Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 1. februar 2012 kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 1. februar 2012 kl"

Transkript

1 Referat af OB-møde Mødedato: 1. februar 2012 kl Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Michael Bagge Kuehn Jette Kragh Svend Lauridsen Michael Bendixen Bjarne Lindqvist Käthe Pedersen Christian Høgsbro, Adm. Direktør Inge Vilhof, Direktionssekretær Kontaktperson Inge Vilhof Direktionssekretariatet Direkte tlf.: Dato 6. februar 2012 Afbud: Palle S. Madsen Næste møde 7. marts 2012 kl Protokoller: 1. Godkendelse af referat fra sidste møde 2. Revisionsprotokol Politiske sager: 3. Åbent brev fra Bent Flemming Nielsen, afdeling 33 (lukket sag) 4. Evaluering af Repræsentantskabsmøde den 30/ Ændring af praksis for opkrævning af a conto varme og vand 6. Frikøb af formanden 7. Bemyndigelse til formandskabet vedrørende indstillinger om medfinansiering til boligsociale projekter 8. Midler fra dispositionsfonden til det boligsociale område 9. Fordeling af medlemsmøder 10. Evaluering af direktionen (lukket sag) 11. Indstilling til jubilæumslegat 2 stk. (lukket sag) Artillerivej 34 Tlf København S Fax aab@aab.dk

2 12. Boligorganisationerne som partnere i socialfondsprojekt Side 2 Afdelingsrelaterede indstillingssager: 13. Midlertidig finansiering Dronning Ingrids hjem, afdeling 98 & 99 Diverse: 14. Direktionsberetning Personaleforhold 15. Orientering fra udvalgene Eventuelt: 16. Eventuelt København, den 7. marts 2012 Bent Haupt Jensen Formand Christian Høgsbro Adm. direktør

3 1. Godkendelse af referat Side 3 Sagsfremstilling Referat fra Organisationsbestyrelsesmøde den 7. december 2011 skal godkendes og underskrives af formand og direktør. Indstilling Det indstilles, at Organisationsbestyrelsen godkender referatet fra Organisationsbestyrelsesmøde den 7. december 2011, og at formand og direktør underskriver dette. Bilag Ingen Beslutning Referatet blev godkendt. Formand og direktøren underskrev protokollen.

4 2. Revisionsprotokol Side 4 Sagsfremstilling Der er ikke modtaget nyt materiale til revisionsprotokollen. Side 1399 er sidst indsatte side. Protokollen fremlægges på mødet. Indstilling Forelægges til orientering. Bilag Ingen Beslutning Intet at bemærke

5 3. Åbent brev fra Bent Flemming Nielsen (lukket sag) Side 5

6 4. Evaluering af Repræsentantskabsmøde den 30. november 2011 Side 6 Sagsfremstilling Der blev holdt ordinært Repræsentantskabsmøde den 30. november 2011 i HK s mødesal, Artillerivej 30. Det skal bl.a. drøftes, hvem som underskriver indkaldelsen samt den generelle kvalitetssikring af det udsendte materiale. Indstilling Det indstilles, at Organisationsbestyrelsen drøfter forløbet af Repræsentantskabsmødet og de nye faciliteter. Bilag Ingen Beslutning Der var enighed om, at indkaldelsen også fremover underskrives af direktøren på formandens vegne, samt at der ikke serveres øl i forbindelse med møderne. Administrationen blev bedt om at foretage bedre kvalitetssikring af det udsendte materiale.

7 5. Ændring af praksis for opkrævning af a conto varme og vand Side 7 Sagsfremstilling Der forekommer store efterbetalinger og tilbagebetalinger efter endelig årsopgørelse af varme og vand for nogle lejemål. På den baggrund foreslår Økonomiafdelingen to tiltag: 1) at der ændres praksis, således at opkrævningen for et lejemål bliver reguleret, så a conto beløbet for en kommende periode beregnes ud fra seneste års forbrug. 2) at efterbetaling af varme opdeles i tre rater, når beløbet overstiger 500 kr. for at undgå at mange lejere går i restance som følge af at have betalt for lidt i a conto bidrag. Efterbetalingen opkræves ved første lejebetaling, når der er gået 1 måned efter at beboeren har modtaget forbrugsregnskabet. Ændringen i betaling af a conto bidraget gælder både, når der er betalt for lidt i a conto bidrag og når beboeren har betalt for meget i a conto bidrag, og derfor skal have penge tilbage. Det fremgår af lov om leje af almene boliger 55, stk. 2 og 3, at de samlede a conto bidrag højest må opkræves med den forventede udgift for regnskabsperioden, og at bidragene betales med lige store beløb i forbindelse med almindelige lejebetalinger. Ved genudlejning kan a conto bidraget derfor ikke ændres afhængig af den nye beboers familie- eller (forventede) forbrugsmæssige forbrug. Tidligere beboers a conto bidrag fortsætter med andre ord uændret til varmeregnskabets udløb. 55. Udlejeren kan med 6 ugers varsel til en betalingstermin forlange, at lejeren skal betale a conto bidrag til dækning af lejerens andel i ejendommens forbrugsudgifter, jf. 52, stk. 2, når udgifterne hertil ikke er indeholdt i lejen. Udlejeren kan med samme varsel forlange forhøjelse af løbende a conto bidrag. Stk. 2. Bidragene betales med lige store beløb i forbindelse med de almindelige lejebetalinger. Stk. 3. De samlede bidrag for et år må højst opkræves med den udgift, som forventes at blive pålignet for regnskabsperioden. Stk. 4. Efter lejerens anmodning skal beboerklagenævnet afgøre, om udlejer har opkrævet større beløb end tilladt efter stk. 3. Har udlejeren efter nævnets afgørelse opkrævet større beløb end tilladt, kan lejeren forlange det for meget betalte tilbage. Når en bolig med markant lavt forbrug ved genudlejning pludselig får mange beboere - og højt forbrug - sker reguleringen ved næste aflæggelse af forbrugsregnskab efterbetaling hvor a conto bidraget bliver sat op. Tilsvarende hvis forbruget er lavere. Ændringen skal varsles med 6 uger i overensstemmelse med reglerne i 55 i lov om leje af almene boliger. Indstilling Boligudvalget indstiller at Organisationsbestyrelsen godkender indstillingen.

8 Bilag Side 8 Ingen Beslutning Organisationsbestyrelsen godkendte den forelagte indstilling. Der vil blive gjort opmærksom på ændringen på AAB s hjemmeside.

9 6. Frikøb af formanden Side 9 Sagsfremstilling Formandsposten i AAB er en ansvarsfuld og tidskrævende post, og der er i stigende omfang bud efter formandens tilstedeværelse i f.eks. 14, 2 udvalg, BL-arbejde, repræsentative funktioner og anden mødeaktivitet. Det er problematisk, at al mødeaktivitet skal foregå efter normal arbejdstids ophør, hvilket kan gøre det vanskeligt at få arrangeret møder inden for en rimelig tidsfrist. Administrationen har ved direktøren brug for en hyppig kontakt til formanden for drøftelse af foreningens anliggender. Dette være sig telefonisk og ved fælles møder. For nærværende kan det være svært at finde den fornødne tid til at opretholde den nødvendige kontakt. Formandsskabet har derfor i samråd med direktøren drøftet muligheden for at frikøbe formanden 6 dage årligt i 2012 og Dette vil medføre en udgift på kr., som anslås at blive rundet op til kr. i 2012 og For at holde udgiften foreningsneutral foreslås det, at de fratrækkes den honorarregulering på ,25 kr. som OB skal have i 2012, således at den samlede honorarstigning for OB i 2012 bliver ,25 kr. Indstilling Det indstilles, at formanden frikøbes af AAB fra sit arbejde i KK 6 dage årligt i 2012 og Bilag Oversigt over OB honorar 2011 og Beslutning Formanden forlod mødet under dette punkt. Organisationsbestyrelsen godkendte den forelagte indstilling.

10 7. Bemyndigelse til formandskabet vedrørende indstilling om medfinansiering til det boligsociale område Side 10 Sagsfremstilling Københavns Kommune har udmeldt, at deres medfinansiering til boligsociale projekter fremover er på 12,5 % kontant. LBF opretholder samtidig deres krav om 25 % medfinansiering, hvilket betyder at boligorganisationerne selv skal finde de sidste 12,5 %. For at sikre AAB kan overholde de meget korte tidsfrister for ansøgningerne om hhv. forlængelser samt nye projekter, forslås det, at organisationsbestyrelsen bemyndiger formandsskabet til at godkende indstillinger vedr. medfinansiering på de enkelte projekter, som opnår støtte fra LBF, svarende til de 12,5 % med en ramme på op til max. 1 mill.kr. Dispositionsfondsbevillingen på 12,5 % vil blive formindsket med lokal medfinansiering, som kan være ejedomsfunktionærdeltagelse, brug af beboerlokaler og brug af andre lokaler. Da vi ikke kender fremtidens projekter, foreslår vi foreslår en ramme på 1mill. kr. Indstilling Afdelingsudvalget indstiller, at Organisationsbestyrelsen bemyndiger formandsskabet til at godkende indstillinger vedr. medfinansiering på de enkelte projekter svarende til de 12,5 % med max. på 1mill. kr. Bilag Excel ark med projektoversigt og forbrug fra dispositionsfonden. Beslutning Organisationsbestyrelsen godkendte den forelagte indstilling. Det blev pointeret, at 1 mill.kr. er en samlet ramme.

11 Side Midler fra dispositionsfonden til det boligsociale område Sagsfremstilling Afdelingsudvalget har på mødet den 11. januar 2012 behandlet følgende: Det boligsociale projekt Børn og unge i Ragnhildgade i AAB afd. 41 er afsluttet før tid. Efter regnskabsafslutning er der kr. tilbage. Organisationsbestyrelsen bevilgede kr. den 2. marts 2011 til videreførelse i et halvt år af Satellit10A i Husum. AAB afd. 38 og 80 deltager. Det søgte beløb burde have været kr. Der mangler altså kr. Landsbyggefonden har bevilget forlængelse af Projektbasen i kvarterhuset, som er et projekt i Holmbladsgadekvarteret, hvor AAB afd. 59 og 65 deltager. Forlængelsen er indtil 31. december 2013, hvor Sundholmsgadekvarterets helhedsplan udløber. LBF og Københavns Kommune ønsker de to helhedsplaner sammenlagt herefter. Lønudgifter til de tre centralt ansatte boligsociale medarbejdere i AAB, Mette Holck, Helle Persson og Ida Jørgensen, som ikke er dækket af LBF, dækkes af dispositionsfonden. Indstilling Afdelingsudvalget indstiller at OB beslutter følgende: Restbeløbet fra projektet Børn og unge i Ragnhildgade AAB afd. 41 på kr. føres tilbage til dispositionsfonden. De manglende kr. til den korte forlængelse i Husum projektet Satellit10A dækkes af dispositionsfonden. Der bevilliges kr. til forlængelse af Projektbasen i Kvarterhuset i AAB afdeling 58 indtil december Lønudgifter til de tre centralt ansatte boligsociale medarbejdere på kr. betales af dispositionsfonden.

12 Bilag Side 12 Excel ark med projektoversigt og forbrug fra dispositionsfonden. Beslutning Organisationsbestyrelsen godkendte den forelagte indstilling.

13 9. Fordeling af afdelingsmøder 2012 Side 13 Sagsfremstilling Den årlige planlægning af de ordinære afdelingsmøder i afdelingerne samt fordeling af deltagelse fra Organisationsbestyrelsen skal foretages. Møderne er fordelt på Organisationsbestyrelsens medlemmer, idet der så vidt muligt er taget højde for, at det enkelte OB-medlem ikke skal ud til afdelingsmøder på: sammenfaldende mødedatoer, samt dage med træffetider i egen afdeling. Derudover har vi forsøgt at give hvert OB-medlem nogenlunde lige mange møder. Vi mangler dato på 3 afdelinger, de to holdes i september. Vi er i dialog med afdeling 62, der forventer at holde deres møde ultimo maj vi forsøger at få fat i den præcise dato fra afdeling 62 snarest muligt. Vi har i år rykket flere afdelinger og ved sidste deadline, blev administrationen nødt til at tildele datoer til ca. 45 afdelinger, som vi intet havde hørt fra. Indstilling Det indstilles, at Organisationsbestyrelsen: - Godkender vedlagte oversigt over afdelingsmøder. - Eventuelle ændringer af OB-medlemmers deltagelse i den enkelte afdelings afdelingsmøde bedes afklaret internt og derefter snarest meddelt Ghita Hjarne i sekretariatet. Hun ajourfører oversigten og underretter afdelingerne. Bilag Bilag a) Liste over afdelingsmøder fordelt på OBmedlemmer/dato/afdelinger Bilag b) Liste over OB s repræsentation ved medlemsmøderne Sagsgang Administrationen. Beslutning OB-medlemmer, der ikke har mulighed for at deltage i de afdelingsmøder, de er sat på, sørger selv for snarest muligt at bytte med et andet OB-medlem. Besked om ændringen gives til Ghita Hjarne, Sekretariatet. Sekretariatet vil herefter ajourføre oversigten og underrette afdelingerne. Der blev udtrykt ønske om udarbejdelse af en logbog for de enkelte afdelinger inkl. telefonnummer til afdelingens kontaktperson.

14 Sekretariatet udarbejder oplæg til køreplan for afdelingsmøder til afdelingsudvalget. I brevet til afdelingerne ændres formuleringen, således at det ikke fremgår, at OB varetager dirigentrollen. Side 14

15 10. Evaluering af direktionen (lukket) Side 15

16 11. Indstilling til jubilæumslegat (lukket punkt) Side 16

17 12. Boligorganisationerne som partnere i socialfondsprojekt Side 17 Sagsfremstilling Københavns Kommune har bedt om AAB s deltagelse som partner i et EUfinansieret beskæftigelsesprojekt i udsatte boligområder i dette tilfælde AAB afdeling 50 og AAB afdeling 80. AAB skal alene deltage som medunderskriver og observatør. Det ligger ikke i ansøgningen, at AAB skal stille administrative eller økonomiske ressourcer til rådighed. På den baggrund har formand og direktør underskrevet en partnerskabserklæring med forbehold for OB s efterfølgende godkendelse. Det kan oplyses, at afdelingsbestyrelserne i AAB afdeling 50 og 80 har fået sendt en kopi af aftalen til kommentering. Der er p.t. ikke modtaget bemærkninger fra disse. Indstilling Det indstilles, at OB tilslutter sig partnerskabserklæring vedrørende beskæftigelsesindsats i AAB afdeling 50 og AAB afdeling 80. Bilag Partnerskabserklæring Beslutning Det blev oplyst, at aftalen ikke stiller økonomiske eller administrative krav til os. Det blev bemærket, at det ikke var tilfredsstillende at modtage en sådan anmodning med så kort varsel. Organisationsbestyrelsen tilsluttede sig indstillingen.

18 13. Midlertidig finansiering af Dronning Ingrids hjem, afdeling 98 & 99 Side 18 Sagsfremstilling Der er p.t. et mellemværende mellem foreningen og Dronning Ingrids hjem på ca. 23,7 mio. kr. Dette udlæg er sket via foreningens forvaltningsmidler, som et udlæg på foreningens bankkonto i Danske Bank. Efter sædvanlige retningslinjer forrentes foreningens udlæg med diskonto + 1 % p.t. i alt 1,75%. Årsagen til dette er, at Finansieringsaftalen med Nykredit indebærer, at etape 1 skal være realkreditfinansieret inden Nykredit åbner for byggelån på etape 2. Realkreditfinansiering kan ikke hjemtages, før der er tinglyst endeligt skøde. Dette kan først ske, når der er foretaget ejerlejlighedsopdeling af landinspektøren og dette kan tidligst foretages, når der er sat skillevægge op i etape 2, hvilket forventes at ske medio februar Til orientering, har AAB fået erstatning fra Tryg forsikring på i alt 83 mio. kr. i forbindelse med at afdelingen brændte i Indstilling Administrationen indstiller, at OB tiltræder, at foreningen finansierer byggesagen i afdeling 98 & 99, Dronning Ingrids hjem, indtil byggesagen (etape 1) kan blive realkreditfinansieret. Bilag Beslutning Organisationsbestyrelsen godkendte den fremlagte indstilling.

19 14. Direktionsberetning Side 19 Skybrudsskader er langtfra udbedret Vandskaderne fra skybruddet den 2. juli er langt fra afsluttet. I januar kunne Ritzau oplyse, at ingen af de fem store forsikringsselskaber - Alka, GF Forsikring, Alm. Brand, Codan og Topdanmark - har afsluttet alle sager fra oversvømmelsen. To af forsikringsselskaberne mangler halvdelen af sagerne og tre mangler stadig en tredjedel. Administrationen holder temamøde om skybrud og skadesforebyggelse den 9. februar for alle interesserede afdelingsbestyrelser. AAB afdeling 81 Københavns Kommune har d. 20. december 2011 godkendt Boligforeningen AAB s forslag til Budget 2012 for AAB, Afdeling 81. Budgettet er godkendt med forbehold. AAB har fejlagtigt i budgetforslaget indarbejdet ønske om at afvikle et underskud, der allerede er afviklet. Dette drejer sig om en post på kr. Rettelsen svarer til en ændring af boligafgiften med 0,27 %. Da AAB kun foretager huslejereguleringer fra år til år i hele antal procent, er huslejereguleringen for 2012 stadig 6 %, på trods af Københavns Kommunes anvisning om anvendelse af 5,73 %. De kr. afsættes i stedet i budgettet som en buffer til dækning af ikke-forudsete udgifter. Omkonvertering Muligheden for omkonvertering til 3,5% lån har bevirket en konverteringsbølge i AAB, hvilket vil medføre at flere afdelinger kommer til at spare penge. Omkonvertering gælder alene sager, hvor der efterfølgende er optaget lån. De oprindelige realkreditlån kan ikke ændres. Besøg i Vejleåparken Folketingets boligudvalg var den 9. januar 2012 på besøg i Vejleåparken. De var meget imponerede over det kæmpe arbejde, der er lavet der. Afdeling 96 og 92 Den 1. februar 2012 blev afdeling 96 sat i drift. Ballerup Kommune har 1 lejlighed, der endnu ikke er udlejet, men ellers er alle lejligheder udlejet. I afdeling 92 er alle boliger også fuldt udlejet. Organisationsbestyrelsen roste Kundeservice og BTA for deres indsats. APV-undersøgelse Resultatet af den gennemførte APV er positivt. Der er dog 2 gennemgående problemer store temperaturgener og en afdeling, hvor medarbejderne føler sig mindre trygge i ansættelsen. Dette vil der blive fulgt op på.

20 Informationsmøde om skybrud Den 9. februar 2012 holdes informationsmøde om skybrud for afdelingsbestyrelser og ejendomsfunktionærer. Side 20 Dirigentkursus Uffe Kjær, DAB, ønsker ikke at forestå dirigentkursus. OB ønskede ikke BL s dirigentkursus.

21 14.1. Personaleforhold Side 21 Fratrædelser Ea Mortensen, Økonomi, er fratrådt den 22. december 2011 Karin Andresen, afdeling 54, er fratrådt den 1. februar 2012 Midlertidige ansættelser og vikariater Sofie Broberg, er pr. 1. januar 2012 ansat i barselsvikariat som Informationsmedarbejder i Direktionssekretariatet

22 15. Orientering fra udvalgene Side 22 a) Uddannelsesudvalget Næste møde holdes den 27. februar b) Økonomi- og Forvaltningsudvalget Næste møde holdes den 23. februar 2012 c) Boligudvalget Referat fra udvalgets møde den 14. december 2011 er tidligere udsendt. Næste møde holdes den 8. februar 2012 Der er mere end 25 afdelinger, der endnu ikke har deltaget i kursus i vedligeholdelsesreglement. Hvis ikke disse afdelinger deltager i opfølgningskursus den 22. februar må OB tage stilling til, om der skal gøres noget i denne anledning. d) BPU-udvalget Næste møde holdes den 6. februar 2012 e) Afdelingsudvalget Referat fra udvalgets møde den 11. januar 2012 vedlægges Næste møde holdes den 9. maj 2012 f) Sikkerhedsudvalg Referat fra udvalgets møde den 13. december 2011 blev omdelt Næste møde holdes den 19. marts 2012 Michael Bagge Kuehn er medlem af sikkerhedsudvalget, men er ved en fejl ikke blevet indkaldt til mødet. Ændrede regler for sikkerhedsudvalg kan måske betyde, at det bliver nødvendigt med en ændret struktur for sikkerhedsudvalget. g) Jubilæumsudvalg Der er sendt 288 invitationer til jubilæumsmiddagen. Invitationen er personlig, hvorfor suppleanter ikke vil kunne deltage. h) Det decentrale forvaltningsudvalg Næste møde holdes den 29. februar 2012 kl

23 16. Eventuelt Side 23 Sagsfremstilling Der kan ikke træffes beslutninger under dette punkt Det blev på forespørgsel oplyst, at der fortsat arbejdes på at få opsat et oplyst logo på gavlen. Boligforeningens fremtidige adresse vil formentlig blive Svend Aukens Plads. Ballerup Kommune har benyttet IPad til møder i ca. 2 år, hvorfor der er aftalt møde om deres erfaringer. På forespørgsel blev det oplyst, at det ikke af lovgivningen fremgår, at man ikke kan være ansat i en anden boligorganisation og samtidig være OBmedlem, men man har tidligere gjort Repræsentantskabet opmærksom på, at dette kan give en interessekonflikt, hvorfor det frarådes. Foreløbigt program for OB s seminar til Stockholm blev gennemgået. Der arbejdes videre hermed.

Referat. Protokoller: Politiske sager: Afdelingsrelaterede indstillingssager: Mødedato: 22. juni Til stede:

Referat. Protokoller: Politiske sager: Afdelingsrelaterede indstillingssager: Mødedato: 22. juni Til stede: Referat Mødedato: 22. juni 2011 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Michael Bagge Kuehn Jette Kragh Svend Lauridsen Palle S. Madsen Käthe Pedersen Michael Bendixen Ole Sales,

Læs mere

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Afdelingsrelaterede sager: Mødedato: 5. september 2012 kl

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Afdelingsrelaterede sager: Mødedato: 5. september 2012 kl Referat af OB-møde Mødedato: 5. september 2012 kl. 17.00 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Michael Bagge Kuehn Michael Bendixen Bjarne Lindqvist Palle S. Madsen Käthe Pedersen

Læs mere

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 2. november 2011 kl

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 2. november 2011 kl Referat af OB-møde Mødedato: 2. november 2011 kl. 17.00 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Jette Kragh Bjarne Lindqvist Palle S. Madsen Michael Bendixen Michael Bagge Kuehn

Læs mere

Referat af ekstraordinært OB-møde

Referat af ekstraordinært OB-møde Referat af ekstraordinært OB-møde Mødedato: 20. juni 2012 kl. 17.30 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Michael Bagge Kuehn Jette Kragh Svend Lauridsen Palle Madsen Käthe Pedersen Christian Høgsbro,

Læs mere

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Afdelingsrelaterede indstillingssager: Mødedato: 7. december 2011 kl

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Afdelingsrelaterede indstillingssager: Mødedato: 7. december 2011 kl Referat af OB-møde Mødedato: 7. december 2011 kl. 16.30 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Michael Bagge Kuehn Jette Kragh Svend Lauridsen Palle S. Madsen Michael Bendixen

Læs mere

Referat fra Organisationsbestyrelsesmøde

Referat fra Organisationsbestyrelsesmøde Referat fra Organisationsbestyrelsesmøde Mødedato: 6. april 2011 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Michael Bagge Kuehn Jette Kragh Svend Lauridsen Palle S. Madsen Käthe Pedersen

Læs mere

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 2. oktober 2013 kl. 17.00

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 2. oktober 2013 kl. 17.00 Referat af OB-møde Mødedato: 2. oktober 2013 kl. 17.00 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Michael Bagge Kuehn Michael Bendixen Bjarne Lindqvist David Jennow Helle Jønsson Christian

Læs mere

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Afdelingsrelaterede indstillingssager: Mødedato: 11. april 2012 kl

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Afdelingsrelaterede indstillingssager: Mødedato: 11. april 2012 kl Referat af OB-møde Mødedato: 11. april 2012 kl. 17.30 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Michael Bagge Kuehn Jette Kragh Michael Bendixen Bjarne Lindqvist Palle S. Madsen Christian

Læs mere

Referat af OB-møde. 1. Protokoller og økonomistyring. 2. Indstillingssager. 3. Orienteringssager. 4. Eventuelt. Mødedato: 21. juni 2017 kl. 17.

Referat af OB-møde. 1. Protokoller og økonomistyring. 2. Indstillingssager. 3. Orienteringssager. 4. Eventuelt. Mødedato: 21. juni 2017 kl. 17. Referat af OB-møde Mødedato: 21. juni 2017 kl. 17.00 Til stede: Bent Haupt Jensen, formand Gunvor Abrahamsen, næstformand Hanne Dahlerup Jette Kragh Bjarne Lindqvist Christina Søby Jensen Charles Thomassen

Læs mere

Bestyrelsesmøde tirsdag den 5. marts 2019 kl Deltagere: Næstformand Bendt E. Nielsen

Bestyrelsesmøde tirsdag den 5. marts 2019 kl Deltagere: Næstformand Bendt E. Nielsen 19.03 1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 5. marts 2019 kl. 17.00 Deltagere: Formand Dan Christensen Næstformand Bendt E. Nielsen Sekretær Peter Kragballe Bestyrelsesmedlem Karin Jørgensen Bettina Grumsen Anders

Læs mere

Boligselskabet Futura Fredericia 99

Boligselskabet Futura Fredericia 99 Boligselskabet Futura Fredericia 99 Referat for ordinært organisationsbestyrelsesmøde den 16. juni 2010 kl. 17.00, mødet fandt sted i fælleshuset på Thygesmindevej. 1. Velkomst ved formanden 2. Godkendelse

Læs mere

Referat. Suppleant til repræsentantskabet (afd. 2) Marianne Olsen Suppleant til repræsentantskabet (afd. 2)

Referat. Suppleant til repræsentantskabet (afd. 2) Marianne Olsen Suppleant til repræsentantskabet (afd. 2) Referat Den 28. august 2014 Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 26. august 2014

Læs mere

Referat fra ekstraordinært repræsentantskabsmøde

Referat fra ekstraordinært repræsentantskabsmøde Referat fra ekstraordinært repræsentantskabsmøde Mødedato: Mandag den 16. februar 2015 kl. 19.00 Kontaktperson Inge Vilhof Direktionssekretariatet Direkte tlf.: 33 76 01 02 E-mail: ivi@aab.dk Sted: HK

Læs mere

Ballerup Boligselskab Referat fra organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 10. februar 2011 kl. 17.00 i Mødelokalet Agernskrænten, 2750 Ballerup.

Ballerup Boligselskab Referat fra organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 10. februar 2011 kl. 17.00 i Mødelokalet Agernskrænten, 2750 Ballerup. Ballerup Boligselskab Referat fra organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 10. februar 2011 kl. 17.00 i Mødelokalet Agernskrænten, 2750 Ballerup. Mødet afholdes med følgende dagsordenen: 1 Godkendelse

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN. Referat

ORGANISATIONSBESTYRELSEN. Referat ORGANISATIONSBESTYRELSEN Referat Den 17. maj 2016 af ordinært møde tirsdag 10. maj 2016 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter Jørgensen

Læs mere

Referat OB-møde den 4. maj 2011

Referat OB-møde den 4. maj 2011 Referat OB-møde den 4. maj 2011 Mødedato: 4. maj 2011 kl. 16.30 Kontaktperson Inge Vilhof Direktionssekretariatet Direkte tlf.: 33 76 01 02 E-mail: ivi@aab.dk Deltagere: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn

Læs mere

Referat. Den 4. marts 2015

Referat. Den 4. marts 2015 Referat Den 4. marts 2015 Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Bestyrelseslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 3. marts 2015

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde

Afdelingsbestyrelsesmøde Den 20. marts 2014 Referat Mødeart: Afdelings- og Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato:

Læs mere

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 12. juni 2013 kl

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 12. juni 2013 kl Referat af OB-møde Mødedato: 12. juni 2013 kl. 17.00 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Michael Bagge Kuehn Jette Kragh Michael Bendixen Palle S. Madsen Käthe Pedersen David

Læs mere

Stationsparken 24, 2. th. 2600 Glostrup Tlf. 43 42 02 22 Åbningstid kl. 10-14 Fax 43 42 02 21 E-mail hjem@pab.dk CVR nr.

Stationsparken 24, 2. th. 2600 Glostrup Tlf. 43 42 02 22 Åbningstid kl. 10-14 Fax 43 42 02 21 E-mail hjem@pab.dk CVR nr. Glostrup, den 25.04.2012 SA Referat Den 24. april 2012 Boligselskabet Hjem Mødeart: Bestyrelsesmøde i organisationsbestyrelsen Mødested: Afdeling: 0. Advokat Mads Thyregod Mødetid kl. 17.00 Hammerensgade

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 30-04-2014 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Peter Fynbo Hansen, Knud Weiss, John Nilsson, Poul Jeppesen, Lis Bentin

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 24. maj 2011

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 24. maj 2011 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 24. maj 2011 32 Referat vedr. ordinært bestyrelsesmøde i Møllevænget & Storgaarden Mødedato: Mødedeltagere:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Deltagere Organisationsbestyrelsens medlemmer og 1. suppleant, direktør Afbud Tid Onsdag, den 15. august 2018 kl. 17.30 Sted Arbejdernes Byggeforening, Færgegården 1, 8600 Silkeborg

Læs mere

Referat. Organisationsbestyrelsesmøde den 2. marts Afbud fra: Bjarne Lindqvist, Svend Lauridsen. 1. Protokoller.

Referat. Organisationsbestyrelsesmøde den 2. marts Afbud fra: Bjarne Lindqvist, Svend Lauridsen. 1. Protokoller. Flabi b Referat Organisationsbestyrelsesmøde den 2. marts 2011 Afbud fra: Bjarne Lindqvist, Svend Lauridsen 1. Protokoller Politiske sager: 2. Afkastoversigt Fællesforvaltningen pr. 31. december 2010 3.

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN Den 22. oktober 2015 til ordinært møde tirsdag 3. november 2015 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter

Læs mere

Vedtægter for Boligforeningen AAB

Vedtægter for Boligforeningen AAB Vedtægter for Boligforeningen AAB Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Boligforeningen AAB. Boligforeningen AAB er grundlagt den 12. marts 1912 og er senest drevet under navnet

Læs mere

Referat fra OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Afdelingsrelaterede sager: Mødedato: 2. maj 2013 kl

Referat fra OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Afdelingsrelaterede sager: Mødedato: 2. maj 2013 kl Referat fra OB-møde Mødedato: 2. maj 2013 kl. 17.00 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Michael Bagge Kuehn Bjarne Lindqvist Jette Kragh Michael Bendixen Palle S. Madsen Christian

Læs mere

Ravnsborg Ældreboligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde mandag den 19. september 2011 kl. 10.00 i fælleshuset i Boesgårdsparken

Ravnsborg Ældreboligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde mandag den 19. september 2011 kl. 10.00 i fælleshuset i Boesgårdsparken Ravnsborg Ældreboligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde mandag den 19. september 2011 kl. 10.00 i fælleshuset i Boesgårdsparken Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse af referat...

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Deltagere Organisationsbestyrelsens medlemmer og 1. suppleant, direktør Afbud Poul Meisler Tid Onsdag, den 17. oktober 2018 kl. 17.30 Sted Arbejdernes Byggeforening, Færgegården

Læs mere

Protokollen fra mødet den 04. december 2012 blev godkendt. Protokollen fra mødet den 11. december 2012 blev godkendt.

Protokollen fra mødet den 04. december 2012 blev godkendt. Protokollen fra mødet den 11. december 2012 blev godkendt. 13.01.1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 22. januar 2013 kl. 16.30. Deltagere: Formand Erik Piilgaard Sekretær Dan Christensen Bestyrelsesmedlem Tom Sørensen Karin Jørgensen Peter Kragballe Birthe Dypevåg Direktør

Læs mere

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 2. april 2014 kl

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 2. april 2014 kl Referat af OB-møde Mødedato: 2. april 2014 kl. 17.00 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Jette Kragh Palle S. Madsen Helle Jønsson David Jennow Christian Høgsbro, Adm. Direktør

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Deltagere Organisationsbestyrelsens medlemmer og 1. suppleant, direktør Afbud Karen Rod Jensen Tid Onsdag, den 16. januar 2019 kl. 17.00 Sted Arbejdernes Byggeforening, Færgegården

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Deltagere Organisationsbestyrelsens medlemmer og 1. suppleant, direktør Afbud Tid Onsdag, den 6. marts 2019 kl. 17.30 Sted Arbejdernes Byggeforening, Færgegården 1, 8600 Silkeborg

Læs mere

Protokol af møde den 24. juni 2014 blev godkendt.

Protokol af møde den 24. juni 2014 blev godkendt. 14.08. 1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 18. august 2014 kl. 18.30. Deltagere: Formand Erik Piilgaard Næstformand Dan Christensen Sekretær Bendt Nielsen Bestyrelsesmedlem Tom Sørensen Karin Jørgensen Peter

Læs mere

Referat af organisationsbestyrelsesmøde den 24. marts 2010 i Fælleshuset, Mølleparken 18 i Jægerspris

Referat af organisationsbestyrelsesmøde den 24. marts 2010 i Fælleshuset, Mølleparken 18 i Jægerspris Jægerspris Boligselskab 133 Referat af organisationsbestyrelsesmøde den 24. marts 2010 i Fælleshuset, Mølleparken 18 i Jægerspris 1. Godkendelse af referat fra mødet den 22. september 2009 2. Godkendelse

Læs mere

Afd.75 - Havnen Notat fra byggeudvalgsmøde den 24. januar 2012, med materialevalg ved aptering, blev gennemgået af ART.

Afd.75 - Havnen Notat fra byggeudvalgsmøde den 24. januar 2012, med materialevalg ved aptering, blev gennemgået af ART. 12.02.1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 7. februar 2012 kl. 16.30. Deltagere: Formand Erik Piilgaard Næstformand Bendt Nielsen Sekretær Dan Christensen (fra pkt. 4) Bestyrelsesmedlem Tom Sørensen Karin Jørgensen

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Inge-Lise Rasmussen, formand Ulla Torp, næstformand Jørgen Rønnebech Mona Jensen

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Inge-Lise Rasmussen, formand Ulla Torp, næstformand Jørgen Rønnebech Mona Jensen Halsnæs Ny Boligselskab Indkaldelse til organisationsbestyrelsesmøde Mandag den 27. januar 2014 kl. 17.00 I festlokalet, Vognmandsgade 16, kælderen, Frederiksværk Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden...

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 26-11-2014 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Robert Madsen, Poul Jeppesen, John Nilsson, Anders Enevoldsen, Knud

Læs mere

Afd. 21 anmodning af 6. november 2012 om indkaldelse til ekstraordinært afdelingsmøde.

Afd. 21 anmodning af 6. november 2012 om indkaldelse til ekstraordinært afdelingsmøde. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 20. februar 2013, kl. 18.30. Afbud: Ulla Dinesen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af

Læs mere

Torsdag den 10. oktober 2019 kl

Torsdag den 10. oktober 2019 kl 3. oktober 2019 Der indkaldes hermed til bestyrelsesmøde nr. 19.08: Torsdag den 10. oktober 2019 kl. 18.00 19.08.01 Godkendelse af dagsorden Dagsorden udsendt den 3. oktober 2019. At dagsordenen godkendes.

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Mødedato: 25. juni 2015 Klokken: på Malling Kro

Bestyrelsesmøde. Mødedato: 25. juni 2015 Klokken: på Malling Kro Bestyrelsesmøde 1 Mødedato: 25. juni 2015 Klokken: 18.00 på Malling Kro Formand Claes Jensen CJ Næstformand Herdis Larsen HL Best.medlem Kirsten Boeriis KB Best.medlem Frederik Schrøder FS Best.medlem

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Susanne Thomsen Bjarne Hansen Lene Nielsen. Katja Saunte Bagger

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Susanne Thomsen Bjarne Hansen Lene Nielsen. Katja Saunte Bagger Boligselskabet Domea Solrød Referat fra organisationsbestyrelsesmøde der afholdtes tirsdag den 9. december 2014 kl. 17.00 i afdeling 3`s fælleslokale beliggende Christians Torv 84. Dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere

Benny Würtz indledte mødet med en gennemgang af kundetilfredshedsundersøgelsen.

Benny Würtz indledte mødet med en gennemgang af kundetilfredshedsundersøgelsen. Referat Organisationsbestyrelsesmøde den 2. februar 2011 Afbud: Michael Bendixen Benny Würtz indledte mødet med en gennemgang af kundetilfredshedsundersøgelsen. 1. Protokoller Politiske sager: 2. Budgetopfølgning

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT Den 19. august 2015 til ordinært møde tirsdag 18. august 2015 kl. 19.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter Jørgensen

Læs mere

Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Mandag den 3. oktober 2016 kl Sted : HAB s administration Udsendt : 27.

Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Mandag den 3. oktober 2016 kl Sted : HAB s administration Udsendt : 27. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Mandag den 3. oktober 2016 kl. 1630 Sted : HAB s administration Udsendt : 27. september 2016 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager

Læs mere

Referat af Organisationsbestyrelsesmøde nr. 97. Konstituerende møde

Referat af Organisationsbestyrelsesmøde nr. 97. Konstituerende møde Caspar Brands Plads 3A, 4220 Korsør Tlf.: 5857 1800 Kontaktperson: Morten Folsø Nielsen Mailadr.: morten@bo4220.dk Referat af Organisationsbestyrelsesmøde nr. 97. Konstituerende møde Mødet afholdt : Lørdag

Læs mere

Referat. Den 7. maj 2014

Referat. Den 7. maj 2014 Den 7. maj 2014 Referat Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 6. maj 2014 Mødetidspunkt:

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden lørdag den 4. februar 2012

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden lørdag den 4. februar 2012 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden lørdag den 4. februar 2012 51 Referat vedr. ordinært bestyrelsesmøde i Møllevænget & Storgaarden Mødedato: Mødedeltagere:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Deltagere Organisationsbestyrelsens medlemmer og 1. suppleant, direktør Afbud Ulla Dinesen Tid Lørdag, den 15. december 2018 kl. 17.30 Sted Arbejdernes Byggeforening, Færgegården

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde af 9. august 2017 blev godkendt og underskrevet.

Referat af bestyrelsesmøde af 9. august 2017 blev godkendt og underskrevet. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 12. september, kl. 18.00. Afbud: Tina Pedersen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Godkendelse og underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Maja Hansen, formand Kylle Gulmark næstformand Conni Jensen Erling Winther Gert Markussen

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Maja Hansen, formand Kylle Gulmark næstformand Conni Jensen Erling Winther Gert Markussen Boligselskabet Alliken Indkaldelse til organisationsbestyrelsesmøde Mandag den 26. november 2012 kl. 17.00 På Kalundborg Vandrehjem, Stadion Allé 5, 4400 Kalundborg Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden...

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 28-10-2015 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Robert Madsen, Jørn Stevns, Poul Jeppesen, Erik Krogsbak, John Nilsson, Anders Enevoldsen, Knud Weiss,

Læs mere

Deltagere fra bestyrelsen: John Adelsteen Andersen, formand Mariazara Pervin, næstformand Jytte Rønne Bente Nees Susanne Pia Hansen

Deltagere fra bestyrelsen: John Adelsteen Andersen, formand Mariazara Pervin, næstformand Jytte Rønne Bente Nees Susanne Pia Hansen Boligselskabet DFB Indkaldelse til organisationsbestyrelsesmøde nr. 51 Tirsdag d. 30. august 2011 kl. 17.00 i Nimb, Tivoli, Bernstorffsgade 5, 1577 København V med efterfølgende spisning Dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Deltagere Organisationsbestyrelsens medlemmer og 1. suppleant, direktør Afbud Ulla Dinesen Tid Onsdag, den 11. september 2019 kl. 17.00 Sted Arbejdernes Byggeforening, Færgegården

Læs mere

Referat fra ordinært Repræsentantskabsmøde

Referat fra ordinært Repræsentantskabsmøde Referat fra ordinært Repræsentantskabsmøde Mødedato: Onsdag den 29. juni 2011 kl. 19.00 Kontaktperson Inge Vilhof Direktionssekretariatet Direkte tlf.: 33 76 01 02 E-mail: ivi@aab.dk Sted: Ingeniørforeningens

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT Den 9. marts 2016 til ordinært møde tirsdag 8. marts 2016 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter Jørgensen

Læs mere

Bestyrelsesmøde onsdag den 24. juni 2015 kl. 16.00. Elmelyparken 1D, Solrød.

Bestyrelsesmøde onsdag den 24. juni 2015 kl. 16.00. Elmelyparken 1D, Solrød. 25. juni 2015 Bestyrelsesmøde onsdag den 24. juni 2015 kl. 16.00. Elmelyparken 1D, Solrød. Deltagere: Lau Ostenfeldt, Frank Polauke (først fra punkt. 9), Olaf Wacherhausen, Brian Willandsen, Anni Rasmussen

Læs mere

5. Ændring af vedtægter og udpegelse af medlemmer til bestyrelsen for Bellahøj Fælleshaver

5. Ændring af vedtægter og udpegelse af medlemmer til bestyrelsen for Bellahøj Fælleshaver Referat af OB-møde Mødedato: 7. maj 2014 kl. 17.00 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Jette Kragh Bjarne Lindqvist Michael Bendixen Palle S. Madsen Helle Jønsson David Jennow

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Birthe Rasmussen, formand Arne Filskov Christensen John C. Hansen Kaj Sørensen

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Birthe Rasmussen, formand Arne Filskov Christensen John C. Hansen Kaj Sørensen Lyngby Ældreboligselskab Referat fra organisationsbestyrelsesmødet onsdag den 31. august 2011 kl. 15.00 i fælleslokalet beliggende Lyngby Hovedgade 50 2. sal Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 27-05-2015 Slotsgade 20, 4800 Nykøbing F. 15.30 Deltagere Robert Madsen, Jørn Stevns, Poul Jeppesen, Erik Krogsbak, John Nilsson, Anders Enevoldsen, Knud Weiss,

Læs mere

Referat fra OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 6. februar 2013 kl

Referat fra OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 6. februar 2013 kl Referat fra OB-møde Mødedato: 6. februar 2013 kl. 17.00 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Michael Bagge Kuehn Bjarne Lindqvist Jette Kragh Michael Bendixen Käthe Pedersen David Jennow Christian Høgsbro,

Læs mere

Boligselskabet Rosenvænget 168

Boligselskabet Rosenvænget 168 Boligselskabet Rosenvænget 168 Referat af organisationsbestyrelsesmøde den 2. marts 2010 kl.17.00 i regionskontorets mødelokale, Torvet 6, kælderen, 3600 Frederikssund 1. Godkendelse af referat fra organisationsbestyrelsens

Læs mere

Forretningsorden for organisationsbestyrelsen i Boligselskabet Østparken

Forretningsorden for organisationsbestyrelsen i Boligselskabet Østparken Forretningsorden for organisationsbestyrelsen i Boligselskabet Østparken Introduktion Valg til organisationsbestyrelsen sker hvert år på boligorganisationens repræsentantskabsmøde. Valgperioden er højst

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Deltagere Afbud Organisationsbestyrelsens medlemmer og 1. suppleant, direktør Poul Meisler Ulla Dinesen Tid Onsdag, den 14. november 2018 kl. 17.30 Sted Arbejdernes Byggeforening,

Læs mere

Referat. Rasmus Tyrri Nielsen Suppleant til repræsentantskabet (afd. 1) AFBUD Bendt K.B. Pedersen Suppleant til repræsentantskabet (afd.

Referat. Rasmus Tyrri Nielsen Suppleant til repræsentantskabet (afd. 1) AFBUD Bendt K.B. Pedersen Suppleant til repræsentantskabet (afd. Referat Den 17. juni 2014 Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 16. juni 2014 Mødetidspunkt:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde af 12. september 2017 blev godkendt og underskrevet.

Referat af bestyrelsesmøde af 12. september 2017 blev godkendt og underskrevet. Referat af bestyrelsesmøde mandag den 23. oktober, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Godkendelse og underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 12.

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 14. december 2010

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 14. december 2010 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 14. december 2010 16 Referat vedr. ordinært bestyrelsesmøde i Møllevænget & Storgaarden Mødedato: Mødedeltagere:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Deltagere Organisationsbestyrelsens medlemmer og 1. suppleant, direktør Afbud Tid Torsdag, den 4. april 2019 kl. 17.00 Sted Arbejdernes Byggeforening, Færgegården 1, 8600 Silkeborg

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde af 23. oktober 2017 blev godkendt og underskrevet.

Referat af bestyrelsesmøde af 23. oktober 2017 blev godkendt og underskrevet. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 15. november, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Godkendelse og underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 23.

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 18-06-2013 Restaurant Kikko i Lindholmcentret 16.00 Deltagere Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Peter Fynbo Hansen, Knud Weiss, Robert Madsen, John Nilsson, Poul

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 30-11-2016 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 16.00 Deltagere Afbud Referent Mødeleder Robert Madsen, Jørn Stevns, Erik Krogsbak, Poul Jeppesen, John Nilsson,

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Karin Thomsen, udpeget af Domea May Houmann Vinie Larsen

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Karin Thomsen, udpeget af Domea May Houmann Vinie Larsen Ballerup Boligselskab Referat af ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde torsdag den 18. august 2011, kl. 18.00 i bestyrelseslokalet i Bispevangen 12, st.th. Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden...

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT Den 6. november 2015 til ordinært møde tirsdag 3. november 2015 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter

Læs mere

4. Byggeri Bryggervej Erik Piilgaard orienterede. AAB søger om 40 almene boliger på Bryggervej.

4. Byggeri Bryggervej Erik Piilgaard orienterede. AAB søger om 40 almene boliger på Bryggervej. 14.01. 1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 21. januar 2014 kl. 18.30. Deltagere: Formand Erik Piilgaard Næstformand Dan Christensen Sekretær Bendt Nielsen Bestyrelsesmedlem Tom Sørensen Karin Jørgensen Peter

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 22-10-2014 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Afbud Referent Mødeleder Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Robert Madsen, Poul Jeppesen, John Nilsson,

Læs mere

Referat Den 29. januar 2015. Brøndby, den 6. februar 2015. Brøndbyernes Andelsboligforening

Referat Den 29. januar 2015. Brøndby, den 6. februar 2015. Brøndbyernes Andelsboligforening Brøndby, den 6. februar 2015 Referat Den 29. januar 2015 Brøndbyernes Andelsboligforening Mødeart: Hovedbestyrelsesmøde nr. 81 Mødested: FA09, Stationsparken 24, 2600 Glostrup Mødetid: kl. 18.00 Deltagere:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Deltagere Organisationsbestyrelsens medlemmer og 1. suppleant, direktør Afbud Ulla Dinesen Tid 05.04.2018 kl. 17.30 Sted Arbejdernes Byggeforening, Færgegården 1, 8600 Silkeborg

Læs mere

1. Godkendelse af referat fra sidste møde, herunder ny procedure for godkendelse

1. Godkendelse af referat fra sidste møde, herunder ny procedure for godkendelse Referat af OB-møde Mødedato: 7. marts 2012 kl. 17.30 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Michael Bagge Kuehn Jette Kragh Svend Lauridsen Michael Bendixen Bjarne Lindqvist Palle

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Deltagere Organisationsbestyrelsens medlemmer og 1. suppleant, direktør Afbud Tid Fredag, den 15. juni 2018 kl. 17.30 Sted Arbejdernes Byggeforening, Færgegården 1, 8600 Silkeborg

Læs mere

Repræsentantskabsmøde den 4. december 2012, kl. 18.15 Hotel Søfryd, Søfrydvej 8-10, 4040 Jyllinge. Jan Spohr, Bettina Djarlslund og Thomas B.

Repræsentantskabsmøde den 4. december 2012, kl. 18.15 Hotel Søfryd, Søfrydvej 8-10, 4040 Jyllinge. Jan Spohr, Bettina Djarlslund og Thomas B. Referat Repræsentantskabsmøde den 4. december 2012, kl. 18.15 Hotel Søfryd, Søfrydvej 8-10, 4040 Jyllinge Til stede: Connie Poulsen, Hanne Olesen, Hans Chr. Thigaard, Leif Tingvad, Lisbet Berthelin, Maj-Britt

Læs mere

Domea Boligcenter København, den 1. oktober 2010

Domea Boligcenter København, den 1. oktober 2010 Hillerød Ældreboligselskab Referat fra organisationsbestyrelsesmøde og repræsentantskabsmøde onsdag den 29. september 2010, kl. 16.00 På Axel Jarls Vej 12, Hillerød Mødet blev afholdt med følgende dagsordenen:

Læs mere

Bestyrelsesmøde tirsdag den 19. januar 2016 kl Deltagere: Næstformand Bendt E. Nielsen

Bestyrelsesmøde tirsdag den 19. januar 2016 kl Deltagere: Næstformand Bendt E. Nielsen 16.01 1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 19. januar 2016 kl. 17.00 Deltagere: Formand Dan Christensen Næstformand Bendt E. Nielsen Sekretær Peter Kragballe Bestyrelsesmedlem Tom Sørensen Karin Jørgensen Bettina

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 22. december 2014 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT fra ordinært møde torsdag den 18. december 2014 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet,

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 28-08-2014 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Anders Enevoldsen, Knud Weiss, John Nilsson, Poul Jeppesen, Lis Bentin.

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Svend Aage Jacobsen, formand Mathias Knudsen, næstformand Linda Lassen, medlem

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Svend Aage Jacobsen, formand Mathias Knudsen, næstformand Linda Lassen, medlem Solgårdens Ældreboliger S/I Referat fra organisationsbestyrelsesmøde Torsdag den 28. maj 2015 kl. 15.00 samtidig med dette møde er der møde vedr. Ejerforeningen, på Solgården, Lundbyesvej 36, Bedsted,

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 26-02-2014 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Jørn Stevns, Peter Fynbo Hansen, Knud Weiss, Robert Madsen, John Nilsson, Poul Jeppesen, Lis Bentin

Læs mere

Silkeborg Byråd har på møde af 25. juni 2012 godkendt byggeregnskabet for opførelsen af 12 stk. almene boliger på Buskelundhøjen, AB`s afd. 61.

Silkeborg Byråd har på møde af 25. juni 2012 godkendt byggeregnskabet for opførelsen af 12 stk. almene boliger på Buskelundhøjen, AB`s afd. 61. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 22. august 2012, kl. 18.30 Fraværende: Ulla Dinesen (afbud) 1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Referat Sted Start. 20. april 2014 Mariebo-Møllen Kl. 17:00

Bestyrelsesmøde. Referat Sted Start. 20. april 2014 Mariebo-Møllen Kl. 17:00 Referat Sted Start 20. april 2014 Mariebo-Møllen Kl. 17:00 Deltagere, Karl Jørgensen, Lotte Pluzek, Per Carstens, og Lars Olsen. Endvidere deltog og direktør Deltog ikke Referent Dirigent Der var afbud

Læs mere

Brøndbyernes Andelsboligforening

Brøndbyernes Andelsboligforening Brøndbyernes Andelsboligforening Stationsparken 24, 2. th. 2600 Glostrup, tlf. 43 42 02 22 Åbningstid kl. 10-14 Fax 43 42 02 21 mail: bab@babnet.dk CVR nr. 36 88 05 11 Varmemester tlf. 36 75 14 84 - mail:

Læs mere

NB: Mødet startetede med demonstration af isyn af ½ times varighed. 9. Bistand til genhusning af beboere fra højhuset Peder Lykke Centret

NB: Mødet startetede med demonstration af isyn af ½ times varighed. 9. Bistand til genhusning af beboere fra højhuset Peder Lykke Centret Referat af OB-møde Mødedato: 3. april 2013 kl. 17.00 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Michael Bagge Kuehn Jette Kragh Michael Bendixen Palle S. Madsen Käthe Pedersen David

Læs mere

Referat Den 3. november Hvidovre, den 4. november HVIDOVREBO Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde (OB) nr. 28 Mødested: Mødetid kl. 16.

Referat Den 3. november Hvidovre, den 4. november HVIDOVREBO Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde (OB) nr. 28 Mødested: Mødetid kl. 16. Hvidovre, den 4. november 2014 Referat Den 3. november 2014 HVIDOVREBO Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde (OB) nr. 28 Mødested: Afdeling: Strandmarksvej 27 A Mødetid kl. 16.30 Deltagere: Georg Jensen

Læs mere

Referat fra ordinært Repræsentantskabsmøde

Referat fra ordinært Repræsentantskabsmøde Referat fra ordinært Repræsentantskabsmøde Mødedato: Onsdag den 28. november 2012 kl. 19.00 Kontaktperson Inge Vilhof Direktionssekretariatet Direkte tlf.: 33 76 01 02 E-mail: ivi@aab.dk Sted: HK s mødesal

Læs mere

Referat vedr. ordinært bestyrelsesmøde i Vorup Boligforening af 1945

Referat vedr. ordinært bestyrelsesmøde i Vorup Boligforening af 1945 1 Referat vedr. ordinært bestyrelsesmøde i Vorup Boligforening af 1945 Mødedato: Onsdag den 28. november 2012 kl. 17.00 på Marsvej 1 Mødedeltagere: Bestyrelse Administrationen Referent: Peder Damgaard

Læs mere

Hillerød ÆB Referat fra organisationsbestyrelsesmødet Torsdag den 27. september 2012 kl i mødelokalet beliggende Axel Jarls Vej 12, Hillerød

Hillerød ÆB Referat fra organisationsbestyrelsesmødet Torsdag den 27. september 2012 kl i mødelokalet beliggende Axel Jarls Vej 12, Hillerød Hillerød ÆB Referat fra organisationsbestyrelsesmødet Torsdag den 27. september 2012 kl. 12.00 i mødelokalet beliggende Axel Jarls Vej 12, Hillerød Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse

Læs mere

REFERAT. Afbud fra: Annie Villadsen Lone Terkildsen Mads Madsen deltog fra pkt. 4. BESLUTNING. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt.

REFERAT. Afbud fra: Annie Villadsen Lone Terkildsen Mads Madsen deltog fra pkt. 4. BESLUTNING. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. REFERAT Afbud fra: Annie Villadsen Lone Terkildsen Mads Madsen deltog fra pkt. 4. BESLUTNING 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2. Forslag til repræsentantskabsmødet vedtægter ALBOAs kursusudvalg er

Læs mere

Domea Fredensborg Referat af organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 9. december 2014 kl. 18.00 i fælleshuset, Baunebjergvej 3050 Humlebæk

Domea Fredensborg Referat af organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 9. december 2014 kl. 18.00 i fælleshuset, Baunebjergvej 3050 Humlebæk Domea Fredensborg Referat af organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 9. december 2014 kl. 18.00 i fælleshuset, Baunebjergvej 3050 Humlebæk Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse af referat...

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 25-03-2015 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Robert Madsen, Poul Jeppesen, John Nilsson, Anders Enevoldsen, Knud

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 25-06-2014 Slotsgade 20, 4800 Nykøbing F. 15.30 Deltagere Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Anders Enevoldsen, Knud Weiss, Robert Madsen, John Nilsson, Poul Jeppesen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Deltagere Organisationsbestyrelsens medlemmer og 1. suppleant, direktør Afbud John Sørensen Tid Onsdag den 16. maj 2018 kl. 17.30 Sted Arbejdernes Byggeforening, Færgegården

Læs mere

DAGSORDEN. 2. Evaluering repræsentantskabsmødet november 2017

DAGSORDEN. 2. Evaluering repræsentantskabsmødet november 2017 DAGSORDEN 1. Godkendelse af dagsorden Bilag 2. Evaluering repræsentantskabsmødet november 2017 3. Strategiplan 2017-20 Efter bestyrelsesseminaret er projekter og indsatser ajourført. Den væsentligste indholdsændring

Læs mere