Nr Maj Generalforsamling 2 Nyt fra Præsidenten 3 Revyanmeldelse 4 Fester og priser 5 Til Lykke 6 Udstilling 6 Mindeord 7 Lovene vedlagt

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nr. 2-15 Maj 2015. Generalforsamling 2 Nyt fra Præsidenten 3 Revyanmeldelse 4 Fester og priser 5 Til Lykke 6 Udstilling 6 Mindeord 7 Lovene vedlagt"

Transkript

1 Nr Maj 2015 Revy i Skuespillerakademiet Generalforsamling 2 Nyt fra Præsidenten 3 Revyanmeldelse 4 Fester og priser 5 Til Lykke 6 Udstilling 6 Mindeord 7 Lovene vedlagt Udstilling i Kvarterhuset

2 KONGELIG MAYESTAITS ACTEURS trommer sammen til Ordentlig Generalforsamling som også i år afholdes på HKH Prinsgemalens fødselsdag torsdag d. 11. juni 2015 kl til kom-til-tiden-øl! Skuespillerakademiet, Shetlandsgade 3, 1.sal 2300 København S Dagsorden i henhold til lovene: STUDENTER 1. Valg af dirigent REVYEN 2. Præsidiet aflægger beretning 3. Kvæstor fremlægger det reviderede foreningsregnskab til godkendelse 4. Kvæstor fremlægger det reviderede revyregnskab til godkendelse 5. Indkomne forslag 6. Valg af præsidium 7. Valg af revisor 8. Beretninger fra diverse kommissioner og nævn 9. Eventuelt Indkomne forslag (pkt. 5) skal ifølge lovene (vedlagt denne Acteuren) være præsidiet i hænde 14 dage før, dvs. senest d. 28. maj I forbindelse med Generalforsamlingen er der Optagelsesprøve for de håbefulde aspiranter. Derfor denne invitation til alle nye medvirkende: Mød op (husk rent undertøj!), bestå Kongelig Mayestaits Acteurs Kongelig Mayestaits Acteurs Kongelig Mayestaits Acteurs Præsident Janni Nielsen Kvæstor Afsender Gadenavn og husnummer Gadenavn og husnummer Gadenavn og husnummer Postnummer og by Postnummer og by Postnummer og by den Tlf.: svære xx xx xx xx optagelsesprøve Tlf.: xx xx xx xx og få båndet! Tlf.: xx xx Vi xx xx glæder os til at se jer! Studenterrevyen.dk HUSK: Tilmelding nødvendig hvis man vil spise med! Efter Generalforsamlingen er der spisning med tilbehør (!) og festligt og hyggeligt samvær. Tilmelding til spisning (75,- kr.) senest 8. juni 2015 til Zouaveobersten Kirsten Kongslev på eller mail: Betalt kontingent giver medlemmerne stemmeret ved Generalforsamlingen Kontingentåret går fra fra 1. maj til 30. april det følgende år og er på kun kr. 200,- pr. person pr. år. Indbetales til Danske Bank Reg. nr konto nr eller tilmeld dig PBS:! Navn: Kongelig Mayestaits Acteurs, PBS-nr.: !!! Debitorgruppe: 00001, FI-kreditornummer: Check evt. din kontingentstatus hos Kvæstor Hans Andersen - helst på mail 2

3 Nyt fra Præsidenten Kære alle nuværende og kommende Acteurs. Så har foråret og solen taget sit indtog og alle folk på gaden har løftet panden lidt mere end de plejer og er kommet ud fra vinterhiet. Folk smiler og er glade og dét smitter :) Her i præsidiet smiler vi også lidt mere og er glade og stolte efter dette års revy 2015: Skyd først Skyd Igen. Takket være instruktør Thomas Bo Jørgensen og hans skuespillerteam, holdet bag scenen, alle acteurs i billet, bar og garderobe lykkedes det at få revyen til at blive både rost og en publikumssucces. Uden alle disse hænder havde forestillingen ikke været en succes på samme måde. Vi havde et par udfordringer undervejs da vi cirka en uge før indryk i Kvarterhuset (det oprindelige spillested) var nødsaget til at skifte spillested i sidste øjeblik. Det lykkedes at få lavet en aftale med Skuespillerakademiet på Amager, og denne beslutning var selvfølgelig ikke let at tage i første omgang, men efter dette års publikumsresultat er vi kun glade for at vi gjorde dette. På skuespillerakademiet kunne der sidde 50 publikummer i salen, samme antal som i Kvarterhuset. Billetsalget før spilleperioden så allerede godt ud, og løbende blev mange af dagene hurtigt udsolgt. Publikumsantallet i år har ligget på ca. 600 besøgende, fordelt på 13 forestillinger inkl. nachspiele, hvilket i gennemsnit vil sige 46 publikummer i salen pr. aften. Antallet af siddepladser har desuden ved dette års forestilling været væsentligt mindre, set i forhold til tidligere år. Til gengæld har der været udsolgt til størstedelen af dette års forestillinger, som har medvirket til at et antal af håbefulde publikummer må have næste års revy at se frem til :). Jeg er stolt over den rare og hyggelige stemning som jeg har bevidnet der har været igennem hele spilleperioden, og som vi gerne vil bevare fremover. Tak til alle på produktionsholdet / bag scenen og publikummer, som har medvirket til dette :). Samarbejdet med Skuespillerakademiet har også været en succes, da de har været rigtig glade for at have os derude. Lige nu er vi i gang med forhandle os til at komme derud igen til næste år med revyen i Mere om dette i næste Acteuren :) GeneralprøveNachspielet, forløb også som det skulle, hvor der var forskellige indslag af tidligere acteurs og hvor bl.a. Kirsten Kongslev havde stået for den traditionsrige Godardsalat og jagtpølse. Der var ca. 40 fremmødte acteurs til denne aften, plus skuespillere og produktionshold. Tak for fremmødet. Et overslag på økonomien for dette års revy ser også sundt og fornuftigt ud, men mere omkring dette på generalforsamlingen, da regnskabet ikke er færdigt afsluttet endnu. Det er regnskabsåret for 2014 som bliver fremlagt på generalforsamlingen, men en kort briefing fra 2015 er lovet. Nye tiltag: Som noget nyt eller gammelt, afhængig af hvordan man ser på det, har vi sat en facebook kampagne i gang på vores studenterrevyen-side, som nu tæller over 800 som 'synes godt om' vores side. Målet med denne side er at være et udstillingsvindue på de sociale medier og prøve at få den yngre generation til at kende mere til vores forening og revyen generelt. Så hvis I har nogle I kender som er på facebook men endnu ikke har 'syntes godt om' siden, må I meget gerne prikke til dem så de kan følge med ;) Målet er at nå 1000 som 'synes godt om' siden, inden den 31 december https://www.facebook.com/studenterrevyen Hjemmesiden er vi også i gang med at udbygge med historier og lign. Da alt dette er på frivillige hænder kommer det til at tage et stykke tid, men vi arbejder stadig på sagerne :) 3

4 Acteur-træf: Vi er også i gang med at udvikle på ideen om et Acteur-Træf som skal finde sted en lørdag engang i efteråret 2015 (dato er endnu ikke fastlagt). Dagen vil indeholde gamle anekdoter, foredrag, indslag, sange og viser fra revyerne i foreningen gennem de sidste 90 år. Vi vil også prøve at få en nulevende kendt acteur til at komme og fortælle mere om hvordan det var at være med dengang vedkommende var med. Dette vil I høre mere om senere, da det endnu er på et udviklings stadie. Hvis I sidder derude og har andre ideer, historier eller input, som kan gøre foreningen endnu bedre, hører vi meget gerne fra jer. Jeg glæder mig til at byde de nye acteurer velkommen i foreningen, hvis de altså består optagelsesprøven ;) Vel mødt alle sammen til generalforsamling i juni. På vegne af Præsidiet, Thomas Vilhelm Larsen, Præsident #Ønskes: Mere af det hele Årets revyinstruktør, Thomas Bo, havde samlet et meget stærkt skuespillerhold til årets studenterrevy. De leverede engagement og nerve fra først til sidst. Ingen faldt igennem, og alle tekster blev sendt ud over rampen med fuld fart og overbevisning. Skuespillerne introducerede og kommenterede hinandens numre, og kapelmesteren blev udsat for lidt kærligt drilleri. Det gav sammen med det store nærvær en god kontakt til publikum. Acteurerne kunne også danse og synge, og det ville vi gerne have haft mere af. Topper-pigerne, Sarah og Lise, var med som revyens dansepiger. De gjorde det godt både alene og i ensemblenumrene. Dem ville vi gerne have set mere til. Lucca, Katrin og Heidi mestrede både pige-sødme og markant power, når de tog parforhold, ulykkelig kærlighed og moderne problemer med Internet, legetøj og piller under behandling. Grete, som var aldersmæssigt helt ude af synkronisering med de øvrige, bragede igennem med monolog, vise og biroller med højt humør og stor kvalitet. De tre herrer udviste en meget fin timing og en flot diktion bl.a. i deres sketches, fx når Jonathan og Jonas jonglerede med linjerne i en sketch, eller når Mathias berettede om legetøj og kvinder og alt det der. Endelig må man nævne Jonas korte og rammende parodi på Martin Brygmann! Teksterne var af variabel kvalitet - de fleste forfattet af skuespillere og instruktør. De bedste tekster var imidlertid nok dem, der var hentet udefra, incl. en del genbrug, fx af en mere end 50 år gammel Osvald Helmuth sketch, dog passende moderniseret. Vi nød klassiske monologer og sketches, som glædede et gammelt acteurhjerte, mens de yngre acteuehjerter formentlig har glædet sig over en håndfuld tekster, som befandt sig godt og vel under bæltestedet. Men det var morsomt og underholdende, og fremstod som en moderne revy med klare rødder tilbage til den klassiske revygenre. - Men satiren var lidt slap. Den ville vi gerne have haft mere af. Kim var efter en pause, som altså viste sig at blive mindre end et år, igen kapelmester suppleret med tre mand på hhv. trommer, trompet og bas og ved en enkelt lejlighed Lucca på sax. De gjorde det godt både med akkompagnementer og shownumre, men de havde for lidt at lave. Vi ville gerne have haft lidt flere musikalske numre. 4

5 Lyden var god, man kunne høre, hvad der blev sagt og sunget, og lyset var fint til den minimale scenografi. Ja, scenografien var så minimal, at eneste dekoration på scenen var orkesteret, og de var da sådan set også ret dekorative Men scenen blev i øvrigt fint fyldt ud med det, der foregik. Thomas Bo havde styret sine dygtige tropper på bedste vis. Vi så en revy, hvor vi egentlig gerne ville have haft mere af det hele, og som havde været lidt bedre omgivelser værdig. Men ingen omgivelser, ingen manglende kulisser og ingen slap tekst kan ødelægge en præstation, der serveres med timing, tempo og engagement. Vi blev godt underholdt fra først til sidst. Carsten Hede, Acteur Tak til revyens hovedsponsorer: Galla-Tapas 21. marts 2015 var ikke så velbesøgt, som man kunne have håbet. Især bemærkedes Præsidiets fravær! Men pigerne var pyntet op, Benjamin var i kjole og hvidt, maden var rigelig og stemningen fejlede ikke noget. Frits gav sin skillingsvise og Jonathan fortalte en historie med et laaaaaangt forspil. Hyggeligt, men man længes efter en rigtig Galla-fest! RedActeuren Hulke-af-Festen 28. marts 2015 var anderledes besøgt. Alle var glade og opstemte over en veloverstået revy. Selv sidste forestilling foregik i nogenlunde god orden og - en vis - respekt for aftaler! Aftenens styring var lagt i hænderne på Mor Grete, som med autoritet og assistance fra en - næsten - ugenkendelig Benjamin uddelte en række priser: Krukkeprisen: Lisa Ludvigsen og Jonathan Stahlschmidt Houdini-prisen: Lucca Nordstrøm for bedste forsvindingsnummer Det gyldne æg: Mia Søndergaard Nielsen og Steffen Rosenkjær Kristiansen der begge har gjort mere end forventet. 5

6 Komet-prisen: årets nye navn Grete Behrndtz Flids-prisen: Frits Krog-Meyer og hele garderobeholdet for særlig indsats Kontrol-prisen: Christian Bedsted (lys) og Alexander Ogdal (lyd) Den Skøre Kugle / Den Sjove Hat - prisen: Jonas Gudmand Speedy Gonzales-prisen: Benjamin Ellegaard Indsats-prisen: Alle i produktionen, hver fik et diplom i ramme! Jubilæums-prisen: Kim Preuthun (15 år som kapelmester) Årets Instruktør: Thomas Bo Jørgensen Presse-prisen: Lucca Nordstrøm for at komme i sit lokalblad om revyen Årets Skuespiller: Thomas Bo Jørgensen Årets Hår: Jonathan Stahlschmidt Barprisen: Thomas Bo Jørgensen Grete og Benjamin Privat-pris fra Benjamin: Kim Preuthun Øreprop-prisen: Mia Søndergaard Nielsen og Steffen Rosenkjær Kristiansen Bar-konkurrencen vundet af Steffen med 34 genstande! Pause-drinks-modtager-prisen: Ingrid Krogh Nøgen-prisen: Jonas Gudmand Tjener-prisen: Benjamin Ellegaard Musik-prisen fra Kim: bassisten Peter Torm Årets Køre-hjem-pris fra Kim: Grete Behrndtz Det blev en lang og hyggelig aften; men der blev også plads til et Øl-potpourri med Kim ved klaveret og Frits og undertegnede som forsangere. Tak for i år! RedActeuren Runde fødselsdage: Stort Til Lykke! Acteur, cand jur. Erik Wassard 80 år 15. marts Acteurens første RedActeur, redaktør af mere end ti-tals revyprogrammer, forsanger ved fællessange, formidabel vidende foredragsholder. 40 års jubilar Acteur, tandlæge Olaf Nielsen 80 år 11. april skuespiller i Gris på gaflen og instruktør på Studenterrevyerne 1969 ( Dagen derpå - My Father s Ghost ) og 1985 ( En skør kugle ). Deltog i 50-års jubilæet for Grisen Acteur, Overordentlig medlem kategori Litra A, Hendes Majestæt Dronning Margrethe II, 75 år 16. april Introduktion unødvendig. Vi fejrede Majestætens 50 års acteur-jubilæum ved en stor Gallafest på Universitetet Retrospektiv udstilling i Kvarterhuset, i marts Acteur, fotograf Povl Dons Christensen havde arrangeret er fin lille udstilling omfattende historien bag revyerne, Kongehuset og Studenterrevyen, den berømte Gris på Gaflen, samt en række billeder fra seneste års revyer. Der var billeder, der vistes for første gang offentligt med særlig tilladelse fra Hoffet. 6

7 Mindeord: Acteur Klaus Rifbjerg Gris på Gaflen repræsenterer alt, hvad Jesper Jensen og jeg havde lært gennem arbejdet med Nytår-revyerne halvtredserne igennem. Den var så at sige kronen på værket og fik sin grotesk-komiske ballon, fordi Leif Panduro trådte til som medskipper. Reaktionerne var voldsomme, men begejstringen tilsvarende, fordi alle medvirkende og ophavsmændene var på deres kreative højde, ikke mindst intruktøren Palle Kjærulff-Schmidt. Alt flød sammen i et eneste punkt: Musikken, koreografien, dekorationerne, akkompagnementet, belysningen, og de næste måneder, da revyen var kommet på plade, lød tonerne fra Gris på Gaflen på alle de værtshuse ungdommen frekventerede lige på kanten af oprøret og de store omvæltninger i 68. Det var dejligt, og vi gik allesammen fløjtende ind i foråret. Sådan skrev Klaus Rifbjerg i programmet til Studenterrevyen 2012, hvor vi fejrede 50-året for Grisen. Kort, koncist, Klaus Rifbjergsk. Og ja, det begyndte i halvtredserne. Klaus debuterede 21 år gammmel i 1953 som skuespiller i Nytårskomedien Rundt om Andersen eller Cellophantasie, hvor også Jytte Abildstrøm og Kirsten Walther startede. Ved Sankt Hans Revyen samme år spiller han også sammen med en debuterende Ghita Nørby. I Nytårskomedien Meteori og Praxis 1954 er han - foruden på scenen - for første gang at finde på forfatterholdet, sammen med bl.a. Jesper Jensen. Det blev starten på et mangeårigt samarbejde mellem de to. Også dette år er han medvirkende i Sankt Hans Revyen, samt en Universitetsrevy Evergrins med numre fra Sankt Hans revy 54 og Studenterrevyerne 53 og 54. Klaus var også forfatter og skuespiller i revyerne 1955 ( Lampefeber eller - en ny og forunderlig Aladdin ) og 1956 ( Rejsefeber eller en ny og forunderlig Odysseus ). I programmet til Rejsefeber står følgende under rubrikken Hvem er hvem: 1956 Klaus var desuden medforfatter til Sankt Hans revyen 1956 Juni i Nøddebo Præstegård. 7

8 Og så var det slut med skuespilleriet. Men forfatteren fortsatte. I Nytårskomedien 1957 Sextet eller Øllebrød, kærlighed og celluloid skrev han under pseudonymet Foden, som også dækkede over forfatterne Jesper Jensen og Sverre Olsen. Andre af 1957-revyens forfattere var Jens Hamre, Børge Jørgensen, Johs. Møllehave og Jørgen Ulrich Ravnbøl. Det var til denne forestilling, at Klaus skrev det legendariske hit Tandatleterne Larsen sunget af Ulrich Ravnbøl og Jørgen Gamle Hansen revyen hed Agnete og frømanden - revy i fiskens tegn. Forfatterne var Jens Hamre, Jesper Jensen, Sverre Olsen og Klaus. Og så kom Grisen i Kronen på værket! Men hermed var det ikke helt slut med Klaus og studenterrevyerne. I revyen 1974 Margrethes Puslespil optrådte Jens Oliver Henriksen godt maskeret som Klaus von Tarifhøj, nationalbanalpoet ( bomber og snot - vi har det sgu godt... ) hos Dronningen. Til Kgl. Mayestaits Acteurs 50-års foreningsjubilæum 1979 lykkedes det Præsident Thomas Sørensen, at få Klaus Rifbjerg og Jesper Jensen til at sammensætte en jubilæumsrevy Han, hun og Hamlet m/k, som blev opført i november samme år. I denne nostalgiske sammenfletning var der gensyn og genhør med årtiers numre - deriblandt naturligvis flere fra Gris på Gaflen. I forbindelse med vores 70-års jubilæum fremførte Rifbjerg en prolog, som optakt til operaparodien Vandmøllen i Apenninerne på Hofteateret 13. november Klaus indledte prologen således: Deres Majestæt!, Kongelig Mayestaits Acteurs! Mine damer og herrer! Kære venner! Vær hilset kammerater / I glædens lyse stund / Op springer al den gamle romantik, der næsten var ægte for 50 år siden / Nu stille hver som søgte / I krogen hen sin lygte / Den må ha lidt at bære på, / Som højt og langt skal nå. En ægte acteur, et sprudlende fyrtårn og trendsætter i Kgl. Mayestaits Acteurs historie er ikke mere. Vi skylder ham meget. Tak Klaus! RedActeuren KONGELIG MAYESTAITS ACTEURS Præsidium 2014/2015: Præsident: Thomas Vilhelm Larsen Kvæstor: Hans Andersen Øvrige præsidiemedlemmer: Martin Ahlehuus Sidsel Pi Andersen sidsel p Ole Bjørn Jacobsen Timm Højbjerg Jakobsen Teaterklub og presse Andreas Theil Zouaveoberst: Kirsten Kongslev KONGELIG MAYESTAITS ACTEURS hjemmeside: Webmaster: Timm Højbjerg Jakobsen STUDENTER Acteuren udgives af KONGELIG MAYESTAITS ACTEURS Præsidium REVYEN Ansvarshavende RedActeur: Gorm Dannisboe Iversen tlf.: mobil: Tryk: Faxe Bogtryk - Oplag ca

Nr. 3-15 August / September 2015

Nr. 3-15 August / September 2015 Nr. 3-15 August / September 2015 Det nye Præsidium: Hans, Sidsel (indsat), Timm, Grete, Thomas, Lisa, Alexander Referat fra Generalforsamling 2 Præsidentens beretning 3 Nyt Æresmedlem 5 Billeder fra Generalforsamling

Læs mere

Livet er en illusion

Livet er en illusion Nr. 1-14 Februar 2014 Livet er en illusion Instruktørens scenografi-model til revyen 2014 Nyt fra Præsidiet side 2 Revyholdet igang side 2 Julearrangement side 4 Opstartfest side 4 og 8 Mindeord side 5

Læs mere

Nr. 1-15 Februar 2015

Nr. 1-15 Februar 2015 Nr. 1-15 Februar 2015 Det sprælske revyhold 2015 Nyt fra Præsidenten 2 Første prøver 3 Julearrangementet 4 Opstartsfesten 4 Mindeord 5 Forestillings-info 7 Fester 7 Acteur-Service 8 Teatersalen i Kvarterhuset

Læs mere

Nr. 2-14 Maj 2014. Revy 1924-2014 - En illusion med gamle og nye acteurs. Klovnen Vilhelm kom forbi ved sidste forestilling

Nr. 2-14 Maj 2014. Revy 1924-2014 - En illusion med gamle og nye acteurs. Klovnen Vilhelm kom forbi ved sidste forestilling Nr. 2-14 Maj 2014 Revy 1924-2014 - En illusion med gamle og nye acteurs Generalforsamling 2 Nyt fra Præsidiet 3 90 års fødselsdagen 3 Galla-Tapas 4 50 år som acteur 5 Hulke-af 6 Priser 7 Mindeord 8 Lovene

Læs mere

Nr. 3-10 August 2010. Inde i bladet:

Nr. 3-10 August 2010. Inde i bladet: Nr. 3-10 August 2010 Den svære optagelsesprøve - alle bestod Inde i bladet: Referat Generalforsamling side 2 En Præsident takker af side 4 HM Dronningens takkekort side 5 Runde fødselsdage side 6 Mindeord

Læs mere

Nr. 2-13 Maj 2013. På hat med HKH Prinsesse Marie - side 5. Jytte Abildstrøm fejret - side 6

Nr. 2-13 Maj 2013. På hat med HKH Prinsesse Marie - side 5. Jytte Abildstrøm fejret - side 6 Nr. 2-13 Maj 2013 På hat med HKH Prinsesse Marie - side 5 Jytte Abildstrøm fejret - side 6 Indkaldelse til Generalforsamling side 2 Præsidiet har ordet side 2 Om årets revy side 3-4 Hulke-af-fest side

Læs mere

Referat af Generalforsamling side 2 - Forenings- og Revyregnskab vedlagt

Referat af Generalforsamling side 2 - Forenings- og Revyregnskab vedlagt Nr. 3-12 August 2012 Generalforsamling 2012 med optagelsesprøve og lækker mad fra Zouaverne Referat af Generalforsamling side 2 - Forenings- og Revyregnskab vedlagt Revybånd-nostalgi - side 5 1 Generalforsamling

Læs mere

Nr. 2-11 Maj 2011. Inde i bladet:

Nr. 2-11 Maj 2011. Inde i bladet: Nr. 2-11 Maj 2011 Stuerent tableau - Revy 2010 Stueren sømandsflirt Smil fra Studenterrevyen 2011 Inde i bladet: Generalforsamling side 2 Opstilling til Præsidium side 3 Revyanmeldelse side 3 Siden sidst

Læs mere

Nr. 4-14 November 2014

Nr. 4-14 November 2014 Nr. 4-14 November 2014 Audition 18. og 19. oktober i Skuespillerakademiet Der var tilmeldt 23 til audition. 18 dukkede op. 7 blev valgt: 4 piger og 3 drenge. Nyt fra Præsidiet 2 Instruktør 2015 4 Fundraiser

Læs mere

Nr. 3-14 August 2014

Nr. 3-14 August 2014 Nr. 3-14 August 2014 Det nye Præsidium Stående fra venstre: Hans, Ole Bjørn, Thomas Vilhelm, Sidsel og Timm Hugsiddende fra venstre: Martin og Andreas Referat af Generalforsamling 2 Billeder fra samme

Læs mere

Nr. 2-10 Maj 2010. Inde i bladet:

Nr. 2-10 Maj 2010. Inde i bladet: Nr. 2-10 Maj 2010 Stuerent tableau - Revy 2010 Inde i bladet: Generalforsamling side 2 Opstilling til Præsidium side 2 Lige på og Galla side 3 Siden sidst side 4 Flere festrapporter side 5 Invitation til

Læs mere

Nr. 2-12 Maj 2012. Generalforsamling 2. Revyanmeldelse Halalflæsk 2012 3. Premiere-hyldest til Gris på Gaflen 4

Nr. 2-12 Maj 2012. Generalforsamling 2. Revyanmeldelse Halalflæsk 2012 3. Premiere-hyldest til Gris på Gaflen 4 Nr. 2-12 Maj 2012 Generalforsamling 2 Revyanmeldelse Halalflæsk 2012 3 Premiere-hyldest til Gris på Gaflen 4 Revyfester 5-7 Mindeord 8 Forventningsfuldt premierepublikum 16. marts 2012 Sådanne Johanne

Læs mere

Nr. 1-10 Februar 2010

Nr. 1-10 Februar 2010 Nr. 1-10 Februar 2010 Revyen 2010 - første læseprøve Inde i bladet: Nyt fra Præsidenten side 2 Revyen 2010 side 3 Dobbeltportræt side 4 Glimt fra prøverne side 5 Mindeord side 6 Siden sidst side 6 Kontingentnyt

Læs mere

Nr. 1-12 Februar 2012. 1962 Gris på Gaflen. 2012 HALALflæsk -valgenes kamp. Nyt fra Præsidenten

Nr. 1-12 Februar 2012. 1962 Gris på Gaflen. 2012 HALALflæsk -valgenes kamp. Nyt fra Præsidenten Nr. 1-12 Februar 2012 Jette Beate 1962 Gris på Gaflen 5 Jette Halling og Beate Christensen husker 50 år tilbage 2012 HALALflæsk -valgenes kamp Prøverne er i fuld gang 2 Nyt fra Præsidenten 2 Til Lykke

Læs mere

Nyhedsbrev februar 2015

Nyhedsbrev februar 2015 Nyhedsbrev februar 2015 Kære medlemmer Kastellets 350 år blev fejret efter alle kunstens regler den 1. november 2014 med opvisninger, gardehusarer, musik, rundvisninger, og Slaget på Kirkepladsen, men

Læs mere

Nr. 4-13 November 2013

Nr. 4-13 November 2013 Nr. 4-13 November 2013 Over 20 håbefulde - og rigtig dygtige - var mødt op. Ti udvalgt. Nyt fra Præsidiet side 2 Instruktør 2014 side 2 Audition side 4 Spillested 2014 side 5 Teaterklub side 5 En Acteur

Læs mere

Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 16. marts 2013, på Holbæk Vandrehjem

Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 16. marts 2013, på Holbæk Vandrehjem Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 16. marts 2013, på Holbæk Vandrehjem 1. valg af dirigent Johnny Gybel blev valgt som dirigent med applaus og kunne efterfølgende bekræfte at Generalforsamlingen

Læs mere

Nr. 2-09 April 2009. Inde i bladet:

Nr. 2-09 April 2009. Inde i bladet: Nr. 2-09 April 2009 Inde i bladet: Generalforsamling side 2 Opstilling til Præsidium side 3 Revyanmeldelse side 3 Instruktørens refleksioner side 4 Siden sidst side 5 Prisuddelinger side 6 Huskekage side

Læs mere

NR. 136 December 2006

NR. 136 December 2006 NR. 136 December 2006 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk Revy 2007 Det første tekstmøde er afholdt. Vi var en halv snes stykker, der var mødt op. Både nogle af skuespillerne

Læs mere

MIG FØRST spis studenterbrød til. Inde i bladet:

MIG FØRST spis studenterbrød til. Inde i bladet: Nr. 1-08 Februar 2008 MIG FØRST spis studenterbrød til Inde i bladet: Rapport fra Fremtidsseminar side 2 En pressemands bekendelser side 3 Portræt af scenografen side 4 Stemninger fra prøverne side 5 Siden

Læs mere

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Nr. 1 januar 2014 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

Januar 2016 7. årg. Nr. 1 P-POSTEN NYHEDSAVIS

Januar 2016 7. årg. Nr. 1 P-POSTEN NYHEDSAVIS Januar 2016 7. årg. Nr. 1 P-POSTEN NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS Januar 2016 7. ÅRGANG NR. 1 Formanden har ordet Handler om NYTÅRET. NYTÅR HVORFOR HOLDER VI NYTÅR.? Nytåret er både årets

Læs mere

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET Rigtig godt nytår til alle vore medlemmer. Vi bliver stadig flere. Vi har nu registreret 989 medlemmer, og bestyrelsen håber, at vi når 1000 inden generalforsamlingen onsdag den 21. marts 2012 (se nærmere

Læs mere

Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 15. marts 2014, i Forsamlingshuset ved Holbæk Svømmehal

Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 15. marts 2014, i Forsamlingshuset ved Holbæk Svømmehal Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 15. marts 2014, i Forsamlingshuset ved Holbæk Svømmehal 1. valg af dirigent Johnny Gybel blev valgt som dirigent med applaus og kunne efterfølgende bekræfte at

Læs mere

KIMING I N G E L I S E W E S T M A N GRATIS BUSTUR TIL

KIMING I N G E L I S E W E S T M A N GRATIS BUSTUR TIL MEDLEMSBLADET KIMING I N G E L I S E W E S T M A N GRATIS BUSTUR TIL MUSEUMSBERG FLENSBURG Kunstmuseet i Tønders særudstilling, Kiming, med værker af Inge Lise Westmann fortsætter til Museumsberg i Flensburg.

Læs mere

Indkaldelserne er udsendt med post, afleveret personligt eller sendt pr. mail til alle klubbens medlemmer.

Indkaldelserne er udsendt med post, afleveret personligt eller sendt pr. mail til alle klubbens medlemmer. Referat fra Generalforsamling den 23. maj 2012. Ca. 42 personer incl. Bestyrelsen var mødt op. Generalforsamlingen var rettidig indkaldt ifølge vedtægterne. Indkaldelserne er udsendt med post, afleveret

Læs mere

VSVAvisen. September 2013. Vordingborg Sociale Virksomhed

VSVAvisen. September 2013. Vordingborg Sociale Virksomhed VSVAvisen September 2013 Vordingborg Sociale Virksomhed Nyt siden sidst - Regentparret var på besøg i vores kommune. - Miljøminister Ida Auken kom forbi Hyldevang. Danmarks Den 5. september besøgte Dronning

Læs mere

Ældredage 2013. på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune. 8. oktober. Torsdag Fredag Mandag Tirsdag

Ældredage 2013. på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune. 8. oktober. Torsdag Fredag Mandag Tirsdag Ældredage 2013 på Gentofte Rådhus Torsdag Fredag Mandag Tirsdag 3. oktober 4. oktober 7. oktober 8. oktober et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune Invitation Gentofte Kommune inviterer

Læs mere

Februar - marts Årgang Nr. 1

Februar - marts Årgang Nr. 1 Februar - marts 2016 9. Årgang Nr. 1 Husk tilmelding til fællesspisning til generalforsamlingen den 4. april, se nærmere side 6. 3 4 6 7 8 10 11 12 14 Indhold Bestyrelsens side Præsentation af Henny Fællesspisning

Læs mere

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang Vise Nyt Januar 2015 26. årgang Visens venner i Randers www.visensvenneriranders.dk Huskelisten Formand : Henne Buch, Saxofonvej 14, 8940-Randers SV 86410633 el.41586480 Program for 1. halvår 2015. Hulemøde:

Læs mere

Referat generalforsamling Team Odder 2013

Referat generalforsamling Team Odder 2013 Referat generalforsamling Team Odder 2013 Søndag d.17.11.2013 Pkt 1 Som dirigent blev Svend Aage Dam valgt Han kunne konstatere, at Generelforsamling var lovligt indkaldt. Pkt. 2 Beretning fra styregruppen

Læs mere

Ældredage 2012. på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune. 9. oktober. Torsdag Fredag Mandag Tirsdag

Ældredage 2012. på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune. 9. oktober. Torsdag Fredag Mandag Tirsdag Ældredage 2012 på Gentofte Rådhus Torsdag Fredag Mandag Tirsdag 4. oktober 5. oktober 8. oktober 9. oktober et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune Invitation Gentofte Kommune inviterer

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Indbydelse til Sogneeftermiddage og aftenarrangement i Måløv Sognegård

Indbydelse til Sogneeftermiddage og aftenarrangement i Måløv Sognegård Indbydelse til Sogneeftermiddage og aftenarrangement i Måløv Sognegård Sæson 2015-2016 Tirsdag den 15. september kl. 14.30 Sæsonens første arrangement er med den nyudnævnte Kultur- og Kirkeminister Bertel

Læs mere

NR. 95 Juli 2002. Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe. www.sag-teater.dk. Det seneste nye fra Bagdad Dagblad:

NR. 95 Juli 2002. Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe. www.sag-teater.dk. Det seneste nye fra Bagdad Dagblad: NR. 95 Juli 2002 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk Aladdin. Det seneste nye fra Bagdad Dagblad: Karum karum inkashalar olur olur komfur. Kaboom! *) Jeg er i gang med

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 1 OKT 2007 kl.1900 Klubhuset Højdevangen 25 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af foreningens reviderede

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Generalforsamlingen afholdtes onsdag den 27 april 2016 kl 19 i klubbens lokaler med følgende dagsorden:

Generalforsamlingen afholdtes onsdag den 27 april 2016 kl 19 i klubbens lokaler med følgende dagsorden: www.afa-foto.dk Århus den 11/4/2016 Referat af ordinær generalforsamling i AFA 2016. Generalforsamlingen afholdtes onsdag den 27 april 2016 kl 19 i klubbens lokaler med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

ÅRSMØDEHÆFTE 2012. meget SAMMEN KAN VI MERE DIAKONHØJSKOLENS DIAKONFORBUND

ÅRSMØDEHÆFTE 2012. meget SAMMEN KAN VI MERE DIAKONHØJSKOLENS DIAKONFORBUND ÅRSMØDEHÆFTE 2012 Bilag til årsmøde og generalforsamling meget SAMMEN KAN VI MERE DIAKONHØJSKOLENS DIAKONFORBUND ÅRSMØDE & GENERALFORSAMLING 2012 Velkommen 2 Er du jubilar, eller bliver du diakon i morgen?

Læs mere

Årsberetning 2011. Venlig hilsen. E s b j e r g B ø r n e - o g U n g d o m s t e a t e r Teaterhuset, Borgergade 25 6700 Esbjerg Cvr-nr: 77 07 37 28

Årsberetning 2011. Venlig hilsen. E s b j e r g B ø r n e - o g U n g d o m s t e a t e r Teaterhuset, Borgergade 25 6700 Esbjerg Cvr-nr: 77 07 37 28 Årsberetning 2011. Efter generalforsamlingen forsatte vi i bestyrelsen vores arbejde, hvor vi måtte fordele de opgaver, som Ingelise og Pia havde før. Maj/juni: Vores sommerstykke Jorden rundt på 80 dage

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

Hooked On Country. På gensyn i næste nummer, som udkommer sidst i februar. Materiale til bladet kan indleveres som følger:

Hooked On Country. På gensyn i næste nummer, som udkommer sidst i februar. Materiale til bladet kan indleveres som følger: Side 12 På gensyn i næste nummer, som udkommer sidst i februar. Materiale til bladet kan indleveres som følger: Pr. mail: johnsen.jeanette@dk.sika.com Side 2 Side 3 2. årgang - Blad nr. 2 December 2008

Læs mere

Dansk Musiker Forbund Viborg afd.

Dansk Musiker Forbund Viborg afd. Ordinær Generalforsamling Dansk Musiker Forbund Viborg afd. Torsdag d. 27. februar 2014 kl. 18.00 Hjarbæk Kro Bestyrelsen er vært ved en omgang biksemad og hvad der tilhører. Dagsorden: 1. 2. Velkomst

Læs mere

Husk: Nød i Præstegården

Husk: Nød i Præstegården NR. 118 NOVEMBER 2004 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk Husk: Nød i Præstegården 1 Medlemsnyt. Indmeldelser: Udmeldelser: Anne-Birgitte Helbo Rosenlunden 20 5471 Søndersø

Læs mere

Interviewpersonen er anonymiseret, og vil i dette interview hedde Jonathan

Interviewpersonen er anonymiseret, og vil i dette interview hedde Jonathan Bilag 7. Transskription af interview. Interview gennemført d. 8. Maj 2014, via Skype Beskrivelse af interview med Jonathan Interviewet med Jonathan blev udført den 09. Maj 2014, som et Skype-interview.

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland har været på minicuíse med DFDS til Oslo i november. Her ser du et smukt billede fra busturen til Holmekollen. Efter, at vi havde kørt

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland kan med glæde og stolthed fortælle, at vi har modtaget Handicapprisen 2014 uddelt af Handicaprådet i Sorø Nyhedsbrev Januar 2015 Aktivitetskalender

Læs mere

REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE.

REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE. REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE. Deltagere: Jesper Poulsen (niu) Torben Søholt Pedersen (niu) Anne Zachariassen

Læs mere

SOPHIENBERG SLOT DHF PARTNER SEMINAR. Show med Martin Brygmann. Indlæg af Jan Pytlick. Torsdag d. 26. maj 2011 På Sophienberg Slot

SOPHIENBERG SLOT DHF PARTNER SEMINAR. Show med Martin Brygmann. Indlæg af Jan Pytlick. Torsdag d. 26. maj 2011 På Sophienberg Slot DANSK HÅNDBOLD FORBUND Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Telefon +45 4326 2400 dhf@dhf.dk Besøg os på: www.dhf.dk DHF PARTNER SEMINAR Torsdag d. 26. maj 2011 På Sophienberg Slot SOPHIENBERG SLOT

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17+18 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17+18 2013 Fælles info Dagen efter Kristihimmelfartsdag. Denne dag har vi lukket! Og når vi er ved det. Det har vi også grundlovsdag. Den 5. juni. Det er til gengæld de eneste 2 dage på et helt langt år vi har lukket.

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger Sæsonprogram 2013/2014 Praktiske oplysninger Du finder MLF i Holeby skoles gymnastiksal samt på Vestervej 126 (skolens kælder, indgang ved skolegården) Kontingent Børn/junior: Voksne over 21 år: Støttemedlemmer:

Læs mere

Spilleperiode 6/11-13/12

Spilleperiode 6/11-13/12 Spilleperiode 6/11-13/12 Program.indd 1 20-10-2014 22:39:04 FORMANDENs KLUMME Vi var til DM i revy... Vores sidste forestilling Revy 2014 Det er ikke lutter lagkage, blev i al beskedenhed en stor succes.

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger Sæsonprogram 2014/2015 Praktiske oplysninger Du finder MLF i Holeby skoles gymnastiksal samt på Vestervej 126 (skolens kælder, indgang ved skolegården) Kontingent Børn/junior: Voksne over 21 år: Støttemedlemmer:

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING

ORDINÆR GENERALFORSAMLING ORDINÆR GENERALFORSAMLING Søndag den 01. november 2015, Kl. 11:00 på Wiedergården Dagsorden iht. vedtægterne: 1. Valg af dirigent. 2. Konstatering af mødets lovlighed 3. Formanden aflægger beretning 4.

Læs mere

Nr. 1 januar 2013. Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944

Nr. 1 januar 2013. Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 Nr. 1 januar 2013 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

Trunderup Bylaug udlejer/udlåner til medlemmer.

Trunderup Bylaug udlejer/udlåner til medlemmer. Trunderup Bylaug udlejer/udlåner til medlemmer. 2 store grill Kan lejes for 50 kr. pr. stk. Henvendelse til Poul Erik Jepsen Tlf. 62 27 11 62. Bolsjekogningssæt Udlejes for 25 kr. Henvendelse til Grete

Læs mere

10. september 2009 TAK!

10. september 2009 TAK! TORSDAGS-NYT 10. september 2009 25.000,- kr Mange penge i en tom kasse!! Skolen har netop holdt 32 års fødselsdag! Mandag var vi alle samlet i hallen, hvor der blev sunget og talt. Dejlige sange, hvor

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Referat af generalforsamling den 7. maj 2015 i Grønnegadecentret

Referat af generalforsamling den 7. maj 2015 i Grønnegadecentret HILLERØD ny VISEFORENING www.hillerodviseforening.dk Referat af generalforsamling den 7. maj 2015 i Grønnegadecentret 1. Valg af dirigent Lasse Herrguth blev valgt og konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole 2016

Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole 2016 Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole 2016 Nu er ferien for eleverne godt i gang, og det er derfor tid til at kigge lidt tilbage på det, der er sket siden sidste nyhedsbrev i julen. Flere elever på Solhverv

Læs mere

Holbæk Inner Wheel 50 års jubilæum

Holbæk Inner Wheel 50 års jubilæum Holbæk Inner Wheel 50 års jubilæum Holbæk Inner Wheel havde den glæde, at vi fra borgmesteren modtog invitation til, på selve jubilæumsdagen den 19.marts kl. 12, at gæste Holbæk gl. Rådhus. Borgmester

Læs mere

KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN

KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN Nr. 1 Februar 2013 44. Årgang KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN Midlertidig adresse: Georg Hansens Ager 7, 2640 Hedehusene Giro 9004890, e-mail: mail@dfbkbh.dk,

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Billedet er fra "En anderledes handicapkonference" med Hjerneskadeforeningen og DFDS. Billedet er fra Oslo i maj 2013. Nyhedsbrev Januar 2014 Aktivitetskalender 1. kvartal

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 4/2014. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 4/2014. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 4/2014 Læs inde i bladet: INVITATION TIL JULEBANKO FLERE FESTLIGHEDER AFHOLDT SEJLSÆSON AFSLUTTET 1 SØRUP HAVNS BÅDELAV Lindevej 2 3480 Fredensborg

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk Marts 2006 2 OPSLAGSTAVLEN www.scthanserne.dk Generalforsamling torsdag 16. marts kl. 19.30 Sidste tilmelding til Eventyrløbet søndag 23. april Teater & Natmad Fredag 19. maj kl. 19.30 Eventyrløbet torsdag

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 11. Årgang nr. 60 jan. / feb. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen

Læs mere

Agdrup Posten. Kolonihaveforeningen Agdrupparken. Blad nr. 1 April 2014

Agdrup Posten. Kolonihaveforeningen Agdrupparken. Blad nr. 1 April 2014 Agdrup Posten Kolonihaveforeningen Agdrupparken Blad nr. 1 April 2014 OBS! Der tages Agdrup forbehold Posten for trykfejl! Oplag 100 stk. Kontorets åbningstid Se aktivitetskalenderen Hjemmeside www.agdrupparken.dk

Læs mere

Uddrag. 5. scene. Stykket foregår aftenen før Tors konfirmation. I lejligheden, hvor festen skal holdes, er man godt i gang med forberedelserne.

Uddrag. 5. scene. Stykket foregår aftenen før Tors konfirmation. I lejligheden, hvor festen skal holdes, er man godt i gang med forberedelserne. EBBE KLØVEDAL REICH Ebbe Kløvedal Reich har et langt forfatterskab bag sig. Som ung studerede han historie ved Københavns Universitet, og mange af hans romaner har da også et historisk indhold. Det gælder

Læs mere

Læringsspørgsmål til de 15 sange. 10. Hvilken del af sangen synes du bedst om eller mindst om? Hvorfor?

Læringsspørgsmål til de 15 sange. 10. Hvilken del af sangen synes du bedst om eller mindst om? Hvorfor? Læringsspørgsmål til de 15 sange Askepot 1. Hvorfor er det figuren Askepot, der er hovedperson? 2. Hvad er Askepots drøm? 3. Hvad er Askepots virkelighed? 4. Hvad vil Shu- Bi- Dua gerne fortælle med denne

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 Kære alle, Med disse smukke blomstrende grene plukket af Lena Løbner - vil jeg ønske jer en god maj måned. Så kan jeg fortælle jer, at jeg er blevet

Læs mere

Generalforsamling den 24.01.09

Generalforsamling den 24.01.09 Til mødet var mødt Til mødet var mødt 15 personer. Valg af dirigent Steven Poulsen blev valgt som dirigent. Valg af referent Josefine Ludvigsen blev valgt som referent. Formandens/Bestyrelsens beretning

Læs mere

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Medl.nr. IDNr / Par Nr «Navn» «Kontat» «Gade og nr#» «Postnr#» «BY» Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Til kalenderen: 07.02.16 kl. 14-16:30 Besøg af Visens Venner i Køge i bibliotekssalen

Læs mere

Alssund Y s Men s Club

Alssund Y s Men s Club Alssund Y s Men s Club Årgang 2015 2016 Udgivelsesdag den 14. oktober nummer: 4 Redaktør Inger-Lise Hansen E-mail: inger-lise@ilos.dk Jeg vil gerne modtage indlæg til bladet Hvornår var det nu det var?

Læs mere

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Side 1/5 Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Før selve referatet

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

Ollerup den 30. august 2012. Nyhedsbrev nr. 1 skoleåret 2012/13. Kære forældre til elever på Ollerup Efterskole

Ollerup den 30. august 2012. Nyhedsbrev nr. 1 skoleåret 2012/13. Kære forældre til elever på Ollerup Efterskole Ollerup den 30. august 2012 Nyhedsbrev nr. 1 skoleåret 2012/13 Kære forældre til elever på Ollerup Efterskole Her følger det første af en række nyhedsbreve med nyheder om livet på Ollerup Efterskole. For

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 23. januar 2015 Fredagsbrev nr. 808 Næste uge: 26. januar 26.januar 29.januar 30.januar 31.januar Projektuge 6-7.kl. (hele ugen) Thomas Fri Musikaften kl.18.00-19.30 Tandpleje

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 80 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere 1

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Canadian American Friendship Society of Denmark Møde Generalforsamling Dato 26. marts 2009 Sted Deltagere HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 30 fremmødte, heraf 18 stemmeberettigede

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Jubilæum. Bestyrelsen. November 2011 28. ÅRGANG NR.2. Efter generalforsamlingen har bestyrelsen konstitueret sig, så bestyrelsen ser sådan ud:

Jubilæum. Bestyrelsen. November 2011 28. ÅRGANG NR.2. Efter generalforsamlingen har bestyrelsen konstitueret sig, så bestyrelsen ser sådan ud: Bestyrelsen. Efter generalforsamlingen har bestyrelsen konstitueret sig, så bestyrelsen ser sådan ud: Formand: Anni Juhl Jørgensen Tlf. 97855589 21224575 Mail: ajj-7600@webspeed.dk Næstformand: Kirsten

Læs mere

H E L E E Nr. 6 juli 2015

H E L E E Nr. 6 juli 2015 HELE E Nr. 6 juli 2015 HELENENYT Nr. 6 (juli årgang 26) Bostedet Helenes Minde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 29347195 Eller 39105651 mgr@ok-fonden.dk Layout &

Læs mere

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG 6 Så gik den første halvdel af sæsonen, og det er blevet til flere nederlag end sejre, men en stigende formkurve fortæller os, at vi i efteråret helt sikkert vil

Læs mere

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00 Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 9.00, bemærk starttidspunkt. Dagsorden*

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Proces med DR Radiosymfoniorkestret 2008

Proces med DR Radiosymfoniorkestret 2008 Proces med DR Radiosymfoniorkestret 2008 DR Radiosymfoniorkestret Du skal til koncert med DR Radiosymfoniorkestret. Det er et stort symfoniorkester, som består af ca. 70 musikere. I et symfoniorkester

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Referat fra Dalyfos generalforsamling den 14. april 2013 på Severin kursuscenter i Middelfart

Referat fra Dalyfos generalforsamling den 14. april 2013 på Severin kursuscenter i Middelfart Referat fra Dalyfos generalforsamling den 14. april 2013 på Severin kursuscenter i Middelfart Formanden Lise Petersen bød velkommen til årets generalforsamling. Valg af dirigent: Lise foreslog på bestyrelsens

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2016. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2016. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2016 Læs inde i bladet: INVITATION TIL GENERALFORSAMLING SØREDNING I SVERIGE OG DANMARK ÅRETS ARRANGEMENTER 1 SØRUP HAVNS BÅDELAV Lindevej

Læs mere

Brande Badminton Club. HUSK indbetaling af kontingent før d. 19/8-2010, hvis banen fra sidste år skal beholdes. Se yderligere inde i bladet.

Brande Badminton Club. HUSK indbetaling af kontingent før d. 19/8-2010, hvis banen fra sidste år skal beholdes. Se yderligere inde i bladet. Brande Badminton Club August 2010 - Nummer 1-28. årgang FORÆLDREbadminton Som noget nyt tilbyder BBC ungdom i år, at ungdomsspillerne kan tage deres forældre med ned og spille ganske gratis. Her er der

Læs mere

Flot hæder til Gunnar Lund

Flot hæder til Gunnar Lund Garder 4NR. 2004 OKT KVARTAL NytGarderforeningen for Fredericia og Omegn Flot hæder til Gunnar Lund På repræsentantskabsmødet i Kolding fik Gunnar overrakt De Danske Garderforeningern s Hæderstegn. Tillykke

Læs mere

GENERALFORSAMLING. De bedste hilsner og på gensyn. Merete Behrndt Stoltz Formand for Garderhøjfortets venner Telefon 26164576 kbhloppe@post.tele.

GENERALFORSAMLING. De bedste hilsner og på gensyn. Merete Behrndt Stoltz Formand for Garderhøjfortets venner Telefon 26164576 kbhloppe@post.tele. GENERALFORSAMLING Tiden for årets generalforsamling nærmer sig og på grund af Påsken og andre helligdage, bliver Generalforsamlingen afholdt sent i år. Vi har valgt søndag den 19. april. Jeg skal opfordre

Læs mere

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj www. blistrup-graested-folkedansere.dk Marts 2015 Nr. 1 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Referat fra generalforsamling side 2 Bestyrelse og udvalg side 3 Sæsonprogram forår/sommer 2015 side

Læs mere

Nytårstraveturen. I år blev vi sendt op forbi området hvor bygningen af det nye museum

Nytårstraveturen. I år blev vi sendt op forbi området hvor bygningen af det nye museum LØBESEDLEN BMI Motion Januar 2011 Nytårstraveturen Den 31. december kl. 12 er endnu et tidspunkt der for rigtig mange BMI-motionister står fast indgraveret i kalenderen. Her foretages den årlige travetur

Læs mere

KONCERT OMVISNING VIN & SNACKS

KONCERT OMVISNING VIN & SNACKS MEDLEMSBLADET KONCERT OMVISNING VIN & SNACKS Musikeren og komponisten Louise Eckardt Jensen beskrives som en af de nyskabende kunstnere inden for eksperimentel musik. Hun bryder gerne normer og modsætter

Læs mere