Det Feminine Curriculum 1, Modul 1. Af: Kirsten Stendevad, kirsteninternational.com, side 1. Det Feminine Curriculum Modul 1. Den Feminine Anatomi

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Det Feminine Curriculum 1, Modul 1. Af: Kirsten Stendevad, kirsteninternational.com, side 1. Det Feminine Curriculum Modul 1. Den Feminine Anatomi"

Transkript

1 Det Feminine Curriculum 1, Modul 1. Af: Kirsten Stendevad, kirsteninternational.com, side 1 Det Feminine Curriculum Modul 1 Den Feminine Anatomi Hvorfor enhver Kvinde bør have særbehandling af sig selv Er der forskel på mænd og kvinder? En ældgammel diskussion, der kan animere ethvert selskab. Her holder vi os blot til biologiske fakta: Kvinders hjerne og hormonsystem er forskelligt fra mænds. Derfor er det ikke hensigtsmæssigt for kvinder at opføre sig som mænd, selvom industrikulturen i det 20. århundrede har vænnet os til det. Det gavner heller ikke i privatlivet, tværtimod. En ny kvinde (og mand) er undervejs: En bådeogkvinde, som både er i nærkontakt med hjerte, ånd og krop, og formår at handle på sine ideer, så de bliver til innovation. En kvinde, der er hjemme i sig selv, og elsker det hjem, come rain, come shine. En kvinde, der stråler af Saft, Kraft og Kærlighed, og beriger verden med sine passioner og unikke talenter En kvinde, som tager lederskab for at skabe det, hun længes efter, lever af det, hun elsker, og elsker det liv, hun lever. Hvordan fremkalder du hende? Hvis det var nemt, havde vi alle gjort det forlængst. Men det er en hårfin balancekunst. Denne workshop handler om: * Biologiske fakta, det kan koste dyrt at ignorere * Kønnenes Evolution og det 21. århundredes Revolution * Den Xtraordinære Mand og Kvinde * Xfaktorer, der forvandler dig fra Kvinde til Gudinde.

2 Det Feminine Curriculum 1, Modul 1. Af: Kirsten Stendevad, kirsteninternational.com, side 2 ANATOMI: Biologiske fakta, det kan koste dyrt at ignorere Er der forskel på mænd og kvinder? Historisk svinger vi mellem biologisk og kulturel forklaring på forskel mellem kønnene. Feminister og andre protesterer mod at man skelner mellem kønnene de advarer mod, at man graver kløften mellem kønnene dybere ved at fokusere på forskelle, og mener at det er ligeså diskriminerende som at sige der er forskel på sorte og jøder. På den anden side, argumenterer videnskabeligt funderede forfattere som den prisbelønnede biologi reporter Nathalie Anger, forfatter til bogen Women, an Intimate Geography, den biologiske antropolog Helen Fischer, forfatter til The First Sex og Louann Brizendine, forfatter til The Female Brain for, at det er en ligeså stærk forvrængning af virkeligheden at ignorere de biologiske forskelle: Lars Mygind, som jeg forleden interviewede til mine uddannelsesdeltagere, sagde at i Metamedicin snakker man om at 80% falder indenfor den typiske kategori, 20% udenfor. Svarende til, at 80% sorte har bedre rytme i kroppen end hvide, og at mennesker med blodtype A trives bedre med hvidt kød end med rødt. Please lad være med at betragte noget af det, jeg siger som en religion. Se i stedet på, hvad du kan bruge til noget, og smid resten væk Har du nogensinde tænkt over, hvad de biologiske forskelle mellem mænd og kvinder er? Hvad tror du de er?

3 Det Feminine Curriculum 1, Modul 1. Af: Kirsten Stendevad, kirsteninternational.com, side 3 Neurologisk: Indtil 8 uger i fostertilstanden er børn ens, bortset fra kønsdelene. Så får drengefosteret en skylle af testosteron, hvilket hjælper med at gro celler relateret til sex og aggression. Når babyerne fødes, er der forskel på pigens og drengens hjerne. Kvinders hjerner er mindre end mænds, men vi har samme antal neuroner, og til gengæld er der flere forbindelser mellem højre og venstre, hvilket gør os gode til at finde på kreative løsninger, og til oplagte iværksættere Vi har 11% flere neuroner end mænd, der handler om lytning og sprog. Ifølge bogen The Female Brain bruger vi ord om dagen, hvor mænd bruger Vi er dygtige til at aflæse ansigtsudtryk og følelsesmæssige udtryk, hvilket giver os et forspring, når det kommer til indlevelsesevne og networking. Vi er generelt kommunikativt stærke, hvilket er en fordel i en verden, hvor magten tilhører dem, der kan kommunikere Vores hjerne er gearet til webthinking : vi er helhedsorienterede og dygtige til a omsætte spredt information til synteser. Mens mænd er dygtige til at adskille og sortere, er vi gode til multitasking og kan rumme mange ting på én gang. Dette gør os excellente til at færdes med succes i det 21. Århundrede, hvor der netop er behov for kreativitet, service, kommunikation, fleksibilitet og networking. Hvis du ignorerer dette, går du glip af de historiske muligheder, kvinder har i øjeblikket. Hormonelt: I puberteten bliver en piges tænkning og adfærd påvirket af et (svingende!) hormonbad bestående af følgende ingredienser: Østrogen (en af omsorgs og feel good hormonerne), progesteron ( hjernens valium ), cortisol (stress hormonet) oxytocin (lykkehormonet, som giver os lyst til at bonde, elske og forbinde os med andre) dopamin (stimulerer hjernens nydelsescentre). Følgelig får teenagepigen enormt behov for, og lyst til, alt hvad der handler om at kommunikere og forbinde sig med andre via fx shopping, prøve tøj og frisurer sammen med andre og snakke i telefon. Sladder er populært, fordi det skaber en tættere forbindelse til dem, hun sladrer sammen med og fremmer følelsen af samhørighed. Snak beroliger og sænker stress niveauet, og pigen kan få en mental orgasme af nydelse ud af at følge sin tilskyndelse til at relatere til andre konstant. Mens teenagedrengene bliver hormonelt påvirket til at vinde selvtillid ved at blive uafhængig af andre, bliver pigerne biokemisk påvirket til at søge selvtillid via nærhed i relationer.

4 Det Feminine Curriculum 1, Modul 1. Af: Kirsten Stendevad, kirsteninternational.com, side 4 Omkring overgangsalderen sænkes niveauet af østrogen mens produktionen af det mandlige hormone testosterone stiger. Det indebærer at kvinder bliver mere assertive og kan få mere drive (medmindre de køber den kulturelle ide om at livet slutter efter de 40). Det er derfor, man snakker om Prime Time Women. Konklusion: hold op med at tro at du er mærkelig, fordi du vil bonde og networke: udnyt det Og tro ikke at du er færdig efter de 40 måske er det først der livet begynder! Kønnenes Evolution og det 21. århundredes Revolution Man kan opdele kønnenes evolution i tre stadier: Stadie 1: gensidig afhængighed. Adskillelse af domæner: han er den udadvendte uden følelsesmæssig intelligens, hun står for al omsorg. Ubalance: manden undertrykker sine feminine side, hun sine maskuline Stadie 2: Ligestillings kamp: Ubalance: Vi kæmper for at være lige (gode), få ret, endelig ikke komme til at give os for meget. Kvinder indtager de maskuline domæner, han de feminine. Polariseringen og dermed den seksuelle gnist går tabt. Fokus er egenlig mere på mig og mine behov end på den anden og fællesskabet. Ubalance: Manden forvrænger sin maskuline side og er enten for blød eller for hård. Kvinden forvrænger sin feminine side og er enten for udflydende eller for skrap. Den Xtraordinære Mand og Kvinde Stadie 3: (Ubetinget) Kærlighed. Åbenhed. Healing. Nærvær. Vi blomstrer af at få den anden til at blomstre. Vi tager Kærlige initiativer. Og responderer med Kærlighed. Det betyder ikke, at vi bliver dørmåtter. Men at vi hæver os over egne og andres lillehed og ser det hele fra et højere perspektiv. Dette kræver en praksis, hvor vi skaber adgang til den Xtraordinære kvinde, Gudinden. Konklusion: Vi skal til at være nye kvinder Der stoler på vores styrker og trækker på dem Og som opfører os på nye måder i parforholdene: hvor vi veksler mellem vores forskellige sider. Bruger vores iboende feminine styrker med nydelse og stolthed, men også de såkaldt maskuline kvaliteter, som vi især fik øje for efter 1968, og som vi siden har udviklet, så vi i dag kan præstere og fokusere på lige fod med mænd. Kunsten er at være bevidst om, hvornår det skaber mest flow at bruge den maskuline eller den feminine side. Og at kunne danse mellem dem.

5 Det Feminine Curriculum 1, Modul 1. Af: Kirsten Stendevad, kirsteninternational.com, side 5 Når man evner dette er resultatet er 3. Stadie mænd og kvinder, der har Yin Yang balance Xfaktorer, der forvandler dig fra Kvinde til Gudinde: Det handler om at være xtraordinær. Vælge at være en Woman Plus. X factor 1: Bevidsthed om Feminine Forcer X factor 2: Bevidsthed om den nye Kvindes muligheder X factor 3: Holistisk Tankegang og Praksis X factor 4: Særbehandling af sig selv: frem de bedste sider og forvandl de værste X factor 5: Kend din Storhed og tag Lederskab for at bruge den.

6 Det Feminine Curriculum 1, Modul 1. Af: Kirsten Stendevad, kirsteninternational.com, side 6 Øvelser Modul 1: Besvar enten disse spørgsmål i dit hoved, i din workbook eller i Facebook gruppen. Husk at effekten stiger proportionelt med, hvor du svarer. Jo mere bevidst, du er om svarene, jo lettere kan du tage lederskab for at hæve dig til et nyt niveau, hvor du ikke er Din feminine historie: * Har du nogensinde følt dig mindreværdig, fordi du er kvinde? * Har du nogensinde misundt mænd deres evne til at fokusere, ligefrem have tunnelsyn? * Fortæl en historie à la min erfaring fra DR: hvad skete der, så du kom i kontakt med kønsforskellene eller kønsforvirring, og hvad konkluderede du? * Hvordan kan du omskrive den erfaring med den viden, du har nu, så DU bliver heltinden? Din feminine anatomi: * Hvad er du stærk til? * Hvad vil du gerne forbedre? De tre stadier i kønnenes evolution: * Hvilket stadie befinder du dig mest på? * I dit arbejdsliv? * I dit privatliv? * Hvad kunne du tænke dig at opgradere, privat og professionelt? Konklusion: Enhver kvinde er en magisk organisme, skræddersyet til succes i det 21. Århundrede. Hun fortjener særbehandling af sig selv. Så hun ikke falder i den udbredte fælde at underkende det feminine, men dyrker og styrker sine feminine forcer såsom kreativitet, helhedstænkning og networking i balance med sine maskuline kvaliteter som fokus og målrettethed. Måden den xtraordinære kvinde sørger for at give sig selv positiv særbehandling er ved at tage vare på sig selv hver eneste dag. Anbefaling: Lav Magisk yoga til balance af krop, ånd, hjerte og sind for at få en oplevelse af den nydelse, der ledsager en balanceret kvindekrop. Afslut med Energitransfovisualisering Modul 1 for at få adgang til din egen feminine visdom, og svaret på næste skridt i dit liv. Feedback: Skriv til marlene@kirsteninternational.com med teknisk feedback. Skriv til kirsten@kirsteninternational.com med indholdsmæssig feedback. Love, Light & Lipstick Kirsten

7 Det Feminine Curriculum 1, Modul 1. Af: Kirsten Stendevad, kirsteninternational.com, side 7 Nydelsesbog Øvelser Modul 1: Din feminine historie: Har du nogensinde følt dig mindreværdig, fordi du er kvinde? Har du nogensinde misundt mænd deres evne til at fokusere, ligefrem have tunnelsyn? Fortæl en historie à la min erfaring fra DR: hvad skete der, så du kom i kontakt med kønsforskellene eller kønsforvirring, og hvad konkluderede du? Hvordan kan du omskrive den erfaring med den viden, du har nu, så DU bliver heltinden?

8 Det Feminine Curriculum 1, Modul 1. Af: Kirsten Stendevad, kirsteninternational.com, side 8 Din feminine anatomi: * Hvad er du stærk til? * Hvad vil du gerne forbedre? De tre stadier i kønnenes evolution: * Hvilket stadie befinder du dig mest på? * I dit arbejdsliv? * I dit privatliv? * Hvad kunne du tænke dig at opgradere, privat og professionelt?

Den Indre mand og kvinde

Den Indre mand og kvinde Den Indre mand og kvinde To selvstændige poler inde i os Forskellige behov De har deres eget liv og ønsker De ser ofte ikke hinanden Anerkender ofte ikke hinanden Den største kraft i det psykiske univers,

Læs mere

Denne workshop handler om:

Denne workshop handler om: Den Feminine Essens De fleste kvinder kommer til at leve en forvrænget version af det Feminine. Dvs. oplever mindreværd, misundelse, sladder, stress, bekymring, problemer i relationer, præstationsangst,

Læs mere

5 selvkærlige vaner. - en enkelt guide til mere overskud. Til dig, der gerne vil vide, hvordan selvkærlighed kan give dig mere overskud i hverdagen

5 selvkærlige vaner. - en enkelt guide til mere overskud. Til dig, der gerne vil vide, hvordan selvkærlighed kan give dig mere overskud i hverdagen 5 selvkærlige vaner - en enkelt guide til mere overskud Til dig, der gerne vil vide, hvordan selvkærlighed kan give dig mere overskud i hverdagen Birgitte Hansen Copyright 2013 Birgitte Hansen, all rights

Læs mere

3 må der åt skrue op for intensiteten i dit sexliv

3 må der åt skrue op for intensiteten i dit sexliv 3 må der åt skrue op for intensiteten i dit sexliv og få mere nærhed og nydelse Af sexolog Susan Ahrensbach www.susana.dk 1. Mere øjenkontåkt Intimitet er lig intensitet Når intimiteten er høj føles samværet

Læs mere

Den Feminine Kraft. Lucindra ~ 1 ~

Den Feminine Kraft. Lucindra ~ 1 ~ Den Feminine Kraft Lucindra ~ 1 ~ Forsidebillede: Foto taget af Lucindra De Tre Gratier - LandArt Tidligere udgivelser: De Tre Grale Tvillingesjæl Indvielsens Port - Vejen til den 3. indvielse Lysets Kvinder

Læs mere

VIDEO 1 TANTRACURE. Seksuel Energi: Nøglen Til Hemmeligheden

VIDEO 1 TANTRACURE. Seksuel Energi: Nøglen Til Hemmeligheden VIDEO 1 TANTRACURE 1 Seksuel Energi: Nøglen Til Hemmeligheden 2 Copyright 2013 TantraCURE.dk Ingen dele af denne bog må kopieres, reproduceres eller transmitteres i nogen form, om det så er elektronisk,

Læs mere

Lær dig selv at kende gennem Colour Mirrors farverne.

Lær dig selv at kende gennem Colour Mirrors farverne. Lær dig selv at kende gennem Colour Mirrors farverne. Et eksempel Hvem er jeg? Navn.: Kvinde Fødselsdato: xx.xx.xxxx 2015 Healing og Balance Lina Starcke Larsen 1 Hvad er min sjælsfarve/grundfarve? På

Læs mere

6 grunde til at du skal tænke på dig selv

6 grunde til at du skal tænke på dig selv 6 grunde til at du skal tænke på dig selv Grund nr. 1 Ellers risikerer du at blive fysisk syg, få stress, blive udbrændt, deprimeret, komme til at lide af søvnløshed og miste sociale relationer Undersøgelser

Læs mere

Erogi Manifestet. Erogi Manifestet

Erogi Manifestet. Erogi Manifestet Erogi Manifestet Erogi Manifestet Vi oplever erogi som livskraft Vi har modet til at sige ja Vi er tro overfor os selv Vi elsker, når vi dyrker sex Vi er tilgængelige Vi gør os umage Vi har hemmeligheder

Læs mere

Dvs. ikke alene fokusere på: Hvad er det store Hvorfor - det overordnede mål? På hvilken måde kan jeg bidrage positivt til evolutionen?

Dvs. ikke alene fokusere på: Hvad er det store Hvorfor - det overordnede mål? På hvilken måde kan jeg bidrage positivt til evolutionen? Dvs. ikke alene fokusere på: Hvor mange penge vil jeg gerne tjene? (mere om det i modul 2) Hvor lang tid vil jeg arbejde? (om ugen/året/i livet) Hvordan vil jeg arbejde (alene, sammen med andre, osv).

Læs mere

Velkommen til forvandl dit liv til et festfyrværkeri s workshop

Velkommen til forvandl dit liv til et festfyrværkeri s workshop Velkommen til forvandl dit liv til et festfyrværkeri s workshop Kære skønne kvinde. Tillykke med du har valgt at investere tid i dig selv. For at du får mest mulig ud af materialet. Anbefaler jeg at du

Læs mere

akupunktur & balance - om at holde den normale fødsel normal

akupunktur & balance - om at holde den normale fødsel normal akupunktur & balance - om at holde den normale fødsel normal INDLEDNING Det er nu anden gang, vi står her til dette forrygende arrangement, som vi kan takke Sara for eller hendes betragtelige organisationstalent

Læs mere

BLØDE PIGER I HÅRD KONKURRENCE

BLØDE PIGER I HÅRD KONKURRENCE 5.12.2013 BLØDE PIGER I HÅRD KONKURRENCE TALENTUDVIKLING SOSU - LUU KONFERENCE HVAD VIL I GIVE DE UNGE MED? INDTRYK FRA SKILLS 2013 Det rykkede! Engagement Søgende Åbenhed Mod Reflekterede Personlig udvikling

Læs mere

Curriculum for Mental Sundhed 10. klasse

Curriculum for Mental Sundhed 10. klasse Curriculum for Mental Sundhed 10. klasse Curriculum er delt ind i 3 kompetenceområder: Positiv selvopfattelse, Fællesskab og samhørighed samt Følelser. Under hvert kompetenceområde er der et overordnet

Læs mere

Syv veje til kærligheden

Syv veje til kærligheden Syv veje til kærligheden Pouline Middleton 1. udgave, 1. oplag 2014 Fiction Works Aps Omslagsfoto: Fotograf Steen Larsen ISBN 9788799662999 Alle rettigheder forbeholdes. Enhver form for kommerciel gengivelse

Læs mere

Velkommen 3l Inspira3onsforedrag

Velkommen 3l Inspira3onsforedrag Velkommen 3l Inspira3onsforedrag Business in Balance 2016 Inspira(onsforedrag om Business in Balance konceptet, 10. december 2016 Cand. negot. og Coach Mor 3l Sebas3an og Oliver GiD med Morten Specialist

Læs mere

De 3 mest effektive spørgsmål, du kan stille dig selv. Hvis du vil leve dit liv og ikke andres.

De 3 mest effektive spørgsmål, du kan stille dig selv. Hvis du vil leve dit liv og ikke andres. En workbook dit kærlighedsliv vil elske. De 3 mest effektive spørgsmål, du kan stille dig selv. Hvis du vil leve dit liv og ikke andres. 1 Om Christiane Jeg hjælper mennesker med at overkomme frygt og

Læs mere

Bonusmor: Et liv med dit barn og mit barn

Bonusmor: Et liv med dit barn og mit barn Bonusmor: Et liv med dit barn og mit barn Et liv med dit barn og mit barn er langtfra uden konflikter. Og tabuerne er svære at bryde Af Susanne Johansson, 30. september 2012 03 Bonusmor med skyld på 06

Læs mere

Kapitel 1: Begyndelsen

Kapitel 1: Begyndelsen Kapitel 1: Begyndelsen Da jeg var 21 år blev jeg syg. Jeg havde feber, var træt og tarmene fungerede ikke rigtigt. Jeg blev indlagt et par uger efter, og fik fjernet blindtarmen, men feberen og følelsen

Læs mere

Guide: Er din kæreste den rigtige for dig?

Guide: Er din kæreste den rigtige for dig? Guide: Er din kæreste den rigtige for dig? Sådan finder du ud af om din nye kæreste er den rigtige for dig. Mon han synes jeg er dejlig? Ringer han ikke snart? Hvad vil familien synes om ham? 5. november

Læs mere

www.dorteklattschou.dk/medlemsside

www.dorteklattschou.dk/medlemsside 1 Feng Shui optimerer de fysiske rammer omkring os. Kan bl.a. bruges til at skabe positiv energi ( chi ) og til at fjerne ubalancer omkring os. Feng Shui stammer fra Østens filosofi og betyder vind/vand.

Læs mere

Indre mand / Indre kvinde

Indre mand / Indre kvinde Indre mand / Indre kvinde To selvstændige poler inde i os Forskellige behov De har deres eget liv og ønsker De ser ofte ikke hinanden Anerkender ofte ikke hinanden Den største kraft i det psykiske univers,

Læs mere

Rosa Lund (Enhedslisten MF) 2014

Rosa Lund (Enhedslisten MF) 2014 Tale til 8. Marts Tak for invitationen. I morges hørte jeg i radioen at i dag er kvindernes dag. Kvindernes dag? nej i dag er kvindernes internationale kampdag! Jeg synes også at I dag, er en dag, hvor

Læs mere

Guide: Træk vejret korrekt og bliv sund

Guide: Træk vejret korrekt og bliv sund Guide: Træk vejret korrekt og bliv sund Bedre fordøjelse, sundere ryg, mindre stress, bedre søvn listen over fordele er lang og du skal blot forbedre noget, du alligevel gør 20.000 gange hver eneste dag:

Læs mere

Kønsidentitet i et psykologisk perspektiv. Temadag om køn og identitet

Kønsidentitet i et psykologisk perspektiv. Temadag om køn og identitet Kønsidentitet i et psykologisk perspektiv Temadag om køn og identitet Bio-psyko-social forståelses tilgang Dvs indvirkning af biologiske, psykologiske og sociale faktorer og samspil og gensidig påvirkning

Læs mere

Bilag 2 Transskription af interview med Daniel

Bilag 2 Transskription af interview med Daniel Bilag 2 Transskription af interview med Daniel D (Daniel): Jeg er 27 og læser hf enkeltfag og bor sammen med mine forældre og lillebror. S (interviewer): Men du har ikke altid heddet Daniel jo? D: Nej,

Læs mere

Det gjorde Charlotte Bircow for at bekæmpe kræften Spis sundt Kosten er super vigtig, mens man er i kemobehandling. Immunforsvaret skal op igen, maven skal fungere, og man skal samle energi. Jeg spiste

Læs mere

Klubben s Ungdoms- og Kærestehåndbog

Klubben s Ungdoms- og Kærestehåndbog Klubben s Ungdoms- og Kærestehåndbog Ungdom: Når du starter i Klubben Holme Søndergård (Klubben), er du på vej til at blive ung. At være ung betyder at: - Du ikke er barn længere, og at du er på vej til

Læs mere

F E M I N I N P O W E R M O D U L 1 V E D K I R S T E N S T E N D E V A D

F E M I N I N P O W E R M O D U L 1 V E D K I R S T E N S T E N D E V A D F E M I N I N P O W E R M O D U L 1 V E D K I R S T E N S T E N D E V A D MÅNEDENS MANTRA: IT DOES NOT MATTER HOW SLOW YOU GO SO LONG AS YOU DON'T STOP Hvad er Feminin Power? Hvad er feminin power for

Læs mere

Positive Bekræftelser stress/depression. Positive Bekræftelser

Positive Bekræftelser stress/depression. Positive Bekræftelser Kathe Daewaell Grønning Positive Bekræftelser stress/depression Positive Bekræftelser stress/depression Chi Publishing 1 Positive Bekræftelser stress/depression Kathe Daewaell Grønning Tekst og foto: Kathe

Læs mere

Livmoder Velsignelse meditation af Miranda Gray

Livmoder Velsignelse meditation af Miranda Gray Jeg er begejstret for at du nu skal deltage i denne Womb Blessing/velsignelse af livmoderen. Denne velsignelse er lavet, ikke kun for at tilføre dig healing og en ægte forbindelse med din livmoder og femininitet,

Læs mere

Få ro på - guiden til dit nervesystem

Få ro på - guiden til dit nervesystem Få ro på - guiden til dit nervesystem Lavet af Ida Hjorth Karmakøkkenet Indledning - Dit nervesystems fornemmeste opgave Har du oplevet følelsen af at dit hjerte sidder helt oppe i halsen? At du mærker

Læs mere

Parforhold anno 2010. Undersøgelse udarbejdet af Institut for Krisehåndtering. Institut for Krisehåndtering november 2010 Side 1 af 13

Parforhold anno 2010. Undersøgelse udarbejdet af Institut for Krisehåndtering. Institut for Krisehåndtering november 2010 Side 1 af 13 Parforhold anno 2010 Undersøgelse udarbejdet af Institut for Krisehåndtering Side 1 af 13 Indholdsfortegnelse: Forord:... 3 Formål med undersøgelsen:... 3 Analysens fakta:... 3 Hvor meget tid bruger par

Læs mere

Ligestilling er ikke noget, vi er født med. Det er et værdisæt, der skal indlæres. Og her er vi altså både oppe imod fastgroede kønsstereotyper,

Ligestilling er ikke noget, vi er født med. Det er et værdisæt, der skal indlæres. Og her er vi altså både oppe imod fastgroede kønsstereotyper, Ligestilling er ikke noget, vi er født med. Det er et værdisæt, der skal indlæres. Og her er vi altså både oppe imod fastgroede kønsstereotyper, klassisk opdragelse OG hjerneudvikling (Knudsen & Hyldig:

Læs mere

Workshops til Vækst. - Modul 3: Eksternt fokus. Indholdsfortegnelse

Workshops til Vækst. - Modul 3: Eksternt fokus. Indholdsfortegnelse Workshops til Vækst - Modul 3: Eksternt fokus Indholdsfortegnelse Workshops til Vækst... 1 Eksternt fokus... 2 Praktiske forberedelser... 3 Mentale modeller... 5 Indbydelse... 6 Program... 7 Opsamling

Læs mere

Tromsø, Tirsdag den 11. oktober 2011 John Marquardt Psykolog joma@rcfm.dk

Tromsø, Tirsdag den 11. oktober 2011 John Marquardt Psykolog joma@rcfm.dk Tromsø, Tirsdag den 11. oktober 2011 Psykolog joma@rcfm.dk Holdninger i familiearbejdet Handicaps/funktionsbegrænsninger påvirker hele familien Familien ses som en dynamisk helhed samtidig med, at der

Læs mere

Børn, køn & identitet

Børn, køn & identitet Børn, køn & identitet - fokus på den enkeltes potentialer Udddannelses- og kønssociolog Cecilie Nørgaard 5. marts 2015 // Diakonhøjskolen Disposition Den aktuelle kontekst: Diakonhøjskolen Ny viden om

Læs mere

Kristi liv. Det tror vi

Kristi liv. Det tror vi Studie 1 Guds ord 9 Åbne spørgsmål Har du nogensinde skullet sende en besked til en anden, hvor det ikke er lykkedes pga. en kommunikationsfejl? Hvordan føltes det? Del historien. Forestil dig, at du har

Læs mere

REFERAT AF KURSUSDAG DEN 27/9 2008

REFERAT AF KURSUSDAG DEN 27/9 2008 REFERAT AF KURSUSDAG DEN 27/9 2008 Kursus om: Professionelt forældresamarbejde med underviser Kurt Rasmussen Den 27. september 2008 på Vandrehjemmet i Slagelse fra kl. 8:30-16:00 Referat af dagen: Dette

Læs mere

SÅDAN AFHOLDER I. statusmøder. Samarbejde Dialog. Samhørighed. Kommunikation Fælles mål. Forståelse. Evaluering Behov. sammenbragtfamilieraad.

SÅDAN AFHOLDER I. statusmøder. Samarbejde Dialog. Samhørighed. Kommunikation Fælles mål. Forståelse. Evaluering Behov. sammenbragtfamilieraad. SÅDAN AFHOLDER I statusmøder Samarbejde Dialog Samhørighed Kommunikation Fælles mål Forståelse Evaluering Behov Afholdelse af statusmøder Det er så vigtigt at sætte tid af til at gøre status, ikke mindst

Læs mere

Ekstraordinære organisationer

Ekstraordinære organisationer Ekstraordinære organisationer Vi har brug for organisationer og ledere, der tager stilling til den verden og den tid, vi bevæger os i. Det mener Roxana Kia, som bl.a. er instruktør og kaospilot, og som

Læs mere

Kærligt talt. Forlaget Go'Bog. 5 trin til indre ro og kærlige relationer gennem bevidst brug af dit sprog. Af Lisbet Hjort

Kærligt talt. Forlaget Go'Bog. 5 trin til indre ro og kærlige relationer gennem bevidst brug af dit sprog. Af Lisbet Hjort Kærligt talt 5 trin til indre ro og kærlige relationer gennem bevidst brug af dit sprog Af Lisbet Hjort Forlaget Go'Bog Kærligt talt-konceptet Kærligt talt-metoden går ud på at få et liv med indre ro og

Læs mere

Livet giver dig chancer hver dag

Livet giver dig chancer hver dag Gnisten som guide I de momenter, hvor du lykkes at være dig selv, kommer helheden. Hvis du på dit livs rejse får nogle af de glimt igen og igen, begynder det at blive mere meningsfyldt at leve. Når gnisten

Læs mere

Indhold. 10 Indledning 12 Indholdet i bogen kort fortalt. 50 Balancen i forskellige perioder af vores

Indhold. 10 Indledning 12 Indholdet i bogen kort fortalt. 50 Balancen i forskellige perioder af vores Indhold 10 Indledning 12 Indholdet i bogen kort fortalt 14 Balance balancegang 15 Din balance 19 Den gode balance i par -og familielivet 20 Der er forskellige slags stress i vores liv 21 Nogle af par-

Læs mere

Kan vi fortælle andre om kernen og masken?

Kan vi fortælle andre om kernen og masken? Kan vi fortælle andre om kernen og masken? Det kan vi sagtens. Mange mennesker kan umiddelbart bruge den skelnen og den klarhed, der ligger i Specular-metoden og i Speculars begreber, lyder erfaringen

Læs mere

Måske er det frygten for at miste sit livs kærlighed, der gør, at nogle kvinder vælger at blive mor, når manden gerne vil have børn, tænker

Måske er det frygten for at miste sit livs kærlighed, der gør, at nogle kvinder vælger at blive mor, når manden gerne vil have børn, tænker BØRN ER ET VALG Har det været nemt for jer at finde kærester og mænd, der ikke ville have børn? spørger Diana. Hun er 35 år, single og en af de fire kvinder, jeg er ude at spise brunch med. Nej, det har

Læs mere

Nr. 3 September 2013 25. årgang

Nr. 3 September 2013 25. årgang KØBENHAVNS KOMMUNEKREDS Nr. 3 September 2013 25. årgang I dette nummer bl.a.: Portræt af en frivillig samtale med Sven Aage Knudsen Formidling af følelser uden ord Videnskabelig skabt legeplads til børn

Læs mere

KAN JEG EGOISTISK? 3 TRIN TIL AT

KAN JEG EGOISTISK? 3 TRIN TIL AT GRATIS EBOG KAN JEG KALDE DIG EGOISTISK? (UDEN AT DU BLIVER SUR) 3 TRIN TIL AT ELSKE HELE DIG (OG IKKE KUN DINE PÆNE SIDER!) IDA BLOM Indhold Intro Trin 1 D I S C O V E R Trin 2 A C C E P T Trin 3 F I

Læs mere

Tips til kvinden der jagter drømmemanden.

Tips til kvinden der jagter drømmemanden. Tips til kvinden der jagter drømmemanden. Hvor er drømmemanden? Hvorfor falder jeg for den forkerte? Hvorfor bliver jeg såret? Hvorfor fungerer det ikke? Copyright 2012 www.denrigtigemand.dk Dette skrift

Læs mere

Den lange varition af teknik til individuel integration af højere bevidsthed og jordforbindelse.

Den lange varition af teknik til individuel integration af højere bevidsthed og jordforbindelse. Den lange varition af teknik til individuel integration af højere bevidsthed og jordforbindelse. Du tænder et lys - afspænder fysisk - mentalt og følelsesmæssigt Du stiller et tændt stearinlys for dig

Læs mere

Måden du tænker på baner vejen for din personlige vækst

Måden du tænker på baner vejen for din personlige vækst SELVVÆRD & MENTAL MODSTANDSKRAFT Den 27. september, Jakobskirken, Roskilde Irene Oestrich, Psykolog., Ph.D., Adj. professor SKOLEN FOR EVIDENSBASERET PSYKOTERAPI REGION HOVEDSTADENS PSYKIATRI Måden du

Læs mere

Sådan lever du et ægte spirituelt liv i en travl hverdag.

Sådan lever du et ægte spirituelt liv i en travl hverdag. Sådan lever du et ægte spirituelt liv i en travl hverdag. Mini ebog af Lina Starcke Larsen Copyright 2015 Kære Læser, Jeg ønsker dig god fornøjelse med læsningen af min mini e-bog. Juni 2015 Med venlig

Læs mere

Seksualitet. Hvad er seksualitet lige for en størrelse og hvilke metoder kan anvendes, når vi snakker om sex?

Seksualitet. Hvad er seksualitet lige for en størrelse og hvilke metoder kan anvendes, når vi snakker om sex? Seksualitet Hvad er seksualitet lige for en størrelse og hvilke metoder kan anvendes, når vi snakker om sex? Udviklings og psykologiske aspekter vedr. seksualitet Kønsmodtagelse: Betydningsfuld for videre

Læs mere

#1 Her? MANDEN Ja, det er godt. #2 Hvad er det, vi skal? MANDEN Du lovede, at du ville hjælpe. Hvis du vil droppe det, skal du gå nu.

#1 Her? MANDEN Ja, det er godt. #2 Hvad er det, vi skal? MANDEN Du lovede, at du ville hjælpe. Hvis du vil droppe det, skal du gå nu. VENTETIDEN af Sigrid Johannesen Rummet oplyses af lommelygter de to KVINDER og bevæger sig ind på scenen med tændte lommelygter, hviskende og søgende efter et endnu ukendt sted. De når til en mur. Her?

Læs mere

Guide. skilsmisse. Plej parforholdet på ferien. og undgå. sider. Sådan bygger I parforholdet op igen

Guide. skilsmisse. Plej parforholdet på ferien. og undgå. sider. Sådan bygger I parforholdet op igen Sådan bygger I parforholdet op igen Foto: Scanpix/Iris Guide Juni 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Plej parforholdet på ferien 12 sider og undgå skilsmisse Plej parforholdet på ferien

Læs mere

Kirsten Stendevad forfatter, foredragsholder, kursusleder og ejer af Pure Evolution (tidl Institut for Indre Karriere.)

Kirsten Stendevad forfatter, foredragsholder, kursusleder og ejer af Pure Evolution (tidl Institut for Indre Karriere.) Kirsten Stendevad forfatter, foredragsholder, kursusleder og ejer af Pure Evolution (tidl Institut for Indre Karriere.) FOREDRAG Kirsten Stendevad er en hyppigt anvendt foredragsholder, der både har specialiseret

Læs mere

Livmoder Velsignelse med Miranda Gray

Livmoder Velsignelse med Miranda Gray Jeg er henrykt over at din deltagelse i Livmoder Velsignelsen. Denne velsignelse har til formål at bringe heling og forbindelse til din egen livmoder og femininitet. Den er også designet til at forankre

Læs mere

Passion For Unge! Første kapitel!

Passion For Unge! Første kapitel! Passion For Unge Første kapitel Kasper Schram & Tobias Rank www.passionforunge.dk - passionforunge@gmail.com Hej og tak fordi at du tog imod første kapitel af vores bog, vi ville blive meget glade hvis

Læs mere

De 5 største misforståelser omkring kommunikation i parforholdet og omkring mænd og kvinders ønsker i forbindelse med kommunikation.

De 5 største misforståelser omkring kommunikation i parforholdet og omkring mænd og kvinders ønsker i forbindelse med kommunikation. De 5 største misforståelser omkring kommunikation i parforholdet og omkring mænd og kvinders ønsker i forbindelse med kommunikation. Kære dig. Dejligt du er kommet hertil. Det betyder nok, at du har en

Læs mere

Guide. hvordan du kommer videre. Læs her. sider. Se dit liv i et nyt perspektiv Sådan får du det godt med dig selv

Guide. hvordan du kommer videre. Læs her. sider. Se dit liv i et nyt perspektiv Sådan får du det godt med dig selv Guide MARTS 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Læs her 12 hvordan du kommer videre sider Se dit liv i et nyt perspektiv Sådan får du det godt med dig selv GUIDE INDHOLD I DETTE HÆFTE: Side

Læs mere

GØR DET, DER ER VIGTIGT

GØR DET, DER ER VIGTIGT HELLE GØR DET, DER ER VIGTIGT Forestil dig, at du har et indre kompas. Et kompas, der aldrig tager fejl, som kender kursen og ved, i hvilken retning du skal. Sådan forestiller jeg mig værdier. Når vi har

Læs mere

Kvinder, kræft og seksualitet. Temaeftermiddag SKA Herlev 2014

Kvinder, kræft og seksualitet. Temaeftermiddag SKA Herlev 2014 Kvinder, kræft og seksualitet Temaeftermiddag SKA Herlev 2014 Sygeplejerske og sexologisk vejleder Ditte Maria Bjerno Nielsen, 2014 Hvem er jeg? Uddannet fra Sygeplejerskeuddannelsen København i 2008 Ansat

Læs mere

Sådan skabes resultater gennem engagement

Sådan skabes resultater gennem engagement Sådan skabes resultater gennem engagement Engagement er nøglen til frugtbart samarbejde i fremtidens virksomhedskonstellationer. Jens Schultzer Østre Pennehavevej 1D DK-2960 Rungsted Kyst +45 23 99 70

Læs mere

MORTEN BRASK EN PIGE OG EN DRENG

MORTEN BRASK EN PIGE OG EN DRENG MORTEN BRASK EN PIGE OG EN DRENG ØEN 2 E N AF DE FØRSTE DAGE SER jeg hende med en nøgen dreng i hotelhavens indgang. De går gennem skyggen fra de høje daddelpalmer og standser nogle meter fra trappen til

Læs mere

Hvad er NLP. Står for nerve og refererer til nervesystemet og hjernen. Henviser til vores sprog både det talte og kropssproget.

Hvad er NLP. Står for nerve og refererer til nervesystemet og hjernen. Henviser til vores sprog både det talte og kropssproget. Hvad er NLP Neuro Står for nerve og refererer til nervesystemet og hjernen. Gennem dem indtager vi info gennem de fem sanser: - Visuelt (vi ser) - Auditivt (vi hører) - Kinestetisk (vi føler) - Olifaktorisk

Læs mere

Ud med stress ind med det gode liv Tips og råd til, hvad du selv kan gøre for at nå det gode liv med gode ressourcer.

Ud med stress ind med det gode liv Tips og råd til, hvad du selv kan gøre for at nå det gode liv med gode ressourcer. Ud med stress ind med det gode liv Tips og råd til, hvad du selv kan gøre for at nå det gode liv med gode ressourcer. For at nå frem til det, der for dig er det gode liv uden stress og i stedet med gode

Læs mere

Danskerne: Vi vil have flere kys og kram i hverdagen.

Danskerne: Vi vil have flere kys og kram i hverdagen. Analyseresultater VALENTINSDAG 2014 Følgende resultater er baseret på en undersøgelse gennemført af analyseinstituttet YouGov for Anthon Berg. Der er i alt gennem- ført 1505 CAWI- interview med danskere

Læs mere

Livsmestring v/ trivselsspecialist, coach og underviser Betina Inauen. Vedbygaard, fredag d. 4. marts 2011

Livsmestring v/ trivselsspecialist, coach og underviser Betina Inauen. Vedbygaard, fredag d. 4. marts 2011 Livsmestring v/ trivselsspecialist, coach og underviser Betina Inauen Vedbygaard, fredag d. 4. marts 2011 Mindtools Coaching Livsmestring Forventningsafstemning Tankens kraft Det personlige ansvar Transitioner

Læs mere

Bedre Balance testen:

Bedre Balance testen: Bedre Balance testen: Sæt kryds på skalaen, hvor du umiddelbart tænker at det hører hjemme. prøv ikke at tænke så meget over hvad der står bare vælg det, der falder dig ind. Intet er rigtigt eller forkert

Læs mere

Vidste du at. Materielle Tid Alder B5 20 min 13-15. Nøgleord: Ligebehandling, LGBT, menneskerettigheder, normer, skolemiljø.

Vidste du at. Materielle Tid Alder B5 20 min 13-15. Nøgleord: Ligebehandling, LGBT, menneskerettigheder, normer, skolemiljø. 1 Vidste du at Materielle Tid Alder B5 20 min 13-15 Nøgleord: Ligebehandling, LGBT, menneskerettigheder, normer, skolemiljø Indhold En quiz, hvor eleverne præsenteres for ord og begreber omhandlende LGBT-personer,

Læs mere

ugepraksis et billede på dit liv

ugepraksis et billede på dit liv Daisy Løvendahl Personlig rådgiver ugepraksis et billede på dit liv www.daisylovendahl.dk #1. En guide til refleksion og handling Om ugepraksissen Denne ugepraksis er resultatet af megen refleksion og

Læs mere

MINDFULNESS FOR BØRN

MINDFULNESS FOR BØRN MINDFULNESS FOR BØRN MENTOR UDDANNELSEN (MBM- UDDANNELSEN) Vi fødes alle med bevidst nærvær Det er ikke hokus pokus nærværet har vi alle med os. Stille og roligt fjerner vi os fra nærværet, og bliver mere

Læs mere

Påstand: Et foster er ikke et menneske

Påstand: Et foster er ikke et menneske Påstand: Et foster er ikke et menneske Hvad svarer vi, når vi møder denne påstand? Af Agnete Maltha Winther, studerende på The Animation Workshop, Viborg Som abortmodstandere hører vi ofte dette udsagn.

Læs mere

Højsæson for skilsmisser sådan kommer du bedst gennem en skilsmisse

Højsæson for skilsmisser sådan kommer du bedst gennem en skilsmisse Højsæson for skilsmisser sådan kommer du bedst gennem en skilsmisse Vanen tro er der igen i år et boom af skilsmisser efter julen. Skilsmisseraad.dk oplever ifølge skilsmissecoach og stifter Mette Haulund

Læs mere

Nyt fra Chicago NYHEDSBREV MARTS 2013

Nyt fra Chicago NYHEDSBREV MARTS 2013 Nyt fra Chicago NYHEDSBREV MARTS 2013 Så er der gået et godt stykke tid siden jeg forlod Danmark efter en dejlig lang sommer hjemme. Tiden flyver og jeg kan ikke forstå hvor dagene bliver af. Jeg ved,

Læs mere

ADHD og piger. Lena Svendsen og Josefine Heidner

ADHD og piger. Lena Svendsen og Josefine Heidner ADHD og piger Lena Svendsen og Josefine Heidner Hvad betyder ADHD ADHD er en international diagnosebetegnelse A står for Attention / opmærksomhed D står for Deficit / underskud H står for Hyperactive /

Læs mere

Forord til dansk udgave:

Forord til dansk udgave: RUSK op I DIN KREATIVITET 5 Forord til dansk udgave: Du behøver ikke at læse bogen fra ende til anden. Du kan anvende den som opslagsbog og udvælge afsnit og kaste dig over den beskrevne kreative teknik.

Læs mere

0 SPOR: DREAMS OF A GOOD LIFE 00:00:00:00 00:00:00:08. 1 Frem for alt vil jeg bare 10:01:08:05 10:01:13:2 studere, så meget som muligt.

0 SPOR: DREAMS OF A GOOD LIFE 00:00:00:00 00:00:00:08. 1 Frem for alt vil jeg bare 10:01:08:05 10:01:13:2 studere, så meget som muligt. 0 SPOR: DREAMS OF A GOOD LIFE 00:00:00:00 00:00:00:08 1 Frem for alt vil jeg bare 10:01:08:05 10:01:13:2 studere, så meget som muligt. 2 Tjene penge og leve godt. Det var 10:01:14:00 10:01:20:0 min drøm.

Læs mere

Overskridelse af copyright medfører retsforfølgelse. Indholdet af bogen er undervisningsmateriale.

Overskridelse af copyright medfører retsforfølgelse. Indholdet af bogen er undervisningsmateriale. Copyright 2014 Tantra.nu Ingen dele af denne bog må kopieres, reproduceres eller transmitteres i nogen form, om det så er elektronisk, fotokopi, optagelse eller en hvilken som helst anden form for informations

Læs mere

Kapitel 4. Noget om køn og lidt om alder

Kapitel 4. Noget om køn og lidt om alder Kapitel 4 Noget om køn og lidt om alder 1 19 En lærerig proces Uffe Er det ikke hårdt at have tvillinger? Nu kender jeg jo ikke andet, men øh jeg vil sige jo, selvfølgelig er det hårdt. Hvor gamle er de?

Læs mere

Det du skal til at læse nu, er det første kapitel i vores bog. Rigtig god oplevelse !!!!!! Hilsen. Kasper & Tobias. Side! 1 of! 9

Det du skal til at læse nu, er det første kapitel i vores bog. Rigtig god oplevelse !!!!!! Hilsen. Kasper & Tobias. Side! 1 of! 9 Det du skal til at læse nu, er det første kapitel i vores bog. Rigtig god oplevelse Hilsen Kasper & Tobias Side 1 of 9 1 -" DIN BESLUTNING Det er altså ikke så svært. Livet handler om at træffe én beslutning.

Læs mere

De 4 maskuline arketyper. Kongen. Krigeren. Magikeren. Elskeren.

De 4 maskuline arketyper. Kongen. Krigeren. Magikeren. Elskeren. De 4 maskuline arketyper. Kongen. Krigeren. Magikeren. Elskeren. Fælles for alle de 4 arketyper er at de i sine modne udgaver indeholder karakterstyrker og evner, vi som mænd efterstræber, men har svært

Læs mere

MINDFULNESS FOR BØRN

MINDFULNESS FOR BØRN MINDFULNESS FOR BØRN MENTOR UDDANNELSEN (MBM- UDDANNELSEN) Vi fødes alle med bevidst nærvær Det er ikke hokus pokus nærværet har vi alle med os. Stille og roligt fjerner vi os fra nærværet, og bliver mere

Læs mere

Den underligste oplevelse 1

Den underligste oplevelse 1 Den underligste oplevelse 1 Dette afsnit er om drengenes møde med seksualiteten, men I piger må også godt følge med. Det er sikkert interessant nok at vide, hvad der sker hos det andet køn. Et jordskælv

Læs mere

Hvorfor opfører drenge og piger sig forskelligt?

Hvorfor opfører drenge og piger sig forskelligt? Hvorfor opfører drenge og piger sig forskelligt? Nogle eksperter mener, at det er den måde, hvorpå drenge og piger opdrages, der bestemmer adfærden. Vi ved nu, at det ikke er helt sandt. Den omstændighed,

Læs mere

ØVELSE: REDEGØRELSE OG ANALYSE Læs følgende artikel og lav derefter øvelserne til de taksonomiske niveauer.

ØVELSE: REDEGØRELSE OG ANALYSE Læs følgende artikel og lav derefter øvelserne til de taksonomiske niveauer. ØVELSE: REDEGØRELSE OG ANALYSE Læs følgende artikel og lav derefter øvelserne til de taksonomiske niveauer. Rumpekram eller alfakram - der er mest dope i det dybtfølte kram Vi krammer hinanden meget i

Læs mere

MINDFULNESS FOR BØRN

MINDFULNESS FOR BØRN MINDFULNESS FOR BØRN MENTOR UDDANNELSEN (MBM- UDDANNELSEN) Vi fødes alle med bevidst nærvær Det er ikke hokus pokus nærværet har vi alle med os. Stille og roligt fjerner vi os fra nærværet, og bliver mere

Læs mere

Note fra forfatteren

Note fra forfatteren Note fra forfatteren Vejen til oplysning Denne bog er baseret på uddrag af forskellige kurser jeg har undervist, samt informationer jeg har modtaget fra Mestrene, for at tilvejebringe instruktion i selv-oplysningsprocessen.

Læs mere

Åbningshistorie. kend kristus: Teenagere

Åbningshistorie. kend kristus: Teenagere Studie 1 Guds ord 9 Åbningshistorie Jeg stod bagerst i folkemængden i indkøbscentret og kiggede på trylleshowet. Men min opmærksomhed blev draget endnu mere mod den lille pige ved siden af mig end mod

Læs mere

Selvværd og selvtillid - hvordan styrker vi vores eget og vore børns selvværd?

Selvværd og selvtillid - hvordan styrker vi vores eget og vore børns selvværd? Selvværd og selvtillid - hvordan styrker vi vores eget og vore børns selvværd? Psykolog, aut. Aida Hougaard Andersen Sædden kirke, aleneforældrenetværket 27. feb. 2015 Aftenens underemner 1. Definitioner

Læs mere

11.s.e.trin. I 2015, Bejsnap 9.00, Ølgod 10.30 305 22/448 31 577-208

11.s.e.trin. I 2015, Bejsnap 9.00, Ølgod 10.30 305 22/448 31 577-208 Når man får et barn, bliver man tilbudt at komme i mødregruppe. En mødregruppe er en forsamling på 4-5-6 nybagte mødre, der sammen med deres babyer mødes med jævne mellemrum i private hjem. Der er meget

Læs mere

Krop 12 Kroppens struktur 13 Energiflow i kroppen 17 Os selv og naturen 21 Tantra 26

Krop 12 Kroppens struktur 13 Energiflow i kroppen 17 Os selv og naturen 21 Tantra 26 A N D H E D E N O MH O L I T I KH E A L I N G R A MU J E N E N Indhold Om forfatteren 3 Krop 12 Kroppens struktur 13 Energiflow i kroppen 17 Os selv og naturen 21 Tantra 26 jæl 28 Reinkarnation 29 Tidligere

Læs mere

Hvem er jeg? Inger Lise Eriksen-Jensen. Virksomhedskonsulent

Hvem er jeg? Inger Lise Eriksen-Jensen. Virksomhedskonsulent Hvem er jeg? Inger Lise Eriksen-Jensen Virksomhedskonsulent - med praksiserfaring i psykisk arbejdsmiljø siden 1989 - med praksiserfaring som selvstændig siden 2005 - har særlige kompetencer indenfor mobning

Læs mere

playmaker program Samfundsniveauet Det sociale niveau Det individuelle niveau Identitet Nysgerrighed og refleksion Konflikthåndtering Demokrati

playmaker program Samfundsniveauet Det sociale niveau Det individuelle niveau Identitet Nysgerrighed og refleksion Konflikthåndtering Demokrati Empowerment Niveauer Empowerment Idræt er vigtig i unges udvikling, fordi det styrker fysisk og mental sundhed samtidig med, at det skaber vigtige, sociale relationer. Idræt er en mulighed for leg, deltagelse

Læs mere

Ledelse og kommunikation

Ledelse og kommunikation Ledelse og kommunikation Anders Moestrup Uddannet officer i Livgarden & Forsvarets HR-uddannelse, pt. master i organisationspsykologi på RUC Leder gennem mere end 10 år ved Livgarden Kompagnichef, Chef

Læs mere

VEJLE den 6. november 2014

VEJLE den 6. november 2014 VEJLE den 6. november 2014 Irene Oestrich, Psykolog., Ph.D. Adj. professor SKOLEN FOR EVIDENSBASERET PSYKOTERAPI REGION HOVEDSTADENS PSYKIATRI 1 retten til at blive elsket uden at skulle gøre noget for

Læs mere

Sådan kommer du til at stråle - og tiltrække mere af alt det du gerne vil have i dit liv!

Sådan kommer du til at stråle - og tiltrække mere af alt det du gerne vil have i dit liv! Sådan kommer du til at stråle - og tiltrække mere af alt det du gerne vil have i dit liv! For at forstå, hvordan vi, som kvinder, kan stråle, lyse og tiltrække mere i vores liv, er vi nødt til at forstå

Læs mere

Prædiken. 12.s.e.trin.A. 2015 Mark 7,31-37 Salmer: 403-309-160 413-424-11 Når vi hører sådan en øjenvidneskildring om en af Jesu underfulde

Prædiken. 12.s.e.trin.A. 2015 Mark 7,31-37 Salmer: 403-309-160 413-424-11 Når vi hører sådan en øjenvidneskildring om en af Jesu underfulde Prædiken. 12.s.e.trin.A. 2015 Mark 7,31-37 Salmer: 403-309-160 413-424-11 Når vi hører sådan en øjenvidneskildring om en af Jesu underfulde helbredelser og skal overveje, hvad betydning den har for os

Læs mere

dagens fokus & formål gør det vigtigste

dagens fokus & formål gør det vigtigste Daisy Løvendahl Personlig rådgiver dagens fokus & formål gør det vigtigste www.daisylovendahl.dk #1. Vær til stede i hver dag Om dagens fokus og formål Hver morgen begynder en ny dag, som er din til at

Læs mere