Inde i bladet er datoerne for opstart af aktiviteter.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Inde i bladet er datoerne for opstart af aktiviteter."

Transkript

1 Program udsendt august 2014 næste program november Bestyrelsen træffes i Østergades Forsamlingshus hver onsdag fra kl Hjemmeside Fornyelse af medlemskort kan foretages i Østergades Forsamlingshus hver onsdag fra kl Inde i bladet er datoerne for opstart af aktiviteter.

2 Banko- og Bingospil. I forbindelse med revisorenes gennemgang af foreningens regnskab for 1. halvår 2014 blev det drøftet med bestyrelsen, at både bankospil og bingospil kun har givet underskud det første halve år. Dette kan jo ikke blive ved, hvilket fik den konsekvens, at bestyrelsen besluttede at stoppe med disse spil. En meget svær og tung beslutning, som bestyrelse er meget kede af, da bankospil har været afholdt helt fra foreningens stiftelse. I som er i besiddelse af gratis kort fra vores bankospil kan i august måned få disse kort refunderet i Østergades Forsamlingshus, onsdage mellem kl og Opstart af aktiviteterne: For at vi trods alt kan komme godt i gang med sæson 2014/2015 vil bestyrelsen serverer lagkage onsdag den 6. august mellem kl og kl Vi håber meget at I kommer og hjælpe os godt i gang den 6. august. Kaffen koster til kr. 5,00 - lagkagen gir vi. Vi syr på symaskine. Østergades Forsamlingshus, Salen, Hver onsdag fra kl , første gang 3. september. Deltagerbetaling, pr. gang kr. 20,00, incl. kaffe.

3 Et par timer hvor vi har mulighed for at inspirere og hjælpe hinanden med alt hvad der kan sys på maskine. Medbring symaskine. Søndags Café 2. og 4. søndag i måneden. Østergades Forsamlingshus, Store Glassal, kl Deltagerbetaling, pr. gang kr. 20,00, incl. kaffe. Søndag, den 14. september Søndag, den 28. september Søndag, den 12. oktober Søndag, den 26. oktober Søndag, den 09. november Søndag, den 23. november Søndag, den 14. december Strikke Café Sidste onsdag i måneden. Østergades Forsamlingshus, Dagligstuen, kl Deltagerbetaling kr , incl. Kaffe. Onsdag, den 24. september Onsdag, den 29. oktober Onsdag, den 26. november Onsdag, den 10. december (Jeg ved godt at det ikke er sidste onsdag i måneden) Knipling Østergades Forsamlingshus, Lille Glassal Pris for sæson 2014/2015 kr. 250,00. Hver mandag formiddag, fra kl , første gang 6. oktober. Hver mandag aften, fra kl , første gang 6. oktober.

4 Hjælp til PC Første gang 1. oktober NetBank/Nemid - E-Boks - Borger.dk/elektronisk post - Sundhed.dk (sygehusjournal) - Mail Eller andet evt. Facebook/billeder. Så er hjælpen at finde hver onsdag i Østergades Forsamlingshus tidsrummet , første gang 1. oktober. Medbring PC. Pris kr. 20,00 pr. gang. (Kaffe kr. 5,00) Tilmelding til Gerda tlf Højskoledage i Østergades Forsamlingshus: Torsdag, den 4., fredag den 5. og lørdag den 6. september. Tilmelding og betaling senest 13. august. Middelfart Pensionistforening og Tirsdagsklubben tilbyder igen i år 3 højskoledage i Østergades Forsamlingshus. Prisen for alle 3 højskoledage er 675,00, inkl. Kaffe/the, frokost, foredrag og afslutningsmiddag. Betaling kan ske i Middelfart Sparekasse på reg.nr konto HUSK ved indbetaling på konto at oplyse navn. Eller i Østergades Forsamlingshus onsdag mellem kl og

5 Program: Torsdag, den 4. september Kl Morgensang ved Tove Jacobsen Kl Kaffepause Kl Gadepræst Peder Thyssen Kl Frokost Kl Tur til Naturcentret, hvor naturvejleder Rikke Vesterlund fortæller. Kl Vi drikker kaffe i Naturcentret. Fredag, den 5. september Kl Morgensang ved Tove Jacobsen Kl Kaffepause Kl Tove Jacobsen fortæller om livet på Nordfyn Kl Frokost Kl Peter Ingemann kendt fra TV bl.a. Hammerslag. Kl Kaffe Lørdag, den 6. september Kl Morgensang ved Tove Jacobsen Kl Kaffepause Kl Wein & Roses Kl Middag Tur til Husflidsmessen Kreativ Fritid i Viborg, søndag, den 7. september Pris for turen er kr. 550,00. For denne pris får du: - transport til Viborg og hjem igen, - billet til messen, - kaffe med brød, rundstykker, ost og pålæg på turen til Viborg - middag på hjemturen. Afgang fra Middelfart Banegård kl Afgang fra Viborg kl

6 Tilmelding til Gerda Enevoldsen, tlf Indbetaling kan foretages i Østergades Forsamlingshus, hver onsdag fra kl eller på foreningens konto i Middelfart Sparekasse, reg.nr konto Husk ved indbetaling i Sparekassen at oplyse navn. Se mere om messen på Mølle Cruise - Horns Rev Foreningen havde i foråret en tur med DFDS ud til Horns Rev for at opleve mølleparken. Turen var en succes og flere som gerne ville med på denne tur var der desværre ikke plads til. Turen var også en succes for DFDS og der er derfor lavet en ekstra tur, som vores forening fået tilbudt nogle pladser på. Det er den ALLER SIDSTE AFGANG. Ruten nedlægges, og der vil ikke senere blive mulighed for sådan en tur med DFDS. Denne sidste tur finder sted: Tirsdag, den 16. september Tilmelding til Gerda, tlf Pris kr. 600,00 pr. person, som betales senest 27. august Indbetaling kan foretages i Østergades Forsamlingshus, hver onsdag fra kl eller på foreningens konto i Middelfart Sparekasse, reg.nr konto Husk ved indbetaling i Sparekassen at oplyse navn. Opsamlingssteder og afgangstidspunkt: Kl Bakkehuset (parkering med egen bil forbudt) Kl Lillebæltshallens parkeringsplads Kl Sverigesvej, busstoppestedet i krydset Sverigesvej/Norgesvej Kl Stationsvej ved Sangerborgen Kl Odensevej, stoppestedet ud for nr. 76.

7 Se en af verdens største vindmølleparker tæt på. På DFDS Seaways populær og dette altså den allersidste - tur sejler vi fra Esbjerg Havn kl og ud til vindmølleparkerne, hvor vi kommer tæt på de 171 enorme og fascinerende vindmøller. Sejlturen går forbi fiskerihavnen og Svend Vig Hansen s Hvide Mænd, som du får mulighed for at se fra havet. Vi passerer Fanø og Skallingen, hvor sælerne holder til. Undervejs nyder du en klassisk og overdådig carvery buffet inkl. 1 øl/vand/1 glas vin samt kaffe/te og kagebuffet. Gå en tur på dækket og nyd den friske luft fra Nordsøen. Der vil også være tid til et besøg i skibets Sea Shop, som tilbyder varer til fordelagtige priser. Færgen er i havn igen kl Og vi kører tilbage til Middelfart. Ree Park, Djursland. Tirsdag, den 30. september Tilmelding til Gerda, tlf Pris kr. 400,00 pr. person, som betales senest 10. september Indbetaling kan foretages i Østergades Forsamlingshus, hver onsdag fra kl eller på foreningens konto i Middelfart Sparekasse, reg.nr konto Husk ved indbetaling i Sparekassen at oplyse navn. I Ree Park vil der blive serveret en mindre frokostanretning. Kaffe i/ved bussen både på turen til Ree Park og på turen tilbage til Middelfart. Opsamlingssteder og afgangstidspunkt: Kl Bakkehuset (parkering med egen bil forbudt) Kl Lillebæltshallens parkeringsplads Kl Sverigesvej, busstoppestedet i krydset Sverigesvej/Norgesvej Kl Stationsvej ved Sangerborgen Kl Odensevej, stoppestedet ud for nr. 76. Sammen med en guid bliver vi alle kørt rundt på en Land Rover safari og skal opleve Ree Park Safari, som er opdelt i 5 kontinenter. Hvert område er indrettet så dyrene har mest mulig plads og muligheder for fysisk udfoldelse. Og du har mulighed for at komme helt tæt på!

8 Se dyrene fra Afrika, Asie, Europa, Nordamerika og Sydamerika. Naturen i parken er en seværdighed i sig selv. Fra bakkede områder med bøgeskov til store vidder på savannen. Anlæggene er indrettet i et forsøg på at matche dyrenes naturlige adfærd. Løverne på klippen. Løvernes Katanga Hill er et fantastisk anlæg i bakket terræn med en lang træbro og en klippeformation på toppen. Herfra har løverne en appetitlig udsigt over savannen, hvor mange af deres naturlige byttedyr græsser. Når det er spisetid hænges kødet op i en stor fjeder, så der er mest muligt kamp for føden. Geparder i sprint. På busksavannen kan geparderne spejde langt ud over terrænet. Det er med til at skærpe deres naturlige behov for orientering efter byttedyr. Jagtinstinktet kan de vedligeholde, når deres føde sendes afsted på en stålwire op til 70 kilometer i timen. Bjørne i træer. De nordamerikanske sortbjørne lever på et stort område med høje træer, hvor bjørnene både har mulighed for at kravle i træet, svømme i søer og grave sig et hul til vinterhi. P.S. HUSK du køres rundt.

9 Middelfart Pensionistforening hjælper igen i år Danske Lægers Vaccinationsservice i forbindelse med den årlige influenzavaccination, og det er følgende steder: Onsdag, den 1. oktober Kl Gelsted Kro Søndergade Gelsted Kl Landbogården Nørregade Ejby Kl Brenderup Forsamlingshus Brenderupvej Brenderup Torsdag, den 2. oktober: Kl Strib Sognegård, Strib Landevej 1, 5500 Middelfart Fredag, den 3. oktober Kl Østergades Forsamlingshus Store Glassal Østergade Middelfart Kl Sognehuset Kirkevej 45 A, 5580 Nørre Aaby

10 Medlemsindlæg fra turen til Cirkusrevyen: Endelig, Endelig, Endelig oprandt dagen som vi, med erfaring fra de seneste års succeer, har ventet på, og hvor var det godt, at vi i så god tid havde tilmeldt os, så vi var sikker på at få en plads. Der er næsten tradition for, at vi med få undtagelser er de samme der år efter år, drager af sted til Cirkusrevyen, og alene det, er jo et godt tegn på stor tilfredshed, men der er stadig plads fremover til nye deltagere, hvis nogle gerne vil opleve denne fantastiske tur. De gange vi har været med, har der altid varet indlagt flere små og store overraskelser, og i år var heller ikke nogen undtagelse. Vi startede som sædvanlig med Taxakørsel til banegården, og kl. 10 gik starten med København, og da Gerda tog sit berømte trelommers forklæde på, steg den allerede i forvejen gode stemning. Vi undrede os ledt over hvorfor vi ikke skulle køre på motorvejen, men da vi nærmede og Odense, løftede Gerda sløret for den første overraskelse, idet hun havde fået den gode ide, at vi selvfølgelig skulle se den nye bro over Odense kanal nemlig Odinsbroen. Sikke et syn det var, at se Europas største svingbro. Over Storebælt, og med en Brobiz kom vi hurtigt i gennem betalingsanlægget uden ventetid. Der blev fundet en passende rasteplads, og her kom endnu en overraskelse, idet der i programmet stod at vi efter maden fik kaffe, men nej den var blevet strøget med henvisning til ret til ændringer i programmet. Vel ankommet til det dejlige Gentofte Hotel, var der tid til en halv morfar, inden turen gik til Bakken. Efter en udsøgt buffet gik vi så i teltet og overværede den hidtidige morsomste revy nogensinde. Efter en god nats søvn og den helt store morgenbuffet, kørte vi til Roskilde domkirke Til en guidet rundvisning, hvilket var meget interessant. Tid til frokost, og endnu en overraskelse. Med elevator kørte vi op på toppen af det gamle vandtårn, hvor der ventede en dejlig platte. På vejen mod Fyn så vi et museum med store amerikanske biler, men først fik vi kaffe med småkager. Nu var vi også trætte, da vi kørte til Nyborg, hvor der ventede os en dejlig middag. Ved 21 tiden var vi tilbage i Middelfart. Herfra skal der lyde et stort tak for en helt igennem veltilrettelagt tur, også en stor tak til dem der havde smurt de dejlige sandwicher. Kærlig hilsen til alle, og tak for en dejlig tur til Cirkusrevyen. Vi glæder os til næste år. Inger og Henning Jernov.

11 Middelfart Pensionistforening Formand: Gerda Enevoldsen, Stationsvej tv. Tlf Næstformand: Inger Jernov, Havelodden 16, Tlf Konst. Kasserer: Hanna Veje Nielsen, Udsigten 23. Tlf Bestyrelsesmedlem: Birthe Tang, Storebæltsvænget 146, Tlf Bestyrelsesmedlem: Minna Pedersen, Drejøvænget 10, Tlf Suppleanter: Lis Sørensen, Øresundsvænget 23, Revisorer: Jytte Jacobsen, Bjørnøvænget 21, Inge Lodberg, Poppelvænget 2, Revisorsuppleant: Kurt Hestehauge Kontingent, 1. maj april 2015, for aktive og passive medlemmer kr. 75,00.

Se mere i programmet om:

Se mere i programmet om: Program udsendt februar 2014 næste program maj 2014. Bestyrelsen træffes i Østergades Forsamlingshus hver onsdag fra kl. 14.00 16.00. Hjemmeside www.middelfart-pensionistforening.dk Se mere i programmet

Læs mere

Aktiviteter i NNF s veteranklub 2014

Aktiviteter i NNF s veteranklub 2014 Aktiviteter i NNF s veteranklub 2014 1 Torsdag d. 30. januar Bestyrelsesmøde Programmer for forår og sommer Birthe havde på forhånd fundet datoerne på bankospillene, og kontaktet John i hovedforbundet,

Læs mere

Maj. Nr. 2 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Maj. Nr. 2 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Maj Nr. 2 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Carlsro Travel Club nyt Endeligt program pr. 1. januar 2014 Medlemsrejser for dig

Carlsro Travel Club nyt Endeligt program pr. 1. januar 2014 Medlemsrejser for dig Carlsro Travel Club nyt Endeligt program pr. 1. januar 2014 Medlemsrejser for dig Carlsro en grøn by i byen Bestyrelsen har netop færdiggjort vore rejser og arrangementer for 2014 med direkte afgang fra

Læs mere

yheder September 2009 - arkiv

yheder September 2009 - arkiv yheder September 2009 - arkiv 30/9 Foreningens generalforsamling blev, vanen tro, afholdt i god ro og orden. Per Skov fra DGI-Storstrømmen styrede dagsorden igennem på en kompetent og saglig måde. Der

Læs mere

Årsberetning 2015. Velkommen til lokalafdelingens årsmøde til alle deltagere, hvad end du er gammel i gårde eller nyt medlem. Vi sætter pris på jer alle og glæder os over, at I har lyst til at møde op.

Læs mere

K L E M Å. Kajak i svømmehallen 3

K L E M Å. Kajak i svømmehallen 3 K L E M Å Kajak i svømmehallen 3 August 2009 Tømrermester Carsten Møller Sundparken 68 6100 Haderslev Tlf. 74 58 47 57 2 Redaktionen. Opsætning og div. Mogens Jensen, Hertug Valdemarsvej 25, St. 6100 Haderslev.

Læs mere

Juli Nr. 4 Sjællands Motor Veteraner 33. Årgang

Juli Nr. 4 Sjællands Motor Veteraner 33. Årgang Juli Nr. 4 Sjællands Motor Veteraner 33. Årgang 2011 Formand: Leif Ravn Nielsen Email: smv@hongnet.dk Tlf.: 58852301 Næstformand: Bent Riff Email: bent@riffskilte.dk Tlf.: 46351992 Kasserer: Mette Pedersen

Læs mere

Hobro. efterår 2011, årgang 24

Hobro. efterår 2011, årgang 24 Hobro efterår 2011, årgang 24 Kære medlemmer Hermed fremsendes vores nye informationsblad med arrangementer for sidste halvår af 2011. Vi har igen bestræbt os på at få tilrettelagt et bredt og alsidigt

Læs mere

Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H

Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H Nr. 2 2013 Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H Information Formandens ord 3 Område Nord 4 Siden sidst 5 Kimberskuet 5 Efterårets aktiviteter Gistrup 8 Storvorde 10 Åbent landbrug

Læs mere

September 2013. 7. Årgang nr. 2

September 2013. 7. Årgang nr. 2 September 2013 7. Årgang nr. 2 Tisvilde Højskoles Venner Tisvilde Højskole Julsgårdsvej 1-5 3220 Tisvildeleje Højskolens telefon: 48 70 76 36 Højskolens mail: tisvildehoejskole@gmail.com Venneforeningens

Læs mere

Indkaldelse til sen Sydkystens Sejlklub Særnumme r 36. årgang 2013

Indkaldelse til sen Sydkystens Sejlklub Særnumme r 36. årgang 2013 Indkaldelse til generalforsamling i Sydkystens Sejlklub onsdag den 5. marts klokken 19.00 i klublokalet ov er Kabyssen Sydkystens Sejlklub Særnummer 36. årgang 2013 MB Cobb Holder Få mere plads i cockpittet,

Læs mere

Nyt fra Projekt Mere Naboskab

Nyt fra Projekt Mere Naboskab Nyt fra Projekt Mere Naboskab Nyhedsbrev 1. udgave, 2. årgang Marts 2014 I dette nummer kan du læse om alle de spændende tiltag, der for tiden blomstrer op i Holluf Pile: Aftengågruppe fredagscykelture

Læs mere

AFDELING. Nr. 3 AUGUST 2008

AFDELING. Nr. 3 AUGUST 2008 Dansk Handicap Forbund Aalborg AFDELING Nr. 3 AUGUST 2008 Indholdsfortegnelse hals gruppen Det sker i DHF Aalborg... side 5 Leder / Aktivitetskalender... side 7 Tur til Givskud / Vandgymnastik... side

Læs mere

FEBRUAR 2012 NR 4/49. AFTENENS VISEVÆRTER: Yrsa & Inge K. Tema: Livstræet

FEBRUAR 2012 NR 4/49. AFTENENS VISEVÆRTER: Yrsa & Inge K. Tema: Livstræet FEBRUAR 2012 NR 4/49 AFTENENS VISEVÆRTER: Yrsa & Inge K Tema: Livstræet Teatersalen Domus fredag den 23. marts 2012 kl. 20:00. Dørene åbnes kl. 18:30 OPLAGSTAL :350 - Udsendes 5 gange årligt til samtlige

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk April 2007 2 OPSLAGSTAVLEN www.scthanserne.dk 30. april17.00 Sommergymnastik 1. maj 18.00 Yoga Body Træning 1. maj 19.00 Motionshold 17. maj 10.00 Eventyrløb 1. juni 18.00 Aftentur til Keld Moseholm 17.

Læs mere

HUSK: Stafet for Livet 23.-24.aug. Bustur til Stockholm og Tallinn juni 2014. 2. halvår 2014 35. årgang 33. årgang. Læs mere om:

HUSK: Stafet for Livet 23.-24.aug. Bustur til Stockholm og Tallinn juni 2014. 2. halvår 2014 35. årgang 33. årgang. Læs mere om: Fodslaw Tidende 2. halvår 2014 35. årgang 33. årgang Bustur til Stockholm og Tallinn juni 2014 Holdet fra busturen til Stockholm/Tallinn juni 2014 Fynshoved august 2010 Vandretur ved Kalø Kalø Læs mere

Læs mere

Lokalcenter Koltgården. Koltnyt

Lokalcenter Koltgården. Koltnyt Lokalcenter Koltgården Koltnyt nr. 1 februar 2013 Redaktionen Kirsten Hedegaard (ansvarshavende) E-mail: kirstenhedegaard@post.tele.dk Frede Lind Christensen E-mail: fredelind@adr.dk Kirsten Nielsen E-mail:

Læs mere

Nyhedsbrev. Nr. 28. 10. årgang januar 2012. Et nyt år og foreningens jubilæumsår... af Helle Christiansen

Nyhedsbrev. Nr. 28. 10. årgang januar 2012. Et nyt år og foreningens jubilæumsår... af Helle Christiansen Nyhedsbrev Nr. 28. 10. årgang januar 2012 Foto: Helle Christiansen Et nyt år og foreningens jubilæumsår... af Helle Christiansen Så har vi taget hul på foreningens 10. år. Foreningen holdt stiftende generalforsamling

Læs mere

Nyt fra bestyrelsen Nordisk træf Hvorfor højskole. Nr. 4 - Oktober 2012 Årets Gang - Årgang 27

Nyt fra bestyrelsen Nordisk træf Hvorfor højskole. Nr. 4 - Oktober 2012 Årets Gang - Årgang 27 Nyt fra bestyrelsen Nordisk træf Hvorfor højskole Nr. 4 - Oktober 2012 Årets Gang - Årgang 27 Formand Bo Røyen Fjelstervangvej 8, 6933 Kibæk Tlf. 97 19 20 08 E-mail: boroyen@hotmail.com Næstformand Lisbeth

Læs mere

Beretning, årsmødet den 12. marts 2015

Beretning, årsmødet den 12. marts 2015 Beretning, årsmødet den 12. marts 2015 Ja, nu er der gået et år siden sidste Årsmøde. Det var den 13. marts 2014. Det har igen været et år med medlemsfremgang. Vi har fået 109 nye medlemmer, så vi har

Læs mere

Juni. Nr. 3 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang

Juni. Nr. 3 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang Juni Nr. 3 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang 2014 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Hjerneskadeforeningen

Hjerneskadeforeningen Hjerneskadeforeningen Å R H U S A M T S K R E D S Nyhedsbrev Å R G A N G 5 ~ N R. 1 ~ M A R T S 2 0 0 6 Åbnings-/træffetider og tlf. nr. Formand Jette Sloth, kan træffes personlig: Mandag kl. 8.00 14.00

Læs mere

Til foreninger / klubber, firmaer, m.v. Så bringer vi det i bladet - (hvis pladsen tillader) Skriv og send inden det er for sent, husk deadline

Til foreninger / klubber, firmaer, m.v. Så bringer vi det i bladet - (hvis pladsen tillader) Skriv og send inden det er for sent, husk deadline Gelsted Bladet Bladet er trykt i 2500 eksemplarer og omdeles i Gelsted, Ålsbo, Husby, Tanderup en del af Ejby., m.fl. Layout Billedværkstedet Gelsted Bladets adresse: Postkassen v/pakkebordet, SuperBrugsen,

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 3 April 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Minde fra forsommeren 2014: Tulipantræet i blomst ET ÅR MED MANGE REKORDER ER SNART OVRE

Minde fra forsommeren 2014: Tulipantræet i blomst ET ÅR MED MANGE REKORDER ER SNART OVRE medlems- nyt Nr. 8 DECEMBER 2014 (JANUAR 2015) 34. årgang Minde fra forsommeren 2014: Tulipantræet i blomst ET ÅR MED MANGE REKORDER ER SNART OVRE Vi fejrer det snarlige nytår med en blomst, som er de

Læs mere

R O A D S T A R. Nyhedsbrev for MX-5 Club Denmark Nr. 3 (36) Juli 2009

R O A D S T A R. Nyhedsbrev for MX-5 Club Denmark Nr. 3 (36) Juli 2009 R O A D S T A R Nyhedsbrev for MX-5 Club Denmark Nr. 3 (36) Juli 2009 Velkommen til ROADSTAR et nyhedsbrev primært beregnet på udsendelse via e-mail til medlemmerne af MX-5 Club Denmark. Indhold: I dette

Læs mere

L A N D S F O R E N I N G E N dansk senior dans. Årets Gang. Nr. 3 - Juli 2010 - Årgang 25

L A N D S F O R E N I N G E N dansk senior dans. Årets Gang. Nr. 3 - Juli 2010 - Årgang 25 L A N D S F O R E N I N G E N dansk senior dans Årets Gang 2 0 1 0 Nr. 3 - Juli 2010 - Årgang 25 1 Formand Solveig Baunsgaard Østerbjerg 5, 7620 Lemvig Tlf. 97 88 44 02 E-mail: solveig@baunsgaard.dk Næstformand

Læs mere

15. årgang Nr. 3 september 2011

15. årgang Nr. 3 september 2011 15. årgang Nr. 3 september 2011 Mad & Motion 2 Torvet i Stokkemarke: Velkommen på Torvet 1. juni Velkommen på Torvet 1. juni.. Fra det store sommer arrangement 1. juni Forsidefoto: Kaj Lund Layout, grafik,

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland

Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland Nyhedsbrev Årgang 6 ~ Nr. 2. Marts 2007 Åbnings-/træffetider og tlf. nr. Formand Jette Sloth kan træffes personligt: Mandag kl. 9.00 13.00 samt efter nærmere aftale

Læs mere