Annoncetillæg til Lokalavisen Djursland Weekend uge

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Annoncetillæg til Lokalavisen Djursland Weekend uge 35 2014"

Transkript

1 Annoncetillæg til Lokalavisen Djursland Weekend uge KULTUREN DER KOMMER til dig

2 Velkommen 30 forsamlingshuse spreder for 10. gang liv på Djursland i efteråret Kom og oplev spændende foredragsholdere, levende musik, show og meget andet, med fællesskab og samvær som en del af rammen. Programmet er udsprunget af lokale idéer og ønsker der præsenterer folkelig kultur af høj kvalitet med masser af kreative kræfter. Giv forsamlingshuset en ny chance, også selv om du måske ikke kender de optrædende eller forsamlingshuset. Du møder nye mennesker og får en spændende oplevelse at tage med hjem. Bestil plads Husk, at du er sikker på at få plads, hvis du er hurtig og bestiller på forhånd. Du kan også købe billet ved indgangen hvis der er flere tilbage. Til arrangementer med spisning er forhåndsbestilling hertil nødvendig. Bestilling sker direkte til forsamlingshuset. Se priser, tilmeldingsfrister, telefonnumre og mail-adresser under hvert enkelt arrangement. Information Norddjurs Kommune, Johan Legarth: Syddjurs Kommune, Frank Reeckmann: liviforsamlingshusene.dk Korthenvisning På side 14 og 15 finder du adresser og korthenvisning til hvert enkeltarrangement op forsamlingshus. Salg af øl, vin og vand ved alle arrangementer. Liv i forsamlingshusene drives af Syddjurs og Norddjurs kommuner og støttes af Dansk Musiker Forbund. Projektkoordinator Bo jacobsen. Veteranbiltræf & Beatlesmusik VEJLBY Søren Quistvej 24, 8500 Grenaa fredag 12. september kl Entré: 100 kr. Musik kl. 20 Kuvertpris: 150 kr. Spisning kl. 18 Tilmelding: Tlf Mail: senest 9/9 Elskere af specialbyggede veteranbiler kan på denne eftermiddag få en stor oplevelse ved at lægge vejen forbi Vejlby forsamlingshus, hvor egnens mange veteranbilnørder vil samles og fremvise deres smukke og gennem vedligeholdte køretøjer fra verden af i går. Der vil være mulighed for at studere motorer, original lakering, krom, indtræk osv og i det hele taget nyde et håndværk, der indtil perfektionisme udføres af entusiaster i deres fritid. Efter fællesspisningen vil BJ Beatles Band, der optrådte på den store scene ved BEATLES FESTIVALEN i Grenaa i juni, fortolke en række af de mange udødelige sange, der er en væsentlig del af vores fælles musikalske arv fra 60 erne. Bo Jacobsen, sang & guitar; Flemming Sørensen, klaver & violin; Nicolaj Huse Jacobsen, el-guitar.

3 REE PARK Foredrag af direktør Jesper Stagegaard Udby-Udbyhøj Forsamlingshus Rougsøvej 227, 8950 Ørsted fredag 19. september Kl Entré: 100 kr inkl kaffe og kage Tilmelding: Tlf / senest 16/9 Jesper Stagegaard, direktør i Ree Park Ebeltoft Safari, vil fortælle om Ree Park som turistattraktion og som avlscenter for udryddelsestruede dyrearter. Undervejs får publikum et indblik i det daglige arbejde i safariparken og de udfordringer, der følger med i bevarelsen af verdens vilde dyr, samt de mange rejseaktiviteter, der er en stor del af Stagegaards job som direktør. Ree Park har eksisteret under flere navne de sidste 18 år, men først da rigmanden og igangsætteren Karsten Ree tog det i sin hånd under det nuværende navn, er der virkelig kommet gang i tingene. Parken rummer i dag 80 arter heriblandt tigre, leoparder, næsehorn og aber. Peter Vildmand 60 er musik, Gasolin o.m.a. ROSMUS Bækkevej 1, 8444 Balle fredag 19. september Spisning kl. 18 Musik kl 20 Entré: 250 kr. inkl. spisning tilmelding: Tlf / Mail: senest: 11/9 Peter Vildmand, der er kendt som en af landets allerbedste underholdere er ikke hvem som helst. Som frontfigur i bandet Fi-Fi-Dong, Danmarks klart bedste Gasolin -kopi band leverer han varen, når nu ikke Gasolin selv kan komme. Som solist er han nok den der spiller dansk musik, når det er mest dansk med størst appel. Han er simpelthen en fremragende og festlig underholder. Peter Vildmand er svaret på en herlig aften med gang i. Tumult: Hip Folk Rock BØNNERUPHUSET Skibsbyggervej 6, Bønnerup Str, 8585 Glesborg lørdag 20. september Musik kl. 20 Entré: 270 kr. inkl. spisning Tilmelding: Tlf Mail: senest 14/9 Tumult er et unikt orkester der spiller hip dansk folkemusik med en blanding af folk, roots og rock, der er meget original. Traditionel og nyskrevet dansk folkemusik, som de siden 1999 flettes sammen i ey helt personlige udtryk. I 2013 har Tumult udsendt deres fjerde CD med en række nyskrevne sange. Derudover har Tumult et bagkatalog af tre anmelderroste og populære CD er med egne og traditionelle sange.tumult er blevet nomineret til adskillige Danish Music Awards og deres musik og entusiasme har indtil videre ikke bare åbnet døre i Danmark, men i Skandinavien, Europa og Rusland. Hvor end de spiller bliver de mødt med stor glæde og deres musik skaber altid tumult på dansegulvet. Tumults musikere spiller på en lang række instrumenter bl.a violin,mandolin, bodhran, harmonika, guitarer, dobro, kontrabas og trommer.

4 Fregatten Jylland fra krigsmaskine til turistattraktion MARIE MAGDALENE Bøjstrupvej 26, 8550 Ryomgaard torsdag 25. september kl Entré: 85 kr. Kaffe & kage: 25 kr. Tilmelding: Tlf Mail: senest 21/9 Hvert år besøger ca gæster verdens længste bevarede træskib i Ebeltoft. Skibet er i dag en moderne turistattraktion. Benno Blæsild er direktør for Fregatten Jylland og er nok den, der ved allermest om dette imponerende skib og dets skæbne. Han vil denne aften fortælle om dette enestående klenodies historie, bl.a træfningen mellem den danske Nordsø eskadre og den allierede preussisk-østrigske flådestyrke. Denne træfning den 9. maj 1848 ændrede Fregatten Jyllands skæbne og forhindrede, at det blev ophugget efter 15 års tjeneste, som ellers var normalt for datidens krigsskibe. Søslaget blev anledning til at Fregatten i de følgende 100 år voksede til et nationalt symbol på linie med Kronborg og Dybbøl Mølle. Jens Falck Country, blues, reggae, dansk/irsk/skotsk/amerikansk folk KRISTIANSMINDE Kristiansmindvej 5, 8500 Grenaa lørdag 27. september Spisning kl. 19 Musik kl Entre: 110 kr. Kuvertpris: 115 kr. (Buffet) Tilmelding: Tlf Mail: senest 20/9-14 Jens Falck vendte i marts måned 14 tilbage til Danmark efter 8 år i Sverige. Hans buestrøg er stadig lige livsfarlige og guitaren har samme twang som da han drog afsted. Jens har i Sverige spillet i mange forskellige sammenhænge i de forløbne år bl.a.med populære The Waves, hvor kærligheden til den irsk/skotsk/keltiske folkemusik er blevet flittigt dyrket. Alt fra gamle kendinge indenfor country, blues, reggae, dansk, irsk, skotsk og amerikansk folkemusik, og lidt rock n roll krydret med egne country-rocksange. KULTUREN DER KOMMER til dig

5 Barnets stemme foredrag m/julie G MESBALLE Thorsagervej 26 B, 8550 Ryomgaard Torsdag 2. oktober kl. 20 Dørene åbnes kl Entré: 90 kr. Kaffebord: 40 kr. Tilmelding: Tlf Mail: Den sociale arv kan brydes, er overskriften på dette foredrag med Julie G, en usædvanlig stærk selvstændig kvinde, erhvervsdrivende, mor til 3, uddannet grafisk designer og coach. Dette foredrag tager publikum med på en rejse fra det virkelige liv, Julies egen livsrejse med en alkoholisk far, der udøvede fysisk vold og brugte psykotiske mafiametoder overfor hende indtil hun en dag valgte et forsvar, der sikrede hendes overlevelse. Julie vil fortælle hvordan hun kom ud på den anden side, som voksen med en tung bagage, hun ikke selv havde valgt. Hvordan lykkes det børn med en sådan social arv at kæmpe for et normalt liv? Jane & Shane Original irsk - britisk folkemusik LIME Markvænget 2, 8544 Mørke Fredag 3. oktober Musik kl 19 Entré: 125 kr. Tapas 75 kr. efter koncerten Tilmelding: Tlf Mail: senest 26/9 En koncert med duoen Jane & Shane er en ekstraordinær musikalsk oplevelse. Duoen er begavede musikere og spillemænd, der med medrivende energi skaber magiske øjeblikke med deres forførende folkemusik. Den engelsk/irske duo Jane & Shane har siden de mødte hinanden for over ti år siden skabt smukke øjeblikke for deres publikum og med deres trylle-bindende spilleglæde på scenen. Engelske Jane Clark (violin) og irske Shane Donnelly (guitar og vokal) har deres musikalske afsæt i den britiske og irske folkemusik, som ligger dybt forankret i deres musikalske stil. På scenen, er deres energi og ægte tilstedeværelse så overbevisende og intens, at det er umuligt ikke at lade sig rive med. Irsk aften med FOLK FRIENDS VEGGERSLEV Grenaavej 83, 8500 Grenaa fredag 3.oktober Spisning kl Musik kl. 20 Entré: 110 kr. Kuvertpris: 80 kr. Tilmelding: Tlf Mail: Senest 30/9 Folk Friends er en folkemusikgruppe fra det vestlige Jylland. Musikken er inspireret af irsk / skotsk folkemusik, som står gruppens medlemmer nært. Repertoiret spænder vidt lige fra vemodige ballader til livlige sange at synge med på. Det hele serveres med en spilleglæde ud over det sædvanlige, krydret med anekdoter og sjove historier fra hverdagen. Folk Folk Friends har eksisteret i knap 20 år og har spillet på utallige pubber, i forsamlingshuse og på mange festivaler, bl.a Skagen, Tønder og Strib. Svend Erik Larsen, der er frontmand i bandet, har i 25 år også været med i Shamrock, der er meget kendt på den irske folkemusikscene. Hans Jørgen Husted, guitar og div. irske fløjter og Lyder Horsted, bas og kor.

6 Bibbi & Snif SKIFFARD Skiffardvej 26, 8560 Kolind lørdag 4. oktober Spisning kl Musik kl. 20 Entré: 200 kr. inkl. spisning Tilmelding: Tlf bedst kl Mail: senest 27/9 Bibbi & Snif er kendte fra deres deltagelse i TALENT 2010, og den efterfølgende mediestorm i ugeblade og aviser. Ikke mindst i forbindelse med udgivelsen af deres flotte CD fra Bibbi og Snif er far og datter, og har hele livet haft stor kærlighed til countrymusikken, så her er det den ægte vare der er tale om. Med spilleglæde, indlevelse, humør og Bibbis utroligt flotte vokal er det en virkeligt velspillende country-duo, vi her skal opleve. Bibbi & Snif kommer ud over scenekanten og er garant for en oplevelse som publikum ikke glemmer! Snif havde 40-års musiker jubilæum forrige år og har sammen med sin kone 25 års jubilæum som medarrangør af SCC Country festival i Silkeborg. HUDNA Tyrkisk musik Fjerupgaarde - Las Vegas Georgsmindevej 7, 8961 Allingåbro Lørdag 4. oktober Spisning kl Musik kl. 21 Entré: 180 kr. inkl spisning Tilmelding: Senest 30/10 Tlf / Mail: HUDNA s fundament er den tyrkiske folkemusik, mens rytmerne er inspireret af Mellemøsten, Balkan, Tyrkiet på den ene side og vestlig rock, amerikansk Folk med guitar og dobro på den anden side. Basis er det tyrkiske strengeinstrument Baglama og den mellemøstlige Oud samt ikke mindst den Tyrkiske vokal. HUDNA s medlemmer har rod i jødedom, islam og kristendom. Vi åbner os for vort fælles musikalske univers og lader os inspirere på tværs af religioner og kulturer. HUDNA betyder våbenstilstand og HUDNA har i 2013 vundet DMA-pris som årets track. KULTUREN DER KOMMER til dig

7 MARTIN BLOM Country, Folk, Blues, Americana Koed Forsamlingshus Skalhøjvej 1, 8560 Kolind Fredag 10. oktober Spisning kl. 20 (Maden er gratis) Musik kl Entré: 100 kr. Tilmelding: Tlf Mail: Guitaristen og sangeren Martin Blom, som udgav en markant og smuk cd Crossing the water i marts 2014, har efter en del års tilløb besluttet sig for at gøre musikken til det centrale i sit liv. Martin har altid skrevet musik og tekster, lige siden starten først i 70 erne op gennem 80 erne og 90 erne. Ikke mindst i Trouble Cats, der udgav 2 album, hvor Martin leverede det meste af materialet. Den elektriske guitar har hele vejen været en tro følgesvend, hvor Martin har hengivet sig til bluesguitarens magiske verden. I de senere år har opskriften mere været akustiske guitarer, hvor han nu dyrkede danske salmer sammen med bluesmusikken. Crossing the water afspejler hans nye vej hvor folk, blues, country og americana mødes og blandes i melodiske og lyriske elementer. Cubansk aften - Jorge Cordero STRANDS Strands bygade 42, 8420 knebel Fredag 10. oktober Spisning kl. 19 Musik kl Cubansk musik, mad & dans Entré: 220 kr. inkl. spisning Tilmelding: Tlf / Mail: senest 8/10 Son Clasico inviterer til en energisk og medrivende koncert med ægte klassiske cubanske salsarytmer. Koncerten vil forme sig som en musikalsk tidsrejse gennem Cubas 500 år lange historie. Med musikalske briller ser Son Clasico på, hvordan Cuba har udviklet sig fra slave- og kolonitiden, gennem det senere diktatur og frem til i dag under Fidel Castros regime. Publikum vil blive inddraget i sange, rytmer, kor og danse. Jorge Cordero - sang, guitar og congas; Mick Cordero - klaver, keyboard, sang; Yannik Hartig - trommer, percussion, sang Forsamlingshuset byder på spændende Caraibisk inspireret mad og en eksotisk bar. Wenche Hartmann Band NØRAGER Munkhusevej 2, 8961 Allingåbro fredag 24. oktober Spisning kl. 18 Musik kl. 20 Entré: 250 kr. inkl. spisning Tilmelding: Tlf Mail: Senest 19/10-14 Danmarks nye country-dronning Wencke Hartmann skaber stemning og fylder dansegulvet, når hun med sit fremragende band åbner for de musikalske haner. For Wencke er countrymusikken omdrejningspunktet i hendes musikalske liv og den nordjyske sangerinde har forvandlet sig fra stjerneskud til en lysende stjerne. Hvor mange kunstnere kan sige de har udsendt 6 albums på 7 år? Det kan Wencke Hartmann. Rigtig mange danske fans af moderne country pop er blevet grebet af Wencke og hendes smukke stemme. Wencke skriver de fleste af hendes sange selv. Der venter en stor musikoplevelse, når Wencke fører os til countrymusikkens inderste hjerte og sjæl denne aften.

8 Esben Langkniv Hat & Briller og Ølsmagning Gjesinghus, Auningvej 15, 8963 Auning fredag 24. oktober Kl. 19 ølsmagning kl. 20 musik Entré: 125 kr. inkl. 4 glas øl Tilmelding: Tlf Mail: Troubadouren og historiefortælleren Esben Langkniv har rejst langt omkring med sin guitar, sine sange og fortællinger. Han har sat Jeppe Åkjærs spændende fortælling om den jyske røver Jens Langkniv i musik på cd en På sporet af Jens Langkniv, som har gjort ham kendt viden om. Hen ad vejen er det blevet til 6 cd er, senest Hat & Briller, som han udsendte i begyndelsen af Som titlen antyder, er det nogle muntre sange og flere af dem handler om en af Esbens passioner: Øl. Som medlem af Brabrand Håndbryggerlaug vil han fortælle om ølbrygning og har 4 typer øl med, som vi smager på. Der er altså lagt op til en munter aften, med både bægerklang. Visens Skibs Kulingsårkæster VRINNERS Rolsøgårdsvej 2, 8420 Knebel lørdag 25. oktober KL. 20 Spisning kl Entré: 185 kr. inkl. spisning Tilmeldning: Tlf Mail: senest 20/10 Musik, som ikke kan fungere uden rytmebokse, strømførende strenge, forvrængning, synthezisere eller andre fremmedlegemer, leverer vi ikke. Med 2 vellydende vokaler, en velspillet guitar, en sjov baljebas og et virtuost og harmonisk håndklavér tilsat en masse humor og musikglæde, synes vi ikke, at vi har brug for disse hjælpemidler. I en tid præget af indholdsløshed, distance og tæppebanker-rytmer, holder vi af stædigt fast i, at underholdning skal komme fra hjertet. Hvad angår musikgenrer udelukker vi i princippet kun det besætningen ikke fysisk kan klare som fx symfonisk musik, opera og hård rock og heavy metal og technopop. Vi skummer i øvrigt med stor entusiasme - på dansk, norsk, svensk, engelsk og lidt spansk og tysk - fløden af viser, sange, blues, ballader, pop og calypso i svingende samspil med hinanden og med publikum. KULTUREN DER KOMMER til dig

9 Michelle Birkballe Duo PEDERSTRUP kukkebækvej 2 A, 8560 Kolind lørdag 25. oktober Spisning kl Musik kl. 21 Entré: 250 kr. inkl. spisning: Forret, buffet, kaffe & kage. Tilmelding: Tlf / efter kl. 16 mail. senest 10/10 Hun sprang ud som fuldtidsmusiker i en alder af bare 17 år, og har siden turneret livligt på landevejen og har spillet på alt fra små ydmyge steder som blokvogne, værtshuse, spille-klubber og fængsler. Med årene er de lidt større spillesteder, musikhuse og festivaler blevet besøgt. Hun har også spillet i udlandet og spillet opvarmning for bl.a. Bon Jovi, Walter Trout og Status Quo. Michelle er kendt for sin stærke hæse stemme, sjove anekdoter og gode historier. Men ikke mindst hendes sange, som ofte er så hudløst ærlige og går lige i hjertet på publikum, at de er Michelles kendetegn. Hun forstår at skabe gang i den, og synge en blues, så hårene rejser sig. Hun har en indlevelse og passion for blues og rock, som kun de færreste kender til. Roadtrip USA Amerikas åbne veje FANNERUP Gammelvej 4, 8560 Kolind fredag 31. oktober Spisning kl Foredrag kl. 20 Entré: 175 kr. inkl. Spareribs og æblekage m. kaffe Tilmelding: Tlf Mail. At USA er meget andet end burgere og plastik ses omgående på en rejse gennem det sydvestlige hjørne. Nikolaj Witte fandt en helt enestående frihed og natur. Det er indianernes gamle land hvor historier fra nybyggertiden blander sig med udsynet gennem bilruden. I Californien hvor flere tusind år gamle træer strækker sig mod himlen, findes et af USA s smukkeste steder, Yosemite. Og bag Sierra Nevada bjergene findes unikke steder hvor specielt guldgraverbyen der er efterladt frosset fast i historien, gjorde et stort indtryk. Han er født i 1975 og er cand. mag. i filosofi med speciale i kinesisk filosofi. Witte arbejder som rejseleder og journalist for Adventure World og Opdag Verden. Fi-Fi Dong - Gasolin-kopiband TVED Tved bygade 45, 8420 Knebel fredag 31. oktober Spisning kl Musik kl. 21 Entré: 250 kr. inkl. spisning Tilmelding: Tlf senest 25/10 Gas-bandet Fi-fi-Dong bevæger sig helt inde ved kernen af det Gasolin ske univers. De har turneret indenlands og udenlands med deres skarpe udgaver af de folkekære rocksange siden 1997, og har efterhånden fået et trofast publikum til deres autentiske og energiske Gas-show. Fi-Fi Dong spiller alle de fede, gamle numre som Rabalderstræde, Nanna, Fi-Fi Dong, Det bedste til mig og mine Venner, og andre Greatest Hits fra det hedengangne christianshavner orkester. Musikere i Fi-Fi Dong er meget rutinerede og har slået deres folder I bands som Muddi & salamidrengene, Poco Loco, Natural Born Hippies og Peter & de andre kopier.

10 Wedgwood Duo VOER Voer Færgevej 92, 8950 Ørsted lørdag 1. november Spisning kl. 19 Musik kl Entré: 210 kr. inkl let traktement med kaffe/the & kage. (150 kr. uden spisning) Tilmelding: Tlf Mail: Michael Wedgwood og Lars Schroeder er makkerparret i denne engelsk/danske duo. Repertoiret er bredt og baseret på hvad publikum kan lide og ønsker. Irsk og skotsk folkemusik, pop og rock, Beatles, Dubliners, Clapton, Ralph McTell, James Taylor og andre fra soul- og countrymusikken. Er publikum oplagt til syng med er der numre fra fx Creedence Clearwater osv eller man kan danse til deres store 60 er og 70 er repertoire. Michael har spillet i en række populære engelske bands og har boet i USA. Han har også været support for Elton John, Deep Purple, Frank Zappa og Fleetwood Mac. TOUCH OF SHADOWS ÅSTRUP Åstruphegnet 18, 8500 Grenaa Fredag 7. november Spisning kl. 18 Musik kl. 20 Entré: 125 kr. kuvertpris: 125 kr Tilmelding: aastrup-forsamlingshus.dk/ liv-i-forsamlingshusene Hvem husker i dag ikke den engelske instrumentalgruppe The Shadows? Mens de aldrende originalers karrierer fader ud, tager Touch of Shadows over. I respekt for og i kærlighed til de fantastiske skygger tillader vi os at føre stafetten videre. Et arrangement med Touch of Shadows garanterer et genhør med de mange fantastiske ørehængere inklusive diverse hits, hvor bandet optrådte med Cliff Richard. Bandet består af en flok gennemrutinerede østjyske musikere med sangeren Anthony Bjerrgaard i front og en klassisk 4-mands gruppe som backing. To gange guitar, bas og trommer. Caféaften J. D. HARING & Miss Gitte SKØRRING Nørreled 32, 8544 Mørke fredag 7. november Døren åbnes kl. 19 musik kl. 20 Entré: 225 kr. inkl. let anretning i pausen Tilmelding: Tlf / Mail: Senest 1/11 Sanger, sangskriver og guitarist, J. D. Haring stammer fra Santa Fe, New Mexico, i The Great Southwest of America. Udover at være en talentfuld sangskriver og sanger, giver J. D. Haring nyt liv til den kunst det er at spille akustisk guitar. Hans spontanitet og smitsomme humør charmerer og engagerer publikum igennem anekdoter, historier og sange, som maler lader farverne tale. Han viser os essensen af True American Folk Culture... and that s Americana! Hans mange års erfaring på scenen giver ham et vidtstrakt repertoire, og har været med til at skabe J. D. s afvekslende optræden som en dynamisk live kunstner. Med sig har J.D. denne aften sin faste makker Miss Gitte, sangerinde og bassist.

11 THE HILLBILLIES Albøge Forsamlingshus Askhøjvej 47, 8570 Trustrup lørdag 8. november kl. 20 Entré: 125 kr. Spisning: kl kuvertpris: 125 kr. Tilmelding: Tlf Mail: senest: 31/10 The Hillbillies har på kort tid etableret sig som et af landets bedste country-rock bands. Bandet kommer fra Djursland, hvor de er et af landsdelens populæreste orkestre. Bandet startede i år 2000 og har siden spillet landets spillesteder og festivaler tynde. Musikken er bredt funderet og der spilles musik af ikoner som bl.a. Dire Straits, Bruce Springsteen, John Fogerty, Tom Petty, John Hiatt oma med et klart aftryk af bandets egen stil. The Hillbillies har stor erfaring og har været backing-band for prominente navne som Peter Belli, Johnny Madsen og Ivan Pedersen. The Hillbillies er den ægte vare. H.P. Lange BLUES n FOOD live musik & live cooking. RODSKOV Hovgårdsvej 3, 8543 Hornslet fredag 14. november Spisning fra kl. 19 Musik undervejs og bagefter Entré: 125 kr. Kuvertpris: 120 kr. pr. tallerken Tilmelding: Tlf Mail: senest 12/11 Fantastisk seafood og fantastisk New Orleans Roots countryblues! Lars Hagemann, Kok og indehaver af Flyvefisken i Ebeltoft og guitarist og sanger H.P. Lange kommer forbi Rodskov med transportabelt udekøkken og guitarer og vil levere en enestående kulinarisk og musikalsk oplevelse. Både maden og musikken er fra New Orleans-deltaet, hvor Mississippi løber ud i Mexico golfen. H.P. Lange er med snart 30 år på scenen en af Danmarks unge bluesveteraner. Han har udgivet 8 cd er i eget navn og har modtaget 2 Danish Awards for bedste Roots-udgivelse. Lars Hagemann er tildelt Det Danske Gastronomiske Akademis hæderspris. Forsamlingshuset sørger for eksotiske drikkevarer. Sara Grabow & Den Gamle sangskat HAMMELEV Hammelev kirkevej 2, 8500 Grenaa fredag 14. november Spisning kl Musik kl Entré: 130 kr. Kuvertpris: 100 kr. Tilmelding: Tlf / Mail: senest 7/11 Oplev denne musikalske pige-trio genopfriske kendte og elskede klassikere fra 30 erne til 60 erne. Liva Weel, Otto Brandenburg, Grethe og Jørgen Ingemann, Gitte Hænning m fl. bliver ærværdigt mindet når Sara Grabow synger de skønne gamle sange flankeret af guitar, kontrabas og kor. Sara, Eva og Martine kender hinanden fra deres studietid på Rytmisk Musikkonservatorium og har siden været en del af husorkesteret The Smoothies på Nørrebro Teaters Late Night Lørdagsarrangementer. Derudover har pigerne hver især spillet og sunget med et hav af danske artister bl.a. Tue West, Alberte, Sebastian og String Swing. Lyt med når pigerne spiller op med hjerteskærende, morsom og livlig tekst og musik ganske enkelt nogle af danmarkshistoriens allerbedste kompositioner!

12 ANN-METTE ELTEN duo På slaget 12 FAUSING Vestervangsvej 7, 8961 Allingåbro lørdag 15.november Spisning kl. 18 Musik kl. 20 Entré: 275 kr. inkl. spisning Tilmelding: Tlf Mail: senest 1/11 Hjem til Århus behøver man at sige mere? Måske: Kom til Fausing! og hør de to kunstnere bag dette og mange andre hits: Ann Mette Elten akkompagneret af sin mand Niels Kirkegaard på guitar fra et af landets absolut populæreste bands, her i nærkontakt med en lang række musikalske perler fra en lang flot karriere. Man kommer man ikke uden om at nævne kæmpesuccessen med de fire Let s dance cd er, der tilsammen har solgt eksemplarer! På Slaget 12 spiller stadig mange koncerter landet over, men samtidig tager Ann-Mette Elten og Niels Kirkegaard nu rundt i landet med et udpluk af sangene udsat for blot vokal og akustisk guitar. Jysk humor Bjarne Nielsen Brovst Ebdrup Forsamlingshus Astrupvej 47, 8560 Kolind tirsdag 18. november kl19.30 Entré: 110 kr. inkl. et lille traktement Tilmelding: Tlf senest 10/11 Forfatteren Bjarne Nielsen Brovst s foredrag er i virkeligheden mere et stand-up-show ud i jysk lune. En tour-de-force af rablende fortællinger, hvor han med sikkert greb om publikum levendegør en elsket og højt værdsat del af vor kulturarv den jyske humor ud fra sin opvækst i Thy og med afstikkere til andre egne via jyske ikoner som Åkjær og Hausgård. At foredraget så oven i købet foregår på syngende Thy-mål gør ikke alene hans egnsfortællinger meget autentiske det gir ofte latterkrampelignende tilstande hos publikum. Det er en kunst Brovst frem for de fleste mestrer og som det kræver en ægte jyde at tolke. Bjarne Nielsen Brovst er derudover en anerkendt forfatter og har udgivet over 25 bøger,. KULTUREN DER KOMMER til dig

13 VIVA MEXICO En rejsefilm med foredrag HVILSAGER Pollen 2, 8544 Mørke torsdag 20. november Spisning kl Foredrag og film kl. 20 Entre: 85 kr. Kuvertpris: 95 kr. Tilmelding: Tlf Mail: senest 1/11 Lokale Poul Frederiksen er en berejst mand, der det ene år er på Island og se på vulkaner, næste år på eventyr i Amazonas, så er han på safari i Afrika eller på Grønland eller på Galapagos øerne langt ude i Stillehavet. Ved denne lejlighed vil han fortælle om sin rejse i Mexico og vise en film (90 min) om dette fantastiske land. En rejse på 2700 km rundt i det sydlige Mexico gennem en række gamle flotte kolonibyer, indianerlandsbyer, de gamle Azteker- og Mayakulturer. En sejltur på en sø i et udslukt vulkankrater, gennem den fantastiske Semudemo kløft ind i Mexico s sidste regnskov, indianske markeder, besøg hos indianske håndværkere o.m.a. Smil på Dødens Avenue Jesper Grønkjær: Foredrag, fotos, film, VILLERSØ Villersøvej 10, 8500 Grenaa onsdag 19. november Spisning kl foredrag og show kl. 20 Entré: 90 kr. spisning: 85 kr. (Stegt flæsk m. persillesovs) Tilmelding: tlf Mail: senest 14/11 Jesper Grønkjær er professionel tryllekunstner. Han har gjort det til sin mission, at drage ud til klodens fjerneste afkroge, for at leve og optræde hos ekstreme befolkningsgrupper. Han drager ugevis igennem junglen for at opsøge de sidste kannibaler, lever hos munke i Himalaya eller rejser på tømmerflåde ned af Amazonfloden oma. For kort tid siden var Jesper i Honduras, der med en mordrate højere end Irak og Afghanistan er verdens farligste land. Jesper ville undersøge, om der i det hele taget er noget at smile af, i et kvarter med fem mord i ugen. Foredraget er en rejse ud i verden, men i lige så meget en rejse ind sig selv. BEATLES FOR ALLE foredrag v. Per Wium SKADER Hulvejen 2, 8543 Hornslet fredag 21. november Foredrag kl. 20 Entré: 100 kr Tilmelding: sms mail. senest 17/11 Mød Danmarks førende Beatles-ekspert, foredragsholder og musikjournalist Per Wium, som fortæller meget underholdende om The Beatles og deres musik. Han ledsages af musikeren Bo Jacobsen, der spiller og synger et udvalg af deres bedste sange. Tæt på The Beatles musik. Hvordan blev musikken til og hvorfor deres musik adskiller sig fra alle andre musiknavne med deres unikke og originale musik. Han fortæller om sangskrivningen og om lyden af The Beatles, som i høj grad udgøres af vokalerne. Vi hører om partnerskabet Lennon/McCartney og om de to andre beatler og deres vigtige roller. Per Wium udgav i 2010 bogen Beatles for alle.

14 Vasehuse 2 Udby ellerup 20 Voer Hevring Hollandsbjerg ˇ rsted Fjellerup Vivild Stenvad Uggelhuse gkastrup 26 Fausin g Auning Gjesing 15 Ramten ygind ldum 30 8 Lim e Lemmer Skader Halling Mejlby 22 Krajbjerg Alling Hvilsager Hornsle t Rodskov Pindstru p Marie Magdalene Ommestrup 5 Thorsager Mesballe Ebdrup Rostved Nimtofte Attrup Koed Kolind T strup Feldballe Skiff Pederstru Tirstrup Elev LYSTRUP jerg (ÅRHUS ) Mercatus Reklamebureau A/S Studstrup Tved 19 Vrinners 17 Knebel 12 Strands Ebeltoft Egsm 1. VEJLBY Søren Quistvej 24, 8500 Grenaa 2. Udby-Udbyhøj Forsamlingshus Rougsøvej 227, 8950 Ørsted 3. ROSMUS Bækkevej 1, 8444 Balle 4. BØNNERUPHUSET Skibsbyggervej 6, Bønnerup Str, 8585 Glesborg 5. MARIE MAGDALENE Bøjstrupvej 26, 8550 Ryomgaard 6. KRISTIANSMINDE Kristiansmindvej 5, 8500 Grenaa 7. MESBALLE Thorsagervej 26 B, 8550 Ryomgaard 8. LIME Markvænget 2, 8544 Mørke 9. VEGGERSLEV Grenaavej 83, 8500 Grenaa 10. SKIFFARD Skiffardvej 26, 8560 Kolind 11. Fjerupgaarde - Las Vegas Georgsmindevej 7, 8961 Allingåbro 12. STRANDS Strands bygade 42, 8420 knebel 13. Koed Forsamlingshus Skalhøjvej 1, 8560 Kolind 14. NØRAGER Munkhusevej 2, 8961 Allingåbro 15. Gjesinghus, Auningvej 15, 8963 Auning

15 d 4 ard Hemmed Glesborg 18 Fannerup Ly ngby Gjerrild Ve ggerslev V Enslev 1 Vejlb y Sangstrup Voldby strup Trustrup p Balle 3 Hyllested ark Boeslum 16. PEDERSTRUP Kukkebækvej 2 A, 8560 Kolind 17. VRINNERS Rolsøgårdsvej 2, 8420 Knebel 18. FANNERUP Gammelvej 4, 8560 Kolind 19. TVED Tved bygade 45, 8420 Knebel 20. VOER Voer Færgevej 92, 8950 Ørsted 21. ÅSTRUP Åstruphegnet 18, 8500 Grenaa 22. SKØRRING Nørreled 32, 8544 Mørke 24. RODSKOV Hovgårdsvej 3, 8543 Hornslet 25. HAMMELEV Hammelev kirkevej 2, 8500 Grenaa 26. FAUSING Vestervangsvej 7, 8961 Allingåbro 27. Ebdrup Forsamlingshus Astrupvej 47, 8560 Kolind 28. HVILSAGER Pollen 2, 8544 Mørke 29. VILLERSØ Villersøvej 10, 8500 Grenaa 30. SKADER Hulvejen 2, 8543 Hornslet 23. Albøge Forsamlingshus Askhøjvej 47, 8570 Trustrup

16 Liv i forsamlingshusene kan også ses online på: liviforsamlingshusene.dk Her kan du finde de forskellige forsamlingshuse og downloade arrangementerne i A4. Liv I Forsamlingshusene drives af Norddjurs og Syddjurs kommuner og støttes af:

Sparekassen Djursland støtter den lokale kultur.

Sparekassen Djursland støtter den lokale kultur. Sparekassen Djursland støtter den lokale kultur. 2011 www.mercatus.dk Afdelinger: Vivild, Allingåbro, Auning, Grenaa, Hornslet, Agri-Egens www.sparekassendjursland.dk mail@sparekassendjursland.dk kulturen

Læs mere

- kulturen der kommer til dig!

- kulturen der kommer til dig! 2012 - kulturen der kommer til dig! Velkommen 30 forsamlingshuse spreder for 8.gang liv på Djursland i efteråret 2012. Kom og oplev spændende foredragsholdere, levende musik, show og meget andet med fællesskab

Læs mere

Orkestret er ikke tro over for en bestemt stilart, men spiller hvad der maler og musical stjerne. I dag er hun jazzsanger og sangskriver

Orkestret er ikke tro over for en bestemt stilart, men spiller hvad der maler og musical stjerne. I dag er hun jazzsanger og sangskriver Kære publikum, Så er spændingen endnu en gang udløst for Portalens store forårsprogram, og det er forhåbentlig igen blevet til lidt for enhver smag, eller som vi bedst kan lide at sige det - meget for

Læs mere

JUBILÆUM TUNØ FESTIVAL. 30. juni - 1. 2. 3. juli 2011

JUBILÆUM TUNØ FESTIVAL. 30. juni - 1. 2. 3. juli 2011 JUBILÆUM ÅR TUNØ FESTIVAL 30. juni - 1. 2. 3. juli 2011 Vælg mellem: ÅBNINGSTIDER Torsdag 14-01.30 Fredag 12-01.30 Lørdag 12-01.30 Søndag 12-16.00 OBS: Pølsevognen åben til kl. 04.00 Dagens ret Frankfurter

Læs mere

PROGRAM 2011. nr.1 PETER AG OUTLANDISH MOONJAM MICHAEL LEARNS TO ROCK KIRA & THE GHOST RIDERS PETER VISKINDE BAND KAREN MUKUPA COCO MOON ARTE FLAMENCO

PROGRAM 2011. nr.1 PETER AG OUTLANDISH MOONJAM MICHAEL LEARNS TO ROCK KIRA & THE GHOST RIDERS PETER VISKINDE BAND KAREN MUKUPA COCO MOON ARTE FLAMENCO PROGRAM 2011 nr.1 PETER AG COCO MOON KIRA & THE GHOST RIDERS RIO CONNECTION KHANI COLE OUTLANDISH KAREN MUKUPA MOONJAM ARTE FLAMENCO MICHAEL LEARNS TO ROCK DISSING SINGS ARMSTRONG EVERYBODYS TALKING AAKJÆR

Læs mere

FYLDT MED FYN ZZZ VWULE YLQWHUIHVWLY ZZZ DO GN VWULE YLQWHUIHVWLY

FYLDT MED FYN ZZZ VWULE YLQWHUIHVWLY ZZZ DO GN VWULE YLQWHUIHVWLY FYLDT MED FYN Indholdsfortegnelse Side 2 Side 3 Side 5 Side 9 Side 11 Side 13 Side 15 Side 17 Side 19 Side 21 Side 23 Side 25 Side 27 Side 29 Side 32 Side 34 Side 35 Side 36 Side 40 Side 41 Side 43 Side

Læs mere

mona KVARTET FRÄULEIN MAYER S HINTERHAUSJAZZER CAROLINE HENDERSON JAN KASPERSEN KVINTET FEAT. HANS ULRIK Kære Publikum

mona KVARTET FRÄULEIN MAYER S HINTERHAUSJAZZER CAROLINE HENDERSON JAN KASPERSEN KVINTET FEAT. HANS ULRIK Kære Publikum 1 Kære Publikum Indledningsvis må det være på sin plads at takke vores mange årlige besøgende for den store tålmodighed alle har udvist i forbindelse med det store byggerod, der har omgivet Portalen i

Læs mere

Ferritslev Fritidshus*Ørbækvej 916A*Ferritslev Fyn. Fredag d. 11. september 2015 kl. 19.00

Ferritslev Fritidshus*Ørbækvej 916A*Ferritslev Fyn. Fredag d. 11. september 2015 kl. 19.00 Fredag d. 11. september 2015 kl. 19.00 Øl smagning fra Refsvindinge Bryggeri & koncert Lars Bæk fra Refsvindinge Bryggeri fortæller om 5 øl og vi prøvesmager. Der bliver tid til en sandwich. Inden koncerten

Læs mere

JAZZANOVA FEAT. PERNILLE SCHRØDER

JAZZANOVA FEAT. PERNILLE SCHRØDER Kære Publikum! Endnu engang er teaterlamperne renset og pudset, væggene er malet og gulvene olieret, og husets teknikere har samtidig brugt sommeren til at renovere den meget nedslidte foyerbar, så vi

Læs mere

PROGRAM 2012 EFTERÅR. David Lindley - d. 28/9-12. Lars Lilholt - d. 9/11-12. Savage Rose - d. 15/11-12

PROGRAM 2012 EFTERÅR. David Lindley - d. 28/9-12. Lars Lilholt - d. 9/11-12. Savage Rose - d. 15/11-12 PROGRAM 2012 EFTERÅR David Lindley - d. 28/9-12 Lars Lilholt - d. 9/11-12 Savage Rose - d. 15/11-12 Arrangementer i Borgerforeningen Kulturhus Svendborg efterår 2012: Forsalg fra billetexpressen.dk - billetten.dk

Læs mere

HOT N SPICY BJARKE FALGREN (DK) VIOLIN SVEIN ERIK MARTINSEN (N) GUITAR / VOKAL LARS TORMOD JENSET (N) BAS

HOT N SPICY BJARKE FALGREN (DK) VIOLIN SVEIN ERIK MARTINSEN (N) GUITAR / VOKAL LARS TORMOD JENSET (N) BAS Kære publikum, Igen er mange måneders intens planlægning slut, og som altid er det forløsende at kunne præsentere et nyt stort forårsprogram. Dog er tiderne ved at ændre sig en lille smule, idet flere

Læs mere

IHEUXDU YLQWHUGDJH PHG

IHEUXDU YLQWHUGDJH PHG FYLDT MED FYN Indholdsfortegnelse Side 2 Indholdsfortegnelse Side 3 Forord v/peter Abrahamsen Side 5 Praktiske oplysninger Side 9 Kirkekoncert: Peter Abrahamsen og Thomas Clausen Side 11 Festivalåbning:

Læs mere

UNITED NATIONS JAZZBAND KISS KISS BANG BANG JAMES BOND LIVE JAZZ

UNITED NATIONS JAZZBAND KISS KISS BANG BANG JAMES BOND LIVE JAZZ Kære Publikum! Først og fremmest en stor tak for de mange positive og glade tilkendegivelser vi har modtaget fra husets mange brugere i forbindelse med ombygningerne i den store sal og på Foyérscenen.

Læs mere

til tiden fortællinger Der er altid brug for LEDEREN

til tiden fortællinger Der er altid brug for LEDEREN WWW.KULTUREN.NET OPLEVELSER I REBILD KOMMUNE MARTS-APRIL 2015 LEDEREN Der er altid brug for fortællinger til tiden Det sker, at man begynder på, at læse noget, høre noget i radioen, eller se noget i tv,

Læs mere

ZZZ VWULE YLQWHUIHVWLYDO GN FYLDT MED FYN

ZZZ VWULE YLQWHUIHVWLYDO GN FYLDT MED FYN øggild FYLDT MED FYN Indholdsfortegnelse Side 2 Side 3 Side 5 Side 9 Side 11 Side 14 Side 19 Side 21 Side 23 Side 25 Side 27 Side 29 Side 34 Side 38 Side 39 Side 40 Side 44 Side 46 Side 49 Side 51 Side

Læs mere

Kultur i. TINGHALLENS BILLETSALG Telefon: 86 62 61 00 E-mail: admin@tinghallen.dk. Arrangementer & events i Viborg Kommune.

Kultur i. TINGHALLENS BILLETSALG Telefon: 86 62 61 00 E-mail: admin@tinghallen.dk. Arrangementer & events i Viborg Kommune. Kultur i Vinter 2014-2015 Arrangementer & events i Viborg Kommune City Singler 3 Comedy Nite Små katastrofer Sinne Eeg TINGHALLENS BILLETSALG Telefon: 86 62 61 00 E-mail: admin@tinghallen.dk 2 K u l t

Læs mere

FestivalCaféen tilbyder et bredt udvalg af mad og drikkevarer, som kan nydes fra tidligt til sent!

FestivalCaféen tilbyder et bredt udvalg af mad og drikkevarer, som kan nydes fra tidligt til sent! 1 2 FestivalCaféen tilbyder et bredt udvalg af mad og drikkevarer, som kan nydes fra tidligt til sent! Varm menu: Fredag d. 17/2 kl. 17.30-19.00 Gammeldaws flæskesteg med kartofler, rødkål, sovs og chips.

Læs mere

Efterårsprogram 2015

Efterårsprogram 2015 SEPTEMBER OKTOBER NOVEMBER DECEMBER Efterårsprogram 2015 Go Go Berlin Lars Hjortshøj Platt-form Esben Just Trio Electric Guitars Anne Linnet Donnie Munro Ruben Søltoft Anne Dorthe Michelsen Die Herren

Læs mere

28. årgang - juni 2015 basunen

28. årgang - juni 2015 basunen 28. årgang - juni 2015 basunen 1 2 basunen juni 2015-28. årgang Vestergade 19, 2. sal 8000 Aarhus C 86 18 45 99 aarhus@dmf.dk www.basunen.dk Forside Kim Sagild Foto: www.koncertfotoaarhus.dk Check stregkoder

Læs mere

Cats. Kattens. Trine Jepsen

Cats. Kattens. Trine Jepsen Trine Jepsen Kulturmagasinet - Nr. 1-2014 Kattens Cats Skønheden ved et liv uden automatpilot - 4 Som en stor gruppekrammer - 8 Friheden har sine begrænsninger - 12 På mission for de gode koncertoplevelser

Læs mere

3 Musik 12 Udstillinger 14 Foredrag 16 Bøger 17 For børn 21 Film

3 Musik 12 Udstillinger 14 Foredrag 16 Bøger 17 For børn 21 Film Kulturelle oplevelser i Jammerbugt Kommune www.kulturblad.dk Okt-Dec 2013 En musikalsk Limfjordsfærd se side 3 Musik i alle afskygninger og varianter overalt i kommunen. Kom ud og få en fantastisk live-oplevelse.

Læs mere

DER ER LIV I FJORDEN. Mariagerfjord kommune Januar - februar - marts 2011. www.livifjorden.dk. Østjydsk Bank støtter Kulturen

DER ER LIV I FJORDEN. Mariagerfjord kommune Januar - februar - marts 2011. www.livifjorden.dk. Østjydsk Bank støtter Kulturen DER ER LIV I Kultur FJORDEN Mariagerfjord kommune Januar - februar - marts 2011 Theis' Jazzband Souvenirs Lillian Boutté TØRFISK Jane & Shane Poul Dissing Peter A.G. Troels Kløvedal Ruben Søltoft Jesper

Læs mere

august 2014 // nr. 4 Aarhus kommune For seniorer og andet godtfolk! Tema Festuge 2014 same but different!

august 2014 // nr. 4 Aarhus kommune For seniorer og andet godtfolk! Tema Festuge 2014 same but different! august 2014 // nr. 4 Aarhus kommune For seniorer og andet godtfolk! Tema Festuge 2014 same but different! Hjemmeplejen aarhus Kommune altid I nærheden Hjemmeplejen aarhus Kommune tilbyder kompetent og

Læs mere

STØT VORE ANNONCØRER DE STØTTER OS. I teltet Skt. Pauls Kirkeplads. Århus Festuge 2012. Kim2006 ÅRHUS FESTUGE 2012 1 JAZZ- & FOLKTELTET

STØT VORE ANNONCØRER DE STØTTER OS. I teltet Skt. Pauls Kirkeplads. Århus Festuge 2012. Kim2006 ÅRHUS FESTUGE 2012 1 JAZZ- & FOLKTELTET I teltet Skt. Pauls Kirkeplads STØT VORE ANNONCØRER DE STØTTER OS Århus Festuge 2012 Kim2006 ÅRHUS FESTUGE 2012 1 JAZZ- & FOLKTELTET Velkomst 2012 har som tema: big/size matters Folkelig, fornøjelig, forrygende

Læs mere

PROGRAM JANUAR - MAJ 2012 KONCERTER VÆRKSTEDER CAFE UDSTILLINGER HUSET, HASSERISGADE 10, 9000 AALBORG - WWW.HUSET.DK

PROGRAM JANUAR - MAJ 2012 KONCERTER VÆRKSTEDER CAFE UDSTILLINGER HUSET, HASSERISGADE 10, 9000 AALBORG - WWW.HUSET.DK PROGRAM JANUAR - MAJ 2012 KONCERTER VÆRKSTEDER CAFE UDSTILLINGER HUSET, HASSERISGADE 10, 9000 AALBORG - WWW.HUSET.DK Januar Fredag 3/2 kl. 20 i Salen Jazzclub Satchmo: Jazzin Jacks (S) Side 11 Tirsdag

Læs mere

FORÅR 2015 L.I.G.A. den 10. april. Køb din billet på 86 62 61 00 eller www.tinghallen.dk

FORÅR 2015 L.I.G.A. den 10. april. Køb din billet på 86 62 61 00 eller www.tinghallen.dk kultur i FORÅR 2015 L.I.G.A den 10. april Køb din billet på 86 62 61 00 eller www.tinghallen.dk OUVERTURE VIRKSOMHED OG KULTUR GÅR HÅND I HÅND Tinghallen Kongres- & Musikhus Tingvej Viborg Tlf.: 86 62

Læs mere

15,- 25,- 25,- Indhold BON APPETIT. Teepeetanerne serverer i år: MENU STEAK POMMES FRITES BURGER- BOLLE LAND- GANGS- BRØD TUNØ FESTIVAL ÅBNINGSTIDER

15,- 25,- 25,- Indhold BON APPETIT. Teepeetanerne serverer i år: MENU STEAK POMMES FRITES BURGER- BOLLE LAND- GANGS- BRØD TUNØ FESTIVAL ÅBNINGSTIDER Teepeetanerne serverer i år: MENU STEAK af oksefilet m/kartoffelsalat eller grøn salat, flûtes60,- Grill ben m. salat og flûtes 50,- BON APPETIT TUNØ FESTIVAL ÅBNINGSTIDER Torsdag 14-01.30 Fredag 12-01.30

Læs mere

Foredragskatalog 2014-16

Foredragskatalog 2014-16 Foredragskatalog 2014-16 Foto: Jens Fredslund Se foredragskatalogets hjemmeside på: http://foredrag.fo-aarhus.dk FO-Aarhus Frederiksgade 78C, 8000 Aarhus C, Tlf. 87 46 45 00 FO-Aarhus.dk - fordi netværk

Læs mere

FORÅR 2015. FOREDRAG OM LCHF BENJAMIN KOPPEL s NYTÅRS JAZZ

FORÅR 2015. FOREDRAG OM LCHF BENJAMIN KOPPEL s NYTÅRS JAZZ FORÅR 2015 FOREDRAG OM LCHF BENJAMIN KOPPEL s NYTÅRS JAZZ GALLA WOLFSTONE SØS EGELIND MICHELLE BIRKBALLE POUL KREBS & HENNING KVITNES FOLKEKLUBBEN TØRFISK MELANIE DEKKER CHRIS MACDONALD DODO & THE DODOS

Læs mere

Bornholms Kulturuge bliver i år afviklet under temaet LYST - et 12.- 21. SEPTEMBER MED HILSEN FRA KULTURUGENS SPONSORER

Bornholms Kulturuge bliver i år afviklet under temaet LYST - et 12.- 21. SEPTEMBER MED HILSEN FRA KULTURUGENS SPONSORER 12.- 21. SEPTEMBER 2014 MED HILSEN FRA KULTURUGENS SPONSORER Bornholms Kulturuge bliver i år afviklet under temaet LYST - et spændende og tvetydigt ord - hvor begge versioner i min optik er udtryk for

Læs mere