RENAULT TWIZY RENAULT TWIZY DRIVE THE CHANGE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "RENAULT TWIZY RENAULT TWIZY DRIVE THE CHANGE"

Transkript

1 RENAULT TWIZY RENAULT TWIZY DRIVE THE CHANGE

2 SJOVT, DESIGN, RENAULT TWIZY 100% ELETRISK. FRI, ÅBEN OG FRISK TWIZY TAGER DIG MED.

3 RENAULT TWIZY, TIDERNE SKIFTER... Du behøver ikke længere vente på fremtiden. Twizy genopfinder dit byliv allerede i dag.twizy har to pladser, er beskyttende og komfortabel, elektrisk, åben,energisk, sjov og fræk. Twizy lancerer den elektriske revolution i et helt nytænkt design. Med Twizy får du energien til atrulle.

4 RENAULT TWIZY ER DET NOGET FOR DIG?

5

6 DU KAN GODT LIDE AT KOMME VIDERE... OPEN-MINDED Med Twizy bruger du byen på en anden måde. Du nemt komme rundt og men du skiller dig ud på gaden, derude, hvor det sker. Og fordi Twizy er åben kan du stadig følge med. Twizy tilbyder dig en helt unik køreoplevelse.

7

8 ... DER FINDES ET BYVENLIGT DESIGN TIL DIG Twizy er unik. Og det er ikke bare størrelsen og den elektriske motor, får den til at skille sig ud. Twizy har former, der ikke minder om nogen anden bil. Men opbygningen er sket for at opnå funktionalitet: Når du lukker saksedørene er du stadig i det åbne. Når du skal ud af bilen stiger dørene op, for at give dig mere plads og fleksibilitet i en travl by med trange parkeringspladser. Vil du se himlen er det bare at kikke igennem det gennemsigtige tag*. * Ekstraudstyr.

9

10

11

12 KAN DU GODT LIDE BYEN?

13

14 DU KAN VÆRE ALLE STEDER! KUNSTEN AT SMUTTE RUNDT Med Twizy kan du slippe bekymringen, der ofte plager, inden man kører ud i byen: Hvor skal jeg parkere? Twizy svarer: Hvor som helst. Det kræver ikke meget plads, at parkere Twizy. Og du behøver ikke tage paraplyen med, Twizy skal nok passe på dig. Og skal I to afsted? Det er heller ikke noget problem, med de tæt placerede sæder indbyder Twizy til hygge. Det bliver ikke meget nemmere.

15

16

17 3 TWIZY = EN PLADS Renault Twizy, er med sin størrelse og sin enestående venderadius verdensmester i parkering. Det er slet ikke nødvendigt at køre rundt og rundt i kvarteret for at finde en plads. Der er mulighed for at parkere hvor som helst i byen.

18 VIL DU HAVE EN VEN MED HJEM?

19

20 BESKYTTELSESINSTINKTET Twizy, det er en oplevelse for to, med fire hjul og to sæder, som tager imod dig som en tandem. Ligesom et hvilket som helst moderne og sikkert køretøj, er Twizy udstyret med sikkerhedsseler på begge sæder, som er fastgjort frontalt og i siden. Den helt nye rørkonstruktion, der er udviklet af Renault Sport, og airbag ved førersædet beskytter dig optimalt, i tilfælde af sammenstød. Du kan trygt invitere hvem som helst med.

21 TAG TO AF STED

22

23

24 TRÆK VEJRET, SLAP AF, ER DU KLAR TIL AT TAGE AF STED?

25

26 HURRA FOR BYEN... DYNAMIK I BYEN Den er elektrisk, diskret og lydløs. Med en kompakt størrelse glider du nemmere igennem trafikken. Med de enkelte og dristige idéer samt ti års forskning i renere energi, giver Renault med Twizy mulighed for at bruge, leve og komme rundt i byen på en sjovere og anderledes måde.

27

28 UNDER ALLE FORHOLD At være byboer er at tage del i samfundet. Twizy har den gode energi, der tager hensyn til andre. Der er store forventninger til miljøet, men også en stor bekymring for velvære og sikkerhed. På en gang individualistisk, en del af fællesskabet, og medspiller, så respekterer Twizy også dit behov for nytænkning og nye oplevelser. Med Twizy er byen til at være i.

29 LÆNGE LEVE RESPEKTEN FOR DE ANDRE

30 HVORDAN ER DIT LIV?

31

32 HVORDAN ER DIN RENAULT TWIZY? TWIZY URBAN Twizy urban, byen er det rette element for Twizy: Smidighed, dynamik, sikkerhed. Men især et design, som taler for sig selv. Twizy urban kan individualiseres i alle ender og kanter. Fra det mest sobre til det sjove; med Twizy får livet lidt mere kant. 1 TAGFARVE OG STRIPING PÅ DØRENE UDVENDIG INDIVIDUALISERING Her kan du se, hvordan du sætter dit eget præg på Twizy urban. 1 SORT/UDEN STRIPING (STANDARD) 2 RØD KARROSSERIFARVE BLÅ 3 SIDERAMME 2 4 SIDESPEJLSINDFATNINGER (Standard: matlak, buer i samme farve som karrosseriet, umalede sidespejlsindfatninger.) 3 BLÅ "CARAÏBES" RØD "FILAMENT" SORT "ÉTOILÉ "* HVID "NEIGE "* 5 5 PYNTELISTER OG FÆLGE 4 2 GRÅ (STANDARD) HVID SORT *Metallak. SORT BLÅ RØD

33 Med de mange kombinationsmuligheder skulle der egentlig bruges fl ere hundrede sider til at vise de forskellige udgaver af Twizy. På kan du konfi gurere og visualisere den Twizy, der passer til dig, og mens du venter, så er her et par eksempler.

34 For mere sjov og personligt udssende har Twizy også et sortiment af stickers, der kan give din Twizy mere personlighed, fra light show urban elektro (sort eller hvid) og raffinerede skriftformer i sort og hvid. Bliv set ved at dekorere din Twizy.

35 INDVENDIG INDRETNING Renault Twizy, et helt enestående univers, tilbyder, ligesom udvendigt, en personlig kabine. Sort, rød, blå; du vælger farven. 1 FARVE PÅ BEKLÆDNING OG STRIPING PÅ HANDSKERUMMET RØD SORT/UDEN STRIPING (STANDARD) BLÅ 2 FARVE PÅ SÆDE OG DE ELLIPSEFORMEDE INDLÆG I INSTRUMENTPANEL 2 2 ELLIPSE SORT (STANDARD) SORT SÆDE (STANDARD) HVIDE ELLIPSER HVID SÆDE

36 TECHNIC VERSION TECHNIC SORT FARVER SORT "ÉTOILÉ" * HVID "NEIGE" * Twizy Technic har det nyeste helt ned i de mindste detaljer: Udsmykning på taget og låg til handskerummene, metallak for at give et mere elektrisk look, og sorte alufælge med diamanteffekt. Kabinen er i kontrastfarve, der komplimenterer de hvide sæder. Det smarte forenes med det sjove. VERSION TECHNIC HVID * Metallak. FÆLG TECHNIC

37 OPBEVARINGSPLADS Tag bare af sted, lev med Twizy. Med 60 liters opbevaringsplads har du frie hænder. To handskerum i instrumentbordet kan rumme mere end bare dine handsker: en dåse, solbriller... bagsædet kan drejes, så det kan bruges som aflåselig fralægningsplads. Stropper* holder små genstande på plads. Og til ugens indkøb er der en pose* på 50 liter, der er fastgjort på passagersædet. Sådan er livet, 100% mobilt! *Tilbehør.

38 TEKNOLOGI Skal batterierne lades op?...det er super nemt! Du åbner bare dækslet foran, trækker kablet ud, og Twizy kan kobles til og oplades hjemme, på dit arbejde, en offentlig ladestander via en wallbox... på maks. 3,5 time* er batteriet ladet helt op. Så er du klar til hvad, der måtte ske. Automatgearet sikrer en økonomisk kørsel ved hjælp af el. Ligesom i hele Z.E. programmet viser økonometeret på instrumentbordet dig den rækkevidde, der er tilbage: så ved du altid, hvor du er. Med Twizy er der energi overalt og naturligvis i de standere, der er opsat i din by. * Temperaturer tæt på 0 c eller minusgrader øger opladningstiden og reducerer rækkevidden. Meget høje frostgrader begrænser mængden af den energi, der føres ind i batteriet, og derved rækkevidden. Vi anbefaler at prioritere ladesteder og længerevarende standsning, som garanterer en positiv temperatur. Batteri Vekselretter Lader Reduktionsgear Motor Transmissionsaksel Hvordan går det? Når Twizy er opladet, bruger den 2000 watt, ligesom et strygejern. Laderen omformer netstrømmen til oplagret energi i batteriet, som har en kapacitet på 6,1 kwh. Når Twizy kører, forsyner batteriet motoren gennem vekselretteren, som omdanner den oplagrede energi til nytteenergi (eller trefaset, for de teknisk interesserede). Jo mere strøm motoren får, jo mere yder den. Den strøm, der modtages af motorens faste del, statoren, sendes videre til rotoren, som via reduktionsgearet trækker baghjulene på Twizy. Sådan bliver du drevet frem mod nye eventyr!

39 KOMFORT Der er ingen grund til misundelse, når du først sidder i Twizy: To personer, samme gæstfri komfort til alle. Nogle vil gerne sidde åbent, med vind i håret og fri adgang til elmenterne, andre vil gerne være omkapslet af bilen. Derfor tilbyder Twizy også vinduer og isoleringssider som ekstraudstyr. Hvis man gerne vil være tættere på elementerne, men slipper for regn i håret, er det muligt at udstyre Twizy med et gennemsigtigt tag. Som et praktisk stykke ekstraudstyr er det muligt at tilføje et bluetooth -sæt til Twizy. Så kan der ringes og høres musik trådløst fra telefonen. Sættet inkluderer en LCD-skærm for hurtigt overblik over, hvad der sker på telefonen.

40 SIKKERHED Twizy giver dig også beskyttelse. Det chassiets rørkonfi guration som er udviklet af Renault Sport, beskytter dig mod stød, og de 4 skivebremser giver dig aktiv sikkerhed. En venderadius, som ligger ud over det sædvanligt, gør Twizy til et køretøj, som ikke bare er sjovt, men også har en fantastisk reaktionsevne. Med hensyn til den passive sikkerhed, er det helt nyt, at der på en så manøvredygtig bil er 4-punkts sele og airbag til føreren. Det er også muligt at ekstraudstyre Twizy med bakradar: det sikreste hjælpemiddel til at kunne parkere på et lommetørklæde uden at støde ind i noget. Man føler dig bedre tilpas i byen, når man føler sig sikker.

41 TEKNISKE DATA TWIZY TVV Homologationstype ACVYB0 Administrativ ydelse afhængig af land Emissionsetiket Nul emission: 100% elektrisk Antal pladser 2 MOTOR Motortype 3cg elektrisk asynkront Ydelse kw CEE (hk) 13 (17) Max drejningsmoment nm CEE (m.kg) 57 Omdrejningstal maks. drejningsmoment (o/min) fra 0 til o/min Brændstof strøm GEARKASSE Manuel - automatisk automatisk Type reduktionsgear Udvekslingsforhold 01:09,2 Antal fremadgående gear 1 YDELSER Max hastighed (km/t) m D.A. (s) 6, km/h (s) 6, km/h (s) 8,1 FORBRUG CO 2 (g/km) 0 Rækkevidde ECE-15 (km)* 100 Wh/km 63 STYRETØJ Servo direkte tandstangsstyring Vendediameter mellem fortove (m) 6,8 Antal ratdrejninger 2,8 HJULOPHÆNG Type ophæng foran Pseudo-Mc Pherson - kombineret fjeder / støddæmper / stødabsorber Type ophæng bag Pseudo-Mc Pherson - kombineret fjeder / støddæmper / stødabsorber Ø krængningsstabilisator for / bag (mm) for og bag: diameter 23 mm HJUL OG DÆK Fælg (") 4" Dimensioner dæk foran continental ecocontact 125 / 80 r13 Dimensioner dæk bag continental ecocontact 145 / 80 r13 BREMSER Bremsesystem enkelt kredsløb Foran: kompakte skiver (D), ventileret skive (DV) Ø (mm) DP 214 mm Bag: tromle (T), kompakt skive (DP), ventileret skive (DV) Ø (mm) DP 204 mm AERODYNAMIK OG KAPACITET Scx / cx 0,64 Energikapacitet (kwh) 6,1 VÆGT (kg) Ubelastet køreklar (uden batteri) 474 (375) Ubelastet, køreklar på forreste del 206 Ubelastet, køreklar, på bageste del 268 Kørende totalvægt (MTr) 690 Nyttelast (cu) 115 Maks anhængervægt med bremser 0 Maks anhængervægt uden bremser 0 * Rækkevidde målt og certificeret af l utac af bilen i cyklus ECE-15 er på 100 km for renault Twizy. Som brændstofforbruget i en termisk bil, under reel kørsel, er rækkevidden for renault Twizy påvirket af forskellige variabler, som selv i hovedsagen afhænger af føreren af bilen. Hvoraf hastigheden, jævnheden af de benyttede veje samt kørestilen er de væsentligste. Således kan man for eksempel generelt køre ca. 80 km ved at benytte øko-kørsel og ca. 50 km under anskelige køreforhold. Dette er grunden til at vi giver dig mulighed for at styre bilens rækkevidde takken være den nye instrumentering og især økonometeret, som angiver det øjeblikkelige energiforbrug. For at optimere din handlingsradius, genindvinding af den energi, der skabes ved deceleration og begrænse anvendelsen af energiforbrugende ekstraudstyr (afdugning af vindspejl, lygter). Temperaturer tæt på 0 C eller minusgrader øger opladningstiden og reducerer rækkevidden. Meget høje frostgrader begrænser mængden af den energi, der føres ind i batteriet, og derved rækkevidden. Vi anbefaler at prioritere ladesteder og længerevarende standsning, som garanterer en positiv temperatur.

42 STANDARD- OG EKSTRAUDSTYR Twizy Urban Technic SIKKERHED Aktiv sikkerhed 4 Skivebremser Z.E. Stemme: en blid advarsel til fodgængere med manuel aktivering Passiv sikkerhed Airbog ved førersæde 4-Punkt sikkerhedssele foran 3-Punkts-rullesele bag Anti-dyk-forsæde Bagsæde med højdestilling til børn over 15 kg Fastgørelse af genstande Kodet, elektronisk startspærre Låsbar ratstamme Parkeringsbremse, der låser, når tændingen slås fra Tyverialarm Ratlås A A KØRSEL Automatisk gearkasse med reduktionsgear Opladning af batteri, når speederen slippes (regenerativ bremsning) Direkte tandstangsstyring Parkeringshjælp A A Sommerdæk på forhjul, Continental ecocontact 125/80 R13 65M Sommerdæk på baghjul, Continental ecocontact 145/80 R13 75M Vinterdæk foran contiwintercontact 125/80 R13 65T A A Vinterdæk bag contiwintercontact 145/80 R13 75T A A Punkteringsspray A A Vinduesvisker med interval og sprinkler Afdugning af vindspejl INDIVIDUALISERING Indvendigt Måtte med forstærkning under fødderne hos fører og passager Sort sædeskål og sorte, ellipseformede instrumentbord - Hvid sædeskål og ellipseformee felter på instrumentbord Sort indtræk - Sort indtræk og striping på handskerum, kulfiber - Sort indtræk og striping på beklædninger, blå eller rød - Udvendigt Forkromet renault logo for og bag i blålig farve Pyntelister snowflake, grå - Pyntelister snowflake, hvide eller sorte - Aluminiumsfælge, diamanteffekt, altica sort Aluminiumsfælge, diamanteffekt, alti blå eller røde* - Alu-fælge, diamanteffekt, altica grønne A - Sorte sidespejle Sidespejle, målet blå, rødt, hvid eller sort* Tonet tag (ikke kompatibelt med transparent tag) + striping på døre (hvis option) rødt eller blåt* - Metallak 2-Farvet lakering (paneler/karroserie)* KOMFORT Vindafvisere foran Saksedør, hvor åbningen styres af balancefjedre. Nederste del af døren er transparent. Kit vinduer: på den øverste del af døren kan lukkeanordningen tages af A A Beklædning, fører- og passagersæde A A Stænkskærme foran A A Forsæde Dybdeindstilleligt forsæde med integreret nakkestøtte Håndtag til indstilling af forsæde, som kan betjenes fra bagsædet Ryg på forsæde med plads til bagsædepassagerens ben Bagsæde Nakkestøtte integreret i bagpladen Fralægningsplads Handskerum i venstre side af instrumentbordet, 3,5 liter Låsbart handskerum i højre side af instrumentbordet, 5 liter Fralægningsplads bag bagsædets ryglæn, vendbar bund, 55 liter, aflåselig Ophæng til taske bag, 50 l A A

43 Twizy Urban Technic Andet Stik 12 V - 65 W i venstre handskerum Transparent, anti-uv-behandlet tag KOMMUNIKATION Audio-udstyr til nomadeudstyr (forbindelse via bluetooth eller apple-stik, jack, USB) med 2 højttalere, styreskærm på vinduessprosse foran til venstre, fjernstyring og mikrofon til musik og udstyr til håndfri telefon A A Fastgørelsesanordning på instrumentbord til mobil kommunikation A A SÆRLIGT UDSTYR TIL Z.E. Instrumentbord Z.E. Ekstraudstyr: visning på skærm af batteriets ladestand (i %) Kontakt: visning på skærm af øjeblikkelig hastighed og gear Computer i instrumentbord Z.E. : Resterende rækkevidde, kilometertæller, øko-point Ur Økonometer Lydalarm, hvis lygterne ikke er slukket og hvis bilen står i bakgear Dobbelt alarm for område, forbeholdt batteriet (12 sidste % plus seneste km) Opladning Spiralkabel 3 m foran med udtrækssikring og med almindeligt strømstik (typ II offentligt stik) MÅL P Q H1 H K C A D B E G F FRALÆGNINGSPLADS (cm 3 ) Bagagerumsvolumen 31 Venstre sidelomme 3.5 Højre sidelomme 5 I SIDEN (mm) C Overhæng for 313 A Akselafstand D Overhæng bag 339 B Udvendig totallængde E Sporvidde for I SIDEN (mm) F Sporvidde bag G Bredde på forreste skærm Bredde på bageste skærm Udvendig totalbredde med sidespejle / med døre / H Højde, ubelastet 1454 H1 Højde, ubelastet med åbne døre min. / maks / K Frihøjde, belastet 120 I Indstillingslængde forsæde 200 P Afstand fra hofte til tag på førersæde 908 Q Afstand fra hofte til tag på bagsæde 843 OPLYSNINGER OM GENANVENDELSE AF BATTERIET I DEN ELEKTRISKE BIL $ Batteriet i denne el-bil fra Renault er et genanvendeligt lithium-ion batteri. $ Prøv ikke på selv at afmontere batteriet, så du undgår enhver risiko for stød, tilskadekomst eller forbrænding. Kun en specialist fra "Z.E." kan gøre dette. $ Udskiftning af batteriet sker ifølge de betingelser, der er angivet af din batterileverandør. Kontakt din Renault "Z.E." forhandler. For yderligere oplysninger beder vi dig kontakte: afdelingens adresse og telefon. I visse lande, kan det firhjulede understel være underlagt en særlig lovgivning i forhold til konventionelle biler. denne lovgivning kan have indflydelse på den type kørekort, der kræves for at køre Renault Twizy og hvorvidt den må benyttes på visse typer vej. Kontakt din forhandler for nærmere oplysninger.

44 Z.E. BOX TRÆD TRYGT IND I DET ELEKTRISKE UNIVERS MED Z.E. BOX. PAKKETILBUD MED YDELSER I FORBINDELSE MED KØB AF ELBIL. Z.E. BIL Oplev ny køreglæde! Se alle Renault Z.E.-seriens fordele: køretøjer, som er 100 % eldrevne, 100 % intelligente og giver 100 % køreglæde med 0 % emission*. Vælg den model, der passer bedst til dig, og indret den efter din personlige smag med vores udstyr og tilbehør. Z.E. BATTERI Vælg den lejeløsning, som passer dig bedst... Alt efter årligt kilometertal og ønsket abonnementsperiode. Når du har lejekontrakt på batteriet, er du altid sikker på at have et batteri, som er i perfekt driftstilstand og har tilstrækkelig ladekapacitet, mindst 75 % af den oprindelige kapacitet. Z.E. OPLADNING Nem opladning med de forskellige opladningssystemer, der tilbydes. Vi sætter dig i forbindelse med en godkendt Z.E. Ready samarbejdspartner, som sørger for, at dit hjemmeopladningsstik bliver installeret af en fagmand. Z.E. SERVICE Vælg totaldækning. Døgnassistance alle ugens dage ved driftsstop og uheld, mobilitetsløsninger til længere ture, udvidet garanti og vedligeholdelseskontrakter, kort sagt en lang række serviceydelser, som gør livet lettere med en elbil. *Under kørsel, bortset fra sliddele.

45 RENAULT Z.E.-ORGANISATIONENS ENGAGEMENT $ Du vil opleve elbilen og RENAULT Z.E.-teknologien under reelle forhold: $ Du får tilbudt en række specifi kke serviceydelser for elbiler: - leje af et altid driftsklart batteri afhængig af dine behov - døgnassistance ved uheld og driftsstop alle ugens dage - My Z.E. Connect tjenester $ Hvis du skal have installeret et hjemmeopladningsstik, sætter vi dig i forbindelse med en godkendt Z.E. Ready fagmand. $ Du får garanti på: - køretøjet: i 2 år / ubegrænset kilometertal eller 3 år / km (afhængig af markedsføringsland) - den elektriske drivlinje: i 5 år / km (Fluence Z.E., Kangoo Z.E., ZOE) og 3 år / ubegrænset kilometertal (Twizy). $ Du er sikker på, at alle arbejder bliver udført af teknikere, som er specialuddannet i Renault Z.E.-serien $ Genvinding af udtjente batterier bliver varetaget af et netværk af autoriserede virksomheder. RENAULT: kontakt vores RENAULT Z.E.-konsulenter hos forhandleren eller vores Kundeservice på eller via mail på

46 RENAULT TWIZY (www.renault.dk) CRÉDITS PHOTO : R. RICHTER, S. AGNETTI, S. GOMEZ / HKCORP. CITATIONS : MUR VÉGÉTAL PATRICK BLANC, FORUM DU BLANC-MESNIL. PRINTED IN EC AX 09 DK JUNI 2013 RENAULT DANMARK - en filial af RENAULT NORDIC AB. Herstedøstervej 27-29, 2620 albertslundren Vi har bestræbt os på at gøre oplysningerne i brochuren så nøjagtige og opdaterede som muligt. renault forbeholder sig dog ret til, som et led i vores løbende optimeringer af modelprogrammet at foretage ændringer på modellerne uden varsel, herunder egenskaber, specifikationer, udstyr og tilbehør. Brochuren kan være uaktuel eller unøjagtig på ogle områder, da egenskaber, udstyr, specifikationer og tilbehør kan være ændret efter udgivelsesdato, og derfor kan afvige fra beskrivelserne. Kontakt din renault forhandler før køb for at sikre, at egenskaber, udstyr specifikationer og tilbehør på det bestilte køretøj svarer til dine forventninger. ifølge lov om ophavsret er kopiering af hele eller dele af denne publikation ikke tilladt uden forudgående skriftlig tilladelse fra RENAULT.

RENAULT ZOE DRIVE THE CHANGE 100 % ELEKTRISK. ZOE SCANNER Få alt at vide om innovationernei bilen. RENAULT R-LINK Bilens indtræden i online-verdenen

RENAULT ZOE DRIVE THE CHANGE 100 % ELEKTRISK. ZOE SCANNER Få alt at vide om innovationernei bilen. RENAULT R-LINK Bilens indtræden i online-verdenen RENAULT ZOE RENAULT ZOE 100 % ELEKTRISK ZOE SCANNER Få alt at vide om innovationernei bilen RENAULT R-LINK Bilens indtræden i online-verdenen DRIVE THE CHANGE HVAD ER? Navnet og logoet "Renault Z.E."

Læs mere

Din familie er vigtig. Det synes vi også.

Din familie er vigtig. Det synes vi også. Dacia Lodgy Din familie er vigtig. Det synes vi også. Dacia Lodgy MPV lever op til de forventninger, enhver familie har i dag. Den fås med 5 eller 7 lettilgængelige og komfortable pladser og er særdeles

Læs mere

RENAULT SCENIC XMOD DRIVE THE CHANGE. FOKUS Hele Scénic i en Crossover. SCENIC ATTITUDE Spot på Scénic Xmod RENAULT SCENIC XMOD

RENAULT SCENIC XMOD DRIVE THE CHANGE. FOKUS Hele Scénic i en Crossover. SCENIC ATTITUDE Spot på Scénic Xmod RENAULT SCENIC XMOD RENAULT SCENIC XMOD RENAULT SCENIC XMOD FOKUS Hele Scénic i en Crossover SCENIC ATTITUDE Spot på Scénic Xmod DRIVE THE CHANGE SCENIC FØDT PÅ NY Fødsel og genfødsel. Et ikons renæssance, som siden 1996

Læs mere

renault clio SPORT TOURER drive the change

renault clio SPORT TOURER drive the change NY renault clio SPORT TOURER drive the change PASSIONENS ANATOMI NY RENAULT CLIO SPORT TOURER VIRKER FORFØRENDE MED SIN STÆRKE PERSONLIGHED. DE SENSUELLE KURVER, DEN UDTRYKSFULDE FRONT OG DE MUSKULØSE

Læs mere

RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE. Og din forretning accelererer NY RENAULT TRAFIC

RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE. Og din forretning accelererer NY RENAULT TRAFIC NY RENAULT TRAFIC NY RENAULT TRAFIC RENAULT TRAFIC Og din forretning accelererer DRIVE THE CHANGE NY RENAULT TRAFIC Design og Teknologi s. 04 En bil, der er på din side s. 08 Motor og livet ombord udsat

Læs mere

En stor stationcar. klar til alt, hvad livet byder på.

En stor stationcar. klar til alt, hvad livet byder på. Nye Dacia Logan MCV En stor stationcar klar til alt, hvad livet byder på. Nyt design med moderne linjer, rummelig kabine og en robust følelse. Den nye Logan MCV har alt! Vores behov ændrer sig alt efter,

Læs mere

En stor stationcar klar til alt, hvad livet byder på.

En stor stationcar klar til alt, hvad livet byder på. Nye Dacia Logan MCV En stor stationcar klar til alt, hvad livet byder på. Nyt design med moderne linjer, rummelig kabine og en robust følelse. Den nye Logan MCV har alt! Vores behov ændrer sig alt efter,

Læs mere

NY RENAULT MEGANE R.S. 265 NY RENAULT MEGANE R.S. 265. Design og teknologi. Motorer og komfort DRIVE THE CHANGE

NY RENAULT MEGANE R.S. 265 NY RENAULT MEGANE R.S. 265. Design og teknologi. Motorer og komfort DRIVE THE CHANGE NY RENAULT MEGANE R.S. 265 NY RENAULT MEGANE R.S. 265 Design og teknologi Motorer og komfort DRIVE THE CHANGE ÉDITORIAL NY RENAULT MEGANE R.S. 265 - RENDYRKET SPORTSLIGHED Den nye Renault Mégane R.S.

Læs mere

Din brugermanual RENAULT MEGANE http://da.yourpdfguides.com/dref/2736825

Din brugermanual RENAULT MEGANE http://da.yourpdfguides.com/dref/2736825 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

Peugeot // Bipper. Kom endnu længere! www.peugeot.dk BILEN I DIT LIV

Peugeot // Bipper. Kom endnu længere! www.peugeot.dk BILEN I DIT LIV Kom endnu længere! www.peugeot.dk Din forhandler står til din disposition. Han kan introducere dig for det komplette modelprogram og hjælpe dig med at finde den Bipper, der passer bedst til dine behov.

Læs mere

forfour >> Den ny smart Den smarte blandt firepersoners bilerne.

forfour >> Den ny smart Den smarte blandt firepersoners bilerne. >> Den ny smart forfour Den smarte blandt firepersoners bilerne. Fire sæder, fem døre, tusindvis af muligheder: smart forfour kombinerer innovative idéer og intelligente løsninger med den fleksibilitet,

Læs mere

fortwo >> Den ny smart Som skabt til bykørsel.

fortwo >> Den ny smart Som skabt til bykørsel. >> Den ny smart fortwo Som skabt til bykørsel. Oplev bykørsel på en ny, revolutionerende måde: Oplev en bil, der som intet andet køretøj er udviklet til urban mobilitet. Og som hver dag gør din kørsel

Læs mere

REVOLUTIONER STARTER PÅ VEJENE.

REVOLUTIONER STARTER PÅ VEJENE. Opel Ampera REVOLUTIONER STARTER PÅ VEJENE. Indhold Nu er tiden kommet til at gå med i den nye e-mobility-bevægelse. Opel Ampera er en Extended-Range Electric Vehicle (E-REV) til kompromisløs hverdagsbrug

Læs mere

Peugeot. Mesterværk. Forførende // 6. Komfort // 10. Passion // 16. Sikkerhed // 20. Valg // 24

Peugeot. Mesterværk. Forførende // 6. Komfort // 10. Passion // 16. Sikkerhed // 20. Valg // 24 Peugeot // 207 207 Forførende // 6 Komfort // 10 Passion // 16 Sikkerhed // 20 Valg // 24 Peugeot Mesterværk Når du vælger en Peugeot, køber du mere end et design og en motor. Du køber også en vision,

Læs mere

1bil, 1.000 facetter.

1bil, 1.000 facetter. GOLF PLUS 02 Golf Plus 1bil, 1.000 facetter. kan du se på de næste sider. Hvis man lægger stor vægt på frirum, så vil man føle sig perfekt tilpas i Golf Plus. Den imponerer nemlig ikke blot med sine pladsforhold

Læs mere

EKSTERIØR INTERIØR UDSTYRSLINJER LAKFARVER FÆLGE INSTRUMENTPANEL SÆDER KOMBINATIONER DRIVLINJE OG SIKKERHED KOMFORT OG INFOTAINMENT VOLKSWAGEN

EKSTERIØR INTERIØR UDSTYRSLINJER LAKFARVER FÆLGE INSTRUMENTPANEL SÆDER KOMBINATIONER DRIVLINJE OG SIKKERHED KOMFORT OG INFOTAINMENT VOLKSWAGEN up! 02 03 EKSTERIØR INTERIØR UDSTYRSLINJER LAKFARVER FÆLGE INSTRUMENTPANEL SÆDER KOMBINATIONER DRIVLINJE OG SIKKERHED KOMFORT OG INFOTAINMENT VOLKSWAGEN ORIGINAL TILBEHØR TEKNISKE DATA OG UDSTYR SERVICES,

Læs mere

NISSAN NT400 CABSTAR

NISSAN NT400 CABSTAR NISSAN NT400 CABSTAR NT400 CABSTAR ER LØSNINGEN TIL DIN VIRKSOMHED NT400 CABSTARS KVALITETER gør den til favoritlastbilen til alle typer virksomheder fra enkeltmandsvirksomheder til store virksomheder.

Læs mere

OPEL MOVANO. Persontransport

OPEL MOVANO. Persontransport OPEL MOVANO Persontransport 119649_mo115_CombiBus_p02_03-M.indd 2-3 Opel Movano Combi & Bus. Mennesker. Store og små, unge og gamle, sportshold, hotelgæster, studerende, projektteam uanset hvem de er,

Læs mere

NY CIVIC. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk CIVIC/11/11/TH11114DK

NY CIVIC. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk CIVIC/11/11/TH11114DK NY CIVIC Oplysningerne vedrører ikke noget specifikt produkt på markedet. Honda Motor Co. Ltd. forbeholder sig ret til at ændre udstyr og specifikationer uden varsel. Detaljer, farver, beskrivelser og

Læs mere

Indhold Indtryk 4 Introduktion 10 Viano Trend 12 Viano Ambiente 16 Fleksibilitet 20 Kørselsdynamik 24 Motorer og tekniske data 26 Mål 28 Viano 4Matic

Indhold Indtryk 4 Introduktion 10 Viano Trend 12 Viano Ambiente 16 Fleksibilitet 20 Kørselsdynamik 24 Motorer og tekniske data 26 Mål 28 Viano 4Matic Viano Indhold Indtryk 4 Introduktion 10 Viano Trend 12 Viano Ambiente 16 Fleksibilitet 20 Kørselsdynamik 24 Motorer og tekniske data 26 Mål 28 Viano 4Matic 30 Sikkerhed 32 Standard- og ekstraudstyr 34

Læs mere

Fascination opstår i hjertet. Og den lever videre i hovedet

Fascination opstår i hjertet. Og den lever videre i hovedet PASSAT CC Fascination opstår i hjertet. Og den lever videre i hovedet Indhold 04 Passat CC 06 Indvendigt 12 Design 18 Motorer 22 Sikkerhed 24 BlueMotionTechnologies 26 Udvendigt 28 Fælge 30 Indvendigt

Læs mere

volvo www.volvocars.dk

volvo www.volvocars.dk volvo www.volvocars.dk Dette er i enhver henseende en luksusbil, og tilmed én, der lover mere end behagelig komfort og en stil, der er førende i klassen. Dette er en luksusbil, der er mere intelligent

Læs mere

Vi har kendt hinanden altid. Det symbol på frihed, der har overlevet æraer og modeluner

Vi har kendt hinanden altid. Det symbol på frihed, der har overlevet æraer og modeluner Introduktion Vi har kendt hinanden altid. Og jeg ved, at vi kan lide hinanden. Jeg har set, hvordan du kigger på mig, når jeg går forbi. Det er ikke så mærkeligt. Der fi ndes ikke mange originale typer

Læs mere

DEN NYE DOBLÒ PÅ ALLE MÅDER UNIK

DEN NYE DOBLÒ PÅ ALLE MÅDER UNIK DEN NYE DOBLÒ PÅ ALLE MÅDER UNIK Sikker, komfortabel, fl ot, rummelig, økonomisk. Og så er den oven i købet sjov at køre i! Den nye Doblò er meget mere end blot endnu en bil. Tænk i stedet på den som familiens

Læs mere

Den ny Vito Tourer både vil og kan.

Den ny Vito Tourer både vil og kan. Den ny Vito Tourer. Den ny Vito Tourer både vil og kan. Hvis du altid er klar til at handle, hvis du udfører dit arbejde målrettet, og hvis du elsker nye udfordringer, så fortjener du også en bil, der

Læs mere

EKSTERIØR INTERIØR UDSTYRSLINJER LAKFARVER FÆLGE INSTRUMENTPANELET SÆDER KOMBINATIONER DRIVLINJE OG SIKKERHED KOMFORT OG INFOTAINMENT TEKNISKE DATA

EKSTERIØR INTERIØR UDSTYRSLINJER LAKFARVER FÆLGE INSTRUMENTPANELET SÆDER KOMBINATIONER DRIVLINJE OG SIKKERHED KOMFORT OG INFOTAINMENT TEKNISKE DATA DEN NYE up! 02 03 EKSTERIØR INTERIØR UDSTYRSLINJER LAKFARVER FÆLGE INSTRUMENTPANELET SÆDER KOMBINATIONER DRIVLINJE OG SIKKERHED KOMFORT OG INFOTAINMENT TEKNISKE DATA OG UDSTYR SERVICES, FINANSIERING OG

Læs mere

NY CITROËN C4 PICASSO

NY CITROËN C4 PICASSO NY CITROËN C4 PICASSO Den nye C4 Picasso er kompakt og rummelig og giver en ny oplevelse af komfort. Det markante design betyder starten på en ny epoke for Citroën. Ny dynamisk front hvor Citroëns logo

Læs mere

02 TOURAN 20 EKSTERIØR OG FÆLGE 24 INTERIØR 29 VAN-MODEL 30 SIKKERHED 32 KOMFORT 33 AIRCONDITIONANLÆG OG MULTIMEDIE 34 BLUEMOTIONTECHNOLOGIES 38

02 TOURAN 20 EKSTERIØR OG FÆLGE 24 INTERIØR 29 VAN-MODEL 30 SIKKERHED 32 KOMFORT 33 AIRCONDITIONANLÆG OG MULTIMEDIE 34 BLUEMOTIONTECHNOLOGIES 38 TOURAN 02 TOURAN 20 EKSTERIØR OG FÆLGE 24 INTERIØR 29 VAN-MODEL 30 SIKKERHED 32 KOMFORT 33 AIRCONDITIONANLÆG OG MULTIMEDIE 34 BLUEMOTIONTECHNOLOGIES 38 MOTORER, UNDERVOGN OG GEARKASSER 40 VOLKSWAGEN ORIGINAL

Læs mere

er livet som et racerløb

er livet som et racerløb POLO 02 Nogle gange er livet som et racerløb Oplev Polo i sin stærkeste disciplin: på vejen. Uanset hvor du skal hen, er du sikker på at have en trumf i ærmet karrosseriets kompromisløse kvalitet og de

Læs mere

Vito. Kassevogn og Mixto.

Vito. Kassevogn og Mixto. Vito. Kassevogn og Mixto. Indhold. Vito kassevogn 4 Vito Mixto 12 Specialmodel Vito CREW 14 Brancheløsninger/opbygnings- og udvidelsesløsninger 16 Kabine 18 Komfort og funktionalitet 18 Teknik 20 Motorer

Læs mere