da hun har andet job ved siden af, vil vi gerne have tilknyttet endnu en vikar. Garderober: Vi vil minde jer om, at I hver fredag skal tømme jeres barns garderobe, så der kan blive gjort rent. Opsigelse af kollektiv ulykkesforsikring: Slagelse Kommune opsiger med virkning fra den den kollektive ulykkesforsikring, som tidligere har dækket jeres børn. Fremover vil jeres børn derfor være dækket udelukkende af jeres egen forsikring. Juleklip: Onsdag den holder vi juleklip i børnehaven. Mange hilsner Lene og Annika, leder og souschef i børnehaven.

3 Nyhedsbrev fra Børnehaven august 2011 Kære forældre Vi håber, at I har nydt sommeren trods det skiftende vejr. Nu er alle vores "skolebørn" jo gået ud af børnehaven, og vi har for øjeblikket 48 børn indskrevet i børnehaven. Allerede fra september er vi oppe på 56 børn igen, så det ser ud til at gå hurtigt med at få fyldt vores pladser op. Nyt fra personalet: Som I har kunnet læse på opslag i husene, så er vi med virkning fra d. 1. september 2011 udvalgt til at have en ny funktion. Vi fortsætter med at være en børnehave med de pædagogiske værdier og aktiviteter, som I kender os for. Den eneste forskel er, at 6 af vores pladser skal anvendes til børn, der har behov for særlig støtte. Årsagerne til børnenes behov for støtte kan være meget forskellige: børnene kan have sproglige, følelsesmæssige, sociale eller andre udfordringer. Vi synes, det er en spændende opgave at give disse børn rammer til at udvikle sig sammen med andre børn, der ikke har de samme udfordringer. Til at hjælpe os med at løse den opgave har vi fået tildelt 2 personaler. De kommer fra Børnehuset Møllebakken i Skælskør. De hedder Bettina Marcher og Sussanne Kanstrup og arbejder begge 37 timer om ugen. De starter hos os d. 1. september Sussanne skal være i Jordbærhuset. Bettina skal være i Nøddehuset. Vi har allerede hilst et par gange på vores 2 kommende kolleger, og vi glæder os rigtig meget til samarbejdet med dem. Arbejdslørdag: Forældrebestyrelsen og personalet har besluttet, at vi skal have en arbejdsweekend, inden efteråret for alvor sætter ind. Vi har brug for at få malet legehuse, bord-bænke-sæt, foretaget småreparationer m.m. Så kom og tilbring en hyggelig formiddag sammen med andre forældre og børn og nogle af personalets voksne: Lørdag d. 24. september 2011 kl Forældremøde: Blot en lille reminder I hører nærmere senere. Vi holder forældre møde: Torsdag d. 13. oktober 2011 kl Her vil være valg til forældrebestyrelsen, og så vil resten af mødet foregå i husene.

4 Mange hilsner Lene og Annika Nyhedsbrev fra Børnehaven juni 2011 Kære forældre Tak for sidst. Her tænker vi på forældremødet i maj måned. Vi var glade for, at I var så mange, der var mødt op, og vi syntes, vi fik talt om nogle vigtige ting. Mailadresse på formanden for forældrebestyrelsen er, som vi aftalte, hængt ud i husene. De forslag, der fremkom på mødet, vil vi tage op hurtigst muligt på vores p-møder, og så vil I høre nærmere. Hvis nogle af jer efterfølgende har tænkt på, at I egentlig har brug for at få noget uddybet, så kom endelig til os og tal med os om det. Børnehavens åbningstider Vi vil gerne præcisere følgende: Børnehaven åbner kl. 6.30, og fra dette tidspunkt kan jeres børn blive passede. Vi modtager ikke børnene 5 eller 10 minutter tidligere. Børnehaven lukker kl mandag torsdag, og fredag lukker vi kl Lukketidspunktet betyder, at pædagogen kan låse lågen og lukke børnehaven af på dette tidspunkt. Det er derfor vigtigt, at man henter sit barn minutter i lukketid for at være sikker på, at åbningstiden bliver overholdt. Vedr. sommerfest Vi mødes jo med jer igen til sommerfest d kl herude. Så håber vi på rigtig godt vejr! Husk, at I skal have stort set alt med selv :o) Til alle skolebørnene Vi er i den situation, at 21 af vores børn skal starte i skole efter sommerferien. Vi vil sige tak til alle jer alle store børn og jeres forældre, fordi vi lærte jer at kende. Vi kommer til at savne jer, men ønsker jer samtidig held og lykke med den spændende tid, som I skal til at gå i gang med til august! Regel om løbehjul og rulleskøjter i børnehaven Vi har talt om på personalemøde, hvordan vi forholder os, hvis børnene har løbehjul eller rulleskøjter med i børnehave. Vores holdning er, at vi synes, at løbehjul og rulleskøjter skal blive uden for børnehaven. Vi mener, at begge dele kræver, at børnene har hjelme og arm- og benbeskyttere på, og vi kan ikke opretholde det fornødne opsyn med at overvåge, at børnene har dette sikkerhedsudstyr på.

5 Og så er der bare tilbage at ønske jer alle små og store en rigtig dejlig sommer! Mange hilsner Lene og Annika Leder og Souschef i Børnehaven. Nyhedsbrev fra Børnehaven april 2011 Kære forældre Allerførst vil vi gerne sige mange, mange tak for den gode opbakning i forbindelse med vores pædagogiske dage. Takket være jeres hjælp kunne vi tage af sted på kursus med god samvittighed, fordi vi vidste, at der kun var få børn tilbage, og at de kunne passes forsvarligt af vores vikarer og studerende. Vi vil meget gerne fortælle mere om, hvad vi arbejdede med på vores kursus. Det vil vi gøre til forældremødet. Vedr. forældremøde Vi har talt tilmeldingerne til vores forældremøde sammen. Der var 13 børn repræsenteret ud af 62 mulige. Det mener vi kan gøres bedre. Vi prioriterer, at hele personalegruppen møder op til forældremøderne, så alle pædagoger og forældre har mulighed for at få en god og inspirerende aften sammen med hinanden. Det er ved sådan nogle lejligheder, man lærer hinanden bedre at kende og finder ud af, hvem der er i den samlede forældregruppe i børnehaven. Vi pædagoger planlægger og forbereder os grundigt, inden vi holder møde sammen med jer. Men for at forældremødet kan blive godt, kræver det, at vi har nogle at aflevere oplægget til og debattere sammen med. Vi holder forældremøde for at give jer lejlighed til at høre, hvad vi har af tanker og overvejelser om jeres børns dagligdag. Og for at I har tid til at tale med os om de ting, der optager jer som forældre. Og vi glæder os hver gang til at mødes med jer. Vi har derfor besluttet at udsætte vores forældremøde til maj måned. Nærmere bestemt holder vi møde: Torsdag d. 26. Maj 2011 kl i Børnehaven på Skanderborgvej. Vi vil bede jer om at prioritere at komme til mødet! Og så vil vi som altid opfordre jer til at komme og tale med os, hvis der er noget, der bekymrer jer, eller som I gerne vil tale med os om. Mange hilsner Lene og Annika Leder og Souschef i Børnehaven

6 . Nyhedsbrev fra Børnehaven februar 2011 Kære forældre Ja, søreme om ikke der stadig falder sne... Men nu tror vi på, at foråret snart er på vej. Hvis der findes en snekvote for hvert år, så vil vi mene, at vi snart har brugt den op. Budget 2011 Vi er nu i gang med et nyt budgetår. Det betyder, at vi kan mærke effekten af, at der skal spares på budgettet. I forhold til besparelse på personaletimerne kan I mærke det på den måde, at vi hver dag samler børnene kl i Jordbærhuset. Når der er sygdom eller andet fravær blandt personalet vil I også kunne opleve, at husene bliver slået sammen i et tidsrum på dagen. Det vil vi altid orientere jer om via opslag på døren ind til huset. På personalemøde her i februar besluttede vi, at vi med virkning fra 1. marts ikke længere laver fødselsdagsgaver til børnene herovre. Vi vil stadig fejre dagen som før og lave aktiviteter, hvor fødselsdagsbarnet er midtpunkt. Herudover har vi besluttet, at vi vil skære mælken til frokost væk. En række andre institutioner har valgt at gøre det samme og har gjort det fra årets start. Der vil stadig være mælk til de børn, der får morgenmad. Fra og med d. 1. marts 2011 serveres der derfor vand til frokost. Disse tiltag har vi iværksat for at sikre, at vi formindsker underskuddet fra 2010 og overholder den økonomiske ramme for Kommunerne er i disse tider underlagt stram økonomistyring for at sikre, at kommunens samlede budget overholdes. Og denne styring omfatter så også de decentrale enheder som fx os. Ny dato til kaffedag Vi har været nødt til at aflyse den oprindeligt planlagte kaffedag sidst i februar. I stedet holder vi kaffedag: Mandag d. 14. marts 2011 kl Udviklingsprojekt med fokus på leg og fysisk aktivitet Vi har meldt os til et projekt i samarbejde med Gerlev Legepark. Det indebærer, at der kommer nogle instruktører ud til os og giver os en række ideer til, hvordan vi kan lave sjove og spændende aktiviteter med jeres børn på legepladsen. De vil komme ud til os i løbet af foråret. Vi ser frem til nogle inspirerende timer med dem. Pædagogisk dag d. 8. april Ligesom sidste år har ledelsen valgt, at det fastansatte pædagogiske personale skal på 2 pædagogiske dage her i foråret. Det kommer til at foregå d. 8. og 9. april. Vi tager af sted herfra kl. ca Vi vil sætte vikar på fra dette tidspunkt i det omfang, det er nødvendigt. Hvis det er

7 muligt for jer at hente jeres børn tidligere fredag d. 8. april, vil det være fint, da vi så kan spare på vikartimerne. Affaldssortering D. 1. marts begynder vi at sortere affaldet her i børnehaven, dvs. at vi kommer bioaffald i de dertil indrettede små spande og restaffald i papirkurvene, som vi plejer. Vi skifter til denne affaldsordning, da vi ønsker at værne om miljøet og inddrage børnene i den proces. Mange hilsner Lene og Annika Nyhedsbrev januar 2011 Velkommen tilbage efter juleferien. I ønskes alle et godt og lykkebringende nytår. Vinteren er jo åbenbart kommet for at blive i hvert fald har den bidt sig fast et par måneder nu. Vi beklager, at der indimellem har været glat på stierne mellem husene. Vi har forsøgt at stramme op på snerydningen, så det skulle blive bedre fremover. Personalet Sevda, som har været i Nøddehuset som led i sin uddannelse til pædagogisk assistent, skal tilbage på uddannelse. Hendes sidste dag hos os bliver d. 28. januar. Vi vil gerne sige tak til Sevda for et meget fint samarbejde. Vi har været rigtig glade for at have Sevda i børnehaven, og vi har nydt godt af hendes gode humør og meget positive og fleksible tilgang til arbejdet. Tak skal du have, Sevda! Vi kommer til at savne dig! Fra d. 1. februar til d. 13. april 2011 får Nøddehuset en studerende fra pædagog-seminariet. Hun hedder Mette Nørgaard Nielsen. Velkommen til dig, Mette. Vi glæder os til at arbejde sammen med dig! Ny fordeling af det faste personale Som følge af reduktion af personaletimerne har vi ændret lidt på personalebesætningen. Fremover vil der være 2 faste personaler i hvert hus. Vores faste pædagoger er fordelt på følgende måde: Jordbærhuset: Maria og Rikke. Nøddehuset: Helle og Dina. Radisehuset: Karen Marie og Esen. Esen er således rykket fra Jordbærhuset til Radisehuset. Annika, som tidligere var pædagog i Radisehuset, vil fremover have timer både i Radise- og Jordbærhuset. Herudover vil hun være en del af ledelsesteamet, da hun er souschef. Børnene samles fremover i Jordbærhuset kl (tidligere var det kl. 16).Det vil sige, at børnene er i deres egne huse fra kl. ca om morgenen til kl om eftermiddagen. Årsagen til, at vi

8 samler børnene tidligere fremover er, at vi kan spare noget personaletid på den måde. Da vi kun har meget få penge til vikar, kan det også være, at børnene nogle gange slås sammen på tværs af husene, hvis der er sygdom eller andet fravær blandt personalet. Forældrebestyrelsen Har holdt møde om den nye skolestruktur. I kan læse deres høringssvar, som vi sørger for at hænge op i alle 3 børnehuse. Nye åbningstider i børnehaven fra den 01. januar 2011: Som tidligere nævnt vil der være nye åbningstider om fredagen i 2011: Som følge af bestyrelsens beslutning vil de nye åbningstider være: Mandag: Tirsdag: Onsdag: Torsdag: Fredag: Det er således kun fredag, hvor åbningstiden er lavet om. Legetøjsdage Vi fortsætter ordningen med, at børnene må have legetøj med i børnehave hver fredag. Og at det er forældrenes ansvar at sørge for, at børnene får legetøjet med hjem igen. Skiftetøj og tøj til årstiden Blot en lille husker i forhold til at børnene skal have tøj med, der passer til årstiden, dvs. ekstra varmt overtøj i denne tid. Herudover er det vigtigt, at de har skiftetøj med hver dag, dvs. et ekstra sæt strømper, undertøj, bukser/nederdel og bluse. Det nyeste guldkorn hørt i et af husene: Pædagogen og en af drengene går og hænger skilte op med ord, der starter med de forskellige bogstaver, fx "a" og "abe", "s" og "stol" osv. Pædagogen står på et tidspunkt med bogstavet "x". Barnet: "Hvad starter med "x"? Pædagogen: "Ja, hvad mon der starter med x?" Ord som xylofon og lignende særligt vanskelige ord løber gennem hovedet på hende. Barnet: "Nu ved jeg det!" Pædagogen: "Hvad har du fundet ud af? "Barnet: "Det er jo X-faktor, der starter med X." Der kan vi voksne jo bare tage ved lære! Hvem har sagt at tingene skal være så komplicerede? Og så er der kun tilbage at sige, at det var, hvad vi havde at fortælle i denne omgang. Kom, hvis der er noget, I undrer jer over eller gerne vil tale med os om. På personalets vegne Lene og Annika.

NYHEDSBREV I BØRNEHAVEN PÅ SKANDERBORGVEJ DECEMBER

NYHEDSBREV I BØRNEHAVEN PÅ SKANDERBORGVEJ DECEMBER NYHEDSBREV I BØRNEHAVEN PÅ SKANDERBORGVEJ DECEMBER Så er det snart endelig jul. Vi vil gerne benytte lejligheden til at ønske jer en god jul og et godt og lykkebringende nytår. Vi glæder os til at fortsætte

Læs mere

Nyhedsbrev for februar

Nyhedsbrev for februar Nyhedsbrev for februar Kære forældre Jeg vil først og fremmest indlede med, at fortælle hvor glad jeg er for, at være blevet pædagogisk leder i Spirrevippen. Jeg glæder mig over, at se og mærke engagerede

Læs mere

Velkommen til. Daginstitution Stensballe

Velkommen til. Daginstitution Stensballe Velkommen til Daginstitution Stensballe Velkommen til Daginstitution Stensballe Vi vil gerne byde velkommen til Daginstitution Stensballe. Vi glæder os til at lære Jer og Jeres barn at kende. Det er dejligt

Læs mere

Forældreinformation for: Josva - vuggestue og børnehave på Hasselvej Og Børnehuset Kaleb 3-6 år på Lerpyttervej Redigeret: april 15

Forældreinformation for: Josva - vuggestue og børnehave på Hasselvej Og Børnehuset Kaleb 3-6 år på Lerpyttervej Redigeret: april 15 Forældreinformation for: Josva - vuggestue og børnehave på Hasselvej Og Børnehuset Kaleb 3-6 år på Lerpyttervej Redigeret: april 15 Josva og Børnehuset Kaleb Hasselvej 8 Lerpyttervej 25 7700 Thisted 7700

Læs mere

Velkommen til Eventyrhulens side

Velkommen til Eventyrhulens side Velkommen til Eventyrhulens side Her på siden håber vi at du kan finde oplysninger og svar på en stor del af det der rører sig når dit barn enten snart skal starte, eller allerede går i børnehaven. Skulle

Læs mere

Forældrefolder Børnehuset Karla Grøn

Forældrefolder Børnehuset Karla Grøn Forældrefolder Børnehuset Karla Grøn Forældrefolder Børnehuset Karla Grøn 2014. Revideret den 11.12.14 1 Kære forældre. Velkommen i Børnehuset Karla Grøn. Folderen er tænkt som praktiske oplysninger om

Læs mere

Børnehuset Petra Granvej 13 9320 Hjallerup Tlf.9945 4996 E-mail: petra@99454545.dk

Børnehuset Petra Granvej 13 9320 Hjallerup Tlf.9945 4996 E-mail: petra@99454545.dk Børnehuset Petra Granvej 13 9320 Hjallerup Tlf.9945 4996 E-mail: petra@99454545.dk 1 Indholdsfortegnelse INDHOLDSFORTEGNELSE... 2 VELKOMSTFOLDER.... 4 BØRNEHUSETS PERSONALE... 4 ÅBNINGSTIDER:... 5 LUKKEDAGE:...

Læs mere

Børnehuset Petra Granvej 13 9320 Hjallerup Tlf. 9945 4996 Mail: petra@99454545.dk

Børnehuset Petra Granvej 13 9320 Hjallerup Tlf. 9945 4996 Mail: petra@99454545.dk Børnehuset Petra Granvej 13 9320 Hjallerup Tlf. 9945 4996 Mail: petra@99454545.dk 1 Indholdsfortegnelse INDHOLDSFORTEGNELSE... 2 VELKOMSTFOLDER.... 4 BØRNEHUSETS PERSONALE... 4 ÅBNINGSTIDER:... 5 LUKKEDAGE:...

Læs mere

Virksomhedsplan 2011-2012

Virksomhedsplan 2011-2012 Virksomhedsplan 2011-2012 2 VELKOMMEN TIL ADELAIDE BØRNEHAVE! Vi håber at jeres børn vil blive glade for at være i børnehaven. Der er meget nyt at opleve og lære for barnet og for forældrene. I skal vide

Læs mere

Velkommen til Nr. Søby Børnehave

Velkommen til Nr. Søby Børnehave Velkommen til Nr. Søby Børnehave Hej. Børn og voksne siger velkommen til dig og din familie Vores adresse: Nr. Søby børnehave Stoholmvej 26 7840 Højslev Telefonnumre: Hoved nr. 9915 7450 Kontor 9915 7451

Læs mere

NYT HERSKINDSKOLEN & NORDLYSET

NYT HERSKINDSKOLEN & NORDLYSET S E P T E R M B E R 2 0 1 3 NYT HERSKINDSKOLEN & NORDLYSET Bevægelsesbånd Nyt skoleår Hver dag er børnene ude og bevæge sig. Vi forventer at eleverne bliver mere modtagelige for læring, samt får det bedre

Læs mere

Evaluerings rapport af Askelundens ressource person og nuværende struktur.

Evaluerings rapport af Askelundens ressource person og nuværende struktur. Evaluerings rapport af Askelundens ressource person og nuværende struktur. Forord: Denne rapport, eller lille historie, som det måske nok er blevet til, er en fortælling om Askelundens forandringsproces,

Læs mere

Med denne lille folder vil vi byde jer velkommen til Hammelev Børnehave.

Med denne lille folder vil vi byde jer velkommen til Hammelev Børnehave. Kære forældre Med denne lille folder vil vi byde jer velkommen til. Vi glæder os til at modtage jeres barn og til at samarbejde med jer. I prioriterer vi udelivet, legen og den motoriske udvikling højt.

Læs mere

Indhold: Velkommen 4 Om os 5 Privat 8 Opstart 10 Hverdagen 13 Goddag og farvel 18. Velkommen til Børnehuset Sommerfuglen

Indhold: Velkommen 4 Om os 5 Privat 8 Opstart 10 Hverdagen 13 Goddag og farvel 18. Velkommen til Børnehuset Sommerfuglen Velkommen til Børnehuset Sommerfuglen Indhold: Velkommen 4 Om os 5 Privat 8 Opstart 10 Hverdagen 13 Goddag og farvel 18 2 Garderoben 20 Mad og drikke 23 Fest 26 Ferie og fri 28 Sygdom 29 Forældresamarbejde

Læs mere

Telefon nummer: 99 45 49 70 JULEÅBENTHUS.

Telefon nummer: 99 45 49 70 JULEÅBENTHUS. Telefon nummer: 99 45 49 70 JULEÅBENTHUS. Torsdag d. 9. december inviterer vi alle Stjernehusets børn, forældre og søskende til Julehygge. Traditionen tro stiller vi an med små værksteder, hvor der kan

Læs mere

Tøjhushavens Børnehus åbnede 1. august 1997 som en puljeordning under Randers kommune. 1. juli 2011 blev Tøjhushavens Børnehus privatinstitution.

Tøjhushavens Børnehus åbnede 1. august 1997 som en puljeordning under Randers kommune. 1. juli 2011 blev Tøjhushavens Børnehus privatinstitution. Indhold Velkommen... 2 Tøjhushavens Børnehus... 2 Ansatte i Tøjhushavens Børnehus... 2 Åbningstider... 2 Økonomi... 2 Barnets start... 3 Aflevering og afhentning... 3 Forældresamtaler... 3 Samarbejde:...

Læs mere

Pædagogisk tilsynsrapport

Pædagogisk tilsynsrapport Pædagogisk tilsynsrapport Institutionens navn Solstien Tilsynsbesøg Dato: 12. juni 2012 Tilsynsform: Dialog ved møde Deltagere: Birgitte Larsen (leder), Rina Schwerdtfeger Roikjær (souschef), Hanne Carlsen

Læs mere

Virksomhedsplan Årsplan 2010

Virksomhedsplan Årsplan 2010 Virksomhedsplan Årsplan 2010 Forord...3 Fakta oplysninger om udflytterbørnehaven Kattingeværk...3 Samfundsmæssige forudsætninger for målsætningen i det pædagogiske arbejde og institutionens pædagogiske

Læs mere

Hyldebo ligger 5 minutters gang fra Gadstrup mose, som er et meget naturskønt område og Ramsømagle-sø med fugletårnet, som ligger i vores nærmiljø.

Hyldebo ligger 5 minutters gang fra Gadstrup mose, som er et meget naturskønt område og Ramsømagle-sø med fugletårnet, som ligger i vores nærmiljø. Velkommen i børnehuset Hyldebo Daginstitutionen Hyldebo Hyldevænget 2-4 Tlf: 46 19 06 19 Prøv også at klikke ind på www.hyldebo.roskilde.dk. Åbningstider: Mandag-torsdag Kl. 6.30-17.10 Fredag Kl. 6.30-16.20

Læs mere

VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET De syv Have

VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET De syv Have VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET De syv Have Gerlevvej 3 2700 Brønshøj Tlf. 38 28 10 01 E-mail: 37344@buf.kk.dk 1 Inholdsfortegnelse Inholdsfortegnelse... 2 Kære forældre... 3 Børnehusets ansatte... 4 Børnehusets

Læs mere

Aflevering. Afhentning

Aflevering. Afhentning Aflevering Der er vigtigt at jeres barn bliver afleveret på en god og rolig måde. Vær altid opmærksom på at få sagt godmorgen en god ting at lære børnene også. Hvis jeres barn skulle være ked af det og

Læs mere

En kristen institution

En kristen institution En kristen institution Med denne folder ønsker vi, at informere om vores børnehus. I ønskes derfor rigtig hjerteligt velkommen til et aktivt og levende hus, hvor børnene er i centrum. Børnehuset Noas Ark

Læs mere

Områdeleder: Penille Hagemann Nielsen 7259 9505 penille.hagemann.nielsen@egekom.dk

Områdeleder: Penille Hagemann Nielsen 7259 9505 penille.hagemann.nielsen@egekom.dk Møllehøjens Børnegård Børnehuset Hvidehøj Lillestræde 7, Ganløse Lillestræde 5 3660 Stenløse 3660 Stenløse 7259 9501 7259 9503 Daglig leder: Gitte Arestrup Daglig leder: Maya Grandahl Gitte.arestrup@egekom.dk

Læs mere

NYT HERSKINDSKOLEN & NORDLYSET

NYT HERSKINDSKOLEN & NORDLYSET Billeder fra sidste skoledag for 9.klasse En sommerhilsen J U N I 2 0 1 3 NYT HERSKINDSKOLEN & NORDLYSET Så nærmer vi os skoleårets afslutning. Et skoleår med mange oplevelser. Lockout af lærerne er nok

Læs mere

Vi vil gerne byde jer hjertelig velkommen til Vuggestuen Pilehuset. Vi glæder os til at skal begynde på.. fra den..

Vi vil gerne byde jer hjertelig velkommen til Vuggestuen Pilehuset. Vi glæder os til at skal begynde på.. fra den.. Kære.. Vi vil gerne byde jer hjertelig velkommen til Vuggestuen Pilehuset. Vi glæder os til at skal begynde på.. fra den.. Vi vil gerne invitere jer til en samtale Samtalen vil vare ca. ½ time, hvor I

Læs mere

Støtteforeningen 2012-2013

Støtteforeningen 2012-2013 Støtteforeningen 2012-2013 Set med mine øjne 2012 blev for mig et inspirerende og lærerigt år. På Støtteforeningens generalforsamling i februar blev jeg på et hængende hår valgt ind, og jeg var glad og

Læs mere

Mariehønen. Integreret dagpleje, vuggestue og børnehave

Mariehønen. Integreret dagpleje, vuggestue og børnehave Mariehønen Integreret dagpleje, vuggestue og børnehave ariehønen Bækvej 6, Asp 7600 Struer Tlf. 96 84 89 40 grs@struer.dk http://mariehonen.struer.dk Velkommen hos os i Mariehønen Når Jeres barn starter

Læs mere

Blad nr.2 2013. Osted Børnehave

Blad nr.2 2013. Osted Børnehave Blad nr.2 2013 Osted Børnehave NYT FRA LEDEREN Så er vi klar med lidt nyheder fra institutionen, inden vi alle sammen pakker kufferterne og tager på ferie. Vi skal 1. august sige farvel til alle vores

Læs mere

Børnehaven Lauge Koch Lauge Kochs vej 2 8200 Aarhus N Tlf. 87138376 el. 41857489 Email: blr@aarhus.dk Hjemmeside: www.laugekoch.dk

Børnehaven Lauge Koch Lauge Kochs vej 2 8200 Aarhus N Tlf. 87138376 el. 41857489 Email: blr@aarhus.dk Hjemmeside: www.laugekoch.dk Nyhedsbrev Marts 2015 Hvor mange år bliver du? Er du med i yngstegruppen? Er du også med i mellemgruppen ligesom mig? Spørgsmål med alder som omdrejningspunkt er mangfoldige for tiden i Lauge Koch. Der

Læs mere

Laurids marts 2000 LAURIDS

Laurids marts 2000 LAURIDS LAURIDS Skoleblad for Laursens Realskole 1 generalforsamling forude Af Ruth Carlsen Så nærmer tiden sig atter for skolens årlige generalforsamling - den foregår i år: onsdag den 26. april så sæt allerede

Læs mere