Formandens beretning

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Formandens beretning 2012.."

Transkript

1 Formandens beretning Følgende blev valgt som bestyrelsesmedlemmer for 2012 og konstituerede sig som følger : Formand Per Ole Overgaard nr. 112, Næstformand --- Lars Elgaard nr. 118, Sekretær Sune Vestergaard nr. 144, Kasserer Niels B Clausen nr. 42, Medlem Thea Clemson Andersen nr. 83, Bestyrelsen har det seneste år behandlet følgende områder: 1. Stamvejen : Vejsyn afholdt med deltagelse af repræsentant fra Trafik og Veje og grundejerforeningen. Vi havde rejst ønske om nyetablering og udvidelse til dobbeltrække fliser på den oplyste vestsiden af Stamvejen og genetablering og udjævning af fliserækken på østsiden. Kommunen var ikke afvisende, og ville vende tilbage desangående. Påvisning af status for den nordlige del af Stamvejen,der ikke fik asfalt slidlag sidst. Vi fremsatte ønske om vedligehold. Krydset Stamvej / Elstedvej Postvæsenets depoter ved indkørsel til Elleparken blev ligeledes bragt på banen, da postbilens parkering på Stamvejen ved af og pålæsning gør oversigtsforholdene i krydset meget begrænsede til fare for cyklende og kørende trafik. Trafik og Veje ville undersøge om postvæsenet havde søgt om tilladelse til opsætning af depotkasser og postkasse ved udkørsel fra Elleparken. Trafik og Veje svarer d. 27. november: Ønsket om en udvidelse af fortovet er allerede noteret på baggrund af en henvendelse fra jeres grundejerforening i februar Svaret på den henvendelse fastholdes:.. idet vi dog må forberede jer på, at det ikke nuværende er muligt at finde økonomiske midler til den type projekter. Mht. ujævnheder foretages der en snarlig inspektion, hvorefter eventuelle nødvendige udjævninger iværksættes. Der vil i givet fald blive tale om mindre lokale opretninger. Der arbejdes på en oprydning i skilte ved krydset Elleparken / Elstedvej. Omkring depotkasserne foregår der en dialog med PostDK, som vil kunne finde en alternativ placering. I øvrigt vil der generelt i Århus Kommune kunne forventes en afklaring af depotpostkasserne, som på flere områder har vist sig uhensigtsmæssige. Der foretages en snarlig udbedring af de lokale skader på asfaltbelægningen i krydset Elleparken / Elstedvej. Den del af Elleparken, der ikke fik asfaltbelægning sidst, holdes under observation og vil blive prioriteret på lige fod med tilsvarende offentlige veje i kommunen.

2 Vedligehold flise-fortove og græsarealer langs Stamvejen En tydeliggørelse af ansvarsfordeling: Det påhviler de tilstødende parceller at renholde flisearealet ud mod Stamvejen efter samme retningslinier, som er gældende for tilstødende fortov på boligvejene.. Græsbevoksning ind over fliserne fjernes af tilstødende parceller, ligesom grusning og rydning ved vintertid påhviler de tilstødende parceller efter de generelle kommunale retningslinier. Ujævnheder i flisebelægningen er kommunens ansvar og kommunen vil pådrage sig erstatningsansvar, hvis en ulykke kan tilskrives disse ujævnheder. Det påhviler kommunen at klippe græsarealet langs fliserækken. I en længere periode i vækstperioden i 2012 blev klipningen ikke udført tilfredsstillende og bestyrelsen påskønner at flere parceller i denne periode uopfordret foretog klipningen. Kommunen ny-udliciterede sent på sommeren opgaven til NCC og dette har medførte en klar forbedring af klipningen, som vi håber holder fremover! Hastighedsmåling på Stamvejen På opfordring fra grundejerforeningen blev der i 2012 foretaget hastighedsmåling på Stamvejen mellem nr. 51 og 53 i perioden fra til , da flere henvendelser fra beboere i Elleparken til bestyrelsen havde givet udtryk for, at der generelt blev kørt for hurtigt. Resultatet af hastighedsmålingen er modtaget fra Trafik og Veje d. 12 September 2012 : Heraf ses at gennemsnitshastigheden at ligge mellem 40 og 45 km/t ( varierende hen over døgnet og ugen), mens den såkaldte 85 % fraktil tilsvarende varierer mellem 50 og 58 km/t. Sidstnævnte angiver den hastighed, som overskrides af de 15 % af bilisterne, der kører hurtigst. Disse resultater taler et tydeligt sprog om en boligfordelingsvej, hvor der ikke er behov for nogen form for hastighedsbegrænsning. Bestyrelsen har taget dette til efterretning og vil fremadrettet opfordre beboere til selv at rette henvendelse til rette myndighed, hvis overskridelser af hastigheds grænsen på Stamvejen observeres. 2. Boligveje i Elleparken I forbindelse med dette års vejsyn blev det konstateret, at rigtig mange parceller udfører de arbejder der påhviler den enkelte parcel: Fejning af fortov og vej til vejmidte, fjernelse af ukrudt i overgang vej til fortov og i fortov, klipning af buske og hække til skel. Dog observeredes der ligeledes parceller, hvor vedligehold synligt ikke havde fundet sted året igennem. For at hjælpe de parceller, som glemmer ovenstående forpligtigelser vil skrivelsen vedr. containeropstilling to gange årligt oplyse om parcellernes forpligtigelser og sætte en tidsfrist for udførelse.

3 Det er så bestyrelsens håb fremadrettet, at alle parceller mindst to gange om året udfører arbejdsopgaven i forbindelse med containerdage. Brønde til overfladevand på boligvejene tømmes for sand og grus på grundejerforeningens bekostning,hvorfor de enkelte parceller skal være opmærksom på specielt at feje vej og fortov efter efter vinterens grusning. 3. Legeplads : Der er etableret sti gennem legepladsen på østsiden med forbindelse til stien som fører til Skårupgård skov. Stien er afgrænset mod legepladsen med rundstolper, ligesom der er etableret en lomme til parkering af barnevogne m.v. To nye vipperedskaber er taget i brug og det gamle vipperedskab søges renoveret og genopstillet i det kommende år. Balancebommen er nedbrudt, da den var i konflikt med den nyetablerede afgrænsning til stien. Vil blive genopsat i foråret 2013 efter legepladsudvalgets bestemmelse.. Stien over legepladsen har været et længe næret ønske, således at adgang til Skårupgård skov nu kan foregå uhindret gennem legepladsen og det er bestyrelsens forhåbning at al trafik til skoven gennem legepladsen, herunder hunde i snor, følger stien. Det er hensigten fremadrettet at etablere skiltning og en en affaldskurv til bl.a. hunde efterladenskaber ved indgangen til legepladsen. 4. Stier og trappe mod Ellebækken : Stien mellem nr. 95 og 97 er forstærket med ny lag ral og er således nu igen anvendelig for gående trafik, uden de regnvandskratre som har domineret stien i en årrække. Trappestien mellem nr. 19 og 21 har flere trin som er krakeleret. Bestyrelsen har indhentet tilbud på indsættelse af af 8-10 nye trin og fandt at udgiften var for stor, hvorfor udskiftningen er udskudt. Sikkerheden for gående trafik vurderers nuværende af bestyrelsen at være tilfredsstillende, hvorfor en udskiftning er udskudt. Prisniveauet for optagning og udskiftning af 10 trappetrin på indhentet tilbud på godt ,-kr inc moms. Bestyrelsen har ikke lagt sig fast på en fremadrettet løsning for trappestien, men det overvejes at halvere trappen i bredden og anvende de derved overskydende sten til renovering, idet det ikke er bestyrelsens opfattelse, at den gående trafik på trappen er så mangfoldig, at den kræver to baner. Stien mellem nr. 85 og 79 er græsbelagt og meget stejl, ligesom bredden ikke er den oprindelige. Ved vintertid ig og i våde perioder kan den være desideret farlig for gående trafik, hvorfor bestyrelsen påtænker en renovering, tilbage til grus / ral underlag. 5. Snerydning og grusning Stamvej / boligveje. Snerydning på Stamvejen er kommunens ansvar, medens boligvejene er grundejerforeningens ansvar. Terp Maskinudlejning står for rydning af boligvejene excl.fortove.

4 Den nuværende bestyrelse har ingen indblik i, hvornår og ud fra hvilke kriterier, der ryddes og gruses, men vi formoder, at der koordineres kommune og Terp Maskinudlejning immellem. En egentlig aftale om rydning af boligvejene forefindes ikke, og bestyrelsen arbejder videre på at afklare spørgsmålet, dels om koordinering og fremskaffe et tilbud fra Terp Maskinstation, hvoraf der fremgår nogle premisser for rydningen. Indeværende vinter har der været kontakt til kommunen og Terp Maskinudlejning i forbindelse med klage over snerydning på såvel stamvej og boligveje. Stamvejens rydning var forsinket mange timer, og enkelte boligveje var ikke synlig ryddet, selvom maskinen havde været over vejene `en gang. 6. Snerydning og grusning af stien fra Elleparken forbi `Højen` mod Ørneparken Den pågældende sti blev tidligere ryddet for sne i forbindelse med rydning af `Dobbeltstien` gennem Ørneparken, som er prioriteret højere af kommunen. Afledt heraf og med skolesøgende børn i Elleparken i tankerne vil grundejerforeningen rette henvendelse til Trafik og Veje, Århus Kommune med henblik på at etablere en fodgængerovergang, gerne med blinkende lysvarsel, over Elstedvej i krydset Stamvej/Elstedvej. Begrundelsen herfor vil være at sikre skolesøgende børn en mere sikker skolevej, da stien over `Højen` i vinterperioden som beskrevet ovenstående ikke er farbar. Tidspunktet for fremme af forslaget falder fint sammen med, at Trafik og Veje pt. er i gang med overvejelser m.h.p. at omlægge skiltningen og forbedre afmærkningen i krydset. 7. Grønne offentlige arealer langs Ellebækken. Området forvaltes af kommunen, som har tinglyst skøde derpå, og der er offentlig adgang. En beboer i Elleparken rettede henvendelse til bestyrelsen og klagede over græsslåningen tidlig i foråret langs Ellebækken og stien langs denne. Ved besigtigelse fandt bestyrelsen tilsvarende, at der var klippet unødvendigt bredt og voldsomt ned mod Ellebækken. Det viste sig heldigvis for alle at denne første klipning var en fejltagelse og kommunen har efterfølgende levet op til lovgivne afstandskrav til klipning mod vandløb. Således klippedes der som tidligere oplyst fra kommunen ca, en meter på hver side af stien. Grundejerforeningen fik fra en beboer oplysning om at regnvandsledning med udløb i Ellebækken mellem nr.45 og 47 var observeret indeholdende toiletaffald i form af bind. Århus Vand blev varslet og der blev etableret fang-gitter på udløbet. Efterfølgende er der ikke fundet uønskede produkter i det pågældende udløb. Bestyrelsen takker for ovenstående indberetninger. Godt at vi er opmærksomme på forhold, som kan afstedkomme problemer for miljøet. Lidt historie. Det forholder det sig således at området langs Ellebækken er offentligt grønt område, og at stien l angs Ellebækken er anlagt med henblik på bl.a. offentlig videre adgang til Skårupgård Skov via den kommunale stie langs den nordlige del af Elleparken og Skårupgård marker. Den kommunale flissti nord for Elleparken blev oprindelig anlagt på initiativ af grundejerforeningen, som år tilbage vandt hævd på adgang til Skårupgård skov, da et gammelt måleblad viste, at der tidligere var en sti med dette forløb.

5 Området langs Ellebækken var oprindeligt en del af Elleparken, men blev i 1992 vederlagsfrit overdraget til Århus Kommune ved skøde. Arealet der blev overdraget androg 8700 m2. I forbindelse med overdragelsen blev den nuværende offentlige sti etableret. Totalprisen for stien var ,- kr hvoraf Århus Kommune Værker betalte knap ,- kr heraf, da værkerne ville benytte stien som adgang til de nuværende vandboringer i den sydlige del af af det grønne område. Grundejerforeningen sparede herved ,- kr til årligt vedligehold af området. Stien som køresti i den sydlige del var skitseret til en bredde på 2,5 m og det nordlige stiforløb med en bredde på 1,8m 8. Vedligehold Grønne Fælleasarealer m.v. Ingen i den nuværende bestyrelse havde indsigt i hvilke arbejdsopgaver `aftalen ` fra 2009 med Natur og Vej Scervice indebar. Beløb årligt for ydelsen har fra 2010 andraget godt ,- kr stigende til , - kr for Tilbagemelding fra Natur og Veje Service d viser at tilbuddet drejer sig om græsslåning, renholdelse af l egepladsen og trappestien mellem nr. 19 og 21. Antal og mængde er aldrig talt op, tilbuddet er givet ud fra erfaring. Der var i 2009 kun en kort gennemgang af af arealerne sammen med nogle fra den daværende bestyrelse og en snak om opgavens omfang. Det oprindelige tilbud lød på Græsslåning af fællesarealet 18 til 22 gange pr sæson, ukrudtsbekæmpelse på løs belægning (legeplads),og ukrudtsbekæmpelse på fast belægning 2 gange pr. sæson, fortove og rendesten på stikveje. Yderligere beskæring af træer 1 gang pr. sæson. Bestyrelsen finder det ikke tilfredstillende at beløbet for arbejdsopgaverne ikke er reguleret over perioden fra 2010 til 2012, da `aftalens` arbejdsopgaver tilsyneladende har ændret sig med årene.,hvorfor en nyforhandling af aftalen vil finde sted i Deklarationer Bestyrelsen har i det forgangne år bl.a. ved det årlige vej og områdesyn konstateret flere overtrædelser af deklarationerne. Der er ikke observeret så `grove` overtrædelser, at bestyrelsen har fundet anledning til at påpege det overfor de enkelte parceller. Bestyrelsen håber fremadrettet at en reminder ang. udvalgte deklarationspunkter udsendt to gange årligt vedhæftet skrivelse om containerdage, vil afstedkomme en procentvis stigning i antallet af parceller, der lever op til de i deklarationen anviste forpligtigelser. Generelt vil bestyrelsen endnu engang opfordre beboerne til at læse deklaration og vedtægter for Elleparken igennem, med det lønlige håb, at flere lever op til de fælles forpligtigelse, til fremme af godt naboskab på tværs i Elleparken.

Formandens beretning for 2014

Formandens beretning for 2014 1 Formandens beretning for 2014 Følgende blev valgt som bestyrelsesmedlemmer for 2014 og konstituerede sig som følger: Formand -------- Per Ole Overgaard nr. 112, Næstformand --- Lars Elgaard nr. 118,

Læs mere

Bestyrelsens beretning: konstituering

Bestyrelsens beretning: konstituering Bestyrelsens beretning: konstituering Den tidligere formand, Per Ole Overgaard valgte af personlige grunde at trække sig ved første møde, hvorfor Signe Nørgaard som suppleant indtrådte i bestyrelsen. Det

Læs mere

Formandens beretning for 2016

Formandens beretning for 2016 1 Formandens beretning for 2016 Følgende blev valgt som bestyrelsesmedlemmer for 2016 og konstituerede sig som følger: Formand -------- Per Ole Overgaard nr. 112, Næstformand --- Michael Engelbreth nr.

Læs mere

Referat fra Grundejerforeningen Damgårdens Jorder mandag den 16. marts 2015 i Fårup-Sabro Sognegård.

Referat fra Grundejerforeningen Damgårdens Jorder mandag den 16. marts 2015 i Fårup-Sabro Sognegård. Hjemmeside: www.damgaardens jorder.dk Referat fra Grundejerforeningen Damgårdens Jorder mandag den 16. marts 2015 i Fårup-Sabro Sognegård. 1. Valg af dirigent Efter at de fremmødte var budt velkomne af

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014

Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014 Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014 Bestyrelsens beretning ved formanden. Fra bestyrelsens side vil vi gerne byde jer rigtig hjertelig velkommen her til årets generalforsamling

Læs mere

Grundejerforeningen Sletten

Grundejerforeningen Sletten Varde d. 28/03-2010 Referat fra Generalforsamlingen d. 24/03-2010. Generalforsamlingen blev afholdt i et af Lerpøthallens lokaler, 15 personer incl. bestyrelsen mødte op, heraf var 11 stemmeberettigede.

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening tirsdag den 28. Marts 2017.

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening tirsdag den 28. Marts 2017. Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening tirsdag den 28. Marts 2017. Jeg vil hermed gerne benytte lejligheden til på bestyrelsens vegne, at byde velkommen til dette års generalforsamling i Ø-Kvarterets

Læs mere

Formandens beretning.

Formandens beretning. Frederikshavn, Maj 2015 Formandens beretning Indledning Jeg vil gerne byde velkommen til alle, der er mødt frem til generalforsamling i Suderbo 1 Vanen tro vil jeg byde en særlig velkomst til nye medlemmer

Læs mere

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012.

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Den 24. Oktober 2012 afholdtes den ordinære generalforsamling i Vængernes Beboerlaug. Oldermanden bød velkommen og gik herefter

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 29. marts 2011

Referat af generalforsamlingen den 29. marts 2011 Hornslet den 13. april 2010 Referat af generalforsamlingen den 29. marts 2011 Til årets generalforsamling var mødt 19 personer, der repræsenterede 16 husstande. Formanden bød velkommen. Dagsorden; 1. Valg

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Skovsgården den 16. marts 2010 på Hørning Kro kl

Referat af ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Skovsgården den 16. marts 2010 på Hørning Kro kl Referat af ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Skovsgården den 16. marts 2010 på Hørning Kro kl. 19.30. DAGSORDEN 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning 3. Aflæggelse af

Læs mere

Grundejerforeningen Lundegårdsparken

Grundejerforeningen Lundegårdsparken Hermed fremsendes som aftalt materiale vedrørende licitation for vedligeholdelse af foreningens grønne områder m.v. Materialet indeholder: 1. Beskrivelse 2. Tilbudsblanket 1,2 og 3 3. Almindelige betingelser

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00

Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00 Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00 Ca. 55 grundejere inkl. bestyrelsen var fremmødt Velkomst v. formanden og præsentation af bestyrelsen v. de enkelte medlemmer

Læs mere

Ordensregler for Grundejerforeningen Over Holluf Toften/Over Holluf vej

Ordensregler for Grundejerforeningen Over Holluf Toften/Over Holluf vej Ordensregler for Grundejerforeningen Over Holluf Toften/Over Holluf vej Gældende fra 01 12 2012 Ordensregler for Grundejerforeningen Over Holluf Toften/Over Holluf vej Foruden efterfølgende regler gældende

Læs mere

Referat generalforsamling 08.05.07 Gug plejehjem

Referat generalforsamling 08.05.07 Gug plejehjem Referat generalforsamling 08.05.07 Gug plejehjem Der var fremmødt 25 personer repræsenterende 18 parceller. Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen pegede på Hans Østergaard nr. 84.

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN SALVIG INFORMATIONSMEDDELELSE 2018

GRUNDEJERFORENINGEN SALVIG INFORMATIONSMEDDELELSE 2018 AFFALDSSTATIVER PÅ FÆLLESAREALET AFFALDSSTATIVERNE PÅ FÆLLESAREALET Affaldsstativerne på fællesarealet blev oprindelig opsat for at hundeejere nemt kunne slippe af med hundeposer. Der dumpes mere og mere

Læs mere

2008 Aftalehåndbog vedrørende Hyrdeengens fællesarealer

2008 Aftalehåndbog vedrørende Hyrdeengens fællesarealer 2008 Aftalehåndbog vedrørende Hyrdeengens fællesarealer Indhold G1 - Græsarealer... 4 G2 - Regnvandsbrønde... 5 G3 Træer... 6 G4 - Buskads... 7 G5 Hække... 8 G6 Snerydning... 9 G7 Oprydning... 10 G8 Ukrudtsbekæmpelse...

Læs mere

O R D I N Æ R G E N E R A L F O R S A M L I N G 2017

O R D I N Æ R G E N E R A L F O R S A M L I N G 2017 Tranbjerg, den 4. oktober 2017 O R D I N Æ R G E N E R A L F O R S A M L I N G 2017 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING I SOGNEGÅRDEN KIRKETORVET ONSDAG DEN 4 OKTOBER. 2017 KL. 19.30 NB. Bestyrelsen er

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Tirsdag den 29. marts 2016 Bestyrelsens beretning ved formanden Fra bestyrelsens side vil gerne endnu engang byde jer rigtig hjertelig velkommen her til

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Tirsdag den 24. marts 2015 Bestyrelsens beretning ved formanden. Vi vil fra bestyrelsens side endnu engang byde alle rigtig hjertelig velkommen her til

Læs mere

Miljøpolitik. Kortlagt jordforurening. Sabro, August 2010 Revideret: Marts Grundejerforeningen Vistoftgårdens Jorder 8471 Sabro

Miljøpolitik. Kortlagt jordforurening. Sabro, August 2010 Revideret: Marts Grundejerforeningen Vistoftgårdens Jorder 8471 Sabro Grundejerforeningen Vistoftgårdens Jorder 8471 Sabro Sabro, August 2010 Revideret: Marts 2012 Miljøpolitik Formål: Grundejerforeningens miljøpolitik har til formål at informere om gældende retningslinjer

Læs mere

Grundejerforeningen Rønnevangen. Generalforsamling torsdag den 8. marts 2018

Grundejerforeningen Rønnevangen. Generalforsamling torsdag den 8. marts 2018 Grundejerforeningen Rønnevangen Generalforsamling torsdag den 8. marts 2018 Dagsorden i henhold til vedtægternes 14, stk. 6 1) Valg af dirigent 2) Bestyrelsens beretning om det forløbne år 3) Aflæggelse

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde, tirsdag den 17. september ) Godkendelse af referat fra seneste bestyrelsesmøde d. 12. Maj. Referatet godkendt

Referat af bestyrelsesmøde, tirsdag den 17. september ) Godkendelse af referat fra seneste bestyrelsesmøde d. 12. Maj. Referatet godkendt Referat af bestyrelsesmøde, tirsdag den 17. september 2009. Mødet blev afholdt hos Kristian. Til stede: Kristian, Ole, Torben og Mette 1) Valg af referent: Mette 2) Godkendelse af referat fra seneste bestyrelsesmøde

Læs mere

Grundejerforeningen Jomfruens og Vægtens Kvarter

Grundejerforeningen Jomfruens og Vægtens Kvarter Grundejerforeningen Jomfruens og Vægtens Kvarter Tirsdag den 14. maj 2013 blev der afholdt generalforsamling i Grundejerforeningen Jomfruens og Vægtens Kvarter kl. 19.00 i Sognehuset, Sønderris med følgende

Læs mere

Referat generalforsamling 28.05.13. Gug plejehjem. Der var 30 personer og 21 parceller repræsenteret ved årets generalforsamling.

Referat generalforsamling 28.05.13. Gug plejehjem. Der var 30 personer og 21 parceller repræsenteret ved årets generalforsamling. Referat generalforsamling 28.05.13 Gug plejehjem Der var 30 personer og 21 parceller repræsenteret ved årets generalforsamling. Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen havde taget

Læs mere

Koralvænget Tips, gode råd og vejledning til grundkøbere

Koralvænget Tips, gode råd og vejledning til grundkøbere Koralvænget Tips, gode råd og vejledning til grundkøbere Kolding Kommune By- og Udviklingsforvaltningen, Ejendom og Bolig Koralvænget Tips, gode råd og vejledning til grundkøbere Kære grundkøber Stort

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HELSINGE VEST

GRUNDEJERFORENINGEN HELSINGE VEST Til Grundejerforeningens medlemmer. Referat af generalforsamlingen den 25. april 2017. Valg af dirigent: Valgt blev. Beretning fra formand : Helsinge juni 2016 Snerydningen har igen i år været tilfredsstillende,

Læs mere

Bestyrelsen har afholdt 2 møder + 2 gennemgange af området, og jeg vil godt takke bestyrelsen for et godt samarbejde i det forgangne år.

Bestyrelsen har afholdt 2 møder + 2 gennemgange af området, og jeg vil godt takke bestyrelsen for et godt samarbejde i det forgangne år. Grundejerforeningen Mikkelhøj Beretning for året 2016 / 17 Generalforsamling afholdt d. 16.nov. 2017 kl.19.00 på Restaurant Ban Chang Thai Karrebæksminde. Grundejerforeningen Mikkelhøj blev stiftet d.

Læs mere

Regulativ for vintervedligeholdelse og renholdelse

Regulativ for vintervedligeholdelse og renholdelse Regulativ for vintervedligeholdelse og renholdelse Indholdsfortegnelse LOVGRUNDLAG:... 3 I. OFFENTLIGE VEJE OG STIER.... 3 A. SNERYDNING... 3 Vejbestyrelsens opgaver... 3 Grundejernes forpligtelser....

Læs mere

Formandens beretning.

Formandens beretning. Frederikshavn, Maj 2016. Formandens beretning. Indledning. Velkommen til generalforsamling i Suderbo 1. Det er altid en glæde for bestyrelsen at møde medlemmerne og fortælle om året, der er gik. En særlig

Læs mere

Bestyrelsen har afholdt 2 møder + 2 gennemgange af området, og jeg vil godt takke bestyrelsen for et godt samarbejde i det forgangne år.

Bestyrelsen har afholdt 2 møder + 2 gennemgange af området, og jeg vil godt takke bestyrelsen for et godt samarbejde i det forgangne år. Grundejerforeningen Mikkelhøj Beretning for året 2016 / 17 Generalforsamling afholdt d. 16.nov. 2017 kl.19.00 på Restaurant Ban Chang Thai Karrebæksminde. Grundejerforeningen Mikkelhøj blev stiftet d.

Læs mere

Til grundkøbere Tips, gode råd og vejledning

Til grundkøbere Tips, gode råd og vejledning Til grundkøbere Tips, gode råd og vejledning Kolding Kommune By- og Udviklingsforvaltningen, Ejendom og Bolig Til grundkøbere Tips, gode råd og vejledning Kære grundkøber Stort tillykke med din nye grund.

Læs mere

Grundejerforeningen Stagebjergparken. Referat Ordinær generalforsamling 26. august 2010 kl. 19.30 21.30

Grundejerforeningen Stagebjergparken. Referat Ordinær generalforsamling 26. august 2010 kl. 19.30 21.30 Referat Ordinær generalforsamling 26. august 2010 kl. 19.30 21.30 1.Valg af dirigent Søren Krab blev valgt. 2. Formandens beretning om det forløbne år Formanden berettede: Bestyrelsen har i det forløbne

Læs mere

Formandens beretning for 2015

Formandens beretning for 2015 Hermed følger min beretning for året der gik i 2015, og et kig ind i 2016. Arealpleje Arealpleje omhandler de aktiviteter som primært udføres af vore 3 gartnere. Aktiviteterne er sæsonbestemte, og mange

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2018

Bestyrelsens beretning 2018 Bestyrelsens beretning 2018 Side 1 af 6 Velkommen til årets generalforsamling. Indkaldelsen til generalforsamlingen blev sat på vores hjemmeside den 10.marts 2019. Det er i god tid inden sidste frist for

Læs mere

Beretning for Dagsorden ifølge vedtægter: Ad 1. Ad 2. Ad 3. Grundejerforeningen Skærbo

Beretning for Dagsorden ifølge vedtægter: Ad 1. Ad 2. Ad 3. Grundejerforeningen Skærbo Grundejerforeningen Skærbo Referat fra Generalforsamlingen onsdag d. 26. februar 2014 Den årlige generalforsamling blev afholdt i Skæring Kirke. Følgende husstande var mødt frem: 21, 25, 27, 33, 35, 55,

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN HEDEN

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN HEDEN REFERAT AF GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN HEDEN afholdt torsdag den 26. marts 2015 i Houlkær-Hallens selskabslokale. Dagorden var som følger: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens årsberetning

Læs mere

Renovering af stamvejen har forløbet planmæssigt, dog trak plantningen af træerne ud af flere omgange.

Renovering af stamvejen har forløbet planmæssigt, dog trak plantningen af træerne ud af flere omgange. Referat Vedrørende: Generalforsamling i Grundejerforeningen Elleparken Afholdt: 19. februar 2019 Skrevet af: Signe Nørgaard Til stede: 20 + 5 bestyrelsesmedlemmer Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2017

Bestyrelsens beretning for 2017 Bestyrelsens beretning for 2017 Mødefrekvens Bestyrelsen har siden sidste generalforsamling holdt 5 bestyrelsesmøder. Træfældning på Højager og Hvesager. I de første måneder af 2017 var fokus rettet mod

Læs mere

Generalforsamling30/4 2012

Generalforsamling30/4 2012 Generalforsamling30/4 2012 Dagsorden 1. valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Godkendelse af beretning 4. Aflæggelse af årsregnskab for 2011 5. Godkendelse af årsregnskab for 2011 6. Budget og

Læs mere

Serv. Kom. vicekatalog. som

Serv. Kom. vicekatalog. som Serv vicekatalog Kom mmunale vejee Servicekataloget for kommunale veje er enn beskrivelse af de opgaver, som Vej & Park udførerr i forbindelse med drift og vedligeholdelse. Indledning Servicekataloget

Læs mere

Formandens beretning.

Formandens beretning. I Frederikshavn, Maj 2017. Formandens beretning. I slutningen af august måned sidste år fik vi den uventede og chokerende meddelelse, at vor afholdte næstformand, Stig Andreasen, pludselig og uden varsel

Læs mere

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling Grundejerforeningen Grønningen Referat fra Generalforsamling Tidspunkt : Tirsdag d. 14. Marts 2017, kl. 19.30 i Stensballe hallens klublokale Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om

Læs mere

LUNDEGÅRDS- PARKEN. Talerør for beboere i Grundejerforeningen Lundegårdsparken

LUNDEGÅRDS- PARKEN. Talerør for beboere i Grundejerforeningen Lundegårdsparken LUNDEGÅRDS- PARKEN Talerør for beboere i Grundejerforeningen Lundegårdsparken Nr. 110 Årgang 40 December 2014 2 Lundegårdsparken Glædelig Jul Beboerne i Lundegårdsparken ønskes en rigtig glædelig jul samt

Læs mere

GENERALFORSAMLING TIRSDAG den 30. APRIL 2019 Kl på Restaurant Vadestedet.

GENERALFORSAMLING TIRSDAG den 30. APRIL 2019 Kl på Restaurant Vadestedet. NR. 162. GRUNDEJERFORENINGEN BLOMSTERHAVEN CVR-nummer 36 23 24 71 MARTS 2019 www.blomsterhaven.net GENERALFORSAMLING TIRSDAG den 30. APRIL 2019 Kl. 19.00 på Restaurant Vadestedet. Dagsorden: 1. Valg af

Læs mere

BESTYRELSESMØDE. 14. november 2016 kl Grundejerforeningen Klokkergården. Deltagere: Sune, Rasmus, Bjørn & Maria. Afbud: Ole & Ala'a

BESTYRELSESMØDE. 14. november 2016 kl Grundejerforeningen Klokkergården. Deltagere: Sune, Rasmus, Bjørn & Maria. Afbud: Ole & Ala'a 14. november 2016 kl. 19.00 Deltagere: Sune, Rasmus, Bjørn & Maria Afbud: Ole & Ala'a Sted: Holbergsvej 32, 4180 Sorø BESTYRELSESMØDE Grundejerforeningen Klokkergården DAGSORDEN 1. Valg af ordstyrer &

Læs mere

Viuf Vestermark Tips, gode råd og vejledning til grundkøbere

Viuf Vestermark Tips, gode råd og vejledning til grundkøbere Viuf Vestermark Tips, gode råd og vejledning til grundkøbere Kolding Kommune By- og Udviklingsforvaltningen, Ejendom og Bolig Viuf Vestermark Tips, gode råd og vejledning til grundkøbere Kære grundkøber

Læs mere

Generalforsamlingen 2010. Grundejerforeningen Svenstruphøj

Generalforsamlingen 2010. Grundejerforeningen Svenstruphøj Generalforsamlingen 2010 Grundejerforeningen Svenstruphøj Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning om det forløbne år samt godkendelse heraf 3. Forelæggelse af revideret regnskab for 2009

Læs mere

Referat af generalforsamling onsdag d. 28 september 2016

Referat af generalforsamling onsdag d. 28 september 2016 Referat af generalforsamling onsdag d. 28 september 2016 Antal fremmødte: 70 Antal stemmer: 106 Dagsorden 1. Valg af dirigent Bent Homann blev valgt som dirigent 2. Formandens beretning Årsberetning 2015

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening den 20. Marts Bestyrelsens beretning.

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening den 20. Marts Bestyrelsens beretning. Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening den 20. Marts 2018. Bestyrelsens beretning. Endnu engang vil jeg benytte lejligheden til fra bestyrelsens side at byde alle rigtig hjertelig velkommen

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN BEBOERINFORMATION 1 2010 1 Referat fra generalforsamlingen mandag, den 22.02. 2010 Inden generalforsamlingen havde vi besøg af projektleder Bjarne Rasmussen fra

Læs mere

Grundejerforeningen Wesselsvej

Grundejerforeningen Wesselsvej Grundejerforeningen Wesselsvej 27 marts 2013 Referat af Grundejerforeningen Wesselsvejs ordinære generalforsamling tirsdag den 12 marts 2013 i fælleslokalet Fodbygårdsvej 16, Næstved. Velkomst ved formanden.

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 28.12.2008 Til: Grundejerne i Efterfølgende til: Favrskov Kommune Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 (ref. fra ekstraordinær generalforsamling 16/4 nederst i dette referat) Til generalforsamlingen var mødt i alt 14 husstande (16 personer inkl.

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Fjordparken & Hegedalsparken ***********************

Vedtægter for Grundejerforeningen Fjordparken & Hegedalsparken *********************** Vedtægter for Grundejerforeningen Fjordparken & Hegedalsparken *********************** Navn, Hjemsted og Formål: 1: Foreningens navn er Grundejerforeningen Fjordparken & Hegedalsparken. Stiftelsen af grundejerforeningen

Læs mere

Drift af grønne områder ved skoler

Drift af grønne områder ved skoler Drift af grønne områder ved skoler Park & Natur har ansvaret for vedligeholdelse af alt det grønne omkring institutionerne i Aalborg kommune. For at brugernes forventninger svarer til det, der udføres

Læs mere

Beretning. Hvis man ikke har modtaget folderen, kan den rekvireres på

Beretning. Hvis man ikke har modtaget folderen, kan den rekvireres på Beretning Så skriver vi 2017 og endnu et år gået. 2016 har været et år, hvor udskiftningen forsat har været stor, mange er fraflyttet og mange er kommet til. Et stort velkommen til grundejerforeningens

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde. Dagsorden. 1. Opfølgning på beslutninger og opgaver 1.1. Vej & Sti

Referat af bestyrelsesmøde. Dagsorden. 1. Opfølgning på beslutninger og opgaver 1.1. Vej & Sti Referat af bestyrelsesmøde Deltagere: Afbud: Dato: Dion Brun, Georg Rønsch, Linda Kampmann & Lisbeth Garder Kim Reenberg, Kim Sommer 28. august 2012 kl. 19.30 på Skibelund Krat Dagsorden 1. Opfølgning

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 6. marts 2012

Referat af generalforsamlingen den 6. marts 2012 www.gpj-hornslet.dk Hornslet den 30. marts 2012 Referat af generalforsamlingen den 6. marts 2012 Til årets generalforsamling var mødt 24 personer, der repræsenterede 20 husstande. Formanden bød velkommen.

Læs mere

1. Opfølgning på beslutninger og opgaver 1.1. Vej & Sti

1. Opfølgning på beslutninger og opgaver 1.1. Vej & Sti Referat af bestyrelsesmøde Deltagere: Afbud: Dato: Dagsorden Frederik Agergaard, Georg Ørnskov Rønsch, Per René Schmidt, Inge Lise Møller Jensen & Stefan Krebs Jensen. Renè Olesen 26. august 2014 kl. 19.30

Læs mere

Bestyrelsesmedlem Annemarie Vad Pedersen (3) er på valg. (Modtager genvalg) Suppleant Kim Hansen (59) er på valg.

Bestyrelsesmedlem Annemarie Vad Pedersen (3) er på valg. (Modtager genvalg) Suppleant Kim Hansen (59) er på valg. Februar 2017 Dagsorden iflg. vedtægterne 11 stk. 5 Påmindelse om Indkaldelse til Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Flintevænget Tirsdag, den 4. april 2017, kl. 19:00 i Hedehuset, lokale 4,

Læs mere

Referat generalforsamling Gug plejehjem

Referat generalforsamling Gug plejehjem Referat generalforsamling 03.05.10 Gug plejehjem Der var fremmødt 24 personer repræsenterende 16 parceller. Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen pegede på Hans Østergaard nr. 84.

Læs mere

Forslag om fornyelse af asfalt i hele Grundejerforeningen

Forslag om fornyelse af asfalt i hele Grundejerforeningen Forslag om fornyelse af asfalt i hele Grundejerforeningen Bestyrelsen har fået vurderet foreningens asfaltarealer. Vurderingen er, at den resterende levetid på vores asfalt arealer er kort. Hovedparten

Læs mere

Grundejerforeningen Skærbo

Grundejerforeningen Skærbo Grundejerforeningen Skærbo Referat fra Generalforsamlingen onsdag d. 27. februar 2013 Den årlige generalforsamling blev afholdt i Skæring Kirke. Følgende husstande var mødt frem: 21, 25, 27, 29, 33, 37,

Læs mere

Snekkersten, den 4. april Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen

Snekkersten, den 4. april Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen Grundejerforeningen Skibsegen Snekkersten, den 4. april 2006 Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen Dato: onsdag 29. marts 2006 kl. 19.45 Sted: Fælleshuset, Hans Paaskesvej, Snekkersten

Læs mere

HUSORDEN. for. Andelsboligforeningen Birkebakken II Birken, Birkehegnet 7, 2630 Høje Taastrup

HUSORDEN. for. Andelsboligforeningen Birkebakken II Birken, Birkehegnet 7, 2630 Høje Taastrup Andelsboligforeningen Birkebakken II Birkehegnet 7, 2630 Taastrup HUSORDEN for Andelsboligforeningen Birkebakken II Birken, Birkehegnet 7, 2630 Høje Taastrup 20140901_Husordenen.doc www.birkebakken-2.dk

Læs mere

Evaluering af Materielgården Analyse gennemført blandt et repræsentativt udsnit af borgerne i Egedal kommune

Evaluering af Materielgården Analyse gennemført blandt et repræsentativt udsnit af borgerne i Egedal kommune Evaluering af Materielgården 2014 Analyse gennemført blandt et repræsentativt udsnit af borgerne i Egedal kommune 1 Indhold 1. Metode 2. Snerydning, saltning og asfalt 3. Fejning, bekæmpelse af ukrudt

Læs mere

pr. maj. De fra bestyrelsen der har tid og lyst, kan deltage.

pr. maj. De fra bestyrelsen der har tid og lyst, kan deltage. Grundejerforeningen Ovesdal Bestyrelsesmøde d. 27. marts (hos Mads) Til stede: Mads, Preben, Niels, Keld og Hans Chr. (Ref). 1. Konstituering Formand: Preben Sørensen Næstformand: Mads Reffstrup Pedersen

Læs mere

Formandens beretning Y2004

Formandens beretning Y2004 Y2004 Pga. hospitalsindlæggelse kunne jeg desværre ikke deltage i den ordinære generalforsamling den 31/3 2004. Denne beretning dækker perioden oktober 2003 august 2004. Grundejerforeningens hjemmeside

Læs mere

Referat fra Grundejerforeningen Damgårdens Jorder Mandag den 19. marts 2012 i Fårup-Sabro Sognegård.

Referat fra Grundejerforeningen Damgårdens Jorder Mandag den 19. marts 2012 i Fårup-Sabro Sognegård. Hjemmeside: www.damgaardens-jorder.dk Referat fra Grundejerforeningen Damgårdens Jorder Mandag den 19. marts 2012 i Fårup-Sabro Sognegård. 1. Valg af dirigent Efter formandens velkomst blev Poul Øxenholt

Læs mere

Grundejerforeningen Skovgårdsparken. Referat 14

Grundejerforeningen Skovgårdsparken. Referat 14 Grundejerforeningen Skovgårdsparken Referat 14 Dato: 03-05-2010 Møde Konstituerende møde efter afholdt general forsamling 2010 Deltagere Henrik (Formand), Peter (Sekretær), Michael Larsen (Suppleant),

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN TJÆRBYVANG. Tirsdag d. 14. marts 2017 KL Afholdt i Randers Badmintonklub

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN TJÆRBYVANG. Tirsdag d. 14. marts 2017 KL Afholdt i Randers Badmintonklub REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN TJÆRBYVANG Tirsdag d. 14. marts 2017 KL. 19.30 Afholdt i Randers Badmintonklub Dagsorden: 1. Velkomst og valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens

Læs mere

Bestyrelsesmøde 24. aug 2016

Bestyrelsesmøde 24. aug 2016 Bestyrelsesmøde 24. aug 2016 Deltagere: Flemming (fra 5. etape og formand), Anette (1.), Karsten (2.), Niels Jørgen(3.), Kurt (4.). Sted: Kurt Henriksen, Sundby Parkvej 18, 2.tv. Bestyrelsens fordeling

Læs mere

Søndermarkens Grundejerforening & Antennelaug (sgal) 28-03-2007 / CR

Søndermarkens Grundejerforening & Antennelaug (sgal) 28-03-2007 / CR Søndermarkens Grundejerforening & Antennelaug (sgal) 28-03-2007 / CR Referat fra ordinær generalforsamling onsdag d. 14 marts 2007. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning om det forløbne

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaug Stensbjerg den 22. marts 2018

Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaug Stensbjerg den 22. marts 2018 Ejerlaug Stensbjerg Glostrup, April 2017 Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaug Stensbjerg den 22. marts 2018 Fremmødte: Numrene 9, 10 st, 10 I, 13, og 24 (bestyrelsen). Herudover deltog numrene

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i. Grundejerforeningen Havnsø Park

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i. Grundejerforeningen Havnsø Park INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen Havnsø Park Lørdag den 14. april 2018 kl. 9.30 i Eskebjerg forsamlingshus, Nyløkkevej 2, 4593 Eskebjerg Dagsorden i henhold til vedtægternes

Læs mere

Snerydning bekæmpelse af glat føre og rengøring af veje m. m.

Snerydning bekæmpelse af glat føre og rengøring af veje m. m. Teknik & Miljø R E G U L A T I V Snerydning bekæmpelse af glat føre og rengøring af veje m. m. (Lov 714 af 11. september 1997) Teknik & Miljø Regulativ for snerydning, glatførebekæmpelse og rengøring af

Læs mere

LANDLIGGERSAMMENSLUTNINGEN i Halsnæs Kommune

LANDLIGGERSAMMENSLUTNINGEN i Halsnæs Kommune LANDLIGGERSAMMENSLUTNINGEN i Halsnæs Kommune På baggrund af henvendelser fra nogle medlems foreninger, besluttede forretningsudvalget at emnet Vore veje skulle være indledning til delegeretmødet i Landliggersammenslutningen

Læs mere

Foreningen Tyrings Ager

Foreningen Tyrings Ager Foreningen Tyrings Ager Marts 2014 Det grønne boligområde ved Kongeåen Referat af generalforsamlingen 2014 Arbejdsdag/rengøringsdag torsdag den 24. april kl. 19.00 20.00 Generel info til medlemmerne www.tyringsager.dk

Læs mere

Grundejerforeningen Lindegården. Referat af generalforsamling 2012 i Grundejerforeningen Lindegården

Grundejerforeningen Lindegården. Referat af generalforsamling 2012 i Grundejerforeningen Lindegården Referat af generalforsamling 2012 i Grundejerforeningen Lindegården Fremmøde: Der var fremmøde af 28 personer fra 26 husstande svarende til 30 stemmer, inkl. 3 fra bestyrelsen. Der blev ikke uddelt stemmesedler

Læs mere

Elstedgårde. Generalforsamling Onsdag d. 8. marts 2017 kl i Sognegården v/elsted Kirke. Velkommen. 1. Valg af dirigent og referent

Elstedgårde. Generalforsamling Onsdag d. 8. marts 2017 kl i Sognegården v/elsted Kirke. Velkommen. 1. Valg af dirigent og referent Elstedgårde Generalforsamling 2017 Onsdag d. 8. marts 2017 kl. 19.00 i Sognegården v/elsted Kirke Velkommen 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning 3. Regnskabsaflæggelse for 2016 4.

Læs mere

det tager vi os af Skoler, børnehaver m.fl. Skal Selv rydde Sne og Salte

det tager vi os af Skoler, børnehaver m.fl. Skal Selv rydde Sne og Salte vinter i københavn Når vinteren kommer, gælder det om at få ryddet veje og fortove for sne og få saltet, så alle kan komme godt og sikkert gennem byen. Det tager vi os af Skoler, børnehaver m.fl. skal

Læs mere

3. Renholdelse Grundejernes forpligtelser med hensyn til renholdelse er i henhold til 13 stk. 1 og 2 fastsat således:

3. Renholdelse Grundejernes forpligtelser med hensyn til renholdelse er i henhold til 13 stk. 1 og 2 fastsat således: Afsnit I Regulativet omfatter vintervedligeholdelse og renholdelse af veje og stier, der i henhold til Trafikministeriets lovbekendtgørelse nr. 432 af 31. maj 1991 administreres af Ballerup Kommune, samt

Læs mere

Dion Brun, Georg Rønsch, Kim Reenberg, Kim Sommer & Lisbeth Garder

Dion Brun, Georg Rønsch, Kim Reenberg, Kim Sommer & Lisbeth Garder Referat af bestyrelsesmøde Deltagere: Afbud: Dato: Dion Brun, Georg Rønsch, Kim Reenberg, Kim Sommer & Lisbeth Garder Linda Kampmann 27. november 2012 kl. 19.30 på Skibelund Krat Dagsorden 1.1. Vej & sti

Læs mere

Grundejerforeningen Lundegårdsparken

Grundejerforeningen Lundegårdsparken Hermed fremsendes som aftalt materiale vedrørende licitation for vedligeholdelse af foreningens grønne områder m.v. Materialet indeholder: 1. Beskrivelser 2. Tilbudsliste 3. Almindelige betingelser 4.

Læs mere

VÆNGERNE. 3 november nyt fra din grundejerforening 37. årgang

VÆNGERNE. 3 november nyt fra din grundejerforening 37. årgang VÆNGERNE V æ n g e r n e 3 2 0 1 0 1 3 november 2 0 1 0 nyt fra din grundejerforening 37. årgang Medlemstur til Aarhus Bryghus Sne og rydning af sne Ny gartner 2 V æ n g e r n e 3 2 0 1 0 Bestyrelsen Formand:

Læs mere

Kærvænget Tips, gode råd og vejledning til grundkøbere

Kærvænget Tips, gode råd og vejledning til grundkøbere Kærvænget Tips, gode råd og vejledning til grundkøbere Kolding Kommune By- og Udviklingsforvaltningen, Ejendom og Bolig Kærvænget Tips, gode råd og vejledning til grundkøbere Kære grundkøber Stort tillykke

Læs mere

Referat fra generalforsamling 2015 Grundejerforeningen Alléhusene. Café Soul Dagmar Centret 10 8660 Skanderborg 26. marts 2015 kl. 19.

Referat fra generalforsamling 2015 Grundejerforeningen Alléhusene. Café Soul Dagmar Centret 10 8660 Skanderborg 26. marts 2015 kl. 19. Referat fra generalforsamling 2015 Grundejerforeningen Alléhusene Café Soul Dagmar Centret 10 8660 Skanderborg 26. marts 2015 kl. 19.30 Dagsorden 1. Valg af dirigent a. Valg af referent b. Afgørelse om

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd Deltager: 16 personer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent, jfr. 11. Jørgen Trankjær blev valgt. 2. Beretning om grundejerforeningens virksomhed

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i GRUNDEJERFORENINGEN DAMGÅRDENS JORDER, mandag den 7. marts 2005 i Fårup-Sabro Sognegård.

Referat fra Generalforsamling i GRUNDEJERFORENINGEN DAMGÅRDENS JORDER, mandag den 7. marts 2005 i Fårup-Sabro Sognegård. Referat fra Generalforsamling i GRUNDEJERFORENINGEN DAMGÅRDENS JORDER, mandag den 7. marts 2005 i Fårup-Sabro Sognegård. Verny Thomsen bød velkommen og takkede for det store fremmøde. Dagsorden jf. vedtægternes

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 30. august Dagsorden. Risskov den 30. august 2016

Bestyrelsesmøde d. 30. august Dagsorden. Risskov den 30. august 2016 Risskov den 30. august 2016 Bestyrelsesmøde d. 30. august 2016 Fremmødt: Afbud: Referent: Jochumsen Bo Stig Larsen Jytte Harlev Petersen Michael Lerskov Beth Birgitte Christiansen Holger Schultz Michael

Læs mere

Grundejerforeningen Romalt Gustavsminde Randers SØ. Hermed fremsendes svar på de spørgsmål fremsat pr. den 27. oktober.

Grundejerforeningen Romalt Gustavsminde Randers SØ. Hermed fremsendes svar på de spørgsmål fremsat pr.  den 27. oktober. Grundejerforeningen Romalt Gustavsminde 20 8960 Randers SØ u u Sekretær Lene Buus Høeg/ksf lbh@louadvokatfirma.dk Dir. tlf. 91 356 725 Dato 14. november 2017 J.nr. 31-85007 Vedr. svar på spørgsmål om lokalplaner,

Læs mere

VINTERUDVALGET - 1 - Vinterregulativ Dato: 19. juni 2007 VINTER REGULATIV. Vintervedligeholdelse og renholdelse af veje, stier og pladser

VINTERUDVALGET - 1 - Vinterregulativ Dato: 19. juni 2007 VINTER REGULATIV. Vintervedligeholdelse og renholdelse af veje, stier og pladser VINTERUDVALGET - 1 - VINTER REGULATIV Vintervedligeholdelse og renholdelse af veje, stier og pladser VINTERUDVALGET - 2-19. juni 2007 VINTERUDVALGET FORORD Som følge af kommunalreformen har Vinterudvalget

Læs mere

Formandens beretning 2009

Formandens beretning 2009 Formandens beretning 2009 Min beretning i år vil omhandle følgende hoved punkter: Arealpleje Hvad og hvem bestemmer? Trafik, veje og parkering Bestyrelsens arbejde Allerførst vil jeg gerne starte med at

Læs mere

Generalforsamling 2017

Generalforsamling 2017 Generalforsamling 2017 Bestyrelsen indkalder herved til Ordinær Generalforsamling. Mandag 20. februar 2017 kl. 19.00 på Lyshøjskolen Grå Aula, indgang G Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens

Læs mere

VINTERVEDLIGEHOLDELSE OG RENHOLDELSE. Veje og stier m.m. i Lyngby-Taarbæk Kommune. Regulativ august 2015

VINTERVEDLIGEHOLDELSE OG RENHOLDELSE. Veje og stier m.m. i Lyngby-Taarbæk Kommune. Regulativ august 2015 VINTERVEDLIGEHOLDELSE OG RENHOLDELSE Veje og stier m.m. i Lyngby-Taarbæk Kommune Regulativ august 2015 1 Indholdsfortegnelse: Indledning 1. Vintervedligeholdelse og renholdelse af offentlige veje og stier

Læs mere

REGULATIV. om vintervedligeholdelse og renholdelse af veje, stier og pladser NORDFYNS KOMMUNE

REGULATIV. om vintervedligeholdelse og renholdelse af veje, stier og pladser NORDFYNS KOMMUNE September 2007 REGULATIV om vintervedligeholdelse og renholdelse af veje, stier og pladser i NORDFYNS KOMMUNE Vinteren 2007/2008 Indholdsfortegnelse: 1. Indledning...2 2. Vintervedligeholdelse offentlige

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria

Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria Formanden bød velkommen til generalforsamlingen. Punkt 1. Valg af dirigent Bestyrelsen

Læs mere

Grundejerforeningen Albertslund Vest Afd. 1 Beretning Generalforsamling 28. januar 2014 BERETNING GENERALFORSAMLING

Grundejerforeningen Albertslund Vest Afd. 1 Beretning Generalforsamling 28. januar 2014 BERETNING GENERALFORSAMLING 28. januar 2014 BERETNING GENERALFORSAMLING GRUNDEJERFORENINGEN ALBERTSLUND VEST AFD. 1 Veje og stier Vi har fået lagt nyt slidlag på 2 stikveje på Hvidager, og det har haft bestyrelsens særlige opmærksomhed,

Læs mere

Grundejerforeningen Lindegården

Grundejerforeningen Lindegården Grundejerforeningen Lindegården Referat af generalforsamlingen 2016 i Grundejerforeningen Lindegården afholdt den 13. april 2016 i overensstemmelse med vedtægternes 13. Fremmøde: Der var fremmødt 11 husstande

Læs mere