Velkommen til Rønbjerg Børnehave

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Velkommen til Rønbjerg Børnehave"

Transkript

1 Velkommen til Rønbjerg Børnehave

2 Præsentation af børnehaven Rønbjerg Børnehaven blev etableret i maj 1993 i en tidligere pedelbolig, og i 2005 blev der bygget en tilbygning mellem børnehaven og fritidsordningen i Rønbjerg. Børnehaven er en kommunal daginstitution med en normering på 35 børn i alderen 3-6 år. I kan vælge mellem: fuld tid - 51½ timer ugentligt deltid - 25 timer ugentligt. Fuld tid pladsen kan frit benyttes og barnet kan deltage i alle arrangementer. Deltid pladsen kan kun benyttes i de 25 timer om ugen (incl. aflevering og afhentning). Der skal afleveres en mødeplan for 4 uger af gangen. Nærmere regler omkring deltidsplads kan rekvireres i børnehaven. Åbningstider Børnehaven holder åbent mandag til torsdag kl fredag Vi udsender sedler i forbindelse med alle ferierne, hvor I skal give besked om jeres barn kommer i børnehaven og hvornår. Årsagen er, at vi skal tilrettelægge vores personaleplan bedst muligt, så vores personaleressourcer svarer til børnetallet. Den 24. og 31. december er der kun åbent ved tilmeldt behov for pasning. Der er følgende lukkedage i børnehaven: Fredag efter Kr. Himmelfartsdag Grundlovsdag Mellem jul og nytår. Se i øvrigt Lukkedage i Rønbjerg Børnehave Særlige kendetegn/traditioner Aldersopdelt gruppetid. Tæt samarbejde med skole og sfo. Fælles værdier sammen med skole og sfo. Gode naturområder i nærheden. Bedsteforældredag Sommerfest. Kulturdag sammen med de øvrige institutioner i Skive. OL på stadion Skolernes motionsdag sammen med skolebørnene Daginst. motionsdag sammen med dagplejen. Overgang dagpleje/børnehave Overgang børnehave/skole Fastholdelse af de gamle traditioner som, fastelavn, påske og jul. Forældrekaffe hvert kvartal Forældrearbejdsdag.

3 Rønbjerg Børnehaves Værdigrundlag Vi har i samarbejde med Rønbjerg Skole og Rønbjerg Skolefritidsordning taget udgangspunkt i flg. 5 værdier. Tryghed Selvværd Ansvarlighed Fællesskab Fordybelse Vi ønsker derfor: - at børnehaven skal være et rart og trygt sted at være for det enkelte barn, hvor der ydes omsorg for barnets velbefindende og livsglæde - at styrke barnets selvværd og selvtillid gennem anerkendelse og accept af, at jeg er noget, fordi jeg er den, jeg er. - at barnet lærer at tage hensyn til andre, og at det udvikler respekt for omgivelserne, men også at det lærer at tage ansvar for egne handlinger. - at alle børn skal have mulighed for at danne venskaber, og indgå i forskellige fællesskaber, hvor barnets sociale kompetencer udvikles. - at skabe en dagsrytme og rum, hvor der er genkendelighed og mulighed for fordybelse. - at personalet støtter op om børnenes egne ideer og fantasier. Målsætning. Målene er beskrevet i den nye dagtilbudslov, i kommunens børnepolitik og i vores virksomhedsplan. Hvert år har Skive kommune nogle fokuspunkter, som samtlige daginstitutioner i kommunen skal arbejde med. Dagligdagen Vi lægger vægt på en varm og tryg start på dagen. Forældrene hjælper barnet med tøj, madpakker og lignende. Husk at give besked når I kommer og går. Vi har en tavle i køkkenet, hvor I sætter tidspunkt på for afhentning af jeres barn. Vi skal også have besked, hvis barnet hentes af en anden. Morgenmad kl til Børnene skal dog være her inden kl. 7.20, hvis de skal spise morgenmad, så vi kan få ryddet af bordet, og klar til det store rykind kl Der er tilbud til børnene om forskellige morgenmadsprodukter. Cornflakes, havregryn, A-38 og brød og frugt. Kl. ca spiser vi frugt i de forskellige grupper. Alle børn har et stykke frugt med til kurven i køkkenet. Frugterne bliver skåret i stykker, og børnene får forskelligt frugt at vælge imellem. Gerne noget anderledes frugt og grønt en gang imellem. Efter frugt har vi gruppetid, de fire første dage i ugen, bortset fra sommerperioden og i de øvrige ferieperioder. Børnene er inddelt i aldersopdelte grupper, hvor de laver aktiviteter, og spiser madpakker sammen. Larvegruppen de 3-4 årige, puppegruppen de 4-5 årige og sommerfuglegruppen de 5 6 årige. Skolegruppen dannes først i februar måned. Det er meget forskelligt, hvad vi laver i de forskellige grupper. Det kan være sang/musik, natur, klippe/klistre, ture ud af huset, fødselsdage, arrangementer, sproglig opmærksomhed osv. Kl. ca spiser vi de medbragte madpakker. Vi sørger for økologisk mælk til madpakkerne. Hvis vi skal på tur må børnene gerne have en drikkeflaske med, som indeholder vand.

4 Husk navn på madpakker og drikkeflasker. Efter madpakkerne går vi alle på legepladsen, og er der børn, der har brug for en middagssøvn, så er der mulighed for det. Sut og sovedyr må gerne medbringes. Kl. ca spiser børnene deres medbragte eftermiddagsmad. Når I henter jeres barn, så ser vi gerne, at barnet rydder op efter sig selv, f.eks. sætte puslespillet på plads eller sætte cyklen i skuret. Barnets garderobe skal ligeledes ryddes op, så det er nemt for rengøringen, og hver fredag skal garderoben tømmes. Dog må kassen blive stående, hvis den er fyldt op med skiftetøj. Husk at give besked, når I henter jeres barn. Principper for Rønbjerg Børnehaves kostpolitik. Vigtig med sund morgenmad og eftermiddagsmad, hvor de gamle kostråd skal være gældende, da de stadig er de mest aktuelle. Det vil sige, at kosten skal være varieret, magert og fiberrigt. Der skal spares på sukkeret, og der skal være tilbud om meget frugt og grønt. Der bliver serveret økologisk minimælk til morgenmad og frokost. Til eftermiddagsmad drikkes der vand. Hvert barn medbringer et stk. frugt eller grønt til om formiddagen. Maddage - vigtigt at inddrage børnene i madlavningen, motivere dem til at smage på nyt og give dem indsigt i, hvad der er sund og usund mad. I forbindelse med emneperioder kan der arrangeres maddage i forløb over flere dage. Barnet og forældrene kan vælge at invitere børnehaven hjem til fødselsdag eller fødselsdagen kan også holdes i institutionen, hvor forældre kommer med mad, kagemand eller lignende. Anbefaling: det er ikke nødvendigt at servere slik til fødselsdage. Hvis man synes, at børnene skal have slik, er det vigtigt, at børnene får det i løbet af fødselsdagen. Eventuel i en slik skål eller på kagen. Vi oplever ofte, at det kan give problemer, når en gruppe børn har slikposer med tilbage i børnehaven efter en fødselsdag. Det er kun ved specielle lejligheder, at der serveres noget decideret usundt i børnehaven. Det er op til hver enkelt familie at bestemme, hvad der skal være i madpakken. Den må dog ikke indeholde slik, og der henstilles til, at den skal være sund, og at mælkesnitter og deslige begrænses. Gerne rosiner, nødder, grønt, frugt og andre små ting, hvis man ønsker, at madpakken skal indeholde nogle små overraskelser. Det barnet ikke spiser, kommer med hjem i madpakken igen, så hjemmet kan se, hvad barnet har spist i løbet af dagen. Det giver også hjemmet et fingerpeg om, hvad barnet kan lide, og hvad det eventuelt er blevet træt af at spise. Beklædning Barnet skal have hensigtsmæssigt tøj på, afhængig af årstiden. Der bør medbringes skiftetøj, hjemmesko eller tykke sokker, en tyk trøje, regntøj, flyverdragt, hat, vanter osv., som kan opbevares i børnehaven. Det er vigtigt, at tænke over, at barnet har tøj på, som det selv kan tage af og på. Når det kommer i børnehave, er det et af øvepunkterne, at blive selvhjulpen, det er vigtigt, at I som forældre støtter op om det. Der skal skrives navn i overtøj og fodtøj.

5 Glemt tøj Det tøj, som vi ikke ved, hvem tilhører, lægges i en kasse i garderoben. En gang imellem lægger vi tøjet frem og I opfordres til at se tøjet igennem. Hallen En gang ugentlig har vi hallen. Her fokuserer vi på børnenes motoriske udvikling, og bevægelse i det hele taget. I øjeblikket har vi hallen mandage, og vi skifter mellem at tage derover gruppevis og alle børnene. Cykeldag En dag om ugen er der cykeldag. Denne dag må børnene medbringe egen cykel eller gokart. Det er ikke hensigtsmæssig at rulle på rulleskøjter denne dag. Børnene skal have cykelhjelm på, når de cykler så husk den. Legetøj Børnene må medbringe legetøj hver dag, men det er eget ansvar, om det kommer med hjem igen, eller går i stykker. Vi frabeder os enhver form for støjende legetøj af hensyn til børnehavens indemiljø. Husk navn på legetøjet. Kørsel med børn Vi kører kun med børn, hvis de er fastspændt, og der er givet tilladelse hertil. (Se kartotekskort) Ved sygdom og fridage. Ligeledes vil vi gerne have, at I ringer, hvis barnet holder fri eller er sygt. Sundhedsstyrelsen har lavet nogle retningslinier for at begrænse spredning af smitsomme sygdomme i institutionen. Hvis er barn bliver sygt i institutionen, så bør forældrene altid underrettes med henblik på at hente barnet. Barnet betragtes som rask, når det er feberfrit og kan deltage i den normale hverdag igen. Hvis barnet kan smitte andre børn, så må det ikke komme i institution, selvom det egentlig har det godt. Det kan være i forbindelse med øjenbetændelse, lus, børnesår osv. Hvis der er tvivl, om et barn smitter, kan vi anmode jer om, at tage barnet med til læge og få lægens vurdering. Forsikring Skive kommune har ikke tegnet ulykkesforsikring for børn og unge. Forvolder jeres barn skade på børnehavens eller et andet barns genstande, skal I almindeligvis regne med, at gøre brug af jeres familieforsikring.

6 Fødselsdage Der er mulighed for, at børnene kan fejre deres fødselsdage i børnehaven. Det er forskelligt, hvordan forældre/barn gør det, så her er mulighederne: Hvis fødselsdagen fejres i børnehaven: Børnene medbringer selv noget hjemmefra, og festen holdes i børnehaven, hvor alle børn deltager, eller hvor gruppen deltager. Hvis fødselsdagen fejres i hjemmet: Man kan invitere sin gruppe hjem i tidsrummet mellem kl /14 (aftales) og fejre sin fødselsdag. Husk at aftale tidspunktet med personalet i god tid. Fredage tager vi ikke ud af huset, så skal barnet holde fødselsdag på en fredag bliver det for hele huset, da vi ikke har gruppetid. Børnehaven sørger for en lille gave til fødselaren og en fødselsdagskrone. Serveres der slik, skal det spises til fødselsdagen og ikke med hjem i børnehaven. Se i øvrigt vores kostpolitik. Forældrebestyrelse Forældrebestyrelsen består af 3 forældrevalgte medlemmer og 2 personale-repræsentanter. Børnehavelederen er sekretær for forældrebestyrelsen. Valg til forældrebestyrelsen foregår ved et forældremøde i september måned. Valget er for 2 år ad gangen. Forældrebestyrelsen kan fastsætte de overordnede mål og principper for børnehavens drift. Ligeledes har de mulighed for, at komme med et selvstændigt indlæg til årsberetningen / virksomhedsplanen I er altid meget velkomne til at rette henvendelse til forældrebestyrelsen, hvis der er ting omkring børnehavens hverdag, I gerne vil have drøftet. Forældrebestyrelsen har en postkasse i garderoben, som alle kan benytte. Følgende forældre sidder i bestyrelsen nu: Ina Kabel, Tom Søgård, Arna Johannesdottir og Rikke Jensen. Maria Jensen og Irene Madsen sidder som personale repræsentanter. Opslag/information Vi har opslagstavler ved garderoben til information. Vi har en mappe med fotos af hverdagen og diverse aktiviteter, så I kan følge med i jeres barns hverdag. Vi forsøger, at skrive i den hver dag, men det kniber ind og imellem med tid dertil, så sommetider samler vi det over nogle dage. Vi forsøger, at orientere jer om planlagte aktiviteter ved opslag og månedsplan. Hver måned er der ligeledes et nyhedsbrev. Information/samarbejde omkring det enkelte barn vil oftest være i forbindelse med aflevering og afhentning. Der er en gensidig forpligtelse forældre/personale til at informere om stort som småt, der kan have betydning for det enkelte barn. I er selvfølgelig altid velkomne til at henvende jer, hvis I føler, at I har noget, I gerne vil drøfte med os omkring jeres barn. Kontakt venligst så vidt muligt et personale der har jeres barn i gruppetid, da de har flere timer sammen med dit barn end de øvrige. Forældresamtaler Når jeres barn har været her i ca. 3 måneder, vil vi tilbyde jer en forældresamtale, hvor vi drøfter, hvordan barnet har det efter starten i børnehaven og taler om sprogvurderingen, hvis den er ønsket. Udover dette tilbydes en midtvejssamtale samt samtale inden indskrivning til skolen.

7 Samarbejde med skolefritidsordningen Vi har i mange år haft et samarbejde med skolefritidsordningen. Vi har fælles morgenåbning, og i ferieperioderne er vi også ofte sammen her i børnehaven. Samarbejde med skolen I de senere år har vi haft et godt samarbejde med skolen omkring overgangen fra børnehave til skole. Hvert år efter vinterferien og frem til sommerferien har de kommende skolebørn været på skolen 1 gang om ugen. Vi håber, at overgangen kan give barnet en god og tryg skolestart. Børnehaven og skolen har udarbejdet en pjece, der beskriver skoleparathed og overgangen fra børnehave til skole. Pjecen udleveres når jeres barn nærmer sig skolealderen. Samarbejde med dagplejen Vi er godt i gang med, at skabe tradition for overgangen fra dagpleje til børnehave. Målet er også her, at sikre barnet en god og tryg start. Barnets bog Når børnene begynder i børnehaven, får hvert barn udleveret en mappe - Barnets bog. Ideen med mappen er, at den skal være med til at fortælle barnets historie, og dermed øge barnets bevidsthed om sig selv, om barnets familie og om hvad jeg kan. For at det kan lykkes, har vi brug for jeres hjælp. I skal være de første til at fortælle og evt. sætte billeder i bogen. I får mere at vide om det, når jeres barn får bogen. Børnene er glade for bogen, og det er en god måde at få samtaler i gang med børnene. De lærer efterhånden selv at fortælle deres egen historie, og viser den gerne frem til andre børn og voksne i børnehaven. Bogen hører til i børnehaven, men må gerne lånes med hjem. Når børnene forlader børnehaven, vil den følge med til skolen. Børnehaveklasselederen har så mulighed for at bruge den i det videre arbejde med børnene. Personale i huset Leder Karen Nielsen Pædagog Maria Jensen Pædagog Ninna Laustrup Nielsen Pædagogmedhjælper Irene Madsen Pædagogmedhjælper Lotte Bundgaard Samt faste vikarer i huset Rengøringsassistent Mette Medum Lauritsen Sekretær Bodil Ejlersen I nogle perioder har vi studerende, erhvervspraktikanter, PGU-studerende og folk i jobtræning. Adresse og telefonnumre. Rønbjerg Børnehave Kisumvej Skive Tlf

Med venlig hilsen personalet i Børnehaven.

Med venlig hilsen personalet i Børnehaven. Velkommen til Rønbjerg Børnehave Vi håber, at I kan danne jer et lille indblik i børnehavens hverdag og værdier ved at læse denne lille folder. Ellers så vil vi opfordre til at gå på vores hjemmeside www.roenbjergboernehave.dk.

Læs mere

Velkommen til Nr. Søby Børnehave

Velkommen til Nr. Søby Børnehave Velkommen til Nr. Søby Børnehave Hej. Børn og voksne siger velkommen til dig og din familie Vores adresse: Nr. Søby børnehave Stoholmvej 26 7840 Højslev Telefonnumre: Hoved nr. 9915 7450 Kontor 9915 7451

Læs mere

Indhold: Velkommen 4 Om os 5 Privat 8 Opstart 10 Hverdagen 13 Goddag og farvel 18. Velkommen til Børnehuset Sommerfuglen

Indhold: Velkommen 4 Om os 5 Privat 8 Opstart 10 Hverdagen 13 Goddag og farvel 18. Velkommen til Børnehuset Sommerfuglen Velkommen til Børnehuset Sommerfuglen Indhold: Velkommen 4 Om os 5 Privat 8 Opstart 10 Hverdagen 13 Goddag og farvel 18 2 Garderoben 20 Mad og drikke 23 Fest 26 Ferie og fri 28 Sygdom 29 Forældresamarbejde

Læs mere

Mariehønen. Integreret dagpleje, vuggestue og børnehave

Mariehønen. Integreret dagpleje, vuggestue og børnehave Mariehønen Integreret dagpleje, vuggestue og børnehave ariehønen Bækvej 6, Asp 7600 Struer Tlf. 96 84 89 40 grs@struer.dk http://mariehonen.struer.dk Velkommen hos os i Mariehønen Når Jeres barn starter

Læs mere

En kristen institution

En kristen institution En kristen institution Med denne folder ønsker vi, at informere om vores børnehus. I ønskes derfor rigtig hjerteligt velkommen til et aktivt og levende hus, hvor børnene er i centrum. Børnehuset Noas Ark

Læs mere

Velkommen til. Daginstitution Stensballe

Velkommen til. Daginstitution Stensballe Velkommen til Daginstitution Stensballe Velkommen til Daginstitution Stensballe Vi vil gerne byde velkommen til Daginstitution Stensballe. Vi glæder os til at lære Jer og Jeres barn at kende. Det er dejligt

Læs mere

E-Mail birst@aarhus.dk Denne adresse kan ikke bruges til akutte beskeder, da den kun tjekkes ca. 1 gang dagligt.

E-Mail birst@aarhus.dk Denne adresse kan ikke bruges til akutte beskeder, da den kun tjekkes ca. 1 gang dagligt. Velkommen til Trekløveret Med denne pjece ønsker vi at give jer et billede af livet i Trekløveret samt nogle praktiske informationer. Trekløveret er en integreret institution med børn i alderen 0-6 år

Læs mere

Børnehuset Petra Granvej 13 9320 Hjallerup Tlf.9945 4996 E-mail: petra@99454545.dk

Børnehuset Petra Granvej 13 9320 Hjallerup Tlf.9945 4996 E-mail: petra@99454545.dk Børnehuset Petra Granvej 13 9320 Hjallerup Tlf.9945 4996 E-mail: petra@99454545.dk 1 Indholdsfortegnelse INDHOLDSFORTEGNELSE... 2 VELKOMSTFOLDER.... 4 BØRNEHUSETS PERSONALE... 4 ÅBNINGSTIDER:... 5 LUKKEDAGE:...

Læs mere

Velkommen i Smilehullet

Velkommen i Smilehullet Velkommen i Smilehullet Vi ønsker kommende børn og deres forældre velkommen til Den Integrerede Institution Smilehullet Denne pjece vil give et lille indblik i Smilehullets hverdag, værdier, traditioner,

Læs mere

Børnehuset Petra Granvej 13 9320 Hjallerup Tlf. 9945 4996 Mail: petra@99454545.dk

Børnehuset Petra Granvej 13 9320 Hjallerup Tlf. 9945 4996 Mail: petra@99454545.dk Børnehuset Petra Granvej 13 9320 Hjallerup Tlf. 9945 4996 Mail: petra@99454545.dk 1 Indholdsfortegnelse INDHOLDSFORTEGNELSE... 2 VELKOMSTFOLDER.... 4 BØRNEHUSETS PERSONALE... 4 ÅBNINGSTIDER:... 5 LUKKEDAGE:...

Læs mere

Forældrefolder Børnehuset Karla Grøn

Forældrefolder Børnehuset Karla Grøn Forældrefolder Børnehuset Karla Grøn Forældrefolder Børnehuset Karla Grøn 2014. Revideret den 11.12.14 1 Kære forældre. Velkommen i Børnehuset Karla Grøn. Folderen er tænkt som praktiske oplysninger om

Læs mere

Tøjhushavens Børnehus åbnede 1. august 1997 som en puljeordning under Randers kommune. 1. juli 2011 blev Tøjhushavens Børnehus privatinstitution.

Tøjhushavens Børnehus åbnede 1. august 1997 som en puljeordning under Randers kommune. 1. juli 2011 blev Tøjhushavens Børnehus privatinstitution. Indhold Velkommen... 2 Tøjhushavens Børnehus... 2 Ansatte i Tøjhushavens Børnehus... 2 Åbningstider... 2 Økonomi... 2 Barnets start... 3 Aflevering og afhentning... 3 Forældresamtaler... 3 Samarbejde:...

Læs mere

Virksomhedsplan 2011-2012

Virksomhedsplan 2011-2012 Virksomhedsplan 2011-2012 2 VELKOMMEN TIL ADELAIDE BØRNEHAVE! Vi håber at jeres børn vil blive glade for at være i børnehaven. Der er meget nyt at opleve og lære for barnet og for forældrene. I skal vide

Læs mere

Børnehaven Lystruplund Lystruplund 36 8520 Lystrup Telefon: 87 13 83 17 Email: hekru@aarhus.dk

Børnehaven Lystruplund Lystruplund 36 8520 Lystrup Telefon: 87 13 83 17 Email: hekru@aarhus.dk Børnehaven Lystruplund Lystruplund 36 8520 Lystrup Telefon: 87 13 83 17 Email: hekru@aarhus.dk 1 Velkommen til børnehaven Lystruplund Børnehaven og dens historie Børnehaven Lystruplund er opført i 1974

Læs mere

Velkommen til Børnegårdens vuggestue KORREKTUR BØRNEGÅRDENS VUGGESTUE

Velkommen til Børnegårdens vuggestue KORREKTUR BØRNEGÅRDENS VUGGESTUE Velkommen til Børnegårdens vuggestue BØRNEGÅRDENS VUGGESTUE Velkommen Velkommen til Børnegårdens vuggestue. Vi glæder os rigtig meget til at lære jeres barn og jer forældre at kende. Det vil være en ny

Læs mere

Forældreinformation for: Josva - vuggestue og børnehave på Hasselvej Og Børnehuset Kaleb 3-6 år på Lerpyttervej Redigeret: april 15

Forældreinformation for: Josva - vuggestue og børnehave på Hasselvej Og Børnehuset Kaleb 3-6 år på Lerpyttervej Redigeret: april 15 Forældreinformation for: Josva - vuggestue og børnehave på Hasselvej Og Børnehuset Kaleb 3-6 år på Lerpyttervej Redigeret: april 15 Josva og Børnehuset Kaleb Hasselvej 8 Lerpyttervej 25 7700 Thisted 7700

Læs mere

Præsentation af Børnehaven Kærhøgevej

Præsentation af Børnehaven Kærhøgevej Sagsnr. 14-13802 dok.nr. 150074-14 Præsentation af Børnehaven Kærhøgevej INDHOLDSFORTEGNELSE Forord.side 2 Modtagelse af nye børn.. side 3 Dagsrytme side 5 Indretning. side 6 Værd at vide.. side 7 Praktiske

Læs mere

Børnehuset Kroghøj Jordhøjvej 1 3550 Slangerup 47351420. Kontor: 30695960. Brumbasserne: 30695952. Sommerfugle 30695957.

Børnehuset Kroghøj Jordhøjvej 1 3550 Slangerup 47351420. Kontor: 30695960. Brumbasserne: 30695952. Sommerfugle 30695957. Børnehuset Kroghøj Jordhøjvej 1 3550 Slangerup 47351420 Kontor: 30695960 Brumbasserne: 30695952 Sommerfugle 30695957 Myggene: 30695946 Larverne: 30695956 Mail: bh-kroghoej@frederikssund.dk Åbningstid:

Læs mere

Velkommen Egebjergvang 72 og 74 Tlf. 44 77 18 90 Email: inst-egebjerg3@balk.dk

Velkommen Egebjergvang 72 og 74 Tlf. 44 77 18 90 Email: inst-egebjerg3@balk.dk Velkommen Egebjergvang 72 og 74 Tlf. 44 77 18 90 Email: inst-egebjerg3@balk.dk OM BØRNEHUSET Ved Skoven Børnehuset ligger i et spændende, nybygget boligområde med mange forskellige bebyggelser og rekreative

Læs mere

Du kan ringe til din gruppe kl. 7.30-15.30, Aser først kl. 8.00, ellers er det fællesrummet du skal ringe til.

Du kan ringe til din gruppe kl. 7.30-15.30, Aser først kl. 8.00, ellers er det fællesrummet du skal ringe til. Præsentation: Børnehaven Jættebo Bjarkesvej 2 7800 Skive Tlf: 9915 3390. Leder: Lars Friis Jensen Souschef: Hanne Thøgersen Åbningstider : Mandag til torsdag kl. 6.15 16.45 Fredag kl. 6.15 15.45 Lars:

Læs mere

Forældrefolder Praktisk information om dagligdagen Fra Personale og forældre til forældre

Forældrefolder Praktisk information om dagligdagen Fra Personale og forældre til forældre Forældrefolder Praktisk information om dagligdagen Fra Personale og forældre til forældre 1 Velkommen Kære forældre Personalet vil gerne byde jer velkommen til Børnehuset Kildebjerg. Vi er en institution

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Mælkevejen

Velkommen til Børnehuset Mælkevejen Velkommen til Børnehuset I Børnehuset er der ansat 14 pædagoger og 7 medhjælpere. Vi har i perioder nogle personer i løntilskud. Leder er: Maiken Toftholm Afdelingsleder er: Pia Kammersgaard Vi er en ny

Læs mere

Samsøgade 21 9740 Jerslev. Tlf.nr. 9945 4720. inge.hove@99454545.dk

Samsøgade 21 9740 Jerslev. Tlf.nr. 9945 4720. inge.hove@99454545.dk Velkommen til Børnehaven Livstræet Samsøgade 21 9740 Jerslev Tlf.nr. 9945 4720 Mail: Hjemmeside: inge.hove@99454545.dk www.bhlivstraeet.dk Børnehaven Livstræet består af to nabo huse: Grenen og Kvisten,

Læs mere

Hyldebo ligger 5 minutters gang fra Gadstrup mose, som er et meget naturskønt område og Ramsømagle-sø med fugletårnet, som ligger i vores nærmiljø.

Hyldebo ligger 5 minutters gang fra Gadstrup mose, som er et meget naturskønt område og Ramsømagle-sø med fugletårnet, som ligger i vores nærmiljø. Velkommen i børnehuset Hyldebo Daginstitutionen Hyldebo Hyldevænget 2-4 Tlf: 46 19 06 19 Prøv også at klikke ind på www.hyldebo.roskilde.dk. Åbningstider: Mandag-torsdag Kl. 6.30-17.10 Fredag Kl. 6.30-16.20

Læs mere

VELKOMMEN TIL VALHALLA

VELKOMMEN TIL VALHALLA 31 2015 VELKOMMEN TIL VALHALLA Bjarkesvej 2 7800 Skive Tlf: 99153390 www.valhalla-skive.dk Indholdsfortegnelse Præsentation:... 2 Åbningstid:... 2 Lokalnumre:... 2 Ledelse:... 2 Personale:... 2 Fysiske

Læs mere

VELKOMMEN Med denne pjece vil vi byde nye børn og forældre velkommen til Oddense Børnehave, samt give nogle praktiske oplysninger.

VELKOMMEN Med denne pjece vil vi byde nye børn og forældre velkommen til Oddense Børnehave, samt give nogle praktiske oplysninger. Velkomstfolder VELKOMMEN Med denne pjece vil vi byde nye børn og forældre velkommen til Oddense Børnehave, samt give nogle praktiske oplysninger. ÅBNINGSTIDER Mandag torsdag kl. 6.15 16.45 Fredag lukker

Læs mere

Områdeleder: Penille Hagemann Nielsen 7259 9505 penille.hagemann.nielsen@egekom.dk

Områdeleder: Penille Hagemann Nielsen 7259 9505 penille.hagemann.nielsen@egekom.dk Møllehøjens Børnegård Børnehuset Hvidehøj Lillestræde 7, Ganløse Lillestræde 5 3660 Stenløse 3660 Stenløse 7259 9501 7259 9503 Daglig leder: Gitte Arestrup Daglig leder: Maya Grandahl Gitte.arestrup@egekom.dk

Læs mere

Aflevering. Afhentning

Aflevering. Afhentning Aflevering Der er vigtigt at jeres barn bliver afleveret på en god og rolig måde. Vær altid opmærksom på at få sagt godmorgen en god ting at lære børnene også. Hvis jeres barn skulle være ked af det og

Læs mere

Lindehuset Terpvej 19 Øster Lindet 6630 Rødding tlf: 79965481 mobil: 29277922

Lindehuset Terpvej 19 Øster Lindet 6630 Rødding tlf: 79965481 mobil: 29277922 Velkomstfolder Lindehuset Terpvej 19 Øster Lindet 6630 Rødding tlf: 79965481 mobil: 29277922 1 Velkommen i Lindehuset Vi vil gerne være et sted hvor alle, uanset færdigheder, kulturbaggrund eller tro føler

Læs mere

Virksomhedsplan 2013

Virksomhedsplan 2013 Virksomhedsplan 2013 0 Indholdsfortegnelse: 2. Præsentation af børnehaven... side 2 Åbningstider... side 2 Vi kan træffes på... side 2 Personale... side 3 En typisk dag i børnehaven... side 3-4 Sikkerhedsregler...

Læs mere