RENAULT TWIZY RENAULT TWIZY DRIVE THE CHANGE

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "RENAULT TWIZY RENAULT TWIZY DRIVE THE CHANGE"

Transkript

1 RENAULT TWIZY RENAULT TWIZY DRIVE THE CHANGE

2 SJOVT, DESIGN, RENAULT TWIZY 100% ELETRISK. FRI, ÅBEN OG FRISK TWIZY TAGER DIG MED.

3 RENAULT TWIZY, TIDERNE SKIFTER... Du behøver ikke længere vente på fremtiden. Twizy genopfinder dit byliv allerede i dag.twizy har to pladser, er beskyttende og komfortabel, elektrisk, åben,energisk, sjov og fræk. Twizy lancerer den elektriske revolution i et helt nytænkt design. Med Twizy får du energien til atrulle.

4 RENAULT TWIZY ER DET NOGET FOR DIG?

5

6 DU KAN GODT LIDE AT KOMME VIDERE... OPEN-MINDED Med Twizy bruger du byen på en anden måde. Du nemt komme rundt og men du skiller dig ud på gaden, derude, hvor det sker. Og fordi Twizy er åben kan du stadig følge med. Twizy tilbyder dig en helt unik køreoplevelse.

7

8 ... DER FINDES ET BYVENLIGT DESIGN TIL DIG Twizy er unik. Og det er ikke bare størrelsen og den elektriske motor, får den til at skille sig ud. Twizy har former, der ikke minder om nogen anden bil. Men opbygningen er sket for at opnå funktionalitet: Når du lukker saksedørene er du stadig i det åbne. Når du skal ud af bilen stiger dørene op, for at give dig mere plads og fleksibilitet i en travl by med trange parkeringspladser. Vil du se himlen er det bare at kikke igennem det gennemsigtige tag*. * Ekstraudstyr.

9

10

11

12 KAN DU GODT LIDE BYEN?

13

14 DU KAN VÆRE ALLE STEDER! KUNSTEN AT SMUTTE RUNDT Med Twizy kan du slippe bekymringen, der ofte plager, inden man kører ud i byen: Hvor skal jeg parkere? Twizy svarer: Hvor som helst. Det kræver ikke meget plads, at parkere Twizy. Og du behøver ikke tage paraplyen med, Twizy skal nok passe på dig. Og skal I to afsted? Det er heller ikke noget problem, med de tæt placerede sæder indbyder Twizy til hygge. Det bliver ikke meget nemmere.

15

16

17 3 TWIZY = EN PLADS Renault Twizy, er med sin størrelse og sin enestående venderadius verdensmester i parkering. Det er slet ikke nødvendigt at køre rundt og rundt i kvarteret for at finde en plads. Der er mulighed for at parkere hvor som helst i byen.

18 VIL DU HAVE EN VEN MED HJEM?

19

20 BESKYTTELSESINSTINKTET Twizy, det er en oplevelse for to, med fire hjul og to sæder, som tager imod dig som en tandem. Ligesom et hvilket som helst moderne og sikkert køretøj, er Twizy udstyret med sikkerhedsseler på begge sæder, som er fastgjort frontalt og i siden. Den helt nye rørkonstruktion, der er udviklet af Renault Sport, og airbag ved førersædet beskytter dig optimalt, i tilfælde af sammenstød. Du kan trygt invitere hvem som helst med.

21 TAG TO AF STED

22

23

24 TRÆK VEJRET, SLAP AF, ER DU KLAR TIL AT TAGE AF STED?

25

26 HURRA FOR BYEN... DYNAMIK I BYEN Den er elektrisk, diskret og lydløs. Med en kompakt størrelse glider du nemmere igennem trafikken. Med de enkelte og dristige idéer samt ti års forskning i renere energi, giver Renault med Twizy mulighed for at bruge, leve og komme rundt i byen på en sjovere og anderledes måde.

27

28 UNDER ALLE FORHOLD At være byboer er at tage del i samfundet. Twizy har den gode energi, der tager hensyn til andre. Der er store forventninger til miljøet, men også en stor bekymring for velvære og sikkerhed. På en gang individualistisk, en del af fællesskabet, og medspiller, så respekterer Twizy også dit behov for nytænkning og nye oplevelser. Med Twizy er byen til at være i.

29 LÆNGE LEVE RESPEKTEN FOR DE ANDRE

30 HVORDAN ER DIT LIV?

31

32 HVORDAN ER DIN RENAULT TWIZY? TWIZY URBAN Twizy urban, byen er det rette element for Twizy: Smidighed, dynamik, sikkerhed. Men især et design, som taler for sig selv. Twizy urban kan individualiseres i alle ender og kanter. Fra det mest sobre til det sjove; med Twizy får livet lidt mere kant. 1 TAGFARVE OG STRIPING PÅ DØRENE UDVENDIG INDIVIDUALISERING Her kan du se, hvordan du sætter dit eget præg på Twizy urban. 1 SORT/UDEN STRIPING (STANDARD) 2 RØD KARROSSERIFARVE BLÅ 3 SIDERAMME 2 4 SIDESPEJLSINDFATNINGER (Standard: matlak, buer i samme farve som karrosseriet, umalede sidespejlsindfatninger.) 3 BLÅ "CARAÏBES" RØD "FILAMENT" SORT "ÉTOILÉ "* HVID "NEIGE "* 5 5 PYNTELISTER OG FÆLGE 4 2 GRÅ (STANDARD) HVID SORT *Metallak. SORT BLÅ RØD

33 Med de mange kombinationsmuligheder skulle der egentlig bruges fl ere hundrede sider til at vise de forskellige udgaver af Twizy. På kan du konfi gurere og visualisere den Twizy, der passer til dig, og mens du venter, så er her et par eksempler.

34 For mere sjov og personligt udssende har Twizy også et sortiment af stickers, der kan give din Twizy mere personlighed, fra light show urban elektro (sort eller hvid) og raffinerede skriftformer i sort og hvid. Bliv set ved at dekorere din Twizy.

35 INDVENDIG INDRETNING Renault Twizy, et helt enestående univers, tilbyder, ligesom udvendigt, en personlig kabine. Sort, rød, blå; du vælger farven. 1 FARVE PÅ BEKLÆDNING OG STRIPING PÅ HANDSKERUMMET RØD SORT/UDEN STRIPING (STANDARD) BLÅ 2 FARVE PÅ SÆDE OG DE ELLIPSEFORMEDE INDLÆG I INSTRUMENTPANEL 2 2 ELLIPSE SORT (STANDARD) SORT SÆDE (STANDARD) HVIDE ELLIPSER HVID SÆDE

36 TECHNIC VERSION TECHNIC SORT FARVER SORT "ÉTOILÉ" * HVID "NEIGE" * Twizy Technic har det nyeste helt ned i de mindste detaljer: Udsmykning på taget og låg til handskerummene, metallak for at give et mere elektrisk look, og sorte alufælge med diamanteffekt. Kabinen er i kontrastfarve, der komplimenterer de hvide sæder. Det smarte forenes med det sjove. VERSION TECHNIC HVID * Metallak. FÆLG TECHNIC

37 OPBEVARINGSPLADS Tag bare af sted, lev med Twizy. Med 60 liters opbevaringsplads har du frie hænder. To handskerum i instrumentbordet kan rumme mere end bare dine handsker: en dåse, solbriller... bagsædet kan drejes, så det kan bruges som aflåselig fralægningsplads. Stropper* holder små genstande på plads. Og til ugens indkøb er der en pose* på 50 liter, der er fastgjort på passagersædet. Sådan er livet, 100% mobilt! *Tilbehør.

38 TEKNOLOGI Skal batterierne lades op?...det er super nemt! Du åbner bare dækslet foran, trækker kablet ud, og Twizy kan kobles til og oplades hjemme, på dit arbejde, en offentlig ladestander via en wallbox... på maks. 3,5 time* er batteriet ladet helt op. Så er du klar til hvad, der måtte ske. Automatgearet sikrer en økonomisk kørsel ved hjælp af el. Ligesom i hele Z.E. programmet viser økonometeret på instrumentbordet dig den rækkevidde, der er tilbage: så ved du altid, hvor du er. Med Twizy er der energi overalt og naturligvis i de standere, der er opsat i din by. * Temperaturer tæt på 0 c eller minusgrader øger opladningstiden og reducerer rækkevidden. Meget høje frostgrader begrænser mængden af den energi, der føres ind i batteriet, og derved rækkevidden. Vi anbefaler at prioritere ladesteder og længerevarende standsning, som garanterer en positiv temperatur. Batteri Vekselretter Lader Reduktionsgear Motor Transmissionsaksel Hvordan går det? Når Twizy er opladet, bruger den 2000 watt, ligesom et strygejern. Laderen omformer netstrømmen til oplagret energi i batteriet, som har en kapacitet på 6,1 kwh. Når Twizy kører, forsyner batteriet motoren gennem vekselretteren, som omdanner den oplagrede energi til nytteenergi (eller trefaset, for de teknisk interesserede). Jo mere strøm motoren får, jo mere yder den. Den strøm, der modtages af motorens faste del, statoren, sendes videre til rotoren, som via reduktionsgearet trækker baghjulene på Twizy. Sådan bliver du drevet frem mod nye eventyr!

39 KOMFORT Der er ingen grund til misundelse, når du først sidder i Twizy: To personer, samme gæstfri komfort til alle. Nogle vil gerne sidde åbent, med vind i håret og fri adgang til elmenterne, andre vil gerne være omkapslet af bilen. Derfor tilbyder Twizy også vinduer og isoleringssider som ekstraudstyr. Hvis man gerne vil være tættere på elementerne, men slipper for regn i håret, er det muligt at udstyre Twizy med et gennemsigtigt tag. Som et praktisk stykke ekstraudstyr er det muligt at tilføje et bluetooth -sæt til Twizy. Så kan der ringes og høres musik trådløst fra telefonen. Sættet inkluderer en LCD-skærm for hurtigt overblik over, hvad der sker på telefonen.

40 SIKKERHED Twizy giver dig også beskyttelse. Det chassiets rørkonfi guration som er udviklet af Renault Sport, beskytter dig mod stød, og de 4 skivebremser giver dig aktiv sikkerhed. En venderadius, som ligger ud over det sædvanligt, gør Twizy til et køretøj, som ikke bare er sjovt, men også har en fantastisk reaktionsevne. Med hensyn til den passive sikkerhed, er det helt nyt, at der på en så manøvredygtig bil er 4-punkts sele og airbag til føreren. Det er også muligt at ekstraudstyre Twizy med bakradar: det sikreste hjælpemiddel til at kunne parkere på et lommetørklæde uden at støde ind i noget. Man føler dig bedre tilpas i byen, når man føler sig sikker.

41 TEKNISKE DATA TWIZY TVV Homologationstype ACVYB0 Administrativ ydelse afhængig af land Emissionsetiket Nul emission: 100% elektrisk Antal pladser 2 MOTOR Motortype 3cg elektrisk asynkront Ydelse kw CEE (hk) 13 (17) Max drejningsmoment nm CEE (m.kg) 57 Omdrejningstal maks. drejningsmoment (o/min) fra 0 til o/min Brændstof strøm GEARKASSE Manuel - automatisk automatisk Type reduktionsgear Udvekslingsforhold 01:09,2 Antal fremadgående gear 1 YDELSER Max hastighed (km/t) m D.A. (s) 6, km/h (s) 6, km/h (s) 8,1 FORBRUG CO 2 (g/km) 0 Rækkevidde ECE-15 (km)* 100 Wh/km 63 STYRETØJ Servo direkte tandstangsstyring Vendediameter mellem fortove (m) 6,8 Antal ratdrejninger 2,8 HJULOPHÆNG Type ophæng foran Pseudo-Mc Pherson - kombineret fjeder / støddæmper / stødabsorber Type ophæng bag Pseudo-Mc Pherson - kombineret fjeder / støddæmper / stødabsorber Ø krængningsstabilisator for / bag (mm) for og bag: diameter 23 mm HJUL OG DÆK Fælg (") 4" Dimensioner dæk foran continental ecocontact 125 / 80 r13 Dimensioner dæk bag continental ecocontact 145 / 80 r13 BREMSER Bremsesystem enkelt kredsløb Foran: kompakte skiver (D), ventileret skive (DV) Ø (mm) DP 214 mm Bag: tromle (T), kompakt skive (DP), ventileret skive (DV) Ø (mm) DP 204 mm AERODYNAMIK OG KAPACITET Scx / cx 0,64 Energikapacitet (kwh) 6,1 VÆGT (kg) Ubelastet køreklar (uden batteri) 474 (375) Ubelastet, køreklar på forreste del 206 Ubelastet, køreklar, på bageste del 268 Kørende totalvægt (MTr) 690 Nyttelast (cu) 115 Maks anhængervægt med bremser 0 Maks anhængervægt uden bremser 0 * Rækkevidde målt og certificeret af l utac af bilen i cyklus ECE-15 er på 100 km for renault Twizy. Som brændstofforbruget i en termisk bil, under reel kørsel, er rækkevidden for renault Twizy påvirket af forskellige variabler, som selv i hovedsagen afhænger af føreren af bilen. Hvoraf hastigheden, jævnheden af de benyttede veje samt kørestilen er de væsentligste. Således kan man for eksempel generelt køre ca. 80 km ved at benytte øko-kørsel og ca. 50 km under anskelige køreforhold. Dette er grunden til at vi giver dig mulighed for at styre bilens rækkevidde takken være den nye instrumentering og især økonometeret, som angiver det øjeblikkelige energiforbrug. For at optimere din handlingsradius, genindvinding af den energi, der skabes ved deceleration og begrænse anvendelsen af energiforbrugende ekstraudstyr (afdugning af vindspejl, lygter). Temperaturer tæt på 0 C eller minusgrader øger opladningstiden og reducerer rækkevidden. Meget høje frostgrader begrænser mængden af den energi, der føres ind i batteriet, og derved rækkevidden. Vi anbefaler at prioritere ladesteder og længerevarende standsning, som garanterer en positiv temperatur.

42 STANDARD- OG EKSTRAUDSTYR Twizy Urban Technic SIKKERHED Aktiv sikkerhed 4 Skivebremser Z.E. Stemme: en blid advarsel til fodgængere med manuel aktivering Passiv sikkerhed Airbog ved førersæde 4-Punkt sikkerhedssele foran 3-Punkts-rullesele bag Anti-dyk-forsæde Bagsæde med højdestilling til børn over 15 kg Fastgørelse af genstande Kodet, elektronisk startspærre Låsbar ratstamme Parkeringsbremse, der låser, når tændingen slås fra Tyverialarm Ratlås A A KØRSEL Automatisk gearkasse med reduktionsgear Opladning af batteri, når speederen slippes (regenerativ bremsning) Direkte tandstangsstyring Parkeringshjælp A A Sommerdæk på forhjul, Continental ecocontact 125/80 R13 65M Sommerdæk på baghjul, Continental ecocontact 145/80 R13 75M Vinterdæk foran contiwintercontact 125/80 R13 65T A A Vinterdæk bag contiwintercontact 145/80 R13 75T A A Punkteringsspray A A Vinduesvisker med interval og sprinkler Afdugning af vindspejl INDIVIDUALISERING Indvendigt Måtte med forstærkning under fødderne hos fører og passager Sort sædeskål og sorte, ellipseformede instrumentbord - Hvid sædeskål og ellipseformee felter på instrumentbord Sort indtræk - Sort indtræk og striping på handskerum, kulfiber - Sort indtræk og striping på beklædninger, blå eller rød - Udvendigt Forkromet renault logo for og bag i blålig farve Pyntelister snowflake, grå - Pyntelister snowflake, hvide eller sorte - Aluminiumsfælge, diamanteffekt, altica sort Aluminiumsfælge, diamanteffekt, alti blå eller røde* - Alu-fælge, diamanteffekt, altica grønne A - Sorte sidespejle Sidespejle, målet blå, rødt, hvid eller sort* Tonet tag (ikke kompatibelt med transparent tag) + striping på døre (hvis option) rødt eller blåt* - Metallak 2-Farvet lakering (paneler/karroserie)* KOMFORT Vindafvisere foran Saksedør, hvor åbningen styres af balancefjedre. Nederste del af døren er transparent. Kit vinduer: på den øverste del af døren kan lukkeanordningen tages af A A Beklædning, fører- og passagersæde A A Stænkskærme foran A A Forsæde Dybdeindstilleligt forsæde med integreret nakkestøtte Håndtag til indstilling af forsæde, som kan betjenes fra bagsædet Ryg på forsæde med plads til bagsædepassagerens ben Bagsæde Nakkestøtte integreret i bagpladen Fralægningsplads Handskerum i venstre side af instrumentbordet, 3,5 liter Låsbart handskerum i højre side af instrumentbordet, 5 liter Fralægningsplads bag bagsædets ryglæn, vendbar bund, 55 liter, aflåselig Ophæng til taske bag, 50 l A A

43 Twizy Urban Technic Andet Stik 12 V - 65 W i venstre handskerum Transparent, anti-uv-behandlet tag KOMMUNIKATION Audio-udstyr til nomadeudstyr (forbindelse via bluetooth eller apple-stik, jack, USB) med 2 højttalere, styreskærm på vinduessprosse foran til venstre, fjernstyring og mikrofon til musik og udstyr til håndfri telefon A A Fastgørelsesanordning på instrumentbord til mobil kommunikation A A SÆRLIGT UDSTYR TIL Z.E. Instrumentbord Z.E. Ekstraudstyr: visning på skærm af batteriets ladestand (i %) Kontakt: visning på skærm af øjeblikkelig hastighed og gear Computer i instrumentbord Z.E. : Resterende rækkevidde, kilometertæller, øko-point Ur Økonometer Lydalarm, hvis lygterne ikke er slukket og hvis bilen står i bakgear Dobbelt alarm for område, forbeholdt batteriet (12 sidste % plus seneste km) Opladning Spiralkabel 3 m foran med udtrækssikring og med almindeligt strømstik (typ II offentligt stik) MÅL P Q H1 H K C A D B E G F FRALÆGNINGSPLADS (cm 3 ) Bagagerumsvolumen 31 Venstre sidelomme 3.5 Højre sidelomme 5 I SIDEN (mm) C Overhæng for 313 A Akselafstand D Overhæng bag 339 B Udvendig totallængde E Sporvidde for I SIDEN (mm) F Sporvidde bag G Bredde på forreste skærm Bredde på bageste skærm Udvendig totalbredde med sidespejle / med døre / H Højde, ubelastet 1454 H1 Højde, ubelastet med åbne døre min. / maks / K Frihøjde, belastet 120 I Indstillingslængde forsæde 200 P Afstand fra hofte til tag på førersæde 908 Q Afstand fra hofte til tag på bagsæde 843 OPLYSNINGER OM GENANVENDELSE AF BATTERIET I DEN ELEKTRISKE BIL $ Batteriet i denne el-bil fra Renault er et genanvendeligt lithium-ion batteri. $ Prøv ikke på selv at afmontere batteriet, så du undgår enhver risiko for stød, tilskadekomst eller forbrænding. Kun en specialist fra "Z.E." kan gøre dette. $ Udskiftning af batteriet sker ifølge de betingelser, der er angivet af din batterileverandør. Kontakt din Renault "Z.E." forhandler. For yderligere oplysninger beder vi dig kontakte: afdelingens adresse og telefon. I visse lande, kan det firhjulede understel være underlagt en særlig lovgivning i forhold til konventionelle biler. denne lovgivning kan have indflydelse på den type kørekort, der kræves for at køre Renault Twizy og hvorvidt den må benyttes på visse typer vej. Kontakt din forhandler for nærmere oplysninger.

44 Z.E. BOX TRÆD TRYGT IND I DET ELEKTRISKE UNIVERS MED Z.E. BOX. PAKKETILBUD MED YDELSER I FORBINDELSE MED KØB AF ELBIL. Z.E. BIL Oplev ny køreglæde! Se alle Renault Z.E.-seriens fordele: køretøjer, som er 100 % eldrevne, 100 % intelligente og giver 100 % køreglæde med 0 % emission*. Vælg den model, der passer bedst til dig, og indret den efter din personlige smag med vores udstyr og tilbehør. Z.E. BATTERI Vælg den lejeløsning, som passer dig bedst... Alt efter årligt kilometertal og ønsket abonnementsperiode. Når du har lejekontrakt på batteriet, er du altid sikker på at have et batteri, som er i perfekt driftstilstand og har tilstrækkelig ladekapacitet, mindst 75 % af den oprindelige kapacitet. Z.E. OPLADNING Nem opladning med de forskellige opladningssystemer, der tilbydes. Vi sætter dig i forbindelse med en godkendt Z.E. Ready samarbejdspartner, som sørger for, at dit hjemmeopladningsstik bliver installeret af en fagmand. Z.E. SERVICE Vælg totaldækning. Døgnassistance alle ugens dage ved driftsstop og uheld, mobilitetsløsninger til længere ture, udvidet garanti og vedligeholdelseskontrakter, kort sagt en lang række serviceydelser, som gør livet lettere med en elbil. *Under kørsel, bortset fra sliddele.

45 RENAULT Z.E.-ORGANISATIONENS ENGAGEMENT $ Du vil opleve elbilen og RENAULT Z.E.-teknologien under reelle forhold: $ Du får tilbudt en række specifi kke serviceydelser for elbiler: - leje af et altid driftsklart batteri afhængig af dine behov - døgnassistance ved uheld og driftsstop alle ugens dage - My Z.E. Connect tjenester $ Hvis du skal have installeret et hjemmeopladningsstik, sætter vi dig i forbindelse med en godkendt Z.E. Ready fagmand. $ Du får garanti på: - køretøjet: i 2 år / ubegrænset kilometertal eller 3 år / km (afhængig af markedsføringsland) - den elektriske drivlinje: i 5 år / km (Fluence Z.E., Kangoo Z.E., ZOE) og 3 år / ubegrænset kilometertal (Twizy). $ Du er sikker på, at alle arbejder bliver udført af teknikere, som er specialuddannet i Renault Z.E.-serien $ Genvinding af udtjente batterier bliver varetaget af et netværk af autoriserede virksomheder. RENAULT: kontakt vores RENAULT Z.E.-konsulenter hos forhandleren eller vores Kundeservice på eller via mail på

46 RENAULT TWIZY (www.renault.dk) CRÉDITS PHOTO : R. RICHTER, S. AGNETTI, S. GOMEZ / HKCORP. CITATIONS : MUR VÉGÉTAL PATRICK BLANC, FORUM DU BLANC-MESNIL. PRINTED IN EC AX 09 DK JUNI 2013 RENAULT DANMARK - en filial af RENAULT NORDIC AB. Herstedøstervej 27-29, 2620 albertslundren Vi har bestræbt os på at gøre oplysningerne i brochuren så nøjagtige og opdaterede som muligt. renault forbeholder sig dog ret til, som et led i vores løbende optimeringer af modelprogrammet at foretage ændringer på modellerne uden varsel, herunder egenskaber, specifikationer, udstyr og tilbehør. Brochuren kan være uaktuel eller unøjagtig på ogle områder, da egenskaber, udstyr, specifikationer og tilbehør kan være ændret efter udgivelsesdato, og derfor kan afvige fra beskrivelserne. Kontakt din renault forhandler før køb for at sikre, at egenskaber, udstyr specifikationer og tilbehør på det bestilte køretøj svarer til dine forventninger. ifølge lov om ophavsret er kopiering af hele eller dele af denne publikation ikke tilladt uden forudgående skriftlig tilladelse fra RENAULT.

Nissan e-nv200 Varebil

Nissan e-nv200 Varebil Nissan e-nv200 Varebil Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver Prisliste Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. moms 25% moms kr. Vejl. udsalgspris inkl. moms og reg. afg. kr.

Læs mere

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING ALTEA Tekniske specifikationer ENJOYNEERING Udstyr SIKKERHED Elektromekanisk servostyring 6 airbags (2 for, 2 side- samt 2 gardinairbags) Højdejusterbare sikkerhedsseler foran med strammere 3 punktseler

Læs mere

NUL CO 2 -UDLEDNING I NÆRMILJØET NUL FORURENENDE PARTIKLER NUL MOTORSTØJ

NUL CO 2 -UDLEDNING I NÆRMILJØET NUL FORURENENDE PARTIKLER NUL MOTORSTØJ CITROËN C-ZERO AIRDREAM Betegnelsen CITROËN Airdream omfatter de mest miljøvenlige teknologier udviklet af Citroën: Mikrohybrid teknologi e-hdi, fuldhybrid teknologi HYbrid4 og fuldt elektriske biler.

Læs mere

SEAT IBIZA. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

SEAT IBIZA. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY SEAT IBIZA Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY UDSTYR Ibiza IBIZA Reference Style CUPRA SIKKERHED XDS (Kun for motorer under 100HK) ABS + ESC + EBD + EBA Dæktryksovervågning 3 tre-punktsseler,

Læs mere

RENAULT MASTER PASSENGER

RENAULT MASTER PASSENGER RENAULT MASTER PASSENGER Kombi, Bus & Trabus Priser & Udstyr MASTER PASSENGER Prisliste gældende fra 1.1.2017 M aster Kombi kort Km/l CO 2 g/km Model Størrelse Motor Gearkasse Energiklasse Grøn halvårlig

Læs mere

Tekniske specifikationer

Tekniske specifikationer Ny DUCATO euro 5 Varebil Tekniske specifikationer Tekniske specifikationer Ny Ducato Euro 5 kassevogn og chassis Motor Antal cylindre, placering Slagvolumen (cm 3 ) 1956 Kompressionsforhold 16,5:1 115

Læs mere

Side 1 af 6 1.8 TX - 7 sæder Af FDM Opdateret den 13/7/13 kl 17:17 af FDM Toyota Verso 1.8 TX - 7 sæder - årgang 2012 til 322.619 kr. Bilen har 5 døre, en motorstørrelse på 1,8 liter og et brændstofforbrug

Læs mere

NT400 CABSTAR 3.5T 145HP SC

NT400 CABSTAR 3.5T 145HP SC NT400 CSTR 3.5T 145HP SC Totalvægt: 3.500 Kg. 145 hk Specifikationer LC M C C G. C. Y H1 Underrun protection bar 140 Foh 109 VT R VD TEGNING OVER ILENS OPYGNING 35.145 35.145 M L MÅL (mm) kselafstand Foh

Læs mere

OPEL Combo 2010 Specifikationer, udstyr & priser 01.10.2010

OPEL Combo 2010 Specifikationer, udstyr & priser 01.10.2010 OPEL Combo 2010 Specifikationer, udstyr & priser 01.10.2010 Standardudstyr Teknik Funktion Komfort Dæk - 185/60 R 88H (QLF) og stålfælge 6J x 15 (PG1) 2 lygter i loftsbeklædning (fortil) Belysning i lastrum

Læs mere

M{ZD{ 5 MAZ5_V6_OCT_2012_202330_Covers.indd 1 21/02/2013 12:53

M{ZD{ 5 MAZ5_V6_OCT_2012_202330_Covers.indd 1 21/02/2013 12:53 M{ZD{ 5 ÅNDEN I HIROSHIMA ER ALDRIG AT GIVE OP, AT STRÆBE EFTER DET YPPERLIGSTE. AT FASTHOLDE EN VI KAN GODT-ATTITUDE. MED EN KOMPAKT, LET MOTOR, ET LET KARROSSERI OG ET FLOT DESIGN, ER VORES MÅL AT SKABE

Læs mere

NY RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE

NY RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE NY RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE INNOVATION DER OPLEVES I DAGLIGDAGEN DYNAMISKE OG ROBUSTE LINJER, ET HELT NYT INDVENDIGT DESIGN, UDSTYR OG MOTORER, SOM BLIVER STADIG MERE EFFEKTIVE: NY TRAFIC ER INNOVATION

Læs mere

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr TRAFIC KASSEVOGN Prisliste gældende fra 1.1.2015 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) * Trafic T27-5,2 m 3 kort Max anhængervægt 2.000 kg. S/S = Motor med

Læs mere

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr MASTER KASSEVOGN m. forhjulstræk Prisliste gældende fra 1.1.2015 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) ** Master Kassevogn T28 kort Totalvægt (kg) Km/l CO2

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO UDSTYR TOLEDO Reference Style SIKKERHED 6 airbags Deaktivering af passagerairbag Selehusker til fører og forsædepassager (optisk og akustisk)

Læs mere

NISSAN e-nv200 COMBI, EVALIA Priser, udstyr og specifikationer

NISSAN e-nv200 COMBI, EVALIA Priser, udstyr og specifikationer NISSAN env200 COMBI, EVALIA Priser, udstyr og specifikationer PRISLISTE Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. Moms* 25% moms kr.* Vejl. udsalgspris inkl. moms og reg. afg. kr.* Grøn ejerafgift

Læs mere

NY BERLINGO CITYVAN. Prisliste og tekniske specifikationer

NY BERLINGO CITYVAN. Prisliste og tekniske specifikationer NY BERLINGO CITYVAN Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. oktober 2015 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR BlueHDi 75 e-hdi 90 BlueHDi 100 BlueHDi 100 BlueHDi 120 S&S S&S ETG6 S&S Cylindervolumen

Læs mere

Personbiler 108 KAMPAGNEMODELLER MODELPROGRAM

Personbiler 108 KAMPAGNEMODELLER MODELPROGRAM Personbiler 108 VARIANT MOTOR HK GEAR KM/L CO 2 BENZIN 5-DØRS More 1.0 e-vti 69 Man. 26,3 88 More+ 1.0 e-vti 69 Man. 26,3 88 Edition 1.0 e-vti 69 Man. 26,3 88 Desire Sky 1.0 e-vti 69 Man. 26,3 88 Kampagnepriser

Læs mere

Tekniske specifikationer Standard- og ekstraudstyr. Alfa 159 og Alfa 159 Sportwagon

Tekniske specifikationer Standard- og ekstraudstyr. Alfa 159 og Alfa 159 Sportwagon Tekniske specifikationer Standard- og ekstraudstyr Alfa 159 og Alfa 159 Sportwagon 159/159 Sportwagon Tekniske specifikationer SPECIFIKATIONER Antal cylindre/ventiler 4/16 1750 TBi Boring x slaglængde

Læs mere

NY RENAULT TWINGO TILBEHØRSSORTIMENT

NY RENAULT TWINGO TILBEHØRSSORTIMENT NY RENAULT TWINGO TILBEHØRSSORTIMENT INDHOLD NY RENAULT TWINGO GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIRES D ORIGINE GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIRES D ORIGINE GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIR ACCESSOIRES D ORIGINE GENUINE

Læs mere

RENAULT KANGOO. Prisliste & Udstyr. Netop nu GRATIS AIRCONDITION på alle Kangoo udgaver

RENAULT KANGOO. Prisliste & Udstyr. Netop nu GRATIS AIRCONDITION på alle Kangoo udgaver RENAULT KANGOO Prisliste & Udstyr Netop nu GRATIS AIRCONDITION på alle Kangoo udgaver KANGOO Prisliste gældende fra 2.5.2016 Model / Størrelser Kangoo L0 (kort) Motor Lasteevne (kg)** Gearkasse Totalvægt

Læs mere

RENAULT KANGOO. Priser & Udstyr

RENAULT KANGOO. Priser & Udstyr RENAULT KANGOO Priser & Udstyr KANGOO Prisliste gældende fra 01.01.2018 Kangoo L1 (lang) Access L1 1.5 dci 75 S/S 5-trin manuel 734 3.0 1 950 23,3 112 1 460 144.464 kr Express L1 1.5 dci 90 S/S 5-trin

Læs mere

NISSAN NV200. Prisliste, udstyr, tekniske data, farver EURO DK-16C-1294

NISSAN NV200. Prisliste, udstyr, tekniske data, farver EURO DK-16C-1294 NISSAN NV200 Prisliste, udstyr, tekniske data, farver EURO6 13.12.2017 13-12-2017 NV200 PRISLISTE Karrosseritype Motor Bagdøre Varerums volume m 3 Transmission Model Totalvægt kg Udsalgspris inkl. Reg.

Læs mere

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt:

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt: Vælg Grande Punto. Denne elegante og moderne bil tilbyder dig ekstraordinær komfort og komplet sikkerhed. Active og MTA ABS med EBD ESP med Hill Holder, ASR/MSR og HBA Front airbags med to-trins system

Læs mere

BEVÆGELSESFRIHED. Du finder en praktisk, aflåselig opbevaringsboks under sædet. Lige til hjelmen eller varer fra indkøb.

BEVÆGELSESFRIHED. Du finder en praktisk, aflåselig opbevaringsboks under sædet. Lige til hjelmen eller varer fra indkøb. BEVÆGELSESFRIHED Denne 3-hjulede scooter byder på et frækt og tidsløst design med fokus på driftsikkerhed, nem vedligehold og mange praktiske detaljer, der sikrer dig en god bevægelsesfrihed uanset om

Læs mere

Nissan e NV200 Combi, Evalia

Nissan e NV200 Combi, Evalia Nissan e NV200 Combi, Evalia Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver DK 20C 588 Prisliste Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. moms 25% moms kr. Vejl. udsalgspris inkl. moms

Læs mere

BEVÆGELSESFRIHED. Du finder en praktisk, aflåselig opbevaringsboks under sædet. Lige til hjelmen eller varer fra indkøb.

BEVÆGELSESFRIHED. Du finder en praktisk, aflåselig opbevaringsboks under sædet. Lige til hjelmen eller varer fra indkøb. MER FRIHED MED PGO! BEVÆGELSESFRIHED Denne 3-hjulede scooter byder på et frækt og tidsløst design med fokus på driftsikkerhed, nem vedligehold og mange praktiske detaljer, der sikrer dig en god bevægelsesfrihed

Læs mere

Ny DUCATO euro 5 VAREBIL TEKNISKE SPECIFIKATIONER

Ny DUCATO euro 5 VAREBIL TEKNISKE SPECIFIKATIONER Ny DUCATO euro 5 VAREBIL TEKNISKE SPECIFIKATIONER Tekniske specifikationer Ny Ducato Euro 5 kassevogn og chassis Motor Antal cylindre, placering Slagvolumen (cm 3 ) 1956 Kompressionsforhold 16,5:1 115

Læs mere

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot 3 1 2 4 4 2 1. Baksensor Praktisk original baksensor specielt konstrueret til Peugeot fire sensorer er monteret i bagkofangeren (kan indfarves). Perfekt

Læs mere

PEUGEOT 108 KAMPAGNEMODELLER

PEUGEOT 108 KAMPAGNEMODELLER MODEL Kampagnepriser er gældende så længe lager haves. PEUGEOT 108 KAMPAGNEMODELLER ACTIVE ALLURE+ DESIRE TOP Benzin Benzin Benzin VEJL. UDSALGSPRIS INKL. LEV. OMK.* 104.990 102.990 119.990 MOTOR 1.0 e-vti

Læs mere

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien Kompaktraktorer Yanmar EF 200 serien Den grønne linje Yanmar TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning Den nye TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning har både større effekt og en særdeles effektiv forbrænding.

Læs mere

RENAULT TRAFIC PASSENGER. Priser & Udstyr

RENAULT TRAFIC PASSENGER. Priser & Udstyr RENAULT TRAFIC PASSENGER Priser & Udstyr TRAFIC PASSENGER Prisliste gældende fra 01.01.2018 Km/l CO 2 g/km Model Størrelse Motor Gearkasse Energiklasse Grøn halvårlig ejerafgift Pris ekskl. moms, ekskl.

Læs mere

OPEL Zafira Classic Specifikationer, udstyr & prisliste 23.01.2012

OPEL Zafira Classic Specifikationer, udstyr & prisliste 23.01.2012 OPEL Zafira Classic Specifikationer, udstyr & prisliste 23.01.2012 Standardudstyr Classic Kode Sikkerhed 3 AY0 Front- og sideairbags foran samt gardinairbags for og bag ECA Fjernbetjent centrallås med

Læs mere

Titan 4 el-scooter Ergonomisk el-scooter. Sammenklappelig og adskillelig model. Nem at transportere.

Titan 4 el-scooter Ergonomisk el-scooter. Sammenklappelig og adskillelig model. Nem at transportere. Titan 4 el-scooter Ergonomisk el-scooter. Sammenklappelig og adskillelig model. Nem at transportere. Let at klappe sammen uden at skulle bøje sig Lav transporthøjde Nem adskillelse, uden brug af værktøj

Læs mere

NT T 150HP SC Roh Udhæng bagest LT Total længde (1) R1 Vendediameter CW Kabine, bredde

NT T 150HP SC Roh Udhæng bagest LT Total længde (1) R1 Vendediameter CW Kabine, bredde NT400 3.5T 150HP SC Totalvægt: 3.500 Kg. 150 hk Specifikationer DK-19B-1051 LC M G. C. Y H1 Underrun protection bar 140 Foh 109 VT R VD TEGNING OVER BILENS OPBYGNING MÅL (mm) M Akselafstand Foh Udhæng

Læs mere

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji.

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji. 1 2 INDHOLDSFORTEGNELSE Brugervejledning Side 3 Brugsanvisning Side 4 Tilpasning af cyklen & tilbehør Side 5 og 6 Det elektriske system Side 7 Fejlmelding Side 8 Periodisk eftersyn af cyklen Side 9 3 BRUGERVEJLEDNING

Læs mere

1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI 105 hk 226.900 20,4 290,- 1,6 TDI 90 hk 232.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI DSG-7 105 hk 262.

1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI 105 hk 226.900 20,4 290,- 1,6 TDI 90 hk 232.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI DSG-7 105 hk 262. PRISLISTE PR. 04. NOVEMBER 2013 Model HK Pris Km/l Halvårlig ejerafgift Essence 1,2 TSI 86 hk 189.900 19,2 560,- Energi mærke 1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- Reference 1,2 TSI 86 hk 211.900 19,2 560,-

Læs mere

- fordi der ER forskel...

- fordi der ER forskel... S C O O T E R A / S - fordi der ER forskel... KARMA 737 VORES MEST SOLGTE MODEL Kr. 19.995,- En el-scooter fra Bek giver dig frihed og livskvalitet - frihed til at komme ud og handle dine dagligvarer samt

Læs mere

NISSAN NV400 Varevogn FWD Forhjulstræk

NISSAN NV400 Varevogn FWD Forhjulstræk NISSAN NV400 Varevogn FWD Forhjulstræk Prisliste NV400 FWD Forhjulstræk PRISLISTE Version Model Motor CO2 g/km Totalvæ gt Transmission Varerums volume m2 Brændstof forbrug km/l* Energi Klasse Gron ejerafgift

Læs mere

TEKNISKE SPECIFIKATIONER

TEKNISKE SPECIFIKATIONER TEKNISKE SPECIFIKATIONER 1.4 16v 95 hk benzin 1.3 MultiJet 90 hk diesel Pack Motor Antal cylindre, placering 4 på række, tværliggende foran 4 på række, tværliggende foran Boring x slaglængde (mm) 72 x

Læs mere

RENAULT MASTER. Priser & Udstyr

RENAULT MASTER. Priser & Udstyr RENAULT MASTER Priser & Udstyr MASTER KASSEVOGN m. forhjulstræk Prisliste gældende fra 01.01.2018 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) * Master Kassevogn T28 kort Totalvægt (kg) Km/l CO2 g/km

Læs mere

Optimale arbejdsbetingelser

Optimale arbejdsbetingelser CITROËN JUMPY Varebil med stil! 06S11 DETAIL????? Den nye Citroën Jumpy udstråler dynamik og styrke. Det understr eges af de stor e beskyttende kofangere, de brede fenderlister, de højt placerede forlygter

Læs mere

PEUGEOT PARTNER TEPEE KAMPAGNEMODELLER

PEUGEOT PARTNER TEPEE KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER MODEL VEJL. UDSALGSPRIS MED NY AFGIFT* MOTOR YDELSE (HK) GEAR BRÆNDSTOFFORBRUG (KM/L) CO2 HALVÅRLIG GRØN EJERAFGIFT (KR) ENERGIKLASSE Kampagnepriser er gældende så længe lager haves. ACTIVE

Læs mere

LEON. Technical Specifications TECHNOLOGY TO ENJOY

LEON. Technical Specifications TECHNOLOGY TO ENJOY LEON Technical Specifications TECHNOLOGY TO ENJOY Leon BENZIN MOTORER 1.2 TSI 86 HP (63 KW) 1.2 TSI 110 HP (81 KW) 1.0 EcoTSI 115 HP (85 KW) Ecomotive DSG Ecomotive 1.4 TSI 125 HP (92 KW) 1.4 EcoTSI 150

Læs mere

Type El. servo El. servo El. servo El. servo El. servo

Type El. servo El. servo El. servo El. servo El. servo Side 1 - pro_cee d pro_cee d TEKNISK DATA Motor 1,4 CVVT 1,6 CVVT 1,6 CRDI 90 1,6 CRDI 115 1,6 CRDI 128 Motortype DOCH benzin DOHC - benzin DOCH Diesel DOHC - diesel DOHC - diesel Slagvolume, ccm 1396

Læs mere

Tjekliste: arbejdsmiljøvurdering før anskaffelse af servicebiler

Tjekliste: arbejdsmiljøvurdering før anskaffelse af servicebiler Tjekliste: arbejdsmiljøvurdering før anskaffelse af servicebiler Eksempelvis kassevogne, små lastbiler, pick-up er, tjenestebiler og personbiler Rekvirer brugsanvisning og læs den Det er lovpligtigt, at

Læs mere

YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR

YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR Specifikationer BRÆNDSTOFØKONOMI Blandet kørsel (km/l) 23,3 20,4 20,4 28,6 30,3 Kuldioxid, CO (g/km) ved blandet kørsel 99 114 114 99 75 EURO-norm EURO 6 W EURO

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY UDSTYR ELEKTRONIK Media System Plus: 6,5" farve touch skærm, USB/AUX-in/SD-kort læser/cd/ipod tilslutning + Bluetooth (telefon og musik streaming + 6 højtalere

Læs mere

NoteCart Tablet TABLET

NoteCart Tablet TABLET NoteCart Tablet TABLET TABLET NoteCart Supreme Tablet 16 NoteCart med plads til 16 Tablets Bemærk Maks str. på tablet 18,5 cm x 35 cm inkl. strømudtag Dansk designet mobilt kabinet til opbevaring af tablets

Læs mere

PEUGEOT 107 TILBEHØR

PEUGEOT 107 TILBEHØR PEUGEOT 107 TILBEHØR UDSTYR DIN 107 MED SMART TILBEHØR VED AT VÆLGE DEN LILLE ØKONOMISKE OG MILJØRIGTIGE 107, HAR DU OGSÅ VALGT DEN MEDFØLGENDE GLÆDE VED AT KØRE I EN KOMPAKT, MANØVREDYGTIG, ELEGANT OG

Læs mere

Ny Generation. Hyundai i10

Ny Generation. Hyundai i10 Ny Generation Hyundai i Lille bil. Store muligheder. Hos Hyundai vil vi hele tiden gøre det bedre. Og vi tror på, at nye tanker skaber nye muligheder. Ny Generation Hyundai i er skabt til at give dig masser

Læs mere

El-scooter katalog Jørn Iversen Rødekro ApS

El-scooter katalog Jørn Iversen Rødekro ApS Jørn Iversen Rødekro ApS Hydevadvej 48 Hydevad 6230 Rødekro Telefon +45 74 66 92 42 Telefax +45 74 66 92 94 iversen@ji.dk www.ji.dk El-scooter katalog Tilbehør En el-scooter fra Jørn Iversen Rødekro ApS

Læs mere

2011 Mere motorcykel for pengene

2011 Mere motorcykel for pengene 2011 Mer ne e e mot g n orcykel for pe RT 125 D Her er en ATV er på to hjul? Har du adgang til en strand eller skov, så er RT 125 D en skæg knallert. En tur på stranden eller gennem Havnegade på en varm

Læs mere

Agility 50. Pris: 9.995 ekskl. levering

Agility 50. Pris: 9.995 ekskl. levering Agility 50 4-takts Pris: 9.995 ekskl. levering Halogenforlygte Klare blinklysglas El- og kickstart Med en stærk 4-taktsmotor, et lavt benzinforbrug og stor driftmæssig stabilitet kombineret med en konkurrencedygtig

Læs mere

Kravspecifikation. vedr. levering af elbiler og plug-in hybridbiler

Kravspecifikation. vedr. levering af elbiler og plug-in hybridbiler Bilag A.1: Kravspecifikation (indgår som bilag 1 til Rammeaftalen) Kravspecifikation vedr. levering af elbiler og plug-in hybridbiler 1 1. Indledning 1.1 Mindstekrav og krav Der sondres mellem to typer

Læs mere

Elbiler i Byen. Byens Netværk 21.02.13 Tekst og foto: Mikkel Egeberg Rasmussen

Elbiler i Byen. Byens Netværk 21.02.13 Tekst og foto: Mikkel Egeberg Rasmussen Elbiler i Byen Byens Netværk 21.02.13 Tekst og foto: Mikkel Egeberg Rasmussen Hvad betyder det for infrastrukturen, når vi får flere elbiler i København? Hvordan kommer det til at ændre vores by? Hvad

Læs mere

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS Kompaktraktorer Yanmar GK serien KompaKter traktor GK Series 16pS - 20pS NYESTE INTEGREREDE DESIGN FOR FREMTIDSORIENTERE : TEKNOLOGI FOR DIG YaNmar traktorer, der er udviklet og konstrueret til tunge opgaver

Læs mere

Buchberg MC Service Alt i tilbehør og reparationer på MC, scootere og knallerter

Buchberg MC Service Alt i tilbehør og reparationer på MC, scootere og knallerter Præsentation af Piaggio Ape 50: Historie og design Sådan bruges en Ape I Danmark Lovgivning Teknisk Data Dimensioner og Funktioner Hvilke modeller leverer vi Historie og design : I slutningen af anden

Læs mere

RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN

RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN PRISLISTE RENAULT MASTER Prisliste gældende fra 1. JANUAR 2014 RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN 1998 KASSEVOGNE Brændstoffor brug Totalvægt (kg) moms, eksl. L1H1 2.3 dci 100hk FAP 6-trin manuel

Læs mere

Kom vidt omkring på en el-scooter

Kom vidt omkring på en el-scooter MERE LIVSKVALITET Kom vidt omkring på en el-scooter At kunne komme nemt og hurtigt rundt i dagligdagen er desværre ikke en selvfølge for alle. Men fordi man ikke længere er så rask til bens, behøver man

Læs mere

Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140. 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030. 1,9 TDI PD 105 hk DSG DPF 224.105 32.419 16,7 4.

Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140. 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030. 1,9 TDI PD 105 hk DSG DPF 224.105 32.419 16,7 4. PRISLISTE PR. 1. januar 2009 Model Motor Pris inkl. moms Moms udgør Km/l Ejerafgift, årlig Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030 1,9 TDI PD 105

Læs mere

C3 Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer

C3 Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer C3 Sportvan Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. februar 2016 Side 2 ud af 5 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR PureTech 68 PureTech 68 PureTech 82 BlueHDi 100 S&S (Euro5) S&S Cylindervolumen

Læs mere

RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN 1998. Energiklasse. T35, L3H3 Forhjulstræk 2.3 dci 150hk FAP 6-trin Quickshift F

RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN 1998. Energiklasse. T35, L3H3 Forhjulstræk 2.3 dci 150hk FAP 6-trin Quickshift F PRISLISTE RENAULT MASTER Prisliste gældende fra 1. JANUAR 2014 RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN 1998 KASSEVOGNE Brændstoffor brug * Pris eksl. moms, eksl. levering T28, L1H1 2.3 dci 100hk FAP

Læs mere

NYE PRISER NY FINANSIERING

NYE PRISER NY FINANSIERING NYE PRISER NY FINANSIERING NYE PRISER OG MASSER AF STÆRKE TILBUD Den nye registreringsafgift har betydet, at Fiat nu har endnu mere attraktive priser. Lige nu kan du endda få masser af stærke lagertilbud,

Læs mere

NISSAN LEAF SHIFT_. Eksteriør Interiør Specifikationer Udskriv Luk

NISSAN LEAF SHIFT_. Eksteriør Interiør Specifikationer Udskriv Luk NISSAN LEAF SHIFT_ NISSAN LEAF nyt design ny energi Det ultraaerodynamiske design af Nissan LEAF bidrager også til at spare strøm og reducere vindstøjen. Genopladningen af Nissan LEAF er hurtig, ren og

Læs mere

TDX SP2 Ultra Low Maxx

TDX SP2 Ultra Low Maxx Invacare TDX SP2 En revolutionerende og unik el-kørestol. TDX SP2 er en kombination af en centerhjulsdrevet el-kørestole med den bedste stabilitet, sikkerhed og komfort, og nyt sædesystem. Ultra Low Maxx

Læs mere

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr TRAFIC KASSEVOGN Prisliste gældende fra 31.3.2016 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) * Trafic T27-5,2 m 3 kort Max anhængervægt 2.000 kg. S/S = Motor med

Læs mere

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji.

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji. - 1 - Indholdsfortegnelse Brugsanvisning 3 Brugervejledning 4 Før du kører ud på din første tur 4 Din første tur 5 Tilpasning af din cykel 6 Justering af sadel 6 Lås 6 Justering af styr 7 Håndbremse og

Læs mere

Bilag 1. Kravspecifikation. vedr. køb og operationel leasing af elbiler og plug-in hybridbiler

Bilag 1. Kravspecifikation. vedr. køb og operationel leasing af elbiler og plug-in hybridbiler Bilag 1 Kravspecifikation vedr. køb og operationel leasing af elbiler og plug-in hybridbiler 1 1. Kravspecifikationens opbygning Nærværende kravspecifikation er nedenfor opbygget med beskrivelser af behov,

Læs mere

1: Batteriindikator 2: Tændingsnøgle 3: Stik til oplader 4: Kontakt til højt og lavt gear 5: Speeder til fremad kørsel 6: Blink til venstre

1: Batteriindikator 2: Tændingsnøgle 3: Stik til oplader 4: Kontakt til højt og lavt gear 5: Speeder til fremad kørsel 6: Blink til venstre Tillykke med din nye scooter fra Lindebjerg Vi hos Lindebjerg vil gerne sige tak fordi dit valgt faldt på netop et af vores produkter. Vi håber din nye scooter vil leve op til dine forventninger og give

Læs mere

Tilbehørssortiment. Renault TWINGO

Tilbehørssortiment. Renault TWINGO Tilbehørssortiment Renault TWINGO Tilbehørssortiment Renault TWINGO Renault er en af verdens største bilproducenter, og vores udvalg af tilbehør er naturligvis både meget omfattende og i absolut verdensklasse.

Læs mere

STÆRK STABIL SIKKER MINI CROSSER T-MODEL

STÆRK STABIL SIKKER MINI CROSSER T-MODEL MINI CROSSER T-MODEL LIVSKVALITET... Min Mini Crosser har lettet min hverdag, og jeg glædes ved at køre, hvorhen jeg vil. Lige meget hvem man er, så gør Mini Crosseren hverdagen både nemmere og sjovere.

Læs mere

FUSO A Daimler Group Brand DEN NYE CANTER ECO HYBRID. Green light for efficiency

FUSO A Daimler Group Brand DEN NYE CANTER ECO HYBRID. Green light for efficiency FUSO A Daimler Group Brand DEN NYE CANTER ECO HYBRID Green light for efficiency ØKONOMI OG MILJØ BLIVER TO SIDER AF SAMME SAG Høj kvalitet fra Europa og teknologisk innovation fra Japan mødes for at klare

Læs mere

www.chevrolet.dk Chevrolet Danmark Dankor Autoimport A/S Vibe Allé 4 2980 Kokkedal Tlf.: 70 22 13 32 Spark Dk-da 0310 MY10 8.000

www.chevrolet.dk Chevrolet Danmark Dankor Autoimport A/S Vibe Allé 4 2980 Kokkedal Tlf.: 70 22 13 32 Spark Dk-da 0310 MY10 8.000 Spark 04 Introduktion 06 Inspiration 08 design 10 Detaljer 14 Rummelighed 16 Sikkerhed 18 performance 20 Tekniske specifikationer 22 Farver og udstyrsniveau DET HELE STARTER MED Der kan være ekstraudstyr

Læs mere

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji.

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji. Indholdsfortegnelse Brugsanvisning Side 2 Brugervejledning Side 3 Din første tur Side 4 Tilpasning af cyklen Side 4 Justering af sadel Side 5 Justering af ryglæn Side 5 Justering af ryglænets stabilitet

Læs mere

AL 140 AL 240 / AL 340

AL 140 AL 240 / AL 340 AL 140 - Hydrostatisk fremdrift - Differential spærre 45% låsning (begge aksler) - Hurtigskifte (SAE) - Flydestilling på læsser - Let trin-løs tilkobling af hydraulikslanger til ekstern hydraulik - Mulighed

Læs mere

Hurtigbrugsanvisning til Dynomet 6.31 for Windows 7

Hurtigbrugsanvisning til Dynomet 6.31 for Windows 7 Hurtigbrugsanvisning til Dynomet 6.31 for Windows 7 Tilslut usb boksen til en usbport, og start programmet. Efter kort tid står der Boks OK, og en grøn lampe tænder imellem 4 og 5 knap. Effektmåling: Gå

Læs mere

Ford Ranger brugervejledning

Ford Ranger brugervejledning Ford Ranger brugervejledning Model Aldersgrænse Bæreevne Ford Ranger 37-96 måneder 30kg Oversigt over dele Del Antal Del Antal Karosseri 1 Kølerhjelm 1 Lys 4 Forhjul 2 Hjulkapsler 4 Baghjul 2 Forrude 1

Læs mere

Fiat personbiler. Prisoversigt 28. januar 2010

Fiat personbiler. Prisoversigt 28. januar 2010 Fiat personbiler Prisoversigt 28. januar 2010 INDHOLD: fiat panda side 3 fiat 500 Side 4 fiat grande punto side 6 Fiat punto evo side 7 Fiat qubo side 9 fiat bravo side 10 grøn ejerafgift side 11 versioner

Læs mere

Comet PRO side 2-5 Comet ULTRA side 6-7 Comet ALPINE+ side 8-9

Comet PRO side 2-5 Comet ULTRA side 6-7 Comet ALPINE+ side 8-9 Comet PRO side 2-5 Comet ULTRA side 6-7 Comet ALPINE+ side 8-9 Invacare COMET PRO Scooteren for dig, som ønsker masser af komfort og overskud Comet PRO Invacare Comet PRO er for dig, som vil have høj siddekomfort,

Læs mere

Elektrisk golfvogn 1-7

Elektrisk golfvogn 1-7 Elektrisk golfvogn 1-7 Golfvognsskitse 2-7 Opstart Drej koblingen og skub hjulet på aksen indtil Quick Release røret lukker. Vær opmærksom på forskellen på højre og venstre hjul Tryk foldeleddet, løsgør

Læs mere

W/C 453 Ekstraudstyr 17.11.2014

W/C 453 Ekstraudstyr 17.11.2014 Metallak / alm. Farve EDDO Karosseripaneler i midnatsblå metallak 5 760 7 867 EDAO Karosseripaneler i sølv metallak - - 5 760 7 867 EAI Karosseripaneler i titania grå mat - - 7 998 10 925 EDBO Karosseripaneler

Læs mere

DEN NYE MAN TGE. Tekniske data

DEN NYE MAN TGE. Tekniske data DEN NYE MAN TGE. Tekniske data. 01.09.2017 INDHOLD Drivlinje 3 Dimensioner 4 Vægte 10 Dækmærkat 12 Bemærkninger 13 DRIVLINJE. 2.0 l 75 kw 102 HK 2.0 l 90 kw 122 HK 2.0 l 103 kw 140 HK 2.0 l 130 kw 177

Læs mere

RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT MASTER. Chassis Platform chassis. www.renault-trucks.dk

RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT MASTER. Chassis Platform chassis. www.renault-trucks.dk RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT MASTER Chassis Platform chassis www.renault-trucks.dk RENAULT MASTER DEN NYE VAREBIL Begrænset brændstofforbrug, nem at køre, høj anvendelseskomfort, høj produktivitet, alsidig

Læs mere

Introduktion side 3. Før du kører ud på din første tur side 4. Brugervejledning side 5. Justering af sadelhøjde side 7. Justering af kæde side 7

Introduktion side 3. Før du kører ud på din første tur side 4. Brugervejledning side 5. Justering af sadelhøjde side 7. Justering af kæde side 7 Indholdsfortegnelse 1 Introduktion side 3 Før du kører ud på din første tur side 4 Brugervejledning side 5 Justering af sadelhøjde side 7 Justering af kæde side 7 Justering af styrhøjde side 8 Justering

Læs mere

- fordi der ER forskel...

- fordi der ER forskel... S C O O T E R A / S - fordi der ER forskel... KARMA 737 VORES MEST SOLGTE MODEL Kr. 19.995,- En el-scooter fra Bek giver dig frihed og livskvalitet - frihed til at komme ud og handle dine dagligvarer samt

Læs mere

DE SMÅ GLÆDER I LIVET ER ET KÆMPE PLUS

DE SMÅ GLÆDER I LIVET ER ET KÆMPE PLUS 206 + DE SMÅ GLÆDER I LIVET ER ET KÆMPE PLUS Det er de små glæder i hverdagen, der giver livet kulør. Og derfor håber Peugeot at kunne gøre din hverdag endnu mere farverig med den nye 206+. Har du brug

Læs mere

Brugervejledning Fun2Go

Brugervejledning Fun2Go Brugervejledning Fun2Go Jørn Iversen Rødekro ApS Hydevadvej 48 DK-6230 Rødekro Tlf: +45 74 66 92 42 iversen@ji.dk www.ji.dk Indholdsfortegnelse Bemærk Introduktion Tekniske data Inden første cykeltur Tilpasning

Læs mere

Jørn Iversen Rødekro ApS Hydevadvej 48 Hydevad 6230 Rødekro Tlf. 74 66 92 42 Fax 74 66 92 94 www.ji.dk iversen@ji.dk - 1 -

Jørn Iversen Rødekro ApS Hydevadvej 48 Hydevad 6230 Rødekro Tlf. 74 66 92 42 Fax 74 66 92 94 www.ji.dk iversen@ji.dk - 1 - - 1 - Indholdsfortegnelse Brugsanvisning 3 Brugervejledning 4 Før du kører ud på din første tur 4 Din første tur 5 Tilpasning af din cykel 6 Justering af sadel 6 Lås 6 Justering af styr 7 Håndbremse og

Læs mere

KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ

KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ CASCADA ENDELIG EN CABRIOLET TIL DEN DANSKE SOMMER. Skab din egen sommer med Opel Cascada. Her kan du gå

Læs mere

1. En cykel og påhængs eller sidevogn hertil skal være således indrettet og holdes i en sådan stand, at den kan benyttes uden fare eller ulempe.

1. En cykel og påhængs eller sidevogn hertil skal være således indrettet og holdes i en sådan stand, at den kan benyttes uden fare eller ulempe. Bekendtgørelse om cyklers indretning og udstyr m.v.1) I medfør af 50, stk. 2 3, 68, stk. 1 og 2, 69, stk. 2, 70, stk. 3, 83, 84, stk. 1, 85, stk. 1 og 118, stk. 5, 7 og 10, i færdselsloven, jf. lovbekendtgørelse

Læs mere

Honda all Terrain VeHicles HONDA

Honda all Terrain VeHicles HONDA Honda All Terrain Vehicles Honda var først med ATV kørekøjer, i begyndelsen med tre hjul. Senere blev de af sikkerhedsgrunde firehjulede, i Honda terminologi benævnes de TRX og Honda har gennem årene udviklet

Læs mere

Alsidig stabler til dine behov...

Alsidig stabler til dine behov... Alsidig stabler til dine behov... Styrestangsstabler - model PSP 24/7 support Globalt netværk 2 modeller PSP Din UniCarriers stabler fordi ægte revolutioner starter på gulvet PSP 125 og PSP 160 er meget

Læs mere

CLEVER TEMA: Rækkevidde

CLEVER TEMA: Rækkevidde Kære elbilist Nu har du rundet 14 dage i projekt Test-en-elbil. Vi håber, at det har været en god start med gode oplevelser. Test-en-elbil er Europas største elbilprojekt, og den rolle du spiller, er af

Læs mere

JINMA TRAKTOR DK Aps. Ringstedvej 645, 4100 Ringsted, Tlf: 22858444, per@kjulerup.dk. www.jinma-traktor.dk

JINMA TRAKTOR DK Aps. Ringstedvej 645, 4100 Ringsted, Tlf: 22858444, per@kjulerup.dk. www.jinma-traktor.dk JINMA TRAKTOR DK Aps Ringstedvej 645, 4100 Ringsted, Tlf: 22858444, per@kjulerup.dk www.jinma-traktor.dk JINMA Jinma traktorerne udfylder springet mellem havetraktorer og de store landbrugstraktorer.takket

Læs mere

ELCYKLER 2015. BESTILLINGSSIDE: www.medarbejdercyklen.dk/123gh45

ELCYKLER 2015. BESTILLINGSSIDE: www.medarbejdercyklen.dk/123gh45 ELCYKLER 2015 BESTILLINGSSIDE: www.medarbejdercyklen.dk/123gh45 INDHOLDSFORTEGNELSE > VICTORIA ED3 EDITION > VICTORIA BOSCH 300 EDITION ACTIV LINE > CONWAY E-MTB 400 EDITION ACTIV LINE > FUJI AMBIENT 1.3

Læs mere

Den nye Passat - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr Volkswagen Holstebro

Den nye Passat - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr Volkswagen Holstebro Bagagerum Excl. montering Incl. montering Bagagerumsbakke Sort, plastik 3G5061161 Pris kr. 766 Pris kr. 874 Bagagerumsindlæg Sort, plastik bagagerumsindlæg til hele bagagerummet 3G5061160 Pris kr. 479

Læs mere

Alfa Romeo Prisoversigt 12. august 2010

Alfa Romeo Prisoversigt 12. august 2010 Prisoversigt 12. august 2010 PRIVATLEASING MiTo fra 2.495,- kr./md.* ALFA ROMEO PRIVATLEASING PRISLISTE AUGUST 2010 Model 1. gangsydelse Mdl. ydelse Løbetid Km i perioden MiTo 1.3 JTDm 95 hk Distinctive

Læs mere

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE UDEN BAGUDHÆNG

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE UDEN BAGUDHÆNG KUBOTA MINIGRAVEMASKINE UDEN BAGUDHÆNG Ultrakompakt, effektiv og brugervenlig. Øget førersikkerhed. Intet bagudhæng. Kubota motor Kubotas unikke miljøvenlige ETVCSmotor adskiller sig fra andre motorer

Læs mere

dieselmotoren ren nydelse

dieselmotoren ren nydelse dieselmotoren ren nydelse Det tager sin tid at opnå det perfekte. Vi har taget os den tid og skabt noget, som efter sigende er verdens bedste dieselmotor. Vi ønskede, at vores i-ctdi-diesel skulle blive

Læs mere

Hurtigbrugsanvisning til Dynomet 6.66 for Windows 7-10

Hurtigbrugsanvisning til Dynomet 6.66 for Windows 7-10 Hurtigbrugsanvisning til Dynomet 6.66 for Windows 7-10 Tilslut usb boksen til en usbport, og start programmet. Efter kort tid står der Boks OK, og en grøn lampe tænder imellem 3 og 4 knap. Hvis du har

Læs mere