Fast Ejendom-Tyskland. Det kommercielle Det juridiske Det finansielle

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Fast Ejendom-Tyskland. Det kommercielle Det juridiske Det finansielle"

Transkript

1 Fast Ejendom-Tyskland Det kommercielle Det juridiske Det finansielle

2 fast ejendom tyskland beck rechtsanwälte er en full-service advokatvirksomhed med kontorer i Hamborg og Berlin. Før man kaster sig ud i købet af fast ejendom i Tyskland, er det vigtigt, at man har gennemtænkt sin investering og har overvejet en langsigtet strategi for investeringen; også set i lyset af de investeringer, man allerede har foretaget, sammenholdt med fremtidige ønsker. Det er afgørende at gennemarbejde salgsmaterialet, hvor fire grundlæggende områder bør omfattes af analysen.

3 3 fast ejendom tyskland DET KOMMERCIELLE OMRÅDE Ejendommens beliggenhed er en af de mest afgørende faktorer ved vurderingen af, om vilkårene for købet er acceptable. Ejendommen bør være beliggende i en større by, og beliggenheden bør være attraktiv i forhold til infrastrukturen og befolkningsstrukturen i den pågældende by. Lejeniveauet i ejendommen må ikke være højere end markedsprisen på erhvervelsestidspunktet. Såfremt disse to faktorer er opfyldt, er det også muligt at kunne foretage en genudlejning af lejemålet til en anden lejer. DET FINANsIELLE OMRÅDE Ejendommens pris skal være i overensstemmelse med markedsvilkårene. Det er vigtigt at undersøge, om den lejer, der er i ejendommen på erhvervelsestidspunktet, både kan og vil betale lejen samt at få lånevilkårene optimeret i forhold til lejekontraktens længde og det aktuelle renteniveau. DET TEKNISKE OMRÅDE Det er vigtigt, at der foreligger en teknisk due diligence, der redegør for ejendommens stand på erhvervelsestidspunktet, hvad angår konstruktion og vedligeholdelsesstand. Den tekniske gennemgang bør også omfatte en redegørelse for jordbundsforholdene, herunder evt. forurening. DET JURIDISKE OMRÅDE Der bør foreligge en juridisk due diligence, der redegør for indholdet af lejekontrakterne, herunder en gennemgang af kontraktens bestemmelser om uopsigelighed, afståelsesmuligheder og værdisikring af lejen. Når der er foretaget en gennemgang af ovennævnte områder, kan der træffes beslutning om, hvorvidt købet af ejendommen passer ind i den investeringsprofil, man har valgt.

4 fast ejendom tyskland 4 HANDEL MED FAST EJENDOM Selvom retsreglerne om køb af fast ejendom i Danmark og Tyskland i realiteten ikke er så forskellige, vil enhver dansker, der stifter bekendtskab med tyske retsforhold, hurtigt erfare, at et tilsyneladende enslydende begreb kan have forskelligt indhold og betydning i de to retssystemer. Man vil også erfare, at tysk retspraksis er præget af betydeligt flere krav om overholdelse af bestemte former og fremgangsmåder, end man er vant til i Danmark. Omstående beskrives i hovedtræk de forhold, en dansk køber skal være opmærksom på i forbindelse med køb af fast ejendom i Tyskland. FINANSIERINGEN En af de første væsentlige forskelle man vil lægge mærke til, når man skal købe eller sælge fast ejendom i Tyskland, er, at man principielt forhandler og aftaler prisen på kontant basis, dvs. at man normalt ikke overtager de i ejendommen tinglyste prioriteter. Sælger ønsker kontant betaling for at kunne indfri sine forpligtelser, og køber må selv sørge for sin egen finansiering af købesum og omkostninger. Det er nødvendigt, at man har gjort sig tanker om finansieringen før man handler. Vanskeligheden i forbindelse hermed består i, at en bank eller en kreditforening først vil afgive et endeligt finansieringstilsagn, når banken eller kreditforeningen har fået forelagt fyldestgørende oplysninger om ejendommen i form af udkast til købekontrakt, vurdering, driftsbudget, lejekontrakter m.v. Såfremt ejendommen allerede før handelen er udlejet, giver udarbejdelse af driftsbudget og vurdering ikke anledning til større problemer. Værre er det, hvis handelen drejer sig om en ubebygget grund med eller uden byggeprojekt. I så fald må man nøje undersøge og vurdere udlejnings- og salgsmulighederne eller søge denne forretningsmæssige risiko afdækket ved garanti fra sælger eller entreprenør.

5 5 fast ejendom tyskland KØBEKONTRAKTEN Denne risiko er en realitet, man gør klogt i at medtage i sine overvejelser, idet tyskere heller ikke moralsk føler sig forpligtet til at vedstå en mundtlig eller skriftlig aftale om fast ejendom, som ikke er indgået for en notar. Et brud på en ikke-notariel aftale kan dog efter omstændighederne give grundlag for et erstatningskrav imod den anden part for forgæves afholdte omkostninger. Et andet væsentligt problem er, at begrebet slutseddel ikke kendes i Tyskland. Skal der med bindende virkning træffes aftale om overdragelse af fast ejendom i Tyskland, skal det ske ved et dokument oprettet af og for en tysk notar. Mundtlige eller skriftlige aftaler, der ikke er indgået for en notar, er, for så vidt de drejer sig om fast ejendom, ikke retsgyldige og dermed uforpligtende. Forpligtende er udelukkende en købekontrakt (betinget skøde) oprettet af og for en tysk notar. En sådan kontrakt kan bringes i stand ved tilbud (enten fra sælger eller køber) og accept. Tilbud og accept forpligter selvsagt kun den, der afgiver erklæringen, og skal ligeledes underskrives for en tysk notar. I den forbindelse er det uden betydning, om køber eller sælger afgiver erklæringen personligt over for notaren, eller om den pågældende lader sig repræsentere af en fuldmægtig. Det indebærer, at den der i tillid til en sådan aftale afholder omkostninger til udarbejdelse af driftsbudget, vurdering, besigtigelse m.v., løber den risiko, at ejendommen bliver solgt til en anden interessent, inden undersøgelserne er tilendebragt og en bindende aftale indgået.

6 fast ejendom tyskland 6 NOTAREN Ved indgåelse af aftaler om fast ejendom i Tyskland har notaren således en central funktion. Han repræsenterer hverken sælgers eller købers interesse, men derimod det offentliges interesse i, at ejendomshandler sker på en for alle implicerede parter betryggende og sikker måde. Notarens vigtigste opgaver er derfor at sørge for, at de handelsvilkår, som sælger og køber er blevet enige om, kommer til udtryk i købekontrakten, og at der ikke indgås aftaler, som bevidst eller ubevidst tilsidesætter den ene parts interesser unødvendigt i forhold til den anden parts. Notaren kan derfor heller ikke deltage i forhandlingen om selve handelsvilkårene, men det er hans opgave at formulere kontrakten og i den forbindelse at vejlede parterne, således at resultatet bliver en velafbalanceret aftale. Medens notaren således sørger for, at parternes rettigheder og forpligtelser bliver indført i kontrakten, kan det ikke stærkt nok understreges, at notaren normalt ikke sørger for eller har til opgave at sikre en part mod den situation, at den anden part ikke overholder de påtagne forpligtelser. Skal sælger f.eks. stille bankgaranti til sikkerhed for en tilsagt lejeindtægt eller for afhjælpning af efterfølgende mangler ved et byggeri, kan man ikke påregne, at notaren foreslår købesummens frigørelse betinget af, at denne bankgaranti stilles. der udelukkende varetager købers interesser, og som i så fald udarbejder udkast til en købekontrakt. Det er notarens opgave at afvikle kontrakten: indberette kontrakten til og indhente de fornødne godkendelser fra skattevæsen og kommunale myndigheder; sørge for tinglysning af reserverende retsanmærkning i tingbogen med henblik på senere tinglysning af ejerskifte til køber; sørge for aflysning af panterettigheder, der ikke skal overtages inden ejerskiftet; foretage endelig tilskødning; sørge for tinglysning af ny panteret til fordel for købers bank; modtage, forvare og udbetale købesummen samtidig med at tinglysning af ejerskifte sker, og i øvrigt sikre, at betingelserne for udbetaling er opfyldt. Notaren har således en betroet stilling ikke kun i relation til sælger og køber, men også i relation til sælgers og købers banker. Det er sædvane, at der i købekontrakten meddeles omfattende fuldmagt til en eller flere af notarens ansatte, således at de kan foretage ændringer i kontrakten, som måtte vise sig nødvendige i forbindelse med afvikling af denne. Køberen vælger normalt, hvilken notar der skal berigtige handelen og afholder også omkostningerne til denne. Det må derfor anbefales, at man i hvert fald som dansk køber lader sig repræsentere af en advokat,

7 7 fast ejendom tyskland OMKOSTNINGER I praksis aftales det ofte i købekontrakten, at ovennævnte omkostninger betales af køberen. Udover ovennævnte omkostninger betales der honorar til egne rådgivere, f.eks. teknisk sagkyndige, revisor, advokat m.v. De omkostninger, der er forbundet med erhvervelse af fast ejendom i Tyskland, beregnes af ejendommens værdi/købesum og omfatter normalt honorar til ejendomsmægler og notar samt gebyr til tinglysning og grunderhvervelsesskat. De samlede omkostninger til disse ydelser andrager mellem 5% og 10% af købesummen. Omkostninger til notaren og tinglysningen er fastsat ved lov. I gennemsnit kan man påregne, at omkostningerne til notaren udgør ca. 1% af købesummen og tinglysningen ca. 0,5% af købesummen. De samlede honorarer ved køb af fast ejendom i Tyskland kan forekomme urimeligt høje, når der henses til omfanget af arbejdet og det ansvar, der er forbundet med opgaven, hvorfor det må anbefales, at disse honorarer tages op til forhandling. Det skal hertil bemærkes, at størrelsen af notarens honorar er fastsat ved lov, og at notaren ikke uden at gøre sig skyldig i lovbrud kan fravige disse takster i nedadgående retning. Med vores app (BRIK, beck rechtsanwälte Immobilien Kalkulator) kan man beregne de vigtigste data ved en investering i fast ejendom i Tyskland: Pris-lejefaktor/afkast, notar- og tinglysningsomkostninger samt grunderhvervelsesskat. BRIK er gratis og kan downloades på Itunes. Grunderhvervelsesskatten udgør mellem 3,5% og 5% og beregningsgrundlaget er købesummen med tillæg af den del af påløbne omkostninger, som ifølge lovreglerne skulle betales af sælgeren, men som ifølge købekontrakten betales af køberen. Omkostningerne til den medvirkende ejendomsmægler beregnes af købesummens størrelse og varierer mellem 1% og 6%.

8 fast ejendom tyskland 8 TINGBOGEN Tingbogen føres ved byretten (Amtsgericht) og er indrettet som et løsbladsystem. Herudover eksisterer for hver ejendom en mappe med beskrivelser af ejendommen (beliggenhed, matr.nr., størrelse m.m.). Tingbogen er indrettet med tre afdelinger. Adkomstforholdene indføres i afdeling I, servitutter og andre byrder i afdeling II og panterettigheder i afdeling III. Alle indførelser og forandringer, som ønskes foretaget i tingbogen, skal indleveres til retten i form af et dokument oprettet af en tysk notar. Et notarielt dokument skal ved oprettelsen i parternes tilstedeværelse læses op af notaren; dette gælder også for alle bilagene. En sådan oplæsning kan være en søvndyssende og tidskrævende affære, specielt hvor der er mange omfattende erklæringer og bilag, som f.eks. en byggebeskrivelse i forbindelse med en nybygning, en opdelingserklæring vedrørende ejerlejligheder eller lejekontrakter. At referere til et bilag uden for den notarielle form har til følge, at dokumentet i sin helhed er ugyldigt, eller at det kan omstødes. Det er derimod tilladt at referere til andre dokumenter, der er oprettet af en notar, selvom dette er sket på et andet tidspunkt og mellem andre parter. Blot skal det pågældende dokument foreligge i bekræftet udskrift under oplæsningen. Det er tilladt at samle bilagene i et særskilt notarielt dokument (Musterurkunde), som ikke oplæses, men som parterne over for notaren erklærer at være bekendt med. Efter oprettelsen af et notarielt dokument (notarielle Urkunde) eksisterer der kun et originalt eksemplar med parternes underskrifter. Dette forbliver i notarens arkiv. Parterne, skattevæsenet samt kommunale og andre myndigheder, herunder tinglysningskontoret, modtager ligesom panthaver, køber og sælger kun simple eller bekræftede udskrifter.

9 9 fast ejendom tyskland MANGLER Som i Danmark opererer man med retslige og faktiske mangler. Retslige mangler er hovedsageligt mangler, der indebærer, at sælgeren ikke kan overgive køberen den fulde ejendomsret til den solgte ejendom. Faktiske mangler foreligger, når ejendommen ikke har den brugbarhed og værdi, som er almindelig ved ejendomme af den pågældende art. Sælgere af ældre ejendomme vil altid fraskrive sig mangelansvaret, hvorfor man bør lade udarbejde en teknisk vurdering, førend ejendommen erhverves. Ved nyere ejendomme bør ansvarsfraskrivelser ikke accepteres og sælger bør afgive garantier for ejendommens tilstand. LEJEFORHOLD På tilsvarende måde som i Danmark overtager en køber af fast ejendom de rettigheder og forpligtelser, som sælgeren har over for lejerne. Man bør sikre sig, at købekontrakten fuldstændigt gengiver de for tiden betalte lejebeløb, og at sælgeren garanterer for rigtigheden af de oplyste forhold omkring lejens størrelse, idet de som oftest til købekontrakten vedhæftede lejekontrakter ikke indeholder den aktuelle lejes størrelse. Købekontrakten må endvidere angive, hvorvidt der foreligger forudbetalt leje eller deposita. Da deposita sædvanligvis af lejerne indsættes på særlige bankkonti til sikkerhed for lejerens forpligtelser ved fraflytning eller manglende lejebetalinger, skal købekontrakten angive, at sælgeren overdrager de pågældende deposita til køber. Endvidere skal sælgeren forsikre, at der ikke foreligger rettigheder eller forpligtelser udover det, der fremgår af lejekontrakterne. Adgangen til at opsige lejere eller kræve lejeforhøjelser i boliglejemål er grundlæggende reguleret som i dansk ret. Adgangen til at opsige og forhøje lejen i erhvervslejemål er reguleret i lejekontrakten, og der består som udgangspunkt aftalefrihed. Det bemærkes dog, at automatisk virkende indeksklausuler i erhvervslejekontrakter kun er gyldige, såfremt lejemålet indgås for minimum en tiårig periode, eller såfremt lejekontrakten giver lejeren adgang til at forlænge lejemålet i minimum ti år. Det er endvidere en betingelse, at lejeniveauet ændres såvel i opadgående som i nedadgående retning ved ændringer af indekset.

10 fast ejendom tyskland 10 INVESTERING Den typiske investeringsejendom er i tysk terminologi at betragte som et anlægsaktiv med en lang investeringshorisont. Det er derfor af afgørende betydning, at afkastmulighederne for den pågældende ejendom afdækkes så godt som muligt, førend købekontrakten indgås. Adskillige danskere har i de seneste år ladet sig lede af de gunstige skatteretslige regler, der var forbundet med en investering i fast ejendom i Tyskland, uden at have undersøgt den pågældende ejendom og dennes afkastmuligheder på tilstrækkelig måde, førend købekontrakten blev underskrevet. Dette har medført overraskelser i forbindelse med den senere drift og de faktiske afkastmuligheder af sådanne ejendomme. Ved ældre ejendomme kan det anbefales at få udarbejdet en tilstandsrapport til brug for bedømmelsen af fremtidige reparations- og vedligeholdelsesomkostninger. En undersøgelse af prisniveauet for tilsvarende ejendomme i området samt områdets udviklingsmuligheder bør altid foretages. Som hjælpemiddel kan omstående checkliste bruges i forbindelse med undersøgelser, der skal foretages i forbindelse med køb af fast ejendom i Tyskland. Det må derfor tilrådes, at der foretages en særdeles kritisk gennemgang af de dokumenter, der kan medvirke til at beskrive ejendommens tilstand og fremtidige afkastmuligheder, herunder en grundig gennemgang af de for ejendommen gældende lejekontrakter, disses løbetid, indekseringsklausuler samt lejernes bonitet.

11 11 fast ejendom tyskland CHECKLISTE / FAST EJENDOM + Tingbogsattest + Udskrift servitutter + Matrikelkort + Forpagtningskontrakt + Udskrift offentlige byrder + Oplysning om ikke registrerede/tinglyste rettigheder + Ejendomsskatteopgørelse + Parkeringspladsafgift + Erklæring fra kommunen om, at der ikke skyldes skat og afgifter på ejendommen, herunder til byggemodning + Udskrift forurenet område + Jordbundsrapport + Lokalplan + Byggeanmodning + Byggetilladelse + Myndighedsbekræftelse på ibrugtagning + Afleveringsprotokol offentlig myndighed + Entreprisekontrakt + Afleveringsprotokol entreprenør + Byggebeskrivelse + Garanti + Specielle tilladelser + Teknisk rapport + Lejeropstilling + Lejekontrakter + Afleveringsprotokoller lejemål + Oversigt deposita + Ved boligejendomme: Oversigt over tidligere lejeforhøjelser (sidste 5 år) + Opgørelse driftsomkostninger + Forpagtningskontrakter + Ved boligejendomme: Oversigt over driftsomkostninger i de sidste 3 år + Indeksreguleringsklausulgodkendelse + Oversigt over verserende retssager + Vedligeholdelsesaftaler + Forsikringsaftaler + Administrationsaftale + Viceværtkontrakt + Gammel købekontrakt + Fuldmagter til indhentelse af dokumenter + Investorprospekt + Driftsregnskaber + Mægleraftale + Oversigt handelsomkostninger/notar + Handelsregisterudskrift sælger + Handelsregisterudskrift lejer + Selskabsudskrift køber + Handelsregisterudskrift entreprenør + Udskrift Statstidende sælger + Udskrift Statstidende lejer + Udskrift Statstidende entreprenør + Kreditreformudskrift sælger + Kreditreformudskrift lejer + Kreditreformudskrift entreprenør Kontakt: Såfremt der er spørgsmål til ovennævnte, er du velkommen til at kontakte mig. Michael Haas T +49 (0) E info@becklaw.de

12 beck rechtsanwälte er en advokatvirksomhed med kontorer i Hamburg og Berlin. Som full-service advokatkontor yder vi vores nationale og internationale klienter rådgivning inden for tysk ret samt cross-border business. Vores specialkompetencer er indenfor fast ejendom, vedvarende energi og IT /medier. Vi ønsker at være udenlandske virksomheders foretrukne partner ved forretninger i Tyskland. beck rechtsanwälte er medlem af advokatnetværket LNI, et internationalt netværk med advokater i over 50 lande. beck rechtsanwälte Ericusspitze Hamburg T +49 (0) Kurfürstendamm Berlin T +49 (0)

Fast Ejendom-Tyskland. Det kommercielle Det juridiske Det finansielle

Fast Ejendom-Tyskland. Det kommercielle Det juridiske Det finansielle Fast Ejendom-Tyskland Det kommercielle Det juridiske Det finansielle 3 beck rechtsanwälte er en full-service advokatvirksomhed med kontorer i Hamborg og Berlin. Før man kaster sig ud i købet af fast ejendom

Læs mere

KØB AF FAST EJENDOM I TYSKLAND

KØB AF FAST EJENDOM I TYSKLAND KØB AF FAST EJENDOM I TYSKLAND DET TYSKE EJENDOMSMARKED Ejendomsmarkedet i Tyskland er kendetegnet ved en række forhold, der gør det attraktivt at investere i fast ejendom. I Tyskland eksisterer der ikke

Læs mere

Investeringsejendom. Salgsopstilling. Sag E2208. Springvandspladsen 5 st. V. Hassing, 9310 Vodskov. Central beliggenhed Årlig lejeindtægt kr. 781.

Investeringsejendom. Salgsopstilling. Sag E2208. Springvandspladsen 5 st. V. Hassing, 9310 Vodskov. Central beliggenhed Årlig lejeindtægt kr. 781. Salgsopstilling Investeringsejendom Sag E2208 Springvandspladsen 5 st. V. Hassing, 9310 Vodskov Central beliggenhed Årlig lejeindtægt kr. 781.501 Kontantpris kr. 7.125.000 / Startforrentning 9,91 % Etageareal

Læs mere

Udbudsmateriale. Oktobervej Søborg

Udbudsmateriale. Oktobervej Søborg Udbudsmateriale Oktobervej 119 2860 Søborg Udbudsmaterialet indeholder følgende: 01. Udbudsbetingelser og oplysninger om ejendommen 02. Annonce 03. Ejendomsdatarapport 04. Ejendomsdatarapport resumé 05.

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Ved forsinket betaling tillægges der renter efter den gældende rentelov.

K Ø B S A F T A L E. Ved forsinket betaling tillægges der renter efter den gældende rentelov. K Ø B S A F T A L E Vedr. Jernbanegade 13-9610 Nørager Undertegnede Navn/Virksomhed: Adresse: CPR/CVR: Tlf.: E-mail: tilbyder herved at købe del af matr.nr. 1nq Nøragergård hovedgård, Durup, beliggende

Læs mere

Indhold. Ret&Råd er Danmarks førende kæde af selvstændige advokatvirksomheder. Havnevej 3, 4000 Roskilde. Fax 46 38 03 50 Bolig - Købers Mand

Indhold. Ret&Råd er Danmarks førende kæde af selvstændige advokatvirksomheder. Havnevej 3, 4000 Roskilde. Fax 46 38 03 50 Bolig - Købers Mand Ret&Råd er Danmarks førende kæde af selvstændige advokatvirksomheder. Ret&Råd har specialiseret sig i: Ret&Råd har sekretariat på Havnevej 3, 4000 Roskilde Erhverv - Rettidig Rådgivning Telefon 70 20 70

Læs mere

UDKAST K Ø B S A F T A L E V I L K Å R :

UDKAST K Ø B S A F T A L E V I L K Å R : UDKAST K Ø B S A F T A L E Hillerød Kommune sælger herved til medundertegnede ejendommen matr.nr. 3c Nr. Herlev By, Nr. Herlev på 2.209 m 2 beliggende Bygaden 32, Nr. Herlev, 3400 Hilllerød. Ejendommen

Læs mere

KØBSAFTALE. Mellem. Egedal Kommune Rådhustorvet 2 3660 Stenløse (i det følgende benævnt EK)

KØBSAFTALE. Mellem. Egedal Kommune Rådhustorvet 2 3660 Stenløse (i det følgende benævnt EK) KØBSAFTALE Mellem Egedal Kommune Rådhustorvet 2 3660 Stenløse (i det følgende benævnt EK) og [Virksomhedsnavn] CVR-nr. [Nummer] [Adresse] [postnummer] (i det følgende benævnt Køber) er d.d. indgået aftale

Læs mere

Var. tinglysningsafgift 0,6 % af købesummen *kr. Tinglysningsafgift, fast beløb I alt * kr. Beliggende: Cementvej 2, 2680 Solrød Strand Anmelder:

Var. tinglysningsafgift 0,6 % af købesummen *kr. Tinglysningsafgift, fast beløb I alt * kr. Beliggende: Cementvej 2, 2680 Solrød Strand Anmelder: Sag nr. 96366/PJJ Reg.afgift. Var. tinglysningsafgift 0,6 % af købesummen *kr. Tinglysningsafgift, fast beløb 1.400,00 kr. I alt * kr. Delnr. * af Matr.nr. 12 a, Karlstrup By, Karlstrup Beliggende: Cementvej

Læs mere

Udbyder hermed sokkelgrunden matr.nr.1di, Lille Værløse, beliggende Bymidten 114, 3500 Værløse

Udbyder hermed sokkelgrunden matr.nr.1di, Lille Værløse, beliggende Bymidten 114, 3500 Værløse august 2016 Udbyder hermed sokkelgrunden matr.nr.1di, Lille Værløse, beliggende Bymidten 114, 3500 Værløse til salg. UDBUDSVILKÅR Grunden udbydes til salg i henhold til bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni

Læs mere

KØBSAFTALE. Mellem. Egedal Kommune Rådhustorvet 2 3660 Stenløse (i det følgende benævnt EK)

KØBSAFTALE. Mellem. Egedal Kommune Rådhustorvet 2 3660 Stenløse (i det følgende benævnt EK) KØBSAFTALE Mellem Egedal Kommune Rådhustorvet 2 3660 Stenløse (i det følgende benævnt EK) og [Virksomhedsnavn] CVR-nr. [Nummer] [Adresse] [postnummer] (i det følgende benævnt Køber) er d.d. indgået aftale

Læs mere

Udbudsmateriale. Salg af Kærager 1 i Spjald. Tilbud skal være Ringkøbing-Skjern Kommune i hænde senest mandag den 3. marts 2017, kl

Udbudsmateriale. Salg af Kærager 1 i Spjald. Tilbud skal være Ringkøbing-Skjern Kommune i hænde senest mandag den 3. marts 2017, kl Udbudsmateriale Salg af Kærager 1 i Spjald Tilbud skal være Ringkøbing-Skjern Kommune i hænde senest mandag den 3. marts 2017, kl. 12.00. Hermed udbydes følgende areal til salg: Kærager 1 i Spjald 1. Oplysninger

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Undertegnede Palle Kejlstrup, Tejnvej 23, 3770 Allinge,(i det følgende kaldet sælger) sælger hermed til :

K Ø B S A F T A L E. Undertegnede Palle Kejlstrup, Tejnvej 23, 3770 Allinge,(i det følgende kaldet sælger) sælger hermed til : Parcel nr. af matr. nr. 351 Allinge-Sandvig Markjorder Beliggende: Tejnvej, 3770 Allinge K Ø B S A F T A L E Undertegnede Palle Kejlstrup, Tejnvej 23, 3770 Allinge,(i det følgende kaldet sælger) sælger

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Erhvervsområde ved Industriparken i Haverslev

K Ø B S A F T A L E. Erhvervsområde ved Industriparken i Haverslev 7/9-15 K Ø B S A F T A L E Erhvervsområde ved Industriparken i Haverslev Undertegnede Navn/Virksomhed: Adresse: CPR/CVR.: Tlf.: E-mail: tilbyder herved at købe den jordlod af Rebild Kommune som er markeret

Læs mere

KØBSBETINGELSER GRUNDSALG TIL ERHVERV

KØBSBETINGELSER GRUNDSALG TIL ERHVERV KØBSBETINGELSER GRUNDSALG TIL ERHVERV 1. Parterne 1.1. Sælger: Assens Kommune, Willemoesgade 15, 5610 Assens 1.2. Køber: Navn Adresse Cpr.nr./SE nr. 2. Ejendommen 2.1. Arealet / ejendommen er en ubebygget

Læs mere

Købsaftale med salgsbetingelser

Købsaftale med salgsbetingelser Købsaftale med salgsbetingelser Matr. nr. 16 dm Melby by, Melby Plovvænget 3, 3300 Frederiksværk Natur og Udvikling Købsaftale Undertegnede Halsnæs kommune, Rådhusparken 1, 3300 Frederiksværk sælger og

Læs mere

Købsaftale Bymidten 114, 3500 Værløse

Købsaftale Bymidten 114, 3500 Værløse Købsaftale Bymidten 114, 3500 Værløse Matr.nr.1DI, Lille Værløse, Værløse til salg. Dato: Indholdsfortegnelse Parter side 2 Grunden side 2 Servitutter side 3 Overtagelse side 3 Øvrige forhold side 4 Miljø

Læs mere

BETINGET KØBSAFTALE:

BETINGET KØBSAFTALE: BETINGET KØBSAFTALE: Mellem Odder Kommune Rådhusgade 3 8300 Odder (Herefter benævnt Sælger ) og [ ] [ ] Cvr.nr: [ ] (Herefter benævnt Køber ) er nærværende betingede købsaftale indgået, efter Køber er

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Erhvervsgrund Solbjergvej 19B, Bælum

K Ø B S A F T A L E. Erhvervsgrund Solbjergvej 19B, Bælum 2/10-14 K Ø B S A F T A L E Erhvervsgrund Solbjergvej 19B, Bælum Undertegnede Navn/Virksomhed: Adresse: CPR/CVR.: Tlf.: E-mail: tilbyder herved at købe matr.nr. 8g Bælum By, Bælum, beliggende Solbjergvej

Læs mere

SALGSBETINGELSER GRUNDSALG TIL ERHVERV

SALGSBETINGELSER GRUNDSALG TIL ERHVERV SALGSBETINGELSER GRUNDSALG TIL ERHVERV 1. Parterne 1.1. Sælger: Assens Kommune, Rådhus Allé 5, 5610 Assens 1.2. Køber: Adresse Cpr.nr./CVR. nr. 2. Ejendommen 2.1. Arealet / ejendommen er en ubebygget erhvervsparcel,

Læs mere

Parcel af matr.nr.5 a Ågerup by, Pederstrup K Ø B S A F T A L E. Undertegnede Ballerup Kommune, Hold-an Vej 7, 2750 Ballerup, sælger herved til

Parcel af matr.nr.5 a Ågerup by, Pederstrup K Ø B S A F T A L E. Undertegnede Ballerup Kommune, Hold-an Vej 7, 2750 Ballerup, sælger herved til Parcel af matr.nr.5 a Ågerup by, Pederstrup Beliggenhed: Råmosevej 62 2750 Ballerup K Ø B S A F T A L E Undertegnede Ballerup Kommune, Hold-an Vej 7, 2750 Ballerup, sælger herved til XXXXXXXX xxxxxxxx

Læs mere

Betingelser for salg af parcelhusgrunde

Betingelser for salg af parcelhusgrunde Betingelser for salg af parcelhusgrunde Gældende for Dalgårdsvej 35, Thorsager 1. Udbud af parcelhusgrunde De kommunale parcelhusgrunde sælges i henhold til bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011 om offentligt

Læs mere

SKØDE. EJENDOM: Adresse: Permatopia Karise. Matrikelnummer: Adresse: Permatopia Karise. Adresse: Permatopia Karise

SKØDE. EJENDOM: Adresse: Permatopia Karise. Matrikelnummer: Adresse: Permatopia Karise. Adresse: Permatopia Karise SKØDE Adresse: Permatopia 1 0001t Adresse: Permatopia 23 0001v Adresse: Permatopia 45 0001ae Adresse: Permatopia 68 0001ag SÆLGER/OVERDRAGER: Karise Permatopia Opskrivning Alfehøjen 20 4700 Næstved CVR:

Læs mere

Betingelser for salg af storparceller

Betingelser for salg af storparceller Betingelser for salg af storparceller 21-09-2017 Sagsid 16/25701 Gældende for storparcel ved Marienhoffvej 21F, 8550 Ryomgård, matr.nr. 3kh, Ryomgård Hgd., Marie Magdalene 1. Udbud af storparceller De

Læs mere

Bolighandel. testamente. INTERLEX Advokater har et team af advokater og advokatsekretærer, som

Bolighandel. testamente. INTERLEX Advokater har et team af advokater og advokatsekretærer, som Bolighandel Bolighandel Ikke to bolighandler er ens. Der er mange dokumenter og oplysninger, der skal gennemgås, vilkår, der skal diskuteres og aftaler, der skal på plads. INTERLEX Advokater hjælper dig

Læs mere

Standardgaranti ved køb af nybygget andelsbolig (Entreprenørstyret)

Standardgaranti ved køb af nybygget andelsbolig (Entreprenørstyret) 5. marts 2009 Til [sælgers navn] (sælger) Standardgaranti ved køb af nybygget andelsbolig (Entreprenørstyret) Til sikkerhed for [andelsboligkøbers navn]s (køber) opfyldelse af tegningsaftale af [xx.xx.xxxx]

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Erhvervsgrund Grynderupvejen 18, Nørager

K Ø B S A F T A L E. Erhvervsgrund Grynderupvejen 18, Nørager 7/9-15 K Ø B S A F T A L E Erhvervsgrund Grynderupvejen 18, Nørager Undertegnede Navn/Virksomhed: Adresse: CPR/CVR.: Tlf.: E-mail: tilbyder herved at købe matr.nr. 1tæ, Nørager Hgd., Durup, beliggende

Læs mere

Betingelser for salg af storparceller

Betingelser for salg af storparceller Betingelser for salg af storparceller Gældende for storparcel ved Ole Geislers Vej i Hornslet 1. Udbud af storparceller De kommunale byggegrunde sælges i henhold til bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni

Læs mere

Købsaftale. Navn: Adresse: By: Grunden er beliggende ved privat fællesvej og sælges i byggemodent stand.

Købsaftale. Navn: Adresse: By: Grunden er beliggende ved privat fællesvej og sælges i byggemodent stand. Afgift: kr. Akt: skab nr. (udfyldes af tinglysningskontoret) Ejerlav: Erritsø By, Erritsø Matr. nr.: Matr. nr. Beliggende: Argentinervej husnummer j.nr.: Købsaftale Fredericia Kommune sælger herved den

Læs mere

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen KØGE KOMMUNE 2017-003770-22 TORVET 1 4600 KØGE STORPARCEL Herfølge Syd KØBSAFTALE 1. Parterne Sælger: Køge Kommune, CVR-nr. 29 18 93 74, Torvet 1, 4600 Køge Køber: 2. Ejendommen En ubebygget storparcel,

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Grundene er beliggende henholdsvis Sandgraven 1 og 3, Øster Hornum, 9530 Støvring

K Ø B S A F T A L E. Grundene er beliggende henholdsvis Sandgraven 1 og 3, Øster Hornum, 9530 Støvring K Ø B S A F T A L E Undertegnede Navn/Virksomhed: Adresse: CPR/CVR.: Tlf.: E-mail: tilbyder herved at købe følgende grunde: - matr.nr. 46c Ø. Hornum By, Øster Hornum og - del af matr.nr. 46b Ø. Hornum

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Hadsundvej 2B, 9575 Terndrup

K Ø B S A F T A L E. Hadsundvej 2B, 9575 Terndrup K Ø B S A F T A L E Hadsundvej 2B, 9575 Terndrup Undertegnede Navn/Virksomhed: Adresse: CPR/CVR.: Tlf.: E-mail: tilbyder herved at købe ejendommen matr.nr. 17c Terndrup By, Lyngby af areal ifølge tingbogen

Læs mere

Salg af grund Langkildevej 1, Hvidovre til boligformål

Salg af grund Langkildevej 1, Hvidovre til boligformål Salg af grund Langkildevej 1, Hvidovre til boligformål Hvidovre Kommune udbyder grunden beliggende Langkildevej 1, 2650 Hvidovre (herefter kaldet Ejendommen ) til salg på følgende vilkår: Ejendommen udbydes

Læs mere

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen 2015-000499-20 Køge Kommune Torvet 1 4600 Køge Matr. nr. 13-a og 13-gg, Herfølge By, Herfølge KØBSAFTALE Sælger: Køge Kommune, Torvet 1, 4600 Køge 1. Parterne Køber: 2. Ejendommen Parcellerne: Matr. nr.

Læs mere

Tilbudsblanket BORGMESTER ANDERSENS VEJ, 6400 SØNDERBORG

Tilbudsblanket BORGMESTER ANDERSENS VEJ, 6400 SØNDERBORG Tilbudsblanket BORGMESTER ANDERSENS VEJ, 6400 SØNDERBORG Undertegnede tilbyder herved at købe del af matr. nr. 94 samt del af matr. nr. 3772 Sønderborg, beliggende Borgmester Andersens Vej, 6400 Sønderborg,

Læs mere

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen 2013-4899-33 KØGE KOMMUNE TORVET 1 4600 KØGE KILDEBJERGS AGRE, BJÆVERSKOV 2. DEL AF ETAPE 1 KØBSAFTALE 1. Parterne Sælger: Køge Kommune, Torvet 1, 4600 Køge Køber: 2. Ejendommen En ubebygget boligparcel

Læs mere

Bygningsstyrelsen, Hermodsgade 26-28, 2200 København N, december 2014. (herefter samlet "Parterne")

Bygningsstyrelsen, Hermodsgade 26-28, 2200 København N, december 2014. (herefter samlet Parterne) Bygningsstyrelsen, Hermodsgade 26-28, 2200 København N, december 2014 BETINGET KØBSAFTALE Mellem og Bygningsstyrelsen CVR nr. 58182516 Carl Jacobsens Vej 39 2500 Valby (herefter "Sælger") Navn: CVR-nummer:

Læs mere

Udbudsvilkår GRUNDSTYKKE UDBYDES TIL SALG. Københavns Kommune udbyder matr.nr. 11az, Husum, beliggende Højstrupvej 69, 2700 Brøndshøj til salg.

Udbudsvilkår GRUNDSTYKKE UDBYDES TIL SALG. Københavns Kommune udbyder matr.nr. 11az, Husum, beliggende Højstrupvej 69, 2700 Brøndshøj til salg. Udbudsvilkår GRUNDSTYKKE UDBYDES TIL SALG Københavns Kommune udbyder matr.nr. 11az, Husum, beliggende Højstrupvej 69, 2700 Brøndshøj til salg. 2 Februar 2016 Sagsnr. 2014-0194772 Henvendelse og spørgsmål

Læs mere

Salgsprospekt. for boligudlejningsejendommen. Holbækvej 32, 4450 Jyderup. Fuldt udlejet boligudlejningsejendom.

Salgsprospekt. for boligudlejningsejendommen. Holbækvej 32, 4450 Jyderup. Fuldt udlejet boligudlejningsejendom. Salgsprospekt for boligudlejningsejendommen Holbækvej 32, 4450 Jyderup Fuldt udlejet boligudlejningsejendom. Salgspris kontant: 1.750.000 kr. Bruttoleje: 277.440 kr. Startforrentning ved kontant handel:

Læs mere

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen. 3. Servitutter og deklarationer

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen. 3. Servitutter og deklarationer KØGE KOMMUNE 2008-18417-69 TORVET 1 4600 KØGE SPÆTTEVÆNGET, EJBY EJBY NORD 3. ETAPE KØBSAFTALE 1. Parterne Sælger: Køge Kommune, Torvet 1, 4600 Køge Køber: 2. Ejendommen En ubebygget boligparcel matr.

Læs mere

KØBSAFTALE - tilbudsformular indtil underskrevet af sælger

KØBSAFTALE - tilbudsformular indtil underskrevet af sælger Ejerlav: Matr. nr.: Beliggende: Over Hornbæk By, Hornbæk 9i, 10m, 10r, 10q og 11h Overvænget 25, 25a, 25c og 31, 8920 Randers NV KØBSAFTALE - tilbudsformular indtil underskrevet af sælger 1 - Parterne...

Læs mere

Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger)

Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) NST-513-00533 Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) sælger Sommerhusgrund beliggende Bjerghuse 147, Fjand, 6990 Ulfborg 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom Finansministeriets cirkulære

Læs mere

Købsaftale med salgsbetingelser

Købsaftale med salgsbetingelser Købsaftale med salgsbetingelser Del af matr. nr. 62 aø Frederiksværk Markjorder, Rådhuspladsen, 3300 Frederiksværk Ca. 750 m 2 1 Købsaftale Undertegnede Halsnæs kommune, Rådhusparken 1, 3300 Frederiksværk

Læs mere

Betingelser for salg af parcelhusgrunde

Betingelser for salg af parcelhusgrunde Betingelser for salg af parcelhusgrunde Gældende for Kirkegade 12 i Ebeltoft 1. Udbud af parcelhusgrunde Disse betingelser gælder ved Syddjurs Kommunes salg af parcelhusgrunde. Syddjurs Kommune benævnes

Læs mere

Parkeringskælder med meget attraktiv beliggenhed på Christianshavn

Parkeringskælder med meget attraktiv beliggenhed på Christianshavn Parkeringskælder med meget attraktiv beliggenhed på Christianshavn Sag CC5110S TIL SALG København K - Prinsessegade 2A, Central beliggende Attraktiv placering pga. mangel på p-pladser på gaden Kontantpris

Læs mere

Tinghøj Allé 2 5750 Ringe. sælger betinget af købesummens betaling og tilladelse fra Geodatastyrelsen (udstykning) herved til medunderskrevne

Tinghøj Allé 2 5750 Ringe. sælger betinget af købesummens betaling og tilladelse fra Geodatastyrelsen (udstykning) herved til medunderskrevne SALGSBETINGELSER Undertegnede Faaborg-Midtfyn Kommune Tinghøj Allé 2 5750 Ringe sælger betinget af købesummens betaling og tilladelse fra Geodatastyrelsen (udstykning) herved til medunderskrevne Navn/Firma

Læs mere

KØBSAFTALE. 1 Ejendommen

KØBSAFTALE. 1 Ejendommen KØBSAFTALE Mellem GREVE KOMMUNE, Rådhusholmen 10, 2670 Greve (i det følgende benævnt kommunen/sælger) og Navn Adresse postnummer CVR-nummer (i det følgende benævnt køber) om den kommunen tilhørende ejendom

Læs mere

Betingelser for salg af parcelhusgrunde

Betingelser for salg af parcelhusgrunde Betingelser for salg af parcelhusgrunde Gældende for udstykningen Martin Madsens Vej og J.C. Danielsens Vej i Hornslet. 1. Udbud af parcelhusgrunde Disse betingelser gælder ved Syddjurs Kommunes salg af

Læs mere

Parcel af matr.nr.5 a Ågerup by, Pederstrup K Ø B S A F T A L E. Undertegnede Ballerup Kommune, Hold-an Vej 7, 2750 Ballerup, sælger herved til

Parcel af matr.nr.5 a Ågerup by, Pederstrup K Ø B S A F T A L E. Undertegnede Ballerup Kommune, Hold-an Vej 7, 2750 Ballerup, sælger herved til Parcel af matr.nr.5 a Ågerup by, Pederstrup Beliggenhed: Råmosevej 62 2750 Ballerup K Ø B S A F T A L E Undertegnede Ballerup Kommune, Hold-an Vej 7, 2750 Ballerup, sælger herved til XXXXXXXX xxxxxxxx

Læs mere

Betingelser for salg af parcelhusgrunde

Betingelser for salg af parcelhusgrunde Betingelser for salg af parcelhusgrunde 03-04-2017 J.nr. 17/7050 Gældende for Vendehøj 20, Hornslet 1. Udbud af parcelhusgrunde De kommunale parcelhusgrunde sælges i henhold til bekendtgørelse nr. 799

Læs mere

TIL SALG. Et ca 12 ha stort areal beliggende Skårupvej 5, 8400 Ebeltoft, udbydes til salg ved licitation.

TIL SALG. Et ca 12 ha stort areal beliggende Skårupvej 5, 8400 Ebeltoft, udbydes til salg ved licitation. TIL SALG J. nr. 15 7042 TBJ Et ca 12 ha stort areal beliggende Skårupvej 5, 8400 Ebeltoft, udbydes til salg ved licitation. Jorden sælges fra ejendommen beliggende Skårupvej 5, 8400 Ebeltoft. Jorden udbydes

Læs mere

EJENDOM: ----------------------------- Adresse: Havørnen 100 9280 Storvorde Landsejerlav: Egense By, Mou Matrikelnummer: 0019fk

EJENDOM: ----------------------------- Adresse: Havørnen 100 9280 Storvorde Landsejerlav: Egense By, Mou Matrikelnummer: 0019fk SKØDE Prøvetinglysning - Tinglysning er ikke gennemført EJENDOM: Adresse: Havørnen 100 9280 Storvorde Landsejerlav: Egense By, Mou Matrikelnummer: 0019fk SÆLGER/OVERDRAGER: ZELOT REAL ESTATE ApS Holmegårdsvej

Læs mere

Betingelser for salg af parcelhusgrunde

Betingelser for salg af parcelhusgrunde Betingelser for salg af parcelhusgrunde Gældende for Elkærbakke, Vrinners. 1. Udbud af parcelhusgrunde Disse betingelser gælder ved Syddjurs Kommunes salg af parcelhusgrunde. Syddjurs Kommune benævnes

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. tilbyder herved at købe den del af Hanesvinget 2A, Skørping, som er angivet som

K Ø B S A F T A L E. tilbyder herved at købe den del af Hanesvinget 2A, Skørping, som er angivet som Købsaftaleskabelon af 23. maj 2011 K Ø B S A F T A L E vedr. parcel af Hanesvinget 2A, 9520 Skørping Undertegnede Navn/Virksomhed: Adresse: Tlf.: CPR/CVR: E-mail: tilbyder herved at købe den del af Hanesvinget

Læs mere

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen. En ubebygget erhvervsparcel matr.nr. Ølby by, Højelse, beliggende Lykkebækvej, 4600 Køge.

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen. En ubebygget erhvervsparcel matr.nr. Ølby by, Højelse, beliggende Lykkebækvej, 4600 Køge. KØGE KOMMUNE TORVET 1 4600 KØGE 2016-020298-36 Bellingeparken, Lykkebækvej, Køge KØBSAFTALE Sælger: Køge Kommune, Torvet 1, 4600 Køge Køber: 1. Parterne 2. Ejendommen En ubebygget erhvervsparcel matr.nr.

Læs mere

SALGSBETINGELSER: Ejsbølvænge 3, 6100 Haderslev. 843 m 2 95 m 2. Kr. 960.000. Kr. 312.200

SALGSBETINGELSER: Ejsbølvænge 3, 6100 Haderslev. 843 m 2 95 m 2. Kr. 960.000. Kr. 312.200 SALGSBETINGELSER: Beliggenhed: Matr.nr.: Ejsbølvænge 3, 6100 Haderslev 3534 Haderslev Areal ifølge BBR-ejermeddelelse: Grundareal Bebygget areal 843 m 2 95 m 2 Ejendomsværdi: 2010 Grundværdi: Kr. 960.000

Læs mere

U D B U D S V I L K Å R

U D B U D S V I L K Å R Februar 2016 EGEDAL KOMMUNE udbyder ejendommen, matr.nr. 10bl Stenløse By, Stenløse, beliggende Toftholmvej 20, 3660 Stenløse, til salg Henvendelse herom og spørgsmål i øvrigt kan rettes til Stine Elken,

Læs mere

HJÆLPENDE HÅND. til køb af din drømmebolig! KROMANN. advokatfirma. Telefon 86 18 11 02 www.advokatkromann.dk Sct. Clemens Stræde 1 DK-8000 Århus C

HJÆLPENDE HÅND. til køb af din drømmebolig! KROMANN. advokatfirma. Telefon 86 18 11 02 www.advokatkromann.dk Sct. Clemens Stræde 1 DK-8000 Århus C EN HJÆLPENDE HÅND til køb af din drømmebolig! KROMANN advokatfirma Telefon 86 18 11 02 www.advokatkromann.dk Sct. Clemens Stræde 1 DK-8000 Århus C Skal jeg gøre brug af en advokat? Svaret på ovenstående

Læs mere

UDKAST BETINGET KØBSAFTALE. Undertegnede Hillerød Kommune Trollesmindealle 27, 3400 Hillerød sælger til medunderskrevne

UDKAST BETINGET KØBSAFTALE. Undertegnede Hillerød Kommune Trollesmindealle 27, 3400 Hillerød sælger til medunderskrevne UDKAST BETINGET KØBSAFTALE Undertegnede Hillerød Kommune Trollesmindealle 27, 3400 Hillerød sælger til medunderskrevne P-hus Torvet, Østergade 3, 3400 Hillerød med grundareal på 2.492 m 2 Ejendommen overdrages

Læs mere

Betingelser for salg af parcelhusgrunde

Betingelser for salg af parcelhusgrunde Betingelser for salg af parcelhusgrunde 19-04-2018 Sagsid 07/36451 Gældende for Ladegårdsparken 1. Udbud af parcelhusgrunde De kommunale parcelhusgrunde sælges i henhold til bekendtgørelse nr. 799 af 24.

Læs mere

INVESTERINGSEJENDOM TIL SALG

INVESTERINGSEJENDOM TIL SALG INVESTERINGSEJENDOM TIL SALG Agerhatten 5, 5220 Odense SØ Salgspris kontant 19.200.000 kr. Gældende nettoleje p.a. 1.688.722 kr. Nettoleje p.a. lokaler u/udlejning 212.250 kr. Samlet nettoleje p.a. 1.900.972

Læs mere

2.5 E/SO/ COPYRIGHT DE

2.5 E/SO/ COPYRIGHT DE Salgsopstilling Adresse: Hasselvænget 24, 4760 Vordingborg Sagsnr.: 14JNJ-001337 Dato: 25.09.2018 Beskrivelse: Attraktiv investeringsejendom/brugerejendom på god adresse centralt i Nyråd by - få km udenfor

Læs mere

Betingelser for salg af parcelhusgrunde

Betingelser for salg af parcelhusgrunde Betingelser for salg af parcelhusgrunde 26.06.2017 Sagsid 14/38190 Gældende for Dalgårdsvej, Thorsager 1. Udbud af parcelhusgrunde De kommunale parcelhusgrunde sælges i henhold til bekendtgørelse nr. 799

Læs mere

OPP Kalvebod Brygge. Bilag 2.A // Grundlejekontrakt 2

OPP Kalvebod Brygge. Bilag 2.A // Grundlejekontrakt 2 OPP Kalvebod Brygge Bilag 2.A // Grundlejekontrakt 2 Indholdsfortegnelse 1 Parterne 2 2 Baggrund 2 3 Det lejedes omfang og beliggenhed 3 4 Anvendelse 3 5 Ikrafttræden, opsigelse og købsret 4 6 Lejemålets

Læs mere

(i det følgende benævnt sælger) (i det følgende benævnt køber)

(i det følgende benævnt sælger) (i det følgende benævnt køber) K Ø B S A F T A L E Underskrevne Faxe Kommune Frederiksgade 9 4690 Haslev (i det følgende benævnt sælger) sælger herved til medunderskrevne (i det følgende benævnt køber) den kommunen tilhørende ejendom,

Læs mere

Tinghøj Allé 2 5750 Ringe

Tinghøj Allé 2 5750 Ringe SALGSBETINGELSER Undertegnede Faaborg-Midtfyn Kommune Tinghøj Allé 2 5750 Ringe sælger betinget af købesummens betaling og tilladelse fra Geodatastyrelsen (udstykning) herved til medunderskrevne Navn/Firma

Læs mere

Denne handel. er på betingelse. af min advokats

Denne handel. er på betingelse. af min advokats HUSK ADVOKATFORBEHOLDET Denne handel er på betingelse af min advokats godkendelse Et skøde er kun en kvittering for det du allerede har købt... HUSK ADVOKATFORBEHOLDET Denne handel er på betingelse af

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. CVR.nr. 29 18 96 76 Valdemarsgade 43 4760 Vordingborg (i det følgende kaldet sælger) Købers navn. Købers bopæl. Postnr.

K Ø B S A F T A L E. CVR.nr. 29 18 96 76 Valdemarsgade 43 4760 Vordingborg (i det følgende kaldet sælger) Købers navn. Købers bopæl. Postnr. Sag.nr. 14/2036 Dok.nr. 111266/14 K Ø B S A F T A L E Underskrevne Vordingborg Kommune CVR.nr. 29 18 96 76 Valdemarsgade 43 4760 Vordingborg (i det følgende kaldet sælger) sælger til medunderskrevne Købers

Læs mere

Til dig som køber. Denne lille købervejledning kan du bruge i forbindelse med dit ejendomskøb.

Til dig som køber. Denne lille købervejledning kan du bruge i forbindelse med dit ejendomskøb. KØBERVEJLEDNING Til dig som køber Denne lille købervejledning kan du bruge i forbindelse med dit ejendomskøb. Købervejledningen giver dig et overblik over hele forløbet og indeholder en alfabetisk ordliste,

Læs mere

Restejerlejligheder i hjertet af København

Restejerlejligheder i hjertet af København Restejerlejligheder i hjertet af København 5 restejerlejligheder i indre København Sag JH4333S TIL SALG København K - Kompagnistræde 8 3 stk. beboelsesejerlejligheder og 2 stk. butiksejerlejligheder Attraktiv

Læs mere

Købstilbud. Underskrevne: Cpr.nr.: Adresse: Mailadr.: Advokat:

Købstilbud. Underskrevne: Cpr.nr.: Adresse: Mailadr.: Advokat: Odense, den 11. december 2018 Købstilbud Underskrevne: Cpr.nr.: Adresse: Mailadr.: Advokat: tilbyder herved, at købe én af nedenstående ejendomme. Overtagelsen fastsættes efter nærmere aftale. Ternevej

Læs mere

Betingelser for salg af parcelhusgrunde

Betingelser for salg af parcelhusgrunde Betingelser for salg af parcelhusgrunde Gældende for Carl Th. Dreyers Vej i Ebeltoft. 1. Udbud af parcelhusgrunde Disse betingelser gælder ved Syddjurs Kommunes salg af parcelhusgrunde. Syddjurs Kommune

Læs mere

KENDELSE. Det fremgår af sagen, at klagerne henvendte sig til indklagede med henblik på at få bistand ved en handel.

KENDELSE. Det fremgår af sagen, at klagerne henvendte sig til indklagede med henblik på at få bistand ved en handel. 1 København, den 21. juli 2009 KENDELSE Klagerne ctr. Danbolig Lyngby ApS Lyngby Torv 2 A 2800 Lyngby Sagen angår spørgsmålet, om indklagede har givet mangelfulde oplysninger om en på ejendommen tinglyst

Læs mere

Betingelser for salg af storparceller

Betingelser for salg af storparceller Betingelser for salg af storparceller 19-03-2019 Sagsid 17/34883 Gældende for storparcel ved Oldagervej i Rønde 1. Udbud af storparceller De kommunale byggegrunde sælges i henhold til bekendtgørelse nr.

Læs mere

Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger)

Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) NST-513-00661 Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) sælger Hellebæk Ledhus Tidligere skovløberbolig beliggende Bøssemagergade 72, 3150 Hellebæk 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. 1. Parterne. 2. Ejendommene

K Ø B S A F T A L E. 1. Parterne. 2. Ejendommene Køge Kommune Torvet 1 4600 Køge 2015-003931-40 K Ø B S A F T A L E 1. Parterne Sælger: Køge Kommune, CVR-nr. 29 18 93 74, Torvet 1, 4600 Køge Køber: 2. Ejendommene Den Køge Kommune tilhørende ubebyggede

Læs mere

Boligkøberguide. Boligen er fundet Dette er stadiet hvor du har fundet en ejendom som du er interesseret i. Der forhandles eventuelt salgspris.

Boligkøberguide. Boligen er fundet Dette er stadiet hvor du har fundet en ejendom som du er interesseret i. Der forhandles eventuelt salgspris. Boligkøberguide 10 gode råd inden du køber bolig: 1. Lav en grundig prisanalyse af boligen sammenholdt med andre lignende boliger. Det gælder både kontantprisen, men også ejerudgifter. 2. Vær sikker på

Læs mere

NOTAT (fortroligt) Blandet bolig & erhvervsejendom. I alt 2 boliglejemål samt 1 erhvervslejemål i underetagen, fordelt på i alt 498 m 2

NOTAT (fortroligt) Blandet bolig & erhvervsejendom. I alt 2 boliglejemål samt 1 erhvervslejemål i underetagen, fordelt på i alt 498 m 2 NOTAT (fortroligt) Blandet bolig & erhvervsejendom I alt 2 boliglejemål samt 1 erhvervslejemål i underetagen, fordelt på i alt 498 m 2 Adresse Ryvangs Allé 10 2100 København Ø Prisforlangende kr 25,0 mio.

Læs mere

KØBSAFTALE. GREVE KOMMUNE, Rådhusholmen 10, 2670 Greve sælger herved til:

KØBSAFTALE. GREVE KOMMUNE, Rådhusholmen 10, 2670 Greve sælger herved til: GREVE KOMMUNE Center for Byråd & Økonomi Rådhusholmen 10 2670 Greve KØBSAFTALE GREVE KOMMUNE, Rådhusholmen 10, 2670 Greve sælger herved til: Del af den af kommunen tilhørende grund matr. 7000p, Kildebrønde

Læs mere

DISCIPLINÆRNÆVNET FOR EJENDOMSMÆGLERE

DISCIPLINÆRNÆVNET FOR EJENDOMSMÆGLERE Den 4. marts 2015 blev der i sag 247 2013 AA [Adresse] [By] mod Ejendomsmægler Børge Storm Hansen [Adresse] [By] afsagt sålydende Kendelse Ved brev af 27. november 2013 har AA indbragt ejendomsmægler Børge

Læs mere

SALGSPROSPEKT. Egeskovvej 145, 7000 Fredericia. Sag 10312

SALGSPROSPEKT. Egeskovvej 145, 7000 Fredericia. Sag 10312 SALGSPROSPEKT Egeskovvej 145, 7000 Fredericia Sag 10312 . Mægler: Niels Henrik Billund Dato: 26. februar 2015 EJENDOMMEN I HOVEDTRÆK BELIGGENHED Adresse Egeskovvej 145 7000 Fredericia Matr.nr. 122 m Fredericia

Læs mere

KØBSAFTALE. (Almindelige vilkår for salg af grunde ved Skolevænget)

KØBSAFTALE. (Almindelige vilkår for salg af grunde ved Skolevænget) KØBSAFTALE. (Almindelige vilkår for salg af grunde ved Skolevænget) 1. Ejendommen er en ubebygget grund, som sælges i den stand, hvori denne forefindes, og som beset af køberen med de på grunden evt. værende

Læs mere

NOTAT (fortroligt) Investeringsejendom. Små hus på 691 m 2. Adresse Bregnevej Gentofte

NOTAT (fortroligt) Investeringsejendom. Små hus på 691 m 2. Adresse Bregnevej Gentofte NOTAT (fortroligt) Investeringsejendom Små hus på 691 m 2 Adresse Bregnevej 18 2820 Gentofte Prisforlangende Kontant kr. 17 mio., svarende til et nettoafkast på 4,70% Ansvarsfraskrivelse Informationer

Læs mere

SALGSBETINGELSER: Kløvervej 87, 6100 Haderslev. Matr. nr. 1409 m. fl, Sdr. Otting Ejerlav, Haderslev. 13181 m 2 174 m 2 1838 m 2 1664 m 2

SALGSBETINGELSER: Kløvervej 87, 6100 Haderslev. Matr. nr. 1409 m. fl, Sdr. Otting Ejerlav, Haderslev. 13181 m 2 174 m 2 1838 m 2 1664 m 2 SALGSBETINGELSER: Beliggenhed: Matr. nr.: Kløvervej 87, 6100 Haderslev Matr. nr. 1409 m. fl, Sdr. Otting Ejerlav, Haderslev Areal ifølge BBR-ejermeddelelse: Grundareal Boligareal Erhvervsareal Bebygget

Læs mere

OPP Kalvebod Brygge. Bilag 2 // Vilkår for leje af grundareal

OPP Kalvebod Brygge. Bilag 2 // Vilkår for leje af grundareal OPP Kalvebod Brygge Bilag 2 // Vilkår for leje af grundareal Indholdsfortegnelse 1 Parterne 2 2 Baggrund 2 3 Det lejedes omfang og beliggenhed 3 4 Anvendelse 3 5 Ikrafttræden og opsigelse 4 6 Lejemålets

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. ejendommen matr.nr. 2a Sønderup By, Sønderup af areal ifølge tingbogen 1816 m 2, beliggende Hjedsbækvej 474, 9541 Suldrup samt

K Ø B S A F T A L E. ejendommen matr.nr. 2a Sønderup By, Sønderup af areal ifølge tingbogen 1816 m 2, beliggende Hjedsbækvej 474, 9541 Suldrup samt K Ø B S A F T A L E Undertegnede Navn/Virksomhed: Adresse: CPR/CVR.: Tlf.: E-mail: tilbyder herved at købe ejendommen matr.nr. 2a Sønderup By, Sønderup af areal ifølge tingbogen 1816 m 2, beliggende Hjedsbækvej

Læs mere

Investeringsejendom i Kolding Nord

Investeringsejendom i Kolding Nord Salgsopstilling Investeringsejendom i Kolding Nord Sag 113292 Kokholm 13, 6000 Kolding Fuldt udlejet logistikejendom Få minutters kørsel til motorvej E45/E20 Flere sluseporte med rampe Større flisebelagt

Læs mere

- ejendom til institutionsformål -

- ejendom til institutionsformål - Februar 2014 Sag 12/76023 Salgsvilkår for Nørregade 33, 6464 Galten - ejendom til institutionsformål - Side 1 af 6 Betaling for ejendommen Ejendommen sælges for højeste bud over mindsteprisen. Mindsteprisen

Læs mere

Betingelser for salg af erhvervsgrunde

Betingelser for salg af erhvervsgrunde Betingelser for salg af erhvervsgrunde 13-04-2018 Sagsid 18/8206 1. Udbud af erhvervsbyggegrunde De kommunale byggegrunde sælges i henhold til bekendtgørelse om offentligt udbud ved salg af kommunens faste

Læs mere

Købsaftale. for. Ringsted Kommunes salg af storparcel i Kasernebyen

Købsaftale. for. Ringsted Kommunes salg af storparcel i Kasernebyen Købsaftale for Ringsted Kommunes salg af storparcel i Kasernebyen Matr.nr. 60bz, 60ea og 60bt INDHOLDSFORTEGNELSE 1 PARTERNE... 3 2 EJENDOMMEN... 3 3 SERVITUTTER OG DEKLARATIONER... 3 4 OVERTAGELSE OG

Læs mere

K Ø B S A F T A L E --------------------------------------

K Ø B S A F T A L E -------------------------------------- A D V O K A T F I R M A E T STEFFENSEN HORSTMANN K Ø B S A F T A L E -------------------------------------- Undertegnede sælger herved til medundertegnede Jens Jørgen N. Nielsen og Bente Østergaard Nielsen,

Læs mere

Udbudsmateriale. Nordfyns Kommune udbyder denne ejendom til salg. Langebyende 21, 5471 Søndersø

Udbudsmateriale. Nordfyns Kommune udbyder denne ejendom til salg. Langebyende 21, 5471 Søndersø 29. september 2015 Udbudsmateriale Nordfyns Kommune udbyder denne ejendom til salg Langebyende 21, 5471 Søndersø Sagsnunmmer: 480-2015-332722 Side 1 af 5 Dokumentnummer: 480-2015-84593 Afdeling: Strategi

Læs mere

Købesummen ønskes ikke offentliggjort. Betinget skøde

Købesummen ønskes ikke offentliggjort. Betinget skøde Afgift: kr. Akt.: Skab: nr. J.nr.: Ejerlav: Bågegård, Tommerup Matr.nr.: Beliggende: Teglværksvej 5690 Tommerup Anmelder: Advokatfirmaet Bisgaard & Dolberg A/S Tallerupvej 39 5690 Tommerup Tlf. 6376 1103

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. 1. Købesummen og dens berigtigelse. Undertegnede. Navn/Virksomhed: Adresse: CPR/CVR.: Tlf.:

K Ø B S A F T A L E. 1. Købesummen og dens berigtigelse. Undertegnede. Navn/Virksomhed: Adresse: CPR/CVR.: Tlf.: 7/9-15 K Ø B S A F T A L E Undertegnede Navn/Virksomhed: Adresse: CPR/CVR.: Tlf.: E-mail: tilbyder herved at købe den jordlod af Rebild Kommune som er markeret på vedhæftede oversigtskort. Oversigtskortet

Læs mere

TIL SALG. 31 ha. jord inkl. vej i Vivild ved Allingåbro. sælges ved budgivning

TIL SALG. 31 ha. jord inkl. vej i Vivild ved Allingåbro. sælges ved budgivning J.nr. 10-8602 TIL SALG 31 ha. jord inkl. vej i Vivild ved Allingåbro sælges ved budgivning Jorden sælges fra ejendommen beliggende Østbyvej 2, 8961 Allingåbro, og udbydes til salg på de i materialet nævnte

Læs mere

Stilling: Adresse: Telefonnr.: CVR-nr./CPR-nr.:

Stilling: Adresse: Telefonnr.: CVR-nr./CPR-nr.: KØBSAFTALE Undertegnede Stilling: Adresse: Telefonnr.: CVR-nr./CPR-nr.: Afgiver herved købstilbud over for Kerteminde Kommune CVR-nr. 29 18 97 06 Hans Schacksvej 4 5300 Kerteminde om køb af ejendommen

Læs mere

KØBSAFTALE. Undertegnede: Stilling: Adresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.:

KØBSAFTALE. Undertegnede: Stilling: Adresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: 1 KØBSAFTALE Undertegnede: Stilling: Adresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: (i det følgende kaldet køber) tilbyder herved over for Odense Kommune By- og Kulturforvaltningen Staben Nørregade 36 5000 Odense

Læs mere

Klagerne. J.nr. 2012-0233 UL/bib. København, den 22. april 2013 KENDELSE. ctr.

Klagerne. J.nr. 2012-0233 UL/bib. København, den 22. april 2013 KENDELSE. ctr. 1 København, den 22. april 2013 KENDELSE Klagerne ctr. Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen A/S Harald Jensens Plads 1A 8000 Århus C Nævnet har modtaget klagen den 13. november 2012. Klagen angår spørgsmålet

Læs mere

KØBSAFTALE. Undertegnede: Adresse: Mailadresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: 1 Oplysninger om ejendommen.

KØBSAFTALE. Undertegnede: Adresse: Mailadresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: 1 Oplysninger om ejendommen. 1 KØBSAFTALE Undertegnede: Adresse: Mailadresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: (i det følgende kaldet køber) tilbyder herved over for Odense Kommune By- og Kulturforvaltningen Økonomi- og Effekt Nørregade

Læs mere

KØBSAFTALE MED SALGSVILKÅR For ejendommen Bronzevej 4, 6000 Kolding

KØBSAFTALE MED SALGSVILKÅR For ejendommen Bronzevej 4, 6000 Kolding KØBSAFTALE MED SALGSVILKÅR For ejendommen Bronzevej 4, 6000 Kolding Matr. nr. 10eh, Harte By, Harte Undertegnede Navn Adresse: By og postnr.: Tlf. nr. E.mail CVR nr: tilbyder herved at købe ejendommen

Læs mere