Annoncetillæg til Lokalavisen Djursland Weekend uge

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Annoncetillæg til Lokalavisen Djursland Weekend uge 35 2014"

Transkript

1 Annoncetillæg til Lokalavisen Djursland Weekend uge KULTUREN DER KOMMER til dig

2 Velkommen 30 forsamlingshuse spreder for 10. gang liv på Djursland i efteråret Kom og oplev spændende foredragsholdere, levende musik, show og meget andet, med fællesskab og samvær som en del af rammen. Programmet er udsprunget af lokale idéer og ønsker der præsenterer folkelig kultur af høj kvalitet med masser af kreative kræfter. Giv forsamlingshuset en ny chance, også selv om du måske ikke kender de optrædende eller forsamlingshuset. Du møder nye mennesker og får en spændende oplevelse at tage med hjem. Bestil plads Husk, at du er sikker på at få plads, hvis du er hurtig og bestiller på forhånd. Du kan også købe billet ved indgangen hvis der er flere tilbage. Til arrangementer med spisning er forhåndsbestilling hertil nødvendig. Bestilling sker direkte til forsamlingshuset. Se priser, tilmeldingsfrister, telefonnumre og mail-adresser under hvert enkelt arrangement. Information Norddjurs Kommune, Johan Legarth: Syddjurs Kommune, Frank Reeckmann: liviforsamlingshusene.dk Korthenvisning På side 14 og 15 finder du adresser og korthenvisning til hvert enkeltarrangement op forsamlingshus. Salg af øl, vin og vand ved alle arrangementer. Liv i forsamlingshusene drives af Syddjurs og Norddjurs kommuner og støttes af Dansk Musiker Forbund. Projektkoordinator Bo jacobsen. Veteranbiltræf & Beatlesmusik VEJLBY Søren Quistvej 24, 8500 Grenaa fredag 12. september kl Entré: 100 kr. Musik kl. 20 Kuvertpris: 150 kr. Spisning kl. 18 Tilmelding: Tlf Mail: senest 9/9 Elskere af specialbyggede veteranbiler kan på denne eftermiddag få en stor oplevelse ved at lægge vejen forbi Vejlby forsamlingshus, hvor egnens mange veteranbilnørder vil samles og fremvise deres smukke og gennem vedligeholdte køretøjer fra verden af i går. Der vil være mulighed for at studere motorer, original lakering, krom, indtræk osv og i det hele taget nyde et håndværk, der indtil perfektionisme udføres af entusiaster i deres fritid. Efter fællesspisningen vil BJ Beatles Band, der optrådte på den store scene ved BEATLES FESTIVALEN i Grenaa i juni, fortolke en række af de mange udødelige sange, der er en væsentlig del af vores fælles musikalske arv fra 60 erne. Bo Jacobsen, sang & guitar; Flemming Sørensen, klaver & violin; Nicolaj Huse Jacobsen, el-guitar.

3 REE PARK Foredrag af direktør Jesper Stagegaard Udby-Udbyhøj Forsamlingshus Rougsøvej 227, 8950 Ørsted fredag 19. september Kl Entré: 100 kr inkl kaffe og kage Tilmelding: Tlf / senest 16/9 Jesper Stagegaard, direktør i Ree Park Ebeltoft Safari, vil fortælle om Ree Park som turistattraktion og som avlscenter for udryddelsestruede dyrearter. Undervejs får publikum et indblik i det daglige arbejde i safariparken og de udfordringer, der følger med i bevarelsen af verdens vilde dyr, samt de mange rejseaktiviteter, der er en stor del af Stagegaards job som direktør. Ree Park har eksisteret under flere navne de sidste 18 år, men først da rigmanden og igangsætteren Karsten Ree tog det i sin hånd under det nuværende navn, er der virkelig kommet gang i tingene. Parken rummer i dag 80 arter heriblandt tigre, leoparder, næsehorn og aber. Peter Vildmand 60 er musik, Gasolin o.m.a. ROSMUS Bækkevej 1, 8444 Balle fredag 19. september Spisning kl. 18 Musik kl 20 Entré: 250 kr. inkl. spisning tilmelding: Tlf / Mail: senest: 11/9 Peter Vildmand, der er kendt som en af landets allerbedste underholdere er ikke hvem som helst. Som frontfigur i bandet Fi-Fi-Dong, Danmarks klart bedste Gasolin -kopi band leverer han varen, når nu ikke Gasolin selv kan komme. Som solist er han nok den der spiller dansk musik, når det er mest dansk med størst appel. Han er simpelthen en fremragende og festlig underholder. Peter Vildmand er svaret på en herlig aften med gang i. Tumult: Hip Folk Rock BØNNERUPHUSET Skibsbyggervej 6, Bønnerup Str, 8585 Glesborg lørdag 20. september Musik kl. 20 Entré: 270 kr. inkl. spisning Tilmelding: Tlf Mail: senest 14/9 Tumult er et unikt orkester der spiller hip dansk folkemusik med en blanding af folk, roots og rock, der er meget original. Traditionel og nyskrevet dansk folkemusik, som de siden 1999 flettes sammen i ey helt personlige udtryk. I 2013 har Tumult udsendt deres fjerde CD med en række nyskrevne sange. Derudover har Tumult et bagkatalog af tre anmelderroste og populære CD er med egne og traditionelle sange.tumult er blevet nomineret til adskillige Danish Music Awards og deres musik og entusiasme har indtil videre ikke bare åbnet døre i Danmark, men i Skandinavien, Europa og Rusland. Hvor end de spiller bliver de mødt med stor glæde og deres musik skaber altid tumult på dansegulvet. Tumults musikere spiller på en lang række instrumenter bl.a violin,mandolin, bodhran, harmonika, guitarer, dobro, kontrabas og trommer.

4 Fregatten Jylland fra krigsmaskine til turistattraktion MARIE MAGDALENE Bøjstrupvej 26, 8550 Ryomgaard torsdag 25. september kl Entré: 85 kr. Kaffe & kage: 25 kr. Tilmelding: Tlf Mail: senest 21/9 Hvert år besøger ca gæster verdens længste bevarede træskib i Ebeltoft. Skibet er i dag en moderne turistattraktion. Benno Blæsild er direktør for Fregatten Jylland og er nok den, der ved allermest om dette imponerende skib og dets skæbne. Han vil denne aften fortælle om dette enestående klenodies historie, bl.a træfningen mellem den danske Nordsø eskadre og den allierede preussisk-østrigske flådestyrke. Denne træfning den 9. maj 1848 ændrede Fregatten Jyllands skæbne og forhindrede, at det blev ophugget efter 15 års tjeneste, som ellers var normalt for datidens krigsskibe. Søslaget blev anledning til at Fregatten i de følgende 100 år voksede til et nationalt symbol på linie med Kronborg og Dybbøl Mølle. Jens Falck Country, blues, reggae, dansk/irsk/skotsk/amerikansk folk KRISTIANSMINDE Kristiansmindvej 5, 8500 Grenaa lørdag 27. september Spisning kl. 19 Musik kl Entre: 110 kr. Kuvertpris: 115 kr. (Buffet) Tilmelding: Tlf Mail: senest 20/9-14 Jens Falck vendte i marts måned 14 tilbage til Danmark efter 8 år i Sverige. Hans buestrøg er stadig lige livsfarlige og guitaren har samme twang som da han drog afsted. Jens har i Sverige spillet i mange forskellige sammenhænge i de forløbne år bl.a.med populære The Waves, hvor kærligheden til den irsk/skotsk/keltiske folkemusik er blevet flittigt dyrket. Alt fra gamle kendinge indenfor country, blues, reggae, dansk, irsk, skotsk og amerikansk folkemusik, og lidt rock n roll krydret med egne country-rocksange. KULTUREN DER KOMMER til dig

5 Barnets stemme foredrag m/julie G MESBALLE Thorsagervej 26 B, 8550 Ryomgaard Torsdag 2. oktober kl. 20 Dørene åbnes kl Entré: 90 kr. Kaffebord: 40 kr. Tilmelding: Tlf Mail: Den sociale arv kan brydes, er overskriften på dette foredrag med Julie G, en usædvanlig stærk selvstændig kvinde, erhvervsdrivende, mor til 3, uddannet grafisk designer og coach. Dette foredrag tager publikum med på en rejse fra det virkelige liv, Julies egen livsrejse med en alkoholisk far, der udøvede fysisk vold og brugte psykotiske mafiametoder overfor hende indtil hun en dag valgte et forsvar, der sikrede hendes overlevelse. Julie vil fortælle hvordan hun kom ud på den anden side, som voksen med en tung bagage, hun ikke selv havde valgt. Hvordan lykkes det børn med en sådan social arv at kæmpe for et normalt liv? Jane & Shane Original irsk - britisk folkemusik LIME Markvænget 2, 8544 Mørke Fredag 3. oktober Musik kl 19 Entré: 125 kr. Tapas 75 kr. efter koncerten Tilmelding: Tlf Mail: senest 26/9 En koncert med duoen Jane & Shane er en ekstraordinær musikalsk oplevelse. Duoen er begavede musikere og spillemænd, der med medrivende energi skaber magiske øjeblikke med deres forførende folkemusik. Den engelsk/irske duo Jane & Shane har siden de mødte hinanden for over ti år siden skabt smukke øjeblikke for deres publikum og med deres trylle-bindende spilleglæde på scenen. Engelske Jane Clark (violin) og irske Shane Donnelly (guitar og vokal) har deres musikalske afsæt i den britiske og irske folkemusik, som ligger dybt forankret i deres musikalske stil. På scenen, er deres energi og ægte tilstedeværelse så overbevisende og intens, at det er umuligt ikke at lade sig rive med. Irsk aften med FOLK FRIENDS VEGGERSLEV Grenaavej 83, 8500 Grenaa fredag 3.oktober Spisning kl Musik kl. 20 Entré: 110 kr. Kuvertpris: 80 kr. Tilmelding: Tlf Mail: Senest 30/9 Folk Friends er en folkemusikgruppe fra det vestlige Jylland. Musikken er inspireret af irsk / skotsk folkemusik, som står gruppens medlemmer nært. Repertoiret spænder vidt lige fra vemodige ballader til livlige sange at synge med på. Det hele serveres med en spilleglæde ud over det sædvanlige, krydret med anekdoter og sjove historier fra hverdagen. Folk Folk Friends har eksisteret i knap 20 år og har spillet på utallige pubber, i forsamlingshuse og på mange festivaler, bl.a Skagen, Tønder og Strib. Svend Erik Larsen, der er frontmand i bandet, har i 25 år også været med i Shamrock, der er meget kendt på den irske folkemusikscene. Hans Jørgen Husted, guitar og div. irske fløjter og Lyder Horsted, bas og kor.

6 Bibbi & Snif SKIFFARD Skiffardvej 26, 8560 Kolind lørdag 4. oktober Spisning kl Musik kl. 20 Entré: 200 kr. inkl. spisning Tilmelding: Tlf bedst kl Mail: senest 27/9 Bibbi & Snif er kendte fra deres deltagelse i TALENT 2010, og den efterfølgende mediestorm i ugeblade og aviser. Ikke mindst i forbindelse med udgivelsen af deres flotte CD fra Bibbi og Snif er far og datter, og har hele livet haft stor kærlighed til countrymusikken, så her er det den ægte vare der er tale om. Med spilleglæde, indlevelse, humør og Bibbis utroligt flotte vokal er det en virkeligt velspillende country-duo, vi her skal opleve. Bibbi & Snif kommer ud over scenekanten og er garant for en oplevelse som publikum ikke glemmer! Snif havde 40-års musiker jubilæum forrige år og har sammen med sin kone 25 års jubilæum som medarrangør af SCC Country festival i Silkeborg. HUDNA Tyrkisk musik Fjerupgaarde - Las Vegas Georgsmindevej 7, 8961 Allingåbro Lørdag 4. oktober Spisning kl Musik kl. 21 Entré: 180 kr. inkl spisning Tilmelding: Senest 30/10 Tlf / Mail: HUDNA s fundament er den tyrkiske folkemusik, mens rytmerne er inspireret af Mellemøsten, Balkan, Tyrkiet på den ene side og vestlig rock, amerikansk Folk med guitar og dobro på den anden side. Basis er det tyrkiske strengeinstrument Baglama og den mellemøstlige Oud samt ikke mindst den Tyrkiske vokal. HUDNA s medlemmer har rod i jødedom, islam og kristendom. Vi åbner os for vort fælles musikalske univers og lader os inspirere på tværs af religioner og kulturer. HUDNA betyder våbenstilstand og HUDNA har i 2013 vundet DMA-pris som årets track. KULTUREN DER KOMMER til dig

7 MARTIN BLOM Country, Folk, Blues, Americana Koed Forsamlingshus Skalhøjvej 1, 8560 Kolind Fredag 10. oktober Spisning kl. 20 (Maden er gratis) Musik kl Entré: 100 kr. Tilmelding: Tlf Mail: Guitaristen og sangeren Martin Blom, som udgav en markant og smuk cd Crossing the water i marts 2014, har efter en del års tilløb besluttet sig for at gøre musikken til det centrale i sit liv. Martin har altid skrevet musik og tekster, lige siden starten først i 70 erne op gennem 80 erne og 90 erne. Ikke mindst i Trouble Cats, der udgav 2 album, hvor Martin leverede det meste af materialet. Den elektriske guitar har hele vejen været en tro følgesvend, hvor Martin har hengivet sig til bluesguitarens magiske verden. I de senere år har opskriften mere været akustiske guitarer, hvor han nu dyrkede danske salmer sammen med bluesmusikken. Crossing the water afspejler hans nye vej hvor folk, blues, country og americana mødes og blandes i melodiske og lyriske elementer. Cubansk aften - Jorge Cordero STRANDS Strands bygade 42, 8420 knebel Fredag 10. oktober Spisning kl. 19 Musik kl Cubansk musik, mad & dans Entré: 220 kr. inkl. spisning Tilmelding: Tlf / Mail: senest 8/10 Son Clasico inviterer til en energisk og medrivende koncert med ægte klassiske cubanske salsarytmer. Koncerten vil forme sig som en musikalsk tidsrejse gennem Cubas 500 år lange historie. Med musikalske briller ser Son Clasico på, hvordan Cuba har udviklet sig fra slave- og kolonitiden, gennem det senere diktatur og frem til i dag under Fidel Castros regime. Publikum vil blive inddraget i sange, rytmer, kor og danse. Jorge Cordero - sang, guitar og congas; Mick Cordero - klaver, keyboard, sang; Yannik Hartig - trommer, percussion, sang Forsamlingshuset byder på spændende Caraibisk inspireret mad og en eksotisk bar. Wenche Hartmann Band NØRAGER Munkhusevej 2, 8961 Allingåbro fredag 24. oktober Spisning kl. 18 Musik kl. 20 Entré: 250 kr. inkl. spisning Tilmelding: Tlf Mail: Senest 19/10-14 Danmarks nye country-dronning Wencke Hartmann skaber stemning og fylder dansegulvet, når hun med sit fremragende band åbner for de musikalske haner. For Wencke er countrymusikken omdrejningspunktet i hendes musikalske liv og den nordjyske sangerinde har forvandlet sig fra stjerneskud til en lysende stjerne. Hvor mange kunstnere kan sige de har udsendt 6 albums på 7 år? Det kan Wencke Hartmann. Rigtig mange danske fans af moderne country pop er blevet grebet af Wencke og hendes smukke stemme. Wencke skriver de fleste af hendes sange selv. Der venter en stor musikoplevelse, når Wencke fører os til countrymusikkens inderste hjerte og sjæl denne aften.

8 Esben Langkniv Hat & Briller og Ølsmagning Gjesinghus, Auningvej 15, 8963 Auning fredag 24. oktober Kl. 19 ølsmagning kl. 20 musik Entré: 125 kr. inkl. 4 glas øl Tilmelding: Tlf Mail: Troubadouren og historiefortælleren Esben Langkniv har rejst langt omkring med sin guitar, sine sange og fortællinger. Han har sat Jeppe Åkjærs spændende fortælling om den jyske røver Jens Langkniv i musik på cd en På sporet af Jens Langkniv, som har gjort ham kendt viden om. Hen ad vejen er det blevet til 6 cd er, senest Hat & Briller, som han udsendte i begyndelsen af Som titlen antyder, er det nogle muntre sange og flere af dem handler om en af Esbens passioner: Øl. Som medlem af Brabrand Håndbryggerlaug vil han fortælle om ølbrygning og har 4 typer øl med, som vi smager på. Der er altså lagt op til en munter aften, med både bægerklang. Visens Skibs Kulingsårkæster VRINNERS Rolsøgårdsvej 2, 8420 Knebel lørdag 25. oktober KL. 20 Spisning kl Entré: 185 kr. inkl. spisning Tilmeldning: Tlf Mail: senest 20/10 Musik, som ikke kan fungere uden rytmebokse, strømførende strenge, forvrængning, synthezisere eller andre fremmedlegemer, leverer vi ikke. Med 2 vellydende vokaler, en velspillet guitar, en sjov baljebas og et virtuost og harmonisk håndklavér tilsat en masse humor og musikglæde, synes vi ikke, at vi har brug for disse hjælpemidler. I en tid præget af indholdsløshed, distance og tæppebanker-rytmer, holder vi af stædigt fast i, at underholdning skal komme fra hjertet. Hvad angår musikgenrer udelukker vi i princippet kun det besætningen ikke fysisk kan klare som fx symfonisk musik, opera og hård rock og heavy metal og technopop. Vi skummer i øvrigt med stor entusiasme - på dansk, norsk, svensk, engelsk og lidt spansk og tysk - fløden af viser, sange, blues, ballader, pop og calypso i svingende samspil med hinanden og med publikum. KULTUREN DER KOMMER til dig

9 Michelle Birkballe Duo PEDERSTRUP kukkebækvej 2 A, 8560 Kolind lørdag 25. oktober Spisning kl Musik kl. 21 Entré: 250 kr. inkl. spisning: Forret, buffet, kaffe & kage. Tilmelding: Tlf / efter kl. 16 mail. senest 10/10 Hun sprang ud som fuldtidsmusiker i en alder af bare 17 år, og har siden turneret livligt på landevejen og har spillet på alt fra små ydmyge steder som blokvogne, værtshuse, spille-klubber og fængsler. Med årene er de lidt større spillesteder, musikhuse og festivaler blevet besøgt. Hun har også spillet i udlandet og spillet opvarmning for bl.a. Bon Jovi, Walter Trout og Status Quo. Michelle er kendt for sin stærke hæse stemme, sjove anekdoter og gode historier. Men ikke mindst hendes sange, som ofte er så hudløst ærlige og går lige i hjertet på publikum, at de er Michelles kendetegn. Hun forstår at skabe gang i den, og synge en blues, så hårene rejser sig. Hun har en indlevelse og passion for blues og rock, som kun de færreste kender til. Roadtrip USA Amerikas åbne veje FANNERUP Gammelvej 4, 8560 Kolind fredag 31. oktober Spisning kl Foredrag kl. 20 Entré: 175 kr. inkl. Spareribs og æblekage m. kaffe Tilmelding: Tlf Mail. At USA er meget andet end burgere og plastik ses omgående på en rejse gennem det sydvestlige hjørne. Nikolaj Witte fandt en helt enestående frihed og natur. Det er indianernes gamle land hvor historier fra nybyggertiden blander sig med udsynet gennem bilruden. I Californien hvor flere tusind år gamle træer strækker sig mod himlen, findes et af USA s smukkeste steder, Yosemite. Og bag Sierra Nevada bjergene findes unikke steder hvor specielt guldgraverbyen der er efterladt frosset fast i historien, gjorde et stort indtryk. Han er født i 1975 og er cand. mag. i filosofi med speciale i kinesisk filosofi. Witte arbejder som rejseleder og journalist for Adventure World og Opdag Verden. Fi-Fi Dong - Gasolin-kopiband TVED Tved bygade 45, 8420 Knebel fredag 31. oktober Spisning kl Musik kl. 21 Entré: 250 kr. inkl. spisning Tilmelding: Tlf senest 25/10 Gas-bandet Fi-fi-Dong bevæger sig helt inde ved kernen af det Gasolin ske univers. De har turneret indenlands og udenlands med deres skarpe udgaver af de folkekære rocksange siden 1997, og har efterhånden fået et trofast publikum til deres autentiske og energiske Gas-show. Fi-Fi Dong spiller alle de fede, gamle numre som Rabalderstræde, Nanna, Fi-Fi Dong, Det bedste til mig og mine Venner, og andre Greatest Hits fra det hedengangne christianshavner orkester. Musikere i Fi-Fi Dong er meget rutinerede og har slået deres folder I bands som Muddi & salamidrengene, Poco Loco, Natural Born Hippies og Peter & de andre kopier.

10 Wedgwood Duo VOER Voer Færgevej 92, 8950 Ørsted lørdag 1. november Spisning kl. 19 Musik kl Entré: 210 kr. inkl let traktement med kaffe/the & kage. (150 kr. uden spisning) Tilmelding: Tlf Mail: Michael Wedgwood og Lars Schroeder er makkerparret i denne engelsk/danske duo. Repertoiret er bredt og baseret på hvad publikum kan lide og ønsker. Irsk og skotsk folkemusik, pop og rock, Beatles, Dubliners, Clapton, Ralph McTell, James Taylor og andre fra soul- og countrymusikken. Er publikum oplagt til syng med er der numre fra fx Creedence Clearwater osv eller man kan danse til deres store 60 er og 70 er repertoire. Michael har spillet i en række populære engelske bands og har boet i USA. Han har også været support for Elton John, Deep Purple, Frank Zappa og Fleetwood Mac. TOUCH OF SHADOWS ÅSTRUP Åstruphegnet 18, 8500 Grenaa Fredag 7. november Spisning kl. 18 Musik kl. 20 Entré: 125 kr. kuvertpris: 125 kr Tilmelding: aastrup-forsamlingshus.dk/ liv-i-forsamlingshusene Hvem husker i dag ikke den engelske instrumentalgruppe The Shadows? Mens de aldrende originalers karrierer fader ud, tager Touch of Shadows over. I respekt for og i kærlighed til de fantastiske skygger tillader vi os at føre stafetten videre. Et arrangement med Touch of Shadows garanterer et genhør med de mange fantastiske ørehængere inklusive diverse hits, hvor bandet optrådte med Cliff Richard. Bandet består af en flok gennemrutinerede østjyske musikere med sangeren Anthony Bjerrgaard i front og en klassisk 4-mands gruppe som backing. To gange guitar, bas og trommer. Caféaften J. D. HARING & Miss Gitte SKØRRING Nørreled 32, 8544 Mørke fredag 7. november Døren åbnes kl. 19 musik kl. 20 Entré: 225 kr. inkl. let anretning i pausen Tilmelding: Tlf / Mail: Senest 1/11 Sanger, sangskriver og guitarist, J. D. Haring stammer fra Santa Fe, New Mexico, i The Great Southwest of America. Udover at være en talentfuld sangskriver og sanger, giver J. D. Haring nyt liv til den kunst det er at spille akustisk guitar. Hans spontanitet og smitsomme humør charmerer og engagerer publikum igennem anekdoter, historier og sange, som maler lader farverne tale. Han viser os essensen af True American Folk Culture... and that s Americana! Hans mange års erfaring på scenen giver ham et vidtstrakt repertoire, og har været med til at skabe J. D. s afvekslende optræden som en dynamisk live kunstner. Med sig har J.D. denne aften sin faste makker Miss Gitte, sangerinde og bassist.

11 THE HILLBILLIES Albøge Forsamlingshus Askhøjvej 47, 8570 Trustrup lørdag 8. november kl. 20 Entré: 125 kr. Spisning: kl kuvertpris: 125 kr. Tilmelding: Tlf Mail: senest: 31/10 The Hillbillies har på kort tid etableret sig som et af landets bedste country-rock bands. Bandet kommer fra Djursland, hvor de er et af landsdelens populæreste orkestre. Bandet startede i år 2000 og har siden spillet landets spillesteder og festivaler tynde. Musikken er bredt funderet og der spilles musik af ikoner som bl.a. Dire Straits, Bruce Springsteen, John Fogerty, Tom Petty, John Hiatt oma med et klart aftryk af bandets egen stil. The Hillbillies har stor erfaring og har været backing-band for prominente navne som Peter Belli, Johnny Madsen og Ivan Pedersen. The Hillbillies er den ægte vare. H.P. Lange BLUES n FOOD live musik & live cooking. RODSKOV Hovgårdsvej 3, 8543 Hornslet fredag 14. november Spisning fra kl. 19 Musik undervejs og bagefter Entré: 125 kr. Kuvertpris: 120 kr. pr. tallerken Tilmelding: Tlf Mail: senest 12/11 Fantastisk seafood og fantastisk New Orleans Roots countryblues! Lars Hagemann, Kok og indehaver af Flyvefisken i Ebeltoft og guitarist og sanger H.P. Lange kommer forbi Rodskov med transportabelt udekøkken og guitarer og vil levere en enestående kulinarisk og musikalsk oplevelse. Både maden og musikken er fra New Orleans-deltaet, hvor Mississippi løber ud i Mexico golfen. H.P. Lange er med snart 30 år på scenen en af Danmarks unge bluesveteraner. Han har udgivet 8 cd er i eget navn og har modtaget 2 Danish Awards for bedste Roots-udgivelse. Lars Hagemann er tildelt Det Danske Gastronomiske Akademis hæderspris. Forsamlingshuset sørger for eksotiske drikkevarer. Sara Grabow & Den Gamle sangskat HAMMELEV Hammelev kirkevej 2, 8500 Grenaa fredag 14. november Spisning kl Musik kl Entré: 130 kr. Kuvertpris: 100 kr. Tilmelding: Tlf / Mail: senest 7/11 Oplev denne musikalske pige-trio genopfriske kendte og elskede klassikere fra 30 erne til 60 erne. Liva Weel, Otto Brandenburg, Grethe og Jørgen Ingemann, Gitte Hænning m fl. bliver ærværdigt mindet når Sara Grabow synger de skønne gamle sange flankeret af guitar, kontrabas og kor. Sara, Eva og Martine kender hinanden fra deres studietid på Rytmisk Musikkonservatorium og har siden været en del af husorkesteret The Smoothies på Nørrebro Teaters Late Night Lørdagsarrangementer. Derudover har pigerne hver især spillet og sunget med et hav af danske artister bl.a. Tue West, Alberte, Sebastian og String Swing. Lyt med når pigerne spiller op med hjerteskærende, morsom og livlig tekst og musik ganske enkelt nogle af danmarkshistoriens allerbedste kompositioner!

12 ANN-METTE ELTEN duo På slaget 12 FAUSING Vestervangsvej 7, 8961 Allingåbro lørdag 15.november Spisning kl. 18 Musik kl. 20 Entré: 275 kr. inkl. spisning Tilmelding: Tlf Mail: senest 1/11 Hjem til Århus behøver man at sige mere? Måske: Kom til Fausing! og hør de to kunstnere bag dette og mange andre hits: Ann Mette Elten akkompagneret af sin mand Niels Kirkegaard på guitar fra et af landets absolut populæreste bands, her i nærkontakt med en lang række musikalske perler fra en lang flot karriere. Man kommer man ikke uden om at nævne kæmpesuccessen med de fire Let s dance cd er, der tilsammen har solgt eksemplarer! På Slaget 12 spiller stadig mange koncerter landet over, men samtidig tager Ann-Mette Elten og Niels Kirkegaard nu rundt i landet med et udpluk af sangene udsat for blot vokal og akustisk guitar. Jysk humor Bjarne Nielsen Brovst Ebdrup Forsamlingshus Astrupvej 47, 8560 Kolind tirsdag 18. november kl19.30 Entré: 110 kr. inkl. et lille traktement Tilmelding: Tlf senest 10/11 Forfatteren Bjarne Nielsen Brovst s foredrag er i virkeligheden mere et stand-up-show ud i jysk lune. En tour-de-force af rablende fortællinger, hvor han med sikkert greb om publikum levendegør en elsket og højt værdsat del af vor kulturarv den jyske humor ud fra sin opvækst i Thy og med afstikkere til andre egne via jyske ikoner som Åkjær og Hausgård. At foredraget så oven i købet foregår på syngende Thy-mål gør ikke alene hans egnsfortællinger meget autentiske det gir ofte latterkrampelignende tilstande hos publikum. Det er en kunst Brovst frem for de fleste mestrer og som det kræver en ægte jyde at tolke. Bjarne Nielsen Brovst er derudover en anerkendt forfatter og har udgivet over 25 bøger,. KULTUREN DER KOMMER til dig

13 VIVA MEXICO En rejsefilm med foredrag HVILSAGER Pollen 2, 8544 Mørke torsdag 20. november Spisning kl Foredrag og film kl. 20 Entre: 85 kr. Kuvertpris: 95 kr. Tilmelding: Tlf Mail: senest 1/11 Lokale Poul Frederiksen er en berejst mand, der det ene år er på Island og se på vulkaner, næste år på eventyr i Amazonas, så er han på safari i Afrika eller på Grønland eller på Galapagos øerne langt ude i Stillehavet. Ved denne lejlighed vil han fortælle om sin rejse i Mexico og vise en film (90 min) om dette fantastiske land. En rejse på 2700 km rundt i det sydlige Mexico gennem en række gamle flotte kolonibyer, indianerlandsbyer, de gamle Azteker- og Mayakulturer. En sejltur på en sø i et udslukt vulkankrater, gennem den fantastiske Semudemo kløft ind i Mexico s sidste regnskov, indianske markeder, besøg hos indianske håndværkere o.m.a. Smil på Dødens Avenue Jesper Grønkjær: Foredrag, fotos, film, VILLERSØ Villersøvej 10, 8500 Grenaa onsdag 19. november Spisning kl foredrag og show kl. 20 Entré: 90 kr. spisning: 85 kr. (Stegt flæsk m. persillesovs) Tilmelding: tlf Mail: senest 14/11 Jesper Grønkjær er professionel tryllekunstner. Han har gjort det til sin mission, at drage ud til klodens fjerneste afkroge, for at leve og optræde hos ekstreme befolkningsgrupper. Han drager ugevis igennem junglen for at opsøge de sidste kannibaler, lever hos munke i Himalaya eller rejser på tømmerflåde ned af Amazonfloden oma. For kort tid siden var Jesper i Honduras, der med en mordrate højere end Irak og Afghanistan er verdens farligste land. Jesper ville undersøge, om der i det hele taget er noget at smile af, i et kvarter med fem mord i ugen. Foredraget er en rejse ud i verden, men i lige så meget en rejse ind sig selv. BEATLES FOR ALLE foredrag v. Per Wium SKADER Hulvejen 2, 8543 Hornslet fredag 21. november Foredrag kl. 20 Entré: 100 kr Tilmelding: sms mail. senest 17/11 Mød Danmarks førende Beatles-ekspert, foredragsholder og musikjournalist Per Wium, som fortæller meget underholdende om The Beatles og deres musik. Han ledsages af musikeren Bo Jacobsen, der spiller og synger et udvalg af deres bedste sange. Tæt på The Beatles musik. Hvordan blev musikken til og hvorfor deres musik adskiller sig fra alle andre musiknavne med deres unikke og originale musik. Han fortæller om sangskrivningen og om lyden af The Beatles, som i høj grad udgøres af vokalerne. Vi hører om partnerskabet Lennon/McCartney og om de to andre beatler og deres vigtige roller. Per Wium udgav i 2010 bogen Beatles for alle.

14 Vasehuse 2 Udby ellerup 20 Voer Hevring Hollandsbjerg ˇ rsted Fjellerup Vivild Stenvad Uggelhuse gkastrup 26 Fausin g Auning Gjesing 15 Ramten ygind ldum 30 8 Lim e Lemmer Skader Halling Mejlby 22 Krajbjerg Alling Hvilsager Hornsle t Rodskov Pindstru p Marie Magdalene Ommestrup 5 Thorsager Mesballe Ebdrup Rostved Nimtofte Attrup Koed Kolind T strup Feldballe Skiff Pederstru Tirstrup Elev LYSTRUP jerg (ÅRHUS ) Mercatus Reklamebureau A/S Studstrup Tved 19 Vrinners 17 Knebel 12 Strands Ebeltoft Egsm 1. VEJLBY Søren Quistvej 24, 8500 Grenaa 2. Udby-Udbyhøj Forsamlingshus Rougsøvej 227, 8950 Ørsted 3. ROSMUS Bækkevej 1, 8444 Balle 4. BØNNERUPHUSET Skibsbyggervej 6, Bønnerup Str, 8585 Glesborg 5. MARIE MAGDALENE Bøjstrupvej 26, 8550 Ryomgaard 6. KRISTIANSMINDE Kristiansmindvej 5, 8500 Grenaa 7. MESBALLE Thorsagervej 26 B, 8550 Ryomgaard 8. LIME Markvænget 2, 8544 Mørke 9. VEGGERSLEV Grenaavej 83, 8500 Grenaa 10. SKIFFARD Skiffardvej 26, 8560 Kolind 11. Fjerupgaarde - Las Vegas Georgsmindevej 7, 8961 Allingåbro 12. STRANDS Strands bygade 42, 8420 knebel 13. Koed Forsamlingshus Skalhøjvej 1, 8560 Kolind 14. NØRAGER Munkhusevej 2, 8961 Allingåbro 15. Gjesinghus, Auningvej 15, 8963 Auning

15 d 4 ard Hemmed Glesborg 18 Fannerup Ly ngby Gjerrild Ve ggerslev V Enslev 1 Vejlb y Sangstrup Voldby strup Trustrup p Balle 3 Hyllested ark Boeslum 16. PEDERSTRUP Kukkebækvej 2 A, 8560 Kolind 17. VRINNERS Rolsøgårdsvej 2, 8420 Knebel 18. FANNERUP Gammelvej 4, 8560 Kolind 19. TVED Tved bygade 45, 8420 Knebel 20. VOER Voer Færgevej 92, 8950 Ørsted 21. ÅSTRUP Åstruphegnet 18, 8500 Grenaa 22. SKØRRING Nørreled 32, 8544 Mørke 24. RODSKOV Hovgårdsvej 3, 8543 Hornslet 25. HAMMELEV Hammelev kirkevej 2, 8500 Grenaa 26. FAUSING Vestervangsvej 7, 8961 Allingåbro 27. Ebdrup Forsamlingshus Astrupvej 47, 8560 Kolind 28. HVILSAGER Pollen 2, 8544 Mørke 29. VILLERSØ Villersøvej 10, 8500 Grenaa 30. SKADER Hulvejen 2, 8543 Hornslet 23. Albøge Forsamlingshus Askhøjvej 47, 8570 Trustrup

16 Liv i forsamlingshusene kan også ses online på: liviforsamlingshusene.dk Her kan du finde de forskellige forsamlingshuse og downloade arrangementerne i A4. Liv I Forsamlingshusene drives af Norddjurs og Syddjurs kommuner og støttes af:

- kulturen der kommer til dig!

- kulturen der kommer til dig! 2012 2015 - kulturen der kommer til dig! henrikstrube.dk facebook.com/henrik.strube.personlig Velkommen 30 forsamlingshuse spreder for 11. gang liv på Djursland i efteråret 2015. Kom og oplev spændende

Læs mere

Sparekassen Djursland støtter den lokale kultur.

Sparekassen Djursland støtter den lokale kultur. Sparekassen Djursland støtter den lokale kultur. 2010 vi banker for dig www.mercatus.dk Afdelinger: Vivild, Allingåbro, Auning, Grenaa, Hornslet, Agri-Egens www.sparekassendjursland.dk mail@sparekassendjursland.dk

Læs mere

Sparekassen Djursland støtter den lokale kultur.

Sparekassen Djursland støtter den lokale kultur. Sparekassen Djursland støtter den lokale kultur. 2011 www.mercatus.dk Afdelinger: Vivild, Allingåbro, Auning, Grenaa, Hornslet, Agri-Egens www.sparekassendjursland.dk mail@sparekassendjursland.dk kulturen

Læs mere

De Gyldne Drenge. Nordenhuse Folk Festival. Musiker 13. august 2016

De Gyldne Drenge. Nordenhuse Folk Festival. Musiker 13. august 2016 De Gyldne Drenge 5 ustyrlige musikanter udsætter publikum for deres uhæmmede og lemfældige omgang med en lang række af danskernes mest folkekære melodier: Hjemmebrænderiet, Jeg Er Ikke Som De Andre, Ved

Læs mere

- kulturen der kommer til dig!

- kulturen der kommer til dig! 2012 2013 - kulturen der kommer til dig! Velkommen 30 forsamlingshuse spreder for 9. gang liv på Djursland i efteråret 2013. Kom og oplev spændende foredragsholdere, levende musik, show og meget andet

Læs mere

Koncertoplevelse - og fællessang i spil dansk ugen 27.okt.-31.okt.2014

Koncertoplevelse - og fællessang i spil dansk ugen 27.okt.-31.okt.2014 Vær med til at markere Jammerbugt Kommune som Spil Dansk kommune 2014 Koncertoplevelse - og fællessang i spil dansk ugen 27.okt.-31.okt.2014 Giv jeres omgivelser og personale en uventet og enestående musikoplevelse.

Læs mere

Nyhedsbrev nummer 6. Ollerup, den 20. januar 2015. Kære forældre!

Nyhedsbrev nummer 6. Ollerup, den 20. januar 2015. Kære forældre! Ollerup, den 20. januar 2015. Nyhedsbrev nummer 6 Kære forældre! Højdepunkter siden sidst Nogle af de store højdepunkter i et skoleår er kirkekoncerterne. Søndag den 11. januar var der to særdeles velbesøgte

Læs mere

Fredag den 28. januar Hvem er vi?

Fredag den 28. januar Hvem er vi? Forårets arrangementer 2011 Nymarkens Harmonikaklub Fredag den 28. januar kl. 18.30 Entre: 50,00 kr. under 12 år 25,00 kr. Fredag den 28. januar Hvem er vi? Klubben startedes i 1989 og er således nu på

Læs mere

Advokatens Jazz Band Fredag den 09.08 kl. 15.30 til 18.30. Tørfisk Fredag den 09.08 kl. 19.00 til 21.00

Advokatens Jazz Band Fredag den 09.08 kl. 15.30 til 18.30. Tørfisk Fredag den 09.08 kl. 19.00 til 21.00 PROGRAM FOR RANDERS UGEN 2013 FRA FREDAG DEN 09.08 TIL LØRDG DEN 17.08 Advokatens Jazz Band Fredag den 09.08 kl. 15.30 til 18.30 Advokatens New Orleans Jazzband er nærmest en institution i Nordjylland,

Læs mere

Mac P sens. Production name:macp sens. 1. Will the Circle Be Unbroken 4:47 2. Whiskey in the Jar 3:20. Før det er for sent

Mac P sens. Production name:macp sens. 1. Will the Circle Be Unbroken 4:47 2. Whiskey in the Jar 3:20. Før det er for sent Før det er for sent 1. Will the Circle Be Unbroken 4:47 2. Whiskey in the Jar 3:20 3. Før det er for sent 2:59 4. På en dønning ude i Århus Bugt 3:09 5. The Town I Loved So Well 5:50 6. The Red Rose Café

Læs mere

Nordjysk Beat Revival Young Flowers Blues Jamboree Alberte + Marie Frank Tørfisk Peter Belli og De Rejsende Jane & Shane + Lasse & Mathilde

Nordjysk Beat Revival Young Flowers Blues Jamboree Alberte + Marie Frank Tørfisk Peter Belli og De Rejsende Jane & Shane + Lasse & Mathilde Nordjysk Beat Revival Young Flowers Blues Jamboree Alberte + Marie Frank Tørfisk Peter Belli og De Rejsende Jane & Shane + Lasse & Mathilde Torsdag 4. juni Fredag 5. juni Nodjysk Beat Revival: McKinleys

Læs mere

BILAG til trafikplan for Norddjurs Kommune: Kortmateriale og ruteoversigt 2008

BILAG til trafikplan for Norddjurs Kommune: Kortmateriale og ruteoversigt 2008 BILAG til trafikplan for Norddjurs Kommune: Kortmateriale og ruteoversigt 2008 Indholdsfortegnelse: Side 1: Kort 1: Overblik Side 2: Kort 2: Jernbane, X bus og regionale ruter Side 3: Tabel 1 og 2: Ruteoversigt

Læs mere

Kære medlemmer af Kulturmøllen!

Kære medlemmer af Kulturmøllen! Kære medlemmer af Kulturmøllen! 12/2 2012 Kulturmøllen har nu afholdt den årlige generalforsamling i særdeles vellykket stil. Fremmødet var større end nogensinde før, formanden berettede om mange vellykkede

Læs mere

Royal Unibrew & ConnectSport præsenterer TEMAFESTER

Royal Unibrew & ConnectSport præsenterer TEMAFESTER Royal Unibrew & ConnectSport præsenterer TEMAFESTER ConnectSport byder velkommen At holde et brag af en fest for mange hundrede mennesker med levende musik er en kæmpe opgave. For de fleste er det helt

Læs mere

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden KULTURKALENDER APRIL 2015 Det sker i Brøndby Fredag den 10. april kl. 18.30 Lindy Swing aften m. Leonardo Pedersens Jazzkapel Kulturhuset Brønden Kulturkalender APRIL 2015 Det sker i Brøndby KULTURKALENDER

Læs mere

Til GB hjemmeside: Meld dig til Hip Hop workshop!

Til GB hjemmeside: Meld dig til Hip Hop workshop! Til GB hjemmeside: Meld dig til Hip Hop workshop! Praktiske oplysninger: Tid: Lørdag 24. august kl. 13.00 15.00 Sted: Galgebakkens Beboerhus Deltagere: 30 børn og unge fra ca. 10 ca. 20 år. Pris: Gratis

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 HeartBeat Målgruppe: Indskolingen Genre: Stomp/percussion, improvisation HeartBeat HeartBeat onid=685 Stomp- og performancegruppen HeartBeat er fire unge, sprælske musikere fyldt med spilleglæde. De leverer

Læs mere

Norddjurstrafik. Lokalkørsel

Norddjurstrafik. Lokalkørsel Norddjurstrafik Lokalkørsel Køreplan Gyldig 12. august 2013 til 27. juni 2014 1 NORDDJURSTRAFIK Norddjurstrafik er et tilbud til kommunens borgere og gæster om kollektiv busbefordring indenfor kommunen.

Læs mere

Tom Frederiksen Finn Olafsson Torsten Olafsson

Tom Frederiksen Finn Olafsson Torsten Olafsson En aften med Tom Frederiksen Finn Olafsson Torsten Olafsson Synger/sangskrivere før og nu Med nomineringen af Tom Frederiksens debut-album Synger/sangskriver ved Danish Music Awards 2008 blev idéen til

Læs mere

Musik BØRNEKULTUR FESTIVAL. 27. sep okt. 2013

Musik BØRNEKULTUR FESTIVAL. 27. sep okt. 2013 Musik BØRNEKULTUR FESTIVAL 27. sep. - 5. okt. 2013 Forord Efterår er i Greve lig med børnekultur. Igen i år byder vi traditionen tro på en uge fyldt med sjove, spændende og engagerende kulturoplevelser

Læs mere

Åben Efterskole. Onsdag d. 22/9 2010 kl. 20.00: Mai Allermand med band. Entré 50 kr.

Åben Efterskole. Onsdag d. 22/9 2010 kl. 20.00: Mai Allermand med band. Entré 50 kr. Åben Efterskole Arrangementer på Den Rytmiske Efterskole skoleåret 2010/11 Vi byder jer alle velkomne til en række spændende koncerter med nogle af Danmarks bedste musikere samt arrangementer hvor skolens

Læs mere

HALFDANSKERNE - Visemusikkens boyband

HALFDANSKERNE - Visemusikkens boyband HALFDANSKERNE - Visemusikkens boyband HALFDANSKERNE har etableret sig blandt de førende navne indenfor visegenren og vækker stor begejstring i hele landet med de meget personlige fortolkninger af sange

Læs mere

Norddjurstrafik. Lokalkørsel

Norddjurstrafik. Lokalkørsel Norddjurstrafik Lokalkørsel Køreplan Gyldig 11. august 2014 til 26. juni 2015 1 NORDDJURSTRAFIK Norddjurstrafik er et tilbud til kommunens borgere og gæster om kollektiv busbefordring indenfor kommunen.

Læs mere

Konservatoriets kantine på 5. etage holder åbent fra kl. 13.00-15.00 og vil i dagens anledning servere familievenlig mad.

Konservatoriets kantine på 5. etage holder åbent fra kl. 13.00-15.00 og vil i dagens anledning servere familievenlig mad. Musik til livet Velkommen til en dag, hvor Aarhus Musikskole vil fylde Musikhuset Aarhus og Det Jyske Musikkonservatoriums lokaler med aktiviteter fra morgen til aften. Her er chancen for at høre musik

Læs mere

I hele maj sætter vi fokus på musik! Musikalsk. Tak for samarbejdet til:

I hele maj sætter vi fokus på musik! Musikalsk. Tak for samarbejdet til: på I hele j sætter vi fokus på musik! Musik er nge ting. Mange forskellige stilarter leveret af nge forskellige mennesker. Individuelt, i små og store grupper eller hele orkestre. Der er skrevet sser af

Læs mere

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden KULTURKALENDER OKTOBER 2014 Det sker i Brøndby Lørdag den 25. oktober kl. 20.00 Irsk aften med Trad Lads & Green Steps Kulturhuset Brønden Kulturkalender oktober 2014 Det sker i Brøndby KULTURKALENDER

Læs mere

NORDDJURSTRAFIK. Norddjurstrafik er et tilbud til kommunens borgere og gæster om kollektiv busbefordring indenfor kommunen.

NORDDJURSTRAFIK. Norddjurstrafik er et tilbud til kommunens borgere og gæster om kollektiv busbefordring indenfor kommunen. Norddjurstrafik Lokalkørsel Køreplan Gyldig 11. august 2008 til 26. juni 2009 1 2 NORDDJURSTRAFIK Norddjurstrafik er et tilbud til kommunens borgere og gæster om kollektiv busbefordring indenfor kommunen.

Læs mere

Norddjurstrafik. Lokalkørsel

Norddjurstrafik. Lokalkørsel Norddjurstrafik Lokalkørsel Køreplan Gyldig 12. august 2009 til 25. juni 2010 1 2 NORDDJURSTRAFIK Norddjurstrafik er et tilbud til kommunens borgere og gæster om kollektiv busbefordring indenfor kommunen.

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Jacob Nielsen Antal medvirkende: 1 Målgruppe: Indskolingen Genre: Klassisk Jacob Nielsen Salon for de små onid=601 Der er klassisk klaver, billeder og gode historier på programmet, når Jacob Nielsen på

Læs mere

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK PROGRAM FOR MUSIKSKOLENS TEMAUGE Fra den 3. til den 8. marts 2014 TEMA: NORDISK MUSIK DE FLESTE AKTIVITETER AFSLUTTES PÅ DAGEN FORÆLDRE (OG ANDRE) ER DERFOR VELKOMNE TIL AT OVERVÆRE DET AFSLUTTENDE KVARTER

Læs mere

SCT. OLAI SOGN PROGRAM 2013 / 2014 SØNDAGSCAFÉ KIRKEKONCERTER ANDRE ARRANGEMENTER SCT. OLAI SOGNEGÅRD SKAGENSVEJ 210, HØJENE

SCT. OLAI SOGN PROGRAM 2013 / 2014 SØNDAGSCAFÉ KIRKEKONCERTER ANDRE ARRANGEMENTER SCT. OLAI SOGNEGÅRD SKAGENSVEJ 210, HØJENE Søndagscafé i sct. olai sognegård SCT. OLAI SOGN PROGRAM 2013 / 2014 SØNDAGSCAFÉ KIRKEKONCERTER ANDRE ARRANGEMENTER SCT. OLAI SOGNEGÅRD SKAGENSVEJ 210, HØJENE indholdsfortegnelse Dato Emne Side 8. september

Læs mere

Fredagscaféer. januar - marts 2014. Svendborgvej 319 Højby

Fredagscaféer. januar - marts 2014. Svendborgvej 319 Højby Fredagscaféer januar - marts 2014 Svendborgvej 319 Højby 2014 Godt nytår! 2013 var året, hvor vi kunne fejre vort 25 års jubilæum, og året har været et år med mange gode og velbesøgte arrangementer. Ikke

Læs mere

Vinterferie og Skolerejsen 2015 Så er vi tilbage efter vinterferien, klar til et travlt forår med masser af gode oplevelser i vente!

Vinterferie og Skolerejsen 2015 Så er vi tilbage efter vinterferien, klar til et travlt forår med masser af gode oplevelser i vente! Brøruphus, den 20. februar 2015 NYHEDSBREV Kære forældre! Vinterferie og Skolerejsen 2015 Så er vi tilbage efter vinterferien, klar til et travlt forår med masser af gode oplevelser i vente! Skolerejsen

Læs mere

Riverside City Jazz Band Lørdag den 4. juli germanns Jazzkonfekt Lørdag den 11. juli

Riverside City Jazz Band Lørdag den 4. juli germanns Jazzkonfekt Lørdag den 11. juli Riverside City Jazz Band Lørdag den 4. juli Riverside City Jazz Band, er et af vores husorkestre som var med fra starten sammen med The Farmers, hvor de spillede for et goodwill beløb fordi de troede på

Læs mere

Velkommen. Bjarne Dam Formand

Velkommen. Bjarne Dam Formand Arrangementer 2016 Velkommen Så er vi klar med kendte og nye spændende oplevelser- og fra efteråret glæder vi os til at byde jer velkommen i en opvarmet lade. Sæsonen 2016 byder på endnu mere af det, som

Læs mere

Norddjurstrafik. Lokalkørsel

Norddjurstrafik. Lokalkørsel Norddjurstrafik Lokalkørsel Køreplan Gyldig 15. august 2012 til 28. juni 2013 1 NORDDJURSTRAFIK Norddjurstrafik er et tilbud til kommunens borgere og gæster om kollektiv busbefordring indenfor kommunen.

Læs mere

Fredagscaféer. oktober - november 2013. Svendborgvej 319 Højby

Fredagscaféer. oktober - november 2013. Svendborgvej 319 Højby Fredagscaféer oktober - november 2013 Svendborgvej 319 Højby Bakkegården 1988-2013 altså 25 år Fra cafemedarbejderne og fra Bakkegårdens bestyrelse skal der lyde et velkommen til efterårssæson 2013 i Cafe

Læs mere

Norddjurstrafik er et tilbud til kommunens borgere og gæster om kollektiv busbefordring indenfor kommunen.

Norddjurstrafik er et tilbud til kommunens borgere og gæster om kollektiv busbefordring indenfor kommunen. Norddjurstrafik Lokalkørsel Køreplan Gyldig 18. august 2011 til 29. juni 2012 1 NORDDJURSTRAFIK Norddjurstrafik er et tilbud til kommunens borgere og gæster om kollektiv busbefordring indenfor kommunen.

Læs mere

kulturen der kommer til dig!

kulturen der kommer til dig! 2008 kulturen der kommer til dig! Velkommen 30 forsamlingshuse sprudler af liv i efteråret 2008. Kom og oplev musik, teater, show og foredrag krydret med varierende traktementer. Programmet er udsprunget

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Middelalderensemblet GIÒIA Det fortryllede orgel Middelalderensemblet GIÒIA Antal medvirkende: 3 Målgruppe: Indskolingen Genre: Klassisk, fortælling, tidlig musik onid=540 I en medrivende strøm af instrumental

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Frederikssund Kommune På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe Produktion

Læs mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Oversigt over arrangementer i resten af 2015 mm. Torsdag den 25. juni 2015 tur til Vestkysten Den 13. 20 august 2015. Tur til Skotland Fredag den 2. oktober 2015.

Læs mere

Den nye country-dronning. Countryaften, Gøgl, musik, mad, udstilling og foredrag

Den nye country-dronning. Countryaften, Gøgl, musik, mad, udstilling og foredrag velkommen 23 forsamlingshuse fordelt over hele Østjylland vil i efteråret 2010 foråret 2011 sprede liv og glæde ved lige så mange kulturarrangementer, der på én dag vil vise de mange muligheder, der er

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14 Frederiksberg Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider.

Læs mere

Bo Jacobsen Projektkoordinator

Bo Jacobsen Projektkoordinator 2012 2017 Velkommen 30 forsamlingshuse spreder for 13. gang liv på Djursland i efteråret 2017. Kom og oplev spændende foredragsholdere, levende musik, show og meget andet med fællesskab og samvær som en

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014 Januar 2014 Mandag den 6. januar kl. 19 - Besøg hos Hanne Design på Gestelev Gamle Mejeri. Hanne laver bl.a. smukke smykker og tasker i gummi, som vi får lejlighed til at se på. Hun lukker snart sin butik

Læs mere

Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke

Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke Hvad vil vi som kirke/kirker i fremtiden? Hvordan vil vi gerne være menighed? Hvad

Læs mere

Grønlands store stemme og shamansanger, akkompagneret af Kristoffer Jul Reenberg på piano og hammondorgel.

Grønlands store stemme og shamansanger, akkompagneret af Kristoffer Jul Reenberg på piano og hammondorgel. 1 af 5 30-01-2017 14:54 Forward this email to a friend *** Unsubscribe / Change Profile *** Problem med mailen, tryk her og se den i din browser Kære Du inviteres til en forrygende koncert på, Odense.

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Hedensted Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

- kulturen der kommer til dig!

- kulturen der kommer til dig! 2012 - kulturen der kommer til dig! Velkommen 30 forsamlingshuse spreder for 8.gang liv på Djursland i efteråret 2012. Kom og oplev spændende foredragsholdere, levende musik, show og meget andet med fællesskab

Læs mere

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden KULTURKALENDER APRIL 2016 Det sker i Brøndby Livemusik: Otros Aires - Miguel Di Genova Fredag den 29. april kl. 18.45 Argentinsk Tango Aften Kulturhuset Brønden Kulturkalender APRIL 2016 Det sker i Brøndby

Læs mere

VærelZe 313 og Teaterskolen

VærelZe 313 og Teaterskolen syddjurs egnsteater VærelZe 313 og Teaterskolen sæson 2014/15 www.syddjursegnsteater.dk KÆRE UNGE I SYDDJURS KOMMUNE For femte år i træk byder vi velkommen til Ingen kedelige onsdage, på den sidste onsdag

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Frederiksberg Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider.

Læs mere

SOMMERHØJSKOLE LOF. De krydsede dit spor juni 2018 Haslev Folkebibliotek. Den store mødesal (indgang ad Rådhusstien).

SOMMERHØJSKOLE LOF. De krydsede dit spor juni 2018 Haslev Folkebibliotek. Den store mødesal (indgang ad Rådhusstien). SOMMERHØJSKOLE LOF 11. 15. juni 2018 Haslev Folkebibliotek Den store mødesal (indgang ad Rådhusstien). De krydsede dit spor Egeskov 1 Mandag d. 11. juni 09.00 Velkomst v. Jens Thøsing Andersen Morgenkaffe

Læs mere

Ferielignende sommerferie aktiviteter JUNI - JULI - AUGUST 2016 ROADSHOW GENNEM VESTHIMMERLAND

Ferielignende sommerferie aktiviteter JUNI - JULI - AUGUST 2016 ROADSHOW GENNEM VESTHIMMERLAND LIV OG LEDSAGELSE Ferielignende sommerferie aktiviteter JUNI - JULI - AUGUST 2016 ROADSHOW GENNEM VESTHIMMERLAND Liv og ledsagelse er ferielignende sommeraktiviteter som udbydes af Psykiatri og Handicap,

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Odder Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Indbydelse til Sogneeftermiddage og aftenarrangement i Måløv Sognegård

Indbydelse til Sogneeftermiddage og aftenarrangement i Måløv Sognegård Indbydelse til Sogneeftermiddage og aftenarrangement i Måløv Sognegård Sæson 2015-2016 Tirsdag den 15. september kl. 14.30 Sæsonens første arrangement er med den nyudnævnte Kultur- og Kirkeminister Bertel

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Fiolministeriet Genre: Folkemusik, nordisk Fiolministeriet Fiolministeriet onid=689 Fiolministeriet præsenterer den ældste danske folkemusikskat på deres helt egen måde. De tre musikere har taget den klassiske

Læs mere

Forskole. Babybongo er et tilbud til de 0-2 årige dagplejebørn og deres forældre eller bedsteforældre. Musikalsk legestue

Forskole. Babybongo er et tilbud til de 0-2 årige dagplejebørn og deres forældre eller bedsteforældre. Musikalsk legestue Forskole Disse hold er to familietilbud til børn og voksne, der vil være sammen i musikkens forunderlige verden. Begge dyrker den umiddelbare glæde ved musik i gennem sang, rytme, puls, periodefornemmelse,

Læs mere

Se dette nyhedsbrev i en browser. Efteråret 2011. Onsdag 17. august Opstart af Zumba-hold på Den Gamle Avlsgård

Se dette nyhedsbrev i en browser. Efteråret 2011. Onsdag 17. august Opstart af Zumba-hold på Den Gamle Avlsgård 1 af 6 13-09-2011 10:33 Se dette nyhedsbrev i en browser Efteråret 2011 Onsdag 17. august Opstart af Zumba-hold på Den Gamle Avlsgård Søndag 21. august Søndags ROOTS-Rock med Guy Forsyth Mandag - Fredag

Læs mere

Vox pop undersøgelse i Portalen

Vox pop undersøgelse i Portalen Vox pop undersøgelse i Portalen En undersøgelse af et udvalg af koncertgængere til L.O.C. s Rødt Lys åbningskoncert d.16. Oktober 2014 Interviewer : Kasper Raaby Abrahamsen () Før koncerten Anna (15) og

Læs mere

Mellem Linjerne Udskrift af videosamtalerne

Mellem Linjerne Udskrift af videosamtalerne 1. Så sad jeg og lyttede, alt hvad jeg kunne Nå for søren! Man kan komme til Cuba for 6000 kr. Cæcilie: 6000? Cæcilie: Jeg var på Cuba i sommer, så betalte jeg 7000. Nå, jeg har faktisk også tænkt på at

Læs mere

Kære medlemmer af GUF

Kære medlemmer af GUF Kære medlemmer af GUF Danmark er et sandt "festivalland". Her er musikoplevelser for enhver smag, for unge, for ældre og for familier, og uanset hvad man går efter, er der dømt afslappet stemning, socialt

Læs mere

Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til!

Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til! Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til! Kære elever og forældre! I uge 15 vender musikskolen op og ned på, hvordan vi gør tingene. Den normale undervisning bliver

Læs mere

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G.

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. i Kølkær 3. juni - 7. juni 2014 KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. og I. Velkommen til endnu en byfest i Kølkær. Landsby med vilje. Tirsdag den 3. juni 2014 Byfesten starter med fællesspisning i hallens cafeteria.

Læs mere

ØLSMAGNING, FOREDRAG, FILM, KONCERT, GUDSTJENESTE FEJRING AF REFORMATIONSJUBILÆET VED GJELLERUP KIRKE

ØLSMAGNING, FOREDRAG, FILM, KONCERT, GUDSTJENESTE FEJRING AF REFORMATIONSJUBILÆET VED GJELLERUP KIRKE ØLSMAGNING, FOREDRAG, FILM, KONCERT, GUDSTJENESTE FEJRING AF REFORMATIONSJUBILÆET VED GJELLERUP KIRKE Tirsdag d. 29. august kl. 19.30 i Kirkeladen Ølsmagning og bordtaler ved bryggeren og præsten! Brygger

Læs mere

Folkemusikseminar. i St. Bededagsferien d. 15. - 18. maj 2014 i Skørping. www.folkemusikskole.dk / kontakt@folkemusikskole.dk / Tlf.

Folkemusikseminar. i St. Bededagsferien d. 15. - 18. maj 2014 i Skørping. www.folkemusikskole.dk / kontakt@folkemusikskole.dk / Tlf. Folkemusikseminar i St. Bededagsferien d. 15. - 18. maj 2014 i Skørping www.folkemusikskole.dk / kontakt@folkemusikskole.dk / Tlf. 3082 5010 Velkommen 2014 til Folkemusikseminar Folkemusikseminaret i St.

Læs mere

KULTURGAS. kul tur gas. i Brabrand

KULTURGAS. kul tur gas. i Brabrand KULTURGAS kul tur gas i Brabrand Generel information om KulturGas KulturGas har til formål at få kulturelle aktiviteter til Gasværket i Brabrand. De foredrag, der foregår på Gasværket, varer ca. 2 timer

Læs mere

[ April-Avisen] APRILFESTIVAL 2012 AALBORG FRISKOLE

[ April-Avisen] APRILFESTIVAL 2012 AALBORG FRISKOLE Vi har på Aalborg Friskole torsdag og fredag d. 19.04 & 20.04 haft 2 spændende Temadage i musikkens og oplevelsernes tegn. Alle klasser er blevet opdelt på tværs og fordelt ud i forskellige workshops.

Læs mere

70 ÅRS 11. marts 2017

70 ÅRS 11. marts 2017 70 ÅRS JUBILÆUM 11. marts 2017 PROGRAM FOR FESTLIGHEDERNE Kl. 16.30 FDF Grenaa s Brassband under ledelse af dirigent Peter Præstholm byder alle gæster musikalsk velkommen. Kl. 17.00 Morten Skovmand Fernisering

Læs mere

Fredagscaféer. oktober - november 2014. Svendborgvej 319 Højby

Fredagscaféer. oktober - november 2014. Svendborgvej 319 Højby Fredagscaféer oktober - november 2014 Svendborgvej 319 Højby Cafe Bakkegården efterår 2014 Fra cafémedarbejderne og fra Bakkegårdens bestyrelse skal der lyde et velkommen til efterårssæson 2014 i Café

Læs mere

Årskalender Regionens hyggeligste festlokaler. Sandvad Sognegaard

Årskalender Regionens hyggeligste festlokaler. Sandvad Sognegaard Årskalender 2017 Regionens hyggeligste festlokaler Sandvad Sognegaard Velkommen Kære gæster Hvorfor tage til København eller Århus når I kan få de samme oplevelser i Sandvad? Med hjertet har vi sammensat

Læs mere

Jonathan videre til Fyn Mesterskab Der var flere med fra OE, bl.a. Malika Vi havde selv taget nogle fans med

Jonathan videre til Fyn Mesterskab Der var flere med fra OE, bl.a. Malika Vi havde selv taget nogle fans med Ollerup, den 10. december 2014 Nyhedsbrev nummer 5 Kære forældre Nu tændes tusind julelys Helt så mange er der nu ikke på Ollerup Efterskole, men skolen er flot pyntet op til jul, så vi er sikre på at

Læs mere

Humor og Livsglæde 30.10.16 05.11.16 ASKOV HØJSKOLE

Humor og Livsglæde 30.10.16 05.11.16 ASKOV HØJSKOLE Humor og Livsglæde 30.10.16 05.11.16 ASKOV HØJSKOLE Velkommen til en uge, hvor man møder mange spændende mennesker. Smilet, humoren og livsglæden er gennemgående tema. Bjarne Nielsen Brovst, forfatter,

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Gospel Sisters Antal medvirkende: 4 Målgruppe: Indskolingen Genre: Blues/gospel, vokal Gospel Sisters Gospel Sisters onid=277 Luften er tyk af gospelglæde, når den sprængmusikalske og særdeles skolekoncerterfarne

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Middelfart Kommune På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe Produktion

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Frederikssund Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider.

Læs mere

Børnekulturdag. 19. november ÅBENT HUS FRA KL Læs mere på

Børnekulturdag. 19. november ÅBENT HUS FRA KL Læs mere på ÅBENT HUS FRA KL. 10-16 Læs mere på www.horsens.dk/kamæleon Børnekulturdagen er et samarbejde mellem Horsens Kommunes Kultur- og Eventafdeling, Billedskolen, Musikskolen, Komediehuset og Levende Musik

Læs mere

18 år med. Magtens Korridorer1

18 år med. Magtens Korridorer1 18 år med Magtens Korridorer1 Fotograf: Flemming Mechlenborg Kristensen Magtens Korridorer er dannet i København i 1995 og er i dag bestående af: Anders Ramhede på trommer, Niklas Schneidermann med sin

Læs mere

JazzGro. oves. JazzGro. JazzGro

JazzGro. oves. JazzGro. JazzGro ANDEN del ANDEN del no. 5 27. september Carsten Dahl Talk `N tangent Focus: Solopiano no. 6 25. oktober Krølle Sulsbrück Perc `n Talk Focus: latin percussion no. 7 29. november Bjarke Falgren String `n

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 HeartBeat Antal medvirkende: 4 Målgruppe: Indskolingen Genre: Stomp/percussion, improvisation HeartBeat HeartBeat onid=685 Stomp- og performancegruppen HeartBeat er fire unge, sprælske musikere fyldt med

Læs mere

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden KULTURKALENDER FEBRUAR 2015 Det sker i Brøndby Lørdag den 21. februar kl. 17.00 Basim live i Brønden Kulturhuset Brønden Kulturkalender februar 2015 Det sker i Brøndb KULTURKALENDER FEBRUAR 2015 Udstillinger:

Læs mere

Musikalsk ledelse bliv dirigent for en dag

Musikalsk ledelse bliv dirigent for en dag Musikalsk ledelse bliv dirigent for en dag Jeres virksomhed er et stort orkester og du er dirigenten. Hvordan orkestrerer du dine medarbejdere? Har de hver især en vigtig stemme? Spiller de stadig sammen?

Læs mere

Himmerland og den fælles sjæl

Himmerland og den fælles sjæl Himmerland og den fælles sjæl - om at spille ny musik på tværs af genrer, grænser og kulturer Det er en mild efterårs aften i marts på en af Australiens største folk festivals. De mange mennesker i det

Læs mere

Sommerkursus 2014. 29. juni 5. juli 2014

Sommerkursus 2014. 29. juni 5. juli 2014 Sommerkursus 2014 29. juni 5. juli 2014 Musik og Teaterhøjskolen vil summe af livsglæde, musik, udendørsaktiviteter, foredrag og hyggeligt samvær for dig, som har lyst til at være en del af et fællesskab

Læs mere

Kærligheden og øjeblikket, der varer evigt

Kærligheden og øjeblikket, der varer evigt Kærligheden og øjeblikket, der varer evigt Danmarks repræsentanter til Eurovision Song Contest 2010 fandt sammen over internettet, men selv om Chanée bor i København og n evergreen i Moskva har kærligheden

Læs mere

Søren Kierkegaard Kulturproduktion & Edition NONSK Kultur

Søren Kierkegaard Kulturproduktion & Edition NONSK Kultur H.C. Andersen Lykke-Peer Lykke-Peer er et af H.C. Andersens mest kendte og elskede værker. Det er en fortælling om hovedpersonen Peers opstigen til en fremtrædende operasanger og komponist. Den kendte

Læs mere

Søren Østergaard præsenterer...

Søren Østergaard præsenterer... Søren Østergaard præsenterer... 2014 Kære Publikum Det er en strålende ide at tage kolleger, venner, medarbejdere, familie, forretningsforbindelser og dig selv med ind og opleve Zirkus Nemos forrygende

Læs mere

AFTENSKOLERNE I KØBENHAVN

AFTENSKOLERNE I KØBENHAVN AFTENSKOLERNE I KØBENHAVN Kurser Foredrag Debat WWW.KURSERKBH.DK Pjecen er udgivet af Aftenskolernes Samråd i København. Se mere på www.kurserkbh.dk Layout og tryk: Eks-Skolens Trykkeri ApS Tak til Københavns

Læs mere

Fløng Kirke KONCERTER 2013 / 2014

Fløng Kirke KONCERTER 2013 / 2014 Søndag den 25. august 2013 kl. 13.00 FDF Gladsaxe Brass Band Friluftskoncert foran Sognets Hus I tilfælde af dårligt vejr gennemføres koncerten i Sognets Hus FDF Gladsaxe Brass Band byder på en varieret

Læs mere

Januar 2016 7. årg. Nr. 1 P-POSTEN NYHEDSAVIS

Januar 2016 7. årg. Nr. 1 P-POSTEN NYHEDSAVIS Januar 2016 7. årg. Nr. 1 P-POSTEN NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS Januar 2016 7. ÅRGANG NR. 1 Formanden har ordet Handler om NYTÅRET. NYTÅR HVORFOR HOLDER VI NYTÅR.? Nytåret er både årets

Læs mere

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.«

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.« FEST Maja skal til fest. Det er på skolen. Hun ser sig i spejlet. Er hun ikke lidt for tyk? Maja drejer sig. Skal hun tage en skjorte på? Den skjuler maven. Maja tager en skjorte på. Så ser hun i spejlet

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

JUNI 2015. Maglebrænde Sogns Beboerforening www.maglebraendeforsamlingshus.dk

JUNI 2015. Maglebrænde Sogns Beboerforening www.maglebraendeforsamlingshus.dk JUNI 2015 Maglebrænde Sogns Beboerforening www.maglebraendeforsamlingshus.dk Bestyrelsen Kaj Andersen og Henny Boch har ønsket at udtræde af bestyrelsen. I stedet er indtrådt Niels Hansen og Carl Petersen.

Læs mere

Program. Et brag af en forårsoplevelse med musik, dans og akrobatik udført af lokale kunstnere. tirsdag den 14. april kl. 19.00 MENNESKER MED OVERSKUD

Program. Et brag af en forårsoplevelse med musik, dans og akrobatik udført af lokale kunstnere. tirsdag den 14. april kl. 19.00 MENNESKER MED OVERSKUD D1470_plancher_2014.indd 5 22-10-2014 12:47:37 Et brag af en forårsoplevelse med musik, dans og akrobatik udført af lokale kunstnere Slagelse ROTARY Musikhus ER... tirsdag den 14. april kl. 19.00 MENNESKER

Læs mere

Læs og lær om. Lukas Graham

Læs og lær om. Lukas Graham Læs og lær om Lukas Graham Lukas Graham Forchhammer Lukas Graham er et dansk band. Forsangeren i bandet hedder Lukas Graham Forchhammer. Lukas blev født på sine forældres sofa i Christiania d. 18. september

Læs mere

Vindblæs. Musikskole. Program

Vindblæs. Musikskole. Program Vindblæs Musikskole Program 2013/2014 Velkommen Velkommen til Vindblæs Musikskole! Det er en gave livet igennem at kunne spille på et instrument eller være god til at synge. At spille musik træner ens

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Jan Hockey-turnering To

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Lemvig Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Workshopkatalog til Temauge i uge 6.

Workshopkatalog til Temauge i uge 6. Workshopkatalog til Temauge i uge 6. Videoworkshop 1. Mandag 15.00-16.45 Videoworkshop 2. Videoworkshop 3. Tirsdag 15.00-16.45 Videoworkshop 4. Tirsdag 17.15 19.00 Videoworkshop 5. Videoworkshop 6. Onsdag

Læs mere