PhotoCare Special Foto-safari, 9 dage.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "PhotoCare Special Foto-safari, 9 dage."

Transkript

1 PhotoCare Special Foto-safari, 9 dage.

2 Dag 1: Fly til Kenya Vi flyver fra Danmark via Amsterdam, til Nairobi, Kenya. Vi flyver med KLM / Kenya Airways. Dag 2: Nairobi National Park, Daphne Sheldrick s Baby elefanter, Karen Blixen s Farm, Karen s Coffee Garden, Kazuri smykker, middag på Carnivore. I lufthavnen bliver vi mødt af Sanne, Tembo Safari, og safarien kan nu begynde. Vi indretter os i vores safaribiler og kører direkte på Game Drive (vi kører på opdagelse og kommer helt tæt på de spændende, vilde dyr) i Nairobi National Park. Nairobi er den eneste hovedstad i verden, som kan smykke sig med en nationalpark som nabo. Her findes både løver, leoparder, næsehorn og mange, mange andre spændende dyr. Vi fortsætter til Sheldricks elefantbørnehjem, kendt fra BBC s berømte TV serie, hvor vi oplever babyelefanter på slap line. Disse små gavtyve er meget legesyge og elsker at lave sjov og ballade. Men først skal de have deres velfortjente sutteflaske med mælk. Vi siger farvel til elefanterne og skal nu besøge Karen Blixens berømte kaffefarm, som måske kendes fra filmen Out of Africa.

3 Farmen er beliggende i en smuk og fredfyldt park i udkanten af Nairobi og med udsigt mod Ngong Hills, hvor Blixen`s kæreste Denis Finch Hatton ligger begravet. Vi skal på en spændende rundvisning inde i stuerne. Efter dette spændende kig tilbage i tiden, hvor vi praktisk talt fornemmer stemningen fra Karen Blixen, er det tid for en dejlig frokost i nærheden.

4 Efter frokosten besøger vi Kazuri, et hjælpeprojekt for ca. 350 enlige forsørgere, alle bosiddende i Nairobis slum. Her produceres smukke keramiske smykker af ler fra Mount Kenya. Der er naturligvis mulighed for at shoppe i den spændende Kazuri butik på stedet. Fra Kazuri kører vi til Jacaranda Hotel hvor vi kan nå at slappe af, måske med en svalende dukkert i poolen, inden vi skal nyde aftensmad på det verdenskendte Carnivore.

5 Vi begynder middagen med en dejlig suppe. Herefter bliver vi budt på masser af forskellige stykker grillet kød, kylling, kalkun, okse, pølser m.m.. For nogle år siden serverede man vildt, men det er ikke længere tilladt i Kenya. Kun farmet kød må serveres, så en gang imellem serveres der også krokodille og struds. Gå endelig ikke glip af Carnivores berømte velkomstdrink, kaldet Dawa, medizin, kalder Dawa-manden drinken. ( drinken ikke inkluderet ) Dag 3: Nairobi Naivasha sejltur og gåtur på Crescent Island Efter dejlig morgenmad går turen mod Lake Naivasha, een af ferskvandssøerne i Rift Valley, kendt for sine mange flodheste. Vi skal bo på Naivasha Sopa Lodge, beliggende i en skøn park lige ned til søen. Vi begiver os ud på en spændende sejltur på søen blandt de mange flodheste. Skønt at sidde i båden og passere forbi de mægtige dyr. Ofte oplever vi den afrikanske flodørn, der minder meget om vores fiskeørn. Også store flokke af pelikaner fisker ivrigt her på søen. Vi lægger til på Crescent Island for en guidet gåtur blandt savannens dyr: gnu, gazeller, giraf, impala, vandbuk og dik-dik. Her blev

6 mange af scenerne til filmen Mit Afrika optaget. Her er ingen farlige dyr. Vi sejler hérefter tilbage til Naivasha Sopa Lodge til en dejlig frokost. Efter frokosten kan vi nyde den dejlige pool eller udsigten fra vores skønne værelse. Aftensmaden nydes i den spændende restaurant med udsyn til parken. Måske flodhestene græsser på plænen lige udenfor.

7 Sanne, jeres safariguide, er særdeles kendt på stedet og arrangerer, for dem af jer, som har lyst, en eftermiddags nature walk på jagt efter de mange spændende og farverige fugle hér i området, og måske vi kan komme helt tæt på de flotte vandbukke og giraffer,som holder til hér. Efter aftensmaden allierer Sanne sig med vagterne og vi skal nu opleve at komme meget tæt på flodhestene, som efter mørkets frembrud græsser i området. ( det er helt frivilligt at deltage )

8 Dag 4: Lake Nakuru National Park Efter dejlig morgenmad fortsætter vi på nye eventyr i Rift Valley, som er en forsænkning, en kæmpe kløft der strækker sig fra det nordlige Syrien til Mozambique. Her har der, indtil for 100 år siden, været voldsom vulkansk aktivitet. Vi skal ind i Nakuru National Park, hvor vi skal opleve Nakuru søen der er dannet i bunden af et gammelt krater. Søen er en sodasø, som er kendt for sine mange lyserøde flamingoer. Et fantastisk syn med en nærmest lyserød sø og fantastisk at høre de mange flamingoer filtrere vandet for at få deres føde. Her i Nakuru kan vi endvidere opleve hvide og sorte næsehorn, leoparder, løver, bøfler og Rothchild giraffer. Vi kører game drive langs søbredden, og måske når vi at opleve Rotchild girafferne, som gerne går inde mellem de majestætiske Yellow Fever acasietræer, hvor de er særdeles godt camouflerede. Efter et spændende game drive indtager vi vores medbragte picnic et sted derude i den smukke afrikanske natur. Efter frokosten har vi kurs mod Naivasha hvor vi når vores Lodge sidst på eftermiddagen. Vi har tid til at slappe af inden aftensmaden.

9 Dag 5: Naivasha - Masai Mara I dag har vi kurs mod mægtige Masai Mara. Vi kører i Rift Valley den første times tid. Herefter forandrer landskabet sig meget. Vi kommer i Masai land. Det kendes ved synet af de rødklædte mænd langs vejen. Vi passerer gennem Masaiernes hovedstad Narok. Her er ofte hektisk aktivitet. Vi fortsætter mod Masai Mara, hvor vi ankommer til vores dejlige camp til frokost. Beliggende ved foden af Ngama Hill finder vi denne perle af en teltlodge med dejlige luxustelte.vi skal bo her de næste 3 nætter. Alle telte har rigtige senge, trægulv, bad og toilet, samt en lille terrasse,hvor man kan side og nyde livet.

10 Fantastisk at bo på denne måde. Man får fornøjelsen af alle nattens lyde og dufte. Forestil Jer duften af duggen og lyden af løvens brølen. Her er dejligt at være. Vi kan sagtens fornemme, hvorfor så mange aldrig glemmer oplevelserne fra den Kenyanske savanne. Vi drager på det første game drive ud på eftermiddagen, og vi er hjemme på Lodgen inden aftensmaden serveres.

11

12 Dag 6 : Masai Mara I dag kan vi vælge at drage afsted på en heldagssafari efter morgenmad i Campen. Vi kører på opdagelse ned mod the Mighty Mara River, Mara floden, som har kultstatus blandt verdens berømteste naturfotografer. Vi medbringer picnicfrokost for at give os de bedste betingelser for at opleve mest muligt af den unikke natur her på Masai Mara. Fra Mara Sarova Game Camp er der endvidere mulighed for at opleve ballonsafari over savannen med efterfølgende overdådigt morgenmåltid, serveret af uniformerede kokke og naturligvis med Champagne til. En oplevelse for livet, først at svæve majestætisk oppe over den storslåede savanne med frit udsyn til alle dyrene, og herefter at lande et sted derude, som kun bestemmes af vinden.det er stort. (Ballonsafarien er ikke inkluderet). Dag 7 : Masai Mara I dag står vi op med solen og kører på opdagelse med vores safaribiler. Vi kører morgen og aften game drive, og jagten er nu gået ind på de store, vilde dyr. Med ladte kameraer og kikkert klar kører vi på opdagelse med safaritaget åbent, så vi har direkte, frit udsyn til elefanter, løver, geparder ja, alle former for spændende

13 afrikanske vilde dyr. Ingen ved, hvad savannen byder på, men uanset hvad, så er vi garanteret en fantastisk oplevelse. Et besøg hos masaierne er et must, skønt at besøge denne stolte stamme, der forsat lever som de har gjort de sidste 400 år. Her fantastiske muligheder for at fotografere. Pris for besøg ca. 30 USD ikke inkl. Frokost og aftensmad serveres i vores Camp. Måske kan vi nå en dejlig dukkert i poolen mellem oplevelserne. I aften skal vi nyde lyden fra den afrikanske savanne en sidste gang. Vi glemmer aldrig lyden af hyænerne og løverne, som næsten hver nat høres ikke langt fra vores Camp, somme tider blandet med den melankolske tuden fra de gigantiske Verreaux Ørneugler, som jager i natten fra de store ficustræer. Dag 8: Masai Mara - Nairobi Efter morgenmad forlader vi Mara Sarova Game Camp og kører den sidste Game Drive gennem den verdensberømte Masai Mara National Park, checker ud gennem Segenani Gate og sætter kursen mod Narok, Masaiernes hovedstad. Et sted derude i naturen spiser vi vores medbragte frokost og vi når Nairobi sidst på eftermiddagen. Vi kører direkte i lufthavnen for vores flyvning hjemover. Dag 9: Hjemme igen Vi lander i Danmark ud på formiddagen med minderne om en fantastisk safari. Afrika er sværd af glemme.

14

15 Sanne Brandi,medindehaver af Tembo Safari, er safariguide på denne safari. Efter mere end 170 safarier glæder jeg mig til at vise jer mit andet hjemland Kenya, samt sørge for at I får en masse fantastiske naturoplevelser. Velkommen.

16 Tembo safari, Teglmarken 149, 8800 Viborg. tlf rejsegarantifond nr. 2053

Kenya grupperejse. 14 dages luksus safari I gnuernes Masai Mara. Med dansk rejseleder og rejsebureauets biologi i dyreadfærd

Kenya grupperejse. 14 dages luksus safari I gnuernes Masai Mara. Med dansk rejseleder og rejsebureauets biologi i dyreadfærd 14 dages luksus safari I gnuernes Masai Mara Med dansk rejseleder og rejsebureauets biologi i dyreadfærd Forord Det er med stolthed vi udbyder denne safari som har fokus på Kenyas dyreliv og den store

Læs mere

Karen Blixen kalder Afrejse: 6. april 2014 10 dage med dansktalende ekspertrejseleder

Karen Blixen kalder Afrejse: 6. april 2014 10 dage med dansktalende ekspertrejseleder Karen Blixen kalder Afrejse: 6. april 2014 10 dage med dansktalende ekspertrejseleder Herning Folkeblad, Midtjyllands Avis, Klub Folkebladet og Africa Tours byder velkommen til en skøn og oplevelsesrig

Læs mere

Det nye Kenya. Med dansk rejseleder

Det nye Kenya. Med dansk rejseleder Med dansk rejseleder Forord Denne grupperejse i Kenya er et skattekammer for sande naturelskere. På rejsen er der vandring i kratere, sejlads på søer, naturalister som guider i søgen efter dyr, ophold

Læs mere

Tanzania/Zanzibar - Kenya/Kenya kysten - Uganda - Rwanda - Victoria Falls - Botswana - Namibia - Sydafrika PRISLISTE 2012. 1.

Tanzania/Zanzibar - Kenya/Kenya kysten - Uganda - Rwanda - Victoria Falls - Botswana - Namibia - Sydafrika PRISLISTE 2012. 1. Tanzania/Zanzibar - Kenya/Kenya kysten - Uganda - Rwanda - Victoria Falls - Botswana - Namibia - Sydafrika PRISLISTE 2012 1. udgave Prisliste gældende fra januar 2012 - december 2012 2 Velkommen til rejser

Læs mere

KENYA MT. KENYA, SAMBURU, LAKE NAIVASHA, MASAI MARA KLASSISK KENYA-SAFARI

KENYA MT. KENYA, SAMBURU, LAKE NAIVASHA, MASAI MARA KLASSISK KENYA-SAFARI SAFARI 2013 KENYA MT. KENYA, SAMBURU, LAKE NAIVASHA, MASAI MARA KLASSISK KENYA-SAFARI Rejsebeskrivelse TRUCK MINIBUS TRUCK LOKAL MINIBUS FLY 4X4 LOKAL JEEPFLY SAFARI 4X4 BUS LODGE JEEP TELT SAFARI LODGE

Læs mere

En anderledes safari, hvor der i større grad fokuseres på de vilde dyr og naturen i tre af landets mest berømte nationalparker Kun én rejse om året!

En anderledes safari, hvor der i større grad fokuseres på de vilde dyr og naturen i tre af landets mest berømte nationalparker Kun én rejse om året! Kontakt: Tlf.: 70 20 19 15 Når Kenya er bedst! Med dansk ekspertrejseleder Søren Ervig En anderledes safari, hvor der i større grad fokuseres på de vilde dyr og naturen i tre af landets mest berømte nationalparker

Læs mere

KENYA. Eksperter i eventyr

KENYA. Eksperter i eventyr KENYA Eksperter i eventyr Afrika som kontinent er fantastisk spændende og bare så anderledes end noget andet, man kan opleve her på kloden. Kenya har gennem mange år været det foretrukne rejsemål, når

Læs mere

Tanzania/Zanzibar - Kenya/Kenya kysten - Uganda - Rwanda - Victoria Falls - Botswana - Namibia - Sydafrika - Mauritius - Seychellerne

Tanzania/Zanzibar - Kenya/Kenya kysten - Uganda - Rwanda - Victoria Falls - Botswana - Namibia - Sydafrika - Mauritius - Seychellerne Tanzania/Zanzibar - Kenya/Kenya kysten - Uganda - Rwanda - Victoria Falls - Botswana - Namibia - Sydafrika - Mauritius - Seychellerne PRISLISTE 2011 1. udgave Prisliste gældende fra januar 2011 - december

Læs mere

KENYA. 1 Jesper & Company. rejseselskabet

KENYA. 1 Jesper & Company. rejseselskabet KENYA 1 Jesper & Company Kenya, Tanzania & Zanzibar Deluxe Luksusrundrejse med egen guide og minibus til Kenyas tre bedste nationalparker - Samburu, Masai Mara og Amboseli. Rejsen slutter med badeferie

Læs mere

En anderledes safari, hvor der i større grad fokuseres på de vilde dyr og naturen i tre af landets mest berømte nationalparker Kun én rejse om året!

En anderledes safari, hvor der i større grad fokuseres på de vilde dyr og naturen i tre af landets mest berømte nationalparker Kun én rejse om året! Når Kenya er bedst! Med dansk ekspertrejseleder Søren Ervig En anderledes safari, hvor der i større grad fokuseres på de vilde dyr og naturen i tre af landets mest berømte nationalparker Kun én rejse om

Læs mere

Med Givskud Zoo i Kenya - September 2000 WWW.SAFARIAFRIKA.DK

Med Givskud Zoo i Kenya - September 2000 WWW.SAFARIAFRIKA.DK Med Givskud Zoo i Kenya - September 2000 Nu er størsteparten af oplevelserne fra turen til Kenya bundfældet, så nu kan det komme på papir. I Simba nr. 48 er drømmen af en rejse beskrevet, hvis ellers ens

Læs mere

Oplev et af verdens største naturdramaer: NÅR GNUERNE BARSLER En eventyrlig rejse til Serengeti og Ngorongo i Tanzania

Oplev et af verdens største naturdramaer: NÅR GNUERNE BARSLER En eventyrlig rejse til Serengeti og Ngorongo i Tanzania 1 Oplev et af verdens største naturdramaer: NÅR GNUERNE BARSLER En eventyrlig rejse til Serengeti og Ngorongo i Tanzania En anderledes fokuseret naturoplevelse for den der ønsker at opleve det uberørte,

Læs mere

Når Gnuerne barsler. Med dansk ekspertrejseleder Søren Ervig

Når Gnuerne barsler. Med dansk ekspertrejseleder Søren Ervig Kontakt: Tlf.: 70 20 19 15 Når Gnuerne barsler En eventyrlig rejse til Serengeti og Ngorongoro i Tanzania Kun én rejse om året! Med dansk ekspertrejseleder Søren Ervig Tag på en anderledes, fokuseret natur-

Læs mere

NYHEDSMAIL 2/2009 FRA CORONA ADVENTURE

NYHEDSMAIL 2/2009 FRA CORONA ADVENTURE NYHEDSMAIL 2/2009 FRA CORONA ADVENTURE Kære solformørkelsesinteresserede! I den seneste Nyhedsmail 1/2009 fortalte jeg frejdigt og fro om den store succesrate på Corona Adventures solformørkelsesrejser.

Læs mere

Når Gnuerne barsler. Med dansk ekspertrejseleder Søren Ervig

Når Gnuerne barsler. Med dansk ekspertrejseleder Søren Ervig Kontakt: Når Gnuerne barsler En eventyrlig rejse til Serengeti og Ngorongo i Tanzania Kun én rejse om året! Med dansk ekspertrejseleder Søren Ervig Tag på en anderledes fokuseret natur- og dyreoplevelse

Læs mere

Med dyrepasser Paw Gosmer til Sydafrika. Afrejse 18. marts 2011

Med dyrepasser Paw Gosmer til Sydafrika. Afrejse 18. marts 2011 Med dyrepasser Paw Gosmer til Sydafrika Afrejse 18. marts 2011 Aalborg Zoo og Bravo Safari byder igen velkommen til den nordlige del af Sydafrika, et af landets allermest spændende områder. Vi skal naturligvis

Læs mere

Tanzania og Zanzibar med Den Blå Planet, Danmarks Akvarium

Tanzania og Zanzibar med Den Blå Planet, Danmarks Akvarium Tanzania og Zanzibar med Den Blå Planet, Danmarks Akvarium Enestående naturrejse til lands, til vands og i luften Arusha Lake Manyara Ngorongoro Serengeti Zanzibar 11. marts 26. marts 2014 Vi byder dig

Læs mere

GRUPPEREJSE SAFARI OG BADEFERIE KENYA

GRUPPEREJSE SAFARI OG BADEFERIE KENYA GRUPPEREJSE SAFARI OG BADEFERIE Kom til Kenya med Nordjysk Rejsebureau og Kenya eksperten, Bettina Pedersen og kom helt tæt på The Big 5 og mærk på egen krop, hvorfor safari blev opfundet i netop dette

Læs mere

Jambo! Karibu! Goddag. Velkommen. Sådan er vi blevet mødt overalt i Kenya i tre uger blandt folk og fæ.

Jambo! Karibu! Goddag. Velkommen. Sådan er vi blevet mødt overalt i Kenya i tre uger blandt folk og fæ. Inger & Mogens Kattenhøjs oplevelser i Kenya 2009 Mogens Kattenhøj, WLT Fotos: Morten Kattenhøj & Mogens Kattenhøj Jambo! Karibu! Goddag. Velkommen. Sådan er vi blevet mødt overalt i Kenya i tre uger blandt

Læs mere

Rasmus dagbog om Sydafrika fra d. 4/4-19/4 2009

Rasmus dagbog om Sydafrika fra d. 4/4-19/4 2009 Rasmus dagbog om Sydafrika fra d. 4/4-19/4 2009 Min tur til Sydafrika startede allerede fredag d. 3/4. Jeg holdt fri fra skole fredag for at køre til København. Der boede vi på Hotel Admiral til lørdag.

Læs mere

Eksklusiv safari og ferieoplevelser i Sydafrika

Eksklusiv safari og ferieoplevelser i Sydafrika Eksklusiv safari og ferieoplevelser i Sydafrika Velkommen til Mpala Safari Lodge Velkommen til vores sydafrikanske paradis. Et paradis, som vi gerne deler med forventningsfulde gæster. Vores lodge ligger

Læs mere

Tanzanias Horisonter 2013. Klassisk Tanzania safari med suveræn indkvartering og ophold ved Det Indiske Ocean. med dan

Tanzanias Horisonter 2013. Klassisk Tanzania safari med suveræn indkvartering og ophold ved Det Indiske Ocean. med dan Tanzanias Horisonter 2013 Minimal tid på transport - maximal tid på safari! med dan re j s e l e d s k er Klassisk Tanzania safari med suveræn indkvartering og ophold ved Det Indiske Ocean 17 dage fra

Læs mere

En fantastisk Afrika rejse

En fantastisk Afrika rejse En fantastisk Afrika rejse Det hele startede for mange år siden, da jeg var i Kenya første gang. Det var en rejse, jeg havde fået i gave fra Lisbeth Bramaholm, min moster. Efter en tur til Afrika måtte

Læs mere

Succesen fra verdenspremieren i foråret 2010 gentages

Succesen fra verdenspremieren i foråret 2010 gentages Succesen fra verdenspremieren i foråret 2010 gentages Denne fantastiske tur, der følger i fodsporene af gepard og meget mere på én og samme rejse, Jim Cobetts spændende liv i Indien og Østafrika, hvilket

Læs mere

Kenya 1993. Februar Marts.

Kenya 1993. Februar Marts. Kenya 1993 Februar Marts. Juni. Juli. Vi skal bestemme, hvornår vi vil have sommerferie, så vi snakker om, hvad vi kan tænke os. Vi vil til Afrika / Kenya i år. Det gør ikke noget, hvis det først bliver

Læs mere

for voksne Adventure, kulturforståelse & Personlig udvikling Sommer Program 2015

for voksne Adventure, kulturforståelse & Personlig udvikling Sommer Program 2015 for voksne Adventure, kulturforståelse & Personlig udvikling Sommer Program 2015 Zanzibar sommerhøjskole tilbyder et unikt ophold med adventure, safari og rejsekammerater Vildtlevende og fascinerende dyreliv,

Læs mere

Tanzania - Marts 2005.

Tanzania - Marts 2005. Tanzania - Marts 2005. Det var ikke planlagt, det var nærmest et (u)held. Det hele startede med, at Ulla lige skulle ind på Albatros Travels hjemmeside for at læse om en rejse, en af hendes kollegaer skulle

Læs mere

Uganda - en unik oplevelse - landet og folket helt tæt på

Uganda - en unik oplevelse - landet og folket helt tæt på Uganda - en unik oplevelse - landet og folket helt tæt på 14 dages tur med dansk rejseleder pris pr person i dobbelt værelse kr. 24.975,- 2 afgange fra København med KLM via Amsterdam 24. oktober og 14.

Læs mere

WWW.AFRICATOURS.DK TLF. 8873 4000

WWW.AFRICATOURS.DK TLF. 8873 4000 WWW.AFRICATOURS.DK TLF. 8873 4000 1 Magiske Afrika Afrika har noget magisk over sig. Noget tiltrækkende. Noget fascinerende. Noget absolut storslået. Noget næsten uforklarligt for den, der ikke har rejst

Læs mere